Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x02

2012. március 07. 07:30 - sixx

Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik jóbarátok és rosszak, két meglepetésen vannak túl a lakók, mármint Muzsikus Tamáson és Denás Adriennen. Tamás nevénél lenéz a kezébe adott súgókártyára, valóban nehéz megjegyezni a nevet. Az élőszövet térdben nagyon furán gyűrődik, mint egy sharpei kölykön a bőr, vagy hogy is hívják azokat a kínai kutyákat.

Dér Heni vinnyogása után a mödansziéban úszó (fuldokló?) Adriennel és az ébredező többi lakóval nyitunk, ződhajnal van (az éjjellátó kamerák fura képe miatt szó szerint), miért nem alszanak ezek? Tán van valami sürgős dolguk? Adrienn másnaposság ellen szokott úszni, őszintén remélem, hogy Sátoraljaújhelyen van nagyon korán kinyitó uszoda, vagy iszonyú fejjel járhat be melózni a zsinórgyárba. Krisztián sziszegős szappannal űzi el az ágy szagát, majd hipphopp mindenki a reggelizőasztalnál, ahol nincs elég szék, így Péter és Noémi állva figyeli a fejüket tömő többieket, de megjön Carlos a csillogós levéllel. Muzsikus olvas, Adriennel együtt megy randira, húsz percük van készülni. Na, vajon hova megyünk? Síelni, mondja Ádám, Noémi meg beszól, hogy faszom, ülnék már le kajálni, húzzatok már.

Muzsikus és Denás öltöznek, Muzsikus kétszer is gatyát vált, Denás ciklámenbe öltözik a jeles napra, és a hajába virágot tűz, ellensúlyozni a természet gonosz tréfáját, gondolom. Fátter Gábornak nem kóser ez a randi, miért két új megy el, háborog, és azt reméli, egy fog csak visszajönni. Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de Fátternek akkora feje van, mint Schmuck Andor és Arnold Schwarzenegger szerelemgyerekének. Krisztián nem bánja, hogy elmennek randira az újak, Csíra szerint erőlatolgatás lesz terítéken a randin, ami nem tudom, mit jelent, de én nem vagyok tetovált lábfejére kék pornóscipőt húzó, diszkóba' dolgozó marketing asszisztens. Csíra az úgymond szó nagy barátja sajnos.

A randira a tengerparton kerül sor, micsoda meglepetés, spontán pikniket rendezett be a stáb egy levéllel, amiből kiderül, hogy most értékelni kell a játékosok kapcsolatát, mert egymást nem választhatják, de visszamenve a hotelbe párt kell választani a többiek közül. Ja, és teljes titoktartás mellett, nem lehet elmondani, hogy a parton ültek egy faszéken és arról dumáltak, kivel fognak kibaszni. Tamás számított rá, hogy ilyesmi lesz a feladat, ez a fiú kívülről-belülről ismeri ezt a végtelenül bonyolult játékot. Vélhetően akkor azt is előre látta, hogy míg ő parton várja, hogy a dagály elmossa a stábbal együtt, a hotelben hagyott gitárját Ádám2 pengeti elmélyült arccal, bár első ránézésre nagy kárt nem tud tenni benne. Carlos hozza a csillogós levelet, valaki hamarosan elveszíti a párját, DÖBBENET, mondja Noémi, erre nem számítottam. Ádám2 ki akarja nyírni Muzsikusékat.

Hiperaktív Anikó vesz egy nagy levegőt, basszátok meg, akkor elmagyarázom, mivel 12 szék van (hol?) ezért átrendezik az izéket (miket?) és majd mindenki mással fog (mit?) és ez a két pár mással alszik (milyen pár?) és lesz a párválasztó ceremónia, és ki mögé áll majd, na. Ha van isten, soha nem veszek részt olyan rendezvényen, amit ez a nő szervez. Noémi bízik abban, hogy erős, Edina okosan bólogat, szóval csak párcsere, őt ezt érthetően nem zavarja, Krisztián után csak jobb jöhet. Fátter, Péter és Noémi már a taktikát beszélik meg a Szétválasztás Utánra, kurvára meg kell beszélni, mi lesz, baszdmeg, ezek úgy tanulmányozták a Király életművét, mint a Bibliát, és máris elkezdik alkalmazni a látottakat, ki lesz vajon az első, aki kis kavicsokkal szimulálja le a párválasztást? Péter soha nem választaná Denást, de hát ezek rafináltak, mondja, közben a rafkós kettős a parton osztja el a párokat, Muzsikus igencsak Noémit választja majd, Adrienn meg Pétert.

Edina és Csíra a mödanszié legvégében beszélget, Edina se agyból, se pinából nem érzi Krisztiánt, amit megértek, ha valaki csak egyszer úgy meregetné rám a szemét, mit az autószerelő dinasztia legifjabb sarja, valószínűleg sírógörcsöt kapnék. Krisztiánnal az a baj Edina szerint, hogy megmondja neki, mit csináljon, sőt, egy kedves "kussolsz, enyém vagy" félmondattal lezár minden vitát, és este taperolja az ágyban. A kamerába nyilatkozó Edina mögé a szerkesztők bejátsszák a pocsolyában pajzánul pancsoló pajkos pónit - pimasz, pancser pernahajder, palástolhatná pállott pofáját pasztillával! Edina szerint Krisztián nem jó taktikus. Nem mondod, baszki. Ádám2 Edinát faggatja a nappaliban, kóser vagy, heló? Kóser, de Krisztián nem engem preferál, hanem a műanyag picsát, és ebben van valami, hiszen Kacsapicsaszáj éppen Krisztiánnal közli ellentmondást nem tűrő hangon, hogy neki ő a menekülő útvonal, ha úgy adódik. Zsák a foltját, mi? Ádám csak üti Edina meleg vasát, állj ki Krisztián mellett, érthető? Ó, ha tudná, ahogy Krisztián éppen azt mondja a műanyag nőnek, hogy Ádám2 gyenge, és lecserélhető.

Nem nagyon történik semmi, hacsak az nem, hogy kiderül, Hiper Marlborót szív, ezért még jól megbasszák a Viasatot, bár nem tudom, az OFCOM rendelkezései mit mondanak a dohányreklámról. Csíra Hipernek panaszkodik, hogy Máté büdös sörszagú, és egy szál faszban alszik. Láttad a kukiját, kérdez vissza Hiper, ha nem, akkor nem mindegy? Érdekes. Csíra azt nehezményezi, hogy Máté rámászott hóttrészegen, ha együtt maradnak, lesz még ilyen. Alakulnak az erőviszonyok, Krisztián maga mellé gyűjtötte Nikit meg Ádám2-t, és madzagon rángatja őket, legalábbis diónyi agyában, mert Műanyag olyan rakfkós, mint amilyennek kinéz, az ellenségem aranyhalát sem bíznám rá. Zenés montázzsal folytatjuk, ami edzéssel indul, majd egy Edina-Krisztián beszélgetésbe torkollik, aminek a legjobb része az, amikor a 19 éves Melák kijelenti, hogy ő aztán kurvára ismeri az embereket, és Edina hálás lehet neki, mert mielőtt lecserélni, szólni fog neki. Ja, és Csíráról letiltja, az megbízhatatlan, az a szőkenő, azzal nem lehet barátkozni. Edina kissé cinikusan visszakérdez, hogy akkor most megkapta-e a pórázt, nyakörvet, Melák elgondolkodik egy pillanatra, ez a faszi olyan hülye, mint a seggem.

Este van, visszajönnek a randizók, a háttérben Ádám2 és Máté focizgat, pia kéne ezeknek, de gyorsan. Még mielőtt lefejelhetnénk a billentyűzetet az unalomtól, Carlos hoz egy levelet, Muzsikus és Denás választ párt, és összeköltözik vele. Muzsikus kezd, na, nekem Noémi kell, mert vele vagyok egy hullámhosszon és szórakoztatónak találom, Denásnak meg Máté jut, pedig Pétert akarta volna. Mátét ugyan nem ismeri, de kíváncsi, milyen viszonyt tud kialakítani vele - Máté erre elküldi egy sörért, ez jó volt. Csíra odafent kikockázott melleket mutogat Edinának, és az egészségesnél szerintem többet birbitéli a mellbimbóját, ez valami olyan fixáció lehet, mint a fasziknál a kényszeres pöcsvakarás. Tamás kiselőadást tart a Fátter-Péter-Hiper triónak, és azt hazudja nekik, hogy a többi faszi egy manust ki akar baszni a házból, nahát. Tamás jó taktikával próbál bent maradni a pixisben, majd kiderül, mire lesz ez elég csütörtök este.

