Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5999-6000.

2012. március 08. 15:00 - Mésza "Abdul" Jani

Barátok közt 6000, juhééé, örömködik a rajongó, csak ne lenne ilyen sci-fis hangzása. Lesz itt ma minden, mi szem-szájnak ingere, ráadásul dupla adagban, remélhetőleg csoki öntet nélkül, ne takarja el a kendőzetlen valóságot, szóval ebből az ünnepi alkalomból valószínűleg megkapunk mindent, ami a sikerhez kell: szex, erőszak, pénz, verdák, szerelmi szál. Férfinézők kedvéért akár hatványozva is, például mocskos szex, de inkább erőszakos szex, vagy mindez egy jó verdában, akár pénzért is.

5999. rész

Miki nyitná az ajtót, de nem kell, már megelőzték. Balázs is otthon van, de bealudt, mert állítása szerint este sokáig tanult, vagy inkább érdekes volt a felnőtt csatorna. Meg is tapogatja a bal bicepszét, miközben gyümölcslevet tapizik, egy másik adón meg épp Berényi András egyetemi docens nyilatkozik, kicsi a világ. A srác azért mÁrketingre bemegy, így sokkal arisztokratikusabban is hangzik, a faterja meg jól letojja, mert nem csukta be az ajtót. Én? Nem szoktam nyitott ajtónál aludni. Hát Balázskám, házőrzőnek nem lennél jó, még ha ugatni tudsz is, elloptál pár cuccot, amíg szundikált, ennyi erővel az ágyat is kilophatták volna alóla.

Zsoltnak nem kell a motorcsónak, de az eladót ez nem érdekli, a pénz már úton van. Bartha hiába kiabál, rábassza a telefont a másik oldal, emez meg elereszt egy rohadjál meget a fia füle hallatára. Oszi szánja-bánja, csak jót akart, így nem kell majd bérelni, mert van saját, én meg kérem Zsolti hozzáférését, kinéztem már egy jó motort meg verdát, de a horvát nyaraló is jöhet, és utazgatnék is szívesen, ha ez már csak így meg gazdagéknál. Pechem van, Oszi már lenullázta apa hitelkeretét, nekem így marad továbbra is az álmodozás. Azért Shoppingista Zsófi is megkapja a magáét, mert ő hagyta nyitva az oldalt, biztos megint valami butik árukészletét szemelte ki magának. Zsolt meg már beszélni sem tud, olyan pipa.

Valami csodálatos sütit tol be az arcába Attila, amit a kellékes szerzett, de ezt mi most úgy tudjuk, Juli csinálta. Elég nedvesen is néz a főnökére, majd elolvad, mi meg örülhetünk, talán megkapjuk a szexjelenetet is, nem csak az öltözködést. Juli nyithatna éttermet, de csak átlagos háziasszony, erre Atti rákontrázik, minden vagy, csak átlagos háziasszony nem. Te már csak tudod Attis. Meg is kérdezi, mi volt a bige gyerekkori álma, aki korcsolyabajnok akart lenni, de már az első órán is inkább hason csúszva próbálta lenyűgözni a közönséget, egy csúnya fiú ki is röhögte, ő meg feladta. Attila gyerekkori álma viszont nem derül ki. Egyelőre elmarad a szexitájm, mert vége a jelenetnek.

Miklós az udvaron kapja el Zsoltot, őt gyanúsítja azzal, hogy betört hozzá. Bartha ezen jót szórakozik, bár nem esik jól neki, hogy kispályásnak nézi, aki néhány műszaki cikkért betör. Mikit leginkább a laptop érdekli, az is azért, mert a hülyéje azon tárolja saját maga ellen a bizonyítékokat, hogy ő is részt vett a pénzmosásban. Zsolti köszöni az ötletet, és örül neki, nem csak neki jött össze minden.

Oszi még mindig a csónak miatt aggódik, meg hogy a fater most utálja. Zsófi persze ápolgatja a lelkét, fura is lenne, hogy akire fél Budapest ruházati üzlete az eladásait építi, mást mondana. Majd örülni fog Zsolt a csónaknak, sőt. A végére azt hozza ki, milyen jó, hogy megvette. Ő már csak tudja, ő is ezzel a módszerrel dolgozik, csak Shoppingista kicsit átírja az árakat, már ha nem szimplán letépi, és régi cuccának állítja be. Remélem nem ezzel akarják kitölteni a dupla részt is.

Peti le van halva, milyen mormota a barátja. Még jó, hogy nem akkor ébredt fel Balázs, és nem ütötte le a rabló. A rendőröket még ki sem hívták. Timike csönget, az mp4-esét keresi, amit a galád rabló összetört. Ő a legokosabb, neki egyből leesik, hogy az a szörnyeteg bácsi volt, aki tegnap undok volt vele. Félelmetes, sejtelmes zene, Peti a háttérben a körmét rágja, úgy izgul, mi jön most.  Az jött, hogy Balázs leszereli Timikét, és hitetlenkedik, de Petya szerint a gyerekek ráéreznek dolgokra. Utánanéznek Zsombornak a neten.

Zsolt nem kér mézes teát, pedig az jót tesz az idegeknek. Bartha idegeinek az tenne jót, ha nem szívnák le folyamatosan a számláját. Egyetlen baja, hogy van egy eszement kölyke. Persze Oszi sajnálja, meg Zsófi is, hogy úgy hagyta a gépet, de ha már így alakult, örülhetne neki. Gratulálok, a végére még kihozzák, hogy a Zsolt tehet mindenről.

Peti elmélyülten bámulja a monitort, miközben Bazsi sikertelenül próbálja Hannát hívni. Basszus, Petya talált valamit, méghozzá két Vadkertit is. Az egyik bűvész, ez akár a kúrógép is lehetne, bugyikat és műszaki cikkeket ügyesen varázsol le meg el, de ez Clevelandben él, és 78 éves. Akkor ezt kizárhatjuk. Akkor viszont gáz van, mert a másik egy rendőrségi oldalon bámul, mint egy lajhár, amikor az úton igyekszik át, csak közben hangos és büdös valamit próbálnak az életére törni. Az oldal szerint erős, izmos testalkatú, én inkább hájasnak írnám, de részletkérdés, Ritával elbír, ez a lényeg.  Veszélyes és szökésben van, gyilkossággal gyanúsítják.

5999-6000. rész

Erdőben bandukol a 3 nő, egy szép kis házikóba térnek be. Üres, banya sincs bent, addig, amíg be nem lépnek. Hanna imádta a helyet, Rita meg költői jelzőkkel írja le, miket csináltak. Ez a kunyhó (?) Valteré volt, ő köti össze mind hármójukat, majd Rita szívhez szóló monológgal próbálkozik. Elhagyatott helyen, gyanús.

Zsolt az irodában legális tudatmódosítót löttyint magába, majd Andit hívja, hogy menjen már be hozzá, mert beszélni akar vele. Töltelék off.

Elhittétek mi? Unalmas párbeszéd Nóra és Attila között az udvaron. Előbbi töri magát, hogy valami közös programot csináljanak, utóbbi hárít. Majd bepótolják.

Sünis doboz, jaj de jó. 2 kicsi süni volt benne, mert a sünmama Lemmingset játszott, és a patakba vetette magát. Mindenki vigyorog, ezt az idilli állapotot töri meg Zsombor. Clau nem is tudja, ki ő, de izmos testalkatú felvilágosítja, hogy ő az, akinek Rita lenyúlta a pénzét, amíg ő a börtönben csücsült. Hanna arca megnyúlik, az anyja meg leossza Zsombit, hogy túl korán ment, Claudia még nem írta alá a papírokat. Ezt a folyamatot Vadkerti pisztollyal igyekszik felgyorsítani, Berényi özvegye meg hősködik, de ahogy ráfókuszál a pisztolyra, a kancsal szemein látszik, már nem sokáig.

Zsolt pénzt kunyizik Anditól, de nem hatja meg, jót röhög. Zsoltinak már hat a pia, simán kiteregeti, hogy le van gatyásodva.

Nóra Attilát keresi az irodában, de csak Julit találja. Nem is baj, legalább kifaggathatja a beot, az meg ledermedve kérdezi, miért gondolja Nóri, hogy Attissal baj van. Mert furcsa mostanában, Juli meg közben hülye fejeket vág. Atti lemondja a közös programokat, mintha másfele járnának a gondolatai, Juli meg rosszul titkolja, hogy örül ennek. Az is felmerül az ügyvédnőben, hogy nője lenne, de ez abszurd, rosszul is esik Júliának. Szerinte elképzelhető, hogy megtudta a Mikis smacit, de mivel Nóra csak neki mondta el, így ez nem jött össze.

Zsolt újabb adag piát bont, Andi meg sajnálja, de csak addig, amíg Bartha ki nem ossza, hogy miatta került bajba, amikor kizsarolt tőle egy csomó lóvét. Zsolt csak egy simlis, és bármikor újra dutyiba kerülhet, akkor meg mi lesz? Kellett egy pénz kis Oszira. Simlis erre agresszívan rátámad Andira, csúnya szavakkal illeti, erre a nő is bekeményít, jól mellbe vágja a férfit. Erre egymásnak ugranak, és béna smár a vége. Juhúúú, csak lesz szexitájm? Andi csal lemeozza azt a gatyásodást, Bartha meg cserébe szintén mellbedurrantja Andit?

Erdőben az édes négyes. Rita a lányáért meg Clauért aggódik. Zsombi meggondolta magát, csak le akarja puffantani Claudiát, de akkor Hanna odaugrik, hogy testével védje, rendkívül szívszorító jelenetek. Lövés dörren, de egyelőre csak a levegőbe. Aztán a kislánynak is beígér egy golyót, ha már anyukájának is adott néhány patront, de Rita ezt nem várja meg, egy jókora ággal leüti Zsombort. Hanna meg Clau elfut, majd újabb lövés hangja, mi meg jót röhögünk itthon, viccesre sikeredett ez a jelenet.

Peti és Balázs az udvaron várja Mikit, mert durva dolgokat találtak a neten. Nem, nem olyanokat, hanem Zsomborról. Miklós atyaúristenezik is egyet, hívja a magánnyomozót, de az nem tud segíteni, hozzá is betörtek. Micsoda véletlen. El is mennek Ritát figyelmeztetni.

Helyettük jön be Oszi meg Zsófi. A kisfiú leül a lépcsőre, Shoppingista mellé, majd a srác rinyál egy sort, persze Bartháné vigasztalja.

Még mindig szalad a kettes az erdőben, kapkodják a levegőt, Clau nem bírja tovább. Anya lelőtte azt az állatot? Claudia nem tudja, csak azt, itt nem maradhatnak. De mi lehet anyával? ez nem derül ki, menekülnek tovább.

Bartha új szenvedélyt talált, cigi lóg a szájában. Ezek szerint megint lemaradtunk, ahogy Andi cumizza a brét.  A spiné sminkel, szerinte el kellene mondani Zsófinak. Hogy szexeltünk? Hogy le vagy égve. Á, nincs szíve rászólni, hogy ne szórja két kézzel a pénzt, és különben is, akkor Claudiához menekülne meg oda lenne a tekintély. Andi megkérdi, mennyi pénz kell? Sajnálatból adna neki kölcsön, mert a pénz Oszié. Aha, sajnálatból, inkább mert Zsolt megdolgozott az előbb érte, jó kis prosti lett, Szabó Győző meg sajnálhatja, itt nem ő kapta ezt a szerepet.

Ott van. Nem látom. A fától. Az erdőt? Nem, a barlangot. Hanna ki van akadva, hogy állhatott össze egy ilyen alakkal az anyja. Futna vissza érte, nem tudja, kit talált el az utolsó lövés. Clau tartja vissza, mi meg megint röhögünk. Bemennek a barlangba.

Rita a bankban, szeretné lezárni a lánya bankszámláját, ő kezeli az örökséget. Ökörség lenne, néhány nap múlva a kamatforduló, de hát ez van. Dollárban kéri. Mennyi is lesz? Majdnem nettó 700.000. Jaj de örül a feje Ritának, de hoppá. Clau van megjelölve a számla kezelőjeként. No problemo, van nyilatkozat, de ezt az ügyintézőnek ellenőriznie kell.

Peti Julit is beavatja az új felfedezésbe. Rémes. Miki meg Balázs elmentek a figyelmeztetni Ritát, mert elérhetetlen, egyébként a Hanna meg Claudia is. Peti kiszúrja a széken a korcsolyát, még jó, mert az anyjának nem tűnt fel., lehet, rá is ült volna. Azért a kis üzenetet eldugja a koriban, nehogy a fia azt is észrevegye.

Rita benéz az ajtón, aggódik, mert látja tanakodni a két nőt, ahogy nézik a nyilatkozatot. Gyanús nekik, zavar támad az erőben, de addig az útlevelet lefénymásolják. Minek? Formaság.

Mikiék Ritánál, üres a lakás, de találnak egy üres bőröndöt. Lehet el akar utazni? Miklós elmegy a konditerembe megkeresni a nőt, addig Balázs hívogassa Hannát.

Hanna jön vissza, nem hallott azóta semmit. Fagyoskodnak a barlangban, de jó lenne, ha tüzet gyújthatnának, de az meg odacsalná Zsombort. Lehet választani, megfagynak, vagy agyon lövi őket. Hannácska még mindig ki van akadva, hogy az anyja azért ment vissza, hogy kicsalja a pénzét, meg magát is hibáztatja, hogy az anyja utálja. Ritát Claudia veszi védelmébe, hogy szereti, hiszen megmentette, az életét kockáztatta, ilyet pedig egy igazi anya tesz a gyerekéért.

6000. rész

Rita a lóvét talicskázza befelé, amikor megérkezik Zsombor. Nem tetszett neki, hogy olyan erősen ütötte le a nő, amikor nem így beszélték meg. Zsombi a pénzt megpillantva gyorsan megnyugszik, el is teszi a részét. Sőt, a többi pénzt is, kamat és fájdalomdíj gyanánt. Ritának meg ez nem tetszik, aljas gazember. Bagoly mondja verébnek. Kúrógépet ez nem hatja meg, simán lelécel a zsozsóval. Ritát sem, újabb adag dollárt szed ki a konyhaszekrény egyik fiókjából. Nekem is jó lenne egy ilyen étkészlet. Vadkerti meg majd néz, amikor kiderül a turpisság.

Zsolt elnézést kér, mert túlreagálta a dolgot, Zsófi azért még kiosztja érte, pedig az se normális. Hiába vannak ki az idegeid, ne a gyereken verd le. Oszi kijön, kibékülés. Már csak azt kell kitalálni, hova mennek a motorcsónakkal. Majd hármas békülés, békepippantás most nincs.

Rita jön ki a szobából, Miki már ott várja. Te meg hogy jöttél be? Kulccsal, én vagyok a főbérlő. A hiszti nem tetszik Miklósnak, inkább Zsomborról faggatózik. Rita őszintén belekezd a mesébe, de sejthetjük, most sem lesz végig az. A mocsok Zsombor elvette az egészet. Majd szokásos női fegyvert láthatunk, jönnek az érzelmek, hogy kicsit beléd estem. Berényi ennél rafináltabb, meg is kérdi, inkább odalökted volna a saját lányod? Dehogy, sőt, megadja a címet, hol találja őket. Ha így van, miért nem maga ment vissza értük? Rita szeretné, ha szökni hagyná. És Hanna?

Juli meg Atti összefut az udvaron. A nő szerelmes pillantásokat vet a főnökére, és köszöni a korcsolyát, bár használni nem tudja. Semmi gond, majd Attila megtanítja erre is, ő ilyen rendes ember. Oké, de akkor cserébe árulja el ő is a gyerekkori álmát. Rendben, majd megtudja.

Oszi, Andi meg Zsolti örömujjongva ront ki az udvarra. A gyereket még mindig a motorcsónak tartja lázban, anyát és apát meg más. Andrea aggódik, nehogy átverés legyen, nehogy csak egy modell legyen. A srácot előre küldik, utána Szilágyi átadja a pénzt. Cserébe ő is kér egy szívességet, de hogy mit, azt nem árulja el. Azt hiszem, Zsolt újra megszívja.

Hanna megint leskelődik, Clau válla meg fáj, szerintem szívinfarktust kap. Claudia levegőért kapkod, megkérdi a lányt, hogy ugye tanult újraélesztést? Igen.  Reméli jól megtanulta. A csaj még jobban beparázik, segítségért menne, de Berénynié belecsimpaszkodik, nem engedi. Claui szívrohamra tippel.

Rita a reptéren, nem is nagyon feltűnő, hogy csak vetített a háttér. Két rendőr megy a pulthoz, Zsombort keresik, de a nő nem látta, Rita meg hátat fordít. Ahogy mennek vissza a rendőrök, kiszúrják Zsombort, túl könnyen elkapják az erős testalkatú férfit, aki ezek szerint a pisztolyát is elhagyta. Rita iszkol a budiba, de nem kábelezni, csak nehogy lebukjon, meg hogy gyönyörködjön a halom dellában. Az utóbbi nem jön össze, a ruhák alatt nincs semmi. Miklós legalább hagyott neki üzenetet. Kellemes utazást drágám, a pénz nem boldogít. Én azért ezt letesztelném, hagy döntsem el, mennyire igaz ez.

Clau az erdőben fekszik Hanna kabátján. Miklós a nevét kiabálja, megtalálták őket Balázzsal. Hanna leadja, mi történt. Claudia mozdulatlanul fekszik, de még lélegzik. Hannácska bőg, mert neki csak ő maradt. Gyorsan kórházba kell vinni. Zene.

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kattrin 2012.03.08. 15:50:04

Zsolti mérgelődős jelenete a motorcsónak miatt nagyon enyhe volt. Egy kis ordibálás, de a gyerek még meg sem ijedt. Nem azt mondom, hogy úgy kéne pofonvágni, hogy kirepüljön az ablakon, de legalább úgy leordítani a fejét, hogy összefossa magát. Ha ennyi idősen nincs annyi esze a gyereknek, hogy nem költ el egy raklap pénzt, akkor az a gyerek úgy el van kényeztetve, úgy kinyalták a seggét, hogy fogalma sincs a pénz értékéről, meg egyáltalán.

Tudtam, hogy Claudiának szívrohama lesz. Úgy imádkoztam, hogy csak ezt a ziccert hagyják ki, annyira kiszámítható, legyen egy kis változatosság... de nem. Hányadjára kap infarktust Clau, huszadjára legalább, nem?

A vetített háttér tényleg nagyon durva. :D

hannamontanna 2012.03.08. 16:15:35

Köszi, szuper volt. Mármint a hv... a nagy beharangozós 6000. rész hozta a megszokott történéseket. Újabb hülyegyerek Oszika képében. Ez is olyan életszerű, hogy egy ekkora gyerek TÉNYLEG vesz egy motorcsónakot, és simán bepötyögi az apu bankszámlaszámát stb. Juli-Ati páros túlcsordul lassan, olyan tini zsongásra vették a figurát. Csak egyet szeretnék: Klau nehogy meghaljon már! Ő, Miki és Zsolt viszik ezt az egészet a hátukon. Bár Miki kicsit begyávult mostanra. Na majd a következő 6000 rész talán hoz valami frissítést..:-)

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.08. 16:41:19

@Kattrin: na igen, az furcsa, hogy ha eddig nem ment jól Andinak, akkor hogy meri megvenni a csónakot.

Clau úgyis túléli, ha meg nem, beáll a szellembandába

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.08. 16:46:05

@hannamontanna: az összes rossz fiú megjavult, legalábbis magához képest. Miki, Zsolt, Géza lassan unalomba fullad, Clau is alakul. Mondjuk nem lehet mindig a Clau-Miki, vagy Clau-Zsolt, esetleg a Miki-Zsolt vonalra építeni, de Zsombinál jobb karakter kellene, egy igazi szarkavaró. Rita sem volt jobb, már az elején lelőtték az írók a poént.
A nagy fordulat az lenne, ha András lendülne be:D

hannamontanna 2012.03.08. 16:54:58

@Mésza "Abdul" Jani: :-))) Már belendült, egyre hevültebben csókolgatja Juli nyakát! A hideg ráz, ahogy nézem. Ez a vonal nem megy Andrásnak. Az előállítást más végzi, ő csak nevel.... vagy mi.

hannamontanna 2012.03.08. 17:00:53

Amúgy eléggé hiányoltam azt a jelenetet, amikor Miki kirámolta a lóvét a kofferból. Izgalmasabb lett volna azon izgulni, mikor kapják rajta. Ez így nem volt nagy durranás, hogy gagyi névjegykártyát tett a bőröndbe. egyébként sem fejtegették ki ezt a szálat, hogy a naaagy és okos és rafinált Miki így beszopta simán a Rita-féle kavarást. Jobb lett volna ha kicsit ő is kavirnyál, de hát ez van..... unalmas lett Miki. De akkor legalább lenne olyan uncsi, hogy megfeleljen Nórának... valahol legyen már valami.

Kullancs1983 2012.03.08. 18:17:18

@Mésza "Abdul" Jani: Jó ötlet! Elveszti Julit, elege lesz a sok kölyökből, tátör a kapuzárási pánik, és... Nem tudom. Inni kezd, esetleg drogozni, belép egy motorosbandába, hátralévő éveit pedig a testvérei tönkretételére fordítja. Megnézném..:P

Baresz83 2012.03.08. 18:22:09

Hát azok az erdőben menekülős jelenetek tényleg nagyon viccesek voltak. :)) Főleg mikor Hanna vissza akart fordulni, hogy megmentse az anyját. Hiteles alakítás volt... :D Oscar-díj még azért messze van, de egy Arany Málna már kijárna a csapatnak.

Baresz83 2012.03.08. 18:23:45

Jut eszembe: mi van a tyúkokkal? 3 napja nem alszom emiatt, hogy levágták-e őket, vagy most mi van?? Remélem, a mai részben már szerepelnek ők is! Kit érdekel Claudia, meg a szívrohama...

eMJe 2012.03.08. 18:35:31

@Kullancs1983: én is hasonlóra gondoltam, hogy a többiek ellen fordul, de ne igyon, hanem néma gyilkosként, lassan cswepegtetve az infókat. aztán amikor lebukik,. akkor keményebben, akár szemtől-szembe is. egy darabig biztos beszédtémát adhatna :D

eMJe 2012.03.08. 18:36:50

@Baresz83: lehet, ma Mikiék megveszik őket, és a belőlük készült kajával ünneplik Hanna pénzének megmentését:)

eMJe 2012.03.08. 18:38:47

@Baresz83: most olvastam

"Luca és Timi mentőakciót indítanak" gondolom a csirkéket próbálják menteni:)

Baresz83 2012.03.08. 18:47:57

@eMJe: Juhhhúú! Végre megint igazi izgalmak! Tövig rághatjuk a körmünket. :D

mesmes42 2012.03.08. 21:37:18

Én csak azt szeretném tudni, Timikének miért van mp4-e... tudom, a mai gyerekek ilyenek... na, a mai részből kiderült az is, mi van a tyúkokkal :)

Kullancs1983 2012.03.08. 21:53:00

@eMJe: Méghogy információcsepegtetés? Vérfürdőt akarunk! Éljen András a kegyetlen! :P

Jameson14 · http://moneymakingonthenet.blogspot.com 2012.03.08. 22:07:13

Internetes Munkák NEM MLM , NEM KATTINGATÁS , NEM ÁTVERÉS !
www.moneymakingonthenet.blogspot.com/

Rengeteg jó véleményel : "Szia! Ez az idáigi legértelmesebb magyar online money making oldal. Én is hobbiszinten foglalkozom a témával. Idáig is köszönet! Az előző kommentolóhoz hasonlóan lehet egy pár privát kérdésem? Tisztelettel"

Nem fogsz csalódni!

hannamontanna 2012.03.09. 08:19:19

@Baresz83: ...elsőre azt olvastam "...3 napja nem iszom.."..:-))))

@Jameson14: ...szerintem FBM....:-))))

nyuszi01 2012.03.09. 09:58:26

azért Miki milyen troll volt már :D :D

Az erdőben menekülős rész meg tényleg egy kicsit vicces volt, én is nevettem :D

hannamontanna 2012.03.09. 10:16:31

...na és Rita most csak így eltűnt? Azóta is ott ül a budiban, vagy lemaradtam valamiről??? És a Zsombornál talált lóvé hol van? Azon mondjuk én is csodálkoztam, hogy csak úgy bemegy az ember és kiad egy bank 700e dollárt..... de hát mint tudjuk ez egy sci-fi. Annyi elvarratlan szál van, szétvet az ideg!
süti beállítások módosítása