Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x07 - 2. döntő

2012. március 27. 11:00 - candyperfumegirl

Nehéz menet lesz ez. Sajnos a Megasztár semmi jelét nem adja annak, hogy a javuló tendencia akár távoli esélyként feltűnhetne a horizonton, így nagyon zord péntek estéi lesznek azoknak a szerencsétleneknek, akik még mindig nem adták fel. Kezdjük azzal, hogy a meglepés erejét már kategorikusan kiiktatták a műsorból, pár nappal az adás előtt az egész műsormenet olvasható a honlapon (fail), szerencsétlen versenyzők idegeit meg kb. 2 percenként borzolják annak a rohadt szavazási sorrendnek a mutogatásával. Lássuk, ma mivel kezdenek. Új hajakkal, talpig aranyban eltátogják a csillagdalt, és Clau és Trilla máris a képükbe tolja az állást, milyen király lehet már úgy nekikezdeni a produkciódnak, hogy az utolsó helyen állsz, az első meg a szavazatok több mint 50%-át birtokolja. Nem vicc, Nagy Adriennek lehet a legnépesebb családja ebben az országban, mert ez az arány azért nem semmi.

Na de ne menjünk el szó nélkül az olyan posztmodern próbálkozások mellett sem, mint pl. az, ahogy Trilla vízszintesben a ledfalakra vetítve (függőlegesben nem fért volna rá?), kezében egy funkció nélküli sárga gitárral konferálja fel az énekeseket. Claudia ciklámen csőruhába passzírozott habteste is látványos, ami a felső szekcióban erősen duzzad ismét, mellei pedig mindenáron le akarják tépni láncukat, amit a dekoltázs vonalában gondosan elhelyezett zipzár jelent ez esetben. Haja oroszlánsörényben, és „pokoli jó estét” kíván, mert a ma esti tematika „rossz kisfiúk és rossz kislányok”, ezt inkább nem kommentálom. Maestro szerint ez rock & rollt jelent (na, azt majd meglátjuk), ezt fontosnak tartja megjegyezni, mert ő most a hetes; érdekes módon a zseniális „dedikált zsűritag” kifejezést érdemei elismerése nélkül visszavonultatták az első döntő után. Trilláék olyan lelkesedéssel jelentik, hogy egy hete tart a szavazás, mintha nem ez lenne az egész műsorfolyam legnevetségesebb eleme, és miután a sorrenddel kellőképpen kiborították az utolsó helyeken álló versenyzőket, kezdjünk is bele a 2. döntőbe.

Farkas Jenser Balázs lesz a mai kezdőember, kisfilmjében mutatják, milyen katonásan éli napjait a Mega-házban, ébredés, fogmosás, koreográfia, csípőrisza, hülyesapkás Maestro, mentorkodás - ennyi maradt meg a filmecskéből. Nóta az Are You Gonna Go My Way lesz, Lenny Kravitz naná, és MÉG MINDIG NINCS ZENEKAR, és ez még mindig nagyon gáz, pláne ha olyan dalokat választanak, amik egyszerűen elképzelhetetlenek jó kis (élő) gitárszólók, zúzás és dobok, vagyis az élőzene élménye nélkül. Na, ez pontosan egy ilyen szám. Az más kérdés, hogy nem is tehetségkutatóba való, mert akkor hozza azt az igazi „bugyik repülnek a színpad felé” –élményt, ha egy nagykoncert tetőpontjaként hangzik el fullos hangosítás mellett, több tízezres örjőngő közönségnek, és minimum egy gitár használhatatlanná válik a végére; nem udvariasan mosolyogva egy műanyag stúdióban, műmájer ítészek vizslató tekintete mellett, óvatos tapssal kísérve az idomított közönség részéről. Értékeljünk, Mester szerint ez zseniális volt, de mivel ő instruálta az egész produkciót, nem is nagyon mondhat mást. Bochinak vad volt, amit nem értek, Mariann értékelése meg még mindig csak annyiból áll, hogy be van indulva Farkas Jenser Balázsra, szándékosan egy vékony csíkszemüveget vett csak fel, ami fölött szabadon stírölheti. Szakmai értékelés címén Bereczki és Mari még összekapnak azon, hogy Maestrónak barátja vagy ellensége a kisfilmben viselt betörősapka, Balázs összességében nem sok negatívumot kapott.

