Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x10

2012. március 21. 08:30 - sixx

Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb időt szánnak a szerkesztők, Pinokkina sem vonul a kamera felé fenyegető léptekkel, valahogy feszesebbek is az epizódok ettől.

A reggeli ébredés képei közül a legjobb a Melák-Műanyag párosé, a bizonyos vélemények szerint Mester Tamásra megtévesztésig emlékeztető Pokahontasz szépen tagoltan elmagyarázza Meláknak, hogy mér' ne igyon annyit (3 feles), ha nem bírja.Melák a kamerába rettenetes éjszakáról mesél és elgondolkodva morzsinkálja a farkát a zuhany alatt.

Csíra és Pedró nem nagyon akarja elhagyni a szobát, Pedró valahogy érzi, hogy ez nem az ő napja lesz. A FSZK-zás van műsoron Naiva és Broki budoárjában is, aztán jön a reggeli, ahová Pedró egy szál virággal érkezik, és kezdi járni a kanosszát, mindenki röhög, Noémi pedig megbocsát neki, legalábbis azt mondja. Hiper vércukorszintje vészesen alacsony lehet, mert rekedtek azt hörgi, hogy jóvanmár, zabáljunk basszameg, ne picsogjunk. Noémi a kamerába nagyon helyesen azt mondja, Pedró csak érdekből kért bocsánatot, Csíra viszont leszarja az ő érzéseit, nem is vártunk mást tőle, hiszen máris a saját seggét védi, Pedró nélkül nemigen lenne hosszú életű a villában.

Melák a nappaliban előveszi legjobb fater-hangját, Pedró fiam, ideje megkomolyodni és változtatni a viselkedéseden. Pedró pedig ahelyett, hogy rámutatna, nem ő hányta félig tele a matracot és dugította el a vécét, hallgat, mert mi a faszt tehetne. Melák full jóban mondja, amit, és közben kényszeresen vakarózik, vannak dolgok, amit gondolunk, de ki nem mondhatunk - ezek szerint ő is faszszopó szlovák kurvának tartja Noémit? A kamerába Melák azt mondja, valahol ő is felelős, mert ha nem csapja szíjjel magát, akkor kint van ő is Pedró mellett, és leszabályozza, amikor elvetemül. Aztakurva, ez milyen mottó már. Juan levelet hoz, Hiper olvas, Pedró fiam, nem kellett volna faszszopózni, pakolj össze és húzzál innen a gecibe.

Senki nem csodálkozik vagy döbben meg, a döntés ellen csak Csíra ágál, de ő sem Pedró, hanem saját maga miatt. Műanyag az alkoholra vezeti vissza a dolgot, Hiper menne Csírának segíteni a pakolásban, de Melák leállítja, faszom, mit segített nekünk Csíra? Semmit. Akkor meg? A döntést persze ki kell beszélni, ÚjPéter megállapítja, hogy még Melák sem lenne ekkora paraszt, az absztinencia bronzolajjal felkent papnője, Műanyag pedig ismét megemlíti, hogy az alkohol tehető felelőssé a dologért. Pokahontasznak küldöm az alábbi nótát Ozzy Osbourne-tól szeretettel. (Milyen riffet tol már Zakk Wylde, mi?)

Csíra a mödanszié mellett pocol, és a szingliszobába költözéstől retteg, erre jön egy levél, és igen, menni kell. Hol a londinerem, basszameg, negyedjére költözöm, mondja Csíra. Közjáték: Naiva és Broki hevesen smárol, nagyokat sóhajt és szárazbasz. Megint.

Juan újabb levelet hoz, Alexa elküldhet egy csajt meg egy palit randira, Noémi és Broki megy, egyértelműen azért, mert Alexa ÚjPéterben látja a jövőjét a villában, de csak úgy tud hozzáférni, ha a párja, Noémi nincs a hotelben, Broki meg vélhetően azért, mert túl nagy a szerelem Naivával, és ideje kicsit megkavarni a szart. Vagy csak nekünk akart jót, és megkíméli a nézőket egy újabb textilpettingtől. Naiva kibírja röhögés nélkül, hogy a faszija randizni megy, Alexa meg a képernyőbe indokol, azt mondja, amire gondoltam. ÚjPéter és Noémi búcsúzkodik, mindenki legyen észnél, jólvan. Broki is megkapja a használati utasítást Naivától, nem baszunk, nem nyalunk, úriemberként tessék viselkedni. A randisták megsztájlingolják magukat és irány az óceánpart. Csíra azért beleülteti a bogarat Naiva fülébe, oszt mi van, ha Broki visszajön, oszt csak szlovákul beszél? Naiva rögtön szívbajt kap, tényleg, olyan van?

Az óceánpart felett az ég narancssárga a CSI:Miamiban is alkalmazott szűrök miatt, a vízben és a parton fetrengő-lubickoló párost egy baseballsapkás operatőr veszi lelkesen, a villába pedig új vendég jön, Levi, az elemző, aki saját magát antipatikusnak tartja, és reggelente rosszul lesz, ha belenéz a tükörbe. Biztos hasadt személyiség. A haját kicsit céronáldósra fazonírozták, és nagy játékosnak tartja magát. A belépője csendes, egyszer csak megjelenik, Naiva és Hiper fogadja, majd viszi le a mödanszié mellé, jézusom, most megint jön Muzsikus a famíliával?

Egyelőre a nőkkel puszilkódik össze, szia, Levi vagyok, én meg Pokahontasz, és ez a saját bőröm, ilyen barna, nem jelmez. Melák szerint nem szimpatikus Levi, nem jön át neki, mondja. Csíra kipattan a vízből, heló, szerintem hozzám küldtek. Hozzád? Meg kell tömni kajával? Beszáradt a pírszing? Alexa menten odalép, heló, én is szingli vagyok, mit szólsz? Kőpapírollózzátok le, oszt szóljatok, veti oda az elemző kedvesen, Csírának nem is jön be.

A parton közben megterítenek Brokiéknak, autentikus mexikói ételt, hamburgert esznek, és Naiváról van szó, benned, Broki, mondja Noémi, szerelmi érzés nem fog kialakulni. Együnk, baszki, mondja Broki, és ezzel le is van rendezve a dolog. Odafent Alexa lecsap az elemzőre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, megmutatok neked mindent. S lőn. Levi nem hülye, menten érzi, hogy Alexa rá akar akaszkodni, a csaj meg nem érti, miért nem lett szimpatikus neki. Levente Hiper felé tendál inkább, nem értem, hogy tudja a zsibbasztó monológot hallgatni, aminek az a célja, hogy kiderüljön: van-e titkos küldetése Levinek, vagy nincs. Én akkor is behazudnék egyet, ha nem lenne. Muzsikus szerint az elemző lehet a csendes gyilkos. Levente tök nyíltan kérdezgeti Hipert és Alexát, hogy most akkor mi van, hogy ő Pedró helyére jött, volt-e már ilyen, stb., mire Alexa felháborodik a kamerába, ez neki nem szimpatikus ez a kérdezgetés, micsoda dolog ez már. Jaj.

Csíra a mödanszié végében Muzsikust kérdezi, hogy mi lesz a sorsa, hiszen a családtól függ, az meg hóttkomolyan veszi a kérdést, és válaszol: megvédjük a csontos segged, majd rábeszélem Leventét, hogy veled legyen, ne foglalkozz vele. Forget about it, mi? Muzsikus tiszta Lefty bazdmeg. Csíra leventét mentőövnek tartja, ez így érdekes lehet azért, egy Alexa-Csíra iszapbirkózás biztos fasza lenne. Broki a randin közben nyugtatja Noémit, ÚjPéter nem akar dobni téged, bár Alexa szemiben benne a róka. A randi végén Broki két helyi kölyökkel focizik egy kicsit, és kiderül, hogy sokkal kevésbé ügyetlen, mint gondoltam. A mödanszié mellett Műanyag Melákkal flörtölget, amiről mindkét fél úgy véli, hogy ő irányít, és szopatja a másikat, pedig Melák csak Pokahontasz kesztyűbábja. Alexa finoman nyomul ÚjPéterre, aki viszont nagyon taktikusan hárít, és tényleg nem akarja átbaszni Noémit.

A randisták visszajönnek, azt hazudják, hogy delfinnel úsztak, és ettől Hiper a szokásosnál is magasabb fordulatszámon kezd el rezegni, remélem soha nem árulják el neki, hogy csak kamuztak, A nagy élménybeszámoló közepette Broki észre sem veszi Levit, mert annyira jelentéktelen, Szólnak neki, hé, van egy új csávó, ja, tényleg, szevasz, gyors kézfogás, ebből sem lesz öröbariság. Broki beszámol Naivának a történtekről, Noémi meg ÚjPéter mellére fekszik, és hugyozás előtt még benyögi, hogy kell neki egy B-terv, mert nem bízik a csávóban. Noémi a beszélgetés közben fejbe vágja ÚjPétert, szúnyog, magyarázza, szerintem meg inkább miheztartás végett. Levi, a Jelentéktelen és Melák úgy gondolja, holnap lesz valami kavarás, mert már csak két nap van a párválasztásig. Levi a villa jolly jokere, aki a saját helyzetét egyszerre tartja jónak és rossznak, sajnos mondandójába beleszövi az "asszimiláció" szót, amitől Melák láthatóan megzavarodik, kardántengely, nyögné ki riposztként legszívesebben.

Juan levelet hoz, Levente Csírával és Alexával alszik a szingliben, és ami az igazi dráma: Broki és Noámi mostantól egy pár, Naiva és ÚjPéter meg dettó. Jó, nem nagy tragédia, két éjszakát kell csak kibírni, a párválasztáson majd Broki beáll Naiva mögé, oszt jó. Naiva ettől még kicsit szomorkás lesz, de Brokit különösebben nem hatja meg a dolog. Melák szerint ebből kucorodás lesz, az nem derül ki, melyik viszonylatban. Naiva szerint ha otthon lenne, és nem itt, akkor kihullana a haja az idegtől hogy Broki mással alszik, de itt felkészült rá. Hiper Csírával dumálgat, Csíra azt szeretné ha Hiper reklámozná egy kicsit Levinek, mert láthatóan jóban vannak. Csíra szerint Levi annyira se íze, se bűze gyerek, hogy inkább hazamegy. Közjáték2: Naiva és Broki hevesen smárol, nagyokat sóhajt és szárazbasz.

Este a mödanszié mellett Naiva és Műanyag edz egy kicsit, Pokahontasz seggezik, de csak addig, míg Melák meg nem jön, jesszus, be ne állj mögém, mondja, nem vagyok akkora paraszt, legalábbis egyelőre, mondja Melák erre. Nem a faszt, részegen is beszálltál a lábam közé, de lerúgtalak magamról. Na, lefekszenek az agyhalottak végre, Csíra és Alexa között Levi, Alexa máris hevesen nyomul, Csíra viszont nem aktivizálja magát, így nem fogsz bent maradni, hallod. ÚjPéter és Naiva a lehető legtávolabb agymástól az ágyban, Brokit meg Noémi gyúrja le, de csak a hátát, vagyis csak azt mutatják. Na, ez elég lapos rész volt, hátha a holnapi érdekesebb lesz, mert így hogyvótot írni is kínszenvedés. 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvsc 2012.03.21. 12:36:15

bytheway, ha már ezerrel megy a szlovákozás, csak halkan kérdem meg, Kíra esetleg nem lehet délvidéki származású? Ugyanis a hangsúlyozása meg az akcentusa nagyon hasonlít a délvidékiek beszédére. Hogy nem tősgyökeres budapesti, azt le merném fogadni.

tvsc 2012.03.21. 12:40:05

@mocskosmacska: és szerinted ezt a bent lévők átlátják? Szerintem azért kérdezgették nagyon Edinát a mödanszié partján a kapcsolatukról, mert azt gondolják bombabiztos páros, és félnek is tőlük. Belegondolva mi járhat(na) a bentiek eszében, szerintem ezt nem fogják fel, hogy egyébként úgy van, ahogy mondod.

Móka na 2012.03.21. 12:46:29

Szerbusztok Mindenki!
@nyílegyenes labirintus:
Tudtad, hogy az egyik legnépszerűbb tini könyvsorozatban többször is előfordul ez a kakaós csiga osztogatás? Vagy te is most olvasod a második részt?? ehhehhe

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.21. 12:46:54

Hááááá!!! Végre egy izgi rész! Így kell mennie ennek kérem szépen! :))))

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 12:47:58

@garrett27:
Lehet rosszul emlékszem, de szerintem a srác bemutatkozott mindkét csajnak, és csak akkor kérdezett vissza Edina, hogy "Levi?" mert - gondolom - nem értette tisztán a nevét. Ami nem is csoda mondjuk: a következő hódító remélem egy logopédus lesz, vagy lassan kereshetek feliratot a műsorhoz, mert néha a felét sem értem annak, amit mondanak.

cézé 2012.03.21. 12:48:20

@Catchart ezredes: De, én is észrevettem már, mennyire bunkók a pincérekkel, meg egyáltalán, a személyzettel. Pl, pár adással ezelőtt, Tamás feküdt a pamlagon, szanaszét vetett lábakkal, jött az egyik levélkézbesítő, ő meg fel se állt, meg se mozdult, csak nyújtotta a kezét fektéből. Én nem bírnám ki, hogy egy idegen ember így lásson.

Egyébként Tamáshoz kapcsolódva, tegnap, amikor kirával beszélgetett, hogy hogyan lehetne őt megmenteni, akkor nem merült fel abban a zabszem agyában, hogy majd ő beáll mögé, Leventét meg beküldik Hiperhez, láthatóan szimpatizálnak, és akkor utánuk az özönvíz...?

független sorozatfüggő 2012.03.21. 12:51:18

@Mrs. Jackman:
Az oké, hogy a játékosok befogják a szájukat, mert félnek a következményektől, kötbér stb., de a rokonok, barátok elszólását hogyan akadályozhatják meg? Mert ők ugye nyilván megtudják. A büszke mama aztán elújságolja a szomszédasszonynak,az meg a fél városnak, vagy a kisebb testvér a haveroknak vág fel vele az iskolában...

tvsc 2012.03.21. 12:59:05

@független sorozatfüggő: Noémi anyja a Éden Hotel Facebook oldalán kommentelget Eva Capová néven.

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 13:00:27

@cézé:
Hát persze, hogy paraszt, hisz levélhordó Juan nem tartozik a családhoz...:)

cézé 2012.03.21. 13:04:00

@független sorozatfüggő: Előző szériánál is lehetett itt-ott olvasni, hogy Kristóf nyert, de nem terjedt el szélesebb körben. Bár igaz, nehéz lehet titokban tartani, akarva-akaratlanul kiderülhet.

Banyus83 2012.03.21. 13:09:50

@Bejni: Végre valaki egyetért velem a kis szerelem terén :-)

beacska 2012.03.21. 13:12:11

@daneee: akkor ezért van vízilabdás gatyája!
Én szíjat hasítanék a fiam hátából, ha a vízilabdás gatyájában menne be a tengervízbe! De neki, gondolom már nem kell a gatya, le is amortizálja gyorsan...

Állítsuk meg a ......... 2012.03.21. 13:13:25

A randa szlovák csajt, aki töri a magyart nem zavarták haza?

faszombazdmegkati 2012.03.21. 13:15:51

Kedves Sixx, kérlek, hogy Melák farkát SOHA TÖBBÉ ne rakd be! :) Köszönöm

beacska 2012.03.21. 13:16:08

@mézescsók: szerintem simán választhatja, majd a ceremónián. Hacsak nem kapja meg levélben, hogy nem...de nem fogja, mert amint L. választ, átköltöznek a Páros szobába, Alexa lesz a szingli, és nem lesz olyan, hogy "régi pár" (mert eddig csak ezt az egyet kötötték ki - nem választhatod a régi párodat)...de majd meglátjuk, Alexa még nem is lett Védett ;)

hungarisztan 2012.03.21. 13:17:47

@beacska: Mit tud egy vizilabdás gatya, amivel nem lehet tengerbe menni? Jó, gondolom, drága, de mivel különb?
Víz - víz, gatya - gatya.

beacska 2012.03.21. 13:18:10

@tvsc: de ő ezt nem biztos, hogy látja. Mert azt már a szájába rágták, hogy Tamás-Anikó és Niki-Krisztián húúú, de fix. Nem hallottam, hogy kitértek volna rájuk is.

...és....ő még annyira friss, én a helyében inkább az ingatagok közül választanék (Levente, Pít)

beacska 2012.03.21. 13:19:31

@hungarisztan: 15-20.000 Ft, dupla (néha tripla) drága anyag, dupla varrás...de a só úgy szétmarja, mint annak a rendje.
TÉPÉSBIZTOS ;)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 13:20:10

@faszombazdmegKati: ne rémüldözz már Kati; ki se látszik ahogy rámarkol.

hungarisztan 2012.03.21. 13:20:28

@Catchart ezredes:
A nickedben direkt van megcserélve a c és a h betű?

hungarisztan 2012.03.21. 13:21:37

@beacska: Hát nem akarta, hogy letépjék róla, na. Van ez így.
;o)

Cathcart_ezredes 2012.03.21. 13:25:24

@hungarisztan:
Most mondhatnám, hogy igen, vagy elgépeltem, de annak ellenére, hogy minimum ötször olvastam a 22-est, eddig úgy tudtam, hogy így írják. Köszi, hogy szóltál:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 13:41:09

@Móka na: szia ivócimbi! ;) Nem, nem tudtam. Milyen kŐnyv ez?
Sokkal prózaibb oka volt, hogy ezt írtam, egyszerűen csak kakaós csigát zabáltam reggelire. Remélem nem csalódtál nagyot. :D

Psy85 2012.03.21. 13:46:34

Jöhetnek a kavicsok, de én is csippolom Broki-Edina nyálat nézegetni :D mentségemre mondva az ormányos macit is szeretem :)
Amúgy érdekes, hogy az éden extrás Krisz-Műanyag féle maszatolást senki vagy csak kevesen említették. Vagy 10 percen át ment a matatás a takaró alatt és ahogy én láttam Műanyag azért belepucsított abba a motoszkáló tenyérbe, bár kb. 25x mondta h nee és kimegyek. De nem ment ki :) Ha valaki olyan kurkászik akit nem bírsz, annak nem pucsítasz hanem elküldöd a faszba, vagy lekeversz neki egyet, de ő évőőőődött vele!!!

Móka na 2012.03.21. 13:50:23

@nyílegyenes labirintus: na jóóó csak kicsit csalódtam... :)
Gyorsan meg is nézem a Szigetes programot, most hogy ez jutott eszembe rólad.. :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 14:06:21

@Móka na: Már a szigetre gyúrsz? Kicsit korán van... :) lmfao jön, a kollégám most tobzódott miatta. Olyan jól sikerült a tavalyi tali, hogy idén is mindenképpen ismételjük meg. :D
Na, áruld el melyik könyvben van a kakaós csiga? Ja, és tedd vissza a bohócos avatárodat!

Thorwald 2012.03.21. 14:07:00

@tvsc: Ide nem is Éden Máté van írva, hamisitvany:D

Móka na 2012.03.21. 14:15:40

@nyílegyenes labirintus:
Szóval, remélem érzékeled, hogy a kérésed számomra parancs!!! :)
Szent Johanna Gimi - és nem kell röhögni és sem gondoltam volna, hogy ilyen jól elszórakozom egy tinisorozaton. Priviben esetleg megosztom, hogy miért is kedvelem annyira a sorozatot.
Közben én is ránéztem a Sziget oldalra, eddig csak Hurts -re akartam kimenni, de most látom, hogy jön a The Xx is. Jajajja.
Idén igenis összejön a sör szerintem.., ha és az Orfűs szállásom január óta kifizetve :) - időben kell gyúrni mindenre.
Hogy ne csak off legyen :), remélem jön valami alter arc is a Hotelbe.. hátha.

Ditti82 2012.03.21. 14:24:37

@beacska: Úgy pedzegették, ahogy Tamás távozását a skorpiócsípés után?

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 14:29:04

@Móka na: kösssz a bohóct! :) El is felejtettem már, hogy te ilyen szélsőséges fesztiválozó vagy... :) Jöhet privát, érdekel!
Na, de tényleg ne offoljunk, mert kibasznak, mint Pedrót a zédenből. muhaha

beacska 2012.03.21. 14:36:59

@Ditti82: nem emlékszem rá, hogy bárki is mondta volna, hogy T. távozik, sőőőt, azt nyilatkozta, hogy "megváltozik a játékhoz a hozzáállása".

www.edenhotel.tv/hirek/altalanos/egy-lany-tavozik-az-eden-hotel-2-bol_2012-03-19

hogy honnan szedik, azt nem tudom ;))

JOKKA21 2012.03.21. 14:38:17

Edinát bevállalnám, Broki helyében non-stop sunáznám.

Ditti82 2012.03.21. 14:38:26

@beacska: Még írtam is neki, hogy "muszáj ezt?"

Ditti82 2012.03.21. 14:40:47

@JOKKA21: Én jobb híján Petit. :D

mézescsók 2012.03.21. 14:42:45

Magyarország-Szlovákia 1:1 ?
Az indexen dotoho blogjában egy írás: Diana, Szlovákia szégyene címmel. Eszerint a Cseh-Szlovák Éden Hotelben egy magyar lány kap hideget-meleget magyarsága miatt.
Szóval az IQ-szint nem származásfüggő.

beacska 2012.03.21. 14:43:16

@Ditti82: én ezt hivatalos közlésnek számítom (vállrándítás ;))

f.fredericks 2012.03.21. 14:58:57

@mézescsók: csekkoltam a posztot, hát mit ne mondjak, ők se emelnék a műsor színvonalát. Egyedül ezt a Zuzana Plačková-t látnám szívesen a magyar ÉH-ben. A csávók még az ittenieknél is gázabbak.

Ditti82 2012.03.21. 15:01:14

@beacska: Olvasgattam a kommenteket, jutyúbon a párválasztó ceremónia is fent volt. Amatőrök. :D

beacska 2012.03.21. 15:01:39

@mézescsók: ezt vajon a MI Csehszlovák Kémünk írta? ;) biztosan...

Ditti82 2012.03.21. 15:02:51

@mézescsók: És ott is kibactak mindenkit?

JOKKA21 2012.03.21. 15:14:19

@mézescsók: Liberálisok most nem fognak hisztizni, hogy a magyar csajt fikázzák a tótoknál.:D

f.fredericks 2012.03.21. 15:18:13

@Ditti82: Hát azért ezt a Zsuzsikát nézegetném Csira helyett. A Diana meg jöhetne Noémi helyett, az a bulizós ivós csaj meg Naíva helyett, lehet ő Brokit is felpörgetné. Amúgy tényleg ha bejönne egy jócsaj vagy egy jócsávó azt megnézném, hogy keperne a "család" érte.

JOKKA21 2012.03.21. 15:20:42

Klaudia Chlustinová: Szép szőke suna, neki még reggelit is csinálnék.

Jana Zezulová: Jó kis bula, nem tetszik, hogy csak piálni akar, de ezt leszámítva nem dobnám ki az ágyamból.

Zuzana Plačková: Nagyon mű, de egy patront szánnék rá.

Diana Vagóová: Az ágyból maximum wc-re és főzni engedném ki, annyira jó suna.

Nela Slováková: Nagyon jó csaj, szép szőke cicus, életem megkeserítője is lehetne hosszabb távon.

Viasat!Adjátok a tót éden hotelt is, vegyétek meg valahogy a jogokat.:D Inkább ezeket a tót sunákat nézném, mint a hazai sunákat(Edina, aki ér ott valamit).:D

Ditti82 2012.03.21. 15:20:59

@f.fredericks: Csíra azért rafkósabb, mint amilyennek a playmate tűnik. Abból különben is van már nekünk egy. :D

f.fredericks 2012.03.21. 15:28:51

@Ditti82: hát nem is az esze miatt nézném. :P Szúrja a szemem a Csírában lévő vas. :) A szilikon, meg segít a térlátásban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 15:53:11

@mézescsók: na, kapja be a dotoho meg az egész tót bagázs, írtam a posztba két órája és még mindig nincs benn.
Pedig csak annyit írtam, hogy minek csehszlovák agyhalottakkal foglalkozni, mikor vannak sajátjaink is. :D

Azt már le se írtam, hogy úgyse értjük/értenénk miről beszélnek, mi szükség volt ezt a posztot címlapon közölni? Hogy az egyenlő bánásmód miatt, legalább 1-2 mondatban tudja a szerző az egyetlen magyar lányt fikázni benne?

Cseresznyéskert 2012.03.21. 15:54:21

Igen, Vágó Diana sokkal jobb nő mint Noémi. Noémit ezek szerint a szlovák műsorba nem válogatták be, de ugye a magyaroknál elmegy minden másodosztályú nő:) Baszki, de ciki.

@tovabb a jezsovi uton: Ez kurvára nem vicces.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 15:57:16

@JOKKA21: "Adjátok a tót éden hotelt is, vegyétek meg valahogy a jogokat.:D Inkább ezeket a tót sunákat nézném, mint a hazai sunákat(Edina, aki ér ott valamit).:D"

Azok se jobbak... de legalább vicces lenne, ahogy olyasmiket mondanak, zápodnyi, plosednyi, obklopí meg ilyesmi. :D

mézescsók 2012.03.21. 16:10:04

@Ditti82: Még nem, bár nem követem a műsort, de már belenéztem. Nem kellett volna.

@JOKKA21: Mert az szerintük más. Mi emelkedettebbek vagyunk, kiállunk mindenkiért, aki magyarul nyikkan meg a földön, ettől dagad a keblünk. Magyart lehet fikázni, sőt, segítünk is!

@f.fredericks: Ahogy mondod.

@beacska: Természetesen, ki más?

@pushpang: Nem lehetséges, hogy moderáltak Tégedet ottan? Egyébként lehet, hogy pont azért hozták le a címlapon a cikket, hogy lássuk: nemcsak nálunk csúszik be egy-egy - ráadásul szerintem korántsem szándékos - beszólás, amibe aztán nyugodtan minden nemzeti hevület belemagyarázható.

@Banyus83: Az eredetileg bent lévő 5 lánynak (Kíra nélkül 4)azért van félnivalója. Levente eszerint a 2 közül választhat és ha a Kíra, akkor elvileg Alexa mehet haza. Mégsem hiszem, hogy Alexát 2 nap után kivennék a műsorból. Kell valami váratlan húzás.

mézescsók 2012.03.21. 16:12:39

@tovabb a jezsovi uton: Kérlek, ne trianonozzunk! Ez nem az a hely.
A cikkre is csak azért hívtam fel a figyelmet, hogy összehasonlítsuk kicsit a két műsort, semmi egyéb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 16:14:46

@mézescsók: sztem semmi "olyat" nem írtam.

/Az a blog amúgy szerintem érthetetlen, miért van rendszeresen címlapra téve. Simán és rendszeresen kimeríti a gyűlöletkeltés fogalmát, de ők tudják, én max. távol tartom magam tőle./

Banyus83 2012.03.21. 16:27:03

@mézescsók: Ezért lesz az, hogy akit nem választ a 2 közül, az védettséget kap, tehát tuti nem megy haza. Amúgy meg nem ő lenne az első, aki 2 nap után távozna :-)
Szóval mindenképp valaki a régiek közül távozik...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 16:43:47

@beacska: hello beacska...
@pushpang: a dotohon előzetes moderáció van, ezért nem láthattad még a kommented.
@JOKKA21: én is nézem őket, elég jó a show, meg lehetne hogyvoltozni simán azokat is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 17:04:45

@Csehszlovák Kém: tudom, de mi tart órákig??
Amúgy mindegy, nem leszek törzsvendég, már néhány sor után felidegelsz úgyis. :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 17:09:00

@sixx: fúha, ez megtisztelő!
Leo és Nela tegnap egy kurvanagyot szexelt, eléggé pörögnek az események, a komáromi csávó kiesett, és bejött a csehszlovák "Hiper" tegnap, mint csábító :D lenne miről írni, elküldöm e-mailben, hogy tetszik-e.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.21. 17:12:45

@pushpang: bazmeg, a gyárban állok a szalag mellett, szerinted mennyi időm van kiugrani a kommented beengedni? :)

És még szívjak el egy cigit is, apám. Sokat akarsz :D

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 17:18:09

jujj, az ottani pasik nagyon nem jók...

E-leonora 2012.03.21. 17:25:57

Sziasztok. Látom, hogy már csak a Viaszar honlapon lehet elérni a videókat. Csak épp ott nem lehet megnézni.
Van valami kiskapu?

viragoskertecske23 2012.03.21. 17:41:30

@vécés jóska: Szerintem is unalmas Edina...engem az lepett meg, amikor azzal harangozta be magát hogy szereti feldobni a bulikat és szeret bulizni...nahát eddig egyszer sem láttam nagy partyarcként...

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 17:52:29

@viragoskertecske23: Nekem az a fájdalmam (a családozás mellett) amikor Edina minden adásban elmondja, hogy "Mátéval egyre közelebb kerülünk egymáshoz".

szepi79 2012.03.21. 17:53:54

@Ponyva Mester: semmi baj, így pont kiegészíted nagynénémet, aki nem kommentel, csak nézi :D

E-leonora 2012.03.21. 17:55:30

@JOKKA21: Köszönöm, de ott nem lehet,mert annyira szaggat,hogy fél mondatonként megáll.

TapOut 2012.03.21. 17:55:40

@E-leonora: csatlakozom.
A honlapon lévő videók NÉZHETETLENEK!!
Kedves illetékesek: vagy töltsék fel normálisan az összefoglalókat és az extrákat, vagy engedjék felrakni a youtube-ra.
Nem hiszem el, hogy 2012-ben könyörögni kell egy folyamatos, nem állandóan megszakadó nyavalyás videóért basszameg.

JOKKA21 2012.03.21. 17:56:19

@Csehszlovák Kém: Engem érdekelne, hogy mit csinálnak a jó szlovák sunák, olvasnám arról is.:)

@pushpang: Nem baj, ha nem értem, hogy mit mondanak, legalább nem idegesítenek fel baromságokkal, mint a hazaiak.:D

@mézescsók: :)

JOKKA21 2012.03.21. 17:58:26

@E-leonora: Nekem is szaggatott, de leállítottam és utána jó lett, amikor letöltötte a cuccot.5-10 percet, ha vársz nem fog szaggatni(nálam így jó volt).

