Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x03 - Boys & Girls

2012. március 28. 14:00 - Chat Géza

Hank a forgatókönyv utolsó szavait gépelve, örömittasan üvölt a monitoron vele szemező szöveg képébe. „És függöny fel. Baszki! Vége.” Charlie már aranytálcán hozza az írói munka megbecsülésének legkiválóbb eszközeit, a drogot meg az alkoholt. Az igazi esti ramazuri azonban elmarad, mert most Hank útra kel, hogy mindenkitől érzékeny búcsút vegyen és ugyanezzel a lendülettel visszahúzzon a hőn szeretett New York city-be. Charlie mérhetetlenül sajnálja, hogy az esti suna mustrára barátja nélkül kell mennie. A pillanatnyi bánatot szégyen erekció váltja fel, amikor Charlie felvázolja Hanknek a ’live sex cam’ nyújtotta határtalan és egyben aberrált élvezetet. „Az remek haver. Te egy beteg állat vagy, Runkle. Na, gyors ölelés, aztán részemről lépés elfelé.” Így nyugtázza Hank barátja pisipornós, szexkamerás fétisét.

Hank, Karenék házához érve, összefut Batesel, aki Tourette-szindrómás tüneteket magára erőltetve vonul el egy hosszabb sétára, nehogy megint sittre kerüljön. Moody sem érti, hogy mi a bánat ütött az emberbe, ezért Karentől kér felvilágosítást. Ja, hogy a jó alaposan megcipőzött Tyler a kórházi ágy helyett az ő nappalijukban dögledezik és egy követelőző kis pöccsé alakult? Na meg azért az sem mellékes, hogy benyakalt egy 40 éves Chivast, amit Bates az alkoholizmus ellen vívott küzdelmének jelképeként adományozott saját magának. Nem csoda, hogy a haverfelvétel szünetel nála. Megvitatva a témát, Hank együttérzésből taperolni kezdi Karent, de az ingyenélő Rómeó kikiabál, hogy flamózhatnékja elérte a ’már tűrhetetlen’ szintet. Moody önkéntes jótevőként szervírozza a világ leggusztább szendvicseit, hogy az étel mellé atyai jó tanáccsal is szolgálhasson. „1. Nem töröd össze a lányom szívet, mert meghalsz. 2. Elmondod neki, hogy mit csináltál, mert ha nem akkor meghalsz. És most meghunyászkodó jelleggel, nagyon gyorsan kínálj meg egy szál cigivel, meg tűzzel.”  Hank jól lelejmolta az öcsköst, majd a rögtönzött kakaskodás után, Hank helyzeti előnyét kiélvezve, megszorítja a csávó törött ujját, csak hogy érezze a törődést.

Charlie otthonában héderezve, relaxációs gyakorlatként, pornófilmbe illő kecses mozdulatokkal – farmeron keresztül – simogatja tüzes ágyékát. Egy old school pornó maximális kiélvezésének pozíciójában – a fotelban félig lecsúszva – éri a hidegzuhany. Marcy és Stu várnak a bejárati ajtóban, hogy végre lepasszolhassák a gyereket. A kis Stuart apját leszarva, rohan, hogy átölelhesse és bekapcsolhassa a tévét, amiben a már említett felnőtt birkózás megy. Stu egyből felteszi a kérdést: „Miért nézel te ilyen régi vágású poreszt?” Charlie elmagyarázza, hogy ez az első lépése annak, hogy valamilyen szinten leszabályozza mélyről jövő aberráltságát. Meg le akar szokni a „seggből szájba” témáról. Marcy megragadja az alkalmat, hogy Stu hatalmas krinolinjáról örömódát zenghessen, de akkor a kis Stuart hisztériás rohamot kap, mert a sok szex látványától elcsökevényesedett agya most dolgozta fel a tényt, hogy az idióta szülei otthon felejtették a kedvenc alvós textil állatkáját. A két felelőtlen szülő egymásra mutogatva kisunnyog a házból és magára hagyja Charliet és a kis ’Hiszti Mátyást.’

