Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X154

2012. február 18. 22:25 - Hódos Hajnalka

Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt. Még az sem, mikor paprikavörösen, visítva óbégattam, hogy nemigasság és kétségbeesett, tajtékzó dühömben bebasztam a sparheltbe a sötét királyt. Igaz, én akkor tíz éves voltam. Mikor elveszítettem a partit, és mérgemben megettem a Fekete Pétert, akkor meg öt. Vera - állítólag - 27, csak mondom. Hálásak lehetünk a stábnak, nem basznak minket egyből meg a szívlapáttal, előtte Serike próbálja meggyőzni Fecüt, mert még mindig felháborítják a koholt vádak. Legnagyobb meglepetésre Attila belepofázik a dialógusba, na jó, elismerem, ez kissé erős volt, mert Fecó bólogatását és hümmögését és a Már Egyetlen Szőke Szilikonos artikulátlatlan, kétségbeesett hápogását annak nevezni elég nagy merészség, de legalább látja a kedves olvasó, hogy még mindig tapintatos és galamblelkű vagyok ezzel a csapat kreténnel. Szóval, Attila szerint is bántó volt, hogy Seri azt mondta a Kiesett Kingura, hogy, de hogy mi, azt nem mondja meg, mert Seri belevágott az Önjelölt Atyaisten mondókájába, ráadásul azt is elfelejtette, hogy Attika reggel bevallottan szociopata és nem lehet csak úgy mindenféle alja népségnek megszólítani Őt. Háborog a riportban, Kinga kiesett és még mindig ő a téma, kiesett, nem kellene már róla beszélni. Meg ő báncsa. Én a monitor előtt háborgok, bazmeg, az Attilasóban nem te passzíroztad a szart ugyanezzel a témával?! Seri kiakad, ezen mi volt a bántó, hogy Kingu tizennégy kilót zabált magára nem egészen öt hónap alatt? Semmi, Seri. Ezzel, hogy Kingura csúnyát mondott, egyébként visszakerült ám a kalapba, húha, most mi lesz? Na, most jön a legmégszebb.

Feladatból indulunk, név nélkül kell Attilának javasolni. Fecó Sehit javasolja, mert távol áll hozzá. Verát is ajánlja valaki, hogy miért, az nem érdekes, az, hogy Attila azt mondja neki, szenzitív bazmeg, ezt is most olvastad egy mosópor dobozán, csak azért, mert végre sikerült röhögnöm valamin, amit Attila mondott. Csabát azért javasolja Vera, mert sorsszerű párbaj lenne, ezt Attila is többször emlegette, de már bújik is ki ez alól és segget csinál a szájából.

Snitt, Gyomán 12.981-en laknak. Ez egyébként tegnapi adat, nem a legfrisebb, de ma nem tudtam felhívni senkit a pógárjenő hivatalban, hogy megkérdezzem a legfrisebb anyakönyvi híreket, mea maxima culpa. Hol a sajtreszelő? Így kezdődik. Megpróbálom zanzásítani a történteket. Vera sajtot akar reszelni a fasztuggya milyen tésztára, de a sajtreszelő nincs, mindenki sunnyog, és senki nem mondja meg, hol van. Ahelyett, hogy ez az idióta kurva kinyitná a szekrényajtót, elkezd sipítozni, Csaba egy bunkó, Attila még nagyobb bunkó, hazudik, ahogy szokott. Ki akarja ejteni őt a pszichopata hülyegyerek! És elvette az étvágyát is. Azt várom, mikor áll fel valamelyik fiú, nyitja ki a szekrényt, vagy valamelyik fiókot és húzza a fejére a sajtreszelőt, vagy rugdossa végig a nappalin, be a fürdőbe és engedi rá a hideg vizet, miközben egyikük ütemesen veri a fejét a padlóba, aztán megkötözve, a szájába pálpusztait tömve és leukoplaszttal körberagasztva, bebasszák a szaunába, egy guriga trappista sajttal meg a reszelővel, és most reszeljél, te idióta felkiáltással ott hagyják a VV5 végéig. Sajnos nem, döbbenten ülnek. Esküszöm, az EP Vera miatt rendkívüli ülést fog összehívni és előveszik a boszorkányégetés kérdését, visszatúrva az 1400-as évekig, jogászok hada hetekig fog apró precedens után kutatni, hogyan lehetne revideálni a középkori eseteket. Seri próbálja nyugtatni, könnyekbe áll megint a szeme, ne reagálja túl a dolgot! Benn, a nappaliban Attila valós jövőképet fest: ránk fogja gyújtani a házat, mert eltűnt a sajtreszelő! Hogy meglett-e? Hogyne, mutatom.

A KergeBirkához érkezik ma vendég, Gianni. Azért ő, mert Vera szeretett volna olaszos temperamentumot ás jó hangulatot behozni a Villába. Akkó mennyé haza, most! Felnyögök, ha most a pastára grana padanot kell RESZELNI, és a sajtreszelő megint nem lesz meg, esküszöm, kibaszom a hóra a laptopot és menedékjogot kérek valami olyan országba, ahol nem volt, nincs és nem is tervezik műsorra tűzni a ValóVilágot. További feltétel, hogy a Veronika női név ne legyen ismert semmiféle formában. Szóval, némi főzés, némi titok. Pizzatészta, dobálgatás, hihihaha, Seri gyümölcslevesétől valószínűleg azért hányt mindenki Olaszországban, mert aki olyan segg, hogy negyven fokon süti a csirkét, és nem tudja megkülönböztetni a petrezselymet a fokhagymától, az valószínűleg marharépából főzte a gyümölcslevest is. És természetesen nem kerülhette el a figyelmem Seri megjegyzése, tudjukmi, ezzel én úgy vagyok, mint Szürke Gandalf a Gyűrűk Urában, ő is tudott mordori nyelven, de meg nem szólalt rajta, szóval akkor hivatalosan visszavontam minden pozitív dolgot és dicséretet. Mindet. Egytől-egyig. Ahogy Gianni kitette a lábát, Vera megint megbolondult. Feladat közben, de neki szerintem már a vécén is megy. A feladat nem más, mindenki mondja el, a három lehetséges kiválasztottnak mennyi esélye lenne Attilával szemben. Csaba addig jut, szerinte egy Attila-Seri párbajról Seri jönne vissza, mikor Vera bazmeg MEGINT MEGKÉRDEZI, KI TETTE A SZEKRÉNYBE A SAJTRESZELŐT!!! Letépem a fülest a fejemről, a sarokba vágom a tollat, kirúgom magam alól a széket, feltépem az ajtót és sikoltozva futkározok a kertben szobamamuszban a hajamat tépkedve. Miután a háziorvos elment és hatott a nyugtató, újra nekiülök a posztnak.

Vera nem érti, miért nem válaszol senki, mintha egy véres izéről beszélnének, nem, arról a Dajcstomi beszélt tegnap, üzentem is neki fb-n, csak annyit mondok, Mucsitól idéztem. A villanyszerelősből, igen. A Fekete Volga még nem jött értem, ha holnap nem lesz poszt, máma gyünnek. Seri vállalja fel a véleményét! Seri véleménye az, hogy levegőt vett, mint mindenki, aki szólásra nyitja a száját. A Bolond Nő szerint Seri azért nem meri felvállalni a véleményét, mert tart Attilától, Seri dermedten ül, én kínomban röhögök, Csaba megmondja az őszintét, azért nem tud ez a szerencsétlen nyomorult véleményt mondani, mert te nem hagyod! Vera kiborul, ő ezt nem bírja, az ő érzékeny lelke, Attilát nem is hajlandó végighallgatni, befogja a fülét, hi-he-tet-len, aztán kiviharzik, ahogy szokot, előtte azért leprosztózza párszor Attilát. Attila arrogáns is és bunkó is, és kuss van neki. Még egyszer kuss van neki. Bassza meg, hát Seri most már elmondhatja végre?! El, há. Fecó rendesen rosszul lett ettől az egésztől, Attilának kurvára kapóra jön, hogy Verán teljesen eluralkodott az elmebaj, Aszta De Durvának fejtegeti, az lehet az igazság, hogy mindenki ultramocskos, csak az Idegbeteg a szent és igaz?

Vera tisztázhat zabálás közben a nyugiban, úgy há, kezdd a desszerttel, akkora a picsád, mint a tanyasi lavór! Fecó megmondja az őszintét. Féltékeny volt. Várakozásommal ellentétben Vera nem tépi ki és falja fel hörögve Fecó szívét és csi21 sincs neki, áh, Serivel csak a körülmények miatt van jóba, ne aggódjon, nem áll hozzá távol ám! Attila eközben Serit puhítja, tiszta olyan ez az egész, mintha Vera a mellette való kampányolással megvásárolta volna, ne legyen má' hülye, látja rajta, hogy bassza a csőrét a idegbeteg picsa ingyencirkuszai, holott nincs is rájuk indok. Mondja meg neki, hogy látszik, ez tudatos, mert rá hallgatna, na nézzük a kihívást, mert érzem, hogy enyhén ráng a fejem már megint.

Attila feszült, és örül, hogy ilyen kevés ideje volt gondolkodni, mert kihullott volna a haja, akkor ne is húzzuk tovább az időt, bőri, riport. Nemcsak feszült, reked is, remeg a keze, minden baja van. Az élő adás miatt, meg a döntés miatt. Nem tudja felmérni az erőviszonyokat, ezért az ösztöneire kellett hagyatkozni. Tudja már, és reméli, hogy nem nyúl mellé. Kisfilmek. Serivel kezdünk, Attilának rosszul esett tőle a jel. Vera már megnyugodott, igen. Sajtreszelő, igen. Sírok. A poszt befejezése után megírom sixxnek a felmondásom és soha a büdös kurva életbe nem eszem sajtot. A sajtreszelőmet már kibasztam a kukába, miután bakancsban ugráltam rajta percekig. Rasszistává válok, már most gyűlölök minden hindut a szent tehenek miatt. Rövid szünet, hálistennek. Csaba mond valamit, amit értek én, de fel nem fogom. Attilán a világ szeme, három plusz húsz másodperc, mert a kolléga elaludt és fejjel a gongra esett, de nincs ok aggodalomra, hozzá fogják számítani ezt az időt.

Seri elfelejtette, hogy amikor nagyon meg volt viselve, Attila mindig mellette állt. Csaba nem volt meghatározó személyiség, a sarokban ült sokszor és Attila ma meg is világosodott, a mártír szerep tudatos taktikázás volt részéről. Vera ellentmondásos és kiszámíthatatlan, valamint az egyedüli a vévék történetében, aki minden nap gyűlölködött. Mindig volt ellensége, mártírt csinált magából, papol, közben ő csinálja azokat a dolgokat, amiket más szemére hány, mocskolódik, hazudik, gong. Reggelig tudnám sorolni az érveket, gyere velem párbajozni. Vera tekintete mindent elárul, Csaba a pulzusát tapogatja, hogy él-e még, pedig a mártírok ideje lejárt. A poszt alján levő számlaszámra kérem az adományokat a VV5 okozta idegkimerültség, poszttraumatikus stressz és bipoláris depresszió kialakulása miatt, úgy négy-öt hónap Vanuatura gondoltam, csak és kizárólag azért, nehogy a tapolcai hungeszt hotelben összefussak valamelyik idiótával, nagyon köszönöm.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
3523 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2012.02.21. 22:49:07

@mokamini: csakhogy lehetett olyan, hogy valaki úgy logikázott, ahogy mi, hogy lehet Atti-Fecó döntetlen, de nem érdemes egyenlőre, hiszen Atti úgyse választhatja magát...
közben de. csak ezt a döntés után közölték velük...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 22:49:46

@csicserierika: én neki adnám... de ha menni kell hát menni kell :)

Zsoofka 2012.02.21. 22:51:16

@kamarti:
azért nem hiszem, mert szerintem nagy lutri most kiszámolgatniuk, hogy ki kire tesz. Ott van pl. fecó. Folyton küzd atival, de serit is zsigerileg útálja. honnan lehetne tudni most mit lő az agya és kire tesz....

sogeking 2012.02.21. 22:52:20

@foxglove: remélem jól hangsúlyoztad :)

Zsoofka 2012.02.21. 22:52:26

@mokamini:
visszavonom.
fecó nem tett serire. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.21. 22:52:37

@gyvy: nyelesgátyó... fingom sincs mi az, de azt hiszem, ez már egy kicsivel több információ volt a kelleténél, színes mindennapjaidat illetően. :D

Zsoofka 2012.02.21. 22:53:09

Seri viszont fecóra tett.
a megszólalások alapján.

Hurri Kán 2012.02.21. 22:54:33

@pushpang:
Én illemhelyen nevelkedtem. Ha kérdeznek, válaszolok udvariasan. :D

foxglove (törölt) 2012.02.21. 22:54:35

@sogeking: serisen artikuláltam közben a számmal.

sogeking 2012.02.21. 22:54:56

mikor lesz a jelölés?
holnap?

kamarti 2012.02.21. 22:55:34

mondd ki Atti: Csaba rájött, hogy jóember vagy
ne szégyelld már, na

Zsoofka 2012.02.21. 22:55:38

@sogeking:
kihívás: csütörtökön.

Zsoofka 2012.02.21. 22:56:20

@kamarti:
balázs miért atival beszél csaba-filmekről?
csabi nem tud beszélni?

sogeking 2012.02.21. 22:56:25

@foxglove: akkor jó :)

@mokamini: arra gondoltam, ami most megy :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 22:56:39

Csabi MÁShogy játssza a játékot. :D megint kis adalék az őt homározóknak

Zsoofka 2012.02.21. 22:57:50

ez a csabi milyen tejbetök....

foxglove (törölt) 2012.02.21. 22:58:41

hm, csabi megint "zuhanyzott"?

Alkaline 2012.02.21. 22:59:55

@mokamini: úgy hogy menjen Fecó :)

kamarti 2012.02.21. 23:00:31

Balázs nagyon cseles, eldöntendő kérdést tesz fel Csabinak, majd csodálkozik, hogy igennel válaszol...

elnö_kúr 2012.02.21. 23:00:52

@mokamini: Ezt mondtam délelőtt és Tjuca azt mondta, hogy nem is.

Cassia30 2012.02.21. 23:01:44

sziasztok. 3 hete nem nézem már, hv-t is ritkán olvasok, de most jól szórakozom. Ez normális? Balázs fenomenális.

kamarti 2012.02.21. 23:02:18

@mokamini: nem mondok semmit, mert még azt mondanák, elfogult vagyok Attival...

foxglove (törölt) 2012.02.21. 23:02:33

@ő-szinte: tuti biztos, hogy nem kaptad meg?

Zsoofka 2012.02.21. 23:03:07

érik a fecó-ati párbaj....

Alkaline 2012.02.21. 23:03:17

Na érik az Ati Fecó párbaj :D

sogeking 2012.02.21. 23:04:25

eddig eltaláltam :)

kamarti 2012.02.21. 23:04:59

csak mondom, Csabi nálam most bukta el, vagy legalábbis nem értem a jelét

Zsoofka 2012.02.21. 23:05:14

@Alkaline:
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

genevieve 2012.02.21. 23:05:22

na, ati csabira fogja rakni...

sogeking 2012.02.21. 23:05:55

azt hiszem telitalálatom van :)

genevieve 2012.02.21. 23:06:49

@kamarti: szerintem azt hitte, hogy feco is sehire fogja tenni...

Zsoofka 2012.02.21. 23:07:29

fecó-ati
ati megnyeri a párbajt
de nem nyerheti meg a játékot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.21. 23:08:39

@gyvy: cuki. De gondolom a tiéden orrszarvú van... vagy elefánt. :D

sogeking 2012.02.21. 23:08:41

@foxglove: mit nyertem? :)

Dya hogy fog így bulizni?

felka 2012.02.21. 23:09:17

na lesz megint ferfordulás a házunk előtt:)

Hurri Kán 2012.02.21. 23:09:19

@pushpang:
Nem. Néha zsebelefánt. De az megint más. :D

Zsoofka 2012.02.21. 23:09:43

@jadebulgari:
fecó talpig uriemnör.
nem hív ki egy nőt
karaktergyilkosság lenne.

kamarti 2012.02.21. 23:09:44

@jadebulgari: sztem is, nem truvájkodott, egyenes volt és összeszedett
ki gondolná, hogy nem tudja, mit jelent a mismásol, ugye....

foxglove (törölt) 2012.02.21. 23:09:46

@sogeking: a köki terminál ajándékcsomagát! szívesen!

Cassia30 2012.02.21. 23:09:54

@jadebulgari: szerintem Fecó Seri ellen is kiesik. Vagy remélem...

kamarti 2012.02.21. 23:11:22

@genevieve: felmentést én is tudnék találni neki, de nem akarok

Zsoofka 2012.02.21. 23:11:25

@Cassia30:
atit fogja kihívni, nem egy nőt.

foxglove (törölt) 2012.02.21. 23:11:53

@sogeking: :) vicc vót, igazából azt, amit mokamini írt.

Líder Máximo 2012.02.21. 23:12:12

Fecó ellen kiesik Attila!

sogeking 2012.02.21. 23:12:22

@mokamini: nem szép tőled, hogy elvetted Verától

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 23:13:13

@Cassia30: hát remélem hogy a nép egy családos embert kíván támogatni nem egy gogós majdnemtinit
@kamarti: legalább egyszer jól odamondott neki :D
@mokamini: hívja ki hagyja kint :)

Zsoofka 2012.02.21. 23:13:59

@gyvy:
hááááát, határeset. :)
@Líder Máximo:
fecó ellen még nyer, de nem nyer a végén.
szar dolog egy héten belül 2 párbaj+ finálé.
egy kevésbé ellentmondásos személy sem nyerne így, hátmég ő.

sogeking 2012.02.21. 23:14:41

az milyen már, hogy van új poszt?

ő-szinte 2012.02.21. 23:14:51

@foxglove: baj van a gepemmel, vmi virus razor eppen... Kuldd a mailt, de kuldok priviben egy masik melcimet is

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 23:14:54

@gyvy: @pushpang: itt még mindig a bugyi a téma? kiválasztást követtük emberek?

TapOut 2012.02.21. 23:15:17

Kizárt dolog, hogy Fecó ne Attilát hívja ki. Csaba és Seri hátradőlhet, ők már döntősök.

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:16:29

@TapOut:

És ha Kinga meggyőzi Fecót, hogy vigye Serit? Nem bírja elviselni, hogy Seri ott legyen a fináléban.

Cassia30 2012.02.21. 23:17:33

@mokamini: simán kinézem belőle Serit.

Hurri Kán 2012.02.21. 23:17:35

@jadebulgari:
Elég tudni a végeredményt. :)

kamarti 2012.02.21. 23:18:11

@TapOut: én is így gondolom
de ha Fecó kiesik, ezzel a jellel Csaba bukta a döntőt (és talán Fecót is). hülye volt ma (meg tegnap is, ha inkább Kinguval duruzsolt, mint hogy ezen elmélkedett volna)

Stella70 2012.02.21. 23:18:11

@Líder Máximo:
Fecó kakukktojás. Én az elejétől a döntőbe vártam.
Ha lesz mersze kihívni az Attilát, visszamegy ellene, és még a fődíjra sem esélytelen.

csicserierika 2012.02.21. 23:18:13

@jadebulgari: most úgy látszik, hogy mennie kell, és kint is marad.
Na, én léptem, Viszontlátásra :)

csicserierika 2012.02.21. 23:19:24

@Cassia30: jáj mamókám, imába foglalom a neved, ha így lesz :)

kamarti 2012.02.21. 23:19:49

@fény az éjszakában: akkor Kinga elmondhatja, hogy két barátját ütötte ki, és megnyerette Attival, rosszabb esetben Serivel...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 23:19:52

@gyvy: addig meg truvájkodni meg hüpizni az megy :)

Zsoofka 2012.02.21. 23:22:13

@Cassia30: legyen neked igazad.
hajrá ati!

Hurri Kán 2012.02.21. 23:23:30

@jadebulgari:
Ha ilyen a temperamentusunk?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.21. 23:24:46

@jadebulgari: a bugyi egy nagyon fontos dolog (hát még gyvy-é); kit érdekelnek tök idegen emberek, akik egymást idegelik hónapok óta, néhány rongyos millióért? :D

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:28:06

@kamarti:

Csabinak helyből nincsenek tabui a jelrakásnál, így aztán nem kell fogadalmat szegnie, mint Attilának, aki végig égre-földre esküdözött, hogy először Csabit viszi ki, aztán Fecót...

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:29:26

@Líder Máximo:

de szép is volna, de félek nem, ha csak nincsenek mesebeli gazdag pártfogói...

kozi001 2012.02.21. 23:37:02

Mivel Fecó ilyen szinten nekiment Attilának 90% h őt hívja ki!

Szerettem volna egy full power Attilát látni egy full power Csabával!Csak h hogy érdekes finálé legyen és nyert voln a jobbik.

NEmtom ki talált ki ezt a finálé előtt két nappal párbaj, de gratula!
Akárki is nyeri nagyon kimeríti a szavazóink a büdzséjét a fináléra.

Megint lesz egy rohadtul egyértelmű döntő, mint amikor az a görög szánalom nyert és csak casual nézők hitték h a annak a másik kettőnek, akit bejuttatak ellene bármi esélye van...!

Közbiztonság Szilárd 2012.02.22. 00:00:47

"A poszt alján levő számlaszámra kérem az adományokat a VV5 okozta idegkimerültség, poszttraumatikus stressz és bipoláris depresszió kialakulása miatt, úgy négy-öt hónap Vanuatura gondoltam"

Annyit gondolsz Vanuatura, amennyit csak akarsz, de erre a problémára 4-5 hónapig napi háromszori kielégítő szex a megoldás.

Direkt erre a célra nyitottam új cégemet, a nemzetközi péniszkölcsönzőt, természetesen lízingrendszerben.

Ha írsz a blogodban a tapasztalatokról, 3 hónap ingyenes kölcsönzést biztosítok részedre.
:-)P

Közbiztonság Szilárd 2012.02.22. 00:06:04

@kozi001:
Hú öcsém, te milyen anyanyelvű vagy?
Mert ahhoz képest tök jól írsz magyarul, hogy tutira nem magyar.
süti beállítások módosítása