Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6015-6016.

2012. március 22. 17:00 - drtorok

Én csak azért rimánkodtam a tegnapi részek előtt, hogy megússzam a Hanna-terrort. És megadatott, úgyhogy panaszra nem sok okom. Mindenesetre bíztató, hogy Zsófi tomboló shopping mániája klinikai esetté burjánzott. Továbbá mivel elbizonytalanodtam, hogy lehet-e férif és nő között barátság, erre újfent nem meglepő választ adott személyesen Bözsi mama, végül meggyőződhettem afelől, hogy ha egy nő valamit kezdeni akar magával, akkor húzzon haza és szüljön gyereket.

02.jpg

6015. rész:

Juli és Zsófi számolgatják, hogy hihetetlen, mennyit költött kacatokra Bartháné. Zsófi magyarázza, hogy szétshoppingolta az agyát, a bankok csak úgy hozzávagdosták a hitelkártyákat, ergo, kötelező volt mindent elkölteni. És így tovább, már követhetetlen volt a kártyakavalkád. Júlia, a leleményes, észreveszi, hogy egy kesztyűt kétszer ütöttek be. Faszt, mondja Zsófi, csak kétszer megvette ugyanazt, mert az első párról megfeledkezett a shopaholista. Én már Juli helyében a mentőket tárcsáznám. Ok, Juli elkészült az összegzéssel. Miiiii?! düllednek Bartháné szemei. Eggyel több nulla van a végén – és az agyam helyén is! Számold újra! mondja, hisz mint kiderült, nem a számok mestere.

Szénné égett plüsskutya a műanyag abroszon. Peti, Linda takarítanak. Peti bocsit kér, csak meglepit akart. Vili bá’ érkezik, mi ez a szag? Kérdezd a drágalátos Petikét! Mit izélsz, inkább értékeld az igyekezetemet, kit érdekel, hogy leégett az egész RTL székház? Peti szétfeszül a romantikus érzésektől, de Linda leidiótázza. Nem vagyok az! Második lettem a szónoklat versenyen, tudd meg! Ha nem segítek neked, sehol nem lennél, Lindukám!

03.jpg

Peti haza, Linda a kukákhoz viharzik, Zsolt elkapja, mert aggódó apuka. Vili rohan utána, beszélj drágalátos Petikével. Becsüld meg, mert lepedőt is varrt nekem, amikor anyád szívét hódítottam vissza az épület falán pókemberezve. Linda belátja, hogy túlspilázta. Gézu Gizi irodájában. A bombanő csomagot bíz a taxisra, azt hazudja, extrasürgős. Valamiben sántikál: felhív valakit, és misztikusan suttogja, hogy a csomag elindult. A szája elégedett 45 fokos fordulatot vesz.

 05.jpg

Juli és Zsófi még mindig a nő szenvedélybetegségén tépelődik. Zsolt nem tud semmit, ha kellett, hazudtam, abban jó vagyok. Leárazás, utánam dobták, túrtam, stb. Akkor is megveszem, ha tudom, hogy soha nem hordom, egyszerűen megbolondulok, ha otthagyom. Klinikai eset. A pincét is ellepték a ruhái, a dobozokra azt írta, hogy Várhidiné. Szóval az te vagy! kiált Juli. De csak ehhez értek, magyarázza Bartháné fél pár kesztyűben, mert se gyerek, se munka, se terv. Add el a szarjaidat, sok kicsi gönc sokra megy. Talán dolgozni sem ártana.

06.jpg

Peti teniszlabdát pattintgat kedvetlenül. Linda csenget. Szia. Mi a helyzet? Rájött, hogy igazságtalan volt. És? Nehari. Felejtsük el. Nézzük meg a vámpíros filmet – jesszus, még itt tartanak?! Előtte áruld el, mekkora hazug vagy, szóval: tényleg második lettél? picsul be máris Linda, romi zene lekonyul. Mert leidiótáztalak, és be akartad bizonyítani, hogy jobb vagy nálam? Csaltál a KRESZ-en, hazudtál a tetkóról, egy mocsadék vagy. Ide az értesítéseddel! Szartam bele, kidobtam, mondja Petike. Akkor erről ennyit! vágja rá a lány.

07.jpg

A Rózsa kong az ürességtől, csodálatos, hogy a dübörgő üzlet hogy dőlt be két hét alatt. Egy tejeskávét adott el Szabi. Nyomjuk fel az árakat, javasolja. Téged se az eszedért fognak ellopni, mondja a főnök. Panda robog be, mi van, zártok? vicceskedik. Mit akarsz? Hogy határoztál? faggatja Andi a spermadonor kiszemeltjét. Van vagy nincs megtermékenyítés? Fizetek is az örökítő anyagodért. Rád is fér a zsé, ahogy elnézlek, Zsoltikám. Te ingatlannak nézel engem? értelmetlenkedik Bartha, mert ő sem eladó, sem kiadó. Szóval ott még nem tart, ahol például Ádámunk.

08.jpg

Vili takarítja az odapörkölt plüssmaradványokat. Gizi jön haza, semmit nem ért, Jézusom! Meg: Nem hiszem el! Továbbá: Elviselhetetlen a bűz! Végül: Nyisd ki az ablakot! Zsolt haza. Neje békülő madártejet készít neki. Mindketten mondani akarnak valamit egymásnak: te, nem baj, ha csurran-cseppen egy kis sperma Pandának? Te, nem gáz, hogy milliókat költöttem közönséges, butik cuccokra? De Bartha hagyja Zsófit kibontakozni, az meg nem tudja kinyögni, inkább kamuzik egyet: Szabi furán viselkedett. Nem hagyta felírni a fogyasztásom. Igen, mostantól nincs felírás senkinek. Én nem senki vagyok, hanem a feleséged. Beégettél, baszki! kiabál Zsófi. Csak a biznisz érdekli Zsoltot, rá meg szarik. Felhúzza a drága szőrmés kabátját és elhúz.

09.jpg

Liftajtó nyílik, Géza ki. Ajtót keres, 61-es. Hahó! Gyere be! Ádi vár rá békülésre készen. Mekkora madár vagyok! üvölt Gézu. Dumcsizzunk két szót, javasolja Ádi. Egyet se! bassza a taxis a kamucsomagot a fotós kezébe . Ovis vagy! folytatódik tovább az emelkedett hangulatú békítő show. Bezzeg az összes csajomat jó volt megdönteni! fröcsög Géza. Tegyünk pontot az ügy végére. Majd én döntöm el a ponttevést! kiabál tovább a sofőr. Ádi higgadtan érvel: ez tiszta dedó. Mindenkinek elege van, de a kulcsszemély Kinga, mert ő is kivan. Brutál ez a kirekesztettség. Kingáért gondold át.

10.jpg

6016. rész:

Még mindig Ádinál. Gézu körülnéz a szuper kecóban. Nem bírom a búrádat. De nem kerülhetjük el egymást, győzködi tovább a fotós. Ha összefutsz Alizzal, abból bármi lehet, szavaz Géza tengernyi bizalmat drága barátnőjének. Aztán önreflexió: bevallja, hogy Aliz bármikor őt dobná, hiszen ő csak egy csóró taxis, Ádi meg egy kurvajó fotós egy nagyszerű lakással. Peti, Bali videojátékoznak. Lindával fasz kivan. Peti azt képzeli, hogy minden zombi Linda, és széjjelbassza a fejüket!

 11.jpg

Na, Ádiék haladnak, már együtt iszogatnak. Géza odavan a kecóért. Ez látszat, itt semmi nem az enyém. Csak addig maradhatok, amíg a tulaj értékeli, amit csinálok. Miért, mit csinálsz? tapint rá a kurválkodásra Géza. Ööö, amíg tetszenek neki a fotóim. Amúgy Ádi templom egere és kifejti, hogy neki nem lesz állandó csaja, irtózik a meghittségtől, meg az ilyen hülyeségektől. De ha Kinga akarja, akkor maximum barik lehetnek, nyugtatgatja Gézát, és őt is célba veszi: egy haver jól jönne, aki visszatart a baromságoktól. Már vizionálom Géza arcát, amikor megtudja, hogy Ádám prostituálja magát.

12.jpg

Miközben Szabi Aliznak panaszkodik, hatalmas mennyiségű füst árad ki a Rózsából, melyre sosem derül fény, hogy miért is. Gézu és Ádi a legnagyobb barátként érkeznek. Moci-taxi versenyt is rendeztek, amiben Géza győzedelmeskedett. Gizu sprayez lelkesen, hisz mint tudjuk, az izzadságra is a dezodor a megoldás. Linda jön, lebassza az anyja. Peti jót akart, elszúrta. Ki kérte rá? Fogadd el, amilyen. Ha gyújtogat, ha nem. Lindának elege van belőle. Az édesanyukádat is lecserélnéd? lelkiterrorizál Gizike tanulság zenére. Mindenkiben a hibát keresed. Peti jó gyerek, és Gizus sikál tovább.

13.jpg

Géza Alizt taperolja, Bözsi mama főz (meddig marad még és miért?) Szóba állhatsz Kingával, nagyvonalúskodik a nő. Erre fel a taxis nokedlit kér vacsira majd munka után, most megy fuvarozni. Tényleg nem lehet pasi-nő között barátság? kérdi az unoka a nagyanyát. Persze, hogy soha. Ez mind tapasztalat. Neki is volt egy kemény ügye a szomszéd Lajossal. Ahogy Bözske eltemette az öreget, rögtön kibújt a farok a zsákból, Lajos betámadta Bözsi mamát, az meg jól elzavarta.

 14.jpg

Ádi, Kinga. Haverok lettünk Gézával, büszkélkedik a fotós kurva sisakban. Zavart szünet. Na, én akkor megyek. De már végeztem a vasalással, húzza ki a dugót a konnektorból Kinga. Akkor is megyek. Ádi! Csak az.... hogy... most, hogy szabadon járkálhatsz... nem jössz át vacsira? Remek! Hívjuk meg Gézuékat is, javasolja Ádám összeszarva magát. Kinga kész van.

 15.jpg

Zsófi meglátogatja Klaut a kórházban. Rendezvényekkel haladsz? Igen, szükség van rám. Folytatni akarom nálad akkor is, ha kiengednek. Ez kinek az ötlete volt, Bartháé? feltételez igen keveset unokahúga döntéshozó képességéről Klaudia. Elküld dolgozni, ennyire szarul álltok? jóindulatúskodik. Vagyis, Klaum, pont te, a kitűnő üzletasszony, úgy gondolod, hogy ha jól mennek a dolgok, akkor a nő maradjon csak szépen otthon semmittenni? De Zsolt nem is tudja. Akkor nagyszerű.

16.jpg

Ádi hazamegy. Mókuska, hol voltál? kérdi kitartója. Milyen az új mocid, amit a múltkori kúrásért kaptál? Klassz. Egész éjszakára marad a nő. Rosszul van a férjétől, hiányzik neki a kényeztetés. Ádámot a hányinger kerülgeti. Linda Péterrel találkozik a gangon bocsikérő hangulatban. Dumcsi? Ma nem. Holnap? Nincs kedvem, de én is beszélni akartam veled. Linda reménykedve illegeti-billegeti magát. Igazad volt, folytatja Peti. Nem megy ez nekünk. Kevés vagyok neked, nem passzolunk. De nem vagyok sötét, és már nem szeretsz, és otthagyja végre a lányt.

 17.jpg

Zsolt otthon búslakodik. Zsófi érkezik. Hol voltál? Klaunál. Miért terítettél meg? Rózsa kaját eszünk. Zsolt bocseszt kér, Zsófi is sajnálja. Zsolt még jobban. Klaunál dolgozom tovább. Annyira nem állunk szarul. De van hozzá kedvem. Úgy tűnik, Barthának sem tetszik a munka projekt, gyorsan a gyermeknemzésre tereli a szót. Zsófi faszkivan arcot vág. Minek hozod ezt fel? Mikorra tervezed? Lehet, hogy kurvára soha nem akarok gyereket! Zsolt kész van, ebből nyilván Pandának lesz sperma helyzetelőnye.

18.jpg

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2012.03.23. 02:19:40

csak tudnám, minek nézem ezt az izét...
süti beállítások módosítása