Hank elvitte az írást Apocalypsenek, aki füstöt tolva arcába mondja, hogy mennyire böszmemód el akarja már olvasni a témát. Most azonnal leül és kiolvassa az egészet, még az üres lapokat is, mert azokon legalább ’pisi szünetet’ tarthat a szeme. Kali lefelé vonaglik a lépcsőn, mire Hank a kínos szemkontaktot kerülve a jointos vázáért nyúl, hogy elködösítse perverz gondolatait. A nyest panaszkodni kezd, hogy atom feleslegesen rittyentette ki magát ilyen kurvásan, ha mégsem mennek buliba segget riszálni. Apocalypsenak olvasnia kell, ahhoz meg minden agyi kapacitására szükség van, szóval partizás helyett, két Cavinton elmajszolása után beül a karosszékbe és nekilát. Na de a kölcsön kenyér visszajár, Hank Moody. „Én adtam a havercsótánynak egy kórházi beutalót, ú’hogy most cserébe elviszed a sunát bulizni. Mer’ ezt csinálják a tesók.„ Amiért ilyen jó fej, még az egyik strici járgányt is elviheti egy körre. De azért, hogy érezzük a helyzet komolyságát, Apocalypse egy szamuráj kard hegyét szegezve Hank nemi szervének irányába, tájékoztató jelleggel közli, hogy a magnón kívül Kali a második dolog, amihez soha, semmilyen körülmények között nem szabad nyúlni. Különben halál lesz.

Charlie a pulton támasztva fejét (Mind Fuckolja magát) gyűri le idegösszeomlását, amikor végre megérkezik a dadus, a textil állatkával a tarsolyában. Charlie a Teletabikból ismert ’nagy öleléssel’ köszönti a lányt, majd a megkaparintott alvókával a kezében a kis Stuart szobájába rohan. Onnan kilépve – mert a kis szopadék egyből bekussolt – Runkle, mint egy LSD-s tripben érezve magát, keresztül lebeg a közlekedőn, egészen a bárpultig, ahol két deciliter bor akadálymentes legurítása után jut eszébe: „Jaj! Bocs! Te is kérnél?” A csajszika meg inkább menne, mint maradna, de Charlie kisírt boci szemei és a ’Légyszi! Légyszi! Légyszi!’ érvelés maradásra készteti.

Hank és a jól kinéző nigga lány megérkeznek a szolid klubba, ahol a bepi(p)ázott jónép örömére csak félmeztelen nyestek rázzák a csöcsüket. Kikérve a piákat, nem kicsit próbál közelebbi viszonyt létesíteni Hankel, de a szabad erkölcsű író, emlékezve Apocalypsenak tett cölibátusára, megfékezi mocskos vágyait. A csinibaba csokibaba bevágja a durcást és sértődötten vonaglik a táncparkett irányába, hogy ha Hankhez nem is, akkor valaki másnak a péniszéhez dörgölhesse szűkre szabott miniruhájába csomagolt tomporát.

A Runkle rezidenciában láthatjuk, ahogy a két érett ember a kanapén üldögélve, kulturált borfogyasztás mellett beszélget. A dadus az egekig magasztalja Charliet, hogy mekkora jó már neki, hogy ennyi mindent elért az életben, de akkor hősről alkotott idilli kép egy másodperc alatt szerte foszlik, hisz a gyámoltalan bébiszittert csókokkal és lightos ujjazással illeti. Mi van? A lány felvilágosítja, hogy ez nem bejövős téma a mai csajoknál. Charlie egy rögtönzött gyónás keretében sajnálkozik és bevallja, hogy a „seggből szájba” kompozíció függője lett. Ja, és emiatt már kapott is el betegséget. Ez volt az a pillanat, ahol megszűnt létezni Charlie Runkle renoméja. R.I.P.

