Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5977-5978.

2012. február 22. 17:31 - Mésza "Abdul" Jani

Vili lejön a falvédőről, Rita duplán lebuktatja magát, Juli meg végre kettesben lehet Attilával a szállodában. Ja, és egy új rossz fiú is megjelenik a sorozatban. Végre kicsit érdekesebb és színesebb lett a történet, de még mindig sok az üresjárat.

5977. rész

Clau még mindig a lányának osztja az észt, az meg továbbra is kifogásokat gyárt. Ez van na, ha viszket. Ha valaki, hát te igazán felfoghatnád Claudia, akinek csak szökő évente iktatnak be egy kis piros pacsit az írok. Juli továbbra is önigazolást keres, majdnem kikotyogja, hogy Nóra meg Miklós csüngtek egymás ajkán szótlanul. Az anyjának persze ez feltűnik, Juli meg alkalmazza a legjobb védekezést, a támadást.

Nóra meglepi Attilát az irodában. Hogy lelkifurkáját csökkentse, elhívja randizni, megcsillogtatja főzőtudományát, persze még mit sem sejt arról, hogy Attis máshol sütögeti a pecsenyéjét. Végül Nóri csak kiböki, miért is látogatta meg valójában párját. Szeretné hármasban, de nincs szerencséje, a legifjabb testvér kapott az alkalmon, és gyorsan programokat szervezett, amikor az ügyvédnő közölte, nem megy vele a konferenciára.

Kertész „Pókember” Vilmos, ahogy azt már az előző rész befejezéseként láthattuk, ipari alpinistaként próbálja keresetét kiegészíteni, de ez sem fekszik neki jobban, mint a takarítás. Mivel ebben is felsült, csak lógatja a lábát a semmittevésben, meg az orrát, mert ehhez sem ért. A téren gyűlik a tömeg, de csak nem jelenik meg az igenember, helyette a dinnyehordó kisiparos kap ismét mellékszerepet, Kedvesen megkérdi Vilitől, hogy érzi magát, de Vili a kilátásra panaszkodik, egyébként jó levegő van fent a magasban. Szívesen befejezné a levegőben lógó feladatot is, de egyedül nem megy, és egyébként is zavarja az a melegség, amely elöntötte alsó fertályát.

Hanna és Balázs a kanapén enyeleg, de Rita megzavarja az előjátékot. Közli lányával, az üzleti terv fontosabb, persze emez nem haragszik rá, ááá dehogy. Balázs széles vigyorral megemlíti, hogy nem hiszi, hogy sok hiba lenne a tervben. Rita hárít, de nem tudja, Balázs arra gondolt, hogy kamu az egész. Miután Hannát lapátra teszik, kezdődhet a munka.

Linda és Gizi a listát bújja. Meg kell hagyni, a rúdtáncos nem erőlteti meg a fantáziáját, ellenben annál lehetetlenebb feladatot talál ki. Vilit megszakítaná, mert a János hegyi kilátóba akarja felcipeltetni magát. Linda aggódik is érte, de Gizike szerint Vilmos erős, na majd hamarosan meg tudod, hogy nem. A lényeg a romantika. Tényleg marha romantikus lehet, ahogy szerencsétlen ipse kiköpi a tüdejét, meg csöpögteti rá a testnedvét, közben olyan fejet vág, mint akinek szorulása van.

Következő snittben Hannácska panaszkodik a nevelőanyjának. Természetesen Claudia nagyon szívesen elmenne vele, és szeret is csúszdázni, bár még sosem próbálta. Nem baj, legfeljebb addig majd szaunázik meg pezsgőfürdőzik.

Balázs egyből kiszúrja, hogy Rita mismásolt az üzleti tervvel, hiszen ők is töltöttek le a netről anyagokat, amikor kellettek a dolgozathoz. Erre nem készült fel a nő, hebeg-habog, próbálja magát kimagyarázni. Bazsi elmagyarázza, mit merre hol meddig, de Rita sosem volt erős matekból, úgy néz ki, hogy másból sem, talán csak mellizomzatban az. A nő gyorsan elhúz, de a srácon látszik, továbbra is kételkedik a rüfkében.

Kisebb családi kajálás Andráséknál. Szegény mérnök úr teljesen tévúton jár, azt hiszi, Juli csak kedvességből figyelmeskedik, majdnem aranyba is önti imádott nőjét. Persze mi tudjuk jól, hogy nem így van, csak háborgó lelkét próbálja csitítani. A családfő ódákat zeng felesége szépségéről, akit pedig ez untat, az gyönyörködhet a tré beállításban, ugyanis a rossz világítás meg sminkesi munka eredményeként láthatjuk Júlia holdfelszínű arcát, és hogy felette sem múlik el nyomtalanul az idő.

Gabika tömi a buksit, a csatorna meg korábbra rakta a Fókuszt, a téli világosságban hozzák le, ahogy Vili bácsi a falat ölelgeti. Kinga is a képernyőre tapad, meg a Barátok közt férfi nézői is, mert a pincérnő olyan jól bepucsít, hogy beszűkül a látótér, a csőlátásba meg csak a két csecs fér bele. Kingának nem ártana a szemészeti szakrendelést meglátogatnia, úgy hunyorog bele a tévé képernyőjébe 30 centiről, hogy ki tudja olvasni a feliratot. Miután nagy nehezen abszolválta a feladatot, leesik neki, hogy az öreg Kertész csimpaszkodik a lepedőbe.

Linda anyai jó tanácsokkal látja el a muterját, majd Kinga ront rájuk, hogy elújságolja a nagy hírt.

5978. rész

Atilla pakol a partyra, Nóra meg nyavajog egy sort. Attika megígéri, hogy majd szervez egy jó kis romantikus hétvégét kárpótlásul. Amint hozzábújik a csaja, egyből más arcot vág, látszik rajta, nem igazán kívánja azt a beígért hétvégét.

Balázs beárulja az apjának Ritát, hogy milyen ciki volt az a terv, meg annyi esze sem volt, hogy a letöltött sablont normálisan kipofozza. Miklós persze még védi, de ő is belátja, a számokban nem penge a csaj. Bazsi alázza még kicsit, végül Miki igazat ad neki. Erre a srác neki szegezi a kérdést, mennyire bízik benne? A kopasznak persze nem tetszik a kérdés, erre Nórával példálózik a fia. Miklós még most sem hiszi el a csókot, szerinte csak ánusztükrözés volt. Nóra csak féltékeny, de látszik, ő sem bízik a barátnőjében.

Hanna tolja befele a szendót, Claudia laza szerkójától meg a kaja is majdnem kifordul a szájából. A szava is eláll, Claunak majdnem egy jobb horoggal kell megkínálnia, hogy észhez térjen. A farmert kertészkedéshez használja, de a Vilinek van nője, így Hanna ezt sem veszi be.

Nóra összefut az udvaron Timikével meg az apjával. Miklós elkíséri a kislányt franciázni, és amíg az gyakorol, addig ő is hasznosítja a tudását Ritánál. Ex felesége reméli, hogy haza is viszi a lányukat, Miki meg nem bírja ki, jól, belegázol a nő lelki világába. Bár elég durca a volt asszonyka, a Balogh Nórris pörgőrugásra még várni kell.

Géza megnyugtatja Kingát, hogy nem a rovarirtók szedték le Vilit, a biztonsági őrök vakarták le onnan. Tök jó, hogy Kinga ráér ennyit dumálni munkaidő közben. Jah, mindegy is, úgyis bezártak. Bár úgy néz ki, nem. Kinguci szerint ez romantikus, Géza szerint meg gáz. Úgy néz ki, a mai második részre csak rövid unalmas jelenetek maradtak.

Peti szalad a két nőnemű elé, az idősebbik aggódik, a fiatalabbik meg röhejes képet vágva kapkodja a fejét. Gizi megBokrosodva szalad a hős szerelmeshez, aki az életét áldozta volna, csak hogy bebizonyítsa, milyen mély érzelmeket táplál iránta. Viliék ölelkeznek, az összegyűlt „tömeg” tapsol meg füfyül, majd elszelel. Gizike homályos szemekkel bámul Vili bácsira, a két fiatal meg lopva egymásra néz, majd amikor látják, a másik is bámulja, zavartan elkapják a tekintetüket.

Nóra wellness hétvége után kutakodik, még romantikus hétvégét is el lehet tölteni ott. Ez most így külön kellett, új jelenet.

Rita kávézna, amikor Miklós meglepi. Van egy szűk órája, Rita meg marhára örül ennek. A spiné inkább maga árulja el, mekkora béna, persze Miki szívesen segítene, meg tapasztaltabb is a fiánál, öreg róka meg nem vén róka. Hanna muterja próbálja Balázst kicsit befeketíteni, hogy azért az sem olyan májer az üzleti terv készítésében. Rita próbálja Berényit lerázni, fél óra múlva jön a befektető. Hát ez nem sikerült, Miki szendvicset készít.

Hazaér az idős szerelmes pár, a két fiatal meg a két ellenkező irányba húzza el a csíkot. Kölcsönös bocsánatkérések, a Vili baja, hogy béna, a Gizié meg hogy ilyeneket kért tőle. Vilmos azt szeretné, ha újra hazaköltözne, a Gizike szintén., mert hát itt az otthona, mellesleg a takarító bácsit is szereti. Kertész meghatódottan néz.

Berényi névre egy kétszemélyes szoba lett lefoglalva, a Juli váltig állítja, hogy ő biza két egyszemélyest kért. A recepciós először nem nagyon érti, házaspárnak nézi őket, pedig ők nem azok. Attila próbál más megoldást keresni, de az a szálloda a legszínvonalasabb a városban. Még jó, hogy az ágyakat szét lehet tolni, Juli biztos nem erről fantáziált.

Hmmm, hogy Miki milyen finom meleg szendvicset csinált, nyam-nyam. Ez a specialitása. Szívesen maradna még, de nem lehet. Smár, majd nagy nehezen sikerül kitessékelni. A szobaajtó nyílik, kiderül a befektető már ott volt az ágyban. A Valami Amerika kúrógépét, Szabó Győzőt láthatjuk, úgy néz ki, megint valami hasonló szerepet fog betölteni, csak míg a mozifilmben ő szedte le lóvéval a nőket, itt lehet, másképp lesz. Kicsit idősebb és nagyobb lett, mármint súlyra és szélességre, a női nézők biztos örülnek neki így is. Szóval egyelőre Noname alig bírt magával, amíg Miki ott rontotta a levegőt. Rita szerint a szendvicset is, majdnem megmérgezte vele, olyan rémes lett. Fúj, a Miklós meg ezek után smárolt vele, jobb, ha nem tudjuk, mit csináltak a hálószobában előtte. Ha még ez nem lenne elég, végre nyilvánvalóvá válik, hogy ez a szemét szipirtyó csak a lánya pénzére utazik. Ő ezért megdolgozott a Valter mellett. Azt hiszem, ékes nyelvünk bőven tud ezekre szavakat.

Attiláék az ágyakat tologatják, Juli már arra vár, hogy őt tologassa. Persze megint szabadkozik, ő leadta a foglalást rendesen, a szállodában ronthatták el. Megbeszélik, hogy nem „reklámozzák”, hogy így jártak, sőt, kihasználhatnák a helyzetet. Juli zavartan odébb megy, Attila taníthatná. Juli szeme elkerekedik, pupillája kitágul, de Attila csak az üzleti élet rejtelmeibe akarta beavatni. Mit szólsz hozz, elővegyen a laptopomat? Vazze, Juli mióta erre vár te lüke. Nagyon jó lenne belelátni. Nem kell se a hallba, se kávézóba elmenni, Julinak megfelel a szoba kényelme is.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villanella 2012.02.22. 18:15:34

pókember vilmos, óriási :)

julcsi29 2012.02.22. 19:25:37

Vilibá jó fej volt! :))))
Szánalom!
Fókusz délben!Narancslé jéggel miközben nagykabátos tél van!
Kicsit jobban odafigyelhetnének!
Na meg aztán ez SzabóGy nagyon hiányzott..... :((((

skorpioqueen 2012.02.22. 23:06:11

Jó estét mindenkinek! Tízben?:)
süti beállítások módosítása