Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X138

2012. február 02. 21:20 - Hódos Hajnalka

Ekkora hisztit csinálni egy kurva nyúlból, komolyan mondom, (majdnem azt írtam, hogy nem hiszem el) hihetetlen. Na, tessék, eszem pacalt, szeretem a rántott borjúlábat, pedig az inak meg kötőszövet, fúúúúj, disznóvágáskor ott állok nyálam folyatva a cocaagyért és ettem már nutriapörköltet, oszt itt vagyok. Osztriga is pipa, egyébként egyáltalán nem olyan, mint a takony. Egy sms egy kiscsibe, ja, vannak ilyenek, én is ismerek olyat, aki mindent sörre számít át. Kinga nem ismeri fel a jégcsapretket, azon, hogy Fecó sem, nem is csodálkozom, azon is csak kicsit, Csaba szerint az a zőccség, úgy hívják. Ez a rendes neve, basszus. A tükörtojásra meg úgy kell az a fél zacskó vegeta, mint a falat kenyér. Így kezdünk, a folytatás rosszabb.

Úristen, csókolom, juj. Bemennek mind. A hányan, a doktororvosovicsnő az alultápláltságról és annak következményeiről beszélget a Lakókkal, ez körülbelül azzal egyenértékű, mintha engem elvinnének a CERN-hez gyárlátogatásra. Az alultápláltság azt jelenti, hogy valaki huzamosabb ideig szarokat eszik egyébként. Szénhidrát, krumpli, rizsa, ilyeneket. Attila szerint a krumpli olcsó, hát van, aki szerint a doveri nyelvhal is fruttikba kerül. Azok a gyerekek, akik alultápláltak, gyakrabban betegszenek meg, mert károsodik az immunrendszerük. Nekem meg az idegeim. A VV5-től. Fecó szerint a csirkemellben sok a fehérje, aszongyák, ezt kell tudni, meg azt, a húst rövid u-val kell mondani, másfél essel. A vitamin a zöldséggyümölcs, így, egyben, a hajma meg egy kész gyóccertár. A magyar ember háromszor annyi sót eszik, mint kéne, azért döglik bele a hypertoniába, mi is szégyellhetjük a pofánkat, akik ott döglünk most is a tévé előtt, gyerekek éheznek és nem jutnak elegendő fehérjéhez, kurvaistenit, tedd le azt a ropit, mert olyat baszok a kezedre, hogy letörik tőből, nem mondom, hogy gyerekek éheznek, neked meg van pofád zabálni? Ezért tart itt ez az ország.

Fecó úgy meghatódik mindettől, hogy eszik is egy kis kényszerérlelt holland paradicsomot, amiből a szarabbik változat kerül hétszáz forintba. Ötven deka. Az alultápláltság örömére főzőversenyt rendeznek, Vera kezd, az ő kis kuktája Attila lesz, na, akkor el is zombizza Fecótól a kis barátnőjét, hihihi. Vera nem tud Attila segítsége nélkül vásárolni és titka is van, nyulat fog sütni, de nem szabad elmondani a többi hülyének, mert akkor nem esznek belőle. Attila szerint tökmindegy, a nyúlhúst nem lehet felismerni. Kinga kacsára számít, Csaba lucskos káposztára, Sehi nem szereti a csokit, ez rejtett üzenet, ezért nem akkora a seggem, mint a tiétek, basszátok meg. Nem, de nekünk cserébe van agyunk és használjuk is, bibibí. A kukta kínlódik, mert marja a hajma a szemét, leszarom, Verától Kudlik Júlia fílingem támad, főzőcske, de okosan. Kis vita után, vörös húsnak számít-e a nyúl, - ezt a sok hülyét, persze hogy, hát a szeme is az, hogyne számítana annak - megtudhatjuk, húsleveskockából remek alaplevet lehet készíteni. Kettőből pláne, jól meg kell locsolgatni vele a nyuszihusit, attól lesz íze. Hát Verám, kenegetheted azt a combot bölcsőzsírral is, a nyúlnak akkor se lesz íze, de én egy ilyen finnyás picsa vagyok, szeretem, ha egy húsnak van íze. A mája, az jöhet. Na, ha kész a pikáns leveskocka alaplé, akkor pirítsunk egy kis csemegeszalonnát. A köret piros-fehér-zöld, mert magyaros est lesz, a zöld kétszeresen is képviselteti magát, mert a paradicsomból nem köll azt kivágni, jó az úgy, hadd virítson benne. Sehi örül a szilvás desszertnek, a szilvát el tudja képzelni rizskoff formájában is. Én a szilvát egyedül pálinka formájában tudom elképzelni, őszintén remélem, nem vagyok ezzel egyedül. Lilu Attila és Vera között vonzódást vélt felfedezni, én azt, a szívásgombóc szívából, a lekváros gombóc szilva ízű lekvárból készül.

Következik a következő Aréna, Lilu figyelmezteti őket, hogy már csak hatan vannak, őszintén megértem, én a nevükre is figyelmeztetném őket néha. Nincs taktikázás, nincsenek csapatok, saját magukért fognak küzdeni, amire szükségük lesz, az műveltség, gyorsaság és logika. Fecó, Seri, indulhattok is vissza a Villába. Az első játék egy puzzle kirakása lesz, kurva bonyolult módon. Mindenkinek van egy pályája, ez három pultból áll. A pultokat fel lehet hajtani, ezek alatt van egy-egy műveltségi kérdés - lehet-e a kecskével? - és két válasz. A helyes válasz alatt lóg egy zsák, ezzel el kell futni a célig, ott kiborítani. Ha helyesen válaszoltak, puzzle darabok vannak a zsákban, ha kretének voltak, egyforma darabok vannak benne, uzsgyi vissza. Három kérdés, három zsák, a VV logóját kell kirakni, az első kettő jut tovább. Vera nem tudja, mi történhetett, szerintem az, hogy a stáb direkt megszívatta, mert rühellik és minden zsákjába egyforma izéket raktak, én legalábbis ezt tettem volna. Fecónak alakulgat, de ezt Lilu csak biztatásból mondta. Csaba mindjárt kész, kész is, Attila is egészen jól áll és megvan! A taktika és az egyszerűség csap össze a második fordulóban, a játék neve: maradj a hordón. Nem, nem addig kell inni, míg le nem esik róla valamelyik, igen, Fecó, a dolog lényege pont az, hogy forgatni kell a hordót. Három forduló, aki kettőt megnyer, azé a lila kendő. A mintegy negyvenhét másodpercig tartó heroikus küzdelmet Attila nyeri, mert normálisan áll a hordón és mozgatja is, ki nem néztem volna belőle, aztán nyavalyog a Villában, milyen furcsa, hogy nála van a kendő, bazmeg, ember, te tipikusan az a fajta vagy, akinek, ha kinyalják a seggét, az a baja, hogy nem lett elég fényes.

Sehinek magvas és mélyenszántó gondolatai támadnak az Aréna után, mondja el gyorsan, mert Attilát kurvára érdekli. Elmondja, idézem, az van, hogy ez egy egyenes arányú következtetés. Segítek, azt akarta mondani, kurvaisten, hogy ő megy párbajozni. Benn Kinga picsog, bakker, bakker, bakker, pedig még imádkozott is, most mehet párbajozni, Csaba fogja be, ha Sehi lesz a kiválasztott, akkor is őt viszi. Bakker bakker bakker. Attiláék meg ki tudja miket beszélnek a nyugiban, bazmeg. A magyarosch hangulatú vacsorán mindenki két pofára zabál, Kinga nem szereti a szívásgombócot, ezért betol még kettőt, a hús meg olyan finom volt, hogy még három tányérral evett volna. Aztán megy a sipákolás, mert Nyúl Urat ettek, jaj, jaj, vissza kéne forgatni az időt, ez megy öt percig, én unottan forgatom a szemem, ennyi nyavalygást, látnád bazmeg, ahogy apám nyúzza őket. Pontozás, adjátok össze, mindig rossz voltam matekból: 7+9+10+7+9, holnap jövök, csoki. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
3864 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2012.02.05. 20:51:52

@fran7: @vallatas: ez valami fordított pszichológia lehet, másra nem tudok gondolni.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 20:52:05

@foxglove: Mámeeehogy??

Jaaaaj, nem érdekelnek sem az érzéseitek, sem a gondolataitok!!! Unom! :P
Dúúrva mi, Fecó?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 20:52:07

Kinga mekkora szelet tortát gyűrt az arcába :D és még majdnem verekedés volt a végén a morzsákért. Hát ez a mai nap a csúcs zabálásban.

nosce 2012.02.05. 20:52:11

@vallatas:
" ha nézed az asztalt... van vagy 3fajta bor :-))) tokaji, rozé, vörösbor...
biztos az is a kertben terem."

sztem azt a kecskéből kell fejni :)

nosce 2012.02.05. 20:53:48

én azt mondom h Csabcsi gitárizhatna egy kicsit kaja után :)

témázgató 2012.02.05. 20:53:56

@Papucs Orrán Pamutbojt: szegény Fecó Csabától tanulta a "durvá"-t. Mivel felnéz Csabára, azt hiszi, hogy ez a duma nagyon menő. Szerintem sok évig nem fog ettől a szótól szabadulni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 20:54:43

Jaj nagyon tetszik hogy szétzabálták magukat és most elmélkednek a kanapén azokról akiknek ez nem jut osztályrészül... büszkék magukra hogy mennyit segítettek...

inmemancsi 2012.02.05. 20:55:36

szegény seherezádé ezzel a műhajjal..

nosce 2012.02.05. 20:55:39

@jadebulgari: @foxglove:
sztem azt már le is játszották :)

témázgató 2012.02.05. 20:55:41

@jadebulgari: ez az ön-ünneplés valami borrzasztóóóó!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 20:56:02

@jadebulgari: Kinga vagy Sehi.. De inkább Kinga.. De mindegy, mert sztem ők ketten párbajoznak majd és Kinga kiesik...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 20:56:48

@témázgató: @jadebulgari: forog a gyomrom, annyira felháborító ez a képmutatás...

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 20:57:06

@ő-szinte: az ott volt. :D
@nosce: na igen. :D
vagy hülyeségeket beszélnek, vagy Seri mégis tud.
bmeg nyerni is fog, mert egyrészt ő főzött utoljára, másrészt az ízlések eltérősége miatt egész valódinak tűnik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 20:57:09

@nosce: te még kiadatnád vele a villa összest is:D

@jadebulgari: tudod milyen megterhelő annyit enni?:D

sogeking 2012.02.05. 20:57:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: én látok benne fantáziát :)

@jadebulgari: talán Dya, de nem biztos

genevieve 2012.02.05. 20:58:18

nem merik megmutatni, hogy mennyi sms jött össze??

foxglove (törölt) 2012.02.05. 20:58:26

@sogeking: fenébe, Dya tuti Bandikát viszi:((

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 20:59:03

@nosce: majd márciustól :)
gondolj bele milyen lehet a nyertesnek most két hónapig kussba lenni, nem elmondani hogy én nyertem én nyertem :D
@témázgató: ellentmondásos az biztos
@Papucs Orrán Pamutbojt: erre vevő lennék :)
@ladyandhenk: szenvednek is nagyon :)

fran7 2012.02.05. 20:59:18

@témázgató: Annál már csak az borzasztó, ahogy a retek várja, hogy végre veszekedjenek a lakók. Hogy megkönnyebbült Lilu?

inmemancsi 2012.02.05. 20:59:28

feclit válasszák és menjen kingussal

nosce 2012.02.05. 20:59:34

@jadebulgari:
"Jaj nagyon tetszik hogy szétzabálták magukat és most elmélkednek a kanapén azokról akiknek ez nem jut osztályrészül... büszkék magukra hogy mennyit segítettek..."

igen, profin bezabáltak a villalakók, sztem látja a sok szegény éhező h ha egész évben túrják a földet ,meg a disznószart, akkor nekik is lesz majd nagy dőzs, csakis ezt sugallhatják a szerkik :)

foxglove (törölt) 2012.02.05. 20:59:59

@genevieve: azt sem merik megmondani, hogy mikor zárják le a hetet...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:00:18

Fecó lődd már le magad!!!!!

nosce 2012.02.05. 21:00:43

@jadebulgari:
"gondolj bele milyen lehet a nyertesnek most két hónapig kussba lenni, nem elmondani hogy én nyertem én nyertem :D"

sztem, nincs gond, 2 hónapot detoxikálóban tölt úgyis :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 21:00:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: emlékezve a megboldogult Gyurcsány takarodj! rigmusra nálam Kinga takarodj!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 21:00:50

@inmemancsi: jelentem, kigyakoroltam magam:D

@jadebulgari: én is éppen, jól megötmtek ma engem is, el is gondolkodom a szegény gyerekeken:)

témázgató 2012.02.05. 21:00:55

Ezt a szegény Fecót mindig elő lehet rángatni, ha már egymásnak nem mernek nekiesni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:01:29

@nosce: tegnapiban volt (?) hogy egy család küldött nekik az általuk készített hurka-kolbász-kenyérből tolták azt is két pofára és hümmögtek hogy hát igen másnak ez nem jut... na azt miért nem ajánlották fel és vitte el Vera-Fecó a másik családnak mi?... meg se lett volna pofám enni

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:02:01

@jadebulgari: :D ugye??
@foxglove: szerkik mondom h elmentek nyaralni.. gyeplő a lovak közé és szevasz...
Kinga párbaj utáni pontozása még mindig nem történt meg, de már mindegy is :DD
És ez csak egy dolog...

foxglove (törölt) 2012.02.05. 21:02:18

@ladyandhenk: "jól megötmtek ma engem is"
ez magas labda, majd a fiúk leütik:)

nosce 2012.02.05. 21:03:47

@ladyandhenk:
" jelentem, kigyakoroltam magam:D"

akkor most már egy szinttel feljebb léphetsz ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:03:47

@sogeking: beugratós? :)
@nosce: gondolod? ez jó :))
@Papucs Orrán Pamutbojt: és már megint hisztizik Kangulina... hát miért...

Hurri Kán 2012.02.05. 21:04:06

@ladyandhenk:
Ez volt a tömés célja? :DDDDD

inmemancsi 2012.02.05. 21:04:17

@ladyandhenk: szuper, ugyan szerivan a parancsnok és tegnap nosce jelentkezett pontozónak:))

nosce 2012.02.05. 21:04:18

@ladyandhenk:
" jelentem, kigyakoroltam magam:D"

akkor most már egy szinttel feljebb léphetsz ? :)

témázgató 2012.02.05. 21:04:24

Seri immunis lett kingára: csendben répát ropogtat, amíg kinga hisztizik...

sogeking 2012.02.05. 21:04:28

@foxglove: a masszázs után nem hiszem :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 21:04:41

Seri kekszet eszik, igaza van.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:04:59

Ti értitek mit mond kinga?? Nem most úgy általában.... :D

És Vera köszönöm szépen a kérdést!! :D

inmemancsi 2012.02.05. 21:06:14

nem is hallom már mit monda kinga csak mint a egy folyamatos mondatvégén kérdőjelnyávogás

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 21:07:40

@jadebulgari: kaja:D De finom volt, sokat is gondoltam a gyerekekre!, Bizony!:)

@gyvy: nem értem, h miről beszélsz:D

@foxglove: ááá, rossz, aki rosszra gondol:D

@nosce: mi az egy szinttel feljebb?:D

nosce 2012.02.05. 21:08:32

Atti megint csinált műsort kingunellának felstuffolta :)

inmemancsi 2012.02.05. 21:09:10

láthatták, hgy vera és feca ati és kinga nagyon kemény dolgokat vágtak egymás fejéhez - nem láttam miket?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 21:09:17

szerintem Kingára egyedül a Macija nem tenne jelet.
Bár a helyében én átfeküdnék Seri ágyába.

nosce 2012.02.05. 21:09:30

@inmemancsi:
" szuper, ugyan szerivan a parancsnok és tegnap nosce jelentkezett pontozónak:))"

de a kivitelezés művészi értékét te pontozod :)

témázgató 2012.02.05. 21:09:41

Attila Kingának:"ez egy nyugodt hiszti".
- hatnak a nyugtató injekciók?!
Egyébként Kinga nem beszél már legalább egy hónapja ocsmányul, észrevettétek?

vallatas 2012.02.05. 21:10:05

Kinga ha nem tud válaszolni, lereagálni
akkor átkapcsol a sírásba
:-DDDDDDDDDD
szegény leány
Csaba arcán látni, hogy simán ki is néz a csajból :-)
remélem ma megkapja a jeleket!

nosce 2012.02.05. 21:10:32

@ladyandhenk:
"mi az egy szinttel feljebb?:D"

azt csak akkor tudhatod meg ha ezen a szinten levizsgáztál :)

vallatas 2012.02.05. 21:10:40

@témázgató: igen, egy hónapja nyomják belé a nyugtató injekciókat!
hat?HAT! :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:11:15

@kárpátia56: Atti összeserizte az ágyát hátha úgy is hat :D

nosce 2012.02.05. 21:11:36

@kárpátia56:
"szerintem Kingára egyedül a Macija nem tenne jelet.
Bár a helyében én átfeküdnék Seri ágyába."

de akkor rögtön ki is esne :)

nosce 2012.02.05. 21:12:30

@jadebulgari:
"Atti összeserizte az ágyát hátha úgy is hat :D"

hatna a Macira ? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:12:39

@ladyandhenk: Hogy ha ennyire ellenszenves figurának tartja attilát, akkor miért tekintette barátjának??

nosce 2012.02.05. 21:13:29

@ladyandhenk:
" miből áll a vizsga?:D"

azt én nemtom, azt a parancsnok határozza meg :)

vallatas 2012.02.05. 21:13:29

@jadebulgari:
ja, készül a párbajra :-)))

na tegyétek meg tétjeiket, ki lesz ma a kiválasztott?

tipp: Sehi

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:13:37

@nosce: reményeim szerint inkább Kingunellára hathat :D

inmemancsi 2012.02.05. 21:13:56

@nosce: huha na jó ne kínozd szegényt már vizsgadrukkja van, vágjatok bele:))

nosce 2012.02.05. 21:14:25

@vallatas:
"na tegyétek meg tétjeiket, ki lesz ma a kiválasztott?"

Jézus ? :)

témázgató 2012.02.05. 21:14:39

@vallatas: tipp 1: Kinga. tipp 2: Fecó

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 21:15:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: feltételezem, h Kingának mondta...

Mi volt rá a válasz?

@vallatas: Kinga!

@nosce: és ő most hol dobozol?

nosce 2012.02.05. 21:16:16

@ladyandhenk:
"és ő most hol dobozol?"

sztem a metróban, ott meleg van :)

témázgató 2012.02.05. 21:16:49

Lilu: "azt láthattuk, hogy a villalakók nagyon-nagyon szépen tudnak egymás mellett élni".
ez milyen műsort néz???

nyekmec 2012.02.05. 21:17:01

@jadebulgari: " meg se lett volna pofám enni "
ez gyönyörű

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:17:11

@ladyandhenk: Neki szólt természetesen...
Válasz: nyenyenyenyenyeeee?? azért mert nyenyenye... Most komolyan miért nyenyenye? ő egy nyenye..

Artikulálatlan mondatförmedvények hagyták el a száját, ráadásul affektált ind a fene.. szóval nemtom :D

nosce 2012.02.05. 21:17:40

@inmemancsi:
"huha na jó ne kínozd szegényt már vizsgadrukkja van, "

az baj, kellő nedvesedés nélkül nem lehet jól teljesíteni a vizsgán :)

ő-szinte 2012.02.05. 21:18:40

Kit lessssssz a kiválasztott????????????

nosce 2012.02.05. 21:18:45

Lilun úgy áll ez a mellény minha a fél mellét levették volna ...

vallatas 2012.02.05. 21:18:49

Csabi:"le is szarom, hogy Verára vagy Sehire rakom."
:-)
Csabinak Kingára kéne tennie, ha segíteni akar a barátnőjének!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:19:25

@ő-szinte: az aki nem ő-szinte és a legtávolabb áll a többiektől :DD

inmemancsi 2012.02.05. 21:19:55

@sogeking: most jöttem rá:)) először azt hittem Ladyt pontoztad:))

nosce 2012.02.05. 21:20:39

Kinga meg Fecó benne van a pakliban, mondjuk pókerben nem örülnék ha öket osztanák nekem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 21:21:40

@sogeking: @inmemancsi: ti kibeszéltek a hátam mögött?????:D

Na, mi volt az a pontozás??????

témázgató 2012.02.05. 21:24:27

Amikor Kingán volt a lila kendő, mekkora arca volt hasonló helyzetben!

sogeking 2012.02.05. 21:26:07

@ladyandhenk: nem pontozás volt, hanem a képek sorszáma

mit kell pontozni?

inmemancsi 2012.02.05. 21:26:26

@ladyandhenk: inkább kezdj el gondolkozni a vizsgára bocsájtó kérdésen: Írjon egy esszét az alábbi kérdésről, minden oldaláról kifejtve a kérdést, bevezető tárgyalás és befejezés részekre bontva: mi a véleménye a ribizligizikről?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:27:57

@témázgató: bezony, szép nagy lángosképe volt akkor is csak akkor átvitt értelemben is :D

inmemancsi 2012.02.05. 21:28:24

@sogeking: jaj megnéztem te romantikus vagy:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:30:57

@nyekmec: jaj Ferenc mér küldenek nekünk ilyet mondta két pofára zabálva naaaa azééé :D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 21:31:27

serike sminkje makulátlan, mint mindig:)

témázgató 2012.02.05. 21:31:40

Sehi nem a szavak embere...

ő-szinte 2012.02.05. 21:31:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: jó válasz:-) nem kapsz jeleket a héten:-DDD

sogeking 2012.02.05. 21:32:41

@inmemancsi: neked melyik fotó tetszik?

@ladyandhenk: milyen mutatványt?

Alkaline 2012.02.05. 21:34:03

mennyire igaza volt Atinak Kingával kapcsolatban, hogy ahhoz húz akit épp erősnek érez

sogeking 2012.02.05. 21:34:20

inkább nézek m1-et :)

vallatas 2012.02.05. 21:34:25

úúú Sehi inkább ne beszéljen :-)
most Lilunak csak Ati-t kéne beszéltetnie...

nyekmec 2012.02.05. 21:34:34

@jadebulgari: jóvanna, máskor figyelj oda, mert egyest kapsz :-DDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:35:16

@ő-szinte: köszi! :D

Lilu bammeg, szenvedd végig te is az öfiket, és ne tegyél fel seggfej kérdéseket!! :P

inmemancsi 2012.02.05. 21:35:21

basszus nincs nálam a távkapcss

témázgató 2012.02.05. 21:35:24

Annyira borrrrrzasztó, hogy így el kell húznia Lilunak az időt...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:35:29

@nyekmec: jaj de tetszett Lila megkérdezte ízlett? :D hozzátenném ahogy zabáltátok vaze :D

Niga u mad 2012.02.05. 21:36:08

esz a feszóó nemmegy valami brazil szappanoperába?

GL-581 g 2012.02.05. 21:37:13

Lilu bazzeh, ne kérdezgesd már őket, hogy mennyire élték meg a feltöltődést, meg mennyire töltődtek fel a megéléstől! Még a heti öfik öfije is dögunalom volt! :"(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 21:37:44

Jaj ezek a kampánybeszédek...

Úristn, lehet, hogy most fogják leadni Csabadalát???

jooasszony 2012.02.05. 21:38:23

@foxglove:
"serike sminkje makulátlan, mint mindig:"

nem annyira.... utoljára Moszkvában láttam ilyen brutál szemfestést.

vallatas 2012.02.05. 21:38:26

Kinga a saját produkcióján sír????
atyaúristen :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.05. 21:39:07

JAAAAAJ, ÉN IS KÜSZKÖDÖK A KÖNNYEIMMEL!!!
CSAK UGORJUNK MÁR TÉMÁT!!!

témázgató 2012.02.05. 21:39:08

Kinga, te nem az átéltek miatt sírsz, a kiválasztás miatt vagy betojva.
Attila megalapozta tv-s karrierjét.

vallatas 2012.02.05. 21:39:10

@pushpang: remélem!
az megkoronázná az estét!
egy kis Csaba dalt kérünk, ha lehet!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 21:39:57

Megdícsérlek benneteket, jó? by Lila.. ajdegáz

foxglove (törölt) 2012.02.05. 21:40:47

nagyon hiteltelen és visszatetsző ez az egész.

ő-szinte 2012.02.05. 21:41:00

@vallatas: ugye milyen érzékeny???:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 21:42:26

@vallatas: eddig megúsztuk...
Tavaly hogy volt, mikor mondták meg nekik, hogy 175742385732652 millió forintot gyűjtöttek össze? Nem a jótékonysági hét végén?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 21:44:12

@jadebulgari: mit nem értesz?
Lilu olyan az rtlben, azon belül a VV-ben, mint a 8.utas a halálban az az őstojó, tudod.

felka 2012.02.05. 21:46:20

ez a szegény seri egy nagy szegénységi bizonyítvány a műsorra nézve...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 21:46:21

Seri olyan, mint egy játékbaba.
Tükörsima és fényes a homloka, kicsi és csücsöri a szája, a szeme meg hangsúlyos.
Vagy csak folpack?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.05. 21:53:30

Már a játékosok is szóvá teszik, hogy minek ez a sok szerencsétlenkedés... XD

GL-581 g 2012.02.05. 21:54:52

Sehi miért van úgy kifestve, mint egy filippínó transzvesztita?

pink ninja 2012.02.05. 21:56:14

@GL-581 g: ő mindig ilyen, szerinte ez jól néz ki, gondolom :)

GL-581 g 2012.02.05. 21:57:09

@felka: Egy olyan műsorról beszélsz, amit Lilu vezet... :D

nyekmec 2012.02.05. 21:57:59

@jadebulgari: :-DDD
nézni is rossz, ahogy tömik magukba a kaját

sogeking 2012.02.05. 21:58:02

@GL-581 g: tetszeni szeretne Keresztes Ildikónak

foxglove (törölt) 2012.02.05. 21:58:18

@GL-581 g: ennyire lebecsülöd a filippínó transzvesztitákat?

sogeking 2012.02.05. 21:59:27

@ladyandhenk: akkor valami extrém dolog lehet, ha nem mered elmondani :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 22:00:05

@ladyandhenk: mi a swing rendje? mármint a nick-swing. Random? Vagy nappal-este.

inmemancsi 2012.02.05. 22:01:01

@GL-581 g: zsíros hajhoz és öltözködéséhez ez passzol

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:01:11

@pushpang: hehehehehe
@GL-581 g: ő csak így tudja kifesteni asziszi ez szesszi
@nyekmec: rájuk férne egy Biggest Loser hét, aki a legtöbbet fogy a hét során, azt vállon veregetik a végén

felka 2012.02.05. 22:02:31

érik Serinek a kendő..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:03:46

Fecó mondhatta volna h. Attila gyáván tett mert amikor neki volt lilája ő nem tette Attira.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 22:04:28

@King of Shadows: akkor ezek szerint elég karcsú az eddig befolyt összeg...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 22:05:24

@sogeking: nem annyira, csak vállalja p a felelősséget:D

@kárpátia56: ez még jó kérdés:D Te is jössz?:D

témázgató 2012.02.05. 22:06:15

Kinga mindenkiben látja a POZITÍV TULAJDONSÁGOKAT!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 22:07:36

@jadebulgari: sztem 6 főnél ez kurvára nem számít már...
(de közismert véleményem, hogy ebben a játékban a gyáva szó botorság, ha arról van szó, hogy valaki benn akar maradni és ennek megfelelően hozza meg döntéseit)

témázgató 2012.02.05. 22:08:42

Szegény Sehi mindjárt bőg...

vallatas 2012.02.05. 22:08:57

szegény Seri :(

Hajrá SERI!
ÜSSED KI A FENÉBE KINGÁT! :-)))))

genevieve 2012.02.05. 22:09:07

csabi bazdmeg!!!

nem verára raktál???????

ez egy nagyon-nagy fekete pont

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:09:25

Úgy zavar ez a Sehizés olyan természetellenesen hangzik. Mér nem jó ennek ha Viviennek hívják?

felka 2012.02.05. 22:09:32

az IGAZÁNDIBÓL-ért ölni tudnék...

vallatas 2012.02.05. 22:09:39

@témázgató: na ő nem Kinga, visszatudja tartani :-)
most de aranyos. hehe

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:09:43

jól van csabi, ez tetszett:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:10:07

@pushpang: én azért odaszúrtam volna tétje van-e vagy sincs
@genevieve: nem lesz udvarlás

felka 2012.02.05. 22:10:18

@jadebulgari: egyáltalán, hogy jött neki ez a becenév...?!

