Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 5x02 - The Way of the Fist

2012. március 21. 14:00 - Chat Géza

Hank egy laza dodiztatással indítja a reggelt, de a következő pillanatban kiderül, hogy lehet egy másodperc alatt a mennyből a pokolba zuhanni. Épp a „neked pornóznod kellene” bóknak szánt kijelentésével kapcsolatban magyarázkodik Kali-nak, amikor a terasz üveg ajtaján betoppan Apocalypse és eszelős tekintettel az arcán, szó és gondolkodás nélkül szitává lövi a szerelmi ágyat és a rajta enyelgő párocskát. Charlie egy jó erős seggrepacsival ébreszti fel iszonyatos rémálmából barátját, és miután sikerül tisztázni, hogy senki nem könnyített le szájjal senkit, a biztonság kedvéért Runkle ügynök gyorsan elmeséli, reggeli zuhanyzós maszturbálós élményét.

Témát váltva Hank tájékoztatja barátját, hogy annyi kedve van Santa Monica-i zsaru melóhoz, mint Ford Fairlane-nek Zuzu Petals-szal beszélgetni, vagy mint sajtreszelővel ’ólomkatonázni.’ A lágyszívű ügynök kivételesen nem enged komájának és hagyja, hogy ő rendezze le a dolgot a fekete Hip-Hop pápával. Ha ez nem lenne elég, Hank-nek még a lányát is meg kell vigasztalnia. Ezért csörög rá Karen, akit telefonálás közben, szexuális keringőre invesztálnak. A Moody apuka, ötletek híján egy Ipad 2-vel akarja lánya szájának mosolyra gördülését előidézni. Most, hogy sikerült mindent tisztázni, Hank és Charlie pár csicskapofon kiosztásával zárja, a reggeli erekció időpontjára leszervezett baráti meetinget.

Hank, angyalok szárnyain tipegve átsasszézik az egyetem parkján, hogy atyai csókot lehelve lánya homlokára elsimítsa a tegnap esti vacsora kellemetlenségeit. A kedves szavak és a vadi új Ipad nem aratnak osztatlan sikert, mert Becca zsebében már figyel egy táblagép, a meghunyászkodó apai bocsánatkéréstől meg már szabályosan öklendezni támad kedve. Feltűnik Tyler, aki egy ököl pacsival próbálja oldani a feszültséget. Ez nem nagyon bejövős téma Hank-nél, de a kis anyaszomorítónak csak sikerül kikunyerálnia a Becca-nak szánt Ipad-et. Hank csak reméli, hogy ezzel azért sikerült egy piros pontot szereznie a lánya által vezetett erkölcsi ellenőrző füzetbe.

Hank, folytatva a ’lelépni LA-ből’ hadműveletet, beköszön Apocalypse-hoz, hogy közölje vele, nem ő lesz az a barom, aki megírja azt a rohadt forgatókönyvet. Amíg Alfred elmegy szólni fekete gazdájának, addig pont tud egy sor, kisujjból kirázott bókot nyomatni, a medencében hesszelő, piedesztálra emelt csókkirálynőnek. A gerjedő szexuális túlfűtöttséget eloltva, Hank kezdeti erekcióját lelombozva megérkezik Samurai Apocalypse, aki a következő képen fogadja a rossz hírt: „Mé’nem írod meg a szaromat baszod?! Azé mer nigga vagyok? Vagyazé mer utálod a Hip Hop-ot? Vagyazé mer sok bulát megsunáztam? Mindegy. Leszarom. Gyere velem nigga, aztá’ maj megérted mé kell nekem dolgoznod.” Nagyon nincs más választása, ha menni kell, hát menni kell.

A csodálatos triumvirátussal, Charlie, Marcey és Stu hármas fogatával közli az óvoda igazgatója, hogy a kis Stuart, az egyik játszótársa, Ava előtt maszturbált. Marcey „nem esett messze az alma a fájától” monológját megszakítva, Stu egy kisebb adomány felajánlásával simítja el a kínos helyzetet. Ennek fényében Charlie-ra marad a feladat, hogy meghunyászkodjon a kislány anyja előtt. Távozóban azért még kiderül, hogy az ifjabb Runkle mellé új dadus kell, mert Marcey kiadta az útját a réginek. És az az út egészen Mexikóig vezet.

Közben a Hank és Apocalypse duó, már keményen rombolja az aszfaltot, valami hót matt fekete gengszter cirkálóval. Samurai megmutatja, hogy mivel telik egy napja, és akkor majd Moody is vágni fogja, hogy mi a tényállás a Santa Monica-i zsaru ügyében. Miután sikerül lefektetni az aranyszabályt, hogy soha semmilyen körülmények között, nem lehet egy nigga magnóját piszkálni, az aranyhangú istennőnek titulált Kali-ról is tesznek pár keresetlen megjegyzést. Mindegyik sunázná, ez nem is vitás. Végre megérkeznek az étterembe, ahol a rendezővel haverkodnak. A bemutatkozás felesleges, mert a haversrác pontosan tudja, hogy ki is az a Hank Moody. Annyira tudja, hogy a volt nője egy részletes emailben beszámolt az egykori szerelmi afférról. Hank a hiúságát legyezgetve kíváncsi lenne a mocskos részletekre, de inkább lemond az este montázsszerű felidézéséről. Valahogy rendezni kell ezt a számlát. Hank Moddy visszatér a ringbe, kimennek a ’hóra’, hogy bucira verjék egymás fejét. Apocalypse – aki eddig a WC-n gittegylet gyűlést szervezett – egy kisebb vigyorral és a „nyomd le a niggát” hajrá szlogennel szponzorálja az eseményt. A nagyszabású bokszmeccs nem tart sokáig. Hank egy ütés után már a flaszteren hesszel.

Charlie megérkezik a megalázó bocsánatkérés helyszínére, ahol egy kedves lány nyit ajtót. A félreértés után kiderül, hogy ő csak a kis Ava dadusa, a kedves anyuka pedig csak most érkezik meg az előtérbe. Charlie, a köszönésével egy kisebb szívrohamot okoz Ava-nak, aki ezt követve – a dadussal a nyomában – sebesen elfut szobájának menedékébe. A két szülő így már békésen beszélgethet egy üveg bor társaságában. Charlie szemében egyből felcsillan az „ebből baszás lesz” felirat.

Eközben pár fekete tesóval bővült a gengsztercirkáló kétfős legénysége, akik így már nagyobb füstöt termelnek, mint egy nagyobb költségvetésű Kiss koncert. A csapat kirobbantva magát az autóból, bebandáznak a stúdióba, ahol pont Kali énekel fel valami seggriszálós számot. A csajszika még a szempilláit is rebegteti Hank-nek, aki csak akkor hagyja abba (egy pillanatra) az énekesnő önkívületi csodálatát, amikor a háta mögött az egyik nigga, heccből vállon lövi az elérzékenyült sírós niggát.

Charlie és a kedves anyuka önfeledten beszélgetnek Marcey és Stu szexuális életéről, amikor ezt megszakítva a hölgy finoman arra utasítja Charlie-t, hogy "vegye elő" és nyúljon magához. Természetesen megteszi, hisz ő ebben nagy király, de kitörés pillanatában betoppan a dadus. A kiscsajt azonnali hatállyal lebassza, a megkönnyebbült Charlie-hoz meg hozzávág egy tekersz Szilviát. Megtisztálkodva a kocsijához kullog, de nem marad sokáig egyedül, mert jön utána a pityergő, már munkanélküli lány is. Mind a ketten a saját kocsijukban ülve beszélgetnek, Charlie a dzsuvás törlőkendővel teli kezével magyaráz a lány irányába, majd az ifjabb Runkle felügyeletének munka ajánlatával vigasztalja. A lány az állással együtt, a ’fújos’ zsebkendőt is elfogadja.

Az esti VIP partin vagyunk ahol Apocalypse finoman rákérdez, hogy „Akkó mos’mi lesz baszod?!” Hank lágyan kitáncol a megmérettetés alól és visszautasítja az ajánlatot. Ekkor meglátja a tenyérbemászó Tyler-t, egy másik kanapén, két luvnyával az oldalán héderezni. Az aggódó apa jelmezét magára öltve, Hank odamegy a sráchoz és kérdőre vonja imént látott cselekedetét. A srác jól tekeri a szavakat és Hank apuka is nagyon jól tudja, hogy bármennyire is szeretné, akkor sem cipőzheti meg az okostojás Tyler-t, mert azzal csak lánya szívét törné darabokra. Nem tehet mást, minthogy csendben visszakullog a VIP szektorba és vázolja a szitut a fekete tesóknak. „Jó fater vagy te Moody.” így nyugtázza a dolgot Apocalypse. „Béke veletek tesókák!” és Hank elhagyja a fertő színhelyét.

Hank utolsó látogatása alkalmából tisztességen bocsánatot szeretne kérni lányától, amiért akkora seggfej volt, hogy egy vacsora erejéig sem tudta félretenni apai/férfiúi büszkeségét és megállás nélkül - esélyt sem adva szegény srácnak - baszogatta Tyler-t. A megható beszéd eléri célját, Becca dob egy mosolyt apjának ezzel tudatva, hogy újra szép szivárványos körülötte minden. Az öröm nem marad sokáig felhőtlen. A szopadék gyerek most telefonál, hogy megverték a klub előtt és kórházba vitték. Karen és Becca fejvesztve rohannak a kocsihoz, miközben Hank bambán, együgyű tekintettel az arcán olvassa Samurai-tól kapott SMS-ét: „Megcipőztük helyetted a kis niggát. Nem kő megköszönni, csak írd meg azt a szart!”

Címkék: kaliforgia
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.03.21. 14:30:33

Már most elnézést kérek azért, hogy rosszul írtam - az 5x01-ben is - Marcy nevét. Egy igazi barom vagyok. Meg van még más egyéb is. Szóval megyek és bedaráltatom a bölcsész diplomámat.

Otherself 2012.03.21. 14:35:16

Tetszenek a szófordulatok, elég raj a dolog, így tovább. :)

cinatra 2012.03.21. 16:43:05

annyi kedve van Santa Monica-i zsaru melóhoz, mint Ford Fairlane-nek Zuzu Petals-szal beszélgetni
muhaha

Pereszlényi Péter Pál 2012.03.21. 17:24:08

főni szinte ragyogol ebben a krónikás szerepben, írásod képe pediglen akárki megirigyelhetné...kalapot lengeteg bambán s lelépek oldalt h ólomkatonázzak.

2012.03.24. 21:26:31

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása