Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5979-5980.

2012. február 23. 11:00 - drtorok

Na, ha ma sem dugnak végre Juliék, akkor sohasem. Az én idegeimmel sem lehet a végtelenségig játszani. Ádám is, Miki is, Szabó Győző is (jó, ő mindig) egyfolytában szexel, Ritáról nem is beszélve, aki óránként cserélgeti a partnereit, csak ez a két szerencsétlen halogatja az aktust hónapok óta (vagy ki tudja, Barátok köztös időszámítás szerint talán csak pár napja). Lássuk, mi sül ki a konferenciának álcázott kéjutazásból.

01.jpg.jpg

5979. rész:

Miki, öregem, mindent az ég egy adta világon tudni akar újdonsült, ámbár annál gyanúsabb Zitájáról, ööö, mármint Ritájáról. Amit ő tud róla, az a lakcíme és a munkahelye, amit nem tud, az a nő pénzügyei, mije van, mije nincs, kikkel beszél, még azt is, mit álmodott az éjjel, bagatell. Fő a bizalom így a kapcsolat elején legalábbis. Sötét hangulatú zene, kellemetlen érzések, konyhapulton felejtett mobil a kockacukros doboz mellett.

A morózus hangulatot Szabó Győző sajttal teli szája oszlatja fel máris. Jó lenne nemcsak itt punnyadni, hanem elmenni vacsorázni – azt hiszem ezt mondja. Épp eszel, állapítja meg Rita, hiszen ő nemcsak okos, hanem rafinált is, mint most már sejthetjük. Valami Amerika tovább motyog értelmezhetetlenül. Rita nem akar vele mutatkozni, mert lebukhatnak, mint múltkor Nóra előtt, aki szerinte imádja Mikit. De ugye te nem imádod? kérdi Győző két korty sör között. Ne legyen már buggyant, persze, hogy nem imádja. Tudja, hogy kit imád! Rita eljátssza, hogy leszarja Mikit, de este mégis kárpótolnia kell, mert ma már egyszer lerázta. És engem mikor fogsz kárpótolni? hajol közelebb Győző szőrmellényestül. Mint kiderül, Rita már kárpótolta az előbb. Vajon egy nap hány férfit képes kárpótolni? Óvatosságra inti a barátját(?)/üzlettársát (?)/stricijét (?), de az továbbra sem ismeri fel a rájuk leselkedő óriási veszélyt. Az élet szórakozásra van, bébi, mondja, és hatalmasat belemarkol Ritába, nyilván egy kis kárpótlás jön, de a nő feje csak a lánya vagyonán jár.

02.jpg.jpg

Szabi, Aliz és Géza Vili bán röhög a konyhában. Nem szabad kiröhögni az öreget, mondja Géza kacagva. Aliz rajong és méltatja Vilmost, hogy mennyire szép így szeretni a szerelmünket. Olyan vagy, mint Kinga, állapítja meg Géza, és a barátnőjének egy arcizma sem rándul, sőt, büszkén megállapítja, hogy mi nők tudjuk, mi a romantika. Géza hálálkodik, hogy az eszét nem a „faterjától” örökölte, és m i is hálásak vagyunk, hogy azt a rengeteget ezek szerint kizárásos alapon drága Magdi anyusunktól kapta.

03.jpg.jpg

Lucus ugrál be a konyhába, Aliz nevelési szándékkal kéri a fiúkat, ne meséljék el neki Vili bá’ őrületes kalandját. Luca büszkélkedik, hogy ötös lett az őszi albuma, amiben Ádám segített neki. Géza pofákat vág. A kislány érdeklődik, mikor látogatja meg Ádi. A felnőtteknek sok a dolga, de ha megígérte, biztos jön, mondja Szabi (jé, ő még létezik?!) Luca kikészül, hogy anyu összes szeretője szarik rá, miután otthagyták Alizt.

18.jpg

Ádám fetreng a kanapén, unott pofával kapcsolgatja a tévét. Bizony, sanyarú a sorsa a kitartott férfiaknak. Megérkezik a mecénása, a lilabundás nő, piros blúzban, ezt a kombinációt látván még Gizike is megnyalná mind a tíz ujját. Ádi egész nap semmit nem csinált, várta a nőt. A nő se sokat, csak a „kis jutalmára” várt, a kurva személyében. Ádám arca rángatódzik. A csaj italt kér és máris az ágyra veti magát. Ádi elkezd nosztalgiázni. Nincs az a nyüzsi, mint nálunk otthon, négyen laktunk egy lakásban, beköltözött hozzánk egy ötödik is, meg Luca, aki a feladataival nyaggatott... A nő beleszarik a sztoriba, kéjesen simogatja a citromsárga ágytakarót, ami kitűnően passzol a lila-vörös kombinációhoz. Ádi Luca babaházának a csillárjánál tart, amikor a nő megunja, kiveszi kis pártfogoltja kezéből az italokat, és magára rántja.

04.jpg.jpg

Peti nem hiszi el. Ki törte össze az mp4-emet? Bandika jó testvérhez méltóan azonnal a legkisebbre, Mátéra mutat. Óriási balhé kerekedik, a fiúk ölre mennek. Csak nem az akar ebből kikerekedni, hogy András képtelen megállni a helyét egyetlen egy napig Júliája nélkül, és kizárólag akkor van rend otthon, ha az asszony kézben tart mindent?! Óriási problémamegoldó képességének köszönhetően a tinédzsereket máris a szobájukba küldi. Édes istenem, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig tud tartani egy távollét – panaszkodik Máténak a rátermett családapa.

05.jpg.jpg

Végre: Attila és Juli kis szerelmi fészkükben, a hotel szobában. Még mindig dönthetsz jól vagy rosszul, suttogja Atti a nő fülébe, és már csattanna is a várva várt csók, de hát természetesen kopogtat a szoba szerviz. Pezsgővel kárpótolja a szálloda a fiatalokat, Juli nem kéri, Atti kéri. Juli igyekszik kibújni a piálás alól, de képtelen lebeszélni róla a főnökét, máris folyik a pezsgő. Lehet, hogy a pezsgőtől rendeződnek majd a gondolataid, mondja Atti csábosan, Juli kétkedik a pia eme képességében, de a férfi tovább győzködi, hogy az italt arra találták ki, hogy az ember jól érezze magát tőle. Juli menekül a Marianna-árok mélységű tekintettel rendelkező Atti elől, aki azt javasolja, hogy kettejükre igyanak. Juli máris érti: úgy érted, hogy rád és rám? Úgy. Koccanó pezsgőspoharak közeli, Juli egyszerre hajtja fel az egészet.

07.jpg.jpg

5980. rész:

Ádi a gatyáját, patrónusa a szoknyáját ráncigálja magára – értünk mindent, durva szex volt. A hölgy egy szép zakóval szeretné viszonozni Ádám szolgáltatásait, de ő nem tudja a méretét. Majd én megsaccolom, abban jó vagyok! büszkélkedik a mecénás és ezt el is hisszük neki. A zakó azért kell, mert a nő magával akarja cibálni Ádit egy galéria megnyitójára, és tehetséges fotósként, valamint pártfogoltjaként fogja bemutatni. Ádám értetlenkedik. Szerinted mit jelent az, hogy pártfogolt? Ami kettőnk között van, mondja a nő. Kitűnő definíció! És neked ez nem ciki? Mert Ádinak az. A nő panaszkodik, hogy a férje leszarja, a tulajdonának tekinti, csak úgy, mint ő a fotós tehetséget, de a lelke, az semmi, ami szegény Ádinak is csak punnyad a nagy bezártságban. Egyszer egy helikoptert is küldött a beleszarós férj a nő után, mert nem bírta nélküle három napnál tovább. Értjük a társadalmi hovatartozást. De a lilabundás legalább tarthat magának egy kis kurvát, aki elhiteti vele, hogy ő a világ közepe. A nő indul shoppingolni Józsa barinőjével, és vesz Ádinak egy szép zakót. Szegény fotós nagyon kimozdulna, könyörög, hogy velük mehessen shoppingolni, de a nő lepattintja. Az nem derül ki, Ádám miért érzi lehetetlenségnek, hogy felálljon, kinyissa az ajtót, kilépjen a lakásból és távozzon.

08.jpg.jpg

Éjszaka, Budapest, Budai Vár - Peti elégedetlenkedő arca. Ebből megint balhé lesz, András újra kiborul, hogy ezt ő már végképp nem bírja az asszony nélkül. Ezen kívül megtudjuk, hogy a leves gombás, mint Peti lába – sziporkázik Bandika. És tovább is megy: nem eszi meg Peti kajáját, mert hozzáért a kanalával, és az szerinte gusztustalan. Hát, te tökhülye vagy. András üvölt, kiosztja az összes kölköt, és innentől kezdve Mátyás király Gömörben van!

09.jpg.jpg

Az udvaron Aliz összefut Klauval, aki szőrös baseball sapkában pompázik, és Hannával – most tértek vissza a vízi vidámparkból, vagy honnan. De jó a szerkód! Hanna lelép a barátjához, a baseball sapkás 10-15 percet engedélyez neki. Klaudia és beosztottja rapid udvari megbeszélést tart. Új fotós kell. Nem hívhatom Ádámot? kérdi Aliz. De, csak szólj neki, hogy a képeket egyenként kell retusálnia utólag. Óriási fotós tehetség egyébként, csak még azt nem tudja, hogy egyenként, vagy hogy utólag kell retusálni.

Rita érkezik, nem érti, miért furcsa Klau. Ja, rájöttem, az öltözéked, neked nem ilyen a stílusod. Vízi vidámparkban voltam, oda nem lehet kiskosztümben menni – pedig abban kellett volna, Klaudia! Rita lefagy. Nem lehet minden dolgomat Hanna igényeihez igazítani, mondja remegve. Kioktatja a pártfogót, hogy ő Hanna anyja és elrohan. Klau elégedett.

10.jpg.jpg

Hotel, andalító zene, kacagás az ágyon, gátlásoknak már nyoma sincs, na, most vagy soha! Ezúttal Juli bassza el. Atti már feküdne rá, ez meg felpattan, hogy menjenek le vacsorázni. Kit érdekel most a vacsora?! Juli elmegy tusolni, Atti kéjesen tekint utána, majd követi. Résnyire nyitja a fürdőszoba ajtót, és meglesi a titkárnőjét, amint az kibontja a haját és az aranyszőke fürtjei a nyakába hullanak, majd jöhet a melltartó, de éppen a szétkapcsolódás pillanatában gondolja meg magát Atti és nem kukkol tovább. Rosszat sejtek, érzésem szerint ez mára a maximum mennyiség a fülledt erotikából.

13.jpg.jpg

Végre! Gizike! Személyes kedvencem ezúttal lila-rózsaszín-zöldben virít, ma egész visszafogott, de a szűk mini kifejezetten jól áll dimbes-dombos testén. Lindával készülnek, visszaköltöznek Vilihez. Zsolt Gizit leszarja, de Lindát marasztalná, az meg őt szarja le és húz el. Kinga érkezik, két dolgot akar Zsófitól. Egyrészt bocsi, hogy lecsesztelek azért, mert bűncselekményt követtél el és nem állítottál ki számlát. Másrészt pedig könyvet kér kölcsön: tudod, azt, amikor a lányok elindulnak kocsival Párizsba, de lerobbannak Százhalombattán, és megismerkednek az autószerelő srácokkal. Biztos, hogy könyvre gondoltál, Kinga? A pincérnő panaszkodik, hogy minden estéje magányos, olvasós est. Bizonyára hiányoznak neki a százhalombattai autószerelő srácok. Zsófi nem tud vele csajos estézni sajnos. Nem tudom, mostanában üres lett a ház, nyavajog tovább Kinga. Zsófi beletrafál: Ádám! Zsófinak muszáj mindent észrevennie. Miért kellett elzavarnod? Kinga nem tudta, hogy hiányozni fog neki a kitartott fotós tehetség. És belezúgott.

14.jpg.jpg

Mikit hívják a legfontosabb infókkal Ritáról, de épp jön a nő, Miki gyorsan emailben kéri az értesítést. Meg is jön az email hangjelzéssel, Rita győzködi, hogy nézze meg, de Miki lecsapja a laptop tetejét és ráveti magát a nőre.

Andráshoz érkezik Klaudia ellenőrizni, szia tündérbogár! Ez Máténak szól. András ki van készülve, hogy nem boldogul, inkább boldogtalan a felesége nélkül. A Juli az egy mártír, egy szent, egy hős! Azért nem kell túlozni, replikázza Klau, aki úgy sejti, lánya éppen Attival hempereg, hogy kipihenje a nagy mártírságot.

15.jpg.jpg

Már meg is van Ádi új zakója, egy szál törölközőben és tök kész van. Beláncolja az ajtót. Durcáskodik. Ja, nem, inkább kiláncolja. Mobilt ragad (csak nem egy önálló gondolat?) és felhívja Kingát, hogy azonnal találkozzanak, aki boldogan mosolyog. De hogy fog oda eljutni Ádi?

Juli mini hálóingben szenved az ablaknál elhomályosult tekintettel, lírai zene, hajszárító szól a fürdőből. Itt baszki nem lesz semmi. Juli lefekszik, villany lekapcsol, elfordul. Atti fürdőből ki, alszol? Majdnem, mondja a titkárnő. Attila is lefekszik, szép álmokat, neked is. Mindketten tök kész vannak, baszki, hogy lehet ennyit pöcsölni. Nézegetik egymást, oszt’ alvás. Hát, akkor nem marad más hátra, mint az autószerelő srácok Százhalombattán.

17.jpg.jpg

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2012.02.23. 12:55:41

Szia!
Jó volt, ügyi vagy, semmi felesleges trágárság, erőltetett humor.

fran7 2012.02.23. 12:57:40

Mondjuk a BK univerzumban, csak azért nem jön össze Juli meg Attila, nem mert tisztességesek, vagy tisztelik a párjaikat, hanem mert a panzióban nem tudnak lebukni. Nem tud rájuk nyitni senki, nem áll valahol lesben partvissal Magdi anyus, vagy egy kislány nem bújik el az asztal alatt. Így meg nincs "értelme" az egésznek.

Johnny336 2012.02.23. 13:11:19

Ha Párizsba indulsz, mégis hogy a mákba mész Batta felé?! Nők...

No, vajon Atti és Juli leforgatják a Busty Office MILF magyar változatát? :)

perszehogyne 2012.02.23. 13:33:54

Nagyon jó kis stílusban íródott a poszt. Gratula! Remélem még sok ilyet olvasok a jövőben!

villanella 2012.02.23. 13:55:19

kurva jó lett, juhúúúúú :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.23. 14:42:52

"tudod, azt, amikor a lányok elindulnak kocsival Párizsba, de lerobbannak Százhalombattán, és megismerkednek az autószerelő srácokkal. Biztos, hogy könyvre gondoltál, Kinga?"

Én csak azon csodálkozom, hogy ezt, így kimondva, hogy bírták ki röhögés nélkül.
Százhalombatta, autószerelő srácok... baszki. :D:D

Kullancs1983 2012.02.23. 16:26:39

Klaudia szőrös micijét láttam tegnap, igen nagy hatással volt rám..:D Nem lehet, hogy Juli meg emez azért nem dugtak, mert emez meglátta Julit (fél)meztelenül, oszt elment a kedve?

janeausten 2012.02.23. 19:46:08

Jó volt!!! Mindig max. a felét látom, de így pótolod, nem maradtam le semmiről...))))

zephyr 2012.02.23. 21:36:15

@Johnny336 2012.02.23. 13:11:19

Lehet, nem csak Budapestről lehet nekiindulni Párizsnak... Erre nem gondoltál, nagyokos?
Férfiak..

gertrudstein 2012.02.28. 17:30:05

nem nézem, csak olvasom...
süti beállítások módosítása