Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 1X149

2012. február 13. 23:25 - Hódos Hajnalka

Mit mondhatnék? Váncsa szerint a marhafarok istenbizonyíték, szerintem a homoki szarvasgomba meg a vajhal, ám semmi nincs kőbe vésve, a rövid lista bármikor bővülhet, bővült is az elmúlt évek alatt. És tegnap is. Megnyugodtam, nem igaz, hogy birka nép a magyar. Nemcsak hogy meg tud élni negyvenhétezerből, de Kingát is kipicsázta, igen. Az Elbűvölően Intrikus Hisztérika Kanca Attila hathatós segítégével kihisztériázta magát a Villábúl, a Jóistenke áldjon meg mindenkit, aki küldött Serire sms-t. Essen rájuk aranyeső is, bánom én. Mogyoró a tejszínhab tetején, hogy nemcsak Kingát, de Olivért is ma látom utoljára a VV5-ben, örömmel látom, hogy Lilu ugyanolyan frizurát visel, mint amilyen nekem is volt már, igaz, én barna voltam és aznap bukósisak nélkül mentem a pijarcra Babettával. Az állás 37-63, természetesen nem tudjuk, hogy Seri vezet. Az elkövetkező szűk negyed órát káromkodással töltöm, először azért, mert Lilu aszongya, nagyon furcsa zaj hasított bele az éjszakába. Persze, hogy rögtön arra gondolok, Olivér fingott megint egy igazán férfiasat, de nem, a Tordas horkol úgy, mintha egy traktort indítottak volna be a szobában. Olivér erre csak akkor jött rá, miután bebútolt az agya. Helyén a fekete lyuk. Tordalinnyót mégse kúrja fejbe egy cipővel, Szandikával röhögnek erőltetten, majd' szétreped a valaguk. Ildi nem érti a történteket, úgy látszik, itt kijött. Nem baj, Ildikém, inkább ez jöjjön ki, mint ami Oliból szokott és nemcsak a bélgázokra gondolok.

A következő percek Tordas ekézésével telnek, értem én, hogy hatvan ikú alatt elképesztően vicces a fingásból parádét csinálni és másokon nevetgélni, hát, istenem. Régen szakállas nőket mutogattak a cirkuszban, most terrakotta színű, bajszos Szandikát Szállnak a darvak szemöldökkel, akiről nem is feltételezem, hogy látta ezt a filmet, meg a konstans PMS-ben szenvedő Fecót, akinek több ösztrogén lehet a szervezetében, mint tizenkét női kamarakórusnak együtt véve, és hát Olivér, akire nem is vesztegetek szót. Szóval, ÉnLázárLászló csak azért volt el vele, mert meg akarta enni, Fecó meg ne sértegesse már a Négyes Szériát, ki a faszom tudott volna azonosulni vele? Meg ki is tágítja az orrlikát, mert van erre külön izomzata. A helyzet súlyosodik, nem elég, hogy az egyszemélyes kampánystáboknak beszédet kell írni, de választani kell segítőtársat a semlegesek közül. Ezekben a pillanatokban kezdem megszeretni Verát. Neki nem segítség se Attila, se Fecó, csituvan, oppardon, elnézést a kommentelőktől, hogy lehet ennyi eszem, szóval CSI21, egyedül írja. Fecó nem is vállalná, bibibí, nem azért, mert a véleményét fel nem vállaló, sunnyogó kis beszari, hanem azért, mert ő küldte ki Serit, nabazmeg, a végén kiderül, hogy Petit is ő ejtette ki. Sőt, kezdek gyanakodni, hogy ő a beépített ember!

Csabi Attilát választja, mert lehet, hogy szeretne segíteni Kingunak abban, hogy visszajöjjön, és ez egy remek alkalom. Ebből tízperces ugatás születik, amit bár nem értettem, és ha tehettem volna, ugyanúgy ott hagyom őket a faszba, mint ahogy a Négyes Széria, de hát akkor ki írja le, ugye. Igen, ez egy alig leplezett mártír szöveg volt, önsajnálattal nyakon öntve, és? Nem érdemlek ennyit?! Szóval Attila nem mén, mert függetlenként is többet segít, mint Csabi kampánystábként és neki csak a neve független. Nem asszisztál a tejbetökséghez, Olivér meg ne ugasson bele ilyeneket, hogy gáz az, hogy mindenki személyes háborút csinál a párbajból önző geci módon, mert ez nem igaz. Fecó felébred téli álmából a kanapén és óbégatni kezd, mint aki beszorult, Attila nem Kinga mellett van, hanem Vera ellen, mert amikor Seri oltja Kingut, akkor bezzeg, amikor Vera, akkor meg akkora a pofája, mint a bécsi kapu. Na ez a bécsi kapu hogy a faszba jutott most eszembe? Oli még mindig ne ugasson, a lófaszt közeledett Csaba tisztelettel, a lehetőséget látta, mert tudta, hogy Ő, az Isten Farkán Forgó Papírstanecli (csicserinek ajánlva, szeretettel) nemet fog mondani. Fecó óbégat, dehogy állt ki Kinga mellett, a Veronika mellett állt ki, Attila nemutogassálozik, hazudsz most nincs, már éppen betölthetetlen űr támad bennem, mikor végre Kinga is bekapcsolódik, de csak azért, mert megzabálta az a púpozott tányér kaját, ami egy bányász napi adagját tartalmazta, hagymongyamáel. Az egy baromi nagy hülyeség, hogy Atti nem állt ki mellette. Attila Tarzanként veri a mellét, ő elmondja, mikor Kinga ki van borulva! A Kampánystáb meg ott ül összeroskadva, pedig neki is oda kéne baszni az asztalra. Komolyan mondom, azt unom, ahogy írom. A Kampánystáb ezt már nem bírja hallgatni. Pedig Attilának az is szarul esett, hogy nem állhat hivatalosan a Lány Mellé, Akit Agyonbaszott Idegileg És Nagy Valószínűséggel Holnap Kiesik Emiatt a Gecibe. És Attilának büdös, ami Csabának tegnap szarul esett, kár, hogy Csaba nem is tudta elmondani, mi az, én például kurva kíváncsi lettem volna, de én mindig csak írom ezt a szart, oszt bele nem ugathatok semmibe, még annyit se, hogy faszomatbazmeg. Kibaszott szőrös sapkát nem vágnak hozzám nyúlfüllel, nincs igasság ezen a fődön.

Na, fél óra el is telt, jöhetnek a kampánybeszédek. Csabától egy kis ecsetelést hallunk, remélem, Kingának nem szájpenésze van, mert azt ráolvasással nemigen lehet gyógyítani. Az egyik legszínesebb egyéniség. Ja. Vagy ződ a hisztitől, vagy sárga az irigységtől, vagy vörös az idegtől. Vera kemény és igazságtalan, mint a Zélet, Seri saját maga után ment. Nem ő lenne, ha nem szúrna oda, aki balhéval meg depivel akarja tölteni az utolsó két hetet, az nyaljon be csontig Kingának, há. Legyen benn egy olyan lány, akivel ugyan nem történtek extra dolgok (ld. faszomatbazmeg), viszont szeret itt lenni. Na, megkezdődik a hagymongyamáel, érkezik Seri, ideges, ezt onnan lehet tudni, hogy koordinálatlan karmozgást végez és jobban artikulál, de sajnos ettől nem lehet érteni, amit mond, és nem azért, mert. Kinga ne ugasson a gyengeségről, mikor ölelgette a Gergőt (könyörgöm, egy képet a Gergő farkáról, mert csak ott lehet a titok, nem, agyi cété nem kell!) három nappal azután, hogy szakított vele! Kinga visítva nem érti, hogy miért nem reagálhat, azért bazmeg, te idióta, mert ha nem azt visítanád feszt, hogy elmondhatom, meg azt hogy mérnemreagálhatok, hanem mondanád bazmeg, ráadásul nincs magasan a léc, de hogy Serit nem tudod lealázni, az vérciki, anyukám, szóval hess a picsába haza, viheted a pink ágyneműt is, sőt, az lenne a legjobb, ha vinnéd a külön bejáratú Mengelédet is, és akkor örömbódottá lenne, ti meg kínlódhatnátok tovább ott, ahol senki se látja. Utolsó buli, utolsó vacsora. Seri Verát hívja, juj, szusi, kicsit feldobhatnák a bulit azzal, hogy Seri meztelenre vetkőzik és Vera róla eszi le a kaját, de nincs ezeknek semmi fantáziája, bezzeg engem meg akartak ölni, mikor legutóbb birkát ettem, kár, hogy én ebből semmire nem emlékszem. Az rémlik, hogy utána dobálóztam csontokkal. Csaba leszarja Kinga ajvékolását, Attila is, de ő úgy csinál, mintha nem szarná le, mindenesetre Kingu be van szarva.

Az utolsó bulin minenki jól mulatott, fordítok, bebasztak, mint az albán szamár. És tényleg. A jelmezek fantasztikusak, Attila mint Napóleon, remélem, mindenkinek az OPNI ugrott be, mint nekem, ráadásul két számmal kisebb jelmezben, és hát a MókaMájszter. Olivérről beszélünk, egyébként. Hát ő Fecónak öltözött, mindenki fantáziájára bízom. Vera mint macskanő, mintha Garfield akarna Világszép Nádszál Kisasszonynak öltözni, ja, kedves férfi olvasóim döntsenek már el egy vérre menő vitát, Leila hercegnő jelmez, mikor Jabba mellett fekszik bilincsbe verve, tényleg szexi? Köszi, az életem múlik rajta. Hát jó a buli, két elemet emelnék ki, az egyiket elfelejtettem, a másik odabasz, Kinga merőkanállal zabálja a lucskos káposztát(?), közben fröcsög a nyála, ahogy a zsemlét harapja, jóvan lányom, ha ezt csináltad volna öt hónapig, még az is előfordulna, hogy leülnék veled meginni egy sört, odabaszott, anya, így kell ezt bebaszva, gyönyörű volt! Irigykedem, bazmeg.

Állás, 36-64, kapcs a Villába, zanzásítok, mert fáj és nincs itthon alkohol, oszt rögtön úgy kezdünk, hogy megnézünk sok-sok kisfilmet, de nem tudok osztozni Lilu lelkesedésében és nem magyarázom meg, miért. A kapcsolatuk azé' olyan, amilyen, mert Kinga már Seri beszavazó kisfilmjén röhögött (bazmeg, én is, oszt itt vagyok), hogy ciki-e egymás ellen kiesni, senki se válaszol, vagyis igen, barokkos körmondatokban, de sefülesefarka. Kinga megint elmondja, hogy Seri nem csinál lófaszt se, csak kenyegeti magát alapozóval, jóvan, Sehi, két perc, gegv. Seri örül, hogy megismerte őket, de nem akar képmutató lenni, mert tisztában van vele, hogy a népszerűségi indexe kábé Matolcsyéval egyenlő, úgyhogy köszi Verának mindent, puszi. Seri a stúdióban úristenezik, mit csinálna mást, ugye? (Jó, most itt feltartanak ilyenekkel, hogy az akkumulátoron hogy mérjük a töltőfeszültséget töltés közben ööö.... két napja tudom, hogy van ilyen, flasencúg, de a kurvaistenit, de a sztéket velveldánn, a borjúláb rántva meg fúj, mert kötőszövet meg inak, mi?) Lilu türelmes, ad egy kis időt a sokkra, én már ütnék, juj, igen, kicsúszott az előbb egy bazmeg, vagy valami ilyesmi. Seri nagyon szégyellte az elmúlt napokat, mert kijött belőle a zállat, nem foglalkozott Kingával, mert voltak barátai, meg kapcsolata, oszt egy ilyen hisztérika kurva ilyenkor elfér, kicsit zavaró, mint egy kibaszott nagy orgona a panelnappali közepén, de hát. Kingu búcsúzkodik, a fijjugtól, mert juj, nagyon megélt mindent és rájött, hogy egyedül is erős, hú, megy, mert mindjárt sír. Kingu a stúdióban, milyen érzés, hogy létrejött ez a párbaj? Seri nem tud a párbajjal foglalkozni, mert itt van Diogenész vagy ki a faszom, szóval az Öcsi meg a barinők és extázis van, Kinga furcsa, de hát létrejött. A párbajozók egyébként egységesen pinavillantó ruhában vannak, Kinga hasán előnyös ezüst csillagok, amik lehetnének más geometriai alakzatok is a hájtól, sms-re újabb válasz, nem, nem vagyunk ENNYIRE combosak, tsók. Serit semmi nem töltötte fel a Villában, mert azért annyira nem hülye, hogy a zuhany alatt szárítson hajat, de ha most vissza, akkor ő aztán olyan életvidám lesz, hogy csak lesünk, mint a luki nyúl. Kinga csak akkor olyan, ha olyan a kedve, igen, hátrateszi a haját, de akkor látszik a füle. Nem baj, Kinga, a sonkáid is, túléljük. Reklám után kimitérez?

Seri szeretne egy győztes párbajt, de nem tud tippelni, az állás 34-66, ha ezt Kinga megfordítja, szálanként tépkedem ki a hajam. Megnézünk sok-sok kisfilmet, kapcsolatok, konfliktusok, elkezdődik a kofáskodás, Kingából kikívánkozik, Seri óbégat, faszomatbazmeg, a kopasz, tetovált, jó testű pasik jönnek be neki, hát Gergő is ilyen osztakkó nahogymá azt mondja Seri, hogy. Seri visít, ő látott jeleket, ha tudnám Lilu számát, vagy felvett volna fb-n, írnám neki, hogy elismerésembazmeg, Kingu nem jelentette ki, hogy Gergő a besztofistencsászár, és mivan? Ha Attila nem lenne mellette, akkor nem történne semmi körülötte? Lilu, kitartás, mondtam már, hogy az mindig is értékeltem, hogy nem kukoricasárga a hajad, hanem szőke, mint a búza? Na, most mondom, veled vagyok anya. Kinga visít, mert mindenki az Attila és az ő viszonyával foglalkozik. Azért bazmeg, mert ezt néztük öt hónapig, hogy rohadt volna le az ég inkább, bazmeg, azért! Seri is vonyít, az, hogy Kinga szitkozódik, nem egyenlő az őszinteséggel, itt van a Gergős sztori (itt tökön szúrtam nemcsak magam, a kutyát is) és ők éltek együtt huszonnégy óráig! De most Kinga mit mondjon erről és Seri egy színésznő? Akkor nóbeldíj! Most meg mit mutogat? Nem rendőr! Seri egész nap a lakkját körmözi! Seri sem marad adós, te meg hisztériázol, mint egy agybeteg! Próbálom megsaccolni, ha be lennének baszva, melyikük lenne prosztóbb, mint a Kazal, egyelőre döntetlen. Kortesbeszédek. Vera teljes bikanyakszélességgel Seri mellett áll, jó, bazmeg, olyan hajat vágatok, mint az övé, és rohadjak meg, tetszett a beszéd is, Csabaé meg nem, na, nemcsak én röhögtem azon, Kinga bemutatkozott az elmúlt öt hónap alatt.

Az állás 34-66, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy Fecó Kingulit, a Fingulit várja vissza, köszönjük bazmeg, az, hogy Fecó miért van a Villában, a világegyetem egyik nagy kérdése és vannak ezen kívül még olyanok is, hogyan működnek a féreglyukak, értitek. Elmondják, miért nekik kéne visszamenni, haladjunk, lezárul a szavazás, 34-66, Sehere. Én? De miért én? Mert elég volt a Kingattiból bazmeg, azért, na húzd fel a csöcsödön még kétszer a ruhát, oszt pusztulj vissza, hihetetlen, hát, nekem is az, hogy még bírom ezt ép ésszel, Kingabazmeg, az a baj, hogy két ember van és nehéz a búcsú, na ebből van elegünk, Csabikának nagyon-nagyon köszöni, hogy kiállt mellette, holott ő kénye-kedve szerint királylánykodott meg szart rá, ha az kellett, menjél Tapolcára bazmeg, a hungeszt hotelbe, fanfár, konfetti, pezsgő, görögtűz, ezt is megértük, álmodj, Királylány. Otthun.

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1295 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2012.02.14. 00:31:18

amikor Csabi azt mondta, hogy Kingu bemutatkozott az 5 hónap alatt, és amikor azért várta vissza, hogy körm9özhese a lakkját, dr. Freud beszélt belőle :)

Nyugee 2012.02.14. 00:32:12

+ 1 gyerekes Anica... :)
Csak hogy örüljön... :)

kamarti 2012.02.14. 00:32:35

hűha, eztet el se hiszem :) el is szaladok gyorsan :)
köszi Hajni és jóccak! :)

2012.02.14. 00:33:10

Tudunk kommentelni :))

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 00:36:26

@gyvy: ja, ezt a kommentet is egy régi Erika írógépen írtad, na ne fárasszá.... :D

2012.02.14. 00:36:56

Imádtam mikor Serinek remegett a pufók keze és kerepeltem, hogy 3 nappal a pasijával történt szakítás után blabla. Az nobel díjas alakítás volt. Gergő sose volt a pasija, ez nem esett le neki?

Hurri Kán 2012.02.14. 00:39:23

@sogeking:
Nekem semmi se jó. :D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Igen, trapézon, bal kézzel. Következő kérdés? :D

Hurri Kán 2012.02.14. 00:40:20

@szerivan:
Maximum a műszempillája, ami leesett neki. :D

Némber Ván 2012.02.14. 00:46:53

A hajnali káposztazabálás mindent vitt!
Viszont erősen hiányoltam egy stúdióban fetrengős FB+ ezt nem hiszem el jelenetet.
Öt hónap szenvedés után ennyi csak kijárt volna a pór népnek szórakozás gyanánt.

sogeking 2012.02.14. 00:46:53

@szerivan: ebben a történetben még van tartalék :) kíváncsi vagyok kinek csillogott még a szeme Gergőre nézve :D

Némber Ván 2012.02.14. 00:48:19

@sogeking: Hát asszem, Atti volt lázas is a villában, akkor ő is indulhat a csillogós nézés versenyben.

refakcia 2012.02.14. 00:48:32

Hajni, ez egy oszkárdíjas írásmű :)

sogeking 2012.02.14. 00:50:02

@Némber Ván: akkor csak közeledni akart, amikor eldugta a kisollót :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:51:33

"konstans PMS-ben szenvedő Fecót"
:DDDDD
Visítok. :D

Némber Ván 2012.02.14. 00:52:31

A nemi szerepek is le lettek volna osztva:
-Komámasszony, hol az olló?

Némber Ván 2012.02.14. 00:53:49

Ősi, nagy tudatlanságomat homályosítsátok már fel, kérlek titeket!
Mi az a gegv?

mama ottmarad 2012.02.14. 00:58:41

@Némber Ván: tudatlan gyermek, most az egyszer: gong az eleje, gong a vége

2012.02.14. 00:59:23

@gyvy: Te csaj vagy?
@Némber Ván: gong az eleje, gong a vége

2012.02.14. 01:02:15

@gyvy: Szerintem nem tudom.

tena_lady 2012.02.14. 01:03:29

Remélem, hogy ma nem Attila vagy Fecó szerezte meg a lila kendőt. Főleg nem Fecó. Ha ő lenne az egyik párbajozó, akkor tuti kiesne. Még Seri ellen is. De én egy Attila-Csaba párbajt is megnéznék, hogy láthassam Attilát veszteni.

2012.02.14. 01:05:17

@tena_lady: Fecó viszi Atit. Ha Ati lesz a kiválasztott Serit viszi.

nosce 2012.02.14. 01:05:57

@szerivan:
te meg nem szósz puffancs én meg amott tévelygek :)

2012.02.14. 01:09:46

@nosce: Már akartam :)
@gyvy: Akkor szólok, hogy megmostam a testem.

nosce 2012.02.14. 01:17:47

@szerivan:
persze akartál :)

na, jóéjt mogyorók :)

Némber Ván 2012.02.14. 01:22:47

@mama ottmarad: @szerivan: Na bazzz, pedig olyan kézenfekvő, én már minden félét gondoltam, geg varieté, megilyenek!
Hálás köszönet! :-)

hajtipajti 2012.02.14. 01:48:36

Ezt a videót most találtam a honlapjukon: "Peti pót-Kingát keres Attilának" valovilag.hu/video/156427

Félek.. hogy lesz megint egy társkereső műsor. Pszichoterror a legfelsőbb szinteken.

penelope garcia 2012.02.14. 02:34:24

Bár semmihez semmi köze, de örömmel jelentem, hogy rájöttem, kire emlékeztet Seri. Különös tekintettel a bilikék szemfestésre.
Ő a szőke ABBA csaj.

csicserierika 2012.02.14. 06:05:09

Jó reggelt !
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Köszi Hajni, megint nagy voltál, a stanecliért külön köszönet. Mentsük át értékeinket a múltból, ne vesszenek el nagy emberek , nagy mondásai :)
Most mennem kell, du. jövök.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 06:40:26

Jó reggelt mindenkinek!!!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Wáááááááááásssssztákurva, Hajni, Istencsászárnő vagy! Zseniális volt, kora reggel szíjjelröhögtem magam!!!
Ha lenne ezen a szaron Mohamedán Módra Leborulós És Onnan Felfele Áhítattal Pislogós Szmájli, teleraknám vele a kommentablakot :)
Fecó bentmaradására, mint a Zuniverzum egyik rejtélyére próbálom ráhúzni a 42-t, mint Választ, de egyelőre még nem állt össze... :D

Müszélia 2012.02.14. 07:16:01

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): fecó bennmaradására csak egy válaszom lenne, de az sajnos nem piszi. egyébként jobb lenne szakáll nélkül, piros ingben.

Müszélia 2012.02.14. 07:17:22

az én életem rejtélye az, hogy ki és miért futtatja a szuper undok verát.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 07:24:12

@Müszélia: Már itt jól érzem az irodalmi áthallást a Füvészkert vezérével, Áts Ferenc adóellenőrrel kapcsolatban? :)

Müszélia 2012.02.14. 07:42:05

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): sajnos nem. végtelen műveletlenségemből kifolyólag csak annyit tudok, hogy áts úr meg nem engedhető módszerekkel akart megszerezni egy ingatlant, valamint fecó a beszavazóján piros selyemingben feszített.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 07:44:55

@Müszélia: Nyöhh, akkor mellélőttem :)
Amúgy az adóellenőr innen jött, érdemes meghallgatni:

www.youtube.com/watch?v=F-vx0kddtoA

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.14. 08:13:39

@Nyugee: köszi :D
@Müszélia: egy harmadosztályú pornóproducer??:DDD

Is 2012.02.14. 08:37:26

Hajni, azt nem tudom, hogy a Jabba-i táncosnő ruha (hej, milyen szép kifejezés :) ) szexi-e, de akkor a Leia hercegnőt játszó Carrie-n igen jól állt... ;)

IrisG 2012.02.14. 09:08:46

Én lettem volna az első tennap, de nem működött a kommentelő... PrincessL ikon volt,úgyh a Jabba-bikinije is az lett, ergo dögös :)

IrisG 2012.02.14. 09:10:34

amúgy, csak nekem tűnik úgy, h HHaBD is kiütést kap már a VVtől? Kitartás, már csak 2 hét, v mennyi...

garnéla mák 2012.02.14. 09:20:07

értem én, h Hajni viviennek drukkolt, de azért kritikán aluli volt az a nő, ahogy nyávogott és visított és lesből támadott, mint a felmosórongy. a stílusa az iqjával vetekszik mínuszban.

nowo 2012.02.14. 09:20:12

Sziasztok!
Tegnap éjjel tíz percen keresztül elsőztem itt,de nem akart átmenni...:)

nowo 2012.02.14. 09:24:01

Hajni!Grat a poszthoz!
Külön köszönet ezért a mondatodért (remélem,Pushpangnak is tetszeni fog...)

"Kinga visítva nem érti, hogy miért nem reagálhat, azért bazmeg, te idióta, mert ha nem azt visítanád feszt, hogy elmondhatom, meg azt hogy mérnemreagálhatok, hanem mondanád bazmeg, ráadásul nincs magasan a léc, de hogy Serit nem tudod lealázni, az vérciki, anyukám, szóval hess a picsába haza, viheted a pink ágyneműt is, sőt, az lenne a legjobb, ha vinnéd a külön bejáratú Mengelédet is, és akkor örömbódottá lenne, ti meg kínlódhatnátok tovább ott, ahol senki se látja."

Tjuca 2012.02.14. 09:31:11

nem gondoltam, hogy eljön az az idő, mikor attilától kiütést kapok, de lőn... :-(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.14. 09:34:17

Még sose láttam itt posztot 100 komment alatt, nagy boldogság ez nekem.

kozi001 2012.02.14. 09:42:12

Reggel a villamoson olvastam el a posztot! Hatalmas! :)

nowo 2012.02.14. 09:42:52

@Tjuca: az egész vv5 róla szólt és szól.Gyanítom,hogy tegnap nem véletlenül hozták ki győztesnek Pétert,majd beküldik az egyedül hánykálódó és vívódó Attilkához,hogy megnyugodjon a kis lelke és ne legyen olyan egyedül a szentem...:(((

beacska 2012.02.14. 09:44:43

ez egy próba. látszik az új avatarom? Lady miatt...

beacska 2012.02.14. 09:45:34

@nowo: hát szar is lenne, ha visszamenne. DE NEM fog, kár előre parázni.

genevieve 2012.02.14. 09:48:19

@Tjuca: még csak most????:-)))

Tjuca 2012.02.14. 09:49:27

á megnézte "értő" és "csak" ekcéma. :-P

genevieve 2012.02.14. 09:49:37

@nowo: én birnám a dolgot:-)

kida 2012.02.14. 09:49:55

"Diogenész vagy ki a faszom..." LOL

kamarti 2012.02.14. 09:50:38

sziasztok!
asszem Atti azt a következtetést vonta le a VV4-ek bentjártából és Seri visszaszavazásából, hogy egyértelműen Verának van esélye a nyerésre, de legalábbis a döntőbe kerülésre, Csaba pedig meggyengült. (ld. ki a riválisom esélylatolgatás).
Ennek fényében azt tippelem, ha ő lesz a kiválasztott, mégiscsak Csabit fogja vinni kifele.
(sztem ezt megalapozta a tegnapi öfi is, talán ezért vágták meg a "hogy lehet a barátod a riválisod?" vitát (amiből Atti nem jött ki jól, sőt, Vera segítségére szorult) és adták be helyette Atti riportszobás kommentárját)

kíváncsi vagyok, kinél a zöld kendő

nowo 2012.02.14. 09:52:20

@gyvy: ez mit jelent?

"konstans PMS-ben szenvedő Fecót"

Tudom,végtelenül tadatlan vagyok...:)))

Tjuca 2012.02.14. 09:53:03

@genevieve: remélem előbb elmúlik, mint a vv befejeződik. :-P

genevieve 2012.02.14. 09:53:46

@nowo: premenstruális szindróma

genevieve 2012.02.14. 09:54:46

@nowo: állítólag vannak olyan nők (ezek szerint férfiak is:-) akik ebben szenvednek....

biohazard 2012.02.14. 09:54:49

Mondtuk, hogy imádunk, Hajni? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.14. 09:54:50

@Tjuca: helló bébi! :)
ne feledd: ha beledöglünk is, túléljük! :))))

nowo 2012.02.14. 09:54:53

@beacska: most látom csak,hogy új avatárod van...:)))

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 09:56:09

Heló, lelkeim, az van, hogy nem én csinálom, ha nem lehet kommentelni, mikor élesítem az új posztot, én se tudom, mitől van, megnézzük, mi történhetik ilyenkor.

nowo 2012.02.14. 09:57:52

@kamarti: szerintem Csabitól fosik a legjobban,de ezt titkolja a legjobban.
FB+ is ráerősített a "jóember" imidzsre az utolsó búcsújával,ha nem is volt ennek tudatában...

nowo 2012.02.14. 10:00:09

@genevieve: ja,ciklus feléig postmenstruális,ciklus felétől premenstruális szindróma...:)

gonoszkiralylany 2012.02.14. 10:00:12

ez a legjobb vv hogyvolt amit olvastam, zseniális :)

Brix 2012.02.14. 10:01:11

@kamarti: Nem hinném hogy Vera nyerhet! Az RTL-en még soha nem nyert nő semmit. Csaba vagy Attila a nyerő!

kamarti 2012.02.14. 10:01:15

@Tjuca: az ekcéma is lehet allergiás, úgy tudom :(

egyébként mit mondanak az orrok? én nagyon hiányoltam a jóslatokat az utóbbi időben!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 10:01:33

Sziasztok!:)

@beacska: látszik, látszik:)
De írtam a másikban:P

genevieve 2012.02.14. 10:04:16

@nowo: számomra ismeretlen ez a jelenség:-)

genevieve 2012.02.14. 10:05:19

@Brix: vera a felnőttfilmes előélete miatt nem nyerhet...

kamarti 2012.02.14. 10:05:33

@nowo: hát eléggé feltűnően terelt és ugye folyton kombinál a lelkem

@Brix: én se fogadnék Verára

nowo 2012.02.14. 10:05:49

@genevieve: hál'istennek számomra is:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.02.14. 10:07:16

Jó a poszt, szívemből szólt :)

Hajni: Leia ruhája ezerkilencáznyócvanháromban, amikor a Jedi visszatér kijött, erősen szexisnek volt tekinthető. Azóta eltelt vagy 30 év, aztán ma már fel se kapjuk a fejünket egy ilyen szerkóra.

egyemakisszíved 2012.02.14. 10:07:25

Hali!
Mi van itt a végire? A kreatív csapat elszunyókált, nem írta meg Csabi, jó barát szövegét, hogy elbúcsúzzon Kinga fényképétől a nyugiban. Attit nem akarta megkérni, hogy csináljon neki valami frappánsat, színeset, mert riválist lát benne, meg egyébként az is fárad már. Ezért saját kútfőből dolgozik. Így aztán megszületik a vv5 legmegkapóbb hasonlata a szeretnivaló, csinos, ragaszkodó Kinguról, krokogyil képiben, amint szájában Gizellával - akarom mondani - gazellával csapkod. Már csak az a kérdés, ki a gazella…

hannamontanna 2012.02.14. 10:11:56

Helló.... Szuper volt, köszi. Kövezzetek meg, de Kinga halálos volt ahogy evett merőkanálból és közben mutogatott a zsömlével.... Én bírtam. Izgalmasabb volt, mint Sehi üresfejű bizonygatása a semmiről. Úgy értem Ő ne papoljon a hűségről és hasonlókról. Ahhoz képest hogy Ő volt az egyetlen aki azt állította, hogy pasija van akihez hűséges marad, az első héten bekucorodott Gergő ölébe a jakuban. Hoppácska. Amúgy jártak Gergővel? Mert folyamatosan arról beszélt, hogy nem, mert túl agresszív és így nem, meg úgy nem. Ehhez képest ez volt az egyetlen ütőkártyája Kinga ellen. Az RTL pedig hagyta, mert nem játszották be neki, hogy bizony semmi sem történt azon a retkes randin... csalódott vagyok. Dehát ez kit érdekel..? :-DD

nowo 2012.02.14. 10:12:54

@kamarti: nehéz bármit megtippelni,próbáltam,de rengeteg variáció van.
Méghozzá azért,mert Attila és Fecó első párbajozók lennének,ezért nem lehet tudni,mennyire erősek...

Persze,ebből kiindulva,Kinga 2. párbaján esett ki,az első párbajozó Sehivel szemben.
Ennek a végeredményét is csak onnan tudtam megtippelni,szinte biztosra,hogy egész héten 75%-25%-ra vezetett Seri az internetes szavazásokon.

genevieve 2012.02.14. 10:13:36

@hannamontanna: azért ez a vera tényleg nem hülye:-)
ha nem adja ezt az "adut" sehi kezébe, akkor tényleg már csak az az egy mondata maradt volna, hogy kinga szerint ő a leggyengébb:-)

genevieve 2012.02.14. 10:15:16

@nowo: valaki mondta, hogy ezek most nem jelentenek semmit, mindig az adott párbajozók számítanak..

lásd pl. peti kiesett kinga ellen...
sehi ellen is kiesett volna?

Tjuca 2012.02.14. 10:16:12

@anica inkognitóban: igyunk rá! vivát! :-D

@kamarti: ez a része nem érdekel. a hidegnek biztos köze van hozzá, nem bírom a telet. na meg persze attis miatt. :-P a lényeg, hogy eltűnjön, mert szétvakarom a kezem.

orr: ugye nekem a vakarózás miatt az lenne a legjobb, ha attila eltűnne a villából, de. orr szempontjából seher a leggyengébb. a döntőben szerintem vera csabi és attila lesznek, és attila nyer. bár valójában remélem csaba nyer, majd megnézem az orrokat. :-P bár ugye itt most már az orrok összeadódnak a döntőben, értsd az eddigi orrtáborok.

ilyen szempontból jó, hogy nem kinga ment vissza, mert sehi elvisz egy csomó dellát még, de ő nem nyerhet, és akik kingát kedvelik, azok most csabítóra fognak nyomni, de a sehert kedvelők verára nyomnának.

genevieve 2012.02.14. 10:19:11

@Tjuca: szerintem itt már nem lesznek átszavazások...akiknek már nincsenek bent a kedvenceik azok nem fognak szavazni...ellenszavazatok lehetnek..

Tjuca 2012.02.14. 10:19:42

ja és én sajnálom, hogy sehi ment vissza, annyira semmilyen nekem, sőt, ha beszélni próbál, már címezem a borítékot, hogy elküldjek, pár "így tanulunk helyesen beszélni" füzetet, meg egy ismerősöm számát, aki stroke-os betegeket tanít újra beszélni, talán lenne esélye. fizikai fájdalom, hogy nem értem, amit mond, meg mindig olyan érzésem van, hogy elhányja magát egy váratlan pillanatban.

genevieve 2012.02.14. 10:20:13

@Tjuca: a hidegben nagyon szárad a bőr, zsíros krémmel kellene kenni..

Tjuca 2012.02.14. 10:21:13

@genevieve: lehet. de az biztos, hogyha nem esik ki, akkor szavazatokat von el... ezért lenne jó csabának, ha fecó kiesne.

genevieve 2012.02.14. 10:21:19

@Tjuca: én annak örültem volna, ha egyik se megy vissza:-)

genevieve 2012.02.14. 10:22:14

@Tjuca: a legjobb lenne, ha mind kiesne:-D

kamarti 2012.02.14. 10:22:33

@hannamontanna: sztem is tartoznak egy ütős anyaggal: a randiból a veled feküdnék le részből + a fürdőben seggrázósból és a "már a gondolata is nagyon ciki, hogy Krisszel kamatyolnál" fejrázásból megcsinálhatták volna a Kinguét - akkor talán tényleg lett volna még hajtépés is, ahogy a jósnő megaszonta :)

@egyemakisszíved: most mondd, hogy nem találó a hasonlat :)

Tjuca 2012.02.14. 10:22:40

@genevieve: tudom ja, csak... most má' kenem. jobb is.

nowo 2012.02.14. 10:24:19

@genevieve: Seri csak arra volt jó,de NAGYON,hogy szétalázza Kingát.
Ennyi minimum kijárt a királylánynak az 5 hónapja alapján.:)

Amúgy még azzal búcsúznék FB+ Kingunellától,hogy az egész 5 hónap alatt semmit,de semmit nem tudott megnyerni magától.
Míg Seri és Veronika ott virítanak a CKM címlapján,Seri a boxban is megverte,esetlen Annamari a táncversenyben is,addig ő örjönghetett.
Egyedül a lila kendőt tudta megszerezni Attipetti segítségével,meg a rokonlátogatást a csicska-alattvaló-"barátok" segítségével,meg úgy,hogy magára szavazott...:)
No comment!:)

genevieve 2012.02.14. 10:26:47

@nowo: az egyperces játékban saját jogon nyert:-)

shimizu 2012.02.14. 10:27:49

Én nagyon sajnálom, hogy kiesett Kinga! Bírtam.
Azok, akik meg azon nyafognak, hogy hisztis picsa....hát....azoknak nem volt még szerencséjük igazi hisztihez :)

seheresezacskó meg....ááá Ha ne adj' Isten ő nyerné meg, akkor remélem, lesz benne annyi gerinc, h a nyeremény egy részét átpasszolja Gergőnek, mert bizony nagyon sokat köszönhet neki! Szegény pasas nagyon rosszul tette, h belement a ribi játékába, jól nem jöhetett ki belőle...Az a nagy hattyúk halála, amit missgogo hónapok óta nyomat, h őt hogy megalázták, de ő jujj de erős, és nem sír és nem törik össze, stb, stb.
Könyörgöm! Sosem értettem, h a történelem során ezeket az átlátszó fos színi előadásokat hogy voltak képesek bevenni az emberek, de működik basszus! X_X
Ha összeesküvéselmélet hívő lennék, még azt gondolnám, hogy ez a szerelmi dráma (LOL)előre így volt leosztva ^.^

kamarti 2012.02.14. 10:29:54

@genevieve: ezt Fecó mondta :) a buta :) de sztem is igaza van. és én se nagyon hiszek az átszavazásban

@Tjuca: tehát te nem hiszel a surranó pályában :) vagy inkább Seri kommunikációs erejében :) (én inkább kezdem sajnálni ezt a csajt, anyukáját elnézve-hallgatva)
mindenesetre köszi az okfejtést, estére már többet tudunk

a kezedre pedig húzzál cérnakesztyűt a krémezés után!

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2012.02.14. 10:30:09

Szerintem a homoki szarvasgonba az nem a vajhal.

kamarti 2012.02.14. 10:32:11

@nowo: mondjuk Vera nem pazarolta olyasmire az idejét, hogy a Seri nem csinált semmit gumicsonttal szembe állítson mondjuk egy ilyen felsorolást, pedig van benne valami...

nowo 2012.02.14. 10:32:53

@genevieve: igaz,azt elfelejtettem.

A táncversenyt is megnyerhette volna,ha nem kezdi el férgezni Attilát.

genevieve 2012.02.14. 10:33:06

@kamarti: nem merek fecóra hivatkozni:-DD

ja igen, a cérnakesztyűt elfelejtettem...én is szoktam használni, levágtam az ujjait és úgy tudok gépelni vele:-)

egyemakisszíved 2012.02.14. 10:34:04

Attinak rosszak az esélyei a hatás és ellenhatás törvénye alapján, ami a vv-k történetén végigvonul, amit váltakozva nyertek unalmas és érdekes karakterek. vv1 nyertes: Szabolcs, az unalmas szépfiú, vv2: Laci, a harsány mókamester, vv3: Milo, egy rendes, csendes gyerek, vv4: egy fura figura.

kamarti 2012.02.14. 10:34:13

@shimizu: tehát akkor szted Seri és Claudijo szívatta Gergőt és nem Gergő és Csilla Serit? :)

kamarti 2012.02.14. 10:37:16

@egyemakisszíved: hát ha ezen múlik, akkor jó nagyot vétett az elejétől. épp ő, aki állítólag agyontanulmnyozta az előző szériákat, készült, tervezett stb., így mellényúlt volna épp abban, amit már a játék előtt lehetett tudni?

nowo 2012.02.14. 10:37:43

@shimizu: szvsz Seri csak azért nyerhetett,mert Kingát már rohadtul utálta mindenki!
Te ezek szerint a kisebbséghez tartozol,ami nem baj.
Viszont a Serire szavazó nagy többség biztos,hogy nem vette be a Gergős love story-t,meg az egyéb butaságait.
Itt az ellenszavazás klasszikus példája történt.

genevieve 2012.02.14. 10:38:48

@nowo: akár ezt a párbajt is megnyerhette volna, ha nem azt csinálja amit...

egyemakisszíved 2012.02.14. 10:42:44

@genevieve: @kamarti: bocsi, én azt hittem saját magáról beszél. Én is ilyen barátot akarok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 10:47:13

@nowo: tudod az úgy van, hogy tök mindegy ki mengelézik, nekem még ugyanúgy nem tetszik, mint ahogy másoknak, ha cigányoznak vagy buziznak. :)

egyemakisszíved 2012.02.14. 10:49:47

@kamarti: azért reménykedni mindig lehet. Ezek az ember sors nagy kérdései, hogy megpróbáljuk-e irányítani az eseményeket, vagy nem csinálunk semmit, tudván, hogy úgyis elbukunk. Tenni vagy nem tenni, az itt a kérdés.

kamarti 2012.02.14. 10:53:05

@egyemakisszíved: hát nem is tudom, én most gondban vagyok, nem tudom, hogy elvakult barátot szeretnék-e jobban, aki azért szeret, mert állkapcámban a gazella, vagy olyat, aki szerint szar barát vagyok, legfőképpen azért és akkor, ha nem kizárólagosan vele barizok :)

shimizu 2012.02.14. 10:53:45

@kamarti: ki tudja, lehet, hogy ha véget ér a játék, akkor serike megint claudijo "nője" lesz. ha van esze ennek az olasz "tesitanárnak", akkor olyan lányt is akar majd futtatni, akinek van egy kis hírneve...tod, magasabb órabér =)
Gergő húzása ehhez képest elég pitiáner lenne :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 10:54:52

@egyemakisszíved: én vehemens Attila drukker vagyok, de komolyan, néha azt kívánom, hogy essen már ki. :D Megnyerni úgyse fogja, de legalább megismerhetnénk Csaba, Seri, Vera és Fecó vicces és szórakoztató oldalát, jókat beszélgetnénk olyanokról, hogy Serinek milyen jó a haja vagy a sminkje, Csaba milyen faszán gitározik (és énekel), Vera milyen jól főz és Fecó milyen egy csupaszív ámber. :D

shimizu 2012.02.14. 10:58:06

@nowo: hát jó, ennyi erővel bárki kivihette volna Kingát, mert úgyis ellene szavaznak?
Kár érte, mert tökre szerethetőnek és mulatságosnak találtam Kingulinát az összes faszságával együtt, nem úgy mint Mókuspofit =D

Tjuca 2012.02.14. 10:59:03

@nowo: én pont fordítva gondolom. attila állandóan piszkálta, de tényleg minden szarral. nem láttuk a 24 órát, de azért volt elég az öfikben is. szerintem a táncversenynél is volt valami, ami nem volt "publikus". az más kérdés, hogy kinga atti farvízén akart döntős lenni, erre nagyszerű magyarázat az elköszönés. mivel akkor már neki a játék lezárult, akkor jött a nagy flash, hogy mégis csabi volt a normális. ahhha. tisztában volt ő ezzel előbb is, ezt "eltaktikázta" de nagyon.

de véleményem szerint attila is ugyanennyire elcseszte, neki sem tett jót ez a szánalmas hisztizős csikicsuki, elég átlátszó volt az egész. az egész arról szólt, hogy ki hisztizzen ki több műsoridőt.

Tjuca 2012.02.14. 11:01:41

@pushpang: igazad van. azt még hozzátenném, hogy nekem egyik sem tetszik, (b)írja azt bárki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 11:05:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: te, a színdarabban Serinek mi volt a neve? Serinella..? vagy Seherezádénella??

genevieve 2012.02.14. 11:06:06

@Tjuca: erre a legszebb példa az utolsó összeveszésük volt....teljesen normálisan megvoltak, aztán ott álltak 4-en a pultnál (csabi, kinga, eszti, ati) és beszélgettek, akkor ati beszólt, hogy neked bejön a csabi? (minden előzmény nélkül) és onnantól kezdve megint ment a cirkusz egészen a végéig...

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:06:55

@kamarti: a krokodil szép, a krokodil jó, én is krokodil akarok lenni! De csak egy csiga vagyok.

Tjuca 2012.02.14. 11:07:56

@kamarti: nem volt elvakult, mert elég sokszor elmondta, ha valami bökte a csőrét. az más kérdés, hogy nem játszmázgatott folyamatosan, és nem önző. nekem ilyen barátaim vannak. megmondják, ha valami nem okés, de elfogadják a hülyeségeimet, mert szeretnek. szerintem ez a barátság. hogy ez mennyire volt két oldalú, az egy másik kérdés.
ebben az egész attila kinga nyűgben én attilát nem értettem. kinga szerintem érdekből húzott a palihoz, de attila mi fütyit akart a fix műsorsávon kívül, azt nem tudom.

genevieve 2012.02.14. 11:08:48

@kamarti: lehet csabi lucskoskáposzta az álkapcándbant akart akart mondani, csak azt nem merte:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 11:09:14

@pushpang: fogalmam sincs:D Milyen színdarab?:D

Vividella esetleg?:D

genevieve 2012.02.14. 11:09:35

@Tjuca: a fix műsorsávon kívül semmit:-)

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:10:07

@pushpang: azt a műsor én még dvd-re is venném, és többször megnézném újból, még az unokáimnak is lejátszanám, ha eljönnek látogatóba!

genevieve 2012.02.14. 11:10:43

@Tjuca: azért kingucit mindennek ellenére szeretni kell egy pici elvakultság:-DDD

hannamontanna 2012.02.14. 11:11:05

@pushpang: Hajrá Ati!!!
Amúgy ha azt vesszük, hogy aki bamba, unalmas (Cs) és normális, aki pornós(V) és jól főz, buta, nem ért semmit (F) de jó ember, akkor miért ne nyerhetne olyan, aki gonosz, de jó játékos????...:-))
@shimizu: Szerintem akárki akármit mond, Kinga volt az egyetlen őszinte. Csak az önuralmával volt baj.... Én neki drukkoltam.

kamarti 2012.02.14. 11:12:59

@egyemakisszíved: értem. tehát Atti az igazi Don Quijote :)

nem akarlak elkeseríteni, csak árnyalni a képet, ezért ideidéznék egy beszélgetést a tegnapelőtti onlájnból:

A: ha itt maradhatnék még egy évet egyedül, akkor is ezen az ágyon laknék.
Cs: ha lenne internet és havonta egyszer mehetnél ki, itt maradnál?
A: hülye vagy? én így élek otthon is!
Cs: én ezt nem bírnám.
A: én se bírtam, de nem volt más választásom.
Cs: mindig van más választás
A: azért mondod ezt, mert 23 éves vagy. Nem választások vannak, hanem élethelyzetek.
stb.

és közben döglöttek az ágyon félrészegen, arra várva, hogy elmondják a kampánybeszédüket magukért :) tiszta Csehov dráma :)

genevieve 2012.02.14. 11:13:28

@hannamontanna: pont ahogyan éva is őszinte volt, csak az önuralmával volt baj:-)

kinga mondjuk nem volt alkoholista...bár láthattuk milyen is amikor alkoholos befolyásoltság alatt állt:-)

hannamontanna 2012.02.14. 11:14:27

@genevieve: ..na például az volt az egyik legjobb jelenet..:-)) mi volt az, ha nem őszinte?

genevieve 2012.02.14. 11:15:05

@kamarti: vagyis ati azért ment be a villába mert már nem tudta fizetni az albérletét?:-DDDD

Tjuca 2012.02.14. 11:15:11

@genevieve: jobban kedveltem, mint sherit. :-O)

nowo 2012.02.14. 11:15:58

@hannamontanna:"akkor miért ne nyerhetne olyan, aki gonosz, de jó játékos????..."
-azért,mert magam részéről nem szeretem a pszichoterrort.
A felsorolt másik három közül (Cs,V,F) ezt egyik sem műveli.

gonoszkiralylany 2012.02.14. 11:16:16

@shimizu: mondjuk ez pont fordítva volt. Gergő használta ki Serit, és éppen azért esett ki, mert ez kiderült.

tény, hogy Seri nem egy észlény, de őszinte és jószívű, valamint erős az igazságérzete, ezért szól bele olyan vitákba ami "nem az ő dolga", megvéd olyanokat is, akikkel egyébként nincs különösebb jó viszonyban (pl Csabit, Verát, Attilát ugyanúgy). és a hattyú halálát sem ő játszotta el, hanem Kinga, de ő naponta.

a nyilvánvaló gyengeségeitől függetlenül a legemberibb karakter. remélem, Vera nem lesz rá rossz hatással.

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:16:21

@kamarti: imádom Csehovot. De jó színészek kellenek hozzá!

kozi001 2012.02.14. 11:16:53

@egyemakisszíved: fura figura?
Nagyon sok romkocsmában van hasonló!

Tjuca 2012.02.14. 11:17:59

@nowo: vera nem? ó dehogynem. :-D ugyanolyan, mint attila, csak neki cicije van.

nowo 2012.02.14. 11:18:28

@kamarti: "és közben döglöttek az ágyon félrészegen, arra várva, hogy elmondják a kampánybeszédüket magukért :) tiszta Csehov dráma :)"

-mi ez a kampánybeszéd magukért?Lemaradtam.

genevieve 2012.02.14. 11:19:22

@Tjuca: kedvelni ugyan nem kedveltem kingát, de azért volt pár dolga amit tudtam értékelni...

sehi a gergős vergődésével idegesített, egyébként meg egy tuja:-))

Tjuca 2012.02.14. 11:21:27

@genevieve: tulajdonképpen az a bajom sehivel, hogy nem tudom mi bajom vele. nem tudok róla semmit, de semmit. üres halmaz számomra.

genevieve 2012.02.14. 11:21:45

@gonoszkiralylany: hát azért sehi sem ennyire egyértelműen pozitív karakter:-)

ő gergővel ugyan azt játszotta el amit ati és kinga egymással, csak kisebb verzióban....

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:22:03

@nowo: nem akarlak elkeseríteni, de Vera példaképe a játékban Attila, őt próbálja utánozni, már amennyit lát és felfog a játékából.

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:23:04

@kozi001: nem akartam csúnyát írni, mert kitiltanak.

hannamontanna 2012.02.14. 11:23:23

@nowo: No igen...Vera nem műveli a pszichoterrort...??! közben még elégedetten gyönyörködik is a körmében....:-))Pont olyan mint Ati, nőben...

szélfúttahaj 2012.02.14. 11:23:24

@tena_lady: Én is erre vágyok hónapok óta. Oszt Jónapot.

genevieve 2012.02.14. 11:24:49

@egyemakisszíved: pedig úgy tűnik vera elég sokat fefog a játékból, ott van most az utolsó 5-ben:-)

hannamontanna 2012.02.14. 11:25:52

@genevieve: Így igaz. Azzal az apró eltéréssel, hogy Gergő véééégtelenül unalmas volt. Hálistennek kevesebb idejük volt a huzavonára..

nowo 2012.02.14. 11:28:00

@Tjuca: Vera hány embert taktikázott ki a vágóhídra,mialatt ő nyüszítve szűkölt,hogy csak nehogy rákerüljenek a jelek?
Sokkal nyíltabban felvállalta a konfliktusait,mint Attila és Petike.
Megjegyzem,főként Pettikével,Attikával (valamint Veronnal és Kingával,mint "tartozékokkal) vette elő negatív énjét,de ez valahol érthető volt,mert tőlük kapta a legtöbb rosszat.Ez csak viszontlépés volt részéről.

Attila meg direktben szemétkedett Csabival (Tuja),Shadival (Kullancs),Cristoferrel,Gergővel (Analfahím)stb.stb.
Nos,én így látom.

szélfúttahaj 2012.02.14. 11:28:52

@hannamontanna: Viszont a fürdőszobai jelenet is elég lett volna, ilyenkor már igazán beadhatnának nekik olyat amit nem láttak!

kamarti 2012.02.14. 11:28:56

@Tjuca: most hülyén hangzana, hogy tulképpen egy szón akadtam meg, mint Atti :), de ha azt mondja, hogy mindennek ellenére szereti Kingut, talán föl se kapom a fejem, de Csabi azt mondta, ezért szereti.... amit az öfik alapján nehéz megérteni - bár én nem éltem együtt vele 24 órát :)

de viccet félretéve: ezt a Kingához való ragaszkodást értem is, meg nem is, főleg amiatt, mert sztem ne éppen volt kiegyensúlyozott és kölcsönös barátság. Amikor Atti a kortesbeszéd után összevitázott Csabival, neki adtam igazat sok dologban - más kérdés, hogy vicces, amikor épp az rója fel Kingának a barátai elárulását, aki mindent megtett, hogy Kinga bizalmatlan legyen mindenkivel - és ezt az utolsó egy hetet kivéve el is érte nála.
És hát Csabi maga is belátta, többször is, hogy elvakult volt, de ahogy Fecó mondta, nincs ezzel baj :)

Ami Attit illeti, sztem is főleg műsoridő. Plusz Kinga segge, ezt elég sokszor elmondta :)

gonoszkiralylany 2012.02.14. 11:34:08

@genevieve: szerencsére kisebb verzióban, igen :D persze sehi sem az igazi tündérkirálylány, de a bentmaradtakhoz képest a legnormálisabb, talán Csabit leszámítva

kamarti 2012.02.14. 11:34:18

@nowo: párbaj után olyan hajnali 3kor kapták feladatba, hogy álljanak oda 1-1 kamera elé, és mondják el, miért ők érdemlik meg a nyereményt
Seri és Fecó matt volt, a másik három "csak" ittas...

lac64 2012.02.14. 11:37:54

@kamarti: Nem értem ezt az elvakult jelzőt. Csaba nem egyszer elmondta Kingának a véleményét a dolgokról, az is igaz, hogy nem csinált ezekből egész estés drámát. Szerintem pontosan látta, hogy Kinga milyen, de Kinga volt a barátja, és elfogadta tőle a hibáit.

hannamontanna 2012.02.14. 11:40:57

@kamarti: Az RTL humora? Jó hogy nem kétismeretlenes egyenletet oldattak meg velük..:-))

Tjuca 2012.02.14. 11:41:12

@nowo: aha. te úgy látod, én meg úgy, hogy egyik 19 másik 1 híja 20-nak.
tudod, amikor vera hajtogatja pengeéles szájjal, hogy nemvagyokféltékenynemvagyokféltékeny, amikor csak úgy heccből átáll a csíkosokhoz szivatni őket, mert az jó buli, és még nyála is folyik, mikor azok szívnak is rendesen, amikor simán kiad egy olyan négyszemközti beszélgetést, amit ő ígér meg, hogy nem mond el, amikor, megy mint egy pincsi, és bemószerolja a többieket, hogy meg akarjnak viccelni valakit...

nagy szavakat használsz, amikor azt mondod, kiküld a vágóhídra... vera is ugyanezt csinálja, mert ez a játék lényege, hogy kiejtsék egymást egy párbajon. ha meg arról beszélünk, hogy kik szoktak jókat vigyorogni a másik szenvedésén, akkor verát se felejtsük el azé má na. nagyon kafán hozza az áldozat szerepét, de azért láttuk, hogy tud ő olyan szemét lenni, hogy csak nézel. gyönyörű példa volt erre a csíkos kockás játék anno.

nowo 2012.02.14. 11:41:42

@szélfúttahaj: beadták,mint Kinga legjobb pillanatait,Seri is kellett,hogy lássa.
De nem reagált rá.
Igaz,röviden adták be,de tisztán látszott,hogy Kinga ott rázza a seggét a kitakart alsótestű Gergő előtt pár centivel...:)))

lac64 2012.02.14. 11:42:42

@gonoszkiralylany: Seriről sokáig én is azt gondoltam, hogy kicsit buta de jószívű. Szerintem most azért lehullt az álca, már a párbaj sem volt semmi, a titoklevele utáni kárörvendő mosoly pedig végképp megváltoztatta a véleményemet.

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:45:27

@genevieve: bizony ott, az első két párbajára halvány karaktereket vitt ki, jó időzítéssel, Annamarit és Gergőt. A 3. párbaja Eszterrel volt, aki átállt a sötét oldalra, megbüntették a nézők, kiesett. Verától várják, hogy szembeszálljon Attilával.

gonoszkiralylany 2012.02.14. 11:45:55

@lac64: szerintem ez Vera hatása, a titoklevél is teljesen olyan mintha Vera írta volna. nem tetszik nekem, hogy ők ilyen nagy barátnők lettek :)

shimizu 2012.02.14. 11:46:52

@gonoszkiralylany: pont ugyanúgy kihasználták egymást, csak Gergő csúfosan belebukott, míg serikének annyi esze azért volt, hogy a javára fordítsa a történteket! Ugye, h nem is olyan buta?
Őszinteség? Miért nem rögtön jóindulat? =D
Ha ő lesz az új "legemberibb karakterideál", akkor menten költözöm a Holdra~

lac64 2012.02.14. 11:48:13

@kamarti: Szerintem Csaba azért maradt Kinga mellett, mert ugyan ingázott Kinguci, de a legfontosabb helyzetekben azért mindig Csaba mellett volt (pl. Csaba mindkét párbaja)

hannamontanna 2012.02.14. 11:49:14

@egyemakisszíved: ..antiszociális gonosz taktikázás vs. jól főzök, de pornózom... nem is tudom ki nyerne..:-))

shimizu 2012.02.14. 11:50:15

@lac64: de jó látni, hogy néhányaknak kinyílik a szeme =) Üdv a klubban!

lac64 2012.02.14. 11:52:15

@gonoszkiralylany: Nem vagyok benne biztos. Nekem mondhatja Vera, hogy legyek bunkó, ha ez a viselkedés távol áll tőlem, akkor nem tudom hozni a formát. Ez szerintem benne volt Seriben, csak eddig szépen elrejtette.

egyemakisszíved 2012.02.14. 11:56:23

@nowo: felhívom figyelmed, hogy a villalakók abban döntenek, hogy ki menjen párbajozni. A nézők döntenek, ki menjen vissza. A stúdió nem vágóhíd, a hazatérés nem halál. Bár elismerem, hogy szereplési vággyal megáldott embereknek nehéz lesz újból megszokni a mi satnya kis világunkat, kamerák és mikrofonok nélkül. A párbaj elkerülésére való törekvés nem gyávaság, hanem a a kiesés kockázatának minimalizálása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 11:57:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaj hát tudod, amikor benn volt a nemzet két színésze, a Nyuszómuszó meg a másik és csináltak velük valami kosztümös színdarabot.
Ott ragadt rá Kingára is a Kingunella, amikor szolgálót játszott. :D

gonoszkiralylany 2012.02.14. 11:58:33

@shimizu: szerintem ennyi taktikázást nem lehet feltételezni Sehiről, ennyi esze nincs :D és anno a Vera-Gergő párbajnál Vera állította be őt áldozatnak, nem ő sajátmagát (persze nyilván jól jött neki ez a szerep).

@lac64: hát, 5 hónapig azért nehéz ezt rejtegetni, sztem ő nagyon befolyásolható, simán terelhette Vera arra h mit írjon a titoklevélbe. ez a levél akkor ütött volna, ha ő kiesik és Kinga marad benn, akkor meg a balhé kinek lett volna jó? Verának :D

egyemakisszíved 2012.02.14. 12:01:41

@hannamontanna: a gonosz taktikázásrúl: szerintem a vv5-ben a „Hitchcock-i” –most jön a késsel az elmebeteg gyilkos, de a gyanútlan áldozat nem látja, szegény - zene berakása a taktikai megbeszélések alá súlyos szerkesztői hiba volt, amivel megásták a taktikai vonalat képviselő és azok érdekkörébe tartozó játékosok sírját. A zene észrevétlenül is a füledbe mászik, erősen rögzül, jobban, mint a szöveg, az érzelmekre hat. Amire észbe kaptak, kb. a műsor felénél, már késő volt, hiába cserélték a fenyegetést, veszélyt sugalló zenét burleszkre, a taktikusok, a játékot bevallottan formálni akarók a rossz, a lapítók, a kiválasztottak a jó oldallal azonosultak. A nézők a semmit felruházták szép és jó tulajdonságokkal, hiszen ahol ott a gonosz, ott van mellette a jó is. Az áldozat mellé kell egy megmentő, a közönség pedig szeret megmentőt játszani, segíteni akarja azt, aki szembeszáll majd a gonosszal. Így jutott vissza a villába az elején Csaba, Eszter kétszer, és a végén Vera.

hannamontanna 2012.02.14. 12:05:34

@egyemakisszíved: Egyértelmű. Az öfikkel, beszerkesztett jelenetekkel, zenével, párbaj állások mutatásával - képpel és anélkül, mikor mi kell - az RTL befolyásol. A nézőket pedig részben Ati.

egyemakisszíved 2012.02.14. 12:17:15

@hannamontanna: Hajrá Ati! Mert kívülről könnyű befolyásolni, a szerkesztőket semmi nem zavarja, csak a saját hülyeségük, meg ha lejár a munkaidő haza is mehetnek. Na de ezt belülről csinálni, úgy hogy körülötted van még egy rakás ember, ahány annyiféle, mind megy a maga feje után, a saját játékát akarja játszani, már aki akar egyáltalán valamit, nem csak csinálja, amit elé tolnak, ül, áll, eszik, alszik, feladatot old meg. Plussz nem tudod, mi megy ki adásba, hogy helyre told, ami félrement, na az már nehéz feladat.

MagasMacska 2012.02.14. 12:18:33

@gonoszkiralylany: "a nyilvánvaló gyengeségeitől függetlenül a legemberibb karakter. remélem, Vera nem lesz rá rossz hatással."

Nem lesz. Már van. Az a kofa, aki Kingával ordibált a párbajon, az nem Sehi, hanem Vera. (Vagy én ismerem félre. Ennyi idő alatt azh is megtörténhet.)

szabbasz 2012.02.14. 12:19:19

Kedves Hajnalka! Én szeretem a borjúlábat, a pacalt, a birkapörköltet, a tökepörköltet, a velőspirítóst és egyéb más nyalánkságokat is, sőt a csúnya beszédet is a maga helyén, de a káromkodástól a hideg is kiráz...

hannamontanna 2012.02.14. 12:22:23

@egyemakisszíved: Már csak a döntő húzásra leszek kíváncsi. Bár Ati azt mondta Olinak, hogy második nem szeretne lenni, akkor inkább előbb kimenne... kár lenne. Komolyan mondom, marha jól csinálja. Annyira tud utálni embereket, hogy a közönségben szánalmat ébreszt és visszaküldik. Kár hogy Kingánál túllőtt a célon. Elképzelésem nincs mit tervez a végére. Ki a védett nem tudja valaki?

hannamontanna 2012.02.14. 12:24:17

@MagasMacska: ..kofa... igen ezt a szót kerestem...csak nem jutott eszembe.:-)))) Ahogy hadonászott, kárált értelmetlenül. A végére el is hitte hogy igaza van.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:26:05

@egyemakisszíved: eddig akármit talált ki a nagy és okos ati, nem jött be. ő is csak a szerencsének köszönheti, hogy bent van, meg a sok agyhalottnak, aki körülveszi.
vera más tészta, rossz még leírni is, de ő tényleg jól játszik. ebben nagy szerepe van persze annak, hogy folyamatosan hazudik.

shimizu 2012.02.14. 12:28:52

@gonoszkiralylany: hát, ha nem is feltételezzük róla, h a storyt végigpörgette magában előre, akkor is egyértelmű, miért jött össze Gergővel. AZ pedig még a legbutábbaknak is világos, h egy ilyen játékban nincs igazi lamúr, ami majd túléli a VV rendkívül spontán eseményeit. A cél mindenképp az volt, h serike jöjjön ki megtépázott áldozatként, hiszen ment a bunkózás, meg eltaszítás, aztán mégis szerivanozás,megint eltaszítás ezerrel, mikor még a Csilla a kanyarban sem volt. (legalábbis nem tudtunk róla)
A kapcsolatvégi részleteket biztos nem így tervezte seri, de ahogy jöttek a dolgok, úgy használta fel őket nagyon jól. Az intelligencia és a lexikális, stb. tudás sajnos nem ugyanaz T_T

hannamontanna 2012.02.14. 12:30:04

@liberaliskonzervativ: Szerencsének? A szerencsének Fecó köszönheti hogy bent van. Ati sem volt párbajozni, de szerintem nem ugyanazért, mint Fecó. ..és mint Vera is, Ő is bent van az utolsó ötben... mindenki másért, de ott vannak.

Tjuca 2012.02.14. 12:30:48

@egyemakisszíved: részben értek egyet. nyilván befolyásolnak a szerkesztők, mert ami nem egy az egyben jön, az szűrőn megy át.
viszont ez nem jelenti azt, hogy akit nem láttatnak taktikázni, az nem taktikázik. csaba és fecó nagyon keményen taktikáznak, ez látszik a jlerakásaiknál és látszik az indoklásukon, de ami lényegesebb, látszik az indoklásra kapott reakciókon. attilának meg péternek nem sok mindene akadt fenn a szeme, de fecó egy-egy magyarázatán igen. persze ők vannak elég spontánok ahhoz, hogy rögtön jól reagáljanak, de ettől még látszott/látszik, hogy egyik fickó sem vette sem fecót sem csabit semmibe, ha komoly kérdésről volt szó. persze nyilván a felszínen megy a fikaevősdi, meg tujázás, de az csak a máz. itt aki nem vagy legalábbis nem jól taktikázott, vagy csak sodródott az árral, az pl. kinga vagy sehi. ha végig gondolom fecó húzásait, ott azért látom, hogy bár zavart vigyorral heherészik, tud ő gondolkodni, és szokott is. csaba pedig sokat kisakkozott, és elég jók a megérzései. tulajdonképpen már "csak" attila ragadt benn számára, mint szamáron a fül, a másik ember, akit végig kinn akart látni, az eszter volt. most úgy van vele, hogy verát kiteszi attila, és már "csak" fecó az, aki viszi tőle a szavazatokat.
azt állítani, hogy nem taktikáznak, merész. az összes fickó nagyon logikusan gondolkodott, kivéve gergőt, aki olyan buta, mint a tök.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:31:11

@hannamontanna: jó, mondj egy dolgot, ami úgy alakult, ahogy ati tervezte. és nem a lilakendő megszerzésére gondolok. taktikai húzást.

fran7 2012.02.14. 12:31:29

@liberaliskonzervativ: Vera egyszerűen a kívülállóknak játszik. A csatornának, a beküldött embereknek, mindegy, hogy rendőrök vagy Tordas az. Őt a benti kapcsolatok már nem érdeklik. Amiben igaza van. Hiszen néhány stúdió beszélgetésen kívül nem fog velük találkozni. Azt meg Éván kívül mindenki tudja egy szinten, normálisan kezelni. A vele kapcsolatban az a kérdés, hogy mikor váltott át erre. Vagy ez az életstratégiája?

hannamontanna 2012.02.14. 12:31:55

@shimizu: Az intelligencia és lexikáli stb. tudásból melyikre gondoltál, ami van Serinek?

hannamontanna 2012.02.14. 12:35:37

@liberaliskonzervativ: Szerintem sok minden. Tisztában van az smsezők lélektanával, hogy ő nem egy szerethető figura, és akit aláz azt megszánják, visszaszavazzák. Szerintem nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaznak. Amúgy azt szerette volna, ha Peti kiesik előtte, mert bekavart volna a terveibe... és így is lett. Akit ő visszavár, az mindig kiesik...

gonoszkiralylany 2012.02.14. 12:35:58

@shimizu: hát mindegy is, igazából azzal lopta be magát a szívembe, hogy végre kiejtette a női nemre szégyent hozó Kingát :D innentől kezdve nekem mindegy mit csinál, bár még Fecót el kéne tüntetni a villából.

egyemakisszíved 2012.02.14. 12:36:54

@liberaliskonzervativ: nem a szerencsének köszönheti, hanem annak, hogy a vv5 műsora rá épül. Emberkísérlet, 16 összezárt lakó közül ő a domináns figura, mindenki hozzá képest határozza meg magát. Véleményére sokat adnak, kíváncsiak rá, még akkor is ha nem értenek egyet vele. A szerkesztők vigyáznak rá, hogy tudjanak élvezhető műsort csinálni. A bentiek nem ostobák, pontosan tudják, hogy kívül is központi figurának tekintik. Sok sms-t kap, a műsorvezetők sokat kérdezik, minden villába való bekapcsolásnál. Nem merik kihívni és jelet sem szívesen tesznek rá, amíg van más lehetőségük, félnek, hogy kiesnek.

hannamontanna 2012.02.14. 12:41:02

@egyemakisszíved: "..a bentiek nem ostobák..." kivéve Fecót, aki be is vallja... azt se tudja sokszor, hogy eljött otthonról..ezt nem én találtam ki..:-)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 12:41:37

@hannamontanna: Ofkorz mindketöböl magassan a legtöb van neki, na! :D
Két hatalmas... izé, inteligenciája is van neki, jiiiihááááá! :D:D:D
S4P!

hannamontanna 2012.02.14. 12:43:30

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD csak nem tudja hova is tette...?

egyemakisszíved 2012.02.14. 12:43:30

@Tjuca: a kulcsszó itt a felvállaltan. Naná, hogy mindenki taktikázik, aki nem hülye, csak többnyire nem mondja ki. Tenni lehet, kimondani bűn.A játékról való beszélgetés magában a játékban a vv5 - Atti és Petti újítása. Ld. Peti meséjét a rajzfilmfigurákról.

Horizont 2012.02.14. 12:44:32

Nehéz dolog ez, hogy ki nyerje meg. Mert értékeljük a rendes fiút Csabát, de valljuk be ez egy tv műsor és szórakoztatni meg egyebeket kell, és ebben Vera és Attila a menő:)
Nekem inkább Attila.
Sajnálom Kingát, hogy kiesett, volt benne valami (nő létemre mondom). A káposztazabálás részegen mindent vitt:DDD Oké a hisztije nem volt semmi, de mégis jobb volt a műsor szempontjából, mint Seri.
Kinga és Attila kapcsolata? Nagyon érdekes. Az én véleményem szerint volt valami azonos hullámhossz közöttük, csak Attilának soha nem volt ilyen jó kinézetű nője (még az elején jó nő volt:D)Kingának pedig külsőleg nem jött be, a kinti világban el is ment volna egy ilyen pasi mellett, a királylány. De ott bent összezárva más.Nagyon hihető volt amit a levelében írt, hogy a lelkébe szeretett bele.Mivel erről meg jelzést nem adott Attilának, ő ott "csépelte" ahol tudta. Vonzotta, taszította, hol odahúzta, hol eltolta. Jól elbeszéltek egymás mellett.
Remélem Attila nyeri meg!De csak a többiekhez mérve mondom:DDD

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:46:52

@egyemakisszíved: nem ezt kérdeztem.

tehát, akkor mondanál egyetlen taktikai húzást, amit nagy és okos attila kitalált, és bejött? nincs kedvem kálmánolgásat játszani, de játszhatunk ilyet.

shimizu 2012.02.14. 12:47:05

@hannamontanna: heheheh az intelligenciára, de csak egy nanomértékűre!Annyira, ami elég, h felismerje a lehetőségeket :) de ezt hívhatjuk akár női megérzésnek is

shimizu 2012.02.14. 12:48:46

@gonoszkiralylany: akkor ha a két szöszi terén nem is, de Fecóka ügyében egyetértünk! =]

Verával hogy állsz?

MagasMacska 2012.02.14. 12:49:10

@liberaliskonzervativ: De ezek szerint ezt az "Atti ügyetlen, Attinak semmi sem sikerül"-t csinálja jól, mert még mindig bent van.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:49:37

@hannamontanna: igen, tehát attinak bejött az, h peti esett ki előbb, mint ő. ennyi? valóban, leborulok lábai előtt, ilyen nagy taktikust még nem látott a világ!

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:50:17

@MagasMacska: attila egy dolog miatt van bent. h a többiek azt hiszik, h erős. ez meg tényleg hatalmas taktika.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:51:03

és sok ész is kell hozzá! félreértések elkerülése érdekében: engem csak az zavar, h attit istennek kiáltjátok ki, meg okosnak, közben meg buta, mint a tök.

hannamontanna 2012.02.14. 12:51:16

@liberaliskonzervativ: Na mondom..addig kavirnyált míg kedve szerint Peti tényleg kiesett. Nem konkrétan ezért tett, de úgy alakította. Akkor Peti mellett állt, ezért Kingát szavazták vissza. ..gondolom. Nem látok a fejébe. Szerencsére?..:-)))

mézescsók 2012.02.14. 12:53:28

@MagasMacska: @hannamontanna: Őszintén érdekelne, hogy véleményetek szerint hogyan kellett volna viselkednie Seherezádénak egy olyan üvöltözős, nagyarcú, hisztis, stb. nővel szemben, mint Kinga, hogy elnyerje a tetszéseteket? Ne mondjátok, hogy nem Kinga kezdte az egész párbajjal kapcsolatos személyeskedést, mert nem igaz. Nézzétek vissza, ha kibírjátok.
Ja, és ha az lenne a válaszotok, hogy eleve nem választhatott volna olyan magatartást, ami tetszett volna nektek, akkor ne fáradjatok, mert ez is válasz.

hannamontanna 2012.02.14. 12:54:44

@liberaliskonzervativ: Amúgy nem istenítem, nem borulok a lába elé, csak nézek egy műsort, ami a maga nemében szórakoztat, és én is próbálok kombinálni. Nem mintha nem lenne jobb dolgom...:-)))

MagasMacska 2012.02.14. 12:55:37

@hannamontanna: Nem bagyok meggyőződve arról, hogy ez nem egy igen ügyes húzás. Kinga kiosztotta rá az udvari bolond szerepét, Fecó pedig rájött, hogy ez remek. Ha "titokban" Szandikának bevallja, hogy ő buta, a kérdéseket sem érti, akkor összes reakciója mindjárt nem gerinctelenség, hanem "szegény, buta de szerethető kis Fecó". És ennek árnyékában - tényleg, mint az udvari bolond - bármit kimondhat, ha nem jól sül el, hát szegény megint nem jól értette a dolgot.

gonoszkiralylany 2012.02.14. 12:56:11

@shimizu: leginkább sajnálom szegényt, mert annyira nem reálisan látja önmagát, hogy az ijesztő. az ámokfutásai borzasztóak. viszont amikor jóban vannak Attilával, az érdekes, szívesebben nézem őket együtt mint akármelyik "párt" eddig, még akkoris ha mindkét oldalról taktika, talán mert intelligensebbek. Vera nagyon jól játszik, és ezt bírom benne, pedig amúgy maga a nő hihetetlenül ellenszenves.

hannamontanna 2012.02.14. 12:57:45

@mézescsók: Seherezádé pont megfelelően viselkedett. Csak nem értettem, mit mondott mutogatás közben....:-))))üvöltözött, hisztizett, és nagy arca is volt azt hiszem, mert azt hitte, hogy járt Gergővel, és jogai voltak rá, pedig szerintem nem. De nekem tetszett amit csinált.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:57:46

akkor összegeznék. attila a legfaszább, legokosabb, stb stb játékos, mert kiejtett eg darab embert, petit. ehhez csak gratulálni lehet, nem is kérdés.

_most_ 2012.02.14. 12:58:35

@liberaliskonzervativ: Attilát ezután a Kingás párbaj után már nem tartják olyan erősnek. Hisz eddig mindenki kiesett mellőle, meg ügye Petiről is azt hitték, hogy erős, de kiderült, hogy egy gyenge Kinga ellen esett ki. Szóval, szerintem Attila most menni fog párbajozni, így vagy úgy.

egyemakisszíved 2012.02.14. 12:58:36

@liberaliskonzervativ: Hali, kálmán olga! Lucifernek melyik húzása jött be Az ember tragédiájában? Mégis nézzük és szeretjük. Mármint Lucifert, ha jó színész játssza, jó rendezésben. De ez itt commedia dell'arte, ahol a közönség bekiabál, és összezavarja a taktikai szálakat.

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 12:58:49

ja, és nemcsak a szerencsének köszönheti, h még bent van. hisz kiejtette petit!!

hannamontanna 2012.02.14. 12:59:28

@MagasMacska: Meglepődnék, ha Fecó ilyen fifikás lenne....

jog-ász 2012.02.14. 13:00:09

egyébként a müsor első részében amikor az állást megmutatták fantomképpel, lilu elárulta magát, és azt mondta hogy kingának ez volt az utolsó napja..az öfiben az egyik kisfilm felkonferálásakor

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 13:00:43

@egyemakisszíved: izé...ha verusnak 3szor sikerült olyasvalakit kivinni, akivel szemben visszajött - mer átgondolta mondjuk -, akkor a nagy és okos ati nem tudta volna úgy mozgatni a szálakat, hogy amit kitalál, az úgy is legyen? a nézőktől függően is?

MagasMacska 2012.02.14. 13:00:46

@mézescsók: Páldául azt, amit Vera szokott. És amit ő is használt korábban Gergő ellen, Tüntetően nyugodt, kedvesen közönségre kimosolygó "hát Kinga ilyen, most mit lehet csinálni" taktikát. Egekbe emeltem volna. Kinga meg két perc alatt belezavarodott volna, és kirohan a stúdióból.

genevieve 2012.02.14. 13:01:03

@egyemakisszíved:

egyem a kis szíved, te milyen kis naív vagy:-DDD

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 13:02:52

@MagasMacska: amúgy sehernek valaki mondta, h legyen állat. de h ki, arra már nem emlékszem, sanszos h vera tüzelte fel, ki más.

MagasMacska 2012.02.14. 13:03:19

@egyemakisszíved: Be kell vallanom, Lucifert szeretem, nézni a legjobban. Ha jó színész játssza. De Lucifer és Atti... no azért ...

MagasMacska 2012.02.14. 13:06:25

@liberaliskonzervativ: Vera átgondolta, mert neki vissza kellett jönnie. Attinak az volt a lényeg, hogy valaki kint maradjon. Ha Vera, az nagyon jó, ha a másik, hát azért az sem rossz. Neki az volt a lényeg, hogy ne kapjon még jelet sem, nemhogy kendőt, és azt mindig el is érte. Mindíg elérte - rábeszéléssel, összeugratással, bármivel -, hogy valaki más legyen az aktuális közellenség.

MagasMacska 2012.02.14. 13:07:18

@liberaliskonzervativ: Valószínűleg. Sehere már egy Vera II.

shimizu 2012.02.14. 13:07:21

@gonoszkiralylany: nálam ő a tipikus példa arra, amikor valakit a nélkül gyűlölsz zsigerből, h egy szót is váltottál volna vele. Nem tudom, volt-e már veled ilyen, de mikor a beszavazója volt, nálam akkor felment a pumpa. Annyira ellenszenves (és veszélyes), h a tévén keresztül váltott ki belőlem olyan utálatot, amit még soha senki iránt nem éreztem.
Azt sem tartom kizártnak, h skizofrén a csaj, de hogy nem tiszta, az 10000000% Ha viszont mindkét arca jól kordában tartott taktika, akkor megemelem a kalapom, mert tökös, h bevállalt egy ilyen veszélyes szerepet. Viszont nem is értem, mert nem gondolhatja, h így nyerhet...

Tjuca 2012.02.14. 13:14:14

@egyemakisszíved: felvállalják. attól, mert attila meg peti rájuk akarták húzni, hogy csak ülnek, mint a tök, oh pardon tuja, az úgy is van?
nem tudom emlékszel-e volt erről szó, amikor nekimentek veron, peti, atti csabinak, hogy akkor most mi is van. próbálták bevinni a málnásba, de nem sikerült. valami olyasmit próbált mondani, hogy attól, mert máshogy jászik, az nem feltétlenül jó, csak más, és attól mert nem "nagyszínpad", mint attila, még nem ül, mint a sült hal. csak éppen kommunkációban annyira nem volt erős, de aki értette, az értette. (többek között ők is, mert annyira nem sikerült belebeszélni, amit akartak. :-P)
nyilván a játék lényege, hogy mindenki magát hozza nyerő helyzetbe, és sok választási lehetőség van. ez a jó-rossz kategorizálás is egy jó ötlet volt attiéktól, csak éppen nem jött be. többször erőlködtek a tiszta szíves dumával, de egyszer sem jött be. :-D

a másik része a kérdésnek a stílus. stíluson meg kár vitázni, mert kinek ez, kinek az jön be. :-P

gonoszkiralylany 2012.02.14. 13:14:16

@shimizu: igen, nekem is ilyen volt, a beszavazóját nem láttam, de nekem is alapból borzasztó ellenszenves. ennek ellenére valamit nagyon jól csinál, a legutolsó párbajt kivéve én minden alkalommal egyetértettem azzal h neki kell visszamennie, pedig utálom (és az utolsónál sem Eszternek szurkoltam, csak inkább nem tudtam dönteni, melyik a rosszabb :D)

szerintem Vera elég okos és fifikás ahhoz, hogy szándékosak legyenek a szerepei. viszont abban biztos vagyok, h a pornós cuccról azt hiszi hogy titok maradt, és így nem tudja ő sem, de emiatt nem nyerhet.

Tjuca 2012.02.14. 13:17:13

@hannamontanna: ez is lehet szerep. én is mondhatom magamról, hogy hülye vagyok. aztán vagy az vagyok vagy nem. :-P

az én rózsám vasutas 2012.02.14. 13:18:49

Sehi 4 Álamfő! Ezen az egy mondaton lovagolsz vagy tudsz mást is mondani?

más fontos észrevétel

Csúnya dolog úgy Arénába menni, hogy csak Atilka meg ne szerezze a védettséget. Rábaszott a nagy 4es és ez így is van rendjén. A felpörgetett műsor várható eseményei holnap:
21.00 Sehi kiválasztása
21.30 Fecó kihívása
22.00 Párbaj
23.00 Belevaló Olival. Vendégei Fecó, Fecóné, ifj.Fecó és Kevinke.

Tjuca 2012.02.14. 13:20:00

@liberaliskonzervativ: ööö. nem. azért, mert neki áll legjobbrább az orra. :-PPP

genevieve 2012.02.14. 13:21:48

@Tjuca: már kezdtem aggódni...az utóbbi napokban nem láttunk...

remélem minden rendben:-)

Tjuca 2012.02.14. 13:22:23

@mézescsók: petivel nem ordított kinga, mert csak magát alázta volna. hm. válasz a kérdésedre? :-)

genevieve 2012.02.14. 13:22:50

tudja valaki mikor kezdődik ÉH2?
asszem itt az ideje, hogy ott is kommenteljek:-))

Tjuca 2012.02.14. 13:22:58

@genevieve: jaja, csak van sok dolog. élek, pörgök. ma nyugi van.

genevieve 2012.02.14. 13:28:57

@Tjuca: te egy igazi valóvilág kihívásban élsz minden nap:-)

Tjuca 2012.02.14. 13:30:47

@genevieve: mondom ezt úgy, hogy idő hiányában minden 2. videót hallgattam meg mostanában... :-D
na megyek dógomra. :-D

foxglove (törölt) 2012.02.14. 13:33:27

@genevieve: nem tudom pontosan, de nagyon örülök, hogy ezt írtad!:))) az előzőnél is próbáltalak rábeszélni:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 13:35:12

@Binbir gece: oké, de ki az a kevinke?:O

@pushpang: igen, az rémlik:D Nálam a folytonos főzés miatt lett Vera Veranella:P Meg olyan jól hangzik, amúgy is csak mindenki bántja őt:D

csicserierika 2012.02.14. 13:36:10

@egyemakisszíved: hát egyem meg a kis szíved, hol bujkáltál eddig ?
Minden szavaddal egyetértek :)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 13:38:20

@genevieve: comment.blog.hu/2012/02/14/ket_uj_eden_szereplot_mar_bemutatott_a_viasat

itt lehet ráhangolódni. a két csaj közül a zsiráfos a szimpatikusabb nekem:)

MagasMacska 2012.02.14. 13:43:16

@Tjuca: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Kevinke Fecó egyik pici fiacskája. Valószínűleg a kisebbik. A nagyobb, mintha szintén Fecó lenne. Ha apja jó ember akar lenni, akkor Kevinkéért sóhajtozik. Mert az milyen megható, hogy ő itt döglik azért, hogy a gyerekeinek jó legyen.

genevieve 2012.02.14. 13:45:04

@foxglove: hát most megleptél:-)))

ritka öröm, hogy valaki örül a nekem:-)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 13:47:27

@genevieve: de miért? én mindig szívesen olvasom, amit írsz, még ha nem is mindenben értünk egyet. de nagyobb százalékban értünk egyet, mint nem.

genevieve 2012.02.14. 13:48:16

@foxglove: aha, ezt a zsiráfos csaj tegnap pont láttam vacsifőzés közben:-)

hát nem is tudom a táncikálás közben a kezemen van a kistáskám eléggé ütős volt:-) de amúgy egészen normális volt:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 13:51:00

@foxglove: várjál mán''', még az is lehet, h kivetkezik magából:D:D:D:D És a másik lesz a szende szűz:D

@MagasMacska: köszönöm, már ezt is tudom, boldog vagyok:D

genevieve 2012.02.14. 13:56:02

@foxglove: ez itt azért elég szokatlan hozzáállás:-)
respektálni a másik személyét akkor is, ha nem értesz vele egyet:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 13:58:46

@foxglove: a limuzinos csajból nézem ki a több rafinériát, jobb esélyeket látok ott, ámbár, ha nem akar pasit magának, lehet, h túl hideg lesz, oszt nem lesz párja:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 13:59:44

@Tjuca: én is szolidaritásból ugyanezzel szenvedek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:02:25

@Binbir gece: jó forgatókönyv, tetszik! De jobb lenne, ha Oli helyett Anikó lenne a műsorvezető, de csak azért, mert szájjal biztos jobban dolgozik, mint Olivér. És az ilyesmi bejön Fecónak.

/méghogy Kevinke.. :D/

kozi001 2012.02.14. 14:05:32

@pushpang:
Sőt nem is fingik annyit!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 14:05:38

@pushpang: kezdek arra hajlani hogy megnyerheti Fecó is - megnézted amit tegnap mondtam? volt-e olyan áthallásod Ati monológjában?

shimizu 2012.02.14. 14:06:18

@gonoszkiralylany: ááá na ez még egy dolog, amit nem bírok felfogni: hogyhogy elhitte, h nem fog kiderülni a természetfilmje? ez annyira hihetetlen, hogy az már vicc! Minden esetre nagyon reménykedem benne, hogy mikor kijön végleg a villából, akkor ott a stúdióban bejátszanak neki részleteket a filmjéből és láthatom a reakcióját....
De szép álom....kár, h a retekklub az ilyen mértékű gonoszságot nem vállalná fel T_T
Pedig a májam hogy örülne neki XD lehet, még a végén meg is sajnálnám a csajt XDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:06:34

Még mindig nem tudni, ki nyerte a védettséget? A múltkor pl. Fecónak esélye se volt, hiszen gondolkodni kellett.
Most meg az előzetesben, mintha valami trapézfüggést vagy keresztrefeszítést csináltak volna.. vagymi. Akkor viszont biztos Csaba nyerte. Vagy Seri.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:08:38

@kozi001: dehogynem, csak ő suttyomban. Mit gondolsz, miért ül mindig olyan kicsit félretartásos pózba merevedve?! :D

@jadebulgari: sajnos még nem néztem meg, de majd visszakeresem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:10:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ugyan... Olit mióta tartja vissza egy élő adás attól, hogy megtegye?
Asszem a tegnapi(?) belevalóban vagy ő, vagy Gombár fingott egyet Kinga mellett, ha jól emlékszem.

genevieve 2012.02.14. 14:10:55

@foxglove: nah, megnéztem a szőke csajszi nem bejövős:-)

pedig egy csomószor bemutatja azt az ördövillás cuccot:-) (mint csabi:)))

kozi001 2012.02.14. 14:12:36

@pushpang:
:) Remek! Ez a misztikum is megoldva!

Már csak azt kéne megtudni h ki lett lila! Mert Fecót meg Verát is hallottam!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:13:24

@pushpang: akkor csendben maradok, én nem néztem ki ilyet senkiből, de már......:D

Jó lesz már az az Éden Hotel:D

@genevieve: miért nem tetszik?

lac64 2012.02.14. 14:14:48

@liberaliskonzervativ: Nem tudom mennyire volt tudatos, de az szép volt, ahogy Attila ráküldte Gergőre Verát.

genevieve 2012.02.14. 14:17:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem tudnám megfogalmazni, igy első ránézésre nem szimpi...mármint a másikhoz képest...de ez nem jelenti azt, hogy később nem válhatna akár kedvencé:-)

genevieve 2012.02.14. 14:17:51

@lac64: szerintem az tudatos volt:-)

az más kérdés, hogy szerintem vera magától is gergőt választotta volna:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:18:09

@genevieve: jogos, jogos:D Mondom, itt mindenki a szép arcát mutatja:D:D:D:D

genevieve 2012.02.14. 14:21:47

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet azért is mert alapvetően nem vonz az ha valaki nagyon tolja magát előre...igen én a visszafogott embereket kedvelem:-)

jobban érzem magam olyanok társaságában aki intelligensek, olvasottak, finomabb a humoruk...mint akik harsányak és a fingós vicceken és a másik kárán/fájdalmán derülnek.... mondhatni én is egy tuja vagyok:-))

genevieve 2012.02.14. 14:22:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: egyébként az a mondata volt a meghatározó, hogy ha ő valahova belép, ott mindig történik valami....:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:25:31

@genevieve: én is:), de az ilyen játékban, műsorban, lehet, h ez lesz a jobb...Szandrával pl nem jönnék ki, ellenben a műsorban ő volt a kedvencem:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 14:28:42

@Horizont: szerintem ez csak duma volt hogy beleszeretett a lelkébe

genevieve 2012.02.14. 14:29:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet taktikát váltok és megpróbálok a legellenszenvesebb, leggecibb (elnézést:-) embernek drukkolni:-)

genevieve 2012.02.14. 14:31:12

@jadebulgari: na most alapesetben az az ember akinek "beleszeretsz" a lelkébe az a barát
akinek a testébe+lelkébe: az a szerelem
akinek a testébe: az az egyéjszakás kaland

csak ati nem barát akart lenni és ezt nem tudta elfogadni..
mondjuk szandival ő is pont ezt tette...

foxglove (törölt) 2012.02.14. 14:34:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az első adásban szerintem most a fiúk választanak maguknak párt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:35:06

@genevieve: jó, az sztem, első nap ki fog derülni a kezdőkből:)

nosce 2012.02.14. 14:37:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"Jó lesz már az az Éden Hotel:D"

azt se fogod nézni ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:39:58

@foxglove: ohhhhh, ne már, azt nem úgy illik:D

@nosce: még meg sem jössz, és már belém kötsz?:D De, azt nézni fogom, az jobb, mint a VV:D

Te is fogod nézni?:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 14:40:40

@genevieve: igen, de ha vkinek beleszeretek a lelkébe akkor nagyobb eséllyel fogadom el a külsejét és tisztelem, mintha tetszik a külseje belül meg gáz,
Kinga viszont láthatóan undorodott Atitól még barátságból sem fogta meg a kezét szívesen, szal sztem kamuzott neki hogy Atika lelkét felrázza
szerintem

nosce 2012.02.14. 14:45:35

@Binbir gece:
"21.30 Fecó kihívása
22.00 Párbaj
23.00 Belevaló Olival. Vendégei Fecó, Fecóné, ifj.Fecó és Kevinke."

ajajjjajjjjj, Binbir ha ezt mondod tutira nem Feco fog kiesni bazky :)

szélfúttahaj 2012.02.14. 14:47:26

@Horizont: Pont ezt nem értem, de nagyon!Hogy lehet egy gonosz lélekbe beleszeretni?

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 14:48:09

@szabbasz: máshogy mondom: egy négy hozzászólásos nick véleményét, amit kommentben fejt ki, pont leszarom.

mézescsók 2012.02.14. 14:50:15

@hannamontanna: Értelek. Gergővel a szó hétköznapi értelmében valóban nem jártak, de valamilyen módon mégis összetartoztak, arról már nem is beszélve, hogy ezt a dolgot nem S. kezdeményezte. (A párbajon is bevágták, hogy hogyan kezdődött.)
@MagasMacska: Téged is értelek, bár nem értek egyet veled. Kinga annyira személyes sértésnek vette, hogy S. kihívta, hogy vele szemben egy mosolygós taktika szerintem nem jött volna be. K. hisztijét végig nem értettem, hiszen benne volt a pakliban, hogy S. kihívja, mint ahogy fordítva Ő is megtette volna. Talán. A másik: a fantomképekből nem tudhatta az állást. Ha S. abból indult ki, hogy nem sok sms-t kapott, hogy a közönségszavazásokon gyakran K. nyert, hogy olyan támogatókat tudhatott maga mögött, mint A., Cs. és F., akkor logikusan gondolhatta azt, hogy ehhez a párbajhoz nem lesz elég egy mosoly.
@Tjuca: Válasznak válasz éppen, de Petivel szerintem azért nem ordítozott, mert egyrészt tudta, hogy Petivel intellektus tekintetében egy napon nem említhető és a pasas símán kiröhögte volna, másrészt mert ezt a párbajt nem Ő kezdeményezte, harmadrészt azért, mert a hiúságában jobban sértette a kiesés. Na, nemá, hogy egy Seherezádé ellen essen ki a kis királylány? Szerintem ezen parázott végig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 14:52:56

@nosce: még nem tudjuk:) Elvileg március, aztán ki tudja:)

@jadebulgari: mi már tavaly is tettük:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:54:16

@kozi001: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát, pedig a természet nagy úr és aminek jönnie kell, az jön is. :)
Na, de hagyjuk is abba ezt a témát, mert még a végén ránk fogják, hogy molto unintelligens bunkók vagyunk, amiért ilyen dolgokról beszélgetünk és még nevetünk is rajta. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 14:56:14

Ha valaki egy éjszakait dobna meghallgatnám Tordast horkolni :)

csicserierika 2012.02.14. 14:56:22

Hajni ! Beleszerettem a lelkedbe :)
Ha Kingu végig ilyen laza lett volna, mint utolsó este a káposztás fazék fölött, én is adtam volna neki még egy esélyt. Itt voltak többen fanyalgók, de sztem cuki volt.
Attila jelmeze már főpróba volt az A. Kingut keres monstre műsorfolyamhoz :)
Ma megajándékoztam magam újfent egy poharas pink vattacukorral, Kingu kiesésének méltó ünneplésére .

Hurri Kán 2012.02.14. 14:58:26

Ennyire ráértek? De jó nektek. :D

mézescsók 2012.02.14. 14:58:53

@jadebulgari: Szerintem kamu volt a levél és jól kitervelt dolog. Az egyik az, hogy Csabától búcsúzik el, amiről nyilván tudta, hogy Attilának hogy fog esni, majd titoklevélként Attilának vall szerelmet, mert mi az, hogy beleszerettem a lelkedbe, ha nem vallomás. Ha azt írta volna, hogy piszok jó pasi vagy Attikám, elolvadok a kockahasadtól, már a bicepszed láttán beindultak a hormonjaim, stb., az minden lett volna csak nem vallomás. Eztán ezzel a két gesztussal egyben biztosította is, hogy ez a két idióta a műsor hátralévő részében sóhajtozzon utána. Űgyes különben.
(Amitől mindig röhögnöm kell, az a titoklevél, amit csak kb. másfél millió ember hallgat végig.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 14:59:20

@szélfúttahaj: könnyen... aztán az ilyenekkel van tele a válóperes bíróság. Vagy a bűnügyi híradás.

De Kingának is bevallottan a "rosszfiúk" tetszenek; kigyúrt, kopasz, tetkós állatok, nagy Bömcsivel meg Merdzsóval lehetőleg. És akárhogy is nézzük, az ilyen típusok ritkán szoktak az egyetemi könyvtárban dolgozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 15:00:23

@jadebulgari: mert csak most jöttél elő a barlangból, gondolom:):)

@pushpang: hát, azért vagyunk emberek, NE jöjjön mindenképpen, és szerintem nem is vicces :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 15:00:37

@csicserierika: Vattacukor?! Bakker.. Már gyerek koromban is kiakadtam, ha olyat akartak venni nekem a vásárban. Hogy lehet azt megenni?! :D

Hurri Kán 2012.02.14. 15:00:50

@jadebulgari:
Nem menekültök, este jövök. :)

Addig mindenki mossa meg a testét. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 15:01:09

@mézescsók: Kamu szerintem is :) tud pasikat manipulálni a hisztérika ez tény. De hogy Ati az észlény ezt benyalta ez nekem érdekes. Mindenesetre megreccsent. Hogy a lelkébe? és tényleg? és hogyhogy? és á ő ű á ő..... Kamu. :)

Hurri Kán 2012.02.14. 15:06:47

@jadebulgari:
Lesz. Minden lesz. Narancsos kacsa, színes italok, külföldi zeneszámok. :)

Hurri Kán 2012.02.14. 15:09:28

@jadebulgari:
Hmmmm... :DDDD
NA mentem dógozni. Jó mogyik legyetek. :)

nosce 2012.02.14. 15:09:45

@Horizont:
"Kinga és Attila kapcsolata? Nagyon érdekes. Az én véleményem szerint volt valami azonos hullámhossz közöttük, csak Attilának soha nem volt ilyen jó kinézetű nője (még az elején jó nő volt:D)Kingának pedig külsőleg nem jött be, a kinti világban el is ment volna egy ilyen pasi mellett, a királylány. "

Sztem a villában egyértelműen Atti volt és amíg bent lesz marad az alfahínm, mert az azt jelenti h ő a domináns és ebbe szeretett bele Kingunelle pozíció érzékeny lelke :).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 15:11:34

@pushpang: dehogy mondtál, csak jeleztem MINDENKI FELÉ, h szerintem, nem vicces, nehogy bunkónak nézzenek már:D

@jadebulgari: üdvözlünk a civilizációban:P Jó érzés itt lenni?:)

nosce 2012.02.14. 15:17:46

@gyvy:
"Narancsos kacsa, színes italok, "

az milyen lesz? Mato süti a kacsát ? És a szines italokkal se vagyok nagyon kibékülve :)

Tjuca 2012.02.14. 15:21:02

@mézescsók: szerintem ez jóval egyszerűbb. nem vagyok pszichológus, de láttam már hisztit. :-)
nézz meg egy gyereket, 2 másodperc alatt vágja, hogy kivel mit engedhet meg, kivel érdemes hisztizni. ha sheri úgy viselkedik, mint péter, akkor nincs hiszti. ezzel egy pillanatra nem tüntetem fel jobb színben kingát, csak ahhoz az ordenáré párbaj produkcióhoz két ember kellett. :-) sheri performanszára sem találok szavakat. :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 15:21:22

@jadebulgari: ilyen ez a Mai Magyarország:) És képzeld, meg tudsz élni havi 47000 ftból:)

@nosce: szívcsics:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 15:22:20

@nosce: hát én se. Azóta, hogy egyszer régen, gyanútlanul meghúztam a spájzban egy rumosüveget, amiben anyám valami hasonló színű varrógépolajat tartott...

szélfúttahaj 2012.02.14. 15:23:44

@Binbir gece: Remélem, ez csak tipp, mert ma Valentin nap van és ez kissé beárnyékolná.

mézescsók 2012.02.14. 15:31:25

@jadebulgari: Én a megreccsenésben sem hiszek. Ha Attila értelmes, akkor ugyanis nem nyalhatta be.
Hogy A. lenne az alfahím? Hát, nem tudom, nekünk ezerrel nyomják Attila minden rezdülését, de ezt Ők nem tudhatják. Azt viszont tudhatják, hogy Attilának hány terve nem jött be.
@Tjuca: "...ha Seri úgy viselkedik, mint Péter...". Hát ez az, nem Péter. És persze, hogy ketten kellettek hozzá. Egyébként én az előzmények ismeretében nem lepődtem meg S. performanszán, hanem vártam.

nosce 2012.02.14. 15:34:11

@pushpang:
az íze gondolom büntetett :)

genevieve 2012.02.14. 15:39:28

@mézescsók: csabi azt mondta kingának, higgadjon le, legyen nagyvonalu és gáláns.....mint peti

erre kinga: de éééén nem vagyok peti
erre csaba: ez igaz (sóhaj), akkor legyél olyan amilyen vagy..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 15:47:24

@genevieve: Zsöni, nekem ez nem megy: béküljünk ki.
Valentin nap is van, meg minden.
Ha valami olyat mondtam bármikor is, ami... elnézést.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 15:49:56

@nosce: iszonyú volt. :D

(később kiderült, hogy apám is meghúzta, nem is mert rágyújtani aznap :D)

genevieve 2012.02.14. 15:51:34

@pushpang: semmi gond, nem voltunk haragban:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 15:54:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne menjünk bele a politikába :D az már cshunya lenne
@mézescsók: azért Ati hiúságát is legyezgeti a dolog szerintem, mindenkiét legyezgetné, kérdés mennyire hamar tér észhez h. kamu volt mert ha ezen megreccsen hogy óhaszebbfijúlehetnék akko' enyém lehetett volna a hisztiskanca, még mélyebbre zuhan, innen még megnyerheti

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 15:55:33

@jadebulgari: jajjj, nem akarok én olyat, de tényleg:D Szimplán tájékoztatlak a szuper lehetőségeidről:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 15:58:09

Most akkor tudja vki, hogy hogy lesz a menetrend, ha 27-én lesz állítólag a vége?

