Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5981-5982.

2012. február 24. 09:00 - drtorok

Egy nap sem volt elég arra, hogy kiheverjem, Juli és Attila képtelenek egymáséi lenni. Napközben csak fran7 kommentje nyújtott sovány vígaszt, hogy a BK univerzumban azért nem történhet ez meg, mert a hotelben képtelenség lebukni. Nem tud rájuk nyitni senki, nem áll lesben partvissal Magdi anyus, és Timike sincs az asztal alatt, így tehát értelmetlen a koitusz. Hát, erre most gyönyörűen rácáfolt a sorozat, na de haladjunk szépen sorjában.

02.jpg

5981. rész:

Kinga Ádámmal telefonál, aki egy szál törülközőben igen nagy betekintést biztosít a közönség számára, de még ennél is többet engedne a pincérnőnek, ha az beleegyezne a találkába, csakhogy Kinga ellenáll. Ilyen kecót max a tévében láthattál – próbálja Ádi felcsábítani a nőt pártfogoltja lakásába, ahol ő kurválkodásért cserébe élhet. Tévében látjuk, mégis teljesen semmilyen az adott kecó. Kihagyhatatlan ajánlat Ádi szerint, amitől Kinga befeszül, pedig a fiú egy doboz prémium belga csokira gondolt csak.

Juli és Attila versenyt forgolódnak a fekhelyeiken, reménytelen. A családanya adja fel hamarabb, kipattan az ágyból, légszomja van, vérvörös ruhát ölt magára, csak jár egyet az éjszakában. Már leszarom.

Képzeld el, a kanadaiak képesek reggelire is halat enni, meséli Rita az érdekességet Mikinek az esti borozgatás közben. Hanna és Balázs érkezik, nem kell megijedniük, Mikiék nekik is hagytak kaját. Nem lesz közös anyu-apu-fia-lánya szerelmes est, Ritáék máris behúznak a hálószobába, Hanna azt hiszi, mindjárt elhányja magát. Balinak csak kicsit durva, legalább övék az egész nappali, és tapad a lányra. Hannának kevésbé jön be a párhuzamos szex ötlet, az anyjára gondol a másik szobában, hiába kéri Bali, hogy rá koncentráljon, a lány inkább haza taxizik.

05.jpg

Kinga jegyzetel a Rózsa raktárában, Zsófi meglátogatja. Bartháné jött panaszkodni, mert Zsolt őrjöng, amiért miatta be kell zárni a Rózsát. Azért Kinga megérti a főnökét, két hét durva kiesés. Rosszban a jó, hogy Kinga szabad, végre lehet határok nélkül bulizni, a nő be is vállal magánál egy partit, ahol összecsődítik a házat. Zsófi máris lenyúl pár üveg bort a raktárból, teljesen reális, ha már köpköd rá Zsolt, senkinek nem fog hiányozni az a néhány üveg pia, és azonnal magához ragad hármat. Kinga fel akarja írni Zsoltnak, de Zsófi leugatja, nehogy már ezen feszülj! Lehet, hogy Ádámot is meghívom, mondja sokatmondóan a pincérnő. Nem is mondtam, hogy felhívott? Miért nem ezzel kezdted, kiált fel Zsófi, menj csak hozzá! Nem, nem, mert Ádi csak AZÉRT hívta. Ééés, szeretnéd, ha előbb feleségül venne?! Kinga nem akarja, hogy Ádám azt higgye, könnyű lány, akinek csak egyet füttyenthet. Kingám, ezen már rég túlvagytok. A csajok cselt szőnek a raktár setét mélyén. Majd úgy hívom, hogy azt higgye, hogy csak AZÉRT hívom. Kuncogás, félreérthető SMS írás a szegény, mit sem sejtő Ádinak. Kinga mennyire kis gonosz. Látod, Zsófi, Ádi ilyen hatással van rám!

07.jpg

A vérvörös ruhához vérvörös bor dukál, de azt csak egy statiszta kéz hörpinti fel, Juli egyelőre csupán vizet szürcsölget a szálloda bárjában magányos, vágyakozó arckifejezéssel. Készül felhívni a férjét. Andráséknál továbbra is áll a bál, Peti és Bandi már egy órája játszanak a komputeren, az apjuk nem bír a rebellis gyerekekkel. Hiába küldi őket aludni, nem hagyják abba, mire András kitépi a konnektorból a dugót. Így nem lehet kikapcsolni, de látod, hogy mégis lehet! Telefon cseng, gyerekek el, Máté már durmol, minden rendben, tökéletes az összhang, koncentrálj a holnapi tanácskozásra. Juli a haját tekergeti és liheg. Nem akar többet inni, a felszolgáló nem érti, ásványvíz a szoba mini bárjában is van. Tudja mit, meggondoltam magam! és félretolja a vizes poharat. Csak nem?! Két Margaritát kér.

08.jpg

Attila még mindig az ágyban fetreng. Bemegy a fürdőbe, lezuhanyozik. Vajon mire készül? Kingáéknál már nagy a buli hangulat, ugyan pálmafás szívószál nincs, de koktél lesz. Aliz szerint ha eleget iszol, a pálmafák maguktól nőnek. Zsófi nyavajog, hogy miatta zárják be a Rózsát. Ádám érkezik, arcára fagy a mosoly, amikor Kinga nem egy szál bugyiban nyit neki ajtót, és a fél ház a a konyhában tartózkodik. Nincs is jobb egy spontán bulinál, nem? játssza a hülyét Kinga.

10.jpg

Balázs szarrá unja magát, miközben az apjáék a másik szobában dugnak. Bekapcsolja Miki laptopját, és no, lám, lám, a csinimacak.com nyílik meg. A fiú bólogat, mosolyog. Újra a buliban. Kinga és Zsófi Ádiról sutyorog, röhögnek, hogy mennyire meglepődött a tehetséges fotós. Ádám odamegy az asztalhoz, Zsófi elhúz Szabiékhoz. Kicsit félreérthető SMS-t írtál, bassza le Ádi Kingát. A fiú diszkrétebb estére számított, a háttérben Aliz és Szabi figyeli őket eltorzult arccal. Kinga közli a fiúval, hogy mostantól jobban ráér, Aliz szerint kezd leülni a buli. Csodás játékot eszelt ki! Mindenki mond három nevet, mondjuk Brad Pitt, Jeremy Irons és Viggo Mortensen. Rém egyszerű: választanod kell, kihez mennél hozzá, ki kellene egy éjszakára, és kit dobsz. Szabi nem érti. Egy éjszakára? Ez baromság, nincs is ilyen játék. (Azért egy Szabi-Gizike mély filozófiai elmélkedést szívesen megnéznék.) Zsófi Bradhez menne hozzá, mert cuuuuki, szereti a gyerekeket és mindig szexi, Jeremy vénséges, de sármos, ezért kuka, és Viggót bevállalná egy éjszakára. Szabi pofákat vág, de mit szólnál Angelina Jolie-hoz, kérdi a nők szakértője, Ádám.

12.jpg

Juli a hotel folyosóján botladozik a két Margaritával, a legkevésbé sem csábos. Ezt nyilván ő is sejti, és hosszasan vizslatja magát az ablaküvegben, mindezt NDK-s szoftpornó zene festi alá, biztos ez szól a szálloda liftjében is. Bátorításként belehörpint az italba, majd extra szexi cselekedetre szánja el magát: a magassarkú cipője sarkával (amiben egyébként elindult „járni” egyet az éjszaka közepén) bekopogtat az ajtón. Lehunyja a szemét, hatalmasat sóhajt, majd behal a zene (a lift beragad a harmadik és a negyedik emelet között): nem más, mint édes anyukája nyit ajtót. Ezen a ponton javasolnám a dramaturgiai duplacsavart, hogy Attila dugja Klaudiát. Szervusz csillagom, hirtelen úgy elkezdtél hiányozni! Hisz tudod, hogy milyen érzelmes vagyok. Attila kiveszi Juli kezéből a koktélokat. Klau negédeskedik, Juli kikerekedett szemekkel bámul.

13.jpg

5982. rész:

Buli. Szabi végre felszabadult a vörösboros kólától. Igazából beleélte magát Angelinába, feleségnek Scarlett Johanssont tudná magának elképzelni, egy kúrásra pedig jöhet Sharon Stone. Amíg Zsófiék rumos kólát kevernek, addig Aliz mondja Ádinak, hogy lenne neki egy munka. Mármint milyen természetű? kérdi a fiú remegő hangon. Csak fotózás, ráférnek ilyen értelmes melók, ha Aliz érti. Géza érkezik, de csak addig örül, amíg meg nem látja Ádámot. Nem mondtad, hogy ez is itt lesz, elégedetlenkedik a taxi sofőr. Zsófi spiccesen felkiált, hogy Gézán a sor a játékban, és folytatják az idiótáskodást. Reszketve várom, mikor kattannak már le az amerikai sztárokról, és dobják be a Mátyás téri lakosok nevét, hisz a szobában nemigen van olyan, aki még ne dugott volna a másikkal. Géza Britney Spearst jól... elvenné, Madonnát megegyéjaszkázná, Lady Gagának meg annyi. Kacaj. Viszont neki jobb ötlete van, feldobja Ádámnak Alizt, Kingát és Zsófit. A fotós passzolná, de a taxis erőszakoskodik. Jólvan. Akkor Kingát elvenné, Zsófi az egyéjszakás, Alizt dobná, mint mindig. Persze, mert Zsófi még nem volt meg, igaz? A nő leközönségesezi Gézát. De neked már megvolt a Zsófi, mondja gyorsan Szabi. Na, a szar partinak is annyi, végre szétszélednek.

14.jpg

Balázs tovább csinimacázik, de hát ugye az a sok, fránya ablak, és lefagy a gép. Hirtelen megjelenik Miki házmester köntösben. Mit matatsz a gépemen? Semmit, cseteltem suli ügyben. Miki fontos emailt vár és kiborul. Minek vettem gépet neked, dísznek?

Juli, Atti, Klau. Sajnos tényleg teltház van a hotelben, tudja meg az édesanya telefonon. Mondtuk, ezért vagyunk mi is egy szobában. Klaudia elfáradt és hihetetlenül szomjas. Meglátja a Margaritát, lecsap rá. Ebben alkohol van! Hopp, a francba, így nem tudok hazavezetni. Atti átengedi neki az ágyát, ő majd a kocsiban alszik.

16.jpg

Szabi és Géza civakodnak a kínos Zsófi sztori miatt. Nem hagynátok abba? idegeskedik Aliz. Kiakadt, mert Ádi őt dobta, rosszul esett, de bárkitől rosszul esett volna, teszi hozzá gyorsan. Géza befáradt, úgyhogy jó éjszakát. Aliz kivan, kösz! mondja Szabinak.

Utca, park, budai hegyek – reggel – Balázs javítja a laptopot, Miki piros alsógatyában kávézik. Bali nagyon szégyelli magát. Miki máris intézkedik, futárral hozatja magához az infót Ritáról, aki közben kijön a hálóból. Cuki fiú vagy, mondja Balinak, amikor az kávéval kínálja.

17.jpg

Tiszta röhej. Juli soha nem hozta volna ilyen kellemetlen helyzetbe a Vandát. Csak kitagadta. De Klau úgy érzi, beavatkozhat, nem teheti tönkre a lánya a házasságát, és Nóráért is fájna a szíve. Szín tiszta munka, mondja Juli, de Klau nem vak. Juli továbbmagyarázza, hogy a recepció keverte el a szobákat, ő két szobát kért. Szegény Atti meg az autóban sínylődött. De ugye ezt Andrásnak nem szándékozol elmesélni? kérdi Klaudia összeszűkített szemekkel. Frappáns replika: András sem tehetett volna mást, az ő helyében ő is egy szobában aludt volna Attilával. A koktél is a nagy munka része volt? Julinak ebből elege van. Nekem is, végre belép Atti. Még tíz perc van a konferenciáig, de anyu annyit sem enged a fiataloknak, elkísérteti magát a kocsijához Julival.

18.jpg

Rita és Miklós jóízűen falatoznak. Miki megy elsőként a fürdőszobába, mert a nő utálja, ha a férfiak türelmetlenkedve várnak rá. Mit ad isten, amíg Miki tisztálkodik, megérkezik a futár. Azonnal kikotyogja, hogy bizalmas iratokat hozott a magánnyomozói irodától. Rita gyanakszik, ezért Miki feleségeként adja ki magát, és azt állítja, a férfi az előző felesége után nyomoztat, aki egy sárkány, meg extra gáz, hogy évek óta viszonya van egy göröggel, szóval ide azokkal a dokumentumokkal íziben! Futár el, Rita máris tépi fel a borítékot, dermedt tekintet.

19.jpg

Atti a szálloda halljában vár Julira. Tisztára úgy érezte magát, mintha megint kamasz lenne. Félnek, hogy Klau még mindig a környéken settenkedik és utánuk leselkedik, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy elcsattanjon végre az a bizonyos csók egy oszlop mögött. Kénytelenek leszünk makulátlanul viselkedni. De amit Atti igazán sajnál, az a két koktél, de majd bepótolják. Juli szaggatottan kacag.

Miki öltözködik, Rita kész van, izgalmas és tanulságos olvasmányon van túl. Ennyire összemelegedtünk volna, hogy már a postámat is elolvasod? érdeklődik Miklós. Mégis milyen alapon nyomoztatsz te utánam? Amíg Miki kinyögi a választ, zárásképpen csak annyit, hogy igenis van vér a BK írók pucájában. Még a hotelszoba sem maradhatott meg steril zónának, hiszen sikerüt oda teleportálni egy Mátyás téri rezidenst hál' istennek, így máris értelmet nyert a külsős környezet, beragadt lift ide, vagy oda.

20.jpg

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett14 2012.02.24. 10:23:26

Szerintem az ilyen szintű forgatókönyv írók már csak nálunk, meg Dél-Amerikában élnek meg. Űbergáz jelenetek sorozata! Klaudia utána megy a sokgyerekes lányának, nehogy az erkölcse károsodást szenvedjen, miközben a leányka vérvörös kurvaruciban próbálja éjnek évadján a bárban lenyomni a libidóját. Férfitársaimnak jelzem, hogy az éjszaka, magányosan egy bárban üldögélő vörös ruhás nők a valóságban igen sokba kerülnek!
Szóval jön Miki a piros alsóban, meg a rég kidobandó pólójában és simán megeszi a laptopja javíthatatlan nagyhalálát, amelyet Balázs próbál letuszkolni a torkán, a hitelesség látszatát is kerülve. Aztán jön Rita, akinek még adok pár részt és simán bezsebeli a "legundorítóbb karakter" címet.
Kingáék bulija, meg a kis játékuk, hogy hanyattesem-e Brad Pittnek, vagy nem, az egy virtuális mélypont a sorozatban.
Kinga hallgatózós karaktere egyébként is mocskosul irritáló, nem beszélve Zsófika dolgairól.
Nem tudom mi lesz ebből az egészből, de a színvonal ostromolja a bányászbékát!

Mésza "Abdul" Jani 2012.02.24. 10:33:50

Az a Géza örömködős kép odabasz:D

@garrett14: volt ennél rosszabb is, de tény, hogy közel 6000 rész megírása után igen csak felfrissíthetnék az állományt, eléggé elfáradtak a "történetcsinálók"

belekotyogok 2012.02.24. 14:28:12

@garrett14: én azt ritának a legelejétől kiosztottam....van valami borzasztóan taszító abban a nőben, belőlem zsigeri undort vált ki, nem tudnám megmagyarázni, hogy miért.

Amúgy az Attila-Juli szerelmi szál közel a leghitelesebb, amit valaha láttam ebben a sorozatban (na jó, alkalmanként nézem csak....).

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.02.24. 19:39:44

"Képzeld el, a kanadaiak képesek reggelire is halat enni, meséli Rita az érdekességet Mikinek az esti borozgatás közben."

Én is szoktam halat enni reggelire (jó kis olajosat, esetleg kis ruszlit mert az is finom, vasárnap meg úgysem szagolgat senki, max a kutya...)
Akkor én most kanadai vagyok?

janeausten 2012.02.24. 20:30:08

Van néhány undorító karakter a sorozatban, de valamiért nekem is a Rita viszi el a pálmát. Az Attila - Juli szerelmi szálnak egyetlen létjogosultsága van a történetben: ők az egyetlenek, akik abban a körben még nem dugtak egymással, és ilyen lehetőséget nem engedhetnek el a forgatókönyvírók... És amúgy a cselekmény évek óta tökéletesen életszerűtlen, egyetlen kicsit is hiteles fordulat sincs benne. Lassan már csak azért nézem, hogy legyen min csodálkoznom, hogy miért megy még mindig és én miért nézem...))))

DuplaDD · http://napimereg.hu 2012.02.24. 21:17:51

Király a poszt, ugyanúgy látjuk a témát! :D Hadd ajánljak egy régebbi, de talán ugyanennyire érdekes sztorit.
napimereg.hu/legujabb-bejegyzesek/koszivu-ember-fiai-a-farkasokat-valoban-megolik

sho_run 2012.02.24. 22:24:42

@IV. (Parkoló) Béla:

Mindig is gyanús volt a neved...

De most ezzel a halevéssel már teljesen biztosak vagyunk, hogy te bizony kanadai vagy!

rjuli 2012.02.25. 00:00:17

Klaudiának megvolt Zsolt is, miért ne lehetne Attilával is vmi. végülis egy házban laknak. a BK-ban pedig ez az egyetlen kritérium a dugáshoz.

Ajj-jajj 2012.02.25. 04:49:32

Attila felmarkolta a szálloda tulajdonát képező ágynemüt, és kivonult az autójába aludni, ezt a szálloda személyzete simán engedte. Reggel sem volt kifogásuk ellene, amikor visszajött kezében a cuccal. A szálloda dugig van vendégekkel, de csak itt-ott lézeng egy-egy ember.

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.02.25. 09:01:03

@Ajj-jajj:
Arra gondolhattak, hogy Ku Klux Klan taggyűlésre megy, elvégre konferenciára mentek a szállodába...
Csak azok lézengtek akik nem a titkárnőt dugták vagy a titkárnő anyját. Vagy mindkettőt. Esetleg akiket nem akart a főnök megdugni...

belekotyogok 2012.02.25. 09:36:38

@Ajj-jajj: az is tök normális, hogy éjszaka felengednek valakit "vendégségbe" egy szállodai szobába :)

@page up: klaudia meg zsolt?

rjuli 2012.02.25. 16:17:49

klau és zsolt, nos, hát, nem tegnap volt, az tény. de bizony viszonyuk volt.

Koky_ 2012.02.27. 07:42:44

@Mésza "Abdul" Jani: Én is azon röhögök percek óta! Az a fejszerkezet :))))

Másik gyöngyszem a pénteki részben volt, mikor a Gabitól jött ki az irodából az a melós csávó. Úgy vonult keresztül az udvaron, mint egy legófigura :)) Nézzétek meg :))
süti beállítások módosítása