Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x12

2012. március 23. 07:20 - sixx

Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését másképp mérlegelni, mézzel megkenni, melengetni, megbámulni. De kivel baszik ki ma Alexa?  A T69.2-t a végzet piros ruhás, vajszínű papucsos asszonyának fazonírozták a karbantartók, szervezkedés, alakoskodás egész nap, mondja kicsit rosszalló tekintettel, ma nő megy haza, ez a tuti.

Naiva zsinórtangában zuhanyzik, a csúnyáját nem kellene beszappanozni? Csak kérdem. A reggeli alatt Alexa van terítéken, na, milyen védettnek lenni? Szar, egész éjjel sakkoztam, hogy miafasz legyen, és rájöttem, hogy ez a döntés mostan az egész ittlétemet határozza meg, nahát. Alexa a kamerába Naivát rettentő ügyes és kiszámíthatatlan játákosnak tartja. Na, mutatunk egy képet Csíra pinájáról is, tessék.

A mödanszié mellett tornázó Műanyag Elemzőnek osztja az eszét, és nem, nem lőjük el azt a rendkívül olcsó poént, hogy még a végén nem marad neki elég és nem fog tudni még a budira sem kimenni egyedül, nem. A beilleszkedés egyetlen üdvözítő útja szerinte az, ha Elemző nekilát taktikázni a faszikkal, mert azok csak így fogadják be. Ha elvonul a hégeli embereszményen tanakodni, akkor itten ki lesz vele baszva. Ugrunk Naiva budoárjára, amiben Broki egy Manchester United-mezben teszi tiszteletét, csak azért nem köpök rá a képernyőre, mert volt gyerekszobám. Naiva szerint igencsak Csíra megy majd, nem tudom, honnan az infó, de legyen. Broki tart Alexától, az újnő biztos Liverpool-fan, azér'. Alexa a szingliszobában Csírának aszongya, hogy még nem végeleges a döntése, nyugi.

Juan levelet hoz, kérem szépen seggszépségverseny lesz, mi más, csak nem lehet országvárosozni a paradicsomban. Ettől persze a fiúk élénkülnek fel igazán, Broki kőművesdekoltázsa lassan a segge lyukáig ér, nem akarok soha eljutni odáig, esküszöm. A legjobb segg tulajdonosáról a faszik szavaznak majd. Csíra olvassa fel a dolgot, de nem hagyják, belesikoltoznak meg óóóóóznak, gyökerek. A fellépéshez zene dukál mindenki válassza ki magának, mondja az írás, a zene kardinális kérdés Hipernél és Alexánál, van, amire tudják rázni a seggüket bikiniben, van amire meg nem.

Az epizód eddig legjobb mondata a Playboyban és még ki tudja hány más helyen pucérkodó Műanyag szájából fittyen ki: én nem szeretem mutogatni magam. Nabazdmeg. Pokahontasz ettől rettegett, mármint attól, hogy majd egyszer táncolnia kell zenére. Lesz ennél majd zordabb is, teszi hozzá halkan ÚjPéter, aki egyre szimpatikusabb lesz, Muzsikus persze mellszépségversennyel riogatja Műanyagot, abban jó vagyok, baszki. Broki és Noémi közösen írják át Alexa választott zeneszámát, Melák a háttérből Kacsameséket kér, mármint a zenéjét, ez vicces. A nők öltöüzködnek, Hiper villant egy borotvált pinát, és legalább három bikinialsót is felpróbál, Műanyag valami rettentő fodros-műprémes trimmel ellátott cuccot vesz magára, Alexa meg a földön gyúr seggre kicsit.

 

Melák szerint ez a legfaszább feladat, mert nem kell semmit csinálniuk, csak élvezik a lányok fekenét, vagy a lányok fenekére élveznek, már nem vagyok biztos benne, melyiket mondta, pedig nem mindegy. Ha a dugáshoz is így áll hozzá, komoly partner lehet az ágyban. Na, kezdődik a húspiac, az első versenyző természetesen Hiper, aki, ha jól hallom, az Extreme egyik nótájára vonul be, és tart pucsítós, seggrázós előadást, szöcskelábai közé simán beférne egy kamion. Óvatos taps a jutalma, Broki szerint Hiper segge olyan, amilyet rajzolni sem lehet. Csíra a következő, amint elkezd vonaglani a kisfiú testével, Muzsikusból kirobban a röhögés, joggal. Újpéternek bejön.

Noémi minden mozdulatán érződik a profizmus, még vízzel is leönti magát (de a hátát bazdmeg, ez milyen már), ha ez a nő nem táncol a pozsonyi éjszakában, ugató vadászkutya legyek. Azt éppen nem mondja, hogy basszatok meg, de mutatja, Melákék hangosan üvöltenek a produkcióhoz. Az ismét rákvörös fejű Elemző a kamerába vigyorogva mondja, hogy pont ezt nézte ki Noémiből. Alexa jön, Broki már előre röhög, mert Dopeman Megyünk lopni című nótáját kapta végül, arra meg nehéz szexisen vonaglani.

Nem is megy neki, inkább csak sétál fel s alá, a seggét meg nem a faszik felé, hanem a mödansziénak mutogatja. Naiva egyrészes fürdőruhában jön, és Brokira fókuszálja a műsort, neki tényleg mindegy, nyer-e vagy sem, a faszijának táncolt, és kész. Utoljára Műanyag jön nagy duzzogva, a fejében az olbigát virág, az előadás sótlan és színtelen, a seggét nem rázza, nem pucsítja, Melák előtt vonaglik egy kicsit oszt szevasz. Tényleg nem tud táncolni. A verdikt: Noémi kap egy különdíjat a táncért, a legjobb segg pedig Hiperé. Hiper örül, meg is értem, a falra kitett Az Éden Hotel 2 Legjobb Segge oklevél biztos jól mutat az irodában.

Az ebéd végére Csíra és Noémi marad kettesben, Csíra elmeséli, hogy mit hallgatott ki tegnap az üvöltözős taktikázásból, a te segged sincs biztonságban, Noémi, csak mondom. A mödanszié mellett Alexa rébuszokban beszél, szerinted is izét küldjem? Mert veszélyes. A másikat, mondja Hiper, de az is veszélyes. Ki a faszom az izé? És a másik? Noémi Naivának panaszkodik, ha kiejtenek, akkor állj bosszút. A faszik is taktikáznak, Elemző megindokolja a tegnapi döntést, azért Csírát választottam, mert mogorva, oszt nem fog baszogatni. Igaz, az eszembe sem jutott, mondja, hogy Alexa majd a ceremónián beáll mögém, ezt elbasztam, mint a lovagok a trójai fanyulas témát a Gyaloggaloppban. Noémi ÚjPéternek azt mondja, Alexa nem fogja Csírát kibaszni, mert ezt mondta neki. Hiper Csírának azt mondja, nem örülne, ha ő esne ki, ami hazugság, de mindegy.

Juan hozza az aktuális levelet, Műanyag olvas, ceremónia gyön, tessék emberi külsőt ölteni. S lőn. Melák már nem foglalkozik a ma estével, mert egy lépéssel a játék előtt szeret járni és agyban ott lenni, ez a tötyörgés nem az ő stílusa. Jesus fucken Christ on a popsickle stick. T69.2 a hagyományoknak megfelelően a reggeli jelmezben fogadja a a jónépet, a virág Noémi fejiben figyel, komolyan nem értem az ilyen húzásait a sztájlisztnak. Muzsikus a kamerába nagy agymunkának titulája azt, amit a kiválasztás előtt műveltek, azaz Alexát rábeszélték, hogy álljon Elemző mögé, oszt ez vagy összejön, vagy nem. Sajnos ma sem történik meg az, amit már tavaly is hiányoltam, azaz nem a védett picsa választ elsőnek, pedig az lenne az igazi dráma, na mindegy.

Alexa nem akar a hatalommal visszaélni, mondja, Csíra nem haragszik Pedróra, de a seggébe egy zabszem nem fér be, úgy be van szarva. Elemző, megbántad, higy Alexa kapott védettséget? Meg hát, mert azt hittem, Alexa majd nem állhat be mögém, és így tutira megmentem Csírát. Muzsikus, hogy van a család? Jól, mármint azok, akik az eredetiben is benne voltak. Baszod, te abban nem voltál benne, ezt azért tudod, igaz? T69.2 kérdezget még pár embert, de ezzel ne húzzuk az időt, jöjjön, aminek jönnie kell. Csíra meg Elemző mögé. Naiva Brokoihoz botladozik, Hiper Muzsikus fölére nyomja a puszit, Műanyag meg a fölényes mosollyal ülő Melák mellé áll. Jön Alexa, de csak a reklám után, és persze Elemzőt választja, ezt két napja tudja mindenki, viszont Noémi, az egyetlen igazi agyhalott a társulatban csak most jön rá, hogy nem őtet választották és megkönnyebbülésében pityeregni kezd. Bugos a szoftver, én mondtam.

Csíra sejtette, hogy ez lesz, Elemző mérges Alexára, aki azért baszta ki Csírát, mert ő a legveszélyesebb a hotelben, a többi faszi meg nem szimpatikus neki. Csíra nem búcsúzkodik, csak lelép, szevasz. Kicsit sajnálom, mert vicceseket szólt be néha. Csírának Hiper és Naiva fog hiányozni, meg maga a nyaralás. Este buli, mi más, Elemző megenyhül, de résen van, mint mondja. Alexa a pultnál meg azt mondja neki, hogy azért őt választotta, mert mással nem tudta volna folytatni a játékot - mint ahogy Elemző sem.

Igen ám, de neki ott van Hiper a tarsolyban, az örökmozgó adu ász, meglátjuk, mit hoz a jövő hét. Hoppácsak, Csírát mutatják távozás közben, maga a T69.2 kíséri ki, mi az isten. Hát az, hogy NEM MEGY SEHOVÁ, mert Pedrótól kapott egy retúrjegyet a hotelbe vissza, és ugyan nem most rögtön, de nemsokára visszazavarják a gyökerek közé, gondolom, védettséggel. Valahol sejtettem, hogy a Viasat nem fogja elereszteni az egyik legviccesebb szereplőt, de ez akkor is meglepő húzás, gratula.

Odabent közben felforrósodik a hangulat, Naiva eljut arra a pontra, hogy Brokit szerené már magában tudni, és ezt közli is vele. Muzsikus és Alexa a szingliszobában már a jövőt tervezgetik, jön vagy két faszi, majd te választasz egy olyat, aki tetszik (akivel jó a szex, veti közbe Alexa), oszt kalap, Elemző meg megy a gecibe'. Naiváék a szokásos heavy pettinggel nyitnak, Melák odalent megint hódítóra itta magát, és Műanyagot vegzálja, ne jáccad itten a hülyét hallode, tőccsön fel tégedet a tudat, hogy az enyim vagy. Jézusom. A nappaliban Noémi van terítéken, a faszik szeretnék, ha táncolna egyet, sztriptízeset, jó, ha most beraknak valami zenét, akkor benne vagyok. Perszehogy felcsendül valami diszkósláger, Noémi az asztal tetejére perdül és átmegy kígyótestű asszonyba, de a csöcstartó marad, szoftcore sztriptíz ez csak.

Melák kövekből kirakott szívvel neandervölgyi tempóban jelzi Műanyagnak, hogy ma este dugás lesz, de Pokahontasz ezt másképp gondolja, és nem adja a farát, pedig Melák elég hevesen próbálkozik. A másik szobában Broki először kövekből rak ki szívet Naivának, majd majdnem egymásba csusszannak, amikor Naiva mégis meggondolja magát, csak nem akarok én kúrni, mondja, bocs. Brokinak ez kicsit szarul esik, majd meglátjuk jövő héten, milyen következményekkel jár a fájós here. 

Címkék: éden hotel
899 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2012.03.22. 21:17:25

@szerivan: Én még mindig Noémit mondom.

dennis rodman 2012.03.22. 21:17:55

@szerivan: nem lenne kispálya, de csak reménykedhetünk..

2012.03.22. 21:21:04

@dennis rodman: A másik tippem Anikó. Csíra és Noémi marad.

Ditti82 2012.03.22. 21:23:26

Amúgy tényleg, miért ordítva beszélik meg a taktikát? :D

dennis rodman 2012.03.22. 21:23:47

@szerivan: Az idegbeteg rángásával rászolgált, pedig eleinte favorizáltam.

Zabkása 2012.03.22. 21:24:04

sziasztok! :)
srácok ölnék egy élő streamért!!!! nem tud valaki? :)

f.fredericks 2012.03.22. 21:24:05

"műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését másképp mérlegelni, mézzel megkenni, melengetni, megbámulni."

Sixx, már ezért érdemes volt irodalom órán tanítani az alliterációt a magyar közoktatásban!

f.fredericks 2012.03.22. 21:24:43

Ja hogy a kérdésre is válaszoljak, remélem FSZK-val!

dennis rodman 2012.03.22. 21:27:30

Ez a Máté ennyire sötét. ő ma még mindenképpen marad!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:28:16

Annyira furcsa, h ez a Kíra budapesti, mert akkora tapló, bunkó:), mármint a stílusa:P

Ditti82 2012.03.22. 21:28:20

Fenékszépségverseny. :D

dennis rodman 2012.03.22. 21:29:43

Mégis hogy szereti magát mutogatni? Egy playboy megjelenés és egyebek után?

Ditti82 2012.03.22. 21:30:07

Alexa sokra megy a lábemelgetéssel. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:30:52

Krissz: végre egy oylan feladat, ahol nem kell semmit csinálnunk:D

Mert eddig kellett?:D

Ditti82 2012.03.22. 21:31:58

Noémi a legközönségesebb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:33:03

Azt mondta valaki, h ribanc, kurvás táncot kell lejteni?:D

mocskosmacska 2012.03.22. 21:33:32

Hu, de jó Edina fürdőruhája!

dennis rodman 2012.03.22. 21:33:49

Hát Edinának iagzán nem jó popsija van..

mocskosmacska 2012.03.22. 21:34:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem, de egy valóságshowba már alap, hogyha női feladat van, akkor automatikusan kurvaként kell viselkedni.

Niki egész visszafogott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:34:33

@dennis rodman: de a fürdőruha jó:P

Anikónak van a legjobb, de itt táncverseny van?:D

f.fredericks 2012.03.22. 21:36:01

A legkurvásabb táncz díja: FSZK.

Legjobb fenék: Hiper.

Papírforma.

tryclops 2012.03.22. 21:36:20

Hát a Noémi tuti táncolt valahol Pozsonyban.

sogeking 2012.03.22. 21:37:04

Enikőnek régen is ilyen hosszú volt a haja?

lerchenfelder 2012.03.22. 21:38:20

ez a fasszopó szlovák kurvázás a jelek szerint annyira mégsem esett távol dotoho eredeti foglalkozásától :)

mocskosmacska 2012.03.22. 21:39:40

Noémi megnyert a legkurvásabb táncos díjat, így emelt fővel távozhat.

Ditti82 2012.03.22. 21:40:27

@tryclops: Én is erre gondoltam. :D

dennis rodman 2012.03.22. 21:40:32

@sogeking: mondjuk ettől függetlenül lehetett hosszú a haja.

sogeking 2012.03.22. 21:40:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: a Muri? egy énekes, amúgy meg Anikó és Edina eddig ismeretlen testvére :)

mocskosmacska 2012.03.22. 21:40:56

Újpeter szerintetek most csak vetített noéminek?

ő-szinte 2012.03.22. 21:41:00

olo:)
Meseljetek, mi van?

lerchenfelder 2012.03.22. 21:41:27

Levente már megint olyan mint egy főtt homár, ez mit csinál egész nap? arccal a nap felé héderezik folyamatosan?

Átvitel honvéd 2012.03.22. 21:41:44

Épp azon gondolkodtam (a másik post kommentjei között felvetettem, csak közben lett élő kibeszélő), hogy ebben a sorozatban vajon ki lesz az első (és mikor kerül rá sor), akiről kiderül, hogy tisztes foglalkozását tekintve egy ordas nagy cemenda. Mert úgy tűnik, valóságsóban ez kötelező stilisztikai elem.

lerchenfelder 2012.03.22. 21:42:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem is fogjuk van egy olyan sanda gyanúm.
na minnyá kiderül vagy beborul, csak gyün egy kis ph érték. ja nem, laktoprotekt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:42:52

1, milyen pici lány ez a Niki...

2, senki nem gondolkodik, h Alexa nem állhat Levi mögé, akkor talán oda kellene állni? Ezek nem gondolkodnak?:D

@sogeking: jó van na:P

dennis rodman 2012.03.22. 21:43:35

Annyi ideig készültek, hogy besötétedett? Ennyi idő alatt plasztikai műtétet is csinálhattak volna rajtuk.

dennis rodman 2012.03.22. 21:45:14

@sogeking: nem látszik, de mosolyogtam!

tryclops 2012.03.22. 21:45:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ja, én is meglepődtem a múlt héten, amikor felismertem a hangjáról az utcán, hogy milyen kis tökmag még magassarkúben is. :)

Ditti82 2012.03.22. 21:47:50

@busifa: Kényszert érzel ilyenkor? :D

dennis rodman 2012.03.22. 21:48:27

Agyban gondolkozik a féltengely... haha ez jó

lerchenfelder 2012.03.22. 21:48:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: csak szlovákul ne dumáljon közben, mert az cakozza a cerkát :D

dennis rodman 2012.03.22. 21:50:00

Biztos kerékagyban ott meg van csapágy ami könnyebben forgatja

mocskosmacska 2012.03.22. 21:50:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igen, meg kellett volna szervezni, hogyha nem állhat levi mögé, akkor beáll újpéter mögé, noémi meg levi mögé, aztán kíra haza.
De lehet, hogy nem noémivel kellene ezt megjátszani, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem túl bonyulolt-e ez neki. MÁrmint, hogy két lehetőség is van, ha nem állhat, akkor ez kell tenni, ha beállhat, akkor azt.

Ditti82 2012.03.22. 21:50:53

Muszáj volt, Éva?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:51:04

@lerchenfelder: eztet én nem tudhatom:D

Annyira szánalmasak ezek a kérdések:(

dennis rodman 2012.03.22. 21:51:31

@MolnarErik: egyik Blogon van fénykép és poszt pornó

lerchenfelder 2012.03.22. 21:51:36

UH mekkora csalánszopószááááj, azbeszt.

tryclops 2012.03.22. 21:51:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Dehogyis, itt mehíkóban, épp kiengedték 5 percre a villából.

sogeking 2012.03.22. 21:52:26

Krisztián nélkül azért unalmasabb lenne a műsor :)

Sudu 2012.03.22. 21:52:33

Valaki kezdje el számolni, hányszor hangzik el még ebben a műsorban az, hogy család...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:52:57

@mocskosmacska: de most ezt a ceremóniát nem értem:D Mégis állhat mögé. De ki mondta, h Kírának mögé kell állni? Nem figyeltem kellően, mi van?:D

lerchenfelder 2012.03.22. 21:53:24

@sogeking: szemöldök maradjon, kell egy pszichopata a műsorba :D

Lacka929 2012.03.22. 21:53:29

Egyszer kezdhetnék a párválasztást a védett emberrel. Aztán nézhetnénk, hogy a többiek hogy szopatják meg egymást. Vagy magukat...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:53:59

Sixx örülhet, mert megvan a virág: Noémi fején:D:D:D

Lacka929 2012.03.22. 21:54:18

Az "úgymond" is terjed nagyon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:54:53

@Λατζκα: ennyi agyat nem néznek ki belőlük:D, nem szabad engedni:P

sogeking 2012.03.22. 21:55:23

@Sudu: vagy a fórumon :)

@lerchenfelder: lehet, hogy kicsit szögletes a személyisége, de nekem átláthatóbb, mint a zenész például :D:D

sawyer_15 2012.03.22. 21:55:50

Huh, erre mondta Tamás, hogy mennyire kitalálták...
Mindenki beállt papírforma alapján...
Nagy taktika

lerchenfelder 2012.03.22. 21:56:19

a kurva anyátokat viaszar.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 21:57:08

@dennis rodman: tegnap nem figyeltem ezek szerint eléggé, mert én arra gondoltam, h Levi mögé nem állhat, nem pedig arra, h Kíra csak Levi mögé állhat. Ez volt a tegnapi levélben?

megketto 2012.03.22. 21:57:44

Anikó háhháháháhá

Lacka929 2012.03.22. 21:57:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Azt, hogy milyen sorrendben mennek párt választani, azt a szerkesztők döntik el, nem az agyhalottak.

mocskosmacska 2012.03.22. 21:58:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Kírának levi mögé kell állnia, a többiek oda mennek, ahová akarnak.

GL-581 g 2012.03.22. 21:58:43

Ha Lópofi nem Kíra mögé áll, akkor hülyébb, mint amilyennek eddig kinézett.

Sajnos attól tartok, hogy Szeriéket robbantja. :(

dennis rodman 2012.03.22. 21:58:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én nem emlékszem, hogy lett volna szó a mögé állásról...(levélben)

lerchenfelder 2012.03.22. 21:58:58

@sogeking: sokkal szórakoztatóbb, mint a muzsikus. az a csóka rettenet erőltetett

sawyer_15 2012.03.22. 21:59:34

Ja, meg azt is mondta, hogy Muzsikus, hogy nagy agymunka volt...
Nem adnék neki négy alapműveleten kívül mást, mert elpattan a gitárhúr az agyában...

megketto 2012.03.22. 21:59:41

kira@sawyer_15: A taktika az, hogy kit rak ki, az hogy ki hova áll speciel mindegy, mert Alexa mind az 5 srác mögé állhat, tehát sokat nem számít, hogy ki hova áll :)

Ditti82 2012.03.22. 22:00:08

Úgy szólt a levél, hogy "a párválasztón IS", nem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:01:09

@Λατζκα: tudom, ők nem engedik, mert látják az agyhalottakat:D

@mocskosmacska: sajnos már tudom:S

@dennis rodman: az lehet, de ne legyen:D

Sudu 2012.03.22. 22:01:40

Tudom, hogy nem normális, de én már tök izgulok.:-)

IllaryBlasi 2012.03.22. 22:02:12

Nem úgy volt, hogy Anikó beáll Levente mögé, vagy azt későbbre beszélték meg? A Muzsikus egy tuti pártner, nem kell senkinek és nem is nyomul senkire, a végéig lehet vele hasítani!!!!

sogeking 2012.03.22. 22:02:19

@lerchenfelder: igen, hogy egy már-már klasszikussal éljek: Krisztián magát adja, Tamás meg be van feszülve

most nézem, Évát kivették a szereplők közül :D

sawyer_15 2012.03.22. 22:02:33

@megketto: Nem teljesen igaz. Ha már Alexa előtt ketten bekoccolnak valaki mögé, akkor Alexa minden bizonnyal megy az üres mögé. Ki lehet venni Alexa kezéből a döntést...

2012.03.22. 22:02:39

Olyan erzesem van h anikó is mehet

Átvitel honvéd 2012.03.22. 22:03:14

@MolnarErik: hát, ennyi.

Mondjuk, vele még nem volna klasszikus a felállás, mert eddig nem a ribanckurvás szerepet adja elő (eléggé kimért, észnél van, sőt némi emberi érzés is megtapasztalható a viselkedésében időnként). Abszolút, pozitív értelemben csalódtam benne ahhoz képest, amit a fizimiskája sugallt.

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 22:03:19

Uncsiiii

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:03:38

De gyökér ez a csaj:(

Ennyire benyalni a többieknek!:(:(:(

Sudu 2012.03.22. 22:03:45

Marha nagy fordulat volt. :-(

dennis rodman 2012.03.22. 22:04:10

Meddig gondolkodott a kérdésen??

f.fredericks 2012.03.22. 22:04:13

basszus, most tudatosult bennem, hogy hiányozni fog Csíra! :o

Nem baj, így lehet tovább utálni FSZK-t és most már Alexát. :P

csiporog 2012.03.22. 22:04:21

hát semmi meglepő...

Csirke Pöri 2012.03.22. 22:04:45

Sokkal nagyobb kavarás lehetne, ha a védett csajt küldenék elsőnek!!! Mert ha elsőnek beáll bárki mögé, akkor oda senki nem fog és nehezebb lenne improvizálni....de megnézném a nagy taktikus fejüket!!! :D

f.fredericks 2012.03.22. 22:04:53

Tamás, mint keresztapa. :S

pfff :/

Ditti82 2012.03.22. 22:05:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Pókmajom kell ide. Ő tudott élni a védettségével.

sogeking 2012.03.22. 22:05:34

ahova fúj az érdekszél, olyan arculatot vesznek föl - ezt holnapra betanulom

dennis rodman 2012.03.22. 22:05:59

Viszont míg haza nem utaznak Peti gyerek megtolhatja a bringát

sawyer_15 2012.03.22. 22:06:08

Ehhez persze az kellene, hogy ne tízen akarjanak együttműködni... legyenek törésvonalak, és mozgástér arra, hogy egymást gyengítsék...

lerchenfelder 2012.03.22. 22:06:39

remélem azért muzsikus meg aleksza még felül a szopórollerre

csiporog 2012.03.22. 22:06:53

@Csirke Pöri: ezt én sem értem miért nem merik megjátszani, sokkal jobban átírná a dinamikát... megnézném a kétségbeesett fejeket.... ez csak így áldozatbemutatás.

f.fredericks 2012.03.22. 22:07:25

na! Levente szerzett nálam 1 plusz pontot. :)

lerchenfelder 2012.03.22. 22:08:14

@Csirke Pöri: de ha a védett választana elsőnek, akkor utána a sorrend döntené el azt, hogy ki megy, az meg nem játék, ugye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:08:31

@Ditti82: az a szánalmas, h tavaly is sokan ott cseszték el, h nem éltek a lehetőséggel, pl Corleonét kicseszni, mert gyávák. Meg is érdemlik! Szánalmas.

Veder1 2012.03.22. 22:08:37

Eszembe jutott végre kire emlékeztet ez e Levi gyerek, még a nevük is hasonló:

www.imdb.com/name/nm0000630/

lerchenfelder 2012.03.22. 22:09:51

ÁÁÁ MEKKORRRRaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lerchenfelder 2012.03.22. 22:10:26

MUHAHAHAAA ÓRIÁS SZOPATÁÁÁÁS!! Visszaszívom a viaszart!!!

mocskosmacska 2012.03.22. 22:10:41

Csak nem szabadulunk kirától.

Csirke Pöri 2012.03.22. 22:10:52

@csiporog: Pontosan, így teljesen kiszámítható az egész. Egy ilyen csavarral a magukat nyugalomban érző csávók egyből besz.rnának a hirtelen jött felelősségtől!
Bakker.......micsoda fordulat!!!!!!!!! Eldobom az agyamat!

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 22:10:53

Waaaaa kira re!

rianna 2012.03.22. 22:10:56

yesssssssss, ez de jó:DDDDD

csiporog 2012.03.22. 22:11:01

@lerchenfelder: miért? a védett mellé nyilván nem állna senki és így nem csak a védettnek kellene választania, hanem az egyik fiúnak. Csak az talán már túl nagy agymunka lenne nekik.

f.fredericks 2012.03.22. 22:11:03

@lerchenfelder: előtolták azt a rollert a garázsból. :)

Veder1 2012.03.22. 22:11:14

Nem lehetett a fő konfliktusforrást olyan könnyen kirakni, csakúgy mint tavaly pókmajmot

IllaryBlasi 2012.03.22. 22:11:22

Jicsíííííííííí!

Ditti82 2012.03.22. 22:11:26

Tamást valaki b@ssza már ki a vérbe! :@

busifa 2012.03.22. 22:11:28

Kira visszamegy!! :))

Kabbe (törölt) 2012.03.22. 22:11:43

ez stimmel:)valakinek van ott egy kis esze.

sawyer_15 2012.03.22. 22:12:00

Végre valami csavar, remélem, ha visszajön, belecsap a lecsóba!!!

f.fredericks 2012.03.22. 22:12:23

@ő-szinte: HÉ mondta Kirának kint, hogy Petitől kap egy ajándékot, ami egy retúrjegy az Éden Hotelbe. :P

dennis rodman 2012.03.22. 22:12:33

Ez a féltengely egyre jobb!!

mocskosmacska 2012.03.22. 22:12:44

Levente jobban megbecsülhetné alexát, annak a fényében, hogy legközelebb fiú fog kiesni.

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 22:13:00

Huh remelem kira vegre megcsavarja a dolgokat!!!

sogeking 2012.03.22. 22:13:09

Krisztiánnak vág az esze

lerchenfelder 2012.03.22. 22:13:15

szerintem Melák nonsztopp tolja a candyflipping-et

magam alá csavartam..jesszum pepi

csiporog 2012.03.22. 22:13:47

@Csirke Pöri: persze, de látom, hogy se érti ezt mindenki... szerintem túl sok gondolkodás lenne és a viasat nem kockáztathatja meg, h elálljon a processzor:)

Ditti82 2012.03.22. 22:14:02

Sejthető volt, hogy kivárják a zenével a 0-t. :D

lerchenfelder 2012.03.22. 22:14:06

és noémi tényleg ribanc.

sogeking 2012.03.22. 22:14:50

valaki (nő) árulja el, hogy mi a jó az ilyen szoknyából nadrágba átalakuló fazonban :D

Ditti82 2012.03.22. 22:15:03

Na jó, Noémi biztos hogy "táncos".

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:15:57

@sogeking: semmi, csak nagy segget csinál:D Meg hasonlítani akarnak a török pasikra:P:P:P Elég szar, na:)

ga_zsi 2012.03.22. 22:16:00

úgy látom,Petike ráhibázott. A "tánc" legalábbis erre mutat.Vonaglás.
Nem szeretem Kírát, de ez jó húzás most. Leventének piros pont.

lerchenfelder 2012.03.22. 22:16:22

bazeg esküszöm várom már a holnapi WTF arcokat amikor kicsicsíra visszagyün :)

Ditti82 2012.03.22. 22:17:16

Alexa, jól gondolod. Eszköz voltál, semmi más.

f.fredericks 2012.03.22. 22:17:24

Úgy látom, Brokiéknál elfogyott a budipapír. Csak nehogy azokkal a kövekkel töröljék a seggüket. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:17:28

Nem unják még ezt a Krissz témát?:O Ez már szexuális zaklatás.

lerchenfelder 2012.03.22. 22:17:59

naa Niki vs Féltengely vagy Máté vs Edina, na, na, na, na. na?

csiporog 2012.03.22. 22:18:57

@lerchenfelder: nem most fogják visszarakni, hanem kicsit később. most még nem ütne akkorát, mint egy hét múlva:)

dennis rodman 2012.03.22. 22:19:16

Ez az Edina normális ? Az előbb még dugni akart!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:19:50

Megjegyzem, ahogy Edina mondta, h Kérlek, Máté, ne csináld az lefordítja, még, még, még, kérlek, dugj meg volt:D

sogeking 2012.03.22. 22:19:59

@lerchenfelder: ha ezt tudom, nem veszek annyi strandpapucsot

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: miért lenne?

lerchenfelder 2012.03.22. 22:19:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát máté bevágta, de edinának nem jött be, úgyhogy kivágta

skylaner88 2012.03.22. 22:20:30

Melák jó lesz ha vigyáz, vagy mehet majd Damu mellé :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:21:12

@csiporog: milyen jó már, ingyen nyaral, nem luxus börtönben, tök jó:D

GL-581 g 2012.03.22. 22:21:51

Wow! Lópofinak van agya! Ritka kincs az arrafelé. :D

Ez meg, hogy Kíra visszamehet... hát LOL! Lesz itt még riadalom. :DD

genevieve 2012.03.22. 22:22:30

@lerchenfelder: csak éppen a hegyét rakta be, csak egy picinyként, próbaképpen:-)

busifa 2012.03.22. 22:22:47

@ő-szinte: Máté brokija befigyelt Edinába! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:22:51

@ő-szinte: nézd az extrát, dugás lesz, v vmi olyasmi:D

@lerchenfelder: nem bizti az:P

@sogeking: mert kismilliószor mondja, h NE, de ő akkor is nyomja a farkát a csajhoz. Ez már kimeríti. Sőt, ez mát tettleg van, ugye, elég lenne szóval is:D

ő-szinte 2012.03.22. 22:23:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: te ezt honnan tudod???:-O
Idosebb vagy mint Szlovakia?:-O

lerchenfelder 2012.03.22. 22:23:13

Féltengely már megint aggresszor, haza fogják még küldeni..

lerchenfelder 2012.03.22. 22:24:24

@genevieve: lehet a méretek nem kompatibilisek :D

ő-szinte 2012.03.22. 22:24:51

@sogeking: de mert szakitjak meg?:-O

sogeking 2012.03.22. 22:25:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dehogy mondja, állandóan húzza, utána mondja, hogy ne, közben meg röhög (és a kezét nem látjuk :)

@ő-szinte: én idősebb vagyok, mint egy ötödikes :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:25:26

@ő-szinte: igen, idősebb vagyok:D Még bőven szocilizmusba születtem:D

Amúgy meg onnan, h ilyet minden nő szokott játszani:P

playoff szakáll 2012.03.22. 22:25:45

"Tehát a vicc a fő dolog, ami igazából jellemzi a kapcsolatunkat."
Kamionos Féltengely Melákot ki ne ejtsétek! Óriásplakáttal tüntetek! Már az ajánlóban is, amit mutat, elképesztő!!!

ő-szinte 2012.03.22. 22:25:48

@lerchenfelder: tul kicsi Mate farka?:DDDDDDD

Ditti82 2012.03.22. 22:27:08

Dehogynem, FSZK, dehogynem... :D

dennis rodman 2012.03.22. 22:27:11

Azért műanyag napközben rendesen felhúzza féltengelyt..

lerchenfelder 2012.03.22. 22:27:35

@prezent fail: szerintem neki kéne adni a hulk 4 főszerepét :D

@ő-szinte: sixx fixírozza mindig :D

f.fredericks 2012.03.22. 22:28:16

@Ditti82: de kint nem szokott így megvadulni.
Biztos otthon gyakorolja a négyfal között a dédi előtt a magyartanításért cserébe.

ő-szinte 2012.03.22. 22:28:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: en nem szoktam. De attol meg a csaladhoz tartozom!!!:DDDDD

f.fredericks 2012.03.22. 22:30:02

Ezzel a tucat kérdéssel az a baj, hogy Melák nem tudja, hogy az mennyi. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:30:17

@ő-szinte: tessék akkor ilyet játszani, nagyon jó, csak tudni kell, h hol a határ:D

Igen, mindenki EGY NAGY CSALÁD!!!!

dennis rodman 2012.03.22. 22:30:43

lesz még itt anál játék is...

Sudu 2012.03.22. 22:31:22

Eszem-faszom megáll ennek a három ökörnek a beszélgetésétől.

blurdiamond 2012.03.22. 22:31:37

Kedves sixx, imádom a hogyvoltjaidat, de az nem fasszopó, hanem faszszopó. De ilyet amúgy sem mondunk, mert megjelenik Noémi mamája, és rendet csinál! :D

JOKKA21 2012.03.22. 22:31:51

Végre volt a segg szépségverseny.Szerintem is Anikó segge a legszebb.Szexi volt az összes suna, amikor mutatták a seggüket, Anikó cipője volt a legjobb ott, párválasztón meg Alexáé.
Ha ott feküdtem volna a nyugágyban elő vettem volna a félszeműt, hogy lássa ezeket a jó sunákat bikiniben.:D Edinát megdugta Máté?

sogeking 2012.03.22. 22:33:04

most egy kicsit Kira fan leszek :)

JOKKA21 2012.03.22. 22:33:23

Nem örülök, hogy Kira visszatérhet majd.

Ditti82 2012.03.22. 22:33:24

Remélem Kírát védettséggel küldik vissza. :D

Filibus 2012.03.22. 22:33:42

Kíra mi forma:D:D
Jó lesz mikor visszatér az fix:D:D

kipcsak alvezér 2012.03.22. 22:33:49

@genevieve: minek a hegyét, és hová?
nem nézem a műsort

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.22. 22:34:16

noémi ''popsiszűz''... érdemes volt bekapcsolni az extrát.. micsoda infók...

kíra cseppet elszállt ettől a retúr jegytől... komoly a monológja... jó pasik és jó csajok maradjanak bent, csaj csapatot fog szervezni, és lehet hazamenni gitározgatni és két kiló csirkemellet enni...

hmm...

Rafkóblog 2012.03.22. 22:34:25

Ne, ne... Ne hagyd abba...

f.fredericks 2012.03.22. 22:34:29

Kiraaa! Ez az utolsó beszólás hatalmas volt! :)

ő-szinte 2012.03.22. 22:34:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát, az az igazság, hogy idősebb vagyok mint szlovákia, így el tudom dönteni, hogy akarok-e szexelni vagy sem, úgyhogy...:-DDDDDDDDDDDDDDD

csíra megint szerény,hehe, de bííííírom:-DDDD

viragoskertecske23 2012.03.22. 22:34:52

Azon elmosolyodtam amikor Niki a táncnál azt mondta "Nem szeretem mutogatni magamaaat", tudjuk miért:)) De azért meglepett hogy ahogy kinéz, annál konzervativabbnak mutatja magát...nem tudom mit gondoljak.
Ezzel a párválasztóval pedig úgy voltam ma este, hogy olyan jól voltak együtt, hiába na hogy valakinek menni kell, de mégse menjen senki :/ :D
De végülis jól sűlt el :D

JOKKA21 2012.03.22. 22:35:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Szerintem sunázta, mert nyögött, bár kérte, hogy ne csinálja.:D

GL-581 g 2012.03.22. 22:36:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ááá, szerintem nem volt dugás, csak nekidörzsölte a csúnyáját. Ez így egyre ergyább. :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:36:05

Meg vagyok róla győződve, hogy a szerkesztők jól szórakoznak az idiótaságaikon, én a műsoron nem annyira:S

beacska 2012.03.22. 22:36:20

nnna, egy kicsit elkámpicsorodtam, hogy egyszerűen Kíra megy haza, DE NEM!!!

KIRÁLY! követeljük Kírát vissza az édenbeee!

genevieve 2012.03.22. 22:37:00

@of a kind: máté férfiasságát, edina nőiességébe:-)

sogeking 2012.03.22. 22:37:19

@genevieve: honnan tudtad? :)

@ő-szinte: te eddig is az voltál :P

Lacka929 2012.03.22. 22:37:38

Kíra vagy a szlovák csaj választott előbb párt?

ő-szinte 2012.03.22. 22:38:51

@sogeking: ne baszogassá mer a családhoz tartozom, és a család szent!

beacska 2012.03.22. 22:38:54

@Λατζκα: Kíra nem választott, mennie KELLETT. De ő volt az első

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:39:04

Azt hittem, h nálunk sok kurva van, tévedtem, Szlovákiából importáljuk.

@Λατζκα: kíra, nem választott, levihez kellett mennie

JOKKA21 2012.03.22. 22:40:03

@Λατζκα: Kira volt az első, de neki Leventét kellett választania.Holnap megnézem az extrát, itt nincs viasat6 sajnos.Sok hülyeségen, amit mondanak én is jókat nevetek.:)

Lacka929 2012.03.22. 22:40:50

Kár. Fordítva lehetett volna érdekes, hogy

A.
Kíra beáll a szlovák csaj mellé, az új csaj meg megy a szingli fiú mellé (ezt a verziót már írta valaki fentebb).

B.
Kíra beáll a szlovák csaj mellé, majd az új csaj is. Új csaj mindkettőt hazaküldi, meg a szingli fiú is megy. Lett volna döbbenet...

Phoebe Buffay 2012.03.22. 22:41:26

jaj csak most ne mondjon Ádámot

Ditti82 2012.03.22. 22:42:20

Szerintem dugás volt.

ő-szinte 2012.03.22. 22:42:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: na, látod ez geciség, amit edina csinál Mátéval...

dennis rodman 2012.03.22. 22:42:24

pont most van rajta gatya?

Lacka929 2012.03.22. 22:42:53

Csak petting volt kicsikét...

JOKKA21 2012.03.22. 22:43:16

@beacska: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Szexi a csizmátok/cipőtök.:) Nekem vonaglottak volna a sunák, felálltam volna és elővettem volna a kobrát és kiverem rájuk.:DDD Vagy tettem volna a bugyijukba 500-asokat.

kipcsak alvezér 2012.03.22. 22:43:25

@genevieve: valamilyen holdfényes beszélgetésre?

ő-szinte 2012.03.22. 22:43:29

Edina egy faszszopó magyar kurva!

GL-581 g 2012.03.22. 22:43:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: Aaaakkor Eyebrowman és a Hihetetlen család feje van a halállistája élén? Ez nagyon derék! :D Hajrá Kíra! :DD

Filibus 2012.03.22. 22:43:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: :D:D:D hát szerintem ja:D:Dvagy csak egy kicsit betolta..

ő-szinte 2012.03.22. 22:44:14

ja, hogy még az sem?:-O

Lacka929 2012.03.22. 22:44:43

Mátéka durciska lett...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.22. 22:44:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: semmit...

egyébkén mennyire szánalom ha egy férfi puncsol h ''csak egy kicsit.. naaa... csak félig had.. naaa''

edina meg basszon egyedül :-D

beacska 2012.03.22. 22:45:21

@JOKKA21: köszi, összeöltöztünk ;)...ez a hsz. első mondatára volt válasz ;)

ő-szinte 2012.03.22. 22:45:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de ha tudja, hogy nem akar baszni, akkor mért megy el idáig?:-O
ez taktikának kurva szar, mert 2 pillanat alatt utálja meg Máté...

f.fredericks 2012.03.22. 22:46:01

a szerkik is rájöttek, hogy így uncsi, hogy mindig ugyanaz mögé állnak be, így megkeverik hétfőn kicsit a szart.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:46:17

@Filibus: háttttttttttt, ezt nem nevezném annak:P

@ő-szinte: tessék, nem tudta, h hol a határ. Erről beszéltem:D Niki ügyesebben csinálja, ez a csaj béna:D

beacska 2012.03.22. 22:46:42

@Papucs Orrán Pamutbojt: áááá, az ilyennek úgyis az a vége, hogy becsúszik.

dennis rodman 2012.03.22. 22:46:54

Hát ez jó duma volt "azért csináljuk mert nem tudom abbahagyni"
Ilyen lepattintást még nem hallottam..

Mummin 2012.03.22. 22:47:01

Ezt hivnak mifelenk szuzkurvanak vagy mi...

GL-581 g 2012.03.22. 22:47:03

De hát Edina azt súgta Máténak, hogy le akar vele feküdni, nem? Akkor most mi van? Köcsögösködés? :-/

horee6 2012.03.22. 22:47:17

hehe, ez a Levente gyerek mégsem olyan okos, mint gondoltam. Lehet túlelemezte a helyzetet: Kíra vs. Alexa.
Ezek a kis fiatal pöcsök nem ismerik azt a szót, hogy nem? Melák meg a Petike is simán zaklatja/ta a párját.
Nem örülök, hogy Csíra visszakerülhet. Ez a monológ az extrában elég ostoba volt. Irritálnak az ilyen picsák, mondhatnám ilyeneket eszek reggelire. Csúnya, ostoba, beképzelt. Nyilván kell a sónak, ezért is küldték vissza, de akkor is bassza a csőrömet. Jól faszra húzhatná valamelyik, azt forgassa, mint a vattacukrot. 40 kilós faszpörgettyű.

Remélem ezzel a retúrjeggyel jól megszopatják, és csak wc-t súrolni küldik vissza! Bazmeg.

f.fredericks 2012.03.22. 22:47:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát persze, hogy tudja Niki, ő már rutinosabb ebben. Edina még csak most kezdi tanulni. :)

beacska 2012.03.22. 22:47:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de mindkettőnek ugyanaz lesz a vége, hidd el...az a szerencséjük, hogy holnap szétköltöztetik őket...nem véletlenül ;)

ő-szinte 2012.03.22. 22:48:31

@f.fredericks: sosem fogja megtanulni;-) erre születni kell:-DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:48:37

@Λατζκα: megértem, átlépte a határt.

@ő-szinte: ezt egy ideig lehet játszani, de nem szabad hagyni, h idáig eljussanak, megérdemelné, h kivágják ezért:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: túl volt pörgetve idióta liba által, aztán meg nem tud magán uralkodni, de ez száni volt:S Mind a két részről, valahol:D

yilane 2012.03.22. 22:49:00

Levi se egy észlény. Miért jó neki csesztetni Alexát? Nem mindegy neki, ki a párja?! Ha jövő héten fiú jön be könnyen a pad alá eshet, ha így viselkedik.

JOKKA21 2012.03.22. 22:49:04

@beacska: Téged is megnéznélek bikiniben és ebben a domina csizmában.:)
Edina nagyon tutajos volt..:)

Filibus 2012.03.22. 22:49:36

@horee6: most miért:D:D
Kíra forma, kell ő oda legalább lesz egy kis élet;)

horee6 2012.03.22. 22:50:19

@Papucs Orrán Pamutbojt: ez a tuti. Férfi ne könyörögjön, hanem szegezze neki a csajnak a kérdést:
Kell a bré, vagy nem?
Nyilván akkor kell feltenni a kérdést, amikor már tuti kell. Vagy megvárni, amíg a csaj maga húzza rá magát. :)
Amúgy ez a majdnem dugunk helyzet Edinától sem fair. Pedig bírom a csajt.

Jazzrabbit 2012.03.22. 22:50:56

Haha Kíra lesz az új Pókmajom akitől nem lehet megszabadulni. :D

dennis rodman 2012.03.22. 22:51:00

@ő-szinte: Este a társalgóban a csaj súgta a fiú fülébe, hogy szexelni akar!!

beacska 2012.03.22. 22:51:11

@yilane: én sem értem, egész eddig mást mondott a riportban...most már Anikóra csurgatja a nyálát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:51:45

@ő-szinte: sajnos az, de nem is értem igazán, megijedt?:O

@f.fredericks: erre születni kell, bizony. Észre kellett volna a jeleket, h mit szabad és mit nem, meg hogy....

@beacska: de kár, pedig eddig olyan jó uncsi volt:D

Mummin 2012.03.22. 22:51:57

EDdig Edina volt az egyik kedvencem - a legoszintebb jatekosnak tunt Aniko mellett...Kira jo hogy visszamegy, en birtam a dumajat :))

De ez a majdnem dugunk aztan megsem...szegeny Mate :(

horee6 2012.03.22. 22:53:38

@Filibus: nyilván kell a konfliktusforrás, de nagyon irritáló a csaj. az ilyen ostoba arrogáns picsákat imádom oltani, de hogy csak így nézem, rendesen fel tud baszni, hogy valaki nem teszi néha helyre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 22:53:40

@ő-szinte: mert megalázta Mátét, meg a magyarokat, pedig ők jó szeretők:P

yilane 2012.03.22. 22:54:11

@Jazzrabbit: A Pókmajom jelzőt azért ki kell érdemelni. :)

garrett27 2012.03.22. 22:54:32

Én egyáltalán nem örülök a fejleményeknek. Először retúrkártyát adnak a medencébe taknyoló, szlovákkurvázó hülyegyereknek, aztán meg visszaküldik a nagyképű meggymagmellűt! Ezek után vajon mire volt jó a két reklámos párválasztó majomkodás?
Na meg Edina! Nappal majd meg veszik a bránerért, éjjel meg szorítja a combjait, mint a hétszentség.

JOKKA21 2012.03.22. 22:55:36

Edina velem szórakozna, hogy na dugjunk és jajj ne, akkor kiverném a hasára.:D

2012.03.22. 22:58:30

Milyen szél az érdekszél? Hurrá, Csíra visszamegy :)

yilane 2012.03.22. 22:59:02

Muzsikus Tamás biztos olvasta sixx EH1-ről írt hogyvoltjait, és úgy gondolta sixx talán őt is megdobja egy jó kis maffiózós becenévvel, ha állandóan a családot emlegeti.
Már-már abszurd.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.22. 22:59:04

oké van olyan, amikor meg van a kémia, és két ember egymásra van kattanva mint fene, de vmi miatt nem szabad vagy nem kéne szexelni. de akkor le van tisztázva meddig lehet elmenni...

de ott nem hangzik el olyan, hogy ''szexelni akarok veled''... ''de nem lenne jó szal ne''

mocsokság... ilyet nem szabad... morr morr és ejnye bejnye az egész női nem nevében... grr..

pipedli 2012.03.22. 22:59:07

Hi, asszem van Isten , kis Csíragyerek vissza, beszarás. Muzsik ezt elkúrta, mondjuk fényévekre van Éden1 Ádámtól a kis hülyegyerek.Azért lesz itt még vakarózás, szerintem Műanyag alatt is billeg a tűsarok.
Mindenesetre Pedró nagyot húzott, na meg a
szerkek is látták, h Csíra nagyon kell a műsornak.

yilane 2012.03.22. 22:59:51

@beacska: Külsőre kicsit emlékeztet Szöszire, csak nem pösze. :)

ő-szinte 2012.03.22. 23:00:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: igen, igen!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.03.22. 23:00:30

@ő-szinte: Mit lepődöl? Nem ismerek rájad.

horee6 2012.03.22. 23:01:35

@garrett27: Edina rájött, hogy minden be van kamerázva. :) Máté meg ráment volna Edinára, de aztán rájött, hogy ha erőszakos, arra rámegy a kontakt. Ezután már csak az amerikai barátnője marad, Casey.

JOKKA21 2012.03.22. 23:01:42

Kira aranyköpései nagyon jók.:D

horee6 2012.03.22. 23:02:50

@yilane: nekem is az az érzésem, hogy SZÁNDÉKOSAN UTÁNOZZA az előző széria játékosait. Na ez aztán a szánalmas!

horee6 2012.03.22. 23:05:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: rutinosan kened a témát! :) Edina részéről ez nem volt más, mint csőbe húzás! Még ha nem szándékos is. Máté meg szívesen csőbe húzódott volna :)

xndpt 2012.03.22. 23:06:34

@ő-szinte: te biztos pasi vagy! Az nem szép, ahogy Máté érzelmileg zsarolja ezzel a durcizással!

yilane 2012.03.22. 23:08:17

@horee6: Az.

Próbáltam egy-két emberkét kiválasztani, akik valamelyest szimpatikusabbak a többinél, hogy mégis drukkoljak valakinek, de valamennyien egyformán ellenszenvesek.:)
Az egész szériából idáig legjobban Niki beceneve tetszik: "Műanyag". Gyönyörű! :)

JOKKA21 2012.03.22. 23:10:15

@xndpt: Te mit szólnál, ha egy faszi mondaná, hogy dugjatok és közben mondaná, hogy hagyd?

ő-szinte 2012.03.22. 23:12:39

@xndpt: te meg biztos idősebb vagy mint Szlovákia:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.03.22. 23:12:58

Kyra és féltengely a 2 legjobb karakter :)

horee6 2012.03.22. 23:13:02

@yilane: én is így vagyok, egyszerűen nincs szimpatikus arc bent. talán Pít, de ő meg elég sótlan. Kamion egy igazi gyökér, Muzsik egy irritáló faszkalap, Máté még értelmes is lehet, de belőle csak ezt a cukros-szirupos lovestory-t látni, meg a piázást. A csajok közül, rohadjak meg, még Niki az aki kb szimpatikus, pedig ezt az elején nem gondoltam volna. Meg egy kicsit Edina. A többi zsizsik...
Valahogy ebbe a kasztingba elég szar arcok kerültek.

xndpt 2012.03.22. 23:13:43

Kíra = Szandra! Hajrá! Remélem hazaküldi a sok jellegtelen embert, főleg ezt a mondvacsinált családfőt (mindig röhögök, amikor fontoskodik...)

dennis rodman 2012.03.22. 23:13:51

@xndpt: szerinted mit kellett volna csinálnia? Először verbálisan felizgatja aztán szárazon hagyja, legalább a minimum hogy kézzel segít rajta...

beacska 2012.03.22. 23:14:32

@yilane: :))) ez jó...tán hosszabb életű lesz itt...

ő-szinte 2012.03.22. 23:16:42

@nosce: áldott legyen a neved!:-DDDDDDDDDD

éljen a család!;-D

horee6 2012.03.22. 23:16:46

@dennis rodman: ez a Szitu Edina részéről kb olyan, mint a Pingvin-póz :)

Mihi_ 2012.03.22. 23:18:28

Jelenleg LMZ-t látom a legértelmesebbnek, de nem tud érvényesülni az ostobák világában. Kiválasztás után is csak csendben jegyezte meg, hogy nem érti Alexa választását. "De hát ez volt ez egyetlen választásom". "Szerintem nem."
És tényleg nem, csak ha nyalni akar Baltaarcú Tamásnak, aki ennyit tudott nagy agymunkával összehozni.

JOKKA21 2012.03.22. 23:20:43

Alexa nem rossz puncika, nem tudom Levente miért nem örült neki.

nosce 2012.03.22. 23:20:57

@ő-szinte:
a család mindenek felett :)

beacska 2012.03.22. 23:22:21

@Mihi_: én meg Leventét nem értem: nem ezt akarta? akkor miért adott Alexának védettséget és nem Kírának?

horee6 2012.03.22. 23:22:56

@Mihi_: Annyiban igaza van Alexának, hogy Leventével egy semleges döntést hozott. Kamion mellé nem akart odaállni, mert az kicsinálja Pít sem örült volna neki, sem Máté. Muzsik sem. Viszonylag stabilnak érezte az összes párt, maradt Levente. De gondolkozhatott úgy is, hogy mi vagyunk az újak, álljunk össze, aztán egy hét múlva kiderül életképesek vagyunk-e.

beacska 2012.03.22. 23:23:04

@Mihi_: szánalmas volt, ahogy Tamás EZT nevezte kemény agymunkának...nagyon megizzadhattak...

horee6 2012.03.22. 23:23:38

@beacska: ott a pont. Szerintem túlelemezte a dolgot...

JOKKA21 2012.03.22. 23:23:52

@beacska: Mert nem gondolta végig, arra gondolt, hogy Alexát nem akarja, mert idegesíti.

beacska 2012.03.22. 23:24:01

@horee6: 2 nap után jó döntést hozott

horee6 2012.03.22. 23:24:17

@beacska: Tamásnak EZ már biztos kemény agymunka volt, nem tudhatod... :)

xndpt 2012.03.22. 23:25:29

@JOKKA21: Ilyen nem volt, de biztos nem sértődnék be... Ez gyerekes...

beacska 2012.03.22. 23:25:54

@horee6: @JOKKA21: csakhogy levente egy napja azt mondogatta a riportban, hogy csak beetetés a döntése...akkor most ki etetett be kit? talán meg kellet volna mondania Alexának, mit akar...gondolatban még ő sem tud olvasni.

horee6 2012.03.22. 23:29:12

@beacska: jaja, amikor Kírát választotta, nekem is úgy tűnt, hogy azért teszi, mert Alexa szimpatikusabb neki, és ha nála a védettség, akkor beáll mögé Kíra meg mehet palántázni valami drogültetvényre... Viszont, ha tényleg Kírával akart maradni, akkor szépen elbaszta.

JOKKA21 2012.03.22. 23:30:38

@beacska: Levente nem jó taktikus(eddig) az tény.

@xndpt: Én besértődnék, hogy ne hagyjon már ott álló fasszal, ha direkt felizgat és dugni hív.Lájkolom Edinát, de ez szűzkurvaság.

2012.03.22. 23:30:53

Melákot a VV7-be :)

beacska 2012.03.22. 23:32:33

@horee6: de ha Kírával akrt maradni, nem vethet semmit Alexa szemére, mert ő is csak azért akarta, hogy bekerüljön a "családba"...baromság

horee6 2012.03.22. 23:33:26

@beacska: amúgy én azt nagyon nem értem, hogy mindenki mondja a bemutatkozóban, meg a riportszobában, hogy így taktikusan fog játszani, meg úgy kizárja az érzelmeket, aztán a döntéseik nagy részét mégis az érzelmeik irányítják...

Amatőr banda!

horee6 2012.03.22. 23:35:43

@beacska: ezért mondom, hogy elbaszta. aztán meg bedurcizik Alexára. Okos. Kiváló elemző!

beacska 2012.03.22. 23:36:34

@horee6: persze, mert nézték az ÉH1-et. Ez olyan, mint a Legyen Ön is milliomos - könnyű okosnak lenni a képernyő előtt. Aztán ott kiderül, hogy fingjuk nincs a többiekről, és csak a sötétben tapogatózás megy, meg a találgatás. Nincs nekik feliratozva :)))

JOKKA21 2012.03.22. 23:36:49

@beacska: Mindig erekcióm van a csizmádtól.:)

xndpt 2012.03.22. 23:37:35

@beacska: meggondolta magát, mert a védettség hatására Alexa hozta a valódi személyiségét, egy erőszakos kis libát, Levente meg rájött, hogy csak addig kellett a "családnak", amíg nem adott védettséget Kírának, pedig biztosabb lett volna neki Kírával folytatni. Mindketten rossz döntést hoztak. Alexát se fogja védeni senki, csak a védettsége miatt nyaliztak neki, az a nő elviselhetetlen.

horee6 2012.03.22. 23:38:41

@JOKKA21: Egyértelmű. Ha egy nő felállítja a cerkát, akkor vezesse is le a feszültséget, mert ha nem, akkor az anyag nem kifelé távozik, hanem a gerincvelő mellett felszivárog az agyba és ettől jönnek a geci gondolatok. true story!

Ditti82 2012.03.22. 23:38:52

@beacska: Szerintem is elcsinálta...

yilane 2012.03.22. 23:39:59

Muzsikus valami ilyesmit is mondott: "az én kezem sajnos mindenben benne van"
áááááááááá

beacska 2012.03.22. 23:41:02

@JOKKA21: :))) te ma este nagyon beindultál! ezt hordom már vagy 2 hete:))
igaz, hogy csak ma este volt fenék-szépségverseny, meg Edina-Máté próbálkozás . fogékony vagy ;)))

horee6 2012.03.22. 23:42:15

@yilane: a biliben főleg, ha a következő párválasztásnál összeáll Levente Hiperrel. Mintha erről lett már volna szó.

beacska 2012.03.22. 23:42:31

@yilane: ezen nagyon röhögtem. szerintem a szerkik direkt adják alá a lovat, csináljon csak hülyét magából :)))

JOKKA21 2012.03.22. 23:43:45

@beacska: Szerintem a viasaton nem kell potemix reklám menjen ma esti fenékrázó verseny után, Edina volt a legszexibb, de Anikóé a legjobb trágyaszóró.:D

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 23:44:40

Talán LMZ arra számított, hogy a párválasztása után majd jön egy levél, hogy Reluxa nem állhat be mögé és ő majd Csírával megy tovább,csak az a levél nem jött. De ha már új párja van akkor nem kellene vele bunkóznia, mert könnyen repül.

horee6 2012.03.22. 23:44:59

@xndpt: szerintem Levente nem Kírával folytatta volna, mert a csajban simán benne van, hogy kibasz valakit a régiek közül, és robbantja a családot. Mondta is, hogy ő ebben nem hisz, vagy valami hasonlót.

yilane 2012.03.22. 23:46:09

@horee6: Igen, az meglehetős hidegzuhany lenne a kis fiók-corleonénak. Persze ki tudja, lehet addig hajtogatja nagy meggyőződéssel, hogy ő a család feje míg végül páran elhiszik neki. Az, hogy melyik családé, már más kérdés.

xndpt 2012.03.22. 23:47:23

@JOKKA21: @horee6: már bocs, de van nektek (és Máténak) is kis kezetek, használjátok, durcizás helyett...

horee6 2012.03.22. 23:47:35

@beacska: mindig van egy szelíd bája annak, ha egy hülye okoskodik, és erre jól rájátszik most a stáb. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 23:48:42

@xndpt: Ugyanúgy mint Edinának is, ha szexelni akar...

JOKKA21 2012.03.22. 23:48:53

@xndpt: Használjuk, azzal fogjuk a bulák mellét.:D

yilane 2012.03.22. 23:49:39

@beacska: Elképzelhető. Vajon most amikor visszanézi miket mondott, nem ég szénné saját maga előtt? :)

horee6 2012.03.22. 23:50:45

@xndpt: nem érted a problémát. Ha a csaj megmondja, hogy nem dugunk, akkor nem dugunk. De ha azt mondja szex lesz, akkor sportszerűtlen akkor lefújni a meccset, amikor a küklopsz már kacsintgat a kanyonra.

2012.03.22. 23:51:32

Noémi: Miről világolsz?
Világolni az beszédet jelent?

xndpt 2012.03.22. 23:52:23

@horee6: ez igaz, de utána visszaállhatna Leventéhez, ők jó pár lennének...

yilane 2012.03.22. 23:54:30

@szerivan: Az idegen szavak szótára szerint világol=füllent, hazudik (tájszó).

beacska 2012.03.22. 23:54:50

@yilane: erre mondta a skorpiócsípés után, hogy "megváltozott" a játéka. Nekem fura is volt akkor, hogy már előre "mosakszik"...:)) a marha...:)))

horee6 2012.03.22. 23:55:13

@xndpt: előfordulhat, de akkor meg a Kamion-Máté-Pít-Muzsik négyes fújna rá, mert kilőtte a stabil párjukat. Az a helyzet sem lenne egy életbiztosítás.

xndpt 2012.03.22. 23:56:35

@horee6: nem ismerünk minden részletet, csak amit a szerkesztők mutattak. Korábban még arról beszéltek, hogy nem fognak benn szexelni (amúgy sztem fognak). Én csak azt nem értem, hogy ha valaki nem akar dugni, akkor szűzkurva, ha meg igen, akkor kurva. Nehéz nőnek lenni...:)

yilane 2012.03.22. 23:58:13

Ez a Máté a szövege alapján tkp. nem is lenne ellenszenves, ha kissé kevesebbet inna és mérsékelné az Edina-lamúrt.

JOKKA21 2012.03.22. 23:59:08

@beacska: Leszel a dominám?:) Doroti is dominám(elvileg).:D
Éden hotelbe poén lenne bemenni, két ribit választanék.Évát kiidegelném hülye kérdésekkel párválasztón.:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.23. 00:00:04

Hát, az lett amit gondoltam... Mondtam itt a nézőtársnak, hogy kurvaélet hogy Csíra marad, nagyjából ő csinálta eddig a showt. Mikor Alexa odaállt, azt hittem tévedtem, de mondtam hogy tavaly is visszaküldtek végül kiesett játékost, szerintem őt is vissza fogják. Bejött.

Amúgy Alexa szerintem nem lesz hosszú életű, ez a Levi gyerek viszont nem is olyan elveszett. Tamás nagyot fog nézni mikor Anikó átpártol hozzá...

JOKKA21 2012.03.23. 00:03:00

@xndpt: Azért nehéz nőnek lenni, mert a nők butábbak, mint a férfiak.:)

horee6 2012.03.23. 00:03:15

@xndpt: a szűzkurva-kurva problémakörhöz annyit tennék hozzá, hogy simán le lehetne rendezni ezt a kérdést azzal, hogy nem húzzák a faszikat ennyire. Szerintem tényleg undorító/röhej pl Kamion, meg Petike nyomulása, bár lehet az a magyarázat, hogy 19 éves kölyköknek mindenre áll a cerka, amin lyuk van és két lába van, de ez akkor sem menti fel őket. Viszont Máténak konkrétan azt súgta a fülébe Edina, hogy szexelni akar vele. Aztán az utolsó pillanatban mégsem. Ez nem korrekt.
Amúgy nem tudom megérteni, a pasikat sem, néhány hetet simán ki lehet húzni dugás nélkül, bár nehezíti a helyzetet, hogy a csajok azért húzzák őket. rendesen.

Nem könnyű pasinak sem lenni!

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 00:07:50

@Hooshee: A Kírát vissza egy jó húzás volt! Ő egy tipikus bosszúálló karakter.

Leviben csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen látványosan (visszalöki a kezét kivonuláskor) ellenszenveznie Alexával, ez nem taktikus csöppet sem. A csaj is inkább az Anikó brigádhoz húz, mint ő is, szóval nem értem a dolgot.

ő-szinte 2012.03.23. 00:08:13

@JOKKA21: ne monnyá ilyeneket, mer így nem kerülsz be a családba...:-DDDD

JOKKA21 2012.03.23. 00:11:16

@ő-szinte: Beácskába és Dorotiba szeretnék bekerülni.:D

horee6 2012.03.23. 00:13:56

@JOKKA21: :)))

hehe, Te sem vagy egy bonyolult eset, látsz két piros csizmát, és kimegy a vér az agyadból! :))) No offense, de ezt meg kellett jegyeznem.

JOKKA21 2012.03.23. 00:17:23

@horee6: Pedig nem 19 éves vagyok.:)

Dick Francis 2012.03.23. 00:17:46

Azt gondoltam volna, hogy az Edina lesz az utolsó aki dugni fog :D Erre meg úgy fest, hogy őt verték gerincre elsőnek :D De hát ugye ide vezet a nehéz gyermekkor. Arra meg már külön kíváncsi vagyok, hogy mekkora pislogás lesz, amikor a Kíra belép az ajtón.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2012.03.23. 00:17:46

Máté: 'csak ilyen sejtelmesen' - és mennyire igaza van. a vonat nem vár, ha elindult már.

Edina ezzel kijátszotta magát, remélem a család is számonkéri majd méltatlan tettéért.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 00:22:38

@horee6: nem hiszem h edina ekkora spíler... sztem csak simán nem gondolta ezt át... de ezt nagyon meg fogja szívni sajnos, főleg a párcserék után..

nem rutinos vagyok, csak van agyam és használom is ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 00:23:46

@adamskij: Nem hiszem, hogy bárki beleszólna abba, hogy mit műveltek ketten az ágyban. Abban igazad van, hogy Edina már másodszor rezgeti meg a lécet Mátéval szemben.

2012.03.23. 00:23:52

Szerencsétlen Broki, válthat nevet, mostantól inkább Bluballs www.urbandictionary.com/define.php?term=blueballs

Ditti82 2012.03.23. 00:26:16

@Dick Francis: Olyan öröm nem lesz, mint Daninál, az tuti. :D

horee6 2012.03.23. 00:32:41

@Papucs Orrán Pamutbojt: lehet, Edina megszívja, de azért Máté sem lehet olyan óvodás, hogy ilyen miatt dobja. Túl kell lenni rajta, megbeszélni a szabályokat egymás közt aztán kész. Azért Edinát is meg lehet érteni, kamerák előtt dugni annyira nem menő. Szerintem. De azért annyi esze lehetett volna, hogy az ominózus megjegyzése után helyre tette volna Máté gondolatait annyival, hogy oké a dugás, de itt bent nem. És ezzel nagyjából le is van zárva a dolog.

hehe, az agy a kedvenc szervem :)

Mihi_ 2012.03.23. 00:33:46

@Pácsó Ármándó:
LMZ azért választotta Csírát, mert fingja sem volt az első napján semmiről, és a többiek megijesztették a "húdegeci" csajjal. Védettséget vett el tőle, nem párnak választotta. A többi eseményre nem volt ráhatása, ennyiből nem lehet megmondani milyen taktikus. Azt belátta, hogy az ijesztgetés alaptalan volt. Ő már csak egy megtört unalmas lányt látott belőle Petikéje távozása után. Nem kell vissza a házba mert valójában az is.

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 00:42:59

LMZ-vel kapcsolatban igazad lehet, kevés infója volt dönteni. Kíra viszont nem lesz megtört ha visszakerül a hotelbe az hétszentség. Az unalmasság meg szubjektív, nekem se tetszik amikor ordenáré, viszont ami a szívén az a száján és simán feltesz bárkinek bármilyen kérdést szemtől-pofába és nem mismásol és puncsol.

Ditti82 2012.03.23. 01:30:23

@Pácsó Ármándó: Erről a mismásol szóról mindig VV Fecó jut eszembe. :D

hha96 (törölt) 2012.03.23. 02:42:27

Azért Edinának 22 évesen lehetne több esze is, úgy viselkedik, mint egy 15 éves kis csitri. Máténak igazat adok ha elhajtja a picsába, szórakozzon mással.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.23. 06:22:35

Hahaha, látom terjed a puncsol szó..:D
Mint ÉH-ben az úgymond ;)
Edinának szerintem fogalma sincs a férfiakról..Az is milyen volt amikor meg akarta ígértetni Mátéval, hogy kint szerelmes lesz belé? :D

független sorozatfüggő 2012.03.23. 06:34:24

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Egyetértek. Bár szerintem Edina a való életben is az a "ne itt, ne így, ne most " típus.

puszAnat 2012.03.23. 06:46:28

@JOKKA21: Így igaz,szegény Máté:(nagyon rajta volt a szeren, rendesen szorítottam neki,de csak nem adta a csaj.Ilyet nem lehet csinálni egészségtlen,legalább elsimogatta volna....

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.03.23. 07:34:18

Bocsánatot kérek hogy van Csíra pinája?

És miért miért miért éppen őt küldik vissza?

Sírok!!!

dennis rodman 2012.03.23. 07:56:40

@Macaroon: belőle ki lehet nézni egy rendes szarkavarást.
A magam részéről várom a visszatérést.

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 08:06:15

örülök, hogy Kíra visszamegy:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 08:11:10

Kedves sixx!

Ez már a 3. hét volt, szerintem, bár lehet, h ott valóban csak két hét telt el:)

@☺ágica: én is, én is:) Edinára meg még mindig morcoskodom:(

Robina 2012.03.23. 08:16:43

"Melák odalent megint hódítóra itta magát" ez hatalmas!! :) Sixx, ha a Viasatnak esze lenne, alkalmazna. :) Sehol nem lenne a műsor a hogyvolt nélkül.

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 08:18:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: tőle egyre inkább agyf*szt (bocsánat) kapok. a múltkori "ígérd meg, hogy szerelmes leszel belém..." szövegtől is kirázott a hideg... de biztos bennem van a hiba

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 08:20:00

@☺ágica: előbb-utóbb eléri, h valaki pofán vágja, de nagyon. Az ilyen típusú ember szokott Damu félék mellé kerülni....

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 08:24:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: most erre mit mondjak? hogy vhol megérdemli? hagyjuk. inkább örüljünk Csírának:) amíg nem volt poszt és csak a kommenteket olvastam, egy pillanatra úgy tűnt, Pedro is visszamehet, de sajna csak Kíra. de remélem ezután jól bekavar nekik és zenészgyereken áll először bosszút (gonosz vigyoros tenyérdörzsölés)

mocskosmacska 2012.03.23. 08:25:03

Az edina-máté párosban nem akarom kielemezni, hogy melyik segg a másikkal, mert igazából erről nincsen véleményem, csak azt nem értem és számomra teljesen felfoghatatlan, hogy hogy lehet, hogy egy fiatal pár minden éjszaka egy ágyban alszik, csókolóznak, simogatják egymást és KIBÍRJÁK SEX NÉLKÜL?
Ez számomra teljesen érthetetlen és az én világomban ez némi gondot jelent.

kovácspéterke 2012.03.23. 08:27:29

Jaj :D a falra kitett Az Éden Hotel 2 Legjobb Segge oklevél biztos jól mutat az irodában.

f.fredericks 2012.03.23. 08:28:13

"Naiva zsinórtangában zuhanyzik, a csúnyáját nem kellene beszappanozni?"

hát így már értem, miért nem engedte, hogy Broki betegye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 08:30:21

@mocskosmacska: jaj, nem értesz te a mai fiatalokhoz:) Ma már házasság előtti szex NINCS! Ezek ma már erkölcsös emberek:D

@☺ágica: igen, azt, h megérdemli. Tudjuk be a szörnyű gyerekkorának, tipikus áldozat. Pedrot nem eresztené vissza a tv, mert akkor segget csinálnak magukból, az meg nem nyerő. Kírát is azért küldik vissza, mert így ő is szívott, ami nem jó, meg egy tajparaszt csaj, kell a műsorba:D

kovácspéterke 2012.03.23. 08:30:37

Én nem értem, miért kellene digni a kamera előtt, és miért gáz, ha valaki ezt nem akarja. Igen, sztem is hülyeség nekiállni, de lehet, hogy nem szeretné, ha aznyukája ezt nézné a tévében. nekem ez sokkal szimpibb, mintha első szóra ráugrott volna.

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 08:34:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: tudom, csak felcsillant a szemem:) de Kírának így is örülök:)

@Mrs. Jackman: nincs ezzel baj, csak akkor nem kell felhúzni a másikat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 08:36:29

@Mrs. Jackman: jó, de akkor nem suttogjuk a másik fülébe, h szexelni akarok és nem izgatom fel annyira, h nem tud ellenállni....

kovácspéterke 2012.03.23. 08:36:47

@☺ágica: ja, abszolút, arra mondtam, hogy hülyeség, csak mindenki úgy ír erről a dugásról mintha kötelező lenne a kamerák előtt.

trillárom 2012.03.23. 08:37:35

Edina tegnap tényleg béna volt, ezt lányként is így gondolom. Ha már ennyire felhúzza szegény Brokit, és aztán mégsem akar szexelni..legalább segítsen rajta. Így, ha a fiú kicsit csalódott is, azért kapott volna egy kis pótlékot.

beacska 2012.03.23. 08:41:50

@JOKKA21: hát ELVILEG én is szívesen leszek ;)...csak nem együtt Ladyvel, mert hármasban nincs kedvem..:(((

dennis rodman 2012.03.23. 08:44:47

Ha meggondolta magát akkor megint belesuttoghatta volna Broki fülébe, hogy "Ádám neee !!" és mindjárt le van rendezve... Igaz akkor függőágyban alszik.

f.fredericks 2012.03.23. 08:46:34

@dennis rodman: Vagy azt, hogy "Ádám tedd be." nem tudom melyik a hatásosabb. :)

beacska 2012.03.23. 08:48:20

@f.fredericks: húúúú, de ez durva volt...vagy lankasztó? ;)

dennis rodman 2012.03.23. 08:49:56

@beacska: de szerintem csak lila hajjal vállald! Fekete,szőke , barna már van a Hotelban.

sunblind 2012.03.23. 08:50:36

".. maga a T69.2 kíséri ki, mi az isten."
jajbaszkisixx :D mocskosnagy

beacska 2012.03.23. 08:51:24

@dennis rodman: lila már voltam...de igazad van, piros haj? ;)

dennis rodman 2012.03.23. 08:55:12

@beacska: már egy másik blogban olvastam róla...Piros hajról nem igazán tudnék nyilatkozni, meg ez JOKKA dóga lenne.

független sorozatfüggő 2012.03.23. 09:02:47

@Mrs. Jackman:
Edina anyukája már így is látott (hallott) eleget... Max. az utolsó fél percet nem. (Bocs, de ennyit saccoltam a napok óta felhúzott állapotban levő Brokinak.)
Erre pedig a nézők és a mama is csak a táncoló takaróból és az eddig is hallható nyögések, sóhajok hangerejének némi emelkedéséből jöhetett volna rá.
Természetesen szíve joga eldönteni Edinának, akarja-e, de erről Mátét is időben kéne értesíteni. :)

f.fredericks 2012.03.23. 09:15:03

Ja amúgy most látom, hogy a kavicsos szívecske Melák kőagyának szüleménye, nem Brokiéknál (az adásban csak a hosszú fekete hajat láttam, abból gondoltam, hogy Naíva). De lehet Broki súgott neki, mert magától ilyet kitalálni, hát nem tudom...

De még azt nem tudtam eldönteni, hogy ez mit szimbolizál.

Több variációs lehetőség is előfordulhat.

A, Melák kőagyú
B, Melák kőszívű
C, Melák farka kőkemény
D, Meláknak veseköve van
E, Melák szereti a kőlevest

Bar Kochba 2012.03.23. 09:19:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Azért nehéz nyomon követni, hogy hanyadik hét, mert a forgatáson nincs hétvégi szünet. Tehát a 12. rész tényleg a 12. nap, csak itt adják le úgy, hogy hetente mindössze 4 részt láthatunk.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.23. 09:34:50

Elképesztően vicces volt, ahogy az agyhalottak "taktikáznak". :DDDDDD

Ma Megasztár, holnap az a másik izé az RTL-en, vasárnap lehet ráérősen dugni, aztán megint jönnek a nyaraló hülyék. So far so good.

független sorozatfüggő 2012.03.23. 09:35:09

@f.fredericks:
:)

F,Melák kőbunkó
G,Kő szex, Pockahontas?
H,Itten kő kövön nem marad, ha eccer a keze (lába) közé kaparintja Műanyagot.
I, Az vesse rá az első követ, aki ennyi aggyal, beb@szva nem csinálná ugyanezt. :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.23. 09:36:33

Na, megnéztem az extrát is, Csíra kilátásba helyezte hogy szétcsap Alexa között :)

sélli_ 2012.03.23. 09:44:53

Remek kis rész volt ez a tegnapi, bár Műanyag 'táncát' bírnám feledi... Nagy ötlet Csírát visszaküldeni. 'ÉS bosszút fogsz állni'? - ha van esze, kivágja Alexát naná! :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.23. 09:47:51

Biztos mondták már, de a kövekből kirakott szív Brokiéknál fut.:)

1. Na beigazolódott, amit mondtam: Niki viselkedése álságos. Ez a nem táncolok, meg nem szeretem mutogatni magam annyira szánalmas kijelentés volt,hogy nem igaz.
Ja, akkora szopós szájat műttet magának,hogy a fekák is elirígyelnék, de ő nem szereti mutogatni magát...jaj.
A színészkedéssel nincs bajom, de álságosak ne legyünk már.

2.Naíva kezd lecsusszani a szimpátialistámról. Egész nap azzal vegzálja a brokit,hogy b.ni akar, aztán mikor szitu van, akkor meg neki ehhez szitu kell, meg nem itt....pff.
Broki keményen hozta a "csakegykicsithadddugjammárbe" dumával a suttyó szintet. Igaz, nincs pasi, akinek a szájából legalább egyszer életében ne hangozna el ez a pár mondat:)

3. Tamást vágja már ki valaki a családozásával, mert überprájszlessz.

És erről jut eszembe, amit Alexa mondott a rákfejűnek,hogy Újpeti bekavart,hogy álljon be Tamás mögé, vágják ki Anikót, majd utána Tamást...
Nem hülye a gyerek, nagyon nem!

Viszont,hogy végül miért nem állt be a picsa, nem vágom. Nyilván félt a nagy "családtól"...ccc

4. Csak beigazolódik lassan,hogy Pedró elszólása nem is volt alaptalan. Noémi akkora ribizligizi (kösz, Vera) mint a ház.

tryclops 2012.03.23. 09:50:20

Jesus fucken Christ on a popsickle stick :D sixx, you just made my day!

Fredo78 2012.03.23. 09:54:22

Nem gondoltam volna, de a legkeményebb tanulmány ez a Muzsikus fickó. Lehet nem mondták el neki rendesen a szabályokat, de úgy viselkedik mintha ő lenne a mindentvivő az autóskártyában, azaz mintha állandó védettsége lenne.
Nekem úgy tűnt, hogy az ominózus "nekem itt mindenbe benne van a kezem" mondat után ha Anikónál lett volna egy konyhakés lehet hogy belevágja a hátába...
Szóval a fickó egyre mélyebbre ássa magát, már mélyebben van mint Melák, pedig az nem kis bravúr...
Ha már Meláknál tartunk: az erkölcsös Viasat szerint kizárás jár a csúnya beszédért, akkor mi jár szekszuális zaklatásért?

playoff szakáll 2012.03.23. 10:02:22

@☺ágica: Idézett nyilatkozat a Csernus előadásaiban konkrétan szerepel, mint a támaszkodás és a másik kihasználásának alappillére és legátlátszóbb jele. De biztosan Máté (vagyis, Ádám...) ilyet érdemel a saláta fejével.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:04:14

@Bar Kochba: mint írtam, nem tudhatom pontosan. A műsor szempontjából volt a 3 hét, amiről sixx is írt, ezért merészeltem pofátlan módon jelezni ezt az apróságot.

Feltételeztem, h nem rúgták őket ki 3 napra, csak azért, h mi úgy lássuk.

Nevem Earl 2012.03.23. 10:07:53

Nagy volt ez a rész is. :))

Noémi garantáltan profi, az ugató vadászkutya hasonlat tényleg áll, Melák és Plasztik úgyis dugni fognak, Broki meg Naiva most akkor kettyentettek egy felemást, vagy sem?

Ja igen, Noémi popószűz, megsúgta az extrában. Túl sok infó.

hanyag anyag 2012.03.23. 10:10:53

a kőszívet szerintem Edina kapta, nem Műanyag.

beacska 2012.03.23. 10:11:04

@Nevem Earl: Krisztián és Niki nem fognak. Niki már menekül. Nekem az is gyanús, hogy addig nyafogott a riportszobában, hogy zaklatja K. , hogy a stáb megelőzendő, hogy Krisz a bealtatózott Nikit magáévá tegye, gyorsan kitalálták ezt a párcserét...csak az egyszem potenciális szexelő pár is áldozatául esett...nem baj, mennyivel izgisebb a medence melletti heverőn dugni, mint a kommersz ágyban ;)

PuffancsMancs 2012.03.23. 10:11:36

Noémit már csak a botrányos pirosító/bronzosító használata miatt is kib*sznám az Édenből. Miért kell tíz rétegben téglaport applikálni az arcára?!

jo.e 2012.03.23. 10:16:40

440 comment - jéézus... Előre is bocs, ha volt már, de értette valaki, h. Melák mit üvöltött az előzetes utolsó kockáin? Elvileg magyarul mondta, de hátha mégse'...

beacska 2012.03.23. 10:17:58

@jo.e: valami olyat: hogy - elsőnek cserélt leee! (mármint Niki a párcserés feladatnál)

f.fredericks 2012.03.23. 10:23:21

@hanyag anyag: én is azt hittem tegnap, de Sixx azt írta, hogy Melák műve volt.

mondjuk erre jöhet az a kérdés, hogy Sixxnek hiszek vagy a szememnek? gáz ha már a blog.hu így átmosta az agyamat. :)))

Nevem Earl 2012.03.23. 10:27:13

@beacska: Hát nem tudom. Én úgy látom, Műanyag csak ímmel-ámmal akar szabadulni, szerintem imponál neki a tulok kitartása (valami ősi ösztön lehet, tényleg nincsenek egy szinten :D).

Naiváék meg szépen megkérik majd a párjukat, hogy fáradjon ki tequilázni egy fél órára, oszt annyi. :)

pilar ternera 2012.03.23. 10:28:31

tökjó ez a párcsere! :) végre megkavarja az állóvizet!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:29:48

Amúgy rájöttem, h gonoszak vagyunk, h így elítéljük szegény Edinát, gondolom, h csak női baja volt és azért nem akarta, tudom én!

@beacska: aha, hozzátette a B+-et is:D

@PuffancsMancs: én Leventén csodálkozom, h mikor vehették fel a nyilatkozatait olyan vörösen, ha a 11, 12 és a puszis képen is normálisan néz ki?:D Márpedig tegnap előtt is ilyen vöröske volt. ÉS a táncnál még sminkelve se voltak, elvileg:D

pilar ternera 2012.03.23. 10:29:53

műanyag csak látszat-védekezik, ott a takaró alatt azért megfogdosta melák rendesen.:)

pilar ternera 2012.03.23. 10:31:42

Edina nagyon gáz volt szegény, pedig eddig bírtam! de ILYET.NEM.CSINÁLUNK!

playoff szakáll 2012.03.23. 10:31:46

Féltengely: "Elsőnek cserél leee!!!"
Keresztapa: "Nyugi, nyugi."
Féltengely: "Elsőnek cseréllle baazneg!"

pilar ternera 2012.03.23. 10:33:45

ja, eszembe jutott az is, hogy talán tényleg akart Mátéval szexelni, de észbe kapott, hogy ő addig érdekes Máténak, amíg meg nem kapja. próbálja húzni, ameddig csak lehet. csak ez nem jó módszer. de még fiatal, majd megtanulja! :D

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.23. 10:34:58

stonegate megoldva, a varkocs zavart meg.

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 10:36:52

Már tegnap sejtettem, hogy Brokin az a Rooney mez a mai hogyvoltban megkapja a kedves szavakat. De, hogy Alexa Pool fan lenne? Mint ha Phil Neville mezt láttam volna a bőröndjében.... wehehe.

Csíra visszazédenbe-jegye pont annyira jogos, mint Pedró kibaszása. Azaz semennyire. Oké, szenvedő alanya volt LMZ elcseszett taktikájának, de semmit nem tett azért, hogy ez másképpen történjen. Nem agitált, nem bratyizott, csak beletörődött helyzetébe a búval baszott, unott arcával. Semmi szükség rá, hogy visszajöjjön. Csak tudnám mit látnak benne a szerkesztők...

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 10:37:01

@prezent fail: nem bírom Mátét, de akkor is gáz

most mi van? milyen párcsere? vmiről lemaradtam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:39:33

Wc papírból szívecske, kőből szívecske...Mi vár még??????

@sixx: :):)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 10:40:45

@☺ágica: Az előzetesben volt, kötelező párcsere levél jön.

pilar ternera 2012.03.23. 10:40:58

@☺ágica: a beharangozóban talán Edina olvasta fel a levelet: mindenki párt cserél! hogy megmondják-e, ki-kivel, vagy ők választanak, az nem derült ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:42:18

@☺ágica: kapnak egy levelet jövőhéten, h mindenki párt cserél, Krissznek meg nem tetszik, h elsőnek dobta Niki:P

@nyílegyenes labirintus: na jó, de lett volna biztos párja, és így árván maradt, megsajnálták, na:) Tavaly h volt Szandra elküldése? Volt párja?

pilar ternera 2012.03.23. 10:42:43

csak, ha így belenyúlnak a párokba (bocs, a képzavarért), akkor mi a francnak a párválasztó ceremony? :o)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:43:23

@Pilar Ternera: feltételezem, h nem mondják meg, ha valamin ennyire kiakadt Krissz, ja, ez sem jelent semmit:D

hanyag anyag 2012.03.23. 10:43:59

@f.fredericks: nézd meg az utolsó képet, szerintem nem Műanyag van rajta, neki sötétebb a bőre. Otthon fel van véve, majd megnézem még egyszer és megírom. Hoppá, most nézem, hogy már javította is sixx is a bejegyzést. Broki rakott köveket (ez talán még a klotyópapíros szívnél is romantikusabb).

jo.e 2012.03.23. 10:44:01

@prezent fail: Köszi! Barátom, te mennyi ördögmetált hallgatsz? :)
ja, beácskának is köszi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 10:45:01

@Pilar Ternera: talán az, h ha Én összemelegedek Xel, pedig korábban Ynal voltam, de ő nem Zvel, arra számít, h ismét Yt választom, pedig nem, mert Xet, és jaj, ott a dráma:D

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 10:45:41

@Pácsó Ármándó: @Pilar Ternera: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: köszi, így már értem:) alig várom, hogy megnézzem a tegnapit:) csak újabban azt csinálja viasat, hogy HÉ meg az előzetesek pont kimaradnak

mézescsók 2012.03.23. 10:50:37

Ezt Edina elcseszte.Nem mintha muszáj lenne szexelni, de a héten már másodszor kezdeményezte a dolgot és visszalépni lehet ugyan, de rohadtság. Az elcseszést arra értettem, hogy nem csodálkoznék, ha Máté másik párt választana. Nem mintha a másikkal esetleg összejöhetne az aktus, hanem azért, mert nem tudnám a srác helyében, hogy más kérdésben, bizalom, stb. nem ver-e át. Ócska női trükk egyébként, egy ideig bejön, aztán nagyon pofára lehet esni vele.

Kírával kapcsolatban nem értem ezt az össznépi siránkozást. Amíg nem esett ki, szinte mindenki kint akarta látni, most meg az ellenkezője van. Volt ellentmondás a szereplésében bőven. Ott ekézte Pétert, ahol tudta,de amikor kiesett, rögtön drámázott rajta. A család szövegen röhögött, a végén a családra akart támaszkodni. Hatalmas arca volt, többen firtattuk, hogy ugyan mire ez a nagyképűség, most meg úgy jön le, hogy nélküle a játék nem ugyanaz. Amit őszinteségnek hívott, az többnyire undokság volt, és még sorolhatnám. Nem tudhatjuk előre, hogy egy másik, új figura nem dobná-e fel a játékot. Szóval, aki elment, az menjen. Felejtsük el.
Most mindenki Muzsikust fikázza, joggal ("az én kezem mindenben benne van"). Ha kiesne, utána siránkoznátok? Mert a maga módján Ő van akkora arc, mint Kíra volt?

Fenékszépségverseny: nők fenekét nézegetni nem szoktam, az eredmény biztosan tuti, de megjegyzem, hogy szerintem Anikó túlságosan gebe, bár lehet, hogy csak a lófeje miatt asszociálok így, viszont a tartása iszonyúan ronda. Hosszú nyak mögött valahol lejjebb nagyon görbe hát.

Dorothynak és Tryclopsnak a tegnapi hsz.-re: nem tudom, hogy van-e kivehető száj implantátum, mert ebben (sem) vagyok profi, de mintha Niki azt mondta volna, hogy kivetette. Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehetett a szája műtét előtt, mert így is hatalmas. Szegénykémnek a korához képest nagyon öreges és kiélt arca van. És erről tehet!

K3rnel 2012.03.23. 10:50:54

Isten áldja a mediabox-ot és, hogy soha nem nézem élőben az ÉH2-t, így nem csak a reklámokat hagyom ki, hanem szerencsére mindig át is tudom pörgetni a Brokiva szárazdugásokat, oké, értjük, hogy oda vannak egymásért, de, hogy egy részben min. négyszer sikerüljön percekig azt mutatni, hogy nyalogatják egymást a lehető legártatlanabbul az sok már. Remélem még akkor küldik vissza Csírát, amikor még bent lesz Alexa, látni akarom azt a dafakk nézését...

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 10:54:01

@sixx: HÉ-t mindig csak felesben mutatják? ha esetleg nem, megtennéd, hogy egész alakos képet raksz be róla? ez a rucija is tök jó, de nem látom egészben:S viasat-on meg kivágják... tudom, vihar a biliben, de kíváncsi lennék rá:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 10:59:47

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Akkor sem jogos, és kész. Unott picsa ez a Kíra, /ha csúnyát akarnék mondani, akkor baszatlant írnék, de inkább nem mondom :) /, egy nyamvadt mosoly nincs az arcán soha. És egyfolytában rinyál, hogy szar ez, fos az, mindenki idióta, hát kinek hiányzik ez csaj? Nem is akar játszani.

BiP 2012.03.23. 11:00:53

@nyílegyenes labirintus: Ezt a Csíra visszamenetelt én úgy értelmeztem, hogy Pedro kapta a visszautat (csak az mehet vissza, akit úgy basznak ki, nem ceremónián, lsd. Tavaly Dani. Esetleg Ádám lehetett volna még idén a kaktusszal), de benne volt annyi tisztesség/hülyeség, hogy ezt felajánlotta Csírának. Szóval nem csírát akarták visszaküldeni. Persze így is jó lesz.

JanaS086 2012.03.23. 11:03:31

"Hagy bújjak hozzád oda, csak olyan sejtelmesen"

Szerintem csak burkoltan közölte Broki, hogy egy kézi levezetést megérdemlek te némber XD

pilar ternera 2012.03.23. 11:05:37

@BiP: sztem nem. akit a saját hülyesége miatt vágnak ki (most Pedro, tavaly Szandra), az nem mehet vissza és kész. Pedronak megmondták, hogy ha most miattad kiesik Csíra, akkor visszaküldöd, oszt jónapot.
arról lemaradtam, hogy tavaly Danit miért is küldték el???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 11:06:56

@Pilar Ternera: mert Tünde jött, közölte, h ki nem tetszik első blikkre, és elküldték, kb ennyi.

BiP 2012.03.23. 11:07:55

@mézescsók: Edina/Máté: Hát, nem irigyeltem Mátét abban a pillanatban. Ilyenkor már nem kéne visszakozni, Edina ezt benézte nagyon. Látszik, hogy ő is akarja, de feszélyezik a kamerák. De ezt tisztázza le időben, ne az utolsó pillanatban. Ilyenkor egy férfiben az 'ütni tudnék' érzés uralkodik el, szóval nem illik ilyet csinálni.
A csajok húzzák a srácokat, játszanak velük, aztán csodálkoznak, ha leszűzkurvázzák őket.

Muzsikus: vicces, amit művel.
Megy a nagy "taktikázás", aztán a ceremónián nem történik senki, csak izgulnak, hogy nehogy kiessenek. Az előzőben legalább tényleg kőkemény taktika volt, átverések, és ott csak azon kellett izgulni, hogy minden klappol-e.
Ezek meg elhiszik, hogy befolyással voltak bármire is. A család dumától viszont feláll a hátamon a szőr.

Amúgy szerintem ebben a szériában (kinézetre) tök jók a csajok. Előzőben kevés jó csaj volt.
Hiper tényleg elég vékony, magas, de neki van a legjobb feneke így is.
És pont azért görbe, mert túl magas. (így alacsonyítja magát)Rossz tartást vesz fel, hogy ne tűnjön annyira magasnak.
Amúgy csak nekem tűnik úgy, mintha Naiva hízott volna picit?

pilar ternera 2012.03.23. 11:08:37

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: basszus, már arra sem emlékszem, hogy ki volt az a Tünde, de azért köszi.!:)

pilar ternera 2012.03.23. 11:11:07

@BiP: itt egyik csaj és egyik srác sem magas. csajoknak olyan rövid lábaik vannak, h csak na! rossz a tartása és passz.bocs, én így látom.:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 11:12:33

@BiP: Nem hiszem. Pedro hibázott,botrányt(?) csinált, kibaszták,ennyi. Végül is Csíra a régi párja faszsága miatt került ilyen kényszerhelyzetbe, érthető ha kap még egy esélyt, de az a baj,ez a muff egyáltalán nem akar játszani, ez a bajom vele. Na, talán majd ez felrázza kicsit. Bár ennek szerintem tökmind1...

BiP 2012.03.23. 11:12:40

@Pilar Ternera: Tünde talán az első csaj volt, aki bement.

Pedro: oké, de most Pedro nem egyértelműen vétett a szabályok ellen (bár ezt nem tudhatjuk, hogy volt-e ilyen leírva), ütés sem volt.
1 ember van, akit a játékban visszaküldenek, és azt olyannak ajánlják fel, aki nem ceremónián került ki. Gondolom Pedro érdekesebb volt Ádámnál, meg bocsánatot is kért, stb.
De ő meg felejánlotta Csírának. (gondolom amikor bedobták a témát, Pedro bűntudatból azt mondta, hogy ha miattam esik ki Kíra, akkor felajánlom neki - most ez lett. Ha Kíra bentmaradt volna, Pedro ment volna vissza.

K3rnel 2012.03.23. 11:12:54

@mézescsók: Az őszinteséget az undoksággal csak azért könnyű összekeverni, mert nem akarod elfogadni, hogy valaki lehet alapból ilyen. Tehát amit mutat, az ő maga. A család, barátok ismerik, tudják milyen és elfogadják a piszkálódását, főleg azért, mert tudják, hogy sokszor van benne valami. Aki nem ismeri az meg simán bunkónak titulálja, pedig őt csak szimplán nem érdekli, hogy a másik hat és fél milliárd mit gondol róla. Azok véleménye számít akik számítanak neki, a többieké le van szarva. Számomra érthető és elfogadhatóbb, mint az amikor valaki kétszínű, megbízhatatlan és jópofizós.

Niki viszont meglepetés, több esze van, mint azt a teste mutatja, ezért is fura, hogy miért tette ezt magával, hiszen a hozott anyag is "elég" lett volna a nagyvilágban, sőt. Viszont biztos úgy látta, hogy ezzel így több pénzt tud megfogni magának, lássuk be, ilyen nővel nem is kezd ki olyan akinek nincs nagy vagyona, ilyen nővel az kezd ki akinek sok pénze van, kevés esze, és eltartja trófeának a puncit...

Edina meg pont az a nő aki fél mondatával fel tudna húzni. Tipikusan "miért nézed azt a hülye focit?", "miért a barátaiddal mész bulizni, ahelyett, hogy itthon lennél velem?", "Ugye szeretsz, de tényleg, ugye? Nagyon?" mondatokat nézek ki belőle a hétköznapokban. Naiv pióca.

