Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5969-5970.

2012. február 16. 12:50 - villanella

Lassan felkerül Petire a SzeretlekLinda tetkó és a temetés is elérkezik, végre véget ér az agonizálás a Novák családban, reméljük legalábbis. Az is kiderül, hogy alapvetően nem a gyerekek hülyék, hanem a szülők, hogy nem beszélik át rendesen a történéseket, ezért létezhet az, hogy a gyerek a szüleit védve lenyúlja az összes slusszkulcsot a házban, amit egyelőre csak mi, nézők tudunk. Éljen, éljen, újabb két csodálatos Barátok közt epizódot láthattunk szerda este.

5969. rész:
Gabirexia még mindig az Éva-Laci reunion dolgon vonaglik Kingánál este, amikor Ádám csenget. Van egy kis gondja. Géza. Kinga elmeséli, hogy ő szólta el magát kettőjükről, de most már úgyis mindegy. Ádám szívességet szeretne, mert kidobták otthonról, de rosszkor jött, mert épp befogadta Gabit, bár Gabi szerint nyugodtan. Kinga kemény csaj, akkor sem. Azok után, ami történt nem lenne jó ötlet.

Timike utálja a zöldbabot a Rózsában, mondja, miközben anyuval és pótapuval vacsoráznak éppen. Csöng Nóra mobilja, a temetéssel kapcsolatban hívták, készen vannak a koszorúk. Timike kérdezi, hogy meghalt-e valaki, elmondják, ki az a Csaba, és miben halt meg. Közben Hanna megérkezik, és átmegy a kamera a netező Balázsra, aki mellé leül. Hanna egy rémes shoppingon van túl az anyjával, Balázs meg elmeséli, hogy tetkót csináltat Peti.

Már váltunk is, Peti drágának tartja a tetoválás elkészítését. De a tetoválás nem rántott csirke. Nem értettem ezt a hasonlatot, nem is írom le. Peti úgy döntene, hogy leveszi a mintákat és csak a Linda Szeretlek szavakat csináltatja meg, mert úgy olcsóbb. Közben hívja Balázs, de nem veszi fel, a tetoválós arc meg közli, hogy a tetkó örökre szól és nem lesz minden csaja Linda. De neki csak ő lesz. Na. Rém romantikus.

Timike Lucusnak meséli Csaba halálát, elég freaky. Lucusnak egy kutya halála jut eszébe, amiről meg Timikének Tóni jut az eszébe, jó kis asszociációs játék a halál körül. Közben Balázs és Hanna azon paráznak, hogy milyen hülye Peti. És lehet, hogy már késő megállítani.

Kinga Zsófinál meséli, hogy elküldte Ádámot. És nem akarna vele lakni. Mert ha ott lakna, bepróbálkozna, amit ő nem szeretne. Zsófi szerint nem elég meggyőző. És ha jó volt vele a szex, akkor meg miért nem? És túlbonyolítja, mert fizetné a lakbér harmadát, meg jóképű is, de Kingának nincs szüksége még egy Gézára.

Éva és Laci Klaudiával otthon. Meg vannak-e elégedve a temetéssel. Meg. Klaudia Gabit dicséri, ők meg majd megköszönik neki. Klaudia éjjel is be lesz kapcsolva, ha bármi eszükbe jutna. Klaudia elmegy, Vica bűntudattal küzd, hogy lebaszta Gabit, amikor csak segíteni próbált. És milyen furcsa, hogy tizenakárhány év után itt van. És saját kulcs, ilyen komoly a dolog? Ez az egyetlen jó hír, ha úgy vesszük. Laci boldog vele, Vica szerint pedig egy ilyen nő, mint Gabi ritka kincs. Olyannak szeret, amilyen vagy, Lacikám, és ebben különbözik mindenki mástól. Mert Vica például át akarta formálni. Orsi meg biztos nem volt Lacihoz való, ha elhagyta. De Gabi más.

Peti hazaér, az udvaron Balázzsal fut össze, mutassa meg a tetkót. Nem csináltak még semmit, túl drága volt és bonyolult a rajz. Ne egy tetoválással akard visszaszerezni Lindát. Anyádtól pofont kapsz, nem pénzt. Hívd el inkább moziba. Peti ordít, hogy mit zavarja. És elhatározta, úgyhogy végig fogja csinálni, reggel megy. Kalap, kabát.

Aliz a konyhában Ádámmal beszélget. Menjen be Lucushoz puszit adni. Ez lesz az utolsó. Ádám elmondja, hogy egy belvárosi lakásba megy majd, egy haverjához, aztán még beszól egy-kettőt Gézára azért, biztos, ami biztos. Minek kellett mindent elköpnöd neki, ráadásul úgy, hogy én vagyok a rossz fiú. Mindent azért ne mondjon el róla, például a munkája maradjon titokban.

Gabirexia Kingának hozott teát, gyümölcs nem volt, csak fekete. Mennek aludni, de csengetnek. Laci az. Bejöhetek? Gyere. Kinga lelép, jön a vallomás. Éva lefeküdt, kimerült, nekem csak te számítasz, melletted akarok lenni.

5970. rész:
Reggelizik a cuki család, Géza, Aliz, Szabi és Lucuska. Kávézna Lucus is, mert ő gyerek, de csak ha felnőtt lesz. És cigizni akkor sem lehet majd. Ádám kijön, fagyos hangulat, Gézával tekintetváltás, Luca bekérdez, hogy mi történik, miért költözik el? Ő nem akarja. Ádám magyarázza, hogy lesz, búcsúzkodás, ilyesmi.

Gabirexia vasal Lacinál, Éva felébred, jó reggelt. Sajnálja, ahogy tegnap viselkedett vele, de nincs egészen magánál. És köszöni. Felejtsük el, rendes ember ez a Gabi, az van. Jól tetted, hogy beleszóltál, mert a szívük szerint arany koporsóba temetnék, és nincs harag, hálás vagyok, hogy vigyázol Lacira, mert neki olyan barátnő kell, aki anya is egyben. Laci közben a konyhában baszkódik a kávéval, amikor csöngetnek, jön Somogyi Mariann, aki Csabi csaja volt. Nagyon kivan a csajra Éva.

Nóra Attila nyakkendőjét köti, igyekeznek a temetésre. Eltemetni egy gyereket, rettenetes. Nincs ennél rohadtabb állapot. Nóra már csak tudja. Timike megérkezik, az apjánál volt. Mennek az állatkertbe Timikéék, a temetés nem gyereknek való. Timike lenyúlja a kocsi kulcsokat, mert félti a szüleit, gondolom, de ebből majd lesz még nagy bonyodalom. Biztos, Mikitől is lenyúlta, azért ment át.

Ádám készen van a pakolással, Alizzal utolsó szavak, mindened megvan? A címedet megadod? Nem baszki, most hirtelen ne legyél ilyen törődő. Lucus kiszalad, hozott egy karkötőt Ádámnak, hogy mindig az eszébe jusson róla. Juj, tündérkém, mindenki mindenkinek hiányozni fog, Aliz meg szomorú szemmel figyeli a történéseket. Hát akkor, egy kézfogás még belefér? Bele. Sziasztok. Luca mondja Aliznak, hogy nem akarja, hogy elmenjen. És miatta van-e, mert ő elmondott egy titkot Szabinak, amit nem kellett volna. De nem.

Laci kérdi Mariannt, mivel foglalkozik, fodrász, ott ismerte meg Vicánál Csabát. Néha összekaptak ugyan Csabival, de ő nem ezt érdemli, hogy véletlenül tudja meg, mi lett a pasijával. Éva igen utálja a csajt. Együtt akartak élni. Laci kérdi, velük jön-e a temetésre. Nem tudja, mert nem biztos, hogy elmegy. Éva szerint akkor minek jött ide? Mariann szerint meg nem ez a lényeg, hogy a temetésen ott van-e valaki.

Ádámnak az egyik nője talált lakást, így nem kell már attól félniük, hogy a férje véletlenül hazaállít majd. Megkapja a kulcsot, de hol a lakás. Mindjárt megmutatja. Alig várja, hogy felavassák az új ágyat.

A tetoválónál az új mintával Peti megjelenik. Szeretlek Linda. Hatezer. Írja alá a papírt, és kezdhetik. Valaki felordít, Peti kicsit beszarik azért. De uccu neki.

Lindának Hanna és Balázs meséli, hogy épp tetoválónál van Petike. És hogy Szeretlek Linda lesz a tetkó. Linda közben takarít, de azért megérinti a dolog, na. Balázsék szeretnék, ha leállítaná. De minek? Linda szerint ez nem az ő dolga. De szerintük ő az egyetlen ember, akire hallgat. És nem érdekli. Az ő teste az ő élete, Anna Kareninát is tetováltathatja, ha akarja. És súrol tovább.

Elindul a gyászmenet, Gabi szívesen vezet Laci helyett. Minden megvan, virágok is, ilyesmik. Laci nem tudja bezárni az ajtót, és nagyon kivan. Nem megy. Nem megy ez neki, nem fogja túlélni. Nem akar menni. Éva szerint valahogy muszáj. De nem. Nem. Egyszerűen nem. Sír mindenki, kivéve, aki nem tud magától csak úgy, mert nem tanulták még a színi tanodában. Laci nem megy. Feltámad Csabi, ha odamegy? Ő majd lerendezi magában, nem megy. Mondjuk én megértem. Na.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2012.02.16. 16:07:35

Az új csaj meg terhes Csabitól? És a Gabi meg Laci majd felnevelik? Vagy túlbonyolítom?

villanella 2012.02.16. 16:08:28

@mokamini: váááá, de jó vagy. tuti! :)

Zsoofka 2012.02.16. 16:10:51

@villanella:
Szerinted a kreatívok elég rafkósak ehhez, vagy az egész Csabi meghal (amúgy szerintem hajánál fogva előrángatott) sztorit nem pont ezért rángatták elő? Miért nem élhetett szegény Csabi békében Szegeden vagy Bécsben.... Mert nemigen értem hol élt....

Zsoofka 2012.02.16. 16:11:21

@mokamini:
Gabinak meg ugye már rég kellett volna szerezni valahonnan egy gyereket.....

fran7 2012.02.16. 16:32:06

@mokamini: Amit elrabolhat.
A másik felvetésedhez meg azt tenném hozzá, amikor Nóta apja elköltözött Székesfehérvárra az úgy volt beadva, mintha egy másik univerzum lenne. Pedig busszal 70 perc. A BK univerzumban, még kerületek se léteznek.

Pimp Tibee 2012.02.16. 16:50:13

@fran7: dehogynem léteznek kerületek a bk be.A mátyás tér a titokzatos 24. kerületben található egy párhuzamos dimenzióban.

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2012.02.16. 18:23:59

igazából más úgysem történik a bk-ben, havonta elpatkolhatna 1-1 hülye,nagyjából meg is lenne a téma

Maradna Vilibá meg Luca, övék lenne az egész ház, Vilibá persze teherbe ejtené a kis Lucát de találna a hülye géza vmelyik rablásából 1 kis pénzt a pincében.
Happy End

Johnny336 2012.02.16. 18:47:23

@mokamini: majd András felneveli, úgyis mindig más kölkét neveli.

mesmes42 2012.02.17. 00:39:45

@fran7: igazad van, pl volt olyan, hogy "elmegyünk sétálni a Feneketlen-tóhoz", és a kövi jelenetben már ott voltak, pedig aztán az sem 2 perc...

hannamontanna 2012.02.17. 08:52:12

@Turbék: De durva...:-))))
@Johnny336: Helyes. Csak hogy ne térjenek el a fő száltól....

Pimp Tibee 2012.02.17. 10:43:15

tegnap vicces volt, hogy a fika nem adott számlát a rózsába és persze adó ellenőrök voltak:D Gondolom majd egy elmaradt számla miatt be fogják zárni a kócerájt
süti beállítások módosítása