Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt – 5971-5972.

2012. február 17. 18:00 - villanella

Visszatért Imi. Csak mondom. Még mindig 17 évesnek néz ki, hiába a dzsordzsmájkülszakáll. Végre eltemetjük Csabát most már, és óriási fejlemény van: Zsófi dolgozik! És hogy a romantikus lelkek is kielégüljenek, Miklós és Nóra közel kerülnek egymáshoz, de egyelőre még nem úgy. Nézzük, hogy volt!

5971. rész:
Hanna és Balázs továbbra is győzködi Lindát, hogy állítsa le Petit a tetoválásban. Linda szerint kiskorú, úgysem sikerül majd, de Balázs elárulja, hogy a személyit kölcsönadta neki. Elmennek, Linda meg csak nem bír magával, felhívja a tetováló szalont jól.

Laci visszamegy a lakásba, Gabiék utána. Na, Éva nekiesik Mariannak, hogy ez az ő hibája. Akad valami elszólás, hogy más rosszat is miatta csinált a Csaba gyerek. Csengetnek, Imi érkezik. Vica átöleli, hogy Laci nem akar jönni.

Tetováló szalon, épp elkezdi a tetoválást az arc, amikor csörög a telefon. Linda az. Ne kezdje el, az anyja vagyok, és a fiam még kiskorú, ha megteszi, feljelentem. Telefon lerak, arc visszaül, hogy is hívnak, Péter? Ühüm, nem Balázs? Na, húzzál innen öcsi. Mi van, mi a gond? Kérdezd meg anyádat.

Ismét Lacinál, Imrét mutatják be Gabinak, és megkérik, hogy beszélje rá Lacit, hogy menjenek. Most boldog vagy, kérdezi Vica Mariannt. Nem kellenek Mariannak a külsőségek. Igaza van Laci szerint, Imi szerint nincs. Imi is marad. Mert Laci mellett kell maradnia, az a fontos. Vica elindul végre, Imi kimondja a tutit, ha ezt szegény Csabi látná.

Gizi hazaér Bartháékhoz, Zsófi épp lomol, Lindát keresi rajta Gizi, mert segít majd a listában Vilmosnak. A szeretetlistában, na. Megkérhetné-e arra, hogy a pecázásról lemondjon miatta. Zsófi szerint az sok, mert milyen jó nyugis, ha néha elmegy majd Vili horgászni, és ő egyedül maradhat. Zsolt épp arra ér haza, hogy Zsófi új cipőt szeretne, mert nem talál egy jót sem. Ki is akad rajta. Nem kéne úgy szórni a pénzt.

Attila keresgél otthon, indulás előtt, slusszkulcsot persze. Pótkulcs sincs meg. Csengetnek, Miklós az. Nincs itt a slusszkulcsa? Vajon Timike hozta el? Látta Miklós, hogy játszik vele. De miért akarná begyűjteni a kulcsokat? Na, miért?

Zsolt a Rózsában Kingát és Szabolcsot akarja rávenni, hogy maradjanak tovább bent, mert Gábor beteg. Nagy a gond, senki sem ér rá.

Nóra Timit hívja, hogy mi van a slusszkulcsokkal. Persze tagad. Most mi legyen? Hívnak egy taxit, Gézát, ha már kéznél van.

Peti hazaér, Balázzsal és Hannával fut össze, megvan-e a tetkó. Naná. Zsófi pont hazaér leáll a kukáknál, halljuk a fiatalok beszélgetését. Közben látjuk, hogy Zsófi vett egy cipőt, a kukáknál átírja az árat a dobozon. A srácok remélik, hogy nem bánja meg a tetkót Peti, ekkor jön Linda, láthatná-e a szerzeményt. Nem lehet, mert kötés van rajta, és nem fogja az udvaron mutatni. Akárkinek pedig pláne. Majd ha újra összejönnek, akkor megmutatja esetleg.

Zsófi a kávézóban meséli Gizit és a listát. Zsolt azonnal dekódolja az új cipőt. Zsófi csacsogni kezd, mennyire nehezen választott, és ráadásul le volt értékelve, úgyhogy még spórolt is. De Zsolt szerint szórja a pénzt, nem megy jól az üzlet, fogja vissza magát. Járjon mezítláb? Nem, de segítsen be, helyettesítse Gábort most azonnal. Zsófi kétségbeesetten néz.

5972. rész:
Géza érkezik, az udvaron már Miklósék várják. Laci nem akar menni a temetésre, de Éva jön velük. Miki hívna még egy taxit, de Nóra szerint beférnek. A két pasi kiakad, hogy ez így elég szűkös lesz.

Peti otthon gondolkozik, az anyja érkezik a kisgyerekkel. Egyedül? Kissé ideges Petike, jaj, mintha nem tudnád, hol jártam. Nyugi, nem csináltattam meg a tetkót. Milyen tetkót? Nem is te hívtad fel őket? Na, lebuktatta magát. Próbálja nyugtatni az anyját, hogy ez csak egy teszt volt filozófia órára. Bukóka. Na, mondd el szépen az igazat, fiam. Akartam csinálni egy tetkót, de valaki odatelefonált, mintha te lennél, és nem. Köszönd meg annak a valakinek.

Zsófi az új cipőjében nekiindul a munkának, Kinga betanítja éppen. De nem figyel, mert ugye. Számlát adunk mindenről, még egy pohár vízről is. Rendben. Úgy csinálsz, mintha ez egy rohadt bonyolult dolog lenne.

Imi és Gabi a bezárkózott Lacira vár. Megbeszélik, hogy majd későn jön rá, hogy butaságot csinált. Imi tesz még egy próbát, ha nem sikerül, elindulnak. Laci valami Animal Planetet néz, Imi kikapcsolja, jön a lelki beszéd. Ebből elég Laci, gondolod, hogy Csaba ezt akarná? Én így gyászolok. El kell búcsúznod tőle, különben egy életen át bánni fogod.

Zsófi igen ügyesen viszi ki a cuccokat, elkavarja a kávékat, közben a seggét stírölik az emberek, az élet már csak ilyen. Zsolt figyelgeti, hogy ügyes a csaj. Zsolt azt is kiszúrja, hogy stírölik, meg azt is, hogy ügyesen tanácsolgat mindenfélét a vendégeknek az asszony. Meg is fogja a seggét a pultban, mert igen csak rákívánt. Munka után prémium.

No, Csaba élt 29 évet, béke legyen veled, zajlik a temetés. Laci is befut a végére, mindenki szomorú, a zene is hegedűs, ilyen ez. Földet dobnak a koporsóra, Laci még kicsit beszél, könnypatak mindenhol.

Nem kéne cipőt cserélni, Zsófikám? Javasolja Kinga a pincérnők gyöngyének, de még kimegy, mert az egyes fizet. Számlát persze nem ad. Na, jön majd a baj. Peti megérkezik közben, leül Lindához. Linda szerint nem ez az ő asztala. De igen. Te telefonáltál kiscsaj. Csak neked elárulom, hogy nincs tetkóm, mert valaki odatelefonált. Hanna azt mondta, nem ő volt. Hát akkor úgy látszik, lebuktam, de nem azért csináltam, mert oda vagyok érted, jóvan?

Temetésen újra. Részvétnyilvánítás a családnak. Nóra és Attila indulnak, Attila taxit hív, addig Nóra sétál egyet. Laci és Éva beszélgetnek, nem maradsz még kicsit Pesten? Nem, mindenen Szegeden van. Gyere majd le valamikor. Csabi lakását meg fel kell számolni, ebben segíthetnél. Segítek, nyugi. Éva mindent köszön. Hát akkor. Majd találkozunk. Gabi kérdi, mikor találkoznak? Hát lemegy majd Szegedre pakolni. Így.

A Rózsában Zsolt pakol, zajlik az élet, az imént fizető párocska visszatér. Bartha Zsoltot keresik, és az van, hogy nem kaptak számlát, Szabados Győző az adóhatósságtól, szóval ajaj. Nem először történt a számlaadás elmulasztása, határozatlan időre bezárás lesz.

Miki Tóni sírját rendezgeti, érkezik Nóra. Szomorú zongorafutam, nem gondoltam, hogy itt leszel. Mécsest gyújtanak, Nóra csak egyedül akart maradni Tónival. Miki szerint szomorú, hogy először vannak itt együtt. Mindkettőnek nagyon hiányzik. A Tóni vajon milyen szakot választott volna az egyetemen, miért kellett ennek így lenni? Mi lenne, ha ma is élne, csajozna, kocsit lopna, nagy kópé volt, teli élettel. Bármit megadnék, ha még élhetne, mondja Miki, és a kezük összeér, majd fonódik, majd rászorítanak.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesmes42 2012.02.17. 14:55:55

Szerintem a készítők néha kimennek a temetőbe, keresnek ilyen sírokat (hacsak nem photoshop), aztán kreálnak köré egy karaktert, akit majd jól megölnek... bár ez lehet, hogy túl durva lenne...

villanella 2012.02.17. 14:58:09

@mesmes42: mekkora lenne, ha így lenne :)

Wendég 2012.02.17. 20:27:49

Elég már a sírásból

mesmes42 2012.02.17. 21:02:10

Na jó talán az elég csúnya lenne, hogy így valódi emberek (vagy valódi halottak, mindegy...) nevét használnák fel, nemtom, ez hogy van. Amiatt biztos nem csináltatnak egy komplett síremléket... amúgy meg mindenkit ugyanabban a temetőben temetnek el? Oké, értem én hogy egy helyen laknak, de... Csabáról meg az jutott eszembe, nem is láttuk, mióta elment, gondolom, szal nem volt az a fajta gyerek, aki gyakran meglátogatja szegény apját? Lehet, ezért irtották ki :P

Pimp Tibee 2012.02.18. 09:02:08

Egyébbként vicces, hogy a mikiék ki se mentek a lúzer tóni sírjához s temetés óta, pedig azóta nem egy év telt el.

villanella 2012.02.18. 11:38:07

@Pimp Tibee: Egyutt nem voltak a toni sirjanal, kulon-kulon igen.
süti beállítások módosítása