Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x05

2012. március 13. 06:58 - sixx

Egy héten túl vagyunk, jött két csábító, bár ha Muzsikus Tamás és Denás Adrienn annak számít, akkor én másik univerzumban szeretnék élni, ha lehet. Hullott a műcsöcsök nagy barátja, Ádám2 és Denás, aki akkor sem maradhatott volna bent, ha az összes eddigi kivillanó farkat egyszerre himbálja meg a kis kezivel és komponál hozzá szimfóniát. T69.2 a hetet hosszanti csíkos kezeslábasszerűségben, a gépkönyv negyedik oldalán szereplő ún. "szabványos műsorvezetői pózban" kezdi kisterpeszben, egyik lábfej előre mutat, a másik harminc fokos szögben kifordít jobbra, testsúly a hátsó lábon. Az öle előtt csüng valami basz, és mintha hűvös lenne a mexikói reggel, legalábbis a bimbesz kicsit megfeszíti az anyagot. Főcím.

Ébredezik a jónép, villan egy újabb farok, a gazdáját így elsőre nem tudom beazonosítani, biztos nem nézek elég faszt közelről. Műanyag a tükörbe nézve a kezébe temeti az arcát, édes istenem, miért rajzoltam magamnak szemöldököt alkoholos filccel, kérdezheti, Melák meg édesdeden horkol bele az összehányt párnába, fújbazdmeg. Edina Máté hátát kurkássza megint, de hiába, az alkoholsokkból Broki (kösz a tippet, ellopom a nevet) még nem tért magához. Edinát ez nem érdekli, kicsit körülményesen ugyan, de azt kérdi, van-e nője Brokinak, eddig hány volt, és így tovább. Edina a kamerába azt mondja, Brokival érzi eddig csak jól magát.

Az ébresztőhöz AC/DC szól, You Shook Me All Night Long, nem rossz, de stílszerűbb lehetett volna a Have a Drink on Me vagy a Riff Raff. Muzsikus a nappaliban léggitározik, Műanyag az összehányt ágy miatt panaszkodik Melákra Brokinak, de a kamerába már sokkal megengedőbben nyilatkozik, felőle akár a levegőbe is felokádhat az autószerelők Bon Scottja, és alá is állhat a répadaraboknak, a lényeg, hogy az ő picsája mögé álljon be a párválasztásnál. Fátter és Hiper a meglepően erős anyagból készült függőágyban héderezik, Melák a tegnap estéből négy mojitóra emlékszik, volt az több is, segít készségesen Hiper, kibaszott sokat ittál, heló. Acél vagy, te, csávó, röhög Fátter, Melák meg a riportszobában mondja vigyorogva, hogy amúgy is fogynia kellett.

Noémi és Műanyag öröbarik lettek valahol éjjel, pedig két napja még ikútlanbüdöskurvázástól volt hangos a hotel ugye. Noémi Edinát akarja magának, de nem úgy, hanem szövetségesnek, Műanyag viszont nem bízik benne, mert rafkós. Csíra és Péter még a szobában pocol, Péter hason az ágyon, Csíra hanyag, de uralkodást jelző mozdulattal a hátán nyugtatja a lábát, nem gáz, ha bebaszunk, és egymásra kattanunk, hadd lássa mindenki, mennyire együtt vagyunk. Nem rossz taktika. Műanyag odalent Csírát ekézi, ezt ki kéne tenni innen bazdmeg, hátha jön valami jócsaj, és akkor majd azzal szövetkezünk. Noéminek még korán van az ilyenhez. Fátter az események pulzusán tartja a mutatóujját, és figyeli, ahogy Műanyag plasztikkal hálózza be Noémit. Az egyik terv, amiről Fátter és Hiper nem tud, hogy Hiper menjen a levesbe, Noémi meg Fátter mellé.

Ebédidő van, mindenki az asztalnál, Noémi későn érkezett, így neki csirke nem jut. Jó lenne, ha mindenki egyet venne, oszt ha marad, akkor repetázik, javasolja, mire Melák rettentő szemei életre kelnek, és asszisztálnak a felháborodáshoz, egy csirke nekem, bazdmeg? NEKEM? EGY? Azzal lakjak jól? Fátter is beleszól a vitába, más ne is egyen? Én hagytam mindenkinek, vonogatja a vállát Melák, gondolom vagy három darabot, nem tehetek róla, ha valaki elbassza az időt mással. És elszabadul a pokol, ki eszik, mit és hányat, Hiper érvényesülni hagyná azt is, aki nem eszik csirkét, és alapvetően kibaszottul igazuk van, de ez annyira pitiáner vita, hogy az valami félelmetes. Broki egy pontig részt sem vesz benne, mert vélhetően még mindig részeg, aztán viccesen az asztalra csap, hogy oldja a feszkót. Melák az őskorban él, ki is jelenti, hogy ő nem viccel a kajával, elveszi, amit akar, oszt ha van panasz, lehet mondani, majd megoldja neander style. Ő ennyit fog enni, oszt kész. Fátter megjegyzi, hogy ez őt minősíti, mire Melák kis híján átugrik az asztalon, és a fejét beszakítja egy szakócával, de erőt vesz magán és inkább a riportszobában mondja el, hogy ha kajáról van szó, akkor ő rendíthetetlen. Meg ha hányásról, de ezt ne firtassuk. Őt nem érdekli, ki marad éhen mellette, az a lényeg, hogy ő jól lakjon.

S délutáni ejtőzésbe' Carlos hoz csillogós levelet, jön egy új vendég, akit érdeklődve kell várni. Na, a delikvens fiú, Péternek hívják és olyan rókaképe van, amitől feláll a hátamon a szőr. Értékesítési igazgató, és dzsentlömenként viselkedik mindenkivel. Fehér zakóban érkezik, kezében virággal, amiből minden csaj kap egy szálat, de ettől nem lesz szimpatikusabb, csak cukrosbácsisabb. A világ ostobája, Noémi természetesen ezt nagyon sármosnak tartja, Broki pedig Éden Mátéként mutatkozik be, ez kurvajó. Műanyag szerint az újfiú alamuszi, Meláknak nem tetszik, hogy napszemüvegben mutatkozott be, mert aki erre képes, arról sokkal nagyobb geciséget is fel lehet tételezni, és le is bassza Péter2-t, micsoda surmó vagy te bazdmeg, vedd le a napgépet, ha velem beszélsz. Leveszi. Muzsikus egyből látta a tekintetén, hogy behódoló típus, lehet a gitározás helyett másik szakmát kellene választania. Hiper és Fátter vezeti körbe az újoncot, ez a szingliszoba, a dzsuva a falon festék, egy szobával arrébb viszont hányás, csak óvatosan.

Délután pancsolás van, ahogy minden nap, azt csodálom, hogy az unalomba még nem fulladtak bele (bocs). Carlos új levelet hoz, Noémi olvas, szótagolva, lassan, becenév kell a faszinak, mert Péter ő is, de neki is el kell fogadnia. Valaki javasolja a Pete (ejtsd: Pít) nevet, és ez lesz, kiírva Pít, jézus fasza, ezt komolyan gondolják a szerkesztők? Tegnap este az egyik kommentelő megjegyezte, hogy óriási ziccert hagytak ki a lakók azzal, hogy nem Uj Péternek nevezték el Pítet, mi megtesszük, ÚjPéter innentől. Fátter a szárnyai alá veszi ÚjPétert, skorpióra vigyázz, mert megbasz, Muzsikusra meg figyelj oda, mert sunyigeci. Melyik az a Muzsikus? Az a nem túl helyes csávó a cseszlovák teremfutballista frizurával, az. Priceless. ÚjPétert a taktikázás rejtelmeibe Műanyag és Noémi vezeti be, szegény.

A reklám után Edina finoman felhívja Noémi figyelmét arra, hogy Műanyag manipulálja, mint egy rongybabát, és figyeljen oda arra, mit csinál. Noémi viszont erre megjegyzi, hogy Csíra meg Hiper sokkal veszélyesebb, Csírának például nincsenek érzései. Na, a két emlegetett szamár a nyugágyaknál nyammog, nyugalmazott nyoszolyólányok nyári nyáladzása, nyakló nyista, nyávogás, nyugtalan nyivákolás nyomban. Edinát kutyázzák, sunyi a szeme, gecó, mondja Csíra, Noémi odafent ezzel párhuzamosan arra mutat rá, hogy Fátter micsoda májer, aki a háttérből irányít. Ezt Műanyag mondta neked, kérdez vissza Edina, aki ezek szerint tényleg ostobenkónak tartja Noémit, nem, hazudja a másik, saját kútfő, bazdmeg.

Csíra Péternek panaszkodik, hogy itten mindenki meg akarja kúrni, mert teszi-veszi magát és részegen mindenkire rácsimpaszkodik, a picsája kilóg a kibaszott nadrágjából a bugyiját meg belehúzza a seggébe lyukig, DE HÁT MIÉRT??? Igazságtalan az élet, tényleg. A magabiztosságát Péter sem érti, faszra vagy te ennyire beképzelt? Jó kérdés, tényleg, mire? Esteledik, Carlos levelet hoz megint, Műanyaggal olvastatják fel, hogy mi, a tévénézők is meggyőződhessünk arról, Hoffman Rózsa ötezer oldalnyi kötelező olvasmánnyal súlyosbított rémálma nem is annyira szar ötlet, a nő konkrétan a vert mezőnyben végezne egy általános iskolai olvasásversenyen. Titkárnők és üzletemberek parti lesz, a nők kötelező jelleggel hordjanak szemüveget, mert attól szexisek, a faszik meg legyenek elegánsak. A Visasat kreatívjai túl sok klasszikus pornót nézegethetnek mostanában.

Az öltözködés során Edina, ki tudja miért, egy szoknyát és feszülős női felsőt erőltet Brokira, lehet félreértette a feladatot, mondjuk Műanyag tolmácsolásában félre is lehetett. Péter Csíra legendás pornóscipőjét tapossa szét, ami kurva drága volt, Hipertől már most a hideg ráz, pedig csak nyitott szájjal illegeti magát a tükör előtt. Műanyag nagyon konszolidált titkárnő lett, Noémi és Hiper iszonyú kurvás, Csíra meglepően visszafogott, Edina meg pont olyan, mint szokott lenni. A faszik jelmezét inkább ne firtassuk, ki a faszom visz öltönyt negyven fokba? Melák farmeringben, ÚjPéter fekete testrefeszülős pólóban, anyám, borogass. Keresztapásat játszanak, fojtott torokhangon mondanak egymásnak olyanokat, hogy Don, meg család, és így tovább, a hagyd a pisztolyt, hozd a cannolit egyelőre kimaradt, de asszem azt hiába várom, na mindegy.

Zene, tánc, pia, Noémi agya ledobja a gátlásból font ékszíjat és minden faszinak felkínálja magát,ha VV Kinga termékenységi táncát kihívónak és provokatívnak vettük VV Gergő farkának oltárán, akkor ez itt most nyílt felhívás egy bukkakéba torkolló gruppenre. Műanyag meg is dicséri a felszabadult viselkedésért, ezen vajon miért nem csodálkozunk? ÚjPéter ki is nézi magának Noémit, és egy tequila mellett felajánlja, hogy segít neki a hotelben maradni. Carlos nagyon unhatja már ezt a melót, ma már a harmadik levelet hozza, Melák olvas hadarva, galuskásan, kétszer is elismételtetik vele a biztonság kedvéért, a végére már üvölt, naccerű. A lényeg, holnap ÚjPéternek lesz egy komoly üzleti ajánlata, nahát. A buli megy tovább, mindenki szarik az üzleti ajánlatra, Melák szerint ÚjPéter bicskája belecsorbul az Édenbe, Edina a háttérben az ujját szopogatja, és Brokinak kelleti magát, pont úgy, ahogy egy Kovi filmben látta még a békásmegyeri panelban VHS-en.

ÚjPéter egész pályás letámadással ront Noémire, Broki meg kis híján lesmárolja Edinát mindenki előtt. Péter mostanra full kiütötte magát, a függőágy ebben az állapotban nem a legjobb nyughely, Csíra meg is izzad, mire kiszedi belőle. Az alkoholszint emelkedésével a tesztoszteron elkezd ömleni Broki, Muzsikus meg Melák pórusaiból, ÚjPétert kóstolgatják, nagy rumliban vagy baszod, mondja Broki, azaz bebasztál, ha valaki nem értené. ÚjPéter sem értette, azt meg pláne nem tudja hová tenni, amikor Muzsikus szemezős versenyre hívja ki, mi ez, az ötödik osztály? Belemegy, veszít, oszt akkor? Közben a trió kóstolgatja, de ÚjPéter nem fél senkitől, sőt, visszaszólongat, az unatkozó Melák közjáték jelleggel a kanapén széthajított Műanyagba nyúl bele egy kicsit, de csak szőrmentén, aztán a mödanszié mellett Csírát akarja a farkára felhúzni.

A pultnál Broki és Muzsikus a teljesen szétcsúszó ÚjPéternek magyaráz, itt a közérdek a lényeg, kérdezd csak meg a vezetőket, Fáttert, vagy engem. Muzsikus, a vezérürü, bazdmeg. A beszélgetés egyre flegmább, feszültebb, ha ez egy szórakozóhelyen zajlik, már régen ütésváltás van. Melák smárolna Csírával, de csak poénból, mint mondja. Muzsikus szerint ÚjPéternek nem szabad Brokival kikezdenie, mert neki biztos helye van. ÚjPéter innét kezdve mindezt leszarja (idéztem), Csíra elszakad Melák hipnotikus tekintetétől és hányásszagú szájától, kirángatja Pedrót a függőágyból és felhúzza az emeletre, mint egy szánkót. Broki és ÚjPéter a mivanmivanmivan határán egyensúlyoz, Noémi inkább karon fogja a totál szétcsúszott újoncot, és felviszi a szingliszobába, mielőtt valaki pofán bassza. ÚjPéter még azért visszaszól egyet a biztonság kedvéért, hogy itt bárkit lecsavar a picsába. Az epizód végére előkerül a medve is és megint ellop egy kekszet. Király.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica (törölt) 2012.03.13. 13:38:27

@ő-szinte: viszont akkor maradjon Műanyag, az senkire nézve sem sértő:)

OFF vége:)

jamesz 2012.03.13. 13:39:21

@cézé: :-)
Én is nyögtem egy "Mijezabohócruha"-t
:-)

jamesz 2012.03.13. 13:40:28

@JOKKA21: Ez a Noémi rejtély számomra.
Néha kemény mutter, néha lotyoid vonásokat mutat.

ő-szinte 2012.03.13. 13:40:33

@☺ágica: várjál! ezt azért még át kell gondolni:-DDDDDDDD mert lehet, hogy még ez is, hehe

ő-szinte 2012.03.13. 13:41:31

@jamesz: nem a ruhával volt gond:-) hanem AMI benne volt:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Ujjra Gyúrok · http://pixelscroller.com/ 2012.03.13. 13:44:16

@Pácsó Ármándó: Minimum :D Eldobja az arcát, akinek bemutatkozok :)))

cézé 2012.03.13. 13:46:29

Melák meg egy nagy tirpák volt ezzel az amíg én nem lakok jól más se egyen szöveggel. Menjen a picsába az ilyen, elkényeztetett majom. Én fiam lenne, vágnám nyakon az ilyenért.

jamesz 2012.03.13. 13:50:15

Melákot sehol nem látom a Fb partyképeken...

Deuce Bigalow 2012.03.13. 13:51:13

priceless again!:))
a műsort csak elvétve, részletekben látom, de az írások bearanyozzák a napomat!

(kicsit hadd kötözködjek azért:
"hagyd a pisztolyt, hozd a cannolit!" :))

Pácsó Ármándó 2012.03.13. 13:51:39

@cézé: Nem fogja fel szegényke, hogy az ilyenekért kikaktuszozhatják

kovácspéterke 2012.03.13. 13:54:45

@cézé: sztem úgy, h ő szerzi be a papírtörlőt a mosdókba.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 13:59:16

@ő-szinte: persze, ezt észreveszed, de azt, h lekedveseztelek, azt nem:D Akármennyire aranyos, attól még hülyeség, poénnak viszont jó, így érthetőbb?:)

@JOKKA21: nem, hűséges típus vagyok, szerelmes típus és kellőképpen megvezethető:D

@nyílegyenes labirintus: visszaolvastam, h mit írtam, a lényeget hagytam le pont:D De megkaptad a választ:)

@Liller: aha, hát nekem már csak ez jut eszembe róla:D Még tartom magam ahhoz, h nem bíznám rá a pénzem:)

Hajrá Tamás!:)

Liller 2012.03.13. 14:03:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát én sem Mátéra bíztam a pénzem,gondolhatod:)a hajrá Tamás az ugye nem a muzsikosnak szólt?!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:05:47

@nyílegyenes labirintus: a zenész, mit nézel te?::)

@Liller: egyértelműen:) Meg a borsodiaknak:P

cézé 2012.03.13. 14:06:44

Én is Tamásnak szurkolok, mert itt lakik a közelben, szóval elfogult vagyok. Sőt, még Denásnak is szurkoltam emiatt :)

Dick Francis 2012.03.13. 14:07:52

Ez a Melák annyira egyszerű, hogy vele kellene illusztrálni az egyszerű szó jelentését a szótárakban. Írhatnám, hogy buta, mint a föld, meg egyszerű mint az U-szeg, de egyiket se akarom megsérteni.

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 14:11:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ajjjaj... a muzsikusra gerjedsz? Hát, az a figura kb. úgy néz ki, mint egy teleszart búvárruha, és még csak nem is szimpatikus... de te tudod. :)

lutria 2012.03.13. 14:13:21

Vajon a kekszet direkt hagyják elöl az idomított medvének?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:16:32

@nyílegyenes labirintus: borsodi, te:D Más nem annyira szimpatikus, talán Gábor!:D

Akkor hajrá Gábor! :)

@lutria: persze, h direkt, attól még aranyos, és a nap fénypontja:D

Liller 2012.03.13. 14:18:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát én is meg vagyok lepődve,h neki drukkolsz...iszonyatos komplexusai vannak,amiket megjátszott magabiztossággal próbál leplezni és ez sztem szánalmasabb,mint a melák mérhetetlen ostobasága...és ettől ideges leszek:9

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:21:49

@Liller: karakternek ő is megosztó, de mégse Krissz:D Azt már túlzásnak érezném:D De leginkább a borsodi mivoltja miatt:D Ezért drukkoltam Adriennek is. Ő már kiesett, bízzál benne, h Tamás is:D:D:D

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 14:22:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ja, hogy főődid. Értem... :)

@Liller: Na, ez egy tökéletes meglátás, mentalista. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:23:27

@Pácsó Ármándó: ez jogos, persze, mint a kutyának sem adunk csokit, ugye..., de remélem, h van valakinek annyi esze, h kordában tudják tartani!

Liller 2012.03.13. 14:24:28

@nyílegyenes labirintus: ugyan,csak jó emberismerő vagyok,másrészt muzsikus az az embertípus,akik elől hanyatt-homlok menekülök:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:28:19

@Liller: nekem a család 90%-a komolyzenész, leginkább hangszerileg:) Milyen muzsikosokra gondolsz?:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 14:31:11

@Liller: Tudom, emlékszem még tavalyról, hogy a balfékek előled kevés eséllyel tudják elrejteni a valódi személyiségüket. :)
SZerintem az idei szériába sokkal gyengébb (egyszerűbb) karaktereket válogattak, mint az első évadban, de lehet tévedek, mert még annyira nem mélyedtem el az agyrohasztásban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:33:03

@nyílegyenes labirintus: de az is lehet, én ebben bízom, h az értelmesebb, erősebb karaktereket később küldik be, h legyen esélyük, nem úgy, mint tavaly, nem?

kozi001 2012.03.13. 14:38:32

@Eszter, aki nem ír kommentet:
VV Bécit is hozzájuk lehetne venni! Mindnél nehezen szoktam meg h ilyen lassan is lehet beszélni...!

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 14:38:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát, ha ez a rókaképű moteligazgató UP erősebb karakternek számít náluk, akkor túl sok jóra nem számítok. :)

Liller 2012.03.13. 14:41:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: bocs,úgy értettem,Muzsikus:)
@nyílegyenes labirintus: jaja,eléggé kifejlett balfék-radarral rendelkezem,túl sokkal találkoztam már ahhoz,h megengedhessem magamnak,h ne vegyem észre őket:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 14:43:33

@nyílegyenes labirintus: nem arra gondoltam, h rögtön beküldik őket:D Mondjuk úgy a közepén:) Amúgy meg tudod, az a csávó már valaki, hisz ő egy értékesítő izé:D

@Liller: ja, h az Alekosz fajta:D:D:D Oké:P

nathalie 2012.03.13. 14:58:27

@Mrs. Jackman:
végre! már háromszor kb leírtam hogy sztem Fater egy az egyben besenyőpistabácsi. senki nem reagálta le, pedig annyira akartam hogy más is észrevegye. végre! :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 15:00:08

@Liller: Hiába, az évek meg a rutin... balfék-radar, ez jó. Megjegyzem. :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem tudom, az lyen fingzsákok, mint a Muzsikus, meg Pít, nem sokáig fogják húzni, az fix.
Majd ha Liller is azt mondja egy "kopaszra", hogy na, ez egy tökös gyerek vagy tökös csaj, maradhat, akkor elhiszm, hogy más a koncepció, mint tavaly. :)

monanarchia · http://kretenvilag.blog.hu/ 2012.03.13. 15:01:32

@nathalie:
Egy Attilás avatarral nyomulsz az Édenben? Hová lett a világ dicsősegge?

nathalie 2012.03.13. 15:02:35

@monanarchia:
ami jó, az jó. ennyi.
:D

Liller 2012.03.13. 15:02:50

@nyílegyenes labirintus: tényleg imádom a kopaszokat,de te most mit is értesz ez alatt?:)

monanarchia · http://kretenvilag.blog.hu/ 2012.03.13. 15:04:38

@nathalie:

Persze-persze, 50 millával szebben mutat egy manipulátor, mint egy ezüstérmes helyes pasi!

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 15:05:27

@Liller: újonc, friss hús, új játékos... :) Te már máshová kalandoztál. :)

Liller 2012.03.13. 15:07:11

@nyílegyenes labirintus: ja.és azt miért hívjuk kopasznak?:)ja,tényleg el vagyok kalandozva,az aktuális balfékem annyira felbaszta az agyam,h csak miattatok nem mentem még fejjel a falnak...

nathalie 2012.03.13. 15:09:32

@monanarchia:
pfff. az egyik első attila fan voltam ezen az oldalon kb az első héten.
még akkor, amikor nincstelen mengele volt.:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:11:54

@nyílegyenes labirintus: a magad féle férfi megérzésekben már nem is bízol?:D

@nathalie: nem is volt nincstelen, ott volt artúr bandi neki:P

@Liller: türelem, türelem, a türelem Éden hotelt terem (jó, ez szar volt, tudom:D)

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 15:14:24

@Liller: Tessék több katonás filmet nézni, és rájössz.
Aktuális balfék. Tuti így hívod szegényt otthon is. :D Amúgy meg nincs olyan probléma, amit egy tisztességes dühszex ne oldana meg, de ezt csak így négyszemközt mondom, halkan. :) Na megyek dolgozni...

Liller 2012.03.13. 15:16:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát az a tengerpart most tényleg jól jönne:)
@nyílegyenes labirintus: sosem nézek katonás filmet...meg is látszik:)nem,nem,eddig úgy csináltam,mintha ő lenne a nagy macho,de most egy másik nő miatt balfék lett,úgyh ezen a dühszex sem segít...:)inkább gondolok csudapöcsre,az mindig megnyugtat:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:18:27

@Liller: pedig itt már annyi farkat láthattál, egyik sem tetszik?:D Van itt izmos segg is:P

Pasinál nem csinálunk úgy, mintha ő egy nagy macho lenne, még a végén elhiszi:D

Liller 2012.03.13. 15:21:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de,a Peti farka egészen tetszetős...de attól tartok -csak hogy visszautaljak a délelőtti eszmecserére- h az húsf*sz és az nem olyan jó:)))
hát igen,most már én is rájöttem...mindig mondja az egyik barátnőm,h ha egy pasinak önbizalomhiánya van és szerencsétlennek tartja magát,akkor azt kell benne erősíteni,nem kell tanárnéniként bátorítani,mert nem értékeli....:)
amúgy pasinál nem csinálunk úgy,mintha ő egy nagy macho lenne,de nőnél igen vagy mi?:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:29:05

@Liller: nem nézem vissza, h neki milyen van, te biztos tudsz linkelni valamit:D

Barátnédnak milyen igaza van:D Nem szabad, mert utána csodálkozol, h hogy felvitte Isten a dógát:D

Igen, a nőket bátorítani kell, dicsérni, mert az úgy dukál:P Azt úgy illik:D

Én itt még olyan pasit nem láttam, aki kellene, de tudok egy srácot, aki igen:D (lesz majd szereplő)

Liller 2012.03.13. 15:34:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem,sajnos nincs hozzá linkem...de láttuk egyáltalán azt közelről?nem csak a Pókmajom elmondásából tudjuk,h milyen csudálatos?:)
pasi nekem se kéne egy sem egyenlőre,nem is a pasiról beszéltem...:)
hát igazad lehet,de ennél a balféknél már asszem baszhatom:)no de majd a következőnél okosabb leszek:)
ismersz vkit,aki majd szerepelni fog?!nocsak.és még kellene is?!mikor,mikor,mikor?mostantól ezen fogok izgulni,h vajon ki az:)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.13. 15:35:48

ma lesz új poszt kint, csak mondom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:38:59

@Liller: nem ismerem, sajnos:( Aliz fészbúk oldalán volt fent a srác. Részt vett a partin, feltételeztük, h játékos lesz:D De azóta levették a képet:S Bár ismerném:P De nem szabad ilyet mondanom, mert boldog párkapcsiban élek:D

Így kell felfogni, ő nem elég jó hozzád:D

ő-szinte 2012.03.13. 15:41:11

@nathalie: olo:-)
na azér! :-DDDDDDDD

Krisztian for president?:-D

nathalie 2012.03.13. 15:41:51

@ő-szinte:
ki az a krisztián? a parasztgyerek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:42:35

@☺ágica: mi is abban reménykedünk, h minél hamarabb jön:D

@Liller: szerintem, zuhanyzás közben láttuk, de nem tudom pontosan, most keressem vissza, mert nem emlékszem elég pontosan:D

ő-szinte 2012.03.13. 15:43:52

@nathalie: na, te sem sokat nézted idáig a műsort:-DDDDD

a szemforgatós autószerelő, amelyik újabban beleszerizett műanyagba:-)

Zabkása 2012.03.13. 15:43:57

@sixx: jaj Sixx, szétesem komolyan mondom..... nem néztem az egyes Édent, de most valamiért elkezdtem tanulás helyett nézni a videókat, és azóta rá vagyok kattanva, persze Hogyvolt nélkül nem lenne olyan jó!

Edinát karmolnám, kinézetre pont az esetem. De hogy belezúgott ebbe a Brokiba az nagyon gáz, pláne h már kb meg is kérte a kezét.

Féltengely meg.... nincs rá szó. Igazi paraszt, ahogy beszél, ahogy néz (JESSZUS) meg amit levágott a reggelinél.

Csírát én bírom, persze buta mint a segg, magyarul is nehezen tud, már a bemutatkozó filmjében is nyelvtani csapdába csalta magát. De azért néhány Mohito után tökéletes partikellék a kis ugribugri fenekével.

Noémi szegényke.... többet nem is mondanék.

Hiperke.... lófeje van de valahogy első blikkre nem mondanám szar csajnak. Viszont amikor bepörög egyből keresnék a vészkijáratot.

Muzsikus, az tipikusan az a fasz, akiket a gimiben lehúztunk az uzsival, mert hiperkeménynek gondolta magát és megmutattuk neki, hogy de nem. (képletesen mondom, anyumék adtak nekem pénzt uzsira nem vettem el senkiét :D ) Tipikusan az a fasz, aki szembe megy az autópályán és azt hiszi mindenki más a hülye.

Alig várom a mai adást, lesz valami stream ki tudja? Csak mert Írországban vagyok.....

Liller 2012.03.13. 15:45:37

@ő-szinte: KRISZTIÁN for president!:)
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: attól még lehet más férfi is szép,h boldog párkapcsiban élsz:)zuhanyzás közben láttuk és nem emlékszem rá?biztosan elvakított:)de örülni fogok,ha megtalálod!nekem most nincs türelmem hozzá

nathalie 2012.03.13. 15:48:08

@ő-szinte:
nem a szőke vadparaszt lányt akarta lesmárolni?
egyébként néztem párat, csak a neveiket nem vagyok képes megjegyezni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 15:48:44

@Liller: egyelőre mindenhol csak azt találom, h Szandra ül rajta:D

Én egy pasira sosenem mondom, h szép, esetleg jól néz ki, helyes, ha már szép, akkor nem tartom pasinak:D

Amúgy a gugli kidob egy olyan keresést, h Éden Krisztián farka:D

ő-szinte 2012.03.13. 15:50:45

@Liller: lájkollak, de nem csak a presidentért;-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.13. 15:51:41

@nathalie: én is így voltam vele:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
asszem a szőkét is akarta:-D

Liller 2012.03.13. 15:58:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja,én is rákerestem gyorsan még az előbb és csak arról volt kép,azt meg inkább nem akarom nézni,úgyh gyorsan fel is adtam a keresést:)mondjuk most megnéztem a két videót,amit kiad találatnak és azon is csak az a tökéletes fenék látszik,más nem:)jó,akkor nem szép,hanem akármi:)
@ő-szinte: hú,köszi:)és miért még?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 16:10:30

@Liller: pedig volt valami, de lehet, h Gáborral keverem:D Igen, Szandra nem érdekel engem sem:D Amúgy is csudálatos fenék az:P

Ő-szintével ti ugyanarról a Krisztiánról beszéltek?:D

Liller 2012.03.13. 16:11:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát nem tudom,én már egy ideje elvesztettem a fonalat:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 16:17:15

@Liller: áááá, Gábor farkával kevertem, az megvan:D

Tessék, csak úgy, vigasztalásképpen: hogyvolt.blog.hu/2011/04/01/eden_hotel_1x16

LöncsVezér 2012.03.13. 16:19:26

@Zabkása: Youtubera a "Facebookpoint" nevű user töltögeti fel őket.

