Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik – 4. évad – Második válogatás

2012. március 26. 16:00 - villanella

Én gyerekként kulcsmásoló akartam lenni, a mai gyerekek meg kiscsillagok akarnak lenni baszki, nem is tudom, mire véljem ezt. Ezen gondolkodtam a múlt héten. Most sajnos anyukám nélkül néztem a Csiszt, mert csak a hosszú hétvége miatt voltam Miskolcon a múltkor, szóval a jó poénokat nélkülöznötök kell, de hátha így is sikerül átadnom, mi volt szombat este. Ez.

Nagy Sanyi hangként benne maradt a projektben, elmondja, mennyi ember jött, aztán összefoglalják a múlt heti válogatást, először a szarokat, aztán a jókat. Indulunk.

A főcím nekem olyan, mint valami Olimpia főcím, de ez mindegy. Sokaság az RTL székházban, Lilu mesél, mi van, a zsűrin múlik minden, készen állnak, bemutatják őket jól. Mindegyik beszél egy kicsit, miért izgalmas ez, ezt kábé leszarom. Puzsér nehezítés miatt van itt, ne szülessen meg könnyen a csillag.

Szóval egy travival nyitunk. Én bírom a travikat amúgy, Lady Dömper nagyon vicces, meg vannak igazán szépek, mint a Betty Blue, de ez itt azért na, elég gáz. Lethia, ez az ő neve, valójában meg Szűcs Richárd. Ő elimitálja, hogy nő, pedig valójában nem. Hát, bazdmeg, ez produkció, érted. Hasonlít egyébként a mérgező mellű VV Seherezádéra, ha jobban megnézem, de inkább nem nézem meg jobban. A zsűri nem érti, persze, hogy nem érti, nem is kell ezt érteni, eljött, megmutatta, szuper.  You’re gonna love me. Ma nem, de majd egyszer. De legalább nem küldik le, az is valami. Puzsér döbbent arca miatt megérte egyébként. Ez nem produkció, jóvan, menjünk tovább. Kintről Richárd üzen, hogy Robika gyáva. A zsűri még kicsit veszekszik, egyébként a Hajósnak van igaza, ebben a műfajban egész máshogy kell nézni a dolgokat.

Lilu meséli, hogy voltak fura versenyzők, akik szerint az elszántság is elég a sikerhez, jönnek a gáz fellépések. És tényleg, itt egy jajcicaeszemazt Horváth Balázs, aki úgy táncol, ahogy énekel: szarul. Nem is jut tovább. Jön Németh Dániel Veszprémből, a Taps című számot énekli, ja, nem, csak sokat mondja az elején, hogy taps. The Soulistic nevű duó leírhatatlan, Vucsics Gábor meg táncol, és gondolom, énekel is majd, mert van egy mikrofon a kezében. Ezt már nem várjuk meg, Lia megköszöni neki és elküldi.

A három pattanásos tinédzser az Immigrants nevű zenekart alkotja, Liluék beszélgetnek velük laza fiatalossággal. Are you gonna be my girl jön a Jets-től, ezt énekelte valaki a Megasztárban szombaton, az mondjuk jó szar volt. Jól van, fasza a zene, cukik a srácok, egész jó a hang is, ráadásul basszusgitárral énekel, ami elég menő. Mennek tovább. Mondjuk Hernádi Juci tapsát és Ördögh Nóra cici rázós táncát kihagytam volna, de egye fene. Puzsér saját számot akar. Majd kap legközelebb.

Lilu pólóján az ott John Lennon vagy Jézus? Mindegy. Na, mutatják a termet, az önbizalom hiányosok blokkja következik. Telefonál egy srác, aki kivan, milyen jók a többiek, aztán megy és táncol. László Martin, elég ügyes a furcsa táncával. Továbbjut. Boogie Soul group, három srác, én bevallom, ezeket a táncos produkciókat én nagyon nem érzem be. A zsűri beérezte. Jól van.

Balogh Gábor beatbox-szol, igen szerény srác, Snoop Dog örüljön, ha ő beatboxolhat neki. Szerintem meg te örülj haver, ha Snoop egyáltalán rád néz. Mindegy, persze, hogy tovább megy, növesszük az egót, ez olyan tipikus magyar dolog. Kicsit még sír kint, mert valóra válhat az álom, ilyenek.

Itt van Nagy Lajos, angol és történelem tanár, aki reppel. Cuki, az van. Nem is csinálja szarul, de azért nyilván az a vicces, hogy ez egy ilyen öltönyös tanár. A szöveg aranyos egyébként, csak ez a szétválasztott haj ne lenne. No, három igennel továbbjut. Robikát nem nyűgözte le, Hajós megint szerepel kicsit, ilyenek.

Egy gyönyörű hegedűvel érkezik egy utcazenész, széplelkű ember ez, látszik az arcán. Zene nélkül nem tud létezni. A miskolci Zeneművészeti Iskolán végzett, de debreceni. No, Schindler listája zenéje következik Kárpule Ferenctől. Kurvaszép amúgy, bár nem értek annyira a hegedüléshez. Ördögh Nóri beleragadt a tartásába, Lilu lassan, átszellemülten dülöngél, olyanok ezek, mint az operatőr két lánya, akiket a vigyük a gyerekünket a munkába nap keretein belül hagynak a színfalak mögött faszkódni. Ha létezne a South Parkból ismert kaki hang, és most eljátszaná a hangot Ferenc, az elég vicces lenne. De nem létezik, elegáns tapsot kap a darab, majdnem sírnak, de azért nem, megható volt, szép volt, gyönyörű egységben volt, meg van születve etecera. Puzsérnak nem szokása az eredetiséget nélkülöző produkciókat értékelni, de kinőtte az aluljárót. Még esküszöm, könnyes is a szeme, beszarok. Négy igen, gyere vissza.

Egy reklám után zsúfolt váróterem, összetett produkciók, jön egy betyár, Farkas Tamás egészen pontosan, verset fog mondani. Mindenféle hanghatással fűszerezi a verset, például finggal, böfögéssel, szúnyoghanggal ésatöbbi. Csak Puzsér nem nyomja meg a gombot, Juci már óvatosan megnyomná az övét, de nem, mert Puzsér kemény ember, érdekli, mi lesz. Hajós is átnyúl, de nem éri el. Mindenki ki van készülve, kivéve Róbertet, aki élvezi a szituációt. Vége a versnek, Robi értékel, kíváncsi volt a sztori végére. Hajós szerint bátortalan volt, szaval ő is, szerepel, hogyne, négy nem.

Egy hastáncos érkezik egy furcsa török basával, Tarkan Simarikjára indul a produkció, hát nem tudom. Gergely Sándor és Bagladi Sándor az előadóművészek neve. Nem próbálkozom a történések leírásával, körbetáncolja egy nagy hasú férfi melltartóban az öreg basát, felháborító. Puzsér kikészült, mi volt ez a pusztító alpáriság? A suttyóságnak egy olyan szintje volt ez, amire nem volt kíváncsi. Jogos. Innentől kezdve Puzsér blokk, a nemek és az alázások, kap belőle egy színész, a Humor Duó, Alpár Viktor, mindenki. Rengetegen, még Révész Jánosné Gizus, illetve egy ABBA utánzat is. Végül egy musicalt éneklő srácot aláz le, menzeszről és klimaxról mesél, elvesztette az eszét, ez már biztos.

Juhász Marcellt beszéltetik, úgyhogy ő jó lesz. Jön a kis gitárjával, Lilu a tetoválásáról faggatja, megtudjuk, hogy a zene és a pálinka egybevág, mehet a színpadra, bűvölje el a zsűrit. A Bud Spenceres póló fasza. Jön egy népdal, kellemes hangja van, Lilunak ez nagyon tetszik, Nóri szerint is tényleg jó. Lesz szájharmonika is, ott van a szája előtt a HornGyula-szett. Nóri ismét kommentel, ebben van kakaó. Na, harmonika, ezt a hangszert mondjuk, én gyűlölöm, de hát nem én vagyok a zsűri, hála az égnek. Juci szerint a srác egy jelenség, képvisel valamit, Puzsér eltörte a tollát, úgy hatott rá. Egy Hobó idézet, le kell menni kutyába, légy a kutyák királya, nem királyok kutyája. Robi még nem, de a többi három igen. Hajós mondjuk a Blues Brothers-ös pólójában nem is mondhatott mást.

Hűha, hajlékony lány érkezik, rsg-s, beszarok. Ennek mi a franc értelme van, most komolyan? Kommentben kérek választ, hogy csinálni és nézni van-e értelme ennek a műfajnak, mert szerintem mindkettő faszság. Én, ha ilyet látok, akkor azonnal rosszul érzem magam, nemcsak mert csak a térdemet tudom elérni, ha lehajolok, hanem egyébként is, ez egészségtelen. Kiss Kata elkezdi a csudaszámot, Puzsér ámultan figyel, Lia fájdalmasan, persze, mert ő is érzi ilyenkor a saját csontjain. A dalválasztásért külön büntetném amúgy. Most már két karika van, azokkal táncol meg hajlékonykodik, nagyon unalmas. Három karika. Ezer karika. Vége. A zsűri le van nyűgözve. Még Puzsér is igent mond.

Reklám közben megtudjuk, hogy jön az X-Faktor, csak mondom. Az egyetlen jó dolog az X-Faktorban egyébként, hogy rendesen felöltöztetik a szereplőket, nem a 80-as évekből itt maradt stylist-ok adnak rájuk ezt-azt, mint a Megasztárban. Na, de. Most Ördögh Nóri meséli, hogy a zsűritagok nem sejthetik, mi vár rájuk, és jön is egy srác, aki mentalista, egy-ketó-harom, itt van Havasi Zsolt. Behívja Nórát, mint segítőt, nagyon veszélyes szám jön, senki se próbálja ki otthon. Lilu kimenti Nórit, ha baj van. Micsoda hős. Jön a százas szög, ott a kalapács, produkció. Orrába rakja a szöget, jön a kalapács, sikít a közönség, Lia levegőért kapkod, még a fülét is befogja, a csávó beverte az orrába. Kéri Nóri kezét, ellenőrizze, hogy benne van a szög. Puzsér bazdmeg mosolyog. Kihúzza Nóri, betolja, majd kihúzza. Ennyi volt a produkció. Nóriról azt a plédet tényleg szedjék már le, mert na.  A zsűri érdeklődik, hogy máshova is tud-e kalapálni százas szöget, értékelnek, Liának kavarog a gyomra, Puzsér szerint szélhámos, de ügyes szélhámos. Továbbjut három igennel, Hajós mond nemet csak. Kint megbeszélik Nóriék, hogy a következő alkalommal Lilu lesz a segítő. A zakója jó egyébként Lilunak.

Egy ukulelés srác a színpadon, Rétvári Péter (csak nem a miniszter úr onokája, vagy valami?). Óriási gitártokból vette elő a kicsi gitárt, ez tetszett a közönségnek, Nóri viccel, más helyzetben nem vicces, amikor a nagyról kiderül, hogy kicsi, haha. Mindegy, énekel és játszik a gyerek, nem rossz, de ez a Jason Mraz dolog ez egy utánzás gyakorlatilag, Puzsér mindjárt mondja is. Őt nem érdekli a személyiség, sem az övé, sem senkié. Na, most esett a szememben, mert igent mond, holott ebben semmi eredetiség nem volt. Ej.

Solymosi Péter is gitározik és énekel, és rajta kívül még voltak páran, tovább is jutottak, nagyon örülünk. Juj, nahát, Varga Valentin érkezik, Varga Viktor tesója, túl akarja szárnyalni a brothert, leül a kis gitárjával, nekem ez egy az egyben Marc Almond, mekkora lenne, ha a She took my soul in Istambult énekelné. Nem így lett, a Fly me to the moont adta elő, és egyébként klassz volt. Szimpatikusabb, mint a bátyja, csak a fogaival kezdhetne valamit. Stílusos volt, egyszerű, négy igen.

Jön egy nagymama, aki szeret táncolni, és fog is. Népviseletben, de a fején üveges bor nélkül (mert odakint leejtette), műanyagpalackkal érkezik a 67 éves Bártfai Judit. Spar ásványvíz baszki, élni tudni kell. Óriás kokárda masni a hajban, mondjuk az tény, hogy én 33 évesen sem tudok így táncolni, de azért na. Csak Hajóstól kap igent.

Szirota Dzsenifer a következő, az ő rocker apjával. Jót tett ez a két év a csajnak, felnőtt, meg minden. Kis bevágás Gesztiről az X-Faktorból, mit mondott neki, miért nem ment tovább az ÉLŐ SHOW-ba. Élő show, ettől kivagyok. A lány egyetért Gesztivel, elmondja, hogy fogyott, technikailag fejlődött, lelkileg erősödött, na jóvan, mutasd baszki. Alexandra Burke, The silence. Lilu kint orgazmikus úristen, de jól énekelt suttog Nórinak, én nem tudom egyébként, biztos a tévé miatt, de olyan másképp hangzik itthon a kanapén minden. Mondjuk én már annak is örülök, ha valami nem hamis, és jó a kiejtés. Na jóvan, jött itt egy kitartott hang, azért ez tényleg elég jó, az van. Jucika sír, mindenki odavan, Nóri és Lilu ordítanak, a közönség feláll, Lia is sír, mondom, szerintem ott azért másképp hallatszik ez. Dzsenifer egészen meghatódik azon, hogy két felnőtt is ott sír, jól van, minden oké, Puzsért nem is mutatják, hogy mit mond, mondjuk ezt nem értem.

A következő adásban lesz Dinnyés Csenge Nikolett, aki törpéset fog énekelni, motoros fiú a színpadon, idős bácsi, hegedűs-énekes, gitáros duó, Caramel feldoglozással és affektáló Nóri&Lilu páros, annyira várom már, hogy jaj.

 

 

360 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.24. 23:41:32

@pushpang: Itt szabad offolni pufi!

2012.03.24. 23:42:33

Megnézte valaki a Hunger Game-et?

nosce 2012.03.24. 23:44:18

@pushpang:
padig humorral el akartam sütni, de nem :)

mert amúgy imádok "3,5 órás monodrámára egy 15 fős pinceszínházban " izzadni a dögmelegben, de ezt sem :),

viszont lényegében mind1 mit mond a zsüri a végheredményre kevés befolyása van, mert a közönség szavaz , szal nöhet ott virág Puzsérnek is mag Hajósnak is :)

ő-szinte 2012.03.24. 23:45:38

@szerivan: puffancs! fitness energy milllyyyen?:-)

ő-szinte 2012.03.24. 23:49:33

@szerivan: a bemutatója jó:-) sztem nézd meg:-)

2012.03.24. 23:49:35

@ő-szinte: Te miről beszélsz?
@pushpang (univerzális határeset): Éhezők Viadala.
Mit értettem félre?

2012.03.24. 23:51:41

@ő-szinte: Én is így gondolom, de Foxglove-ra várok napok óta, mert p ajánlotta a könyvet.
@nosce: Manj, aladni.

ő-szinte 2012.03.24. 23:51:53

@szerivan: érdeklődöm csak...:-) jó, vagy nem jó?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.24. 23:54:06

@szerivan: ennyi lejött, oké, de mi ez?

Offolás/félreértés: Nem szóltam rá, hogy offolt, csak nem igazán éreztem az összefüggést a beszélgetésünk témája és a N. által említett példával kapcsolatban. :)

ő-szinte 2012.03.25. 00:09:18

@szerivan: de van film. vagy azt már láttad?

2012.03.25. 00:13:11

@ő-szinte: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ pont azért kérdeztem, hogy milyen a film!

ő-szinte 2012.03.25. 00:14:59

@szerivan: jó baszki,nem értette mi a fasz van...:-DDDDDDDDDDDD
a film jó, nézd meg!:-)

coco 2012.03.25. 17:59:55

sztem ez a műsor még mindig fényévekkel igényesebb és viccesebb mint a Megasz*r...:D
Puzsérostól, Lili-Nóri kombóstól, szögetfejbelövőstől!!!!:P

2012.03.25. 21:55:45

Poszt nem lesz? A szögbelövőset sskk nem nézem meg de olvasnék róla.

ő-szinte 2012.03.25. 23:25:18

@szerivan: en is a posztot varom...:-O

villanella 2012.03.25. 23:30:41

Holnap delutan lesz csak hogyvolt, de igerem, jo lesz;)

D.Leery 2012.03.25. 23:57:39

"Hogy nektek, ha valamiről szó esik, azonnal véleményt kell mondanotok: ez ostobaság, ez okos dolog, ez helyes, ez csúf! Mit ér ez? Rájöttök talán bármilyen tett belső összetevőire? Biztonságosan meg tudjátok állapítani az okokat, amely miatt az történt, ami történt, és miért úgy, ahogy? Ha értenétek a hogyanját, nem ítélkeznétek olyan sietve." Johann Wolfgang von Goethe

ő-szinte 2012.03.25. 23:58:24

@villanella: oksi:-)
Itt leszunk:-DDDDDDD (szegeny te... :-DDDD)

ő-szinte 2012.03.26. 00:01:34

@D.Leery: jp, nem meheztelunk ra:-) sose latott csiszt :-DDDDDDDD (meg EH-t, meg vv-t, hehe)

JOKKA21 2012.03.26. 10:05:29

Puzsér nagy forma.Remélem döntőbe kerül a baszni tudsz című dallal a srác.:D

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 10:38:58

hú, már nagyon várom a posztot:)

bruu 2012.03.26. 14:28:02

Candy, villanyella: ez nem ér, hol van a két kedvenc hogyvoltom?

2012.03.26. 17:56:12

Lethia csak tátogott? :O

2012.03.26. 17:59:31

Rsg-t szerettem kiolló koromban, de én sem értem miért indult ez a lány. Semmivel nem tud többet mint más rsg csak biztos kiöregedett a versenyzésből.

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 17:59:36

"HornGyula-szett" itt már sírtam:)))))

"annyira várom már, hogy jaj"
te szegény:) szüleimnél voltam, ezt pont láttam. most évekig nem szeretnék ilyen élményt:)

busifa 2012.03.26. 18:03:04

@szerivan: persze, de ez a zsűrinek se egyből jött le! :)

2012.03.26. 18:04:06

@busifa: Én meg csodáltam a szép hangja miatt :DDDD

orgyen 2012.03.26. 18:04:24

A "HornGyula-szett" kifejezést a tisztelt cikkíró azért használta, mert még nem hallott Bob Dylan-ről? www.youtube.com/watch?v=cJpB_AEZf6U

villanella 2012.03.26. 18:06:52

@orgyen: nem, viccből használtam. gondoltam, megpróbálok vicces lenni.
bár belátom, nem biztos, hogy jó ezzel viccelni. egyébként minden tiszteletem gyuszi bácsié, nem vagyok egy wittnermária vagy ilyesmi.

2012.03.26. 18:14:45

@gyvy: Még nem :( Szerintem kitiltottak lettünk.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.26. 18:17:50

Nekem még mindig nem világos, hogy a szögbeverő az miért jutott tovább, mi volt a produkció? Minden héten bever majd egy szeget és ez érdekes?

villanella 2012.03.26. 18:19:02

@Yooha: én sem értem. gondolom, minden héten valami érdekes dolog lesz, szögbeverés már nyilván nem.

2012.03.26. 18:22:15

@Yooha: @villanella: És hány féleszű fogja kipróbálni élesben...

Hurri Kán 2012.03.26. 18:28:51

@szerivan:
Csak te. De hát én azt csodálom, hogy még csak most. :D

busifa 2012.03.26. 18:45:01

@szerivan: azok meg is érdemlik ha annyi eszük van! :)

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 18:45:54

szögbeverős helyett inkább ilyenek kellenének:

www.youtube.com/watch?v=5yRA6NFdsm4

ő pár éve volt a német változatban

2012.03.26. 19:04:20

@gyvy: Mi a problémád velem???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:05:03

@villanella: nem csodálom:)

Szánalmas nyűglődésnek tartom, amit vagy egy "énekes" nyer, vagy egy "énekes"....

De a zsűri legalább jó pénzt kap, éljen:D

2012.03.26. 19:09:03

@gyvy: Értem, végül is nem kell beszélgetnünk.

villanella 2012.03.26. 19:10:32

na, inkább azt mondjátok meg nekem, hogy ti szeretitek-e hajóst. engem kurvára idegesít, az van. ilyen szereplési kényszeres, amitől kiver a víz.

2012.03.26. 19:11:51

@villanella: Régen bírtam, már nem. Pojáca lett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:12:26

@villanella: igen, én bírom, meg helyes, meg minden:P

Jó humora van, persze szereplési kényszere is van.

villanella 2012.03.26. 19:12:36

igen. ez a bármit vállalok, csak benne legyek a tévében. ez.

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 19:13:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: egyetértek. az ilyen műsorokat bőven elég lenne 4-5 évenként megtartani. épp ma olvastam, hogy lesz x faktor 3. juhéj! a 2-t sem néztem, ezt sem fogom. max az elején a selejtezőt

Hurri Kán 2012.03.26. 19:14:24

@szerivan:
Nem, tényleg nem. De azér nem baj, ugye? :)

2012.03.26. 19:16:14

Abból él mint Jáksó: csúnya, dagi kamasz volt. Ezt kevés alapnak érzem a szerepléshez, de a menedzsere alap, hogy nem így gondolja.

kipcsak alvezér 2012.03.26. 19:17:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nagyon nagy hátránya, hogy van esze és mellé humora

Hurri Kán 2012.03.26. 19:17:52

@szerivan:
Jól van, akkor megnyugodtam. ;-)
De ha akarod, maradhatok ideges is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:23:16

@of a kind: :D:D:D Igen:)

@gyvy: @szerivan: ti már házasok vagytok?:D

@villanella: nekem mindig is tetszett, csak ne énekeljen:)

@☺ágica: egyetértek. Vergődés, előszedjük a seggünkből is a sztárokat, haha....

Hurri Kán 2012.03.26. 19:24:50

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Nem. Most váltunk el másodszorra, de psssszzztt!!! Most várom épp a távoltartási végzést.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:26:53

@gyvy: aha, Samantha és Dzsoki:D Értem. Melyikőtök a részegebb típus?

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 19:28:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: aha. meg abba sem gondolnak bele, hogy a 99%-uk úgyis eltűnik a süllyesztőben, hiába nyer. ez az ország nem tudja eltartani őket, hiába jó némelyikük. arról nem is beszélve, mennyi pénzbe kerül egy ilyen műsor...

csicserierika 2012.03.26. 19:32:43

pufajka volt a gyereken ? Mert a horn poént nem értem.

villanella 2012.03.26. 19:34:35

@csicserierika: volt régen gyulának az a nyakficama, autóbaleset miatt. és hordott a fején egy ilyen cuccot. jó, ez nem egészen olyan, de az jut eszembe mindig a harmonikások fej előtt levő izéjéről. na.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:36:06

@☺ágica: de annak a többszöröse befolyik, ezért éri meg, jó drágán adják a reklámidőt, mennek az smsek, jó a nézettség. Én ezt értem, de akkor is felelőtlenség...Nagy marhaság.

Hurri Kán 2012.03.26. 19:38:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Én nem fogyasztok semmilyen alkoholt több, mint 27 éve.

csicserierika 2012.03.26. 19:39:45

@villanella: áá.. köszi. Erre nem gondoltam.

☺ágica (törölt) 2012.03.26. 19:41:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: tudom, de értelmesebb műsorokra is lehetne költeni. bár az meg nem hozna nézettséget...mindegy. csak dühítő...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 19:50:09

@☺ágica: azaz, dühítő. Amíg van nézettsége viszont....Lásd Big Brother.....

@gyvy: elmúltál már 27???:O:)

johevi 2012.03.26. 19:55:05

RSG-s mi a picsát csinált ott? Egyik haverom régen kosarazott, jelentkezik párat büntetőzni én meg mutatok náhény parasztszervát pingpongba'

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.03.26. 19:58:52

Szerintem a hajlékony csajnak van helye a szórakoztatóiparban, szép amit csinál, egy jó szórakoztató műsor része lehet, szerintem van olyan közönség akinek bejön és nem csak a vándorcirkuszokban.

Azon meg már én is gondolkodtam, hogy mi az a barna lópokróc az egyik műsorvezetőn? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.26. 20:00:08

@gyvy: nehéz az, örülj már, h ennyit is csináltam:D

ő-szinte 2012.03.26. 22:44:46

PUFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Infomaker 2012.03.27. 08:44:15

Mindenki azzal jön, hogy a zsűritagok bezzeg tudnak-e énekelni, táncolni, stb..

Bassza meg: Nem kell tudnom mákostésztát csinálnom ahhoz, hogy megmondjam, hogy a mákostészta amit ettem, szar volt-e vagy jó.

bruu 2012.03.27. 10:11:52

ne má' lesz ebből a válogatásból még? miko' lesz már élő só? Akkor Dzsenifert megnézem a tecsővön, oszt kész ez a rész is. Ki az a Varga Viktor? nagyon műveletlen vagyok?
Tegnap utált engem a blogmotor és szédületes hszem nem fogadta el. Hátha most tetszik neki.

villanella 2012.03.27. 10:18:11

@bruu: Jaja, meg lesz valogatas. Vargaviktornak volt az az oruletesen idegesito slagere, az a lehet kek az eg es lehet zold a fu refren. Na, megvan igy?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.27. 11:46:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: még zigóta korában hagyta abba, egy átmulatott éjszaka után.

bruu 2012.03.27. 11:55:01

@villanella: jah köszi már dereng vmi, bár hogy ez vargaviktorhoz köthető eddig nem volt tiszta. :) A felvezető mondatodhoz csak annyit nem lettél kulcsmásoló, és valószínű, hogy az itt bemutatott egyedek sem lesznek nagy csillagok sőt a nagy többség még kiscsillag sem. Hogy a két állítás között logikailag vagyon-e összefüggés az a mélyfilozófia bugyraiba tartozik :)
Azért remélem kapsz vmi veszélyességi pótlékot ..

villanella 2012.03.27. 11:57:15

@bruu: honnan tudod, hogy nem lettem kulcsmásoló? :)
nincs veszélyességi pótlék, csak a csodálatos érzés, hogy az ember leírhatja, mit történik ezeken a rendkívüli színvonalú tehetségkutatókon. jupííí :)

Nores 2012.03.27. 18:09:44

ez gyengébb volt, mint az első.
igaz az elsőt meg sem akartam nézni, "véletlenül" láttam csak, ezt pedig vártam. kár volt :)

ő-szinte 2012.03.27. 18:30:53

@villanella: nekem Hajós nem tűnik kényszeresnek. Puzsér annál inkább...

villanella 2012.03.27. 18:37:01

@ő-szinte: hát, őszintén szólva én egyiket sem szeretem.. :)

ő-szinte 2012.03.27. 18:46:32

@villanella: attól még maradhatok?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

umidmerchant 2012.03.27. 20:31:45

hogy ez de egy qvára retekklub-szolgablog lett! Ez a csillagszületik semmilyen kiscsillagot nem mutatott még eddig, és mérföldekkel gyengébb showként is, mint a megasztár, az egy puzsér kivételével.
Ja, és mindez ahhoz képest, hogy a megasztár jelen szériája is nagyon gyatra, egyszerűen túl sok tehetségkutató volt mostanában ahhoz, hogy legyen normális felhozatal.
Azok, akik itt a csillagszületikben énekelgetnek (mert lássuk be, azok a produkciók viszik a prímet egyértelműen, ahol énekelnek-zenélnek) borrrzalmas szinten művelik. Vagy már elismert, díjazott nótaénekesek. Hogy egy garázszenekart a borzalmas előadásukkal továbbengednek, meg egy karaoke-előadásnak is csak közepes The Silence-t, az mindent elmond.

ő-szinte 2012.03.28. 00:10:13

@☺ágica: ugyeeeeee?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.31. 19:41:20

@villanella: olo:-)

mért nincs élő kibeszélő???:-O

busifa 2012.04.01. 23:59:46

@villanella: az új poszt linkje mikortól él?

GL-581 g 2012.04.12. 14:07:15

Nem tudjátok véletlenül, hogy Alpár Viktor mit akart előadni? Az a szöveg maradt meg, hogy: "hé vetítő, fényt ide! a kép szólni kíván! vagy legyek a beszélő mozi?" vagy valami ilyesmi.

Annyira szürreális volt, hogy azonosítani akarom a művet. :)
süti beállítások módosítása