Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x03

2012. március 08. 07:50 - sixx

A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma valakit kihajítanak a hotelből, mint macskát szarni és este kinyílik Pandora szelencéje, "ami tovább növeli az amúgy is pattanásig feszült helyzetet", ezt nem én találtam ki, esküszöm.

Na, reggel, mi más, Péter zacsit, Máté lustán balra igazított farkat villant, kicsivel több infó, mint amire szükségünk volt, de mindegy. Melák Krisztián Aphrodité antitéziseként ereszkedik a habokba, láthatóan nehezen mozdul, tán bebaszott? A reggelit nem az asztalnál, hanem a nappaliban kapják, terülj a asztalkám rendszerben, Edina a haját egy oldalsó varkocsba fonja, mint valami elbaszott indiánlány, és hoppácsak, az egyik legyezőpálma mögül becsikorog T69.2 SE, borítékkal a kezében, amiben Muzsikus Tamás választása, azaz a fiúk feliratos kartonlap lapul, és ezt most valamiért meg kell mutatni. Ha valami kunsztot várunk, csalódnunk kell, nem lesz, ez csak azért van, hogy baszakodjon az agyukkal. Melák is így van ezzel, mert azt hitte, valami feladatot kapnak, aminek teljesítése végett védettség jár egy fiúnak, ki a faszom beszél így egyébként, de komolyan?

T69.2 SE kigurul, Ádám2, Melák meg Fátter Gábor a mödanszié partján tart egy ad hoc törzsi tanácsot, mi van ezzel a papírral? A Muzsikus tudja, majd kiverem belőle, mondja Fátter, nem probléma, mindenki foglalkozzon a saját párjával, tessék nevelgetni őket. Nem is ártana, mert odafent Csíra Kíra és Edina éppen arról beszél, hogyan lehetne kibaszni a hotelből Melákot és Mátét. Edina élete kész rettegés, a többiek kispécizik majd, mondja, ez nem tom mit jelent, lehet spoilereket tesznek a fejére, és gurítják? Vagy a kipécézikre teccett gondolni? Csíra kicsit hülye, szerinte Melák nem fontos alkotóelem itten, egyszer nézne bele azokba a szemekbe, megértené, miért nem mond ellent senki a csávónak.

Odalent megjelenik egy iszonyú cuki, ormányos állat, amiről sem első, sem nyolcvanadik pillantásra nem tudom mi az, de mivel az Oreo kekszet szereti (azt lopja éjjelente a szerencsétlenektől), menten belopta magát a szívembe, remélem a félhülyéket nem engedik a közelébe. Melák és Ádám2 a védettség miatt háborog, hogy van az már, hogy mindenki, aki bejön, az kap? Biztos lemaradtam valamiről, ki kapott itt védettséget? És mikor? Melák legszívesebben saját két dolgos kezivel baszná innen ki Muzsikust és Denás Adriennt, semmi keresnivalójuk itten, mondja. Carlos hozza a csillogós levelet, Műanyag olvas, ma egy fiúnak távoznia kell, válasszátok ki, ki legyen az, hehe, van humorérzéke, biztos a műszájjal együtt vette, akciósan, olcsóér'. A levélben egy kaktuszceremónia nevű baszról tájékoztatnak, amihez elegánsan kell felöltözni. Na, hajrá.

Csíra öltözködés közben is agyal, Edina rá van tapadva Melákra, ezzel kezdeni kéne valamit, mondja Péternek, aki. ha jól látom, az elegancia jegyében fehér térdgatyát húz. Most látom csak, hogy a szingliszobában a szekrény kérdését három rozzant almásládával oldotta meg a berendező, innen is gratulálunk. Nna, jön a kaktuszceremónia, Péter fekete ing - fehér csokornyakkendő - fehér térdgatya - fekete tornacipő kombójától minden rendes embernek rémálmai lesznek sokáig. A buli lényege, mint T69.2 SE elmondja nagy nehezen, hogy a csajok annak adjanak egy kaktuszt, akit nem szeretnek, ennyi. Ja, és aki a legtöbbet kapja, az kiesik. A felkonfba becsúszik pár rögtönzött mondat is, amitől majdnem szétesik az egész jelenet, ragaszkodni kéne a leírt mondatokhoz szerintem. A ceremóniát nagytotálban mutató kamera képén látszik, hogy az operatőr sok CSI Miamit nézett, a képernyő felső harmada konkrétan narancssárgában fulladozik, nem kéne erőltetni.

Namármost, azt nem tudom, mi lesz, ha holtverseny alakul ki, de ne menjünk a dolgok elibe. Melák vagy a naptól hunyorog, vagy csak idegességében tikkel, de a szeme kezd nagyon mocorogni. Fátterben van egy kis borzongás, mert még nem megy neki rutinból a kiválasztósdi. Műanyag kezdi a mókát, Máté kap egy kaktuszt tőle, mert távol állnak egymástól. Máté leizzad. Adrienn Ádám2-nek adja, mert baszogatja két napja. Csíra Meláknak nyomja a tüskés cuccot, mert nem helyénvaló, amit tesz, mire a csávó bal szeme elkezd külön életet élni, kezdek félni tőle. Melák idegbeteg, de leplezi, (kivéve a szeme), és kijelenti, hogy ő itten több kaktuszt nem kap, leszarja. Noémi gyön, ő azért teszi arra, akire, mert rá úgysem tesz más, ami fair, de az nem, hogy ezek után Ádám2 elé teszi le a növényt, bazdmeg, ott van előtte már egy, nem látod? Műanyag feje egy tanulmány.

Edina jön, és amikor azzal kezdi, hogy sok embert meg fog lepni, első körben azt vizionáltam, hogy belebassza a kaktuszt a mödansziéba, és előadja a Gecigránátot Fluor Tomitól albánul, de nem, csak közli, hogy saját magát veszélyezteti ezzel, de figyelmeztetésnek szánja, mert elege van abból, hogy Melák pincsikutyája. És leteszi elé a cuccot bazdmeg, ez nem csinál segget a szájából. Ez az a pont, ahol Melák bal szeme letépi láncát, és mint őrült szaggatja szét a tér-idő kontinuum szövetét, tessék, megmutatjuk.

Ugye. Na még egyszer.

Melák szerint mindenki sokkot kapott, mert az HOGY LEHET, HOGY EGY ILYEN LÁNY ILYET MERT TENNI ŐVELE, és megjegyzi, hogy két kaktusz Csírától, ez a fasz el sem tudja képzelni, hogy az ő választott párja esetleg unja a fejit. Ez a faszi annyira sötét, Alekosz egyetemi tanárnak tűnik mellette. Hiperaktív Anikó van hátra, aki kitolhat Ádám2-vel vagy Melákkal, de tehet egy kaktuszt mondjuk Muzsikusra, ás akkor holtverseny van, de nem, felvállalja a véleményét, és kibassza a hotelből Ádám2-őt, aki még az utolsó pillanatban is egy arrogáns gyökér, és ahelyett, hogy kedvesen mosolyogna a hatcentis műszempillával a fejét turbózó Hiperre, beszól, hogy reméli, tudja a dolgát. Aztán meg pofára esik, és 3 kaktusszal mehet a picsába, Műanyag így egyedül marad. Melák majdnem sír, de ahelyett, hogy örülne, hogy megúszta, tovább ássa a sírját és fenyegetőzik, most én jövök.

Ádám2-től egy montázzsal búcsúzunk, és jöhet a lecsengés, amit Műanyag azzal indít, hogy üvöltve küldi el a kurva anyjába Noémit, sötét, agyatlan barom vagy bazdmeg, nyit erősen, legszívesebben fejbe rúgnálak. Azt megnézném, a szlovák csaj vagy 15 centivel magasabb. Miért nem értelmezed a kérdést, te szerencsétlen bazdmeg, lovallja magát egészen orderáné stílusba a kacsaszájú, mennyi az ikuszinted bazdmeg, hülye picsa vagy bazdmeg. Király. Hiper nagyon élvezi a dolgot, mert ő tudta, hogy Műanyag egy büdös paraszt. A hirtelen szinglivé avanzsált vállalkozónő tovább füstölög a kanapén, csak szólok, hogy majd amikor a párválasztón beállok valaki mögé, annak a képébe röhögök. Ez tényleg ennyire agyatlan? Fátter vissza is szól neki, hogy ki nem szarja le, hova állsz, álljál, bazdmeg.

A két sebzett vad, Műanyag és Melák a taktikát egyezteti, Melák továbbra is azt gondolja, hogy Edina fejit Csíra beszélte tele, Műanyag viszont üti a vasat, nem, nem, Edina egy geci, meglásd. Melák terve, hogy majd Műanyag és Edina is mögé áll, és akkor jól kiejti Edinát. Hiper a nappaliban elkezdi a túlmozgásos produkcióját, almákkal szimulálja a helyzetet, ez tényleg látta a Királyt, ahogy az első évadban a kavicsokkal szórakozott, csak menet közben elfelejti, hogy hívják a többieket, Csíra ott is hagyja a megbeszélést. A cél Hiper szerint Műanyag hazazavarása. Csíra inkább elmagyarázza Meláknak, hogy egy gyökér, és térjen magához, ne legyen már ennyire paraszt Edinával. Fátter a szoba teraszán azt mondja Muzsikusnak, sajnálja Ádám2-t, de láthatóan leszarja a dolgot.

Kaja után levél, Műanyag költözik a szingliszobába, Csíra meg Peti meg egy párt alkotva megy a jaguárszobába. Melák tisztázni akarja a dolgot Edinával, ami annyit tesz, hogy üvölt, és lehordja mindenféle idióta, aljas rohadéknak, ezzel nagymértékben erősítve a kettőjük között eleve fennálló bizalmat, gratula. Melák szerint csak ő áll Edina mellett, és soha nem irányította, nem is érti, ez honnan a faszból gyött. Ó jaj, de buta vagy te bazdmeg, viszont reality-karakternek kiváló. Melák tovább ássa saját sírját, az a bajod Edina, hogy domináns akarsz lenni, pedig szépen be kéne pucsítani, a szádba betenni a citromot oszt kussolni. Edina kis híján agyvérzést kap ilyen mértékű stupiditás hallatán, az a szerencséje, hogy nem hallja a riportszobás interjút, amiben Melák kijelenti, hogy Edina sehova nem állhat, csak mögé.

Este levél, pandora, mindenki ül és körmöli a kérdéseket. Műanyag kiélt markotányosnőnek sminkelte magát a jeles esemény kedvéért, Denás fején a pántra nincs ésszerű magyarázat. A kérdések közepesen kemények, Noémi, ki akarod ejteni Műanyagot? Hát, ha az a kérdés, hogy én vagy ő, akkor ki hát. Ki lesz a szövetségesed, Melák? Majd valaki. Peti, ki az, akivel szívesen tolnád a játékot? Edinával. Ennyit arról, ki mögé állhat csak Edina. Melák beszólongat, mert nem bírja cérnával, már tudjuk milyen nő Edina, aljas geci. Nem félsz, Edina? De. Műanyag, te meg Melák mögé állsz? Nem biztos. Hazudik persze, de ez itt normális. Denás, dugnál a maradásért? Nem, vannak erkölcsi normáim.

Este piálás, Melák felelősségre vonja Edinát, miért nem kértél bocsánatot? Edina beint, kérjen, akinek hat anyja van. Muzsikus aszongya Noéminek, hogy ha beáll mögé Műanyag, akkor is Noémit választja, Máté meg galuskás hangon rámutat, hogy Denás úgyis mögé fog állni. Műanyag szerint Denás Melékot választja majd, egész kis hárem fog ott állni, három nő még nem is sorakozott fel egy faszi mögé, ugye? Bár, az a nő, aki képes úgy beállni egy csávó mögé, hogy közben van szingli is, az meg is érdemli. Noémi jelzi Péternek, hogy Muzsikus mögé áll majd be, de csak azért, hogy kiejtsék Műanyagot. Mindenkinek jár az agya, majd holnap kiderül, mi lesz ebből. Az egyik utolsó jelenetben Péter skorpióra vadászik a sötét szobában, kis kínlódás után sikerrel, közben Csíra hangosan röhög. Máté pedig folytatja Edina becserkészését, mert őt aztán hidegen hagyja Melák meg a kis terve. 

Címkék: éden hotel
430 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éder mester 2012.03.08. 11:39:13

Ha Peter Jackson valamikor leporolja A Gyűrűk Ura trilógiát, remélem Mordor szemének becastingolják Krisztiánt.

Javasolom a Matuka nicket a gyereknek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 11:40:20

@Hana30: és mindezt 19 évesen, amin azóta is röhögök:D

@hha96: állatos csatornát is a tv újságban láttak:D

@vesa: szia, üdv itt, a macska meg cuki:)

Eruka 2012.03.08. 11:40:32

@hha96: hát én ennyi idősen azért már elég jól, érthetően formáltam a szavakat pl.. :D
egyébként természetesen nem akadémikusokat vártam a műsorba, de azért le tud döbbenteni, hogy léteznek ilyen véglények :D

állatos csatornán.... :D nyihihi! :D

beacska 2012.03.08. 11:44:14

nnna, megnéztem a tegnapit:
két kedvencem lett: Edina és Anikó. Anikó nagyon okos döntést hozott: két ellenfelét is elbizonytalanította (Edina és Niki). Bár az indulataink azt mondatják velünk, hogy Krisztiánt kellett volna hazaküldenie, de így sokkal érdekesebb a dolog....
Nem vagyok benne biztos, hogy Niki beáll Krisztián mögé. Ha elhitetik vele, hogy 2 is beállnak rajta kívül (Edina és Adri) oda, akkor bármilyen balga lépésre szánhatja el magát....Krisztiánon kívül nem hinném, hogy bárki más mellett lenne esélye...

Adrit sajnálnám, mert nekem is kezd szimpatikus lenni. De szerintem Niki egyenlőre marad.

Azt meg nem értem, Anikó miért találta Ádámot erősnek: Niki tökre hülyére vette...

Kürosz 2012.03.08. 11:45:56

Krisztián telitalálat a szerkik részéről, a Pistagyerek gyenge kezdő volt hozzá képest.

Remélem sok alkalom lesz még arra, h röhögjünk rajta. :)

beacska 2012.03.08. 11:47:24

@Kürosz: igen, én is ezt gondolom ;) és ugyanez igaz Nikire is.

Kürosz 2012.03.08. 11:53:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

remélem is, mert sixx egyelőre még nem vágta ki, és nem hintette be a helyét sóval.

már félve merek beleolvasni, mert tavaly is többen nem bírtak magukkal, és fontos volt kikotyogniuk, h Kristóf nyert.

az ilyet egyből le kéne tiltani, IP-cím alapján.

Móka na 2012.03.08. 11:53:57

@beacska: ohh Kürosz? Hol hol? Én nem láttam...

Móka na 2012.03.08. 11:55:02

Oh remélem Sixx valamikor elsüti a Nagycsapat poént. Hogy ez milyen széppppppppppppp

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 11:56:21

@Móka na: feletted, nem látsz?:D

@Kürosz: sőt, levágni a kezüket, mert mozgó IP cím is van ám:D Nyilvánosságra hozni az adataikat, és megverni őket:D (na jó, nem:))

Móka na 2012.03.08. 11:58:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Jó már megvan, de nincs avatar, nehezebben ment, amúgy anno meg volt sz.
Kérlek Kedves Dorothy, stb. csillapodj le, mert tényleg rossz vége lesz. Kihívlak egy futóversenyre....!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 12:00:33

@Móka na: sztem is, mintha lett volna...:O Hova futunk?:)

Hajrá Adrienn!:D

Hana30 2012.03.08. 12:02:14

Szerintem a következő felállás várható:

Melák - Ordenáréné
Edina - Máté
Noémi - Muzsikus
Anikó - Gábor
Kira - Peti
és Adrienn megy a levesbe.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.08. 12:03:12

Csak annyit szeretnék mondani, hogy ezt a műsort nem nézem csak olvasom, de az az ormányos jószág tök jó. Még sose hallottam róla, sőt a fotón sem vagyok biztos benne, hogy éppen ráharap arra a kekszes papírra, vagy hogy van a feje?
Köszönöm.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 12:04:15

@Hana30: Még mindig tartom a véleményemet, hogy ez annyira túl egyszerű lenne:D Kell valami csavarnak lenni benne!

Hana30 2012.03.08. 12:06:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igazad lehet, majd meglátjuk!
Az egészben az a vicces, hogy Ordenáréné milyen rohadtul magabiztos. Szerintem még mindig nem érti a játék lényegét!

jo.e 2012.03.08. 12:27:23

Nekem az egészben a korral járó "bölcsesség" tetszik a legjobban. Fátter Anikóról: "nagyon jó partner, csaj - békén hagy", Máté Adrienről (?): "nagyon jó a kapcsolatunk - keveset beszél hozzám"
Komolyan, mintha csak házasok lennének :)))
----
Krisztián meg szó szerint félelmetes. Sztem Edinában benne van az ideg, hogy egyszer 'nyakonvágja őt...

szepi79 2012.03.08. 12:28:33

@Hana30: szerintem ez erősen függ a sorrendtől. mert ha elsőnek/Adri előtt/Edina előtt Műanyag választ, akkor korántsem biztos, hogy Szemrángás mögé áll be, lehet Zenész mögé helyezkedik, akkor meg repül.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.03.08. 12:35:59

A Melák Krisztián gyilkos tekintete kegyetlen :))

jo.e 2012.03.08. 12:36:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A csavar majd a köv. kiszavazósdikor jön el, amikor - hogy is írta - Ordenáré úgy kib..sza Melákot a játékból valahogy, h. öröm lesz nézni. Sajnos a 19 évével nem tudja elképzelni, h. létezik a földön olyan nő, aki szerint ő nem domináns, hanem csak szimplán bunkó...

herut 2012.03.08. 12:56:00

HÉ ruháit szintén az a stylist produkálja , aki a csatkai búcsúnak is dolgozik?