Nagy Adrienn szpotja egy kicsit rapszodikusnak tűnik nekem, egyik pillanatban arról beszél, hogy az eredeti szakmája virágkötő, a következőben Mester Tamás utasítására a kerti asztalra pattan, és szponzorpiás dobozba énekel. Essünk ezen túl, és lássuk inkább, hogy mit tud az, aki a nézői szavazatok több mint felét birtokolja. Rihanna Don’t Stop The Musicját kapta, legalább az S&M lenne, ha már ebbe a nevetséges rossz kisfiúk és kislányok témába kellett beleerőszakolni. Adrienn próbálja a refrént egy kicsit megváltoztatni, de összességében nagyon merev és unalmas, pedig ahhoz, hogy valaki eladja ezt a számot, elsősorban azt kell elérnie, hogy BULI legyen, a színpadon is, és annak a fejében is, aki hallgatja. Szűkszoknyában és magassarkúban Adri egyszerűen képtelen bulihangulatra távolról is emlékeztető valamit varázsolni a színpadra, még a Jacko sample alatt is csak szerencsétlenül inog a cípősarkain, kontrasztként a tánckar vad szambázásba kezd a háttérben. Értékelésben Mariann röhögteti ki magát, Adriennről éppen semmit nem bír mondani, de Rihanna persze nagyon szar számot csinált, ehhez ő nagyon ért. Abban valahogy megegyezik a zsűri, hogy hamis volt, Maestrónak azért muszáj pozitívumot is mondania, főleg a saját munkáját dicséri persze, meg hogy ahhoz képest, hogy Adrienn egy plázacica, egész kellemes jelenség. A plázacica szóra Adrienn szemei kistányér méretűek lesznek, Bochi menti a helyzetet azzal, hogy ez nagyon szexi produkció volt. Claudia melleit követve megérkezik a színpadra, Adrit meg elzavarja azzal, hogy „ragyogj hátra a többiekhez!”, és tartogat még mára hasonló jókat.

Már most visszajátsszák az eddig hallott nettó 2 dalt, jézusom, meddig fog ez a műsor tartani. Most „Szakos Andrea és a Táblagép bensőséges kapcsolata” című kisfilm következik, ez már nagyon hiányzott. Táncóra a tűsarkúban, frizura meg imidzsformálás, ezzel megvagyunk, a produkció előtt meg betolnak egy reklámot, és megtudjuk, hogy a „Tiszavasvári” a magyar nyelv legnehezebb szava Liptai Claudia számára. Trilla reklám után meglepetésszerűen a lelátó tetején jelenik meg, és színpadra rendeli Andit, aki a pokoli dalos téma jegyében Christina Aguilera Fighterjét nyomja, ha megölnek, sem értem ezt a tematikát. Andinak jó hangja van, de az nem jó jel, hogy a szám közben végig azon gondolkodtam, hogy ebben a szériában miért nincsenek igazán hatásos, emlékezetes produkciók, amikre az ember felkapja a fejét, visszanézi a youtube-on, és évek múlva is tudja mindenki a baráti körben, hogy mekkora ász volt mondjuk Póka Angélától az a Szomorú vasárnap. Produkció végére Andinak semmi levegője nem marad, azt mondja, azért, mert ebben most az is benne volt, ami eddig nem. Maestro ezek után megállapítja, hogy neki a sötétebb és egyenes haj áll jól (tehát véletlenül sem az, amivel a fodrász ma este sújtotta), és hogy lehet akkora baromságot mondani tévében, hogy „Lejla hercegnő”, azt fel nem foghatom. Mariannt nagyon irritálta ebben a produkcióban, hogy Andrea verte a ritmust a mikrofonon, ettől mindig ideges lesz. Mariann idegösszeroppanást fog kapni, mire véget ér ez a széria.

