Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6021-6022.

2012. március 27. 18:00 - villanella

Bözsi mama addig tüntet, míg beviszik az őrsre, és szerencsére nem a csúnyája miatt. Egyébként meg minden a régi kerékvágásban, Attila és Juli évődnek, Miki segít Nórának, de az ura rálicitál, Laci továbbra is szerencsétlen, Aliz pedig szendvicsemberré szellemül. Ez volt a hétfői epizódokban.

6021. rész:
Andrásékhoz érkezik Nóra és Attila vacsorára. Salátát hoztak meg bort, kis beszólás Andrástól, hogy megverte Attilát zombiban, András oroszkrémtortát hozott, de a csirke és a nokedli házi. Nóra bejelent, átadhatják a Kék kőrist szerdán, ez valami projekt lehet. Irodaház. Még az építészek lapja is hívta Andrást, hogy lefotóznák a cuccost. Nóra mondja, rájuk is fér a reklám, mert a jövő héttől nincs munka. Taggyűlés is lesz, ráadásul a kórházban, bár ezt nem mondja még el Nóra, csak annyit, hogy bizarr lesz.

Laci kivan, hogy lenyúlja Tibor a kuncsaftokat és még meg is zsarolja. Ordít, lökdösődnek, verekednek, véletlenül nekiesik Laci Gabinak, aki alig kap levegőt.

Bözsi mama közben kergeti a csalót a gangon, adja vissza a pénzt, és örüljön, hogy nem hív rendőrt. Valami ablakcsinálásról van szó, a csávó elmegy. Vén boszorkány, meg minden.

Laciék lenyugodtak, Gabi elküldi Tibort, de ő tartja az ajánlatát, akárhogy is. Elmegy. Laci aggódik Gabi miatt, de már nincs semmi baj. Gabi nyugtatja Lacit, hogy gyászolt, nincs para, nem az ő hibája. Vissza kell szerezni az ügyfeleket. Ez lesz, telefonálgatni fognak. Idegeneknek is. Árengedményt is fog adni, az mindig beválik.

Bözsi mama a kanapén, Lucussal, Alizzal, Szabolccsal. Na, mi volt ez. Megcsináltattam vele az ablakot, így jobban szigetel. Mindent megcsinált szépen, ezért Bözsi mama ajánlgatta a faluban, és 8 embertől elvette az előleget, de nem csinálta meg a munkát. Ezért jött Bözsi mama, mert a faluban azt beszélik, hogy összejátszott a szélhámossal. Aliznak leesik, hogy akkor ezért jött. Bözsi mama nem érti, hogy került ide a szerelő. Szabolcs kapcsol, mi van a furunkulussal? Nincs. Akkor ennek örülünk, nem? Huh, okos, így néz, ilyen okosan:

András a zombis játékról mesél Attilának, hogy mekkora császár, hogy Petinek ő mutogatja a trükköket. Nóra unatkozik, Attila meg kihívja Andrást, visszavágó. De nem most, mert most nem ölik meg a bulit. Kávét segít-e behozni valaki Julinak? Persze, hogy Attila. Nóri újságot olvas, Andris csak bamba, mint mindig, úgyhogy Attila kérdezi is, hogy mi a baj. Az a baj, hogy Andrissal haverkodik Attila. Elnézést is kér, a játék miatt és a vacsorameghívás elfogadása miatt is, de hát Andris a bátyja. Ez attól még Julinak kurva kínos. Attilának sem egyszerű, nem bonyolódhatnak bele még jobban. De ha beköltözik Attila Juli életébe, akkor nem tud a házasságával foglalkozni.

Laci Mikinél van, mondja, hogy le van lombozódva, mert a Tibor. Elmeséli a sztorit, Miklósnak biztosan lesz majd ötlete. Cement a bokára, bele a folyóba. De nem, most másról van szó, tud valakit, akit érdekelnek a szolgáltatásai. Van egy raktárépület, amiből lakóházat akar építeni, ehhez kellene segítség. Ilyet még nem csináltál Lacikám, de akkor most. És ne legyen semmi stikli. Nem tűnhet el sem csempe, sem ragasztó, semmi. Mindennel meg lesz elégedve Miki, mint Ferencz Jóska. És barát. Mármint Miki.

Szabolcs és Aliz megbeszélik a tegnapi Bözsi mamás esetet. Miért nem avatta be őket és a többi. Elismétlik az elmúlt 2 hét eseményeit. Szabolcs javasolja, hogy állítsák takarékra magukat, de ahogy Aliz néz, nem lesz itt takarék.

A kórházban kezdődik a gyűlés, Klaudia kérte, hogy itt legyen, hogy ne maradjon ki belőle, és mert unatkozik is. Kék kőris, remek, egyelőre nincs következő beruházás. Jön egy nővérke, hogy egyszerre több látogatót nem fogadhat, de Klaudia kiküldi a picsába. Nóra szerint nincs ok a kétségbeesésre, amiért nincsen új projekt. Nagy a csend, kevés az induló beruházás, ilyesmi. Miki megmondja a tutit, az embereket az üres hónapokban is fizetni kell, és ő csak az ésszerű szervezést hiányolja. Attila azt mondja, nincs gond, Klau meg azt, hogy ki kell találni, merre tovább. Nóra zár, ezért vagyunk itt.

6022. rész:
Zsolt és Zsófi az udvaron összefutnak, elárulod, mikor méltóztatsz hazajönni? Majd. Közben Aliz és Szabolcs érkeznek, még mindig Bözsi mama a téma, hogy nem megy el soha. Aliz kereshetnél munkát. Na, Zsolt hallja, keres egy marketingest. Be is mennek a Rózsába megbeszélni a részleteket, ahol éppen Laci és Gabi beszélgetnek az egyik asztalnál. Laci meséli, hogy megoldva minden, mert Miki megbízta. Gabi annyira azért nem örül, de Laci örül helyette is. Nagy feladat, eltart egy pár hónapig, addig meg szerzünk új ügyfeleket, juhéj! Erre isznak is, kávéval koccintanak. Bözsi mama jön, hozza a kulcsot Szabolcsnak, otthon hagyta. Miért nem keltek fel félórával korábban, akkor lenne idő mindenre. Aliz kijön közben, szendvicsember lett, röhög is Szabolcs, Bözsi mama pedig megvédi, mert ez is csak egy munka. Ő majd vigyáz Lucusra, amíg Aliz sétálgat.

Miklós, András és Nóra már az irodában, Miki ajánlatot adott, gondolom, ezt az új projektet mondta el nekik, amit Lacinak adott az imént, de Nóra fél egy kicsit, hogy mit vár cserébe. Úgy tűnik, semmit.

Lacihoz Tibor érkezik, elég idegesítő ez az arc. Átgondolta Laci, Tibor azt hiszi, lesz üzlet. Laci beszól még Gabi miatt, semmi sem lesz az övé, vagyis akkor lesz, amikor Gabika: soha napján, kiskedden, és ha még egyszer meglátja a környéken, akkor!

Bözsi mama és Lucus szórólapot osztogatnak Szabó Pál műhelye előtt, hogy egy szélhámos, azt hirdetik jól. És addig nem szabadul meg tőlük Pál, amíg vissza nem kapják a pénzt!

Attila érkezik Nórához az irodába, elfeledkezett Nóra a kajáról, mindegy. Elmeséli Miklóst, Attila kicsit kiborul, as usual, és azonnal rálicitál, egy szálloda van, öko szálloda Budán. Olga szavaiból vette ki, hogy nincs még kivitelező. Nóra kivirul, te Martinák Olgával beszélgetsz a cégünkről? Isten vagy, este leszoplak. Máris van kedve ebédelni. Íme egy snitt, amikor olyan, mintha a fejéből nőne ki a fogas:

Bözsi mama továbbra is Szabó Pált szopatja, skandálnak egy versikét is, de jön egy rendőr, akit a csávó küldött, mert zaklatják. A rendőr szerint ez nem zaklatás. Bözsi mama elmondja a rendőrnek, mi volt, a rendőr szerint, ha ez így van, gáz, de nem szabad becsületbe gázolni. A rendőr elmegy, mire visszajön, ne hangoskodjanak. Bözsi mama szemezik a gazemberrel.

Laci már szervezi az embereket az építkezéshez, Miki érkezik közben. Gond van Lacikám, történt valami. Laci kitalálja, elvette tőle a megbízást és a Kft.-nek adta. Elmagyarázza Miki, hogy ez miért van, Laci meg készen van, ne csináld már ezt, Mikikém. De Mikikének mérlegelnie kell a prioritást és reméli, nincs harag. Laci ismét levert, tesz az osztalékra, ha nincs munka, akkor kész a Novák Szaki. Gabi szerint rendbe jön minden majd. Laci szerint meg Gabi az ő menedéke.

Bözsi mama még mindig kiabál, Lucus szerint már mehetnének, de amíg a rendőrök visszajönnek, kicsit kiabálnak. Kijön Szabó Pál, és elküldi a tetves falujába Bözsit, aki fogja, oszt bebassza a kirakatot, pont mikor visszaér a rendőr. Viszik is az őrsre iziben!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.03.28. 10:18:29

Ez a Bözsi mama irritálóbb, mint Magdika, pedig azt is szívesen felgyújtottam volna a Rózsa teraszán... :)

belekotyogok 2012.03.28. 15:48:00

Tök durva, hogy a Lucus, a három hónapnyi színészi tapasztalatával meg a maga kb 11 évével messze jobb színész, mint ezek közül bármelyik.

Bözsimama belőlem is kihozza az állatot. :D
süti beállítások módosítása