Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5965-5966.

2012. február 14. 18:11 - villanella

A bili mindig kiborul, és van, hogy az borítja ki, aki beleszart. Többek között erre jöttem rá a hétfői Barátok közt epizódok után, meg arra, hogy nem szerepel benne mégsem Máté Krisztina, pedig. Még tart a gyász, és a Vili bá-Gizi saga is folytatódik, ráadásul a héten egy jófajta verekedés is várható, oh, yeah!

5965. rész:
Vili bácsi kukázik, amikor Ádám érkezik, örül-e Vili a videó miatt, és miért nem nézhette meg Ádám Petivel? Kinga közben hallgatja őket, milyen rendes lett ez a fiú. El is kapja Ádámot, hogy mi ez a videós sztori, mire elmondja, hogy bocsánatért esedező netes videó, amelyet az ÁdámPeti stáb csinált. Kinga nem is érti, mégis hisz a szerelemben, és igen, nagyon drukkol nekik.

Laci egy mackót szorongat, míg Gabi elnézést kér egy megrendelőtől, ami miatt nem fejezték be a munkát. Ugrott egy újabb ügyfél, de a kócos mackókát nem hatja meg, csak mered maga elé. Pedig be kellene menni az irodába, és megrendelések, és akármi, de ráér. Írja alá Gabika. Aki meg beparázik, mert ő nem kompetens.

Szabolcs a fürdő előtt könyörög Aliznak, hogy jöjjön már ki, mert megbüdösödik. Mindenki otthon van, Géza is, Ádám is és Lucus is, rém unalmas. Géza hálás Ádámnak, hogy segít a faternak a videóval. Családi idill.

Az irodában érkezik Tibor Gabirexiához, és elmondja, hogy egy munka nincs is, ami lett volna, és akkor mi van. Gabika elmondja, hogy a feje nem tudja, hol áll, és elnézést, hogy hiába. Tibor elmegy, Gabi pedig Klaudiának kezd el panaszkodni, hogy ő nem bírja ezt már egyedül. És mi lesz, ha nem jön vissza Laci. De Klau szerint visszajön, mert ez az élet rendje, plusz még a kezébe nyomja a temetési vállalkozó árajánlatát, hogy örüljön.

Vili bácsi a konyhában elmélkedik a terítőt nézve, amikor Gizi érkezik, hogy szedje le az internetről azonnal. Mert szégyen és ideges. És miért hasonlítgatja őt Magdikához. A kurvaanyját. Mert elfelejtette leállítani a kamerát a felvétel után. De Vili szerint az csak a helyzet volt, és az más. De kár a gőzért, mert Gizi most már tudja, mit gondol róla igazából.

Lucuska eszi a reggeli mosolygós szendvicsét, Szabolcs jön, és már mindenki elment. És mit dugdos, kérdi Lucus. Vécépapírt dugdos, amit a Rózsából lopott. Illetve kölcsönzött. Luca szerint lopta. És nem mondja el anyunak, szereti a jó titkokat megőrizni. Mert vannak jó és rossz titkok. Úgy ám.

Gabi nem érti a különbséget a koporsók között. Most épp ez van. Mert választaniuk kell. És nem megy túl jól a vállalkozás, úgyhogy az olcsóbb koporsó legyen. Meg akarja-e mutatni Évának is, de nem tudja, mert olyan régen találkoztak már. Ajaj.

Ádám Alizzal összefut, és meséli, hogy megtalálta egy melltartóját, amit majd odaadna. Még régen kufircoltak, és ott maradt. Szóval ez. És akkor most, hogy van Gézával. Minden rendben, és úgy néz ki, hogy Kinga is tartja a száját, legalábbis bíznak benne.

Otthon Lucus és Szabolcs kártyáznak, és Szabolcs nem érti ezt a titkos dolgot. Hogy jó meg rossz titkok, mondjon példákat is. A jó titokra példa anyu és Ádám titka, amit, ha Géza megtudna, neki nagyon rosszul esne. Na, és most jól elmondja, hogy kúrtak.

5966. rész:
No, megérkezett Vica, vagyis Éva, a rövid hajával és kisírt szemével. Keresi Laci lakását.

Vili bá Ádámmal nézi a videót, azt a részt, ami rajta maradt véletlenül, és hát tényleg elég gáz. Nagy volt a kapkodás, át kellett volna nézni. Vili bácsi nem ért ezekhez a gépekhez, és azonnal szedjük le a netről. De kell valami jelszó, amit Vili bácsi elfelejtett. De Peti hátha emlékszik. Telefon Petinek, aki ki van kapcsolva. Más ember egy életen át keresi a társát, neki kettő is akadt és mind a kettőt elvesztette, ráadásul a másodikat a saját hülyeségéből.

Éva Lacinál áll, mint egy faszent, és igen szomorú. Gabi csinálna teát, kávét, tán még ki is nyalná, ha attól jobb kedve lenne, de Évának semmi sem kell. Laci kijön, jó téged újra látni, téged is, csak kár, hogy így. Ölelkezés. Gabi meg szarul érzi magát, meg feleslegesnek is.

Aliz hazaér, Lucus helyett Szabika várja, hogy akkor mi volt ez a vigaszdugás. És miért kell a lányának elmondani, ha valakivel kúr.

Gizi az irodában, Ádámka bemegy hozzá. Hogy van. Vili bá ramatyul van, de úgy kell neki. Ádám szerint megérdemelne még egy lehetőséget. Gizi szerint meg fura, hogy most ezt mondja. De hogy van egy kurva jó tulajdonsága, hogy oda van Giziért. Ádám, ha egyszer szeretne valakit, úgy akarná szeretni, ahogy Vili bá őt. De szép.

A Rózsában Zsófi épp Vili bá üzenetét meséli Kingának és Zsoltnak. A kellemetlen részt például. Kinga nem tudja elképzelni, hogy szándékosan bántani akarta volna, Zsófi sem hiszi, de szerinte nem fog megbocsátani. Zsolt kiakad, hogy akkor örökre náluk marad Gizike. Kinga elmondja, hogy Ádám és Péter segített az üzenetben, de akkor feleslegesen. Zsófi szerint sűrűn emlegeti Ádámkát, de hagyja abba most, mert nem akar tőle semmit, értse meg.

Aliz elhívja magához Gézát. Mondandója van. Mi a baj cica? Ezt most még nem tudjuk meg.

Az udvaron Vili bá Gizi után szól, hogy ne legyen ilyen rideg, mert végül is nem idegenek, na. És bármit megtenne, hogy helyrehozza. Szüksége van rá, és a többi. Szóval bármit megtennél? Akkor vedd le a videót, első körben. És még gondolkozik azon, hogy mit tehetne, és az tuti, hogy kurva hosszú lesz a lista.

Lent Lacinál agonizál Éva, hogy ez nem az élet rendje. Meg hogy nem lehet ép ésszel kibírni. Gabi és Klaudia jönnek, sajnáljuk, nagyszerű srác volt, és át kellene nézni a temetéssel kapcsolatos dolgokat. Éva szívesen megnézi, hogy mennyit segítettek Lacinak. Ez csak valami tévedés lehet, hogy furnérozott koporsó, nem gondolhatta komolyan. Micsoda, te önhatalmúlag így, az egyszülött fiamat egy furnérozott szarban, támad neki Laci Gabikának.

Az udvaron Ádám és Géza összefutnak. Ádám kedveskedik, de Géza elkapja a grabancát. Hogy akkor hogy volt ez, hogy az első adandó alkalommal rárepült a csajára. Na.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesmes42 2012.02.14. 21:22:35

Tulajdonképpen miért is kellett Csabikát megölni? Csak hogy most a Lacival kitoljanak, mert épp kezdett rendbejönni az élete?

szanc 2012.02.15. 07:43:34

Én nem nézem a BK-t csak itt olvasom "hogy volt" és most megint jó néhány rész kimaradt :(

Golgotai 2012.02.15. 09:36:57

Ez a sorozat a magyar média történelem szégyenfoltja. Közönséges néphülyítő propaganda, ami ráadásul rossz erkölcsöket népszerűsít. Amúgy nem értem, mit sajnálja és sztárolja a sorozatban mindenki a vén rosszindulatú alkoholistát, rozmárt(vili bá).

Johnny336 2012.02.15. 10:26:09

@Golgotai: nem rosszindulatú ő, csak szimplán gyökér.
De nem is alkoholista, néha megiszik egy sört.

Golgotai 2012.02.15. 12:46:12

@Johnny336: Hát, ha neked a néha minden étkezés:D

julcsi29 2012.02.15. 14:25:52

Jó lett az írás! :)
Viszont az szörnyű,hogy az Évát játszó színésznő elhitte,hogy neki a rövid haj előnyös!
Valami borzalmasan néz ki szegény. :(
Ráadásul,mint gyakorló színházi színésztől,én tőle elvártam volna,hogy el tudja játszani a gyászt,és felülmúlja Lacit.Nem nyert. :(((
Valóban érdekes mesmes42 kérdése,kit zavar a srác,amúgy is csak félévente volt megemlítve?
süti beállítások módosítása