Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x02 - A szex ördöge

2012. február 26. 15:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Na itten vagyunk megint. Rövid flashfolyam, mi is az a Torchwood, miért is létezik, a lényege, hogy az előző részben már látott "keményen lépkedünk előrefele rideg nézés közben" csapatmozgásban immáron szerepel a mi szép és okos Gwenünk. Aki amúgy bowlingozni van a pasijával, a forma azt tudja eddig, hogy másodosztályú Gerard Depardieu klónt idéz. Gwen tarol, örül (baszod, az a fogsor... :O), aztán beálmosodik, húzzunk innen, de ne már, tök jó volt, nemérted, hogy elalszom, najó. Ezek után kerthelyiségben vacsoráznak, a pasi faggatja, hogy mit fog csinálni az új munkahelyen, á, semmit, számlák meg minden. Hát, elég nagy ugrás, mondták Galláék anno, könyvelőből egyből oroszlánszelidítővé válni, itt ugyanaz van, csak inverzben, a további vegzálást elkerülendő feküdjünk le ma korán, súgja a pasinak, az rögtön a számlát kéri, ki lehet már éhezve szegény nyomorult.

1.jpg

Dugás persze nem lesz, mert meteor húz át az égen, erre fizetés nélkül tiplit vernek az étteremből és egy darabig futva (!) követik a meteort, aztán (gondolom, mikor már elég messze vannak a dühös pincérektől), megállnak és bámulnak a tűzgolyó után. Na ez meg mafasz volt, kérdi a csávó, erre Gwen telefonjára SMS érkezik, Torchwood van babám! Ööö, mennem kell dolgozni! felkiáltással otthagyja szegény kanos formát az utca közepén, FŐCÍM.

Menő vágóképek a beszállásról a menő telekjáróba és már száguldanak is a becsapódás helye felé, Jack pedig ismerteti a mai programot, felkutatás és eltakarítás, meg kell szerezni a meteort mindenki más előtt, Gwen, jó, hogy itt vagy amúgy. Gwen bazsalyog egyet, aztán bámul, mint borjú az új kapura, mert Toshiko megnyom egy gombot, ettől a dzsip hátsó részének minden elérhető négyzetcentiméterére képernyők és billentyűzetek hajtogatódnak ki a nemtomhonnan, hú, ez hájtek nagyon. Szóvá is teszi a hekkernek, hogy nem izé, túmáccs ez kicsit? Ez csak alapszintű motyó, jön a válasz, gondolom az upgradelt verzióban R2D2 is van a dzsip tetején, meg protontorpedók a géptetőn, hátha akad egy Halálcsillag útközbe'. Toshiko lelkesen magyarázza, hogy ezzel a rendszerrel egy Enter a CIA, az FBI, a Nyugdíjfolyósító, Gwennél elindul a rinya, hámá hogy a rendőrség szerverére is, na ne, ezt azér' nem kéne, Jack megjegyzi, hogy ő is a csapat tagja, úgyhogy jó lenne nem má most az elején elhatárolódásossat játszani. Nagyon komoly a motyó amúgy, még a fejük mögött is LCD monitorok vannak, azt nem tudom, mire használják, gondolom, ha pihenni akarnak, kiteszik egy párna fotóját képernyővédőnek.

2.jpg

Megérkeznek a helyszínre, valahol a Nagy Brit Vidéken, a francba, megelőztek az amatőrök, jegyzi meg a jó doktor. Már látjuk is, miért, az útra egy deszanthadosztály telepedett le, kiegészítve némi rendőri erőkkel. Kordon, teherautók, sátrak van itt minden, mint Karácsonykor. Kiszállnak, na emberek, a szokásos felállást csináljuk, rendelkezik Jack, Gwen nem vágja, hogy az milyen, változó, kapja a választ, hát ezek a gyerekek nem szarral gurigáznak, tényleg. Ez a Torchwood atomrideg egy banda, a fegyveres katonák szó nélkül nyitják előttük a kordont, bemennek. Kivéve Gwent, aki ottfelejtette az egyik titkos bőröndöt a terepjáró elé letéve a földre, úgyhogy visszaszalad érte, de mire visszaér a sátorba a többiek után, csak katonákat talál, akik elég brenkósnak tűnnek. Maga mit keres itt, ez lezárt terület, semmi gond, izé, én a különleges osztag... a különlegesek... Torcsvúd, na! szóval velük vagyok, kicsoda, te, te hülye, na húzz innen. Ekkor feltűnik Jack, kioktatja a katonák parancsnokát és kimenekíti hősnőnket a szituból. Bemennek az erdőbe, ahová a meteor esett, hát azt kell mondjam, hogy a katonák értik a dolgukat, kétszáz méter ösvény díszkivilágítását megoldották tíz perc alatt, nagyon komoly pilácsok vannak telepítve mindenhová. Ez itten kérem egy trágya állagú űrtörmelék, szól a doktor sommás megállapítása, akkor vizsgáljuk meg azt' húzzunk. Nyílnak a hájtek táskák, előkerülnek a hájtek eszközök: véső, kalapács, szike, ezeket a kapitány egy olyan három méterről dobálja oda a dokinak, a szike esetében ez különösen okos lépés. A meteort kapargatják, vésegetik, sztetoszkóppal meghallgatják, ebből prosztatavizsgálat lesz, az tuti. Gwen eközben semmit nem csinál, csak áll és néz, mondjuk az igaz, hogy ő ebben a legjobb. Közben évődnek a maguk vicces, Tw-s módján, ezt inkább nem részletezném, aztán a doki elköveti azt a hibát, hogy megkéri Gwent, dobja má oda neki a feszítővasat a ládából. Nem kellett volna. Repül a nehéz vas, majd tökig fúródik a meteorba, amit, megjegyezném, az imént vésővel-kalapáccsal sikerült csak abajgatni. A lyukból kékes fény szűrődik, majd füst tör elő, erre Jack mindenkinek odadob egy-egy gázálarcot, ezek kajak NBA-meccset néztek bevetés előtt. A füst lilás fényben feltündöklik, majd ezerrel elhúz az ég felé, a Torchwoodosok meg pislognak egymásra a gázálarcok kögül, hát ez sikeres egy akció volt, mehetünk is akár.

3.jpg

Snitt, belvárosi menő klub melletti sikátorban egy csaj vadul anyázik valakinek a hangpostájára szerelmi csalódásból kifolyólag, ő még nem tudja, de mi már igen, hogy ennek nem lesz jó vége. És lőn, egyszer csak megjelenik a lila füst a meteorból és beszivárog a száján az utolsó foszlányig. Visszamegy a klubba, a kidobókon egy vad csókkal küzdi át magát, majd az első fickót behurcolja magával a női WC-be, dugj meg te állat jeszóval. Üzekednek a mosdón, aztán a csúcsponton a fickó aranyszín porrá dezintegrálódik, plusz aranyszín köddé, amit a csaj magába szippant. Legalább elment, mielőtt elment, mondták erre anno a jégcsákányos Sharon Stone-filmben, reméljük, tényleg volt akkora, hogy megérte. Helyszínváltás, Torchwood-HQ, Gwen mentegetőzik, Jack vigasztalja, a doki azért beszól, jó lett volna, ha odafigyelsz biztonságtechnika-óran, mééér, ti is dobáltok szerszámokat, de mi nem dobjuk mellé, baszod, oké, akkor megyek és megoldom, ööö, mit is? Ez csak gáz volt, vagy nem? Vagy nem, nem tudni, még szerencse, hogy a jó kapitány csomagolt egy kis meteort az uzsidobozba és elhozta, van mit vizsgálni, a rossz hír, hogy a gáz tutira egy élien volt (élien, bazmeg...), akiről csak azt tudjuk, hogy hol VOLT, ugye kedves Gwen. Na mindegy, csak megtaláljuk, rögtön jön is Nemecsek a hírrel, hogy szokatlan haláleset történt egy Night clubban, lehet, hogy van összefüggés! Hogy egy marék aranyporról hogy a rossebbe állapították meg, hogy az tegnap még egy britpop kisköcsög volt, rejtély. Mindegy is, kivonulnak a helyszínre, most Autorun üzemmódban közlekednek, nehogy Mary néni a takker felporszívózza az áldozatot, gondolom. Nahát, az egyik helyszínbiztosító rendőrőr Gwen volt járőrtársa, istenkém, kicsi a világ, hát nem? Jack közben már bement, most visszaszól, gyere má bazmeg, jóvan, jövök, csá, mindenkit csókoltatok a kapitányságon. Bent kiderül, hogy a női mosdóba kamera van szerelve és a kidobók főnöke tegnap este pont arra recskázott, hogy a lilaködös csajt adjusztálják, de egyből félhat lett, mikor a csávó halmazállapota megváltozott. Ach sooo, így már világos, legalább ez az egy pont.

4.jpg

Néhány altesti poén után faggatják egy kicsit a matyikirályt, persze eredménytelenül, úgyhogy let's vizsgálóding, emberek! Jack rendelkezik, hogy kerítsenek egy hullát, ami helyettesíteni fogja az aranyporrá avanzsált csókát, Gwen nem érti (na, már hiányzott), hogy honnan szednek hullát meg hogy ezt nem lehet, a jó kapitány leoltja, te se örülnél, ha a fiadról megtudnád a.) hogy halott b.) hogy egy idegent dugott épp, mikor a baj megtörtént. Közben kimennek a sikátorba és Jack egy kikericssárga tamagocsival méregeti, hogy hol van olyan anyag, amit a WC-ben találtak, némá, a sikátorban tökre van, akkor itt volt egy valami! Körbenéznek, pont tök véletlenül van egy kamera, ami olyan szerencsésen van elhelyezve, hogy látni, amikor a csajba beköltözik a füst. Ez az én hibám, mondja Gwen, á, ne parázz, legalább tudjuk, hogy most már gazdatestet is szerzett, amit kiengedtél, de nem ölhetjük meg újra, hangzik Gwen teljesen hülye válasza, ebből az angol eredeti jobb volt, ott azt mondta, hogy nem engedhetjük újra gyilkolni, ennek legalább van értelme. Itt jegyezném meg, hogy a szinkron borzalmas, sikerült a színészi játék szintjére hozni, ha többet kóstált 100 forintnál, akkor súlyosan túl volt fizetve. Snitt, a füstös buláéknál vagyunk, az apja főz és mesél neki a vállalkozónak levés gondjairól a csaj meg Thorazin-gyanús tekintettel bámulja a tévét. Ebben e jelenetben semmi más nem történik, megyünk is tovább, a következő helyszín a TW-HQ, ahol a jó kapitány egy összefirkált ablakon lézerkardozik egy kínai piacos kütyüvel, saját elmondása szerint műholdképek elemzésével megállapítja a meteor kiindulási helyét, ennyi erővel sámándobot is használhatna, vagy olyan Y alakú botot.

5.jpg

Közben beszélgetnek, kiderül, hogy Gwenen kívül mindenki szingli, ő meg nem érti (nyöhhh...), hogy akkor hogy szórakoznak. Egy rövid vágásra visszaugrunk a megszállt hölgyeményhez, ő sírva zuhanyozik, de már itt is vagyunk újra Torchwoodéknál, most éppen összevetik a kamera által rögzített arcát az összes angol arcával, aki csak van, Gwen les, mint a vett malac, nemá, hogy ilyet is tudtok, de ezt nem lehet nektek, NEKÜNK, anyám, hányszor mondjam, hogy NEKÜNK?! Na mindegy, úgyis 119 találat van, ez túl sok, itt most egy értelmetlen beszélgetés következik, aminek a végén örülnek, mert csak egy maradt, most már meg fogják találni. Megint a Füstöskénél vagyunk, aki most fésülködik és nyöszörög, időnként ráfejel a toalettasztalkára, ne, ne, hajtogatja, majd csengetnek, erre ész nélkül kirohan, berántja a postást és már dugná is a kanapén, mikor rájuk rúgja az összes nyílászárót a Torchwood tökig fegyverben, fehér overallban meg gázálarcban, a postást kivágják, a csaj Gwen bénáskodása miatt majdnem meglép, de a doki ledob elé a földre egy Szupermindentbenntartó Pajzsot, ami elég szuper, mert mindent bent tart. A csaj pislog a lézerketrecben, Jack meg hálából lebassza Owent, megmontam, hogy ne hozzatok ki semmit, nem?? Szívesen bazmeg. Na mindegy, Füstikét bedobozolják egy cellába a HQ pincéjében és hősnőnk beszélgetni kezd vele. A csaj a második mondat után transzba esik, most már a füst a vitapartner, héló, tönretetted a hajómat, ki vagy te és miért akarod leigázni a Földet (mi van???), ki akarja leigázni a Földet, te nagyon hülye, hát az élienek ezt csinálják, nem? Nem, nekem csak energia kell, olyan orgazmusos, mert odakint nincs ehhez fogható, jó az ízetek! A csaj tudata visszatér, sír, jajsegíccség, Gwen berohan, füst visszatér, smárolnak. Gwen határozottan élvezi a harmadik típusút, a füstös előéletének tudatában ez több, mint meglepő, de nemcsak ő ennyire kreton, hanem a többiek is, akik a kamerán keresztül nézik a leszbishowt.

6.jpg

Végül Toshiko talál egy morzsányi józan észt valahol, nem kéne kihozni onnan? Erre a jó kapitány vezetésével rohanvást indulnak a cellához, a doki azért elindít egy rögzítést, jó lesz ez még hideg téli estékre. Közben véget ér a börtönrománc, merhogy az orgazmushoz nyeles kell, így Gwent lekoptatja a zélien, közben apu hívja, mitakarsz, ööö nem jössz haza egyszer, de bazmeg maj megyek, haggyámá. Tekintve, hogy a percekkel ezelőtt elindult jajgyorsanszedjükkionnét mentőosztag valahol elmúlt, ő az, aki szomorúan felmegy a központba, ahol a doki megtapsolja és közli, hogy szeretne ott lenni a többi hasonló kihallgatásnál is. Gwen erre odakúrja a falhoz, szegény lány meg van szállva tokától bokáig, szerinted ez vicces?! Segítenünk kell rajta, de ez egy gyilkos bazmeg, mitől lett a haverod hirtelen? Jack közbelép, figyelj má, az alkalmazottakat csak én fegyelmezhetem, gratulálok, baszki, elkaptad a lényeget... Feszkóoldásként jön Nemecsek, itt a kínai kaja! Snitt, a Torchwood ebéd közben jókedvűen adomázik az asztalnál, kacagás, móka, Jack bejelenti, hogy kimegy pisilni, ez egy pettyet több infó volt a szükségesnél, viszont kellett, nem csak neki, de a cselekménynek is, mert Gwent azonnal faggatni kezdik a többiek, figyelj már, ki ez a Jack, te zsaru vagy, csak tudod, mi csak annyit, hogy meleg. Ez a csapat idióta azt se tudja, kinek dolgozik, baszod, lehetne akár Krapulax is, vagy dr. Genya, nem bírom. Gwen közli, hogy szerinte nem meleg, a doki szerint a folytonos katonaság nem heteróknak való, Nemecseket nem érdekli, Toshiko szerint nem meleg, Möff CAT szerint meg bele kéne géppuskázni mindőtöket a szökőkútba, hanyagoljuk már a témát. Itt amúgy megint teljesen más a magyar szöveg, mint az angol, nyomokban hasonlít csak, ezt csupán jelzem. Mondjuk az se sokkal értelmesebb egyébként, úgyhogy nem vesztünk semmit, vissza a beszélgetéshez. Levonják a konklúziót, hát, azért jó lenne tudni, ki a főnök, ekkor sírás hallatszik, kiderül, hogy Füstike az a cellában, Gwen egyből ráparázik, hogy jajj, az a szegín jány, mink itt eszünk, ő meg már mióta ott senyved, baszod, hallottál már Edmond Dantésről? Jack visszatér és megnyugtatja, kaja közben dolgozik a számítógép, megmondja, hogy lehetne megördögűzni a csajt, amúgy unalmas vagy, úgyhogy kuss. Figyelem, filozófiaóra jön, Gwen szerint a jó kapitány elfelejtette, milyen embernek lenni, hát akkor mondd el, babám, oké! Snitt, hősnőnk vadul laptopol, nyomtat, papírokat rendezget, utána eligazítást tart Füstikéről, kábé négy mondatos életrajz, ezzel támasztja alá, hogy itten kérem humanitás van fosásig. Jack elhűlve nyökög, le van nyűgözve a teljesítménytől, szuper vagy, angyalom, oké, akkor hozzuk be a Füstike apját is, mert (ezt nem teljesen értem) kell valaki, aki erőt ad neki, hogy küzdjön a Füst ellen. Vitáznak egy darabig, mert Jack szerint nem az a megoldás az idegenek elleni harcban, hogy több civilt zárunk melléjük a cellába (ennek most véletlenül van értelme), de igen, de nem, jön Toshiko, mutat nekik két grafikont a cella levegőjének elemzéséről, az egyik szép fehér, hú a másik magasabban van és piros, na ez már durva.

7.jpg

Kiderül, hogy Füstike hiperpávör szexferomont bocsát ki (nem Karsay Dorottya, az a váccpávör), ahááá, hát ezért smároltam én vele, mint az állat, érti meg Gwen, izé, szégyellősen elmondja a többieknek, én smároltam vele, tudjuk, nyugi, szóval ezért nem kéne beengedni aput, merhogy férfi... Hoppá, hol a jó doki? A két csaj a cellába le, Owen ott áll egy szál pöcsben, suna a belépőkártyával együtt eltűnt. Jack találja meg a HQ felső szintjén, hájháni, itt kell maradnod sajna. Kicsit kergetőznek, majd az ovisarokból felvesznek egy-egy hülyeforma fegyvert és indul a fight. Jack hihetetlenül béna, a bögre először térdenkúrja a műanyag buzogánnyal, aztán nekilök egy irodaszéket, amitől kiesik a jó kapitány kezéből a fakard, ha meggondolom, hogy ő a vezetője a Föld biztonságára vigyázó csapatnak, asszem beadom a vízumkérelmet a Pegazus-galaxisba. A "harc" végén a csaj felkap egy formalinostartályba zárt kezet, amitől Jack kétségbeesik, mert az neki valamiért rohadt fontos, úgyhogy Füstike beszáll a liftbe és indul a szabadság felé. Harkness rohan utána a lépcsőn felfelé, Nemecsekkel kinyittatja az ajtót, hogy a megszállott kimehessen, az erre hálából összetöri a tartályt és elinal. Jack letörten "fog kezet", a többiek addig keresgélik Füstikét a környéken, de hiába.

8.jpg

HQ ismét, a kéz újra bedobozolva, Gwen meg nem érti, hogy most ezt miért kellett. Kuss és kerestesd a rendőr haverjaiddal inkább, jóvan, maradjál nyugton, doki be, figyeljetek már, van itt egy kis figyeljetek csak! Az a helyzet, hogy a bioszkenner adatai szarra se jók, mert a testben küzd a suna meg a Füst, úgyhogy végeztem egy kísérletet, ez fog történni vele, figyu, megmutatom a patkányon! Patkány felrobban, ajjaj, ez baj. Snitt, Őmexállottsága bóklászik az utcán, rá van pörögve a dugásra nagyon. Közben a HQ-n megy az agyalás, hogy találjuk meg? Az tuti, hogy szex kell neki, az atomtökhülye beszélgetés konklúziója, hogy menjünk, mert kitaláltam a tutit. Füstike közben megérkezik ahhoz a formához, akinek az epizód elején üzenetet hagyott, akinek van felesége is, nahát, nahát. Rövid duma, ki ölne meg kit, aztán a bácsi közli, lépj le, angyalom, a feleségemmel maradok. Csaj rosszul lesz, aztán dugni akar, ez már bizony a Rettenetes Füst. Torchwood be, de már csak aranypor van az ágyon, kurva jó, keríthetünk még egy hullát. Járőrözés, tanakodás, mafasz legyen, hova menjünk, hol dolgozik, spermabankban, nagyszerű, ott aztán tud tankolni, tépjünk. Ééééés télleg, a következő jelenetben a csaj megjelenik a klinikán, aztán már csak a donorok ordítását halljuk. TW-kocsiban fegyverosztás, Gwen parázik, jajj, pisztoly, ne rinyálj, baszod, nem rendőr voltál, jóvan, menjünk má. Klinikára megérkezés, kutatás, minden szobában porkupac, hát itt komolyan aratott a Halál(f)kasza. Megtalálják a csajt is, aki levág egy dumát Az Űrben Olyan Magányos Dolog Füstnek Lenni címmel, viszont kéne Még Egy Ember, hogy kiteljesedjek, lécciléccí! Jack bevállalja, neki amúgy is elég sok monyója van, lesmárolja a csajt, aki ettől felfénylik, na, milyen volt, anya, van még ott, ahonnan ez jött, gádzsi vigyorog, beájul. Hát nem ilyen reakcióra számítottam, na mindegy. Ördögűzőset játszunk most, Gwen magyaráz az ájult sunának, hagyd el őt, gyere át hozzám, itt van hely bőven (mondjuk a seggét nézve van ott biliárdterem is), szerintem csak megirigyelte az ingyendugás lehetőségét Jackkel. A többiek aggódnak, Jack megnyugtatja őket, hagyjátok, hadd csinálja, ő akarja megmenteni, ja, akkor jó. Na gyere már, ne kelljen annyiszor szólni, oké, Füstike megrándul, száján kijön a lila köd, de mielőtt beficcenhetne Gwenbe, Jack hanyag eleganciával aktiválja a Szupermindentbenntartó Pajzsot (persze ő kihozhatja, mi?) és bezárja a füstöt.

9.jpg

Rövid beszélgetés következik, te, meddig marad életben az a szar, miért, mert nem tartós elem van a SZMBTP-ben (le nem írom még egyszer), figyu csak, haldoklik! Hogy hogy a faszba tudja ezt egy gomolygó lila füstről eldönteni, nem bírtam rájönni, lehet, kéményseprővizsgája is van. Ladies and Gentlemen, létezik igazság a Földön s az égben, a lila füst lila porrá hal, Jack beletúr és vicces gyászbeszédet tart, sajnos a vicces részén a dolognak még csiszolni kell, utána Gwen csókot ad neki, hogy köszöni. Snitt, az immár füstmentes lányt hazaviszik apuhoz, örömbódottá. A HQ-n Gwen elpakolja a kiselőadás kellékeit, közben a jó kapitánnyal elbeszélgetnek az élet nagy dolgairól, Jack rejtélyes, mint az állat, biztatja Gwent, hogy legyen normális, hát ez nem lesz azért olyan egyszerű. Snitt, hősnőnk otthon ebédel a közlekedésmérnök pasijával és látványosan unja a terelőutakról szóló előadást. Untatlak, drágám, dehogy is, menjünk az ágyba, csók és mosoly, nagytotál, VÉGE hál'Istennek.

17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solycika 2012.02.26. 20:06:01

Ismét jót szórakoztam, köszike :D:D

julcsi29 2012.02.28. 14:42:00

Nincs olyan adóm ahol ez megy,meg valószínűleg nem is nézném.DE!
Nagyon jól írsz,elolvastam már az első részt is,tök jó stílusod van,csomót röhögök rajta!!!! :DDD
Csak így tovább,és köszi! :)))

Buddhha 2012.02.28. 20:59:17

Apukám... Egy ideje azon szerencsések körébe tartozom akik régóta ismernek... De Krapulax... Elèg furcsán néztek rám a buszon, amikor visítva eldobtam a telefonom... :)

Démétér 2012.02.29. 14:59:37

Én viszont nézem is a sorozatot, meg szeretem is, ezért néha olyan szívesen megsértődnék helyettük a gúnyolódáson, de nem bírok, mert röhögök...
Jó ez.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.29. 17:54:30

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: én is csak drakulálni ugrottam be, és a továbbiakat is várom, hajrá VVMöff :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.29. 18:01:23

ha nem sértelek meg let's vizsgálóding helyett - let's vizsgál -t írnék de ez csak a kukacoskodás miatt :D :D

julcsi29 2012.02.29. 22:39:24

@jadebulgari:
Helló!
Tényleg! :DDD
Ha itt is honos,akkor harmadik!Ha nem,akkor majd meghonosítjuk!!!! :P :DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.29. 22:43:29

@julcsi29: Möff-től függ kivág-e elsőzésért :D
OTT is vagyunk még ha akarsz :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.29. 23:01:19

@jadebulgari: Éljenek a drága kommentelők, lehet elsőzni nyugodtan! :)
És megtisztelő, hogy ezt az egy hibát találtad a kisregényben :)
@Démétér: Hát, ha még egy rajongót is sikerül megnevettetnem a kottázással, akkor nincs nagy baj :)
Vasárnap jövünk a 3. résszel!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.29. 23:02:46

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: éljen VVMöff :D ugyanmá' nem kerestem a hibákat csak gondoltam belepofázok egy kicsit :)))) vááárjuk a 3.-at :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.29. 23:16:11

@jadebulgari: :D
Kis pofátlan önreklám: március 2.-án, pénteken a Deja Vu Music Clubban a Krómpillangó zenekar gitárosaként lesz szerencsém a világot jelentő deszkákra lépni este 8-tól, ha van kedve valakinek, szeretettel várjuk!
www.youtube.com/watch?v=RAHmoe4HXEs
www.youtube.com/watch?v=mPD4Mho_bT4&feature=related
süti beállítások módosítása