Horváth Pesta következik, aki bizonyítani akar, miután úgy leszólták múlt héten. Kisfilmben feltűnik, hogy egy fél szív van a nyakában, másik fele nyilván a Szent Barátnő nyakában fityeg, ez mekkora közhely már, ha belenézünk a szekrényébe, lesz ott filatáska és oldalzsebes nadrág is. Maestro arra sarkallta mentorkodása alatt, hogy ne legyen már annyira civil, és mint megtudjuk, Pesta minden próbán vetkőzött ez kicsit, tudom, hogy átvitt értelemben, de ez akkor is TMI. A Linkin Park Numb című számát kapta, mennyire volt genya az a zenei szerkesztő, aki pont ezzel a címmel rendelkező dalt bírt választani neki? Produkcióját én unom, de ez a műfajból is adódik, viszont egy igazán jó énekes a legszarabb számot is elő tudja adni úgy, hogy felfigyeljen rá az ember, Pesta sajnos nem ilyen. Clau sikoltozva közelít hozzá, Mester egy mondattal totál zavarba hozza, ezek most „szívassuk az egyszerű gyereket” hetet tartanak? Bereczki megint a kemény ítész szerepkörben tetszeleg, amiről egyedül ő nem tudja egész Magyarországon, hogy mennyire nevetségesen áll neki. Az idegesség nem mehet a produkciód rovására Pista fiam, ezen még dolgozni kell. További szakmázás Bochitól, amiben olyan szavak röpködnek, mint „kontraszt”, „verze” meg „melodikus”, Pesta homloka erősen ráncolódik ez alatt. Clau úgy foglalja össze, hogy „rengeteg idegen szó hangzott most el, hámozd ki!”. Én nem szeretem Liptai Cluadiát különösebben, de EZ priceless.

Bendzsike jön, érte izgul egész Csór és a fél USA, amit ugye két éves korában ott hagyott, köszönet a kommentelőknek, hogy erre felhívtátok a figyelmemet, így még viccesebb az akcentus. A megfogalmazásai sem rosszak, olyanokat mond a kisfilmben, hogy „a szívem majdnem kiugrott a számon, annyira izgultam”. Produkció van, a haja Karel Gott, a cipője viszont Jeremy Scott (for Adidas), ez utóbbi zseniális, én odavagyok ezért a szárnyas kollekcióért. Az American Idiotot énekli, ez mekkora ars poetica! Egyébként valamennyire szórakoztató, mert felszabadult, és nem is fülsértő, a végén sztárpózba vágja magát, ez a srác tényleg érzi a színpadot. Trilla annyira évezte az egészet, hogy öccsének fogadja, Bochi szerint így kell szavazókat gyűjteni, a srác megetette a közönséggel a produkcióját. Mariannak ez maga volt a tökély, Bereczki mögött Gáspár Laci néz nagyon sötéten és szigorúan, Zoli meg megint a hülye sapkákról beszél csak, ezzel nem lesz hitelesebb ítész. Trilla még összefoglalja a lényeget: szavazni kell eszeveszetten, de ha egy mód van rá, J-vel küldjék már el a Benji becenevet, vajon hány „Bendzsi” érkezett múlt héten?

Megint a sorrendet mutogatják, Gigi csont nélkül benne van az első 6-ban, a száját sem kell kinyitnia hozzá, Adri meg már csak 23%-os aránnyal első. Claudia úgy feszeng ebben a ruhában, mintha a bugyi fájdalmasan belevágna a seggébe, pedig nehezen tudom elképzelni, hogy nem alakformáló szuperkezeslábas (ld.: Bridget Jones) feszül a ciklámen elasztikus csoda alatt. Talán Attila kisfilmjét játsszák, amiben hihetetlen módon NEM szerepel a fashionterror veszkócsizma. Baromságokat beszél ő is („még jó, hogy nem azt mondta a zsűri, hogy nyomorék vagyok, mert azon nem tudnék változtatni”), pedig ezeket a kisfilmeket vágják, ilyenkor gyanús, hogy ez szándékos? Lássuk a produkciót, ami Jet: Are You Gonna Be My Girl, és ami csak kétszer hangzott el Baricz Gergőtől az alig 3 hónapja befejeződött X-faktorban. Továbbra is nevetséges rock & rollt zenekar nélkül imitálni egyébként, ráadásul még fülsértően visít is, és az összes táncoslány beájul a produkció végére, mennyire lehetett izzasztó a szegecses vállú nájlonzakó? Maestro, mindenki mentora próbálná rábeszélni, hogy ugye a múlt heti betegség húzódik még mindig, azért nem volt ez most (sem) jó, Bereczki meg felemelt kézzel tiltakozik, ha ez még mindig betegség, akkor pszichés a dolog, mondja olyan komoly fejjel, mintha értene hozzá. Valamint hozzáteszi, hogy tök jó, hogy Attila megmozdult, de ne csinálja többet, mert rossz nézni, ahogy táncolni próbál. Claudiának most is van egy díjnyertes végszava, mielőtt Attila eltűnne a balfenéken: „menjél, és facsarjál narancsot”, ezeket gyakorolja vajon?