Juan hoz levelet és egy dobozt, Edina Pandorát vizionál, de csak pizsamaparti lesz belőle, a dobozban a kellékek, mindenki ráront a dobozra, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Kírának kapóra jött a parti, mert fel akarja dobni magát a húspiacon. Eurodiszkós slágerek dallamára kezdődik az öltözködés, a hálóing alá kényszeresen felhúzott melltartó nekem új, Noémi annak örül, hogy hozott combfixet. Péter egy harisnyát húz fel a melléig, Ádám2 meg Levi2-nek öltözik fehér szemüvegben és fürdőköpenyben, mindenki a nappaliban nyüzsög és iszik, Máté megint nem fog tudni hazamenni egyenes vonalban. Melák azt hiszi magáról (tévesen) hogy nagyon jól táncol, pedig nagyjából úgy néz ki, mint egy bespeedezett autószerelő Budapestről. Hiper basszatokmármeg mozdulatokkal rángatja magát a kör közepén, a legvisszafogottabb Műanyag Niki, Csíra pedig tényleg kidobja magát a húspiacra, bár a földbe gyökerezett lábakkal előadott csípőkörzést csak a legnagyobb jóindulattal lehet táncnak nevezni.

A buli fénypontján persze minden faszi leszaggatja magáról a felsőt és a pultra felmászva illegeti magát, Péter állva szárazbassza Noémit, Melák szeme pedig alkoholban forog Csíra kék cipőjétől, de még mielőtt történne valami, felmegy lefeküdni, és maga után húzza Edinát is, akiben nem bízik száz százalékosan. A többiek a mödanszié mellett tobzódnak, Péter úgy bassza bele Csírát a vízbe, mint egy zsák krumplit, Máté pedig rutinszerűen pucér alvásról beszél, bár a bakterek és jegypénztárosok legnagyobb megkönnyebbülésére vasútállomáson gatyában tér nyugovóra, mint mondja. Melák az Éden sajtóban apróbetűs hír akar lenni, nem címlap, és utasítja Edinát, hogy ennek megfelelően lesz szíves viselkedni Csíra viszonylatában. A csaj engedély kér a hugyozásra, ez jó, Melák láthatóan nem fogja fel, hogy Edinát minden újabb mondatával a lehető legmesszebb taszítja magától. Nagyon kell, magyarázza Edina kétségbeesett arccal, Melák nagylelkű hangulatban van, na jó, eriggyé'.

A vágók kifürkészhetetlen akaratából Edina a hugyozást követően nem aludni tér vissza fehér pólóban, hanem hirtelen a nappaliban találja magát Máté mellett, pizsamában, szürke kardigánban. A beszélgetés Melákról szól, aki azt hiszi, Edina szerelmes belé. Mátét mindez kurvára nem érdekli, ő a sörével és saját magával foglalkozik, majd Edina ölébe fúrja a fejét, de mielőtt rálelhetne valami érdekesre, Edina megkérdezi, hogy most akkor mi is volt ez a pucér alvás Csírával? Máté nem emlékszik ilyenre. Csíra Pétert masszírozza, illetve a műkörmeivel vakarja a hátát, ez olyan, mint a kurkászás a majmoknál, egyfajta bizalomépítés jelleggel. Az éjjellátó kamera zöld fényében Máté Adrienn mellé is egy szál faszban fekszik be, ebben legalább következetes. T69.2 SE fordulatot ígár holnapra, nem ártana, mert ez a rész mérhetetlenül unalmas volt.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.03.07. 01:05:56

@Líder Máximo: ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH
még a nevét sem tudtad jól leírni!!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

akkor most ki is van gondban a nevekkel?:-DDDDDD

Líder Máximo 2012.03.07. 01:05:59

@ő-szinte: én már paplan alatt vagyok CÉRNAtanga nélkül :P

Jóccaka!

Líder Máximo 2012.03.07. 01:07:32

@ő-szinte: kabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbe + 1!

:)

ő-szinte 2012.03.07. 01:09:07

@Líder Máximo: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
menj már aludniiiiiiiiiiiiii!!!!:-DDDD

euRópAi bigottság 2012.03.07. 02:03:39

@Beanka: olvassatok már a sorok között, még rám ragad, hogy tetszik :D
kikérem magamnak :)

adnék neki egyszer...mellyehusára, hogy kinőjjön neki :D
biztos nagyon kis hálás lenne.

Müszélia 2012.03.07. 06:25:28

@Líder Máximo: korrekt csak akkor, ha szilikonfarok is lesz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.07. 07:25:34

@JOKKA21: köszönöm:) Most meg megyek, mert ebből nem élünk meg:) Szép napot!

lemonkeyface (törölt) 2012.03.07. 08:11:59

Semmi kokain utalás a cikkben? Mi történt sixx? :D Ez a felül narancs alul kék, baszottnagy színtelítettség szűrő nagyon CSI: Miami, de nem feltétlenül kéne minden képkockára rárenderelni kedves Viasat!

Egyébként pedig hajrá Edina! :D

dennis rodman 2012.03.07. 08:29:03

köszi sixx! Kihoztad (még tán többet is)a műsorból ami benne volt.Azért az ÉH 1,eddig mellbedobássl magasan veri a 2-őt.Sajnos IQ ban sem jobb a helyzet.

ZX71 2012.03.07. 08:33:15

Sixx (bár gondolom te nem nagyon nézel ilyet, én a lányaimnak "köszönhetően" igen), ez az Edina tök úgy néz ki, mint az Alkonyatos filmben a főhős (Kirsten Stewart).

Javaslom Edinának az Alkonyat nevet. :)

Bar Kochba 2012.03.07. 09:15:35

Úgy látom az é meg az á túl közel kerültek egymáshoz a billentyűzeten. Sebaj.
Szerda van, ma lesz a Fél-őszinteségi este.

Nevem Earl 2012.03.07. 09:44:07

Ha nem aláznám ezzel porba Peter Dinklage-et, azt mondanám, ez a Muzsikus kiköpött Tyrion Lannister. Nézzétek meg, kicsi testen billegő óriási fej, tisztára mint ezek az amcsi bézbólbabák.

Dick Francis 2012.03.07. 09:45:23

Ez a Krisztián gyerek úgy néz ki, mintha SP-t szét szteroidozták volna.

GRX 2012.03.07. 09:47:10

@Zx: Nekem Edináról inkább a Kacsahang név ugrik be. Minden egyéb kb normális nála, de a hangjától falra mászok.

Hana30 2012.03.07. 09:58:35

Sziasztok! Nem tudom, hogy vagytok vele, de majd belehaltam az unalomba amíg végignéztem az epizódot. Majd itt is úgy járunk, hogy felesleges lesz megnézni a műsort, elég ha sixx összefoglalóját elolvassuk. Számomra a legidegesítőbb arc Melák, aki annyira buta, hogy szinte már növény, de teljesen meg van arról győződve, hogy ő itt az ész. Bár ez az állításom a benti emberek 99%-ára elmondható. MIndenki rohadtul magabiztos, mindenki másnál okosabb és mindenki túljár mindenki eszén, mert ő tudja és határozott és egyéniség és a többiek mind hülyék. Egy dolgot felejtenek el. Ellenségeink lebcselülése a biztos út a bukáshoz.
Az egyetlen értelmes és szerény ember Edina, aki sajnos bírkák közt bégethet.

Kabarészínész 2012.03.07. 10:12:24

kb ennél résznél vesztettek el. annyira de annyira kurva unalmas volt, hogy kész. mint ha a szar valovilágot nézné az ember ahol csak a hülye kavarás van, kiafaszt érdekel? édenben bebaszás, hányás, kurás legyen.

ő-szinte 2012.03.07. 10:18:21

@jadebulgari: olvasd vegig, es dontsd el...:-DDD

jerk_off 2012.03.07. 10:19:42

miközben az öregedő ács egy kökény attila-klón, azt nem értem, hogy akkor idén fölösleges csöcsöket várni, mert csak maszatokat fognak mutatni?
ez mindenesetre randa hiátus.

Jogsitt 2012.03.07. 10:22:10

Üdv Mindenkinek!
Sixx ez megint fasza lett és egyetértek Hana30-cal, ezt a részt felesleges volt megnézni, elég a hogyvolt-ot olvasni. Utólag mindenki a szépre emlékszik csak, de voltak ilyen részek (nem is kevés) az első szériában is! A második nap nem várhatunk kettős párcserés összeesküvést, amit az ÉH1-ből idéztek is fentebb... Az első normális taktikai megbeszélés és blindside egyébként az ÉH1-ben is a párválasztás napján volt, amikor Kristóf rájött mennyire melléfogott a párjával és lecserélte a nagypofájú szőkét (nem keresem most vissza, talán Rea volt a neve - sixx?)Amiről beugrik az is, hogy a szőke ugyanúgy akarta Kristófot irányítani (talán megmondta mit vegyen fel ),mint Gülüke, az ótószerelő próbálja Edinát - aztán szépen pofára is esett az első adandó alkalommal...

Egyébként a csajok közül szerintem meg egyedül Edina vállalható...

ő-szinte 2012.03.07. 10:22:18

@Bar Kochba: fasza, akkor ma este megint engem emlegetnek...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa remelem lesz vmi "a josagomert" szoveg is :-DDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 10:23:47

@ő-szinte: te nyertél sejthettem volna :D
láttad a mogyik a vv-t fikázzák nahát :D

Hana30 2012.03.07. 10:27:51

az előző szériában azért több értelmes arc volt nem?

ő-szinte 2012.03.07. 10:31:00

@jadebulgari: mert nem tudjak mi a joooooooooo :-DDDDDD
Persze, hogy en nyertem:DDDD csak az a rohadt nagy szerenysegem...:DDDDD

ő-szinte 2012.03.07. 10:32:39

@jadebulgari: itt minden megtortenhet , ehhehhehhehhehhehe

Hana30 2012.03.07. 10:46:18

@ő-szinte: Hát csak úgy összességében valahogy szimpatikusabbak voltak a tavaly beválogatott szereplők. Itt egyedül Edina tűnik normálisnak.

fran7 2012.03.07. 10:50:03

Megnézve két részt, a következő kérdéseket tenném fel:
Edina bokája vizesedik vagy csak hízékony esetleg valami sportbaleset, lúdtalp miatt ilyen a lába?
Máté, miért öltözik Kukának minden este?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 10:54:14

@ő-szinte: ez az a hely :D
@Hana30: mert a 2. szériát mindig túl akarják spirázni azért válogatnak össze gyíkabb arcokat
@fran7: Edinát nem tom Máté meg gyárilag kuka

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.07. 10:56:15

Engem az borzaszt csak el,hogy van férfi, aki a Niki nevű rémet szépnek látja...

ő-szinte 2012.03.07. 10:56:57

@Hana30: ó, majd megszereted őket is:-DDDDDDDDDDDDDDD
az első hányós-baszós etap után már rajongani is fogsz értük:-)
ja, hogy te normális embereket szeretnél látni?:-O baszki, ne akard már elrontani...!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a normális, az unalmas;-)

jerk_off 2012.03.07. 10:59:16

@fran7: edina bokáját tegnap külön is elemezték a discovery channel "indiai elefántok a modern popkultúrában" c. természetvédelmi adásában.

ő-szinte 2012.03.07. 10:59:30

@Alfonzina: sztem meg szerencse:-) nagy bajban lennénk, ha mindenki ugyanazt találná szépnek...;-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 11:02:24

@Alfonzina: na de láttad hogy ki az a pasi aki szépnek látja? na ugye erről beszélünk...

jerk_off 2012.03.07. 11:09:18

@fran7: oké, akkor csak vizesedik [-:

átlátó 2012.03.07. 11:13:28

Itt a képekből azt vontam le, hogy nagyon kidolgozottak a körperek.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.07. 11:14:43

@ő-szinte: hát nem tudom. érdekes női mintái lehettek annak, akinek bejön egy eltorzított fej. 28 évesen, egy alapból szépnek tűnő arcot mi a fenéért kell így elcsúfítani? Mekkora önértékelési gebasza lehet annak a csajnak?

@jadebulgari: na ja. mondjuk azok átlagosnak mondhatóak, átlag alatti ikúval.:)
csak egy szopós csőrt látnak és annyi.:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 11:20:05

@Alfonzina: hátja, szegény azt hiszi mert ez a trend hogy mindent átszabatni és megcsináltatja akkor ő lesz szupervuman pedighát...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.07. 11:24:19

@jadebulgari: egy pontig, a jó ízlés keretein belül azt mondom, csinálja. ha csíkszája van, akkor egy kis szilikon sokat javíthat. ha szoptatott és tacskófül melle van, akkor is.

De mi a fenéért kell valakinek törzsi harci fejdíszt faragtatnia az ábrázatából?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 11:24:23

A végén Edina meg Csíra fognak egymásra gyógyulni olyan sokat vannak együtt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 11:25:07

@Alfonzina: rossz önkép, önértékelési zavar, ahogy mondtad ja és hát a trend majmolása...

ő-szinte 2012.03.07. 11:38:19

@Alfonzina: mert úgy érzi, hogy ő nem elég jó. De a hiba sajnos nem kívül van:-DDDD

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2012.03.07. 12:02:10

Noémi megnyeri, mert rá küldik majd a szlovákok is az smseket. meg mert király a combja.

Oh wait, nincs is sms. Nem baj.

Kira eltűnik azonnal, mert, ha csipeszt rak a kannáira(lol), akkor sem látszik belőle semmi, csak olyna, mint a kelttészta, olajba ejtés előtt.

Niki száját kiharapják és kiszáll az ablakon a határig, a cigó rüfke valószínűleg ráborul két brére, majd szájrákkal elviszik a mentők, a többiekre meg nem is emlékszem, mert jelentéktelenek kb, talán Edinában lenne valami, de ő meg azt hiszi három diplomája van és azt, hogy őt nem baszták még rommá a konyhapulton, miközben sugárban hányt...

Jó lesz ez, de egyelőre geciunalmas na.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.07. 12:18:04

Majd egy fényképes összefoglalót lehet kérni kinek mi a beceneve? :D Egyelőre nehéz még követni!

ő-szinte 2012.03.07. 12:28:44

@hfeeri: fent vannak a zátonyok a viasat oldalan :-DDDDD

cézé 2012.03.07. 12:33:12

Nem szokásom más nőket a külsejük miatt macerálni, mert ki tudja, lehet, hogy én se vagyok mindenki számára egy matyó hímzés, de emberek, ez a Niki, ez borzasztó. A szája, az arca, amely a szilikon vagy botox vagy mit tudom én milyen vegyi anyag miatt teljesen képtelen a mimikára, és ehhez még jön a szemöldök, az a vastagra, erős színűre festett, eszméletlenül elcseszett szemöldök, hát valami rettenetes. És ezek után a külsejével akar hódítani!!! Jó ég.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.07. 12:42:07

@ő-szinte: najo de en az itt
hasznalatos becenevekre gondoltam : pl csira, hiper stb :DD

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.07. 12:42:48

A faszom ebbe a sok névbe, meg egyenfejű gyökérbe. Van két zsömlefejű, meg két semilyenfejű, meg egy ostoba gyökér ótószerelő, meg a mexikói zenész.

A nőket legalább meg lehet különböztetni egymástól.

ő-szinte 2012.03.07. 12:59:30

@hfeeri: hat hajra, szedd össze és posztold ki kommentben! legalabb megtanulod mire kész lesz:-DDDD

ő-szinte 2012.03.07. 13:01:24

@Peter_Cs: neked aztán tényleg fura ízlésed van:-DDDDDD

ő-szinte 2012.03.07. 13:08:54

most, hogy végre sikerült megnéznem a fotókat, ennek a kyrnak olyan a feje mint ha bódi szilvit keresztezték volna görög zitával...:-O és nem vagyok benne biztos hogy ez pozitív kicsengésű:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

cézé 2012.03.07. 13:13:29

Kirával semmi baj nincs, kivéve, hogy az alsó állkapcsa külön életet él, ami, abban sem vagyok biztos, hogy teljesen normális.

Krisztián a tegnap előtti éden extrában nyilatkozott a kamerának, hogy mit hozott magával az Éden HotelbeN. Következetesen, nem hotelbE, hanem hotelbeN. Nagyon sötét szegény.

JOKKA21 2012.03.07. 13:15:31

@cézé: Nőknek elég, hogy hejjespasee, Krisztián több nőt felszedhet egy este alatt, mint 10 intelligens együtt.

ő-szinte 2012.03.07. 13:22:26

@JOKKA21: csak ha nem szólal meg:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

cézé 2012.03.07. 13:23:51

@ő-szinte: És azt a nagy gülü szemeit is csukja be :)

Concrete · http://beton.blog.hu 2012.03.07. 13:26:04

cézé: +1

Hozzátenném a többi csaj is qrva ronda, Edina kivételével.

Concrete · http://beton.blog.hu 2012.03.07. 13:27:36

Nah jó a rendezvényszervező is elmegy.

cézé 2012.03.07. 13:31:50

Noémi se csúnya, csak ne csücsörítene állandóan...

ő-szinte 2012.03.07. 13:33:55

bocsi, javítom, nem kíra a mixlány, hanem niki:-DDDDDD
faszom nevek:-DDDDDDDDDDDDDD

ginny03 2012.03.07. 13:33:57

@Peter_Cs: Jesszusom ... nem semmi, hogy ilyen fejjel döntős lett ebben a versenyben.

ginny03 2012.03.07. 13:38:18

@Concrete: Csatlakozom, tényleg Edina ott a legnormálisabban kinéző nőci ... Niki a műanyag, kacsa szájával meg csöcseivel és a ló arcával szerintem elég gáz. :(( Pfúj és Ádám erre gerjed, ő is elég beteg ember lehet, ha ez tetszik neki! Én ha pasi lennék nekem a nő ideálom tuti, hogy olyasmi lenne, mint az Edina. :)))

cézé 2012.03.07. 13:45:05

@ginny03: Arról nem is szólva, hogy a pórázos-nyakörves meg kiengedsz pisilni kérdései teljesen szimpatikusak meg jópofák voltak.
Ahogy nyilatkozott a kamerának meg valamelyik másik lánynak Krisztiánról, az nagyon emberi megnyilvánulás volt, tetszett.

genevieve 2012.03.07. 14:09:21

@JOKKA21: kritsztán nem hejjespaseee:-)

ő-szinte 2012.03.07. 14:27:05

@genevieve: mert nem jöttünk volna rá...
:-DDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.07. 14:50:41

gyanítom, meg lettünk vezetve, ezzel az Anita-Krisztián párossal. Gyanítom, nem véletlenül szimpatizál mindenki Anitával, és fújjolja Krisztiánt....események felvezetése történik itten éppen ;))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.07. 14:54:34

Ami megmaradt: medencébe bombaugrálás (apu, kezdődiiiik!!) és nem leopárd, de hópárduc mintás alsó.
Ja, meg az értetlenkedés, hogy most akkor az ágy azon felén kell aludni, amelyiken a másik fényképe van.

Amúgy grat a kasztingosoknak, VV5-ben a nőcék megkülönböztetésével volt gondom, itt hálég csak a pasasokéval. Tán ha majd bejön 1-2 érettebb, javul a helyzet.

T69 sárga dressze KELL!

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2012.03.07. 14:55:42

@Peter_Cs: Ne savazzam? Melyik univerzumban jó csaj ez a főttkrumplizaböló?

Mindegyik közeli képnél, mikor beszél, a mondatok felénél olyan furcsán mozdul az állkapcsa, mintha egy egész szőrgombócot akarna visszaöklendezni, mint valami macska. Gondolj bele, elviszed anyádhoz, hogy tessék, ittvan anyu, jó csaj, főzni nem tud, meg amúgy is úgy néz ki összefogott hajjal, mint egy túlázott vidra reggeli közben. Csinál egy ilyet és írtózatos sebességgel bassza hátba egy partvissal anyád, hogy aztakurvaélet, lenyelt egy pormacskát, segítsünk már, mert vemhes lesz tőle... Jó csaj a faszom, milyen mellbimbók már azok? Egy ilyen lábat hol tudsz úgy megharapni, hogy nem rögtön csontot érsz, mint mikor a grillcsirkével átbasznak? Öcsém, nem szólok be, mert nem az én blogom, debazmeg meg vagy rekedve Trében Ádám szintjén, ha tényleg ez jön be :D

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.07. 14:59:33

Emberek, nem tudom, másutt mi a szokás, nálam az, hogy a kommentekben az adott epizódról, vagy a sorozatról cserélünk eszmét vagy miafaszt, az offtopic negédeskedéseket meg nem itt folytatjuk, hanem másutt. Lehet, nem leszek ezzel népszerű, de megkérek mindenkit, hogy a nem a témába vágó kommenteket innentől kezdve mellőzze, köszönöm.

sélli_ 2012.03.07. 15:08:41

No hát ez egy kicsit unalmas részt volt, reméljük a mai Pandora felkavarja az állóvizet.
Krisztiántól készen vagyok, ezzel a 'Kezdő 10-es' dumával... kb 4 órával előbb költöztek be, mint a gitáros amorozó és a lufifejű lány (bocs, a neveket még nem vágom)

Müszélia 2012.03.07. 15:21:31

bravó, 7-i poszthoz 6-i kommentek.
átkelt a hajó valami időhatáron? bak(nyúl)térítőn?

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.07. 15:24:09

@Müszélia: kint volt tegnap este, ma reggel meg átdátumoztam.

fruzsii96 2012.03.07. 16:05:55

nekem az egészből hiányzik egykis emberség vagymi.:D régi ádám+dani féle barátság, vagy kriszta+dani féle szerelem, bármi. de itt mintha mindenki csak taktikázni akarna, és nincs az, hogy mondjuk az éjszaka közepén elmennek karkötőt lopni, vagy valami.:D bár, mondjuk ez még csak a harmadik nap...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.07. 16:22:40

@genevieve: holnap beszámolót kérnék a ma este történtekről előre is köszike - hajrá zenésztomi

genevieve 2012.03.07. 16:29:34

@jadebulgari: hát majd összekapom magam:-)

genevieve 2012.03.07. 16:34:43

@fruzsii96: valóban még csak 2 napot láttunk:-) lehet a maiban már őrületesen poénos dolgok lesznek:-)

fruzsii96 2012.03.07. 16:40:10

@genevieve: előfordulhat.:) bár nemigen tudom egyik játékost sem boxerrel a fején elképzelni, de hát majd meglátjuk.:):D

nosce 2012.03.07. 16:43:23

@genevieve:
"valóban még csak 2 napot láttunk:-) lehet a maiban már őrületesen poénos dolgok lesznek:-)"

ez tök poénos már most, ez a krisztián pölö aki kemény ide-oda lépkedésével vitte a bulin a hátán a sót, olyan sötét b+ hogy a kocsira sztem simán súlyzótárcsákat szerelne fel kerék helyett :)

foxglove (törölt) 2012.03.07. 16:46:23

én az előzőre csak a második héten kezdtem ráérezni, kb onnan hogy kiesett dani, viszont megjelent bunkópista és szöszi. utána már nem volt megállás:)
visszaolvastam, és az első pár rész unalmas volt az elsőben is.

genevieve 2012.03.07. 16:53:01

@nosce: ööö...egyet kell, hogy értsek a véleményeddel:-D

Müszélia 2012.03.07. 17:20:33

@fruzsii96: úgy látszik, a vv5-ön szocializálódtak.

Müszélia 2012.03.07. 17:22:00

adrienne rendkívül ronda.

fruzsii96 2012.03.07. 17:27:56

@Müszélia: igen, én is ettől tartok. ezek az apró kis emberi hülyeségek tették igazán szerethetővé az ÉH1-et, remélem jut belőlük még a 2. évadba is.:)

beacska 2012.03.07. 19:00:00

@beacska: hallottam, hogy hülyeséget írtam: anita=Edina...asszem

LöncsVezér 2012.03.07. 21:06:15

Javasolnám Nikinek a "Kacsacsőr" elnevezést.
Elképesztő,hogy valaki önszántából csúfítja ilyenre magát.
Na baz+ beírtam a gugliba kacsacsőrűt kit hoz fel elsőnek? :D :D

www.google.com/search?hl=hu&gs_nf=1&cp=7&gs_id=q&xhr=t&q=kacsacs%C5%91r%C5%B1+eml%C5%91s&biw=1366&bih=667&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=cr9XT6u4BNCYOrnY5JIN

cookaholics 2012.03.07. 22:13:08

vajon hogy írta le a kérdező, hogy mentsvár?

Kivétel 2012.03.07. 23:20:56

@ő-szinte: Mindig is tudtuk,hogy fura az izlése... Akinek az VV Éva tetszeni tudott... attól semmire nem számíts:) Ez a Kyra engem egy piszkafára emlékeztet borzasztó fejjel
süti beállítások módosítása