Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x07

2012. március 15. 10:10 - sixx

Naszóval, Muzsikus védett, mert odadobta Noémit ÚjPéternek, és ez, mármint a védettség eddig csak Hiper agyában jelent meg, mint esetleges fegyver, a többi agyhalott képtelen felfogni, hogy Muzsikus bármelyik faszit kibaszhatja a hotelből, mint macskát szarni. T69.2 ma pirosban pompázik, pináig pompásan passzentos pamut parádé. Valódi dráma történik a hotelben, Muzsikus vs. skorpió, mondja szomorú hangon, nahát.

Az ébresztő megszokott képsorai helyett a mödanszié mellett tornázó Műanyag-Edina duóval nyitunk, aztán jönnek a többiek is, Noémi lusta mozdulattal villant méretes picsát a kamerába. Csíra kivan idegileg, és cigizik magába zuhanva, de nem sokáig marad nyugodtan, mert Hiper kipenderül mellé, mivanmivanmivan? valaki belefingott a nulláslisztbe, az, mondja Csíra, Melák tudja, hogy őt akarják kibaszni, és most dühöng, Csírát bábunak használná, terror in paradise bazdmeg. Hiper nem csodálkozik a dolgon, és miközben felcsendülnek a Dexter dallamai, elárulja, hogy rá meg Műanyag pikkel, joggal, hiszen ki akarta paterolni az előző körben. Noémi lesz a metszete a két szivárogtatásnak, állapítják meg. Csíra a kamerába azt mondja, van neki saját akarata, és menjenek a picsába, mer' Pedró az övé. Olyan lehet neki a 19 éves DJ, mint Gollamnak a gyűrű.

Hiper az egyetlen, aki átlátja, hogy a közellenség Muzsikus, hiszen ő a védett, és azzal baszik ki, akivel akar. Melák ezzel szemben olyan, mint egy nagyon naiv köztévés programigazgató, Műanyagot nyugtatja a mödanszié mellett, nem megy innen ki senki, aki számít, meglásd. Ez tényleg nem érti, hogy ha Muzsikus ki akarja tenni, akkor odaáll Csalánszájú Pokahontasz mellé, és szevasz? Műanyag lassan azért adagolja neki az infókat, Muzsikusnak kinyílt a csipája, figyelni kellene rá. Mindenki döglik, és néz maga elé, vélhetően Carlosra vártak, aki közben meghozza az első csillogós napi levelet. Csíra olvas, legalább neki ez nem okoz gondot, feszkó van a hotelben, üzen a kreatív producer a villába, tessen ezt szépen kibeszélni magatokból. Nahát, a Pandora nem pont ezt a célt szolgálja? Na, mindegy.

Muzsikus viccesen rámutat mindenkire, utállak, utállak, utállak, mondja, a feszültséget oldaná, de csak rosszabb lesz a helyzet. Csíra nem nagyon repes az örömért (sic!) mert nem  szereti kiteríteni a kártyáit, hát akkor tessen hazudni, ez a játék amúgy is arról szól. Edina csak figyelni fog. Na, Hiper kezdi a lelkizést, taktikai lépésről beszél, és támad, Műanyag, elterjedt, hogy én tégedet akarlak kitenni, és nem is, csak azokat a faszikat, akik melletted vannak, taktikai lépésileg, érted. Műanyag rámutat, hogy tud arról a kis megbeszélésről, amit Hiper folytatott többekkel, és amin a Műanyagmentes hotelt a népnek! mozgalmat megalapította. Á, hazudik, aki ilyet állít, nem volt ilyen beszélgetés. A szerkesztő készségesen megmutatja nekünk a jelenetet, ha elfelejtettük volna, Hiper egy hazudós dög.

Melák nem áll fel, ülve folytatja a pofázást, ki kavarja itt a szart, heló, mert valaki kavarja, hiszen ki akarja tenni Fáttert a hotelből. Műanyag elgondolkodva nézi aranybarnára sütött lábfejét, nahát, ki mondhatott ilyet, hát te, baszod, a mödanszié mellett Noéminek. Tetszik ez a szembesítés, még ha a lakók nem is látják, az igazi az lenne, ha egy bazinagy kivetítőn ezeket bejátszanák nekik. Fátter már belefáradt a nők terelgetésébe, én már csak a saját portám előtt kapirgálok, mert nem hallgat rám senki. Hiper szerint jobban tette volna, ha kimegy és beszél, és nem lapít, mint kurva nagydarab szar a fűben, van benne valami. Noémi felpattan, és egy kissé összeszedetlen monológba kezd, tik itten engemet bábunak használtok, igen, te vagy az új Alíz baszki, ő meg elment a döntőig az első évadban, ne feledd.

Noémi ritkán, de vesz levegőt is, ha itten begyön egy jófaszi, és én csak azért nem húzhatom be a vaginyámba, mer' tik nem akarjátok, akkor az már milyen meg hogy. Arról nem szól, hogy új öribarija, született Műanyag Pokahontasz három napja lerepedsarkúzta, spongyát rá, tán igaz se' vót, de hogy két hét alatt idáig jutunk, az nagyon gáz. Itten mindenki hátbaszúr és geciskedik. Ez az Éden hotel, teccik érteni? Noémi egyre jobban hadar, Muzsikus nem is tudja követni, egy Malmsteen szólót nemigen játszanék be neki, mert kiakadna az agya tőle. Csíra elérkezettnek látja a pillanatot arra, hogy Muzsikus tegnapi produkcióját bedobja a közösbe, te is bazdmeg, viszed-hozod a hírt, és élvezed, hogy fegyver van a kezedben, de hát miért nem növesztesz tököt magadnak, oszt nem kavarsz, hanem lépsz?

Fátternek Noémi kirohanásával van baja, ha annyira kibaszottul független vagy, akkor miért is rohangáltál egy szál csöcsben a szobában a párválasztás előtt? És miért Hipertől kérdezted, mit kéne tenned? Fátter feje közelről akkora, mint egy zsámoly és a hőlégballon szerelemgyermeke, már-már Hajdú Péter-i méret, de közel nem annyira ellenszenves. Edina csak a fejét csóválja, ezek nagyon buta emberek, mindenki jártatja a száját, ahelyett, hogy magába szívná az infót, és kussolna, aztán amikor kell, cselekedne. Műanyag beterpeszt és aszongya, Muzsikus nem barátságból, hanem érdekből hoz majd döntést. Hát ha egy kicsivel több esze van, mint egy herélt söröslónak, akkor igen. ÚjPéter szerint ennek a beszélgetésnek annyi értelme volt, mint berendelni egy szappanoperát három évadra előre, és számára az egyetlen kiút Noémi.

Csíra tetemre hívja odafent Muzsikust, te pofázol összevissza, és amikor kibukik, akkor meg kapkodsz, bezzeg én. Muzsikus elmondja, hogy Melák a célpont, illetve ő volt, de bekavartak a nők. Csíra szerint Muzsikus meg ő laza szövetségben vannak, ez olyan lehet, mint egy nyílt vadházasság, csak itt nem baszik senki. Nem csodálkoznék, ha egyszer csak Pedró barátunk a villán kívül találná magát, Muzsikus meg megpengetné a vasat Csíra mellében. Melák a nappaliban lelotyózza Csírát, Hiper ezen kiakad, mert embertársainkról vagy jót, vagy semmit, ha halottak, ha nem. Odafent a lotyó Muzsikusra haragszik, mert annak mindenki jóbarátja a hotelben, ne bassz már fel, így nem lehet játszani. Muzsikus szerint Csíra a legszámítóbb dög evör.

A délután megint a pofázás jegyében telik, ÚjPéternek nem jönnek be a szemüveges nők, és csak részegen mondta Noéminek, hogy tetszik neki. Ja, és csak a kismellű nőket szereti. Noémi szerint az övé nagy, ki kel ábrándítsam, nem az. A mödanszié partján megy a pocolás, Edina és Máté egyre idegesítőbb násztánca szárazbaszásra hajazó textilpettingbe fordul, édes istenem, dugjatok már, mert nem bírom nézni ezt a szerencsétlenkedést. Carlos ment meg bennünket egy levéllel, amiben azt közlik a nőkkel, hogy a faszik masszírozni fogják őket, bizony, ráadásul nem is egyszerre, hanem mind külön-külön, és akit a nők megválasztanak az idei Éden Aranykéz-díj nyertesének, az kap valami jutalmat.

A saját kis állomásaikat úgy rendezik be a palik, ahogy akarják, Melák például virágszirmokból rak ki szívet az ágyra, hoppácsak. Hipernek az a fóbiája, hogy ő szakemberrel végezteti a masszázst, és idegenek eleve ne nyúljanak hozzá, ha lehet. Csíra azzal nyit Péternél, hogy haladjunk, szegény amatőr masszőzök, a nő vékony bőre alól kitüremkedő csontok biztos felsértik majd a tenyerüket. Melák izzadtan masszírozza Műanyagot, és kemény fizikai megterhelésnek tartja az egészet, de túlhidalta a dolgot, mint mondja, hiszen izmos. Broki a seggébe húzza a gatyáját és úgy kezd neki Edinának, Noémi és ÚjPéter gyermekkori kalandokról kokettál kedvesen, kiderül, ki mit cipelt haza a nagyitól, Noémi krumplit, ÚjPéter meg újságokat.

Megy a tömeges masszír, mindenki mindenhol, közben Noémi nem akárná ilyen személyes érintéseket végrehajtani, ÚjPéter a hazameneteltől retteg, Műanyag meg nedves lesz Pedró érintésétől. Melák egyre csak izzad. Muzsikus szerint Műanyagnak retkes a talpa, a nők szerint meg Muzsikus kurvára nem tud masszírozni, ebben van valami, Hiper seggét például úgy gyúrja, mint egy cipót. Csíra abban biztos volt, hogy minden faszi rámozdul, a kérdés csak az, milyen mértékben. Ezt a nagyképű, beképzelt picsát, bazdmeg. A móka végén jön Carlos, tessen kiválasztani, ki a legjobb. Még mielőtt ez kiderülne, a nappaliban Muzsikus énekelget egy kicsit, de nem mindenki élvezi az előadást, Hiper egy nem túl elegáns, "hogy rohadna el a hangszálad" átokkal nyit Fátternek, és puffog, kis köcsög ez, de a kurva anyját. Fátter szerint Muzsikus Csíra kesztyűbábja, mire Hiper felrongyol az emeletre, Csíra, kurva az anyád, hogy Fáttert ki akarod innen baszarintani? Csíra hazudik persze, Hiper szemét a hasáig érő műszempilla teljesen eltakarja.

És közben megtörténik a tragédia, Muzsikus belenyúl egy skorpióba, és elüvölti magát, a kurvaistenbasszameg, megcsípett egy skorpió. El is viszik a hotelből menten. A nappaliban mindenki várja, hogy mi lesz ebből, Fátter egy aranyköpéssel borzolja a nők és a nézők kedélyeit, nem tűnt egy lightos skorpiónak, mondja, még jó, hogy meglett, mert így legalább tudják, milyen ellenmérget kell beadni Muzsikusnak. Kis közbevetés: a skorpióval nem lehet vicceskedni, ezt tapasztalatból tudom. Hiper azt reméli, Muzsikus feladja a játékot, Melák és Fátter is ezen a vonalon rugózik, és már temeti a sérültet, gecó, az minket baszott volna ki innen, megérdemli. Ha ilyen haverjai vannak valakinek, tényleg nincs szüksége ellenségre.

Na, Muzsikus egészsége már senkit nem érdekel, Carlos levelet hoz, és kiderül, a nők szerint Fátter gyúr a legjobban, kap ajándékot is, piát. Ez a jutalom, bazdmeg? 3 üveg bor? Nem erőltette meg magát a Viasat különösebben. Fátter és Hiper lefekszik, a többiek még lent zizegnek, amikor megjön Muzsikus, és elmeséli a kalandot, majdnem meghaltam, baszki, aki azt tanácsolta, hogy szívjam ki a mérget a sebből, az meg orálja le Balázs Palit, mert a méregtől lebénult a nyelőcsövem, a szám, a torkom. Szar lehetett, na. Muzsikus kedvéért a német Szkorpionz zenekart tolja be a zenei szerkesztő, ez jó poén. Feltűnő, hogy Hiper, Fátter és Csíra sehol, legalább annyit mondhattak volna neki, hogy bazdmeg, fapapucs.

ÚjPéter, Broki, Noémi és Edina odalent piál, Noémi azt szeretné ha Broki széttett lábakkal ülne, és megmutatná a farkát, de Broki vagy nem elég részeg ehhez, vagy túlságosan is az, és elzavarja a picsába, amit Noémi fel sem vesz, csak mondja tovább a dolgait. 41 éves faszija volt, derül ki. Ezen ÚjPéter bukik ki, meglehetősen. Noémi a kamerába aszongya, őtet nem érdekli az etika, egy férfi legyen férfi. Nem értem egészen pontosan, mi baja van azzal, hogy Broki keresztbe tett lábakkal ül, de nem szakad le a témáról, és részegen üvöltve kijelenti, hogy ha a 41 éves faszijának megtanította, akkor Broki sem ússza meg a dolgot. Leszarom a buzi szlovák faszidat, mondja erre kedvesen a brókerpalánta, Noémi megsértődik és elhúz, majd a rettentő koszos kád szélén szomorkodik odafent. Edina nem örül Broki alkoholizmusának, mert a szülei is denások voltak.

Az igazi dráma csak most jön, a spicces Edina az ágyban leÁdámozza Brokit, aki ezen úgy kiborul, hogy közli vele, hogy húzzon a gecibe és hozzá ne érjen. Mert ővele ezt már eccer eljátszották, és akkor úgy döntött, hogy sosenem többé. A végén még odaveti a csajnak, hogy szervezzen maga mögé egy párt, mert nála elvágta magát. Edina kiköltözik a függőágyba.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tier Nan G 2012.03.15. 12:23:38

istenem, legalább néztek volna utána mit beszélnek.
Skorpiónak nincs halálos marása, nem okoz maradandó károsodást.
Megnézném mit kezdenének mondjuk egy korallkigyóval.

kovácspéterke 2012.03.15. 12:28:09

Gorduin, ott semminek nem tudnak utánanézni hirtelen, és ha lett volna rá lehetőség, sztem akkor se sikerült volna :D

szepi79 2012.03.15. 12:30:01

@Tier Nan G: nem is az volt a baj, hogy megcsípte a kezén, hanem hogy utána kiszivta a mérget, és az a torkába jutott, és elkezdett dagadni. ha kipurcant volna a muzsikus, nem a méreg ereje öli meg, hanem a fulladás.

kovácspéterke 2012.03.15. 12:46:44

@cézé: jó, de most tamáson múlik a kisesés, és nem annyira a lányokon.

cézé 2012.03.15. 12:49:52

@Mrs. Jackman: épp ez az, ha maga mögé állítaná tamást, amikor már ott a mit sem sejtő Máté, az nagyon tetszene:) de sajnos nem így lesz.

kovácspéterke 2012.03.15. 12:59:50

Egyébként az hogy van, h Noémi azt mondta, hogy majdnem két hete vannak ott, elvileg egy hét vagy akkor nem muatnak minden napot?

cézé 2012.03.15. 13:04:01

Ezt én is figyeltem. Vagy nem tudja számon tartani az időt, vagy ennyire kis rafinált, hogy erre is figyel :)

Banyus83 2012.03.15. 13:06:38

@Mrs. Jackman: Azért én is úgy gondolom, hogy ha Edinának van miért bocsánatot kérnie, akkor Máténak is. Mert kb. annyira volt gázos az Ádámos elszólás (amiért én is úgy hallottam, hogy rögtön bocsánatot kért), mint, ahogy Máté utána beszélt vele.
Mondjuk, ahogy két perccel Edina távozása után kényelmesen kinyúlt az ágyon keresztbe, az princeless...már csak ezért is gondolom, hogy leszarja ezt az egészet :-)

2012.03.15. 13:38:14

@Mrs. Jackman: előbb érkeztek meg a helyszínre

Hammy 2012.03.15. 13:40:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

szerintem ha tényleg szerelmes vagy valakibe, akkor mindegy hogy van-e mit fogni vagy nincs:) tudom ez tök közhelyesen hangzik, de akkora hangsúlyt fektetünk már a "csöcstémára" (kicsi, nagy, kerek) hogy a többi érték Háttérbe szorul. Olyannyira, hogy a fiatal szingli nők/férfiak rendre szarul választanak párt.Ráadásul nagyon kevés férfi maradt aki a saját ízlése mellett kitart, mert rendre a haveroknak akar megfelelni közízlés terén.Nem hiszem el ha nem vagyok fültanúja mikor egy fiú ismerősöm megkérdezte a haverját:"szerinted jó nő?"
Most komoly, hogy más dönti el helyette? Ez a csöcstéma is kb így jön le nekem. Megbeszéljük mi a szép, pedig ezek a lányok szerintem egytől egyig csinosak, és nem jellemhiba ha valakinek kicsi vagy nagy. Nincs jó és rossz válasz, mert ezen nem lehet változtatni természetes úton.
Igazából nem a te írásodra reagáltam dorothy, csak a tiédet láttam meg legutoljára:)

2012.03.15. 13:42:03

@Hammy: tájföldön a hímnősek pofozással növelik a csöcsméret :) volt is egy videó vhol zsindavideón róla

kovácspéterke 2012.03.15. 14:02:48

@Banyus83: szerintem egyik se volt olyan nagy dolog, majd kialusszák.@➊: á, értem.

dennis rodman 2012.03.15. 14:08:48

@Banyus83: Hát ez már csak így van tekintettel arra, hogy hetente csak 4 napot közvetítenek.. még azt sem igazán lehet kideríteni, hogy sorban egyáltalán úgy történtek-e a dolgok.
Gyanús Máté kijelentése, hogy elzavarta a lányt és azt mondta neki:"keress magadnak párt".Annyira szerintem nem volt bebaszva, hogy ne tudta volna a következő kiejtés menetét azaz hogy most a fiúk állnak a lányok mögé..

Banyus83 2012.03.15. 14:33:54

@dennis rodman: Mondjuk azon már én is elgondolkodtam, hogy ki tudja mit hogy vágtak össze. A felvétel amúgy folyamatos volt, csak mi láthatjuk heti négy napos bontásban.

Banyus83 2012.03.15. 14:34:41

@Mrs. Jackman: Szerintem is, aztán legyen ez a végszó :-)

dennis rodman 2012.03.15. 15:04:27

@Banyus83: Gyakorlatilag bárhogy vágják 3 nap kiesik... minden adás reggellel indul és másnap reggelt még egyszer sem mutattak.
Mondjuk nem maghatározó, de T69 is adott napot ugyanabban a "jelmezben" narrálja.

lutria 2012.03.15. 15:23:34

Azokra az erkélyekre mindig rá van állítva egy kamera,vagy csak ha skorpiótámadás várható?

mézescsók 2012.03.15. 15:33:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nézem, nézem, de nem tudom, hogy mitől erős Máté? Semmi extrát, emlékezetest nem látok rajta. Következetesen piál és meztelenül alszik. Ennyi. Nem irritál különösebben, nem taktikázik túl sokat és jól, Edinán kivül jószerivel senkihez semmi köze, nem humoros, nem kiemelkedően hülye... stb. Mitől erős?

Más: a kád engem is mindig bámészkodásra késztet, de arra jutottam, hogy trehányak. Kizárt, hogy pont ott lenne mintás, ahol a kosz szokott lerakódni.

@dennis rodman: Be volt annyira baszva, hogy ne tudja, most a fiúk állnak a lányok mögé. Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy komolyan gondolta, Edina húzzon el mellőle, mert a nő még ki sem ment a szobából, már helyezkedett.

Punyedli 2012.03.15. 15:42:15

@mézescsók: de az is kizárt, hogy ennyi idő alatt ekkora kosz rakódjon le oda, illetve mindig mennek a takarítók...

viragoskertecske23 2012.03.15. 15:45:13

Jó poszt :D Jót röhögtem:) Ez a mondat pedig "Műanyagmentes hotelt a népnek" :)))))))))))))))

beacska 2012.03.15. 15:56:52

@szepi79, első ezen a néven: Pít volt, aki adta a védettséget. választhatta volna Kírát is. DE NEM!

genevieve 2012.03.15. 16:18:26

nyugodjon meg mindenki, azok a kádak márványból vannak és az erezetük látszik, nem a kosz:-)))

szepi79 2012.03.15. 16:19:55

@beacska: igen, pont ezt mondom, hogy gáboréknak közük nem volt ahhoz, ki kapjon védettséget, de mégis egy emberként érzik úgy, mintha a törzsi tanács ezt szavazta volna meg.

IllaryBlasi 2012.03.15. 16:28:13

SPOILER??
Nem olyan régen ért haza az egész stáb és volt egy záróbuli, sok képpel, (keresem a linket) ÉH1-esekkel és egyéb celebekkel. Talán egy képen láttam Edinát, Mátét rengetegen (különböző csajokkal). Nem adok sokat ennek a párosnak, de Máté sztem ott lesz a végéig!

Hurri Kán 2012.03.15. 16:42:52

Még egy ilyen öfi és mátéra iszom magam :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 17:22:13

@gyvy: persze, semmi Levi:(:):)

@IllaryBlasi: és ezt miből szűrted le a buli alapján? Túl sok menő cucc volt rajta? Limóval jött, v miből?

@genevieve: én nyugodt vagyok, de rohadtul idegesít, ezért írtam, h napokig sikálnám, mire rájönnék, h már tiszta:D

@Hammy: ezzel én egyetértek, szimplán érdeklődéssel teszem fel a kérdést, h mégis miért jó, ha egyszer mindig mindenhonnan azt sugallják, h márpedig az a nő jó, aki darázs derék, hosszú comb, óriási mell....Érted.:) De senki nem válaszol arra, ami tényleg érdekel:D

Biztos bennem van a hiba:)

@mézescsók: (nem) erős Máté, csak nem veszi senki ellenfélnek, csak olyan aranyos, részegedő srácnak, aki nem téma. Ő legyen egy ideig jól el Edinával, ne szóljon bele semmibe! Ezért is mondhatta Tamás, h neki biztos helye van. Na, én ezért mennék Máté mellé, h menjen nyugodtan haza inni:) De ez én vagyok:D

A kád meg............Kérnék új szobát, azt hiszem:D

JOKKA21 2012.03.15. 17:23:27

Hülye libák.VörösCipősDoroti puszi a combodra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 17:25:01

@JOKKA21: aranyos vagy, köszi:), de még mindig utálod a nőket:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 17:29:00

@genevieve: aha, akkor ne is érezzem magam nőnek:) Pedig szerintem, sokkal nőiesebb vagyok, mint Kíra a rezgő csontjaival....

genevieve 2012.03.15. 17:30:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem ezt mondtam:-)
általában amit a férfiak és nők gondolnak (bármiről) ritkán van szinkronban:-)

2012.03.15. 17:32:45

Milyen fém van Csíra mellkasába szerelve? Lemaradtam az eseményekről :)

2012.03.15. 17:36:05

@genevieve: Nem jöttem volna rá, köszi :)
Meg kell védenem Noémit, mert nincsen méretes valaga, cáfolom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 17:36:17

@szerivan: arról az eredményről mi is:D, csak az eredményt látjuk:D

@genevieve: jól van na, tudom, h ritkán van, sajnos:D

genevieve 2012.03.15. 17:39:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pedig jokkának határozottan tetszenek a combjaid:-)

2012.03.15. 17:40:18

@genevieve: Majdnem offoltam :X Gyere át a villába.

Edina feladatba kapta, hogy rámásszon Máléra vagy önerőből ilyen egyszerű?

genevieve 2012.03.15. 17:40:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: bár szerintem mindenki találja meg azt akivel kölcsönösen azonosak az elképzeléseik:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 17:41:05

@genevieve: ez érdekes, mert még nem is látta, hiába na, tudja, már messziről is:D

ő-szinte 2012.03.15. 17:49:28

@szerivan: viszont Dyacskanak van!
óbazdmeg azt edinának hívják...:-DDDDDDDDD
egy kutya:-DDDDDDDDDDD

2012.03.15. 17:54:09

@ő-szinte: Nem hiszem, nem 16 éve, hogy 5 nap után szeretethiánya legyen... Bár már elhangzott, hogy két hét után ez meg az, mikor ez a 7. napjuk kint, elvileg. Ez a küldetése.

ő-szinte 2012.03.15. 17:57:46

@szerivan: mogyika! ezt most mire írtad???:-O
én aztat mondottam, hogy edus alatt nagy a koffer...
:-OOOO
mit szedsz? én is kérek!:-DDDDDDDDDDDD

2012.03.15. 18:00:46

@ő-szinte: Mit nem értesz?
Max egy kamasz lesz "szerelmes" 5 nap alatt.
Valamelyikük említette, hogy 2 hét után blabla (mindegy mit mondott az időfaktor a lényeges)MIKOR még nincsenek is Mehikóban annyi ideje!

Banyus83 2012.03.15. 18:03:07

Na most akkor valaki homályosítson fel, mert biztos én nem tudom jól. Nem úgy van, hogy felvették mind a (mondjuk) 48 napot egyhuzamban, de itthon négy napos bontásokban adják. magyarul, ha 12 hétig tart a műsor, az nem azt jelenti, hogy 12 hétig voltak kint, nem?

ő-szinte 2012.03.15. 18:03:14

@szerivan: ELVIEKBEN nincsenek.:-) de GYAKORLATBAN???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pufi ezt te nem tudhatod, hehehe

gondolom össze vissza van vágva, és elbaszták:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.15. 18:04:33

@Banyus83: de, jól tudod. elméletileg így van:-DDDDDDD
aztán...

2012.03.15. 18:05:14

@Banyus83: Jól mondod! Ezért nem értem, hogy hangozhat el ilyesmi az első pár részben. Lehet nem adták la az unalmasabb napokat?

kovácspéterke 2012.03.15. 18:07:04

Ja, egyébként Niki tegnap meglepően normális volt, hogy nem tárta fel magát teljesen a kamera előtt, és nem is itta még magát részegre. nem bírom azt a nőt, de ez jó pont.

Máté sztem azért erős, mert oké, hogy iszik, de nem hülye, nem nagyon kavarja a szart és megbújik a háttérben, ezért el is feledkezhetnek róla a többiek, ami elég nagy előny ebben a játékban. Aztán majd nézek az elméletemmel, ha kiesik este.

genevieve 2012.03.15. 18:09:07

@Mrs. Jackman: mátét mindenki kölökként kezelei, mert nem akarja senkinek osztani az észt, ezért azt hiszik nincs neki:-)

ami lehet, hogy tényleg nincs, de amíg a sok okos azzal van elfoglalva, hgoy egymást nyírja..ő addig elvan nyugiban:-)

kovácspéterke 2012.03.15. 18:12:17

@szerivan: hát lehet, hogy ez olyan mint a vv, ahol elhangzott, hogy senkivel nem találkozhatnak, azt a hajukat mégis nyírta valaki. valszeg itt is kihagytak dolgokat, végülis nem történhet minden nap valami.

Banyus83 2012.03.15. 18:14:58

@ő-szinte: @szerivan: Na, akkor jó, csak mert fentebb meg akartak győzni, hogy akárhogy is vágják a dolgot, 3 nap mindenképpen kimarad és ez valahogy nem fért a kicsi agyamba :-)

mézescsók 2012.03.15. 18:16:10

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Értem. Tehát pont a semmilyensége az ereje. Azért én nem mennék mellé vagy legfeljebb azért, hogy segítsem hozzá minél előbb egy utazáshoz így Európa felé.

ő-szinte 2012.03.15. 18:16:15

@Mrs. Jackman: áááááá, dehogy! miket moncccc?:-OOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.15. 18:19:12

@mézescsók: hát igen, máté egy tuja:-DDD

mézescsók 2012.03.15. 18:21:57

@Mrs. Jackman: @genevieve: Lényegében Dorothy is ezt mondta, bár a többiek részéről elég nagy bárgyúság ennyi bárgyúságot feltételezni róla. Végülis a srác végzős egyetemista, emellett bróker és azért ott talán nem hülyéket alkalmaznak, bár ki tudja, ahogy a tőzsde áll, illetve megy...A napokban utaltam rá, hogy szerintem elég jó szinészek Edinával és majd még igazam lesz!

2012.03.15. 18:23:11

@mézescsók: Akkor nem jól csinálják, hogy egymást hülyítik.

mézescsók 2012.03.15. 18:23:18

@genevieve: @szerivan: Tehát ismerős. És nem Ő a nyerő.

genevieve 2012.03.15. 18:24:30

@szerivan: ahhoz képest, ő jutott eddig legtovább egy csajjal:-))

2012.03.15. 18:27:27

@genevieve: Te félszerzet, csak kereszteztem a Tuja szót a Mátéval! Tegyük hozzá, hogy Edinán múlt, hogy eddig jutottak mert ő kurkászta mindig, meg simogatta. Málé erősen passzív fél.

kovácspéterke 2012.03.15. 18:27:54

bárgyú@genevieve: mondjuk elég vicces kölökként kezelni, mert nem ő a legfiatalabb.

genevieve 2012.03.15. 18:30:54

@Mrs. Jackman: az a vicces, ahogy melák azt hiszi magáról, hogy ő a főgóré:-)

ő-szinte 2012.03.15. 18:31:20

@szerivan: jó lett, megjegyzem;-DDDD

mézescsók 2012.03.15. 18:38:08

@szerivan: Sztem Ők nagyon jól tudják, hogy hogyan is állnak egymással és nem egymást, hanem bennünket próbáltak meg hülyíteni azzal, hogy úgy csináltak két hét után, mint akik lecövekeltek egymás mellett. (Csak hogy szinesítsem a hány napja is tart a játék palettát: lehet, hogy két hét ment már le, mert igaz, hogy még csak 7 adás volt, de péntek-vasárnap között nincs ÉH közvetítés, csak ma. Biztos méltón akarja ünnepelni a csatorna március 15-ét.)
Ennek a játéknak fontos eleme a párkapcsolatósdi, de a rugalmasság és a többi szimpátiájának megnyerése is, hiszen egy-egy játékos kiesése után lényegében átrajzolódhat az egész.
Szóval én csak ezért nem úgy játszanám, hogy egy valakihez kötődjek. Viszont nem vagyok ott.

franjo007 2012.03.15. 18:39:23

@szerivan: Ez a 7. nap volt a villában, de a csajok egy héttel korábban érkeztek, mert fel kellett venni a kisfilmeket és az interjúkat is. Így jött ki a két hét.

mézescsók 2012.03.15. 18:45:19

@Punyedli: Ebből a kádas témából kiszállnék inkább (bocs, csak most vettem észre a kommentedet), mert Zsöni szerint azért olyan, mert márvány, de azért nekem gyanús. Lehet ott rászáradt hab is jócskán. Egyébként a takarítókban lehet valami, meglepően rend van a Vv-hez képest. Ez eddig még nem jutott eszembe, bár eszembe juthatott volna, egyik játékos sem tűnik a házicseléd szinonímájának.

inmemancsi 2012.03.15. 18:51:19

@mézescsók: vannak takarítók persze, mondták is amikor az a suttyó hányt, hogy a személyzet nem lesz boldog

haruka 2012.03.15. 18:56:13

@mézescsók: az előző évadban, mikor eldugult a vécé, és bokáig álltak a vízben, akkor nagyon mondták a magukát a takkernénik! :))

Ha Edina most bedurcizna nagyon, és maga mögé állítaná Tamást, az legalább végre izgalmas lenne, így Fater vagy Melák repül.
A csöcs témához meg inkább nem szólok hozzá, mert csak felidegesítem magam. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 19:45:15

@haruka - a túracipős: pedig kíváncsi lennék a csöcstéma kifejtésedre:)

@JOKKA21: köszönöm, de ez nincs az avatarodban, h kivéve Dorothy:)

@mézescsók: én lazán kiraknám, túl alamuszinak tartom:D A többinek csak jár a szája:D

kovácspéterke 2012.03.15. 20:14:36

@genevieve: a bárgyú nemtom, h került az elejére, nem rád értettem :D

ő-szinte 2012.03.15. 20:19:13

@mézescsók: mert zsöni aztán tudja... bruhahahahahahahahaha

márvány... bruhahahahahahahahaha

náluk lehet, hogy így hívják a koszt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LöncsVezér 2012.03.15. 20:23:16

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de szerintem elég gázgéza, hogy 1-2 kivétellel konkrétan nem tudnak magyarul BESZÉLNI. (írásban a gyarló ember sok hibát vét{het})
Forradalmi újításként innentől kezdve vezetem a Kazinczy ivadékok teljesítményét:

"(Pít)","egyik szemem örül,másik sír(Kacsacsőr)","nem foglalok helyet egyik oldalon sem(Peti)","vagyok annyira izmos,hogy túlhidaltam a dolgot","Ebbe azért nem vennék mérget(Kira)"

Egyébként imádnivaló,hogy az összes azt gondolja,hogy ő irányítja a többit.(EM páros kivételével.)de ciki a vége.. :s

LöncsVezér 2012.03.15. 20:24:05

A pítnél kimaradt valami,de már nem tudom mi.

beacska 2012.03.15. 20:31:02

Máté józanul aranyos, de TÉNYLEG sokat iszik, és nincs igaza, mert nem bírja. Píttel is igen agresszív volt, és noémi sem szolgált rá. Nem bírom az ilyen pasikat.
DE(!) abban igaza volt, hogy edina ne pampogjon neki, nem a NŐJE...bááár...lehet, hogy én sem bírtam volna szó nélkül. Mátéból kinézem, hogy rutinos, nem ő forszírozta a témát...de szerintem a konfliktus igazi okát nem vágták be, nem hinném, hogy egy ÁDÁM miatt rúgta ki Edinát.

...és ...volt egy pasim, aki folyton jött az "utolsó dobás"-dumával. Ki nem állhattam, nagyon rossz szokás, igen szokás, a lelki terror egyik módja.

De kinézem Mátéból, hogy másnap már nem is emlékszik rá

genevieve 2012.03.15. 20:45:40

@ő-szinte: nálatok is ilyen koszos a kád?:-P

ő-szinte 2012.03.15. 20:48:55

@genevieve:jó próbálkozás, de nem elég jó;-)
nem, de láttam már ilyet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.15. 20:55:58

Anikó leszedhetné a műszempilláit, akkor sokkal jobban nézne ki.

genevieve 2012.03.15. 20:57:31

@ő-szinte: megint nem figyelsz eléggé:-)

IllaryBlasi 2012.03.15. 20:57:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Szinte az összes képen a Máté volt, és minden nő körülötte ugrált (az 1-es szériások is). De lehet, hogy csak a fotósnak jött be ennyire, puszta megérzés a részemről.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.15. 21:01:11

@beacska: Máté nem tud méltósággal berúgni sajnos.

beacska 2012.03.15. 21:05:29

@IllaryBlasi: Éden Kriszta és Alíz oldalán egész más képek voltak ;)

ő-szinte 2012.03.15. 21:06:00

@genevieve: mire kéne? a nyelv nyújtogatásra?;-)

rianna 2012.03.15. 21:38:41

kírácska nem is mond butaságokat, kezd szimpi lenni :)

kovácspéterke 2012.03.15. 21:39:18

Máté mingyá összehányja magát a napon :D

Madár Fokker 2012.03.15. 21:57:06

Krisztiánnak megint "kigyütt a szeme, mint a Zetor-lámpa"! (Ezt a totalcar-ról loptam, de találó)

adam2szoszi 2012.03.15. 22:57:58

Azért ugye azt meg kell mondjam valaki már elcsépelte a virágszírmos szívet az ágyban... Hehe nem volt magy szám de asszem én voltam...

beacska 2012.03.15. 23:09:28

@adam2szoszi: sziaaa, idénre már nem tart az "eltiltásod"? ;)

adam2szoszi 2012.03.15. 23:35:17

@beacska: Elvileg május a szerd. Vége, de szerintem velem pont nem foglalkozik senki a nyiton sem tettem/ tehettem tiszteletem!! Már csak civilbe röhögök a barmokOn

adam2szoszi 2012.03.15. 23:37:47

De sixx idén is óriási!!!!!!!!!!!

fulljampi 2012.03.16. 01:15:22

sixx nagy vagy....de a kád szerintem márvány pacek. viszont a mocskos jobban hangzik. szép ez jó!

beacska 2012.03.16. 11:36:04

@adam2szoszi: óóó, te szegény :( Bástya elvtárs már le van szarva? ;)

nem baj, gyere, és fikázd velünk vígan a többieket ;)

...ugye, az eredményt nem tudod???

foxglove (törölt) 2012.03.16. 16:06:47

@adam2szoszi: pedig nem lesz még egy olyan karakter, mint Te:) senki nem ért úgy a romantikához:)
süti beállítások módosítása