Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x04

2012. március 09. 07:30 - sixx

Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat, lehet, abban van a pótakksi, esetleg egy elektromos ösztöke? Este egy nő esik ki, csapjunk a lecsóba. Műanyag olyan szánakozó szemekkel szemléli számos szandálos szabadfoglakozásának szomorú színhelyét, azaz a mödansziét, mintha már tudná, hogy őt fogják hazazavarni este. A többiek próbálnak embert faragni magukból, több-kevesebb sikerrel. Muzsikus tuti jó időt jósol mára, mér', eddig szar volt? Péter szarkazmust próbál belecsempészni a mondanivalójába és felettébb undorítónak titulálja a panorámát, nem kellett volna erőltetni a dolgot. (Ha valakinek a becenevek alapján nem menne a gyökerek beazonosítása, ide klikkoljon!)

Máténak bejön a reggeli, imádja a rántottát meg a szalonnát, egyben a kettő pedig a gasztronómia csúcsa, nem mondom, hogy nincs igaza. Fátter kissé gyökér így reggel, biztos nem ugrottak a helyükre az ácskapcsok az agyában, és félig viccesen lebassza Hipert, mert sok szalonnát zabál, akkora segged lesz, hogy nem férek be az ágyba bazmeg, fogd vissza magad. Ilyenkor azért visszasírom Pókmajmot, aki valószínűleg letépte volna az arcát egy ilyenért. Muzsikus annyira izgalmas ceremóniát jósol, hogy inget sem fog venni este, nehogy átizzadja. Melák még mindig a kaktuszceremónián kattog, Edina nem kért bocsánatot, baszki. Nem is fog, most mondom, legyen ez spoiler a jövőre, egy ilyenért egy nő sem fog, édes egyetlen barátom, pállottszájú Tóbiás. A lakosság zuhanyozni vonul, Muzsikus és Máté pöcst, Csíra csöcst villant, krónikus vashiány lehet nála, mert a bimbeszbe belevert két szöget, tessék, mutatjuk.

Műanyag Melákkal kokettál a nappaliban, neki nem kell mosakodnia ezek szerint. Nehogy adjál Edinának még egy esélyt, hallode. Nem fogok. Biztos? Biztos. Nem hiszem. De higgyed. De nem. Nagy elmék amikor találkoznak. Ezen a vonalon folyik a társalgás Edináék (Csíráék?) szobájában is, ez a Műanyag olyan hülye, mint a seggem, mondja az egykori Mrs. Melák, a ciklámenbe csomagolt Csíra meg a mikroportot baszlatja, végül is érthető, hogy ilyen gondot okoz, van egy szíj, azon tépőzár meg egy doboz, ezt kell feltenni a testre, de nem megy. Edina Műanyag matektudását kérdőjelezi meg, mert tegnap a markotányosnőnek sminkelt rettenet azt bírta mondani Máténak, hogy vele akkor lesz igazán kibaszva, ha Adrienn Edinát követve Melák mögé áll be. Mert az eszébe sem jut, hogy akkor lesz egy faszi szabadon. Istenem, add, hogy Melák mögé álljon be két luvnya, és Műanyag ne a szingli faszit válassza, hanem azt, aki mögött ketten vannak!

És bazdmeg, Melák és Fátter is így számolgat, a pofám leszakad, a sárga bögre és a faék frigye okosabb szerelemgyereket hozna világra, mint Melák. Azt sem értem, miért a faszik taktikáznak, nem nekik kell aggódni. Műanyag és Edina a mödanszié mellet dögölve elemzi az eseményeket, Peti és Melák Csírát vágja bele a vízbe pajkosan, de előtte leműtik róla a mikroportot, nehogy bünti legyen. A pancsolás után Melák és Edina megint a párválasztásról beszél, Edina próbálja elhitetni Melákkal, hogy szarban van, és csak benne bízik, Melák egy józan pillanatában rájön, hogy Denás van legnagyobb szarban. Fátter magához ragadja a marsallbotot, és a mödanszié mellett Műanyagnak Mátét akarja eladni, ájjá' be mögé, le van zsírozva. Műanyagnak olyan pár kell, akinél nem rezeg a léc, mert hosszú távra tervez, ahelyett, hogy most próbálná menteni a tetovált seggét.

A mai epizód úgy tűnik, napfürdővel és esélylatolgatással telik majd, te hol érzed magad biztonságban, kérdi Fátter Hipertől, a budin, jön a válasz, biztos nem látta még a Trainspottingot. Hiper a riportszobában azt mondja, neki oszt mindegy, ki megy, de ha lehet, akkor Csíra és Edina maradjon. Priceless momentumok következnek a mödanszié mellől: Noémi magyarázza Műanyagnak, hogyan kell felülni egy matracra, tedd szét a lábad, mondja, az úgyis megy, majd demonstrál - úgy áll a két nyugágy között, mint egy amerikaifutballista, aki éppen a labdát várja. Műanyag nem akar belemenni a vízbe, ő a napozós fajta, mint mondja, nem sokat megy medencébe, mert ott nedves lesz a haja. Úrjézus, és ezek képesek Csírát a vízbe hajigálni.

Denás Adrienn is előkerül, Mátét gyúrja, éppen, Műanyagnak mennie kell. Máté egy sörrel a kezében igen szarul érzi magát, és csak muszájból beszélget, nem nagyon érdekli Denás sorsa. Carlos hozza a levelet, ma este párválasztás, köszönjük. Péter mindent felolvas a papírról, amikor Fátter rákérdez, hogy ennyi, rávágja, hogy pillangó, ez vicces. A levél után punnyadás jön, ezalatt Csíra ráveszi Hipert, hogy fesse ki Péter lábkörmét. Ennyire nem unhatják magukat. Folytatódik a napozás és az esélylatolgatás, nem taglalom, mert mindenki ugyanazt szajkózza, Műanyagnak maradnia kell, blablabla. Péter azt mondja Csírának, hogy csak akkor választja, ha dugnak. Bejön neki a csaj teste, mondja is. Csíra szerint Péter kellemes kiegészítő. Edina és Máté a szerelem ösvényét tapossa kiázott talpakkal, és egymásnak gügyögnek az egyik szobában, jesszusom.

Na, este van végre, Carlos levélben szólítja fel a népet az öltözködésre, tessen összepakolni, mármint a nők. A felolvasás Műanyag feladata, egy erős közepest megérdemel, az írásjeleket és a nagybetűket nem mind ismeri. Mosakodnak, öltöznek, izgulnak, a T69.2 SE meg behatol a ceremónia helyszínére, talpig ciklámenben. Kezdünk, két szabály van, Muzsikus és Denás nem választhatja egymást, és nincs buzulás. T69.2 SE látványos mozdulatokkal gesztikulál, nem sok értelme volt a tanfolyamnak, amire elment tán Batiz Andráshoz vagy kihez, a súgókártya viszont állandó kellék lett, mint Schwarzeneggernél a fasztuggyamilyen napszemüveg (Winkler majd megmondja).

Csíra, fordul oda a világ legrondább választékát a fejét hordó nőhöz T69.2 SE, milyenek az éjszakák a fiúkkal? Pucérak. Megtaláltad a helyed, Noémi? Úgymond meg, úgymond, de úgymond még úgymond kellene úgymond egy kis idő. Hiper, kérdi T69.2 SE, téged meg ki választott meg királynak? Senki, ilyen vagyok. Jézusom. Fátter majd szorosabbra húzza a nyakörvet. Műanyag, te ideges vagy? Nem, céltudatos. Melák, duzzogsz még? Nem! Nem! Nem! De nem kér Edina bocsánatot! És nem úgy viselkedik, ahogy kell! Neki! Ilyenkor! VELEM! A faszi egy narcisztikus barom, remélem csak a legvégén esik ki, mert kiváló karakter egy ilyen műsorban. Denás, te meg mi a faszt röhögsz? Nem tudom, nyugodt vagyok.

Választunk, Hiper beáll Fátter mögé, Csíra Pétert választja, Noémi Muzsikust, Műanyag meg Melákot, nahát, micsoda meglepetés. Még két nő van, de Műanyag és Melák olyan diadalittasan néz Edinára, mintha épp most verték volna meg amőbában, na ugye, hogy kibasztunk veled? UGYE? Most mit csinálsz, he? Hát, beállok Máté mögé, ahogy terveztem, és ahogy azt lezsíroztuk, azt. Először Adrienn megy Mátéhoz jobb híján, de igazság szerint tökmindegy, hova áll. Máté nem is tudja visszafojtani a röhögést, amikor Edina - Melák várakozásával ellentétben - beáll mögé. Máté természetesen Edinát választja, Denás mehet haza modellkedni.

Este költözés, Műanyag egy harminckilós pink bőröndöt cipel a lépcsőn felfelé, a többiek már isznak odalent. Csíra azzal nyit, ünnepeljük meg, hogy Edina kibaszta ezt a kurvát. Máté tíz perc alatt galuskásra issza magát, és Edinával hülyéskednek egy sort, úgy történt minden, ahogy Melák eltervezte, muhahahaha. Egy puszi is elcsattan, Edinának jó érzés, ha Máté hozzáér, mondja, ezek jövő héten dugni fognak. Ha már dugás, Melák Csírát abajgatja hátulról, de nem elővett, hanem textilben bújtatott pélóval, a szárazbaszás itten nemzeti sport, úgy tűnik, Péter például Edina lábához dörgöli a farkát lelkesen. Melák kezdi túlinni magát, Csírát nagyon vinné szobára, de egyelőre még egy székre sem tud leülni, olyan saturészeg. Idd vagyokk, üllökk, mondja, na ja.

A következő képen azt látjuk, ahogy a 110 kiló színhús az ágyban hever, a lepedő letépve és összehányva, barna (!!!) cuccal, tán bevérzett a torka? Aztakurva, mondja Csíra, te belehánytál az ágyba, bazmeg? Lehet, mondja Máté, odakint Muzsikus, Noémi és Péter sírva röhög a látványon, jól vagy, kérdi Péter, hozzak egy mojitót? Műanyag a szobában puffog, hát ez belehányt konkrétan az áááágyba. Melák próbál az ágyon maradni, ez nem jön össze, legurul a földre, ahol egy hosszút köp azért még, és elájul. Az előző évad rókakirályának, Levinek legalább volt annyi esze, hogy a teraszra okádjon. Melák marad a földön, a savanyú büdösben, Műanyag meg a szingliszobába költözik be éjszakára. Nagyszerű befejezés ez az első héthez. 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biohazard 2012.03.08. 19:33:01

Vagy az a pitbull fejű. Mindenesetre lapos.

ködpamacs 2012.03.08. 19:43:50

Óriási
lehetőségnek tartja, hogy két hónapot Mexikóban
töltött, de a 25 milliós főnyeremény izgatja a
legjobban. " most akkor he?

genevieve 2012.03.08. 19:44:46

nektek semmi nem jó:-)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.08. 20:03:25

Mai tippem kiesőnek Adrienn. Hacsak nem jön valami csavar, amivel nem számolhatunk. Szerintem ha ő mellé áll valaki másik lány is, akkor szinte tuti kiesik. Bár ha elcseszik a többiek és másik kettő áll egy fiú mögé, akkor nem tudom. Ha Niki az egyik, akkor valszeg ő repül.
Kár, hogy nem fiú megy, Krisztián hazamehetne tőlem. :)

Ja és HajDina! :)))

sélli_ 2012.03.08. 20:31:29

Lufifej Adri megy szerintem Ez meg Niki feneke - a póthaj hosszából passziánszoztam ki :)

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 20:41:10

Adriennnn esik ki és ez egy Plasztikpopsi a képen. (Ezt a formájából passziánszoztam ki :-))

Kacsaládfő 2012.03.08. 20:48:12

Tippem a seggre:
Műanyag kevéssé indokolt, mivel szerintem ő szolárum sárga öntvényből pottyant ki. Ráadásul folyton csillog mindene mintha kicsit polírozták volna. Lehet zsírosodik a testfelülete. Ez a tompor nem zsíros, és talán műanyagnak van annyi esze hogy nem a "wednesday"-es vállóperes bugyingójába fekszik a csőrengeteg alá. Szerintem Edina lesz az.
Hogy ki esik ki? Szerintem tanui leszünk Máté örlődésének hogy a pinát válassza vagy a gülüszemű pótkeres barátságát. Szóval Máté mögött két csaj lesz És Edina marad majd bennt. És a paradicsomi prototipus fog menni.

genevieve 2012.03.08. 20:50:23

@Kacsaládfő: edinának sokkal szélesebb a csípője...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 20:59:22

Műanyagnak vmi playboy izé volt s.ggére tetoválva (vagy fölé fene figyelte) de ez nem annak látszik...

Mihi_ 2012.03.08. 21:06:04

Pont ott látom a Playboy-t.

genevieve 2012.03.08. 21:06:12

@jadebulgari: szia, majd kiderül, de szerintem nem edina

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.08. 21:06:28

Ez a csalánszájú! Az ottan a seggén egy pléfiú tetoválás! Olyan meg neki van csak ott bent! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 21:15:02

@Noname Cowboy: @Mihi_: lehet h nem jól látok
@genevieve: monyuk nem a női fenekeket szoktam stírölni :) ahoj :)

zaphodbeeb 2012.03.08. 21:16:41

vagy előnytelen ez a kép, vagy nem jó segge van

genevieve 2012.03.08. 21:26:09

nem mondhatni, hogy pörög a blog...

mocskosmacska 2012.03.08. 21:27:47

Nem semmi, hogy niki már két nap után kivan.

LOBY 2012.03.08. 21:28:02

Már várom, hogy valamelyik észkombájn elcsessze a megbeszélt taktikát, és utána menjen a tanakodás, hogy ez miért volt :D ...

genevieve 2012.03.08. 21:29:07

edina azért finoman szivatja krisztián:-)

az én rózsám vasutas 2012.03.08. 21:29:33

Ahogy vvFecó énekelte:
Mondhatni, hogy tiszta
de jó segge az nyista

Madár Fokker 2012.03.08. 21:29:42

HÉ úgy nézett ki, mint egy középen nyomott fogkrémes tubus. Feltolultak a bögyei az arcába.

mocskosmacska 2012.03.08. 21:31:55

Most az egész öfi azt lesz, hogy arról beszélgetnek, hogy ki hová áll, a végén meg repül valaki?

Líder Máximo 2012.03.08. 21:33:22

Tud vki egy streamet? Már megin' mindenki a kurvafocit nézi Kubában!

mocskosmacska 2012.03.08. 21:36:13

"JÓl gondoljátok át, hogy kit választatok." Az öfi szerint ezek 48 órája mást sem tesznek, mint ezen gondolkodnak.

genevieve 2012.03.08. 21:37:00

miért hiszik a csajok azt, hogy pasinak kifesteni a lábkörmét az bulis???

Líder Máximo 2012.03.08. 21:37:14

@genevieve: Olyan van, hogy vendégszerző? Azt hiszem, az Aranypartnál volt olyan, h sixx elment disznóvágásra és Igazságos Izomtibor posztolt nekünk kétszer-háromszor. Egy posztot a jövőben elolvasnék a Baltás Démon stílusában is :)))
De ha már Hajnalka, az akó' úgy van, ha a Baltás tulképp fijú, akkor a sixx meg bula? :))))

Neotica 2012.03.08. 21:37:59

@Líder Máximo:
Elég vacak a képminőség, de legalább van adás rajta:
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31933750

tryclops 2012.03.08. 21:39:48

Juhú, láttam ma csalánszájat, tuti ő esik ki, mert már itthon van. :)

/ troll mode OFF

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 21:40:50

@tryclops: már leforgatták dec-ben mind itthon vannak :D
@sogeking: kikörmözni a lakkját..

Líder Máximo 2012.03.08. 21:41:31

@Neotica: Köszi! Kell a zsinórtangám?:)

genevieve 2012.03.08. 21:41:32

@sogeking: igen szerintem is izgalmasabb lett volna az ÉH-ban, ha a csajok lábkörmét festik ki;-)

ha érted mos mire gondolok:-)

genevieve 2012.03.08. 21:42:09

@Líder Máximo: ááá, csak irja sixx a ÉH hogyvoltokat:-)

Mihi_ 2012.03.08. 21:43:45

Az a nyújtott medence nagyon bejön.

Neotica 2012.03.08. 21:43:47

@Líder Máximo:
Nm :) Lehet inkább Pókmajom pornós cipellőjét kérem inkább :P :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.08. 21:44:50

Remélem nem Kíra megy előbb és nem áll be télleg Máté mögé, mert akkor Edina nem fog oda állni, mivel kedveli Kírát, és akkor kituggya mi lesz vele.

Neotica 2012.03.08. 21:45:49

Eddig hótuncsi a mai rész is, és tartok tőle, hogy a párválasztón se lesz meglepi és Andrienn csámpázhat haza...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 21:47:06

Kírának ellenvetései vannak. Nem ellenérzései ááá

sogeking 2012.03.08. 21:47:07

@genevieve: nem értem, de biztos megmagyarázod :)

ő-szinte 2012.03.08. 21:48:04

@sogeking: HÉ-nak tényleg megcsinálták a melleit?:-O

nathalie 2012.03.08. 21:48:19

niki úgy néz ki mint egy elbaszott,agyon szolizott bódy szilvi idősebb kiadásban.

genevieve 2012.03.08. 21:49:36

erre a krisztiánra már szavaim sincsenek....

mocskosmacska 2012.03.08. 21:49:51

Ez a krisztián félelmetesen sötét.

nathalie 2012.03.08. 21:50:12

jézusom de ronda ez az adrienn...

sogeking 2012.03.08. 21:50:36

@ő-szinte: megnézem a párválasztást, aztán utánanézek

ő-szinte 2012.03.08. 21:51:21

@nathalie: ezt mondtam én is, bódi szilvi-görög zita mix.
Nem?

ő-szinte 2012.03.08. 21:52:07

@sogeking: oksi:-)
via6 van már?:-DDDDDDDDDDD

nathalie 2012.03.08. 21:52:09

ezt az anikót és a besenyőpista bácsit csak a műsorkészítők választhatják szét.

nathalie 2012.03.08. 21:53:34

nem csodálkoznék ha ez a noémi menne haza valami csoda folytán :D

Éder mester 2012.03.08. 21:53:42

Adrienn szambázó szemöldökei csodásan harmonizálnának Kurblián veszettül rángatózó szemeivel.