Liller 2012.03.08. 13:01:40

@jo.e: nemhogy domináns,de diktatórikus,ahogy Kíra mondja:)))

Hana30 2012.03.08. 13:07:24

@szepi79, első ezen a néven: Igen, igazából minden attól függ, hogy ki, kit követ. De Melák nagyon téved, ha azt hiszi, hogy Edina bajban van, mert nincs ki mögé állnia. Ott van Máté és amint hallottuk Péter is. Tehát egyenlőre nincs még egy olyan lány a házban, aki olyan biztos lábakon állna, mint ő. a többi lány azt hiszem, nem mondhatja el magáról, hogy tárt karokkal várják akár két helyen is.

Hana30 2012.03.08. 13:09:36

Azt hiszem a társaságot megfigyelve nagy betűkkel kell, hogy leírjam:
"NEM MINDEGY, HOGY AZ OKOS HÜLYÉSKEDIK VAGY A HÜLYE OKOSKODIK!"

tomware · http://tomware.blog.hu 2012.03.08. 13:16:06

Az ormányos medve valószínűleg nem csak a legjobb arc a házban, de szerintem ő vezeti az intelligencia szerint rangsort is. Aztán jön az intelligens mosópor, a delfinek a tengerben és csak aztán a szereplők.

tovabb a jezsovi uton 2012.03.08. 13:39:54

bróker máté miért olyan zilált mindig, mintha napok óta evés, avás, és ivás nélkül harcolna a dzsungelben, soxoros túlerővel szemben???

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 13:42:40

Nyakérem eisjóvót.
Azt mondja meg valaki, aki érti:
1. miért Dénás? Az a neve?...
2. hogy lett Péterből és Kírából egy pár a Műanyagból meg szingli? Mármint miért pont ők és miért nem Péter és Műanyag? Van-e ebben logika vagy, CSAK és kész?

Ádámka viszlát haza ezért a két napért kár volt odarepülni :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 13:53:40

@Líder Máximo: szijaöcsi nincs stream majd csütörtökön fent lesz a honlapon és végig lehet nézni Kubában is :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 14:01:02

@Líder Máximo: jó nagy kan ha az anyja nevezte be málészáj...
@ő-szinte: elég lenne megmosni
olo

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:04:40

Ezt a Péter-Csíra leosztást én se vágom, miért nem jó nekik a Péter-Noémi, MuzsikusT-Csíra páros?

beacska 2012.03.08. 14:13:18

Péter mellől Tamás elvitte Noémit, Adrienn pedig Kíra mellől Mátét.
Így maradtak ketten, beköltöztek a szinglibe.
Mikor Niki mellől kiment Ádám, Niki nem maradhatott a Páros szobába, tehát ment ő a Szinglibe, a két szingli meg ment a Párosba, innentől párként...

sermon 2012.03.08. 14:34:10

megjegyzem csendben, hogy a viasat elkövette azt a fail-t, hogy tegnap délután a(z adásba került) kiesése előtt már levette ádám2 fotóját a szereplők közül.. :D

genevieve 2012.03.08. 14:51:05

@jadebulgari: kérlek szépen akkor én most megszakértem neked a dolgokat:-)

1. Dénás? vagy a diannás (az alkoholisták isszák), vagy a kannás szavakból módosult:-)
2. Volt egy kis helycserés támadás, hogy még érdekesebb legyen a műsor, ezért lettek ezek a párok:-)

Ádám kiesését lájkoljuk:-)

Sudu 2012.03.08. 14:51:35

@sermon: Már tegnapelőtt sem volt fenn az oldalon. Akkor azt hittem, csak én vagyok béna és nem találom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 14:56:12

@genevieve: áh értem köszi
@beacska: ezt is köszi így világosabb

és ma vajon melyik nyőiszemély megy haza? jó lenne a csalánszájú... nemceretem

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:56:50

@Sudu: Én meg HÉ neve mellett kerestem a zárójeles számot, de valamiért lemaradt :-)

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:58:52

@jadebulgari: Adrienn, Duckyface meg beáll Rémszem mögé mert ő a "B terve"

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 15:00:32

@Pácsó Ármándó: asszép, de Rémszemnek Kacsacsőr a b-terve nem? ú mennyi b-terv hogy fogják ezek ezt a sok taktikát bírni agysejtekkel? :D

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 15:02:26

@jadebulgari: Kacsacsőr= Duckyface( Kacsaarc)=Csalánszáj=Plasztik=Műanyag=Niki

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 15:06:08

@Pácsó Ármándó: :D ne zavarjál bele ez egy nyő vagy egyszerre mind az 5? :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 15:16:29

@Móka na: Mi ez a cipőfetisizmus,hogy mindenkinek az lett az avatarja? Titkos szekta? És nem sörözök, mer' az olyan szélsőséges...

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 15:16:51

@jadebulgari: :-)
Nemcsak egyszerűen egy nő, hanem egy mai magyar kórtünet

Ditti82 2012.03.08. 15:18:39

Hát uhhhh... Krisztián szeme... Jájjjjj... :O

szepi79 2012.03.08. 15:19:38

@nyílegyenes labirintus: az a durva, h én se tudom, mi is ez pontosan, de engem is rávettek, mer nőnap van. de holnap már nem lesz, olyan új avatárt csinálok magamnak, hogy kettéreped az ég.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 15:20:17

@nyílegyenes labirintus: talán gyere az "anyahelyre" és megtudod:D

@Ditti82: nem tudom, mi a problémád vele:D:D:D:D:D

Móka na 2012.03.08. 15:21:14

@nyílegyenes labirintus: Igen szekta, de nem titkos.. kampányoltak a csajok, ÉH1-es cipős banda, így keress te is gyorsan valami labirintusos cipőt. Segítsek? =)) heheheh

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 15:22:48

@nyílegyenes labirintus: van egy fekete, domina csizmám:D Még mindig kampányolok vele:D

Móka na 2012.03.08. 15:28:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @nyílegyenes labirintus: Mindenkinek azt a csizmát ajánlja, de talán neked jól is állna =)).

Ditti82 2012.03.08. 15:30:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Csak a frászt kaptam tőle, amikor megláttam a posztban. Sixx meg rá is duplázott, biztos ami biztos. XD

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 15:33:49

@szepi79, első ezen a néven: rózsaszín műanyagpapucs nőnap alkalmából? Kőkemény! :)

@Móka na: Nem köszi, van egy teljesen szaros gumicsimmám, hozzám max. az illik, semmi helyre kis topán. muhaha

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

na, a domina csimmma az jó. :) Majd visszanézek hozzátok, de már nincs annyi időm mint tavaly volt. :9

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.08. 16:24:08

@Móka na: nem férfi csizma, de ki tudja:D

@Ditti82: én nem nézem meg, mert akkor egész nap röhögök, tegnap este is azt tettem:D

@nyílegyenes labirintus: sajnálom:S Küldjem a csizmát?:D Nikit tudom benne elképzelni:)

2012.03.08. 17:16:56

:DDD Krisztián szemöldök rángásából és szem gúvasztásából szerettem volna gif-et, de kérni se kell! Feliratozhatnák magvas gondolattyát mert sokszor nem értem mit mond. Pandorán mit mondott Adriennek a viselkedésével kapcsolatban?

2012.03.08. 17:21:26

Mit jelent az hogy denás?

milettvolnaha 2012.03.08. 17:24:23

@sixx:

te egy kulturális fellegvár vagy.

2012.03.08. 17:32:25

Itt MMKK tanulok valamit, és még mondják, hogy a TV-ből csak a szemét gyün :)

dennis rodman 2012.03.08. 17:35:15

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az ÉH extra szórakoztatóbb mint az alap előadás.Itt nem a villantásokra gondolok elsősorban.

cézé 2012.03.08. 18:12:09

Krisztián basszus, nem semmi, remélem sose esik ki, mert iszonyú szórakoztató a gyerek :) Szellemi szintje ÉH1 Pista nívója körül mozog, csak ebben van még hozzá némi rosszindulat is. Nyerő párosítás :)

Timi272 2012.03.08. 18:30:17

Nem vágom mit aggódtok Edina miatt. Evidens hogy Máté mögé áll mert aranyosan összemelegedtek. Mindenkinek lesz párja csak Miss Röffencspofa(Adriennek) nem, hacsak nem lesz ma valami váratlan fordulat.

kela-bá 2012.03.08. 18:44:58

Ma minden virágbolt minden virágát minden NŐNEK !

haruka 2012.03.08. 18:45:24

Koatik a miskolci Vadasparkban is vannak, ha valaki szeretné látni őket közelebbről, és tényleg jófejek. :)

Remélem ma sikerül kipicsázni Műanyagot, bár szerintem be fog állni Krisztián mögé, és Adrienn pakolhat.

zilia 2012.03.08. 18:51:19

Sziasztok, csak engem zavar T69-esünk feje? Az a kiélt, felpuffadt arc.. Rengeteget dolgozik szegény, nem tudja kipihenni magát. Nem csoda h darabos a mozgás és beszéd. Elavult ez a modell már.

beacska 2012.03.08. 18:55:08

@Timi272: :)szerintem Krisztiánon kívül ezt mindenki tudja (MOST már talán ő is...talán...de ez sem biztos ;))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.08. 19:21:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem most még nem kell bele csavar. Ráadásul ezek mind egytől egyig annyira unalmasak, hogy még feltételezni sem tudom róluk, hogy konspirálnak valamit. Niki tuti sokáig marad, a Kíra (vajon tényleg így anyakönyvezték?) Peti páros jó és az Edina-Máté is.

Cseresznyéskert 2012.03.08. 19:46:23

Mi a francért kell szlovákozni Noémit? Ez nagy faszság. Én értem, hogy ez nem észkombájnok gyülekezete, de akkor is, ez egy olyan minimum, tényleg. És Sixx is szlovákozza, ami tőle is elég nagy faszság. És nem jópofa. Ebben a játékban a játekosok inkább hideget kapnak mint meleget, és röhögi őket szinte mindenki, de ugye az emberi tulajdonságaik miatt ócsárolják őket, nem a származásuk miatt. A szlovákozás kibaszottul bántó. Szóval nekem, aki egyébként élvezem a műsort és régóta olvasom a blogot is, összerándul a gyomrom, amikor egy magyar nőt poénból szlovákoznak.

foxglove (törölt) 2012.03.08. 19:52:56

@Cseresznyéskert: ő szlováknak vallja magát, hadd döntse már el ő.

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:01:14

Én nem hallottam, hogy szlováknak vallotta volna magát. Azt mondta, Szlovákiából jött. Az nem azt jelenti, hogy szlovák. Ha egy magyar játékos Amerikából jött volna, és elmondja, hogy "hello, Amerikából jöttem", akkor az már amerikai? Egy frászt, ha amerikainak mondaná magát, azon filózna itt a kommentelő közönség, hogy a ribanc már nem is tartja magyarnak magát:) Nem akarom mellékvágányra terelni a beszélgetést a játékról, nem célom, hogy szétoffoljam a topikot, csak megjegyeztem, hogy engem zavar. Ennyi.

foxglove (törölt) 2012.03.08. 20:08:33

@Cseresznyéskert: kösz, hogy elmagyaráztad a különbséget, megtisztelsz. LOL.

Egyébként meg:
edenhotel.hu/2012/02/15/noemi/
00.40.

ő-szinte 2012.03.08. 20:10:39

@foxglove: én is azt értettem, hogy ő szlovák...:-O

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:13:35

@foxglove: Na bassza meg, tényleg szlovák:) Eszem faszom megáll:) Mea culpa, ez most vicces volt, majdnem megvédtem egy szlovákot a szlovákságtól:)))

dennis rodman 2012.03.08. 20:14:25

@Cseresznyéskert: a hivatalos honlapról:
"Szlovákiában született, 21 éves koráig Nagykaposon élt, de nyáron Pozsonyba költözött."
Csak max magyar nezetiséget lehet feltételeni.

zaphodbeeb 2012.03.08. 20:18:50

A Pittát meg ne báncsátok na! Van az a közeg, ahol jópofa és még okos is. Lásd Aranypart. Ott annyira tré volt a színvonal, hogy Pitta emelt rajta.

ő-szinte 2012.03.08. 20:22:31

@Cseresznyéskert: és majdnem hülyét csináltál magadból:-DDDDDDDDDD

vagy ez már off?:-OOO :-DDDDDDDDDDDD

zaphodbeeb 2012.03.08. 20:23:30

És ha néznétek a dzsőrzi sórt akkor tudnátok, hogy nem kell az ilyesmibe sokat belegondolni. Simán elképzelték, hogy a fienzei főtéren van a Vatikán.

ő-szinte 2012.03.08. 20:24:30

@mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: basszameg! én meg itt offolok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:24:43

Mit mondjak, van azért mersze a kiscsajnak, hogy bemerészkedett a magyar hülyék közé:) Mert ha esetleg eddig bejöttek neki a magyar fiúk, akkor ezek után nem biztos, hogy bejönnek, mert ez tiszta állatkert:)Ritka bunkókból áll a felhozatal:)Na de, ki mit keres, megkapja:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.08. 20:28:41

@cézé: Krisztián a magyar valóságshow-k egyik leggyökerebb figurája! Essen ki a minél előbb, zavaró hatással van az idegrendszeremre!

@Cseresznyéskert: @dennis rodman: És ezen miért kell ennyit lovagolni?

ő-szinte 2012.03.08. 20:32:09

@Peter_Cs: lehet, hogy pont azért hagyja a viasat, mert ennyire áááááááááááááááá

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.08. 20:41:16

@Cseresznyéskert: az lett volna az igazi, ha először utánanézel, és csak utána baszogatsz. faszomba már.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 20:48:38

@sixx: á köszi ezt én sem tuTTam... szal szereti a szeszt :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 20:52:06

@szerivan: én sem értem ahogy artikuláltan röfög feliratért kiált

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.08. 20:58:16

@Cseresznyéskert: Na, akkor első és utolsó komoly hozzászólásom a témában, nem akarok az Éden Hotel alatt erről beszélgetni.

OFF

Szóval. Akinek Szlovákia csak úgy van meg, hogy Felvidék és Nagymagyarország térképére rejszol esténként, azt nyilván érhetik meglepik 2012 márciusában. Szíves tájékoztatásodul közlöm, hogy bizony rengeteg olyan ember él Szlovákiában, akinek magyar a neve, de bizony már szlováknak vallja magát. Ezt tudmányosan úgy is hívhatjuk, hogy asszimiláció. Kevsbé tudományosan: identitás-váltás. Hasonló folyamatok játszódtak le a Trianon előtti Uhoszkóban is, amikor sok szlovák meg magyarnak kezdte tartani magát és magyarosították nevüket is, hogy minél jobb karriert fussanak be a közigazgatásban. Nem fogok szépirodalmi műveket erről a jelenségről felsorolni, se szlovák, se magyar oldalról, vannak, de messzire vezetne.
Ma Szlovákiában rengeteg már a többes - szlovák és magyar - identitástudatú ember. Szeretik a magyar nyelvet, kultúrát, de elolvassák naponta a Subbát is, ha akarnak szimplán egy jót röhögni. De ezek közül sokan már szlováknak mondják magukat, és ezen nem szabad kiakadni. Természetes vonzódásukat a magyar kultúra, Magyarország felé pont a te és hozzád hasonló, buta nacionalista megmondó emberek tépik el, mivel ők hadd tartsák már magukat annak, amik. A saját kitalált világodra soha nem fogod formálni őket.

A kérdéses szlovák hölgy szerencsére nyilatkozott, csak sajnos elkerülte a figyelmed, íme: "Cap Noémi Pozsonyban főiskolás, rendelkezik magyar felmenőkkel, de szlovák származásúnak vallja magát. Kiskora óta beszél magyarul. Szeret a középpontban lenni és főzni. Az idősebb pasikra bukik, "mert sokat tanulhat tőlük". Ha megnyeri a fődíjat, akkor a pénzből a családját segítené és lakást venne Pozsonyban. 22 éves"

Evvan. Vagy megbékélsz és elfogadod a helyzetet, ezen erőszakkal sem nem tudsz változtatni, vagy járjál Jobbik-gyűlésekre és ott megkreálják neked a másik és sokkal könnyebben beszopható magyarázatot.

ON

Cseresznyéskert 2012.03.08. 21:02:56

@Csehszlovák Kém: Na ez tök fölösleges volt, ez a hülye ömlengés és kioktatás. Megnéztem a foxglove mellékelte videót és utána azonnal beláttam, hogy tévedtem. Szóval annak tartsd a kiselőadást, akit érdekel. Nem mindenkinek élete célja, hogy Szlovákia néprajzából doktorizzon, bocs.

LOBY 2012.03.08. 21:22:42

Meláknak "füstöl" a szeme, mint Szauroné, félelmetes, hogy mennyire retardált.

Kivétel 2012.03.08. 23:18:27

@nyílegyenes labirintus: lehet valamiről lemaradtunk, én már tegnap is kérdeztem, miért lett mindenki cipő?:)

rokafogtacsuka 2012.03.10. 20:22:29

Én nem vagyok abban olyan biztos, hogy az a lány szlovák Pozsony ide vagy oda, s akkor szlovákozni nettó parasztság. (Igen, ahogy magyarozni is, ha tényleg szlovák.)

rokafogtacsuka 2012.03.10. 20:28:01

@rokafogtacsuka: Na, most aztán elolvastam az összes okosságot fentebb, és gratulálok magamnak.
süti beállítások módosítása