/oké, tetszik Binbir verziója, de nem lehet, hogy egy kicsit elkapkodta a dolgot?/

szabbasz 2012.02.14. 15:58:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: És mikor nem szarod le pont, majd ha 1000 kommentem lesz? Na nem baj, lelked rajta...vagy mi...?

genevieve 2012.02.14. 16:01:06

@pushpang: 26-án lesz a döntő

most szerdán kiválasztás, aztán pénteken kihívás, vasárnap párbaj
aztán hétfőn? kiválasztás, szerdán(22)kihivás, pénteken (24) párbaj

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 16:02:32

@szabbasz: jól megragadtad a lényeget, persze baszogatni a másikat, az megy. az kurvára megy.
na az van, hogy már ennyit se kellett volna veled beszélgetni.
én vagyok itthon, tudod a dolgodat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:02:53

@pushpang: na, a port szerint:

1, holnap kiválasztás
2,vasárnap párbaj
3,kedden kiválasztás
4,pénteken párbaj
5, vasárnap: NAGY FINÁLÉ:D

@jadebulgari: köszi, foxitól kaptam:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 16:05:15

@genevieve: éértem. Hát, jól belehúznak.
De arra legalább jó lesz, hogy 1-2 napnál többet nem tudnak "helyezkedni" és taktikázni; hirtelen döntések, hirtelen győzelem, hirtelen halál.
Ebből adódóan viszont még inkább tele lesz feszültséggel a villa...

nosce 2012.02.14. 16:07:38

@pushpang:
a brandynek nézett vizeletminta se gyenge :)

Horizont 2012.02.14. 16:08:00

@genevieve: Nagyon jól írod! Miért lenne hazugság amit Kinga írt? Szerintem meg igenis van olyan,, hogy a lelkébe szeretünk bele valakinek. Csak más itt kint. És teljesen más bezárva ott.Szerintem annyi mindent írhatott volna mást, mi a fenéért hazudott volna?Akármilyen kinézetű Attila @nosce: igaza van ő az alfahím odabent.Hiába nézett ki jól Gergő (már akinek) se kisugárzás se ész, se semmi:)

nosce 2012.02.14. 16:08:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"köszi, foxitól kaptam:D"

akkor turkálóból van ? :)

Horizont 2012.02.14. 16:10:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Az eredeti verzió is így volt? Vagy oka van amiért így belehúznak?

genevieve 2012.02.14. 16:10:05

@pushpang: egyébként is kénytelenek gyorsan pörgetni, mert ilyen kevés embernél már napokig húzni teljesen uncsi lenne (lásd vv4)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:12:37

@nosce: igen, egyértelműen, nem mintha nem ajándék lett volna, de mindegy, őt kellene megkérdezni, mert ő tudhatja, h honnan szermányolta:D

Neked is kell valami a turkákóból?:D

@pushpang:

én is szívesen, de tényleg:D

genevieve 2012.02.14. 16:13:52

@Horizont: azért csak reménykedett benne, hogy visszamegy:-)

abban az esetben ez még egy mentőöv is lehetett volna neki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:14:30

@Horizont: szerintem a megaszar miatt is lehet, mert pl most is alaposan elverte őket, eredetileg valamikor márciusban lett volna vége...

Ellenben kezdődik az Éden Hotel is...

@jadebulgari: még ez is megeshet:D Előre csinálják az asszony mellét, h lehessen majd mit mutogatni?:D

genevieve 2012.02.14. 16:15:04

@jadebulgari: azt még el is viselném:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 16:16:52

@genevieve: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak egy megérzés mert olyan jól ellavírozott eddig most meg már ciki kivágni a szentembert a vége előtt hiszen sikersztori is lehet a népe szemében, aztán majd meglátjuk, amúgy nekem sem lenne ellenemre, sőt, kevésbé mint bármelyik másik bentmaradt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:18:50

@jadebulgari: nekem aztán mindegy:) Attól még HAJRÁ VERONELLA:D

Amúgy én jóságos vagyok, nyerhetek?:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 16:20:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Verát Veronellázod?
te is nyerhetsz :D nyertél egy pirospontot

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 16:20:51

@nosce: neked egy mosdókesztyűt túrkálunk majd :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:21:38

@jadebulgari: jaja...

Csak egy pirospontot? Én jóságosabb vagyok, mint Fecó, tudom, ő meg 50 millát kap??????:D:D:D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 16:22:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ha Vera jó útra tért volna még neki is odaadnám egye fene :)
Na de te nem költözködtél oda be fél évre távol a családtól héderelni :D

csicserierika 2012.02.14. 16:24:10

@pushpang: hát az volt a királynős partyn is :) Amúgy meg szeretem is :)
Amióta ilyen hideg van, állandóan mézet ennék pl. mint a macik, csak mostmár leállok, mert medve lesz belőlem :)

Horizont 2012.02.14. 16:24:39

@genevieve:
Ezt már nem tudjuk meg:(
Azért csíptem ahogy ledöbbent, és egy cseppet megzuhant:)))

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Hiába az üzlet az üzlet!
Kíváncsi leszek az Édenre:))

szélfúttahaj 2012.02.14. 16:26:16

@pushpang: Igen, köszi igazad van, kicsit elvakult vagyok, az ilyen lelkek és testek nem a zsánereim, nade én sem vagyok királylány!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.14. 16:27:45

@Horizont: én is, remélem, jó lesz, mint a legutóbbi!!!!:D

NA, további szép napot mindenkinek!!!!

genevieve 2012.02.14. 16:30:36

ilyen hidegben a legjobb dolog gasztroblogokat olvasni és aztán sütni-főzni és hamikázni:-DD

sandokan 2012.02.14. 16:32:52

vajon miért pont ez a vera monológ maradt ki az összefoglalóból? (2.18.30-nál kezdődik) biztosan nem azért, mert csabikáról beszélt, de akkor miért?

vera: én is be vagyok szarva, hogy igen, valószínűleg te nyered meg. és szar lenne elfogadni.
mert semmit nem tettél le az asztalra csabi. itt voltál, bent voltál, aranyos, kedves fiú vagy.
de itt bent semelyikünk nem egy gonosz ember és amíg én végig küzdöttem ezt a játékot vagy az attila és …… fecó, seri, te közben végig ülted.

nosce 2012.02.14. 16:41:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"szerintem a megaszar miatt is lehet, mert pl most is alaposan elverte őket, eredetileg valamikor márciusban lett volna vége..."

ki vert el kit ? :)

sandokan 2012.02.14. 16:41:38

persze, de ez még a párbaj utáni este, éjszaka történt. a négy másik adásba került, őt valamiért kihagyták.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=86Zc-R--uaQ

fran7 2012.02.14. 16:42:45

@sandokan: Verának igaza van ebben. De, ilyen az élet. Ilyen a való világ.

sandokan 2012.02.14. 16:49:36

@fran7: persze, hogy igaza van, ezért is furcsa, hogy kihagyták az összefoglalóból, míg seri és fecó a semmivel bent maradt. elvégre mindent a királyfiért és a koronáért.

Müszélia 2012.02.14. 16:53:41

@sandokan: és vera mit tett le az asztalra? provokált, kötekedett, undok volt, hányingert keltett - erre olyan büszke? most csak az a kérdés, hiányzik-e egy kereke, vagy több van a kelleténél.

fran7 2012.02.14. 16:54:23

@sandokan: Mi ketten másképp értékeljük Csabát, de azért nekem is akinek szimpatikus Csaba viselkedése, nagy kérdés miképp is tudott bent maradni. Jól taktikázott? Igen. Neki voltak a legstabilabb baráti kapcsolatai? Igen. De mindezt nem érzem elegendő válasznak, mert van ebben valami megfoghatatlan.

Müszélia 2012.02.14. 16:56:50

@mézescsók: szép kis alfahím, gatyában fürdik, szemérmes, mint a nagymamám volt.

Müszélia 2012.02.14. 16:59:57

@csicserierika: attila jelmeze, DDD. nekem is rögtön ez ugrott be. hát ha bevállalja ezt a műsort, akkor örökre elásta magát, még artúrbandi is megszökik tőle.

Müszélia 2012.02.14. 17:01:43

szeretnék egy olyan vv-t, amiben nem szerepel pszichopata. ezeket a szerencsétleneket inkább gyógyítani kellene.

csicserierika 2012.02.14. 17:06:15

@Müszélia: reménykedjünk :)
De nem, mert kizárt, hogy részt vegyen hasonlóban, viszont az a három hét tömény röhögés Alekoszon itt a blogon :)

csicserierika 2012.02.14. 17:08:43

@Müszélia: valahova helyezz el a egy volt szócskát, mert így nem túl értelmes, amit írtam :)

sandokan 2012.02.14. 17:08:53

@Müszélia: de most nem vera a téma, nem őt kell véleményezni, hanem amit mondott. tetszik vagy sem, abban a kérdésben, hogy ki érdemli meg a fődíjat az attila, vera páros jóval előrébb helyezkedik el.

azt nem mondod komolyan, hogy már az is baj, ha valaki nem mutatja meg a bránert a világnak. vagy csak megint rúgni kellett egyet attilába?

Tjuca 2012.02.14. 17:14:50

@sandokan: aha, mert, ha ő mondja, az úgy is van. :-)

2,20-nál attila két ujjal két orrlukban turkál... szép.

sandokan 2012.02.14. 17:18:54

@fran7: mert a valóságot nem ismerjük. azt tudjuk, hogy van forgatókönyv, de azt nem, hogy mennyire van irányítva pl a jelrakás, a kiválasztás, meg a párbaj.

mondok egy példát, amikor csabika egy újabb mérföldes igazságot oszt meg velünk, a maga húszonvalahány évével és rengeteg tapasztalatával, de olyat, amitől még a szentek is sírni kezdenek, na, akkor attila egyre többször mondja, inkább csak részegen, hogy ehhez már nem asszisztál.

csicserierika 2012.02.14. 17:20:25

@Tjuca: a kérdés, hogy megette -e ? :)

csicserierika 2012.02.14. 17:24:13

@sandokan: és milyen plasztikusan tudja magát kifejezni, krokodil, meg antilop pf.., talán gnú :)

Tjuca 2012.02.14. 17:24:29

@csicserierika: vagy a hajára kente... :-D rosszul tekertem, és itt kapcsoltam meg. visszatekertem erre verából ömlik az írígység. bocs, nem hallgattam végig. még nem is nyert senki, de már

hát nem örülnék neki, mert nem csináltaál semmit. és te kedves vera? és te kedves attila? mi az a valami?

Ancilla 2012.02.14. 17:27:41

@sandokan: Engem ez a "nem csinált semmit" szlogen most már nagyon idegesít.
Mit kellett volna Csabának csinálni?

Valaki legyen szíves válaszoljon rá legalább három példát felsorolva. De nem lehetnek benne olyan idegesítő és - szerintem egyáltalán nem érdekes - dolgok, mint veszekedés, intrikálás, pletykálkodás, a másik ember rágalmazása, becsapása, kigúnyolása, oltogatása, trágárkodás,hazudozás, ordibálás. Mert ezeket normális érzelemvilágú ember nem szereti sem nézni, sem hallgatni.

Csaba minden olyan helyzetben, amelyben tényleg küzdeni kellett (játékok, aréna, boxgála, táncverseny, színházasdi, egyperces játékok, Kinga párbakjai stb. a maximumot nyújtotta.

Tényleg várom a felvilágosítást, mi hiányzott még (konkrétan).

Tjuca 2012.02.14. 17:29:53

@csicserierika: gnú ööö az az ő beceneve. szájában egy gnúval, hát lenne mit magyaráznia utána. :-P bár gnúnak indult, de elharapta, és utána lett antilop. (már így is röhögtem, hogy lehet ennyire "hülye")

csicserierika 2012.02.14. 17:36:29

@Tjuca: ráhibáztam ? Erről nem is tudtam :)

jooasszony 2012.02.14. 17:39:19

@fran7: még az is lehet, hogy a vvnézők nagy táboránal elege van az agyatlan kreténekből, a divatos "cool csávókból",a taktikusan ügyeskedőkből, a rafkós figurákból, a megélhetési bombázókból... egyszerűen egy normális, okos "szomszéd fiú" fazont szeretnének győztes pozícióban látni.

Tjuca 2012.02.14. 17:39:39

@csicserierika: még a játék elején mondta. meg ott valamelyik nagyon okos nem tudta az állatokat, pl. mongúz. de már nem rémlik ki nem ismerte a gnút meg a mongúzt sem, tán melinda.

Tjuca 2012.02.14. 17:40:29

@jooasszony: á az nem lehet. :-P tudod, csak megsajnálják a nézők azt a szerencsétlent... :-DDD

kamarti 2012.02.14. 17:42:57

@fran7: sztem Verát és Attilát az zavarja leginkább Csabiban, hogy nem tudták bevonni a játékaikba - ami szerintük, és sok néző szerint is - egyenlő a Játékkal (vö: a játék megélésével :)), vagy donquijotésan: a küzdelemmel...:)
ez sztem Csaba részéről nem taktika, hanem stratégiai döntés volt. Magának szabott kereteket és határokat, és ami azon túl volt, abba (sztem elsősorban a saját védelmében-érdekében) nem ment bele, gondolom úgy volt vele, hogy sem bent, sem majd kint nem óhajtja szembeköpni magát. Erre persze lehet azt mondani, hogy csak ült, és nem küzdött - ami abból a szempontból igaz is, hogy ő leginkább az arénában és a párbajokon kívánta legyőzni a többieket (ahol igazán számít, ugye), a fennmaradó időben (amikor a többi egymást ölte, ebben az olvasatban csinálta a műsort, és ezzel párhuzamosan fecsérelte az energiáját) el volt foglalva azzal, hogy magát legyőzze (pl. hogy megszokja a kinti életétől merőben eltérő benti életet, a nőhiányt, és hogy elviselje a többi bent lakót, meg a basztatást, és a társaság hiányát stb.), amivel a többiek (ld. pl. Kingunella én hp vagyok és az is maradok alapállását) nem igen foglalkoztak. Közben persze volt ideje és agya arra is, hogy figyelje a benti viszonyokat, kisakkozza, hogy mikor esélyes a kiválasztásra és megtalálja a megfelelő párbajellenfelet. Eddig bejött.

Lehet, hogy ez a nézőt nem annyira szórakoztatja - de ha elfogadjuk, hogy mindenki úgy játszik, ahogy tud, és ahogy akar, akkor ez miért lenne rosszabb vagy elítélendőbb döntés/játékstílus, mint bármelyik másiké?
mert nem szórakoztatja annyira a nézőt? Egyrészt nem bohócnak ment be, hanem nyerni, másrészt igen vígan tujázott itt kommentelőtől bentlakón át műsorvezetőig mindenki.
vagy mert így majd nem érdemli meg, ha nyer? De mégis mennyivel volt ez kevésbé rizikós alapállás, mint a többié? Hiszen már az első adódó alkalommal megpróbálták kiszórni a többiek, nem tudhatta, hogy ez mennyire lesz nyerő stratégia. Mégis stabil maradt, gondolom, úgy volt vele, jut, ameddig jut, nem az élete múlik rajta - így aztán az a görcs sincs benne, ami Verában, nem rendíti meg, ha a VV4-ek nem rajongják kűrbe stb.
Vagy nagyobb manitu mindnél, és előre tudta, hogy biztos lesz bent valaki, aki ezért zsigerből gyűlölni fogja, ezzel naggyá teszi, és az ellenhatás miatt Alekosz után így meg is nyerheti...:)

Tjuca 2012.02.14. 17:44:46

@jooasszony: ja bocs a szerencsétlen nézők (nyuggerek, meg szellemi tpopronygok) sajnálják meg azt a szerencsétlent, akik nem értik a műsort. ez a hivatalos álláspont. én azt hiszem a gyeses elhízott unatkozó háziasszony vagyok. :-P (mondjuk ma tényleg nagyon ittfelejtettem magam. :-DDD)

Tjuca 2012.02.14. 17:45:42

toprongyok na. vagy top rongyok.

témázgató 2012.02.14. 17:53:04

@mézescsók: " ezzel a két gesztussal egyben biztosította is, hogy ez a két idióta a műsor hátralévő részében sóhajtozzon utána. Ügyes különben." :DDDDD

jooasszony 2012.02.14. 18:00:06

@kamarti: az is kérdés, hogy ki mit vesz szórakoztatásnak? Nekem Attila magán akciói nagyon ritkán szórakoztatóak, inkább rosszérzést váltanak ki belőlem hol az alázó, nagyobb részt pedig az alázott miatt.... Seri pincesötét megnyilvánulásai kínosak, nem szórakoztatóak, stb...de a merőkanalas káposztázáson szétröhögtem magam, az szerintem kabaréba-illő, vicces részeg ábrázolás volt.

kamarti 2012.02.14. 18:00:47

@mézescsók: maga a levél is mindkét fickónak szólt, csak az öfiből kimaradt az a rész, hogy kvára untam, hogy Csabit ennyire utálod, és a égén ott volt, hogy remélem, összeveszünk ezen Attikám - sztem egyértelműen arra számított, hogy visszatér.

azért olyan sok idejük nem lesz sóhajtozni a fiúknak, elég szoros a menetrend :)

kamarti 2012.02.14. 18:08:19

@jooasszony: no igen, Vera egyik nagy tévedése sztem, hogy azt hiszi, mindenkinek meg lehet és meg kell felelni. Sztem őt pl. éppen ezért nagyon megerősítette a vv4-esek hozsannája - ehhez képest nagy pofára esés lesz, amikor majd kijön, és szembetalálkozik a megítélésével. (tulképpen nem is értem, mi volt ezzel az rtl célja, mert az nyilván nem véletlen, hogy nem Ildikót "osztották" Verának, hanem Olit...)

ja, hát nekem a káposztazabálás sem volt szórakoztató, de ízlések és pofonok :)

MagasMacska 2012.02.14. 18:15:52

@mézescsók: Nem vitatom, hogy nyerő taktika volt. Csak nekem borzasztóan nem tetszett. Mert eddig nem ilyennek mutatta magát.

fény az éjszakában 2012.02.14. 18:27:53

Jól látom, hogy Veránál van a lila kendő, és épp viszi ki szobából? Mondjuk messze van és nem igazán lehet kivenni, meg Fecót sem lehetett tetőtől talpig látni...

www.valovilag.hu/video/158605

témázgató 2012.02.14. 18:32:19

@fény az éjszakában: tényleg, úgy tűnik, hogy az a lila kendő.

fény az éjszakában 2012.02.14. 18:32:47

@fény az éjszakában:

hacsak ezúttal kendő helyett nem lila trikót kell viselni, mert az Csabán van...

ha viszont tényleg veráé lett, akkor kinéz egy attila-csaba párbaj... ami nagyon korrekt lenne!

Dracoon 2012.02.14. 18:34:55

@fény az éjszakában: Nem,van ott egy másik video is,és azon látszik kinél van a lila kendő.RTL szerkesztők ismét bakiztak.

CoolWater 2012.02.14. 18:37:38

@fény az éjszakában: Fecó csuklóján van a kendő.
www.valovilag.hu/cikk/510767
Kb.1.14-nél tükörben látni amikor emeli a poharat.

Dracoon 2012.02.14. 18:38:46

@CoolWater: 31mp-nél viszont tisztán lehet látni.

fény az éjszakában 2012.02.14. 18:39:24

@Dracoon:

ide írnád a másik film linkjét?

témázgató 2012.02.14. 18:44:06

@CoolWater: de jó szemed van, sosem jutott volna eszembe a tükröt nézni.

fran7 2012.02.14. 18:44:12

@jooasszony: Ez könnyen válasz lehet a kérdésemre.
@kamarti: Nagyon hasonló, amit gondolok Csabáról.
Nem tudom melyik tinifilmparódiában volt egy érdekes jelenet. Az egyik fiú mindig felakart állni, hogy egy állótapsot kezdeményezzen. Soha senki nem követte a tapsát. Majd a film adott pillanatában egy másik fiú elkezdett tapsolni egy eseménynek és kitört a standing ovation. Csabánál érzem ezt, jól csinálja, amit csinál. Elviselte Kingunellát, Fecóval szinte töretlen a barátsága és feladatokban meg tesz minden tőle telhetőt. Kb. ez, ami normálisan elvárható. De az, hogy ez a játékstílus bejöjjön, ahhoz szerencse és időzítés is kell. Ami nem az emberen múlik.

lac64 2012.02.14. 18:45:22

@sandokan: Seri - aki Vera szerint végigküzdötte a játékot - pl. mit is csinált? Amíg bent volt Gergő rajta lógott, azután meg azon sírt, hogy milyen egyedül van. Emlékszel ezenkívül valamire vele kapcsolatban?
Vera miért is küzdi végig a játékot? Mert szó szerint keresi a konfliktust és vitatkozik állandóan, ha igaza van, ha nem. Lehet, hogy ezzel képernyőn van, de engem nem szórakoztat, hanem halálosan idegesít. Attila ebből a szempontból más, mert ő valóban tud szórakoztató lenni.
Vera ezt a kis beszédét csak azért tartotta, mert a legújabb kipécézett áldozata Csaba. Péter nincs, Attilával "összehaverkodott", kell neki valaki,akivel vitatkozhat.

kamarti 2012.02.14. 18:49:44

@fran7: ezt próbáltam mondani én is, csak egy kicsit hosszabban :) Eldönthette, hogy játszik. De hogy ez meddig lesz elég, arról fogalma sem lehetett - és ez igaz mindegyikükre.

mi meg eldönthetjük, kinek mi a szimpi/szórakoztató.
Én ennél sokkal többet (jó/rossz harca, összeesküvés-elméletek, néplélek stb.) nem tudok és nem is akarok belelátni a dologba.

fény az éjszakában 2012.02.14. 18:51:42

@CoolWater:

Nem látni ott semmilyen lila kendőt Fecón.

A lila kendőt a másik linken viszi ki a szobából vera:

www.valovilag.hu/video/158605

bár nekem az is jó, ha fecón van, mert akkor attila csabi párbaj lesz...

CoolWater 2012.02.14. 18:51:57

@témázgató: Aztán lehet jól meg vagyunk vezetve,és csak megtévesztésként van rajta.:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 18:54:38

@fény az éjszakában: pedig ott van, amikor a Bangó Margitéktól búcsúznak a fekete öltönyös csuklóján az pedig Fecó, jó a kép, @Peter_Cs: köszi

egyemakisszíved 2012.02.14. 18:54:47

@liberaliskonzervativ: Nem tudta, mert Atti a gonosz Hókuszpók. És én csak egy sikeres varázslót ismerek, ő Harry Potter!
@genevieve: Sértegetsz?
@csicserierika: :-)Lassú vagyok, de szép!
@Tjuca: küldjük Csabit jövőre az Eurovíziós dalfesztiválra, hátha ott ki tud bontakozni. Saját dalt vigyen, csak ő és egy szál gitár. Szerelmes nótát daloljon, a címe az legyen: Én és a krokodil.

fran7 2012.02.14. 19:00:23

@egyemakisszíved: Krokodil és gazella legyen a címe. Vicces, szomorú szerelmes dal legyen. Ne lehessen eldönteni, hogy ki a krokodil és ki a gazella.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 19:00:38

@Peter_Cs: juj de izgi, akkor van esély, hogy seherezádé kiesik:)

fény az éjszakában 2012.02.14. 19:00:44

@jadebulgari: @Dracoon: @CoolWater:

igazatok van, tényleg fecó kezén van! ez jó!

mert akkor attila-csabi párbaj lesz, ha attila kapja a jelölést, viszont ha csabi kapja, akkor megvan az esélye, hogy serit viszi, nem lesznek gátlásai, ő szereti az általa leggyengébbnek hittet kivinni, viszont ez úgy sülhet most el, mint a béci jerzsi kihívás, és visszaüthet rá...

talán rájön, hogy ezen késői órán már gáz volna sehit kivinnie... és kiviszi attilát,

szóval legvalószínűbb egy attila csabi, vagy csabi attila párbaj...

kamarti 2012.02.14. 19:04:25

@CoolWater: no akkor tippeljünk. sztem:
Csabi Verára, Seri Attira, Fecó pedig Serire tesz, és Verának sincs más lehetősége, mint Csabira tenni.
A döntés így Atti kezében van, én azt tippelném, Serire tesz, aki ha ki is viszi (mert ki mást vinne, ha Fecón a lila?), nemigen tudja kint hagyni, legalábbis, erre számíthat.

lac64 2012.02.14. 19:10:17

@fény az éjszakában: Csaba Verát is viheti, főleg ha Vera még cseszegeti egy keveset :)
@kamarti: Szerintem Csaba lazán begyűjthet ma hármat.

Tjuca 2012.02.14. 19:10:21

@egyemakisszíved: nem jutna tovább, túl alterosch. hangban elég hamis, hogty tovább jusson, ott nem lenne probléma.

(nem szoktam hallgatni, idén kaptam egy linket. mondanom sem kell, nem jutottak tovább, túl jók voltak, túl mások. :-()

lac64 2012.02.14. 19:10:54

@fény az éjszakában: Csaba Verát is viheti, főleg ha Vera még cseszegeti egy keveset :)
@kamarti: Szerintem Csaba lazán begyűjthet ma hármat.

témázgató 2012.02.14. 19:11:27

Ma sem ússzuk meg Kingunella nélkül, a Kókuszban lesz - gondolom a végén, hogy addig izgulhassunk..:)

Érdeklődőknek: Királylány nem aludt jól az éjjel és az esti öfit a felénél otthagyta..

fény az éjszakában 2012.02.14. 19:11:43

@kamarti:

utoljára mikor attila védett volt Fecóra tett, így felmentette fecót az alól, hogy amikor védett ne rakhasson attilára!

lényeg: ezúttal fecó visszavághat, és rakhat attilára, annak ellenére, hogy védett, vera is rakhat attilára, hisz attila megmondta, hogy csabát vinné, attila többször is kinyilvánította ezt, hogy csabát és fecót vinné, ebben a sorrendben, nem tudom vera ezt meghallotta e, mert akkor ő most egy attila csaba párbajban gondolkozna...

hogy kettejük közül valaki kiessen...

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 19:13:10

Mintha egyszer kértem volna, hogy ne áruljatok el olyan információt, amit csak az aznapi adásból lehet megtudni.
Persze lehet, hogy tévedek és én vagyok a hülye, már megint és az van, hogy nem is feleslegesen jártatom a pofámat.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 19:14:41

@témázgató: kösz ismét h. tudom mit nem kell megnéznem ma :D

csicserierika 2012.02.14. 19:15:19

@egyemakisszíved: :) minek gitár, anélkül is tud :)

csicserierika 2012.02.14. 19:17:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az rtl tette fel előzetesnek, csak már tényleg bedobhatták a lovak közé a gyeplőt, hogy nem törődnek vele.
Itt mindenki ártatlan, legalább is a vélelem jár nekik :)

inmemancsi 2012.02.14. 19:18:14

bolcsi valcsi napcsit mindenkinek!

kamarti 2012.02.14. 19:18:33

@lac64: a tegnapi öfiből az is kimaradt, hogy Atti (miután Csabi néhány kérdése nyomán összezavarodott a mi is a megúszás? kérdéskörben) Vera segítségét kérte (az öfiben Atti a riportszobából kommentálta Csaba azon kijelentését, hogy a fináléban Fecó lehet a riválisa a kb. ugyanennyi ideig tartó vita helyett, ami Vera fenti monológjába torkollt egyébként)
sztem Vera és Atti is arra számít, hogy Csabi meggyengült mostanra (Kinga kiesése, nem sztárolták a VV4-ek, nemigen kap ajnározó sms-eket), de ha nem muszáj, a fináléig nem mérkőznének vele, mert mit lehet tudni. Támadni, Fecótól eltávolítani, Serivel nem összeengedni viszont lehet addig is. Egyikükben sem új keletű az ellenszenv egyébként.

(én Seriről kicsit mást gondolok, sztem igaza van, hogy némileg hasonlítanak Csabával játékstílben, a "tujaságuk" egy tőről fakad :))

egyébként

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 19:24:02

@csicserierika: a blog neve hogyVOLT és nem az, hogyLESZ, érted.

kamarti 2012.02.14. 19:24:55

@lac64: @fény az éjszakában: sztem Fecó nem rak Attira, nem illik a profiljába, hogy lila kendővel kezén a két barátját veszélyeztesse.
sztem Vera sem olyan őrült, hogy megbízzon Attiban, aki egyébként az esélylatolgatáson azt hangsúlyozta, hogy Vera és Fecó a riválisai.
Seri meg sokszor mondta, hogy neki leginkább Atti, aztán Fecó, illetve hogy Csabi áll hozzá legközelebb stílusban, Vera meg amúgy.
persze lehet, hogy tévedek.

Tjuca 2012.02.14. 19:26:28

ha csabi a kiválasztott, inkább verát viszi.

egyemakisszíved 2012.02.14. 19:28:04

@csicserierika: a gitár kell, hogy elnyomja a hangját, ami Tjuca szerint hamis!

vallatas 2012.02.14. 19:28:51

Csabi ha okos, és szerintem az, akkor nem feltűnően de elintézi, hogy ő legyen a kiválasztott és viszi a másik "jó" játékost Sehit, így eltakarítja a legnagyobb szavazó elszippantóját a fináléból.
Mivel Sehire rakott már jelet, és Kingát ő ejtette ki még indoka is lenne rá :-)
királyfi aki megbosszulja a királylány kiesését.
és részéről hülyeség lenne arra játszani, hogy Ati legyen a kiválasztott mert akkor nagy eséllyel ő-tet vinni ki, és Csabi látja, hogy hülyeség lenne most megmérkőzni, közel már a finálé, nem érdemes kockáztatni. A játék korábbi szakaszánál, talán még megjátszotta volna.

mit szóltok?:-)

lac64 2012.02.14. 19:29:41

@kamarti: Serivel kapcsolatban kinek van igaza?

kamarti 2012.02.14. 19:32:01

@lac64: Serinek :) én csak egyetértek vele :)

egyemakisszíved 2012.02.14. 19:33:51

@vallatas: az ötlet jó, de az "intézkedés" ellentétes Csabi karakterével, ő nem mutat aktivitást, legfeljebb reagál az eseményekre.

lac64 2012.02.14. 19:34:37

@kamarti: Már azt hittem, hogy Verának :)

csicserierika 2012.02.14. 19:35:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: értem hát,de most csak kamillázok, mert én nem is témáztam, csak közbecsicseregtem.
Ma van a verebek nászának napja, biztos hatása alá kerültem :)

fény az éjszakában 2012.02.14. 19:35:45

@kamarti:

erre írtam, hogy múltkor mikor attila védett volt fecóra rakott, és ezért talán fecó is érezheti úgy, hogy akkor ő is rakhat attilára mikor védett..

csicserierika 2012.02.14. 19:37:46

@egyemakisszíved: sok mindenben nem vagyunk egy véleményen Tjucával, de ez most nem az az eset :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 19:38:09

@vallatas: ezen a ponton sztem már mind parázik kiesni nem hiszem h bárki arra hajtana h ő legyen a kiválasztott

kamarti 2012.02.14. 19:38:56

@vallatas: csakhogy Csaba és Fecó többször kijelentették plénum előtt, hogy nem beszélik meg a jelrakást (ami egyébként ostobaság a részükről). Ki mással tudna egyeztetni? Vagy vesszen össze Verával és Attival, hogy rá rakják? Sztem mindkettő azonnal kombinálni kezdene és már csak azért se raknák rá :)
marad az a verzió, hogy megkéri Serit :)
vagy hogy gondoltad? :)

Tjuca 2012.02.14. 19:40:06

@vallatas: jaja. vagy verát. verával már tele a töke, és sok szavazója van ugye. valamint ha ellene nem nyer, akkor meg minek alapon.

lac64 2012.02.14. 19:40:16

@vallatas: Csaba szerintem nincs irányító pozícióban, Vera és Attila is tudatos játékos, őket nem tudja befolyásolni. Serit talán tudná terelgetni, de szerintem Seri jelét anélkül is begyűjti

kamarti 2012.02.14. 19:40:57

@fény az éjszakában: de ezzel a két barátját veszélyeztetné leginkább. ez alól mi mentené fel?

egyemakisszíved 2012.02.14. 19:43:03

@Tjuca: látom, te nem értékeled az iróniát!

viola narvilly 2012.02.14. 19:45:21

Mostanában asse tudom, mivan, de most beleolvastam, Hajnai, még mindig imádom, ahogy írsz :)

viola narvilly 2012.02.14. 19:46:02

Hajnai már francokat! Bocs, Hajni

kamarti 2012.02.14. 19:48:28

@lac64: nem, sztem Vera szempontjai szerint Seri ugyanolyan tuja, mint Csabi, és sztem ezt a nem csináltál semmit vonalat vitte volna hasonló vehemenciával Seri ellen, ha nem Kinga a kiválasztott. és lett volna rá alapja, mert (sztem nem annyira tudatosan), de alapvetően Seri is távol tartotta magát a fő játszmáktól, mint Csaba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 19:56:35

nebasz, tényleg jancsibohóc nyert megint... ? :/

Binbirnek nem szabadna forgatókönyvet írni.

kamarti 2012.02.14. 20:00:30

@Tjuca: főleg, mivel Vera kijelentette az esélylatolgatáson, hogy szte nekik még lesz párbajuk.

ha Atti megbízna Verában (amit nem hiszek), akkor játszhatna ma arra is, hogy ő is Verára tesz, és ha Csabi is, akkor ő megint kimaradhat ebből a körből, és valamelyik riválisa kipattan

viola narvilly 2012.02.14. 20:00:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Ne tessék itt jézusolni! :)
Vagyis de, tessék! :) szijja :))
Büdösdisznó vagyok, tudom, de nagyon nem tudok itt lenni, csak néha "beolvasok", és ahogy írtam, még mindig iiiimádom vv hogyvoltot

egyemakisszíved 2012.02.14. 20:04:22

@pushpang: én már megint a szerkesztőket hibáztatom, ha megkapták úgy, átírhatták volna, tehettek volna bele olyan feladatot, amihez ész is kell, láttuk, hogy akkor se Feco, se Seri, se Vera nem nagyon hasít. Kieshettek volna mind!

kamarti 2012.02.14. 20:24:18

mai klikk: ki viselkedett igaz barátként Kingucival, az állás 75-25

Ormi 2012.02.14. 20:28:24

A Semmi elnyeli Seholországot.

csicserierika 2012.02.14. 20:29:21

@gyvy: GYOMAtékosítani szeretném, hogy már este van :)

csicserierika 2012.02.14. 20:31:17

@kamarti: nyomtam én is egyet, már 81-19 volt :)

Hurri Kán 2012.02.14. 20:34:29

@csicserierika:
Lófaxt van este, órák óta délután 6 van. :D

@jadebulgari:
Ilyeneke :DDD
s1.hubimg.com/u/3680504_f260.jpg

csicserierika 2012.02.14. 20:36:29

@gyvy: haggyámá' napig vártam, hogy elsüthessem a poénomat :)

2012.02.14. 20:36:50

Gyomatékosan kérem vallatást, hogy csapassa a scriptet!

Sziasztok gombóckák!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 20:39:19

@gyvy: egy szekszondöbícset kérnék két koktélcseresznyével :)

Hurri Kán 2012.02.14. 20:41:06

@jadebulgari:
A koktélcseresznyét előtte, vagy utána, esetleg közben? :D

fény az éjszakában 2012.02.14. 20:41:21

www.valovilagblog.com/feco-szerezte-meg-a-vedettseget/

Azért különös, hogy ezt még adás előtt kitették a lila kendőről!

kamarti 2012.02.14. 20:44:11

@csicserierika: @foxglove: vicces lesz, amikor az rtl kihozza Attit győztesnek - ez majd biztos meghatja Kingucit :)
de soha ne adjátok fel! :)

2012.02.14. 20:44:30

Hol vannak a többiek? A végjátékban adják fel?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 20:44:38

@gyvy: közben elszopogatom köszi :D milyen figyelmes

2012.02.14. 20:45:49

@jadebulgari: Te nagyon mocskos kismacska vagy ám :)

Tjuca 2012.02.14. 20:48:37

@fény az éjszakában: szemes. a fülről ne beszéljünk, kikapcsoltam a hangot...

foxglove (törölt) 2012.02.14. 20:48:51

@fény az éjszakában: : az is a különös, hogy pár órája ki lett írva, hogy ne szpoilerezzen senki, aztán erre beírod ezt ide.

nordsee 2012.02.14. 20:50:20

A Leil(!)a hercegnő, valami bennfentes poén vagy sima elírás?

2012.02.14. 20:50:47

@foxglove: Micsoda véletlen egybeesés. Ma mit csinálunk? Várjuk soge sms-ét?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 20:51:02

@kamarti: egyébként nem értem ezt sem, hogy mit ne adjak fel, szerinted atira szavaztam? de mindegy.

nyekmec 2012.02.14. 20:53:25

@jog-ász: ez nagyon feltűnő volt. abba is hagytam az sms küldést

fény az éjszakában 2012.02.14. 20:53:27

@foxglove:

mivel már mások órákkal ezelőtt kiírták ide a pontos linket ahhoz a képhez, amely rögzíti a lila kendő helyzetét, ezért én már rég poszt feszta vagyok...

a bloglink, amelyet én kiettem egy hivatalos vv link, tehát az infót nyilván retek maga akarta bedobni...

csicserierika 2012.02.14. 20:53:35

@kamarti: ez a minimum, a kamu szerelmi vallomásért :)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 20:54:52

@szerivan: ma este verseket írunk, a gazellákról és a krokodilokról, úgyhogy készülj.

2012.02.14. 20:55:24

@csicserierika: Nem volt kamu és szerelmi vallomás se.

2012.02.14. 20:56:19

@foxglove: Miért pont rólunk?

csicserierika 2012.02.14. 20:57:50

@szerivan: ha beleszeretek valaki lelkébe, akkor nem undorodom a testétől.

csicserierika 2012.02.14. 21:02:05

@szerivan: na ugye, hogy jól érvelek :)

2012.02.14. 21:03:16

@foxglove: Kezdjük el fejleszteni azt az izmot ami egyelőre csak Tordalinnyónak van, az sokkal hasznosabb.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:04:19

@szerivan: előtte nem kéne átvennünk az izomcsoportokat?

Hurri Kán 2012.02.14. 21:05:54

@jadebulgari:
Owner of a lonely heart. :D

avanivi/ 2012.02.14. 21:06:36

Szia mindenki, hoztam egy dalt , szerinapra, csak nézzetek bele kicsit :)
www.youtube.com/watch?v=KQXl5KCqWAk

Hurri Kán 2012.02.14. 21:07:36

@foxglove:
Előtte meg kell mosni a testüket?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:07:38

nem biztos, hogy ezt most nézni kéne.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:08:15

@gyvy: kiknek? nem verát játszunk.

kamarti 2012.02.14. 21:09:14

nemrég azt írtam, Csabi nem csinált bohócot magából. visszavonom :) mer Kusturicát csípjuk :)

liberaliskonzervativ 2012.02.14. 21:09:32

@MagasMacska: tudnál mondani két példát? azért kettőt, mert mégis csak 5 hónap telt el, és ha nagy és okos attila tényleg olyan nagy és okos, azért kettőt csak össze tudott hozni.
én egyre emlékszem, gergő. ennyi. a többit mindig a lakók aktuális taktikája/hangulata határozta meg.

inmemancsi 2012.02.14. 21:09:34

ettől a seritől (Is)rosszul lehet lenni fecóval meg tényleg megnyeretik?

fran7 2012.02.14. 21:09:35

@foxglove: Hogy mennyire ugyanazt gondoltuk. Kusturica már jegyzetel.

Hurri Kán 2012.02.14. 21:10:39

@foxglove:
A krokodiloknak meg a gazelláknak. Koszos gazellákról nem lehet írni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 21:11:06

@foxglove: esküszöm, ez jutott eszembe, ahogy megláttam Attilát mint Horváth Pista hurkás tarkójú pufi reinkarnációját, majd Csabát, mint egy cigányruhás madárijesztő és egy csimpánz szerelemgyerekét rángatózni. Uramisten.

nosce 2012.02.14. 21:11:22

@szerivan:
szép vagy puffffiiii cigánylány :)

kozi001 2012.02.14. 21:12:12

TEgnap is nyomták a Linking park-ot Attila búslakodása alatt! :)

inmemancsi 2012.02.14. 21:12:35

csaba is szörnyű és vera is:))

fran7 2012.02.14. 21:12:45

Csabi lopja a showt. Ezért lapított eddig?

kamarti 2012.02.14. 21:13:09

Csabicsabi, és az érett nők???? :) most buktad el az 50millát :)

@foxglove: sztem eredménytől függetlenül vicces a szavazás. nem akartalak megbántani. akkor szeri van? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 21:13:40

Csaba kinek üzent? Kit akar összetaperolni?? :D

Ormi 2012.02.14. 21:14:37

"Boldogan élünk...míg meg nem HALSZ."

Líder Máximo 2012.02.14. 21:15:13

Na, elolvastam, eddigi egyik legjobb poszt! Úgy látszik, Hajniból kihozta Kinguci kiesése a legjobbakat :)

kamarti 2012.02.14. 21:15:17

@pushpang: taperolni a gitárjait, ha jól értettem, amit Balázs fordított :)
egyebet 17-26-ig :)

busifa 2012.02.14. 21:15:48

@pushpang: Igen,atomtámadás után!:-DDD

Hurri Kán 2012.02.14. 21:16:08

@inmemancsi:
Egyéb megbokrosodott teendőim miatt a dalválogatást csak holnap tudom prezentálni. ;-)

kamarti 2012.02.14. 21:16:11

Atti meg hirdetést adott fel, ha jól értettem :)

2012.02.14. 21:18:04

@foxglove: Te is emlékszel rá? :))) Az hatalmasan szar volt.

@nosce: Ezt csak azért mondod mert bújni akarsz a paplan alatt mint malacok az erdő mélyén.

csicserierika 2012.02.14. 21:18:15

@jadebulgari: hasonlót olvastam. Te voltál ? Teljesen így gondolom én is :)

egyemakisszíved 2012.02.14. 21:19:26

Ugye megmondtam, hogy Csabinak kell a gitár!
Itt vagyok Atti! Kalácsot sütni ugyan nem tudok, de a kedvedért megtanulok!
Balázs halálfejes pólóban,na ez valamire utalhat...
Ui. Hajni nem tilt ki, ha elmondjuk, mi megy le adásban?

csicserierika 2012.02.14. 21:19:32

remélem Csabi elvesztett egy csomó szavazót, ezzel a 26 évre maximált életkorral :)

inmemancsi 2012.02.14. 21:19:40

@gyvy: cuki vagy, na jó most akkor nem morgok:)) nosce is csinál? akkor lehetnék zsűri:))

kamarti 2012.02.14. 21:20:49

@kozi001: de mintha ma jobb kedve lenne. :) tegnap nagyon ráült Kinga elvesztése és Atti sokkja, olyan volt, mint aki lócitromba harapott...

inmemancsi 2012.02.14. 21:21:40

imádom adenisakomiszfilmet:)

2012.02.14. 21:21:45

@nosce: Ó te fijú, hát sose nő be a fejed lágya? Vigyázz a végén beleszerizek a lelkedbe aztán lesz csikágó.

kamarti 2012.02.14. 21:22:39

@pushpang: viszont sügér :) nem tudja, mi a jó :)

csicserierika 2012.02.14. 21:23:22

Alekosz legalább adott esély a 60-asoknak is :) ejnye Csabi, tanulhatnál :)

busifa 2012.02.14. 21:25:00

Remélem, hogy összebujtatok már, mint a vadmalacok az erdő mélyén! (by Balázs) :-DDD

kamarti 2012.02.14. 21:25:36

hm, szóval Vera a fináléban vagy a fináléért akar Csabival párbajozni?

Hurri Kán 2012.02.14. 21:26:10

@busifa:
Az a mondás úgy van, gyere, bújjunk össze mint malacok az utánfutón. :D

inmemancsi 2012.02.14. 21:26:40

bitófa na ez nem semmi:))

kamarti 2012.02.14. 21:27:30

@csicserierika: majd újított egy 18 évest :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 21:28:47

Seri :D szegénykém.. ez tényleg égés. :D

Ormi 2012.02.14. 21:29:48

Mit rinyálnak?

Van nálunk a kerületben két csávó, 1910 óta tartanak mozdulatlanul egy erkélyt, de még sohasem hallottam panaszkodni őket,
noha még az akkori órabérek szerint alkalmazhatták őket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 21:29:53

Fecó úgy néz ki, mint szupermen azzal a kendővel a nyakában.

kamarti 2012.02.14. 21:30:12

ezt Csabi eldobta, vagy nem?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:30:17

megtérült fecónak a fecóskodás:)

Niga u mad 2012.02.14. 21:30:40

wadafaaaaaaak, namindegy ugysekap 5%ot se a végén.

Alkaline 2012.02.14. 21:31:30

oh neee. miért ez a fasz???

kozi001 2012.02.14. 21:31:35

Anikó de jó volt az ilyenekbe! :)

kamarti 2012.02.14. 21:31:55

@Ormi: és nyilván nem is habszivacsból vannak az oszlopaik :)

Ormi 2012.02.14. 21:32:39

@gyvy:
Igen, arcizmuk sem rezdül.

Alkaline 2012.02.14. 21:33:23

Csabika nagy az arcod. Vegyél vissza

nosce 2012.02.14. 21:34:22

@Ormi:
ez semmi a görögöknél már több ezer éve tartják :)

Ormi 2012.02.14. 21:34:58

@nosce:
Lehet, hogy most azért ők is eldobták.

kozi001 2012.02.14. 21:35:31

Eszteréknél pálcikák, Attilánál nyíldiagram! :)

témázgató 2012.02.14. 21:36:20

Balázs: "Seri néhány dolgot talán nem értett" :)))

kamarti 2012.02.14. 21:36:27

úgy elképzelem, ahogy Fecó hátradől. sztem bele fog pusztulni...

inmemancsi 2012.02.14. 21:37:13

@nosce: :)) na megnéztem a linket, most mi a teendő?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:39:00

most beszartak seherétől?

inmemancsi 2012.02.14. 21:40:50

mekkora bajsza van verának

nosce 2012.02.14. 21:41:12

@inmemancsi:
a csaj téged utánoz, nem ? :)

nathalie 2012.02.14. 21:42:03

érdekes én már tegnap berakta serit a döntőbe :d

genevieve 2012.02.14. 21:42:08

@foxglove: lófaszt:-) altatják sehit..főleg ati:-)

már elnézést:-)

MagasMacska 2012.02.14. 21:42:37

Kineveztem magam 26 évesnek!!!

Hurri Kán 2012.02.14. 21:42:42

@inmemancsi:
Ez érthető. Ő is csak egy diktátor. :D

Alkaline 2012.02.14. 21:44:03

nem gondoltam, hogy valaha ide jutok, de most igaza van Verának.

kamarti 2012.02.14. 21:44:28

@foxglove: inkább Verától szartak be

MagasMacska 2012.02.14. 21:44:56

@liberaliskonzervativ: Pl. elérte, hogy Kingára rakjanak, amikor már ő is veszélyben volt. Jó, Pétert vitte, aki látszólag veszteség volt neki, de azért azt a malacfarok-húzogatást se felejtsük el...

kamarti 2012.02.14. 21:46:51

@Alkaline: kár, hogy Csabi, már amikor ez szóba jött (Kinga kihívása után) azt mondta, hogy Seri félreértette, mert nem ezt mondta (mondjuk sajna Kingának és nem Serinek)
eldönteni meg nem fogjuk tudni, mert az öfiben sem volt ilyesmi

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:47:25

ajaj ez az előzetes semmi jót nem ígér

inmemancsi 2012.02.14. 21:47:39

@nosce: ?? miből gondolod és miben?:)) hol van sogeking neki tetszene a két kis oroszlános kép

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 21:48:23

@inmemancsi: nekem ez a benyomásom két napja
@csicserierika: így gondolom plusz saját tapasztalat is, arra meg már csak hallgatok :)

Azé' ahogy Csabi a Bangómargitra rázta magát az elég pfej volt.

inmemancsi 2012.02.14. 21:49:04

@gyvy: na nem értem, ez nekem magas:))

busifa 2012.02.14. 21:49:29

Csaba a szteroidos romacsimpánz! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 21:49:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: szent ég, most jöttem rá, mi van az avatarodon valójában. :O Egy nő néz valami kendő mögül - én eddig a percig azt hittem, hogy egy pelikán fejét látom, profilból.

lac64 2012.02.14. 21:51:25

@Alkaline: Vera konkrétan hülyeséget beszél. Pont az erőviszonyokról miért ne változhatna meg valakinek a véleménye pont egy olyan játékos esetében, akivel kapcsolatban éppen új infót kaptak (legyőzött egy előző győztest).

csicserierika 2012.02.14. 21:51:27

@kamarti: he, he...., de legalább adott egy kis reményt :)

Hurri Kán 2012.02.14. 21:52:19

@inmemancsi:
Nehány diktátornak csini bajsza volt. :)

sogeking 2012.02.14. 21:53:25

@gyvy: ha bajszot növesztek, lehetek diktátor?

egyemakisszíved 2012.02.14. 21:54:14

A francba az Euroviziós dalfesztivállal! Csabi táncolj, táncolj!

nosce 2012.02.14. 21:54:26

@inmemancsi:
jó csak vicc volt :) de a két oroszlánnal is lehet h nyetrtél volna :)

2012.02.14. 21:55:03

@sogeking: Ha diktátort növesztek lehetek bajusz?

kamarti 2012.02.14. 21:55:11

@lac64: ráadásul 5 perccel azután, hogy azt mondta, eddig meg volt győződve róla, hogy Csabi erős, de most már másképp gondolja....

@csicserierika: hát, én nem kapartam azé a reményé :)

nosce 2012.02.14. 21:55:25

@pushpang:
én meg calami kecskebékának néztem :)

Hurri Kán 2012.02.14. 21:55:28

@sogeking:
Természetesen. TE leszel az én vagyok a háttekivagy itt a blogon? :D

csicserierika 2012.02.14. 21:55:37

@pushpang: B+ én mupett show-ra hajazó békának láttam :)

sogeking 2012.02.14. 21:55:57

@szerivan: ha rajtam múlik, lehetsz:)

kamarti 2012.02.14. 21:56:18

nemtom, mér csodálkozik Balázs, ha nem tapperolhatja, akkor léggitározza :)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 21:56:38

nem tudom, hiányolta a múltkor, hogy csabi cigányzenére léggitározzon, de ne írjon többet!

nosce 2012.02.14. 21:56:47

azért a reteknél eddig volt egy nemzetközi hírű lant/gitár művész celeb, most lesz egy nemzetközi léggitárművész celeb :)

kamarti 2012.02.14. 21:57:32

khm, khm :) álmodom? :)

inmemancsi 2012.02.14. 21:58:05

@jadebulgari: jaj de jó, akkor nem vagyok morgó! mindenki mosogasson gránátalmás mosogatóval, nagyon finom az illata és szép a színe:))

sogeking 2012.02.14. 21:58:11

Fecó neveti, hülyéskedni akar - jókor találja ki :)

nosce 2012.02.14. 21:58:25

Seri arcáról Csabcsi vallomására lefahgyott a molto inetelligente :)

nathalie 2012.02.14. 21:59:10

a fecón van a lila kendő???most jöttem...

inmemancsi 2012.02.14. 21:59:25

@foxglove: na jó nem kicsi oroszlán, amit nosce írt klipben

kamarti 2012.02.14. 21:59:52

hát igen, csakhogy Fecó is Csabit választotta... mint Kinga...

nathalie 2012.02.14. 22:00:37

na már csak ez kellett...

Hurri Kán 2012.02.14. 22:00:39

@nathalie:
Igen... Betujul a döntőbe nagyon úgy fest. :S

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:01:03

@sogeking: ahoj

@csicserierika: :D ugyehogy! :D :D :D na persze ehhez is kellő érettség kell hogy valaki ezt felismerje és így lássa a dolgokat

Hurri Kán 2012.02.14. 22:01:41

@sogeking:
Jó reggelt. Svepszt a hűtőben találod, foglajj helyet. :)

nosce 2012.02.14. 22:01:56

@szerivan:
"Ha diktátort növesztek lehetek bajusz?"

csak a hátadon ne növessz diktátort :)

inmemancsi 2012.02.14. 22:01:59

@nosce: na ezt nem értem.. mindenesetre köszi abizalmat:))
csináljál te is válogatást jó, hogy tudjak zsürizni

nathalie 2012.02.14. 22:02:30

úgy érzem csabi nem erre értette a minőségit... :D:D

lac64 2012.02.14. 22:02:47

@pushpang: Én rögtön kiszúrtam, én azt nem mertem megkérdezni, hogy önarckép-e :)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:02:49

vajon melyikük kedvence lesz a Delhusa?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:02:51

@inmemancsi: ezt még megpróbálom összerakni de nem vagy egyedül :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 22:03:48

@nosce: @csicserierika: :D:D szélesszájú kisbéka?!

na, megnyugodtam, nem az én készülékemmel van a gond. :D

nathalie 2012.02.14. 22:04:31

de jó fej ez az attila: próbálnám tagadni.. :D:D

Hurri Kán 2012.02.14. 22:05:16

@sogeking:
Hajny továbbra is bárkit kivág, aki rosszalkodik, azzal. :D

@nathalie:
:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:05:18

Miért ezen a héten minden este a valaki estéje lesz?....

2012.02.14. 22:05:27

@nosce: Milyen vallomás? Néztem, de nem láttam :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 22:05:35

Attila.. :D próbálnám tagadni, de én nem az ő zenéjén nőttem fel, nem tőle tanultam az első tánclépéseket. :D
Hát az ilyenekért csípem ezt a "csávót"(hogy autentikus legyek a témához). :D

nathalie 2012.02.14. 22:05:42

mi a faszt csinál csaba????? :D:D:D

nosce 2012.02.14. 22:05:46

Cigányléggitártánc baszky :)

jooasszony 2012.02.14. 22:05:56

Rosszul vettem le, hogy Feco finoman szervezi, hogy kenyerescimbije Csaba menjen párbajra? Ez az érzés motoszkált bennem, amikor Attilával és Verával beszélt???

Szerintem Feco sokat ügyesedett, a jóság-álarc mögött ő Osztap Bender.

nathalie 2012.02.14. 22:06:49

@foxglove:
még mindig van a dobozban egy társkeresője, az rtl-nek kompenzálni kell :D:D

nosce 2012.02.14. 22:07:35

@szerivan:
egy bevágás volt, aztán lehet h kihagyták ? Csabcsi mondta Serinek h neki azért volt nehéz Serivel mert űgy érezte közel állnak egymáshoz :)

Hurri Kán 2012.02.14. 22:08:04

@nosce:
??? :DDD

@nathalie:
Ha van Isten, ott is marad. :D

nathalie 2012.02.14. 22:08:18

@pushpang:
ja :D finoman fogalmazott, de én értettem :D imádom:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 22:08:27

Csaba tánca szerintem még nagy karriert fog befutni különféle verziókban.. :D

fran7 2012.02.14. 22:08:54

A retek talált egy kis pénzt a kasszába, hogy sztárvendégeket hívnak nekik? Csabinak küldjék be a gitárjait. Akkor biztos veszít.

nathalie 2012.02.14. 22:09:13

@gyvy:
én szinte kíváncsi lennék rá :D:D vess meg érte,de sztem az egyik legszórakoztatóbb műsor lehetne :D

genevieve 2012.02.14. 22:09:22

@kamarti: csak nem megakadt valami a torkodon?:DDDD

csicserierika 2012.02.14. 22:10:03

@jadebulgari: ezek szerint már neked sincs esélyed Csabinál ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 22:10:11

@jooasszony: "Szerintem Feco sokat ügyesedett, a jóság-álarc mögött ő Osztap Bender." :D:D:D:D

Hurri Kán 2012.02.14. 22:11:49

@sogeking:
Sehogy. Most már magamat sem értem, nem várom el, h más megértsen. :D

@nathalie:
Gjoni pontjól elvan az élettársa 19 éves "kislányával", hidd el. :D

busifa 2012.02.14. 22:12:01

Bálint napi szerelmi vallomás Veràtól Attinak?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:12:48

@inmemancsi: akkor én is :D
@gyvy: ez így van, tanúsítom
@nosce: na ez egy tökéletes megfogalmazás
@pushpang: meg a Kingazabálás - a tökéletes pár

lac64 2012.02.14. 22:13:16

Csabának legalább van önkritikája: partra vetett hal csapkodása :D

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:13:57

Csabi úgy csapkodott, mint krokodil szájában a gazella!

nathalie 2012.02.14. 22:14:25

@gyvy:
nem is a pártalálásról szólt volna a műsor :D Viszont hallhattuk volna az egyetlen számát legalább százszor. szerenádként :D:D

csicserierika 2012.02.14. 22:15:03

@jadebulgari: igen, csak engem már újra kéne húroznia is :)

jooasszony 2012.02.14. 22:15:40

@szerivan:megeshet...ezért kérdeztem a Bölcseket..

egyemakisszíved 2012.02.14. 22:15:50

@busifa: Vera fosik, hogy ha Atti lesz a kiválasztott, kiviszi párbajozni. Megtette a szükséges óvintézkedéseket.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:16:48

@csicserierika: muszáj volt beleépítenem egy mondatba végre!:)

Hurri Kán 2012.02.14. 22:17:14

@jadebulgari:
Így megyen ez. ;-)

@nathalie:
Az de jó lenne. :DDD

nathalie 2012.02.14. 22:18:23

@gyvy:
vennék egy gitárt és játszanám itton vele együtt :D:D

mozifan 2012.02.14. 22:18:33

@busifa: Ha van esze meghúzza, kiviszi párbajra és kint is hagyja a Verát.
Kb.: annyira volt öszinte gesztus, mint a fizetésnapi finomszex a 15éve házas feleségnél. Szerintem.

busifa 2012.02.14. 22:19:05

@egyemakisszíved: Ha így van, akkor remélem Atti átlát a szitán!

csicserierika 2012.02.14. 22:19:58

@jadebulgari: érett bor, érett sajt... :)

Líder Máximo 2012.02.14. 22:21:19

Csak én érezem úgy, hogy Attila teljesen kifáradt? Még viszi az elmúlt néhány hónap tehetetlenségi lendülete, de ha rosszul választ, a döntő előtt simán kint marad. Jaj, de nagyot röhögnék, talán, még nagyobbat, mint Kinga kiesése után :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:22:00

@csicserierika: keblemre, elvtársnő :D

@gyvy: aztán meg lehet kapaszkodni behúzni a kéziféket :D

Hurri Kán 2012.02.14. 22:22:03

@nathalie:
Szomszédok belefoglalnák a neved az esti imájukba. :D

MagasMacska 2012.02.14. 22:22:27

Ha Sehi énekel, én is meghalok.

csicserierika 2012.02.14. 22:23:26

@Líder Máximo: Kinga és Attila státusza a játékban nem azonos szinten van.
Atti min. finalista lesz.

nathalie 2012.02.14. 22:23:46

@gyvy:
az biztos. kurva jó hangom van :D:D

egyemakisszíved 2012.02.14. 22:24:40

@Líder Máximo: hát, az bizony lehet. Nem könnyű az élet ott bent a villában.

nathalie 2012.02.14. 22:24:47

@csicserierika:
egy seri, fecó és csaba finálénál unalmasabbat el sem tudok képzelni:D

csicserierika 2012.02.14. 22:24:56

@jadebulgari: kebledre :) Aztán megkapjuk, hogy ahogy öregszünk, melegszünk :)

busifa 2012.02.14. 22:25:50

@mozifan: Szerintem Vera csak egy párbaj előtt dobná be orális tapasztalatait! :-)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:27:00

Vera nem debil! nem! debil!

mozifan 2012.02.14. 22:27:21

@busifa: Úgy látom az online-on most is aktív orálisan...

csicserierika 2012.02.14. 22:28:22

@nathalie: Nekem ilyen még rémálmaimban sem jutott eszembe.:) Atti nélkül nincs döntő. Punktum.

jooasszony 2012.02.14. 22:28:25

@Líder Máximo: én is úgy látom, hogy szerencsétlen üzemmódra váltott.. talán mert nagyon fél?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:28:42

jól gondoltam, csabi kingáról beszélt, hogy nagyon közel kerültek

Hurri Kán 2012.02.14. 22:29:43

@busifa:
Az nem minősülne az eredmény tiltott befolyásolásának? :D

@foxglove:
Most melyik? Döntsd már el? :D

@jadebulgari:
Lehet közben is, de minek? :)

csicserierika 2012.02.14. 22:31:03

@jadebulgari: úgy van, mi legalább egy húron pendülünk :)

Hurri Kán 2012.02.14. 22:31:35

@nathalie:
Na de erre használni. :DDD

Líder Máximo 2012.02.14. 22:32:52

@csicserierika: Én nem a státusukról beszélek, hanem arról, hogy Attila elfogyott. Kinga nem elfáradt, ő egy retardált légpisztoly volt.

Ráadásul ami fontosabb: Attila kurvára egysíkú, nem tud már újat mutatni, és nem is látok benne semmi energiát, h megújuljon a végjátékra, ellenben a jól bejáratott Fecó-Tuja-Kinga trió megeheti. És akkor ott van a surranópálya Lipcsei Péternének :)

busifa 2012.02.14. 22:34:23

@mozifan: Kinek nyomja orálisan ? :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:34:37

@Líder Máximo: mármint Fecó-Tuja-Seri..?

@csicserierika: egészségünkre :)

@gyvy: amúgy is No woman no cry :)

csicserierika 2012.02.14. 22:34:50

na, Vera veri már ( az éket Fecó ésCsabi közé) :) online

inmemancsi 2012.02.14. 22:37:04

@sogeking: brutálisan ügyes vagyok:)

egyemakisszíved 2012.02.14. 22:37:48

@Líder Máximo: ja és ki az az Lipcsei Péterné?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:37:55

Vera, aki nem debil, hiányolja Csabi élettapasztalatait. Az ne dumáljon, aki idáig az iskolapadban ült.

Líder Máximo 2012.02.14. 22:37:58

@nathalie: Nem látom be hogy miért lenne egy döntő kevésbé unalmasabb, ha ott lesz ez a bugris paraszt? Szerintem ennyi volt Attilának, itt a végjátékban már mindenki játssza a magáét, és pont ezzel gyengül meg véglegesen: nem tud senkivel szemben sem lelki Mengelévé válni. A többi játékos akkor taktikázna jól, ha egyszerűen túllépnének rajta, nincs benne már semmi érdekes.

sogeking 2012.02.14. 22:38:01

@inmemancsi: linkelni akartál valamit?

mozifan 2012.02.14. 22:38:05

@busifa: Amolyan Fecósan gondolkodtam a jelen pillanatban is zajló naggyon aktív szájmunkájára céloztam. De úgy látom teljesen felültették a szopoórollerre :o)

Líder Máximo 2012.02.14. 22:39:16

@egyemakisszíved: Bocsánat: Kinga helyett Verát akartam írni :D

Perszehogykiesett!

vallatas 2012.02.14. 22:39:59

Verának nagyon igaza van, jól beosztja a Csabi gyereket.
DebilCsabi kapja.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:40:02

Vera E/3-ban beszél magáról. "Vera egyedül harcolt idáig"
de nem debil.

csicserierika 2012.02.14. 22:40:40

@Líder Máximo: én úgy értettem, hogy azt hitték, hogy Kinga erős, és most azt hiszik, hogy Attis konfrontálódó stílusa sem fog bejönni a nézőknek, pedig az egyik húzó játékos, és Vera is azzá vált.
Sehi valóban ott lehet a döntőben, mert kint hagyta a karakteresebb Kingut.

Líder Máximo 2012.02.14. 22:40:53

@jadebulgari: Fecó-Tuja-Pornósvera

+ és a surranópálya Serié lehet, aki bármelyiket még helyettesítheti a fenti háromból, akár egy végső győzelemre is esélyesnek látom!

nathalie 2012.02.14. 22:41:09

@Líder Máximo:
nekem mindenképpen szórakoztatóbb lenne.

már hiányoltam a mengelézést, azt hittem hetekig,hogy kiment a divatból.

csicserierika 2012.02.14. 22:42:02

és félnek tőle. Esetleg.

2012.02.14. 22:43:04

Attila só van, pockok?

MagasMacska 2012.02.14. 22:43:22

Vajon Verának lejön, hogy Atti hülyét csinál belőle? Vagy csak nekem tűnik úgy?

inmemancsi 2012.02.14. 22:43:28

@sogeking: na ott van a kezemben, csak nem látni, látod milyen varázsló vagy?:)) a fürdörucit azért postán küldd lécci:))@foxglove: nem, egyszerűen abnormál

nathalie 2012.02.14. 22:44:14

@foxglove:
imádom verát :d annyira fasza lenne,ha tényleg folyamatosan elkezdene E/3-ban beszélni magáról állandóan :D:D

2012.02.14. 22:44:15

@inmemancsi: Kilátszik a valagad mogyika!

csicserierika 2012.02.14. 22:44:21

@gyvy: mire gondoltál ? Ne válaszolj :)
Megyek aludni csitutájm van :)

inmemancsi 2012.02.14. 22:44:28

@sogeking: brutál ügyi vagyok:))leméreteztem a képet:))

Horizont 2012.02.14. 22:44:44

Ha valaki azt mondja, hogy Vera normális, az élőadást nézve, nagyon csodálkoznék! Mint egy klimaxos vénlány!Csak mondja és mondja!

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:44:46

@nathalie: jó hát én is röhögnék, na.

inmemancsi 2012.02.14. 22:45:10

@szerivan: szívem, az a combom:)), de csak a kezemet kell figyelni!!

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:45:45

@szerivan: írtál verset az izomcsoportokról?

2012.02.14. 22:46:09

@inmemancsi: Nagyon pici az avatar, alig látok valamit.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:46:18

jaj, Vera szerint Kinga ott ül mellette:)

2012.02.14. 22:47:24

@foxglove: Azt reméltem először átvesszük őket :O
Azért kezdem: Muszkulus Nazálisz Tordulusz

inmemancsi 2012.02.14. 22:47:27

na de közkívánatra:)) újra itt

vallatas 2012.02.14. 22:47:40

Vera:"idegesített Kinga gyerekes fejvágásai"
:-) piros pont

2012.02.14. 22:47:51

@foxglove: Az jó volt, el kell ismerni :)

mozifan 2012.02.14. 22:48:07

Akkor is Attila rulez! Csak Kingáról beszélteti AloeVerát.

2012.02.14. 22:48:23

@vallatas: Te végérvényesen átestél a sötét oldalra?

MagasMacska 2012.02.14. 22:48:36

Vera Valentin napját elcseszték??? Ő cseszte el saját magának!

inmemancsi 2012.02.14. 22:48:43

@szerivan: nem lényeg, a tied viszont szuppii

Hurri Kán 2012.02.14. 22:49:02

@csicserierika:
Semmire nem gondoltam... :DDD

sandokan 2012.02.14. 22:49:07

@Líder Máximo: mert a többi még érdekes, igaz? öt hónap után csabika, seri vagy fecóka még tartogat csuda izgalmas, váratlan dolgokat nekünk. ja.

vallatas 2012.02.14. 22:49:24

@szerivan: át bizony, szakadok Verán
:-D
nekem tetszett a teljesítménye.

2012.02.14. 22:49:27

@inmemancsi: Sogénak köszönt, tölle vettem.

sogeking 2012.02.14. 22:49:45

@inmemancsi: igen, én is megcsináltam a kutyásat, de nincs tökéletesen megcsinálva :)

busifa 2012.02.14. 22:50:16

@foxglove: Tiszta Bobby Peru a veszett a világ c. filmből!

vallatas 2012.02.14. 22:50:24

na most Sehi átvette Verától a gyeplőt
yeeee :-)
a 2lány viszi a hátán a műsort.

2012.02.14. 22:50:24

Fecó igazat szól.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:50:40

@szerivan: most figyelek, a guminő nyüszít éppen.

inmemancsi 2012.02.14. 22:50:45

@szerivan: azta, bezzeg nekem micsoda válogatást csinált:)) ez nem igazság:))

Líder Máximo 2012.02.14. 22:51:04

@nathalie: mi a bajod a kifejezéssel? Nem tudom már ki írta egyszer, de nagyon eltalálta Attila személyiségét. Lelki Mengele. Csóóóódálatos (Edit néni)!
Neked lehet az lenne, de ez nagyjából olyan érv, mint a hagymongyammárel :)
@csicserierika: A konfrontálódó stílus most nagyon trendi Magyarországon, ezzel lehet kétharmadot is szerezni a politikában, de nem hinném, hogy egy végülis-valójában szórakoztató műsorban az ilyen egyedeknek kellene végső diadalt aratni. Örülnék neki, ha nem ez lenne a fiataloknak vagy a tévé alapján tájékozódnak a minta!

2012.02.14. 22:51:27

@foxglove: A bekstédzsben Vera zabál lábosból. Vagy fazékból?

inmemancsi 2012.02.14. 22:51:35

@sogeking: ?? milyen kutyásat?? megmutizod?

Hurri Kán 2012.02.14. 22:51:54

@inmemancsi:
Azt majd mi eldöntjük, mit figyelünk. ;-)

sandokan 2012.02.14. 22:52:23

@vallatas: az a baj, hogy seri csak a hátán. ha lenne bent még férfi, de nincs, akkor a párbaj utáni éjszakán biztosan megpróbálta volna.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 22:52:35

@Líder Máximo: én is ezért kérdeztem rá ott kicsit sántított :)

@egyemakisszíved: há' Vera

2012.02.14. 22:52:48

szitoxó....

Ez a Chipmunk ugyanazt csinálja amit Pingu: Haggymongyammáelelmondhatom?

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:53:20

@szerivan: hagymongyamvégig! hagymongyamvégig!

nathalie 2012.02.14. 22:53:33

@Líder Máximo:
azt hittem a véleményemet írhatom ide él. Tény:kutatást nem végeztem,hogy mit gondol erről az ország :D

Csak irigykedek a mengelézés miatt,mert én fecóra nem ragaszthatok ilyen faszányos kifejezéseket,mert kibasznak innen. pedig van egy kettő :D

vallatas 2012.02.14. 22:53:35

Régen Ati savazta Fecót, ma már Sehi
:-DDD
Régen Ati savazta Csabát, most már Vera
:-DDD

Ati szerepét most két ember viszi: SehiVera
:-)

2012.02.14. 22:55:16

@jadebulgari: Már nem emlékszem, de igaza volt.
@foxglove: És kezdi a könnyes szemet :) Igazándiból Kingunak csak a teste hagyta el a villát a lelke beleköltözött Seribe :) Mondhatjuk úgy is, hogy Sehere magyar hangja Kinguella.

inmemancsi 2012.02.14. 22:55:33

na jó nincs mese, kapja nyehike a nyereményt, azzal a feltétellel, hogy többet nem szólal meg

2012.02.14. 22:55:57

@vallatas: Kinga szerepét viszi Seri.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 22:56:29

@szerivan: kingu lelkének másik fele verába költözött, nézd, hogy fal

egyemakisszíved 2012.02.14. 22:57:05

@Líder Máximo: a konfrontáció nem bűn: felszínre hoz problémákat és megbeszélhetővé teszi őket.

vallatas 2012.02.14. 22:57:36

tuja és halfej hol van?

inmemancsi 2012.02.14. 22:58:02

@sogeking: ajaj már kezdek gyanakvó lenni:)) mit?

Hurri Kán 2012.02.14. 22:58:04

@vallatas:
Ebből is láccik, ő kettőt ér. :D

2012.02.14. 22:58:47

@jadebulgari: Eszembe jutott :) Vera azt mondta a párbaj alatt, hogy ha K kimegy akkor nyugodtabb lesz a villa. Ezt idézte fel röhögve miközben Seri nyávog neki.
@foxglove: Az MMKK ott volt.
@ő-szinte: Végre :)

vallatas 2012.02.14. 22:58:48

@gyvy: ja, pontosan :D
szakadok.

sogeking 2012.02.14. 22:59:46

@inmemancsi: mindjárt kiderül, de piciben nem fog sok látszani belőle :)

inmemancsi 2012.02.14. 23:00:23

@jadebulgari: figyu, én maradok a demo-nál (demokrácia a gyengébbekért:)) - szóval várom az érveket:))

Líder Máximo 2012.02.14. 23:00:30

@sandokan: A Tuját, Seherét, Pornósverát és Fecót is megújulásra késznek látom! Attila nem csinál mást, csak puffog, mint egy vénember, Csaba pedig dobjon be még néhány ilyen gifet érő táncot :D

Ahogy Attila Kingával tematizálta eddig az öfiket, szerintem Vera, Csaba, Fecó hármasa tudná ezt mostantól vinni tovább!

2012.02.14. 23:00:39

Szituáció-írigy.

2012.02.14. 23:01:32

Nosce stukiba lelépett?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 23:02:02

@szerivan: köfi
@inmemancsi: jó ember :D és jó példát lehetne vele állítani :)

vallatas 2012.02.14. 23:02:54

@Líder Máximo: Tuja 3hónapja próbál megújulni baszod :-)
szerintem itt csak Sehi tud megújulni, és ezt már látjuk is.

inmemancsi 2012.02.14. 23:03:21

@Líder Máximo: már nem kell tovább vinni, hálisten mindjárt finito@szerivan: :)) stukiba:))

egyemakisszíved 2012.02.14. 23:03:58

@Líder Máximo: Vera stílusa tetszik neked? A képmutatás modell lehet a fiataloknak?

inmemancsi 2012.02.14. 23:05:07

@sogeking: te jézús uristen by fecli ez mi??? elloptad a kabátom?:)))

2012.02.14. 23:05:18

Lefektetőlevél :DDDD

inmemancsi 2012.02.14. 23:07:01

@inmemancsi: tüntesd el gyorsan, mit csinlok én amögött a kutya mögött??:))szerivan oszd ki sogekinget!!

sandokan 2012.02.14. 23:07:21

@vallatas: szerinted ezt ilyenkor komolyan is gondolja? nem értem, hogy lehet ennyire utálni egy ketrecben élő játékost, hogy teljesen nonszensz dolgokat is képesek legyenek leírni?

sogeking 2012.02.14. 23:07:27

@inmemancsi: :D:D nem, ahogy az eredeti képen támasztod a falat, oda tettem a kutyát :)

vallatas 2012.02.14. 23:08:16

@sandokan:
ilyen a gyűlölet, az utálat :-) az ilyen nézőkből lehet sok pénzt kisajtolni.
kb. ez a játék lényege.
a profit.

2012.02.14. 23:09:05

@inmemancsi: Nem is tudom értelmezni a képet. Van rajta egy kutya meg az oldalán egy ízé amivel a játékokat lehet felhúzni?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 23:09:55

Szép estét mindenkinek!
Történik valami érdekes az onlányban, mert akkor rászánom magam, hogy bekapcsoljam :D
Addig marad Balta Rózsa és kis barátai '92-ből :)

inmemancsi 2012.02.14. 23:10:19

ezek állandóan zabálnak@sogeking: na jó ebből már nem fogsz tudni kimosakodni:)) tüntesd el gyorsan:))

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:10:24

@sogeking: elég furcsántorz ez a kép:) korai bunuelre emlékeztet:)

sandokan 2012.02.14. 23:11:06

@nathalie: tudom, mondtam már, de beleszerettem a lelkedbe.

és még a barca is nyert. csak neten lehet nézni bl mérkőzést beszarás.

sandokan 2012.02.14. 23:12:21

@vallatas: ja, hogy ő szavazó, az más, akkor mindent értek.

inmemancsi 2012.02.14. 23:12:33

@foxglove: :))@szerivan: szejike ne értelmezz, az nem biztos,hogy megy:)) oszd ki és kész:))

nosce 2012.02.14. 23:12:42

@szerivan:
dehogy is, csak megmostam a fenekemet a D matracra :)

Líder Máximo 2012.02.14. 23:13:16

@nathalie: Miért jutott eszedbe most Fecó? Mi az, ami gond, amit nem írhatnál le?

@egyemakisszíved: a konfrontáció a hülyeséget és az agresszivitást, a gyűlöletet hozza felszínre - ezt nevezhetjük problémának is. Viszont hülye, gyűlölködő és agresszív emberrel nem lehet megbeszélni semmit, ezért rosszul látod.

inmemancsi 2012.02.14. 23:14:21

sogeking tessék visszatenni a piros kék pókrucist, de azonnal, mert megostorozlak:))

sandokan 2012.02.14. 23:14:50

@gyvy: ez az forgasd csak a kést bennem. viszont arabból most már perfekt vagyok.

Ormi 2012.02.14. 23:15:21

Mit csináltak Anikóval, hogy amorf fejformát öltött?...

Líder Máximo 2012.02.14. 23:15:36

@inmemancsi: Jóvanna, én sem állítom azt, h ebből májusig műsor lehetett volna :D

kamarti 2012.02.14. 23:15:46

hát én ezt most csak hallottam, és nem láttam, de nagyon szórakoztató volt Vrea ki megyek cigizni-e vagy nem sója Attival és Csabival :) ott kicsit megbicsaklottam, amikor a kinek-kinek élettapasztalatáról volt szó, illetve Vera előjött az autistákkal, de biztos leet ezt még fokozni :)

aztán rájöttem, hogy miért volt ennyire fontos Verának, hogy Seri visszajött: mert most már nem csak a saját párbajaiból, hanem a pártfogoltjáéból is azt szűri le, hogy ő látja jól (értsd: a kintiek, a nézők szemével!) a bentieket, na ezért érzi még erősebbnek magát, és gyengébbnek Csabit.

egyébként egyet kell értenem Attival Seri értékelésében, bár ez a leordítás elég idegesítő

@foxglove: az onlájnban Kingáról (nem is véletlen, hogy AttI a leLkiekre kérdezett rá :) Vera meg a szexre...), de sztem abban az apró bevágásban Seriről. Kár, hogy tegnap nem volt onlájn, kíváncsi lettem volna arra a beszélgetésre (amire most is célzott Verának), semmi értelme nem volt azt a 3mp-et bevágni belőle. Hacsak nem ennyit beszéltek összesen :)

inmemancsi 2012.02.14. 23:15:59

belevalóban mit kombinálnak?? négy (ebből három lehetőség kihívásra) van szó, attila is minek rajzolgat??

egyemakisszíved 2012.02.14. 23:16:57

@Líder Máximo: a konfrontáció az egymástól eltérő álláspontok szembesítése. Innen indulunk, meg kell tudnunk, hogy hol tart a másik, hogy látja a dolgokat, aztán meglátjuk mi lesz.

vallatas 2012.02.14. 23:17:12

@sandokan: aki, ennyire komolyan veszi, az általában szavazó, én így látom :-)
aki nagyon gyűlölködik, az nagyon könnyen képes pénzt áldozni erre a retekre.
persze, tagadja mind, de azért mi tudjuk.
összekacsintás >.>

sogeking 2012.02.14. 23:17:28

@inmemancsi: hmmm, ezt még átgondolom :)

Ormi 2012.02.14. 23:18:37

@Líder Máximo:
Valaki közülük házasodni akar, és igen sürgős lehet...

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:18:57

@kamarti: visszanéztem a honlapról, és azt mondta, "vele", nem "veled" (nehéz)

2012.02.14. 23:18:58

@inmemancsi: Rám nem hallgat, összeférhetetlen.
@nosce: Akkor jó :)

Hurri Kán 2012.02.14. 23:19:24

@sandokan:
Ha ez vigasztal, én is csak az utolsó 4 percet láttam. Merhogy akkor vettem észre, h ott adják FB+. :)

nosce 2012.02.14. 23:20:28

@inmemancsi:
"attila is minek rajzolgat??"

kiadták neki feladatba h látványosabb legyen a semmi :)

nathalie 2012.02.14. 23:20:29

@sandokan:
még nem. örülök,hogy most szóltál és nem később a laptopnak kell majd suttognom: miért nem mondtad??miért??? :)

inmemancsi 2012.02.14. 23:21:26

@jadebulgari: ne szaladj még , belevalóban kingapótlók mindjárt!!

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:21:54

ööö érdekesek a pótkingák

inmemancsi 2012.02.14. 23:22:27

@nosce: pettike is feladatba kapta a pótkingáat?

kamarti 2012.02.14. 23:22:59

@foxglove: de akkor mitől volt nehéz neki a kampány Serivel szemben? vagy nem ezt mondta előtte? nemértem... :(
tényleg nem volt értelme ennek a 2mp-nek bakker

Hurri Kán 2012.02.14. 23:23:37

@inmemancsi:
Miiiit??? :D :D :D
Beszéjjetek már rendesen, felit se értem. :)

sandokan 2012.02.14. 23:26:25

@nathalie: basszus ezt elkapkodtam, azt hittem, már nem vagy itt.

2012.02.14. 23:26:54

@inmemancsi: Az, és még süket is szegény. Nagyon ne bántsd, csak kicsit.

sogeking 2012.02.14. 23:28:01

@gyvy: a híres harcművész?

Hurri Kán 2012.02.14. 23:28:20

@szerivan:
Szerintem ignorálni foglak.

nathalie 2012.02.14. 23:28:50

@sandokan:
most már mindegy !
azért lehet magam elé suttogom :)

2012.02.14. 23:29:13

@gyvy: Azt próbáld meg!

MagasMacska 2012.02.14. 23:30:15

@kamarti: Szerintem azt mondta, hogy nehéz volt Seri ellen a kampány, mert rájött, hogy Seri és ő milyen közel vannak egymáshoz.

nathalie 2012.02.14. 23:30:24

na valentin nap, seri a szerethiányos, vera az eszelős és három szerencsétlen. Még akár jól is alakulhat ez :D:D

sandokan 2012.02.14. 23:30:30

@gyvy: persze, így már sokkal jobb nekem.

@vallatas: és milyen igazuk van. de most akkor seri összejött csabikával vagy sem? mentségemre szolgáljon, hogy én meccset néztem.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:30:49

@kamarti: azt mondta: "vele volt a legnehezebb a dolgom" és hogy erre a kampány ideje alatt jött rá.

én úgy értettem, hogy ez az időszak hozta őket még közelebb egymáshoz.

sogeking 2012.02.14. 23:30:56

@gyvy: falkában támadnak? :)

MagasMacska 2012.02.14. 23:32:33

@sandokan: Nem lehet tudni. Csak az előzetesben adták be tíz másodpercben, de a műsorban már nem adták le.

ő-szinte 2012.02.14. 23:32:35

@szerivan: majd holnap már talán kicsit aktívabban:-) oksi?:-)

kamarti 2012.02.14. 23:33:03

@MagasMacska: én is így értettem (meg így is lenne logikus), de sztem @foxglove: mást mond.
vagy nekem van késő :)
vagy nem főtt le a kávé :)

sandokan 2012.02.14. 23:33:24

@nathalie: de először állítsd be a kamerákat, mert látni akarom, lehetőleg több szögből.

mit tippelsz a végjátékra?

vallatas 2012.02.14. 23:33:27

@sandokan: igen, Sehi és Csabi szerelme beteljesedett.
:D

MagasMacska 2012.02.14. 23:33:32

@foxglove: Igen?? Akkor és nagyon eltájoltam magam. Akkor Seri ezért vágott olyan bánatos képet?

kamarti 2012.02.14. 23:33:47

@nathalie: plusz az eperízű vodka, meg a szeriszappan a fürdőbe :)

Hurri Kán 2012.02.14. 23:34:11

@szerivan:
Hátha menni fog. :)

@nathalie:
Igen. Már csak jövő vasárnapig kell kihúzni. :D

@sogeking:
Mindig három és fél személyes falkában támadnak.

nathalie 2012.02.14. 23:35:08

@kamarti:
meg gumi vízzel töltve.majd kiöntik belőle... :D

MagasMacska 2012.02.14. 23:35:59

Aszem elmegyek. Leragad a szemem. Jó mulatást!

Hurri Kán 2012.02.14. 23:37:09

@foxglove:
Mivel nem szeretnék másik nick-kel visszajönni, ezt a videót inkább nem kommentálom. :D

nathalie 2012.02.14. 23:38:33

@sandokan:
fogalmam sincs :)
talán fecó, attila és vera. egy nő sztem lesz bent. serit most nem fogják engedni besunnyogni. Bár sztem jobban járnának,mert ő esélytelen a nyerésre,így csak egy emberrel kellene versenyezniük a döntőben.

Hurri Kán 2012.02.14. 23:39:58

@szerivan:
Nem tudom. De nem ígérhetek semmit.

sandokan 2012.02.14. 23:40:05

@gyvy: pedig itt a végjátékban ez a taktika már nem kifizetődő.

MagasMacska 2012.02.14. 23:42:02

@foxglove: Én még mindig nem értem, hogy "veled szemben" vagy "vele szemben", de Serit látva hajlandó vagyok elfogadni a te igazadat. (Mit kapnék én ezért Verától! Változtatom a véleményeme!)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:43:52

@MagasMacska: igen, egyébként tényleg egy d betűn múlik a jelenet értelme. én úgy hallottam, nincs ott:)

Hurri Kán 2012.02.14. 23:43:55

@sandokan:
Az majd csak a végjáték UTÁN derül ki, melyik taktika volt a kifizetődő.

sandokan 2012.02.14. 23:47:14

@nathalie: gondolod a nemzet igazságosztóját valaki még a döntő előtt, egy sima párbajban legyőzheti? nagyobb sanszot adok annak, hogy a döntőben, amikor megoszlanak a szavazatok és ott már nem a szimpátiát nézik, remélem, hanem, hogy ki szórakoztatott jobban az elmúlt öt és fél hónapban.

a tegnapi onlineban vera jól beszélt csabikáról, persze nem adták le az összefoglalóban.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:48:41

@nathalie: néztél valami jót mostanában?

kamarti 2012.02.14. 23:49:11

@foxglove: na kérem, itten van a teljes szöveg, egy mindent eldöntő d-n vitázunk :)
CS: ez alatt a kampány alatt jöttem rá, hogy vele(d) szemben volt a lehető legnehezebb dolgom, mindenki közül
S: de miért?
CS: lehet hogy aztán egy nagy habiszti volt az egész, de a végefele tényleg úgy éreztem, hogy ... hát igen, hát közel vagyunk

nekem ez csak a jelölt d-vel értelmes, és SeriCsabiról szól (főleg, ha hozzáveszem Seri arcát premier plánban, a zongorafutamot a végén, meg a szinte üres vodkásüveget előttük :)

@MagasMacska: itt meg lehet nézni, 0.50-től
valovilag.hu/video/158679

nathalie 2012.02.14. 23:49:21

@sandokan:
ha csabesz eszét veszti és kihívja attilát,akkor lehet kint marad. Fecó valahogy tuti beteszi magát a döntőbe, egy lány meg besunnyog.

sandokan 2012.02.14. 23:49:33

@gyvy: ugye az megvan, hogy én arra írtam, hogy inkább nem kommentálod. persze én sem merném, de az mellékes.

Hurri Kán 2012.02.14. 23:51:14

@sandokan:
Nem volt meg. Ettől függetlenül amit leírtam, tartom. :)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:51:56

@kamarti: nem akarlak győzködni, de előtte végig kingáról beszéltek, úgyhogy belefér a "vele"
egyébként mi az a habiszti?

kamarti 2012.02.14. 23:54:23

@MagasMacska: @foxglove: de akkor mi értelme van a "szemben" szónak? Kingával nem szemben állt... és miért lett volna ez különös, hiszen korábban is ő állt a legközelebb hozzá?

d vagy nem d? lehet, hogy ezt már sose tudjuk meg? :)

Seri meg nem bánatos, hanem ittas :)

ő-szinte 2012.02.14. 23:55:08

@szerivan: Fecó kapta a kúúúúúúrva kendőt???

nathalie 2012.02.14. 23:56:04

@foxglove:
nem nagyon.olvastam inkább. csak a hetieket néztem :)és Te?

Person of interest-et próbáltad?

(szakadok a game of thrones-os valentin napi képeslapokon a junkien :D:D)

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:56:20

@kamarti: majd kiderül, ahogy az rtl-t ismerem, nem hagyják ezt csak úgy annyiban.

sandokan 2012.02.14. 23:56:25

@nathalie: csabika már az előző jelrakásnál is be volt kakilva, amikor attila rakta a jelet. az komoly csörte lenne.

ez a lila kendő elképesztően fontos volt, mert aki itt a végjátékban megy ki párbajozni, annak azért jelentősen csökkenek az esélyei. ezért lett volna jó attilának, ha kinga megy vissza és ezért örült annyira csabika serinek.

foxglove (törölt) 2012.02.14. 23:57:25

@nathalie: én is olvastam. te mit?:)

szerintem az egyik komment volt a legviccesebb az egészben, leszőkekisfiúzni a törpét:)

nathalie 2012.02.14. 23:57:30

@sandokan:
remélem egyébként csabi lesz az év jerzsije...

kamarti 2012.02.14. 23:57:46

@foxglove: a párbajról, esélyekről beszéltek, Seri érzéseiről, de hát összevissza volt vágva a 20 mp
ezért kár, hogy nincs tegnapról onlájn :(

én is érzem, hogy szavakon lovagolunk :) engem a szemben zavar, Kingával nem állt szemben, ennyi

2012.02.14. 23:58:04

@ő-szinte: Nem értem amit írtál ide, se azt amit oda.

2012.02.14. 23:59:05

Jó éjt pukkancsok!

kamarti 2012.02.14. 23:59:21

bakker, állandóan esznek, nekem is muszáj lesz ...

sandokan 2012.02.15. 00:00:01

@nathalie: én is, de provokáld csak a világos oldalt, ezért is imádlak

nathalie 2012.02.15. 00:02:31

@foxglove:
én is jót röhögtem rajta :D

sven hasselt. és most sci-fi-t fogok vagy vlami fantasyt.

foxglove (törölt) 2012.02.15. 00:04:29

@nathalie: scifiből fantasyból mit szeretsz?

kamarti 2012.02.15. 00:04:47

Vera azt szereti Seriben, hogy megalkuvó, mert nem hajtja mindig az igazát
ez szte pozitív
nabaz

nathalie 2012.02.15. 00:05:31

@sandokan:
mármint a döntő terén, nem a seggterpesztős fotók terén :D:D

ő-szinte 2012.02.15. 00:06:14

Atti hogy bókol Verának,hehehe
lepippantott:-DDDDD

sandokan 2012.02.15. 00:09:55

@nathalie: természetesen. kegyetlen vagy, de ez tetszik benned igazán. na, akkor állítsd a kamerákat.

ha hozzászólhatok, a másik témához, akkor homeland és dexter, az utóbbi csalódás volt, de a vége nem.

nathalie 2012.02.15. 00:10:43

@foxglove:
fantasyból a káosz sorozatot.meg a trónok harcát. De egyébként mindent elolvasok. Most a Fekete sereg jön,meg a Penge maga.

Scifit eddig nem szerettem. Philip K Dick és Frederick Pohl könyveit imádtam,de itt le is ragadtam.Most viszont elkezdtem a Hyperiont meg a CSodaidőket és kurva jók.

ő-szinte 2012.02.15. 00:11:49

Azta! mekkora buli van bent!!!!! hogy tudnak ezek bulizni!!!!!!!!!!!!
:-DDDDDDDDDDD

nathalie 2012.02.15. 00:12:19

@sandokan:
a homeland...Hiányzik Brody :)
Dexterből én nem néztem még meg az 5 és 6 évadot. Kicsit befáradt nekem. De majd lassan pótolom.

nathalie 2012.02.15. 00:13:43

erre a számra meg tudnám ölni magam.

foxglove (törölt) 2012.02.15. 00:16:11

@nathalie: trónok harca alap, a káosz helyett nálam Éj és Hajnal-trilógia. A Hyperionhoz, a második köteténél rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok elég elvont:)
Iain M. Banksot szeretem még meg Robin Hobbot. Ja meg az Őrség könyveket.

sandokan 2012.02.15. 00:17:04

@nathalie: volt néhány dolog, ami necces volt a homelandnél, de a tavalyi újoncokat tekintve ez volt a legjobb.

pl. fényes nappal kisétál az arab nagykövet házából, wtf. a lány rájön az összefüggésekre, de mivel beteg simán leszedik a faláról az anyagokat. etc.

kamarti 2012.02.15. 00:19:59

Attinak minden zene teccik, ami Csabinak :)

nathalie 2012.02.15. 00:21:39

@foxglove:
robin hobb-tól beszereztem az orgyilkos tanítványát. meg az őrségből is az első részt. AZt el is kezdtem,de aztán félre raktam.

@sandokan: hát voltak benne persze elég fura dolgok,de ha csak az egyenruhás Brodyt kellett volna néznem heti negyvenöt percben,már az is jobb lett volna mint néhány másik sorozat :) Egyébként az american horror story is fasza. és a trónok harca volt a legjobb újonc :P

sandokan 2012.02.15. 00:22:29

most néztem meg a holnapi előzetest, beszarás vera mekkora játékos. simán olvassa a nézőket.
nem csípem, de tegnap csabikának, holnap meg ezek szerint attilának küld egy medve puszit. ez igen.

foxglove (törölt) 2012.02.15. 00:23:11

@nathalie: jó akkor már csak a Breaking Baden kell dolgozni:DDDD

nathalie 2012.02.15. 00:23:23

@sogeking:
Caldwell. Skandar Graun a tahó félork harcos pap, a két lábon járó pestis .imádom.azt hiszem most már mindenkinek összeáll,miért szeretem attilát :D:D

sandokan 2012.02.15. 00:25:29

@nathalie: ez nem ér. ez az én szövegem. mert van jó pár olyan színésznő, aki ha a szép házak aktuális számát olvasná fel 45ig, egy széken ülve, ruhában, én bizony akkor is végignézném.

nathalie 2012.02.15. 00:25:41

@foxglove:
lassan...:) ahhoz idő kell.legalább négy részt meg kellene néznem egymás után,hogy berántson, nem? ezért nem állok már neki későn este. de ha lemegy a vv,akkor nem bassza szét már semmi az időmet :D:D

sogeking 2012.02.15. 00:26:28

@nathalie: szegény Skandar Graun rámondaná Attilára a Káosz szavát, ha ezt megtudná :D

nathalie 2012.02.15. 00:27:35

@sandokan:
én telefonkönyvvel ismerem. de akkor értjük egymást :D

sandokan 2012.02.15. 00:28:10

@sandokan: persze csak ha nem vagy féltékeny, ez lemaradt.

azokat a sorozatokat én nem láttam, mert mese, horror biztos nem, fantasy talán.

@foxglove: breaking bad viszont alap

foxglove (törölt) 2012.02.15. 00:28:12

@nathalie: hát, az első évad 7(?) részes, úgyhogy max 2 részt, szerintem. bár nekem már az első után működött a dolog, de olvastam olyat is, akinek több kellett.

Hurri Kán 2012.02.15. 00:31:24

Neee... Seri inkább nyerítsen mint énekeljen. :D

foxglove (törölt) 2012.02.15. 00:31:26

@sandokan: ne nekem mond, őt nem tudom rábeszélni már hónapok óta

Hurri Kán 2012.02.15. 00:36:12

@sogeking:
Előbb a Coco Jambót cincogta. Ennél már csak az de dúrvább, ha Vera meg táncol rá. :D

sogeking 2012.02.15. 00:38:21

@gyvy: jájájé kokkóó dzsámbó jájájé :D
mindjárt meg is hallgatom :)

nathalie 2012.02.15. 00:39:51

@foxglove:
nem is hónapok óta,max egy hónapja! :D

szia

Hurri Kán 2012.02.15. 00:40:09

@sogeking:
Ne bazz, ez már 97-ben is szar volt. :D

nathalie 2012.02.15. 00:40:29

@gyvy:
rémlik hogy nem rég én ezt teli torokból énekeltem nyilvános helyen...jézus :d

nathalie 2012.02.15. 00:41:03

@gyvy:
és táncoltam is rá :D:D:D

sogeking 2012.02.15. 00:41:52

@gyvy: az a jó benne, hogy szar :D

nathalie 2012.02.15. 00:43:16

@sandokan:
nem vagyok féltékeny.bár attól függ ki az a színésznő...
és hidd el,mindegyik jó.horrort én soha,de ez tényleg fasza. a trónok harcát meg betegesen szeretem a könyv miatt,úgyhogy ott nincs elfogulatlan véleményem.

Hurri Kán 2012.02.15. 00:45:05

@nathalie:
Régi szép idők... Titanic-állóhajó a Batthyányi térnél... De csoda volt. :D

@sogeking:
HA csak fegyverrel nem kényszerítenek, magamtól nem választom ezt a számot. :)

sogeking 2012.02.15. 00:46:21

@gyvy: pedig nagy sláger volt a német Viván :)

Hurri Kán 2012.02.15. 00:47:34

@sogeking:
Volt ott több nagy sláger, amit most (sem9 erőltetnék. :D
Vengaboys megvan? :D

sogeking 2012.02.15. 00:51:08

@gyvy: miazhogy, nagyonis :) az egyik lány magyar volt, ha jól emlékszem

nowo 2012.02.15. 01:10:31

Ha abból indulunk ki,hogy holnap Attila kaphat 4 jelet,Csaba és Seri 3-at-3-at,Vera pedig összesen kettőt,akkor megállapíthatjuk,hogy Vera nem is olyan rossz játékos...:)

egyemakisszíved 2012.02.15. 06:41:33

Eljött az idő! Kockáztatni kell!... Vagy talán mégsem?
Fecó a legjobb játékos. Védettsége van, bakker, már megint, nem tud kiesni!

TapOut 2012.02.15. 07:13:33

Örülök, hogy Fecóé lett a kendő. Akármennyire is szimpi, nem hittem volna, hogy idáig húzza, ő már benne van a legjobb négyben :-)
Viszont nagy dilemma elött lesz egyenlőség esetén. Valami azt súgja, hogy dráma lesz a párbajra küldésből...

avanivi/ 2012.02.15. 07:39:04

@kamarti: Csabi most Serivel szerizik, a Kinguci pedig a odahaza szálanként tépkedi kifele a műhaját :)
Vagy taktika , és nem akar jelet kapni Seritől .
Lehet tényleg tetszik neki,és most,hogy felszabadult, nem fél beszélgetni Serivel?
Vera pedig Attilával ölelkezik ,szeretgeti a lelkét ,atyavilág mi van itt ?

lac64 2012.02.15. 08:27:34

@vallatas: Verának összesen egy dologban volt igaza, az élettapasztalatban és abban, hogy ki mit tett le eddig az életben az asztalra. Valóban, Csabával szemben - akiről az együttesén kívül semmit sem tudunk (azt is minek) - Verának egyrészt van egy Oscar jelölése (ezt csak az ilyen kákán is csomót keresők jegyzik meg, hogy pornóban) illetve hogy Keleti Gyöngyi hm. székletéről készített csodálatos interjúja méltatlanul lett mellőzve a Pulitzer díj jelölések közül. És igen, lehet hogy Verát jobban megtaposta az élet, neki sokat kellett nyelnie ...
A többi témában legalábbis részben hülyeségeket mondott.
A mártíromságról: Csabából mártírt csináltak és ezt a többiek kezdték el hangoztatni és nem Csaba. Ha ezt nézzük, akkor Vera inkább csinál magából mártírt az önkéntes számüzetésével a nappaliba, a folyamatos ellenség keresésével, illetve annak folyamatos hangoztatásával, hogy ő egyedül van.
A debilezésről: a szó köznapi értelemben bolondot jelent, és szerintem nem igazán van olyan, aki nem gondolta volna még, hogy Vera bolond. A debil szóval pedig bármilyen összefüggésben felhozni az pl. az autistákat meglehetősen otromba dolog.
A tujaságról: ebben még igazat is adnék Verának, ha nem azt látnám, hogy Ő is folyamatosan döglik. Ezenkívül mit tett még? Azt, hogy folyamatosan ellenséget keres, akit utána a vég nélküli dumájával fáraszt. Nekem személy szerint ez nem szórakoztató. Az meg külön mulatságos, hogy Seri szerinte Csabával ellentétben végigküzdötte a játékot OMG!
Az is érdekes volt, amikor kifejtette, hogy ő semmit sem tett Csaba ellen, hiszen Veronika párbaján is ő Csaba mellett volt. Amikor a többiek finoman felhívták a figyelmét, hogy akkor védett pozicióból rátette a kiválasztáskor a jelet Csabára, egyszerűen letagadta.

lac64 2012.02.15. 08:48:01

@foxglove: Csaba azt mondta, hogy "veleD szemben", és kb. arra próbált célozni, hogy bárki mással szemben sokkal könnyebb lett volna támogatni Kingát és támadni a párbaj ellenfelet.
A habiszti pedig szleng szó, kamut, bóvlit, emberben hazugot jelent

gonoszkiralylany 2012.02.15. 09:21:19

ez szörnyű, hogy Fecó most sem fog kiesni :((

avanivi/ 2012.02.15. 09:22:56

@sogeking: nagyon jók az sms üzeneteid :)))hajrá Kinga

MagasMacska 2012.02.15. 09:24:04

@kamarti: Vera azt szereti Sehiben, amit rohadtul utál Csabában.

foxglove (törölt) 2012.02.15. 09:26:33

@lac64: ööö, értem, mit jelentene a mondat, ha ott lenne a d, köszi a bizalmat:)) az a helyzet, hogy visszahallgattam max hangerőn többször, és még mindig úgy hallom, hogy vele (e/3).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 09:29:12

@kamarti: hát ezt tényleg elég fura Vera szájából hallani... :D

lac64 2012.02.15. 09:31:22

@foxglove: Én is visszahallgattam, és én azt hallom, hogy veled. Mondjuk Csaba a szokásosnál is jobban motyog, lehet, hogy ezért halljuk másképp :)

hannamontanna 2012.02.15. 09:32:21

Halló villalakók....
@nowo: Ez ha jól számolom 12 jel... ez hogy jött ki???

foxglove (törölt) 2012.02.15. 09:32:51

@lac64: persze ilyenkor nem feliratoznak:)

hannamontanna 2012.02.15. 09:36:15

@pushpang: Dittit a villába.... nem is tudom miért nem Ő ment be??? Dokkal több magamutogatás és szereplési vágy van benne, mint Seriben. És értem mit artikulál...:-))) bár fáraszt.

kozi001 2012.02.15. 09:43:16

@pushpang:
Remélem a fináléban kevés lesz a Gombi effektus! Ha ez igaz!

