Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 14.

2012. március 22. 17:25 - Hódos Hajnalka

Elég tanácstalanul üldögélek a monitor előtt, hogy miért, a mai Baltás cím azt hiszem, megmagyarázza: "Lófasz és esti fény, csöcsökkel". Hogy miről fogok írni, fogalmam sincs, félő, sehogy se lesz a hogyvolt. Gergővel és a Művésznővel kezdünk, meg egy alapfokú bulvárújságíró tanfolyammal (OKJ szám: 667-554-LV). Tegnap hiányoltam, ma elhangzott, hogy Gergő milyen édes, még el is pirult, pedig a gülüszemű csaj nem fogja ám megenni! Sírok. Az érdektelen és rendkívül kínos jelenetből kiderül, ha interjút készítünk valakivel, olyanokat nem kérdezünk, szokott-e fázni meló közben, nem fél-e az AIDS-től (az agyhaláltól ugye felesleges), és a celeb nem az, aki híres. Az a sztár. Sztár nem lehet akárki, celeb viszont bárki lehet, aki elég ügyes. Olyat kell kérdezni, amihez senkinek semmi köze, az biztosan érdekelni fogja az embereket. Eltelt majd öt perc, csak mondom.

Hirtelen reggel lesz, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, Antos ugyanis megjelenik Zöldinénél, aki remélte, hogy hiányozni fog neki. A fényképezőgép. Ottó és Titi valahol vannak, hogy a pógárjenő hivatalban nem, az hétszentség, mert ott undok picsák ülnek, akik csak akkor mosolyognak, ha kárörvendenek a SOKKAL fiatalabb, diplomás kolleginán, akit a hátuk mögött törtető kis kurvának neveznek, pláne nem fossák a szót két vadidegennek a Zöldi Úrról, akit ismernek, mint a rossz pénzt. És most jut eszembe, hol volt a falról a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat? He? HOL?!

Ottóék egyébként a Zigasságot keresik. Attól függetlenül, hogy újságírók. Amíg a pógárjenő beosztott elmondja, amit már úgyis tudunk - Zöldi nyújtott be legalacsonyabb költségvetést, aztán persze pluszköltségek miatt pótköltségvetést, így pont kétszer annyiba került a kóceráj, mint eredetileg - addig Antos és Zöldiné lassított násztáncát követhetjük egyre lankadó figyelemmel. Zöldiné szépen hozza a megcsalt újgazdagné szerepét, sóhajtozik feszt, a sztori a szokásos, nem is értem miért mentem hozzá, az esküvő után egy héttel már félrekúrt. Persze azt egyetlen ilyen se vallja be, hogy a pézér' maradt. Amíg titokban csalta, addig még hagyján, de ez a Fruzsi, aki ráadásul a játszótér Arca, atyaúristen. Na meg mindenki rajta röhög. Egyébként ebben a zsibvásárbótban Zöldinek egy fillérje nincs, egy haverjával seftelte össze, és jó ötlet volt a sok giccsen túladni, mielőtt megszabadul az üzlettől. Utána édelgés és dugás, ebből mi nem látunk semmit, úgyhogy röhögjünk inkább Titin, aki tágra nyílt, üveges szemekkel ismételgeti a hivatalban, hogy jézusom, az adófizetők pénzén! Azonhá, ne hüledezzél, hát te hogy kerülsz képernyőre, baszomalássan?

Hogy Gergő hol van, fogalmam sincs, de könyörgöm, kétmilliárdból nem tellett, csak negyvenes villanykörtékre? Na, ez meg bijobót, de ez csak az epizód végén derül ki, most egy rosszul karbantartott negyvenes tőtöttgalamb düllesztgeti a csöcseit leopárdmintás felsőben, hogy rohadna le a keze annak, aki ebből még egy vég anyagot importál ide be! Mi? Persze, hogy ideges vagyok, egyáltalán hol tartottam? Azt már írtam, hogy Zöldi mekkora barom, hogy pénzeli a cicababákat, Zöldiné-Antos dugás megvót, megvan, Fruzsi kilógó mellei jönnek, úgy látszik, ebben az epizódban erre fetisizálódtak a T. Alkotók. Ricsi szerint Fruzsinak elég nagy a szája mostanában, Fruzsi szerint Ricsi egy tapló, telefoncsörgés, Ricsi balra el. Zamárdi Eszterről Kígyós nem hitte volna, hogy dolgozik, de most, hogy valaki keresi telefonon, egyből vigyorog, mint a rohadt paradicsom. Fruzsi keresi egyébként, Eszter fel is megy hozzá, Fruzsinak elege van Zöldiből, akinek a legnagyobb bűne, hogy megölte Hörcsögöt. Az épületes és meglehetősen magas színvonalú beszélgetés megszakad, mivel Ricsinek mostanában az a mániája, hogy ellenőrizgeti Fruzsit napközben, Eszter bebújik a szekrényben, Zöldi kicsit megráncigálja a csaját, oszt megy dógára.

Fruzsi picsog, ha mégeccé ráemeli a kezét, akkor! Eszter megpróbál valami használható információt kihúzni, Fruzsi emlékszik valami lovardára, de arra nem, hol van, csak arra, sátorban kellett volna aludni, de ő utál sátorozni, úgyhogy hazajöttek. Voltak egy kifőzdében is, az valami szigetvalami helyen van, arra sem emlékszik, mert odafelé nemtommivolt, visszafelé meg fosott-okádott végig a kajától. Eszter feladja, ha valami van, hívja és ne bőgjön. Hát, ha baj lenne és a Mazányi Esztert kéne felhívnom, biztos, előbb akasztanám fel magam a kilincsre cipőfűzővel, de mindegy. Eszter ezután elmegy az Ómolnárhoz állásért kuncsorogni, aki aszongya neki, ez a sóbiznisz világa, senkit nem érdekel néhány kilométernyi ellopott autópálya. Az emberek szórakozni akarnak. Nemtom, az én környezetemben mostanában elsősorban enni, megélni, meg befizetni a csekkeket, biztos nem jó helyen ösmerkedek mámeg. Kígyós megdicséri a csapatot és elhúzza a belét, ezek szerint délután hat körül járhat az idő, Ottó sokat sejtetően elmondja, nagy valószínűséggel rájött, hol hibázott Zöldi Ricsi. Feszült arcok, innen folytatjuk, Erzsikét hiányoltam, remélem, jól szolgál az egészsége, holnap jövök, csaó.

Címkék: marslakók
25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E-leonora 2012.03.22. 19:34:42

Kösz, Hajni.

Csak várom, várom, hogy valami kialakul ebből, de nagyon nem akar beindulni.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.03.22. 20:30:09

Nem irigyellek, hogy ezt a sz**t végig kell nézned!

sogeking 2012.03.22. 20:45:58

@chipanddale74: hát ja, de akit meg érdekelne, olvashatja a fikázó kommenteket

halász jóska 2012.03.22. 21:10:44

fú, de milyen rossz ez! ha nem te írnád, senki el sem olvasná, mi volt benne.

1kutya 2012.03.22. 21:12:41

@Hajni: jobb lesz, összedobsz valamit a Karajra, ott is elég nagy a punnyadás. a tévét meg sztem baszd ki az ablakon...

cukorka 2012.03.22. 21:37:23

legyen mar az zamardy, hajnalka, ha az en eletemet hogyvoltoznad, hidd el, sokkal jobban unatkoznal, kituggya, ezt a telefonos dolgot...
amugy hajra, nehogy mar ilyen konnyen feladd, a maibol ugy tunik, pedig szeretem, amikor figyelsz rank.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.03.22. 22:24:13

Én a Lánc híd oroszlánjai talapzatán sokáig azt olvastam, hogy Marslakó. Pedig Marschalkó van odaírva. :)

Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40. (t 2012.03.22. 22:51:43

óóó je, csöcsök! Ebből még lehet egy jó pornó sorozat, a képi világ már megvan hozzá.

kemény keleti kommentelő 2012.03.23. 00:23:13

A bioboltos tyúk nem a Tordas volt?
Gergő most megpakolta GülüBabát vagy nem?
Arra az agyonreklámozott mopedre miért nem írja rá a Jáksó hogy mennyié adják és hol?
Ki az az Erzsike?

Tele vagyunk izgi kérdésekkel, és nem hagyjuk, hogy ez a remek sorozat mindig kicsússzon a top5-ből.

nu pagagyí 2012.03.23. 06:36:34

Mennyit fizettek, hogy erről a szarról írjál?

lobster thermidor 2012.03.23. 06:51:47

A Maranyecz Fruzsina megmutathatja legalább, hogy milyen lett a szilikoncicije. A műtétet közvetítette az RTL, az eredményt meg az M1.
Ki meri azt állítani, hogy van ennél fontosabb dolog ma Magyarországon?!

Hódos Hajnalka 2012.03.23. 07:11:22

@cukorka: tanár úr/nő(?) kérem, én készültem! mazányi eszter a zamárdy pógári neve.

@nu pagagyí: a hogyvótot minkenki szerelembűl írja, nem pézér.

Tell Vilmos 2012.03.23. 07:43:53

Most komolyan! Valaki nézi ezt a rakás szart?

Akármi Áron 2012.03.23. 08:17:22

@Tell Vilmos: D mondjuk úgy szenvedi, leginkább a poszt miatt:)

intyőke 2012.03.23. 08:24:08

Tulajdonképpen a hogyvolt és a kommentek miatt kezdtem el nézni a 11-től, így együtt már majdnem szórakoztató. A blog sokat emel a színvonalon De valóban részvétem.

Rafkóblog 2012.03.23. 09:03:23

@intyőke: kogos! Lehet a nezettseg felet a blog henrelja! Kozpenzt a blognak! :)

Rafkóblog 2012.03.23. 09:04:13

Ugy ertem: jogos. Es heneralja. Reggel van...

Rafkóblog 2012.03.23. 09:04:46

Megint heneral lett... iPad, en igy szeretlek...

FreeWilly! 2012.03.23. 10:44:32

És ki az a bolond, aki egy Merci CLS-t vesz sofőrős autónak? A gyerekeimnek nem elég magas hátul.
Jaaa, hogy ezt adta a szponzor? Akkor már elég jó lesz...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.23. 13:10:35

@Rafkóblog: Ha elég éles, akkor lehet vele. De vajat kenni biztosan.

2012.03.24. 21:21:12

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása