Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x5 - A sziget

2012. február 29. 16:00 - m*kkk

A Hank Med szárnyal, csakúgy, mint hős doktorunk és Miss Tökély 2.0 szerelme. Az epizód a helyi családi törzshelyből alakult bárban indul, ahol fényesre nyalt arcú Hank épp becserkészi 2.0-t az első kapura rúgáshoz. A hangulatot még fokozza egy állásajánlat Hank felé a helyi kórházban (ott aztán el kél a segítség). 2.0 teszi mindezt dorombolással megspékelt Bambi szemekkel, egy pohárka Blue Lagoon mögül. Hozzáteszem nem igazán értem, hogy a legtöbb filmben a koktél miért egyenlő egy kék színű löttyel, amikor a Flaming Lamborghini sokkal látványosabb, de üsse kavics. Cheers 2.0!

A fűzés elég jól megy és egy tripla-átfordulásos test csellel – aminek a jelentése ebben a szituban a “nincs nálam a telefonom, így nem fog csörögni” mondat által ejtett bűvölet – dokink máris varrná be a lasztit a háló közepébe, de sajnos Evan belépője pont erre a pillanatra van időzítve. Pedig már úgy szurkoltunk, hogy jól menjen a “csak lassan haladunk” tempó szerelemeseink között. Ebből fakadóan, remélem azért Hanky beszerez egy lakatot, számzárat vagy retinavizsgáló szerkentyűt az Evan és hozzá hasonló megzavaró hatások ellen. Bár egyszerűbb és gyorsabb, ha a csajhoz mennek legközelebb.

-

Öcsike belépőjében amúgy a legviccesebb, hogy nem elég, hogy rányit az éppen lovacska pózt felvett 2.0-ra, de észre sem veszi magát. A vérciki szituációt képes fokozni, azzal, hogy adrenalin mámorban elkezdi ecsetelni a legújabb üzleti fogását: egy teljes hétvégés munkát az egyik legnagyobb burzsujnál Hamptons-ban. Hank persze ki van, mint a bolgár szatyor füle, amikor 2.0 bejelenti, hogy “holnap korán kell kelnem”. Ezt a mondatot is legalább olyan jó hallani egy meghitt pillanatban, mint a “legyünk inkább barátok, jó?!”-t.

 

Úton a célállomásra megtudjuk, hogy a főburzsuj nem más, mint a manapság legsikeresebbnek számító IT-feljesztő zseni és családja. Nekik saját szigetük van, ahova éppen az éves lazítást tervezik a napi 10 órás kőkemény robotolás mellett (Szarkazmus, igen.). Szóval a feleség terhes, és kell mellé egy orvos, bár a gyerkőc nem várható még erre a hétvégére, legalábbis mami szerint. A privát helikopteren azonban kiderül, hogy az IT allergiás kismama egy gadget-októl és minden elemmel, akkumulátorral vagy mesterséges intelligenciával működő kütyüktől mentes helyen szeretné világra hozni a babáját. Így fontolgatja a terhesség megindítását a szigeten. Hank-et erről a tervéről a levegőben értesíti, aki nem annyira lelkes.

Bár Evan – aki leszerződött bébicsősznek és mindenki Kevinnek hívja – álmában a sziget egy önálló kis Szilikon völgy, ahol a Star Wars új része is csak egy hajdani népmesének tűnik, de amikor landolunk kiderül, hogy még TV sincs. Evan lelke darabokra hullik. A kismama begyűjti az egész csapattól a telefonokat, iPad-eket, iPodokat, Nintendo-kat, szóval mindent, amit egy mai gyerek időtöltésnek hív. Hol vannak már azok az idők, amikor még a mese Micimackó volt, nem anime, és a gyerekek a grundon rúgták a bőrt, nem pedig egy iPad-en játszottak GTA-t egy lesötétített szobában. Mindenki megbékél a kismama pocokfejű unokaöccsét kivéve, akiről kiderül, hogy minden évben valami oltári hülyeséget csinál ezen a helyen. Tavaly például felgyújtotta a kis házat. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Hank meggyőzi a kismamánkat, hogy ne akarja megindítani a szülést, mert az nem egészséges. (Jééé!) Fura, hogy ki van akadva minden mesterséges szerkentyűtől, ami behálózza az életét, de azért mindent tud arról, milyen praktikákkal lehet előcsalogatni a benne növekvő zigótát. Az órák harmonikusan telnek múlnak, amikor Evan – bébi, bocsánat férficsőszi teendőinek eleget téve – programozni invitálja kis krapekot. Nem megy könnyen, eléggé be van fordulva a srác (nem csoda, ha mindig sikerül valamit elmónikáznia), de ekkor Kevin (senki sem tudja megjegyezni Evan nevét, és ezért lekevinezik minden alkalommal) bedobja, hogy megkérik a helytartót - család régi barátja, aki a szigetet gondozza (Meg van az a korábbi Best Job in the World álláshirdetés? Na, ő nyerte.), hogy vigye le őket kocsival, és kiskrapek hadd vezessen. Kiegyeznek egy sebességváltással, amit olyannyira sikerül elszúrnia a csórinak, hogy felborul a kocsi. Ezt a kis srácot tényleg négy fal közt kell tartani banyek!

A kocsiból majdnem mindenki kimászik épségben, de a király melós bácsinak eltörik a lába. Még jó, hogy itt van Hank, hiszen ő pillanatok alatt patent módra felszerelt kórházat varázsol még a legutolsó sufniból is. Szóval Dr. McGuyver irányításával a csapat beviszi bácsinkat az ebédlőasztalra, ahol Hank pikk-pakk helyre rakja a törött csontot, előkerülnek a krikettütők, mint sínek, zacskó jég, törölközők a kötözéshez. Minek ide kórház?!

Közben a szárazföldön India viszi a magánpraxist. Mindenkinek a telefonja át van irányítva az ő számára, így esik meg a kínos eset, hogy 2.0 Hank-nek szánt, helyrerakásra invitáló sms-ét a kis aktivistánk akut ficamnak dekódolja, és siet a képzelt beteg segítségére egy amerikai pop bárba. Ott azonban nem talál mást, mint a kiéhezett 2.0, aki tegnap este óta várja, hogy Hank végre kapura rúgjon. Amikor India érkezik persze kiakad, hogy Hank miért nem hívta. Ne legyünk elrugaszkodottak, tipikus női reakciók ezek, tudjuk. Estére aztán annyira felszívja magát azon, hogy dokink cseszik rá, hogy megteszi azt az egyetlen, visszafordíthatatlan hibát, amit minden sértett nőnek kerülni kéne: felhívja, és üzenetet hagy. Nyilván óriási húzás volt ráhisztizni a hangpostára, de tudja fokozni: törlés helyett elküldi. Lúzer!

 

Közben a szigeten sem sokkal rózsásabb a helyzet, mert a kocsival együtt sikerült szétbarmolni az egyetlen szatellit telefont, ami működik az óceán közepén. Nem mondom, szép kis ómenje van a kis krapeknak. Ha nem jön be apuci biznisze, még mindig elmehet fekete macskának a babonás közösségbe.

Hank éppen törölközőket sterilizál az öregnek, amikor Evan beszambázik a konyhába és a családi üzlet előnyeit ecseteli. Hank ekkor egy fadarab érzelmi intelligenciájával beközli, hogy kapott egy állásajánlatot, amit lehet el is fogad. Evan eléggé kiakad, szegénynek ma már nem ez az első.

Ekkor azonban meghalljuk a kismama szűkölését, amire Hank (és utána Evan is) egyből felrohan, nehogy bús magányában megszüljön a milliárdos feleség. Amikor berontanak, akkor viszont nem mondhatnám, hogy szűk vagy, hogy magányában van, mert apuci épp előbújik a paplan mélye alól. Hank meg ott áll (és utána Evan is).

Eközben Hamptonsban egy teljesen szürreális jelenetben 2.0 és India kb. legjobb barinőkké alakulnak egy kölcsönös bocsánatkérés után. Kiderül, hogy India megkapta 2.0 múlt esti epic fail hangüzenetét, amit jó cimbiként egyből törölt. (Azért most 10-ből 9 csaj azt mondja “Velem ilyen miért nem történik?!”) Megvitatják, hogy Hanky-nek miért kéne vagy nem kéne sürgősségi orvosnak lenni, mindezt a legnagyobb bűbáj felhőben. Kizártnak tartom, hogy két csaj, akik összenyúlnak az egyik nap, másnap így elédiznek egymással csak, mert ők olyan jó fejek. (Jelez a gyanúszkópom, mint Pavol kutyájának nyála a csengettyű szóra.)

Húzzunk is vissza a szigetünk még kevésbé hihető történéseihez. Az öreg fószer is kezd rosszabbul lenni, mert kiderül, hogy csúnyán fejbe is kólintotta valami, ő meg rádobott 2 véralvadásgátlót. Szóval vérömleny keletkezett a kobakján, amit meg kéne szüntetni, vagy a vérnyomása szétrobbantja az agyát. Ehhez azonban vér kell (a véralvadásgátló miatt), és nyilván valami hiper ritka vércsoportba tartozik, ami csak a kismamának, és láss csodát, a kis krapeknak van (Ehh, szóval vén kecske is megnyalta a sót egyszer egyszer hajdanán…Még jó, hogy ez Hank-en kívül senkinek nem tűnik fel!). Hogy is derítik ki ezt? Mi sem egyszerűbb: végy egy ezüst tálcát, egy steril tűt, böködd meg mindenkinek az ujját egy csepp vérért és a visszatükröződő fényben jól látszik a vér összetétele, így a csoportja. (Azért megkérdezném eme módszer hitelességéről House-t.)

Kis krapek vállalkozik is a véradásra, így az álomállásos pappernek bele is fúrunk ezzel a lendülettel a koponyájába. Teljesen valótlan a helyzet: forralt vízzel fertőtlenített fúrófej, Black and Decker ütvefúró és egy szívmonitor. Ennyi kell egy agyi vérömleny megszüntetéséhez. Figyelem otthoni kipróbálás nem javasolt! Hank ezt is megoldja, és a művelet alatt Evan is hőssé emelkedik, mivel megjavítja a szatellit telefont. Kezdem azt hinni, hogy a srácok apja nem lelépett, csak eljött Magyarországra Mekk Mestert alakítani a klasszikus rajzfilmben anno.

A végjátékban mindenki boldog, minden megoldódik, és már nyoma sincs a korábbi pániknak egyik vonalon sem. Hank és 2.0 megbeszélnek egy új randit (reméljük itt már eksön is lesz), a sziget őrzője kap egy szép kórházi ágyat DVR TV-vel, kis krapek meg végre nem cseszett el semmit a családi mini szünidőn. Jah, és a legfontosabb: Hank marad a Hank Med-ben. Evan lazíthat.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása