Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6011-6012.

2012. március 20. 16:00 - Mésza "Abdul" Jani

Hanna megtudja a teljes igazságot az anyjával kapcsolatban, Kinga és Aliz majdnem catfightolnak, Zsolt megoldást keres Andi problémájára, és közben le is bukik.

6011. rész

Juli meglátogatja az anyját a kórházban, és nemtetszését fejezi ki, amiért Claudia vetetett egy másik mobilt az helyett, amit a nővér elkobzott tőle. Grátiszként még egy adag sütit is kapott, bár felénk nem azért adják, hogy megerősödjön tőle, akkor inkább vitt volna erőlevest. Clau ki van akadva azért, amit a két lökött fiú tett, bár erről a lánya eddig nem is tudott. Töltelékként jön tőle egy hülye kérdés, reméli nem a Peti volt. Nem is tudom, ki lehetne az a két lökött gyerek, talán a Máté meg a Novák Laci? De, a Peti volt, közösen találták ki a Balázzsal. Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy Peti volt az ötletelő, Balázs meg belement, mert olyan gyenge a karaktere, hogy semmi fantáziája nincs, akár egy fadarabot is betehetnének helyette, ha az tudna beszélni, és még enni sem kérne. A jelenet végén Clau azért megvédi őket, hogy jót akartak, Juli meg szokásához híven osztja a két lurkót. Legvégül Clau szokásos fejrázása meg pislogása.

Hazaér az ifjú szerelmes pár, de Miklósnak nem mondják el az új fejleményeket, helyett Balázs inkább megkérdi, nincs más valami fontosabb dolga? Persze talált, úgyhogy kettesben hagyta őket. Hanna nem szeretne sem enni, sem nézni valamit, csak az anyját megtalálni. Bazsinak ez baromira nem tetszik, de amíg Claut ki nem engedik a kórházból, még van esélye, mert Hanna csak utána akar anyakeresésbe fogni.

Laci olyan nyögéssel indít, mintha brassói evés közben a másik keze az asztal alatt lett volna. Olyan jól esett neki. Az étel. A brassói ételköltemény. Kinga fintorog, Novák maga elé veszi az ő tányérját is, és azt is megeszi a konyhamalac. Aztán mégsem, no nem azért, mert nem bírta volna a két krumplidarabot meg húscafatot lenyelni, hanem mert valamiért el kellett mennie. Kiderül, Kinga azért húzta a száját, mert nem akarja zavarni Gabiékat.

Shoppingista Zsófinál fél butik, Zsolt segítsen neki választani, melyiket vegye fel. Az egyiket. Többszöri unszolásra megragad egyet és a kanapéra dobja, a többit meg dobja ki. Jó, de hát ezeket most vette. Bartha furcsa arcot vág, Zsófinak is leesik, hogy gáz van, így azt hazudja, hogy turkálta, gyakorlatilag ingyen volt. Következőre még fizetnek is neki? Egyelőre probléma megoldva.

Balázs elmeséli Lindának, hogy alig tudta Hannát rábeszélni, hogy maradjon. A lány nem érti, miért akarja barátnője megkeresni az anyját, amikor az csak átverte, meg ki akarta fosztani, ráadásul majdnem le is lőtték miatta. Linda szerint csak Bazsi tudja erről lebeszélni, és nem csak azért, mert a barátja, hanem mert ő tudja, milyen anya nélkül felnőni. Balázs már próbálkozott vele, eredménytelenül. Azért próbálkozik még, de ha minden kötél szakad, jön a B terv, és elkíséri szerelmét, bárhova is menjen az.

Kinga próbálja a felesleges szobát rásózni a munkatársára, de ő inkább továbbra is az anyjával maradna. Nincs idejük cikizni, mert Zsolt jön a jó hírrel, másnap nyitás. Ennyit az örömteli dolgokról. Igazi magyar vállalkozóhoz méltóan áremelés lesz, mert be kell hozni a kiesést. Hitel sincs, bár ennek a törzsvásárlók meg barátok biztos nem fognak örülni. Sőt, az alkalmazottaknak sincs ingyen kávé, hiába háborog Szabi, aki a szendvicskommandó után örülhet, hogy egyáltalán ott dolgozhat.

Kinga és Géza összefut az udvaron. Előbbi nagyon örül, de nem az utóbbinak, hanem a túrós táskának, pedig szatyor, csak nem csíkos. Ex-Kertészné rákérdez a megállapodásra, de Gézu szerint ez csak addig tart, amíg Ádám el nem tűnik a picsába. Kinga ezt már követni sem tudja. Meg is kérdi Zsolttól, ahogy az jön ki a Rózsából, hogy látta ezt? Persze, hogy ne látta volna, hogy nem nála vette a péksüteményt. Attila viszont pont kapóra jön neki, próbálja is behívni a kávéházba, sikertelenül. Most esik le neki, hogy nem lesz ez olyan egyszerű, újra be kell csalogatnia a vevőket.

Játszanak a fiatalok, amikor Hannának e-mailje jön. Először meg sem akarja nézni, de csak rászánja magát. Amikor elolvassa az első szívhez szóló sorokat, a fiúkat veszi elő, pedig nem ők írták. Szeretné elolvasni az egészet, de egyedül.

6012.rész

Kinga viszi ki a szemetet, és összefut Alizzal. Próbál belekötni Géza jelenlegi csaja az exbe, de az beléfolytja a szót. Ne köss belém, cicamica! Aliz jópofizik, hogy megint összejött az öccsével, de Kinga erre nem vevő. Mindenki Macája most vagy komolyan nem érti, miért más a dolog, mint közte és Ádám közt, vagy egy sikeres génkísérlet eredménye, és a Napba is nyugodtan dughatná pofátlan orcáját, olyan vastag a bőre. Ex-Kertészné el sem hiszi, hogy az, hogy nem beszélhet Gézuval, csak egy piti kis bosszú kurvinca részéről.

Hanna még mindig a könnyfakasztó levelet olvassa. Elég szar az e-mail cím, anya01@apohmal.com, vajon hány anya regelte már itt magát? A gugli nem sokértelmeset dobott ki, úgyhogy nem lesz egyszerű kinyomozniuk, bár a Peti profi, szóval minden elképzelhető. Rita mégsem Thaiföldre ment, mert Miki keresztülhúzta a számításait. A végén a szokásos. Ne keress, jobb lesz neked ez így. Aha, ez általában beválik, hogy még jobban keresni akarja.

Zsófi egy bankos ügyintézővel veszekszik, mert csúszott a részlet befizetésével, de hiába a rinyál, nem növelik meg a hitelkeretet, a monológját meg nem tudja befejezni, mert hazaérkezik Zsolt. Barthának is feltűnik, milyen fancsali pofát vág a nője, de az válasz helyett inkább visszakérdez. Még nagy a csend a Rózsában. A jelenet közben megint eltűnik a 12-es karika, mostanában elég sűrűn előfordul a napi második részben.

Hanna be van zsongva, fel-alá járkál, úgy várja Miklóst, aki haza is érkezik. Nekiugrik, zúdítja a kérdéseket, Miki meg hiába próbál Balázzsal, kézjelekkel kommunikálni, Hannácska résen van. Nem akartak neki rosszat? Kik? Hát ő meg Clau. Mivel a teljes igazságra kíváncsi a lány, elmondta neki Miklós.

Szabi Lucával játszik, Oszi meg a szüleinek mesél, hogy milyen vicces volt, hogy a tanárnő felett egy pók csimpaszkodott az egész órán. Aztán Luca odarángatja Oszkárt is, hogy nézze meg Szabi trükkjét, ő biztos észreveszi, hol a csalás. Hát nem. Közben Zsoltnak ragyogó ötlete támad Andi gyerekhiányára.

Mire Hanna beér a kórházba, Claudia már mindenről tud. A lány nem haragszik nevelőanyjára, felfogta, hogy mi az igazság, és hogy csak jót akart neki az asszony. Igazából jobb is volt neki addig, amíg nem tudta az igazat. Elmeséli, hogy az anyja írt neki, és hogy egy dologban igaza volt. Az apja jól döntött, amikor Claudiára bízta.

Andi azt hitte, Zsolt viccel, pedig nem. Szerinte Szabi megfelelő fejősbika lenne. Oda is mennek hozzájuk, és elkezdi fényezni beosztottját, az meg nem érti főnöke hirtelen változását. Most nincs abból gond, hogy munkaidőben, még ha nem is akad tennivaló, azt nem melóval, hanem a gyerekekkel tölti. Azért olyan okos Luca, mert Szabi sokat foglakozik vele, de a pincér Aliznak tulajdonítja ezt az érdemet. Zsolt ekkor a génekkel jön, és hogy milyen szép a kislány, majd megkérdi a próbaidőst, van-e örökletes betegség a családban? Szabolcsnak még ekkor sem esik le, hogy tenyészbikának nézték ki. Még jó, hogy nem kezdték a kávéházban a fogait megnézni., pedig ez a nagyinál szóba került, de Szabi még nem számolta meg.

Luca az anyjának újságolja, hogy az Oszit is meghívta az előadásra. Aliz meg szól neki, hogy az Ádám nem fog ráérni, de átlát rajta a lánya, tudja jól, hogy az a gond, hogy Gézával nem bírják egymást. Luca próbálkozik kitalálni valamit, hogy mindkét alfahím ott lehessen, de az anyja nem sok jóval kecsegteti. Kinga közben bőszen fülel. Miután a másik kettő elmegy, fel is hívja Ádámot, hogy az ő és Luca kedvéért megpróbálhatnának kibékülni Gézával. Hát nem aranyos?

Andi ki van akadva, hogy Zsolti leégeti, amikor világosan megmondta neki, tőle akar gyereket, és meg is ígérte, hogy belemegy. Zsolt kijavítja, hogy igen, belemegy, csak nem Andiba, hanem abba, hogy segít neki apát találni, és nem egy Petri csésze”személyében”. Ő nem vállalja, mert rámehet a házassága. Zsófi pont ekkor lép be, persze kopogás nélkül, és meghallja a mondat végét. Vissza is kérdez, Bartha meg terel. Shoppingista csak ölelésért ment, kivételesen nem pénzért, Zsolt meg simán beveszi. A nagy smárolás közben, ahogy a kávéház tulaja épp fektetné az asszonyt az irodaasztalon, a pénzmániás lelök néhány számlát, amik a kukában landolnak. Turkálás közben cigicsikkre akad, férjének is szegezi a kérdést, hogy ez mi? Nem sikerül kimagyarázni magát, ránézésből lehet látni, hogy kamuzik. Szentmihályi rá is kérdez, kivel csalta meg, mivel senkinek nem engedi meg, hogy az irodájában bagózzon, és ő is csak szeretkezés után gyújt rá. Még mindig tagad, pedig amikor legutóbb ezt mondta, 9 hónapra rá érkezett meg Oszkár. Zsófi hisztizik, Bartha meg nagy szarban van.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2012.03.20. 17:18:08

Azért néha betör a valóság a BK-be, már ott sincs hitel.

nyuszi01 2012.03.20. 17:45:16

A Rózsás jelenetnél tűnt fel csak igazán, hogy mekkora buci feje van az Oszkárnak :D Nagyobb a feje, mint a Szabié :D

nyünyüge 2012.03.20. 19:42:48

OFF

Szót belefojtani, fojtogatni pontos j-vel kell!

HgGina 2012.03.20. 19:50:09

@nyünyüge: kézzel kell. Abban pedig nincs j.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.20. 19:51:56

Én rákerestem Rita emailcímére, de csak ezt az oldalt találta..
süti beállítások módosítása