Ráadásul a csaj sötétségben is hozza a szintet.

mocskosmacska 2012.03.08. 21:54:04

Akkor most tetőfokára hágott az izgalom: Niki vajon hová áll?

nathalie 2012.03.08. 21:54:43

@ő-szinte:
ja, egy vékonyabb,múanyagabb, idősebb,kiéltebb, barnább és útszélikurvásabb bódy zita :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.08. 21:55:02

Kíra és Noémi még maradnak!Yeah!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.08. 21:55:10

A popó nem Anikóé? Mintha világos haj lenne. Van olyan hosszú a haja? :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.08. 21:55:41

Egyszerűek mint a faék! :D
Máté-Edina
Niki-Krisztián
Adrienn talán odaáll Gábor mellé???

csiporog 2012.03.08. 21:56:11

krisztián tényleg azt hiszi, hogy ő alakít mindent és másnak nem lehet gondolata... még noémi is őt követi... ááááá

Kürosz 2012.03.08. 21:56:23

Krisztián ma is alakított, nem tudom pontosan idézni, de valami olyasmi, h "Edina szembe megy a RENDDEL"

Ja, és a szemmozgása még mindig nagyon ott van. :)

mocskosmacska 2012.03.08. 21:56:36

@nathalie: Pedig ha a fiúknak van egy kis esze, akkor nem küldik haza. Szerintem ő az a lány, aki nem azt hiszi, hogy ennek a játéknak a lényege, hogy taktikázás címén jobbra-balra kavarjuk meg ide-oda csámpázzunk, hanem rájött, hogy a lényeg, hogy legyen egy párunk, akivel elvagyunk, mint a befőtt és a medencébe lubickolva várjuk a 25 misit.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.08. 21:57:19

Edina biztos marad ha Mátéhoz áll, a másik kettőt hazaküldené a fiú szerintem.

mocskosmacska 2012.03.08. 21:57:32

@jadebulgari: Én is odaállnék a helyében.

Mihi_ 2012.03.08. 21:58:06

Adrienn megy Mátéhoz, aztán haza.
Eddig nem láttam még olyan nőt, aki kifestve sokkal rondább mint anélkül. Miért nem szólnak neki?

nathalie 2012.03.08. 21:59:24

@mocskosmacska:
Niki? vagy noémi? (bocs,pont mindkettőről írtam).
Megjegyzem sztem itt a Niki a legpénzéhesebb, és amit lenyilatkozott, hogy nem kell jóba lenni a fiúval,csak együtt kell maradniuk, szóval a szerint ő sztem ezt tényleg képes lenne is végig csinálni.
Az más kérdés,hogy ezt a készítők úgyse hagyják.

Líder Máximo 2012.03.08. 21:59:32

@Neotica: Az KorvettÁdám apukájánál van, sajnálom :)

csiporog 2012.03.08. 22:00:14

@genevieve: másik kedvencem től, amikor edina elkezdi mondani, h de hát mondtad, h egyedül maradtam, nincs más választásom... melák: miért van vki (kis félelem, gyanú), edina: nincs senkivel olyan viszonyom... krisztián: na ugye meg mondtam... edina vagy azért hülye mert nincs gondolata vagy azért mert van...

ő-szinte 2012.03.08. 22:01:30

@nathalie: és a ciki az, hogy igazából mindkettőnél fiatalabb...:-)

nathalie 2012.03.08. 22:01:39

istenem,ez a parasztgyerek mennyire kurvára elégedett most :D:D:D

sogeking 2012.03.08. 22:02:01

milyen már, hogy Niki előbb választ, mint Edina? :)

csiporog 2012.03.08. 22:02:01

de meglepő... anyám... niki most megcsavarta...istenem, de nagy teljesítmény ez nekik:)

Líder Máximo 2012.03.08. 22:02:27

@nathalie: a két prosztó! Fan-tasz-ti-kus!!

mocskosmacska 2012.03.08. 22:03:00

Ez a niki hülye, ha azt hiszi, hogy krisztián edinát jobban tudja irányítani, mint őt. Akkor nem kapott volna a srác edinától kaktuszt.

ő-szinte 2012.03.08. 22:03:13

edina szőkén jobb lenne:-)

adri hazamegy?:-O

csiporog 2012.03.08. 22:03:15

foganom kellene! szerkik miért nem tudták nikit a végére hagyniiii? edinának kellett volna először...

nathalie 2012.03.08. 22:03:31

@Líder Máximo:
nagyon örülök neki :d a királyfi és királylány :D jókat fogok röhögni rajtuk :D A Mester és a Margaríta :D:D

mocskosmacska 2012.03.08. 22:04:05

@nathalie: Noémiról írtam.
Nikiből nem nézek ki ennyi észt, ő szerintem azt hiszi, hogy "takitkázni" kell folyamatosan.

ő-szinte 2012.03.08. 22:04:12

@sogeking: bent akarják tartani a szerkik

csiporog 2012.03.08. 22:04:35

@mocskosmacska: szerinte cicivel mindent el lehet intézni, meg duckface-el...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 22:04:50

Méghogy imádkozott a Zégiekhez mert mintha tudná mi az... ójaj

ő-szinte 2012.03.08. 22:06:05

ez jó volt, hogy átkarolta a két csajt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nathalie 2012.03.08. 22:06:55

@csiporog:
duckface
www.quiterly.com/2286/duck-face-youre-doing-it-right

:D

micsoda meglepetés történt.adrienn megy haza.

mocskosmacska 2012.03.08. 22:07:24

Adriennt a stylist utálja ennyire vagy neki olyan elszúrt az ízlése, hogy folyton egy ízléstelen művirágot tesz a hajába?

will 2012.03.08. 22:07:31

de miért használja mindenki a babakék szemhéjfestéket???? 1986 van még mindig, bravomagazin????

nathalie 2012.03.08. 22:08:03

ez az adrienn hol volt eddig? miért hitték hogy beáll a bolond mögé edina,hogy az megalázza és hazaküldje. döbbenet.

ő-szinte 2012.03.08. 22:08:04

Féltengely hogy forgatja a szemét:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.08. 22:08:29

ezt nem hiszem el ez a barom krisztán azt hiszi ő taktikázta ki adriennt?????

mocskosmacska 2012.03.08. 22:08:51

Máté milyen lassítót használ?

ő-szinte 2012.03.08. 22:09:36

@will: te pasi vagy?

retro:-) most a 80-as évek divatja jött vissza...

csiporog 2012.03.08. 22:10:02

@genevieve: mindent krisztián csinál! körülötte forog a világ, visszamaradt egocentrikus óvodás...

ő-szinte 2012.03.08. 22:11:02

@mocskosmacska: nem tom, de adhatna belőle Féltengelynek:-DDDDDDDDDDDDDDD

nathalie 2012.03.08. 22:11:17

@ő-szinte:
pedig kibaszott ocsmány divat volt. na de előkotrom a pumacipőt, a flanelinget meg a bombert :D

csiporog 2012.03.08. 22:11:36

krisztián nikinek nem meri megmondani, hogy mit csinál... fél, h leharapja a szemöldökét a hatalmas szájával:)
már a többiek is röhögnek rajta...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 22:11:53

miért kellett kézenfogva távozniuk a pároknak... semmi pár jellegük nincs még

mocskosmacska 2012.03.08. 22:11:54

@genevieve: Végül is az ő parasztsága kergette edinát máté mögé......

ő-szinte 2012.03.08. 22:11:58

na, lesz itt kúrás:-DDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.03.08. 22:12:45

ez gáz, Niki egyre szimpibb :)

ő-szinte 2012.03.08. 22:13:20

@nathalie: ja, elég gáz volt:-) csíkos a kockással, meg pöttyössel, zsák felsők, meg pulcsik... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

nathalie 2012.03.08. 22:13:33

ezt a kirát is csak meg bassza vlaki...:D

csiporog 2012.03.08. 22:14:05

niki most megkapta az ideális párt! belehányt az ágyba melák!

foxglove (törölt) 2012.03.08. 22:14:10

ez a csávó annyira gusztustalan, hogy az már poén:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 22:14:11

Ki akarta megcsinálni Kirát és ki hányt az ágyba?

Líder Máximo 2012.03.08. 22:14:19

Na itt egy nekrológ: "Adrienn (22)
Adrienn intézményi kommunikátorként dolgozik, de már hosszú évek óta modellkedik, hobbija a fitness. A szabadidejét szereti hasznosan és azokkal tölteni, akik számára a legfontosabbak. Első hódító lányként érkezik az Éden Hotel 2-be, ahová azért jelentkezett, mert úgy gondolja, hogy ez a stratégiai játék egyben egy nagyon jó önismereti próba is. Szeretné megtudni, hogy hogyan reagál majd bizonyos szituációkra, hogyan viszonyul emberekhez. Elsősorban a fiúkkal szeretne jóban lenni, hiszen tudja, hogy ez a játékban maradásának az eszköze. Első találkozásra nem szokott szimpatikus lenni sok embernek, mert túlzottan magabiztosnak gondolják. Véleménye szerint egy nőnek mindig titokzatosnak kell maradnia, hiszen ezzel lehet egy férfit megtartani. Egy erős egyéniséget, egy jó játékost szeretne elcsábítani, de tudja magáról, hogy érzelmileg eléggé befolyásolható, ezért inkább egy számára szimpatikus embert fog választani, mint egy kevésbé szimpatikus, de sokkal karizmatikusabb játékost. Ha megnyerné a 25 millió forintot, akkor kikérné a pénzügyi tanácsadója véleményét és befektetné a nyereményt."

- hát az intézményi kommunikátornak ez nem jött be :)))

nathalie 2012.03.08. 22:14:25

odaköpköda szőnyegre??? :D

daneee 2012.03.08. 22:15:56

A befejezés priceless

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 22:16:11

@foxglove: jaja megláttam de pont nem néztem oda csak megkövültem hallgattam az eseményeket

nathalie 2012.03.08. 22:16:19

ezek három nap után úgy bújnak egymáshoz mint a szopósmalacok vagy mint akik még sose kaptak mástól érintést. a kis szenzitívek :D:D

Éder mester 2012.03.08. 22:16:34

Ájj, Krisztián rögtönzött olajcserét hajtott végre saját magán. Meg kell becsülni az ilyen szakit.

ő-szinte 2012.03.08. 22:16:48

@foxglove: meg volt az első hányás, hehehehe

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.08. 22:16:59

Hopp hopp Krisztián rámozdult Kirára? :D

csiporog 2012.03.08. 22:17:14

jól láttam, h csíra és melák csók közelben voltak??? ahhoz képest, h tegnap még haza akarta küldeni...

mocskosmacska 2012.03.08. 22:17:43

Akkor most peti+kira meg edina+máté tényleg egy pár lesznek?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 22:18:10

@Noname Cowboy: én is azt néztem
de ki kiabált kire hogy megsértette?

csiporog 2012.03.08. 22:18:42

@mocskosmacska: háááát az előzetesből egy krisz-csíra kaland néz ki...

ő-szinte 2012.03.08. 22:18:57

@nathalie: nem tudhatod, hogy nem úgy van-e....

GL-581 g 2012.03.08. 22:21:17

Máté+Edina?
Krisztián+Kíra?

Alakul a kavarás! :DD

A Rendőrakadémia filmeket idéző fordulat, hogy Niki végül megnyerte magának Krisztánt, de nem volt sok öröme ármánykodása gyümölcsében, mert párja tintahallá itta az arcát, és sugárba hányta az ágyat. LOL :DD

dennis rodman 2012.03.08. 22:24:02

Ezt a bugyiban fürdés marha jó találmány...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.08. 22:26:43

@GL-581 g: A műnő és az iszonyú gyík! Röhej egy pár!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.08. 22:41:37

Hát ez a méteres parasztgyerek nem semmi, ahogy köpköd és még csak 19 éves. Remélem soha nem fog szaporodni.

A Máté-Edina és a Peti-Kíííra páros szerintem tök cuki.

dennis rodman 2012.03.08. 22:42:00

Hát az extra ismét jobb volt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.08. 22:44:32

@dennis rodman: mit adnak az extrában? Mert csupasz kukit meg minden mást a rendes műsorban is adnak.

fulljampi 2012.03.08. 22:45:39

kamu Freddy Mercury szemöldöke ma nem pödört.....sírok tőle

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.08. 22:45:40

@csiporog: arra fogadok hogy csak vágás, az első évadban is ezzel szórakoztatták magukat a készítők, hogy összevágtak egy remek, izgalmas előzetest, aztán semmi nem lett belőle. Sztem csak összedugják a fejüket

Líder Máximo 2012.03.08. 22:50:44

@Benyeszke: vannak helyek, ahol köpködni kifejezetten cool

beacska 2012.03.08. 23:15:18

szerintem a popsi Anikóé.

Adrienn csak Mátét felejtette el megkérdezni, hogy mik a tervei :)))

meg az összes többi fiút, és lányt :)))

pedig nem ártott volna. Unalmas dolog, dehát ezért vannak ott...

kárpátia56 (törölt) 2012.03.08. 23:51:09

most már nem kell előre köszönni nekem, de azért szabad. mondhatnám, hogy sziasztok, de inkább a tapló pszeudo személyiségemet kapom elő. csöcs mindenkinek! ezzel mehetnék Mátyás Király elé, hogy köszönj is, meg ne is.

kárpátia56 (törölt) 2012.03.08. 23:57:13

ez a műsor bármiben is különbözik egy közönséges medencés partytól?
Igazából minden buli ugyanolyan. bulik, bulák, Bélák :D - egyre megy.

kárpátia56 (törölt) 2012.03.09. 00:00:43

nem vagyok análfétises, de bárkié is ez a segg, S+. Ami tuti, nem az enyém.

kárpátia56 (törölt) 2012.03.09. 00:03:51

@Líder Máximo: Little China, v mi ez a hely? mondjuk a kínaiak megadják a módját, van köpőcsészéjük. ott minden réteg köpköd. itt is fog, de most még uncoolnak kéne lennie.

hha96 (törölt) 2012.03.09. 00:11:16

Hogy száradna le a keze annak aki a hétfői anyagot tette be a viasat6 videók közé a mai adás helyett...

LöncsVezér 2012.03.09. 02:59:21

Na hát ahogy látom sikerült tökéletesen lemodelleznem a végkifejletet.
Szerintem akiknek van egy kicsi sütnivalój a, az értelmességi sorrendben: Máté,Edina,Tamás,Noémi,Gábor,Kira. A többi amőba.
Egyébként a Máté-Edina duónál szerelemt jósolok, de nem fognak kexelni a kamerák előtt, volt gyerekszobája mindkettőnek az eddig látottak alapján.

dennis rodman 2012.03.09. 05:43:42

@Benyeszke: Legalább van egy pár kocka a napi tevékenységről.A főműsorban csak a levelek jönnek, meg beszélgetések a különböző elképzelésekről.Ezeket a Palatinus strandon is fel lehetett volna venni egy kis National Geografic bevágással.

ixub 2012.03.09. 07:12:02

Újonnan kialakult ifjú pontagyú gerlepárunknak küldeném szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=Yz8dF_Jmtmo

Neretil 2012.03.09. 07:19:25

Ez a szerencsétlen Melák azt hiszi, hogy még a szél irányát is ő határozza meg és Edina a buta, miközben 4. rész óta úgy játszik vele a lány mint sakkban a sötét paraszttal Kaszparov.

Viszont kíváncsi vagyok sikerül-e szétrobbantani az észlény és a plasztik kurva párt, ezek az események eléggé összekovácsolják őket sajnos. Reménykedjünk!

ixub 2012.03.09. 07:49:21

Ha eljön az idő és már nagyon unják őket mögéjük áll egy védett azt csá. Mondjuk én is ezen gondolkodtam, hogy hogy lehet őket szétrobbantani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 08:17:33

A legvégét láttam a műsornak, azt hiszem, nem bánom a többit:D

Nem tudom, hogy mennyire bírja Krissz az alkoholt, de ennyire kiütni magát:O:O:O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 08:43:49

Kíra azokkal a szegecsekkel kompenzálni akarja a nem létező keblét?:O

Dr. Bélus___ 2012.03.09. 08:59:55

Héhéhé! Kimaradt a legjobb, mikor Adrienn repült, és T69 megkérdezte Melákot, h mit szól hozzá, az meg közölte, hogy minden pont úgy történt, ahogy eltervezte, hisz a régiek maradtak bent. Az a pillanat priceless volt. Ólvéjsz luk et dö brájt szájd of lájf!

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2012.03.09. 09:10:12

@Dr. Bélus___:

Azért a párválasztás után Máté és Edina is poénkodott egy sort azon, hogy ha minden Krisztián tervei szerint történt, talán köszönetet kéne mondaniuk neki :D

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2012.03.09. 09:19:16

Tényleg és azért nem fog járni büntetés Nikinek, mert külön aludt a párjától? Rémlik valami ilyesmi az 1-ből...

Sudu 2012.03.09. 09:35:29

@Dr. Bélus___: Nekem is ez volt a kedvenc részem. :-)
Komolyan mondom, nem bírom levenni a szemem a képernyőről, amikor ezt a plasztikbombát mutatják. Próbálom elképzelni, hogyan nézne ki gyerekméretű orr meg felfújt száj nélkül, szerintem úgy jóval több pasinak bejönne. Vagy nem?

RedHotTears 2012.03.09. 09:39:25

A karakterhatározóban Ádám2 véletlenül nincs kiesettnek jelölve, vagy ő lesz az idei Dani?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.03.09. 09:58:05

Máté: "Krisztián konkrétan szétpürézte a szobát."

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 09:58:18

Vicces, ahogy a Kirára ráindultak a fiúk, és három napja még egy se akarta.:)

Mátén én továbbra is azt látom,hogy neki tulképpen hótmindegy mi lesz az Edinával. Ő egy hótlaza,hótokos, leszaromavilágotis típusú gyerek, aki alá nyilván tolták a zsét apuék rendesen.
Helyes kis kölyökképe van, de egyszer használatos darab.:)

Edina meg majd jól belezúg és ráfarag.

De,hogy Noémit miért látják sokan ennyire okosnak? Rejtély...

Liller 2012.03.09. 10:02:31

@Dr. Bélus___: amúgy én ettől már tiszta ideges vagyok,a Melák nem tudja,h minden héten jönni fog legalább egy új?!ha mindig csak az újak kiejtésén fog fáradozni,elég hamar kiesik...valaki szóljon már neki.ez egy rasszista,komolyan mondom:)

beacska 2012.03.09. 10:04:23

@Alfonzina: érdekes, én meg pont fordítva láttam a dolgot: mintha Máté bújt volna félkapatosan, és Edina tűrte volna a szent cél érdekében....majd meglátjuk ;)

Nem csoda, hogy kik mozdultak rá: a két "kisfiú" - Krisztián és Péter...mondhatnak bármit, őket "még" a farkuk vezérli. Krisztián a nagy taktikus eddig bírta :)))

Lesz ebből még vázadobálás Kr. és Niki közt ;)))

beacska 2012.03.09. 10:05:52

@Liller: ez nem rasszizmus (bár, tudom, hogy te sem ÚGY gondoltad). Csak az egyszerűbb út választása: ha mindig az Új a célszemély, kevesebbet kell gondolkodni...

Liller 2012.03.09. 10:08:13

@beacska: nyilván ez is benne van:)de én tényleg úgy látom rajta,h vmi eredendő gyűlöletet érez az újak iránt,de azt pl elfelejti,h a Muzsikus is új...:)
amúgy ezeknek meg vmi afrodiziákumot adtak,h máris mindenki ennyire szerelmes és/vagy kanos?!:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 10:12:20

@beacska: Máté akkor bújik, ha piás. És én még józanon nem sűrűn láttam.

