Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x10

2012. március 21. 08:30 - sixx

Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb időt szánnak a szerkesztők, Pinokkina sem vonul a kamera felé fenyegető léptekkel, valahogy feszesebbek is az epizódok ettől.

A reggeli ébredés képei közül a legjobb a Melák-Műanyag párosé, a bizonyos vélemények szerint Mester Tamásra megtévesztésig emlékeztető Pokahontasz szépen tagoltan elmagyarázza Meláknak, hogy mér' ne igyon annyit (3 feles), ha nem bírja.Melák a kamerába rettenetes éjszakáról mesél és elgondolkodva morzsinkálja a farkát a zuhany alatt.

Csíra és Pedró nem nagyon akarja elhagyni a szobát, Pedró valahogy érzi, hogy ez nem az ő napja lesz. A FSZK-zás van műsoron Naiva és Broki budoárjában is, aztán jön a reggeli, ahová Pedró egy szál virággal érkezik, és kezdi járni a kanosszát, mindenki röhög, Noémi pedig megbocsát neki, legalábbis azt mondja. Hiper vércukorszintje vészesen alacsony lehet, mert rekedtek azt hörgi, hogy jóvanmár, zabáljunk basszameg, ne picsogjunk. Noémi a kamerába nagyon helyesen azt mondja, Pedró csak érdekből kért bocsánatot, Csíra viszont leszarja az ő érzéseit, nem is vártunk mást tőle, hiszen máris a saját seggét védi, Pedró nélkül nemigen lenne hosszú életű a villában.

Melák a nappaliban előveszi legjobb fater-hangját, Pedró fiam, ideje megkomolyodni és változtatni a viselkedéseden. Pedró pedig ahelyett, hogy rámutatna, nem ő hányta félig tele a matracot és dugította el a vécét, hallgat, mert mi a faszt tehetne. Melák full jóban mondja, amit, és közben kényszeresen vakarózik, vannak dolgok, amit gondolunk, de ki nem mondhatunk - ezek szerint ő is faszszopó szlovák kurvának tartja Noémit? A kamerába Melák azt mondja, valahol ő is felelős, mert ha nem csapja szíjjel magát, akkor kint van ő is Pedró mellett, és leszabályozza, amikor elvetemül. Aztakurva, ez milyen mottó már. Juan levelet hoz, Hiper olvas, Pedró fiam, nem kellett volna faszszopózni, pakolj össze és húzzál innen a gecibe.

Senki nem csodálkozik vagy döbben meg, a döntés ellen csak Csíra ágál, de ő sem Pedró, hanem saját maga miatt. Műanyag az alkoholra vezeti vissza a dolgot, Hiper menne Csírának segíteni a pakolásban, de Melák leállítja, faszom, mit segített nekünk Csíra? Semmit. Akkor meg? A döntést persze ki kell beszélni, ÚjPéter megállapítja, hogy még Melák sem lenne ekkora paraszt, az absztinencia bronzolajjal felkent papnője, Műanyag pedig ismét megemlíti, hogy az alkohol tehető felelőssé a dologért. Pokahontasznak küldöm az alábbi nótát Ozzy Osbourne-tól szeretettel. (Milyen riffet tol már Zakk Wylde, mi?)

Csíra a mödanszié mellett pocol, és a szingliszobába költözéstől retteg, erre jön egy levél, és igen, menni kell. Hol a londinerem, basszameg, negyedjére költözöm, mondja Csíra. Közjáték: Naiva és Broki hevesen smárol, nagyokat sóhajt és szárazbasz. Megint.

Juan újabb levelet hoz, Alexa elküldhet egy csajt meg egy palit randira, Noémi és Broki megy, egyértelműen azért, mert Alexa ÚjPéterben látja a jövőjét a villában, de csak úgy tud hozzáférni, ha a párja, Noémi nincs a hotelben, Broki meg vélhetően azért, mert túl nagy a szerelem Naivával, és ideje kicsit megkavarni a szart. Vagy csak nekünk akart jót, és megkíméli a nézőket egy újabb textilpettingtől. Naiva kibírja röhögés nélkül, hogy a faszija randizni megy, Alexa meg a képernyőbe indokol, azt mondja, amire gondoltam. ÚjPéter és Noémi búcsúzkodik, mindenki legyen észnél, jólvan. Broki is megkapja a használati utasítást Naivától, nem baszunk, nem nyalunk, úriemberként tessék viselkedni. A randisták megsztájlingolják magukat és irány az óceánpart. Csíra azért beleülteti a bogarat Naiva fülébe, oszt mi van, ha Broki visszajön, oszt csak szlovákul beszél? Naiva rögtön szívbajt kap, tényleg, olyan van?

Az óceánpart felett az ég narancssárga a CSI:Miamiban is alkalmazott szűrök miatt, a vízben és a parton fetrengő-lubickoló párost egy baseballsapkás operatőr veszi lelkesen, a villába pedig új vendég jön, Levi, az elemző, aki saját magát antipatikusnak tartja, és reggelente rosszul lesz, ha belenéz a tükörbe. Biztos hasadt személyiség. A haját kicsit céronáldósra fazonírozták, és nagy játékosnak tartja magát. A belépője csendes, egyszer csak megjelenik, Naiva és Hiper fogadja, majd viszi le a mödanszié mellé, jézusom, most megint jön Muzsikus a famíliával?

Egyelőre a nőkkel puszilkódik össze, szia, Levi vagyok, én meg Pokahontasz, és ez a saját bőröm, ilyen barna, nem jelmez. Melák szerint nem szimpatikus Levi, nem jön át neki, mondja. Csíra kipattan a vízből, heló, szerintem hozzám küldtek. Hozzád? Meg kell tömni kajával? Beszáradt a pírszing? Alexa menten odalép, heló, én is szingli vagyok, mit szólsz? Kőpapírollózzátok le, oszt szóljatok, veti oda az elemző kedvesen, Csírának nem is jön be.

A parton közben megterítenek Brokiéknak, autentikus mexikói ételt, hamburgert esznek, és Naiváról van szó, benned, Broki, mondja Noémi, szerelmi érzés nem fog kialakulni. Együnk, baszki, mondja Broki, és ezzel le is van rendezve a dolog. Odafent Alexa lecsap az elemzőre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, megmutatok neked mindent. S lőn. Levi nem hülye, menten érzi, hogy Alexa rá akar akaszkodni, a csaj meg nem érti, miért nem lett szimpatikus neki. Levente Hiper felé tendál inkább, nem értem, hogy tudja a zsibbasztó monológot hallgatni, aminek az a célja, hogy kiderüljön: van-e titkos küldetése Levinek, vagy nincs. Én akkor is behazudnék egyet, ha nem lenne. Muzsikus szerint az elemző lehet a csendes gyilkos. Levente tök nyíltan kérdezgeti Hipert és Alexát, hogy most akkor mi van, hogy ő Pedró helyére jött, volt-e már ilyen, stb., mire Alexa felháborodik a kamerába, ez neki nem szimpatikus ez a kérdezgetés, micsoda dolog ez már. Jaj.

Csíra a mödanszié végében Muzsikust kérdezi, hogy mi lesz a sorsa, hiszen a családtól függ, az meg hóttkomolyan veszi a kérdést, és válaszol: megvédjük a csontos segged, majd rábeszélem Leventét, hogy veled legyen, ne foglalkozz vele. Forget about it, mi? Muzsikus tiszta Lefty bazdmeg. Csíra leventét mentőövnek tartja, ez így érdekes lehet azért, egy Alexa-Csíra iszapbirkózás biztos fasza lenne. Broki a randin közben nyugtatja Noémit, ÚjPéter nem akar dobni téged, bár Alexa szemiben benne a róka. A randi végén Broki két helyi kölyökkel focizik egy kicsit, és kiderül, hogy sokkal kevésbé ügyetlen, mint gondoltam. A mödanszié mellett Műanyag Melákkal flörtölget, amiről mindkét fél úgy véli, hogy ő irányít, és szopatja a másikat, pedig Melák csak Pokahontasz kesztyűbábja. Alexa finoman nyomul ÚjPéterre, aki viszont nagyon taktikusan hárít, és tényleg nem akarja átbaszni Noémit.

A randisták visszajönnek, azt hazudják, hogy delfinnel úsztak, és ettől Hiper a szokásosnál is magasabb fordulatszámon kezd el rezegni, remélem soha nem árulják el neki, hogy csak kamuztak, A nagy élménybeszámoló közepette Broki észre sem veszi Levit, mert annyira jelentéktelen, Szólnak neki, hé, van egy új csávó, ja, tényleg, szevasz, gyors kézfogás, ebből sem lesz öröbariság. Broki beszámol Naivának a történtekről, Noémi meg ÚjPéter mellére fekszik, és hugyozás előtt még benyögi, hogy kell neki egy B-terv, mert nem bízik a csávóban. Noémi a beszélgetés közben fejbe vágja ÚjPétert, szúnyog, magyarázza, szerintem meg inkább miheztartás végett. Levi, a Jelentéktelen és Melák úgy gondolja, holnap lesz valami kavarás, mert már csak két nap van a párválasztásig. Levi a villa jolly jokere, aki a saját helyzetét egyszerre tartja jónak és rossznak, sajnos mondandójába beleszövi az "asszimiláció" szót, amitől Melák láthatóan megzavarodik, kardántengely, nyögné ki riposztként legszívesebben.

Juan levelet hoz, Levente Csírával és Alexával alszik a szingliben, és ami az igazi dráma: Broki és Noámi mostantól egy pár, Naiva és ÚjPéter meg dettó. Jó, nem nagy tragédia, két éjszakát kell csak kibírni, a párválasztáson majd Broki beáll Naiva mögé, oszt jó. Naiva ettől még kicsit szomorkás lesz, de Brokit különösebben nem hatja meg a dolog. Melák szerint ebből kucorodás lesz, az nem derül ki, melyik viszonylatban. Naiva szerint ha otthon lenne, és nem itt, akkor kihullana a haja az idegtől hogy Broki mással alszik, de itt felkészült rá. Hiper Csírával dumálgat, Csíra azt szeretné ha Hiper reklámozná egy kicsit Levinek, mert láthatóan jóban vannak. Csíra szerint Levi annyira se íze, se bűze gyerek, hogy inkább hazamegy. Közjáték2: Naiva és Broki hevesen smárol, nagyokat sóhajt és szárazbasz.

Este a mödanszié mellett Naiva és Műanyag edz egy kicsit, Pokahontasz seggezik, de csak addig, míg Melák meg nem jön, jesszus, be ne állj mögém, mondja, nem vagyok akkora paraszt, legalábbis egyelőre, mondja Melák erre. Nem a faszt, részegen is beszálltál a lábam közé, de lerúgtalak magamról. Na, lefekszenek az agyhalottak végre, Csíra és Alexa között Levi, Alexa máris hevesen nyomul, Csíra viszont nem aktivizálja magát, így nem fogsz bent maradni, hallod. ÚjPéter és Naiva a lehető legtávolabb agymástól az ágyban, Brokit meg Noémi gyúrja le, de csak a hátát, vagyis csak azt mutatják. Na, ez elég lapos rész volt, hátha a holnapi érdekesebb lesz, mert így hogyvótot írni is kínszenvedés. 

Címkék: éden hotel
418 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszi_muszi 2012.03.20. 19:25:34

Nem fogjak hazaküldeni sztem a kis fikást! Majd lesz kb. egy olyan hogy döntsenek a játékosok, hogy szerintük miújság.....de remélem tévedek és kipicsázzák a hülyegyereket! :)

tvsc 2012.03.20. 19:29:54

@nyuszi_muszi: Mondjuk egy olyan bünti jó lenne neki, hogy 1 hétig a személyzet helyett ő takarítja a Hotelt, reggel 6-kor kell kezdenie. Plusz amiért italozás közben faszszopózott, ezért meg kellene tiltani az italozást 1 hétre. Azt hiszem lenne pár játékosnak elvonási tünete.

cric82 2012.03.20. 19:30:40

ez csak cici, ami kivillant :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 19:39:10

@jadebulgari: leszel ott ma, ahol gondolom?:)

@cric82: és a tükörben meg látszik a feneke bugyiban:) Jó ez a kép, na:)

vegato · http://smileandrun.blog.hu/ 2012.03.20. 20:11:17

milyen mestermódon megkomponált a posztkép a tükörben a popsival, edina a legszebb nő a felhozatalból btw

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.20. 20:31:22

Amilyen fordulatos az Éden Hotel, remélem Noémit zavarják haza mert lekurvázták:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 20:33:26

@Űrhajózási Bundermajom: és már duplán, mind a két nemtől megkapta, ez jelent valamit!:D Támogatom az ötletet:D

szabohajni68 2012.03.20. 20:37:47

@tvsc: Egyetértenék a pia-elvonással, legalább lenne idejük kijózanodni. Nekem 25 éves a lányom, 22 a fiam, de nem látom őket ilyen agyatlan részegnek. A fiam 16 évesen szilveszterkor csutkára itta magát, összeakadt a nyelve a "szia anyu" mondatformátumnál. Ez egy életre elég volt, azt mondta. Azóta egy határ után leáll, még nem vonszolta senki haza reggel. Akármikor megtehetné, felnőtt ember, mégsem meg túl egy rosszulléti szinten. Lehet "okosan" is inni, nem hányásig nyomni lefele.

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.20. 20:52:45

hát nekem Edina a kedvenc csajom az ÉH-ben:)

tvsc 2012.03.20. 21:09:39

@Űrhajózási Bundermajom: szerintem is, egyrészt nagyon jól néz ki, kettő a bentiekhez képest kifejezetten értelmes.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:24:33

Remélem pedrot nem küldik haza. Egy részeg, mérsékelten intelligens suhanc tirpáksága volt, amit lehet, hogy 10 perc múlva már meg is bánt.
Ami viszont már gonoszság, hogy a viasat ezt a mérsékelten intelligens félig gyereket most céltáblára szegezi, hogy prezentálhassa, hogy ők mekkora antirasszisták és minél nagyobb show legyen. A sok hülye meg lődöz rá és pfujjol pedig nem nagyon hiszem, hogy ezek között az erkölcsőszök között akad olyan, aki még soha senkinek sem tett megjegyzést a származására, nemére, vallására, korára meg az ilyenekre.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:27:29

Edina forgatja a szemeit.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:28:41

Melák erkölcsi intelmei. Mert ő aztán tudja a határokat.

Ditti82 2012.03.20. 21:29:19

Leszabályozni Petit? És téged kiszabályoz le, te agyatlan? :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.20. 21:29:28

Krisztián közölte hogy gondolni nyugodtan gondolhatod hogy fasszopó szlovák kurva, csak nem illik neki hangot is adni :))))

f.fredericks 2012.03.20. 21:29:29

Tele lehet ez a Mexikó szúnyogokkal vagy bolhákkal, mert ezek állandóan vakaróznak.

Ditti82 2012.03.20. 21:30:59

Kíra kicsinálja Noémit, ez fix.

f.fredericks 2012.03.20. 21:31:14

Ijjjj, ez tré! :(
Na akkor most Kira bratyizzon le, Píttel, és tegyék ki azt a fasszopószlovákkurvát. :)

busifa 2012.03.20. 21:32:16

@Ditti82: ez érdekes szál lesz!! :)

Atok 2012.03.20. 21:32:21

@mocskosmacska: nem rasszizmus, hanem nacionalizmus :)

haruka 2012.03.20. 21:32:27

@Hooshee: ez igaz. én ma azt gondoltam az egyik kollégámról,hogy egy idióta fasz, mégsem mondtam a szemébe. :))

tryclops 2012.03.20. 21:32:58

Fattert vissza az Édenbe!
Azért korrekt az lett volna, ha a többiekkel rakatják ki. :(

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.03.20. 21:33:14

Ne menj Pedró! Neeeeeeeeeeee! Ne csomagolj. Állj be a személyzethez! A lényeg, hogy maradj.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.03.20. 21:33:21

Nem mintha nem lenne érthető a hazazavarás, de azért hozzáteszem, hogy amikor Szandra pofozkodott, akkor megszavaztatták a többieket. Az kisebb bűn volt?

Mikro_cica 2012.03.20. 21:33:27

Ezek törnek pálcát felette?
Ez a sittesképű Krisztián meg ez a parasztpicsa jellemtelen Noémi?

mocskosmacska 2012.03.20. 21:33:43

Szerintem peti semmivel sem rosszabb, mint a többi köcsög, aki nem tud viselkedni.

ncokicsi 2012.03.20. 21:34:06

De gáz, Noémit haza!

busifa 2012.03.20. 21:34:33

@sogeking: én megmondtam hogy pèldát akarnak statuálni a viasatnál!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 21:34:43

@☺ágica: jaja:D Azonnal pakolj össze, menj!

Noémi viselkedésével nem vagyok egy hullámhosszon:D

Cseresznyéskert 2012.03.20. 21:35:17

Na ez gáz volt...és a Noéminek mekkora arca van.

haruka 2012.03.20. 21:35:52

5 méterrel odébb kell pakolnia Kírának, brühühü, tényleg nagy csapás.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.20. 21:36:04

@haruka - a túracipős: Na jó, de mindezt úgy hogy Noémi ott áll mellette :D

f.fredericks 2012.03.20. 21:36:14

Na már megint Broki és Naíva. Megyek hányni. :S

Mikro_cica 2012.03.20. 21:36:49

Ez a szép Edina mi a szart eszik ezen a bambaképű szatírkezdeményen?

Ditti82 2012.03.20. 21:36:54

Juan nem unatkozik. :D

sogeking 2012.03.20. 21:37:02

Edina nem érti a játék lényegét

☺ágica (törölt) 2012.03.20. 21:37:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát, nem cifrázták sokat... kíváncsi leszek Kíra-Noémi viszonyra ezután:)

dennis rodman 2012.03.20. 21:37:43

hát jó választás volt a randi páros

mocskosmacska 2012.03.20. 21:37:47

Szerintetek ilyen van? Mármint, hogy egy huszonegykét éves fiú és lány smárolnak, közelednek egymáshoz, minden éjszaka egy ágyba alszanak és NINCSEN sex?

szociologus01 2012.03.20. 21:37:57

Remelem a heten megcsip valakit egy kigyo, kezd uncsi lenni a musor!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 21:38:11

De sok levél van ma, és még nem volt reklám:D

ncokicsi 2012.03.20. 21:38:20

mekkora izé már ez a Noémi most tapad... egyre kevésbé szimpi

Mikro_cica 2012.03.20. 21:38:23

hogy smúzol ez a szopós szlovák kurva

haruka 2012.03.20. 21:38:27

@Hooshee: ja, ez igaz! :D

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: az már tényleg szörnyű! :D már kamilláztam, most várom a hatást. :)

mocskosmacska 2012.03.20. 21:39:42

Ettől a máté-edina párostól egyre inkább hányok.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:41:41

Ez a kézenfogva futás a hullámokba........nagyon megrendezett.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 21:42:01

Edina teljesen meghülyült a szerelem hatására ! :D Pedig eddig átlátta a dolgokat, ráadásul Broki még el is magyarázta neki..

Cseresznyéskert 2012.03.20. 21:43:04

Mekkora liba az Edina...ez játszani jött vagy mi? És nem fél Noémitől állitólag? Pedig kellene. A szlovák kurva már kiejtett két embert:)

dennis rodman 2012.03.20. 21:43:18

egy pillanatra azt hittem, hogy a gabbana-s figura megy be..

dennis rodman 2012.03.20. 21:44:17

@mocskosmacska: Ettől a máté-edina párostól egyre inkább hányok.

erre

mocskosmacska 2012.03.20. 21:45:00

Alexa rosszul számol. Noémi nem fog menni, most ő a mártír a náci magyarok által üldözött nő, akit nem szabad kiejteni.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:45:36

@dennis rodman: Köszi. Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.

Mikro_cica 2012.03.20. 21:46:26

Mindegy, ez a Noémi most már szopós szlovák kurva marad akárhogy is.

dennis rodman 2012.03.20. 21:47:20

Már csak azért drukkolok, hogy a tót jány hazakerüljön minél hamarabb

Ditti82 2012.03.20. 21:48:22

Na tessék, Éden Levi 2. :D

Mikro_cica 2012.03.20. 21:48:27

Ez meg mi a lófaszkarikát elemez?

Cseresznyéskert 2012.03.20. 21:49:28

Alexa állítólag szerez védettséget, úgyhogy kibasznak egy régi csajt. S persze nem a mártír Noémit. Remélem nem Kíra lesz, mert neki van valamennyi esze, a többiek agyhalottak.

Atyám, új lakó. És ronda mint a bűn!:)

f.fredericks 2012.03.20. 21:49:35

jajj egy focista. (legalábbis bűvöli a labdát) és még Levente is. :/

mocskosmacska 2012.03.20. 21:49:44

"Elsőre nem vagyok szimpatikus....." Óh, levente, két csaj is van a szingliszobában, úgyhogy itt nagyon szimpatikus leszel.

sogeking 2012.03.20. 21:49:54

Krisztiánnak nem jött át :D:D:D

Ditti82 2012.03.20. 21:49:54

Krisztián, tejóég... XD

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 21:49:57

"ránéztem, és nem jött át"

haruka 2012.03.20. 21:50:02

na, úgy látom várhatok tovább egy jóképű fickóra.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát kösz! :D

f.fredericks 2012.03.20. 21:50:51

Mexikóban? Hamburger? WTF.

Ditti82 2012.03.20. 21:51:20

Jaj, Noémi, mi vagy te, párkapcsolati szakértő? XD

f.fredericks 2012.03.20. 21:51:22

@dennis rodman: nem vetődött, hanem dekázott, biztos valami csodacsatár. :)

Ditti82 2012.03.20. 21:52:03

@hfeeri: Nem is neki kell átjönnie. :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.20. 21:52:18

Istenem, de gyengén próbál pletykaalapot teremteni.

Noémi csütörtökön hazamegy szerintem. Alexa megy Píthez, újcsávót behálózza Kíra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 21:52:21

@haruka - a túracipős: én is várhatok:(

A csincsilla aranyos, láttam már rózsaszínű szemű egyedet is, ezért gondoltam:D

dennis rodman 2012.03.20. 21:52:30

egy éccaka volt bent és idegen vezet..Hmmm

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 21:53:13

Szemüvegben olyan, mint Layne Staley a Man in the Box klippjében, csak kigyúrva :D

Az új csajt hogy hívják? Egész jól néz ki..

dennis rodman 2012.03.20. 21:53:41

@f.fredericks: azért felvidított volna ha egyedül rávetődik a labdára...

f.fredericks 2012.03.20. 21:54:25

@dennis rodman: majd rávetődik Niki labdáira. :)

Cseresznyéskert 2012.03.20. 21:54:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Mondom, állítólag, az Éden Hotel honlapján volt egy videó erről:)

@Ditti82: Miért? Mert Máté azt mondta, hogy Edinával "EGY KICSIT romantikusabb lett volna". Ez lenne a nagy szerelem, baszki?:)

busifa 2012.03.20. 21:54:42

@Mikro_cica: gondolom adatokat, grafikonokat ilyesmi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 21:55:05

Annyira bírom ezeket a libákat, akik mindenkinél jobban értenek a pasikhoz:D

IllaryBlasi 2012.03.20. 21:55:41

nem buta nő ez a Noémi, kíváncsi vagyok Edinánál bekavar-e azzal a semmivel, amit válaszként kapott Mátétól!
KÜLDJETEK BE EGY JÓ PASIT VÉGRE!!!!

Ditti82 2012.03.20. 21:56:18

Muzsikuuuuuuus... :D

f.fredericks 2012.03.20. 21:57:05

FSZK sunyizza Alexát, szép.

mocskosmacska 2012.03.20. 21:57:09

ÚJfiú miért védje a családot? Segítsen kibaszni egy újat, mert a régiek nem szeretik az újakat? HIszen ő is új és egyértelmű, hogyha alexát kirakatják vele, akkor a őt fogják kirakni legközelebb.

Ditti82 2012.03.20. 21:57:11

@Cseresznyéskert: 10 nap után nagy szerelem nem is lehet.

Mikro_cica 2012.03.20. 21:57:11

sunyi? Bagoly mondja verébnek.
Ennél a Noéminál sunyibbat rég láttam

haruka 2012.03.20. 21:57:18

rájöttem mi az, ami még Noéminál is idegesítőbb, ez az idióta családozás. könyörgöm, milyen család, hol? ez nem az a rendezvény!

sogeking 2012.03.20. 21:57:22

benne van a róka a szemében

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.20. 21:57:38

Jaj, kellett a kikapcsolódás, annyi kurvasok dolgod volt :)

Mikro_cica 2012.03.20. 21:58:28

Az Alekosz is ilyen Scheuermann-kór-os volt mint ez a Máté-gyerek

Cseresznyéskert 2012.03.20. 21:58:57

@Ditti82: Sztem Edinának az. Fülig bele van esve ebbe a nyálas Mátéba. Jó isten tudja, mit eszik rajta. Hol vannak a jó pasik, tényleg?

TapOut 2012.03.20. 21:59:31

Remélem mielött hazaküldték, azért kitakarítatták vele a hotelt, mert a tegnapi extrában is részegen locsolta ki az italt, poharakat vert le teljesen direkt, már a csóri bárpultos Edinának panaszkodott. A takonyfújásról nem is beszélve. Persze lehet mentegetni, hogy fiatal, 19 éves stb, de 19 évesen már tudni kéne más munkáját tisztelni és bizonyos civilizációs normákat betartani. Igen Krisztián is összehányta a szobáját, de neki mentségére szóljon, hogy jóformán magatehetetlen volt, szinte mozdulni nem tudott.

Filibus 2012.03.20. 21:59:35

de szar ez a családozás...
don kanyar, don galáb ezt mind a mirigyétől lopták...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 21:59:42

@mocskosmacska: mert addigra már ő is régi lesz, bekerül a bizalom körébe:D

@haruka - a túracipős: na, ugye, téged is:P

@Hooshee: uncsi a 30 fok, az a rohadt jó medence, az éhezés, piamegvonás, stb:D

IllaryBlasi 2012.03.20. 22:01:34

@f.fredericks: Mi a baj a focistákkal? Régi kedvencem FREDRIK Ljungberg;)

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 22:05:10

Éden Hotel ivós-játék:

Játékszabály: Igyál meg egy felest ha a következő kifejezések valamelyike elhangzik.

Az éden hotelben minden megtörténhet
Taktika
Család
Kisfiú

Extra:
Fasszopó szlovák kurva - igyál egy üveggel

f.fredericks 2012.03.20. 22:05:20

@IllaryBlasi: a páyán semmi, de az ÉdenHotelben és a szórakozóhelyeken, már gázak.

kivéve Levit, mert ő forma volt és amúgyis a kapusok nem is igazi focisták. :)

IllaryBlasi 2012.03.20. 22:06:26

@Filibus: Természetesen mielőtt Francescohoz hozzá mentem volna;)))!!!

ő-szinte 2012.03.20. 22:06:33

@busifa: olo:-)
Meselsz mi van? Mert epp telorol:)

fulljampi 2012.03.20. 22:07:04

melak szugerál a nagy szemmel, Winettou -nak meg bejon .....

haruka 2012.03.20. 22:07:30

Niki már kezdett szimpatikus lenni, meg is ijedtem, de most helyreállt a világ rendje. imponál neki Melák viselkedése. jézus ereje.

IllaryBlasi 2012.03.20. 22:09:41

@hfeeri: Hamarabb kiütne, mint a Dallas-ivós játék!!!

Ditti82 2012.03.20. 22:10:03

És ez mitől volt poén? :O

Mikro_cica 2012.03.20. 22:10:08

Smúzolós szopos szlovák kurva.

f.fredericks 2012.03.20. 22:11:10

Píííít töketlen fasz vagy, ha Noémit választod.

Cseresznyéskert 2012.03.20. 22:11:21

Noémi mindjárt megveri Pítet vagy csak én látok rosszul???:)

fulljampi 2012.03.20. 22:12:00

ugymond, ugymond, ugymond.....geci idegesito ez az all-entelektuel puder

haruka 2012.03.20. 22:12:01

@hfeeri: hozzá venném még az úgymond-ot, illetve az ilyen fiúkat eszek reggelire mondatot.

Cseresznyéskert 2012.03.20. 22:12:39

Hoppá, Edina elkezdhet félni:)

haruka 2012.03.20. 22:13:24

mi történt? lemaradtam! párt kell cserélni Mátééknak?

busifa 2012.03.20. 22:13:49

@ő-szinte: Petit kirakták, jött egy Levente(26), Alexa döntött h Máté és a szlovák randizzon + párcserèk éjszakára! :)

fulljampi 2012.03.20. 22:13:55

csira menjen, nem szórakoztató, csak szimpla proli

dennis rodman 2012.03.20. 22:14:34

mert már csak a nyálas Broki alszik gatya nélkül és minegyik lánynak szemrevételeznie kell.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 22:14:51

Én egy elsüllyedős titanic számot nyomtam volna be nekik búcsúzóul:)

IllaryBlasi 2012.03.20. 22:14:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ha bárki ivott egy pia, a Jockey (J.R.) akkor két pia:) De szép is volt!!!

fulljampi 2012.03.20. 22:15:11

heee, broki kivillan szlovákiának ma éjszaka:-)

mocskosmacska 2012.03.20. 22:15:34

Agyatlanok arra nem gondoltak, hogy akkor anikó beáll újfiú mögé, kíra meg tamás mögé?

daneee 2012.03.20. 22:16:29

Ez a Niki belülről szöges ellentéte a külsejének.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 22:16:43

@mocskosmacska: nem, ez a lényeg:D Nem gondolkodnak:D

@IllaryBlasi: hm?:) Nem értem még mindig:D

ő-szinte 2012.03.20. 22:17:16

@busifa: huh:-D
Koszi:-)
Mondod a tobbit is?:)

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 22:17:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

Nézed a Dallast, és ha a szereplők isznak, neked is innod kell.

fulljampi 2012.03.20. 22:18:50

csira menjen, ne álljon mögé senki

dennis rodman 2012.03.20. 22:20:04

T69 ruhájának nagyon szar az "esése"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 22:20:19

Mi volt a bemutatóban Edina utolsó mondata?:O

Ditti82 2012.03.20. 22:20:27

Hoppá, ott a védettség! :D

Cseresznyéskert 2012.03.20. 22:21:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "Jó kis játékszer vagyok" én ilyesmit hallottam.

will 2012.03.20. 22:21:44

Máté rém okos, remélhetőleg nem pont azon a héten rángatja maga alatt a sámlit, amikor mindenkié inog, hanem az van, hogy nem akar tuti célpont lenni a védett Alexánál azzal, hogy szétrobbanthatatlan győztes párnak tűnik Edinával.

haruka 2012.03.20. 22:22:01

visszavonom korábbi kijelentésem, mert Edina hülye. do not fall in love at the éden hotel!

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jóccakát!

fulljampi 2012.03.20. 22:23:28

anyád addott meggyőződést, kapát adnék a szájába

mocskosmacska 2012.03.20. 22:23:35

Rájöttem, hogy mi nem szimpatikus edinában. Olyan lánynak tűnik, aki mindig megpróbál megfelelni hol a tanítónőnek, hol a szüleinek, hol az osztály leglazább, legmenőbb emberének. És olyan semmilyen, hogy ez sikerül is neki, mert bárki beletölthető.
Nem véletlen, hogy ő az aki megtette a viasatnak, hogy jó látványosan előadja a petit elítélő monológot és látványosan forgatja a szemeit.

dennis rodman 2012.03.20. 22:24:15

ez a Pít is egy sötét gyerek..

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 22:25:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

Bátraknak feles, kevésbé bátraknak valami lightos ital. :)

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 22:27:33

Edina teljesen rápörgött a bré ígretére, most meg koppant egyet. Fura hogy egyszerre elkezdték feszegetni most ezt a témát, főleg szlovák.

busifa 2012.03.20. 22:27:34

@ő-szinte: Alexa Pít-et akarja megszerezni, a szlovák tanácsadó lett a Máté-Edina viszonyba, előzetes: Levente választ Kira-Alexa közül, aki nem az védett lesz (Alexa, már kiderült) :)

fulljampi 2012.03.20. 22:29:00

@dennis rodman:
jajaja, sötét, sunyi, rókaképü

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 22:30:18

Csak nekem fura, hogy a mostaniak sosem köszönnek meg semmit a személyzetnek? Se levélnél, se a bárpultnál, se amikor pl. Noémi elé lerakta a pincér a tányért, soha... Azért az előző szériában gyakran lehetett hallani egy esetlen grászáiszt, vagy mást.
Ha jól hallottam, akkor volt olyan külföldi évad, ahol talán a báros döntött, hogy ki menjen haza, de nem feltétlen emiatt kéne minimális tisztelet megadni az ott dolgozóknak, hanem alapból...

2012.03.20. 22:33:08

@daneee: Végre valaki...
Nekem asszem a 14.-i extrát nézve esett le ugyanez. Előtte (noémi ekézésén kívűl) meg nagyon nem is látszott.

Filibus 2012.03.20. 22:33:47

@Catchart ezredes: hát ez van...
tavaly értelmesebb emberek voltak bent idén parasztok jutottak:)

dennis rodman 2012.03.20. 22:33:55

Az új fiúnak közelről olyan Rooney-s feje van (jó kicsit több hajjal)

IllaryBlasi 2012.03.20. 22:36:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Összegezve, számomra ebből az derült ki, hogy bosszantóan fiatal vagy, Cipellős:D

genevieve 2012.03.20. 22:39:44

miért nem lehet egy 19 éves srácnak megérteni azt, hogy a nem az nem?

busifa 2012.03.20. 22:40:49

Krisz a paplan alatt Niki intim szférájába lopakodik de nem lesz itt semmi ! :)

dennis rodman 2012.03.20. 22:41:24

@genevieve: ha akar valamit 25 évesen sem fogja...

2012.03.20. 22:41:25

Szegény Leventének nem maradt naptej.

kitiltott bögre 2012.03.20. 22:41:43

egyedül a hogyvolt ér valamit ebből a szarságból.

dennis rodman 2012.03.20. 22:43:11

@IllaryBlasi: jó én nem azt írtam, hogy "kiköpött" mása de nekem az ő fizimiskája ugrott be.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 22:43:39

Ez a Krissz józanul sem normálisabb:D

Jó éjt Mindenkinek!:D

ő-szinte 2012.03.20. 22:44:09

na , edinát végre felpróbálják?

tryclops 2012.03.20. 22:45:20

@ő-szinte: Nem hiszem, akkora Alexa hazaküldi..

JOKKA21 2012.03.20. 22:45:55

Undorító, hogy kivágták Pedrót...

TapOut 2012.03.20. 22:46:25

@Catchart ezredes: ez engem is baromira irritál, a másik munkájának nagyívben leszarása, bár tegnap legalább Kíra és Máté szájából elhangzott a please, mikor italt kértek.

gyuromester 2012.03.20. 22:48:49

lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha még múlt héten csíra azt mondta volna hogy itt semmilyen család nincs, most meg....

JOKKA21 2012.03.20. 22:50:00

Levente helyében egyik sunát sem választanám(Alexa és Kira duoból).

dennis rodman 2012.03.20. 22:52:03

Hát remélem FSZK -t a héten kiteszik.

beacska 2012.03.20. 23:04:34

ez az Alexa nekem szimpi...és Pít is...aranyosak voltak együtt, ahogy ott ültek a parton

Kíra megérdemelné, hogy kiessen, füle botját nem mozdítja sem Pítért, sem Leventéért.

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.20. 23:08:16

@IllaryBlasi: tudsz ajánlani epizódot?

mert az tudom, hogy magas az átlag, de olyan kéne ahol messze a legtöbb ivás van(asszem még az elején láttam egyet ahol a viszkispohár emelésektől elszédültem már:))

2012.03.20. 23:10:53

@beacska: De Muzsikust csónakáztatja a medencében...

nosce 2012.03.20. 23:21:00

faszok voltak a szerkik ezzel a direkt kibaszással azt kellett volna amit én mondtam, de hát oda is valszeg csak lájtos IQ-val kerülnek be a zemberek :)

2012.03.20. 23:25:09

@nosce: Nekem meg szinte hiányzott a vv-s körítés a kizárás körül. Peti húzzál ki, szeva. Nem kerített nagy feneket neki a Viasat.

JOKKA21 2012.03.20. 23:25:47

@beacska: Nem esik ki, Leventét bepalizza szerintem.

nosce 2012.03.20. 23:27:42

@szerivan:
jó csak ezzel Noémivel is jól kibasztak, megbüntették azt is akit leszlovákkurváztak, fasza :)

2012.03.20. 23:29:19

@nosce: Noémivel? Ezt fejtsd ki mert késő van.

JOKKA21 2012.03.20. 23:30:01

Kira ilyet szólt, ha lehetősége lenne megcsináltatná a melleit, mert nem óhajt két meggy maggal élni.:DDDDD

nosce 2012.03.20. 23:36:49

@szerivan:
Mindenki őt utálja bent is és kint is Pedro kibaszása miatt...

Dick Francis 2012.03.20. 23:39:39

De kurva prűd lett a Viasat hirtelen. Nem érdemelt ezért kizárást a Peti. Max jól meg kellett volna kavarniuk a dolgot. Nevetséges.

2012.03.20. 23:39:41

Extrában Levente bemutatkozik: Budapestről jöttem, egy multinál vagyok elemző. Alatta a felirat Veszprém, beszerzési munkatárs :DDD

@nosce: Peti magát baszta ki, és én nem utálom Noémit.

nosce 2012.03.20. 23:44:05

@szerivan:
"és én nem utálom Noémit."

jól van mert te mindenki vagy puffika :), olvasd el fentebb a kommenteket :)

2012.03.20. 23:47:27

@nosce: De a mindenkibe én is beletartozom és mivel én nem utálom ezért mindenki nem utálhatja :)

De Peti magának csinálta, nem is értem, hogy lehet Noémit hibáztatni.

nosce 2012.03.20. 23:59:51

@szerivan:
"De a mindenkibe én is beletartozom és mivel én nem utálom ezért mindenki nem utálhatja :)"

sokat ér vele :)

garrett27 2012.03.21. 00:07:42

Csak egy apró észrevétel: amikor Levi először megjelent, Edina kapásból odaszólt neki, hogy Levi? Ha akkor látta először (a műsor szerint legalábbis), honnan tudta a nevét? A f@szikám még egy szót sem szólt a köszönésen kívül.

Kolombusz 2012.03.21. 00:26:13

De gecik, hogy szétrakták őket, remélem okosak maradnak, és nem basszák el.

JOKKA21 2012.03.21. 02:01:20

Melyik éden extrában táncoltak a sunák?Bikiniben.

IllaryBlasi 2012.03.21. 06:42:09

@Űrhajózási Bundermajom: Soha nem sikerült teljesítenem egy teljes epizódot, de olyat érdemes választani, ahol Samantha éppen rosszabbul van!:)

dennis rodman 2012.03.21. 06:46:01

@garrett27: biztosan találkoztak,mivel nem hiszem, hogy a repülők iránytaxi jelleggel repkedtek mexikóba és haza.
Ahogy gondolom a "játékra" várakozók is, meg a kiesettek is egy másik szállodában vannak elhelyezve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.21. 06:56:12

@IllaryBlasi: ja, én kérek elnézést!:D

Szarban lennél most, amikor a hétvégén 6 részt is lenyom a Story4, illetve a négynapos ünnep alatt 12-t:D

@dennis rodman: jaja, Petikének sem rossz annyira, csak nem nyerte meg a pénzt, de még nyaral egy pár napig, oda megy, ahova akar, stb:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.21. 06:58:26

Peti:
A forgatások végeztével, Magyarországon adódott lehetőségem, hogy megkövessem Noémit. El is fogadta a bocsánatkérésemet, megértette, hogy részegen és meggondolatlanul cselekedtem, de valójában nem akartam megbántani. Azóta is sajnálom, hogy ilyen hiba miatt estem ki, de úgy érzem: jó lecke volt. Megtanultam, hogy jobban kell tisztelnem az embertársaimat – magyarázta a kizárt játékos.

Viasat:
Peti viselkedése összeegyeztethetetlen az Éden Hotel filozófiájával. A Viasat elhatárolódik mindenfajta becsületsértő magatartástól, különösen olyan kijelentésektől, amelyek egy nemzeti, etnikai, nyelvi vagy bármely más kisebbség tagjait sérthetik – kommentálta az eseményeket a csatorna szóvivője.

www.borsonline.hu/news.php?megbanta-tettet-az-edenbol-kizart-peter&op&hid=54956

Thorwald 2012.03.21. 07:28:58

Most nemazert, de a fasszopo szlovak kurva az konkretan ket jelzovel ellatott fonev.
Kurvazas ugye volt mar, ha mindenigaz, azert ugye nem volt kizaras, ugorjunk. Noemi sajat bevallasa szerint szlovak (nem magyarnak vallja magat), igy a leszlovakozasa sem lehet serto...
A fasszopo lenne az a jelzo ami osszeferhetetlen? :)

Amugy meg ahogy irtak tobben is: Jah, csunya volt. Rajott, ment volna bocsanatot kerni, de akkor mar ment az otvar nagy hiszti. Gyakorlatilag egy elbaszott reszeg beszolas lett felfujva...

Es itt is:
"Noemi! Ha megbocsatasz petinek maradhat, ha nem kimegy."
(Ha megbocsat jutalmul vedettseget kap, ha nem akkor kiejtett egy jatekost)

Es meg nagyobb drama!!! :D

f.fredericks 2012.03.21. 08:16:00

Huhh, ezek szerint ma hamarabb értem be dolgozni, még nincs HV. :)))

kovácspéterke 2012.03.21. 08:25:55

Nna, nekem szimpi ez az alexa, fura, hogy ebben a műsorban vki helyesen használja az antipatikus szót :D, mondjuk kicsit nyomul, de hát bent kell maradni.

Tamás egyre borzalmasabb, essen ki de gyorsan.

Nekem inkább az volt a fura, h eddig nem vették észre a töbiek a bimbózást, de az várható volt, h a szerkesztők nem hagyják együtt mátét meg edinát. aki nekem btw tök szimpi, mert normális.

kovácspéterke 2012.03.21. 08:27:34

@Kolombusz: hát, ha igaz a beharangozó, bár nem szokott, akkor edina felhúzza az orrát, amit nem kéne, mert máté nem biztos, h a plénum elé akarja vinni az érzelmeket.

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 08:28:55

@Thorwald: Noémi döntötte el, hogy kiessen-e? azt hittem, csak simán kirakták...

fenébe, le vagyok maradva...:)

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.21. 08:52:45

Ez a csira a legrondább lány bent (de még itthon az utcán egy 10nm-es körzetben végignézel még ott is rossznak számít) Honnan veszi, hogy ő egy jó nő? Komolyan honnan? És ráadásul folyamatosan mindenkit lebutáz, tehát azt is hiszi, hogy okos is...

spriceless 2012.03.21. 08:54:51

Elvonási tüneteim vannak. HOL A MACI??????

GG81 2012.03.21. 09:00:35

ez az elemzőgyerek is jobb, hogy nem dógozik baxátok+, kielemezte gyorsan, hogy 5 nő és 6 férfi van!
:-DDD

Kallisztó 2012.03.21. 09:04:09

Akkor kiderült, hogy miért kellett a botrány. Gondolom, ha nem ilyen lapos a műsor kivágják a kínos szavakat és ki sem derül az egész. De a két vagy inkább három megbonthatatlan páros miatt kellett valamit kavarni. Azt nem csinálhatják, hogy folyton védettséget adnak az újaknak, hogy fogyjanak a régiek. ( érdekes műsorhoz az sem vezetett volna)Legalább ne cserélték volna meg a NP, EM duót, akkor nem lett volna ennyire feltűnő a viasat szándéka.

f.fredericks 2012.03.21. 09:06:48

Az Éden Extra nem volt semmi. Melák nagyon vegzálta Nikit, ez ment kb 10 percig. Niki folyamatosan mondta, hogy nem, nem és nem, meg hagyd abba. De ezek szerint ezeket a szavakat nem tanítják az autószerelő oskolában.
A poén, reggel bekapcsolom a TV-t és a TV2 Híradóban Damu ügyről volt szó, ahol a tüntető nők azt skandálták, hogy "A NEM AZ NEM, A NEM AZ NEM" :)

Toszkana 2012.03.21. 09:09:46

"kardántengely" a legjobb :))))

Kallisztó 2012.03.21. 09:11:20

Így már elég egyértelműen látszik, hogy azért kellett a botrány, mert a kettő, de inkább három megbonthatatlannak tűnő pár miatt unalomba fullad a műsor. Ha ezek a lúzerek okosabbak lennének, vagy jobban taktikáznának és nem csak picsarészegre innák magukat minden nap, akkor valószínűleg kivágják az adásból a kínos részeket. De így kapóra jött a viasatnak, hogy meg tudja kicsit kavarni a szálakat. AZt mégsem csinálhatják, hogy folyamatosan védettséggel küldik be az újakat, hogy legyen egy kis vérfrissítés.
Azért, ha legalább nem cserélik meg egyből az NP EM duót nem lett volna ennyire feltűnő a dolog.

Thorwald 2012.03.21. 09:12:36

@☺ágica: Dehogy! Csak ezt kellett volna csinalni...

Neretil 2012.03.21. 09:13:02

@Fehér pamacs gusztáv:
Mert a hozzá hasonló nőket 1 nap alatt meg lehet baszni, ezért aki teheti, az meg is próbálja. Ezt a heves érdeklődést viszont ezek a csökött agyú plázaribancok úgy értékelik, hogy a szépségük miatt ostromolják őket folyton.

Kicseszett sok ilyen ronda, de viszonylag jó testű diszkókurva leledzik ebben a tévhitben.

Furita 2012.03.21. 09:13:45

éden extra hogyvolt?... lesz?...

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 09:16:06

@Thorwald: OK, már olvastam:) csak nincs tv-m és másnap tudom visszanézni:S

Neretil 2012.03.21. 09:18:51

@GG81:
Igen, ezen én is röhögtem :D
Van 2 szingli csaj, akik őt abajgatják, de gyorsan kiszámolta, hogy 5 nő és 6 férfi van bent :D

Csodálom, hogy Sixx nem vette bele hogyvoltba.. bár öregszik ő is, képes leírni, hogy Broki áll be Naíva mögé, mikor a nők választanak a héten :D

f.fredericks 2012.03.21. 09:19:15

Ja és Pedro kiesésével az az érdekes helyzet állt elő számomra, hogy nincs szimpatikus fiú a műsorban.
Broki - sunyi kis geci, és folyton kint van a segge
Melák - őstulok (amerikában simán beperelték volna a tegnap esti produkciójáért szexuális zaklatás miatt)
Muzsikus - nagyon el van tévedve, beképzelt és baromira idegesítő a csicsózás
Levente - egyetértek Melákkal, a srác valahogy nem jön át.
Pít - nyomorék nyálas, gyenge hagyja, hogy FSZK manipulálja, nem férfi.

Pedro legalább vitt egy kis életet a műsorba.

Bar Kochba 2012.03.21. 09:22:22

@Catchart ezredes: Feltűnt bizony, hogy a pincérekkel (is) mennyire taplók. Még jó, hogy nem hívják őket szolgáknak, vagy még durvábbnak.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.21. 09:23:04

Ez tényleg uncsi rész volt.

Kreta 2012.03.21. 09:24:36

tényleg nem érted hogy a szlovákozással volt a baj? a fosszopózás az csak hab a tortán
Persze ilyen címmel könnyű kommenteket vonzani, de olcsó nagyon.

Furita 2012.03.21. 09:28:30

@sixx: az már túl sok agysejtedet pusztítaná? :D

puszAnat 2012.03.21. 09:28:46

Minden parasztsága ellenére én nagyon bírtam Petit,remélem kinyomják ezt a hisztis Noémit:)Muzsikus a széttett lábával az ócska strandpapucsában csípőretett kézzel nagyon iritál jó lenne ,ha hazarepítenék...

jo.e 2012.03.21. 09:30:06

@f.fredericks: Na igen. Meg, hogy "ha nem hagyod abba kimegyek". Nem hagyta, nem ment ki, sőt.... Akkor most ezt így hogy? Nem olyan 1értelmű ez. :)

f.fredericks 2012.03.21. 09:30:54

@Furita: szerintem csak nem bírná a szíve az éjjeli kamerában villódzó Melák szemeket. :)

f.fredericks 2012.03.21. 09:33:29

@jo.e: "a megyek az stimmel" by Melák az EPIC volt.

jó biztos ő is akarta, a fasz se tudja, öreg vagyok én már a cicázáshoz. Igen vagy nem, ilyen egyszerű.

mézescsók 2012.03.21. 09:42:03

@Fehér pamacs gusztáv: Az irgalmatlanul nagy és torz egójából veszi, hogy Ő a legjobb csaj az ÉH-ban. Ennyi. A kommentelőktől hiába kérded, nem tudják. Többen feszegetik ezt a kérdést hetek óta, de más válasz nem lehet.

@Thorwald: A szlovákozással volt baj. "Megsértették a hazámat"... brühühü
Ennyi elég volt, pedig hát a frász sértette ott meg Szlovákiát. A helyükben jegyzéket intéznék a magyar kormányhoz, hogy azért már ne azonosítsák a magyarok Noémit az egész jobb sorsra érdemes néppel! A faszszopó kurvázással semmi gond, miért is lenne? De szerintem ebből a témából többet kihoztunk, mint amennyi volt benne valaha is. Péter haza, oszt annyi.

@beacska: Alexával semmi bajom egyelőre, még szimpi is. Az a dolga, hogy párt találjon. Ha bent akar maradni a játékban, akkor a kínálatból kell választania, tehát óhatatlanul robbant vagy megy haza. Naná, hogy az előbbi. Ehhez képest még normális is volt, hogy próbált rámozdulni az új pasira, mert az még senkihez sem tartozik. Azt sem rovom fel neki, hogy Pítet is kerülgette kicsit. Noémi a háta mögött ekézte többször a srácot, aki ráadásul szintén nem régóta van bent, talán nem alakult még ki tartósabb vonzalma. Végül pedig nem tűnik ótvar bunkó erőszakos alaknak.Pít meg jobban tenné, ha nem bízna olyan feltétlenül Noémiben.
Mindkét "választása" logikus.

Ja, még az este jutott eszembe: Nem lehet, hogy Alexa titkos feladata a Máté-Edina páros robbantása volt? Tagadta ugyan, hogy bármilyen feladatot kapott volna, mint ahogy az új pasas is, de az is elhangzott, hogy úgyse mondanák meg, ha titkos feladatot kaptak volna, mert nem lenne titok. És kellett már valami kavarás a galambfészekben!

@Mrs. Jackman: A többiek a dinnyék, akik nem állítják le Muzsikus család, don, stb. szövegét.

Sixx!!! A kardántengelynek helye volt ebben a posztban!!!

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.21. 09:50:32

@mézescsók: Nekem is ez volt a gondolatom, hogy tuti azért küldték be Alexát, hogy szétrobbantsa Mátét és Edinát.Nem is Píthez akart közel kerülni, amikor randizni küldte Mátét, hanem Edinát akarta "megnyugtatni" a szimpatizálásával.
Szerintem, a párválasztáson az új fiú Kirát fogja választani, Alexa pedig vagy Mátét vagy Pítet..Edina vagy Noémi fog kiesni..
Kiráról még csak annyit, hogy itt feszegeti mindenki, hogy viszonylag jó teste van csak a fejével van a gond..Hát szerintem meg olyan teste van mint egy 13 éves kisfiúnak, semmi nőiesség nincs benne..A többi lánynak a kisujjában is több van.

debramorgan 2012.03.21. 09:57:27

Én egyet nem értek, és ez a játékmenethez tartozik, bocs, ha nagyon hülye a kérdés. Ők ugye már itthon vannak, és valaki már megnyerte kint a játékot, amiről ők tudnak - nyilván. Hogy bírják ki, hogy ne mondják el? Oké, hogy szerződés, meg fityfene, de szerintem óhatatlan ennyi ember között, közül ez...vagy ez hogy van vajon?

kovácspéterke 2012.03.21. 10:05:58

@mézescsók: jó, de azért én még utálhjatom :D

teefau 2012.03.21. 10:06:11

Most akkor kiderült hogy a szlovákozásért vagy a faszszopózásért, esetleg a kettő együttes használatáért röpült Peti mint az egyszeri páva? Csak mert nekem nem világos...

kovácspéterke 2012.03.21. 10:08:52

@debramorgan: hát, ha a szerződésben a nyereményed ötszöröse a kötbér, akkor valszed befogod a szádat.

beacska 2012.03.21. 10:12:19

a beharangozó alapján Leventének kell a két lány közül választani, a másik Védettséget kap...nos, már azt is pedzegették itt, hogy Alexa lesz védett (meg i érdemli, hisz új)

én azon röhögök, hogy Tamás annyira bizonygatta kírának, hogy majd ő tökre elintézi, hogy L. őt válassza, hogy a sok eszével elintézte Alexának a Védettséget :))) ha L. nem is fogta fel, mit oszt, a bentiek már tudhatták volna, hogy azzal tesz jót, akit NEM választ :)))

debramorgan 2012.03.21. 10:15:43

@Mrs. Jackman: lehet...de egyes játékos olyan kis bugyuta, csodálom, hogy még egy se szólta el magát:D

pipedli 2012.03.21. 10:16:21

Sixx, állat voltál megint, szét röhögtem az
agyam, na a nyálazásnak vége.
Pedró kiesése bosszantó, Csíragyerek nyakig benne van, nem foglalkozott azzal a nem elhanyagolható dologgal, h szegény faszinak már a mája is spermát termelt, erre még szárazbasz vele félrészegen, és hagyja hogy totál kiüsse magát.Törvényszerű volt, hogy a
feszkó kiüt valahol.A súlyosabb tényező az, hogy Ficóék valszeg hadüzenet nélkül megtámadnak minket az incidens miatt, Slota intenzív bólogatása mellett.

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 10:20:09

Nem volt jogos Peti kizárása, ha ennyiért már repülni lehet, akkor elég nehéz lesz meghúzni a határokat, hogy mit lehet mondani, tenni.
A tavalyi Pókmajom vs. Kristóf affér ehhez képest azért durvább volt, mert ott tettlegességig fajult az ellentét, de ez egy meggondolatlan, részeg beszólás volt. Pont kapóra jött ez a műbalhé, hogy a szerkik megkeverjék a bográcsot.
Írok is az EJEBnek Strasbourgba, a kurva életbe! :)

@sixx: "nnek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben."

Csatlakozom. Nem csak szerinte. A fél kakaós csigámat is HÉnek adnám, ha tehetném!

beacska 2012.03.21. 10:20:46

@debramorgan: a Peti kizárása is kiszivárgott már...azért van, hogy nem tudják tartani a szájukat.
Tavay pl. Linda szülővárosában elterjedt, hogy nyerni fog...meg ilyenek...

exilis 2012.03.21. 10:22:31

@Fehér pamacs gusztáv: Én sem értem mit esznek Kírán, pálcika lábak, karok, nulla izomzat, hozzá püffedt has. 10 év és olyan testtartása, testalkata lesz mint Alekosznak.

beacska 2012.03.21. 10:22:32

@nyílegyenes labirintus: ha még nem etted meg, nekem is adhatnád, már most éhenhalok...és hol van még dél...(nagy sóhaj)

jo.e 2012.03.21. 10:23:10

@teefau: nézd, ha nem érzékeled a különbséget a "te részeg kurva" és a "te szlovák kurva" között, akkor asszem ezt nem fogja tudni senki elmagyarázni neked.

Lotyóbridzsida 2012.03.21. 10:27:47

@nyílegyenes labirintus:

Hajlok arra, hogy igazad van.
Hülyeség volt ilyenért kizárni, ez nem IQ és EQ bajnokság, és nem történt semmi "komoly".
Jó lenne látni a szerződésüket, hogy van-e egyáltalán ilyen kitétel a szabályok között.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 10:29:47

@teefau: naná, hogy a szlovákozásért.
A többi jelzőt nem kérte ki magának az érintett.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.21. 10:30:17

Én még mindig tartom,hogy álszent dolog volt hazazavarni a hülyegyereket a részeg elszólása miatt.
Kitalálhattak volna valami kreatív büntetést, és annyi. (nyilván fostak,hogy valami gebasz lenne utóbb, felháborodna a sok pampogó és megizélnék a csatornát is)

Noémi továbbra is idegesít, és bízom benne,hogy hamarosan távozik.

Broki meg tök egyértelműen nem szerelmes, csak úgy elvan. Elhasználgatja naívát és csá. De ennyi erővel bárki mást elhasználgatna.

tvsc 2012.03.21. 10:30:23

Szerintem Alexa Edinát akarja kitenni azzal, hogy beáll Máté mögé. És mivel a védett mindig utoljára választ, kb. nem is tudnak semmit tenni ellene.

sunblind 2012.03.21. 10:30:28

faja cucc ez az Osbourne.

kontratenor 2012.03.21. 10:30:36

@debramorgan: @Mrs. Jackman:
Így van. Vagy maga a fizetés vetítés után induló cirka másfél hónapon belül történő utalás, ekkor azért kisebb szám a kötbér.

kontratenor 2012.03.21. 10:33:09

@Alfonzina: A készítők oldaláról megértem.
Ez egy szórakoztató műsor, ahol összeeresztett emberek reakcióit lesed. Egyszerűen semmi néznivaló nem lett volna a műsorban, ha ők ketten egyszerre bentmaradnak. Most képzeld el azt a kerülgetést, az ez utáni breszélgetést, viszonyokat.
Belefulladt volna a műsor, így meg a jövő hétre elfelejted Petit.

tvsc 2012.03.21. 10:37:24

Mivel most nincs egyetlen Don-szerű stratéga, 100%-ban a készítők játszanak velük. Kellett a műbalhé is, gyorsan lecsaptak Peti kijelentésére. Ha nem lett volna, előbb-utóbb akkor is találtak volna valamit. A "család-effektust" is a csírájában (ha Csíra repülne szó szerint :D) akarják elfojtani, ezért adják mostanában nyakba főbe a védettséget. Szerintem Edina és Máté szétrobbantása is megtervezett, tudatos dolog.

beacska 2012.03.21. 10:39:10

@tvsc: Edinát akarja kitenni? Mátéért? nem hinném...Akkor nem Mátét küldi el randira. Hanem Edinát és egy másik mukit. 2 szónál többet nem váltott még Alexa Mátéval.

beacska 2012.03.21. 10:40:34

@tvsc: tavaly is osztogatták a védettségeket. Többnyire az újaknak...okkal

mézescsók 2012.03.21. 10:40:52

@Fehér pamacs gusztáv: Neretil frappánsan megfogalmazta Kíra önértékelési problémájának okát. Egyébként nem olyan sokan tartják itt jó testűnek. Ha végigolvasod a korábbi kommenteket, akkor látod, hogy kb. egy kamaszfiú testéhez hasonlítják.

@Mrs. Jackman: Mi sem természetesebb!

@teefau: Dorothy már lehozta a csatorna szóvivőjének nyilatkozatát. Tessék, ne keresgélj:
"A Viasat elhatárolódik mindenfajta becsületsértő magatartástól, különösen olyan kijelentésektől, amelyek egy nemzeti, etnikai, nyelvi vagy bármely más kisebbség tagjait sérthetik."
Mivel a kurvázásért eddig sem volt retorzió, marad a szlovákozás.

@beacska: Tamás is szereptévesztésben van a jelentőségét illetően, ráadásul szerintem azt hiszi, hogy kedvelik is és képes elintézni bármit is.
Ja, sokat felejtettem tavaly óta: Levi csak a két szingli lány közül választhat?

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 10:42:13

@beacska: Na, jó, ma jó napom van. Üsse kavics, tiéd a fél kakaós. Elküldöm futárral. :)

@Lotyóbridzsida:
Naná, hogy igazam van, HÉ a legjobb és kész. :D
Ja, hogy a Pedróval kapcsolatban...
Azért arra kíváncsi leszek, ha esetleg lesz még keményebb összeszólalkozás, konfliktus a játékosok között, a szerkesztők mennyire lesznek következetesek. ha lapos a műsor, fel kell rázni kicsit...

beacska 2012.03.21. 10:43:35

@mézescsók: a beharangozó szerint igen...

lassan kiderül, mi miatt mosakodott Tamás a skorpiócsípés utáni nyilatkozatában...gondoltam, hogy vmi vállalhatatlan lesz a viselkedésében...jaaa...

pipedli 2012.03.21. 10:46:23

Idáig a stabil párok pukkantak, azóta Hiper
szenved Muzsikkal,most Csira fog kanosszát járni, a köv. remélhetőleg Műanyag és Melák lesz.

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.21. 10:47:22

@totorohun: Igen, a püffedt hasa nekem is feltűnt, néha úgy kiáll mint egy jóllakott óvodásnak..Gondolom azért van mert amúgy annyira vékony, hogyha egy borsót megeszik az is látszik rajta..vagy a sok alkesztől..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.21. 10:59:00

@mézescsók: mondasz valamit ezzel az Alexa és feladat dologgal

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.21. 11:02:10

@kontratenor: nem vagyok ebben biztos. szerintem úgyis szóbaálltak volna, tekintve,hogy a hülyepicsázás után kb fél nappal Noémi, a "büszke" nő már Niki seggét lafkázta.

Ráadásul Peti abszolút nyitott volt és elszánt a békülésre. Azt hiszem, pont a pici konfliktus és az egy ideig tartó kerülgetés lett volna egy plusz érdekes vonal,hogy miként lehet ezt rendezni.
Az életben sem küldjük el Szibériába azt, aki szlovákoz, vagy büdös magyaroz az utcán, vagy máshol, hanem rendezzük. Vagy így, vagy úgy. Itt példát mutathattak volna, hogyan kell egy ilyen konfliktust normálisan, erőszakmentesen rendezni, de ehelyett kivágták a srácot és mártírt csináltak a Noémiből, akinek mindenféle nemzeti hovatartozástól függetlenül annyira sötét feje van (és a belső tartalom ezzel tökéletesen passzol), hogy a negro világító égitest hozzá képest.

vécés jóska 2012.03.21. 11:04:02

Ez az új gyerek, Levi nem sok sót fog megenni, viszont Pít egyre szimpibb. Amúgy nem tudom mit esztek Edinán, rendkívül unalmas lányka. Én azért nézem a műsort, hogy szórakozzak és eddig ezt Máté, Kyra és Krisztián miatt tudom (meg Pedro volt), bármennyire gyökerek.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.21. 11:04:36

@kontratenor: a készítők sem biztos amúgy,hogy feltétlenül elítélték,vagy kivágták volna emiatt a srácot, nem véletlenül nem azonnal vitték ki, hanem reggelig vártak.
nyilván ők is végigrágták, mit és hogyan kéne csinálni.

egyszerűen fostak az utólagos retorziótól. attól,hogy a politikai szinezet miatt megbüntetik a csatornát és hosszú távon is szívnak majd.

PonyvaMester · http://ponyvamester.hu 2012.03.21. 11:08:22

Komolyan van aki ezt nézi? Azt sem tudom melyik csatornán adják... Tudom, akkor mi a fenének kommentelek...

teefau 2012.03.21. 11:08:58

@jo.e: Nézd, ha nő lennék sem a részeget, sem a szlovákot nem kérném ki magamnak, a kurváért kaparnám ki bárki szemét. De én nem tudhatom.

Lotyóbridzsida 2012.03.21. 11:11:32

@debramorgan:

ne legyenek illúzióid, hogy jól megfizetik a hallgatásukat, nyilván. biztos vagyok benne, hogy az is kap lóvét, aki csak 1 napig van kint.

pilar ternera 2012.03.21. 11:12:00

gáz az egész! Petinek kicsit elborult az agya, ez tény, és lehet, h bárki másnak rosszul esett volna egy ilyen megjegyzés, de ezért kitenni!?!? nem tudom hánykor kezdődnek ott a bulik, de mondjuk szabályban kéne rögzíteni, h este 8 után nem veszünk komolyan senki és semmit ,mert mindenki (1-2 kivételtől eltekintve) segg részegre issza magát és ennek kell betudni a dolgokat. vagy korlátozni a hozzáférhető alkohol mennyiségét és kész.

csak a polkorrektség álcája miatt repült Petike.
de tényleg annyira unalmas a műsor, h kellett történnie végre valaminek!

Zafír333 2012.03.21. 11:12:21

Sziasztok! Nekem a 2-ből már az is elég, ha elolvasom a "hogyvolt"-ot, és az elmondottak alapján elképzelem, hogy mi történhetett...(helyesbítek:nem történt)az adásban!Kacagni is sikerül néha, de az 1-es kommentjei által kiváltott könnyes hahoták nagyon hiányoznak:)Remélem, újra eljön a "kávé-köpködés" ideje!

vécés jóska 2012.03.21. 11:13:35

@Ponyva Mester: De tényleg, miért? Ez komolyan érdekelne.

Zafír333 2012.03.21. 11:15:31

...méghozzá monitorra!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.03.21. 11:22:27

És? Szlovákiában meg bvelefér, hogy szemet hunynak magyarok megverése felett. Bekaphatják.

kovácspéterke 2012.03.21. 11:28:08

@vécés jóska: mert így megvan az erkölcsi fölénye velünk szemben.

oké, hogy edina unalmas, de üdítő színfolt.

Baromméter 2012.03.21. 11:30:00

Zakk vaóban fasza, de ne felejtsük, sehol nem lenne, ha Randy nem fül fel érthetetlen okból arra a gépre 30 évvel ezelőtt.

ajatrollah 2012.03.21. 11:30:56

szlovákozáshoz árnyalás:

"Nehéz elképzelni többes-, vagy köztes identitástudatot egy többséghez tartozónak, nem vágja ezt se Éden Pedró, se Orbán Viktor, se a kommentelő..."

dotoho.blog.hu/2012/03/21/diana_szlovakia_szegyene

daneee 2012.03.21. 11:31:28

Máté vízilabdázott is, meg jelenleg is focizik valahol, ezért nem ügyetlen. :)

ő-szinte 2012.03.21. 11:31:49

@pushpang: baszki, pont ezen röhögtem:-DDDDDDD a faszszopó kurva náluk nem sértés EHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.03.21. 11:32:39

@Zafír333: "de az 1-es kommentjei által kiváltott könnyes hahoták nagyon hiányoznak"

nekem is :) de ahhoz kellene egy-két akkor erősen aktív ember jelenléte most is... én pl BS kommentjein röhögtem sírva, mígy sixxx el nem küldte a levesbe hasonló(nak mondott) okok miatt, mint most Pedrót a műsorból

vallatas 2012.03.21. 11:33:50

Tamás lesz lassan a kedvencem :-D
elhiszi magáról, hogy ő az új Don, nagyon szórakoztató :-)
a kis műmájér

"te szlovák kurva." - ha egy üzbégnek mondod, akkor is megjelölöd, hogy milyen kurva lásd:"te üzbég kurva."
magyar ember magyar kurvának mond csak simán kurvát, hisz nem kell kiemelnie, hogy magyar, hisz evidens.
azaz, továbbra sem értem, ebben mi a nemzet gyalázó kijelentés, hisz magát szlováknak vallja Noémi.

bár eltávolodtunk, de Noémi azt mondta, hogy sértegették a hazáját.
mivel? hogy fiatal? Peti idősebb mint Szlovákia? ú mekkora sértegetés.
Noémi annak ellenére, hogy tud magyarul, ugyanolyan frusztrációban szenved mint a többi drótostót. elvehetnék a szlovák állampolgárságát :-)))))))))
bár ahogy viselkedett Peti távozásánál, inkább csak kitüntetésre számíthat az őshazájától, ősatyától Slotatól!
Remélem hamar kiesik a kis kellemetlen fontoskodó utánfutó!

sajnálom Pedrot, remélem lesz valami csavar és visszajön mint Dani.

Banyus83 2012.03.21. 11:41:57

Hát Petit sajnálom. Pedig biztosra vettem, hogy nem lesz kizárás a vége, de hát így lehet nagyot tévedni...
Amúgy csak én érzem, hogy nagyon erőltetetten rá vannak állva az Edina-Broki párosra? Biztos nincs már mit mutatni...Pedig én szimpatizálok velük. Tudom, hogy sokan nyálasnak tartják őket, de szerintem az ők alakulgató párosuk is egy üde színfoltja a műsornak. Kell egy kis romantika, na :-D

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 11:45:29

lehet még rágni ezt a csontot úgy látom:)

én csak azt nem értem, hogy ha ő szlovák és nem szlovákiai magyar, mit keres a műsorban?

shimizu 2012.03.21. 11:51:54

azt hiszem, Noéminek megvan az új fedőneve: FSZK! hehe

Am esze-veszett nagy képmutatás, h Pedrót egy FSZK kijelentésért hazazavarják, és mindenki fújol, h hogyan lehet ilyet mondani....Nem tévedek nagyot, ha úgy gondolom, h a fél ország ezen a véleményen van, és más környező nemzet állampolgáraira hasonlókat mond. (csak persze nem a tvben)
Azon végig röhögtem, ahogy Broki 100x elmondta, h "ilyet ITT nem mondunk!" =D

[Bocsi, külföldön élek, úh 1 nap lemaradással nézem az adást, tehát előbb olvasok hvt, mint látnám az aktuális részt, így kommentelni sem tudok a legfrissebbek alapján]

BTW: Követelem, h a MACIt azonnal küldjék vissza!!!!!! Még avatart is csináltam neki! ;_;

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 11:55:11

@ajatrollah: köszi:)

Ahogy olvasom a kommenteket itt, nem is nagyon fogják megérteni, de ez csak azokra az emberekre szígyen!

Nagyon örülök, h Pétert kidobták!

f.fredericks 2012.03.21. 11:57:01

@Banyus83: milyen alakulgató páros? A csaj totál bele van zúgva a srácba. Broki meg el van vele, bármikor lecserélné, szóval ez elég egyoldalú.

pilar ternera 2012.03.21. 11:58:43

@Csehszlovák Kém: sztem értjük, tényleg gáz volt, csak nem tudom miért kell ilyen komolyan venni egy seggrészeg ember dúlását?!?

mézescsók 2012.03.21. 11:58:58

@beacska: Kár, érdekesebb lenne, ha nem a szinglik közül választhatna. Igazából úgy lehetne párokat robbantani.Mivel Te a jelek szerint sokkal jobban beleástad magad a játékba vagy figyelmesebb vagy mint én, még egy dologban felvilágosíthatnál.
Szerinted Levente csak a szingli nők közül választhat. Alexa miért nem választhatja az ugyancsak egyedülálló Leventét?

@jadebulgari: Csak fantáziálgattam éppen. Alapja lényegében semmi.

Banyus83 2012.03.21. 12:03:49

@f.fredericks: Csak arra gondoltam, hogy alakulgat köztük valami...nem gondoltam semmi konkrétra, lehet, hogy csak szex lesz belőle, lehet, hogy még az se, lehet, hogy egyoldalú, de valami alakulgat. Az is lehet, hogy a műsor után is mulatják együtt az időt... :-D

Banyus83 2012.03.21. 12:09:00

@mézescsók: Az előzetesben úgy szól a levél, hogy a két lány közül választhat levente. gondolom ez a két szingli csajt takarja.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.03.21. 12:15:01

túl azon, hogy az műbalhé miatt kirakták a gyereket elég unalmas rész volt. én meg pont ezt láttam. szerencsére a kardántengely dobott a hogyvolton. és szerencsére volt édenextra, ami leginkább melákextra volt. elképesztő, mennyire egyszerű ez a fickó :)

exilis 2012.03.21. 12:15:22

Azért a sok értetlen gondoljon már bele hogy ha szlovákok mondták volna hogy FMK egy magyar lányra az mennyire lenne sértő az összes magyarnak. Engem elszomorít hogy itt is vannak olyanok, akik szerint ilyesmit mondani semmiség.

tvsc 2012.03.21. 12:18:59

@beacska: nem is azért tenné ki, mert kell neki Máté. Hanem mert túl biztos pár ők ketten.

tvsc 2012.03.21. 12:30:59

@daneee: Mettől meddig tartott a forgatás? Ugyanis Máté február óta a Gárdony labdarúgója. Korábban úgy tudom, hogy a Dunafémben játszott.

Bejni 2012.03.21. 12:32:13

én sajnálom Pedrót, ő volt a kedvencem...még akkor is ha ilyen taplóságot mondott....
EM párost, meg hagyják meg, kell egy kis "szerelem", na :)
FSZK-t haza!!!

Bejni 2012.03.21. 12:33:58

Ja és sixx király az ÉH meglátásod, már az előző szériát is végigröhögtem a gép előtt, csak lusta voltam regisztrálni, hogy közölhessem ezt :)

mocskosmacska 2012.03.21. 12:35:33

@tvsc: Szerintem itt egy érzelmekre épülő páros nem olyan biztos. A számító érdekek által összetartó páros az, ami erős.

tvsc 2012.03.21. 12:36:15

bytheway, ha már ezerrel megy a szlovákozás, csak halkan kérdem meg, Kíra esetleg nem lehet délvidéki származású? Ugyanis a hangsúlyozása meg az akcentusa nagyon hasonlít a délvidékiek beszédére. Hogy nem tősgyökeres budapesti, azt le merném fogadni.

tvsc 2012.03.21. 12:40:05

@mocskosmacska: és szerinted ezt a bent lévők átlátják? Szerintem azért kérdezgették nagyon Edinát a mödanszié partján a kapcsolatukról, mert azt gondolják bombabiztos páros, és félnek is tőlük. Belegondolva mi járhat(na) a bentiek eszében, szerintem ezt nem fogják fel, hogy egyébként úgy van, ahogy mondod.

Móka na 2012.03.21. 12:46:29

Szerbusztok Mindenki!
@nyílegyenes labirintus:
Tudtad, hogy az egyik legnépszerűbb tini könyvsorozatban többször is előfordul ez a kakaós csiga osztogatás? Vagy te is most olvasod a második részt?? ehhehhe

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.21. 12:46:54

Hááááá!!! Végre egy izgi rész! Így kell mennie ennek kérem szépen! :))))

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 12:47:58

@garrett27:
Lehet rosszul emlékszem, de szerintem a srác bemutatkozott mindkét csajnak, és csak akkor kérdezett vissza Edina, hogy "Levi?" mert - gondolom - nem értette tisztán a nevét. Ami nem is csoda mondjuk: a következő hódító remélem egy logopédus lesz, vagy lassan kereshetek feliratot a műsorhoz, mert néha a felét sem értem annak, amit mondanak.

cézé 2012.03.21. 12:48:20

@Catchart ezredes: De, én is észrevettem már, mennyire bunkók a pincérekkel, meg egyáltalán, a személyzettel. Pl, pár adással ezelőtt, Tamás feküdt a pamlagon, szanaszét vetett lábakkal, jött az egyik levélkézbesítő, ő meg fel se állt, meg se mozdult, csak nyújtotta a kezét fektéből. Én nem bírnám ki, hogy egy idegen ember így lásson.

Egyébként Tamáshoz kapcsolódva, tegnap, amikor kirával beszélgetett, hogy hogyan lehetne őt megmenteni, akkor nem merült fel abban a zabszem agyában, hogy majd ő beáll mögé, Leventét meg beküldik Hiperhez, láthatóan szimpatizálnak, és akkor utánuk az özönvíz...?

független sorozatfüggő 2012.03.21. 12:51:18

@Mrs. Jackman:
Az oké, hogy a játékosok befogják a szájukat, mert félnek a következményektől, kötbér stb., de a rokonok, barátok elszólását hogyan akadályozhatják meg? Mert ők ugye nyilván megtudják. A büszke mama aztán elújságolja a szomszédasszonynak,az meg a fél városnak, vagy a kisebb testvér a haveroknak vág fel vele az iskolában...

tvsc 2012.03.21. 12:59:05

@független sorozatfüggő: Noémi anyja a Éden Hotel Facebook oldalán kommentelget Eva Capová néven.

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 13:00:27

@cézé:
Hát persze, hogy paraszt, hisz levélhordó Juan nem tartozik a családhoz...:)

cézé 2012.03.21. 13:04:00

@független sorozatfüggő: Előző szériánál is lehetett itt-ott olvasni, hogy Kristóf nyert, de nem terjedt el szélesebb körben. Bár igaz, nehéz lehet titokban tartani, akarva-akaratlanul kiderülhet.

Banyus83 2012.03.21. 13:09:50

@Bejni: Végre valaki egyetért velem a kis szerelem terén :-)

beacska 2012.03.21. 13:12:11

@daneee: akkor ezért van vízilabdás gatyája!
Én szíjat hasítanék a fiam hátából, ha a vízilabdás gatyájában menne be a tengervízbe! De neki, gondolom már nem kell a gatya, le is amortizálja gyorsan...

Állítsuk meg a ......... 2012.03.21. 13:13:25

A randa szlovák csajt, aki töri a magyart nem zavarták haza?

faszombazdmegkati 2012.03.21. 13:15:51

Kedves Sixx, kérlek, hogy Melák farkát SOHA TÖBBÉ ne rakd be! :) Köszönöm

beacska 2012.03.21. 13:16:08

@mézescsók: szerintem simán választhatja, majd a ceremónián. Hacsak nem kapja meg levélben, hogy nem...de nem fogja, mert amint L. választ, átköltöznek a Páros szobába, Alexa lesz a szingli, és nem lesz olyan, hogy "régi pár" (mert eddig csak ezt az egyet kötötték ki - nem választhatod a régi párodat)...de majd meglátjuk, Alexa még nem is lett Védett ;)

hungarisztan 2012.03.21. 13:17:47

@beacska: Mit tud egy vizilabdás gatya, amivel nem lehet tengerbe menni? Jó, gondolom, drága, de mivel különb?
Víz - víz, gatya - gatya.

beacska 2012.03.21. 13:18:10

@tvsc: de ő ezt nem biztos, hogy látja. Mert azt már a szájába rágták, hogy Tamás-Anikó és Niki-Krisztián húúú, de fix. Nem hallottam, hogy kitértek volna rájuk is.

...és....ő még annyira friss, én a helyében inkább az ingatagok közül választanék (Levente, Pít)

beacska 2012.03.21. 13:19:31

@hungarisztan: 15-20.000 Ft, dupla (néha tripla) drága anyag, dupla varrás...de a só úgy szétmarja, mint annak a rendje.
TÉPÉSBIZTOS ;)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 13:20:10

@faszombazdmegKati: ne rémüldözz már Kati; ki se látszik ahogy rámarkol.

hungarisztan 2012.03.21. 13:20:28

@Catchart ezredes:
A nickedben direkt van megcserélve a c és a h betű?

hungarisztan 2012.03.21. 13:21:37

@beacska: Hát nem akarta, hogy letépjék róla, na. Van ez így.
;o)

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 13:25:24

@hungarisztan:
Most mondhatnám, hogy igen, vagy elgépeltem, de annak ellenére, hogy minimum ötször olvastam a 22-est, eddig úgy tudtam, hogy így írják. Köszi, hogy szóltál:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 13:41:09

@Móka na: szia ivócimbi! ;) Nem, nem tudtam. Milyen kŐnyv ez?
Sokkal prózaibb oka volt, hogy ezt írtam, egyszerűen csak kakaós csigát zabáltam reggelire. Remélem nem csalódtál nagyot. :D

Psy85 2012.03.21. 13:46:34

Jöhetnek a kavicsok, de én is csippolom Broki-Edina nyálat nézegetni :D mentségemre mondva az ormányos macit is szeretem :)
Amúgy érdekes, hogy az éden extrás Krisz-Műanyag féle maszatolást senki vagy csak kevesen említették. Vagy 10 percen át ment a matatás a takaró alatt és ahogy én láttam Műanyag azért belepucsított abba a motoszkáló tenyérbe, bár kb. 25x mondta h nee és kimegyek. De nem ment ki :) Ha valaki olyan kurkászik akit nem bírsz, annak nem pucsítasz hanem elküldöd a faszba, vagy lekeversz neki egyet, de ő évőőőődött vele!!!

Móka na 2012.03.21. 13:50:23

@nyílegyenes labirintus: na jóóó csak kicsit csalódtam... :)
Gyorsan meg is nézem a Szigetes programot, most hogy ez jutott eszembe rólad.. :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 14:06:21

@Móka na: Már a szigetre gyúrsz? Kicsit korán van... :) lmfao jön, a kollégám most tobzódott miatta. Olyan jól sikerült a tavalyi tali, hogy idén is mindenképpen ismételjük meg. :D
Na, áruld el melyik könyvben van a kakaós csiga? Ja, és tedd vissza a bohócos avatárodat!

Thorwald 2012.03.21. 14:07:00

@tvsc: Ide nem is Éden Máté van írva, hamisitvany:D

Móka na 2012.03.21. 14:15:40

@nyílegyenes labirintus:
Szóval, remélem érzékeled, hogy a kérésed számomra parancs!!! :)
Szent Johanna Gimi - és nem kell röhögni és sem gondoltam volna, hogy ilyen jól elszórakozom egy tinisorozaton. Priviben esetleg megosztom, hogy miért is kedvelem annyira a sorozatot.
Közben én is ránéztem a Sziget oldalra, eddig csak Hurts -re akartam kimenni, de most látom, hogy jön a The Xx is. Jajajja.
Idén igenis összejön a sör szerintem.., ha és az Orfűs szállásom január óta kifizetve :) - időben kell gyúrni mindenre.
Hogy ne csak off legyen :), remélem jön valami alter arc is a Hotelbe.. hátha.

Ditti82 2012.03.21. 14:24:37

@beacska: Úgy pedzegették, ahogy Tamás távozását a skorpiócsípés után?

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 14:29:04

@Móka na: kösssz a bohóct! :) El is felejtettem már, hogy te ilyen szélsőséges fesztiválozó vagy... :) Jöhet privát, érdekel!
Na, de tényleg ne offoljunk, mert kibasznak, mint Pedrót a zédenből. muhaha

beacska 2012.03.21. 14:36:59

@Ditti82: nem emlékszem rá, hogy bárki is mondta volna, hogy T. távozik, sőőőt, azt nyilatkozta, hogy "megváltozik a játékhoz a hozzáállása".

www.edenhotel.tv/hirek/altalanos/egy-lany-tavozik-az-eden-hotel-2-bol_2012-03-19

hogy honnan szedik, azt nem tudom ;))

JOKKA21 2012.03.21. 14:38:17

Edinát bevállalnám, Broki helyében non-stop sunáznám.

Ditti82 2012.03.21. 14:38:26

@beacska: Még írtam is neki, hogy "muszáj ezt?"

Ditti82 2012.03.21. 14:40:47

@JOKKA21: Én jobb híján Petit. :D

mézescsók 2012.03.21. 14:42:45

Magyarország-Szlovákia 1:1 ?
Az indexen dotoho blogjában egy írás: Diana, Szlovákia szégyene címmel. Eszerint a Cseh-Szlovák Éden Hotelben egy magyar lány kap hideget-meleget magyarsága miatt.
Szóval az IQ-szint nem származásfüggő.

beacska 2012.03.21. 14:43:16

@Ditti82: én ezt hivatalos közlésnek számítom (vállrándítás ;))

f.fredericks 2012.03.21. 14:58:57

@mézescsók: csekkoltam a posztot, hát mit ne mondjak, ők se emelnék a műsor színvonalát. Egyedül ezt a Zuzana Plačková-t látnám szívesen a magyar ÉH-ben. A csávók még az ittenieknél is gázabbak.

Ditti82 2012.03.21. 15:01:14

@beacska: Olvasgattam a kommenteket, jutyúbon a párválasztó ceremónia is fent volt. Amatőrök. :D

beacska 2012.03.21. 15:01:39

@mézescsók: ezt vajon a MI Csehszlovák Kémünk írta? ;) biztosan...

Ditti82 2012.03.21. 15:02:51

@mézescsók: És ott is kibactak mindenkit?

JOKKA21 2012.03.21. 15:14:19

@mézescsók: Liberálisok most nem fognak hisztizni, hogy a magyar csajt fikázzák a tótoknál.:D

f.fredericks 2012.03.21. 15:18:13

@Ditti82: Hát azért ezt a Zsuzsikát nézegetném Csira helyett. A Diana meg jöhetne Noémi helyett, az a bulizós ivós csaj meg Naíva helyett, lehet ő Brokit is felpörgetné. Amúgy tényleg ha bejönne egy jócsaj vagy egy jócsávó azt megnézném, hogy keperne a "család" érte.

JOKKA21 2012.03.21. 15:20:42

Klaudia Chlustinová: Szép szőke suna, neki még reggelit is csinálnék.

Jana Zezulová: Jó kis bula, nem tetszik, hogy csak piálni akar, de ezt leszámítva nem dobnám ki az ágyamból.

Zuzana Plačková: Nagyon mű, de egy patront szánnék rá.

Diana Vagóová: Az ágyból maximum wc-re és főzni engedném ki, annyira jó suna.

Nela Slováková: Nagyon jó csaj, szép szőke cicus, életem megkeserítője is lehetne hosszabb távon.

Viasat!Adjátok a tót éden hotelt is, vegyétek meg valahogy a jogokat.:D Inkább ezeket a tót sunákat nézném, mint a hazai sunákat(Edina, aki ér ott valamit).:D

Ditti82 2012.03.21. 15:20:59

@f.fredericks: Csíra azért rafkósabb, mint amilyennek a playmate tűnik. Abból különben is van már nekünk egy. :D

f.fredericks 2012.03.21. 15:28:51

@Ditti82: hát nem is az esze miatt nézném. :P Szúrja a szemem a Csírában lévő vas. :) A szilikon, meg segít a térlátásban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 15:53:11

@mézescsók: na, kapja be a dotoho meg az egész tót bagázs, írtam a posztba két órája és még mindig nincs benn.
Pedig csak annyit írtam, hogy minek csehszlovák agyhalottakkal foglalkozni, mikor vannak sajátjaink is. :D

Azt már le se írtam, hogy úgyse értjük/értenénk miről beszélnek, mi szükség volt ezt a posztot címlapon közölni? Hogy az egyenlő bánásmód miatt, legalább 1-2 mondatban tudja a szerző az egyetlen magyar lányt fikázni benne?

Cseresznyéskert 2012.03.21. 15:54:21

Igen, Vágó Diana sokkal jobb nő mint Noémi. Noémit ezek szerint a szlovák műsorba nem válogatták be, de ugye a magyaroknál elmegy minden másodosztályú nő:) Baszki, de ciki.

@tovabb a jezsovi uton: Ez kurvára nem vicces.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 15:57:16

@JOKKA21: "Adjátok a tót éden hotelt is, vegyétek meg valahogy a jogokat.:D Inkább ezeket a tót sunákat nézném, mint a hazai sunákat(Edina, aki ér ott valamit).:D"

Azok se jobbak... de legalább vicces lenne, ahogy olyasmiket mondanak, zápodnyi, plosednyi, obklopí meg ilyesmi. :D

mézescsók 2012.03.21. 16:10:04

@Ditti82: Még nem, bár nem követem a műsort, de már belenéztem. Nem kellett volna.

@JOKKA21: Mert az szerintük más. Mi emelkedettebbek vagyunk, kiállunk mindenkiért, aki magyarul nyikkan meg a földön, ettől dagad a keblünk. Magyart lehet fikázni, sőt, segítünk is!

@f.fredericks: Ahogy mondod.

@beacska: Természetesen, ki más?

@pushpang: Nem lehetséges, hogy moderáltak Tégedet ottan? Egyébként lehet, hogy pont azért hozták le a címlapon a cikket, hogy lássuk: nemcsak nálunk csúszik be egy-egy - ráadásul szerintem korántsem szándékos - beszólás, amibe aztán nyugodtan minden nemzeti hevület belemagyarázható.

@Banyus83: Az eredetileg bent lévő 5 lánynak (Kíra nélkül 4)azért van félnivalója. Levente eszerint a 2 közül választhat és ha a Kíra, akkor elvileg Alexa mehet haza. Mégsem hiszem, hogy Alexát 2 nap után kivennék a műsorból. Kell valami váratlan húzás.

mézescsók 2012.03.21. 16:12:39

@tovabb a jezsovi uton: Kérlek, ne trianonozzunk! Ez nem az a hely.
A cikkre is csak azért hívtam fel a figyelmet, hogy összehasonlítsuk kicsit a két műsort, semmi egyéb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 16:14:46

@mézescsók: sztem semmi "olyat" nem írtam.

/Az a blog amúgy szerintem érthetetlen, miért van rendszeresen címlapra téve. Simán és rendszeresen kimeríti a gyűlöletkeltés fogalmát, de ők tudják, én max. távol tartom magam tőle./

Banyus83 2012.03.21. 16:27:03

@mézescsók: Ezért lesz az, hogy akit nem választ a 2 közül, az védettséget kap, tehát tuti nem megy haza. Amúgy meg nem ő lenne az első, aki 2 nap után távozna :-)
Szóval mindenképp valaki a régiek közül távozik...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 16:43:47

@beacska: hello beacska...
@pushpang: a dotohon előzetes moderáció van, ezért nem láthattad még a kommented.
@JOKKA21: én is nézem őket, elég jó a show, meg lehetne hogyvoltozni simán azokat is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 17:04:45

@Csehszlovák Kém: tudom, de mi tart órákig??
Amúgy mindegy, nem leszek törzsvendég, már néhány sor után felidegelsz úgyis. :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 17:09:00

@sixx: fúha, ez megtisztelő!
Leo és Nela tegnap egy kurvanagyot szexelt, eléggé pörögnek az események, a komáromi csávó kiesett, és bejött a csehszlovák "Hiper" tegnap, mint csábító :D lenne miről írni, elküldöm e-mailben, hogy tetszik-e.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 17:12:45

@pushpang: bazmeg, a gyárban állok a szalag mellett, szerinted mennyi időm van kiugrani a kommented beengedni? :)

És még szívjak el egy cigit is, apám. Sokat akarsz :D

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 17:18:09

jujj, az ottani pasik nagyon nem jók...

E-leonora 2012.03.21. 17:25:57

Sziasztok. Látom, hogy már csak a Viaszar honlapon lehet elérni a videókat. Csak épp ott nem lehet megnézni.
Van valami kiskapu?

viragoskertecske23 2012.03.21. 17:41:30

@vécés jóska: Szerintem is unalmas Edina...engem az lepett meg, amikor azzal harangozta be magát hogy szereti feldobni a bulikat és szeret bulizni...nahát eddig egyszer sem láttam nagy partyarcként...

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 17:52:29

@viragoskertecske23: Nekem az a fájdalmam (a családozás mellett) amikor Edina minden adásban elmondja, hogy "Mátéval egyre közelebb kerülünk egymáshoz".

szepi79 2012.03.21. 17:53:54

@Ponyva Mester: semmi baj, így pont kiegészíted nagynénémet, aki nem kommentel, csak nézi :D

E-leonora 2012.03.21. 17:55:30

@JOKKA21: Köszönöm, de ott nem lehet,mert annyira szaggat,hogy fél mondatonként megáll.

TapOut 2012.03.21. 17:55:40

@E-leonora: csatlakozom.
A honlapon lévő videók NÉZHETETLENEK!!
Kedves illetékesek: vagy töltsék fel normálisan az összefoglalókat és az extrákat, vagy engedjék felrakni a youtube-ra.
Nem hiszem el, hogy 2012-ben könyörögni kell egy folyamatos, nem állandóan megszakadó nyavalyás videóért basszameg.

JOKKA21 2012.03.21. 17:56:19

@Csehszlovák Kém: Engem érdekelne, hogy mit csinálnak a jó szlovák sunák, olvasnám arról is.:)

@pushpang: Nem baj, ha nem értem, hogy mit mondanak, legalább nem idegesítenek fel baromságokkal, mint a hazaiak.:D

@mézescsók: :)

JOKKA21 2012.03.21. 17:58:26

@E-leonora: Nekem is szaggatott, de leállítottam és utána jó lett, amikor letöltötte a cuccot.5-10 percet, ha vársz nem fog szaggatni(nálam így jó volt).

E-leonora 2012.03.21. 18:05:22

@JOKKA21:
Megállt 1.11-nél. Próbáltam előre vinni, hátra, újratölteni. De a többi is nézhetetlen.
Azért egy tv csatorna feltöltött videói lehetnének jobb színvonalúak.

dennis rodman 2012.03.21. 18:18:45

@Csehszlovák Kém: van esetleg valamilyen cimed ahol meg lehet nézni a szlovák összefoglalót?

E-leonora 2012.03.21. 18:24:41

@☺ágica: Köszönöm. Én is itt nézném, de nem megy. Biztos jobb a neted.
De.... most találtam valami mást. Még tesztelem. :)

TapOut 2012.03.21. 18:25:21

@☺ágica: köszi, én is itt próbálom, de állandóan megáll bizonyos helyeken, ha próbálom előrepörgetni, akkor sem mozdul, ha újratöltöm, ugyanott megáll. Lassan is töltődik. Ne kelljen már órákat szenvedni egy nyavalyás 22 perces videóval. Röhej.

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 18:28:20

@E-leonora: @TapOut: sajnálom:S nálam szerencsére rendesen megy. max annyit próbáljatok meg, hogy amikor elindítjátok és látjátok az órán, hogy lement pár mp, akkor megállítjátok, hogy teljesen betöltődjön. talán akkor nem akad:)

TapOut 2012.03.21. 18:28:54

@E-leonora: Ha beválik, avass be kérlek ;-)

E-leonora 2012.03.21. 18:31:54

@☺ágica: Kösz.

@TapOut: Ha beválik, küldök privit.

JOKKA21 2012.03.21. 18:32:56

@E-leonora: Nálam működött tegnap.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:33:49

Kapcsoljátok ki a torrentet, akkor menni fog :-)

E-leonora 2012.03.21. 18:36:10

@Pácsó Ármándó:
Sajnos technikai és műszaki analfabéta vagyok, így a torrentet csak hírből ismerem. Csak egy szar sorozatot néznék online, mert este nem tudom.

dennis rodman 2012.03.21. 18:44:53

@E-leonora: az új lapon leírtam mivel tudsz rajta segíteni.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:46:50

@E-leonora: dennis rodman módszerét próbáld meg.

Más: Nekem T69 türkiz rucija tetszett.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:51:03

@☺ágica: Megy a szemed színéhez macsek :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 18:52:41

@Pácsó Ármándó: ahha:) de amúgy is az egyik kedvenc színem:)

E-leonora 2012.03.21. 18:56:14

Ez a szín mindenkinek jól áll. Csak legyen mit belepakolni. :)

dennis rodman 2012.03.21. 19:00:22

@E-leonora: ha esetleg hirtelen más teendőd van a pauseval "II" megállítod és 1-2 perc múlva elinditod a lejátszást akkor is működni fog.

E-leonora 2012.03.21. 19:02:36

@dennis rodman: OK. Kicsit nehezen, de felfogtam. Kösz.

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 19:13:39

@Kivétel: örülök, ha jól szórakozol... :)
Ja,és ritkán látunk, mint köteg húszezrest. A végén még a sok munka, a hogyvolt rovására megy. :)

tvsc 2012.03.21. 19:17:26

@Pácsó Ármándó: szerintem az a felvételsor beragadt a vágóberendezésben, és azért adják le minden részben.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 19:26:24

@tvsc: Nem is mondasz hülyeséget, mert például azt is 3x leadták, hogy Niki az alkoholizálás ellen ágál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 19:33:58

@Csehszlovák Kém: és te sk. moderálsz?? Szórakoztató lehet... :D

Amúgy meg majd ha én is kérek tőled egy szálat, majd akkor panaszkodjál! :)

tvsc 2012.03.21. 19:44:05

A viasat videón nekem is megkeseríti az életemet. 10 MB/s-os netnél szakad a videó! És hiába állítom meg csak kb. 70 %-is tölt be, utána el kell érnem odáig, hogy töltsön tovább. A 20 perces videót kb. 30 perc alatt tudom megnézni, mikor egy youtube videó úgy süvít le, hogy elszédülök.
süti beállítások módosítása