E-leonora 2012.03.21. 18:05:22

@JOKKA21:
Megállt 1.11-nél. Próbáltam előre vinni, hátra, újratölteni. De a többi is nézhetetlen.
Azért egy tv csatorna feltöltött videói lehetnének jobb színvonalúak.

dennis rodman 2012.03.21. 18:18:45

@Csehszlovák Kém: van esetleg valamilyen cimed ahol meg lehet nézni a szlovák összefoglalót?

E-leonora 2012.03.21. 18:24:41

@☺ágica: Köszönöm. Én is itt nézném, de nem megy. Biztos jobb a neted.
De.... most találtam valami mást. Még tesztelem. :)

TapOut 2012.03.21. 18:25:21

@☺ágica: köszi, én is itt próbálom, de állandóan megáll bizonyos helyeken, ha próbálom előrepörgetni, akkor sem mozdul, ha újratöltöm, ugyanott megáll. Lassan is töltődik. Ne kelljen már órákat szenvedni egy nyavalyás 22 perces videóval. Röhej.

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 18:28:20

@E-leonora: @TapOut: sajnálom:S nálam szerencsére rendesen megy. max annyit próbáljatok meg, hogy amikor elindítjátok és látjátok az órán, hogy lement pár mp, akkor megállítjátok, hogy teljesen betöltődjön. talán akkor nem akad:)

TapOut 2012.03.21. 18:28:54

@E-leonora: Ha beválik, avass be kérlek ;-)

E-leonora 2012.03.21. 18:31:54

@☺ágica: Kösz.

@TapOut: Ha beválik, küldök privit.

JOKKA21 2012.03.21. 18:32:56

@E-leonora: Nálam működött tegnap.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:33:49

Kapcsoljátok ki a torrentet, akkor menni fog :-)

E-leonora 2012.03.21. 18:36:10

@Pácsó Ármándó:
Sajnos technikai és műszaki analfabéta vagyok, így a torrentet csak hírből ismerem. Csak egy szar sorozatot néznék online, mert este nem tudom.

dennis rodman 2012.03.21. 18:44:53

@E-leonora: az új lapon leírtam mivel tudsz rajta segíteni.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:46:50

@E-leonora: dennis rodman módszerét próbáld meg.

Más: Nekem T69 türkiz rucija tetszett.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 18:51:03

@☺ágica: Megy a szemed színéhez macsek :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 18:52:41

@Pácsó Ármándó: ahha:) de amúgy is az egyik kedvenc színem:)

E-leonora 2012.03.21. 18:56:14

Ez a szín mindenkinek jól áll. Csak legyen mit belepakolni. :)

dennis rodman 2012.03.21. 19:00:22

@E-leonora: ha esetleg hirtelen más teendőd van a pauseval "II" megállítod és 1-2 perc múlva elinditod a lejátszást akkor is működni fog.

E-leonora 2012.03.21. 19:02:36

@dennis rodman: OK. Kicsit nehezen, de felfogtam. Kösz.

nyílegyenes labirintus 2012.03.21. 19:13:39

@Kivétel: örülök, ha jól szórakozol... :)
Ja,és ritkán látunk, mint köteg húszezrest. A végén még a sok munka, a hogyvolt rovására megy. :)

tvsc 2012.03.21. 19:17:26

@Pácsó Ármándó: szerintem az a felvételsor beragadt a vágóberendezésben, és azért adják le minden részben.

Pácsó Ármándó 2012.03.21. 19:26:24

@tvsc: Nem is mondasz hülyeséget, mert például azt is 3x leadták, hogy Niki az alkoholizálás ellen ágál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 19:33:58

@Csehszlovák Kém: és te sk. moderálsz?? Szórakoztató lehet... :D

Amúgy meg majd ha én is kérek tőled egy szálat, majd akkor panaszkodjál! :)

tvsc 2012.03.21. 19:44:05

A viasat videón nekem is megkeseríti az életemet. 10 MB/s-os netnél szakad a videó! És hiába állítom meg csak kb. 70 %-is tölt be, utána el kell érnem odáig, hogy töltsön tovább. A 20 perces videót kb. 30 perc alatt tudom megnézni, mikor egy youtube videó úgy süvít le, hogy elszédülök.
süti beállítások módosítása