Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x3 - Stratégiai terv

2012. február 28. 17:00 - m*kkk

Az epizód – tipikus amerikai egészségmániának megfelelően – egy ócean parti futással kezdődik. Hank és Evan napi dzsoggingját végzi, vagyis Hank napi, Evan-nek pedig inkább csak havi. Csóri öcsike nem bírja az iramot, és azt sem, hogy Hank hallani sem akar a világmegváltó gerilla marketing akciójáról. Amúgy Evan-be visszaszállt az előző részben balerina által elűzött Móka Mikiség, és megint akkora baromságokat tud kitalálni, hogy hozzájuk képest a Jersey Shore egy kulturális magazin.

Biztos az Isten (mellé) verése a buta poénokért, amikor öcsisajt meg szeretne simogatni egy sétáltatott kutyust, aki ennek felettébb nem örül, és megharapja a az őt sétáltató spanyol vendégmunkást. Hank persze mozgó mentőautó módjára friss vízzel fertőtlenít, és egy kötözésre is alkalmas kendővel be is fedi az amigo pracliját. Ez is a pro bono-k egyike, de a lelkére köti a srácnak, hogy menjen el a kórházba, nehogy elfertőződjön a harapás. Evan pedig mostantól ki van tiltva a futó klubból, gondatlanságból elkövetett hülyeség miatt.

Már kocognak vissza a pecójuk felé, amikor 2 őzike galoppozik át előttük a bejárat előtt. Ez azért még náluk is kiveri a biztosítékot, “ezek a gazdagok kezdenek ijesztően furák lenni”. A kapuban találkoznak a milliárdos főbérlőjükkel, akinél Evan bármennyire is szeretne bevágódni, legalább annyira bénán csinálja, mint a kutyasimogatást. A főúr érezhetően szükséges rossznak tekinti öcsikét, és Hank-nek egy szicíliai maffiózó nyugodtságával mondja, hogy a luxus házi doki legfőbb erénye a titoktartás. Hank is érzi, hogy ha nem eszerint cselekszik, ébredhet még pacifejjel az ágyában.

Evan továbbra is nyüstöl a marketing ötleteivel, hiszen nem várhatják ölbe tett kézzel, hogy megcsörrenjen a telefon, de Hank száma láthatóan bekerült már a helyi Arany Oldalakba, mert a szenátor úr rezidenciájáról hívják. Evan-nek mostantól kuss. A következő pillanatban már In-Divyával (akinek ahhoz képest, hogy asszisztensnek jelentkezik, batár nagy fekete dzsipje van) az eddigi legnagyobb kapuban állunk. Bár a ház nem akkora, mint a srácok hajlékbiztosítójáé, azért tudjuk, hogy az itt lakók sem aprópénzzel játszanak.

A szenátor úr felesége érkezik a fogadásukra, szegény kis indiai lányt egyértelműen az érinthetetlenek kasztjába süllyeszti, és nem is nagyon hajlandó kommunikálni vele. Azonban a kis pápaszemes elég harsány és az esze is meg van hozzá, hogy ne hagyja magát. Hátul a saját focipályán játszadoznak a gyerekek (igen, saját focipálya, saját címerrel, saját edzővel), akik közül a srác híres focista lesz, majd szenátor és végül amerikai elnök. Legalábbis anyuka elképzelése szerint. Ő az a tipikus anya tigris, aki még arra is magasról tesz, hogy a gyerek akarja-e, amit ő kitalált vagy sem. Valószínű neki nem volt gyerekszobája…vagy volt, csak nem engedték be. Szóval semmi komoly baj nincsen, egy teljes kivizsgálás kell, mert jövő héten próbameccse van anyuka kicsi fiának, amin a helytállás az első lépcső az Ovális irodáig.

Hank, még mindig nem érzi át, hogy milyen súlyos milliárdok termőföldjén lépked, így elkezdi sorolni, hogy milyen eszközök nincsenek meg ehhez a procedúrához. Miközben ezeket darálja, beérnek egy teljesen felszerelt orvosi szobába, ahol minden, amit kishitű dokink hiányolt, megtalálható. Van 2 óra a vizsgálatokra, és mivel a srácnak már egy extra pisi szünet sem fér bele a mama által kidolgozott napirendjébe, ennyi idő alatt pont be kell fejezni mindent. A gyereket átmeózzák tetőtől talpig, és kiderül, hogy egészséges, mint a makk. Irány az elnöki bársonyszék, remélhetőleg egy lelkes Lewinsky-vel az asztal alatt.

Evan az ebéd alatt tovább traktál a marketinges üres frázisaival, de Hank egy megkerülhetetlen mondattal tesz pontot a kántálás végére: “mi a titkokkal reklámozunk”. Bravúros szövegírás, de lókötő öcsit tuti nem szereljük le ennyivel. A telefon megint cseng. (Kezd olyan meghatározó szerepe lenni a csengőhangnak, mint a 24-ben a CTU-s dallamnak.) A kutyaharapásos amigo az. Persze nem ment el a kórházba, és a keze elfertőzödött. Azt mondja 4 órát állt sorba, és senki nem foglalkozott vele (ez a kórház tényleg egy kalap szart sem ér). Hank pipa lesz, de annyira megy már neki a smúz, hogy ezt is tudja mosolyogva tenni, és elkíséri a spanyolajkú srácot a sürgősségire. Evan kapja a kutyákat, de sokáig nem lázad, mert a szomszédban parkoló yachtról, két bomba szőke vihog le rá a délután 2-es pezsgőjüket markolászva.

A kórházban a recepciós nővér, fel se néz a kutyaharapás és elfertőződött szavakkal zsonglőrködő amigo-nkra, és odaad neki egy lapot, hogy töltse ki (De mivel banyek a lábával? Mondjuk ha lerohad a keze, úgyis meg kell tanulnia.) Aztán hős Hank bevágódik elé, elmondja, hogy orvosilag nézve ez sürgős eset, és nagyon gyorsan emelje meg a a telefont, és keressen egy kézspecialistát, és mindezt tegye azzal a flegma kifejezés nélkül az arcán. Hat. Néni tárcsáz, srác keze megmenekült.

Közben Evan a kutyasétáltatást kocsikázásra váltja (reméljük a kutyákat hazavitte), és benéz az ex-defektes cickós MILF-hez egy üzleti ajánlattal. A bige most még 5 évvel fiatalabbra van műtve, és stílusosan a Gin utcában Gin koktéllal kínálja öcsikénket. Az üzleti ajánlat egy 24/7-es elérést és ellátást biztosít Hankhez, akinek a neve hallatára olyan gyorsan kezd verni a MILF szíve, hogy félek, hogy elviszi egy szívroham. Egyelőre nem ír alá semmit, de azt ígéri, hogy ha a tanácsadó testület rábólint (gondolom a dolgos férj, akit soha nem említünk Voldemort módjára), akkor indulhat a mandula.

Cserébe, hogy Evan beajánlotta a VIP-ek közti VIP-be, bemutatja neki a csudi cuki unokáját, aki The Hills-en és Facebook-on nőtt fel, és aki már most akkor sznobnak néz ki, hogy kétlem, hogy a Ralph és Lauren szavakat el tudja képzelni külön külön leírva. Evan gyorsan kapcsol, és máris meghívja Miss Pudlit egy rögtönzött házi bulira magukhoz, ahova természetesen hozhatja chihuha barátnőit is, ha nem harapnak.

Mindezek alatt Hank-et riasztják a focista anyuci kicsi fiához, mert nem lát rendesen, és nagyon szédül. Mire dokink a rezidenciára ér, a srác egy agyalágyult szintjére süllyed, aki a saját címét sem tudja, és az egész teste durván zsibbad, így semmijét nem tudja mozdítani. Para indul. Egyik vizsgálat sem segít, nem tudnak rájönni, hogy mi a baja a gyereknek, pedig még egy MRI gépet is tudott szerválni (gondolom a hamptoni fekete piacról). Anyuka nagyon kivan, mert egy hét múlva meccs, és jelenleg a sráca a kezét nem bírja felemelni. Természetesen nem a fiúért, hanem a dédelgetett terve miatt aggódik.

A srác huga, ezen felszívja magát, és elküldi a jó búsba, hogy hagyja már a saját elcseszett élete miatti nyomulást másnak, ne a saját gyerekeinek. Ekkor azonban a már minden reményt feladott Hank megvilágosodik, mint Mohamed a fa alatt, és összeáll a kép a nyomulás szóból, a korábbi Bambikból és a füves pályából. Korábban ugyanis a kis hugi fellökte a srácot, aki beütötte a búráját a földbe. Ebben a pillanatban pedig egy gazdatestre vadászó kullancska, örömmel kibérelte a focista srác fülét, és beköltözött, hogy jól megölje a gyereket a mérgével. Hank kiveszi a kis “háziállatot” a srác füléből, és így a szegény kis dögöt kilakoltatják, de a fiú felépül. Anyuka szemében végre igazi aggódás látszik, egészen 10 másodpercig, amikor kitalálja, hogy nem is a fiúból, hanem a kiscsajból lesz elnök. Sőt Amerika első női elnöke, még jobb.

Evan megtartja a beígért házi murit, de Miss Pudlin és a csajokon kívül, nyilván, nincs senki. Ezen gyorsan túllendül a kis lelkes csapat, és már be is vetik magukat a jacuzziba (John Lennon szemüveges kopasz mindenes óvása ellenére). Forrósodik a helyzet: a csajok teljesen begerjednek (csak tudnám mire), mialatt Evan a felmenőik kórtörténetét pedzegeti. Esetleg egy szívbeteg nagypapa, reumás nagyi, cukorbeteg nagynéni?! A csajok nem is igazán értik miről hablatyol a srác, ezért az egyetlen ésszerű kiút az ivászat. Irány a Grey Goose-zal tömött pool bar, ahol gyorsan megunják a lányok a bólét, és egybehangzó vinnyogással kérik Evan-t igyanak egymás testéről vodkát.

Nagy duzzogva öcsike is belemegy, konkrétan az a pár perces habozás is meglep, amit művel. Már épp vetkőznek a csajok, amikor megértjük miért susmosolt John Lennon szemüveg a Jacuzzi keringetőjének meghibásodásáról. A lányokat és Evan-t is ugyanis kiverte valami ismeretlen eredetű rüh. Mondjuk, ahol őzek futkároznak szabadon, és kullancsok döntenek elnöki sorsokról, nem is csodálom. In-Divya telefonon ad házi patika tanácsokat Evan-nek, aki így elmerül a melegvizes, ecetes törölközők között.

Hank közben meglátogatja a kutyaharapott amigot, aki már jól van. Persze a kórterem előtt összefutnak Miss Tökély 2.0-val, akit Evan aznap korábban Hank nevében meghívott vacsizni (de jó fej), így a kórházi kantinban, óriás romantikával meg is esznek egy szendvicset. Kicsit fáraszt, hogy minden epizód végén van egy nyálas szenvedés kettőjük között, de az ember nem várhat minden sorozatba egy Christian Troy-t, aki ledugja a fél szereplőgárdát.

A végjátékban még kiderül, hogy Evan, annak ellenére, hogy mekkora balféknek és infantilisnek is tartja a bátyja, mégis frankó gyerek: aláiratta ugyanis MILF-fel a korábban már említett rendelkezésreállási szerződést az egész szezonra egy pofátlanul magas összegért. Ami ráadásul havidíj. Hiába, ahol pénz van, ott gyakori a hülyeség is.
 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.02.28. 17:27:35

hol nézed a sorozatot?

m*kkk 2012.02.28. 19:30:23

Universal Channel-en,@kerdesek05: minden kedden.
süti beállítások módosítása