Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5975-5976.

2012. február 21. 16:25 - Mésza "Abdul" Jani

Szerencsére vége a Novák család busójárásának. Ma nem a fiatalabbaké a főszerep, viszont a két macsó meg Szabi helyett láthatjuk a középkorú csajokat szurkálódni. A Berényik a lúzer András kivételével élvezik a helyzetet, Vilmos meg továbbra is peches. Az izgalmakat alant olvashatod.

 

5975. rész

Jól bírják a csajok a piát, pénteken elkezdtek borozgatni, és még ma is isznak. Ejha, egy hétvége nem volt elég arra, hogy KO-ra fektessék magukat. Nóra nyavíkol, mert Miki protézisellenőrzést hajtott végre, jó, hogy a pofazacskója nem lyukadt ki Miki fúrószerszámától. Juli, a kis álszentem meg majdnem erkölcsi oktatást tart, pedig ő is kereste már Attila szájában a reggelit. Az Attila nem ezt érdemelte, persze tudjuk, téged érdemelne Juli. Remélem nem az lesz a következő fordulat az írók részéről, hogy a két testvér együtt, meg a nők is együtt sütik a pitéjüket. A jelenet zárásaként a jól megszokott szemforgatás és hüledezés látható, csoda, hogy Juli nem szédül el a rendező kedvéért.

Vili újra nyalint egyet az udvaron Gizinek, pedig a múltkor már jól leteremtette a Peti érte, meg hogy látszik, a Vili bá’ nem járt PUA tanfolyamra, mert akkor nem lenne ilyen gondja, és a Gizi cserébe biztos meg tanult volna főzni. Egyelőre viszont még az van, hogy Vilmosnak kell megennie, amit főzött magának, de az sem ízlik neki, és könyörög a (bevásárló) listáért, amit a múltkor pedzegetett neki a volt élettársa. Az öreg Kertész még egy videót csinálna, Gizus meg úgy beparázik, hogy a videó szót sem tudja normálisan kimondani. Lista nincs, Vili bácsi meg bassethoundot játszva bámulja a volt nője hátát.

Már megint a csajok piáznak. Nem hiszem el, hogy bírnak ennyit vedelni? Tönkremegy a szponzor, ezeket is olcsóbb ruházni (pedig nők), mint borral itatni. Kisebb költségvetés lenne, ha következőre inkább shoppingolásba fojtanák a bánatuk, no meg azt nem tudnák egész hétvégén művelni, mert a boltok is bezárnak éjszakára. A téma az eddigi, látszik, hogy középkorúak, egy csókon is így fennakadnak. Nóra megfogadja, hogy nem árul el semmit, Juli meg annál is jobban. Juli becsületes, semmit sem mond el senkinek, főleg Nórának nem, hogy egy időre összeragadt a főnökével. Az ügyvédnőnek jól esett valakinek kiöntenie a szívét, meg azt a temérdek bort, amit legurított a torkán.

Készül a lista, hajjaj Vilmos, véged. Linda lecsekkolja, nem ment át a szűrőn, de hát ő jóval fiatalabb a muternál, ennél jóval keményebb szívatásakhoz szokott, azért nem éri el az ingerküszöbét. Heti egy lábmasszás? Ugyan már. Zsolt ezt meghallva megörül, ő akár heti kétszer is megmasszírozná Gizit mindenhol, elől-hátul, csak húzzon már el a lakásból. Jaj, apa! Bezzeg mammer bevállalná. Gizi már megbocsátott Vilmosnak, de azért egy kis leckét megérdemel az öreg. Linda gonoszan hunyorogva vigyorog, erre anya is villant egy 32 fogast.

Claudia és Rita újra Hanna kegyeiért harcol, egymásra licitálnak. Persze ezt a leányzó gyorsan kihasználja, parfümből gyorsan lesz autó. Pech, anyuci a kettő között gondolta, de inkább a parfümhöz közelebb. Szokásos végjáték, a rosszalló fejcsóválás és szemforgatás előtt jön a többieknek hátat fordítás. Na, ez maradt most Claudiának.

Újra az ivászaté a főszerep. Nóra egy újabb adagnyi bort lehúzott, Juli pohara továbbra is tele van. Végre, feladták. Nóra bizonytalan léptekkel közelíti meg az ajtót, próbál spicces fejet vágni. Csöngetnek, Attis széles mosollyal ront be, amíg meg nem látja Nórit, mert akkor zavarba jön. Attila faggatózik, miről beszéltek, persze Dr. Balogh terel, igaz barátja meg nem tudja, hova nézzen. A főnök megkapta titkárnője üzenetét, de megnyugodhat, már nincs probléma, amióta megtudta, hogy barátnője megcsalta kiszemeltjét. A pár lelép, Juli meg koppant, ma este is a csináld magad maradt neki.

Vilmos újabb tanácsot kér Petitől, pedig az ifjonc a saját szerelmi életét sem tudja megoldani. Összepasszol a két szerencsétlen. Mondjuk ez Petinek is leesett már, mondja is Vili bának, aki erre elkeseredik. Net kilőve, mást kell kitalálni, hogy a nagyérdemű elé tárja az érzelmeit. Viszont Vilmos elméjében fény gyúlt, régen látott valamit egy valamilyen filmben, amit majd megcsinál, de ez titok. Peti szerint most úgyis divatja van a retronak, és segít neki, Kertész erre sokat sejtetően kacsintgat meg mosolyog. Nagy poén lenne, ha az öreg bőrszerkóban elnyomná a YMCA-t, Petya meg a tehenész fiú ruhában roppná mellette, ennek tényleg divatja van, de nem árulok el nagy titkot, ha kikotyogom, az írók mást választottak.

A Rózsa még működik, Mikiék ott tömik magukat. Nórának meg persze ilyenkor kell bemennie, hallgatózik is rendesen, de csak addig, amíg Rita észre nem veszi. Neki sem kell több, incselkedni kezd Mikivel, Nóri meg legszívesebben ott helyben felnégyelné. Miklós ellép telefonálni, Nóri megkérdi, leülhet-e, de a választ meg sem várva lehuppan. Kezdődik a harc.

Peti varrni is tud, készül a meglepetés ezerrel. Az összefércelt lepedő hosszú, biztos nem túl szellemes dolgot talált ki a Vilmos, meg aztán Gizi is megijedne, ha éjjel riogatná az öreg. Talán szobrászkodni fog, és ezzel takarja le, hogy majd Gizike előtt leplezze le a remekművet. Hamarosan kiderül. Vili bá’ szerint a Péter hegedülni is tud, de nem húzza el a nótáját, csak szerényen hárít. Szétterítik a lepedőt, Petya ki, Vilmos meg leguggol, de többet nem látunk, akkor nem lenne meglepetés.

Ismét a cicacécó a főszerepben. Még nincs catfight, de Nóra és Rita fúj egymásra rendesen, talán a ruha alatt a szőrük is feláll. A lényeg, Rita nem tartja ellenfélnek Nórit, meg különben is, minek neki másik kitartó, amikor a Mikiről is legombolja, ami az életszínvonalának fenntartásához kell. Berényiné azt tanácsolja nem Berényinének, hogy ne húzzon Miklóssal ujjat, Rita meg visszatámad, hogy vele meg Nóra ne húzzon ujjat. A kölcsönös fenyegetőzések után Miki kaján vigyorral az arcán tér vissza, tetszik neki a helyzet, hogy a két spiné megküzd érte.

5976. rész

Budapest látványosságai után a helyszín Attiláék lakása. Nóra szerint a quad majdnem olyan, mint a traktor, látszik, nem sokat élt vidéken. Leszerepelt, Timike inkább Balázst kéri meg, segítsen neki traktort rajzolni. A kislány bemegy a szobájába színes cerkákért, addig Nóra kihasználja a helyzetet,és faggatózik Hannáról meg az anyjáról. Nóra figyelmezteti Balázst, vigyázzanak Ritával, mert a végén valakinek nagy-nagy szomorúságot fog okozni. Balázs nyugtázza mindezt.

Atilla melózik, kopognak, majd belép a bögyös bige. Attin látszik, összefut a nyál a szájában, elég pajzán gondolatok járhatnak a fejében. A nő Julit keresi, mert nem hívta vissza, pedig megfelelt a kritériumnak. Attila hellyel is kínálja, nem vagyok benne biztos, hogy a székre vagy a kanapéra mutat, lehet, hogy izibe letesztelné a hölgy titkárnői kvalitásait. Nem jött be, ő inkább állna, mármint a nő. Attis szabadkozik, miért nem hívta fel Juli a macát, a spiné szerint biztos másnak ütősebb volt az önéletrajza. Attila vigyorog, közli, erről csak akkor tudna nyilatkozni, ha láthatnám a magáét. A nő egyből a kezébe is nyomja, Berényi meg csak hümmög, ez igen. Egyelőre az asszisztensét viszi magával a konferenciára, de ha mégsem érne rá, áll az ajánlata. Egyből más a leányzó fekvése, a csajszi sokatmondóan pillant hátra a válla fölött. Attis azért még jól végigstíröli búcsúzóul.

Rita és Hanna az udvaron szürcsölik a levegőt a csészékből. Balázs is megjelenik, barátnője kérdésére elmondja neki, hogy a vízi vidámparkokban a csúszdáknál van korhatáros tiltás. Jaj de jó, Hanna hamarosan 18, és akkor mindegyiken csúszkálhat. Rita lelép, háziasszonyt próbál játszani, és Miklósnak vesz valami reggelire valót. Hanna úgy néz ki, bekajálta Rita szövegét, Balázs szerint meg mivel hamarosan 18, gazdag nő lesz. Hannácska persze oda is szúrja viccesen, hogy biztos a pénze miatt kell Balázsnak. Persze, mi másért? Csók.

A másik asztalnál András és Clau diskurál. Csak elmegy a Juli a konferenciára. Egy ideig hezitált, de az András rábeszélte. Aha, hogyne, inkább az, hogy Nóra lebuktatta magát.

Vilmos valami épület tetején sündörög. Kezében szatyor, de az látszik, nem a boltból ment fel oda. Lenéz, a téren alig lébecol néhány ember. Peti is ott van, ezek szerint itt lesz a meglepetés. Kijön egy biztonsági őr láthatósági mellényben, Peti felé tart két dinnyét a hóna alatt szorongatva. Peti köhécsel meg krákog, vér nincs, ezek szerint csak szimulál, ez csak elterelés. Izom Tibor a hogyléte felől érdeklődik, Peti jól van, az őr meg kis ívet lerajzolva visszamegy a melegbe. Péter int, Vilmos kiveszi a szütyőből a lepedőt, Peti meg készíti a fényképezőt. Ők is láthattak már baseballos filmet, mert amit kidolgoztak jelrendszert, hasonlít egy ilyen filmben látható hadonászáshoz meg vakarászáshoz.

Rita olyan mélyet szippant a friss pékáruba, mintha épp valami zöldet tömött volna a pipába. Kiszolgálja a két Berényit, Miklós a tervek felől érdeklődik. Milyen tervek? Hát amit a konditeremhez készítettél. Jaaa, az csak a fejemben van. Akkor mit mutogattál a befektetőnek? Rita terel, Balázs meg gúvasztja a szemeit. Látszik rajta, ő már sejti, mit fektetett be a pasas. A tőkéjét.

Clau letolja a lányát, mi az, hogy mégis elmegy Attilával? Juli igyekszik az egészet Andrásra kenni, de Claudia tudja, ezek csak kifogások, méhének gyümölcse a hétvégén vízszintesben szeretné ápolgatni főnökével a gyümölcsöző kapcsolatuk. Juli tovább kamuzik, anyja meg kiosztja, hogy ne szórakozzon mások életével.

Miklós tárgyalásra spurizik, Balázs meg megpróbálja hazugságon kapni Ritát. Felajánlja, segít neki az üzleti tervben. Ennek Rita nem túl hihetően örül, uccu, akkor csinálják. Rita majd meghálálja neki ezt, de inkább Balázs hálálkodna, hogy gyakorlatban is kipróbálhatja. Amit tanult.

Gyűlik a tömeg a téren, Peti élesíti a fényképezőgépet. Vilmos kiteríti a falra a lepedőt, pirossal valami felirat válik láthatóvá. De jaj, a szeretlek Gizi írás nem látszik rendesen, fennakad a lepedő egyik része. Vili bá’ halált megvető bátorsággal kintebb mászik, hogy megigazítsa, de nem is ő lenne, ha nem szerencsétlenkedné el ezt is. Túlságosan kimászik a párkányon, megcsúszik, a kaszkadőr meg ott lóg a falon, alig látszik, hogy biztosítva van, ráadásul kitömve is fele akkora, mint Vilmos. Semmi gáz, majd eljuttatják Stalonne-hoz a Cliffhangert megszégyenítő jelenetet, talán még Vili bácsit is viszontláthatjuk a The Expendables 3 egyik jelenetében a többi öregedő akcióhős között.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.02.21. 17:02:20

Ez jó volt köszi.... annyira nem volt vicces, de hát ilyen alapanyagból....... Vili bá a falon, ennél jobbat nem lehetett kitalálni?

Baresz83 2012.02.21. 17:19:55

Szerintem vicces volt a poszt! Csak így tovább! :)

villanella 2012.02.21. 18:53:17

juhúúú, welcome in the machine, mesza! ;)

villanella 2012.02.21. 18:53:59

azért vili bácsi a végén, hát azt látva nagyon bántam, hogy nem a pénteki részben történt ez, és más hogyvoltozza :)))

MegLepke 2012.02.21. 18:54:45

"Nagy poén lenne, ha az öreg bőrszerkóban elnyomná a YMCA-t" :DDDDDDDDDDDDDDDDDd

Továbbá: "Az összefércelt lepedő hosszú, biztos nem túl szellemes dolgot talált ki a Vilmos" - na erről csak az jutott eszembe, hogy "ott van a kísértet a ganénál!":D

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.02.21. 20:48:48

Barátok közt? Még létezik??? Van olyan, aki mind az 5976 részt végignézte? Ha igen, akkor miért???
süti beállítások módosítása