MagasMacska 2012.02.15. 09:44:14

@lac64: Benne legalább van önkritika. Vera szédült sedergése bezzen a villalét pozitív megélése...

egyemakisszíved 2012.02.15. 09:47:31

@lac64: @foxglove: íme a tökéletes példa arra, hogy a fejünkben lévő képzetek hogyan tudják formálni a valót! Egyébként mindegy mit mond, mert igen rosszul játszik közben. A szíve választottja egyébként szerintem is Kinga volt.

lac64 2012.02.15. 09:51:27

Az online ide lett feltöltve:

https://rapidshare.com/#!download|959l36|1262800516|VV5_02.14.-15..avi|473726|R~DB5A957E7B19BCC5FD327697635BCD33|0|0

Sajnos a youtube-n törölték jótevőnk fiókját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 09:51:42

@hannamontanna: ja, pont mint az előzőben, ahol inkább Tordas nővérének kellett volna bemennie.
Vera2 lett volna, az hétszentség. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 09:53:01

@lac64: "Download not available "
Valamit elrontottam?

hannamontanna 2012.02.15. 09:53:35

@lac64: Mint egy betépett sáska...:DDD

lac64 2012.02.15. 09:54:38

@lac64: Helyesen:

https://rapidshare.com/#!download|959l36|1262800516|VV5_02.14.-15..avi|473726|R~DB5A957E7B19BCC5FD327697635BCD33|0|0

lac64 2012.02.15. 09:58:55

@pushpang: Nem tudom miért nem veszi be a linket. A három sorból mindig csak az első marad meg :(

rapidshare.com/#!download|959l36|1262800516|VV5_02.14.-15..avi|473726|R~DB5A957E7B19BCC5FD327697635BCD33|0|0

Hátha így bemegy: ha igen akkor elé a

foxglove (törölt) 2012.02.15. 10:02:44

hxxps://rapidshare.com/files/1262800516/VV5_02.14.-15..avi

ELP 2012.02.15. 10:05:11

@lac64: Már itt tartunk h el kell csenni a rapidról a mozit:)))

ELP 2012.02.15. 10:06:09

https://rapidshare.com/#!download|959l36|1262800516|VV5_02.14.-15..avi|473726|R~DB5A957E7B19BCC5FD327697635BCD33|0|0 - ez tuti jó,,,

ELP 2012.02.15. 10:06:36

szép napot mindenkinek

lac64 2012.02.15. 10:06:56

@foxglove: Köszi, hogy kisegítettél, már kezdett megütni a guta :)

hha96 (törölt) 2012.02.15. 10:10:51

@lac64: Már az első link is jó volt, ne foglalkozz a bénákkal, ezer köszönet!

foxglove (törölt) 2012.02.15. 10:14:24

@ELP: hogy megy az elemzés, kedves doktor úr?:)

mézescsók 2012.02.15. 10:21:56

@lac64: Szerintem meg S. és Cs. símán elbeszéltek egymás mellett. Seri a párbajáról beszélt, Csaba a Kingához fűződő érzelmeiről. Szerintem nem "veled", hanem "vele" hangzott el és azért Kingával szemben, mert meg akarta óvni a hülyeségeitől. Pl. amikor mondta neki, hogy viselje a kihívást méltósággal, stb. Hiába próbálta segíteni, támogatni, Kinga önfejűsége miatt szélmalomharcot próbált vívni. Más kérdés, hogy játéknak ebben a szakaszában, ennyi idő után veszett fejsze nyele volt bármilyen Kingán jobbító szándék. Az utolsó mondata pedig azért értelmes, mert Kingával való kapcsolatára érti, "lehet, hogy habiszti volt az egész", de a végén közel kerültünk egymáshoz.
@sandokan: Csaba nem örült Serinek. Még az ajtó kinyílása előtt mondta Fecónak, tuti, hogy Kinga megy vissza.
Azt nem értem, hogy a lila kendő szempontjából miért lett volna jó Attilának, ha Kinga megy vissza, ha állításod szerint, annak, aki a végjátékban megy párbajozni, jelentősen csökkennek az esélyei.

ELP 2012.02.15. 10:30:48

@foxglove: Köszönöm kérdésed:)) hát semmit nem haladtunk...senki nem ért rá,,és nekem is dolgom lesz hosszabb időre így nem tudom mi lesz,,

foxglove (törölt) 2012.02.15. 10:33:41

@ELP: azért a fináléra hozzatok össze valamit!

kamarti 2012.02.15. 10:41:01

sziasztok!

valovilag.hu/video/158695

@mézescsók: a "mindenki közül"-t hogy értelmezed ezen a gondolatmeneten haladva?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 10:47:20

@hha96: @ELP: :D igen, biztos béna vagyok, de nekem továbbra ezt írja ki, ha megnyitom:

Download not available
The following download is not available:
rapidshare.com/files/1262800516/VV5_02.14.-15. | 0.00 MB
The file of the above link no longer exists. This could be for several reasons:
The uploader deleted the file.
The file contained illegal contents and was deleted from our servers by our Anti-Abuse team.
The link is incorrect.
The server is busy and can not process the request.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 10:48:16

@pushpang: sőt, ha a hsz-emből nyitom meg, már azt is írja, hogy file not found :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 10:53:10

@foxglove: igen... x helyett t, ahogy kell, de "File not found."

ELP 2012.02.15. 10:53:30

@pushpang: a beírt cím mire eljut a rapidhoz valamiért megváltozik,,nem tudok mást mondani , amit látsz linket a nevmnél , az tuti jó,,,

mielőtt leütöd az entert ellenőrízd h egyezik e ezzel:

https://rapidshare.com/#!download|959l36|1262800516|VV5_02.14.-15..avi|473726|R~DB5A957E7B19BCC5FD327697635BCD33|0|0 -

ELP 2012.02.15. 10:56:20

@pushpang:" - " ez nem kell oda,,,

hha96 (törölt) 2012.02.15. 10:57:03

Namostakkor részletesen:
1. Megkeressük: "lac64 2012.02.15. 09:51:27" hozzászólását, itt a link.
2. a link szövegétől kicsit balra az egérrel kijelöljük mindkét sort (gyk: bal egérgomb lenyomva kicsit lefelé húzzuk az egeret, hogy "bekéküljön"). Nem "áthúzzuk az egeret" a szövegen!
3. A kijelölt, immár kék szövegre jobbgomb, és pl. nálam "open link in new tab"
4. Voilá!

Ennél nem tudom részletesebben...

ELP 2012.02.15. 10:59:47

@hha96: vagy a hagyományos crtl C /másolás/ crtl V /beillesztés/ - a lényeg h a teljes szöveg bekerüljön a böngésződ címsorába,,

hha96 (törölt) 2012.02.15. 11:03:57

Na itt a link, shortenelve, ha már így se megy akkor ...
tiny.cc/ggc3v

foxglove (törölt) 2012.02.15. 11:07:27

@ELP: nem értem, nekem miért működik és nektek miért nem.

ELP 2012.02.15. 11:09:53

@foxglove: hxxps://rapidshare.com/files/1262800516/VV5_02.14.-15..avi - tessék ez a Tied , próbáld ki,,,

foxglove (törölt) 2012.02.15. 11:11:51

@ELP: most is működik... rákattintok a letöltésre és jön le.

ELP 2012.02.15. 11:14:37

@foxglove: azt én elhiszem,,csak nem azon a linken amit ide betettél,,,,

ELP 2012.02.15. 11:18:56

@foxglove: akkor Te valamit nagyon tudsz amit mi nem:))

foxglove (törölt) 2012.02.15. 11:19:08

most mennem kell, sziasztok

ELP 2012.02.15. 11:20:33

@foxglove: zseva , nekem is,,,:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 11:24:59

@ELP: jó, de nem mondtam:)

Mindenki elmegy, amikor megjöttem?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 11:42:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én is ittrekedtem a hófúvásban pedig azt hittem hogy ma sok mászkálnivalóm lesz de mindenki áttette magát holnapra hátha akkor jobb idő lesz alapon :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 11:44:43

@jadebulgari: jaja, itt is rohadtul esik:), az idióta kutyák meg kint állnak...:D

@kozi001: juj, igyekszem is elbújdokolni, nehogy megtaláljam:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 11:46:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: pont arra gondoltam ilyen időben még a kutyát se verik ki az udvarra szegények :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 11:50:32

@jadebulgari: lenne hova menniük:) De nem, ők inkább kint dekkolnak és ugatnak:)

MagasMacska 2012.02.15. 11:51:00

Nálunk húsz perce kezdte el, de már több centi. Ebből ma nem lesz torna...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 11:51:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet élvezik ezt az őrületet a sok kis hópelyhecske ahogy őrülten kering :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 11:52:39

@MagasMacska: engem állásinterjúról hívtak fel hogy el ne induljak ilyen időben :D milyen kedvesek

mézescsók 2012.02.15. 11:55:33

@kamarti: Igazad van. Sehogy. A "mindenki közül" kitételre nem figyeltem. Az én gondolatmenetem szerint - hogy Kingáról beszélt - nem illik oda a mindenki közül, csak egyedül Kinga lett volna. Akkor meg piás volt a srác. Az sem olyan nagy baj!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 11:56:38

@jadebulgari: igen, pattognak benne, ugrálnak:D Inkább a nagy, az meg is harcol vele:D

Milyen állásinterjún ilyen kedvesek? Tudjam már:D

@MagasMacska: itt reggel óta, kb 20 cmnél járunk...Ennyit nem láttam évek óta:S

beacska 2012.02.15. 12:16:37

hali!
az a szerencse, hogy tudom, hogy Fecó és Csaba nem taktikázik, mert olyat csak a ganajtúrók szoktak, különben azt hittem volna, hogy összebeszélnek jelrakás előtt, és Csaba utasítja Fecót, ki mellett döntsön egál esetén...

kamarti 2012.02.15. 12:17:22

@mézescsók: a piásban megegyezhetünk :)

egyébként vicces, hogy ez a 10 mp okozza a tegnapi öfiből a legtöbb fejtörést :) uh én erről többet nem beszélek, mert még valaki besokall :)

viszont remélem, hogy a tegnapi Vera-Csaba vitából minél többet bevágnak ma, mert baromi szórakoztató, és még Attira is azt mondhatni, hogy kiváló moderátor volt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 12:18:05

@beacska: még jó, h ez nincs így:D, én nem nézem ki ezt belőlük, sosem, sosem, sosem, talán lassan elhiszem ezt:D

Tjuca 2012.02.15. 12:24:45

@kozi001: ebben mi az új? még ősszel volt valami erőltetett randi, azon ezt dumálták. kinga a kopaszról beszélt, ő meg az alterosch csajról.

Tjuca 2012.02.15. 12:25:48

@jadebulgari: én meg várom haza a lányom az oviból. kicsit izgulok na.

Tjuca 2012.02.15. 12:30:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem. olyan, mint az iskolabusz, az a neve, hogy mackótaxi. kicsit bonyolult, itt nincs elég ovis állami oviban. az egyik gyerekem állami oviba jár, a másik magánba, és a kettő között két km van. és kapva kaptunk a lehetőségen, mikor megtudtuk, hogy hozzák, viszik a gyerekeket a magánoviba. :-) és mivel csak fél napot van, így ilyenkor jön. a legkisebb meg már alszik.

Tjuca 2012.02.15. 12:31:37

ovis férőhely nincs természetesen,. ovis annyi van/lenne, mint kutyában a bóha.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 12:33:33

@Tjuca: ez egy nagyon jó lehetőség, le a kalappal, itt semmi ilyen nincsen:(

Biztosan rendben hazaér:) Kicsinek jó csucsut:P

Most megyek főzni:P

genevieve 2012.02.15. 12:35:21

@kamarti: igen, a egyes vidékeken a megkérlek=utasítalak kifejezéssel:-)

nowo 2012.02.15. 12:36:10

@beacska: nem tudom,hogy feltűnt-e az az apróság,hogy Csaba azért kérte Fecót,hogy Attilát válassza,hogy Attila majd ŐT hívja ki.
Míg Attipetti azért taktikáztak,hogy másokat hogy küldjenek ki,és ők hogy kerüljék el a jeleket.

genevieve 2012.02.15. 12:37:03

@nowo: azt kérte, hogy szavazat egyenlőség esetén:-)
és nem azt, hogy atira rakja a jelet:-))

beacska 2012.02.15. 12:39:13

@nowo: ja, igen, elfelejtettem...az egyik gyávaság, a másik előrelátás...Fecó és Csabi nem gyávaságból hajt a lilára mindig, hanem ők szívből játszanak. Attila és Péter akarja csak gyávaságból megúszni a párbajt, igaz, hogy ők meg többször átadták a lilákat, de azt is csak gyávaságból tették...

köszi, hogy felvilágosítottatok!

nowo 2012.02.15. 12:41:14

@hannamontanna: úgy,hogy Attilára szavazHAT Fecó,Csaba,Vera,Sehi,az 4.
Csabára szavazHAT Vera,Sehi,Attila,az 3.
Sehire szavazHAT Fecó,Csaba,Attila,az 3.
Verára Csaba,Attila,az 2.
Az =12.
:)

nowo 2012.02.15. 12:44:01

@genevieve: ez így van!
Ez a különbség a két taktikai-stílus között.:)

nowo 2012.02.15. 12:46:18

@genevieve: Attila most is rögtön úgy kezdte a taktikázást,hogy Serit próbálta befolyásolni,pontosabban megtudni,hogy kire rak.
De Seri szépen otthagyta,kétségek között...:)))

nosce 2012.02.15. 12:48:33

@genevieve:
"azt kérte, hogy szavazat egyenlőség esetén:-)
és nem azt, hogy atira rakja a jelet:-))
"
ne viccelj, most az tök mindegy, az is jelrakásnak számít eggyel növeli Atti szavazatának a számát ilyen esetben...:)

hannamontanna 2012.02.15. 12:48:36

@nowo: Az összeadás így stimmel...:-)))

genevieve 2012.02.15. 12:50:46

@nowo: inkább taktika és aljaskodás között:-)

egyemakisszíved 2012.02.15. 12:51:31

@nowo: az információszerzés nem befolyásolás, de az információ valóval hatalom.

genevieve 2012.02.15. 12:51:34

@nosce: nem viccelek, teljesen komolyan írtam:-)

nosce 2012.02.15. 12:51:59

@genevieve:
ugyanolyan aljas, ne áltasd magad :)

nosce 2012.02.15. 12:54:03

@genevieve:
akkor logikai hibád van :)

bknn 2012.02.15. 12:54:26

Legutóbb az volt a tippem, hogy egy jómódú, kanos öregúr szavazatai juttatták vissza az üresfejű, hóttunalmas Seherét a Villába. Tévedtem, a kiccsalád nyomta az sms-eket:
"Seherezádéra másfél millióért küldtek smst"
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/15/seherezadera_masfel_millioert_kuldtek_smst/

egyemakisszíved 2012.02.15. 12:55:15

@genevieve: mi az, hogy aljaskodás! Ne sértegesd a jegyesemet! Tegnap jelentkeztem Atti társkereső hirdetésére, azon melegiben. Sütök majd neki kalácsot. Feltrancsírozom a nyulat, amit vadászott, néhanapján talán még szarvas is kerül az asztalunkra. Adok neki szeretetet, bonbon formájában, hiszen tudom, úgy szereti, Veronikától és Szandikától is olyat kapott. Jóságos lesz velem és gondoskodó! Csak nehogy úgy járjak vele, mint a Whiskys a menyasszonyával, hogy az utolsó pillanatban fuccsba megy az esküvő

Líder Máximo 2012.02.15. 12:55:57

@beacska: hehe, látom megint egy előítéletektől mentes, átgondolt véleményt sikerült felböffentened :)

kamarti 2012.02.15. 12:57:09

@genevieve: @beacska: mekkora flash lehetett így rajtakapni őket 5 hónap után... :) hogy váltanak két szót erről :)
az aljasok :)

@nosce: azért addig Fecónak még lesz álmatlan éjszakája (vagyis már volt). Mert ha Atti mellett dönt, akkor sem biztos, hogy Atti Csabit viszi, Verát ugyanúgy választhatja.
simán gondolkodhat úgy is, hogy ha Csabi-Atti vagy Atti-Vera egyenlőség van, a barátját választja, hogy ő lehessen a kihívó - ilyen szempontból a legrosszabb eset a Csabi-Vera egyenlőség.
plusz ugye ezerszer hangoztatta, hogy még a jelét se rakja Attira, ha rajta a kendő...
kíváncsi vagyok, hogy alakul ma

Líder Máximo 2012.02.15. 12:57:25

@nowo: Seri nagyon jó! Imádtam, ahogy otthagyta Attilát főni saját levében :P

SFP!

genevieve 2012.02.15. 12:57:28

@egyemakisszíved: azt sértegetek akit akarok:-))) egyébként meg nem neveztem meg senkit:-)

nosce 2012.02.15. 12:57:37

@genevieve:
Csabcsi azt akarta Fecóból kierőszakolni (mert fecó nem adott igent) hogy a végső szavával olyan helyzetet állítson elő mintha Atti egy szavazattal többet kepott volna, tehát a 2 eset ekvivalens, Fecó (sdöntő) szava szavazatot ér, azaz szavazatnak számít....:)

Lotyóbridzsida 2012.02.15. 12:59:04

@kozi001:

már megint keresztbe indiszkréteskednek a kiesettek, komolyan nem értem.
Kingulínnyó saját jogon nem tud címlapra kerülni, muszáj másokat áztatni a blikkben? áááá....:((

Tjuca 2012.02.15. 12:59:28

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: most ért haza, most már nyugi van. bennem volt a zabszem. :-)

Tjuca 2012.02.15. 13:03:28

@nemvállalom: még belefér a család barátja, aki vén kecske, de tele van lével... :-P

Lotyóbridzsida 2012.02.15. 13:03:59

@Tjuca:

na majd ha dizsibe megy aztán a "barátnőjénél" alszik, akkor mi lesz?:D:D:D

egyemakisszíved 2012.02.15. 13:05:00

@genevieve: de remélem, közben nem mutogatsz!

kamarti 2012.02.15. 13:05:35

@nosce: de mióta kierőszakolás az "azt kérném, ha lehet"?
másrészt meg utoljára éppen Eszter sápítozott azon, hogy hogyhogy ők nem egyeztetnek, neki ez milyen furcsa, illetve Vera célzott rá legutóbb, hogy jobb lenne, ha egyeztetnének.
tényleg nem értem, mi ebben a megvetendő, hogy 2 mondatot váltottak erről?

de miért kell úgy tenni bárkinek, mintha ezért utálná őket, amikor mindenki tudja, hogy gyakorlatilag tökmindegy, mit tesznek, utálja őket és kész, ami szíve joga egyébként. Mondhatnám Fecósan: nincs ezzel baj :)
csak nem kell levezetni logikailag, mert vicces :)

nosce 2012.02.15. 13:08:50

@kamarti:
"plusz ugye ezerszer hangoztatta, hogy még a jelét se rakja Attira, ha rajta a kendő...
kíváncsi vagyok, hogy alakul ma"

Na igen Fecó érdeke meg h mit mondott az 2 dolog. Nagy játékos a Fecó és mondtam pár hete, h neki van a legtöbb barátja ellenfele meg nincs is...jól játszott (sok külső infóval persze) és lila kendője is úgy lett h a 2 barátja tulajdonképpen nem feszült be hanem feladta, Atti ellen nem eddig tartja Csabcsi az biztos..

nosce 2012.02.15. 13:10:57

@kamarti:
"de mióta kierőszakolás az "azt kérném, ha lehet"?

de, azt is mondta "ezt az egyet dolgot kérem", és az már az, de hívhatjuk erőszakoskodásnak is mert nem tudjuk Fecó megteszi-e...:)

Tjuca 2012.02.15. 13:11:26

@Lotyóbridzsida: arra elég lesz akkor gondolni.:-P
most nagyon csúszkálnak az autók, még a nagy autók is, ők meg egy pici autóval járnak, egy nagyon óvatos nénivel, de mint tudjuk a nagy bömbösök nem kedvelik az óvatos néniket kölykökkel teli kicsi kocsival csak a lóerőket. amíg vártam lenn, addig is volt, aki dudált, meg kajabált, hogy nyomjad neki nyanya, miközben tényleg csúszik mindenki, mint macska a jégen. :-O

nosce 2012.02.15. 13:13:06

@kamarti:
"csak nem kell levezetni logikailag, mert vicces :)"

inkább az a vicces ha valaki nem tudja h a döntő szavazat (is) szavazatnak számít, főleg ha nem is érti h miért :)

Lotyóbridzsida 2012.02.15. 13:15:50

@Tjuca:

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a bömbis csávó sokkal jobban félti a kocsiját, mint én a 12 éves szar kis corsámat, így szerintem ő jobban fog még nálam is vigyázni.:D

kamarti 2012.02.15. 13:17:02

@nosce: igen, én is úgy láttam, hogy Csabi rövid gondolkodás után dobta a habszivacsot.
Fecó helyzetét kicsit másképp látom: épp az lehet a "veszte", hogy túl sok a barátja, ez nagyon megköti a kezét. így sztem a jelrakásnál egy lehetősége van, Seri, ami védhető minden irányból (bár minél több konfliktusuk van, annál kevésbé), de ez tényleg tökmindegy, ha jelegyenlőség van, és döntenie kell, még akkor is támadható lesz, ha Seri az egyik és őt választja.
Szóval lehet, hogy nagy játékos, de nem irigylem csöppet sem

Tjuca 2012.02.15. 13:18:43

@Lotyóbridzsida: legyen így. :-) egyébként igen. másrészt azért sokkal magabiztosabbak is, mert a bömbinek faszányos a töréstesztje, meg van benne anyag, ami így is van, és ha ütköznek, nem belőle lesz papírmasé. na de lényeg, hogy szerencsésen magérkeztek, baromi rosszul látni annyira szakad a hó. megyek behajítok pár bonbonmeggyet az oldja a stresszt. :-DDD

kamarti 2012.02.15. 13:19:55

@nosce: oké, akkor az "azt az egyet kérném, ha lehet" erőszakolás, értem.
és beácskának ez, és csak ez a baja Csabival és Fecóval.
logikus :)

genevieve 2012.02.15. 13:21:49

@egyemakisszíved: dede, széles gesztusokkal és még hadonászok is:-)))

sőt még a hangomat is felmemelem:-)

egyemakisszíved 2012.02.15. 13:23:51

@genevieve: akkor most én is mutogatok neked!

nosce 2012.02.15. 13:27:37

@kamarti:
"Fecó helyzetét kicsit másképp látom: épp az lehet a "veszte", hogy túl sok a barátja, ez nagyon megköti a kezét"

Fecót arra játszik h párbaj nélkül a háromba jusson, tulajdonképpen csak Atti meg Serri az aki kihívhatja, ha kettőből valamelyik kiesik most akkor tövább nő az esélye, mert arra kell játszania h Vera vagy csabcsi legyen a következő körben a kihívó ...tehát sztem Fecó azért ódzkodik Attira tenni, mert a következő körben ha visszajön őt viszi, neki jobb lenne ha most Vera vagy Seri menne mert ők valszeg nem Attit hívják ki...valszeg ezen agyal Fecó...

az én rózsám vasutas 2012.02.15. 13:33:05

@lac64: Verát most megvédem. Az a Valentin nap alkalmából Józsi csókold meg anyámat üzenet volt olyan jó mint Csaba kisvaszari rittyentőse. Nagy kár, hogy a big brother félszemmel nézi a szpojlerezőket, tudnék most Verán csámcsogni pár sort.

így most más
lássuk a jövőt

Minden játékoshoz bejön egy híresség, akin felnőtt. Tippek:

Sehihez betolják Medveczky Ilonát (elnézést az agresszív szövegért, de múltkor fellökött a Gellért fürdő újságosánál, most jóváírtam -2 pontját) vagy Kiss Erikát, hogy a többiek Sehi után Monika Geller munkahelyi nevetését is megtanulják. (ami ugye legalább +10 pont)
Csabához zenész megy. És ha az, akkor legyen a legnagyobb. Tipp: Alekosz.
Verához Ciccclina ha erre jár vagy Maya Gold ha él még a szerződése. Ha nem akkor valamelyik Nikki.
Atilkához valaki a 64 vármegyéből.

napi tanulság

Mindig a nagy kun Fecóra kell tenni, ha játékról van szó. Aki másra tesz az rábaszik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:41:33

@beacska: :D :D
bocsi de annyira régen láttam ezt így leírva és annyira abszurd volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:44:52

@Binbir gece: Attikához küldjék be inkább K.Annácskát. Majdnem Kinga, de ő kefélni is szokott néha.
A 64 vármegyéből csak ordenáré verekedés támadna. Már csak Fecó miatt is.
Nem illene a valentájn szelleméhez.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:47:08

Ja, amúgy szerintem nem érdemes találgatni, az rtl már úgyis megírta a forgatókönyvet, hogy ki, kire tegye a jelét.
Fecónak is be volt technokolozva tegnap a keze.

Lotyóbridzsida 2012.02.15. 13:47:59

@Binbir gece:

Mondjuk Bangó Margit nénit nem annyira értem. Mert 50-60 éveseknél elmegy, de a 20-30-as korosztály az életben nem hallgatja. Szóval ez kicsit nekem modoros vót.

Most azért verából ne csináljunk vérprofi 20 éve a szakmában lévő pornóst. Ebből látszik, hogy mennyire nem ismretük meg őket, hogy komolyan nem tudnék senkit mondani egyiknek sem, hogy kire lenne kíváncsi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:48:35

@nosce: ú, azért egy Vera - Sehi párbajt is megnéznék. Kényelmesen hátra dőlve a székben, lábak az asztalon, szotyi, miegymás.. :)

sogeking 2012.02.15. 13:50:58

@drindigo: jó hogy szóltál, nem is figyeltem, hogy felrakták :D (ráadásul egymás alá)

kamarti 2012.02.15. 13:52:57

@Binbir gece: ha már - meg +, tegnap beírtam egy pluszt Attinak, mert nem csípi a Hooliganst. ugyanezért ugyanannyi mínusz Csabinak.
bár ha tippelni kéne, neki ők mennek be, és nem a Tankcsapda, akiket felírt

kamarti 2012.02.15. 13:54:55

@nosce: én nem látok a fejébe, szóval eldönteni nem tudjuk sztem, de logikus, amit mondasz.
viszont mi is a probléma azzal, ha valaki esetleg párbaj nélkül szeretne besétálni a döntőbe?
mert Fecó? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:56:35

@Lotyóbridzsida: Vera bárkinek tudna örülni, aki feladatot ad neki..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 13:58:19

@kamarti: úristen, a Tankcsapdának jelenleg nincs szólógitárosa... :D

genevieve 2012.02.15. 13:58:23

@Lotyóbridzsida: csabihoz követelem Santana-t:-DDD

bigél 2012.02.15. 13:59:59

@genevieve: ok, bár én Clapton-nak örülnék a legjobban.

genevieve 2012.02.15. 14:01:18

@bigél: oké, nagyvonalú leszek:-)

avanivi/ 2012.02.15. 14:02:38

@Binbir gece: Attila M. Enikőt fogja kérni:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 14:02:44

@genevieve: szóval Csaba taktikázik, ezért kérte a Tankcsapdát! :D

bigél 2012.02.15. 14:04:27

@genevieve: hálám örökké üldözni fog :)

lac64 2012.02.15. 14:04:32

@kamarti: Szerintem Fecó Csabát is beáldozná. A ki lesz döntőben játék után a riportszobában is finoman savazta Csabát (döntőhöz közel háttérbe kerül a barátság, támadólag lép fel). A legszebb az volt, hogy rögtön utána bevágták a részt, ahol meg Csabának magyarázza, hogy Vera és Attila szerinte támadja és próbálja lejáratni Csabát.

bigél 2012.02.15. 14:05:55

@Binbir gece: miért nem Kovi megy Verához? rögtön összeüthetnének egy szerződést is. vagy az a különdíj lesz?

lac64 2012.02.15. 14:06:33

@nosce: Ha Attila most kimegy és visszajön, akkor szerintem egy jelet sem fog kapni a következő körben.

bigél 2012.02.15. 14:06:54

@lac64: tényleg nagy játékos ez a Fecó, az elején nem néztem ki belőle

bigél 2012.02.15. 14:07:50

@lac64: ha kimegy és nem jön vissza, akkor sem :P :D :D

avanivi/ 2012.02.15. 14:08:03

@sogeking: segits légyszi, hogy tudom megváltoztatni a nich nevem ?

kamarti 2012.02.15. 14:08:06

@pushpang: ezen HANGOSAN RÖHÖGÖK :) kész :)

lac64 2012.02.15. 14:08:45

@bigél: Talált, süllyedt :)

sogeking 2012.02.15. 14:09:57

@drindigo: alul a kommentdoboz felett rámész a profil linkre, és ott :)

kamarti 2012.02.15. 14:14:22

@lac64: én erről annyit tudok, hogy Fecó egyszer kijelentette (mindenki előtt), hogy ha valamelyik barátja rátenne, azonnal ki is vinné
de nem tudok az ő fejével gondolkodni, csak találgatok persze
másrészt sztem mindketten tudják, hogy eljöhet az a pillanat, amikor így vagy úgy, de szembe kerülnek - max abban reménykedhetnek, hogy ez a döntőben következik be (ami a barátságuknak talán jót tesz, de a nyerési esélyeiket sztem csökkenti, azt hiszem, erre célzott Csabi a ki a riválisomban. és ha innen nézem, annak, aki a harmadik döntős, is lehet érdeke, hogy kettejükkel kerüljön be, épp ezért)

inmemancsi 2012.02.15. 14:16:58

na jól elrontották a kedvemet. volt a tegnapi ol-ban valami?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 14:17:17

@lac64: sztem ha Attila (most) párbajozni megy, mindegy kivel, ki fog esni. Tudod, a jó és a rossz, meg a démonok... :/
Ez a saját véleményem, de Peti is nagyjából ezt mondta tegnap a belevalóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 14:18:42

@inmemancsi: én nemtom, nem tudtam megnézni.
De volt aki nézte az éjjel.

kamarti 2012.02.15. 14:19:50

@inmemancsi: elképesztően szórakoztató Vera-Csaba(-Kinga) csörte az Atti sóban :)
amit a kevésbé szórakoztató Seri-Fecó vicsorgás követett

egyemakisszíved 2012.02.15. 14:21:31

@kamarti: a 3-as döntőben a "barátok" együttléte a domináns játékos érdeke, az alacsonyabb rendű általában 3. lesz, aztán a megmaradt erős karakter a végjátékban felszívja a másik szavazatait. Legalábbis a 4-ben és a 2-ben így volt, amikor jobban lehetett látni az elkülönülő érdekcsoportokat.

fran7 2012.02.15. 14:21:37

Csak zenészt lehet hívni sztárvendégnek?

sogeking 2012.02.15. 14:27:12

@anivivi: néha én is megváltoztatnám, de mi van, ha valaki pont akkor akar sogeking lenni? :) szívesen

genevieve 2012.02.15. 14:29:30

@kamarti: igy nézve egy csabi-fecó-ati döntőben, ati járna jól?

genevieve 2012.02.15. 14:30:07

@sogeking: én azonnal stoppolnám:-)

inmemancsi 2012.02.15. 14:30:12

te nem avanivi akartál lenni?:))

genevieve 2012.02.15. 14:31:03

@sogeking: arról nem is beszélve, hogy netán valaki véletlenül zsöni akarna lenni és aztán ide beirkálna mindenféle csúcsaságokat:-)))

egyemakisszíved 2012.02.15. 14:32:33

@genevieve: szerintem itt Csabi járna jól, de ennek a felállásnak szinte semmi esélye nincs, úgy gondolom.

avanivi/ 2012.02.15. 14:35:38

@inmemancsi: jelmezben vagyok :)))) / a farsang miatt van :)))/

egyemakisszíved 2012.02.15. 14:43:39

@genevieve: fogalmam sincs, az időben nem látok jól előre, csak homályosan. Hátrafelé jobban megy. Az is valami, valakinek az se megy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 14:49:50

@genevieve: de ha meg is változtatod a jelenlegi nevet, attól az még foglalt marad, többé nem lehet másnak lenyúlni. Nem? Jobb helyeken így van.. itt nem próbáltam még.

kamarti 2012.02.15. 14:51:31

@genevieve: na én is erre gondoltam, de nem akartam vitába keveredni magammal ilyen hamar:) Itt sztem az is esélyes, hogy Fecó járna jól hármuk közül. de fogalmam sincs, róla semmit nem tudunk (max h a kesztyűje technokolos ugye :))

@egyemakisszíved: meglehet. de attól, hogy most azt lehet hinni, hogy Csaba a domináns (erősebb) kettejük közül, kiderülhet, hogy nem.
ráadásul ők ilyen szempontból inkább Jerzy-Béci, mint Éva-Alek, nem? tehát ha Fecó a döntőben hullik Csabi mellől, még az is megtörténhet, hogy nem támogató, hanem protest szavazókat szerez....
persze ez mind találgatás

genevieve 2012.02.15. 14:54:35

@pushpang: nem tudom, csak vicceltem:-)

genevieve 2012.02.15. 14:55:55

@kamarti: én pont forditva gondolom a jerzy-béci hasonlatot...csabi hullhat ki, fecó mellöl...

(azt még titokban megkérdezném, hogy szerinted csabi feladta az arénát fecó kedvéért?:-)

nosce 2012.02.15. 15:04:33

@kamarti:
"viszont mi is a probléma azzal, ha valaki esetleg párbaj nélkül szeretne besétálni a döntőbe?
mert Fecó? :)"

én egy szóval se mondtam h probléma, vagy láttál a szövegemben ilyet ? :) csak elemeztem....

szélfúttahaj 2012.02.15. 15:06:35

@beacska: Tisztán látod, ez nem szemüveg kérdése ez tény!

kamarti 2012.02.15. 15:08:41

Kinga:

"Agyilag még nem hoztam vissza magam a jelenbe" – foglalta össze a tényt, hogy még mindig a VV-ben érzi magát, nem volt ideje barátokkal találkozgatni, és ki sem tudta aludni magát. Egyébként meg minden megy tovább, ahogy eddig tervezte: leteszi a főiskolából hátralévő három vizsgát és közgazdász lesz.
De ha kap valamilyen tévés munkát, és megtetszik neki, szívesen elvállalja. "Szeretem a pörgős életet, a villában meg elég sokat lébecoltam. Benne lennék műsorvezetésben, de kreatív ötletelésben és háttérmunkában is." Szóval megélte a villalétet, és szeretne a médiában elhelyezkedni.

egyemakisszíved 2012.02.15. 15:11:15

@kamarti: Fecót én nem tartom erős karakternek. A peremhelyzetű emberek menedéke volt, akik maguk is sokféle karakterek- konfliktuskerülők és harciasak egyaránt, emiatt ő maga se kapott világos hovatartozást. Néha túl sok belőle, máskor meg túl kevés, hol ennek helyesel, hol annak. Motivációja szerint már rég kint lenne a helye, hiszen a párját akarta visszahódítani , és sikerrel járt. A villaesküvő szerintem a hátrányára vált, felesége igénybejelentése a további nyereményekre nem volt túl szerencsés. A magyar erősen előítéletes társadalom, meglepődnék rajta, ha megszavaznának nyertesnek egy olyan roma származású játékost, aki mögött nem áll valamiféle teljesítmény - tehetségkutatón ez nem lenne ez kizárt...De persze lepődtem én már meg vv finálén...

nosce 2012.02.15. 15:11:33

@lac64:
"Ha Attila most kimegy és visszajön, akkor szerintem egy jelet sem fog kapni a következő körben."

sztem muszáj lesz, meg attól függ ki esik ki...de hogy Atti Fecóra teszi a jelét ha visszajön az tutti ha az ö szavazatával ment ki és akkor meg úgy párbajozik Fecó, sehere meg Atti szavazatával....meg az is kérdés ha nem lesz következő aréna akkor ki dönt egyenlőség esetén, a győztes ?

szélfúttahaj 2012.02.15. 15:11:41

@nosce: nem tudom melyik barátja adta fel. A lajhár játéknál A.nem bírta tovább és ezt gyáva kimutatni, az ő fejével ez volt a megoldás. Ki hitte el? Csabi is tudta h. nemcsak gyenge, de képmutqató is

kamarti 2012.02.15. 15:13:55

@genevieve: sztem ugyanúgy gondoljuk, csak az időrend más: én azt írtam, ha a hármasból Fecó hullik ki, az nem növeli Csabi szavazótáborát, sőt
amit meg te írtál, az eggyel előbb, de ugyanez, és az is igaz lehet sztem is

nem köll sugdolózni:) már tegnap is leírtam, ma visszanéztem és ugyanazt gondolom: rövid gondolkodás után eldobta, igen (mert felizgatta a szitu, h így mi lesz. már magához lépest lett izgatott :))

TapOut 2012.02.15. 15:14:59

@lac64: azt nem tudom, de hogy Csaba simán beáldozta volna Fecót az előző körben az biztos. Vera helyett Serire rakott, majd a kihívás után kifejtette, hogy szentül meg volt győződve arról, hogy Seri Fecót viszi (mindenki más is, Kinga is).
Szerintem kettőjük közül Fecó az, aki jobban ragaszkodik a barátságukhoz. Még így, a végjátékban is.

nosce 2012.02.15. 15:17:31

@pushpang:
egyáltalán nem biztos h kiesik, mert a neten hype lett belőle, az a kérdés ez hány szavazatot jelent neki, vajon sok geek nyuggert győz-e? :)

genevieve 2012.02.15. 15:17:35

@kamarti: akkor ez elkerülte a figyelmem:-)

nosce 2012.02.15. 15:19:06

@szélfúttahaj:
Atti sztem feladta Fecó ellen ezt indirekt ki is montda, és Csabcsin is látszott h nem az életéért küzd :)

kamarti 2012.02.15. 15:19:12

@nosce: én meg csak kérdeztem :)

@egyemakisszíved: meg aztán Oli is megmondta, hogy eddig mindig meglepő eredménye volt a párbajoknak ebben a szériában....
de igazad van, ez elég összetett kérdés. És a néplélekre apellálni meg csak aztán lehet, ha az ember elhiszi, hogy a (végső) szavazást nem manipulálja direktben az rtl...

TapOut 2012.02.15. 15:22:09

@nosce: ja, Attila feladta, mert nem bírta tovább. Tényleg komolyan azt gondolod, hogy Attila feladna egy védettségi játékot Fecó kedvéért?? :-))

kamarti 2012.02.15. 15:23:45

@TapOut: az tény, hogy Fecó a rajongóbb, és én is azt hiszem, hogy a Serire való jelrakással tulképpen Kingát próbálta valahogy védeni (Verától), de ha még a kiválasztáskor is azt hitte, hogy Seri Fecót viszi, akkor nagyon ostoba...

TapOut 2012.02.15. 15:26:43

@kamarti: nem hinném, hogy ez ostobaság. Nemcsak Csaba, de szerintem mindenki más is Fecóra számított, és Serinek is ezt próbálták sugallni. Nem nézték ki Seriből Kingát, na.

nosce 2012.02.15. 15:27:18

@TapOut:
" ja, Attila feladta, mert nem bírta tovább. Tényleg komolyan azt gondolod, hogy Attila feladna egy védettségi játékot Fecó kedvéért?? :-))"

Igen, komolyan, Attila többször meg is mondta h neki nem kell a védettség mert akkor nem tud játszan, és a védettséggel nem lehet megnyerni a játékot ( a végső 3.ben nincs ugye) és ebben teljesen igaza van...az egyetlen akinek van esze...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 15:33:46

@lac64: @TapOut: szerintem mindketten simán beáldoznák a másikat, barátság ide v. oda.
Ez kérem már a végjáték, már csak a saját érdekét nézi mindenki, ráadásul ha az erősnek tartott barátot ki lehet penderíteni vhogy a villából egy harmadikkal vívott párbajon, akkor az vesse rá az első követ, aki nem ugyanezt tenné a helyében.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 15:35:36

@nosce: hát, legyen igazad. :)

Ez amúgy mit jelent, márminthogy hol tapasztalod? -> "mert a neten hype lett belőle".

TapOut 2012.02.15. 15:36:08

@nosce: védettséggel nem lehet játékot nyerni, de azzal igen, hogy folyamatosan elkerüljük a párbajokat? Attila sok mindent nyilatkozott már, hagyjuk...Egyszerűen ki tudta sakkozni, hogy mikor esélyes, hogy rákerüljenek a jelek, és akkor igenis jól jött az a lila kendő...
Egyszerűen valamivel meg kellett indokolni a vereséget. Látszott, hogy kűzdött, nem bírta tovább, ennyi. Nem is csoda egyébként, Fecó hónapok óta edz, Attila nem nagyon mozog, kicsit eltunyult, lássuk be.

nosce 2012.02.15. 15:37:58

@pushpang:
ez a netes szavazásokon is látszik, Csabcsinak is vannak fősulis haverjai akik tudnák tolni, mégse jut sokra...

nosce 2012.02.15. 15:45:44

@TapOut:
"védettséggel nem lehet játékot nyerni, de azzal igen, hogy folyamatosan elkerüljük a párbajokat?"

ha azt dumával, gyors helyzet felismeréssel, a többi szándékának kifürkészésével csinálod akkor igen, mert abból lesz nézhető műsor...

"Attila sok mindent nyilatkozott már, hagyjuk"
ebben és még pár dologban mindig konzisztens volt..

"Egyszerűen valamivel meg kellett indokolni a vereséget. Látszott, hogy kűzdött, nem bírta tovább, ennyi. "

ő azt is mondta h nem bírta tovább azért engedte el de Csabcsinak is feltünt nem is hitte el, ha nem bírod akkor kicsúszik a kezedből és nem 2 kézzel elenegeded

"Fecó hónapok óta edz, Attila nem nagyon mozog, kicsit eltunyult, lássuk be."

Fecó mit edz ? Fut, az sokat ér ebben :), Attinak meg olyan vastag a karja mint Fecó combja kb. :),

MagasMacska 2012.02.15. 15:45:48

@pushpang: "ú, azért egy Vera - Sehi párbajt is megnéznék. Kényelmesen hátra dőlve a székben, lábak az asztalon, szotyi, miegymás.. :) "

Még a Martinit is odakészíteném!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 15:53:10

@MagasMacska: háááttttt, én inkább egy meccset nézek így, de nem egy valóvilágot:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 15:56:03

@nosce: ááááá, azt én kidobom a youtubera:P Így ez mindenkié:P

2012.02.15. 15:56:59

Sziasztok pufik! Mi a téma?

nosce 2012.02.15. 15:57:48

@szerivan:
gyere már puffancs falkában támadnak :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 15:59:07

@MagasMacska: meg G.Clooney-t is, mi? De csak a Martini miatt.. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 15:59:16

@nosce: nem egyértelmű, h keresd meg?:D

@MagasMacska: és kinek szurkolnál?:D

nosce 2012.02.15. 15:59:41

@szerivan:
mogyi meg naponta egyszer behallózik, mint ha a marsra szállt volna le :)

2012.02.15. 16:02:14

@nosce: Miért támadnak? Neveket kérek, aztán intézkedem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 16:04:03

@nosce: valentin napján is ott volt a fenekem, de nem kellett...

nosce 2012.02.15. 16:05:40

@szerivan:
nem akarok Veráskodni, h befújom öket :)

TapOut 2012.02.15. 16:06:46

@nosce: "ha azt dumával, gyors helyzet felismeréssel, a többi szándékának kifürkészésével csinálod akkor igen, mert abból lesz nézhető műsor"
az már nagyjából kiderült, hogy sok embernek szimpatikusabb, ha valakit kűzdeni lát a lila kendőért, mint az, ha viccet csinálnak az arénából, tudva, hogy úgysem lesznek veszélyben, mert mást tolnak ki maguk helyett. Viszont ez a hozzáállás azonnal megváltozik, ahogy veszélyben érzik magukat.
Ezért hullott ki Péter. De ez itt a blogon szubjektív, persze.

"ebben és még pár dologban mindig konzisztens volt"
Abban is, ahogy hetek (hónapok) óta nyilatkozza, hogy már mennyire szégyelli, hogy még nem volt párbajozni. Aztán valahogy mindig úgy alakítja az eseményeket, hogy megint ne kelljen mennie :-))

"Fecó mit edz ? Fut, az sokat ér ebben :), Attinak meg olyan vastag a karja mint Fecó combja kb. :),"
Véleményem szerint a lajhár játékban igen sokat számít a súly, és lám, itt jön be a sok edzés eredménye, még ha az csak futásra, meg felülésre korlátozódik is. Vastag kar?? :-)) Izom, vagy zsír? Nem mindegy. A vastag kart meg felrakhatod a polcra, ha egy igen jelentős súllyal függeszkedik az ember.

Azt hiszem, ezt kellőképp kiveséztük :-)

2012.02.15. 16:08:05

@nosce: Így hogy védjelek meg te féleszű?

kamarti 2012.02.15. 16:11:01

azt mondja már meg nekem valaki, hogy Cyndi Laupert kiscsajozza le Vera? Tőle hallgatták a True colorst?

MagasMacska 2012.02.15. 16:16:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A Martininak! (Mindegy, csak valamelyik maradjon kint. Na jó, talán Sehinek.)

csicserierika 2012.02.15. 16:18:18

léggitár, légdob. Ha csabi légreszel is küldök rá egy sms-t (igaz, akkor Attisra kettőt ) :)

2012.02.15. 16:20:22

Van csansz egy Vera-Seri párbajra?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:22:52

@szerivan: szerintem nincs, fiú párbajt vagy vegyeset tippelek

ahoj emberek

2012.02.15. 16:31:21

@jadebulgari: Sunyi fajta a Vera, kihívása esetén benne van az élesváltás lehetősége. És azt se felejtsük el,hogy 50 milla a tét, a leggyengébbet kell kivinni az meg a Zsemlefejű mókus.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:34:44

@szerivan: sunyi és ha ő lesz sztem is a Mókus lesz vagy Csabi... Cs.rég volt párbajozni, attól, h. az elején visszaküldték még meggyengülhetett mostanára

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:35:29

@szerivan: ettől függetlenül nem érzem úgy h Vera lesz - inkább Ati v. Csabi a kiválasztott

TapOut 2012.02.15. 16:37:38

@szerivan: Verának eddig minden párbajánál nagyon kidolgozott koncepciója volt. Seri ellen nem tudna felépíteni egy párbajt, főleg azután, hogy a napokban kinyilatkozta, hogy Seri végigkűzdötte (?) a játékot. Csaba ellen viszont szépen építkezik, már el is kezdte felsorakoztatni az érveket.
Pedig nem bánnám, ha Seri menne, kifejezetten idegesít, mióta visszajött a párbajról. Neki nem tett jót a győzelem, elszállt sajnos.

inmemancsi 2012.02.15. 16:38:19

@szerivan: zsemlyefejű mókci az aranyos ne hasonlítsuk egy nyeheréhez

Hurri Kán 2012.02.15. 16:38:37

Jó reggelt. Mindenki rendben hazaért, hóviharból mindenkit kimentettek? :)

2012.02.15. 16:41:52

@TapOut: Igazad van, de Vera mindig gyengét visz. Lehet most veszik össze valami kreált dolgin Nyehivel és kész a baj :) Csabit, Atit eddig is vihette volna mégse tette. Jómagam nem kockáztatnék egy kisdöntőt, a póthajánál fogva vinném S-t.

kamarti 2012.02.15. 16:42:21

@TapOut: nem csípem Serit, mikor hangoskodik, de abban Attinak adok igazat, hogy ha lenne egy bizalmasa, aki veregeti a vállát, hogy ügyes volt, visszavenne. Vera nem teszi meg neki ezt a szívességet, sőt: azzal, hogy még mindig (és ahogy) Kingázik, a saját jelentőségét hangsúlyozza, Seri rovására

de abban egyetértek, hogy ne Serit fogná meg, nagyon is biztos benne, hogy Csabi ellen visszamenne
arra még kíváncsi leszek, hogy Csabin kívül más is folyamodott-e kéréssel Fecóhoz, mert én elképzelhetőnek tartom

kamarti 2012.02.15. 16:44:09

@kamarti: már azon kívül, hogy Atti viccesen arra próbálta rávenni, adja fel :)

inmemancsi 2012.02.15. 16:45:18

menjen nyehere meg vera ha már fecli protekciós..

TapOut 2012.02.15. 16:46:52

@szerivan: elképzelhető, Verától minden kitelik :-)

TapOut 2012.02.15. 16:49:56

@kamarti: igen, Vera saját diadalának érzi Seri párbaját, az meg valóban nem szolgálja az érdekeit, ha Seri jól viseli a győzelmet. Nem baj az Verának, ha Seri egy kicsit lejáratja magát, ez még késöbb jól jöhet :-)

inmemancsi 2012.02.15. 16:50:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottyka köszi, ez a kezdő csapat, reméljük az ászokat tartogatják:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:54:12

@inmemancsi: ügyes lapításban, jó konfliktuskerülésben, nem kompromittálta magát, belavíroz a mellékvágányon és jó példát mutat a népének

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 16:56:39

@inmemancsi: remélem, h nem az első 10 emberből fog vki nyerni
és azt is remélem, h nem lesznek eltelve maguktól, mert ŐK AZ ELSŐ 10!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:57:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: pedig sajna jellemző hozzáállás, h. csak azért mert ő ment be az első tízben neki jobban jár :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:59:03

@szerivan: a rasszbelijeinek csak nem akarom leírni nehogy kikapjak

2012.02.15. 16:59:51

@jadebulgari: Nem szeretem az ilyesmit.

TapOut 2012.02.15. 17:02:20

@jadebulgari: a konfliktuskezelése egyre jobb, a lapítás sem feltétlen helytálló, mikor nyíltan szembement az erős maggal és a kiközösítetteket védte folyamatosan...
Lapítás inkább az volt, amit Gergő művelt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:04:20

@TapOut: akárhogy is, de erősödött és befutó lehet a surranópályán

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 17:05:52

@jadebulgari: tudom, így volt az elsőben is, azért is remélem:)

TapOut 2012.02.15. 17:09:16

@jadebulgari: ha feltétlen surranópályának akarod hívni, azt, hogy azok akikkel konfliktusa volt (Peti, Attila, Kinga, újabban Seri) nem őt választották, vagy épp saját maguk is surranópályán voltak, akkor tedd.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:10:24

@TapOut: részben, de arra gondoltam hogy a párbajokat így v úgy elkerülte

TapOut 2012.02.15. 17:20:07

@jadebulgari: ez így van, én sem gondoltam volna, hogy idáig eljut, nem azért, mert nem szimpi, hanem mert elég rossz a pr-ja

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:21:20

@TapOut: egyetértek, és számomra is szimpatikus főleg így a végére

Tjuca 2012.02.15. 17:33:30

@jadebulgari: ezzel van így más is. nem?

Tjuca 2012.02.15. 17:35:03

már legalább három hónapja mondom, hogy az egyik legjobb játékos. nem hiába akart péter minden áron megszabadulni tőle, mint egy bolhás kutyától. :-) és viszont, mert ők tudták egymásról, hogy jól játszanak. "már abból, ahogy söpört" vagy mi. :-DDD

Tjuca 2012.02.15. 17:37:07

számomra vera és sheri fáradtak el, de nagyon. verától már én fáradok. 27 éves, de mintha anyámat hallgatnám, annyira megél mindent. :-( nem lehetne elkobozni tőle a mikroporT? csak egy időre. köszke.

sandokan 2012.02.15. 17:38:09

@mézescsók: mert, ha kinga nyert volna vasárnap, akkor még egy vera-kinga párbajt egészen biztosan rendeznek a döntő előtt. így meg attila, akár kétszer is kimehet, ha csak nem lesz négyes finálé.

nem beszélve arról, hogy kinga tovább szívta volna csabika vérét, imázsát, mint ahogy tette korábban attilával, fecóval vagy éppen dyával.

mézescsók 2012.02.15. 17:41:35

@kamarti: Még a korábbi hsz-dre reagálnék: azért téma még mindig ez a 10 mp, mert sok érdekes nem történt ezenkívül. Meg talán azért is, mert még vannak néhányan, akik a történtek ellenére valamiféle halvány vonzalom félére gondolnak, de ez szerintem tévút. Persze, lehet, rosszul gondolom.

A mai napra azt tippelem, hogy Serit jelölik ki. Attila annyira nem bátor, hogy Csabát vagy Verát jelölje, szöveg az egész nagy párbaj. Vera talán nem tesz rá, furcsa is lenne, de Fecótól és Csabától símán megkaphatja a jelet. Egyrészt, mert kivitte és kint hagyta Kingát, másrészt mert sosem volt egyikkel sem bari. Sőt, Fecóval nagyon nem volt jó a kapcsolata, amin különben nem csodálkozom, én is utálnám, ha állandóan legyerekeznének. A kor nem érdem, de nem is bűn.
Ha Seri kiválasztott lesz, akkor Attilát vagy Csabát viszi ki, Verát hálából nem fogja és kint is marad.
Ha nem Seherezádé lesz a kiválasztott, hanem Attila vagy Csaba, akkor bármelyik kiviszi minden további nélkül, mert a győztes párbaja ellenére (azért az a 66 % nem kevés) szerintem a leggyengébbnek tartják. Hiába nem jön ki jól Csaba Verával, ez a végjáték előtt egy perccel már nem érdekes. Attila hasonlóan gondolkodhat. Seherezádé tökös volt, mert bevállalta Kingát - érzelmi döntést hozott - egy alapvetően bizonytalan helyzetben, holott Fecó ellen kevésbé lett volna necces az eredmény. A két férfiember pedig nem érzelmi döntést fog hozni, és mivel Fecót nem vihetik, Verának pedig volt két erős húzása, marad a leggyengébb.
Ne legyen igazam, akkor Seri döntős lehet. Ki gondolta volna ezt az elején?

Tjuca 2012.02.15. 17:43:11

orr szempontból sheri nem lesz a fináléban, ez biztos. és most a három fiút mondanám, de vera orrára még rá kell néznem, valamint atti mostanában annyit turkálja, lehet van változás. :-P

csak gondoltam, hátha. eddig csak petinél volt bukta. :-P

Tjuca 2012.02.15. 17:44:11

@mézescsók: ja. szerintem is. és akkor pá neki akárkivel szemben.

sandokan 2012.02.15. 17:49:49

@pushpang: evidens, hogy akit most kiválasztanak a rúdtáncost vigye magával, aki éppen most jött vissza egy párbajról. mondom én, de mi van a forgatókönyvben?

ezért nem értem, hogy a játék ezen szakaszában, mondjuk attila miért ne vihetné ki serit. pont ellenkezőleg, minden más választása lenne hibás lépés. soha nem állt ki igazán attila mellett, nem számíthatott rá, sőt gyakran kötözködött vele és még a lelki szerelmét is kint hagyta. bumm.

mézescsók 2012.02.15. 17:51:27

@sandokan: Egy Vera-Kinga párbajra lehet, hogy sor került volna, de ezt már nem fogjuk megtudni. Szerintem Attila, ha egyszer is kimegy párbajozni, mert még az is lehet, hogy nem, visszajön és marad a végjátékban, többször nem párbajozik. A következő kiválasztásra ugyanis felszabadul Fecó védettsége és kijelölhető lesz, Fecó pedig nem Attilát vinné ki, hanem Serit. Csabát, Verát nem, Attilától jobban tart.
Minden fórumon Attila a Vv-sel közül a főszereplő, akár örülünk ennek, akár nem. Bár a nézők nem egyszer meglepően döntöttek a kisebb napi szavazásoknál, de a végjátékra szerintem visszahoznák (Alekosz effektus - nem bírom, de hozza a műsort, ezért maradjon elv alapján).
A tippemet ld. fent.

kamarti 2012.02.15. 17:51:53

@mézescsók: ha Seri lesz a kiválasztott, tényleg nem lesz más lehetősége, mint Atti vagy Csabi, és nagyon kíváncsi lennék, kit választana.
abban nem értek egyet, hogy Csaba biztos nem vinné Verát, épp tegnap tartottak egy próbát :), másrészt simán gondolkodhat úgy is, hogy ha ellene nem jön vissza, akkor a fináléban sem lenne esélye ellene (esetleg hármasban Attival vagy Fecóval pláne), nem?
és én arra tippelek, hogy ugyanebből az aspektusból Atti is hajlamos lenne megfogni Verát.
de hát fene se tudja, hogy gondolkodnak, Csabi is mondta, hogy nem tartja Verát gyengénk, Attiról meg végképp nem tudnak semmit.
érdekes lesz ma, nem hinném, hogy van papírforma. Vagy igen?

kamarti 2012.02.15. 17:58:05

@mézescsók: sztem Serit sokkal régebb óta lehetett döntőbe vagy döntő közelbe várni itt kint, mint ott bent. Sztem már Eszter kiesése előtt is.
Vera ugyan már azt mondja, hogy hát ő biztos volt benne, hogy ő látja jól Kingát (azaz a nézői szándékot), de korábban még ő is azt mondta, hogy Kingára tippelt volna.

sandokan 2012.02.15. 17:58:36

@mézescsók: "Attila annyira nem bátor, hogy Csabát vagy Verát jelölje"

ennek semmi köze a bátorsághoz, nem értem, hogy kerül ez a butaság elő. akkor sem volt az, amikor csabika veronikát választotta, pusztán taktikai lépés, ami a játék része.
a várakat sem a legerősebb pontokon támadták, akkor a korábbi harcosok gyávák voltak? ugyan.

"Seherezádé tökös volt, mert bevállalta Kingát - érzelmi döntést hozott - egy alapvetően bizonytalan helyzetben, holott Fecó ellen kevésbé lett volna necces az eredmény."

szépen megetted a kampányszöveget, mert ha fecót választja, nem áll mellette senki, talán attila, de vera biztosan nem. meg nem is lett volna igazából mivel támadnia a dumagépet. kingával szemben viszont eleve előnyből indult a gergős sztori miatt. pontosan ki volt ez számolva.

mézescsók 2012.02.15. 17:58:39

@Tjuca: Én a bent maradottak közül Seherezádét kedvelem a legjobban, de annyira elvakult nem vagyok, hogy győztesnek lássam. A tegnap esti öfi-ben az esélylatolgatás nagy porhintés volt, ezt különben Seri mondta ki.
@sandokan: Amennyire jósolható volt egy Seri-Kinga párbaj, annyira várható lenne egy Csaba-Attila párbaj is. De szerintem nem lesz, az előbb már írtam, hogy miért. Nem vállalják be, pedig egyébként megtehetnék, mert ha valamelyikőjük most kiesne, akkor nagyon megnőnének a bent maradó esélyei a végső győzelemre.
A surranópályát meg hagyjuk, ha úgy is be lehet jutni a végjátékba, akkor miért ne? Ez még akkor is így van, ha az igazságérzetem berzenkedik ellene, de azt meg ki ne sz...ja le? Ennyi.

kamarti 2012.02.15. 18:02:19

sztetek mi az esélye, hogy a tegnapi csörtéből csak ennyi lesz a mai öfiben?

valovilag.hu/video/158699

sandokan 2012.02.15. 18:04:45

@mézescsók: ööö, ha kinga kiverte volna serit, akkor hogyan lehetne még egy fecó-seri párbaj. akkor lett volna egy vera-kinga és egy attila-valaki párbaj. így meg attila mehet akár kétszer is, a pakliban mint lehetőség legalábbis benne van.

csabának meg azért jó seri győzelme, mert kinga döntős szereplése, szavazatokat vett volna el tőle, így meg éppen fordítva törtéhet.

sandokan 2012.02.15. 18:11:24

@mézescsók: az a bizonyos "surranópálya" czene attilának olimpiai bajnoki címet eredményezett atlantában. gondolod, hogy nem érdemelte meg? hogy nem készült rá hosszú évekig? kelt hajnalban és naponta meghalt a medencében.

azzal, hogy nem ment párbajozni, csupán azt bizonyítja, hogy jól játszotta ezt a játékot. eddig.

kamarti 2012.02.15. 18:12:29

a legjobb titoklevelet mégis csak Angéla írta asszem:
valovilag.hu/video/158701

az én rózsám vasutas 2012.02.15. 18:13:29

@sandokan: Kingának nem Sehit kellett volna kivernie, hanem Atilkát vagy Csabát. Akkor még mindig játékban lenne.

mézescsók 2012.02.15. 18:13:38

@kamarti: Papírforma nincs szerintem, bármelyik játékos képes arra, hogy meglepetést okozzon, legfeljebb sejthetünk ezt-azt az általunk képzelt benti viszonyok alapján. Kiváncsi vagyok egyébként az estére, végre felpörgött az egész.
Nem tudom, hogy Attilát vagy Csabát választaná, a döntései néha okoztak meglepetést és mindig jól titkolta. Attilával több konfliktusa volt, de több jó pillanata is. Csabával semlegesnek látom a kapcsolatát, bár nem esett neki jól, hogy a múltkor rátette a jelét. Viszont győztesként jött vissza, ez elfeledtetheti a rossz érzést. Csaba két győztes párbaja az ellen szól, hogy ne Őt hívja ki.
Én is többször vizionáltam már a döntőben, nagy show lenne, ha nyerne, mert arra aztán végképp nem számítana senki. De ezért kevés a realitása is.

@sandokan: A bátorságot arra értettem, hogy az egész játékon végig húzódott az Attila-Csaba ellentét, Attila már akkor kint akarta tudni, amikor a Csaba-Kinga kapcsolat még fel sem merült, vagy én nem láttam. Tudom és felfogom, hogy ez a játék a taktikáról szól, mégis én, egyszerű mezei nézőként élvezném, ha a nézők dönthetnének arról, hogy melyikőjük játéka, személyisége volt a szimpatikusabb. Ha erre a párbajra nem kerül sor, akkor az életben nem fogjuk megtudni. Ettől persze boldogtalan nem leszek, meg nyugodtan nevezhetsz butának is, attól sem leszek depis.

sandokan 2012.02.15. 18:22:23

@mézescsók: de ez a csata a döntőben még összejöhet.
korábban írtam, hogy attilának v verának esetleg a fináléban van esélye legyőzni a királyfit, amikor a szavazatok három ember között oszlanak meg. persze még néhány olyan összefoglaló, mint a tegnapi és akkor ez már nem is igaz.

mézescsók 2012.02.15. 18:29:10

@sandokan: Írtam volna Seri-Fecó párbajról, ha Seri kiesett volna? Nem emlékszem és most nem olvasom vissza, de nyilván tévedés volt részemről.
Csabától Kinga szerintem nem vett volna el szavazatokat, mert nem Ő lett volna a fő ellenfele. Kinga nagyon megosztó személyiség volt, de annyira azért nem tartottam erősnek, hogy a végső döntésbe beleszóljon.
Persze mindez egy kivülálló agyalása a tévedés opciójával együtt.
A surranópályát itt mindenki átvitt értelemben használta. Annyira ostobácska azért talán nem vagyok, hogy összetévesszek egy komoly, több évtizedes sportteljesítményt a Vv-nek nevezett diliházban eltöltött pár hónapos lébecolással.

mézescsók 2012.02.15. 18:34:09

@sandokan: Maradjunk annyiban, hogy izgalmas lesz a döntő és addig még oly sok minden történhet, hogy csak na. Ki tudja, hogy kit jelölnek ma ki, az kit választ ki, stb. és végül hogy dönt a nép, az istenadta.
Egyelőre több tippem a fentebb leírtaknál nincs, este kezdhetjük újra a filózást.

mimózA 2012.02.15. 18:52:48

@TapOut: Igazad van, teljesen ostoba, tyúkeszű ,megnyilvánulásai vannak, az előző párbajban neki drukkoltam, lehet most csicskul Attilának Pedig kár, h. ezek a buta nők elfelejtik, mennyire megalázta már őket. Tulajdonképpen már elmondható, hogy a VV-k illetve összes más műsorokat tekintve nem volt aki ennyire genyó módon alázott nőket ország-világ előtt. Remélem pár millió büntit jogosan kioszt Szalai elvtársnő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:12:05

@sandokan: "ezért nem értem, hogy a játék ezen szakaszában, mondjuk attila miért ne vihetné ki serit. pont ellenkezőleg, minden más választása lenne hibás lépés. soha nem állt ki igazán attila mellett, nem számíthatott rá, sőt gyakran kötözködött vele és még a lelki szerelmét is kint hagyta. bumm."

ja, tök igazad van. Szerintem Attila simán kiviszi/kivinné Serit, így a vége felé, nem kell jövőbeni lehetséges szövetségesekre vagy múltbéli barátságokra tekintettel lenni.
Tegnap az is egyértelműen kiderült, hogy Seri tényleg szarik rá, hiába próbált vele "eszmét" (haha) cserélni. Nem nagyon fog szövetkezni vele, legfeljebb úgy csinál, de Seri is már a saját játékát játssza.
Amire viszont elég sötét árnyékot vet Vera... nem is lesz jó vége.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:12:52

@pushpang: mármint Vera "barátsága" az a sötét árnyék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:17:35

@mimózA: hát igen.... Szalai elvtársnő remélem mérlegeli és értékeli Gergő visszaesőként, Serivel szemben elkövetett hülyepicsázását és lelki belelábtörlését, Vera nyílt színi és ismétlőlegesen elkövetett kurvaanyázást, a többiek rendszeres és módszeres mentális kínzását és kínvallatását...
Ja és persze Kinga permanens faszombazmegelését is. :D

kamarti 2012.02.15. 19:30:51

@pushpang: látszik, hogy nem néztél tegnapi onlájt, nem mernél ilyeneket leírni, hogy Vera sötét árnyékot vet valakire... aztán majd csak nézel, mikor ott lesz a célkereszt a homlokodon :)

kamarti 2012.02.15. 19:33:18

na, majd Lui Padre megmondja mingyá, kinek merre áll az orra! :)

kamarti 2012.02.15. 19:37:55

@kamarti: ja bocs, nem csak ő lesz, úgyhogy a különböző jövőbe látóktól vagy két variációt tippelek (fiú és lány), vagy ötöt :)

kamarti 2012.02.15. 19:38:30

@jadebulgari: gondolom Attila Essen Ki De Kurva Gyorsan! :)

MagasMacska 2012.02.15. 19:39:07

@kamarti: Igen ezt tegnap Csaba is megszívta!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.15. 19:41:20

Nem tudom, ki hogy van vele, de számomra egyre unalmasabb a műsor a mesterségesen gerjesztett műbalhék miatt. Semmi kreativitás sincs a stábban, hogy igazán elmés feladatokat adjanak a játékosoknak.

skorpioqueen 2012.02.15. 19:42:50

@Líder Máximo: Támogatom az ötletet:)
Szép estét mindenkinek!

fény az éjszakában 2012.02.16. 09:10:49

@kamarti:

igen, egyetértünk, szavazzuk már végre ki jockey ewingot, aki megmérgezte az életét villalakóknak, nézőknek egyaránt...
süti beállítások módosítása