No Thanks Roland kisfilmje a múltkori drámával és majdnemkieséssel indul, majd (mű)bezárkózik a szobájába, ahonnan Meister rángatja ki. Rolikám, ne szenvedj már, gyere, boxoljunk sétáljunk, az, kell, hogy higgy magadban, álljál ide, és mondd, hogy menni fog, hogy „velem van az erő”, miért van deja vu-m? Roli a színpadon, hangmérnök benyomja az In The Shadows-t, a kivetítőn szálló tollak jelennek meg, most már hangosan röhögök. Tényleg 15 rockdal létezik csak a világ zenetörténetében? Ha a fantáziátlanság fájna, a műsor szerkesztőnek soha nem kéne kínokat kiállnia. A styling meg kicsit neo-emóra sikeredett, vasalt tincs a homlokba húzva és hangsúlyos guyliner, a derékra kötött ing lóg csak ki az összképből. Értékelünk, és Bochi azt mondja, utánanézett, és kiderült, hogy ezt a számot a finn The Rasmus énekli, sokat elmond, hogy Magyarország Legnépszerűbb Rádiós Hangjának ehhez kutatómunka kellett. De ismeri ám az eredetit, és azzal ellentétben ezt nem unta a verzékben, és igen, már azt is tudja, mi az a verze, és büszkén Bereczki irányába sandít. Zoli meg szót kér, és tudja, hogy ezzel elkapcsolásra ingerli a még megmaradt nézőket, de muszáj kimondania, hogy „Rolikám, nagyon lent van a szájpadod!”, zseniális. Van még egy kis lételméleti filozofálgatás a végén rocker vagy sem témában, mire No Thanks azt mondja, hogy „érzelmes rockerféleség vagyok”, ezt majd átírja a sajtóosztály legközelebb.

Radics Gigi jön, kisfilmben apu is van, aki nagyon vigyáz a kislánya erkölcseire, közben meg Rihanna szól, Mariann most biztos ideges. Gigi azt a Crazy-t kapta, amivel Takács Nikolasz is nyomult anno, legközelebb azt számoljuk már össze, hány olyan szám hangzik el a műsorban, ami NEM volt az X-faktorban. Gigi nehezen lazul el a színpadon, de őszintén szólva ez az egyetlen kritikám, mert a hangja bitang jó, és ebből az agyonjátszott dögunalomból csinált egy hallgatható zenét, és a dívás improvizációk sem hatottak soknak vagy erőltetettnek, ez a kislány tud valamit. Szűnni nem akaró taps és ováció, Claudia szerint mehetünk is haza, most akaratlanul is baromi nagy igazságot fogalmazott meg. Mari nagyon büszke Gigire, bár ebben most nem volt munkája, de akkor is. Bereczki tudja, hogy lelövik, de akkor is MUSZÁJ a show részével is foglalkozni, amiben erős hiányosságok voltak, de rövid úton lehurrogják, mindenki más maradéktalanul imádta. Most meg kell mutatni a szavazás állást is, ahol Gigi természetesen átvette a vezetést, Adri azért magabiztosan a nyomában. És megtudjuk, hogy létezik ám Megasztár applikáció is, és ebben a pillanatban nagyon hangsúlyosan belóg a képbe egy okostelefon, micsoda zseniálisan szerkesztett, diszkrét reklám.

Szűcs Ádám következik, akinek múlt héten iszonyatos nagy mázlija volt, hogy egy másik nagyon gyenge versenyzővel került a kiesőesélyes helyre, csak így maradhatott bent. Ő is pszichésen beteg már két hete, ez kiderül a kisfilmből, de majd Meister mentor meggyógyítja. Produkciója a Cosmic Girl Jamiroquai-tól, tematikáról egész nyugodtan feledkezzünk meg, úgy járunk jobban. Ehhez a dalhoz jóval több karizma kellene, de tulajdonképpen mindegy is, mert ez a srác áttekerős kategória (igen, most már csak felvételről voltam képes nézni), ez a produkció még egy általános iskolai osztálybulin is cikinek számítana. Kellemetlen az a pillanat, amikor senki nem akar értékelni, és még a hetesünk, Maestro is talál kritikát, amikor végre megszólal. Kimondottan idegesíti Ádámban a permanens vigyorgás, mert gyakorlatilag mindenhez ugyanolyan képet vág, és nem lehet tudni, mikor vigyor és mikor vicsor, ebben amúgy totál igaza van. Bochi is mond valami óvatos kritikát, Mariann és Bereczki inkább meg sem szólal, ez milyen kínos már.

