Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x8 - Vége a mézesheteknek

2012. március 09. 15:00 - m*kkk

Buzgó Evannel és a Hank Med első all staff meetingjén, ahol mindenki jelen van. Egész pontosan hárman. Elég vicces a hangulat, ahogy Evan próbál magának valamilyen figyelmet szerezni, miközben a videótechnikát összeszerelő Buddha forma srác másodpercenként csuklik. Hank és India pedig mint komisz általános iskolások lázadnak a prezentáció szükségessége ellen. A körülmények hatására meg is hiúsul Mr. CFO első igazi csapatgyűlése, plusz a központi szerepű telefon is megcsörren.

 

Két irányban folytatódik a cselekmény: Hank a kórházi labor felé veszi az irányt, amíg India és Evan egy beteget látogatnak meg. Hank természetesen belebotlik 2.0-ba, akivel most nem járnak, és a távolságot is próbálják tartani. Azt mondjuk nem gondolta végig egyik sem a lila ködös agyával, hogy a kórházban nap, mint nap megfordulnak mindketten, így menthetetlen az összefutás. És ezek dolgoznak az egészségügyben…?! Kifelé menet adódik is az első probléma: egy szívbeteg éppen kicheckol idő előtt a kórházból. (Mindig is megnevettetett, hogy az angolok a check-out szót használják arra, ha valaki elhagyja a kórházat. Pontosan úgy, mint a szállodák esetében. Ebből szépen látszik a mi és a nyugati egészségügy közti La Manche csatornányi távolság.)

-

Szóval a szívbeteg hapsi úgy dönt, idő előtt elhagyja a kórházat. Egy szívbetegnél pedig ez teljesen normális. Hank próbálja menteni a helyzetet, de annyira nyamvadtul bénán, hogy a végén, amikor az ex-beteg felfogadja házi orvosnak, az egész szitu úgy jön le, mintha elcsaklizta volna 2.0 betegét. Természetesen ez még a Miss Beta Tökélyünknek is leesik, és gondolati síkon jól elküldi a búsba dokinkat. Az meg csak pislog, mint hal a szatyorban.

Mindeközben Evan és India egy allergiás milliárdoshoz rohannak, aki a cica baba friss neje miatt egy egész Jurassic Parkot költöztetett a téli kertbe, persze dinók nélkül. Amikor Cicc Micc azonban lelép vásárolni (mi mást ugye), akkor földre kerül a taknyos zsepi meg a verejtékes törcsi, és kiderül, hogy hősünk a legféltettebb kincsét fájlalja. Személyes diagnózisa alapján veseköve van. Még szerencse, hogy nem orvos, hiszen, akkor egy vakbélgyulladáshoz is agysebészt rendelne. India felajánlja, hogy megvizsgálja, ami természetesen a milliárdosnak (aki amúgy Taub a Houseból, és itt tuti nem fogja megcsalni a nejét) nincs igazán kedvére. Hiába Cicc Micc egy szőke, sáska combú modell, ami mellett India max egy csinoska szúnyog.

Evan gyorsan félrehívja a nagypofájú asszisztensét, és kellemesen levezeti neki, hogy nem biztos, hogy az a legbiztosabb, ha itt nyúzzuk a milliárdost. Adjunk neki gyógyszert, kérjünk tőle mintát, aztán majd ha megjöttek az eredmények, eldöntik, hogy ki közli apucival, hogy Cicc Micc hazahozott valami nemi bajt az egyik fotózásról. Milliárdosunk elégedett. Eközben Hank a már említett szívbetegnél van, akiről kiderül, hogy feleségével együtt képregényrajzolók, és ő rajzolják a helyi Garfield-ot gyerekeknek. Szóval Garfield-éknak leadási határidejük van, ezért apuci – teszek rá, hogy szívbeteg vagyok módon – elhatározza, hogy a következő 3 napot látástól szívleállásig végig dolgozza. Nyilván ezt rajta kívül, senki nem látja Nobel díjas ötletnek.

Hank éppen otthon tesz vesz a konyhában, amikor beállít 2.0, és vérben forgó szemei, valamint snassz otthonkás gönce nem arra utal, hogy randira érkezett. Természetesen a múltkori beteg lopás a téma, és, hogy mekkora szemét vele mindenki, és hogy ő ezt hogyan magyarázza meg a főnökeinek. A legfájóbb számára, hogy a történelem ismétli önmagát, és megint a jelenlegi vagy ex (maga sem tudja) pasija csaklizza el a betegeit. Hank nem segít azzal sem, amikor kijelenti, hogy azért a hamptonsi kórház sem egy Chicago Hope. A végkifejlet burkolt menj-az-anyádba, és hoppon maradt doki. Szex nincs, dráma annál több.

Új nap, Evan új próbálkozása egy csapat találkozó összehívására. Kezdem azt érezni, hogy a heti nyertes lottószámok vannak a prezentációjában, annyira favorizálja, hogy nézzék végig. Természetesen az elmúlt nyolc rész alatt nyilvánvalóvá vált, hogy az előző állításomra annyi az esély, mint dokkos tinilányban az erkölcs, így nem ámítom magam tovább. A többiek sem repesnek az örömtől, és a (még mindig) csukló Buddha srác meggyógyítása is előbbre való Hank-nek, mint öcsikéje bemutatója. Utána meg egyből dolga is akad, ahova most már Evan is vele megy. Addig legalább a lézertollal tud szórakozni bátyus hátán. Én is biztos egy ilyen komoly alakra bíznám a cég pénzügyeit…

Amíg Hank Mr. Garfield-ot vizsgálja, addig Evan (aki lehet, hogy nem egy zseni, de úgy megy a pénz után, mint szomjas teve az oázis utána  sivatagban…hiába a vér) Mrs. Garfield-ot boldogítja a számlával, ami persze sok. Mindig sok. Anyuka csekket ír a feléről, majd a gyermek Garfield első kiadásával és két – inkább gyerek ijesztgetésre teremtett – plüss figurával próbálja pótolni a cehh másik felét. Evan, azonban egy úr, és megelégszik ha az adósság másik felének kifizetése helyett, Mrs. Garfield kitölt egy kérdőívet arról, hogy mennyire elégedett a Hank Med szolgáltatásaival. Első válasza elég iránymutató: “Nem is kértem a segítségüket”. Még egy megelégedett páciens, brávó!

Ezek után beviharzik Hank, aki jelzi az asszonynak, hogy renitens férj úr nem szedte be a gyógyszereit, és banánnal próbálja magát gyógyítani, aminek hatására egy 4 napos vízi hulla hozzá képest szépségkirálynő. Konkrétan szürke a fazon feje. Mrs. Garfield is kiakad, és együtt viharzanak tovább (kész viharzóna), hogy rámantrázzanak a grafikus úr lelkére. Mire a műteremhez érnek – ami valójában a kert végében található kis ház – Mr. Garfield bezárkózik.

Hank mit sem törődve saját testi épségével nekifeszül a a farostlemez ajtónak, és harmadik próbálkozásra át is töri. Hiába, egy kerti törpében több az erő, mint dokinkba. Mr. Garfield természetesen a földön fekszik, és narancssárga – milyen ironikus – hab burjánzik ki a szájából. Persze mindez a banán kúra hatása, de semmi vész, mert Hank gyorsan beadja a be nem vett orvosságot, és emberünk egy vágás után máris a tornácon piheg.

Közben Cicc Micces milliárdosunknál is alakulnak a dolgok, végre abban a megtiszteltetésben van része, hogy orvos is eljut hozzá a súlyos ezer dollárjaiért. Hiába kezd a Hank Med is elsznobosodni…India ecseteli, hogy a minták kimutatták, hogy nem nemi beteg apuci, tehát – teljesen irreálisan – Cicc Micc nem kufircolt félre – vagy legalábbis használt gumit. Az orrából vett nyálka minta azonban megvilágosítja Hank-et, mivel egy rovar csípés nyomait találja. Gyors párbeszéd és egy krőzus heuréka után Indiával megfejtik, hogy a télikertben pakolt esőerdővel együtt egy trópusi survivor szúnyog is emigrált az Államokba, és örömében összecsipkedte a bepalizott milliárdost: lenti is, fent is. 

A boldog végkifejlet felé haladunk, amikor is Hank és 2.0 összetalálkozik Garfieldék könyvbemutatóján. Mindenki happy, mert a könyv elkészült, 2.0 szóba áll Hank-kel. Miss Beta Tökély azt is elárulja, hogy az ország egyik legjobb szívsebészét igazolta le a hamptoni szemétdombra, más néven kórházra, úgyhogy most mindenki szépen dobjon tőle egy hátast. Hank-en kívül viszont sok embert nem látok szaltózgatni…az is csak azért mert megy a farkincája után. Éppen azon agonizál említett dokink, hogy miért sárga az egyik rajz figura, amikor Garfield-ék riasztják. A grafikus úr összeomlott.

Mire Hank a helyszínre ér, már kezdenénk a defibrillálást, de Hank – feltételezhetően a sárga mókuliból – rájött, hogy a sárga festékkel kapcsolatos a roham, valamint a korábbi szájhabzás is, és ha defibrillálják a fószert, akkor a gyenge szívét egy életre kiütik. Be kell adni neki egy injekciót, és rendben lesz. A mentősöket elsőre nem győzi meg, de egy laza szóváltás után már kezdik is a gyógyszer adagolását. Persze a feszültség érdekében, minden az utolsó pillanatra sikerül, de Mr. Garfield végül mégis csak felébred. Pontosan úgy, mintha egy délutáni sziesztába merült volna el.

Mindenki ismét nagyon boldog. A könyvbemutatót megtartják, milliárdosunk meggyógyul és Cicc Miccel elutaznak Equador-ba, Evan végül majdnem megtartja a prezentációt, és Hank kiengesztelő ajándékot visz 2.0-nak. A dedikált mesekönyv pedig akkora hatással van Miss Beta Tökélyre, hogy egyből hanyatt dobja magát az irodája asztalán, fittyet hányva az sms-re, ami az exétől érkezett: “A városban vagyok. Mit csinálsz?” …

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása