Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6001-6002.

2012. március 09. 16:30 - Mésza "Abdul" Jani

Az előző rész erősen kihatott ezekre a részekre is, nem sok új vonalba kezdtek bele a készítők. Claudia fel fog épülni, Hanna végigbőgi a két részt, Andi még mindig döngölni akar, és kiderül, mi az a szívesség, amit kérne. Régi ismerősöket is látunk, a két csirke újra felbukkan. Zsomborról és a pénzről semmi új infó, Rita meg még lehet, most is a budiban trónol.

6001. rész

Claudiát tolják be a vizsgálóba, Hanna a kezét szorongatja, a feszültségkeltő zene csak tovább fogalmazza az izgalmakat. A háttérben Balázs aggódó, míg Miklós gondterhelt arccal lépdel. Hannácska ideges és remeg az átélt izgalmaktól, a két ellenkező nemű próbálja nyugtatni. Majd az édesanyját keresi, de az idősebb Berényi terel, és ragaszkodik hozzá, hogy a lány is kivizsgáltassa magát.

Géza majdnem felfalja Alizt, úgy nekiesik a kanapén. Bözse néni meg köhögéssel jelzi, hogy közeledik. Szét is reppen a gerlepár. Aliz valami női magazin hülye tesztjét tölteti ki Gézával, de gyorsan témához érnek, a nudizáshoz. A nagyi hegyezné is a fülét, de tele van a keze, zoknit stoppol, így csak a szemeit düllesztgeti. Aztán a fiatalok újra egymásnak esnek, akkor még jobban bámul, látszik rajta, nem tetszik neki a mai kor laza felfogása. Csipogás, a vad motorosnak reptéri fuvarja lesz, le kell lécelnie. Mamának csak ennyi kell, osztja is az unokáját a félrelépés miatt, bár az nem az volt, mert akkor épp nem voltak együtt Gézával, tehát nem számít. Aztán a várva várt csirkékre terelődik a szó. Gáz, hogy az erkélyen vannak, hiába szereti őket Luca, aztán még idegességében dadog is Aliz, csak másodjára jön össze a csirkepaprikás szó. A kislány mindezt hallotta, menekül is a lakásból. Az idősebbek végül abban maradnak, kitakarítják a lakásból a két szárnyast.

Zsolt szilvás gombócot falna, ha a hűtőből kivétel után nem bowlingozásra használná a kaját. Persze ettől is eldurran az agya, Shoppingista meg megunja, és elhúz Dórával találkozni. Zsolt újra telefonál, újra Andinak, mert újra találkozniuk kellene.

Balázs a kardiológia előtt méltatlankodik az apjának, hogy az a szemét fegyvert fogott a csajára, az anyja meg hagyta. Rohadékok. Csak így simán. Zsolt kirohanása óta másodjára használják ezt rövid időn belül, úgy néz ki, ez lesz az általános szitokszó a sorozatban, ezek szerint ezt bírja a 12-es karika. Na mindegy. Miki meg Rita miatt van kiakadva. Hanna jön, semmi baj, Claudia is rendbe fog jönni, érik a happy end.

Luca Timikénél aggódik a pipik miatt, mert meg akarják vele etetni a barátait. Timi szerint a felnőttek folyton hazudoznak. Mondja ezt a kulcstolvaj. Nóra ara megy, kiszúrja, hogy a Luca bőg, de nem mondják meg neki az igazat, helyette egy gyenge mesét adnak elő valami tv-s dologgal kapcsolatban.

Csengetnek, Bözsi néni nyit ajtót, Ádám meg nagy hévvel ront a lakásba, amíg fel nem tűnik neki, hogy egy ismeretlen nyitott ajtót. El is kezdi csapni a szelet, hogy Aliz nem is mondta neki, hogy van egy nővére. Ádi pénzért, de ingyen is magáévá tesz bárkit, viszont ez most nem jött össze a mamánál. Le is hervad az arcáról a mosoly, főleg miután a nagyi megkérdi, kit jelenthet be, és bemutatkozik. Aliz bezzeg széles mosollyal rohan oda, a mami be is szól, hogy mikor jön a Géza? Erre a nem ég oda a lekvár?

Hanna Claunál gubbaszt, aki a barlangnál történtekre sem emlékszik mindenre. Hannácska újra előadja, hogy neki csak Claudia maradt, és meg kell gyógyulnia. Elmondja neki, amit Miklóstól hallott. Berényiné meg is kérdi, mi köze van ehhez Mikinek? Arra gondol, az ő keze is benne van, de a lány tisztázza.

Aliz a képeket nézegeti, és Ádám azt is megtudja, hogy kirúgta az üzletasszony a szendvicses dolog miatt. Géza jön, nem örül, elmegy kezet mosni, mert a Bözsi néni frissen főzött lekvárral kent kenyérrel kínálja. Ádi kihasználva a helyzetet el is tűnik a színről. Aliz neki is ugrik a nagyanyjának, miért volt ilyen ellenséges, a mama szerint meg jobban megválogathatná a barátait. Azt azért ő is kiszúrta, hogy más férfira kacsingat Gézu mellett.

Miki is bemegy Clauhoz, aki megköszöni, hogy megmentette az életét, persze Miklós szerény és hárít. Megbeszélik, unalmas lenne az élet egymás nélkül, majd Miki lerázza a lányt, így meg tudják beszélni, miket kamuzzanak a csajnak az anyjáról meg a történtekről, mert az igazat nem szeretné közölni vele, amit azért az özvegynek elmond, némi színesítéssel.

Zsolt tudni akarja, mi lenne az a szívesség, amit Andrea kért tőle. Már megint idegbetegeskedik, mi meg jót röhögünk rajta Andival együtt. Szilágyi kistesót akar gyártatni Oszinak. Bartha nyomban le is ült.

6002. rész

Miklós előadja a mesét Ritáról a lányának, a pénzt meg átadja majd neki. Persze így is maradtak kérdések Hannában. Ennyit arról, hogy jó anya lesz, meg hogy új életet kezdenek tiszta lappal. Claudia is vigasztalja. Még pár ilyen rész, és Hannácska belejön a bőgésbe.

Zsolt nem érti, miért pont ő legyen az apa. Mert Oszi a legjobb gyerek a világon, és az sem baj, ha tényleg édes testvére a kis húga vagy öccse. Barthának lelkifurkája van Zsófi miatt, Andi meg nem érti, mi baja, amikor nemrég még ott töcsköltek az irodában. Zsoltnak oda az egója, leesik neki, csak ezért feküdt le vele a nő, hogy ő lenne az apja. Újabb kudarc, nem így van, neki csak donor kell. Zsolt kitessékeli a nőt, az meg vigyorog az ajtóban és puszit küld neki. Elszakad a cérna, rávágja az ajtót.

Hanna most Balázsnak magyaráz. Remélem hamar túlteszi magát ezen, nem lenne jó, ha száz részig húzódna a dolog. Szóval nem érti, miért nem üzent az anyja, amit meg Miki mondott neki, azt miért nem személyesen adta át. Persze mi tudjuk. A lényeg, Balázs ötletelésének hatására azt hiszi, hogy már próbált neki üzenni az anyja.

Zsolt hazaesik, Zsófi a nappaliban heverészik, Barthának meg nem csökkent a tesztoszteron szintje, és rámászik. Újra a babatémát hozza fel, na ezt nem kellett volna. Olyan osztást kap Zsófitól, hogy nem teszi ki az ablakba. Shoppingista még nincs túl a vetélésen, Zsolt meg jól összehúzza magát. Ez kemény volt.

Gézáék összefutnak az udvaron Apussal, be is mutatja neki Bözsi nénit. Nagyi nem vendégségbe jött, hanem a lába miatt. Az idősekre jellemzően jóízűt beszélgetnek arról, kit milyen nyavalya kínoz, Gézu meg inkább lelép autót szerelni, amíg világos van, bár a nagymama jó reggelttel köszönt az előbb. Azért Vili bácsi meghívja estére vaddisznó pörit enni. Bözse néne egyből meg is bámulja Vilmos zacskóját, majd receptet is ajánl a desznyóhoz, de az öreg Kertész nem szokta túlbonyolítani a főzést. Erre harap rá Magdi anyus 1.5 és felajánlja, cserélje el vele a vadhúst a csirkéire. Az üzlet megköttetett.

