Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x12

2012. március 23. 07:20 - sixx

Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését másképp mérlegelni, mézzel megkenni, melengetni, megbámulni. De kivel baszik ki ma Alexa?  A T69.2-t a végzet piros ruhás, vajszínű papucsos asszonyának fazonírozták a karbantartók, szervezkedés, alakoskodás egész nap, mondja kicsit rosszalló tekintettel, ma nő megy haza, ez a tuti.

Naiva zsinórtangában zuhanyzik, a csúnyáját nem kellene beszappanozni? Csak kérdem. A reggeli alatt Alexa van terítéken, na, milyen védettnek lenni? Szar, egész éjjel sakkoztam, hogy miafasz legyen, és rájöttem, hogy ez a döntés mostan az egész ittlétemet határozza meg, nahát. Alexa a kamerába Naivát rettentő ügyes és kiszámíthatatlan játákosnak tartja. Na, mutatunk egy képet Csíra pinájáról is, tessék.

A mödanszié mellett tornázó Műanyag Elemzőnek osztja az eszét, és nem, nem lőjük el azt a rendkívül olcsó poént, hogy még a végén nem marad neki elég és nem fog tudni még a budira sem kimenni egyedül, nem. A beilleszkedés egyetlen üdvözítő útja szerinte az, ha Elemző nekilát taktikázni a faszikkal, mert azok csak így fogadják be. Ha elvonul a hégeli embereszményen tanakodni, akkor itten ki lesz vele baszva. Ugrunk Naiva budoárjára, amiben Broki egy Manchester United-mezben teszi tiszteletét, csak azért nem köpök rá a képernyőre, mert volt gyerekszobám. Naiva szerint igencsak Csíra megy majd, nem tudom, honnan az infó, de legyen. Broki tart Alexától, az újnő biztos Liverpool-fan, azér'. Alexa a szingliszobában Csírának aszongya, hogy még nem végeleges a döntése, nyugi.

Juan levelet hoz, kérem szépen seggszépségverseny lesz, mi más, csak nem lehet országvárosozni a paradicsomban. Ettől persze a fiúk élénkülnek fel igazán, Broki kőművesdekoltázsa lassan a segge lyukáig ér, nem akarok soha eljutni odáig, esküszöm. A legjobb segg tulajdonosáról a faszik szavaznak majd. Csíra olvassa fel a dolgot, de nem hagyják, belesikoltoznak meg óóóóóznak, gyökerek. A fellépéshez zene dukál mindenki válassza ki magának, mondja az írás, a zene kardinális kérdés Hipernél és Alexánál, van, amire tudják rázni a seggüket bikiniben, van amire meg nem.

Az epizód eddig legjobb mondata a Playboyban és még ki tudja hány más helyen pucérkodó Műanyag szájából fittyen ki: én nem szeretem mutogatni magam. Nabazdmeg. Pokahontasz ettől rettegett, mármint attól, hogy majd egyszer táncolnia kell zenére. Lesz ennél majd zordabb is, teszi hozzá halkan ÚjPéter, aki egyre szimpatikusabb lesz, Muzsikus persze mellszépségversennyel riogatja Műanyagot, abban jó vagyok, baszki. Broki és Noémi közösen írják át Alexa választott zeneszámát, Melák a háttérből Kacsameséket kér, mármint a zenéjét, ez vicces. A nők öltöüzködnek, Hiper villant egy borotvált pinát, és legalább három bikinialsót is felpróbál, Műanyag valami rettentő fodros-műprémes trimmel ellátott cuccot vesz magára, Alexa meg a földön gyúr seggre kicsit.

 

Melák szerint ez a legfaszább feladat, mert nem kell semmit csinálniuk, csak élvezik a lányok fekenét, vagy a lányok fenekére élveznek, már nem vagyok biztos benne, melyiket mondta, pedig nem mindegy. Ha a dugáshoz is így áll hozzá, komoly partner lehet az ágyban. Na, kezdődik a húspiac, az első versenyző természetesen Hiper, aki, ha jól hallom, az Extreme egyik nótájára vonul be, és tart pucsítós, seggrázós előadást, szöcskelábai közé simán beférne egy kamion. Óvatos taps a jutalma, Broki szerint Hiper segge olyan, amilyet rajzolni sem lehet. Csíra a következő, amint elkezd vonaglani a kisfiú testével, Muzsikusból kirobban a röhögés, joggal. Újpéternek bejön.

Noémi minden mozdulatán érződik a profizmus, még vízzel is leönti magát (de a hátát bazdmeg, ez milyen már), ha ez a nő nem táncol a pozsonyi éjszakában, ugató vadászkutya legyek. Azt éppen nem mondja, hogy basszatok meg, de mutatja, Melákék hangosan üvöltenek a produkcióhoz. Az ismét rákvörös fejű Elemző a kamerába vigyorogva mondja, hogy pont ezt nézte ki Noémiből. Alexa jön, Broki már előre röhög, mert Dopeman Megyünk lopni című nótáját kapta végül, arra meg nehéz szexisen vonaglani.

Nem is megy neki, inkább csak sétál fel s alá, a seggét meg nem a faszik felé, hanem a mödansziénak mutogatja. Naiva egyrészes fürdőruhában jön, és Brokira fókuszálja a műsort, neki tényleg mindegy, nyer-e vagy sem, a faszijának táncolt, és kész. Utoljára Műanyag jön nagy duzzogva, a fejében az olbigát virág, az előadás sótlan és színtelen, a seggét nem rázza, nem pucsítja, Melák előtt vonaglik egy kicsit oszt szevasz. Tényleg nem tud táncolni. A verdikt: Noémi kap egy különdíjat a táncért, a legjobb segg pedig Hiperé. Hiper örül, meg is értem, a falra kitett Az Éden Hotel 2 Legjobb Segge oklevél biztos jól mutat az irodában.

Az ebéd végére Csíra és Noémi marad kettesben, Csíra elmeséli, hogy mit hallgatott ki tegnap az üvöltözős taktikázásból, a te segged sincs biztonságban, Noémi, csak mondom. A mödanszié mellett Alexa rébuszokban beszél, szerinted is izét küldjem? Mert veszélyes. A másikat, mondja Hiper, de az is veszélyes. Ki a faszom az izé? És a másik? Noémi Naivának panaszkodik, ha kiejtenek, akkor állj bosszút. A faszik is taktikáznak, Elemző megindokolja a tegnapi döntést, azért Csírát választottam, mert mogorva, oszt nem fog baszogatni. Igaz, az eszembe sem jutott, mondja, hogy Alexa majd a ceremónián beáll mögém, ezt elbasztam, mint a lovagok a trójai fanyulas témát a Gyaloggaloppban. Noémi ÚjPéternek azt mondja, Alexa nem fogja Csírát kibaszni, mert ezt mondta neki. Hiper Csírának azt mondja, nem örülne, ha ő esne ki, ami hazugság, de mindegy.

Juan hozza az aktuális levelet, Műanyag olvas, ceremónia gyön, tessék emberi külsőt ölteni. S lőn. Melák már nem foglalkozik a ma estével, mert egy lépéssel a játék előtt szeret járni és agyban ott lenni, ez a tötyörgés nem az ő stílusa. Jesus fucken Christ on a popsickle stick. T69.2 a hagyományoknak megfelelően a reggeli jelmezben fogadja a a jónépet, a virág Noémi fejiben figyel, komolyan nem értem az ilyen húzásait a sztájlisztnak. Muzsikus a kamerába nagy agymunkának titulája azt, amit a kiválasztás előtt műveltek, azaz Alexát rábeszélték, hogy álljon Elemző mögé, oszt ez vagy összejön, vagy nem. Sajnos ma sem történik meg az, amit már tavaly is hiányoltam, azaz nem a védett picsa választ elsőnek, pedig az lenne az igazi dráma, na mindegy.

Alexa nem akar a hatalommal visszaélni, mondja, Csíra nem haragszik Pedróra, de a seggébe egy zabszem nem fér be, úgy be van szarva. Elemző, megbántad, higy Alexa kapott védettséget? Meg hát, mert azt hittem, Alexa majd nem állhat be mögém, és így tutira megmentem Csírát. Muzsikus, hogy van a család? Jól, mármint azok, akik az eredetiben is benne voltak. Baszod, te abban nem voltál benne, ezt azért tudod, igaz? T69.2 kérdezget még pár embert, de ezzel ne húzzuk az időt, jöjjön, aminek jönnie kell. Csíra meg Elemző mögé. Naiva Brokoihoz botladozik, Hiper Muzsikus fölére nyomja a puszit, Műanyag meg a fölényes mosollyal ülő Melák mellé áll. Jön Alexa, de csak a reklám után, és persze Elemzőt választja, ezt két napja tudja mindenki, viszont Noémi, az egyetlen igazi agyhalott a társulatban csak most jön rá, hogy nem őtet választották és megkönnyebbülésében pityeregni kezd. Bugos a szoftver, én mondtam.

Csíra sejtette, hogy ez lesz, Elemző mérges Alexára, aki azért baszta ki Csírát, mert ő a legveszélyesebb a hotelben, a többi faszi meg nem szimpatikus neki. Csíra nem búcsúzkodik, csak lelép, szevasz. Kicsit sajnálom, mert vicceseket szólt be néha. Csírának Hiper és Naiva fog hiányozni, meg maga a nyaralás. Este buli, mi más, Elemző megenyhül, de résen van, mint mondja. Alexa a pultnál meg azt mondja neki, hogy azért őt választotta, mert mással nem tudta volna folytatni a játékot - mint ahogy Elemző sem.

Igen ám, de neki ott van Hiper a tarsolyban, az örökmozgó adu ász, meglátjuk, mit hoz a jövő hét. Hoppácsak, Csírát mutatják távozás közben, maga a T69.2 kíséri ki, mi az isten. Hát az, hogy NEM MEGY SEHOVÁ, mert Pedrótól kapott egy retúrjegyet a hotelbe vissza, és ugyan nem most rögtön, de nemsokára visszazavarják a gyökerek közé, gondolom, védettséggel. Valahol sejtettem, hogy a Viasat nem fogja elereszteni az egyik legviccesebb szereplőt, de ez akkor is meglepő húzás, gratula.

Odabent közben felforrósodik a hangulat, Naiva eljut arra a pontra, hogy Brokit szerené már magában tudni, és ezt közli is vele. Muzsikus és Alexa a szingliszobában már a jövőt tervezgetik, jön vagy két faszi, majd te választasz egy olyat, aki tetszik (akivel jó a szex, veti közbe Alexa), oszt kalap, Elemző meg megy a gecibe'. Naiváék a szokásos heavy pettinggel nyitnak, Melák odalent megint hódítóra itta magát, és Műanyagot vegzálja, ne jáccad itten a hülyét hallode, tőccsön fel tégedet a tudat, hogy az enyim vagy. Jézusom. A nappaliban Noémi van terítéken, a faszik szeretnék, ha táncolna egyet, sztriptízeset, jó, ha most beraknak valami zenét, akkor benne vagyok. Perszehogy felcsendül valami diszkósláger, Noémi az asztal tetejére perdül és átmegy kígyótestű asszonyba, de a csöcstartó marad, szoftcore sztriptíz ez csak.

Melák kövekből kirakott szívvel neandervölgyi tempóban jelzi Műanyagnak, hogy ma este dugás lesz, de Pokahontasz ezt másképp gondolja, és nem adja a farát, pedig Melák elég hevesen próbálkozik. A másik szobában Broki először kövekből rak ki szívet Naivának, majd majdnem egymásba csusszannak, amikor Naiva mégis meggondolja magát, csak nem akarok én kúrni, mondja, bocs. Brokinak ez kicsit szarul esik, majd meglátjuk jövő héten, milyen következményekkel jár a fájós here. 

Címkék: éden hotel
899 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:03:45

@pecsam: Ebben a blogban óvatosan az Arsenallal, mert egy rossz mondat és elszállsz, mint a győzelmi zászló. :)
De ha ez a cél, írj be Everton indulókat, kíváncsi vagyok a reakcióra... :D

Kivétel 2012.03.23. 20:07:31

@nyílegyenes labirintus: hohó, arról lemaradtam:) rohanok megnézni, bár már tudom, idén Lilleré a szíved:)) Mindjárt kiszámolom, hány ÉH kell, hogy mindenki sorra kerüljön:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 20:10:57

@szerivan: elég sok vagyok így is, nem? Hát ha még ő lennék:P

@nyílegyenes labirintus: tavaly sem én kellettem:( (már öngyilok leszek:'()

Kivétel 2012.03.23. 20:18:39

@nyílegyenes labirintus: Megtaláltam!! - a köteg húszezrest:)))

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:25:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Majd Jokka megvigasztal, nagyon akar téged, és az avatárja szerint is szereti a lányokat. :D

@Kivétel:
tényleg azt írtam. afracba. Pedig megesküdtem volna, hogy udvaroltam is. Hiába, a vörös bor már csak így hat az agyamra. :D na majd legközelebb...

Kivétel 2012.03.23. 20:27:25

@nyílegyenes labirintus: az egy előző írásod volt, amikor örültél, hogy láthatod újra a szép macskaszemeket:)) tudom ám fejből:))

nyílegyenes labirintus 2012.03.23. 20:40:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Tényleg? Akkor lehet rosszul fordítottam. :D

@Kivétel: Igaz, tévedtem.
Na megyek, mert kezdődött valami meccs, átveszem a zsírfoltos kamionos atlétámat, és az este rendes férfiként viselkedem. A többit majd kedden... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.23. 20:41:31

@nyílegyenes labirintus: a sört ne felejtsd el:P

Lehet, h ellentétesen gondolkozol:P

Deutsche Gabbana 2012.03.23. 21:20:34

ti vissza tudjátok nézni az éden extrát? minősíthetetlenül lassan töltődik be a videó, csak én szenvedek ezzel?

ő-szinte 2012.03.23. 21:53:02

@szerivan: puffancs! Te sertegetel engemet, hogy hozza hasonlitasz?:-OOO

ő-szinte 2012.03.23. 22:07:45

@szerivan: Tudhatnad, hogy a csalad mindenek elott!

Mikor erted mar meg, hogy nem futok masik nicken?:-O az, hogy masolnak, meg nem veletlen:DDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 22:09:27

@szerivan:s vissza fogom olvasni, mert hatulrol mellbe tamadol engemet...
A masikon is lattam...
A josagomert?:-O

2012.03.23. 22:20:56

@ő-szinte: Ott nem támadtalak, csak itt. Aki mást monda az hazudik.

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:21:03

mekkora kuss van nekem :(

blurdiamond 2012.03.23. 22:22:36

még mindig nem fasszopó, hanem faszszopó :D

ő-szinte 2012.03.23. 22:25:05

@of a kind: mert nem akarsz hazudni?
Na valljal csak szepen! Mit csinalt ez a szlovak?

ő-szinte 2012.03.23. 22:26:43

@szerivan: ha igy viselkedsz, ki kell hivjalak egy fenek szepsegversenyre...

Mi bajod?:-O

ő-szinte 2012.03.23. 22:28:39

@of a kind: te miert? eros gyanum tamadt, hogy ma nem voltal idosebb , mint szlovakia...

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:31:01

@ő-szinte: nem ismerem a mögöttes tartalmat, sem

ő-szinte 2012.03.23. 22:34:20

@of a kind: mit kovttel el, hogy felsz?

2012.03.23. 22:34:50

@ő-szinte: :DDDD Én a Kacsamesékre csapatva is győzök.

kipcsak alvezér 2012.03.23. 22:41:23

@ő-szinte: azt, hogy bátortalan vagyok LOL

ő-szinte 2012.03.23. 22:45:18

@of a kind: s mit bátortalankodtál?

ő-szinte 2012.03.23. 22:46:27

@szerivan: az lehet, de én stradpapuccsal vagyok ám...:-DDDDDDDDDDDDDDDD
ammeg mindent visz, ehheheheheheheh

2012.03.23. 22:47:11

Bátorkodom megjegyezni, hogy verbálpettingért itten kizárás jár.

ő-szinte 2012.03.23. 22:56:11

@szerivan: és ki csinált itt olyant?:-O :-DDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.23. 22:59:27

@szerivan: az a verbálbaszás előjátéka?

2012.03.23. 23:01:25

@ő-szinte: Csak mielőtt elfajulnának a dolgok.
@busifa: Mi másé lenne? :DD

ő-szinte 2012.03.23. 23:09:36

@szerivan: már a strandpapucsot sem lehet emlegetni?:-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.23. 23:10:46

@szerivan: na, inkább azt mondd el, hogy of a king, aki talpig jimmy, mit csinált, amiért most hallgat?

2012.03.23. 23:21:10

@ő-szinte: Számolni szeretett volna.

baileys 2012.03.23. 23:27:59

@mézescsók: Alexa szerintem a számára leglogikusabb döntést hozta. Ez itt nem a VV, hogy a nézőknek kelljen játszani és megfelelni, itt az az elsődleges cél, hogy az aktuális közösségbe beilleszkedjen valaki, és rövidebb-hosszabb távú szövetségeseket találjon, mert egyedül és mindenkivel szembemenve nem lehet sokáig játszani. Ha nem volt szükség arra, hogy szétrobbantson egy régi párt, miért tette volna meg? Különben is Csíra volt vele a legutálatosabb, ilyen szempontból is érthető a döntése. Illetve a többiek is elég egyértelműen a tudtára adták, hogy Csíra mehet, ha nem volt muszáj, miért kellett volna neki rögtön szembemenni a többség akaratával, ami ráadásul pont megegyezett az ő érdekeivel is?

Levente meg nem lett túl szimpatikus, egyelőre valóban úgy tűnik, nem veszi a körülötte zajló eseményeket. Úgy picsogott Csíra után, mintha már hetek óta együtt játszottak volna vagy mi. Ráadásul ő is tehetett arról, hogy kiesett, mert Alexának adta a védettséget. Plusz Anikó már korábban felajánlkozott neki, akivel ráadásul szimpatizál is, tehát tudta, hogy nem kell egy hétnél többet töltenie Alexával, ha ügyesen keveri a lapokat. Ja, és ő volt idáig az egyetlen, aki úgy jöhetett be, hogy nem volt rögtön veszélyben az első héten, tehát bőven lett volna ideje csendben körbenézni, elemezni a viszonyokat (hamár :)), kiépíteni a kapcsolatait, és utána lépni valamerre. De úgy gondolta, a duzzogás és Alexa ekézése előrébb viszi.

ő-szinte 2012.03.23. 23:32:10

@szerivan: ezt most nem értem:-O
ez hogy jön ahhoz, hogy fél tőlem?:-OOOO
és egyáltalán mifaszért fél tőlem?:-OOOO

2012.03.23. 23:39:42

@ő-szinte: Ahhoz sehogy, azt hittem azt kérdezett miért kellett nicket váltania.

ő-szinte 2012.03.23. 23:48:09

@szerivan: nem:-) nem rég utalt rá, hogy majd vmiért kapni fogsz tőlem, és,hogy ő most hallgat, mert jobban teszi...
nem értem,mert elég zagyva az egész.
te itt voltál, csak tudod miről regél a félszerzet...:-)

2012.03.23. 23:49:42

@ő-szinte: Az első része a Ladyvel való összehasonlításra ment, a másik felére ötletem sincs.

2012.03.23. 23:50:28

Csírának mitől ekkora a bele?

ő-szinte 2012.03.24. 00:07:27

@szerivan: biztos megtermékenyítették, a marslakók:-DDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.24. 00:59:33

@of a kind: idd magad te is bátorra:-)))

mézescsók 2012.03.24. 01:17:11

Elég későn - vagy korán? - jöttem vissza, elnézést a késői válaszokért:
@beacska: Igazad van, a hallgatózást elfelejtettem.

@baileys: Ma valamikor déltájt leírtam, hogy szerintem Alexa úgy döntött, ahogy döntenie kellett. Tehát egyetértünk. Utána többen írták, hogy dönthetett volna másképp is, mert bármelyik pasi mögé állhatott volna. Hát persze, a játékszabályok szerint feltétlenül megtehette volna. De ha a saját játékát nézzük, akkor szerintem az volt a logikus, ahogy lépett.
Levente nem szimpatikus nekem egyelőre, de lehet, hogy csak nem értem. Szerintem vagy nem érti a játékot, vagy nem gondolta át a választását. Csíráért azért picsogott, mert a két szingli közül Őt tartotta szimpatikusabbnak. Annyira mély kapcsolat viszont még nem alakulhatott ki vele, hogy a rinyálás indokolt lett volna. Alexa védettségével melléfogott, erre később rá is jött. Van ez így!

ddevil 2012.03.24. 04:37:16

A klotyópapír és a kőszív után esetleg reggelre Broki egy helyes kis szivecskét hagy majd a tükrön... csak a miheztartás végett :))

Zwekedly 2012.03.24. 08:36:47

Elemezgetem itt a hozzászólásokat. Első látásra úgy tűnt, hogy kevés van. Hogy a vv5-ben sokkal több volt.

Aztán megnéztem jobban:
Az első 11 poszthoz most
átlagosan 424 hsz. érkezett (max: 829, min: 248)
A vv5 első 11 posztjánál pedig (2011 szeptemberében)
átlagosan 450 (max: 836, min: 236),
lényegében tehát ugyanaz.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a végére. Mert a vv5-nél az utolsó napokra már több ezer hsz. jutott.

Csubul 2012.03.24. 09:04:07

Egy ideje emlékeztet valakire Hiper, de nem ugrott be.
De megvan, Ungár Anikóra, a bűvésznőre. A gesztusai is, sőt főleg azok. Nektek nem? (de lehet voltmár)

ZuzuPetals 2012.03.24. 09:19:43

@ddevil: Ha arra gondolsz, amire én, akkor pfujjj! :D :D

Pácsó Ármándó 2012.03.24. 09:21:05

@Csubul: Teljesen! Ahogy összeszorítja a száját és előrenyomja az állát tiszta U.A.
Csak keresztezték a mókussal a "Túl a sövényen" című rajzfilmből :-)

Kivétel 2012.03.24. 09:31:15

@Zwekedly: Lebuktál, Te vagy Elemző!!??:))

Fredo78 2012.03.24. 09:44:56

@Zwekedly:
Azt azért ne felejtsd el hogy a VV a "fő" kercsatorna terméke az ÉH2 pedig egy igen kicsi tesó próbálkozása (hozzáteszem nagyságrendekkel jobb)

beacska 2012.03.24. 18:52:30

@Zwekedly: azért jutott olyan sok, mert Hajni válságba jutott, és néha bizony napokig nem volt új poszt...mondjuk itt meg az egész hétvégére jut 1 db...de ez még így sem áttekinthetetlen

Hódos Hajnalka 2012.03.24. 19:38:34

@beacska: válságba a nagy büdös lófaszt.

ő-szinte 2012.03.24. 19:49:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hüpp-hüpp-hüpp Barbatrükk:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.24. 19:53:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ...én úgy láttam válófélben, de ha nem bocs...(pislog zavartan)

ő-szinte 2012.03.24. 20:13:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: gyere csisz-be , intéztem élő kiebszélőt, jó móka:-D

ő-szinte 2012.03.24. 20:30:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: faszomatbazdmeg, kinek beszélek?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.24. 20:48:12

@Zwekedly: mi van, te is idősebb vagy mint szlovákia???

EHHHEHEHEEEHEHEHHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHHHEHE

kéne a csini popóm, mi?;-)

E-leonora 2012.03.25. 09:18:27

@Zwekedly: A VV-nél nem volt naponta poszt. Összevontak voltak, volt,hogy 4-5 napos is.

Zwekedly 2012.03.25. 09:21:09

@Fredo78:
Nagyságrendekkel jobb?

Én meg – a hozzászólások mennyisége alapján – úgy látom, hogy egykutya. Mert szerintem van kapcsolat a műsor minősége és a hozzászólások mennyisége között.

A Marslakóknál pl. csak napi 20-30 hsz. születik.

Zwekedly 2012.03.25. 09:24:01

@E-leonora:
Voltak összevontak, voltak egynaposak. Például a vv5-1x154 egynapos volt, és 3523 hozzászólást eredményezett. Mert olyan volt a téma.

nosce 2012.03.25. 10:20:41

@Zwekedly:

Te se látsz a számoknál tovább bazky, 1 napos több napos, faszomat... Egyrészt számít a posztok minősége, a marslakón (Hayny) látszik h szar vagy nem befutott műsoron is lehet komment felhőt csinálni, aztán számít a műsor minősége is, és számít az interakciós lehetőség, VV-nél kiszavazás/napi Click feladatok EH-nál meg semmi, ezért sokkal népszerűbb a VV mert ott élő szavazásokkal döntöttek, a VV szereplők sorsáról, volt értelme a drukkolásnak ...itt meg tényleg olyan mintha most közösen végigszurkolnánk a 2006-os VB döntőt

Hammy 2012.03.25. 10:22:35

@Csubul: Igazad van, tényleg hasonlít rá!

nem értem egyébként miért önbizalom hiányos Niki, szerintem ő a legszebb lány hiába van sz*rrá műtve. Nagyon jó alakja van az arca is neki a legszebb csak nem kellett volna a száját megműttetni.

Noémi meg nem táncol, hanem ribancosan vonaglik. Ilyet bárki tud aki elég közönséges, de ilyen ótvar k*rvának születni kell.

Annak nagyon örülök hogy Kíra visszamegy:) Ő a kedvencem

Edina nem veszi észre hogy kicsit futtatnia kéne Mátét mert az már nagyon unja hogy a lábai előtt hever, nincs semmi kihívás a csajban. Én ha pasi lennék messziről elkerülném Edinát.Az ilyen alázatos, mosolygós, idegesítő lányok egyébként is az idegeimre mennek, annyira hiteltelenek számomra. Valaki egy pár napja írta(bocsi nem emlékszem ki volt) hogy olyan típus aki mindenkinek megakar felelni.Tanárnéni kedvence.PONTOSAN.

Madár Fokker 2012.03.25. 12:32:17

A Niki-Melák párosnak ajánlanám ezt a gyöngyszemet:

www.youtube.com/watch?v=RzrcswpgUKw&ob=av3e

E-leonora 2012.03.25. 12:51:39

@Zwekedly: Utána csak 21-én volt post. Valahova írni kellett.
Egyébként is a VV nézettebb.
RTL-t sima antennával lehet fogni falvakban, tanyákon, de a Viasat-hoz kell valamilyen szolgáltató.

orrcsiga 2012.03.25. 14:45:38

@szerivan: és mitől ekkora a pofája? :D az a másik kérdés :D
"Ez a jó pasiknak és a jó csajoknak a játéka." akkor kérdem én, ő mit keresett ott :D wooooohhooo :D

baileys 2012.03.25. 15:00:19

@mézescsók: jaja, csak lemaradt a hsz-em elejéről, hogy egyetértek azzal, amit írtál, bocsi :)

@Csubul: abszolút, nekem rögtön Ungár Anikó ugrott be róla

@Zwekedly: Nagy kereskedelmi csatornán, élő műsor, ez már több nézőt és több hsz-t jelenthet. És ahogy ott olvasgattam néha, volt egy eléggé összeszokott társaság, így - érthető módon - rengeteg offtopik hsz is született, ezt sem szabad elfelejteni.

inmemancsi 2012.03.25. 15:15:46

@nosce: na szeva hogyhogy csak egy lettél

nosce 2012.03.25. 16:00:15

@inmemancsi:
"na szeva hogyhogy csak egy lettél"

ez csak azért van mert most premier planban vagyok :)

inmemancsi 2012.03.25. 17:37:30

@nosce: jó:) hát már te is celebrity lettél

beacska 2012.03.25. 19:59:32

próbálok egy általam elfogadható párosítást csinálni a jövő hétre. Az a baj, hogy a "régi" fiúk nem nagyon beszélnek a lányokkal, így elég nehéz...

Niki-Tamás
Edina-Levente
Pít-Alexa
Krisztián-Anikó
Máté-Noémi

ha a fiúk is beleszólhatnak

ha csak a lányok (ami valószínűbb, mert az elején a fiúk választottak):

Niki-Pít
Anikó-Levente
Edina-Tamás
Noémi-Máté
Alexa-Krisztián marad a végére...

nosce 2012.03.25. 20:50:20

@inmemancsi:

áááá, ez csak az útlevél képem :)

puszAnat 2012.03.26. 06:27:16

Én is a párokon agyaltam kevesebb sikerrel:
NIki-Pít
Anikó-Lmző
Alexa-Muzsikus
Noémi-Krisztián
és matt a vége a szerelmespár...

dennis rodman 2012.03.26. 07:29:07

Reménykedjünk, hogy a Brokinak megjön az esze és lepattintja a Naivát, mert már volt két dobása (két sárgalapnál kiállitás van.. elvégre focista)

Hammy 2012.03.26. 08:54:17

miért írjátok Niki-Pítet lányok? lemaradtam valamiről?

beacska 2012.03.26. 09:01:27

@Hammy: az előzetes szerint Niki le fog csapni Pítre. Kérdés, hogy Krisztián beletörődik-e...merthogy szintén az előzetesben ezen dühöng

beacska 2012.03.26. 09:14:27

@puszAnat: Edinának szinte tuti Tamás: az "újak" közül biztos nem választ, nem is nagyon beszél velük, Mátét nem választhatja, Krisztiánt meg nem fogja.

kovácspéterke 2012.03.26. 17:07:50

@beacska: egyébként mi a fenén van kiakadva, kötlező a párcsere, nem. ehhez a manushoz képest a faék egy ördöglakat.

kovácspéterke 2012.03.26. 17:09:58

mármint ez egy kérdés volt, hogy kötlező-e

Pácsó Ármándó 2012.03.26. 17:57:17

@Mrs. Jackman: Amennyire az előzetesre emlékszem, úgy jött a levél, hogy "itt az ideje a párcserének". Ha nem kötelező és Niki mégis cserélt, akkor Krisztián jogosan hőzönghetne, de ez a Melák felháborodás és a Pít-Niki választás lehet, hogy direkt van egymás mellé szerkesztve a beharangozóban és nem Niki miatt akadt ki Kardán Doktor.

2012.03.26. 18:02:00

@Pácsó Ármándó: Nekem úgy tűnik mintha kötelező lenne.

Pácsó Ármándó 2012.03.26. 18:36:37

@szerivan: Nekem is, de milyen poén lenne, ha Niki cserélne és nem is lenne muszáj :-)

2012.03.26. 19:07:22

@Pácsó Ármándó: Nem fogja. A szerik úgy vágják, hogy minél érdekesebbnek tűnjön, szóval Melák azért lehet feldúlt mert Niki nem értékelte a kifinomult udvarlását.

hideg kéz 2012.03.26. 21:46:11

Azt hittem, beköltözik egy pincér. Olyan meggyőzően sunnyogott a bőrönddel.
süti beállítások módosítása