Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6007-6008.

2012. március 14. 16:00 - villanella

A tegnapi részekben kevesebb műnövény és több jég volt. Hanna rém idegesítő, ideje lenne megütni egy péklapáttal és Kinga most már egyértelműen a világ leggusztustalanabb nőnemű teremtménye, legalábbis számomra. Ja, és azt is megtudhattuk, milyen, ha két kakas van egy szemétdombon, pláne ecsettel.

6007. rész:
Kinga és Gabirexia óriás dobozok közepette csetelnek arról, hogy Kinga kivan, amiért Géza szóba sem akar állni vele. Na, tessék, így ferdülnek a tények barátok közt. Gabi szerint nem érdemli meg, hogy agyaljon rajta úgy, ahogy ő azon a barom Lacin. Elmeséli, milyen jó fej volt, hogy Klaudia mellett virrasztott. És mindketten zavarban voltak. De nem csinálná vissza, mert nem bírja a végleteit. Mi van Tiborral, érdeklődik Kinga. Úgy néz ki lesz valami, mert sokkal megbízhatóbb. Kinga szerint rá kell hajtani. Következtetés: itt az ideje, hogy mindketten új pasi után nézzenek.

Peti a gangon mondja Lindának, hogy Hanna totál kattant, hogy egy pattogatott kukoricán kiakad. Linda kiosztja, hogy poszttraumás stressznek hívják ezt, de Peti szerint ő örülne, hogy a haverjaival filmezhet. Linda szerint tapló. És a barátunk fontosabb, mint a mozi kettesben. Peti szerint is, de a következő pillanatban már vinné moziba. Linda ott is hagyja.

Nóra, Timike, Attila és Juli az Attila irodájában. Rengeteg teendő van, csinálni kell Klaudia dolgait, és Julinak annyi dolga van, hogy nem tud bemenni a kórházba. Na, baszki, nincs internet, most mi lesz. Kénytelenek lesznek szexelni, most, hogy elmentek Nóráék. Juli felhívja az internetszolgáltatót, bár Attila szerint haza is mehetnének.

Tibor dobozokat cipel Gabikával, aki hálás a segítségért. Egyébként lomtalanítás van. Tibor csak akkor bocsátja meg Gabi sok bocsánatkérését, ha elmegy vele vacsorázni. Na, Gabi fent hagyta a pincekulcsot, felmennek együtt érte. Ott hagyják a cuccokat addig, és nem kell aggódni, mert a dobozokban nincs érték.

Hanna épp Balázs karjaiban magyarázza, hogy tisztára olyan volt a popcorn, mint a pisztolylövések, és mi van, ha anyu meghalt. Hátha Thaiföldre ment tényleg. De ez titok, mert fél Hanna, hogy Miki feldobja a zsaruknak. De miért nem jelentkezett, teszi fel Hanna ezredszer a kérdést. Meddig bírja ezt Balázs, ezt kérdem én. Mert nekem már ennyi is sok. A bizonytalanságnál az is jobb lenne Hannának, ha tudná, hogy meghalt.

Juli leteszi a telefont, pár órán belül lesz net. Na, most mit csináljunk? Szerződésnyomtatás és egy kis petting? Jut eszébe Julinak, mi szerettél volna lenni gyerekkorodban, most már mondd el, vagy leszoplak! Jön egy felsorolás, mi akart lenni, de szabad a gazda. Attila addig nem mondja el, amíg el nem megy vele korizni. Juli öreg már ehhez, de Attila szerint semmihez sem öreg. A nyomtató is bedöglött a nagy találgatásban, úgyhogy újabb telefon a szerviznek. Attila szerint ma már ne jöjjenek, mert ma céges kirándulás lesz. Mennek korizni.

Vili bácsi észleli a házban a két dobozt. Laci is jön. Na, mi ez, valaki itt hagyta? Rá van írva Gabika neve. Lehet, hogy csak úgy hozták. De miért nem vitték fel? Majd felviszem én, mondja Laci.

Miklós hangoskodik a kávéja kavargatásával, lebassza Balász, mert Hanna alszik. Elmeséli a popcornos sztorit, Miki megérti, hogy egy ilyen sokk után kivan. Tudna-e üzenni az anyjának, kérdi Balázs, de Miki nem tudna, mert nem tudja, hol van. Hanna nem tehet mást, mint, hogy elfelejti Ritát, mert az egy fasz. De Balázs szerint addig nem fog megnyugodni Hanna, amíg nem tud róla semmit.

Vili bácsi takarít az udvaron, jön Juli és Attila. Csak úgy édes kettesben? Attila kondizni megy, Juli a postára. Micsoda hazudozók.

Laci felér Gabihoz, épp ott áll Tibor és Gabi egy újabb adag dobozzal, istenem, ezt mi hagytuk lent. Bocs, csak segíteni akartam. És minek üres szoba, máris beköltözöl, Tibor? Dehogy. Laci segít kifesteni, de Tibor már felajánlotta. Nem baj, ketten gyorsabban végzünk.

6008. rész:
Korcsolyapályán nyitunk. Attila köti Juli koriját, aki idétlenül vihog. Juli egyre öregebbnek érzi magát most már. Attila majd vigyáz rá. Türelmes korcsolyaoktató Attila, úgyhogy nyugi van. Na, menjenek már a kurva jégre, tényleg, faszom. Juli rálép a jégre, mert bízik Attilában.

Gabi meséli Kingának a Lacis jelenetet, Kinga szerint nevetnie kellene az egészen. Két kakas egy szemétdombon. És Gabinak ez nagyon kínos. Kinga nem tudja sajnálni, mert mégis csak két pasi van oda érte. És vele még az exe sem akar szóba állni. Ezt a két picsát. Mondjuk Kinga a legdurvábban szar arc. Rakok is ide egy igazán előnyös képet.

Laci jelzi a falon a térfelet, mehet a festés. Beszólogatnak egymásnak, Tibor kérdi, miért nincs dolga az irodában. Nem megy tönkre a Novák Szaki. Na, tessék, Laci a földre csöpögtette a festéket, de majd feltörli.

Juli kurvabéna, Attila gyakorlatilag húzza a jégen. Elesik. Nyílván. Nem fájt. Ügyesen felállt, elesik újra, mert nekiment egy fiatal gyerek. Julinak rögtön elege lesz, mert eszébe jut, amikor kiröhögték gyerekként. De most már ideje, hogy átlépje az árnyékát. Újra elesik, az árnyék győzött, ne Julizz, segíts felállni, megyek haza.

Miklós Hannának meséli milliomodszorra, hogy az anyja él. Hanna szerint nem így van. Ha minden rendben lenne vele, akkor üzenne. Lehet, hogy lehallgatják a telefonját Balázs szerint. Miki szerint lelkiismeret furdalása van, mert eddig ugyan nem mondta, de az anyja azt is elmondta, mielőtt elment, hogy jobb lesz neki nélküle. Hanna jobban készen van, mint eddig. Pofozzák már fel a picsába, tényleg.

Csodálatosan halad a festés. Laci készen van, ezért belefest a Tibor részébe, aki rákiabál, hogy hagyja, mert legalább ez a fele rendesen lesz lefestve. Laci véletlenül ráken Tiborra, Tibor meg lefestékezi Laci cipőjét. Na, szócsata, Laci arconfesti Tibort. Bejön Gabi, Novák elmondja a cipőt, blablabla. A vircsaft azzal kezdődött, hogy idetolakodtál. Gabi elküldi Lacit. Hát így.

Juli elnézést kér, hogy feladta, de ugyanúgy gúnyolták ki gyerekkorában, mint ahogy most a fiú. Attilának eszébe jut a húga, aki meghalt. Korcsolyáztak. A falu mellett volt egy tó, beszakadt a jég és hiába próbálta kihúzni, nem bírta. Sokáig nem bírt korcsolyázni ezek után, még a kori közvetítéseken is sírt. De aztán megszülettek a gyerekek, és a választás az volt, hogy vagy átülteti beléjük ezt a görcsöt, vagy legyőzi magában. Egy isten ez az ember. Juli itt helyben szülne neki tizenhét gyereket azonnal. Olyan meggyőző volt a sztorija, hogy lehet, hogy tesznek még egy próbát a jégen.

Balázs a barátainak meséli Hannát. Elmondja Thaiföldöt is, de erről ne tudjanak. Peti kérdi, hogy most akkor mit tudnak csinálni. Jogos. Balázs kivan, szerintem írni fognak neki az anyja nevében. Linda megy ápolni Hannát, kettesben marad a két srác. Megint nincs meg az összhang? Hát nincs. Nem elég együtt érző a Hannával. Na, Petinek ötlete van.

Gabi Tibor arcáról szedi le a festéket, ne haragudjon Tibor, hogy ilyen helyzetbe hozta. Semmi gond, mert Tibor egy aranyember. A Laci ilyen, ne hibáztasd magad. Azért nem bánod, hogy elhívtál, ugye? Juj, egy random smár.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.03.14. 16:53:23

Köszi... legalább a hv jó volt...Újabb borzadály részen vagyunk túl.... péklapát like. Hihetetlen, hogy ez egy sztori, hogy Laci visszaviszi a lent felejtett dobozokat. Alig bírtam magammal, hogy navajon mi lesz a dobozokkal??? És visszavitte, igen!!!! És a festés... óvoda. Ezt már csak a korcsolyázás überelte. Egy f*shalom az egész. Szánalmas. Ki kell találnom, mit csináljak esténként... azt hiszem olvasni fogok.

MegLepke 2012.03.14. 17:06:36

Ez nagyon szórakoztató volt, grats!:) (már a hv, nem maga a műsor)

villanella 2012.03.14. 17:27:52

na igen, szar az egész. de hát mit lehet tenni, nem igaz?
sehol egy jó kis izgalom, a kurva tyúkok, meg az erdei para a téma már hetek óta.
ez az attila-juli szál is már vagy egy éve megy, annyira baszottul unalmas, hogy még.

sora77 2012.03.14. 17:33:40

Nagyon "belterjes" ez a sorozat, mindenki mindenkivel bepróbálkozik. Plussz tele van egy rakás nem életszerű dologgal, pl. próbálj bemenni egy bankba és hipphopp felvenni 700.000 dollárt... ez is csak itt lehetséges ...

Baresz83 2012.03.14. 17:43:50

Annyira sajnálom, hogy szegény Zsombort nem hagyták kiteljesedni ott az erdőben, és nem lőhette fejbe Hannát...

Amúgy szerintem már az RTL is érzi, hogy egyre szarabb barátok közt lenni, nem véletlenül keresnek szereplőket valami új sorozathoz.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2012.03.14. 19:31:19

májne dámen und herren,
ez a sorozat egy ótvar fos, már elnézést. mindenki mindenkivel kúrelt már - okés. elvégre barátok, nem? azon kívül történt más??? sztem semmi, de semmi. a lényeg az első és a második rész közötti reklámblokk. a többi a reszli. nézem inkább sandra echeverriát a klónban, vagy akármilyen szar dél-amerikai izében - ő legalább jó hatással van a libidómra.

nigara 2012.03.15. 08:08:58

Hihetetlen, hogy az ezek utáni részekben is TÖKUGYANEZEK a történések folytatódtak tovább!!!

Díjat kellen adni a HV íróinak, mert végig kell nézniük azt az ótvart, mi több, úgy megírni, mintha érdekes lett volna...
süti beállítások módosítása