Zsófi Julinál picsog az előzőek miatt. Nem tudja, valaha túlteszi-e magát. Fél, milyen anya lenne, nincs rá felkészülve. Juli erre röhög, ő sem volt egyikre sem, mégis megvannak. Csörög a telefon, Miki az, mennek is a csajok a kórházba. Zsófi mióta jár Julihoz? Új barát szál lesz a sorozatban?

Lujza a csirkéket védi, de Bözsi mama szerint Vili bácsi új otthont talált nekik, ahol jobb helyük lesz, mint az erkélyen. A gyomrukban. Az erkélyen viszont nincsenek a tollasok, elszöktek. Elég átlátszó, de a vidéki mama még is beveszi.

Timike babaházából kotkodácsolás hallatszik, a két csirke ott lapul. Az egyik kukoricát majszol, de hogy melyik, azt nem tudom, mert egyik sem foltos. Én Angelikára tippelek.

Oszit leültetik játszani, a felnőttek bemennek az irodába, majd Zsolt újra előadja, hogy a kufirc is gáz volt, a gyerek még inkább az lenne. Andi a pasikat irigyli, mert nekik 60 évesen is lehet gyerekük. Végül is biztos így van. Aztán jön a szokásos érzelmi zsarolás. Oszi is szeretne testvért, meg jó lenne még egy ilyen szuper kölyök, akinek látná az első lépéseit. Zsolt arcát elnézve ezzel sem járt sikerrel, így végsőként jön az, hogy ha nem akarja, soha nem tudja meg, hogy ő az apja, csak mondjon igent.

Balázsék Rita albérletében, de nem találnak semmilyen üzenetet. Itt hagyott egy rohadt (!!!)szó nélkül. Balázs sajnálja.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.03.09. 18:44:10

A lekvárt azt épp ilyen modern konyhában főzik kislábosban, és melegen eszik... Ááááá!!
Zsoltnak meg mi baja? Van valami szabálya, hogy mindegyik nőjének csak egy gyereket csinál, vagy mi?

mesmes42 2012.03.09. 21:46:31

Végülis Zsófi meg Juli unokatesók, de az igaz, hogy eddig nem nagyon haverkodtak, amennyire láttam

felka 2012.03.09. 22:36:21

hogy csinálják, hogy minden női szereplőnek ilyen fos egérszürke színű haja van?

Ajj-jajj 2012.03.10. 13:20:37

Klaudián a kórházban olyan szép hálóing van, hogy ihaj, ez már akkor rákerült, amikor még senki sem vihetett be a családból semmit, mert nem tudták, hogy beteg. Vajon melyik ez az igényes kórház?
A pipik egyszer sem szartak be a babaházba, pedig elég sűrűn rájuk szokott jönni a szükség.

hannamontanna 2012.03.12. 14:18:07

Valaki elmagyarázná, hogy ha egyszer egy anya - mármint a Ritácska - ilyen szépen leszerepelt anyaként, akkor mi a retkesért kell eltitkolni a lánya elől, hogy egy aljadék csaló? Ezt nem értem. Meg azt sem, hogy hogyan vitte át azt a két vad, karmolós tyúkot az a két kis gyenge lány, amit a nagy erős Ádám nem bírt megfogni, mert majdnem kikaparta a szemét. Meg azt sem, hogy az agyatlan Oszika öt percenként elkérdezi, hogy : apa most haragszik? aztán olyat beszól Gézának, hogy az el is oldalog (?????) Ki érti ezt? Tényleg az egész egy hajánál fogva előrángatott, erőltetett sztori...... legalább lenne vicces. Na és még azt nem értem, hogy miért nézem egyáltalán??? Nem tudok másra gondolni, mint a "ronda baleset szindrómára..." nem bírom levenni a szemem róla, annyira rossz...:-))))

hannamontanna 2012.03.12. 14:19:57

...és nem utolsó sorban..... HOL VAN RITA?
süti beállítások módosítása