Kullai Timi jön, akit Mester mindenáron tornacipőben akar látni. Majd láthatod a próbán, vagy a kisfilm forgatásakor abban, a színpadon hadd legyen már dögös. Visszanézi magát a Táblagépen, és Maestro győzködi, hogy nem gáz a magassága, kovácsolhat belőle előnyt is – miután pont ő vette el az önbizalmát ennek kapcsán múlt héten. En Vogue: Free Your Mindot hozott, ajjaj, ezt úgy kell nyomni, hogy lerepüljön a hajunk, de neki van hangja hozzá, és az előadás sem rossz. Megkapta a világ legmagasabb sarkú csizmáját, ez jó fricska Mester felé, különben meg tudja viselni, csak a koreográfiától idegenkedik láthatóan. Szerintem amúgy simán modellesre kellett volna venni a figurát, vonulással és pózolással, ez nem az a szám, amiben táncikálni kell, Timi meg jól mutat a színpadon – már amikor nem olyan előnytelen ruhát adnak rá, mint mondjuk ez. Clau megint beficcen a színpadra szűk rucijában, és elárulja, hogy Timi ciklámen melltartót hord a hülye ruha alatt, Mesternek meg megtetszett a toronycsizma. Bochi szerint működött a free your mind, mint üzenet, kajálták mindannyian a show-t, ez a lényeg.

Mai utolsó versenyzőnk, Nagy Kristóf Bozont kisfilmjébe bekerül az eddigi legdurvább termékelhelyezés, Bozont és Maestro a Telenor oldalát (!) böngészik a Táblagépen, ezt nem hiszem el. Rosszfiús témában ő a Pálinkadalt hozta a Magna Cum Laude-től, és rohadt hangos vokál szól alatta –gépi természetesen. Backstage-ben laza mulatozás indul – parancsszóra nyilván, mert egyetlen természetesnek ható mozdulatot nem lehet felfedezni. Bozont bulizik, és kicsit a zsűrit is bevonja, sőt, énekel is róluk, valamint a mezőnyben egyedüliként tud mit kezdeni azzal, ha mások is vannak rajta kívül a színpadon. Trilla egy csodálatos mondattal nyit: „engem meggyőztél, menjünk és rúgjunk be!” - sőt, az eredményhirdetést se várjuk meg szerintem. Mariannak annyira tetszett, hogy szerelmet vall Bozontnak, Bereczki is elfelejtett szakmai hülyeségeivel jönni, Bochi szerint meg parodisztikus volt a produkció, ami igaz, kérdés, hogy ez direkt volt-e, és Bozont gyanúsan kitér a válasz elől. Vége ezzel a mai produkciók sorának, úgyhogy a változatosság kedvéért most az utolsó ötöt mutatják meg nekünk, Pesta, Timi és Szűcs Ádám van veszélyben, utóbbi még ezen is vigyorog, mint egy elmeroggyant.

Reklám után MEGINT az utolsó ötöst mutatják meg nekünk, cserélődések vannak, majd lezárják, és jön az első eredményhirdetés (ami után már csak az utolsó háromra lehet szavazni). Ebben a részben az a röhejes, hogy ugyanolyan végtelen hosszú drámai hatásszünetekkel sorolják a biztos továbbjutók neveit, mintha soha nem mutattak volna szavazási állást, nemhogy fél perccel ezelőtt! Utolsó 3: Pesta, Talán Attila, és Szűcs Ádám, rövidítsük le, és dobjuk ki mind a hármat itt és most, azt hiszem, így járnánk a legjobban. Időt kell most húzni, amíg a néző eldönti, hogy ebből a háromból melyiket nem bírja tovább elviselni, addig is Kállay Saunders jön, azzal a dallal, ami az Eurovíziós ELŐdöntő (!) 5 legjobb dala között volt, üvölti a station voice, szenzációs ez a megfogalmazás. Időhúzó backstage interjúk is vannak a trióval, a kényszeresen vigyorgó két idétlen bájgúnár gyűrűjében Pesta szinte szimpatikusnak tűnik. Eredményhirdetés jön megint, Atti megmenekül, úgyhogy most a zsűri mondja el röviden, hogy a maradék kettőről röviden mi a véleménye, mondom RÖVIDEN, hangsúlyoz Trilla, rendező biztos torkaszakadtából üvölt a fülébe ilyenkor. Zsűrinek nem esik nehezére röviden értékelni, egyértelmű, hogy Szűcs Ádám nem idevaló, megy is a levesbe, Meisternek gondolkodnia sem kell a döntésen. Ádám pont olyan idétlenül vigyorog, mint eddig bármikor, búcsúdal, búcsú, és ezzel vége, jövő héten újra itt leszünk.

Címkék: megasztár
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2012.03.27. 12:02:57

Nem odavaló? Mégis, kik juttatták be a top12-be? :D

Ditti82 2012.03.27. 12:05:49

Nekem Bozont produkciója jött be legjobban, Gigi pedig verhetetlen. :) Pénteken remélem az ámérikás fiatalembertől köszönünk el, Roli és Balázs pedig simán mennek tovább még jó darabig. :)

fofofo 2012.03.27. 12:28:19

tényleg meg akartam nézni egy részt (ha már másnap munkanap, no buli), de nem bírtam. minden elismerésem, Candy, hogy ebből a f.sból ilyen szórakoztató posztokat tudsz összehozni!

mézescsók 2012.03.27. 12:36:22

Most nem a zenei szerkesztőket akarom védeni, de szerintem a dalok válogatásánál figyelemmel kell lenni arra is, hogy mit esznek meg a nézők, melyik sláger, ismert szám. Rock kategóriában a termés végtelen, még a jó rockból is, de kérdés, hogy közülük a vájtfülüeken kívül hány a tényleg ismert szám. A Megasztár végülis szórakoztató műsor és ennek mjdnem maradéktalanul eleget is tesz. Van akinek azért, mert tetszik, van akinek meg azért, mert pokolian jót tud röhögni rajta. A kínjában röhögők tábora is létezik persze. Szóval, ha bármilyen jó, de lényegében ismeretlen rockszámmal léptettek volna szinpadra bárkit is, a nagyérdemű kevésbé élvezné és lehet, hogy a versenyző sarának tudná be. Emellett megjegyzem, hogy úgy érzem, az igazi vad rockerek nem a Megasztárt nézik és ha mégis, nem küldenek sms-t. Egyetértek a posztíróval, ezek a számok minden tehetségkutatóban előfordulnak, de talán nem véletlenül.

nyuszi01 2012.03.27. 12:49:21

Istenem, mekkora igazságokat fogalmaztál meg, Candy!! :D A Szűcs Ádámról szóló részeken iszonyatosan röhögtem, mert ugyanez volt a véleményem. Kedvenc részem: "Pesta, Timi és Szűcs Ádám van veszélyben, utóbbi még ezen is vigyorog, mint egy elmeroggyant" Ezen besírtam xD

Amúgy sztem ez az Ádám totál 70es évekbe volt öltöztetve azzal a pasztellszín csíkos melegítővel meg a zene is olyan 70es évek volt hozzá. De anyááááám, de unalmaaaaas volt!!! Közben neteztem, mert nem bírtam idegekkel. Nem csodálom, hogy a zsűri nem tudott rá mit mondani. Erre már szavak sincsenek.
De én már az utolsó 6-nál megmondtam az eredményhirdetés alatt, h ki lesz az utolsó 3, kit ment meg a közönség, és ki fog kiesni. Elmehetnék boszorkánynak :D

Ditti: remélem, a Benji még sokáig bent marad, mert ő szórakozatató és kva jól áll neki a színpad, látszik, hogy élvezi, mit csinál. És végre valaki, aki nem Hunglish-sal énekel.... Én személy szerint a Pistát vágnám ki következőnek, aztán mehet az Attila is.

bruu 2012.03.27. 13:40:29

Candy köszi a szuper jó posztot, de ez nem ér ám, hogy ennyit váratsz. Már lerágtam a félkezemet körmöstül az izgalomtúl. ebből az egészből egyedül Gigit érdemes nézni és bizni benne, hogy a sok nagyokos stilist szerkesztő dedikált mentor zsüritag nem csinál belőle hülyét és nem akar mindenki változtatni rajta vmit, hogy aztán majd elmondja az én kezem is benne van az év hangjában. A fenébe, hogy nem volt ott egy urigellért vagy gyurcsók, hogy a zipzárra hatással bírt volna lenni és csúszott volna jól le a börtönbe szorított, unphotoshoppolt mellekről. gellért mondta volna : ne mukogy! és a zipzár szépen enged a nyomásnak

candyperfumegirl 2012.03.27. 13:49:21

@mézescsók: abszolút elismerem azt a szempontot, hogy ismert számok kellenek, amik benne vannak az emberek fülében, na de az egy kicsit nagyobb merítés, mint amiből a magyar tehetségkutatók az utóbbi 2 szériájukban válogatnak. Az azért nagyon zavaró, hogy vannak dalok, amik tényleg MINDEN tehetségkutatóban szereplnek, és sosem nyúlnak hozzájuk egyedien. Ha változtatnának rajtuk annyit, hogy ne unjam, nem zavarna a dolog, Gigi Crazy-je pl. működött, akkor is, ha az eredeti szám már unalmas, mert ő kihozott belőle valami újat.

mézescsók 2012.03.27. 14:23:43

@candyperfumegirl: Hahó! Én ám egyetértettem veled! Ami azt illeti én is pokolian unalmasnak tartom, hogy mindenhol mindenki ugyanazt énekli, csak magyarázatot próbáltam találni a szerkesztési elvekre, már ha vannak olyanok.És Gigi, hát igen...

Ditti82 2012.03.27. 15:29:25

@candyperfumegirl: Bozont Pálinka dala is eredeti volt valamennyire.

Eruka 2012.03.27. 15:36:17

Gigi valóban ütős, de nekem mégis Szakos Andi, aki nagyon tetszik: brutál jó volt a Fighter, bár tény, hogy elfogyott a végére, de azt majd megtanulja. Nekem Gigiből hiányzik a "dög" - persze 15 éves, nem is kell még bele... épp ezért várhat pár évet a befutással, Andi viszont megérett rá.

És sztem Benji is jó ideig ide való még...nagyon otthon van a színpadon, ami meg nem egy utolsó skill egy ilyen műsorban.
Egyébként a "2 évesen ide került, miért van akcentusa" bennem is felmerült: de mondjuk angol óvoda és iskola, amerikai apuka... ha otthon, és az intézményekben is kizárólag angolul beszélt, akkor akár lehet is... :)

Mennie kellene Pestának, Talán (biztos!) Attilának mindenképp, de aztán Nagy -semmilyen- Adri is csatlakozhat hozzájuk... szerintem... :)

Szemimartingál 2012.03.27. 15:54:28

Köszönöm, Candy, remekül szórakoztam az összefoglalón. Én a heti vasalást fűszereztem ezzel a résszel, szerintem csak úgy, önmagában élvezhetetlen ez az egész, mint műsor. Miután úgysem az a cél, hogy a legjobb hangokat, előadókat megtaláljuk (sokuk a párbaj során már kiesett), szerintem Pestánk még maradjon egy kicsit, remekül szórakozok rajta. Nem csak én, a T. zsűri és Clau-ék is szívatják rendesen. Mondjuk szegény még csak észre sem veszi ...

nyuszi01 2012.03.27. 16:16:24

@Eruka: Jaj, de jó, akkor most már tudom, hogy miért beszél Benji ilyen jól angolul!! Mert én is gondolkodtam rajta, h ha 2 évesen hazajöttek, akkor WTF?? Mitől van ilyen anyanyelvi szintű kiejtése? Hát angol óvoda és iskola, amerikai apuka... Kösziii!! :) :)

"Mennie kellene Pestának, Talán (biztos!) Attilának mindenképp, de aztán Nagy -semmilyen- Adri is csatlakozhat hozzájuk... szerintem... :) " - ezzel én is egyet értek :)

Eruka 2012.03.27. 16:23:31

@nyuszi01: persze ez csak feltételezés... de logikusan hangzik, nem? ;-)))
ráadásul a mostani kisfilmjében az is kiderült, hogy a család rádiózik, amiben részt vesz ő is, és azt is angol nyelven csinálják.

mézescsók 2012.03.27. 17:46:07

@Eruka: Gigi a Beyonce dalnál igenis dögös volt, erre utalt a végén Bereczki is szerintem. Sőt, a Leona Lewis dalnál is. A Crazy meg szerintem nem dögösséget kívánt.

