Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5953-5954.

2012. február 06. 13:27 - villanella

Ó, a férfiszív, ha vérzik, és ó, a női nemi szerv, ha viszket, igen, akkor történnek csak igazán drámai események! A pénteki barátok közt epizódban végre történt valami, igazi színészi teljesítmény: Berényi Miklós beleélte magát a vigasztalásba, és huh, egy csuda volt! Na, nézzük csak, hogy volt.

5953. rész:
Kinga elviszi Timikét Aliztól, be van dühödve, mint az állat, mert ugye megtudta, hogy az Ádámmal kúrt Alizka, miközben Géza a csávója. Aliz azt hiszi, a Géza miatt van ki, de hát ugye, mi tudjuk már, hogy az Ádámkára hajt. Kinga elmondja jól, hogy Géza csak játssza a macsót, különben meg tök érzékeny. Aliz most izgul, hogy elmondja-e majd Gézának a dolgot.

Apus lent nyökög, hogy milyen szomorú ez, hogy Csabi meghalt. És akkor most már érti, miért támadt neki Laci, Gabirexia mondja is, hogy Laci sokk alatt van. Körbetelefonálja a házat, hogy mindenki tisztában legyen a dologgal, és innen egy gyönyörű képsorozat indul, zongorafutam, hegedű, és látjuk az egyes embereket, amint totál kiakadnak, András, Miklós, Nóra, szomorú tekintetek, majd visszatérünk Apusékhoz, és hallgathatjuk, hogy ez iszonyú. Gabi szerint Laci bele is pusztulhat.

Aliz Kingához csönget, megpróbálja megbeszélni vele, hogy semmiképp se mondja el az Ádámos sztorit. Beismeri a kavarást, de akkor már nem voltak együtt Gézuval. És Kinga ne legyen ennyire szigorú. És ne szóljon Gézának. És olyan szar csávói voltak eddig, volt olyan, aki meg is ütötte őt. Kinga úgy néz, azzal a tekintettel, amit mindig alkalmaz, akármiről is van szó. Ha jófej vagy, nem árulsz be. Így Aliz. Kinga be, Aliz pedig felhívja Ádámot, hogy elmondja, mi a stáció.

Összegyűlt a csipet csapat Vili bánál, várják, hogy kijöjjön Laci a szobából, mert oda menekült. Klaudia, Nóra, András, mindenki ott van, meséli Gabirexia a sztorit. Fáradt volt Csaba, ezért volt a baleset. Miklós is befut, be akar menni Lacihoz, aki épp kijön. Ugyan ilyen szomorú az arca akkor is, amikor nincs még kész a vacsora, óriás színészi eszköztára van. Mindenki sajnálja a dolgokat, Miklós még azt is felajánlja, hogy költözzön hozzá. Teát is kap, szeretne-e pihenni, körbeugrálják, kurva idegesítő lehet. Zongorafutam.

Ádám az udvaron elkapja Kingát, beszélniük kell. Kopj le. De csak egy perc. Hogy csinálhattad ezt? Kinga azt hitte, hogy Ádám tulajdonképpen jófej. Ádám szerint meg csak egy ártatlan kaland volt. Közben a testük összeér, nagyon izgalmas a dolog. Ádámnak jó nagy arca van mindenesetre, Kinga ott is hagyja.

Vili bácsi sztorizik Csabáról, kussolnia kellene. Laci el is kezd ordítani, hogy fogja be mindenki. És ne sajnálják őt kórusba, mert ő tehet az egészről, miatta indult el mégis este. Miklós is, Klaudia is nyugtatja, hogy nem úgy van az azért, de Laci szerint még most is élne, ha ő nem hívja. Kisebb perpatvar, hogy akkor most ki a hibás, valaki azt mondja, hogy Csaba tehet róla, na, erre Laci kiakad, hogy neki ne hazudjanak, mert ő a hibás és kalap, és hogy képzelik, hogy Csaba tehet róla, különben is húzzon mindenki a picsába. Vili bácsit faszán ki is tolja.

5954. rész:

Kinga a Rózsában, érkezik Zsófi és Zsolt, búgnak, mint az állat, Kinga fülel. Nem is bírja tovább, kérnek-e valamit, és milyen jó látni, hogy ilyen jól vannak. Zsolt el, Kinga meg mondja, hogy huh, de jó, ahhoz képest, mi volt a múlt héten. Kinga szeretné tudni végre, hogy neki ki az igazi. De minden pasi zűrös és ostoba. És Ádám kiakasztotta, elkezdi szidni, mint a szart, de nyílván arról szól, hogy pucsítana neki ezerrel. Ádámnak még bottal sem piszkálná meg, ezt bírja mondani.

Laci most Miklóssal, mert ő ott maradt. De Laci egyedül akar maradni. Miklós elmagyarázza, hogy a többiek szeretik őt, és segíteni akarnak. De Laci szerint elképzelése sincs, mennyire szenved. És szeretne egyedül maradni. Miklós mégis marad, mert vigyáznia kell rá. És ha megütné, hát tegye, belefér.

A többiek az irodában lamentálnak, hogy Laci most tényleg azt hiszi, hogy Csabát okolják a balesetért. Borzasztó. Ez a leggyakoribb szó. Gabi készen van. Örült volna, ha elfogadja Laci, hogy vigasztalja. Nóra, aki elvesztette Tónit ugyan így, elmondja, hogy ez geciszar. És szerinte Gabi ne menjen vissza, mert Miki ott van. És nem kell beszélgetni, hallgatni meg Miki is tud.

Géza a teraszon sörözik, Aliz érkezik hozzá. Rosszkedvű Géza, Aliz meg be van parázva, hogy hátha a csalás miatt. De nem, Csaba halála a téma. Aliz nem is tudta, hogy Lacinak volt fia. Kinga jön, nézi őket, Aliz ránéz, Kinga szemében ott van, hogy jól van életem, nem fogom elmondani.

Vili bá zsíros kenyeret majszol, mikor csöngetnek. Gizi az. Meg akarta nézni, hogy hogy van. Meg hallotta a hírt. Vili bá nagyon kirakná, a cuccáról beszél, hogy vigye. Főleg a függönyt, mert az idegesíti a legjobban, mondjuk ezt megértem. Adja át Lacinak, hogy nagyon sajnálja.

Kinga otthon tévézik, és rendelt kaját eszik. Egy furcsa ezoterikus műsoron áll meg, jósnős, mint az Ezotévé a tévékettőn. Szerelmi esélyekről. De fulladjon meg. Elkapcsol Kinga. Na, a másik csatornán is párkapcsolatokról van szó, Kinga felkel, felkapja a mobilját és már hívja is, na, azt nem tudjuk még, hogy kit.

Laci inni akar. Miklós közben magyaráz, hogy az nem segít. És mi lesz holnap, mikor felkel. Laci szerint kapja be Miklós, neki ne mondja meg senki, hogy mi a baromság. De Mikinek a Tóni ugyanez. De nem ugyan ez, mert nem a saját fia volt. Miklós most nagyon jó insightot talál, azt érzi Laci is, hogy ez csak egy rossz álom, meg miért süt a nap, miért élhet még ennyi ember, hogy lehet, hogy pisilnie kell, most minden borzasztó, ő már csak tudja. Hideget és ürességet érez ilyenkor az ember, ő is ezt érezte, és magát okozta mindenért. Ez van most Lacikám benned is? Átöleli, úgy mondja, hogy mit érez. Igazi barátok, Laci mindjárt sír, a hegedűszó végül meg is ríkatja, igen.

Gizi otthon bambul, kérdi is Linda, hogy mi a fasz van. Vilin gondolkozott, meg azon, hogy ezek után, hogy veszi majd fel az egyforma melegítőt. Beszarok. Linda szerint újra összejönnek majd úgyis. De Gizi elmondja, hogy az imént kirúgta nagyon. De Linda szerint a cuccok rá emlékeztetik, vagyis ez jó jel. Gizi szerint meg nem. Linda mondja a tutit, hogy nemsokára megenyhül a szíve, és majd jön. És miért nem pörgeti fel Gizi a dolgokat. Beszéljen vele, vagy valami. Nem kell egy szobában lenniük, hívja fel telefonon. És felhívja. És csörög a telefon a függönyszerelő mesternél, telefon leesik, ami Gizi szerint kinyomást jelent, és utálja, nem akar beszélni vele. Vili összerakja a telefont, de nem elég gyorsan, mert nem elérhető. Gizi szerint kikapcsolta.

Kingánál csöngetnek, na vajon kit hívott fel, mert az biztos, hogy kúrna. Ádámot, mily meglepő. Szerintem 5 másodperc és térdel. Ádám magyarázkodik, Kinga meg domina. Kussoljon. Ádám bókol, hogy jól áll neki, hogy dühös. Beindul a sztivivánderes muzsika, Kinga odafordul, sokat gondolkozott, és lesmárolja.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villanella 2012.02.06. 15:38:31

@jó lujza: a kiscsávó az xfaktorból, egy ideje ott van már. pincér, fotós, alizzal és szabival lakik egy albérletben. gondolom, sokat segítettem :)

orchidea25 2012.02.06. 15:40:54

Végre! Már nagyon aggódtam, hogy ez a hogy volt is kimúlik, mint Mária jóban rosszban történetei..
Klassz összefoglalása a lényegnek. Kár hogy a temetés újabb 6 részen keresztül fog húzódni ezzel a színészi játékkal, és sajnálom, hogy elmaradt néhány kulcsjelenet átfogalmazása. No de a lényeg, hogy a Gizi-Vili vonal és az Ádám-Kinga-Géza-Aliz-Lucuska vonulat még számos fordulatot sejtet. Nem beszélve arról, hogy a következő részekben rettentő izgalmak várhatóak az előzetes alapján:-)

tumpara 2012.02.06. 16:45:44

"Ugyan ilyen szomorú az arca akkor is"

"Ugyanilyen" egy szó. Az "ugyanez" is. Legalábbis ebben az értelemben. Olvasson a posztoló (könyveket), ne csak írjon. Na szép napot!

tumpara 2012.02.06. 16:48:57

Sőt, az "ugyanígy" is egy szó. Kemény az élet!

Pinka-Panka 2012.02.06. 16:55:14

Na még ez egy agyatlanító műsor. Szánalom.

Johnny336 2012.02.06. 17:19:43

@Pinka-Panka: TV kikapcs, kimész hógolyózni, és máris nem butulsz.

Ez kb. olyan, mintha az Amcsi motorok c. műsor hogyvoltjához bekommentelne valaki, hogy szar.

ízlések és pofonok.

Pinka-Panka 2012.02.06. 17:21:52

@Johnny336:
Így van! helyesbítenék, hogy Tv be SE kapcs!
Csak egy véleményt írtam, ezt is szabad, de nézzétek!

Johnny336 2012.02.06. 17:26:55

@Pinka-Panka: ha be se kapcsolod honnan tudod, hogy agyatlanító?

Pinka-Panka 2012.02.06. 17:35:23

@Johnny336:
Mert nézik nagy sajnálatomra a családomból és elmesélik maguk közt, ami történt. Ne mond, hogy egy nevelő műsor!

Johnny336 2012.02.06. 17:37:51

@Pinka-Panka: modernkori Szomszédok. Van benne szó sok mindenről, pl. pedofilok (kisgyerek ne chateljen idegennel), autóbaleset-biztonsági öv-reláció (pl. egyik így hal meg, sok résszel ezelőtt), legutóbb volt szó arról, hogy lakás ajándékozási szerződés is illetékköteles, ami x% lehet.

Sokan a Fókuszból, Való világból, BK-ból "tájékozódnak" - ez szomorú, de tény.

julcsi29 2012.02.06. 17:42:17

Jó lett,köszi!
Ádám tényleg volt az Xfaktorban?
És ott mit csinált?
Hát igen,temetés BK módra,ez gáz lesz. :)

Pinka-Panka 2012.02.06. 17:44:03

@Johnny336: Nem vitatom. Ha ilyen van benne örülök, de azért nem viszik túlzásba. Engem az emberi genyóság aggaszt minden szinten, nem bírom még nézni is.
Nézd el nekem!

Johnny336 2012.02.06. 17:58:56

@Pinka-Panka: való igaz, amiket itt megcsinálnak egymással, azért jobb környékeken is már simán koponyatörés járna.

Ami szerintem vicces ezzel a karakterhalállal kapcsolatban az, hogy senkinek eszébe sem jutott szerencsétlen Csaba anyját felhívni, hogy "meghalt a kölköd, gyere fel Pöstre!". No mindegy. Gondolom a forgatókönyvírók folyamatosan cserélődtek, és senki nem tudja észben tartani ki kivel mikor, milyen pózban.

villanella 2012.02.06. 18:05:53

@julcsi29: a nonstop zenekar enekese volt kerlek:)

Pinka-Panka 2012.02.06. 18:06:56

@Johnny336:
Igen, biztos, ha te mondod:)
Ezzel csak az a gond, addig míg Te így fogod fel a rossz történéseket ( erős jellem..), addig egy kölöknek talán nem jó ötletek jönnek le.
Örülök, hogy végül is így vélekedsz:)

julcsi29 2012.02.06. 18:29:49

@villanella:
Köszi!
És tényleg,csak így külön8a többiek nélkül)nem ismertem fel. :P :DDDD
Mellesleg így nagyon csodálkozom,hogyhogy fotózik,és nem zenél,szerepe szerint? :)))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.07. 10:08:50

Ezt nem láttam, de tegnap Laci mondta, hogy "mi lesz vele most?", mondtam neki hogy Csaba úgyse szerepelt évek óta, szóval nem lesz különbség :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.07. 10:13:00

(bocs a floodért)
Én megkérdezném Trnukó Barnabást, hogy a BK-ben a baleseti halál mennyivel gyakoribb, mint a magyar átlag (Ákos, Tóni, Csaba, Ms. Liftakna, meg aki már nem jut eszembe)

nyuggermami 2012.02.07. 18:38:34

@Yooha: és Magdi anyust ki ne felejtsük a baleseti elhalálozottak sorából :-(

PanDaNaci 2012.02.07. 23:19:54

A lanyok feje nagyon lelakott az utobbi idoben. Beutott a valsag.
süti beállítások módosítása