Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 8.

2012. március 13. 21:15 - Hódos Hajnalka

Elnézést a késlekedésért, mentségemre szolgáljon, nem holmi földi hívságokra basztam el az időt. Na jó, az elmúlt egy órában paradicsomos káposztát csináltam fasírozottal. Előtte viszont a blog érdekében hekkerkedtem és buzdítottam erre másokat is, a hogyvoltot szolgálom! Más jó hírem is van, Brezna Zoli nem szerepelt az előző epizódban, valamint elhatároztam, a saját magam és drága olvasóink szórakoztatására ezentúl címet adok az egyes epizódoknak, úgy gondolomformán. A mainak az a címe, hogy "Minden pasi görény, amelyik mégsem, az segg." A poszt végére megértik, miért, na nézzük, leszaggatta-e Ricsi Antos pöcsét, amiért az markolászta a Fruzsi térgye kaláccsát. Hát nem. Hogy mi történt, nem tudjuk meg, ugyanis nem mutatják, csak a lázas, kapkodó öltözködést. Fruzsi be van szarva, Ricsi biztos a Gézát keresi valahol. Antos - akinek bevéstem egy jó pontot, ugyanis eddig még nem vett részt lézeres mellkasszőrtelenítésen - nyeglén odaszól, nem kell úgy parázni, nem olyan nagy ügy. Ha meg igen, akkor miért mászott rá, he?

Bohócdoktor Évi eközben ábrándos mosollyal ajkain tárcsázza az Ő Antosát, aki lebassza, mint a pöngős malacot, má' megmondta, hogy helyette ne gondolkozzon, ne szervezzen programokat és kefélés munka közben ne hívogassa, egyébként is, takarodjon a tűzhelyhez és kész legyen a kóbászos krumplipaprikás, mire hazaér, hányszor kell elugatni, hogy az asszonynak a konyhában a helye, még hogy menjenek moziba! Fruzsi könyörög, hadd maradjon, vagy menjenek el inni valamit, Antosnak úgy hiányzik az ajvékoló luvnya, mint a háta közepére egy kibaszott nagy púp, ezért gyorsan felhívja Bohócdokit, aki most már Csillag, hogy találkozhatnak, ha akar. Évi nem akar, és Antos kapja be. Tövig.

Még a kemény maffiózók is összeomlanak, Ricsi mintegy hét másodpercre az autójának dől, de összeszedi magát, mert ő igazi férfi, előbb sétálni akar, aztán mégis lerogy egy padra, a nagy szerelmi bánattul meg a férfiúi megalázottságtul, aztán Fruzsi képeit nézegeti, majd a macskakőre kúrja az ájfonját, úgy is van, a zén adómbúl bazmeg! Gézának kussolni kell, tehát akkor nőügy. Igen, kiesik Géza fogai közül, hogy egyetlen ribanc nem érdemel ennyit, innen gratulálok újfent az alkotóknak, ő egyébként ilyenkor kakaót szokott inni, mert a Kiskegyedben olvasta, hogy abban boldogsághormonok vannak, mi van, a Jáksó másik (volt ilyen?) volt nője meg ott érdekelt, vagy egyedül ott jelentek meg eddig pozitív kritikák a sorozatról? Na, egye fene, igyanak egy kakaót. Fruzsi nem maradhat a műteremben, mert húszezer forint a bérleti díj, mit képzel, Antos nem lopja a pézt! A hülye picsa ahelyett, hogy hívna egy taxit, gyalog indul szentségelve, be van szarva, mert szarban van. Hát, félrekúrni is csak okosan lehet, ugye. Antoska hazaér Csibéhez, aki duzzog, és nem érdekli, hogy egy hülye tehén kúrta fel idegileg Antoskát, ne rajta vezesse le. 

Évi tesz és vesz is, Antos ráguglizik Zöldi Ricsire, azért csak beindult nála is a zabszemeffektus, aztán fényképezgeti Évit, aki nyavalyog, hogy necsinájjamá', mert ő nem Antos egy celebe. Hanem egy fapina, mondjuk ki nyíltan. Fruzsit lekurvázzák egy kricsmiben, mire nagy bátran leönti a pasit, aztán hazarohan, de nincs üzenete. Jaj, hát végre Eszter, úgy hiányzott, mint korty víz a Szaharában, kerek három percet töltünk azzal, mit keresett mellette Gergő az ágyban és van-e rajta alsógatya. Van, és úgy került oda, hogy Eszter megint sikoltozott álmában, odament rázogatni, erre Eszter finoman átfogta a nyakát, úgyse fognak ezek dugni, úgyhogy ki lehet számolni gyorsan, hány méter bicikliutat lehetett volna ebből építeni Bivalybasznád-Külsőn. Engedj be, nem bántalak, mondja a Farkas a Három Kismalacnak Ricsi Fruzsinak. Tényleg nem bántja, cserébe összetöri a kócerájt, miutána Fruzsi nagyon bénán hazudozik plüssmaci fedezékben, többek között azt, hogy Antos csak be akarta állítani, azé. Örömmel látom, hogy a bútorra legalább nem költöttek sokat, az a pozdorja hátfalú szekrény úgy esik szét, hogy öröm nézni.

Eszterék közben honlapot indítanak a nulláról, úgyhogy Gergő fókuszáljon. Pénz meg háttér sincs, a honlap neve meg olyan legyen, hogy csak na! És azonnal le kell védeni! Nem úgy megy a', Kurvaországban vagyunk, az legalább két hét, de Gergőnek vannak domainjei, mert neki ez a szakmája. Még szerencse, hogy nem patológus, ugye. Mindenesetre a nuni pont hu-t is levédette, örvendek. A Rózsa bisztró neve itt Félkész, felröhögök, bazmeg, nemcsak a kricsmi, a sorozat is az, sőt. Itt találkozik előbb Eszter a csöcsös titkárnővel, aki elárulja neki, van egy faszi, aki a médiába' be akar fektetni, valami Ludas. Nem a Matyi. Aztán Gergő is itt találkozik az anyjával, de előtte hazamegy és kiakad, mert a bajor operatőr az ő szobájában döglik sörözgetve, én meg azon gondolkodom, ha a Hekker azokon a középkategóriás Dell gépeken hekkerkedett eddig, akkor ádegy engem nemhogy át kellett volna már keresztelni Neóra, de régesrég a fehér nyulat kéne követnem, ádkettő, Gergő nemhogy egy vírust nem tudott volna megírni, de még a blog.hu-ra se tudott volna úgy bejelentkezni, hogy nemcsak a Dzsémszbond, de még a CIA is tudott volna róla.

Anyu, aki pont úgy néz ki, mint akit az Összeesküvők anyósjelöltjei közül szalajtottak, ki van akadva, miért hagyta abba a hegedülést, legalább most kiállhatna az utcasarokra kalapolni, Gergő háborog, ő már rég felnőtt. Én javaslom anyunak, ne a hegedű miatt aggódjon, hanem az oboa miatt, ha a bajor ennyi sört vedel, és hízik még hasra, nemsokára baszhatja azt is. Eszter és Antos természetesen ismerik egymást, a Tökös Csaj faggatózik, ki fotózta a Fruzsit, egyébként nem a perccelebke érdekli, hanem a Ricsi, azért mert csak. A mai kulturális kis színes az, hogy bemutatják a méripoppinszt, örvendek, nekem jövő hétre van színházjegyem, oszt itt vagyok. Ja és el is mék rá. Annamari, a csöcsös titkárnő megszerezte a Ludas (Libás?) telefonszámát, Eszter örül, Antos odabassza a földhöz az ásis üveget, mert ideges, aztán elindul, a tűzoltók láttán rohanni kezd meg óbégatni, hogy erisszék már be. A ház előtt Géza somolyog, én meg nem látok az idegtől, mert nem derült ki, megdöglött-e Hörcsög, mikor Ricsi fölborította a szekrényt, de gondolom, nem, kellene a hirig az állatvédőkkel, még mit nem.

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2012.03.13. 21:25:34

Szép Jó estét!
Itten szabad elsőzni?Vagy repülök? :)

sogeking 2012.03.13. 21:29:03

@julcsi29: itt csak hajrá Titániázni lehet :)

julcsi29 2012.03.13. 21:46:14

@sogeking:
Oké!
Akkor hajrá Titánia!Legyen Övé a harmadik hely! :)
Egyébként ki Ő ? :DDDD

Hódos Hajnalka 2012.03.13. 21:46:28

szerintem ezt beszéljétek meg sixx-szel és ne engem kúrogassatok, ha lehet.
adjak e-mailcímet?

julcsi29 2012.03.13. 21:48:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Bocsánat.Semmi ilyesmi nem volt szándékomban.Pusztán azért kérdeztem,mert ez egy másik téma,nem a vv,így nem voltam benne biztos.

sogeking 2012.03.13. 22:04:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: semmi negatívat nem mondtam, hát ez van

@julcsi29: az egyik kedvenc szereplőm :D

girbeguba 2012.03.13. 22:08:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: bár sejtem hogy nem kívánságműsor de nem lehetne hogy inkább a NCISet hogyvoltozd? Annyira szuper lenne. ÉN képtelen vagyok ezt a Marslakót nézni :(

Hódos Hajnalka 2012.03.13. 22:12:46

@girbeguba: hát nekem is elég nehezemre esik :)

@sogeking: én se, hát ez van.

julcsi29 2012.03.13. 22:14:25

@sogeking:
Úh ... akkor Te nézed? :)))
@girbeguba:
Esetleg a Tudorokat?
Most ismétlik a Vészhelyzet nem tudom hányadik szériáját?Esetleg a Miami helyszínelőket?
Szóval bármi mást?? :)))))
Egyetértek Veled,én se bírom. :(

girbeguba 2012.03.13. 22:17:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de most komolyan minden tiszteeletem a tied. Szerintem a C.I.A ha ismerné ezzel kínozná a terrorista foglyokat... Mint az Adams familyben amikor walt disney-t kellett nézniük a gyerekeknek...

girbeguba 2012.03.13. 22:20:31

@julcsi29: velem lehet beszélni. Nagy ncis rajongó vagyok ezért irtam azt, de mást is szivesen olvasnék, csak néha megnézném esetleg a sorozatot i ;)

julcsi29 2012.03.13. 22:25:47

@girbeguba:
Értem én! :)
Tök egyetértek,néha belenézne az ember,miről is olvas. :DDD

fran7 2012.03.13. 22:52:42

Mi az eredeti neve az Antos barátnőjének? Próbáltam megnézni az imdb-én. Olyan minek. Majd a marslakok.hu-n. Lehetetlen küldetés. Ha már honlapról szólna a történet, akkor miért nem csinálnak neki egy rendeset.
A poént nem is írtátok levették a végeklippet. Ma már szólt a dal is. Mi a szerepelj, szeletelj párod rím értelme? Mert arra még nem jöttem rá.

mininyul 2012.03.13. 23:57:18

Drága Hajni! Hát most látom, hogy Te hogyvoltolod ezt a minden ízében magyar produkciót. Szavakat nem találok a tiszteletre, melyet most érzek irántad. Te vagy a leghardcore-abb bloggerina evör. Fact.

busifa 2012.03.14. 07:40:55

@fran7: Ripli Zsuzsi a barátnő és modell civilben.

fran7 2012.03.14. 07:45:56

@busifa: Akkor azért volt ismerős, neki volt birkózó a barátja. Akkor azért játszotta esetlenül a meglepett barátnőt.

fran7 2012.03.14. 08:22:28

@busifa: Illetve kösz a választ.

az én rózsám vasutas 2012.03.14. 08:48:59

Szerintem jó rész volt.
1. Keveset mutatták Esztert és a vörös görényt.
2. Fulvio Nestra óta tudjuk, hogy a gengszterek tényleg a kakaót szeretik, tehát Jáksó nem csak jó helyről lopja a tréfás jeleneteit, de tényeket közvetít. Kockázatos tipp következik: A 16. rész körül Fulvio mosogatós jelenete is megjelenik a sorozatban.
3. Keveset mutatták Esztert és a vörös görényt. Eszter szemforgatása és hanghordozása kurvára emlékeztet egy Hegyi Barbara című színművésznőre, aki nálam súlyos feketelistán van. A tegnapi jelenetnél is átkapcsoltam a paprikára, de ott is ő főzött. Vöröske nem tudom kire emlékeztet, ő szimplán idegestő.
További pozitívum, hogy keveset mutatták Esztert és a vörös görényt.

Negatív oldal:

Jáksó ízlésével és a közhiedelemmel ellentétben egy 46-os női láb akkor sem esztétikus, ha az egy szexbomba alatt van. Mutogassák a seggét, a derekát, a fülcimpáját, de ne a talpát. Az azt maszírozó Antos úgyse tudja eljátszani a gerjedelmet, egyrészt mert olyan gyenge szegénykém mint a harmat, másrészt meg igaza van. A jelenet kiváló alkalom lett volna egy bújtatott zoknireklámra.

miszerint 2012.03.14. 11:11:27

@nyalókás ember: fulvio nestra!!!! zseniális!! bár nekem a felesége jobban bejön ;)

MegLepke 2012.03.14. 16:25:01

Egy részt láttam eddig, a többiről mindig lemaradok, mert elfelejtem. Jól beleválasztottál, Hajni! No nem baj, hátha jobb lesz később.
süti beállítások módosítása