Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6005-6006.

2012. március 13. 17:00 - drtorok

Hanna idegtépő kattogását az erdős sztorin, és Laci balfaszoskodását a kórházban két dolog múlta felül csupán. A műsorban elburjánzó műnövényzet, és az örökérvényű megállapítás: férfi és nő között nem lehet barátság!

02.jpg

6005. rész:

Az első jelenetek szerves/szervetlen része az udvaron található műanyag növény, ami misztikusan fel-felbukkan a képernyőn a legizgalmasabb pillanatokban, úgy mint amikor Bali örül, hogy Hanna legálisan náluk lakhat. Miki is, Klau is kurva rendes. András érkezik kocogó felszerelésben. Sziasztok. Nagyon sajnálja, ami történt. Hanna megint kezd az anyján kattogni. András szerint ilyen durva megpróbáltatáson egy alvás sokat segít.

Lackó pajtás érkezik: tényleg, hol van Klaudia? Wellneszezik egy ötcsillagosban, vagy Bécsben shoppingol? Andris világosítja fel a drámai eseményekről, Laci hüledezik, és tépelődik, hogy ő idegesítette halálra. A műlevelek rendületlenül belógnak. András tovább ecseteli a bűnügy részleteit, az nem kifejezés, Laci mennyire meg akarja látogatni Klaut a kórházban (növény a fél képernyőt kitakarja.)

03.jpg

Aliz és Géza a gangon tépelődik (ott miért nincsenek műanyag csokrok?!) Ez egy baromság. Mármint hogy a taxis eltiltja a nőjét Áditól. Mi az indok? Mert egy HÓLYAG! rikoltja Kertész. Ez nem indoklás, ez vélemény, kötekedik Aliz Csodaországban. Ne barátkozz vele, mert nem esik jól, érvel Gézu. Persze nem féltékeny. De azért kicsikét furcsa, hogy ennyire kiakadsz azon, hogy nem talizhatsz vele többet, Alizom.

04.jpg

Balázs kakaót akar csinálni Hannának, nincs tej, Miki lerohan vásárolni. Bali kedveskedik barátnőjének, Hanna az anyján rugózik menthetetlenül. Szerinte Zsombi kinyírta, Miki csak kitalálta, hogy elutazott. Ja, de a pénz is miért volt nála, miért nem lépett le anyám az összes zsével? Bár lennének inkább fröccsöntött szarvasagancspáfrányok a szobában, inkább nézném azokat, mint hallgatnám ezt a nyavalygást.

05.jpg

Laci ront be a kórházi szobába, Berényi Klaut keresi. A nővérke szóra sem méltatja. Laci döbbenten nézi az üres ágyat, az üzletasszony jól megtréfálja: pisilés után jön ki a fürdőből, megnyugtatja a férfit, hogy egy szimpla kis szívroham nem bánik el vele.

Alizék vacsoráznak, ízetlen a falat, fagyott a hangulat. Gézu lebassza a kanalat. Na jó, megyek melózni, elment az étvágyam. Bözske nem érti. Egy férfiember ne álljon fel éhesen a vacsora asztaltól! kiáltja. És vajon egy nőember felállhat korgó gyomorral, Bözsikém? Aliz kifakad, hogy Géza le akarja tiltani Ádiról. Szabi felpattan, akivel nem voltak túl bőkezűek mostanság a BK írók. Legalább most megtámogathatja a jól bevált konvenciókat: Ide figyelj nővérkém! Én a Géza helyében már az elején ezzel indítottam volna. Ez egy teljesen normális kérés. Bözske is beszáll a szapulásba, jön az ősigazság: férfi és nő között nincs barátság.

06.jpg

Géza Kingával fut össze az udvaron. Kipakolta a kisszobát, és megtalálta a volt férje régi holmijait. Pl. a régi mocis kesztyűjét, amivel bosszúból kivette a sütit a sütőből, és szétolvadt rajta az összes műanyag. Kacagás, hej, azok a szép házas évek! De a mocis kesztyű kuka. Holnap reggel azért felmegyek, még kávét is kapsz. Géza nosztalgikus arckifejezéssel tekint volt neje után.

07.jpg

Lacinak teljesen elment az esze az utóbbi időben, önostoroz az őstehetség a kórházban, Klau pont leszarja, csak húzna már el, inkább felejtsük el az irodás kibaszást. Fajankó, tuskó meg amit akarsz jelzőkkel illeti magát Lackó. Költözz vissza az irodába! Faszt! rázza le Klau. Erre Laci letulokozza magát. Átugrik a Gabi témára, azt is nagyon sajnálja. Mindenkinél elszakad egyszer a cérna, közhelyeskedik kínjában Kludia. Kérj bocseszt tőle, és folytassuk legközelebb, alszik be az üzletasszony. Laci szorgosan takargatja.

08.jpg

Paprikát és szalámit is hozott Miki. Hannuska már alukál. Bali lecsekkolja apját, tényleg nem hazudott-e Rita élve vagy halva holléte felől. Miki most az egyszer nem kamuzott, a lóvét a nő maga adta Berényinek, Rita pedig él és virul, nyugi, hagyjátok már abba a faszoskodást, inkább locsoljátok meg a műgyepet.

09.jpg

6006. rész:

Holdtölte, Szabadság-híd, narancssárga folt Klau fején, horkolás. A nő felfedezi, hogy Laci ottmaradt mellette a kórházban, ellágyul. Hanna sem tud aludni, de nem Laci irtóztató horkolásától, hanem a rémálmoktól. Autisztikusan ringatózik a nappaliban, Balus érkezik piros izompólóban. A lány újra, és újra, és újra és újra elmeséli az egész erdős sztorit a barátjának. De Bali itt van és vigyáz rá – nyakbaborulás.

10.jpg

Reggel, Clark Ádám téri körforgalom. Balázs szerelmesen nézi alvó barátnőjét. Miki is felkel, a fia újra kéri, hogy mondjon el mindent, amit tud Ritáról. Már az arcbőrömet tépem. A lány közben mögéjük lopakodik, követeli az infót. Miki elmondja húszadszorra, amit tud.

Kinga és Géza viszik a kukákhoz a szétolvasztott mocis kesztyűket. Ne a szemetesbe, inkább vidd egy segélyszervezetnek! Hogy fognak örülni! De Gézu lusta rá. Aliz fut be, besértődik a volt házasok láttán.

12.jpg

Linda és Peti még mindig azon morfondírozik, hogy megnézzék-e, avagy sem a vámpíros filmet (s mivel udvar, mi más, mint műnövénybelógás.) Csenge szerint az év legjobb filmje. Bali érkezik, azonnal segítsetek, mert Hanna megőrült!

Aliz flegmán pakolászik picsanadrágban. Szóval a te ultimátumod Ádit illetően oké, de akkor én is adok neked egyet: te se találkozhatsz többé Kingával! De persze Gézu barátsága Kingával egészen más. Aliz leszarja, hiszen: férfi és nő között nincs barátság! Ügyes.

14.jpg

Gabesz érkezik Klauhoz látogatóba. Megtudja, hogy Laci ott aludt, arca elolvad a boldogságtól, mégis jó ember ez a Lackó Packó.

Aliz műnövények koszorújában várja Ádit, közli vele, le is út, fel is út. Ádám ledöbben. Mert Aliz átérezte reggel, amikor a pasiját Kingával látta, hogy tényleg tök szar exekkel szóba állni.

17.jpg

Barátok hada érkezik Hannáékhoz filmes szakkör álnéven. Krimi és erdő nem lehet a filmben, mondja Hanna. Hófehérke kilőve, állapítja meg Peti, majd lebassza Balázst, hogy tönkretette a sokkal kecsegtetőbb vámpíroskodást Lindával. Segítség és támogatás kell Hannusnak, te tahó paraszt! sziszeg Bali.

Kingához érkezik Ádi. Elárulja sorstársának az Aliz-Géza féle ultimátumsorozatot. Gézu a volt férjem, nem lehet megtiltatni a barátkozást! De Ádira számíthat, nála üresedés van, bármit is jelentsen az. Kinga nem hatódik meg a felkéréstől, hisz barátság nem lehet férfi és nő között.

19.jpg

Klaudia Gabival cseveg a kórházban. Kinga még nem vágatta le a haját? kérdi, hisz ez most a fő probléma. Isten ments! Lackó kávékkal állít be a szobába. Őrületesen jófej lett, zavarni se akar. Gabika lelép. Látni se bír! tör ki Laci. Tiszta szerencse, hogy az emberiség már feljutott a Holdra, mert veled aztán, Lacikám, nem jutnánk messzire! állapítja meg Klau nagyon helyesen. Nem láttad, hogy Gabi vigyorgott rád? Ez a szerelem jele. Csípd ki magad és kérj tőle bocsánatot.

20.jpg

Filmnézés, barátok közt. Főcímzene, popcorn pattog a mikróban. Hanna idegbetegen felpattan, a függöny mellé menekül pánikszerűen, mert azt hiszi, a pattogatott kukorica lövöldöz rá. Kínjában lekuporodik. Szerencsére annyira elhatalmasodott rajta a poszt traumatikus szindróma, hogy nem tudja jubileumi nyolcvanadszor elmesélni, hogy mi történt az erdőben.

21.jpg

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MegLepke 2012.03.13. 20:12:55

Hát így jobb, mint nézve, az tény.:)

"Can't Stop The Signal..." 2012.03.14. 09:17:30

nőember :D
férfiember - asszonyállat

Még mielőtt harcos amazonok hada esne nekem, nem én találtam ki!

hannamontanna 2012.03.14. 09:31:29

Na most az van, hogy ha Hanna még egyszer elkezdi a lelkizést, hogy jajazanyám hol van, meghalt, elment, nem szólt, mérnem, és most mi a f*sz van, akkor ÉN fogok betelefonálni, hogy lelépett baz+!!!! Negyven részen keresztül szó sem esett róla, hogy van anyja egyáltalán, most idejött elszedni a lóvét, azok után, hogy előbb a volt férjét börtönbe juttatta, aztán disszidált, hogy lehúzzon egy másik pasit, miközben a V. Zsombor pénzét is elszedte - állítólag- és akkor ezt hallgatjuk hogy, jajholvan, mi van vele... esküszöm, ha nem a budin ül még, akkor én lövöm le és tegyünk pontot a végére. Na. Érted Hanna???....FBM..:-))))) Könyörgöm, valami értelmes sztorit nem lehetne? Nemsokára ez a BK is a Marslakók sorsára jut...

nigara 2012.03.14. 10:26:11

@hannamontanna: na én ezért nem bírtam már a tegnapi (6007-6008) részt megnézni, mert már az előzetestől hányingerem lett...
Amúgy az a mozizós jelenet ritka bénára sikerült, nem a félelem vagymi látszott, hanem hogy arra vigyáz hogy ne essen át a kanapékarfán... röhejes és szánalmas.

hannamontanna 2012.03.14. 10:42:45

Aztán meg a Nagy Berényi Mikit sem értem.... elég simán vette tudomásul, hogy ez a Rita átverte mint sz*rt a palánkon, Nórának sem nagyon mondogatta, hogy há'tényleg, milyen igazad volt! Amúgy most hol lehet a lóvé? Párszázezer dollár otthon hesszel a fiókban? ...istenem. A tyúkok holléte fontosabb, mint ami tényleg érdekes lenne a történet - óóó majdnem azt írtam "történet..." - szempontjából....pphhhhejjjj, de rossz ez az egész már. De tényleg dühít, hogy erre van pénz, és akkor ilyen trágyát raknak össze....:-(((( egy megcsinált üzlet romba döntése.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.14. 12:51:59

Én már csak arra a csavarra várok a történetben, hogy Ádiról kiderül (az egyre inkább ez irányba tendáló megjelenése és manírjai miatt), hogy valójában Hoffer Misi gyerekkori szerelme és miatta jár vissza a Mátyás király térre, miközben némi pénzkereseti lehetőségként (és álcaként persze), megdönget néhány fonnyadó félben lévő, ám gazdag női hölgyeményt.
(Alíz és Kinga az álca)

Hannát meg tényleg lelőhette volna Zsombi, rémes ahogy aggódik.
/Ja és az Ecetesuborkaarcú Gabit is a telihold arcú új pasijával egyetemben, akiről még ki fog derülni, hogy ráérő idejében a közeli parkban szokott szatírosat játszani./

hannamontanna 2012.03.14. 16:56:02

@pushpang: Na igen, valakit mindenképpen le kellett volna lőni ott a vadonban.... mondjuk Ritát, Hannát, Lacit, Attilát, Alízt...... stb.
süti beállítások módosítása