Zabkása 2012.03.13. 16:20:47

@LöncsVezér: igen köszi azt már megtaláltam :) csak gondoltam hátha stream is van :) de itt nézem nála mert a viasat oldalán laggol nagyon

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 16:30:14

@Liller: azóta is ezen bánkódom, h h lehetett ilyet összekeverni:D

kovácspéterke 2012.03.13. 16:31:26

@nathalie: de már másnak is feltűnt, szóval lehet benne vmi :D

Liller 2012.03.13. 16:33:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: na jó,azért ezért még nem zárunk ki a blogról:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.13. 16:38:59

@jamesz: a celebség, mint trend a vv-ben is jelen volt. a vv5-ben már már sokkal inkább, mint a vv4-ben.
itt miért lenne másként?

de már az éden 1-ből is csak Levinek jött be úgy, ahogy a dolog, itt sem lesz nagyobb az arány.
max. broki tud majd több luvit meghúzni a haknikon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 16:44:58

@Liller: megtisztelő, köszönöm:) Talán jobban kellett volna tanulmányoznom őket:)

☺ágica (törölt) 2012.03.13. 16:58:02

nincs tv-m. lehet ezt vhol egyidőben nézni az adással? mert az nem az igazi, hogy utólag tudom csak visszanézni:S amúgy ez a Pít nekem viszonylag normálisnak tűnik. Muzsikust meg egyre jobban utálom...

gpetya 2012.03.13. 16:58:54

Lehetne, hogy a becenevek mellé oda lenne írva a játékos neve is? Legalább egyszer legyen egy ilyen lista.
kösz

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.03.13. 17:04:48

Broki nálam otthon csak a Nagyfaszú,habár a többiek sem panaszkodhatnak:)))

nyílegyenes labirintus 2012.03.13. 17:05:39

@Liller: "eddig úgy csináltam,mintha ő lenne a nagy macho..." - mekkora hiba, te jó ég! Ezt nem szabad... :)

De az is vicces,hogy a csudapöcst nem tudjátok kiverni a fejetekből. :D értedmuhaha

Eruka 2012.03.13. 17:33:34

az volt már, hogy a 19 éves Melák le-"ugyan hagyd már fiatal"-ozza a 20 éces Csírát??? basszus nem hittem a fülemnek... ez tökhülye! :)))

ÚjPéter sajnos rosszul kezdett, és sztem nem sok sót fog megenni...

Pácsó Ármándó 2012.03.13. 17:41:15

@gpetya: Van kint egy Éden Hotel Extra Karakterhatározó, azt nézted már?

@Eruka: Viszont ÚjPeti rámozdult Muzsikus nőjére akinek meg ő jön be

Liller 2012.03.13. 17:41:48

@nyílegyenes labirintus: jo,hat eletem elso pasija,akivel tovabb jutottunk egy-ket kosza menetnel,ahhoz kepest ez sztem megbocsathato hiba a reszemrol:)de sebaj,majd este megmutatom neki,h hol a helye:)
Hat azt a feneket mig elek,nem felejtem el!:)

JOKKA21 2012.03.13. 18:24:34

@jamesz: Akcentusa jobban zavar.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem akarlak megvezetni.Leszel a csajom?:)

Punyedli 2012.03.13. 18:33:39

Tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz legközelebb Éden 2-es buli valahol?

iTink 2012.03.13. 20:25:01

alamuszi nyuszi nagyot ugrik... ezt először Pókmajom szájából hallottam, talán pont ebben a műsorban vagy a Balaton partjáról, erre Műanyag is ezzel jön

Póniló 2012.03.13. 20:36:02

aszonta valaki nálam okosabb, hogy a medve egy koati.

rambo1 2012.03.13. 21:46:18

Egyszer látnék már egy komolyabb taktikai húzást, pl: valaki odadobná a párját a védettségért, elkezdene vetíteni, hogy megutálta, aztán a párválasztón beállna mögé, de ilyen úgysem lesz, egyik IQ-fighter se fogja meghúzni.

rambo1 2012.03.13. 22:07:26

Kilőtték ezt keményen...:-)
süti beállítások módosítása