Benji: azért álljunk már meg egy polgári szóra. Ezek ketten kb. egyidősek. Gigi nem szinpadra termett, Benji igen? A srác kétségtelenül laza, ez lehet még akár nyerő is, de ami énekkvalításait, előadásmódját, stb. illeti, azért nem annyira nagy lumen.
Angol akcentus: amerikai apuka, angol iskola, ami csak feltételezés,hát az isten szerelmére, az elmúlt 15-16 évben nem volt egy árva szomszédja, ismerőse, barátja, netán magyar rokona? Különben tud a fiú egészen jól is magyarul, ha akar. Nem mindig érezhető az akcentus, ami nem is biztos, hogy akcentus. Szerintem.
Szűcs Ádám: jó, hogy kiesett, ne is próbálkozzon inkább ezen a pályán, de az arcberendezése miatt cinkelni nem nagyon illő. Nem tehet róla, hogy így néz ki. Szerintem mindig így mosolyog akkor is, ha örül és akkor is, ha kínban van. Nem tehet róla. Bántsuk a produkciója miatt, de a feje miatt?

sandal 2012.03.27. 18:21:28

Az Adri 50%-os kezdőpozijának oka az lehet, hogy az adás kezdetén Andro a FB-on felszólította saját rajongóit, hogy küldjenek egy sms-t Adrira...

vitaygeorgina 2012.03.27. 18:36:41

Nekem is tetszett a hogyvolt! A műsort nem láttam, de Klaudia ruhájára rákerestem, és szerintem jól nézett ki.
Én is gondolkodtam, hogy miért ilyen steril és béna az egész műsor, miért nincs egy őszinte pillanat. Arra jutottam, hogy a jelenlegi és az elmúlt két széria versenyzői annyira unintelligensek, hogy nem lehet őket szeretni. A régebbi szériákban is voltak idióták, de ezt nem tolták a képünkbe, és a régebbi szériákban voltak gondolkodó emberek, akiknek volt elképzelésük, hogy mit is csináljanak egy dallal, vagy hogy mi is kell a jó zenéhez.
Itt Balázs nem hülye, és szerintem Tímeának is van valami sütnivalója, de a többiek tökéletesen ostobák. Gigit nem tudom behatárolni, mert szimpatikusan nyilatkozik, és nem mond hülyeségeket, de még csak 15 éves, és nagyon ki van találva, hogy ő milyen is legyen itt a műsorban.

mangalor 2012.03.27. 21:56:52

Jajmár, Kullai Timi a hisztijével! Kétségtelen, hogy szép és jó hangú, tehetséges lány, de mégis mit gondolt, amikor ide jelentkezett? Hogy soha senki nem fog semmilyen kritikát megfogalmazni vele kapcsolatban (mellesleg Mester sem azt mondta, hogy baj a magassága, hanem, hogy színpadi mozgást kell tanulnia, más a kettő)? És ha befut, nem lesz soha egyetlen ember, aki mondjuk toronyháznak nevezi? Akkor mi lesz, öngyi? A komplexusokat egy ilyen műsorban jobb, ha otthon hagyja az ember, különben nem lehet sikeres előadó, pedig ő és Gigi a két igazi befutó.
Egyébként remek a hogyvolt!:)

Ditti82 2012.03.30. 21:20:16

Nofene, nincs spoiler! :O Mondjuk én számítok egy Black velvetre...

candyperfumegirl 2012.03.30. 21:31:18

@Ditti82: hoppá, eltüntették a Megasztár oldaláról? Végre!

Mi is a téma, szenvedély, vagy valami hasonló megfoghatatlan, ugye? :)

Ditti82 2012.03.30. 23:21:50

@candyperfumegirl: Végzetes vonzerő. :D Amúgy nem gyütt be, nem volt Black velvet. :(

nyuszi01 2012.03.30. 23:45:03

És most csak 2 ex-X-Faktoros szám volt :D Lehet, hogy félszemmel figyelik a hogyvoltot :D

candyperfumegirl 2012.03.30. 23:47:56

@nyuszi01: ha folytatják a javuló tendenciát, jövő héten leviszik 1-re, és két múlva már ez sem marad, alakul ez. ;)
süti beállítások módosítása