Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x05 - Párbaj/2

2012. március 12. 09:00 - candyperfumegirl

Második párbajadás, és egyben utolsó etap az élőshowk előtt, jövő héttől meglátjuk, megtartotta-e jó szokását a Megasztár, hogy ÉLŐzenekar muzsikál a produkciók alatt, sőt merészebb esetekben még vokált is alkalmaznak, drukkoljunk, hogy így legyen. Ez persze ebben az adásban még nem esedékes, kizárólag egyszerűsített karaoke verziók szólnak továbbra is a párbajprodukciók alatt, és a választott dalokból simán össze lehetne állítani egy Talent Show Don’t –listát, egyszer lehet, hogy össze is írom. Kezdünk, van egy gyors montázs a zsűri okos mondásaiból, „te leszel a csengőhangom”, és hasonlók, ez hangulatkeltésnek nem rossz. Trilla lilában, Clau meg szokatlanul szolid szaténcuccban feszít, bár úgy látom, a slankító fekete színtől nem lesz hajlandó megválni ebben a szezonban, talán szerződésben is rögzítette. Bereczki műanyagdzsekihez lazán kötött kockás nyakkendőt, Mariann meg beszerzett egy vicces új szemüvegkeretet, én tehénmintás Potternek neveztem el a dizájnt, nem is kerülne vele a Vogue címlapjára.

Első párbajban Burger Ágnes és One Hit Wonder Nagy Adrienn csap össze, utóbbi az, aki saját állítása szerint egy magyar film betétdalát mér elénekelte egyszer. Megkapják egymás castingvideóit, ahogy kell, Ági a szemeit mereszti, Adri az ajkait harapdálja, ami azt hiszem, a feszültség jele mindkettőjüknél, pedig már pont kezdtek volna összebarátkozni saját bevallásuk szerint, erre most összeeresztik őket, hát ez van. Jöjjön a produkció, meg az imidzsfilmecskék, az egyik haját kivasalták, a másikét behullámosították, a stylist meg vörös ás fekete témakörben gondolkodott, és ragaszkodott hozzá görcsösen. A daluk az a Mercy (Duffytól), amit első körben tiltanék be tehetségkutatókon. Ági nagyon ideges és rosszul leplezi, Adrienn viszont láthatóan jól elvan a színpadon, számomra ez a tény billenti csupán az ő javára a mérleget, bár a produkciónak jót tett volna még egy kicsivel több „leéneklem a hajadat, ribanc!” –attitűd. Halljuk a zsűrit, általános vélemény szerint Adri meglepően jó volt, és sokat fejlődött, szerintem meg csak látványosan színpadképesebb, mint sokan mások, és ez így erős kontrasztban még jobban kijött, pedig Ági sem énekelt rosszul. Végül Adriennt küldik tovább a döntőbe, Trilla meg nem tesz le róla, hogy szóra bírja a pityergő Ágit. Nem elég, hogy kiestél, még a műsorvezető hülye kérdéseire is válaszolnod kell lányom, mert ez sajnos egy ilyen műfaj.

Most egy olyan párosítás következik, amitől azóta is a hideg futkos a hátamon, a 15 éves Eőry Vikit a már láthatóan felnőtt Nagy Kristóf Bozonttal bírta összerakni valami rettentően ízléstelen szerkesztő, erre nincsenek szavak. De ha már így alakult, választhattak volna nekik egy vidám, haverkodós számot, de nem, muszáj volt a „miután ezt elénekeltük, azonnal letépjük a ruhát egymásról és egész éjszakán át dugunk” hangulatú Something Stupidot rájuk sózni. (mert az nem csak egy sima szerelmes dal, elég megnézni a hangulatban tökéletesen hozzáillő videót, ami a Robbie Williams-Nicole Kidman féle feldolgozáshoz készült)

Zsűri már akkor röhög, amikor megjelennek a színpadon, én eltakarom az egyik szememet, ahogy egy barátnőm szokta, amikor horrorfilmet nézünk, és megfogalmazódik bennem, hogy ez a dalcím erősen nomen est omen az egész jelenetre nézve. Valahogy túlesnek a számon, a kiscsaj egyszerre kelt éretlen és koravén hatást, a srácnak meg láthatóan tök mindegy ki van mellette, ő elénekli ezt úgy, ahogy gondolja. Zsűri a könnyedséget hiányolta Vikiből, én mondjuk nem csodálom, hogy nem tudott ellazulni, de szerencsére ez legalább megkönnyíti a dolgukat, és 4:0 arányban Bozontot juttatják tovább, felejtsük is el ezt a duettet, amilyen gyorsan csak emberileg lehetséges.

Volt a döntés előtt egy reklámblokk, amiben kiderült, hogy a TV2 is csinált egy After Mega műsort, csak ők valahogy máshogy nevezték el nagyon rafkósan. Lehet, hogy ha anno Alekoszt is mondjuk Vaszilisz néven futtatják az Összeesküvőkben álbajusszal, most nem lennének szarban. Vissza a duettekre, most a Fekete Dávidné született Cserpes Laura vs. Szakos Andrea párbaj következik, ez lenne a magyar powerhouse kategória. Csajokban azonnal feléled a versenyszellem, leginkább egymás gyenge pontjait akarják a próbákon kipuhatolni, „ha nem figyelsz, azonnal hátbaszúrlak” –bájvicsorok kíséretében.

Jön egy újabb dal, amit kitiltanék azonnal a tehetségkutatókról, a When You Believe-et, azért a valaha létezett legjobb hangú énekesnők közül két toplistás figura énekelte eredetiben, ne vállaljuk már eszetlenül túl magunkat. Laura számára pl. olyan 3 oktávval lentebb tették Whitney szólamát, hogy kényelmes legyen, és Andreára is úgy emlékeztem, hogy többet tud ennél, mint ahogy most Mariah-t imitálja elég haloványan. Egyik sem jó, de Andreában legalább van lehetőség (leginkább a casting produkciója miatt mondom ezt, az nagyon megmaradt), Laura meg szépen mosolyog hófehér fogai kivillantásával, mert tudja, hogy az jól áll neki. Értékelés van, Mester és Bereczki már ott tart, hogy egymás mondatait egészítik i, de helyesek. Szavazásban 3:1 arányban Andreát juttatják tovább nagyon határozottan, pedig egy pillanatra már azt hitték, hogy baj lehet, amikor Bochit megszédítette a szép szőke szempár. Fekete Dávid ugyanazzal a mosollyal nyugtázza arája kiesését, ahogy a továbbjutásának is örült volna (mert tőle másmilyet még nem láttam), Andrea meg amikor szülei nyakába borul sírva, megkérdezi, hogy „én most továbbjutottam?”, ez aranyos volt.

Jön a recyclingot versenyzők duettje, naná, hogy összerakták Radics Gigit és Csonka Andreast. Ők azt állítják, hogy nagy spanok, hiszen sorstársak, úgyhogy most pici dráma van, mert kettejük közül az egyik most elhullik. Gigi már Andreas castingvideóján besír, alakul. Amúgy hihetetlen, hogy ez a Gigi még csak 15 éves, amikor olyan érzésem van, hogy a Megasztár fennállása óta próbálkozik. Kicsit szétesős volt a próbákról összevágott videóanyag a feszültségkeltés kedvéért, majd jönnek az imidzs-szpotok, Gigiét muszáj volt bemutatnom, mert zseniális horrofilmplakát lenne belőle.

Rihanna és Ne-Yo duettjét, a Hate That I Love You-t kapták, ami nem kíván sokat tőlük, de nem oltom őket, mert attól még jól szólnak. Mester és Bereczki majd szétesik, úgy buliznak, Bochi meg hangosan tetszést nyilvánít úgy az első 5 sor után. Értékeljünk, zsűri hamar epikus túlzásokba esik az átélt katarzis hatására, Gigi pl. a világ legjobb énekesnője lesz így egy hirtelen szófordulatban. Andreas alázatát nem győzik dicsérni, ez is egy olyan szó, ami ha nem hangzana el minden tehetségkutatóban adásonként minimum 5-ször, vége lenne a világnak. Szavazás nagyon nehezére esik a zsűrinek, de végül kihozzák 3:1 arányban Gigit győztesnek, amit Mariann egy akkora „édes jó istenem!”-mel zár, amit bármelyik parasztasszony megirigyelhetne, aki egész nap a csirkeólat ganézta, és most végre eljött a jól megérdemelt 4 óra alvás ideje a másnapi robot előtt.

