Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt – 6009-6010.

2012. március 15. 19:00 - villanella

Az ember kimegy egy kicsit tüntetni a napfényes tavaszba, aztán meg leül, és megnézi a Barátok köztet. Így. Kell ennél jobb program? Nem nagyon. Ezt gondoltam, aztán megnéztem, és azóta azon gondolkozom, hogy csinálok valami petíciót Hanna likvidálásáért, mert a faszom kivan már a nyekergéseivel. És most idegből kurva sok olyan képet rakok be, amin ő van. Hehe. Na, hát ilyen hangulatban megyek akkor neki, és mondom el, hogy volt.

6009. rész:
Peti elmondta a tervét Balázsnak, de mi még nem tudjuk, mi az. Balázs gondolkodik, hogy mi legyen, mert itt érzelmekről van szó. Peti meg bowlingozni akar, úgyhogy csinálják már. Balázs belemegy.

Tibi, Gabi és Eszter a festékekkel játszanak kézlenyomatosdit, Kinga meg a konyhából figyeli őket. Gabi új színt varázsol pirosból és kékből. Lilát. Tibor lovag, meg minden, iszonyú uncsi a jelenet. Közben levetkőzhetne Kinga vagy valami, de nem, mert csengetnek. Laci az, virágot hozott Gabinak, de nem jön be, mert észleli, hogy Tibor is ott van. Csak elnézést kér, hogy megint olyan bunkó volt. Na, ki volt az, kérdi Gabi. Laci, ezt hozta. Állat.

Hanna Lindával örömködik, hogy holnaptól ő is megy suliba. Elkéri a laptopját, hogy megnézze a mailjeit, és lássatok csodát, mire bukkan? Anyu írt neki emailt, csudijó!

Attila őrült jól korcsolyázik, háttal, meg minden, beszartok. Juli ámul és bámul, le is félistenezi. Attila dicséri Julit, milyen jól csinálja, milyen jó a ritmusa. De inkább másról beszéljenek, hogy ne a korira figyeljen. A fiatalok beszólnak neki, hogy az ő korábban törékenyek a csontok, meg hogy el ne essen a néni, ilyenek. Elcsúszik Juli, de aztán mégsem. Kacagnak, nevetnek.

Hanna mutatja Balázsnak, hogy kapott emailt, az anyja Thaiföldön van, minden rendben. Peti azonnal bowlingozni akarna, de most tanulni kell, nem lehet. Nem érti Hanna, hogy miért ne válaszoljon az anyjának. A fiúk szerint lebukhat, ha levelezik vele. Azért ő csak válaszol neki.

Kinga kint kukázik, jön Géza, segít, mert rászólt a boszorka. Érdeklődik Kinga, hogy van, jól van, ki kell vinnie valami régi cimborát a Keletibe. Kinga gúnyosan elengedi.

Laci ezalatt Andrásnak meséli, hogy járt a virággal. András szerint most, hogy elment Tibor, menjen fel újra, hogy tetszett-e Gabibak a virág. És hogy bolond, ha hagyja, hogy lecsapja ez a szaki a kezéről. De Laci szerint nem Tibor a nehéz ellenfél, hanem a kislány és a három árva, akikkel nem lehet versenyezni.

Kinga otthon meséli, hogy Gézával futott össze lent, és hogy felment benne a pumpa. Mert mekkora paraszt, hogy majdnem elsunnyogott mögötte. Gabi szerint szigorú, Kinga szerint csak egy kicsit húzta, és jó volt látni, ahogy kínlódik, mert megkérte, hogy segítsen. Meg szerinte ideges volt, hogy meg ne lássa valaki, és egy gyáva kutya is. Férfiak! Gabi szerint azért vannak kedves férfiak is, például Tibor. De azért baj van, mert a Laci. És hogy túl szép lenne ez így. Mert hiába vágyik arra, hogy anya lehessen, mert mikor megcsókolta őt, nem érezte azt, amit Lacinál. Kinga szerint ez nem bolondság, Gabi csak javíthatatlanul romantikus.

A fiúk az udvaron beszélik meg, hogy necces volt az email, és hogy azt hitték, hogy nem fog válaszolni Hanna, de hát ez van. Balázsból feltolulnak az érzelmek, ő azt sem tudja, hogy az ő anyja, hogy néz ki. Közben érkezik Linda és meghallja, hogy ők küldték neki az email. Szemetek vagytok.

Juli és Attila végeztek. Holnap is jönnek gyakorolni, mert túl rövid az élet ahhoz, hogy ne élvezzük minden pillanatát. Attila annyira jó fej, hogy a suhanc srácok cipőjébe havat tesz. Hű, mekkora csíny! Elszaladnak.

6910. rész:
Hanna habot ver Balázsnál, érkeznek a fiúk és Linda. Sütit süt Hanna Klaudiának, milyen rendes. Visszaírt-e már az anyjának. Igen. Peti beszól kicsit, hogy milyen fasz az anyja, de Linda nyaggatja őket, így Balázs elmondja, hogy ők írták az emailt, nem Rita. Na, Hannának egy újabb etap szánalmas faszkódás következik majd, csak most még lebassza Balázst, hogy milyen geci. Peti próbálja menteni Balázst, de hiába, Lindát megkéri Hanna, vigye le a cuccait hozzájuk, és elmegy.

Laci otthon elővesz valami kaját a hűtőből, amikor csenget Gabi. Jött megköszönni a virágot. Laci beszól, de végül elnézést kér, még szendvicset is csinálna, úgyhogy Gabi marad. És megbocsát, de más miatt jött. Mondani akar valamit. Sokat gondolkodott, hogy szeretne családot, de szeretne valami mást is, ami fontosabb neki, mint a család. És mi az, kérdi Laci. Te vagy az. Huh, Laci szeme nem változik ugyan, de elképzelem, hogy igen, egészen odavan. Még mondja valaki, hogy nincsenek csodák. Ölelkezés.

Hanna Klaudiánál a kórházban. Hogyhogy visszajött ilyen hamar? Elszólja magát Hanna, hogy Petivel pont nem beszél, úgyhogy el kell mondania, mi történt. El is mondja a levelet, Klaudia pedig megnyugtatja. De Hanna szerint kegyetlenek. Na, kezdődik az egész újra, nem érti, hogy miért nem ír az anyja, és neki tudnia kell, hogy hol van. De most az a legfontosabb, hogy te felépülj Klaudia. Csak Petit büntesd meg helyettem is. Két hét zsebpénz megvonás. De miért, Klaudia adja Petinek a zsebpénzt?

Megérkeznek Attiláék, Attila már dolgozna, de nem, mert mesélje el a gyerekkori álmát. Attila szemetes ember akart lenni. Mennyire kreatív ez is, bazdmeg. Volt egy kukás haverja 7-8 évesen, ezért jött ez a vágy. Tüki bácsi. A szuperhős. Egész évben atlétát hordott, még télen is. Juli megeszi a szemével a pasit. Aztán megegyeznek abban, hogy mindenki mindenkinek megőrzi a titkait, a közöseket pláne.

Gabi hazaér, Kinga elkészült a szuper lakótárs kereső hirdetés szöveggel. Mi van Lacival? Megbocsátottam neki, így lesz a legjobb. Tibornak biztos nem. Lehet, hogy vissza is költözik majd hozzá, de pár napig még nem, hogy Laci kicsit még teperjen. Vagy mi az a szó. Gabi fel akarja hívni Tibort, hogy elmondja, de Kinga szerint az durva, beszéljen vele személyesen.

Hannát bevágják fél percre, a reptéren van. Már Balázst látjuk, aki Lindánál keresi Hannát, de nincs sehol. Klaudia felhívta Petit, lebaszta, és elmondta, hogy legyenek Hannával, mert furán viselkedik. És most sehol sincs, sem a villában, sem sehol. Linda felhívja, Hanna meg felveszi a reptéren a telefont. De senki se idegeskedjen, főleg Balázs ne, sőt, ő felejtse el. Hol vagy? Sétálok egy plázában. Nem a reptéren vagy? Erre Hanna kiakad és le kell tennie.

Attila és Juli Andrással fut össze a gangon, túl jókedvűek, ez Andrásnak azért feltűnik.

Gabi találkozik Tiborral az udvaron. Valami baj van? Igen. Arra szeretné kérni Tibort, hogy ne lásson bele többet a dolgokba, mert ők ketten csak jó barátok lehetnek. És a csók? Az csak egy hiba volt. Ő szeretne a barátja lenni, és vigyáz Esztire is, ha úgy van. De Tibor érti már, az a virág meglágyította a szívét. És akkor most visszamész a főnökhöz? Hát, akkor, szervusz, Gabika, élj boldogan, remélem, nem fogod megbánni.

Balázs a reptéren, keresi Hannát. Meglátja. Te mit keresel itt? Nem mehetsz el. Nem hagyhatsz itt, de nem csak engem, hanem Klaudiát sem. Kiabálás, valami baj van, kérdi az előttük várakozó. Nincs baj. Neki látnia kell az anyját. De anyád egy hazug, csaló nő. Nekem akkor is látnom kell. De ő nem szeret téged, mi viszont igen! Ne őt válaszd, kérlek! Ilyen a férfi, ha szeret. És fiatal még.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orchidea25 2012.03.16. 06:48:17

A petíciót támogatom! Egyébként Hannácska tán csak nem Thaiföldre akart utazni cím, pénz és csomag nélkül? Kár, hogy Bali utolérte a makett repülőtér háttér előtt.
Ja és mifelénk a szemetes ember=kukás. Ez az Attikám olyan finomkodó. Borítékolható, hogy a jöv.héten Julis elcseréli Andrást egy kukásautóra.

nigara 2012.03.16. 07:58:33

Petíció támogatva!!! de a Thaiföldi utazás jó lett volna, akkor azonnal és végleg kirakhatták volna a sorozatból.

Nem bírom már nézni a tv-ben, de ezeken azért még mindig elképedtem:

"Két hét zsebpénz megvonás. De miért, Klaudia adja Petinek a zsebpénzt?" :))

"Attila már dolgozna, de nem, mert mesélje el a gyerekkori álmát. Attila szemetes ember akart lenni.Volt egy kukás haverja 7-8 évesen, ezért jött ez a vágy." huuuu innen már nincs lejjebb...

belekotyogok 2012.03.19. 10:29:15

az is vicces, hogy addig a csarnokban tipródott a hanna egyhelyben, amíg a balázs kiért hozzá? ami pesti viszonyokat feltételezve legalább egy óra, gondolom máshol sem a belvárosban van a reptér.

és mit szeretett volna vajon? nyilván kiskorúként baromi könnyen tud akárhova repjegyet venni.
süti beállítások módosítása