Noémit rühellem, de a táncait jó nézni, csak sajnos mindig ott hallom a fejemben mellé, hogy "FSZK" és ez hervasztó, igazából egyik állítással sem lehetne nagyon vitába szállni. Kiderül idővel, hogy ő bent a legnagyobb lotyó.

beacska 2012.03.23. 11:14:43

1. Máté kos jegyű. Lehet, hogy Edina tudja, mit csinál? ;)

2. Kíra kiesésénél és visszaküldésénél nekem inkább az volt az érzésem, a stáb kimenti a Hotelből az egyik legütősebb játékosát, mert csúnyán magába zuhant. Kicsit összegereblyézik, és visszadobják...akár dobhatnák máris, a bosszú és a friss husi lehetősége visszaKírásította ;)
Remélem pihentetik vagy 1 hónapot, úgy ütősebb lesz visszaküldeni, csak maradjon ember, aki a láttára elkámpicsorodik :)))

Morcz 2012.03.23. 11:16:16

Sziasztok!

Sixx, köszi, feldobtad a napomat. :)

A tegnapi rész nagyon jó volt, tetszett a retúrjegy csavar a történetben.

Egyébként Broki szívatás ide vagy oda, nálam még mindig Edina a kedvenc.

aki viszont nagyon irritál az Hiper, Muzsikus és Feltengely.

Ja egyébként szerintetek nem olyan mintha Niki Megan Fox fazont kért volna a sebészektől de véletlenül Voksán Virágot csináltak volna belőle? :D Meg néha első blikkre kísértetiesen hasonlít a szintén a Viasat3-on futó Nagy Ő kis extrával c. műsor "női" főszereplőjére. :)))

Pár becenév ötlet még:

Anikó: Idegzsába, Rángógörcs, Zizi, Donna Corleone, rövídítve DC vagy D.C.

Niki: Békaszáj, Békapofa, Szerényke ("Én nem mutogatom magam")

Krisztián: Pszicho

(Új) Péter: Manager, P-2

Noémi: Risza-maca

Kíra: Bosszúálló (csak onnnatől alkalmazandó ha visszatért) :)

mézescsók 2012.03.23. 11:16:50

Léphetett volna olyan Alexa, ami mindenkinek jó? Valakinek mennie kellett, ha más megy, nem Kíra, akkor az lenne a baj. Vajon Noémit is visszacsempészték vola a műsorba?
Nem kedvelitek itt - ezzel semmi problémám, egyébként nekem sem a szívem közepe -, ráadásul ott bent sem nagyon, de minden később bejövőre úgy tekintenek, mintha személyes sértés lenne a jelenléte. Nagyon sajnálatos, ha nem értik, hogy ez, mármint hogy a szereplők bizony olykor cserélődnek, a játék eleme. Nem könnyű helyzethez (össznépi utálat) próbál meg alkalmazkodni és próbál meg taktikázni. Mást kellene tennie? Valahol még korrekt is volt a lépése, hogy Leventét választotta, mert ezzel nem robbantott szét párokat. A pasi hozzá hasonlóan még új, alkalmas arra, hogy elkezdjék a játékot anélkül, hogy bárkinek belemásznának a kialakult dolgaiba. Elmondta Elemzőnek, hogy egyelőre neki megfelel a kettőjük felállása, innen tovább lehet lépni. Szért sem lehet egyébként könnyű neki, mert a srác nem kedveli, de hát istenem, nem egy életre kötődtek! Szerintem nem buta nő.
Kíra bosszúeskűje meg nevetséges.Arról már nem is beszélve, hogy nem volt azért annyira nagyon közkedvelt Ő ott bent sem.

BiP 2012.03.23. 11:16:59

@nyílegyenes labirintus: Igazából a szerkesztők mérlegelhetik, mennyire volt súlyos a büntetése. Ezek szerint adtak neki még egy esélyt. (nem hiszem, hogy a szerkik Csírát annyira meg akarták volna menteni), mert bár tényleg tudta kavarni a szart, az utolsó nap elég durcás lett, és maga alatt volt.
Így, hogy visszamehet végül, majd spanolni fogja, reméljük. Bár nem bírtam a fejét, mert nagyképű és következetlen volt, de felkavarhatja a taktikai állóvizet. Pedro ezt nem tudná.

pilar ternera 2012.03.23. 11:20:43

@BiP: sztem te túl sok szabadságot feltételezel a játékosokról. sokkal jobban meg van kötve a kezük, mint gondoljuk, Pedronak ebben nem sok szabad döntése volt szerintem.

beacska 2012.03.23. 11:21:00

@mézescsók: Nekem az elejétől fogva szimpatikus Alexa. és ezt hangoztatom is ;)

Én is ezt léptem volna. Tavaly Szandrában sem bírtam az agyatlan szétcsapós szövegét. Aztán a játék során kiderült, hogy a végcél szempontjából nem is vezet sehova ez a magatartás.

Ahogy Kíráé sem fog, de én azért örülök, hogy visszaküldik, kicsit száni volt az utolsó 2 napban :(((

BiP 2012.03.23. 11:21:02

@Pilar Ternera: Lehet, nekem magasnak tűnt, saccra 170-175. (lehet, hogy csak azért, mert elég vékony). Élőben nem láttam őket, tévén keresztül meg csalóka.

beacska 2012.03.23. 11:22:15

@BiP: Petike a visszaküldésre csak ürügy volt. Kezébe adták a jegyet, és addig forgattak, amíg nem sikerült neki baki nélkül végigmondani a szövegét ;)

BiP 2012.03.23. 11:26:12

@Pilar Ternera: El tudom képzelni azt is, hogy közölték vele, hogy bocsánatkérésedként felajánlod Csírának, különben nem jöhetsz velünk haknizni a műsor után.
Ezekből a szerkesztőkből bármit kinézek. Szerencsére jobban együtt élnek a játékkal (mint mondjuk a VV szerkesztői), azonnal reagálnak, és az előző széria bizonyította, hogy humorérzékük is van.
(pl. Ádám+Dani riportműsora)

pilar ternera 2012.03.23. 11:26:35

@beacska: kezdő vagyok még, kérlek nézd el, hogy nem tudom mit jelent a "+1" :-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:27:37

@horee6: Könyörgöm, ő mondta a mödanszié mellett előtte, hogy "szexelni akarok veled"... Még Máré vissza is kérdezett, h mi????
Elismételte..
aAztán felmennek, felhúzza csóri gyereket, majd közli, h "Kérlek! Félek nem tudom abbahagyni"
Pfff...

Nem azt mondom, h Máté megutálja Edinát vagy ilyesmi... De pár napig biztosan nem lesz a szíve csücske.. Ez egy férfinek nagyon nem imponál.. Átbaszva érzi magát valszeg.. Ilyenkor előjön a "ne szórakozz velem, ki vagy te" érzés..

Sztem kerüli rövid ideig, de a kapcsolatukon a párcserés kavarás sem fog segíteni... :P

pilar ternera 2012.03.23. 11:27:48

@BiP: na, ez már közelebb van. az a lényeg, hogy ők irányítanak, nem a játékosok. :-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:28:57

@horee6: "hehe, az agy a kedvenc szervem :)" - furcsa dolgaid vannak neked :DD
Csajozós szöveg nálad mi lehet? :D

2012.03.23. 11:29:47

@Pilar Ternera: A kaktuszceremónián jár neked egy azaz 1 kaktusz.
@Papucs Orrán Pamutbojt: Pedig akkorákat nyögött már így is Naiva, hogy csengőhang lesz belölle is.

pilar ternera 2012.03.23. 11:31:13

@Liller: azért amikor a jelenet elejét mutatták és kéjes sóhajtozás hallatszott, Máté elég gyanúsan mozgott... ott én is azt hittem, hogy már megtörtént, és kicsit sztem meg is... ;)

Liller 2012.03.23. 11:32:20

@Pilar Ternera: ja,először én is azt hittem,de amikor Máté lemászik az Edináról,akkor látszik,h Edinán takaró volt,csak nem történt már meg egy takarón keresztül...:)

pilar ternera 2012.03.23. 11:32:28

...vajon miért kaphattam kaktuszt? ;o)
köszi.

beacska 2012.03.23. 11:32:44

@Pilar Ternera: képzeld el, ahogy egyet mutatok a nagyujjammal ;)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:33:54

@Alfonzina: Egyetértek! :) Le se kell írnom semmit, mindent összefoglaltál helyettem :D
@szerivan: Na ezaz bakker! :D Fenti cikk szerint járt benne Máré (hatodjára nyomtam félre, úgyh MáRé marad csakzértis), és úgy lett leállítva... Jól mennek neki a műorgazmus hangok és a műnyögések :D

beacska 2012.03.23. 11:35:05

@Pilar Ternera: dehogy kaptál kaktusz!!! csak ugyanazt mondtuk, majdnem egyszerre!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:35:26

@Liller: Nem is takaró volt.. Extrában lehetett látni, bugyi volt Edinán, sőőőőt Máté még meg is jegyezte, hogy így elég nehéz lesz... Sztem nem akarta a csaj levenni a bugyit, és ezért jött a takarós burkolózás ötlete, de ez se volt jó és inkább abbahagyták...

Liller 2012.03.23. 11:37:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: na akkor meg főleg...tegnap sajna nem láttam az extrát...azért egy ilyenért tényleg legalább verbális pofont érdemel egy nő...én se szexelnék a kamerák előtt,de akkor nem is súgnám azt a fülébe a pasinak,h szexelni akarok veled,aztán meg még a bugyimat sem veszem le...egyetértek az előttem szólókkal:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 11:40:22

@Liller: te már csak tudod:D

Aztán meg csodálkoznak, ha megerőszakolják őket.

dennis rodman 2012.03.23. 11:40:43

@☺ágica:
vlcsnap-2012-03-23-11h28m13s43.rar

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 11:41:03

De kivagytok ezen az Edina-Máté afféron. Mint ha halálos bűnt tett volna Naiva. Nem olyan nagy tragédia, ha egy nő nemet mond, nem kellemes, de nem elviselhetetlen, vagy megbocsájthatatlan bűn. Ettől még Broki farka nem fog leesni vagy leszáradni. Inkább csak ti fújjátok fel ennyire...

2012.03.23. 11:41:55

@Pilar Ternera: Én csak segíteni akartam :DDD

Banyus83 2012.03.23. 11:42:17

Én Edinát kedvelem legjobban ebben a műsorban, de tény, hogy nem ez volt a legelegánsabb mód Broki lerázására (főleg, hogy a nappaliban még ős sugdosta, hogy szexelni akar...szegény Broki mi másra gondolhatott volna, mint, hogy akkor lehet...)Másfelől, elhiszem,hogy azért nehéz lehet kamerák előtt feloldódni és úgy élvezni a dolgot, mint otthon a 4 fal közt. És múlt héten (asszem) pont Broki nyilatkozta, hogy azt sem bánja, ha nem, fog megtörténni a dolog, szóval ,ha most ez miatt ejti, az se túl fair...na mindegy...az is lehet, hogy Edinánál egyszerűen csak piros betűs ünnepek voltak :-D

Csírát nem bírtam, de örülök, hogy visszamegy, mert Alexát meg egyenesen rühellem!!!! HOgy előadta Lmzőnek, hogy nem lett volna más lehetősége, ahova állhatott volna. A faszi meg (aki, megjegyzem nem is olyan hülye , mint amilyennek látszik) hogy mondta, hogy dehogynem lett volna, négy nap hosszú idő (azalatt bárki megenyhülhetett volna a párja kiejtése miatt, főleg, ha ő van veszélyben :-D ). Szóval LMző átlátta a játékot, Alexa meg becsicskult...hogy ez mit kapott volna Pókmajomtól ezért az 1-ben... :-D

A f.sz kivan azzal, hogy má' megint párcserét rendelnek el...én nem tudom, hogy ez miért jó. Csak ettől lesz érdekesebb a műsor????? Érdekes, tavaly egyszer sem kellett ilyennek élni. Így nem lesz itt szex :-D :-D

beacska 2012.03.23. 11:45:32

@Banyus83: érdekes, a tegnap éjszakai "stábbal" meg pont azt beszéltük meg, hogy mintha Levente nem tudta volna, hogy mit akar, és olyat vet a szemére Alexának, amibe ő is belesétált...de hát különbözőek vagyunk ;))

Liller 2012.03.23. 11:46:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja,én már csak tudom:)(olyannyira,h tegnap azt mondta a pasim,amikor ezt a jelenetet néztük,h nagy a szám,de szerinte egy hétig se bírnám szex nélkül az édenben:)jó,az mondjuk más tészta,a nemi erőszakra semmi sem lehet mentség,akármekkora szűz kurvaként is viselkedik vki,nem "érdemel" erőszakot szerintem...

vécés jóska 2012.03.23. 11:46:19

@nyílegyenes labirintus: De akkor ne húzná fel az agyát szerencsétlennek ennyire. Amilyen jófejnek nézett ki az elején Edina, egyre jobban küzdi le magát. nem elég hogy sótlan, még hibát hibára is halmoz.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:47:04

A lényeg...
A jövőheti párcsere utáni felállás sztem:

Pít - Niki
Levi - Hiper
Tomi - Lófej
Máté - Noémi
Melák - Naív

Kíra visszapakolását a játékba sztem csak úgy tudják megvalósítani, ha érdekükben áll őt visszafogadni... Vajon milyen feltétellel küldik őt vissza?

pilar ternera 2012.03.23. 11:47:36

ha a pirosbetűk akadályt jelentenek, akkor nem sugdosom a pasim fülébe, h szexelni akarok.
@nyílegyenes labirintus: nem az a gáz, hogy végül nem történt meg, hanem, hogy előtte felhúzta a srácot...
ennyi. de már sztem is túlragoztuk ezt. :-)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.03.23. 11:47:37

Broki hihetetlenül önző és hisztis!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 11:49:16

@Liller: persze, h nem, ne forgass ki:) Csak jeleztem, h sok ilyen eset van, h a pasi nem tud és utána nem is akar leállni.

Az én Párom ilyen szarokat nem néz:P Betörted már végre a srácot?:D

@nyílegyenes labirintus: te vagy a tökéletes pasi, kellesz nekem:D

Liller 2012.03.23. 11:49:17

@nyílegyenes labirintus: nahát,meg vagyok lepve,h ezt pont te mondod:)de persze van benne igazság...csak akkor tényleg ne jelentse ki az edina egyértelműen,h szexelni akar...persze az ember meggondolhatja magát...nehéz kérdés ez...mindjárt felszaladok a gender kutatókhoz,megkérdezem a véleményüket:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 11:50:49

@Papucs Orrán Pamutbojt: Tamás, Anikó most is együtt van, gondold át még egyszer:D

genevieve 2012.03.23. 11:51:02

@Banyus83: nem emlékszem, azt is suttogta edina, hogy mikor akar szexelni?:-))

lehet, hogy fél év múlva:-)

Liller 2012.03.23. 11:51:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: tudom,tudom:)naná,h betörtem!mi az,ha nem betörés,h a valóságshow-gyűlölőből éden hotel-függőt csináltam?:)))
nem,nyílegyenes az enyém!!!(ezen már tavaly is összevesztünk...:)

Dick Francis 2012.03.23. 11:51:08

Kírát remélem, hogy még jövőhéten vissza is küldik. Bár szerintem úgy lenne a legdurvább, ha egy ceremónián megjelenne védettséggel. De azt nem hiszem, hogy élből védettséget adnának a kezébe, viszont feladata az tuti lesz.

Banyus83 2012.03.23. 11:52:21

@beacska: Miért, LMző is becsicskult???? Lehet, hogy ez nálam csak kimaradt?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:53:28

@Banyus83: Fúúú de nagyon máshogy látjuk a dolgokat... Majdnem mindent.. Mintha nem is ugyan azt a műsort néznénk.. :)

Ha egy nőnek piros betűs ünnepek vannak, nem mondja egy pasinak hogy zöld az út (amennyiben nem zavarja h épp megvan neki)

Pont, hogy elemző uraság nem látja szerintem a játék lényegét.. Lófej egyetlen választása Levi lehetett.. Senki más.. Ő bent akar maradni.. Inkább egy ember haragudjon rá, mint 6 vagy 7...
Pít mellé nem állhatott, a srác kijelentette egyértelműen és Lófejjel is megbeszélte, hogy MOST nem... Később minden probléma nélkül összeállnak.. Tomi nem, Hiperrel nem fog kibaszni, egyetlen szövetségese Pít mellett... Niki kilőve, mert nem tud beilleszkedni. Az egyetlen csaj, aki nyíltan ellene ment Kíra... Sztem ezt volt az egyetlen használható lpés.
Ez az elemző gyerek meg nem lát semmit egyelőre maga körül... Sötét mint az Ében :)

A párcserétől pedig igenis jobb a műsor, az ÉHnak ez a lényege :)

Liller 2012.03.23. 11:53:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: naná,én az vagyok,ezért belőle is azt csináltam:)

LoveMy 2012.03.23. 11:54:18

@Myta:
Mint a férfiak többsége ;)

pilar ternera 2012.03.23. 11:54:39

tegnap egyébként az én pasim is azt mondta, hogy nem olyan gáz, hogy edina meggondolta magát. :-O)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 11:55:31

@Liller: nekem ilyen pasi kell, akit nem zavar, ha azt mondnom, h nem, pedig ő aztán már éppen ott járna, hogy........:D:P És ő ilyen, le is írta, nekem kell!!!:D

Én is nem akartam, h Éden hotel függő legyen szegény:D

beacska 2012.03.23. 11:58:14

@Banyus83: az elején Levente azt mondta, cselből választotta Kírát, és adott védettséget Alexának. Tehát ő is Kírát akarta a házon kívül...jaaa, hogy aztán duzzogott, mert kiderült, hogy a többiek is ezt akarják, és tapsikolnak vadul? körül kellett volna nézni, DE(!) ez nem vethető a szemére (L.), mert 1 nap alatt nem lehet levenni a pályát.

Viszont aztán már ő illeszkedett be ezerrel....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 11:59:58

@beacska: Neeem.. Ő arra várt, h bejön egy levél, miszerint mögé nem állhat majd be a védettséggel rendelkező PaciArc... De szopacs, mert levél nem jött, így simán beállt mögéjük és Kíra pápá.. Legalábbis erre a hétre.

mézescsók 2012.03.23. 12:00:32

@BiP: Nem tudom, hogy mit érzett Máté, de gondolom. Nőként feltételezem ugyanazt érezte, amit egy nő élne át fordított esetben. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy bármikor bármelyikőjük meggondolhatja magát. Ez nem változtat azon, hogy rohadt dolog.
A kamerák jelenlététől való parázást nem értem. Már a játék előtt tudták, hogy ott vannak és elvileg bármit leadhatnak.Azt is tudhatták, hogy ezekből a szexjelenetekből a nagyérdemű gyakorlatilag akkor is alig lát valamit, ha nincs rajtuk lepedő. Ha van rajtuk, akkor meg semmit.
Vannak helyzetek, amikben egy szűlő átlagesetben nem szivesen látja a gyerekét. Ilyen mondjuk a szex. De Anyuka számíthatott rá, hogy megesik néha ez-az, erre nem a műsor közben illik rájönni.
Muzsikus már szóra sem érdemes. Ritka tenyérbemászó figura.
A nőket is női szemmel nézem, de ahány nő, annyiféleképpen láthatjuk őket.
Anikó, Niki és Kíra nekem nem nagyon tetszenek, de nem lógnak ki a nagy átlagból. Különben nem gondolom, hogy csak bombázók szerepelhetnének az ilyen reality-műsorokban, szóval jó ez így.
Edina fogalmam sincs, hogy hízott-e, talán a feneke?

beacska 2012.03.23. 12:00:44

@Banyus83: sőőőt, a ceremónián már azt bizonygatta, hogy ő azt hitte, Alexa nem állhat mögéjük...mosthoooogy? most akkor mégis bent akarta tartani Kírát, vagy nem?...ezt nem gondolta végig...

genevieve 2012.03.23. 12:01:09

@Banyus83: hát akkor majd, egyszer, ha majd kint lesznek a hotelból...akkor amikor máté szerelmes lesz belé:-)

beacska 2012.03.23. 12:01:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: én nem hiszem, hogy VALÓBAN ezt gondolta...csak duma volt. Megsajnálta Kírát, vagy mittudomén

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 12:02:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: megtettem:D, de nincs is lófeje Alexának:D Inkább görögös:P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 12:02:54

@beacska: Elvileg Kíra kellett neki tényleg... Az elejétől kezdve.. Csak ő számolt egy levéllel ami nem jött végül így elbaszta.. Honnan veszitek az ellenkezőjét?

beacska 2012.03.23. 12:04:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: mondta a riporta, rögtön a döntése után...most el megyek kajálni, megkeressem neked, ha visszajövök?

Liller 2012.03.23. 12:05:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de mondom,h nekem kell!:)hogy mondod?:)te is nem szeretnéd?:)micsodát?:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.23. 12:05:40

Niki és az ő női eszközei.
Pont tegnap mondta,hogy az ujja köré csavarta Krisztiánt. Szerintem ezzel a játékkal veszélyes vizekre evezett, mert az évődésnek álcázott távolságtartást bizonyos -agyban nem túl erős- pasikból (mint Melák) agressziót vált ki és annak beláthatatlan következményei lesznek.
Szóval Niki vagy beüzemeli a virsliszájat, vagy rosszul jár.
(max. a jövő heti párcsere jelenthet menekülőútvonalat számára, kérdés mennyire lesz tartós a párcsere, és mennyire csak pár napra szól)

Anikó popówinnersége kapcsán csak egy epés megjegyzésem van (felülemelkedve a nők között szokásos irígységen):
istenem, hát valamivel kompenzálni kellett azt a lófejet..:)

Mellesleg Melák és PVC pont összeillenek. Nem tudom más is észrevette -e ,hogy miközben a csaj beszél, a bal szemöldöke egyfolytában ugrál. Nyilván mióta benn van az implant a szájában, mindig felnyomja tetovált szemöldököt a vigyorgásnál.:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 12:05:55

@vécés jóska: mondjuk ebben is van valami. De ez nem egy egyszerű vasárnap délutáni, otthoni szitu. Ott nincsenek kamerák, max. ha home videot csinálnak róla... :)

@Liller: Jaj, na ne legyetek már álszentek! Tudom, hogy te pro vagy, de szerintem mindenkivel előfordult már hasonló szitu. Főleg azokkal (általában), akik a leghangosabban tiltakoznak. :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mondjuk ez igaz, nem tiltakozom. :D

Banyus83 2012.03.23. 12:06:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: A piros betűs ünnepet 100%-ban viccnek szántam.

Alexáékkal kapcsolatban meg azt akartam kihozni az egészből, hogy lehetett volna tökös és kirakhatott volna bárkit, aztán a következő négy napban még bármi lehetett volna, főleg, ha fiú jön be jövő héten...Kb., mint tavaly, mikor pókmajom kirakta Katát a Don mellől, ő is tisztában volt vele, hogy utálni fogják és mennyire nem érdekelte, nem? lehetett volna így is csinálni, és szerintem erre utalt is Lmző. Úgy gondoltam, ezt jól látja, amúgy valóban sötét...

Banyus83 2012.03.23. 12:07:55

@beacska: Azt mondta, hogy abban reménykedett, hogy majd jön a levél, hogy Alexa nem állhat mögéjük...mondjuk ez elég nagy hülyeség volt, ilyenre apellálni :-) tehát akkor bent akarta tartani Csírát, nem?

dennis rodman 2012.03.23. 12:08:52

@☺ágica: ha ki tudod tömöríteni T69 teljes egészében kép

Banyus83 2012.03.23. 12:10:29

@genevieve: Lehet :-D És nem is mondom ,hogy szép dolog volt tőle, de elfogult vagyok velük szemben, mert őket kedvelem ebben a műsorban...ez van :-D

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 12:11:18

@Liller: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ne veszekedjetek! Összehozunk egy threesome-ot és mindenkinek jó lesz. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 12:12:27

@Liller: jó van na, már este van:D

Írok itt össze-vissza:P

Nem szeretném, ha a Párom függő lenne az Édenre:P

Ja, és az enyém lesz:D

@nyílegyenes labirintus: örülök, hogy idén is végre egyetértünk valamiben:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: akkor majd neki mondom meg:) Jó, tudom, neked már megmondtam:P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 12:12:28

@beacska: jaja! :)Kössz.. És jó étvágyat! :)
@Banyus83: De Lópofi nem Pókmajom... Ő nem akarja, h utálják és nem szarja le a többieket úgy mint Póki. Ő szeretett volna a társasághoz csapódni. A csapat és Lópofi érdeke pedig kivételesen egyezett.. Lópofi nem nyílt háborút játszik, ahogy a többiek sem. Csak elemző hülye mint a seggem szüretkor és nem látja a szitut...

beacska 2012.03.23. 12:13:26

@Banyus83: igen, de már tavaly is kiderült, hogy a VÉGSŐ játék szempontjából a Szandra-féle taktika nem kifizetődő. KELL, hogy a párod bízzon benned, és a többiek pozitív hozzáállása nélkül nem jutsz semeddig (lsd. azért Kristófék rendesen kiidegelték Szandrát)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 12:13:43

@nyílegyenes labirintus: mondjuk, ha már választhatok, akkor mondjuk maradj te, vegyük be szepit, vagy gliese-t, Liller nem kell:D

horee6 2012.03.23. 12:14:03

@Papucs Orrán Pamutbojt: azt akartam mondani ezzel, hogy bírom az okos nőket. Szerintem az IQ igenis szexi.

Csajozós duma?
Van kedved egy izgalmas felfesezéshez, amit már sokan próbáltak, de senkink sem sikerült?
??? Gyere, keressük meg a Higgs-bozont! Vagy valami hasonló. :)

Neretil 2012.03.23. 12:16:12

Nem értem a kommentjeiteket...

Elemző sötétebb, mint Mordor legmélyebb bugyra, de mindenki okosnak és taktikusnak állítja be.

Meg akar menteni valakit, akit mindenki ki akar rakni (beköltözése napjától tudhatja, Anikó is többször elmondta neki), de azért másnak adja a védettséget, aztán ő van a legjobban meglepődve és megsértődve, amikor kirakják.

Arról nem is beszélve, hogy 10 mondatot nem beszélt Csírával, akkor mire ez a nagy szimpátia? Pláne hogy Anikó jön be neki, aki meg folyton ekézi a Csírát előtte.

És ezután nem bekussolna, próbálná megjátszani magát a többiek előtt, hogy lépjen kicsit feléjük, hanem neki áll puffogni és beugatni.

Azt már fel sem hozom, hogy elemzőként milyen jól kiszámolta legelején, hogy ha két szingli csaj van akik rá hajtanak, akkor 5 lány és 6 fiú van bent a hotelban és ezért neki nehéz lesz bent maradni az első ceremóniáján, ahol a lányoknak kell választani. No comment

playoff szakáll 2012.03.23. 12:17:20

@jo.e: Az Iniquity számait velem értelmeztetik.....

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 12:17:56

@Pilar Ternera: "tegnap egyébként az én pasim is azt mondta, hogy nem olyan gáz, hogy edina meggondolta magát. :-O))) "

Na látod... :)

mézescsók 2012.03.23. 12:19:20

@K3rnel: Méltányolom az őszinteséget, bár nem mindig és minden áron és szeretem az őszinte embereket. Nem keverem össze az undoksággal. Amit viszont rettenetesen utálok az az, amikor valaki azzal a felkiáltással, hogy "én őszinte vagyok" bárkit, bármikor, bármilyen indokkal megsért és aláz. Nem kell szeretni mindenkit, nem is lehet. Lehet viszont kulturáltan is nem szeretni valakit.
Az alkalmazkodóképesség és -készség nem azonos a kétszínűséggel. Az ember élete minden pillanatában alkalmazkodik valamihez/valakihez.Ha reggel hideg van, akkor kabátot húzok és nem küldöm el a francba az udvariasan köszönő postást csak azért, mert nekem szar napom van,rosszul aludtam és különben sincs benne abban a párszáz emberben, akit el birok viselni a földön.
Nikiről látszik, hogy idősebb a többinél és tapasztaltabb, ami az emberek megítélését, a stílusát illeti, tehát egyáltalán nem pejoratív értelemben tekintem tapasztaltabbnak. Ezért lep meg a Kamionnal való viselkedése, mert tudhatná, bármennyire is jár a szája, azért csak az 19 éves kölyök. A pasiban van egy halom brutalitás és agresszivítás, ezt nem biztos, hogy kordában tudja tartani.
Edina idióta viselkedését csak Mátéval való kapcsolatában látom, egyébként nem. Ott viszont előad mindent, ami sztereotípiákban a hülye p...-ra jellemző.És ezt nem arra értem, hogy nemet mondott a dugásra miután kellően felhúzta a srácot, hanem a nyávogására.
Valaki szólhatna már neki, hogy ez az ÉH és oda nem örök szerelemért mennek az emberek, hanem 25 milláért. Különbség.

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 12:21:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Az viszont részemről teljesen kizárt! :)
Kár, pedig Liller tuti benne lenne... :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 12:24:35

@horee6: Az okos nők vonzók.. Mindegyik ezt mondja egészen addig, amíg fűzni kell.. Ha sikerül megfűzni, ha nem, utána vmiféle borzalmas keléses szörnnyé változhatunk, mert hirtelen ellenfélnek láttok minket, nem partnerként.. Tudja fene, sose értettem ezt a hozzáállást. Valószínűleg a buta nőket egyszerűbb fűzés után irányítani.. :)

Egyébként pedig, gyere, keressük meg az eltűnt neutrinomat! Segítesz kitenni a plakátokat? :D (TBBT után szabadon, kissé átszabva a helyzethez)

@Neretil: Ennyi! :D

mézescsók 2012.03.23. 12:24:52

@beacska: Nekem még nem szimpatikus, de nem is antipatikus. Megpróbálom megérteni a helyzetét és nem vagyok hajlandó velőből utálni, aztán meglátom. Bár inkább kedvelem mint nem.
Kírának addig is nagy volt a szája, amikor még játszott. A szétcsapatás is nagy szöveg. Amikor visszakerül, ott bent lehet, hogy teljesen más viszonyok lesznek és egyáltalán nem biztos, hogy olyan rettenetesen fognak örülni neki, Sőt, az sem, hogy bármilyen "bosszúban" lesznek társai. Szóval szerintem is szánalmas lesz inkább.

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 12:25:33

@horee6: ezért kapsz egy puszt:DDDD

@dennis rodman: köszi, de nem tudom:S

BiP 2012.03.23. 12:29:28

@nyílegyenes labirintus: Nem tudom, voltál-e már ilyen helyzetben, de _nagyon_ szar. Sűrű bocsánatkérés a minimum.

@Banyus83: Ha Edinánál ünnepnapok vannak, akkor meg ne mondja, vagy mondja úgy, hogy "Szeretnék szexelni veled, kár, hogy most nem lehet." Ezt egy 22éves fiú már megérti.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Úgy lehet megoldani, ha kidobnak egy csajt, bedobnak egy fiút, így Csírának fix helye lesz, sőt, az ő kegyeiért kell majd kűzdeni a fiúknak. (vagy 2fiút küldenek+Csírát)

@Pilar Ternera: Így van. Nem az a gond, hogy nem volt szex, hanem hogy az utolsó pillanatban fújta le, de közben végig ő is benne lett volna. (legalábbis úgy tűnt).
Persze, meg lehet emészteni, nem kell emiatt szakítani, de ott és akkor igencsak szar.

@mézescsók: igen, a fenekén, és a combján vélem látni. Mintha valamivel vékonyabb lett volna az elején.

pilar ternera 2012.03.23. 12:31:41

@nyílegyenes labirintus: jó, jó de én született mázlista vagyok! ;)

mézescsók 2012.03.23. 12:34:24

@Myta: Miért önző és hisztis? Csinált vagy mondott valamit? Jelzem, az extrát nem láttam.
Miért emlegettek többen nemi erőszakot? Ha ott történt valami,akkor az csak az után történhetett, amikor a velvetes bejátszás végetér. Addig bugyi, takaró, majd Máté bemászott Edina takarója alá, aztán vége. Ez erőszak?

puszAnat 2012.03.23. 12:37:01

Brokit bírtam, de ez a manchesteres mez kiütötte a biztosítékot ...You never walk allone....büntetése no sex!

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 12:40:24

@Pilar Ternera: Játszd el otthon te is egyszer amit Edina Mátéval és ha a srác ugyanúgy nyilatkozik, akkor tényleg született mázlista vagy :-)

Az én tippem a párcserére:

Niki-Pít
Melák-Noémi
Anikó-Levente
Muzsikus-Edina
Máté-Alexa

Amúgy Alexának egyáltalán nincs lófeje, bárki bármit is mond.

pilar ternera 2012.03.23. 12:45:13

alexában nem az arca a leggázabb, hanem az ocsmányul melírozott haja, ami kb. 10 éve ment ki a divatból. nem a melírozás általában, de az övé állati ronda...

mézescsók 2012.03.23. 12:46:47

@BiP: Megtekintem.

@beacska: Én csak azért "sajnálatam" kicsit, mert Ő sejthette, hogy kiesik, míg az előtte kihullóknak előre ennyire nem lehetett sejthető (pl. Fatter, gondolta, hogy benne van a pakliban, de szinte egyértelmű nem volt). Viszont tudhatta, hogy egyszer bekövetkezhet még az is, hogy Ő esik ki, nem más. Ez is része a játéknak. És ha valakin "bosszút" kellene állnia, akkor az Peti és a csatorna, mert Peti meggondolatlansága és a csatorna nemzeti érzékenysége miatt esett ki. Ez meg ugye nem lehetséges. Alexának köze annyi volt a dologhoz, hogy a játék jellegével és saját céljaival adekvát döntést hozott.

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 12:48:26

@genevieve: Fura lovak vannak felétek, de ezen nem veszünk össze :-)
Mi a tipped a párcserés felállásra? Gondolkoztál már rajta?

BiP 2012.03.23. 12:51:09

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nőknél ugyanez van. Vonzzák a hülye és/vagy vagány pasit, utána meg meg akarják változtatni, hogy már ne legyen olyan szabadelvű, stb.

genevieve 2012.03.23. 12:54:16

@Pácsó Ármándó:

nos én nagyon kibic vagyok ÉH témában:-)

nem is követem annyira figyelemmel, csak néha bekukk...

az előzetes alapján niki lecserélte krisztiánt valakire...de passz, nem tudom ki jöhet nála számba..

és anikó összállt talán leventével..

független sorozatfüggő 2012.03.23. 12:59:32

Jót nevettem Anikó "Júdáscsókján", mikor a párválasztásnál vidáman nyomott egy jó nagy cuppanósat Muzsikus arcára.
Ahhoz képest, hogy 1 hete, mikor Muzsikus kipenderítette Fatert, Anikó állítólag fejhangon üvöltötte hogy "az erkélyen alszol b@zmeg!" Remélem Fater nem néz Tv-t. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 13:02:38

@BiP: Akkor én pont a kivételekbe botlok bele.. Bár vagányak lennének! :D
Egy nőnek legyen agya, és merje használni! Tudjon férfi fejjel gondolkodni, de éljen nőként. Egy férfi értékelje és kezelje ha van a nőnek esze. Kezelje partnerként, de lássa benne a nőt.

@Pilar Ternera: neeeeeee! azt a melírt ne is említsd! Jesszus!

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 13:03:11

@független sorozatfüggő: Érdekpárok, cserélik egymást amint lehet.

Banyus83 2012.03.23. 13:14:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: Az lehet, csak azt akarom mondani elejétől fogva, hogy így is lehetett volna, ezért nem helytálló az, hogy más lehetősége nem volt. Volt, csak nem akart élni vele...szerintem.

@beacska: Egyetértek!!! És lehet félreérthető voltam, de utáltam Pókmajmot (és a legelejétől , tiszta szívből Kristófnak kívántam a győzelmet), csak azt mondom, hogy lett volna Alexának esélye úgy is csinálni, mint ő, csak nem élt vele.

cézé 2012.03.23. 13:19:55

Melák engem nagyon zavar ezzel a nyomulásával. Ha ez nem zaklatás, akkor semmi. Tegnap a műsor közben még az is eszembe jutott, hogyha Niki erélyesebben szólna rá (aki egyébként számomra most a legszimpatikusabb játékos), még nyakon is vágná.

És nyújtsa fel a kezét, aki még úgy gondolja rajtam kívül, hogy Hiper jövő héten kibassza Muzsikot :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 13:19:59

@Banyus83: Odaadod a pénzedet vagy meghalsz?? Nem kellett volna odaadnod a pénzedet, volt másik lehetőséged is.. Csak nem éltél vele... ;)

cézé 2012.03.23. 13:21:20

@Pilar Ternera: Így van, nem tudom melyik egri fodrász követte el, én 25 évig éltem ott, de állítom, ilyennel nem találkoztam :)

pilar ternera 2012.03.23. 13:24:29

@cézé: na, akkor örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen kritikus, mert az hajzat kritikán aluli! ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 13:24:39

@cézé: "És nyújtsa fel a kezét, aki még úgy gondolja rajtam kívül, hogy Hiper jövő héten kibassza Muzsikot :)"

Mennyire ki? A játékból vagy csak maga mellől?

Banyus83 2012.03.23. 13:26:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: Miért, ez az igazság :-D Tényleg, szimplán az az indoklás zavart Alexa részéről, hogy azért döntött így, mert máshogy nem volt lehetősége...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 13:26:10

@Pácsó Ármándó: Brémai barátunkat és Melákot Kíra is ki akarja baszni a játékból.. Remélem Muzsik megy minél hamarabb.. Utána mehet a bélpoklos Hulk is... :P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 13:27:15

@Banyus83: öööö... ugye érzed, h ez miért faszság? :D merth próbáltam rávilágítani, ezek szerint nem sikerült...

BiP 2012.03.23. 13:28:17

@cézé: Niki meg kéreti magát. "Jaaaaj, Krisztián, neEeEe. Mindjárt kimegyek, mindjárt kimegyek." De csak nem megy.
Ahogy látom, Niki próbálja ésszel játszani a játékot, nem bekavarni ilyen szexes dolgokkal, de közben mégis tetszik neki Melák, meg imponál neki a nyomulás.
Ezért nem erőszak a dolog, mert Niki is partner ezekben a játszadozásokban, csak húzza Melákot. Persze benne van az is, hogy félti a seggét is, mert ha kategórikusan kijelentené, hogy NEM!, akkor valószínű, hogy az ösztönlény Melák azonnal lecserélné, vagy feldühödve a hajánál fogva berángatná, aztán lenne unga-bunga :)

Banyus83 2012.03.23. 13:28:31

@BiP: Fentebb már jeleztem, hogy a piros betűs ünnep pusztán vicc volt :-D

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 13:32:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: Tőlem is mehet Muzsikus az önjelölt. Kírát még nem biztos, hogy visszarakják rögtön.

Anikónak csak Levi+Alexa van, Tamás eléggé bizonytalan, viszont a Niki-Melák-Pít-Noémi csoport jobban összetart. Ha Anikó ki is rakná Muzsikot, akkor előbb pótolnia kell valaki újjal.

cézé 2012.03.23. 13:33:08

Fiúk közül pedig Pít (de idétlenül néz ki ez így leírva, de a másik választás, a Pete, még rosszabb lett volna:) szimpatikusabb napról-napra.

cézé 2012.03.23. 13:34:39

@Pácsó Ármándó: És Elemző lesz az akivel pótolja :) Jobb választás, mint Muzsik, mert nem kevésbé ostoba, az kiderült a nyilatkozataiból, de nem okoskodik annyit, meg fele olyan idegesítő:)

BiP 2012.03.23. 13:34:42

@Banyus83: Igen, közben olvastam.
De amúgy nem egy elvetendő forgatókönyv, akár ez is lehetett. (gyanítom nem, csak a kamerák ijesztették meg, de reméljük ez is elmúlik nála hamar :).

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 13:40:18

@cézé: De ha szövetségeseket (pl. Alexát) akar maga mellé gyűjteni, akkor neki is kell egy stabil fiút szerezni, mert az ellentábor így egységesebb.

BiP 2012.03.23. 13:40:46

@cézé: Nálam is kezd feljebb jönni a "listán". De amit az első pár nap alatt elszerencsétlenkedett ...
Mondom magamban, egy értékesítési vezető, aki emberekkel foglalkozik nap mint nap, az a munkája, hogy az érdekeit érvényesíti, alkudozik a partnerekkel, erre ilyen tutyimutyi egy ilyen IQ társaságban, nem hiszem el.

Muzsikus az elején szimpi volt, magabiztos, stb. Egy hódítónak ilyennek kell lenni. De amióta családfőnek képzeli magát (Krisztiánnal azon versenyeznek, ki tudja hangosabban főnöknek kikiáltani magát), azóta én is kint látnám szívesebben.
Taktikázik egy kanál vízben, és közben elhiszi magáról, hogy ő irányít. Picit azért vicces, mennyire nincs képben.

Liller 2012.03.23. 13:41:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én miért nem kellek?!:(majd akkor elintézem,h megcsaljon velem!:)

Zabkása 2012.03.23. 13:42:16

"...viszont Noémi, az egyetlen igazi agyhalott a társulatban csak most jön rá, hogy nem őtet választották és megkönnyebbülésében pityeregni kezd. Bugos a szoftver, én mondtam..."

HÁT ÉN EZEN SÍROK! :D

mellesleg szeva mindenki! :)

Eruka 2012.03.23. 13:42:47

@Fredo78: a zaklatás nekem is eszembe jutott, de igazából egy nő nem ÍGY mond nemet.... persze lehet, hogy ha határozottan elhajtaná Melákot, akkor még maflást is kapna... (mondjuk akkor megtanulná, hogy nem toljuk oda a seggünket, és közbe nyvajgunk, hogy "neeeeee, Krisztiáááán!", illetve Meláktól is rövid úton szabadulnánk meg).
Engem végtelenül idegesít már ez a páros!

Választó: én kicsit csalódott voltam, hogy Alexa nem mert belephingani a nullás-lisztbe.... de hál istennek megtette a csatorna helyette!
Kint akartam tudni Csírát, mert idegesítő egy némber, de nagyon vigyorogtam, mikor megkapta a visszajegyet! :DD

Liller 2012.03.23. 13:43:51

@nyílegyenes labirintus: na ugye,mondom én,h én kellek neked,nekem nincsenek ilyen ötleteim:)

cézé 2012.03.23. 13:48:10

@BiP: Muzsik az borzasztó, szegény.
Tegnap a párválasztó alatt mondta, hogy nagy agymunka van most ebben a kiválasztásban. Nekem meg az volt nagy agymunka, hogy rájöjjek, mi. Hogy állítsák Alexát csíra mellé? Apukám, ehhez nagy ész kellett.

cézé 2012.03.23. 13:48:53

@Lupo82: szegénynek itt nagyon látszik, mennyire leégett az arca. Hogy fog az hámlani!

beacska 2012.03.23. 13:50:06

@Pácsó Ármándó: Máté-Alexa tutira nem lesz! nem váltottak összesen 3 szót!

Niki-Pít
Anikó-Levente

ezt vehetjük fixnek

Tamás-Alexa
Máté-Noémi

és a maradék....Edina-Krisztián a tuti páros ;)

de ez sem jó...

beacska 2012.03.23. 13:52:21

@mézescsók: én úgy értelmeztem a monológját, hogy a bosszúja Tamásra és Krisztiánra vonatkozik, Alexa pedig legyen bent, hogy lássa a képét :)

beacska 2012.03.23. 13:54:21

@cézé: kéz fel! Anikó AMIKOR TUDJA kirakja a szűrét...nanááá ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 13:57:29

@beacska: Hát igen, a Máté-Alexa sántít egy kicsit, de Alexa még irányítható és Máté se olyan hőzöngős típus.
Egy Edina-Krisztián pároson behalnék. Egy kiéhezett Melák és egy szexre vágyó Edina úgy hogy Naiva már "hátbatámadta" Dr.Kardánt?! :-)

Banyus83 2012.03.23. 13:57:54

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ezek szerint akkor elég ostobenkó vagyok...nincs mit tenni

beacska 2012.03.23. 13:59:02

@Pácsó Ármándó: hát meg úgy, hogy ők már voltak egy pár, és milyen ronda vége lett! :)))

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 14:03:10

@beacska: Esetleg:

Niki-Pít
Anikó-Levente

Tamás-Edina
Máté-Noémi
Krisztián-Alexa

Az se mindegy hogyan történik a párcsere? Ceremónia vagy írják föl egy papírra fél óra alatt?

beacska 2012.03.23. 14:03:23

én nem érzem olyan durvának Edina-Máté majdnemszexét. Majd kiderül, Máté minek érzi. Még az is lehet, hogy megegyeztek vmiben, és nem is volt becsapás...

Nikit viszont egyáltalán nem találom okosnak és tapasztaltnak a Krisztián kezelésében. Tán még célzás szintjén is kiderült (a medence mellett), hogy Niki nemcsak a "játék" miatt nem szexel, hanem "vki" miatt. Tehát, ha nem akar szexet, akkor szarul csinálja, mert Papa otthon már tutira megtépte, mikor látta a felvételeket. Amiket művel az felér egy megcsalással...akkor már érezte volna magát jól!

beacska 2012.03.23. 14:06:21

@Pácsó Ármándó: az a baj, hogy Tamás egyik csajjal sem ápol jó kapcsolatot. M
még a saját párjával sem. esetleg Kíra volt még....esetleg...de lehet, hogy csak családfői kötelezettségeit teljesítette.
Úgyhogy Tamásnak csak az Újlány marad, ha már védelmet ígért neki...

vaaaaagy, hogy ne legyen veszekedés bevállalja Nikit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:07:47

@cézé: most biztos, h nem:)

@szepi79, első ezen a néven: ne tedd, te érdemelted ki:P

@Liller: gondolkozz!:D 2 lány-1 fiú. Kinek jó?:D Bezzeg, ha 2 fiú-1 lány:P

@nyílegyenes labirintus: már megint csak magadnak akarsz jót? Azok után, amin átmentünk?:D

@beacska: szerintem, nem gondolt ő még semmire:P

ő-szinte 2012.03.23. 14:09:29

@beacska: a csalad mindenek felett! :DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:10:43

@beacska: de ide csak szinglik jelentkezhetnek, tuti, h csak az erkölcsei miatt nem:P

Edina-Krissz páros tuti, h nem.

ő-szinte 2012.03.23. 14:13:56

@beacska: hat, azert Mate puffogasabol nem arra kovetkeztetek, hogy a "nem dugunk" variacioban egyeztek meg...:)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 14:14:37

Most nem tudom visszanézni, de mintha az előzetesben Pít elmondta volna, hogy Niki rögtön őt választotta, Melák meg dühöngött a párja miatt, de vagy azért mert Niki dobta (ami nem meglepő, mert muszáj volt párt cserélni)vagy olyan valaki jutott neki/kiválasztotta őt, akit nagyon nem akart.

BiP 2012.03.23. 14:15:00

Muzsikusnak egy jó húzás lenne, ha megegyezik Krisztiánnal, hogy a párcsere idejére bevállalja Nikit.
De ahogy láttam az előzetest, pont Muzsikus felé robogott Krisztián gőzölgő orrlyukakkal, így már nem tudom, mit gondoljak.

Zabkása 2012.03.23. 14:16:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: igen erkölcs :D ennek a szónak a jelentését tuti nem operálták bele :)

beacska 2012.03.23. 14:16:51

@BiP: erre mondtam én, hogy Tamás bevállalja Nikit, hogy Krisztián ne dühöngjön...nem nagyon tudok mást elképzelni Tamás mellé

BiP 2012.03.23. 14:18:11

@beacska: Ja, ok. Csak elsőre azt hittem, hogy megverni megy Muzsikust, nem panaszkodni.

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 14:19:50

@beacska: Anikót se tudtuk mellé elképzelni annó, azt mégse kaparja ki a szemét álmában :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:23:39

@Zabkása: hát már hogyne tették volna, hiszen olyan rosszul érezte magát, amikor vetkőzni kellett és vonaglani:P

@Pácsó Ármándó: még....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:31:52

@Zabkása: nem, nem, mert őt nem úgy nevelték biztos és amúgy is a playboy csak suttyom képeket csinált róla:D

@Csehszlovák Kém: Nyuszika, úgy szeretném látni a hozzászólásomat, de moderálod előtte, muszáj?:D (pillarebegtetés:D)

Ditti82 2012.03.23. 14:32:04

@Pilar Ternera: Lehet, hogy közben lett pirosbetűs ünnep nála, nem? :D

Melyik posztba tette ki sixx Melák táncoló szemöldökét (2x is)?

Zabkása 2012.03.23. 14:39:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem pénteken nincs órám :) és jövő héten meg repülök haza a húsvétra :) :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:42:35

@Zabkása: húsvétolsz, ahelyett, h oskolába járnál:P

Patrik megvolt?

Zabkása 2012.03.23. 14:46:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát annyit segítek, hogy nincs suli úgyse a szünetben ;) bár utána lógok egy hetet mert Londonba megyek :D

Naná, hogy megvolt Patrik! :) vannak képek meg videó a blogomon róla, de necces lenne belinkelni, oda lenne az anonimitásom :D így is aki ismer, megismer erről az (új) avataromról :D

IllaryBlasi 2012.03.23. 14:47:40

sixx: én nem kőműves-dekoltázsnak, hanem kőműves-mosolynak ismerem, de jó ez is:)
Egy férfi/bárki magyarázza el, miért Hiper feneke a legjobb????!!! Női szemmel Alexát(esetleg) Műanyagot gondoltam!
A mozgása pedig, mint egy birodalmi lépegetőé!

kovácspéterke 2012.03.23. 14:51:07

Vki mondja már meg miért piros betűs ünnep? én olyankor elég ritkán ünnepelek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 14:51:14

@IllaryBlasi: én női szemmel Anikót:D

@Zabkása: én garantáltan nem ismerlek:)

Attól még te mehetsz oskolába, h nincs oktatás:D

Zabkása 2012.03.23. 14:52:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát és mit csináljak ott? :D edzőterembe tudnék menni oda megyek is. de ezen kívűl nekem nincs órám, szóval majd csak bemegyek a city-centerbe vásárolni :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 14:53:28

@Liller: na jó, majd hagyom magam.
de dobd ki otthon a kandúrt! :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Átmentünk valamin? Biztos elaludtam az úton... wehehe :)

BiP 2012.03.23. 14:54:42

@IllaryBlasi: Esetleg malacpersely.

Hiper: feszes, formás. "Ilyet rajzolni sem lehet" :)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 14:55:36

@Mrs. Jackman: Piros betű-Véééér, ünnep-szünet van :-)

BiP 2012.03.23. 14:55:40

@Mrs. Jackman: mert piros is meg olyankor szünnap van.

IllaryBlasi 2012.03.23. 14:57:40

@BiP: :))) Ezt nem ismertem!
Ennyire béna vagyok fenék saccolásban?!?

Zabkása 2012.03.23. 14:58:43

Kíváncsi leszek, milyen lesz a jövő hét mellesleg.....

Muzsikus mehet a lecsóba, mert iszonyatosan irritál. Ehhez a Láthatatlan Levi jó is lesz, ha összebútorozik Hiperrel. De Hiper le fogja dobni magáról ha bejön egy értelmesebb, mert hihetetlen mennyire nem vágja a játékot a srác.

Csírát örülök, hogy visszakanyarítják, látni akarom az arcokat, én bírom Csírát mert szórakoztat.

Edina kap egy hatalmas feketepontot ezért a felhúzós-otthagyós történetért, én ilyenkor szoktam felöltözni és lekoccolni. Sixx jól írta: fájó here effekt :D Nem olyan erősek ezek mellesleg, nameg egyszer majd egy védett tökös lesz és szétrobbant.

Melák meg Műanyag se erős - ezt mondjuk most az előzetesre alapozom, bár az az erős páros, akik egy húron vannak és egyetértenek. Itt meg a két agyatlan azt hiszi, hogy ő vezeti a másikat.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.23. 15:00:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Kint van, kint van, de tudod, a gyárban nagyon szigorú a művezető, szegény Pitypang kollégának is várakozott vagy két órát a kommentje :)

De a vörös cipellőknek nem lehet ellenállni - apropó, így első blikkre van bejövős pasi a szlovák Édenből? Patrik? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.23. 15:01:36

@Banyus83: Inkább lelöveted magad egy rablásnál minth a pénzedet odaadd? Hááááát :D

De tudod ahogy a vicc is mondja: Nem vakmerő az a ló kérem, hanem vak! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 15:02:34

@IllaryBlasi: jól mutatott abban a nem tom miben, tán bikini alsóban. Formás volt, gömbölyű? A többinek lapos a segge. Nem mondanám szépnek. :)

@Zabkása: hozhatnál nekem is valamit majd:D

@nyílegyenes labirintus: aha, lehet, h nem te voltál az, mert engem nem felejt senki sem el:D

Zabkása 2012.03.23. 15:04:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mit kérsz? :) küldtem PM-et mellesleg lesd meg :)

Ditti82 2012.03.23. 15:05:41

A karakterhatározó update-igénylő... :O

ő-szinte 2012.03.23. 15:07:30

@Zabkása: en is agyfaszt kapok muzsikustol, de kb. uolyan fazon pasiban, mint csira csajban:D csak kamillazok mindketton, na meg voyitok:DDDDD

kovácspéterke 2012.03.23. 15:07:45

@Pácsó Ármándó: értem, hogy mit jelent, de nem vmi ünnepi az egész, arra utaltam.

Zabkása 2012.03.23. 15:09:41

@ő-szinte: Muzsikoson csak akkor nevetek, amikor azt hiszi, ő itt az agy. De már csak kínomban nevetek.... a család dologtól a hideg ráz ki... Csíra meg; bírom az ilyen csajokat a társaságban, mert alapvetően nem szeretem a flegmaságot egy nőben, de aki így havercsaj még elmegy és lehet baromkodni. Szükség esetén meg használni :D :D

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 15:19:57

@Mrs. Jackman: Hát tényleg nem, lehet másik nőt keresni arra az időre :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 15:20:50

Alexa jó időre belopta magát a Család kegyeibe, úgy érzem.
Ez a "belengetjük a nézőknek Kíra visszatérését" pedig zseniális dramaturgiai húzás. Hiába no, Alfred Hitchcock értette a szakmáját.

Edinától kész voltam ezért a "jajj, akarlak, akarlak, aztán a kapuban bocsi mégse" dologért.
Műanyagot meg nem is értem. Hol volt az női praktika?

ő-szinte 2012.03.23. 15:22:01

@Zabkása: en muzsikustol egyik amulatbol a masikba esem, nekem a csalad solga is ugyanugy veri a biztositekot, mint mikor kurvaokos(kodo).

Hasznalni... khm...:-) egy ujabb kedves him peldany:DDDDD

Zabkása 2012.03.23. 15:23:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: már rég válaszoltam is :P

@ő-szinte: jó hát úgy értem hogy ilyen .... hát közös megegyezés alapján szórakozunk :D

A mostani Muzsikus agyfejtés, hogy a család eredeti tagja blabla.... ahogy Sixx is mondta: ő kurvára nem volt abba benne :D nem bánnám, ha ő menne el.

ő-szinte 2012.03.23. 15:31:46

@Zabkása: ok, menjen, de akkor jojjon helyette vmi remesen agyhalott egyed:DDDDDD

Zabkása 2012.03.23. 15:33:38

@ő-szinte: olyan jöjjön, aki szórakoztat :D azért Meláknál ostobábbat nehezen találnak, de mivel itt gondolom rájöttek h kevés a konflikt, remélem valami igazi geci jön :D már bocsánat.... de jöhet keverni a dolgokat

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 15:40:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Aha, persze, bizi magyarázás... :)
Szakállas vicc, de ide vág: -Múltkor kurva nagyot pereceltem bringával, de mondtam, hogy semmi gond, így szoktam leszállni.

Ditti82 2012.03.23. 15:42:06

@Zabkása: Szerintem Anikó az első adandó alkalommal dobná a "családfőt" (MUHAHA)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 15:43:15

@nyílegyenes labirintus: végül is igaz:P, leszállt, akkor?:D Ez a nagy valóság, ma már mindenki így csinálja:P

Zabkása 2012.03.23. 15:45:21

@Ditti82: hát már mondta is Láthatatlan Levinek, hogy állj be mögém. Alexát úgyis rühelli, menni is fog. Én Alexát bírom mellesleg, eddig semmi unszimpi húzása nem volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 15:49:44

@Zabkása: nekem nem szimpi, de nem tudom megmondani, h miért:D

Ditti82 2012.03.23. 15:59:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én igen. Meleg kakiig benyalt Muzsikéknak. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 16:02:21

@Ditti82: de nekem előtte sem volt az, azt meg nem tudom meghatározni, h miért:D

BiP 2012.03.23. 16:02:59

@Zabkása: így van, nem volt benne az eredeti 10-ben (lehet, hogy pont ezért erőlteti ezt a családozást is, hogy ne tűnjön fel, hogy ő már hódítóként jött be)

Mondjuk ennek a kezdő 10-esnek a kihangsúlyozását sem értem (mármint a játékosok részéről, ahogy az előző szériában is), hiszen Muzsikus meg Denás tök aznap érkeztek, mint mindenki más, csak pár óra, fél nap késéssel.

Ditti82 2012.03.23. 16:07:41

@BiP: Meg az eredeti 10-esből 4-en már elhullottak. Gábor ráadásul az ő "jóvoltából".

Zabkása 2012.03.23. 16:07:42

@BiP: na meg kit érdekel, hogy ki mikor kezdte? Pl bejönne egy sokkal szimpatikusabb faszi/csaj, akkor szívesebben töltöm vele ezt a "kényszertábort". Máté mellett ellennék, semmit nem zavar, de a Kamion egyszer villogna rám a szemével már el is nyírná magát. Ilyen emberrel egy asztalhoz egy késdobálóba se szívesen ülök le, nem hogy együtt lakjunk.

Liller 2012.03.23. 16:08:08

@nyílegyenes labirintus: hát azért elég jól viseli magát az a kandúr ahhoz,h holmi ígéretek miatt kidobjam...majd ha biztosan tudom,h én kellek neked...kéne ide egy párválasztó ceremónia lassan:))

Banyus83 2012.03.23. 16:09:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én nem azt mondtam, hogy lelövetném magam, csak arra akartam célozni ebben a kissé sántító hasonlatban is, hogy mindig van választási lehetőség...ami tudom, hogy a te példád esetében a halál :-)

Banyus83 2012.03.23. 16:11:37

Egy másik fórumon megy egy ideje a találgatás és nagyon meg akarnak győzni, szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre 8tudom, hogy már lerágott csont, de kíváncsi vagyok): Szóval most akkor bedugta Broki a Naívának ? (ezt szebben nem tudtam megkérdezni). mert van a Velveten egy cikk, a tegnapi történések videójával és ott azt állítják, igen...

ő-szinte 2012.03.23. 16:15:42

@Banyus83: nem úgy tűnt. és mikor edina kimászott alóla , egy bugi eg egy top volt rajta...
persze ha azon a másik blogon olyan linket mutatnak amin hardcore van, akkor...:DDDDD

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 16:16:02

@Banyus83: Szerintem be, de csak visszaemlékezem az esti adásra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 16:18:00

Rákóczi Feri poénjai a tegnapi Glamour gálán:

Az azért szép volt, ahogy Ricky Gervaishez majdnem méltóan beszólt a színpadra egy szponzorjáték miatt felmenő Horváth Évának („te egy jófej csaj vagy, mégis, mint aki karót nyert, úgy vezetsz műsort”) majd Demcsák Zsuzsának („ő az, aki még Torgyánt is miniszoknyában interjúvolja meg”). Horváth egyébként a szerkesztőkre fogta, hogy úgy viselkedik az Éden Hotelben, mint egy robot, Demcsák pedig javított, Tarlóssal, és nem Torgyánnal interjúzott miniben, de ez mellékes.

Banyus83 2012.03.23. 16:18:26

@ő-szinte: Nem, ugyanazt, amit adásban is mutattak...azzal érvetek nekem, hogy a ruha nem akadály :-D

Banyus83 2012.03.23. 16:20:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Szerintem se...

@Pácsó Ármándó: De akkor meg már mindegy lett volna Edinának is, nem? Akkor utána már minek visszavonulót fújni?

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 16:21:45

@Banyus83: Hát az az apró nadrágocska olyan minta láncfűrész: egy rossz mozdulat és az ujjad megy a p!csába! :-)

Ditti82 2012.03.23. 16:22:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én hiszek Évának. :) Amúgy hihetetlen, de elkezdtem csípni Évát. :O

Banyus83 2012.03.23. 16:25:19

@Pácsó Ármándó: Csakhogy én nem arra gondoltam, hogy az ujját bedugta-e... :-D

ő-szinte 2012.03.23. 16:25:25

@Zabkása: igen, én is vki szórakoztatót várnék:-D
vagy valami vérgecit, aki jól odabasz közéjük;-DDDD
csak történjen már vmi bent!

ő-szinte 2012.03.23. 16:26:14

@Ditti82: ez tényleg hihhhhetetlen:-O:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 16:26:17

@Banyus83: Edina azért fújhatott visszavonulót (valami ilyesmit mondott is), mert nem akart még jobban belejönni a dologba és/vagy látványosabban élvezni a szexet. Persze én nem tudok női fejjel gondolkodni, csak találgatok.

ő-szinte 2012.03.23. 16:28:47

@Pácsó Ármándó: de ha nem akart, akkor korábban mért mondta, hogy szexelni akar?:-O
vagy ezt értette szex alatt?:-O:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 16:29:44

@Banyus83: majd ha hardcore, akkor talán elhiszem;-D

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 16:33:07

@Liller: na nem baj, akkor majd titokban tartjuk. Azért remélem nem olvassa a kommenteket, mert a karácsony céges buli óta nem verekedtem,és kicsit berozsdásodtam, de érted mindent...:) pro. :)

Banyus83 2012.03.23. 16:33:55

@Pácsó Ármándó: @ő-szinte: Na jó, tényleg nem akartam újabb vitát kirobbantani arról, hogy mit tett vagy nem tett helyesen Edina, csak kíváncsi voltam a puszta tényre, hogy ki mit látott :-)

mézescsók 2012.03.23. 16:33:59

@beacska: Lehet, hogy Csíra bosszúja Krisztiánra és Tamásra vonatkozik, de ugyan miért? Igaz, hogy Muzsik az elején szinte védelmet ígért neki, de miből gondolta, hogy teljesíteni tudja? Melákra miért haragszik? A család miatt? Amiatt a család miatt, amiről százszor elmondta, hogy baromság, ilyen ebben a játékban nincs?
@Pácsó Ármándó: Krisztián-Edina páros már volt, úgy indultak. Melák előadta Edinának ugyanazt a szöveget, mint most Műanyagnak (enyém vagy, nem hagysz el, azt csinálod, amit én mondok,stb.), de a lánynak elég hamar elege lett belőle és váltott, amint megtehette. Talán csak nem hoznak össze megint olyan embereket, akik már voltak párban? Ue. vonatkozik Máté-Noémira is, bár ők nem ketten kezdték.

Tippem: Muzsikus-Edina páros, ha nem úgy jelölik ki, hogy kinek ki mellé kell állnia. Nem választják szerintem egymást, hanem nem jut más. Muzsikus, bár mindenkivel kapcsolatot ápol, nem nagyon népszerű a lányok körében. Tkp. egyik sem számol vele soha. Edina kb. ugyanilyen szinten van a pasikkal. Persze nem közvetítenek mindent, de Mátén kívül szinte senkivel nem látni, nem is jelzi senki, hogy szimpatizálna vele. Jól néz ki, de olyan semmilyen. Ráadásul elkönyvelték Máté párjának (pl. tánc a Vetkőzésre, fenékmustra, stb.), nem repül rá senki. Szerintem egymásnak maradnak, mert nem lesz más, aki bevállalja őket.

Banyus83 2012.03.23. 16:34:33

@Pácsó Ármándó: Köszönöm a női nem nevében :-D :-D

Ditti82 2012.03.23. 16:34:33

@ő-szinte: Nekem TÉNYLEG az. :P Egy szinten volt nálam Bódyval, Zimánnyal, Dukaival és Debrecenivel. Eddig. Olvastam a velveten a vele készült interjút és pozitív csalódás.

BiP 2012.03.23. 16:38:56

@Banyus83: Szerintem sem.
(akkor talán kicsit nehezebb lett volna ilyen könnyen leállítani.)

ő-szinte 2012.03.23. 16:39:41

@Pácsó Ármándó: ez hülyeség...:-)azért mert nő, még nem csinálja ezt. ez már túl van a játék határán, ami egyértelmű negatív reakciót vált ki a pasikból. amelyik csaj így akar taktikázni,mint edina, az nem túl okos...

ő-szinte 2012.03.23. 16:40:39

@Banyus83: ez a hely azért van, hogy gondolatokat cseréljünk;-)

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 16:41:30

@mézescsók: "Krisztián-Edina páros már volt, úgy indultak"
Tudom, hogy voltak csak arra céloztam, hogy pont az előéletük miatt volna pikáns megint összekerülniük. Egy kötött létszámból dolgoznak, így előfordulhatnak ismétlődések.
Szerinted a többi páros hogy alakulhat?
Arra tippelnék, hogy kötelező lesz a párcsere és nem lehet "egymásnak maradnak" verzió.

ő-szinte 2012.03.23. 16:42:13

@Ditti82: olvasni...:-D nézz meg bármilyen interjút vele:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mézescsók 2012.03.23. 16:42:39

@Banyus83: Szerintem nem volt szex, legfeljebb némi előjáték. A bulvár azért nem szentírás. Persze, ha manapság ruhán és takarón keresztül is lehet szexelni, akkor feltétlenül volt, csak nagyon le vagyok maradva.

Banyus83 2012.03.23. 16:42:48

@ő-szinte: Tudom...csak azt is láttam, hogy már töviről hegyire ki lett vesézve :-)

BiP 2012.03.23. 16:43:50

@ő-szinte: szexelni akar, mert a vágy megvan, de nem ott, nem akkor. Az agya leszabályozta. Szóval akarja, csak szégyellős.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 16:44:02

@Ditti82: nekem mindig szimpi volt, mai napig a kedvenc Miss Hungarym.

Banyus83 2012.03.23. 16:44:27

@mézescsók: Szerintem se volt, csak nagyon meg akarnak győzni...A bulvárnak semmit nem hiszek el, csak abból a cikkből indult el a beszélgetés egy másik helyen...

ő-szinte 2012.03.23. 16:45:09

@Banyus83: lehet, de én akkor nem voltam itt:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 16:47:18

@BiP: ja, és az agya leszabályozta a gondolkodást is, mi?:-DDDDDDDDDDDDDDD
ha nem ott és nem akkor akart szexelni, akkor miért ott és akkor mondta???
Szegény elég egyszerű...:-DDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.03.23. 16:49:36

@BiP: Erre gondoltam én is kb.
A kiválasztáskor megijedt, hogy röpülhet és akkor elveszíti a szerelmét, beindultak az érzelmei, megborult a hormonháztartása és jött a "szexelni akarok". Aztán észhez tért.

ő-szinte 2012.03.23. 16:51:42

@Pácsó Ármándó: a faszt! egyszerűen üres a feje:-)

Ditti82 2012.03.23. 16:51:50

@ő-szinte: Ez az én véleményem, ha nem okoz neked problémát...

BiP 2012.03.23. 16:53:08

@ő-szinte: az,hogy ott mondta, egy dolog. (utalhatott arra is, hogy majd a játék után). Csak az ominózus mondat után nem kellett volna rácsavarodnia Brokira, hanem beszélgetni arról, hogy igen, de nem ott, nem most, hanem pl. lassítsanak, mert később még szarabb lesz megállni.

Szóval úgy tűnik, mégiscsak le volt szabályozva a gondolkodás is :)
Csak szerintem inkább a hormonok tiltották le az agyat egy időre.

Liller 2012.03.23. 16:53:38

@nyílegyenes labirintus: oh,hát ez a legkedvesebb becenevem,ez a pro:))és akkor miért verekedtél?!(ha nő miatt,akkor az szexi:)

Ditti82 2012.03.23. 16:53:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Főleg az utóbbi idők miss-ei (amikor 3 szépségkirálynőt választanak) többsége elbújhat mögötte (nem fizikai értelemben).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 16:55:35

@Ditti82: régen is választottak, Te, csak nem egy verseny alatt:D Szépen végig lehet azt nézni:P

Ditti82 2012.03.23. 16:56:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Azt mondjuk tényleg nem mondta, hogy mikor akarna szexelni. :D

ő-szinte 2012.03.23. 16:57:19

@Ditti82: mért okozna?:-O arra akartam rávilágítani, hogy egészen más egy interjú leírva...
de lehet, hogy nem kellett volna...;)

Ditti82 2012.03.23. 16:57:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: De rájuk nem emlékszem. :D Kivéve Horváth Évárá. Meg régebbről Bálint Antóniára.

ő-szinte 2012.03.23. 16:58:38

@Ditti82: nem mondta, hogy mikor, de fel ment vele és bele kezdtek...
akkor?

Ditti82 2012.03.23. 16:59:41

@ő-szinte: Belegondolt, hogy mégis kamerák veszik őket napi 24. Vagy nemtom. :D

BiP 2012.03.23. 16:59:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én akkor (talán '94) nem értettem, hogy lehetett ő a legszebb - mert szerintem nem az volt.
Viszont az idő őt igazolja, a szépségkirálynők közül benne van a top3-ban, aki a tévében tudta kamatoztatni az ismertté válást. (Bálint Antónia az egyik, Kapócs Zsóka a másik, aki még eszembe jut ezen a téren)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 17:00:12

@Liller: elmesélem privát. :9 most mennem kell túlórázni...

mézescsók 2012.03.23. 17:00:17

@Pácsó Ármándó: Szerintem is kötelező lesz a párcsere. Az egymásnak maradnak nálam azt jelenti, hogy őket nem választja senki. Azért, amit leírtam.
Ha abból indulok ki, hogy akik már voltak párok, azok nem lehetnek még egyszer (nem tudom, csak gondolom) és abból, amit írtam, hogy Muzsik és Edina nem kell senkinek, akkor esetleg lehetne a következő párosítás:
Alexa - Pít, mert bejön neki a pasas,
Niki-Máté, mert elég normálisan, ráadásul Niki profi a részegek ápolásában,
Anikó-Levente, mert valamilyen szövetségfélét a lány már felvetített,
Noémi-Melák, szintén a maradékelv alapján (Mátéé nem lehet Edina, mert már volt és Meláké is).
Egyébként ki választ párt? Mármint ki kezdeményezi? Ha valaki mögé többen állnak, akkor értelemszerű a döntés.
Ez csak vizíó persze.

horee6 2012.03.23. 17:01:50

@Papucs Orrán Pamutbojt: akar a fene irányítani, nem vagyok én villanyrendőr! szerintem kifejezetten jó intelligens párral lenni. Nem árt, ha a kedves ki tud kerülni a vv-bk-esmeralda háromszögből. Ezt a kapcsolatbeli rivalizálást nem értem, lehet, rosszul vagyok bekötve. :)

TBBT nem nagyon nézek, de a neutrínó ott lesz az éjjeliszekrényen, vagy a szennyesben egy ruha zsebében. Utóbbi ciki, mert könnyen kinyírja a mosógépet.

ő-szinte 2012.03.23. 17:02:12

@BiP: én pedig még mindig azt gondolom, hogy szimplán hülye:-D nem gondolkodik, nem látja át, minek mi a következménye...

ő-szinte 2012.03.23. 17:03:25

@Ditti82: ja, mert ez új infó volt neki?:-DDDDDDDDD

Ditti82 2012.03.23. 17:03:43

@mézescsók: A lányok. Melák ezért óbégatott, hogy elsőként cserélte őt le Műanyag.

Ditti82 2012.03.23. 17:06:01

@ő-szinte: A nappaliban (vagy mi az) elöntötték az agyát a hormonjai, nem tudott gondolkodni. :P

Banyus83 2012.03.23. 17:06:16

@mézescsók: Niki Pítet választja, ez már kiderült az előzetesből...

BiP 2012.03.23. 17:06:41

@mézescsók: Szerintem kötelező párcsere, és megegyezéses alapon. Annyi kikötéssel csak, hogy a _jelenlegi_ párját nem választhatja. (korábbi pár lehet)
Mondjuk bezavarják őket a pihenőbe, és osztozzanak meg egymáson. Aztán jön a levél, hogy költözés.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 17:07:00

@BiP: ne öregítsd már annyira:P

1998-ban volt szépségkirálynő:)

@ő-szinte: egyetértek:)

@Pácsó Ármándó: jó van na:P

@Ditti82: Kapócs Zsóka is érdekes volt.

Ditti82 2012.03.23. 17:08:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ja igen, tényleg. :D De másra tényleg nem emlékszem. Freire Szilviék előtt ki(k) volt(ak)? :D

Banyus83 2012.03.23. 17:09:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Lehet, hogy úgy szólt a levél, hogy a lányok választanak...nem tudom.

BiP 2012.03.23. 17:10:13

@ő-szinte: "nem látja át, minek mi a következménye..." -ebben egyetértünk.
Ahogy leszűrtem, mindössze annyi taktikával jött be, hogy kevés beszéd, sok (infó)hallgatás. De a hormonjai felülírták a programot.

BiP 2012.03.23. 17:13:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Akkor '98. Rosszul emlékeztem. Ami viszont érdekes, hogy pont az előbb olvastam Kapócs Zsókával kapcsolatban, hogy ő pont '98-ban volt döntős...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 17:13:35

@Banyus83: lehet, h úgy szólt, h a lányok döntenek, de a fiúknak el kell fogadni:P

Banyus83 2012.03.23. 17:14:05

@ő-szinte: Én se, csak olvastam, aztán már nem akartam taglalni...

ő-szinte 2012.03.23. 17:15:01

@Ditti82: a hálóban meg megvilágosodott...
EHHHEHEHEHEEEHEHEHEEHHEHEHEHHEHEHE

Banyus83 2012.03.23. 17:16:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én úgy láttam, hogy mikor Melák hisztizett, hogy a Műanyag csak így lecserélte, akkor Pít épp cuccolt be a szobába, de lehet, hogy tévedek...hétfőn meglátjuk :-9

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 17:16:09

@Ditti82: 2005-ben volt Semmi-Kis Tünde:D

Többre nem emlékszem, de ennek inkább örülök, mert nem kell rivaldában lenni mindig mindenkinek:P:D

Laki Zsuzsi volt udvarhölgy talán 2002-ben még...

ő-szinte 2012.03.23. 17:16:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: HAZUDSZ!

ne már... ilyet nem szoktál, mi van ma veled?:-O:-DDDDDD
becsicskultál?:-DDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 17:20:37

@ő-szinte: nem, csak megélem a Hotel létet:D Meg néha egyet is értek ám veled:D Tudom, h hihetetlen:P

Ditti82 2012.03.23. 17:23:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nekem még Bodri Krisztina rémlik, de hogy ő mikor és melyik volt, fogalmam sincs. :D

☺ágica (törölt) 2012.03.23. 17:26:20

@horee6: végre vki aki szintén rosszul van bekötve:DDD

Zabkása 2012.03.23. 17:51:12

jelentem visszatértem! :) történt valami? :D

pecsam 2012.03.23. 18:45:18

na amikor megláttam manu-s mezt én is köpniakartam:D legalább a blogger liverpoolos nem valami más szar, bár arsenalnak jobban örülnék

független sorozatfüggő 2012.03.23. 19:24:30

@BiP:
Edinát nemcsak a kamera zavarja, a tökéletes pillanatra vár, rágörcsölve: baldachinos ágy, rózsaszirmok, pezsgő, halk szerelmes muzsika, gyertyafény, 22 fok, langy szellő, fejük fölött hárfázó angyalok...ilyen itt nem lesz, félek kint sem.

Kivétel 2012.03.23. 19:31:50

@nyílegyenes labirintus: na szép dolog, mondhatom, kicsit kiteszem a lábam és máris másfele udvarolsz...::)) Veled se lennék pár az ÉH-ben:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 19:33:57

@független sorozatfüggő: miért pont 22 fok?:D

@Kivétel: kicsit? Alig vagy, meg is érdemled, h elhagyjon:P

Ditti82 2012.03.23. 19:42:41

@Kivétel: 4 nap után lecserélnéd. :D

beacska 2012.03.23. 19:45:42

@mézescsók: mert amikor kihallgatta őket, Tamás és krisztián volt a fő szervezkedő. Szinte utasították Alexát. ő sem vak

Kivétel 2012.03.23. 19:51:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jójó:) éreznetek kell a kicsit mellett az idézőjelet:) Amúgy mostanában megfigyelő üzemmódban működök, nézem a műsort, figyellek titeket, de nem sok időm van.. tudod, a sok olvasás :)
Jó a cipőd:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 19:56:08

@Kivétel: elhagytál minket, érzékelem, igen..., te is, mindenki ( most sírok)

2012.03.23. 19:57:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Te ő-szinte vagy? Ő szokott ilyen érzelmi sírásokat produkálni avégett, hogy merről fúj az érdekszél :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 19:57:55

Azért figyelek ám csajok! Pletykásabbak vagytok mint egy falusi hímzőegylet. :)

@Kivétel: persze. A múltkori poszthoz is írtam neked, és tojtál a fejemre. Pedig hódítóra ittam magam. :)

@Ditti82: már hogy engem? azt a "család" nem engedné... :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

idén Lilleré a szívem, sajnálom :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:03:45

@pecsam: Ebben a blogban óvatosan az Arsenallal, mert egy rossz mondat és elszállsz, mint a győzelmi zászló. :)
De ha ez a cél, írj be Everton indulókat, kíváncsi vagyok a reakcióra... :D

Kivétel 2012.03.23. 20:07:31

@nyílegyenes labirintus: hohó, arról lemaradtam:) rohanok megnézni, bár már tudom, idén Lilleré a szíved:)) Mindjárt kiszámolom, hány ÉH kell, hogy mindenki sorra kerüljön:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 20:10:57

@szerivan: elég sok vagyok így is, nem? Hát ha még ő lennék:P

@nyílegyenes labirintus: tavaly sem én kellettem:( (már öngyilok leszek:'()

Kivétel 2012.03.23. 20:18:39

@nyílegyenes labirintus: Megtaláltam!! - a köteg húszezrest:)))

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:25:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Majd Jokka megvigasztal, nagyon akar téged, és az avatárja szerint is szereti a lányokat. :D

@Kivétel:
tényleg azt írtam. afracba. Pedig megesküdtem volna, hogy udvaroltam is. Hiába, a vörös bor már csak így hat az agyamra. :D na majd legközelebb...

Kivétel 2012.03.23. 20:27:25

@nyílegyenes labirintus: az egy előző írásod volt, amikor örültél, hogy láthatod újra a szép macskaszemeket:)) tudom ám fejből:))

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:40:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Tényleg? Akkor lehet rosszul fordítottam. :D

@Kivétel: Igaz, tévedtem.
Na megyek, mert kezdődött valami meccs, átveszem a zsírfoltos kamionos atlétámat, és az este rendes férfiként viselkedem. A többit majd kedden... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 20:41:31

@nyílegyenes labirintus: a sört ne felejtsd el:P

Lehet, h ellentétesen gondolkozol:P

Deutsche Gabbana 2012.03.23. 21:20:34

ti vissza tudjátok nézni az éden extrát? minősíthetetlenül lassan töltődik be a videó, csak én szenvedek ezzel?

ő-szinte 2012.03.23. 21:53:02

@szerivan: puffancs! Te sertegetel engemet, hogy hozza hasonlitasz?:-OOO

ő-szinte 2012.03.23. 22:07:45

@szerivan: Tudhatnad, hogy a csalad mindenek elott!

Mikor erted mar meg, hogy nem futok masik nicken?:-O az, hogy masolnak, meg nem veletlen:DDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 22:09:27

@szerivan:s vissza fogom olvasni, mert hatulrol mellbe tamadol engemet...
A masikon is lattam...
A josagomert?:-O

2012.03.23. 22:20:56

@ő-szinte: Ott nem támadtalak, csak itt. Aki mást monda az hazudik.

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:21:03

mekkora kuss van nekem :(

blurdiamond 2012.03.23. 22:22:36

még mindig nem fasszopó, hanem faszszopó :D

ő-szinte 2012.03.23. 22:25:05

@of a kind: mert nem akarsz hazudni?
Na valljal csak szepen! Mit csinalt ez a szlovak?

ő-szinte 2012.03.23. 22:26:43

@szerivan: ha igy viselkedsz, ki kell hivjalak egy fenek szepsegversenyre...

Mi bajod?:-O

ő-szinte 2012.03.23. 22:28:39

@of a kind: te miert? eros gyanum tamadt, hogy ma nem voltal idosebb , mint szlovakia...

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:31:01

@ő-szinte: nem ismerem a mögöttes tartalmat, sem

ő-szinte 2012.03.23. 22:34:20

@of a kind: mit kovttel el, hogy felsz?

2012.03.23. 22:34:50

@ő-szinte: :DDDD Én a Kacsamesékre csapatva is győzök.

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:41:23

@ő-szinte: azt, hogy bátortalan vagyok LOL

ő-szinte 2012.03.23. 22:45:18

@of a kind: s mit bátortalankodtál?

ő-szinte 2012.03.23. 22:46:27

@szerivan: az lehet, de én stradpapuccsal vagyok ám...:-DDDDDDDDDDDDDDDD
ammeg mindent visz, ehheheheheheheh

2012.03.23. 22:47:11

Bátorkodom megjegyezni, hogy verbálpettingért itten kizárás jár.

ő-szinte 2012.03.23. 22:56:11

@szerivan: és ki csinált itt olyant?:-O :-DDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.23. 22:59:27

@szerivan: az a verbálbaszás előjátéka?

2012.03.23. 23:01:25

@ő-szinte: Csak mielőtt elfajulnának a dolgok.
@busifa: Mi másé lenne? :DD

ő-szinte 2012.03.23. 23:09:36

@szerivan: már a strandpapucsot sem lehet emlegetni?:-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 23:10:46

@szerivan: na, inkább azt mondd el, hogy of a king, aki talpig jimmy, mit csinált, amiért most hallgat?

2012.03.23. 23:21:10

@ő-szinte: Számolni szeretett volna.

baileys 2012.03.23. 23:27:59

@mézescsók: Alexa szerintem a számára leglogikusabb döntést hozta. Ez itt nem a VV, hogy a nézőknek kelljen játszani és megfelelni, itt az az elsődleges cél, hogy az aktuális közösségbe beilleszkedjen valaki, és rövidebb-hosszabb távú szövetségeseket találjon, mert egyedül és mindenkivel szembemenve nem lehet sokáig játszani. Ha nem volt szükség arra, hogy szétrobbantson egy régi párt, miért tette volna meg? Különben is Csíra volt vele a legutálatosabb, ilyen szempontból is érthető a döntése. Illetve a többiek is elég egyértelműen a tudtára adták, hogy Csíra mehet, ha nem volt muszáj, miért kellett volna neki rögtön szembemenni a többség akaratával, ami ráadásul pont megegyezett az ő érdekeivel is?

Levente meg nem lett túl szimpatikus, egyelőre valóban úgy tűnik, nem veszi a körülötte zajló eseményeket. Úgy picsogott Csíra után, mintha már hetek óta együtt játszottak volna vagy mi. Ráadásul ő is tehetett arról, hogy kiesett, mert Alexának adta a védettséget. Plusz Anikó már korábban felajánlkozott neki, akivel ráadásul szimpatizál is, tehát tudta, hogy nem kell egy hétnél többet töltenie Alexával, ha ügyesen keveri a lapokat. Ja, és ő volt idáig az egyetlen, aki úgy jöhetett be, hogy nem volt rögtön veszélyben az első héten, tehát bőven lett volna ideje csendben körbenézni, elemezni a viszonyokat (hamár :)), kiépíteni a kapcsolatait, és utána lépni valamerre. De úgy gondolta, a duzzogás és Alexa ekézése előrébb viszi.

ő-szinte 2012.03.23. 23:32:10

@szerivan: ezt most nem értem:-O
ez hogy jön ahhoz, hogy fél tőlem?:-OOOO
és egyáltalán mifaszért fél tőlem?:-OOOO

2012.03.23. 23:39:42

@ő-szinte: Ahhoz sehogy, azt hittem azt kérdezett miért kellett nicket váltania.

ő-szinte 2012.03.23. 23:48:09

@szerivan: nem:-) nem rég utalt rá, hogy majd vmiért kapni fogsz tőlem, és,hogy ő most hallgat, mert jobban teszi...
nem értem,mert elég zagyva az egész.
te itt voltál, csak tudod miről regél a félszerzet...:-)

2012.03.23. 23:49:42

@ő-szinte: Az első része a Ladyvel való összehasonlításra ment, a másik felére ötletem sincs.

2012.03.23. 23:50:28

Csírának mitől ekkora a bele?

ő-szinte 2012.03.24. 00:07:27

@szerivan: biztos megtermékenyítették, a marslakók:-DDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.24. 00:59:33

@of a kind: idd magad te is bátorra:-)))

mézescsók 2012.03.24. 01:17:11

Elég későn - vagy korán? - jöttem vissza, elnézést a késői válaszokért:
@beacska: Igazad van, a hallgatózást elfelejtettem.

@baileys: Ma valamikor déltájt leírtam, hogy szerintem Alexa úgy döntött, ahogy döntenie kellett. Tehát egyetértünk. Utána többen írták, hogy dönthetett volna másképp is, mert bármelyik pasi mögé állhatott volna. Hát persze, a játékszabályok szerint feltétlenül megtehette volna. De ha a saját játékát nézzük, akkor szerintem az volt a logikus, ahogy lépett.
Levente nem szimpatikus nekem egyelőre, de lehet, hogy csak nem értem. Szerintem vagy nem érti a játékot, vagy nem gondolta át a választását. Csíráért azért picsogott, mert a két szingli közül Őt tartotta szimpatikusabbnak. Annyira mély kapcsolat viszont még nem alakulhatott ki vele, hogy a rinyálás indokolt lett volna. Alexa védettségével melléfogott, erre később rá is jött. Van ez így!

ddevil 2012.03.24. 04:37:16

A klotyópapír és a kőszív után esetleg reggelre Broki egy helyes kis szivecskét hagy majd a tükrön... csak a miheztartás végett :))

Zwekedly 2012.03.24. 08:36:47

Elemezgetem itt a hozzászólásokat. Első látásra úgy tűnt, hogy kevés van. Hogy a vv5-ben sokkal több volt.

Aztán megnéztem jobban:
Az első 11 poszthoz most
átlagosan 424 hsz. érkezett (max: 829, min: 248)
A vv5 első 11 posztjánál pedig (2011 szeptemberében)
átlagosan 450 (max: 836, min: 236),
lényegében tehát ugyanaz.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a végére. Mert a vv5-nél az utolsó napokra már több ezer hsz. jutott.

Csubul 2012.03.24. 09:04:07

Egy ideje emlékeztet valakire Hiper, de nem ugrott be.
De megvan, Ungár Anikóra, a bűvésznőre. A gesztusai is, sőt főleg azok. Nektek nem? (de lehet voltmár)

ZuzuPetals 2012.03.24. 09:19:43

@ddevil: Ha arra gondolsz, amire én, akkor pfujjj! :D :D

Pácsó Ármándó 2012.03.24. 09:21:05

@Csubul: Teljesen! Ahogy összeszorítja a száját és előrenyomja az állát tiszta U.A.
Csak keresztezték a mókussal a "Túl a sövényen" című rajzfilmből :-)

Kivétel 2012.03.24. 09:31:15

@Zwekedly: Lebuktál, Te vagy Elemző!!??:))

Fredo78 2012.03.24. 09:44:56

@Zwekedly:
Azt azért ne felejtsd el hogy a VV a "fő" kercsatorna terméke az ÉH2 pedig egy igen kicsi tesó próbálkozása (hozzáteszem nagyságrendekkel jobb)

beacska 2012.03.24. 18:52:30

@Zwekedly: azért jutott olyan sok, mert Hajni válságba jutott, és néha bizony napokig nem volt új poszt...mondjuk itt meg az egész hétvégére jut 1 db...de ez még így sem áttekinthetetlen

Hódos Hajnalka 2012.03.24. 19:38:34

@beacska: válságba a nagy büdös lófaszt.

ő-szinte 2012.03.24. 19:49:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hüpp-hüpp-hüpp Barbatrükk:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.24. 19:53:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ...én úgy láttam válófélben, de ha nem bocs...(pislog zavartan)

ő-szinte 2012.03.24. 20:13:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: gyere csisz-be , intéztem élő kiebszélőt, jó móka:-D

ő-szinte 2012.03.24. 20:30:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: faszomatbazdmeg, kinek beszélek?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.24. 20:48:12

@Zwekedly: mi van, te is idősebb vagy mint szlovákia???

EHHHEHEHEEEHEHEHHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHHHEHE

kéne a csini popóm, mi?;-)

E-leonora 2012.03.25. 09:18:27

@Zwekedly: A VV-nél nem volt naponta poszt. Összevontak voltak, volt,hogy 4-5 napos is.

Zwekedly 2012.03.25. 09:21:09

@Fredo78:
Nagyságrendekkel jobb?

Én meg – a hozzászólások mennyisége alapján – úgy látom, hogy egykutya. Mert szerintem van kapcsolat a műsor minősége és a hozzászólások mennyisége között.

A Marslakóknál pl. csak napi 20-30 hsz. születik.

Zwekedly 2012.03.25. 09:24:01

@E-leonora:
Voltak összevontak, voltak egynaposak. Például a vv5-1x154 egynapos volt, és 3523 hozzászólást eredményezett. Mert olyan volt a téma.

nosce 2012.03.25. 10:20:41

@Zwekedly:

Te se látsz a számoknál tovább bazky, 1 napos több napos, faszomat... Egyrészt számít a posztok minősége, a marslakón (Hayny) látszik h szar vagy nem befutott műsoron is lehet komment felhőt csinálni, aztán számít a műsor minősége is, és számít az interakciós lehetőség, VV-nél kiszavazás/napi Click feladatok EH-nál meg semmi, ezért sokkal népszerűbb a VV mert ott élő szavazásokkal döntöttek, a VV szereplők sorsáról, volt értelme a drukkolásnak ...itt meg tényleg olyan mintha most közösen végigszurkolnánk a 2006-os VB döntőt

Hammy 2012.03.25. 10:22:35

@Csubul: Igazad van, tényleg hasonlít rá!

nem értem egyébként miért önbizalom hiányos Niki, szerintem ő a legszebb lány hiába van sz*rrá műtve. Nagyon jó alakja van az arca is neki a legszebb csak nem kellett volna a száját megműttetni.

Noémi meg nem táncol, hanem ribancosan vonaglik. Ilyet bárki tud aki elég közönséges, de ilyen ótvar k*rvának születni kell.

Annak nagyon örülök hogy Kíra visszamegy:) Ő a kedvencem

Edina nem veszi észre hogy kicsit futtatnia kéne Mátét mert az már nagyon unja hogy a lábai előtt hever, nincs semmi kihívás a csajban. Én ha pasi lennék messziről elkerülném Edinát.Az ilyen alázatos, mosolygós, idegesítő lányok egyébként is az idegeimre mennek, annyira hiteltelenek számomra. Valaki egy pár napja írta(bocsi nem emlékszem ki volt) hogy olyan típus aki mindenkinek megakar felelni.Tanárnéni kedvence.PONTOSAN.

Madár Fokker 2012.03.25. 12:32:17

A Niki-Melák párosnak ajánlanám ezt a gyöngyszemet:

www.youtube.com/watch?v=RzrcswpgUKw&ob=av3e

E-leonora 2012.03.25. 12:51:39

@Zwekedly: Utána csak 21-én volt post. Valahova írni kellett.
Egyébként is a VV nézettebb.
RTL-t sima antennával lehet fogni falvakban, tanyákon, de a Viasat-hoz kell valamilyen szolgáltató.

orrcsiga 2012.03.25. 14:45:38

@szerivan: és mitől ekkora a pofája? :D az a másik kérdés :D
"Ez a jó pasiknak és a jó csajoknak a játéka." akkor kérdem én, ő mit keresett ott :D wooooohhooo :D

baileys 2012.03.25. 15:00:19

@mézescsók: jaja, csak lemaradt a hsz-em elejéről, hogy egyetértek azzal, amit írtál, bocsi :)

@Csubul: abszolút, nekem rögtön Ungár Anikó ugrott be róla

@Zwekedly: Nagy kereskedelmi csatornán, élő műsor, ez már több nézőt és több hsz-t jelenthet. És ahogy ott olvasgattam néha, volt egy eléggé összeszokott társaság, így - érthető módon - rengeteg offtopik hsz is született, ezt sem szabad elfelejteni.

inmemancsi 2012.03.25. 15:15:46

@nosce: na szeva hogyhogy csak egy lettél

nosce 2012.03.25. 16:00:15

@inmemancsi:
"na szeva hogyhogy csak egy lettél"

ez csak azért van mert most premier planban vagyok :)

inmemancsi 2012.03.25. 17:37:30

@nosce: jó:) hát már te is celebrity lettél

beacska 2012.03.25. 19:59:32

próbálok egy általam elfogadható párosítást csinálni a jövő hétre. Az a baj, hogy a "régi" fiúk nem nagyon beszélnek a lányokkal, így elég nehéz...

Niki-Tamás
Edina-Levente
Pít-Alexa
Krisztián-Anikó
Máté-Noémi

ha a fiúk is beleszólhatnak

ha csak a lányok (ami valószínűbb, mert az elején a fiúk választottak):

Niki-Pít
Anikó-Levente
Edina-Tamás
Noémi-Máté
Alexa-Krisztián marad a végére...

nosce 2012.03.25. 20:50:20

@inmemancsi:

áááá, ez csak az útlevél képem :)

puszAnat 2012.03.26. 06:27:16

Én is a párokon agyaltam kevesebb sikerrel:
NIki-Pít
Anikó-Lmző
Alexa-Muzsikus
Noémi-Krisztián
és matt a vége a szerelmespár...

dennis rodman 2012.03.26. 07:29:07

Reménykedjünk, hogy a Brokinak megjön az esze és lepattintja a Naivát, mert már volt két dobása (két sárgalapnál kiállitás van.. elvégre focista)

Hammy 2012.03.26. 08:54:17

miért írjátok Niki-Pítet lányok? lemaradtam valamiről?

beacska 2012.03.26. 09:01:27

@Hammy: az előzetes szerint Niki le fog csapni Pítre. Kérdés, hogy Krisztián beletörődik-e...merthogy szintén az előzetesben ezen dühöng

beacska 2012.03.26. 09:14:27

@puszAnat: Edinának szinte tuti Tamás: az "újak" közül biztos nem választ, nem is nagyon beszél velük, Mátét nem választhatja, Krisztiánt meg nem fogja.

kovácspéterke 2012.03.26. 17:07:50

@beacska: egyébként mi a fenén van kiakadva, kötlező a párcsere, nem. ehhez a manushoz képest a faék egy ördöglakat.

kovácspéterke 2012.03.26. 17:09:58

mármint ez egy kérdés volt, hogy kötlező-e

Pácsó Ármándó 2012.03.26. 17:57:17

@Mrs. Jackman: Amennyire az előzetesre emlékszem, úgy jött a levél, hogy "itt az ideje a párcserének". Ha nem kötelező és Niki mégis cserélt, akkor Krisztián jogosan hőzönghetne, de ez a Melák felháborodás és a Pít-Niki választás lehet, hogy direkt van egymás mellé szerkesztve a beharangozóban és nem Niki miatt akadt ki Kardán Doktor.

2012.03.26. 18:02:00

@Pácsó Ármándó: Nekem úgy tűnik mintha kötelező lenne.

Pácsó Ármándó 2012.03.26. 18:36:37

@szerivan: Nekem is, de milyen poén lenne, ha Niki cserélne és nem is lenne muszáj :-)

2012.03.26. 19:07:22

@Pácsó Ármándó: Nem fogja. A szerik úgy vágják, hogy minél érdekesebbnek tűnjön, szóval Melák azért lehet feldúlt mert Niki nem értékelte a kifinomult udvarlását.

hideg kéz 2012.03.26. 21:46:11

Azt hittem, beköltözik egy pincér. Olyan meggyőzően sunnyogott a bőrönddel.
süti beállítások módosítása