Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5985-5986.

2012. február 29. 10:00 - villanella

Jó, jó, késtem ezzel a hogyvolttal, de csak azért, mert olyan extázisba kerültem a Való Világ döntő után, hogy nem mertem bekapcsolni a tévét két napig. Én Attilának drukkoltam, vessetek meg. Egyébként nem értem, miért nem fűzik be a műsoraikat az RTL-nél a Barátok köztbe, látom magam előtt, ahogy Géza és Ádám összekapnak azon, hogy Attila vagy Csaba, meg, ahogy Kinga a Seherezádénak drukkol. Magdi néni tutira Tordast kedvelte volna az előző szériából, mert. Csak. Mindegy, igazából semmi nem volt most sem, egy gyerek leesett a szekrényről, abból szerintem még lesz baj.

5985. rész:
Gabirexia, Tibor és az idegesítő kislány elkészült a madárijesztővel a parkban. Apuka innivalóért megy, így beszélget kicsit Gabi meg a gyerek, hűha, milyen jó apa ez a Tibor, egyre szimpatikusabb Gabikának. A kislánynak anya is hiányzik, mert olyan dolgokról lehetett vele beszélni, amikről apuval nem. Ja, első szex, meg menzesz gondolom, így háromévesen.

Zsolt akkor most tisztázza, hogy lenyúlták-e a Rózsa melóját, és hát gáz, átvertetek engem, meg Klaudiát, és megszegtetek egy csomó szabályt. Szabolcs vitába száll a főnökkel, hűha, le ne szúrja őt Zsoltikám, mert kés van a kezében, ugye. Zsolt 25 százalékot kér, egy szavába kerül, és buknak mindent. Szabolcs próbálja menteni az irháját, rábeszéli Alizt, hogy legyen az a 25, az fasza. Cserébe tartja a száját Zsolt Klaudiánál is.

Júlia és Attila visszatérnek a szobába a konferencia után, faszuk kivan, hogy utálják ezt. 11 előadó, és nem is szexeltek. Pakolni kellene, Attila szerint csak akkor, ha időben haza akarnak érni. Elmondjuk nekik, hogy egy szobában voltunk? Szerintem már ne, mondja Attila, maradjon köztünk, Klaudia úgyse mondja el senkinek. Attilának szerintem folyamatosan merevedése van amúgy, olyan furán tartja magát. Juli leül mellé, lenyúlnak egy mini tusfürdőt emlékbe.

Otthon meg áll a bál. A gyerekek kergetőznek, Peti tévézik, András meg a gépnél dolgozik, és még csengetnek is. Nóra az. Engedélyeztetni kell valamit, meg is csinálja András, de csak otthonról tud dolgozni, mert a kölykök. Minden rendben. Nóra el, András kicsit vitázik Bandikával, aki felrak egy macit a polcra a gyereknek, vegye el onnan, ha tud repülni. Na, fasza.

Aliz Klaudiának dicséri a szuper céget, ahonnan a szendvicset szerezte, Klaudia megnézné a neten, de nem kell, mindent elintézett már Aliz. Még nagykövetségeknek is készít ez a cég. Jaja, téliszalámis-uborkás szendvicset.

Laci otthon nézegeti Csaba képeit, megérkezik Gabirexia, láttam, hogy hívtál. Csak néhány fotó maradt a fiam után, te meg nem voltál itthon, te céda. A mobilt Tibi kislánya vette fel, és te az apjával játszottál. Ez világos, mint a nap. Egy pasassal szórakoztál. Ez a Tibi régóta nyomult rád, sikerült becserkésznie.

Nóra megint Andrásnál, hozott szerződést, mindent, magyarázza a melót, a legapróbb gyerek meg huh, csak elérte a macit, bassza meg. Mert amíg Andrásék kávézgatnak (a Nóra csak egy pötty tejet kér), addig a szuperhős Mátéka fölröpült a polcra, és le is zuhant. De milyen szarul játssza a gyerek, mosolyog közben. Mindegy, apu odaszalad, minden rendben lesz.

Laci és Gabi veszekednek, Laci jó nagy faszfej, de általában ilyenek az emberek, ha azt hiszik, félrekúr az életük párja. Szóval támad, meg felnagyít. Hogy mire megy ki a játék, téged akar Tibor, felhasználja a kislányát, hogy becserkésszen. Gabi szerint Laci nem normális, Laci meg megy kakaskodni a parkba Tiborhoz.

András ragasztgatja Máté arcát, a macit is megragasztja, mert ő is leesett. Peti is segít, rendes gyerek. Nóra közben a könyveket segít összeszedni. András kivan, hogy ez milyen ciki, mert még ennyit sem lehet rábízni, hogy vigyázzon a gyerekre. Nóri szerint nem is kell megtudnia Julinak, hisz kutya baja Mátékának. A ragtapasz csak vicc. Csak meg kell beszélni a gyerekkel, hogy ne mondja el.

A kis brigád elkészült a szendvicsekkel, Szabolcs lekúrja Alizt, hogy sokáig volt el, mindenki ideges. Lucus elvesztette a karkötőjét, na, szépen vagyunk, valamelyik szendvicsbe került. Vagy kinyitogatják a dobozokat, vagy ciki lesz. Kinyitogatják.

A parkban Tibor és a lánya a madarakat keresgetik, amikor Laci megérkezik és tönkre bassza a madárijesztőt. Szállj le Gabiról, nem a gyerekkel kéne csajt fogni magadnak. Gabi az én barátnőm, nem egy pótanya. Tibor el.

5986. rész:
No, mi lesz este, mi lesz. Hát az lesz, hogy Juli hazaér, Klaudia is ott van az udvaron éppen, Attila még megkéri Julit, hogy fűzze be az előadás anyagait, blabla. Klaudia érdeklődik, de nem volt semmi muter, szállj le a témáról.

Jó hír, a karkötő megvan, a szendvicsek sem mentek tönkre. Ádám érkezik. Luca nagyon örül, Ádám kérdi, mi van itt. Elmondják a titkot, hogy új vállalkozásba kezdtek. Leviszik a szendókat a kocsiba, na, csak össze ne fussanak Klaudiával.

Otthon Nóra megtalálja Attila tusfürdőjét, hm, de finom az illata. Attila alig várta, hogy hazajöjjön, és a karjaiban tartsa a nejét. Nórának terve van, egy vacsora ma este közösen Julival, Andrissal és a gyerekekkel, de Attilának nincsen kedve. Nóra kedves, meg minden, Attila meg nem talál több kifogást, vacsi lesz.

Laci otthon levest eszik. Vagy főzeléket. Nézi közben a hajót, amit Csabitól hozott, mondjuk nem értem, hogy egy felnőtt fiú lakásában miért vagy egy ilyen kétéveseknek való szar, de ez mindegy.

Klaudia pakol az irodában, amikor Gabi sóhaja zavarja meg a csöndet. Gabinak lelkifurdalása van, hogy nem kellett volna mégsem játszania a gyerekkel és Tiborral. Klaudia szerint nincs semmi gond, és vigyázzon Lacival, mert na. És ne hagyja magát. Legyen kemény.

Zsófi otthon az új szerzeményeiről vágja le éppen a címkéket, hogy ne lássa az ura, hogy költi a dellát. Hű de le fog bukni majd egyszer csak. Zsolt haza is ér, kedvesen fogadja a cicusa. Zsolt mufurc, idegesíti, hogy zárva lesz a Rózsa, meg ugye a pénz hiánya. Bocsánatkérő ajándékot kap Zsófikától, szexi bugyingót, amit majd csak neki vesz fel ma este.

Aliz és Ádám a szendvicseket viszi a kocsihoz, amikor az udvaron összefutnak Gézával. Ki is akad az alfahím, már ha lehet rá használni ezt a szót VV Gergő után, szóval, hogy neki is van keze, faszért nem őt hívja a csaj. Ölelkezés, de szeretlek, nincs baj, ennyi. Kinga és Szabolcs érkeznek a második adaggal, amikor jön Klaudia, jól látta-e a szendvicses dobozokat Kingánál? Jól, minden rendben a catering cég véletlenül ide hozta, ne parázz, főnökasszony.

Otthon András beszámol a gyerekekről Julinak az óriásvacsorán, ahol Máté elmondja azonnal, hogy leesett. Na, fasza, Juli számon kér. Attila néz közben furcsán. Nóra is ott volt az esetkor, ne haragudjon Andrisra, semmi komoly nem történt.

Zsolt otthon whisky-t kortyol. Zsófi szexelne, kék köpenyben érkezik, de Zsoltnak most nagyon nem áll a cerka. Mindjárt megy, csak még megissza. Olvasgat valami egyenleget, mínusz 17 ezer forint a zárás, kivan.

Laci otthon sörözve nézegeti a szaros hajókáját, Gabi jön, megnyugodott-e. Ő ugyan nem is volt dühös. De Gabi szerint ezt meg kell beszélni, mert durva volt és agresszív Tiborral meg a lányával. Laci szerint úgy bánt velük, ahogy kell. Gabi szerint bocsánatot kellene kérnie, de majd, ha hülye lesz. Te miért őket pátyolgatod? Én a fiamat vesztettem el, velem miért nem vagy ilyen megértő? Na, jó, én ezt nem csinálom tovább, segítettem meg minden, de nem leszek a rongybábúd, akit csak úgy pofozhatsz, vége! És ajtót becsap, el.

Címkék: barátok közt
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2012.02.29. 10:04:34

Tetszik a VV-s kiszólásod! :) Jó volt :)

Csavargásaim · csavargasaim.blog.hu 2012.02.29. 10:16:55

Nem 17 millio volt Zsolt hiánya? Amugy jòk ezek a hogyvoltok.

Johnny336 2012.02.29. 10:27:46

@Manutd7: felvett egy milliót, és -17.000-be fordult az egyenleg.

A hajóra: nekem is van otthon kisvakondom, még édesapámtól kaptam 5-6 éves koromban, most 27 évesen odaadtam a 10 hónapos kisfiamnak, aki imádja, és mindig nevet a bábun.
Nem dobáltam ki a gyerekkori játékaimat, csak elpakoltam őket, mivel jó lesz majd a klónomnak :)

Mondjuk ez a Gabi is gyökér, gyászol szerencsétlen palija, aztán elmegy a parkba egy kanos özveggyel "játszani".

villanella 2012.02.29. 12:58:56

@Johnny336: ja, bocs, ha bántottalak ezzel, csak olyan fura volt, tudod, hogy hozott pár képet meg egy hajót onnan :)

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.02.29. 13:50:15

"Egyébként nem értem, miért nem fűzik be a műsoraikat az RTL-nél a Barátok köztbe, látom magam előtt, ahogy Géza és Ádám összekapnak azon, hogy Attila vagy Csaba, meg, ahogy Kinga a Seherezádénak drukkol."

Azért mert pár hónappal hamarabb vannak a felvételek, és úgy elég nehéz lenne a napi eseményeket belefűzni.

Egyszer viszont amikor Kokó focimenedzsert játszott a BK-ban volt és pont Csabát fedezte fel, mint nagy tehetség azért beszólt egy olyat, hogy bocsi, nem nagyon érek rá, mert menni kell Kokó meccset nézni. Jeah

"amikor Laci megérkezik és tönkre bassza a madárijesztőt."
Lacinak egy madárijesztő nem téma. Fejezett már le hintalovat is. :D

"az udvaron összefutnak Gézával. Ki is akad az alfahím, már ha lehet rá használni ezt a szót VV Gergő után"

Végülis volt már sitten mind a kettő, Gézának pedig ha azt vesszük megvolt Alíz, Kinga, Zsófi. Szóval szerintem simán lehet ő az alfahím, vagy a Matyi tér bikája.

"nem értem, hogy egy felnőtt fiú lakásában miért vagy egy ilyen kétéveseknek való szar, de ez mindegy."
A faszpumpa nem volt képernyőkompatibilis.
Amúgy nekünk is megvannak a régi plüssfigurák stb. Pl Csipet csapat rajzfilmből Chip és Dale plüss jószágok, és a Kacsmesékből a 3 kacsa Niki, Tiki és Viki.
Azok a legóim is megvannak amiket 3 évesen kaptam. Ennek már 23 éve.

Johnny336 2012.02.29. 15:16:25

@villanella: ohh, semmi bántódás, csak közöltem - sokan sokféleképpen gyászolnak.
Mondjuk Laci olyan arccal gyászol, mint amikor én szomorkodom, hogy nem akciós a kedvenc söröm a közértben :D
Ilyen minőségben is adja elő...

villanella 2012.02.29. 15:18:17

@Johnny336: a legdurvább, hogy művész úrnak szólíttatja magát. egy utcában laktunk, a kedvenc kocsmám tulaja mondta, hogy így van, gyakran járt oda. beszarok. elhiszi, hogy művész, komolyan gondolja :)

Johnny336 2012.02.29. 15:20:53

@villanella: www.tihanyivandorszinpad.hu/indexinside.html
Én kérek elnézést! Gyerekexpon láttunk nőjével, elég komoly csaj, nem néznéd ki ebből a madárijesztőből, hogy ilyen nőt guberál magának...

villanella 2012.02.29. 15:25:37

@Johnny336: muhahaha, guberál. hát ez van, ebben a csöpp országban valakinek számít.
nekem még magdi anyussal volt fura élményem, mindig úgy láttam vonulni, mintha ő lenne sharon stone :)
egyszer le is fotóztam egy cukrászdában, na lehet, hogy a következő hogyvolt végére be is rakom a képet :) apusról is van egy csudajó fotóm, lekaptam az arany jános utcánál, isteni lett! :)

Johnny336 2012.02.29. 15:28:25

@villanella: Vili bácsit óbudai temetőnél láttam, éppen temetésre mehetett egy kiöltözött társasággal. Ő fekete, rövidujjú, New York-feliratos pólóban volt...mondom gz...

julcsi29 2012.03.01. 00:21:57

@villanella:
Helló!
Ismét tök jó! :)))
Nos igen,kishajó már fel lett vezetve,Csabi barátnője mesélte,hogy olyan mély nyomot hagyott Csabiban az a pár éves korában történt bulgáriai nyaralás,onnan az emlék.
Zsolti egyenlegét én is 17 millának láttam. :DDDD
Mátéval kapcsolatban már állást foglaltam,5-6 évesen nehéz eljátszani hogy 2-3 éves.Meg aztán miért pont ő tudna játszani,ha a "művész " úrnak sem megy? :)))

Viszont kérdezném,hogy csak engem kergetnek a sírba azzal,hogy mindig ugyanazok a dalok szólnak a rádióikból?Ilyen nincs!!!! :(((

Ajj-jajj 2012.03.01. 13:08:00

Lehet, hogy egy résszel előbb volt, de nagyon tetszett, amikor András nem bírt a gyerekekkel, és akkor beállított Nóra. Megnyugtatta Andrást, hogy ne idegeskedjen a kölykök miatt, én is anya vagyok, ahogy te, mondta neki és elviharzott.
Nagyon sajnálom, hogy anno elajándékoztam a macimat egy rokon kisfiúnak. Bárcsak visszaadná. Biztosan régen kilökték. Kárpótlásul vettem magamnak egyet a bolhapiacon, megkértem a gyerekeimet, hogy őrizzék meg, soha többé ne várjon vásárlóra az ócskaságok között.
süti beállítások módosítása