Talán Attila ( Bochkor Gábor eltitkolt fia, és a világ legízléstelenebb veszkócsizmájának tulajdonosa) párbajozik most Klippel Dáviddal, kicsit hasonló karakterek, dobjunk fel egy érmét. Kisfilm nagyon érdekes és leginkább félreérthető, mert úgy van összevágva, hogy a srácok csupa olyat mondanak, hogy nagyon jól összebarátkoztak, sőt, ha tovább lennének együtt a műsorban, még közelebb is kerülhetnének egymáshoz, nocsak. Ennek jegyében harmonikus volt a felkészülés, Bon Jovi: It’s My Life-jét fogják nyomni, nem túlhasznált dal ez sem. Imidzs-szpotban rögtön ki lehet szúrni, hogy egyenkekiszínbe öltöztették őket, Dávid meg hajpántot kapott, kettőt is a biztonság kedvéért. A dalban annyira nem válik szét a hangjuk, megoldják a feladatot, Bocsi meg csak jegyzetel bőszen, már megint, biztos nem bír a titkolt gyereke szemébe nézni. Az értékelésben mindannyian Attilát favorizálják, a döntés is egyértelmű, Dávid megy a levesbe. Claudia közben auralátó is lett, azt mondja Dávidnak, hogy „neked hatalmas lelked van, LÁTOM!”. Trilla még felhívja a figyelmet a borzalomcsizmára, mert genya; ha valaki nem szúrta volna ki, és képes lett volna nyugodtan aludni, most már garantáltan frászt kap az is.

Utolsó duett és utolsó továbbjutás következik, ami a nemek arányát is eldönti majd az idei döntős mezőnyben, mert vegyespáros jön, Ex- Nothankses Bihal Roland vs. Bakos Bettina. Kisfilm nagyon úgy van összevágva, mintha lenne köztük valami (mármint a születési dátumaik közötti 10 éven kívül), azt mondják, flörtöltek már a táborban, meg irulnak-pirulnak a próbán, énektanárnak ez nagyon tetszik. Ők a Valami Amerika még című filmdalt kapták, srác egész jól szól, a lányt már most elfelejtettem. Zsűri kritizál, Bereczkit még mindig a hideg rázza No Thanks modorosságától (pedig most nem is nyelvújított), ennek ellenére rá szavaz, Bereczki Zoltán egy életre kelt misztérium. Mariann és Bochi a lányt nyomták volna tovább, úgyhogy Maestro kihozza döntetlenre, csak hogy még utoljára összedughassák az okos fejeket. Nem telik 5 másodpercbe, és megvan a döntés, Roland jut tovább, Bettina részéről meg ennyi volt a barátkozás, magába roskad azonnal, és szétsírja a szemfestékét. Ezzel meg is vagyunk, 12-ben 7 fiú és 5 lány, nem rossz arány ez, mind fiatal, és átlagban jobb külsejű, mint rosszabb, jövő héttől meglátjuk, mit tudnak az élőshowkban.

Képeket most nyúltam a Megasztár hivatalos oldaláról is a screencapjeim mellé, pl. ezt a csoportképet itt, na kinek tett jót, és kinek rosszat a styling?

Címkék: megasztár
24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2012.03.12. 10:47:55

Juszt sem elsőzök!
A párosokat milyen elv alapján rakták össze? Bozont-Viki párosítása irgalmatlan melléfogás volt, két ennyire össze nem illő karakter, hang, megjelenés, stb. nem mostanában volt.
Viki szerintem egy stílusban tud énekelni, abban, amit a múltkor mutatott (a szám címe nem jut eszembe és most nem olvasok vissza).
Attila-Dávid - hát szerintem Dávid egy Bon Jovi imitárorként hozta az egészet, valamivel jobb volt Attilánál, de nem verte magasan. Én még a Valami Amerika betétdalától is kiütést kapok, nemcsak a posztban említettektől.
Gigi-Andreasz közül nekem ezúttal Andreasz tetszett jobban, kár, hogy mindkettő nem juthat tovább.
A többiek nekem felejthetősek voltak.

little.idiot 2012.03.12. 11:17:46

ezt a "bozont"-giccslany parbajt veletlen lattam,hideg rohangalt a lanytol a hatamon...
:(
15evesen mar muvigyor,muhappy,munonek oltozve,mumanirok...
rettenetes volt...

eleg is volt beloluk ennyi,inkabb setaltam egyet a parton...
:)

debramorgan 2012.03.12. 15:20:24

Szerintem ez a Talán Attila sokkal inkább Mester T. eltitkolt gyereke, de tényleg, már múltkor is azt néztem, hogy hasonlíthat rá ennyire...sőőőt Mester T. és Bon Jovi eltitkolt gyereke.

tab 2012.03.13. 09:17:13

@debramorgan: Sőőőt Mester és Bochkor eltitkolt gyereke

Johnny336 2012.03.13. 10:50:17

Erről a Talán-gyerekről egyből a Final Fantasy X RPG főszereplője jutott eszembe:
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvKIXPsiPRHgPW17VyeTCP_z0TA8LMGHKk8-ojnGivtjru3O6lodkI12V4

vegvariz 2012.03.13. 12:33:45

Nagy Adrienn a Szinglik Éjszakája című film betétdalát énekelte, nem is rosszul! Nagyon sokat ment a rádiókban!

nyuszi01 2012.03.16. 16:18:15

Candy, ma este nagyon figyeld a dalokat, mert kb. a fele az X-Faktorból lett lenyúlva, érdekes lesz összehasonlítani a Megás énekesek előadásával. :D Meg már említetted a castingos hv-kban is, hogy van egy-két ismerős dal (If I were a boy, Feeling good).. Na hát most kapásból 3-at is tudnék mondani, ami ma este lesz :D

candyperfumegirl 2012.03.16. 16:38:03

@nyuszi01: nocsak, honnan ez a jólinformáltság? ;)

nyuszi01 2012.03.16. 18:19:37

@candyperfumegirl: A Megasztár honlapján fent van:

tv2.hu/megasztar/

jobb oldalt, a szavazás :)

candyperfumegirl 2012.03.16. 18:25:26

Csodás, ezeknek tényleg nincs érzékük a spoilerekhez. X-faktorban mondjuk koncepció volt a dalok meglepetésfaktora is (mármint nem az, hogy Tarány melyik U2 számot választja az aktuális este, mert maguk a választások persze kiszámíthatóak voltak), hanem szándékosan titkolóztak a színpadra lépés pillanatáig, és nekem ez tetszett. Ha már élő show, akkor ne tudjam előre, hogy mit várhatok.

nyuszi01 2012.03.16. 23:24:42

hát igen, én is pont így gondolom.... ha a többi adásnál is előre ki fogják írni, nem fogom megnézni, mert szeretek izgulni :)

amúgy úgy látom, a táblagép itt is befigyel :D :D

dany82 2012.03.17. 01:22:47

Gyerekek, én csak most néztem meg az eddig részeket. kicsit elaludtam.

Dehát amit láttam.

Megvan a magyar Jenna Haze!!!!!!! Kulai Timeának hívják. :D

Ez a csaj, alakra, mozgásra, gesztusokra, arcra egy-az-egyben olyan. már csak valami videó hiányzik bizonyítékként :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.17. 07:59:58

Na, szóval! Van véleményem, majd bemásolom, szerintem, a következő hogyvoltba is, de ezt most le kell írnom!

Talán, ha életem 3-4. Megaszarát láttam, akkor sokat mondok, de!!!!!

Rohadtul fel vagyok/voltam háborodva, hogy megmutatják, h éppen ki, merre, mikor, hol áll! (tudom, szavazásra ösztönzés)
1, tiszta szar lehet látni, hogy utolsó vagy
2, tiszta szar lehet látni, hogy MÉG VALAKI NEM IS SZEREPELT, DE A LEGJOBB 6!!!!-BAN VAN
3, tiszta szar lehet látni, hogy marha jól énekeltél, és mégis 0,7%-on állsz...
4, tiszta vicc, hogy ilyen hirtelen ennyit változik az eredmény, ugyanis utolsóból első 6ba kerülni....Nagyon kevés szavazat lehetett.
5, és a számomra leglényegesebb: mi a frászért nem lehet itthon is bevezetni, h a műsor után lehessen szavazni???????????? Röhejes az egész úgy, ahogy van. Szimpátia verseny van, nem ének/dal, stb. Csak nyúlják az sms pénzeket, h még egy újraszavazásosdi, stb, hátha még több jön be! És ezzel elhúzzuk éjfélig!!!!!! a műsort!
6, Bochkor minősíthetetlen, semmi szakértelem mögötte, beszél össze-vissza, nem releváns.
7, Mester szidja azt a Tímeát, aki ezzel az egy számával többet tett le, mint ő egész karrierjében.
8, Bereczki mondana jót, rosszat, ha nem hurrognák folyton le, bár tud olyan blődségeket mondani, h a hajam égnek áll.
9, Falusi meg...Értelmes, zenéhez értő nő.........(gondolom, h azért volt ez sok idiótaság, amit mondott, mert ő válogatta a zenét????, v mi!)
10, összegzésképpen ez volt az utolsó, mait láttam. Leginkább a zsűri miatt, meg a műsorkoncepció miatt. Ja, és a kiscsaj nagyon helyes, hogy repült, mert valami borzalom volt!

nyuszi01 2012.03.17. 10:14:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Teljes mértékben egyet értek veled. Az lenne a legigazságosabb, ha akkor indítanák a szavazást, amikor már mindenki énekelt. Ez egyébként működött az első 3 Megasztárban, de azóta sikerült bevezetni ezt a típusú szavazást... Agyam eldobom...
A másik meg, hogy tényleg kva idegesítő lehet látni, h utolsó 3ban vagy (vagy utolsó 6ban), mikor 1. jól énekeltél, 2. olyan van előtted, aki még nem is énekelt.
És ez egyértelműen szimpátia szavazás, mert azért mégis mire adnák az emberek a voksukat, mikor még egyik se énekelt???
A legelső számnál Bereczkit nem is hagyták szóhoz jutni, pedig láttam, hogy szívesen elmondaná a véleményét, de hát neki nem osztottak lapot. Kedves.
Én se sajnáltam a pinky csajt, ő volt az egyik leggyengébb a mezőnyben, viszont tegnap este szerintem volt nála rosszabb is. Pl. az az Ádám olyan f*s, hogy arra szavak nincsenek, egyáltalán nem szimpatikus és énekesként is 0, a Steiner Kristóf 2. (ismertebb nevén Talán Attila) pedig majd besz*rt, úgy próbálta kiénekelni a hangokat, de még így is minősíthetetlen volt (hiába mentegetőzött, h beteg). Oké, neki legalább a hangszíne jó lenne, de könyörgöm, ARTIKULÁLNI is kéne, mert sokszor még a beszédét se értem, nem hogy mikor énekel... (van hogy még azon is gondolkodom, milyen nyelven beszél)
A Horváth Istvánt is szívesen kivágtam volna, mert tőle se vagyok hasra esve.
De hát így alakult, a kiscsaj repült, jövő héten meg remélem szintén olyan vki megy, akiért annyira nem kár.

Várom a hogyvoltot, kíváncsi vagyok, hogy másnak is szemet szúr-e pár dolog, ami nekem igen. :D

candyperfumegirl 2012.03.17. 12:10:32

Teljesen jogos észrevételek. Kibeszélhetjük itt is, meg a következő hogyvoltban is, mert ezer sebből vérzik az egész, lesz miről írni az első élő show hogyvoltjában is bőven...
Nagyon lejáratta a TV2 az egész Megasztár brandet ezzel a műsorral.

mézescsók 2012.03.17. 15:04:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A véleményeddel egyetértek, egy kivétellel.
Előrebocsátom, hogy nem vagyok Bocskor rajongó, de nem is utálom. Mondjuk nem kapcsolok rá, ha látom, hogy szerepel valahol (a rádióra gondoltam elsősorban), de nem is keresem kimondottan. Ha odatévedek, ahol van, akkor hadd menjen, ez a műsortól, a kedvemtől, a csillagok konstellációjától függ. Ezt csak azért tartom fontosnak leírni, hogy a hsz-m nem róla szól, hanem a laikus elemről.
A zsűri három tagja életvitelszerűen a zenéből él (lehet, hogy van más dolguk is, nem tudom, nem is érdekel, nekem itt ők a zenészek). Feltételezem róluk, hogy más, szakmai szemmel nézik az énekeseket. Dalválasztás, előadásmód, megjelenés, szinpandi mozgás, hamisság, mit tudom én, nem vagyok zenész. Az más kérdés, hogy mennyire értenek a szakmájukhoz, mennyire népszerűek, mennyire minőség, amit nyújtanak, bár a maga terén egyikkel sincs bajom, de szerintem érted, hogy mire gondolok.
És én vagyok a néző, meg a Bocskor. Aki bár foglalkozása folytán nyilván sokszor kapcsolatba került a zenével (én nem), de sosem előadóként, közreműködőként. Másként nézi szerinem az előadókat. Úgy, hogy nekem, mint nézőnek, mennyire tetszik, mennyire ragad meg, kivel lenne kedvem együtt dúdolni vagy tombolni, ki vonz jobban, ki bűvöl el és ki az, akit talán nem hallgatnék szívesen. Ugyanez volt a véleményem az előző szériában Friderikusszal kapcsolatban is. Lehet, hogy túlzás, amit írok, de helyettem, a laikus helyett van ott. Nem vágyok zenei pályára, sosem leszek vetélytárs, stb. csak egyszerűen tetszik-e nekem, amit látok, vagy nem - ezért van ott. Ha megpróbál szakmai lenni, akkor szánalmas is lehet, mert nem kell mindenhez érteni.
Nem feltételezem, hogy Bocskor olvassa a blogot, ha mégis és megsértődik a véleményemen, akkor az az Ő baja.
Summa summárum: szerintem nem olyan nagyon nagy baj, ha egy ilyenfajta zsűriben van valaki, aki nem a szakmát képviseli. Hogy ennek aztán a Bocskornak kell-e lennie, az nem tartozik rám. Valaki legyen ott a nézők részéről is, ez jó, ez tetszik. Nekem.

mézescsók 2012.03.17. 15:09:40

Ja, és bocsánat: természetesen tudom, hogy Bochkor a neve, de mindig Bocsit akartam írni (többször láttam lazán így nevezni), de közben észbekaptam, hogy ez nem lenne helyes, aztán írtam, hogy eszembe jutott és elküldtem, mielőtt javítottam volna. Tehát elnézést Bochkor Gábortól és mindenkitől, aki olvassa.
Egyébként nyuszi01 és candyparfumegirl véleményét is osztom.

nyuszi01 2012.03.17. 16:05:21

@mézescsók: Szívemből szóltál. :) Az első 3 Megában meg Bakáts töltötte be ezt a szerepet.

Ditti82 2012.03.17. 16:14:56

A hangosítás katasztrófa, szerencsétlenekből semmit nem hallani szinte, teljesen elnyomja őket a zene. Egyébként pedig hajrá Roli és Balázs. :)

mézescsók 2012.03.17. 16:25:39

@nyuszi01: A Bochkor-ellenes hangulat kapcsán esküszöm azt hittem, egyedül vagyok ezzel.

nyuszi01 2012.03.17. 18:16:28

@mézescsók: Ja, akkor félreértelmeztem a hozzászólásodat :D Igazából én bírom Bochkort (oké, néha azért kicsit sok belőle, meg azért tud bunkó lenni), elég sokszor hallgatom a rádióban is, itt pedig a Megában eddig még nem volt bunkó. De azt el kell ismerni, és én igazából ezzel értettem egyet, hogy ő itt a laikus zsűritag, akinek úgymond nincs köze a zenéhez (csak "fogyasztói" szinten), ezért ő jelképezi a közönséget. És igen, szerintem is nagyon fontos, hogy legyen egy olyan zsűritag is, aki a közönség szemével nézi a produkciókat, mert később a közönség lesz a legnagyobb zsűri, ezért jó, ha még itt, ilyenkor hallják az énekesek a néha kemény, de legalább igaz kritikát (ami lehet építő is). Ezért nem értettem, h pl. egyiküknek se jutott eszébe a veszkócsizmás gyereknek beszólni, hogy artikuláljon, ha énekel és beszél.

Krissyfurrr 2012.03.18. 02:38:09

Nagyrészt egyet értek az előttem szólókkal, igaz nem néztem végig a műsort, kábé a háromnegyedét átaludtam :D. Pont a kiesőt nem láttam, igaz egyszer felébredtem a Nagy Adrira, és hiába szép a csaj(irigy dög vagyok,nah), szerintem ez a Pink dal tőle sz.a.r. volt és kész. Még a Boulevard of Broken dreams rémlik, az is minősíthetetlen számomra, pláne, hogy rég nagyon szerettem. Utána képszakadás, ami ahogy látom nem is baj... Candy, a CsiSz-ről te írsz majd vagy esetleg Hajni? :)

gothikaaaaaaaaaa 2012.03.18. 16:43:33

Hát -így nem kezdünk mondatot tudom- nekem nagyon sok bajom van az egész műsorral.
A legnagyobb az, HOGY NEM HISZEM EL, HOGY A ZENE VILÁG PALETTÁJÁBÓL NEM LEHET ÚJ DALOKAT VÁLOGATNI!!!
miért az ezerszer hallott szarokkal kell a hülyéket színpadra állítani.
csak a magyar zenéből simán meg lehetne rendezni az egész szériát.
persze kell a külföldi zene is, de hogy mindig ugyan azok!!!!!!!!!

bár olvasnák ezek a kommenteket és TANULNÁNAK!!!!

candyperfumegirl 2012.03.18. 18:05:18

@Krissyfurrr: nem, én képtelen vagyok egyszerre két tehetségkutatóval pusztítani az agysejtjeimet. :) Lehet, hogy Hajni bevállalta, ezt még nem tudom.
süti beállítások módosítása