Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x01

2012. március 05. 21:16 - sixx

És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg férfiak, kockahas és csöcs, akinek nincs párja, az meg jöhet haza. A kiszavazásról nem a nézők döntenek, nincsenek sms-forintok, a bentlakók egymással basznak ki, és ez így is van jól, ettől lesz élvezetes a műsor.

Szia, T69, már hiányoztál. Bordós-lilás selyemruhában, határozott, de kicsit fenyegető léptekkel halad a kamera felé, a ruha keresztben redőz az élőszöveten, a látványt kiegészíti egy lazán a hajba tűzött hibiszkusz vagy miafasz. Úgy tűnik, mintha a T69.2 Special Edition fémvázára idén kicsivel több élőszövetet húztak volna fel combtájékon, bár lehet csak a szaloncukorruha gyűrődik szarul. Titkokkal teli az Éden hotel mondja Vicus, itten minden megtörténhet, bármelyik pillanatban megjelenhet például Rákay Filip és államosíthatja az egész kócerájt. Máris bevágnak pár képsort az önfeledten lubickoló, smároló, piáló lakókról, jó lesz ez. A kifutó, oppardon udvar végén az upgradelt szoftver leállítja a T69.2 SE-t, a beállás elég szerencsétlen, pont úgy néz ki szemből, mintha a bal lába térdben oldalra 45 fokos szögben hajlana ki, ezt eddig csak a Walking Dead című zombisorozatban láttuk a fogyóeszköznek használt statisztazombiktól.

A bemutatkozó kisfilmek tematikailag olyanok, mint tavaly, akció közben látjuk a szereplőket, a fiúk darabos mozdulattal röplabdáznak, a csajok meg egy pickup platójáról igyekeznek nem leesni a heves rángatózásnak tűnű integetés közben, a látványvilág viszont más, mint tavaly, jobban fényelt az egész, nincs már meg az az esetlen báj, mint Kolumbiában, ez már egy komoly és kibaszott sok pénzbe kerülő műsor. Hosztesz Edina nem szereti a tucatfiúkat, Vállalkozó Niki viszont a sportos felsőtestre esküszik. Autószerelő Krisztiánt felpaprikázta a látvány, nőt ezek szerint csak ritkán, akkor sem ilyen közelről szokott látni, a szemei bizonyára ezért meredtek ki és maradtak úgy az interjúra is. A T69.2 SE tervezői nem félnek a rozsdától, a készüléket a mödanszié, mit mödanszié, L-alakú betontó partjára vezérlik, és kapunk a trademarknak számító széthajított kézmozdulatból is, otthon vagyunk emberek. 

A tét 25 millió, ennyit kap a nyertes pár, már ha el nem hajítják a Szerelem Aranyszínű Papirmasé Gömbjét, ha ez így kínai, akkor tessen elolvasni a tavalyi finálé hogyvoltját. Random vágások jönnek, valami faszi aszongya, a csillagot is lehazudja az égről, aztán a naplementébe megy gitárral a hóna alatt, de ez lehet egy másik csávó, a csalánszájú nem bízik semmiben, egy Céronaldo frizurás nyikhaj a szerelemre akar rátalálni, egy sírós szőkenő meg menne már innen a picsába, bazdmeg, 2 perc 45-nél, vagyunk, nem fog összejönni. Főcím, a zene maradt, Hotel Éden, suttogja Dér Heni szuggesztíven a nóta végén, Éden hotel az, nem? Mindegy.

Tavaly a nők, ma a fiúk választanak, ül az öt hím a fehér bárszékeken, T69.2 SE pedig kapott végre a kezébe valamit, amivel elfoglalhatja a fürge ujjakat, az upgrade egyelőre úgy tűnik, jót tett neki, könnyedebb, természetesebb a felkonf, és nem görcsöli magát halálra. Autószerelő Krisztián a panorámától lefosta a bokáját, ettől ismét kimeredt a szeme, és úgy maradt. Ennyire szuggesztíven őrült tekintetet valóságshowban én még nem láttam, ha más nem, horrorfilmbe szemdublőrnek bármikor elmehet. Ádám úszó, mármint nem az a műanyag, amit Szily és Up visz magával barátságon túli csónakozásaikra, hanem élő, de nem tudni mennyit úszik majd, ez az alkoholtól függ.

Autószerelő Krisztián bemutatkozik, 19 vagyok, vállalkozó és magabiztos. DJ Péter nem szeret csajokért küzdeni, a zsélésbödönnel annál inkább. Ács Gábor az előző évad Daniját hozza a maga 35 évével, ő játszani jött, nem csajozni. Bróker Máté annyira laza, hogy kis híján ott esik szét a széken, nála fonálvesztéssel jár az italozás, reméljük, hányással is. Úszó Ádám sportol, szeret emberekkel foglalkozni és imádja a műcsöcst. T69.2 SE kaján vigyorral méregeti, itt az enyim, az nem jó? olvasom le az arcáról, de lehet csak geci vagyok.

Jönnek a nők, egyesével, ha kell valakinek valamelyik, határozott kézmozdulattal jelezze, mondja T69.2 SE, nincs helye sem hányaveti, sem tessék-lássék kézmozdulatnak, a bizonytalan karemelésért gondolom, tarkólövés jár. Edina az első nő, egy keretbe feszített fehér lepedő mögött áll, csak a sziluettje látszik, meg a fején a malomkerék nagyságú sombrero. Hangulatfelelős típus, mondja, és izgul. Úszó Ádám menten a csöcsméretet kérdezi, gratula, egyszer megnézném a kultúrba', ahogy ezzel a dumával hódít a Modern Talking emlékesten. Péter szerint Edinának nincs nagy melle, és valóban, nincs neki, de nem kibaszottul mindegy? Edina másról szeretett volna beszélgetni. Autószerelő Krisztián határozott kézmozdulattal és tágra zárt szemekkel viszi Edinát, akit nem olyannak képzelt, mint kinéz, sőt, nem is elégedett a külsővel, nem hát, hiszen a nő teljesen normálisan néz ki, nincs a fejére szemöldök tetoválva, a bőre sem narancssárga, és a csöcsébe nem toltak műanyagot, tehát szar nő. Mindegy, jó lesz ő is, teszi fel a fasz alakú kalapot Autószerelő Krisztián a fejire önként, ezt nevezem kiváló nyitánynak.

Rendezvényszervező Anikó közeleg, Úszó Ádám szerint fekete a haja, szilikon a szája és a melle. Tényleg van egy kis csöcsfixációja a kölyöknek. Anikó szőke, nincs benne műanyag, és odaadó, Ács Gábor keze úgy emelkedik a levegőbe, mint egy szemöldökfa az utolsó pillanatban. Anikó előjön a paraván mögül, és szimpatizál Gáborral, nahát. At eddigi két kiválasztott nő spontánnak tűnő örömködésbe kezd egy másik helyszínen, majd lesz itt sírás, ha Krisztián szemei elkezdenek külön életet élni. Asszisztens Kira jön, rafináltan és céltudatosan, diszkóban dolgozom és egy márketing cégnél, mondja, nem is kell senkinek. Kajakra, nincs határozott kézmozdulat, semmi, pedig fiús dolgokat szeret, driftel és gyorsul. Na, Kira mehet a levesbe? Gábor szerint a többiek nőt akarnak választani, nem barátot, Kira ezek szerint nem nő. Dráma van, egyiknek sem kell a nő, pedig T69.2 SE már úgy kínálja a portékát, mint egy madám a piros lámpás negyedben.

Most két nő gyön egyszerre, Vállalkozó Niki, a két lábon járó csalánszáj, aki biztosra veszi, hogy itt hóttszerelmes lesz belé mindenki, mert annyira, de annyira kibaszott jól néz ki. Főiskolás Noémi szlovák, de lehet benne bízni. Úszó Ádám a körvonalak láttán nyálcsorgatásba kezd, Noémi közben aszongya, hogy a nyárba dógozott, a csajom szerint dinnyét szedhetett, van benne valami. Tanuló Peti szerint Noémi nem tűnik magabiztosnak. Niki úgy gondolta, hogy róla a következő két dolog a fontos: szereti a divatos cuccokat és a bulit. Noémi fancsali képpel megjegyzi, hogy egy ilyen cicababa mellett neki nehéz vót egy szinten állni mellette. Az nem esett le egyiknek sem, hogy A PARAVÁN MIATT KIBASZOTTUL NEM LÁTJÁK ŐKET?

Niki szerint Noémi nem vetélytárs, de Krisztián kérdésére elárulja, hogy szilikonnal jól áll. Tanuló Péter Noémit választja, mert bízott benne, hogy szlovák lévén más lesz, hiszen külföldi. Ha Péter kétfejű birkát várt, akkor csalódnia kellett, de legalább megtudta, hogy a szlovákoknak is van feje (egy), karja és lába (kettő-kettő). Nem is örül, Edinára akarja lecserélni menten. Úszó Ádám természetesen Nikit választja, ki mást, a szilikon olyan hívószó neki, mint NB2-es futballistának a Ferencváros, csak aztán nehogy pofára esés legyen belőle. És most mi lesz? Máténak nincs nője, Kirának faszija, hazazavarják őket menten? T69.2 SE komoly képet vág, és szótagokat szaggat szanaszét szájával, szegény szépfiú, számodra szerencsétlen szcenáriót szegecselt a szerencse. Meglepetés várja Mátét, bizony. A reklám után, persze.

Na itt vagyunk megint, Kira előjön, és megkapja Mátét erőszakkal, ennyi volt a dráma. Máténak nem jön be Kira, barna hajú nőt akart, szőkét kapott, de nem akarta ezt az arcába vágni, mert az milyen lenne már. Megvannak a párok, lehet menni felfedezni szobára, amiket mostan el is neveztek, van például jaguár szoba, nem viccelek. Krisztián nincs ilyen csiricsáréhoz szokva, letisztult formákat szeret, biztos karburátorból van az asztalláb is otthon. Komoly a kéró, mondja Máté, Kira úgy örül a kádnak, mint aki soha nem látott még ilyet. Niki pedig a várakozásokkal ellentétben nem hajigálja le magáról az összes ruhát az első percben. Anikó és Gábor stratégiai megbeszélést folytat, játszani jöttek, mondják, nem baszni, azt lehet otthon is, a 25 millert viszont itt adják. Krisztiánnak letisztultsági mániája van, az interjúszobában azt mondja, Edina is le van tisztulva és úgy bólogat hozzá, mintha a Dokkbicsben ülne a pultnál az első csík kokó után elégedetten.

Esteledik, Niki a nappaliban közli Ádámmal, hogy ő nem vált párt, szereti a megszokott dolgokat, de Ádám ezt nem hiszi, miért hinné, ugye. Kaja van, az asztalt egy nagyon szűk átjáróba passzírozták be, az a csoda, hogy Krisztián elfér mögötte. Juan levelez hoz, csillogósat, mint az előző etapban, persze hogy a szlovákkal olvastatják fel a gecik. Parti lesz este, nyitó. Mexikói zenekar jön, és zenél majd. Készülődés jön zenére, se csöcs, se pöcs, csak izmos férfiseggek és Niki kiretusált mellbimbója látszik, de mi segítünk, és megmutatjuk a korhatáros verziót is, tessék, itt egy galéria, az utolsó képen látszik a bimbesz. A buli egy koccintással indul, majd kapcsolatok építésével folytatódik, amit Krisztián pozitívan értékel, pozícióm magabiztos, mondja, köztársasági elnöknek bizonyos kvalitásai alapján simán beférne. KLIKK A KÉPRE A TÖBBIÉRT.

01.png
 

A mexikói zenekar kap ám egy vendégmunkást, Zenész Tamást Olaszliszkáról, akinek kezében fegyver a gitár és tömegeket pusztít az énekléssel. Ő lesz az, aki az első csábítóként bemegy a hotelbe, mint megtudjuk T69.2 SE suttogó hangon előadott felkonfjából, mintha az odabent üvöltve bulizó lakók bármit is meghallhatnának belőle. Tamást mexikói mariarchi zenésznek öltöztetik, a kezébe viszont egy nagyon rendszeridegen hangszert nyomnak, ráadásul nem úgy néz ki, mint egy helyi szórakoztatóipari szakmunkás, így minden épeszű ember elsőre kiszúrja majd, de ki mondta, hogy odabent bárki is normális? Tamásnak bemenetel előtt választania kell a fiúk és a lányok között, a fiúkat választja, ez csak valami kibaszás lehet. Na, eredj befelé, int T69.2 SE, de le ne leplezd magad, míg nem jelzünk.

Bevonulás gyön, elgyötört arcú zenészekkel. Aggyadnekibazdmeg, húzzadhelló, Niki örül, mert bepillanthat a mexikói zenébe, Máté menten táncba viszi Kirát, mert kezd bebaszni, a produkció tetőpontján leesik róla a gatya, bizonytalan mozdulatokkal nyúl utána, de hiábavaló a küzdelem. A zenekar egy új nótába kezd, Anikó erre megkergül és sikoltozva ugrál fel-le, mint egy hiperaktív kőszáli kecske, mindenki néz meredten rá, neked meg mi a fasz bajod van, helló, de abba nem hagyja, Niki rá is szól Gáborra, hogy vigye már el táncolni, mert addig is befogja a száját. Gábort a többiek Fátternek szólítják, asszem ez nekem is megfelel.

Hoppácsak, nem elég, hogy Tamás bemegy csábítani, egy nő is érkezik, ez aztán a sűrű évadnyitány. Modell Adrienn 22 éves, vélhetően kéz- vagy lábfej modell, mert másnak csak nagyon nagy jóindulattal tudom elképzelni, mondjuk a Braille-Playboyban lehetne címlaplány, ha nagyon muszáj. Az arcára a sors ad hoc jelleggel hajigálta rá a featúrákat, valahogy nem áll össze a kép, mintha ő lett volna a próbadarab a paradicsomban, vagy nem is tudom. A szemét a vicces kedvű sminkes kékkel húzta körbe, de nem spórolt az anyaggal sajnos. Adrienn feladata: párt lelni csütörtökig, ha nem megy, megy a levesbe. Odabent a hangulat a tetőfokon, még senki nem sejti, hogy Adrienn kis női praktikák egész tárházával támad majd a gyanútlan legényekre, jézusom. Bemegy, köszön, ismerkedik, de ellenszenv fogadja, Péter a fejére zacskót húzna, de a seggét és a csöcsét értékeli, Máté viszont konkrétan kiröhögi és inkább Edinával kezd laza flörtbe két tequila között. Krisztián szavait idézném inkább: "Első benyomás tragikus, külső nulla, személyiség nulla."

A mexikói zenekar egyszer csak elkezd egy meglehetősen rendszeridegen, laza blues-t nyomni, Tamás meg énekelni, és tényleg pusztító a hangja, ebben nem lódított. Pocsolyába léptem, énekli Takács Tamás helyett, és még így is kell vagy 4 másodperc, hogy leessen a jónépnek, bazdmeg ez magyar. Anyád, mondja Péter, Anikó pedig Gábornak magyarázza, hogy ő tudta már régen, de nem mondta, és ugrál ehhez egyre, kibaszott hiperaktív ez a nő, nem értem, hogy lehet ép ésszel kibírni vele hat percnél többet. A kamerába Noémi is azt hazudja, hogy ő tudta előre. A kanapén közben ismerkedési est zajlik, Adrienn akar Nikivel beszélni, de Ádám pont ott szürcsöli a koktélt, menj már innen, mondja az újnő kedvesen, ki kíváncsi rád? Nem Adrienn volt a "Hogyan keltsünk jó benyomást másokban" kézikönyv írója, az kurvaisten. Ádám felveszi a kesztyűt és visszaugat, nagyszerű. Niki tart Adrienntől, mondja csálén felhúzott szemöldökkel és mustársárgára szolizott fejjel. Adriennről lőttünk egy előnyösebb képet.

Tamás is nekilát a csábításnak, Noémire nyomul, amit Krisztián nehezményez egy kicsit, de egyelőre visszafogja magát, és nem veszi elő a kardántengelyt, hogy jómodorra tanítsa a muzsikust. Adrienn Niki után Pétert is kiborítja, te, megdugsz, kérdezi, nincs az az isten, mondja Péter, akit Adrienn formálhatónak tart. Máté és Noémi tovább flörtöl, ha itt lesz dugás, az ezen a vonalon várható, már ha Máté lesz annyi időre józan, hogy a cerkát előkaphassa. Noémi elkezd aggódni Péter lojalitása miatt és befenyít, bazdmeg, te itten nem beszélgetsz más nővel, hallode. Az első évadban ehhez kellett vagy két hét, itt már az első este keményen beszólongat mindenki. Noémi bezzeg Tamással incselkedik, énekeljél nekem valamit, de nem sikerül közös nevezőre jutni, mert amit Tamás ismer, azt Noémi nem, Mc Hawert meg Tamás nem hajlandó énekelni hálistennek.

Máté kezd nagyon széjjelcsúszni, a pult mellett már-már Levis produkciót nyújt, érik a Levi2 becenév, csak mondom. Tamás, Ádám és Krisztián Adriennt osztja egy függőágy mellett, mikor leszel már józan, helló, a csaj kiakad, üvölt és hülyeségeket beszél, Ádám le is önti egy kis vízzel, ami azért elég nagy bunkóság. Krisztián reakciója: lejtmenetben van a buta hölgy, semmi keresnivalója itt. Krisztiánt szakkomentátornak kellene alkalmazni, esküszöm. Lefekvéshez készülődünk már, Krisztián mint egy kibaszott földesúr, úgy osztja Edinát, éppenhogy csak azt nem vetette oda neki, hogy pucsíccsá', ribanc. Máté saturészegre issza magát, a felfelé vezető út nagyon rögös lesz. Az is, egyenes vonalban nem megy a járás.

Péter Noémit masszírozza, mert vesztett kő-papír-ollóban. Krisztián vére a sötétben csak eljut a farkába, és utasítja Edinát, hogy bújjon oda hozzá, "utoljára szólok", teszi hozzá, aztakurva. Van még mit tanulni tőle, azt máris látom. Máté a Dexter zenéjére bandukol hazafelé faltól-falig közlekedve, majd a szobába beérve legórja magáról az összes ruhát és egy szál faszban beugrik Kira mellé az ágyba. A nap idézete is az epizód végén hangzik el Tamás szájából: "Nem voltam még nő ilyen helyzetben." Kösz, még sok ilyet holnap is.

Jóccakát, holnap este újabb adás, újabb kibeszélő poszttal, szerda reggel meg új hogyvolttal.

Címkék: éden hotel
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2012.03.06. 20:15:36

@sogeking: juj rajzizd le akkor adriennt:)) most láttam viasaton a csajt bevertek neki, vagy alapból ilyen?

foxglove (törölt) 2012.03.06. 20:15:47

@jadebulgari: nem kaptam meg, de én nem közvetlenül nem is kértem meg ELPet, csak téged. (már ha nem egy és ugyanaz a személy vagytok, tudod:))

Kéne valami helyet keresnünk, mert nem biztos, hogy ez így jó lesz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.06. 20:18:50

@foxglove: nem én de tetszett neki h mindenki őt keresi és látta h engem is ELP-nek néztek :)
offolás miatt mondod?...

sogeking 2012.03.06. 20:20:24

@inmemancsi: ha lesz időm, megpróbálom :)

foxglove (törölt) 2012.03.06. 20:25:01

@jadebulgari: akkor üzenem neki, hogy ELP gyere vissza, várunk:)

nem szeretném senki köreit zavarni, ha érted, mire gondolok.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.06. 20:27:03

@foxglove: átadom ha jelentkezik :)

értelek... VV162 nyitva van ott lehetne...

inmemancsi 2012.03.06. 20:29:08

@jadebulgari: hagyjatok üzit majd nekem is ha mentek:)) meg jádécska figyeld az adást mert holnap lesz kérdésem

2012.03.06. 20:30:39

@foxglove: Miért várod azt aki itt van?

foxglove (törölt) 2012.03.06. 20:33:39

@hétköznapi naplopó: hát ez jó kérdés, hetek óta dolgozunk a kérdés megfejtésén, eddig eredménytelenül:)
@szerivan: ha itt van, akkor is érti az üzenetet:)

foxglove (törölt) 2012.03.06. 20:36:20

@jadebulgari: a VVvel az a baj, hogy nemsokára (vagy már most) nem lehet majd rendesen betölteni. ezért kérdeztem a marslakókat

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.06. 20:38:23

@foxglove: nézem én is folyamatosan de még nincs a listában
ha itt lenne az aki nincs itt és olvasná, biztosan értené, de ha átadom neki is érteni fogja

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.06. 20:47:48

@hétköznapi naplopó: ELP = Emerson, Lake and Palmer, egy hetvenes években indlt progresszív rockbanda. Tagjai: Keith Emerson - billentyűsök, Greg Lake - basszusgitár, gitár, Carl Palmer - dob, ütősök.

sogeking 2012.03.06. 20:50:35

a végén kiderül, hogy Peter_Cs ELP :)

busifa 2012.03.06. 20:51:34

@inmemancsi: mi volt Sehikével? nem láttam...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.06. 20:51:40

@sogeking: Nem, csak szeretem a progresszív rockot!

2012.03.06. 20:53:14

@sogeking: Szerepeket játszol, de minek ide álarc, mondd?

sogeking 2012.03.06. 20:53:36

@busifa: ezt könnyű kitalálni :) Eszter és Titánia

sogeking 2012.03.06. 20:54:50

@szerivan: hazug a mese rég, nekem ez nem elég :)

2012.03.06. 20:57:12

@sogeking: Azért elsőre tele lett a jelmez, ne HAZUDJ!?? :)

haruka 2012.03.06. 20:57:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: 'stét! szerinted ma kivágnak valakit? szerintem egy fiú repül ma!

sogeking 2012.03.06. 20:58:33

@szerivan: ha szeretnéd, akkor azt mondom, hogy igen :)

2012.03.06. 20:58:58

@haruka: Adrien pakol, mert a fiúk dönthetnek az ombre sorsáról, nekik meg szimpatikus a gitáros.

busifa 2012.03.06. 21:00:02

@sogeking: őket én is blokkolnàm
:-)))

2012.03.06. 21:00:23

@sogeking: Ez a hely, hol megteheted szabadon,

2012.03.06. 21:01:04

@gyvy: EZ MI???? Ez van nálad Viasat helyett?

sogeking 2012.03.06. 21:01:50

@szerivan: Hogy átlépsz, tetteken és szavakon

2012.03.06. 21:04:21

@gyvy: Az Al Jazeera gasztroműsorát nehogy kihagyd!

Hurri Kán 2012.03.06. 21:05:38

@szerivan:
Tamil szappanoperát készülök nézni héber feliratozással. Habkönnyű esti szórakozás.

2012.03.06. 21:07:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Melyik részét?
@gyvy: Én meg színházba megyek.

GL-581 g 2012.03.06. 21:07:52

@szerivan: Ha a szerkesztőknek van humoruk, és különösen ki akarnak cseszni a társulattal, akkor védettséget kap az a finomlelkű szépség. :DD

Hajrá Adrienn! Légy benn jó sokáig! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.06. 21:08:51

@szerivan: h Adrien pakol, és hogy egyébként is a srácok döntenek?:D

haruka 2012.03.06. 21:09:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mert muszáj pont az ellenkezőjét mondanod annak, amit én, ugye? :D

Hurri Kán 2012.03.06. 21:10:12

@szerivan:
Utána én is megnézek még egy erotikus gyurmafilmet.

haruka 2012.03.06. 21:10:38

@GL-581 g: te mazochista típus vagy? :D

2012.03.06. 21:11:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Mikor a gitáros bement Éva megkérte, hogy válasszon a fiúk és a lányok közül, majd sejtelmesen hozzátette, hogy ennek a későbbiekben jelentősége lesz.
Adrien meg hiába ajánlotta fel a csudapinyát, nem kellett senkinek, alap hogy pakol.

2012.03.06. 21:12:17

@gyvy: Nem merem meggooglizni, de bisztos van olyan...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.06. 21:13:07

@haruka: nem muszáj, de jobban esik ellent mondani, na:D (Holnap fodrász után igyekszem írni neked)

Hajrá Adrienn:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.06. 21:16:12

@szerivan: és ő azt mondta, h fiúk!? Lehet, h az lesz, h kiből essenek ki:P Oszt majd ő megy haza, saját döntése alapján:)

@Peter_Cs: jaja, ezért drukkolunk neki!:D

2012.03.06. 21:16:18

@gyvy: Akkor azért olyan jól formálhatóak a karakterek.

Hurri Kán 2012.03.06. 21:19:02

@szerivan:
A statisztákkal még vannak problémák.

nekem te előre köszönjél (törölt) 2012.03.06. 21:19:22

sziasztok!
látom a vv gárda alaposan idetelepült.
:) legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít. előljáróban ennyit. (más is szereti azt a filmet?) ál/arc vagyok én, lennék a szlávoknál kém. Bár negyedrészt szlovák vagyok, de hát Istenem. Ez Magyarország, az összetartás mintaországa. Szóval én vagyok kárpátia56, a Vitéz. Valamint Vera Védőangyalának fogadatlan prókátora. :D Hogy itt mi lesz, vagy lesz-e valami, azt nem tudom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.06. 21:19:47

hol kell a mait kommentelni itt v lesz új?

2012.03.06. 21:20:52

@gyvy: Sógyurmából olcsóbban kijön a project.

mocskosmacska 2012.03.06. 21:22:02

Az úszó srác, aki a szilikont kereste mindenkiben még nem jött rá a játék lényegére vagy nem a 25 milliót akarja.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.06. 21:23:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hello :)
csak mert ott van hogy újabb adás újabb kibeszélő poszttal
be kell már kapcsolni a tévét?

mocskosmacska 2012.03.06. 21:24:09

20 perc alatt reggelizniük is kell?

haruka 2012.03.06. 21:24:31

az milyen hogy nincs annyi szék az asztal körül, ahányan vannak! :DD

GL-581 g 2012.03.06. 21:24:47

Beküldték Levit is? Nem kéne ennyire egyértelműen lopni a karaktert a brókergyereknek... :P

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.06. 21:25:27

Ez a Krisztián gyerek mint a Kicsi Dope! Fullra

mocskosmacska 2012.03.06. 21:25:45

MEgint az lesz, hogy a kezdő gárda mindenkit megpróbál kiközösíteni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.06. 21:26:42

Valaki mondja már meg, hogy miért újak ők annyira?:) Mondja az, qki kb 5 órával hamarabb érkezett:D

@haruka: lehet, h már összetörték:P

haruka 2012.03.06. 21:29:37

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ez nem volt benne az extrában véletlenül? :D

@mocskosmacska: úgy tűnik, pedig tanulhattak volna az előző részből.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.06. 21:30:22

@sogeking: készítsük a vacsit?:)

@jadebulgari: igen, de remélem, h ezt nem fogják eljátszani, mert rohadt idegesítő lenne:D

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.06. 21:32:10

itt az új, tessen szépen kommentelni az új éden-epizódot:
hogyvolt.blog.hu/2012/03/06/eden_hotel_2x02

Cinki 2012.03.06. 21:32:12

A szállás tényleg nagyon-nagyon komoly! Ez a medence kurva jó!

euRópAi bigottság 2012.03.06. 21:33:02

@Noname Cowboy: ne hülyülj!

krisztián 1az1ben barátokközt ERIK

dennis rodman 2012.03.06. 21:34:17

Ez a Niki borzasztóan néz ki !

GL-581 g 2012.03.06. 21:35:22

Miért hívják ezek a csajok "női praktikának" a gondolatokat?! :DD

nekem te előre köszönjél (törölt) 2012.03.06. 21:39:24

@Peter_Cs: ez jó zenekar volt, viccesnek találtam az énekes hangszínét, hangmagasságát. vhol a 9. és a12. oktáv közt tolta, ha jól emlékszem, meg ha van ennyi oktáv.

busifa 2012.03.06. 21:39:25

Kira letiltja Mátét az alkoholról :-DD

ő-szinte 2012.03.06. 21:39:51

@sogeking: olo :-)
Meselj, eddig mi?

nekem te előre köszönjél (törölt) 2012.03.06. 21:40:50

@dennis rodman: dennis rodman is, de én kérek elnézést, a kettő nem zárja ki egymást.

sogeking 2012.03.06. 21:42:36

@ő-szinte: olo, van másik poszt :)

a két új ki akar ejteni valakit, a srác valószínűleg Edinát választja, ja és ettem két szendvicset

Concrete · http://beton.blog.hu 2012.03.06. 22:19:51

50% retard, 30% proli 20% tetű

Giovanni.Gatto (törölt) 2012.03.07. 17:10:10

sixx miért hívod Horváth Évát T69.2 SE-nek?

Minek a ".2" ha már odaírod hogy Second Edition"?

Amúgy Évike nem kapdosott fel úgy 8 kilót tavaly óta? Vagy csak ennyire előnytelen ez a ruha?

Giovanni.Gatto (törölt) 2012.03.08. 16:28:04

@sixx: XD
süti beállítások módosítása