Vagy részeg, vagy meztelenül fekszik meredt farokkal az ágyon. Pont.

Nemtom mit szólnak a cégnél, ahol dolgozik, a produkciója láttán.

Hana30 2012.03.09. 10:12:54

Sziaszok!
Melák hozta a formát. Remélem még nagyon sokáig nyomon követhetjük egysejtű barátunk "taktikázásait". Teljesen sötét a pasas, tanulmányt lehetne írni róla. Niki pedig megkapta jól megérdemelt partnerét. Hajrá Edina !

jerk_off 2012.03.09. 10:13:42

edinának nem csak a lába vizesedik, de a segge is.

a kira alapvetően egy tök vicces csaj.

összességében idén nem akkora tajparasztok a szereplők, mint tavaly. természetesen az obligát plasztikkurvát kivéve, és azt a vadbarmot, aki kölcsönkérte homér szimszon szemevilágát.

Hompi 2012.03.09. 10:21:23

@beacska: Azta, ez tényleg ő?? Valaha ez még nőnek nézett ki!!

dennis rodman 2012.03.09. 10:23:39

@Alfonzina: legalább tudják mihez tartani magukat csapatépítő tréningen.

Hana30 2012.03.09. 10:26:22

@Hompi: Igen, pedig már ott is fel van töltve a szája. Csak akkor még nem úgy nézett ki, mint aki bekapott egy méhkast.

Hompi 2012.03.09. 10:28:48

Csak nekem tűnik úgy, hogy a 2-es szériában az operatőr kezét egy picit jobban elengedték mind korábban?
Úgy érzem, hogy össze-vissza vágják a jeleneteket. A tegnapiban is fél perc alatt zajlott le a ceremóniáról visszaérkezés+szárazbaszás+már csatakrészegek... Ugrált ideoda. Mondjuk azt is értem, hogy ezzel ki lehet trükközni, hogy összezavarodj, és egyből kapcsolj át a V6-ra, hogy "még többet megtudj...", de azért bazeg...

Hompi 2012.03.09. 10:29:56

@Hana30: :) méhkas az jó :) amikor én megláttam, azt mondtam, hogy teleküldték az arcát botox-szal, aztán ráfeküdtek :)

sélli_ 2012.03.09. 10:33:39

Fenomenálisan zseniális volt a tegnapi epizód!
Kriszitántól agylövést kapok, ennek a faszinak kilóg a kapanyél a szájából akkora tirpák! Marajdon sokáig!

Ágyba-szőnyegre-lepedőre hányás, majd abban fetrengés... hát... és én még azt hittem Levikirályt senki nem tudja überelni, pedig DE :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.09. 10:34:25

Tavaly legalább a terasznak volt hányásmentes része amit Jászkarafaszajenő nem rókázott agyon, na, idén a Melák rezidenciáról ez már nemigen mondható el. Olyan sötét ez a figura, mint a vakond belsőzsebe.
Még nem teljesen vettem fel a műsorfonalat, de tavaly mint ha szórakoztatóbb egyéniségeket válogattak volna be,itt sok a "szürke", ettől függetlenül szórakoztató lesz ez az éved is.

nyílegyenes labirintus 2012.03.09. 10:39:53

@jamesz: Hoppá, ez tényleg a műanyag. Tuti van pornója is. Műanyag és a ménes, vagy valami iylesmi lehet a címe...

Hompi 2012.03.09. 10:40:27

@sélli_: szolid Levit?? Viccelsz? Te nem voltál kolis ugye? :)

Hompi 2012.03.09. 10:42:07

@nyílegyenes labirintus: Azzz. Eltéved a fejében a denevér is, pedig az nem is fény útján tájékozódik :)

Hompi 2012.03.09. 10:43:24

@jamesz: Király :) Ez valami logyó... oppardon.. modell rendelő oldal ugye? :)

beacska 2012.03.09. 10:45:32

@nyílegyenes labirintus: nekem gyanús, hogy idén másképpen küldik be a tagokat. Tavaly nagyon durván indítottak, és már csak Szandra maradt nekik vérfrissítésnek. Remélem, igazam lesz, a java még hátra van ;))

Nevem Earl 2012.03.09. 10:51:43

sixx, az extrát szoktad-é nézni a Viasat 6-on? Sokkal jobb jelenetek vannak ott olykor.

nyílegyenes labirintus 2012.03.09. 10:52:56

@beacska: Igen, valószínű, hogy a karakteresebb balfaszok csak ezután jönnek. Ohh, bocs, "termékek". :)

Líder Máximo 2012.03.09. 10:56:15

@beacska: "ez nem rasszizmus (bár, tudom, hogy te sem ÚGY gondoltad). Csak az egyszerűbb út választása: ha mindig az Új a célszemély, kevesebbet kell gondolkodni..."

hehe, a rasszizmus pont így működik:
- egyszerűbb út választása
- kevesebbet kell gondolkozni

Nagyon jól meghatároztad!

beacska 2012.03.09. 10:59:00

@Líder Máximo: jajj, elfelejtettem, hogy engem is te rasszistáztál le...

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.09. 10:59:57

@Nevem Earl: igen, de képtelen vagyok 45 + 30 percet hogyvoltozni heti 4 alkalommal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 11:01:42

@sélli_: de Levi aranyos volt, ez meg bunkó, arrogáns, biztos otthon nagyon büszkék a pici fiúkra:)

@Hompi: mármint a rendezőre gondoltál, aki utasítja a vágót pl?:)

beacska 2012.03.09. 11:03:18

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én a fiamnak azt mondtam az "első" bulija előtt: nem érdekel mit és mennyit iszik, de nem szeretnék másnap hányásában fetrengő képet látni róla a FB-on!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.09. 11:12:28

@jamesz: üzletasszony mi? hát nem leptél meg :) pont ezt az üzletet nézem ki belőle

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 11:14:55

@beacska: az én időmben még nem volt fészbúk:)

Micsoda különbség:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.09. 11:17:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de nem is vagy a saját hányásában fetrengő típus :) hogy félnivalód lett volna ha lett volna FB :D

beacska 2012.03.09. 11:17:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: na jó, de nem is fetrengtél a hányásodban....gondolom...

mondjuk az a rutintalan ivók ismérve. Nem ismerik a saját korlátaikat. ...még...aztán idővel megismerhetik. Vagy úgy járnak, mint az egyszeri első gólyabálozó: alkoholmérgezésben találnak rá a szobatársai holtan...

garrett27 2012.03.09. 11:22:09

Kyra belevaló csaj. Színtiszta kurvinyek, de ezt bírják a férfiak, főleg zárt térben. Egy héten belül le fogják porolni a csajt. Ő persze próbál erkölcsösnek látszani, úgyhogy valószínűleg többen is meg fogják húzni, ha nem esik ki.
Edina nekem a legszebb csaj, gyakorlatilag derékig semmi gond vele, alul viszont olyan brutál koffert cipel, hogy jelenleg nem is nagyon tudom kezelni az éles kontrasztot.
Niki műpics, több szót nem érdemel.
Anikó viszont tetszik. Árnyalattal több esze van, ráadásul testileg is elfogadható. A nevetése ugyan nem a legszebb, de VV Seri óta tudjuk hol van a mélypont női röhögésben.
Mi a helyzet a f@szikkal? Krisznek folyamatosan szóródik a vetőmag a zsebéből. Ha nő lenne azt mondanám, hogy nála az is siker, ha ennyi ésszel nem szarja össze az udvart. Nem is fogja, mert inkább összehányja.
Máté a két lábon járó altató.
A többiek meg szinte csak dugni, meg piálni jöttek. A nyereményt egyik sem veszi komolyan. Ők most nyaralnak.

beacska 2012.03.09. 11:24:29

@garrett27: ...hááát, Gáborral nem értek egyet. Mármint hogy ő is "többiek"...ő már túl öreg a "dugni és piálni" kategóriához...szerintem...de ő meg kicsit lassúka, ahogy látom...nem egy kapkodó idegbeteg..."a csiga meg huss"-típus

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 11:25:03

@jadebulgari: @beacska: nahát, h mind a kettőtöknek az jutott az eszébe:D

Nem, nem vagyok az, de Krisztián sem az, csak direkt minden kajájába, italába (szörp) alkoholt raktak a szerkik:)

beacska 2012.03.09. 11:25:51

@garrett27: Máté meg úgy néz ki, elvonó-kúrán van...a pörgető "szerei" híján

beacska 2012.03.09. 11:26:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát ja, mit meg nem tesznek egy jó filmanyagért a galádok ;D

gonoszkiralylany 2012.03.09. 11:37:04

@beacska: Gábor sztem azért nem taktikázik, mert még nem kell, ráér. egyelőre tökmindegy neki, mi történik, most Anikóval akarja megerősíteni a kapcsolatukat.

genevieve 2012.03.09. 11:41:26

@gonoszkiralylany: gábort egyelőre tisztelettel kezelik a többiek:-)
fater:-)

Nevem Earl 2012.03.09. 11:42:16

@sixx: Jogos, jogos. Akkor csak magamban röhögök naponta este 11-ig. :)

gonoszkiralylany 2012.03.09. 11:43:04

@genevieve: Anikó meg Papinak hívja :DDD

genevieve 2012.03.09. 11:47:37

@gonoszkiralylany: pláne:-)

de gondolom, ahogy jönnek be az újak, úgy fog változni bent minden erő-, és egyéb viszony:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 11:50:11

@beacska: igen, és tudom, h ebben Peti keze is van:) Mindent a nézőért, ugye:)

Biztos szerződtek velük, h ha nem akar leittasodni, akkor is le fog:)

Líder Máximo 2012.03.09. 11:50:13

@beacska: hátpersze, de legalább tisztában vagy vele, hogyan mukocc

sélli_ 2012.03.09. 11:50:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Tény, hogy ez a fiatalember kissé el van szállva magától és akkora bunkó, hogy ütni lehet vele, de az biztos, hogy ha túlteszi magát az ember az első sokkon, visítva röhög rajta.
Azért hiányzik Levi... :(

handax 2012.03.09. 11:50:28

Biztos úgy folytatnám a játékot, hogy Bukszaszáj marad a szingliszobában (mert felrúgta az együttalvás "szabályát", ha van ilyen, ha nincs akkor meg mostantól volt) és a viasattal azonnal hozatnék egy új lányt/ágyast Csavarkulcsnak. Hadd érezze a fickó a törődést, és ezzel a húzással a Viasat végleg föltenné a bohócsapkát Csavarkulcs fejére is egyuttal.

sélli_ 2012.03.09. 11:52:41

sixx, tényleg kié a tetkós hátsó?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.09. 11:57:28

@jerk_off: @garrett27: Kíra egy belevaló, határozott, vicces csaj, ezért is szerethető - ráadásul csinos is!

will 2012.03.09. 11:57:42

Csak szerintem hasonlít Edina iszonyatosan Janicsák Vecára?

handax 2012.03.09. 11:59:08

@sélli_: inkább Szöszire emlékeztet már a kavarásaival és azzal mennyire rosszul látja a világot.

Még adok neki két-három hetet - hadd röhögjünk, aztán mehet a levesbe.

genevieve 2012.03.09. 11:59:10

@will: nem csak:-)

nem iszonyatosan, de egy kicsit igen:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 12:02:25

@sélli_: igen, röhögni lehet rajta, de sajnálom, aki a közelében van...:) Meg azok a szemek...:D

sélli_ 2012.03.09. 12:02:35

@handax: Szerintem sem fogják a többiek pár hétnél tovább elviselni ezt a diktatórikus megmozdulás dömpinget meg a bicskanyitogató stílust. Kivágják a fenébe, amint lehet.

jerk_off 2012.03.09. 12:07:39

@Peter_Cs: jaja, a legjobb most a ligában a kira. pedig az első nap után asszittem lobotómiára rohanok, minden egyes alkalommal, ha megláttam/meghallottam.
ahogy osztja a peti fiút, marha mókás.

Líder Máximo 2012.03.09. 12:20:03

@jerk_off: egy igazi faszimádó, kedves vidéki lány, aki egy bacardi coláért már szétteszi a lábát. Ráadásul melle sincs, ezért szívesen kompenzál, bárhogy.
Már akkor csodálkoztam, amikor senkinek nem kellett az első részben, ennyire nem vágták a benti srácok a karaktert?

Líder Máximo 2012.03.09. 12:20:55

@Peter_Cs: Végül is, így is lehet mondani :D:D:D:D

nyílegyenes labirintus 2012.03.09. 12:28:20

@sélli_: "sixx, tényleg kié a tetkós hátsó? "

Az a szebb napokat látott, lapos segg, a csinos, telt ajkú ufólányé. (rája van sütve egy billog e)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.03.09. 12:35:52

@garrett27: brutál koffer? Van vagy 55 kilós a csaj, ne szivassuk már egymást :D

Pácsó Ármándó 2012.03.09. 12:49:48

Gábor tényleg úgy beszél, mint Besenyő Pista bácsi :-)
Niki Plasztik Edition meg jól beválasztott ezzel az univerzális Krisztiánnal, nem csodálnám ha lecserélné valaki újra amint lehet.

Hana30 2012.03.09. 12:51:21

Tavaly HÉ azt nyilatkozta, hogy rendszeresen nézik sixx írásait a szereplők is , meg ők maguk is. Milyen jó lehet ennek az észkombájnnak ezt visszaolvasni nem?

Hori1 2012.03.09. 12:54:38

És kimaradt a zseniális Edina-Csíra párbeszéd? :D
"- Miért mindenki téged akar megkupakolni?
- Mert rohadt jól mutatok kutyapózban." :D

Eruka 2012.03.09. 13:00:07

@handax: ez nekem is eszembe jutott! valami büntit ki kellene találniuk... önkényesen költözködni?? :o
mondjuk ez az Éden, itt bármi megtörténhet! :)

Britte 2012.03.09. 13:04:52

A régi szereplőket akarom vissza! Ezek nem tetszenek nekem! :)

Pácsó Ármándó 2012.03.09. 13:06:02

Krisztiánt már eleve a fürdőszobába kellett volna bepaterolni. Szerintem senki nem aludt volna vele a hányásos szobában szívesen.

jerk_off 2012.03.09. 13:22:13

@Zka: pedig eléggé leszakadt a farzsebe a lánynak, és a mamutbokáról még nem is értekeztünk. ettől persze még kedves ő.

beacska 2012.03.09. 13:29:28

@Líder Máximo: te még mindig nagyon okosnak, és pláne nagyon viccesnek hiszed magad.
nem bánnám, ha leszállnál rólam!

cézé 2012.03.09. 13:36:22

Nem tudom, jól hallottam-e, a párválasztás alatt, amikor Anikó beállt Papi mögé, azzal kapcsolatban nyilatkozta Csavarkulcs, hogy ennek így kellett lenni, mert "ők az ő bábui". Kurvaélet. SOHA nem szabad hagyni kiesni ezt a gyereket :)

Pácsó Ármándó 2012.03.09. 13:47:47

@cézé: Egyértelműen a legszórakoztatóbb figura. Igazi intelligencia-kontraszt

jamesz 2012.03.09. 13:55:17

Kyra jól rázza a csontos farát a kaniknak. Már aki harap rá.
Edina cukker, de a puttony tényleg durvus, ez főleg nadrágban jön elő. Úgy tűnik ő genetikusan (még) csínos, de nem tesz érte túl sokat (pl. Anikón lástzik, hogy odafigyel erre)
Na nem baj, majd Máté "sunázza a sz*rfosóját" /oh yeah, Mr. Nyíregyháza él, élni fog/
Máté amúgy a belassult stílusával is meglepően népszerű. A muzsikás gyerek jól mozgatja a szálakat, vajon észreveszi-é a lakónép, hogy ők itten meg vannak vezetve okossan-ügyessen? Fátter meg azzal, hogy kivonja magát mindenből meddig maradhat placcon vajh?
Krisztyián meg elég Tódor:-) Valszeg az elmúlt két nap feszkója vezetődött le nála, ilyen megoldással:-) Érdekes volt, ahogy a többiek úgy nevették, mint akik be vannak lőve. Egy behányt ember inkább undorító, mint ennyire elképesztően vicces látvány.Ráadásul aki ilyen szinten magatehetetlen azt nem szokták csak úgy otthagyni, mint egy darab sz-t.
(Ja hogy ezeket olvassák a szereplők is? Háttőőő, aki ugye....nak megy, ne csodálkozzon ha)

kovácspéterke 2012.03.09. 13:58:15

@Benyeszke: jaja, szerintem is cukik.
krisztián meg essen ki, de izibe.

beacska 2012.03.09. 14:10:56

@jamesz: szerintem ők nem nevettek annyira, csak a zene volt alatta igen jól eltalálva (Ü.T.2)

jerk_off 2012.03.09. 14:14:04

@jamesz: stabil oldalfekvésben volt, meg is nyugodott vmelyik, h így nem hányja tele a száját... ennél többet igazán nem tehettek azért a tuskóért.

beacska 2012.03.09. 14:15:47

Adrienn:

velvet.hu/celeb/2012/03/09/eden_adrienn_a_konnyuveruseg_csak_alca/

azért ezeken a képeken tényleg szalonképesen fest! hogy tudták oly' igen nagyon elcsúfítani!! szegény :((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 14:22:40

@beacska: minek jár államigazgatásra, ha szerkesztő-riporter akar lenni?

Amúgy ő is megemlíti, h Krisz meresztgeti a szemeit:D:D:D

jamesz 2012.03.09. 15:01:12

@beacska: de...nevettek nagyon. Főleg Niki.
Stabol oldalfekvésbe tette Máté. Valszeg empatikus volt:-)

Müszélia 2012.03.09. 15:51:41

@jamesz: nem mindegyik, csak aki tud olvasni.

Cook kapitány 2012.03.09. 15:53:49

"(Ha valakinek a becenevek alapján nem menne a gyökerek beazonosítása, ide klikkoljon!)"

Na, bmeg, a linkre kattintva az első amit elolvastam az, hogy Denás kiesett. Legközelebb írjátok már oda, hogy spoiler alert.

Müszélia 2012.03.09. 15:53:50

@handax: ja, de ez vis maior volt. olyan szabály nem lehet, hogy taccsban kell aludni. az aranypartban se aludt senki a kofferban.

Ditti82 2012.03.09. 16:11:52

"Péter azt mondja Csírának, hogy csak akkor választja, ha dugnak. Bejön neki a csaj teste, mondja is." Kíra egy kisiskolás testével rendelkezik. :O

ő-szinte 2012.03.09. 16:57:45

Krisztian for president !

ő-szinte 2012.03.09. 16:59:02

@Ditti82: Peti meg egy kisiskolas agyaval :-DDDD akkor?;-)

5Marci13 2012.03.09. 17:19:48

Szeretem, ha ismeretlenül kommentelnek..."Máté segge alá mindent odatettek" Hát ez rohadtul de nem igaz...Remélem Edina és közte lesz valami komolyabb...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.09. 17:32:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: aki egyszer volt a tv-ben mind műsorvezető v. szerkesztő akar lenni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 17:41:33

@jadebulgari: az a jobbik eset, ha szerkesztő, csak ne kelljen látnom:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.09. 17:52:54

@beacska: Rosszul taktikázott, nem szövetkezett senkivel - ez lett a veszte! Külsőleg nem rossz, csak túl alacsony.

beacska 2012.03.09. 18:04:48

@Peter_Cs: lehet, hogy tényleg nem állt vele szóba senki, ahogy mondta. De még próbálkozást sem láttunk nála...Annyira rágörcsölt, hogy Nikit kiejtse, hogy nem is vette észre, hogy inkább a saját benttartásán kéne dolgoznia.

flippant 2012.03.09. 18:06:59

Cigány vagy pornós van e köztük?

Tompó 2012.03.09. 18:41:30

@flippant: Természetesen van! A Niki cigány is meg pornós is. Egyébként (most lebuktatom magam), de ez a "Niki" annó szerepelt a Győzike sóóóban, mint egy régi barát akivel "véletlenül" találkoztak amikor Amerikában (miami)jártak, csak akkor Angélának hívták a lelkem. Biztos azóta megváltoztatta a nevét.

ködpamacs 2012.03.09. 18:50:48

Azert kicsit sajalom, hoggy a @sixx - fele osszfoglalobol kimaradt amikor Niki meseli, hogy neki nem jon be a Kira vonaglasa es kozben bevagjak a jeleneteket ahol uezt csinalja:) amugy eddig eleg lapos volt, remeljuk beindul...
Az extrat meg lehet nezni utolag vhol?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.09. 19:44:55

@flippant: szerintem olyan is van aki mindkettő :D

dennis rodman 2012.03.09. 21:34:10

@Benyeszke: Csak most vettem észre a reagálásod.. Na először is arról, hogy mit nem mutatnak ami miatt élvezetesebb: PL nincs reklám, nincs úton útfélen világitós levél.
A villantásokat nem kívánom elemezni mert "attól függetlenül" -mint írtam.Viszont egy két tevékenységet mutatnak,a taktikai elemzéseken túl. Sajnos már az is felüdülés, ha skorpióra vadászik, vagy "faltól-falig" közlekedik a szobája felé...

horvathne82 2012.03.09. 23:08:15

@beacska: Láttátok ki készítette a fotót? Pejkó Gergő. Korleone Pejkó Ádám volt... Ez érdekes...

lilia6 2012.03.10. 09:22:14

Szerintem az Edina megszólalásig olyan mint Kinga a Barátok kozt-bol :) még a hangja is egy az egyben olyan

Tompó 2012.03.10. 10:01:15

@Polly Pudli Pötty: Az arcmemóriám tévedhetetlen, úgyhogy igen ő az!!

foxglove (törölt) 2012.03.10. 10:21:48

@Tompó: pedig hülyeségeket beszélsz...

ő a győzike nője: angelaambrus.enetixdemo.com/

Hurri Kán 2012.03.10. 10:58:55

@foxglove:
Jajj... már magától a honlaptól kifolyt a szemem. A többit meg se mertem várni :D

foxglove (törölt) 2012.03.10. 11:04:44

@gyvy: sajnos kénytelen voltam belinkelni, ha csak annyit írok, hogy "nem ő az", nem hiszi el senki:))

fulljampi 2012.03.10. 11:32:27

@Hori1: ez kimaradt, nagyon nagy púder, újranézem az ismétlésben.....de jó , hogy kiírtad :-)

cézé 2012.03.10. 12:30:44

@horvathne82: Nekem úgy tűnt, hogy csak az ő képeit készítette ez a Pejkó valaki. A többiek képeit Nánási Pál, ha hihetünk a képaláírásoknak.

edenhotel.hu/category/szereplok/

Elég szép képek egyébként. Nem a szereplők miatt, hanem a háttér, a táj miatt. Nem értek hozzá, de nekem tetszenek :)

ő-szinte 2012.03.10. 12:39:15

@foxglove: tudom, hogy buttttus vagyok, de mi köze van ennek a csajnak az édenhez?:-OOOO vmiről lemaradhattam...:-(

foxglove (törölt) 2012.03.10. 12:47:24

@ő-szinte: hát ez az, hogy semmi:) de van aki szerint ő Niki:)

ő-szinte 2012.03.10. 12:54:13

@foxglove: ótejóég! :-DDDDDDDDDDD

valszeg egy modell így elcsúnyítja magát... jó sok munkája lenne attól fogva, hehehehehehehe

ő-szinte 2012.03.10. 12:55:42

@foxglove: viszont megnyugtat, hogy akkor nem butultam el, nincs baj:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

vagy ez már off volt?:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.10. 13:43:58

időviharba kerültem, tegnap nem volt adás??

genevieve 2012.03.10. 14:00:58

@genevieve: és tényleg, látszik mennyire rutintalan vagyok ÉH ügyben:-DD

busifa 2012.03.10. 14:16:18

@foxglove:
szörnyű ez a honlap, összevissza ugràl, meg egyébként is...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.10. 15:28:12

@genevieve: nem volt, hétfő-csütörtök az adás:)

De most megy az ismétlés, ugye mindenki azt nézi?:D

Tompó 2012.03.10. 15:45:52

@foxglove: na jó, lehet hogy néha elfelejtem bevenni a cavintont....:)

LöncsVezér 2012.03.10. 17:01:16

Edina-Máté duó baromi szimpatikus nekem. Jellemző,hogy mindenki kiröhögte szerencsétlen Melákot amikor fetrengett a saját püréjében, csak Máté segített neki és űzte el a vihogó hiénákat.

dennis rodman 2012.03.10. 17:36:15

@LöncsVezér: azért ahogy leírtad nem egészen úgy történt..., nálunk pl Peti is próbálkozott segíteni neki az ágyra feltenni a "szerencsétlent"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.10. 18:48:27

Hát, ahogy nézem, a várakozásokkal ellentétben, ezt a sorozatot nem a Samsonite szponzorálja, hanem a mágneses csodamatrac.

genevieve 2012.03.10. 20:05:37

@neccharisnyás útonálló: ahogy elnézem az utolsó képet, inkább egy kárpit és szőnyeg tisztitó berendezéseket forgalmazó cég lehet a szponzor:-)

mocskosmacska 2012.03.10. 22:06:36

@cézé: Nekem különösebben nem tetszenek a képek. NOémi pl. egy 20-al néz ki idősebbnek magánál azon a képen. Pedig igazából szerintem nagyon szép lány, de azon a képen rettenetes

De ezeknek a plasztiknőkenek miért van mindig egy kiskutyájuk, akiket a gyerekükként szeretnek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.11. 00:07:23

@mocskosmacska: "De ezeknek a plasztiknőkenek miért van mindig egy kiskutyájuk, akiket a gyerekükként szeretnek?"
Mert LEGALÁBB testi fölényben vannak.

Müszélia 2012.03.11. 10:06:09

poszt szuper, de valahogy az éh nem lódítja meg annyira a fantáziámat, mint a vv. a vv-vel kapcsolatban még most is rengeteg ötletem van, és nincs kinek elmondani. hüpp-hüpp.

Leonce 2012.03.11. 15:12:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Levit imádtam:(
De szerencsére nem tűnt el:)

pekarszabi 2012.03.11. 16:27:45

Én Anikónak szurkolok, de talán legyen inkább (Ani)Kokó, mert attól lehet így felpörögni. Szeretem a pofiját, hasonlít Bambulára!
Csak az egyértelműsítés miatt: mayer14.mindenkilapja.hu/html/18545080/render/bambula
És kinek lesz bátorsága fiúk közül beállni T69.2SE upgraded mögé egyszer beállni?
Noémi miatt pedig komolyan aggódtam, mert a kiválasztáskor a nyilatkozatnál két komplett piramis/fenyőfa/miaszar lógott a fülébe, oszt nyúlt a bőre, mint nekem a fitymám megboldogult tinikoromban amikor nyujtogatni próbáltam a "szondámat".
Melákon pedig nem ér élcelődni, hát tegye fel a kezét aki még nem b.sz.tt be úgy hogy hányjon, szegénynek még az epéje is kijött. Onnan tudom hogy nem az agya, mertha a koponyaüregén rés keletkezett volna beszippantotta volna az egész ki.aszott Eédenhotelkettőt a fekete luk.

busifa 2012.03.11. 16:43:37

@Müszélia: gyere ât a VV 162-es poszthoz!

Hammy 2012.03.11. 20:51:01

Sziasztok! Nem is oly rég mutatták nekem ezt a blogot. De ez volt az első blog amiért úgy éreztem érdemes regisztrálnom a zsindexre. sírva röhögök a szereplőkön, az számomra viszont rejtély hogy kerülhetett be egy ilyen ostoba gyökér mint ez a krisztián, remélem kiesik az elején mert számomra egyáltalán nem vicces.

egyelőre: hajrá csíra

Ditti82 2012.03.12. 07:29:47

Kíváncsi vagyok az újakra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:26:10

@Hammy: pedig nem fog egyhamar kiesni. Pont azért, mert pl te is így vélekedsz róla (én is), mindenkiben megmozgat valamit, mindenkinek van véleményre róla, ideális karakter, egy jó darabig maradni fog:) Szerintem:D

@Leonce: nem tudok róla semmit, csak, h gyereket várnak:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:37:51

@Ditti82: jaj, sajnos erről tudok:D:D:D Köszönöm:)

Ha ezt nevezzük nem eltűnésnek, akkor tényleg:D:D:D Szegény, ez valami borzalom:D

Ditti82 2012.03.12. 08:42:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én még nem mertem meghallgatni, melóban meg pláne. XD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:45:33

@Ditti82: nem tudom, hogy mennyire ajánljam meghallgatni:D Egy mestermű, ez tény:):)

Szerintem, most férfi fog érkezni!

Hammy 2012.03.12. 09:11:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

sajnos van benne valami:) fogjuk még nézni egy ideig az idegbeteg fejét

Hammy 2012.03.12. 09:16:28

@Ditti82:

tejóég, most látom először ezt a videóklipet. szar a szám ádi is egy gyökér de levi cuki<3 :) hogy lehet ezt szépen, érzelmesen énekelni hogy "fröcsögjön"? bazze:D

kerdesek05 2012.03.12. 11:40:20

@Tompó: szóval
A Niki cigány is meg pornós is. Egyébként (most lebuktatom magam), de ez a "Niki" annó szerepelt a Győzike sóóóban, mint egy régi barát akivel "véletlenül" találkoztak amikor Amerikában (miami)jártak, csak akkor Angélának hívták a lelkem. Biztos azóta megváltoztatta a nevét.
?

Hammy 2012.03.12. 12:14:33

@kerdesek05:

www.rtlklub.hu/musorok/gyozike/videok/12203

és tényleg. bár elég rossz a minősége a videónak kivehető Niki arca. Bár szerintem nem cigány.

2012.03.12. 12:58:37

@ő-szinte: Imádom, annyira sötét :)

Pácsó Ármándó 2012.03.12. 16:36:02

@kerdesek05: Meláktól a következő Kaktusz alkalmával meg fog szabadulni az Anikó-Edina-Kíra trió (esetleg még Noémi is)

ő-szinte 2012.03.12. 20:07:18

van másik poszt? lusta voltam megnézni...

Hurri Kán 2012.03.12. 20:08:34

@ő-szinte:
Rengeteg másik poszt van :)

mocskosmacska 2012.03.12. 21:30:39

Le vagyok maradva. Niki és Noémi hogy lettek ilyen öribarátnők?

Iron 2012.03.12. 21:45:39

Nem ütötték le a magas labdát (meg hát hülyék is ehhez), pedig ez a csávó lehetett volna az Uj Péter... :P

mocskosmacska 2012.03.12. 21:50:56

Ezek inkább élveznék a medencét, mint itt mindenen kombinálnak.

mocskosmacska 2012.03.12. 21:51:43

Akkor jön a kurvás titkárnő party?

Ditti82 2012.03.12. 21:51:48

Niki tényleg borzalmasan olvas...

Ditti82 2012.03.12. 21:53:44

Mennyi volt, 1200? :D

mocskosmacska 2012.03.12. 21:53:47

Szerintem itt a lányok úgy fogják elképzelni a titkárnőket, mint ahogy a pornófilmekben ábrázolják őket.

mocskosmacska 2012.03.12. 21:56:15

@Noname Cowboy: Noémi és péter már melegít rá.

Ditti82 2012.03.12. 22:04:23

Ez a gyökér se olvasson, ha lehet egy kérdésem.

Ditti82 2012.03.12. 22:05:02

@Ditti82: Kérésem, természetesen.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:05:52

Valaki szóljon rá Mátéra, hogy húzza fel a nadrágját.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:07:00

Játék végére mindegyik paranoiás lesz, aki túl komolyan veszi ezt az egészet.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:07:47

Máté nem volt út erotikus, pedig edina az volt.

Ditti82 2012.03.12. 22:08:45

@mocskosmacska: Nőknek általában jobban megy.

Ditti82 2012.03.12. 22:09:14

Most Péter rókázza össze a hotelt?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:09:52

Krisztián és TAmás megy farkat méregetni az új fiúhoz.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:10:57

Krisztián főmacsó mellett TAmás lesz az almacsó. Remélem, hogy kiesik valamelyik.

Atok 2012.03.12. 22:12:18

Lol, ez a Tomigyerek... degaz...

Ditti82 2012.03.12. 22:12:33

@mocskosmacska: Mindkettő opció nincs?

Péter obégat?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:15:04

Azt miért nem mutatták, amikor a fiúk körbehugyozták a területüket?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:15:54

@Ditti82: Hát, az édenben minden megtörténhet....

mocskosmacska 2012.03.12. 22:17:14

Szerintem nem az újfiú volt flegma, hanem a régi fiúk kezdtek el izmozni, hogy ők mekkora macsók és mutogatni, hogy ez az ő területük.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:18:04

Ez a kis állatka mi? Nagoyn édes.Remélem a gyökerek nem mennek a közelébe.

will 2012.03.12. 22:19:44

Máté enélkül a műsor nélkül kb ez lesz egy éven belül: www.youtube.com/watch?v=QBT9xW84a00&feature=related

will 2012.03.12. 22:20:49

@mocskosmacska: Ilyen dumák, hogy "mi, akik itt a vezéregyéniségek vagyunk". Ilyet magáról elvből nem mond senki, még ha így van is. Pláne hogy nincs így.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:23:53

@will: Szerintem röhejesek voltak a fiúk.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Köszi, nagyon édes. Remélem krisztián nem veszi észre, mert kötelességének fogja érezni, hogy egy lándzsával levadássza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 22:26:54

@mocskosmacska: :D:D, ez tuti:), csak megmentik tőle szegényt, de annyira édi votl, ahogy a mancsát még le is tisztogatta:D

JOKKA21 2012.03.12. 22:28:01

Ekkora parasztokat, akiknek a TSZ elnök esik ki a szájukból hol találtak?Dorothy puszi a cipődre.:)

will 2012.03.12. 22:28:21

@mocskosmacska: Krisztián versus mosómedveszerűség harcban bármennyi pénzt felteszek a mosómedveszerűségre... Agyatlan az a csávó, szerintem szülői felügyelet nélkül a reptérre nem jutott ki.

ő-szinte 2012.03.12. 22:29:18

a krokis matrasssz teccccik:-)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.12. 22:29:23

Máté: Noémivel jókat lehet nevetni. Rajta meg még többet! Priceless! :D

Ditti82 2012.03.12. 22:33:52

Könyörgöm, Krisztiánt minél kevesebbszer vágják be, mert ha csak hallom, elhülyülök...

Ditti82 2012.03.12. 22:40:34

Péter... Kész... :D

JOKKA21 2012.03.12. 22:43:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Már nem.Te jó leszel nekem.:) Ki az a Henk?

Mennyi lehet az éden hotelesek IQ-ja?Az egész brigádé van összesen 200?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:45:14

@JOKKA21: Azért képesek az önálló lélegzésre és a rendeltetésszerű wc használatra, úgyhogy közelíthet a 200-hoz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 22:49:20

@JOKKA21: ez az új gyerek nem is olyan borzasztó, de lehet, h tévedek:)

(Henk az egyik régi kutyám neve, sajnos már nincs köztünk régen)

@mocskosmacska: ezzel viszont nem lehet nézőket szerezni:D

ő-szinte 2012.03.12. 22:49:36

@JOKKA21: asszem kicsit túlértékelted őket:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.03.12. 23:04:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem szimpatikus.Sajnálom a kutyád, azt hittem valami szépfiú, aki elvett előlem.:)

@mocskosmacska: :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.12. 23:08:01

@Pácsó Ármándó: Ez nekem is jól esne!

@Ditti82: @Noname Cowboy: Noémi taktikázik, több van benne, mint amit mutat, igazi talpraesett, két lábbal a földön járó nő.

Kíra jól nyomja, a csajok között a legnagyobb taktikus.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.12. 23:10:22

@mocskosmacska: Elég gyökér módon viszonyultak új lakótársukhoz!

@will: @Ditti82: Iszonyú gyík ez a Krisztián, remélem, minél előbb kiesik!

rambo1 2012.03.12. 23:30:57

Az tetszett már az előző szériában is, amikor egyik fiú mondja a másiknak, hogy majd ő kiejti...
Már itt is mondta ezt valaki, fasza nagyon, egy droidnak is triviális, hogy azonos nemű nem tudja kiejteni a másikat.

Ez a fiú csapat nagyon gáz bazmeg, nem tudom, ki válogatta őket össze, de keményen megszopatta magát, nem lesz könnyű így jó műsort csinálni.

Pácsó Ármándó 2012.03.13. 00:04:51

@Peter_Cs: Igen, Noémi már elsőre se ostobaságból rakta Ádám elé a kaktuszt, csak utána megjátszotta magát. Edina hogy ráérzett, hogy a Gábor-marionettes hasonlat Nikitől jött, bár Noémi ezt tagadta, szóval megy itt az átb@szás meg az egymás bemószerolása a másik előtt ezerrel. Minden csaj a taktikázik, a fiúk ezen a téren eléggé harmatosak.

LöncsVezér 2012.03.13. 03:32:04

Noémit lazán non-stop feliratozzák :D :D

LöncsVezér 2012.03.13. 03:44:05

Pít: "Szép nő vagy amúgy!" :DD

JOKKA21 2012.03.13. 08:38:43

@Peter_Cs: Kíra bejön neked?Szerintem nagyon tré nők vannak az édenben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.13. 08:56:52

@LöncsVezér: De miért? Teljesen érthetően beszél!

@JOKKA21: Jó csaj!

kozi001 2012.03.13. 10:13:23

@JOKKA21: És Edina?
Mondjuk ő se "vacakol" Mátéval.
süti beállítások módosítása