Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 18.

2012. március 28. 13:05 - Hódos Hajnalka

A "na mi van, nem tudtál aludni?" baszogatásokat meg a mosott ruhát hagyják másra, a tegnapi epizód címe: Ó, miszter Alkohol - Sljivovica & Champagne. A poszt elolvasása után hallgassanak Goran Bregovicot, ránk fog férni, és ezzel egyúttal meg is volnánk a napi kultúrterjesztéssel, én legalább komolyan veszem a népművelést és nem Majkával akarom feldobni a feldobhatatlant. Nézzük, mi a helyzet a Marson. Reggel van, Antos ideges, mert a Senki, leánykori nevén a Megrendelő lemondta. BohócÉvi jön anyáskodni, Titi meg munkába indul. Géza rejtőzködve figyeli, már amennyire rejtőközködésnek lehet hívni azt, egy kopasz, fekete naphemügés, fekete mű(?)bőrdzsekibe öltözködve a kopár fa ágai között bámul. Antos és az ő hiperféltékeny kedvese a kórház folyosóján összefutnak Eszterrel, na, Évinek egyből lesz mindjárt minden baja, meg félre is beszél, mert aszongya, Eszter érdekes és izgalmas, pedig Antos azt mondta, elviselhetetlen. Meg szép is, a baj meg az, hogy Antos egy flörtgép. Hogy Antos miért nem rakja ki ezt a nyivákolós picsát, számomra bevonult az Élet Nagy és Megfejthetetlen kérdései közé.

Eszter egyébként Erikhez siet, aki affenébe, azt hitte, lesz egy nyugodt délelőttje, erre egy szerencsétlen balfasz nem most szenved balesetet? Dögölne meg az ilyen ember, aki miatt most ott kell hagyni Eszterkét, mér' nem tud az ilyen máskor balesetet szenvedni, micsoda taplóság nyitott hasüreggel, lógó belekkel fetrengeni, mikor a Doktor Úr éppen udvarolgatna, pfejj, micsoda emberek vannak! Hát, ha már így alakult, akkor este nyolckor a Félkézben.

Eszter befárad a munkahelyére és egyből elkezd rendezkedni, ez a nő ténylleg nem hiszi, hanem szent meggyőződése, hogy az ő seggéből süt a nap. A többiek celebeznek, Gergő meg kiborul, mert a fasza tele van azzal, hogy a többiek helyett ő csinálja a fal melót. Csaholnak Eszterrel, a veszett, rühes szuka meg egy csivava jut erről eszembe, aztán szent a béke. Gézu, a rejtőzés nagymestere megkapja Zölditől a beosztását, még egy hiba, oszt úgy jár, mint az iskolai szertárban a galamb, kitömik. (A félreértések elkerülése érdekében meg kívánom jegyezni, az előbbi - igen szar - poén nem az enyém, Zöldié.) Zoli talizni akar Eszterrel, Eszter nem akar talizni Zolival, hiába hívogatja megbízásból emiatt Annamária. Aztán mégis taliznak, mert Eszternek igen sürgős és halaszthatatlan dolga akad: miután körbelibakergetőzte a fél várost, táskát vásárol valami bucsuban. A kopaszodó ex értse meg, hogy sohase szerette, az úgy volt, hogy kéznél volt és használta. Egyébként is egy görény, mert nem szólt nekik, miután a Zöldi összeverette, és miatta került kórházba. Pont a Félkarban van programja este, úgyhogy lekopó katica van, húzzon a faszba. Gergő kisírja András kocsiját, mer' milyen égés már vonattal menni egy, az Isten hónaljában megrendezendő szépségversenyre, a Flóra Művésznő érzékeny kis valagát meg feltörné a vonat műbőr ülése. Vihognak is a luvnyák, mint a rohadt paradicsom, mikor Gergő bevágódik értük, mint fél krumpli egészbe', van ilyen, nekem eléggé sivár ehhez az életem.

Titi fél, Ottó bölcselkedik, nem kő betojni. Nem há, Gézu már a lakásában van, és egy öklömnyi poloskát rejt el az ágy melletti lámpára, amit egy félvak is észrevenne, de ez azért van így, mert Géza profi. Este van már, nyolc óra, ég a világ a bótba, Eszter és Erik lezavarják a mi van veled, lófasz, semmit nem változtál, nem a lófaszt beszélgetést, amit csak és kizárólag azért érdemes végignézni, mert Erik azt mondja: még mindig csodálatosak a kebleid. Aztakurva. Az eljegyzési gyűrűk nem kerülnek elő, mert váratlanul megjelenik a Kopaszodó Ex, őrjöngő bika képében és felteszi a kérdést: újabban vele hetyegsz? És még mondják, hogy túlzás, mikor azt állítom, aki a Marslakókat írja, valószínűleg ott is lakik. Hetyegszbazmeg. Hát kevés szerencsétlenebb verekedést láttam, a nyikhaj doki egy gyomrostól összeesik, mint a kártyavár, Zoli ordít, tudod mi ez? Kétszemélyes welness hétvége! Nem is igaz, egy darab papír volt.

Eszter felhúzza magát, és még nyakon is önti a Dokit, mi az hogy Zolinak kizárólagos használati joga van, he? Aztán koccoltat egy kölyköt, aki rápusztul, és beseggel. Gergő is beseggel a szépségkirálynős partin, Majka játssza Majkát, a helyszín egy ötszörötös panelnappali nagyon rosszul megvilágítva, helyesbítek, nagyon jól besötétítve, Titi fél, ezért Eszter felmegy hozzá picsarészegen és nála is alszik. A földön fetrengés közben persze megtalálja a féltégla méretű poloskát, hát ez mi, hangzik el a kérdés, most estig kínozni fog, vajon rájönnek-e. Nehéz a Zélet.

Címkék: marslakók
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.03.28. 13:23:50

Na kérem, ha ez így megy tovább, ebéd időre meg az egekbe szökik a bioritmusom:))))
Hajnyyyy, vacsorára nem érek haza:DDD
Több nap, mint kÓbász:)

Hódos Hajnalka 2012.03.28. 13:26:51

@Akármi Áron: hogy neked mindig van valami bajod! :)))

dr. Ringlósztár 2012.03.28. 15:25:54

Fenébe, azt hittem ÉdenHotel hogyvolt...
Az, hogy Habony Árpád a mazsom fejével hogy nyúlja le a pénzünket, nem érdekel.

Kullancs1983 2012.03.28. 16:13:53

Majd a jövőhéten megint belenézek, remélem azt a nagypofájú picsát helyreteszi addig valaki... (Nagypofájú picsa alatt a magát újságírónőnek képzelő tejcsárdára gondolok.) Komolyan gondolta aki ezt kitalálta, hogy ez így jó lesz?

csillámpóni 2012.03.28. 16:21:13

Van egy sármja annak ha valaki annyira leszarhatja a többi embert, mint a Marslakók csapata.
Nyilván létezik ennél szánalmasabb produkció (noha hirtelen egy se jut eszembe), de akkorát egyik se fingik az asztalnál mint Jáksó és bandája.
Mindehhez pókerarc és magabiztos proletár öntudat.
Csak jó ember lehet aki promótálja őket, magasztos eszmék zsoldjában.

penelope garcia 2012.03.28. 17:00:07

Hajni, nem a te hibád, látom én, hogy beleadsz apait-anyait. De szarból nem lehet várat építeni.
Amíg nem lesz VV - vagy valami neked/nekem való -, addig én már csak az Éden hogyvoltot olvasom.
Hatalmas légszív neked!

Akármi Áron 2012.03.28. 17:17:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: finnyás vagyok na!:D Most akkor örülünk v. nem örülünk...? jobb lett vóna, ha szürke szamár módjára végeztem vóna... ugyi csak?:)))

guy2 2012.03.28. 17:27:07

Most már meg kell néznem egy részt. Tényleg akkora szar?

Hódos Hajnalka 2012.03.28. 18:07:39

@penelope garcia: ez van, ezt kő szeretni. :) próbálom megtalálni az örömöt az ürömben. minden alkalommal, mikor a monitor elé ülök, hangosan kimondom: csak húsz perc! ez sokat segít :)))

@guy2: maj' megtudod. hehe.

@➥Válasz erre: naaaa... azért olvasni nem :))

kemény keleti kommentelő 2012.03.28. 18:47:36

Galamb volt kitömve nem bagoly? Mindegy, madár madár. Zöldi hasonlata azért két fokkal jobb volt, mint ahogy az itt le lett írva.
További érdekesség (na ugye milyen érdekes a sorozat), hogy Majka papa nem tudta lejátszani se Gergőt, se GülüBabát. Illett volna, de nem ment.

tena_lady 2012.03.28. 21:19:36

19 rész után úgy érzem rájöttem a sorozat legnagyobb hibájára. Valami óriási a káosz a jelenetek összehangolásában. Ez nem tudom, hogy kinek a reszortja, talán a rendezőé, de sokszor olyan érzésem van, mintha fordított sorrendben látnám az eseményeket. Egyébként egy fokkal több értelme lenne az egésznek. Az is több lenne, mint a semmi. A forgatókönyvírók munkája persze ettől még nagyon is megkérdőjelezhető.

Miért nincs riasztó a lakásokban? Vagy legalábbis a szerkesztőségben. Sőt, igazából nekem úgy tűnt, hogy eddig egyik se volt bezárva, Géza mindig csak simán lenyomta a kilincset.

Arra leszek kíváncsi, hogy Antos és Titi mikor jönnek már össze. Már amikor láttam a szereplőkről képet, akkor tudtam, hogy ők lesznek a pár a csapaton belül. Minden sorozatban van legalább egy pár, ez az íratlan szabály. Mondjuk ők egyelőre még csak félszegen kacsintgatnak meg mosolyognak....vagyis valami csók is volt már...kizárólag a munka miatt.

Eszter 1 évet járt az orvosira. Azóta meg mit mondtak, 10 vagy 12 év telt el? Olyan 29-30 éves lehet ezek szerint, Gergő meg max 4 évvel fiatalabb, hiszen a gimiből ismeri, mert alatta járt pár évvel. Csak azért fejtegetem az okot, mert a mai részben Gergőt 30-asnak mondták.

Müszélia 2012.03.29. 07:45:37

jáksó pontosan olyan okos, mint amilyen szép.

kemény keleti kommentelő 2012.03.29. 10:50:11

A tegnapi részben is volt poén, ami jó. Sajnos elfelejtettem, ez rossz. Viszont nem kell szpojlerkedni, ez megint csak jó. Mindent összevetve, ez a rész jó volt.
@tena_lady: Régi mörfi törvény, amelyik műteremben nincs riasztó (és automata tűzoltó rendszer), oda Zöldi kopasza bemegy (és felgyújtja).
süti beállítások módosítása