Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x01 - Válogatás/1

2012. február 13. 12:00 - candyperfumegirl

Nem ússzuk meg a tehetségkutatókat idén sem, még el sem bontották az X-faktor színpadát, és máris itt van „Magyarország kedvenc énekes reality-je” (vagy hogy reklámozták magukat), a már 6. évadát taposó Megasztár. Én már szeretem, mert egy biztos, hogy nem lesz benne Muri Enikő, és ez jelentős pozitívum a legutóbbi magyarországi dalolós valóságshow-hoz képest. A műsort ismerjük, a promókat, és az ízléstelen új logókat láttuk, a zsűri megújult, sőt a szabályok is, de minderről majd később, mert már kezdünk is. Egy pillanatra megrettenek, mert a hatvanas szám tölti be a képernyőt, és hirtelen azt hiszem, ez már nem a 6., hanem a 60. Megasztár, én meg a tévé előtt kómába estem, és átaludtam ötvenvalahány évet, de nem, csak visszaszámolunk. Ezek után összefoglalót látunk az eddigiekből, vagyis Tóth Vera Cserhátit énekel, Caramel 15 kilóval több, Rúzsa Magdi mezítláb a színpadon, Pély Barnának minden átjön, Somának éktelen fanszőrzet a fején, Fridi közösségformáló erőnek nevezi a műsort, és még Tóth Gabi is embernek néz ki az archív felvételeken.

Ezek után bejárja a díszletet a két műsorvezető, Trilla és Claudia (C-vel írja, ugye?), és ismertetik az új szabályokat: most nem fogunk 4 héten át Bikicsunájokat hallgatni, mert az ide bekerült versenyzőknek egytől egyig el kell nyomniuk egy három perces számot, és pontosan ennyi idejük van a zsűritagoknak eldönteni, hogy az énekes befér-e a legjobb 24-be. A másik lehetőség, hogy azonnal kiesik. Az az ítész, amelyik a legjobb 24-be valónak ítéli a produkciót, megnyom egy hatalmas zöld gombot, és három ilyen gombnyomás elegendő a továbbjutáshoz. Az a baj, hogy ez a koncepció annyira azt az érzést kelti az emberben, hogy nem bíznak semmit a véletlenre, mert honnan tudná a zsűritag mondjuk a 16. hallgatható énekesnél, hogy nem lesz-e utána még vagy 30 sokkal nagyobb ász? De ne legyen igazam, meg ilyeneket amúgy sem kell feszegetni, dőljünk hátra, és nézzük az első adagot az énekes-kínálatból.

Ja nem, előbb bemutatják a szűrit, de hát már úgyis ismerjük őket, hetek óta a csapból is ők folynak. Jönnek már, fantomképek formájában, nekem ez valahonnan rohadtul ismerős, de legalább fekete autókat meg helikoptereket nem hoztak. Be is mutatkoznak pár szóval, Bochkor Gábor saját bevallása szerint azért van itt, mert annyi dalt, mint ember nem hallott még Magyarországon, Falusi Mariann Énekesnő, ennyi elég. Bereczki Zoltán vagy kétszer femininebbnek hat nála, ahogy követi, és itt van még a tavalyról átmentett Mester Tamás, ő már otthonosan mozog ebben a szerepben. Most már tényleg jön az első jelentkező, Szűcs Ádám, egy fiatal srác, aki olyan szinten izgul, hogy Trillának úgy kell felimádkoznia a színpadra, miközben Claudia a backstage-ben a már most széteső anyuciban próbálja tartani a lelket iszonyatos erőfeszítések árán. Zsűri már az életét is elunja közben, srác meg csak nem megy, mert még kifújja az orrát, légzőgyakorlatokat végez, köt egy pulóvert, és vagy hatszor meggondolja magát a színpad felé menet. Én hazaküldeném, de nem is én szerkesztettem ilyen szándékosan hatásvadászra ezt a blokkot. Trilla végre feltámogatja a srácot a színpadra, hadd szóljon. Hallgatható a dolog, bár én már elfelejtettem, ítészek nyomják a gombot. Mariann köröz fölötte egy kicsit a kezével, na ez az, amit nem kéne, addig semmiképpen, amíg nem forog a széke, így is túlzottan ismerős ez a gombnyomós megoldás. Megvan az első továbbjutónk, örülünk.

Látványos képekben mutatják ezek után Trillát, ahogy a Váci utcán vonul a válogatásra összegyűlt irtózatos tömeggel, és látványosan nyár van, neccharisnya+miniszoknya kombó is villan a kamerába. Értem már, most megmutatnak nekünk pár emlékezetes mozzanatot a előválogatókból, amik még 2011 nyarán zajlottak, aztán a TV2 jegelte a projectet hirtelen. Magyar Ken Lí is van köztük, hagyjuk ezt. Új jelentkező érkezik, aki első ránézésre Bochkor Gábor eddig eltitkolt fia, majd egy váratlan snittben meglátom az iszonytató veszkócsizmát is a lábán, Jézus irgalmazz. Na jó, hát nem stílusverseny a Megasztár, soha nem is volt az, halljuk a nótát inkább. Talán Attilának hívják, és nem talán, hanem biztos, hogy ez a neve, és a Sweet Child O’ Mine-t nyomja, miközben Bochi valami megmagyarázhatatlan okból jegyzetel. Itt most a gombokat kéne buzerálni, mindössze 3 perc van erre, te meg grafológiai gyakorlatokat végzel, szerencsétlen versenyzőt szétcseszi az ideg, ez így nem állapot! Amikor már annyira unják, hogy ideje lenne, hogy történjen valami, Mariann gombot nyom egy határozott mozdulattal, Mester meg annyira kalimpál tánc címén, hogy a gombot is eltalálja közben véletlenül. Ezek után nem marad más hátra, Bereczkit is rá kell venni, hogy nyomjon, és így meg is van a továbbjutás.

Ezek után szponzorpólóból kilógó reklámcélú csöcsöket mutogatnak időhúzásképpen, majd olyan versenyzők jönnek, akik eljutottak a zsűri elé, de nem jutottak be a 24-be, csak hogy lássuk, ilyen is van. Van egy Rihanna imitátor, meg egy Janicsák Veca ikertesó, a közönségben meg régi megasztáros arcokat vélek felfedezni. Jöjjön már a következő kisfilmet is kapó versenyző, onnan tudom, hogy érdemes figyelni rá. Jócsaj jön, és el is kezdi a Son Of A Preacher Mant, de ebben a pillanatban bevágnak egy váratlan reklámblokkot, amiben Baricz és Verácska is feltűnik, ezen mondjuk jót röhögtem. Na vissza, a Megasztárhoz, színpadon Kullai Tímea, és szépen énekel, zsűri nyomja a gombokat ezerrel, közönségben Oláh Ibi érdektelenül, Palcsó Tomi meg ostobán néz, utóbbinak mondjuk egyetlen mentsége, hogy máshogy nem tud.

Következő versenyző kisfilmjében némi családi dráma van, ezt a vonalat kéne hanyagolni, engem az énektudásuk jobban érdekel. Ő Burger Ágnes Eszter, és James Morrisont énekel, ami azt illeti elég jól. Bereczki széjjel veri a gombot izgatottságában, Bochi „nabazmeg, akkor én is, hogy örülj” mozdulattal hanyagul odavág egyet a sajátjára, majd a másik kettő sem marad ki a buliból, a közönségbe elegyített megasztárosok pedig állva tapsolnak. Nekem bejön egyébként, hogy odaültették mutogatni őket, mint a búcsúban, bizonyítja, hogy van ennek a műsornak egy történelme. Annál kevésbé jön be, hogy amikor hatásfokozásképpen elveszik a képet a színpadról, és mutatják a backstage-et körmöt rágó családtagokkal, meg tyúkanyóskodó Claudiával, akkor alig hallatszik valami az éneklésből, és valami jó érzékkel megáldott szerkesztő pont a refréneknél alkalmazta ezt a megoldást. Bereczki szerint pofoznivaló hangja van ennek a lánynak, hogy ez pontosan mit jelent, az sosem derül ki, talán azért, mert maga Zoli sem tudja, de olyan jól hangzott.

Óborzalom Hawaii Ing érkezik a színpadra, akinek kisfilmje nincs, tehát nem jutott tovább, ilyen egyszerű ez a Megasztár 6. Egy AC/DC imitátor előadást hozott, ami valahol vicces, de gombnyomásra senkit sem ingerel, lépjünk is tovább. Egy hajmeresztő szivárványszínű jeticsizmás kiscsaj érkezik egyenesen Svédországból, most szólok, hogy ha beválogatnak akár egy 14 éven aluli versenyzőt is a 12-be, nem nézem tovább. Annácska emléke bőven kísért még tavalyról, főleg, hogy az egyik közönségképben most is bevágták, és már attól ideges lettem. Az meg a másik, hogy nem hiszem el egy 11-13 éves gyereknek, amikor Adele: Someone Like You-t énekel, akármilyen szép hangja is van, ne csinálja. Szerencsére két gombnyomással megkímélnek minket az élménytől, hogy a gyerekből továbbjutó legyen, Mester Tamás szerint még nem áll készen erre, köszönöm, erről van szó, csodálatos dolog ezeknél a típusú versenyeknél a korhatár.

Újabb kisfilm, és egy vasalt hajú fiúka jön, Klippel Dávid, aki azt mondja, hogy nem szeretné, ha úgy tekintenének rá az emberek, mintha más lenne, mint a többiek, amit nem értek, egészen addig, amíg meglátom, hogy nincs jobb keze. Nagyon sokáig 2 megnyomott gomb mellett énekel (Miley Cyrust, legnagyobb sajnálatomra), majd a végére Maestro is csatlakozik egy harmadik gombnyomással, így megvan a továbbjutás. Újabb reklám, majd kapunk egy újabb csokor Bikicsunájt, akiknek; hála mindennek, ami szent nem szántak ennél hangsúlyosabb szerepet ebben az adásban.

Most egy vicces kis blokk következik, a színpadon egy néni , akinek művészneve Klimó Jutka (priceless)és 81 éves, nem vicc. Mulatósban nyomja, full energiával és átéléssel, 360 fokos karlengetéssel, hogy „16 éves vagyok”, szerelmes pillantásokat lövellve Bochkor Gábor irányába. Backstage-ben akkora Ötye buli van, hogy szétesik a ház, még Claudia is nyomja a csárdást, tornának sem utolsó a dolog. Maestro élvezi, gombot is nyom, Bochit elvarázsolta a mami, ő is megnyomja, hadd szóljon, Mariann meg Bereczki meg észbe kap, és ráülnek a kezeikre, különben itt komoly bajok lesznek. Továbbjutás nincs, pedig már 5 évadnyi Megasztár versenyző ropta a nézőtéren, közönség meg skandálja, hogy VISSZA! VISSZA!, ideje kiüríteni a termet, mielőtt még túlságosan elszabadulnának az indulatok.

Ezek után széplány jön, extraminiben, sőt az ikreket is kitette diszkréten, nem bíz semmit a véletlenre. Réti Nórának hívják amúgy, és Meister abban a pillanatban nyomná a gombot, hogy a csajszi a színpadra lép, de az ugye teljesen szabályellenes, ezért illemtudóan megvárja az első refrént. Forget You-t énekel a versenyző, és nem Fuck You-t, mert tudja, hogy ez nem kábeltévé. Itt-ott kimarad egy szó, meg kiesik a ritmusból, de mit pofázok én itt hülyeségeket, a miniszoknyája hossza nem éri el a 25 centit, már meg is van nyomva 3 gomb. Bereczki volt az egyetlen, aki nem nyomta meg, ezért (ál)lebaszást kap a másik háromtól, de nem számít, miniszoknya és tulajdonosa továbbjutnak.

Ki kell tölteni valahogy a műsoridőt, úgyhogy a zsűri poharakon eljátssza a Boci boci tarka című örökzöldet, a vicc, hogy nem kicsit hamis. Ezt az elképesztő színvonalú magas művészetet zavarja meg a soron következő versenyző, majd egy újabb kisfilm kíséretében jön egy újabb hülyehajú gyerek, könyörgöm, valaki kobozza el az összes hajvasalót a tizenéves korosztálytól. Petrovics Ádám a belőtt hajú srác, tele van a szája fémmel, kíváncsi vagyok, hogy lehet így énekelni. Érdekesen, a dal feléig ugyanis kicsit közepes, majd átmegy hörgésbe, később meg egy olyan műfajba, amit képtelen vagyok értelmezni, de leginkább sugárban hányásra emlékeztetnek a hangeffektek. Bochkor is hasonlóan vélekedett róla, de csak egy gomb bírt lenyomódni, Mariann határozott keze által, így a sráctól könnyes búcsút veszünk.

Ami most következik, arra nincsenek szavak, amik hitelesen visszaadnák az élményt, így tessék ennek a bekezdésnek minden szavát legalább négyszeres hatványra emelni, akkor esetleg közelítünk. Egy asszony érkezik határozott állkapoccsal, és annál is hangsúlyosabb ádámcsutkával, rettentő párducmintában, műszőrmével a nyakában, egy kikötőmunkás kecsességével. „Mi már találkoztunk” – állítja határozott basszusán, csípőre vágott kézzel, mire Bereczki zseniális „velem ugyan nem!” választ ad, és a szemében olyan rémület látszik, amit megjátszani nem lehet. Na, akkor egy kis történelemóra: a művésznő most Hegedűs Fatima néven ostromolja a showbusiness-t, de amikor legutóbb jelentkezett a Megasztárba, még Rajmund volt, csak smink nélkül, borzasztó halásznadrágban és tangapapucsban, de legalább olyan ijesztő külsővel, mint most. Talán Bochkor az első, aki túljut a döbbeneten, és kéri az előttük riszáló jelenséget, hogy kezdjen bele a dalba, ami nem fogjátok elhinni, a legemlékezetesebb eurovíziós győzelem, a szintén farkangyal Dana International Diva című örökbecsűje. PRICELESS. Az előadás minősíthetetlen, a fülsértően hamis, nyafogó nőies hanggá erőltetett, de helyenként akaratlanul előtörő férfias basszus hanghoz még olyan koreográfia is társul, amitől kiégett a szemem, Bereczki fejére meg ráfagyott az óbazdmeg-kifejezés, epic. Csak őt tessék figyelni.

Hogy az előző élményt feledtessük (esélytelen), most egy jobb hangú énekessel kéne zárni az első válogatót, jön is egy egészen képernyőbarát fejű fiatal srác, Farkas Jenser Balázs. Sokat mosolyog, majd a zsűrivel folytat egy kis eszmecserét a szinesztéziáról, megmondja mindenkinek, hogy milyen színű a hangja, azok meg néznek kikerekedett szemmel, pedig ha tudnák, hogy én ismerek olyat is, aki ennek a kutatását tűzte ki életcélul. Halljuk a produkciót, srác Feeling Goodot nyom Bublétól, gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akiben elég élénken él egy másik tehetségkutatós produkció nemrégről ugyanezzel a számmal. Mester határozottan rákönyököl a gombjára, Mariann és Bochi egyszerre rácsap egy egészségeset a sajátjára, Bereczki meg szerintem még mindig a travi hatása alatt van, mert csak ül megkövülten a székben, és kifejezéstelen arccal néz maga elé. Gáspár Laci vezetésével felpattan a közönség, állótaps van, milyen okos a TV2, nem költenek tapsoltatóemberekre. Produkció vége továbbjutás, így, ha jól számolom, heten jutottak be a 24-be ebből a körből, jövő héten folytatjuk a következő válogatóval.

Címkék: megasztár
45 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 12:04:31

Egyrészt ELSŐŐŐŐ, másrészt tök király, hogy most már Tőled is lehet olvasni valamit, nagyon király lett az öfi!!! :)

Laliath 2012.02.13. 12:41:22

Áh, ennyire nem nézek képládát? Ezt mikor nyomják?
A HV tetszik, még mindig bejön a stílusod :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:02:00

'napot kívánok! Péntekenként megy majd ez az izé. Kár hogy pont lemaradtam a bénákról az a legjobb mindig :) a travira már pont odaértem hát tavaly még Rafael idén már Fatima így megy ez de hangja még most sem volt :D

rumoskola 2012.02.13. 13:09:46

Fati/Rafi azt mondta: én már voltam nálatok! Mire a zsűri Bereczkivel az élen felhördült: nálam ugyan nem! :)
Csak a történelmi hűség kedvéért...

cinika 2012.02.13. 13:10:52

RajmundFapina... bocsánat, Fatima már annó Balázs Showban is szerepelt, azt hiszem.
Amúgy meg miért van az, hogy az összes jobb hangú versenyzőnek beszédhibája van?

Nevem Earl 2012.02.13. 13:17:15

Hű, a ratyi gyerek miatt megálltam a növésben, és csak azért folytattam később, mert rájöttem, hogy még "fiú"korában szintén sokkolt az előző válogatón. Akkor elszakadt bennem valami, lelkem megkérgesedett, de hát teher alatt nő a pálma.

shimizu 2012.02.13. 13:21:00

én jobban szerettem, mikor még az első néhány adásban halálra röhöghettem magam az elmebetegeken. Hát ez most elmaradt, pedig hogy vártam... (oké, a travi vicces volt =D)
a kezdés elég erős volt, csak épp negatív értelemben....az az első gyerek meg a 'nem merek kimenni' műbalhé kiverte nálam a biztosítékot. nagy csata dúlt bennem a "mindjárt felvágom az ereimet kínomban" és a "szétverem a fejét egy szívlapáttal" oldalak közt...
ja, és az "okádós" srác szerintem tök jó volt! ^_^

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:27:34

@jadebulgari: izé Rajmund nem Rafael...
igyen tapsoltatónak meg ott vannak az exmegaszarosok, hátja olcsó megoldás

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:29:38

@shimizu: ó én is nagyon sajnáltam hogy nem volt hangsúly a bénákon, amikor rajtuk lehet a legjobban röhögni, nem is értem ezt most miért sajnálták tőlünk

mutant · http://universal.blog.hu 2012.02.13. 13:50:50

Belehallgattam a FATIMÁBA, te úr-is-ten!!!

shimizu 2012.02.13. 13:50:54

@jadebulgari: ugye?
később persze lehet komolykodni a komolynak szánt előadásokkal, de az elején hadd élje már ki az ember fia a rosszindulatú perverzióit azzal, h jót mulat a bénákon! =D

nem tetszik ez az új imidzs XD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:56:42

@shimizu: ahha :D mekkora show már az önkritikátlan énektudástól mentes versenyzőket hallgatni :D
Kicsit erőlködnek ezzel a komolykodással, előhúzták Clau-t a süllyesztőből mert nélküle Trilla félember, OK Mariann meg Bereczki tud énekelni, de Bochkort nem erőltettem volna itt, Mester Tamás meg szimplán ellenszenves. Na persze Fridi átment a retekre kvízműsort vezetni, gondolom valaki kellett a régi bridádból is de miért pont a Mester? :(

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.02.13. 14:05:56

@jadebulgari: mitől lenne olcsóbb 10 ex megás, mint 1 db Tapsoltató Tibor? Gondolod, hogy mind ingyen jött, mert kell a promo? :)

Amúgy a hülyéket én is hiányoltam, ez így uncsi. Főleg hogy 2-3 jó produkció volt csak, a többi közepes volt vagy szar.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 14:18:27

@Zka: nem tudom csak tippeltem, mivel nem fut annyira a szekér mostanában senkinek, hogy egy kis ingyen tapsolással járó reklám ne jönne jól, de nem látok bele ebbe a világba

tüntessünk egy külön számért csak a hülyékkel :D

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 14:38:09

szerintem gáz, hogy újraindult a megasztár.
de legalább lesz min röhögni.

JOKKA21 2012.02.13. 14:41:18

Nem láttam a válogatót.Volt benne valami jó csaj?

shimizu 2012.02.13. 14:44:08

@jadebulgari: Én örömmel néztem, h Claunak vagy a botox sikerült jól, vagy a felvarrás, de szép sima, kipihent volt az arcbőre...
Mestert én sem szeretem, nem is tudom, miért ül ott. Bochkor, hát, eddig is raktak be olyanokat, akik minden kézzel fogható indok nélkül zsűrik lettek, hát most őt találták meg.
Bereczkit értem én, de nagyon nem szeretem. Rettentően beképzelt, és sok énekesre úgy nézett, hogy a szemmel verés ahhoz képest kutya f@sza! XD Ha valakinek egy csepp hangja is volt, akkor rögtön megindultak a gyűlölethullámok XDDDD

"de miért pont a Mester?" még mindig jobb, mintha az őskőkorszakból somamamagésát ásták volna elő XDDD

Polly Pudli Pötty 2012.02.13. 14:53:32

@jadebulgari: azért van Mester Tamás a zsűriben, mert Caramell nem vállalta az Eurovízió miatt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 14:58:05

@shimizu: Clau most boldog attól kisimult :D (attól is... :))
én csípem a Bereczkit, végre nem ugyanaz az 5 arc szerepel mindenhol, mint zsűri
@miertfoglaltmindennick?: Caramell pedig attól még nem lesz szakítész hogy énekelget, ahogy az Eurovíziós zsűriben is furcsa volt Wolf Kati

Polly Pudli Pötty 2012.02.13. 15:00:52

@jadebulgari: abszolút egyetértünk, sőt, ha jól emlékszem Caramell is nyilatkozta valahol, hogy rosszul érezné magát, ha neki kéne zsűriznie és jól jött, hogy az Eurovízióra rá tudta fogni.

möhönce 2012.02.13. 15:08:34

Én mondjuk nagy különbséget nem látok Fatima és az első részben próbálkozó férfiak között. Na, az utolsó emberi.

répakörte 2012.02.13. 17:16:04

Bocs, nem kötözködésből, de a Feeling good eredetije Nina Simone-é, nem Bublé-é. Itt van ni:
www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck

shimizu 2012.02.13. 17:54:37

@jadebulgari: behek-máháj! XD mindjárt bekuksizok! =D

jaja! az igaz, h Bereczki jó kis vérfrissítés! Ha belegondolok, h kb 16532156721567452564563 évvel ezelőtt még tetszett is nekem.....jesszus! X_X

Kár, h ez a srác rosszul választott számot >.<

jog-ász 2012.02.13. 18:04:45

a feeling good divatos minden tehetségkutatoban idén, a brit x factoros is jo volt sztem:

www.youtube.com/watch?v=Z1XGmk9pmP8

candyperfumegirl 2012.02.13. 18:25:50

Szinte minden létező előadó elénekelte már, de ez a srác saját bevallása szerint a Bublé verziót vette alapul. (szó szerint gondolom, azt az alapot hozta magával)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 18:52:21

@candyperfumegirl: és jól is csinálta :D
@shimizu: Bere azért nem egy rossz pali valljuk be :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 18:59:26

Elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy Bochkor Gábor miatt egy percet sem fogok nézni a műsorból...választ nem találtam a fel nem tett kérdéseimre, így meggyőztem magam, hogy jó döntés lesz ez így...:D

Zabkása 2012.02.13. 19:27:32

az hagyján, hogy Hegedűs Fatima Rajmund volt, de a Hegedűs meg Lakatos volt. Szakmát váltott! :D

candyperfumegirl 2012.02.13. 19:58:19

Igen, ez a névváltoztatás az igazán epic, nem is az, Rajmund meg Fatima, hanem hogy Lakatosból Hegedűs! :D

kicsibuta 2012.02.13. 20:32:02

Ez az istenbarma miért nem a szemhéjaival kezdte a műtétsorozatot? Azok már akkor is büntettek, amikor még Rajmund volt. (Énekelni egyébként Fatimaként sem tud.)

penelope garcia 2012.02.13. 20:43:18

Pont a bikicsunájokat megvágni?
Mikor az az egyetlen nézhető része, az értelme, a veleje ennek az egész baromságnak?

Ha lenne egy tökös producer, aki átnyomná a kontraszelekció elvét, hogy itt is, mint a VV-k esetében a lehető legkreténebbek jussanak tovább, akkor tízszeresére nőne a nézettség. Az embereket nem a tehetség érdekli, hanem a szívás, a bukás, a bénázás.

Krissyfurrr 2012.02.13. 21:58:00

Pénteken miközben néztem a képdobozt, és ment a Mega, imádkoztam, legyen hogyvolt, és hogy Candy írja! Imám meghallgattatott! :D

vladimir964 2012.02.13. 22:11:07

Nem ezt kell nézni, hanem a "Házibuli Attilával" című zenész mulatós eposzt. (kábeltévéken látható) Az elejétől a végéig frenetikus. Én még életemben annyit műsoron nem röhögtem, mint ezen.

candyperfumegirl 2012.02.13. 22:22:12

@Krissyfurrr: na akkor most imádkozzál egy lottóötösért is nagyon gyorsan. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.14. 07:00:12

@vladimir964: Régen a Budapest TV kötelező tartozéka volt, csakúgy, mint a Komáromi Pisti és vendégei meg ezek, sajnos már csak a youtube-on maradtak fent ezek az értékteremtő műsorok :D

vitaygeorgina 2012.02.14. 08:34:53

Én a Megasztárt legrosszabb pillanataiban is néztem, akkor is, amikor a négyes meg az ötös ment, és utáltam is őket, de nagyjából követtem az eseményeket. Az azokban látható rettenet szereplők sem tudtak elriasztani, de most kiderült, hogy engem is el lehet tántorítani: Bochkor Gábor személyével. Nem is néztem ezt az adást, nem is fogom nézni ezután sem, de a hogyvoltoknak örülök, mert viccesek, és Bereczkinek drukkolok, hogy jól zsűrizzen.

ewfuns 2012.02.14. 09:39:26

Bereczki egy vicc a műkomolyságával, a "bekajáltátok" szövegeivel és nyilvános tornaórával, amit a kamerák előtt tartott az egyik szünetben. Egy ripacs majom.
Bockor meglepően normális volt, Mariann nagyon szimpatikus, Mester meg olyan, mint volt.
A post meg szuper volt! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 13:54:44

@vitaygeorgina: Nekem a tavalyi kimaradt, idén megnézem kiket válogatnak össze és annak függvényében döntöm el érdemes-e nézni. De olvasni érdemes lesz azt már látom :)

candyperfumegirl 2012.02.14. 22:34:38

@jadebulgari: a cím nagyon félrevezető, de maga a döntés korrekt szerintem. Tulajdonképpen az első 3 szériában is az volt, hogy a döntősöket a zsűri választotta ki, csak annyival kiegészítve, hogy ott +1 ember bejutott "vigaszágon", a nézői szavazatok alapján. (pl. Gáspár Laci, Palcsó Tamás)

Csak azt remélem, hogy atovábbiakban elkerülik azt, ami tavaly volt, hogy kb. adásonként változtak a szabályok. Most megmutatjuk a sorrendet, most nem, most az utolsó három párbajozik, most megmutatjuk az utolsó hármat, és mostantól csak rájuk lehet szavazni, stb. kész katyvasz volt, és elhitelteleníti vele saját magát a műsor.

Sir Integra 2012.02.15. 02:30:44

Akkor ez most azt jelenti, hogy nem lesz az a tikkelős, pináról éneklős tourettes metálhed csávó? Ne szarozzanak már, az előző évadot is csak az előselejtezőig követtem nyomon aktívan. Nem örülök.
süti beállítások módosítása