Vissza a klubba. Kali a táncparkett legaljáról összeszedett kis hobbittal flörtölget, amikor megérkezik Hank és kiosztja a szerepeket. A kiscsávó pattog – pedig a válláig sem ér Hanknek – hogy majd jól lezúzza az ’öregembert’, de a favágó ing agresszív módon történő földhöz vágásán és a lábujjhegyen ágaskodáson kívül nem jut előrébb. Hank pár buzis megjegyzés, valamint a kedves mama fanszőrzetéről tett kijelentések után, a srác fejébe húzza sapkáját, és karon ragadva a fekete aranyból készült porcelánbabát, futásnak erednek. Csak az uszadékfa magas sarkúja fel ne karcolja a flasztert. A Szupercsapat is megirigyelhetné ezt a mentőakciót, mert már azt látjuk, ahogy a plátói szerelmesek a ’baszlak hegy’ tetején parkoló, pimpelt verdából, hambit majszolva, az eléjük táruló varázslatos L.A. látképének látványától ámuldoznak. A junkfood meg a szuba-alpin klíma – és a tény, hogy itt nem látja őket Samurai egyik embere sem – meghozza a kedvet a szexhez.

Az enyelgés végeztével visszafurikázza a nigga baba seggét az Apocalypse palotába, ahol Samurai már töltött fegyverrel, fedezékben állva várja (haza) őket.  Egyből levadássza Hanket. „Mondj egy okot, amié’ ne lőjem szét a nigga búrádat!”  A fejben tárolt zsebnotesz kidobja a következő szöveget: „A Santa Monica-i zsaru nem lehet az utolsó művem.” Samurai nagyot nevet az egészen és ha ő nevet, akkor már a telibeszart gatyás gerle pár is, nem teljesen őszinte mosollyal az arcán, de azért nevet. Kínos pillantások követik egymást, majd Apocalypse hirtelen szex szagot szimatol a levegőben és újból előadja az előbbi jelenetet, de most már komolyan. Nem ám. Most is csak viccel. „Ne menjé’ a reptérre nigga, még mielőtt szívrohamot kapsz itt nekem, aztá’ végleg megmurdelsz.” Hank is úgy gondolja, hogy jobb lesz szépen eltolni a búcsús kocsit.

Karen hívja telefonon, hogy ha egy mód van rá, akkor ugorjon már be egy percre, na nem puszta jófejségből kérte, hanem mert valakinek meg kell vigasztalnia a romokban heverő Beccat.  A lány kisírt szemekkel, térdét szorongatva ül az ágyon. Hank bekopog, a szobába lépve már lőné a konfettit, de látva a helyzet komolyságát – és azt, hogy a lánya koszos cipővel a lábán ül az ágyon – meggondolja magát és még a diadalmenetet is visszarendeli. Csórikám azért ilyen búval bélelt, mert Tyler bevallotta, hogy megcsalta. Krokodilkönnyeket hullatva mondja apjának, hogy most már megérti a Karen és közte lévő ’Héja-nász az avaron’ kapcsolatot. Bármekkora seggarc is Tyler, attól még mindig szereti. Hank ’egyet se félj cseppem’ tekintettel az arcán, gyengéden magához cibálja lányát, és egymást szorosan átölelve, egymás válla fölött elnézve sóhajtanak mélyeket és bámulnak a kilátástalan jövőbe.  

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pereszlényi Péter Pál 2012.03.28. 16:45:36

"A Szupercsapat is megirigyelhetné ezt a mentőakciót, mert már azt látjuk, ahogy a plátói szerelmesek a ’baszlak hegy’ tetején parkoló, pimpelt verdából, hambit majszolva, az eléjük táruló varázslatos L.A. látképének látványától ámuldoznak. A junkfood meg a szuba-alpin klíma – és a tény, hogy itt nem látja őket Samurai egyik embere sem – meghozza a kedvet a szexhez." ezt a részt hivatalosan is aranyba öntöm és tanúságul körbehordom a vidéken,hogy okuljon mindenki szerfelett. szépséges szép napom lett ettől főni épp ezért áldásom szálljon rág és gonzo stílusodra .
süti beállítások módosítása