vallatas 2012.02.05. 22:11:25

@genevieve: Csaba szépen beintett Sehinek.
érdekes...neki a királylány kell.
meglepett, mert azt gondoltam volna, hogy Verára rak... de akkor mégiscsak Vera tetszik neki :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:11:57

@felka: gondolom a művésznevéből amivel kint gogózik na de akkor is a Seri még mindig természetesebb mint a Sehi főleg így: köszi Sehi ... köszi Sehi... Lilu szájából olyan mintha azt mondanám höhöhöhö höhöhöhö

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:12:25

@vallatas: ennyit a nagy Csabi/Seri szerelemről:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.05. 22:12:29

@genevieve: ööö... miért szeretted volna, ha Verára rak? Hogy jelegyenlőség legyen? vagy miért?

témázgató 2012.02.05. 22:12:40

@felka: én meg az ABSZOLÚT-ért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 22:13:45

@jadebulgari: mert így egyedibb:), bizony:P

@felka: biztosan valami 1001 éjszaka gogo táncklubban vonaglott:P

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 22:14:06

@ladyandhenk: ladyandhankandbobby? nem is hangzik rosszul. :)

vallatas 2012.02.05. 22:14:41

@foxglove:
jó ezt eddig is lehetett tudni, hogy csak a nézők álmában létezik ez :-)
anyukák most biztos szédelegnek otthon :P

Hajrá Serike! RIBIRIADÓ!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:15:36

@ladyandhenk: hát de milyen már ő kiment jól élni gogózni majd meglátogatta az éhező családot és bólogatott hogy téééényleg hűűűűhaaaa :D

felka 2012.02.05. 22:15:59

@jadebulgari: amikor indult a vv5, ment egy török szappanopera, seherezádé címmel.
én akkor azt gondoltam, hogy onnan az szánalmas ötlet...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:16:45

@felka: olyan olcsó nem? sztem sokkal szebb a rendes neve

ELP 2012.02.05. 22:17:27

Tessék , ime a szerelmes népi hős , ez a sunyi taktika , én már alibiből raktam volna 1 jelet V re,,,Cs ez hibba volt ,,,

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:19:00

@ELP: dehogy volt szerelmes könyörgöm... ennyi erővel ati meg verába szerelmes, mert én azt mondom és azt szeretném...

vallatas 2012.02.05. 22:19:03

@ELP:
most megmutatta Kingának a bicepszét ezzel a jelrakással :-)
pozíciót foglalt.
na, legyen már online!

felka 2012.02.05. 22:19:10

@jadebulgari: de még ha valami sötét hajú leány lenne...akkor ok..de erőlteti ezt a szőkét is..így már teljes a képzavar...

témázgató 2012.02.05. 22:20:01

Kit választ Seri? Kingát vagy Fecót?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 22:20:59

@genevieve: Csabi nekem elemezhetetlen.
Ő nálam nem tud piros, vagy fekete pöttyöt begyűjteni. Ha nő lennék, vagy Fecó, biztos tudnám, kicsoda ő.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:21:14

@ELP: hiába akarták beléjük beszélni a szerelmi szálat :)
@felka: meg a három szál szőke műhaj :) a kis mindig csücsöri szája :) kis művésznő

inmemancsi 2012.02.05. 22:21:19

@felka: de legalább selypítős a csaj

felka 2012.02.05. 22:21:52

amúgy nem voltak indokoltak a könnyek, nagyon is sokáig húzta Seri, a teljesítményéhez képest csoda hogy még nem volt párbajon sem..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 22:22:02

@kárpátia56: nem! Óz!:D Én Dorothy vagyok:D

@jadebulgari: biztosan rácsodálkozott, h ő bezzeg kiment a pénzért, más meg nem!:D Ennyit sem képesek megtenni!:P

ELP 2012.02.05. 22:22:25

@foxglove: nem egészen értettél,,,ezt én is tudom,,,de nem mindenki,,
A és V az teljesen más,,

sogeking 2012.02.05. 22:22:27

@ladyandhenk: sok jó van, így visszanézve a 13-as is tetszik

kamarti 2012.02.05. 22:22:53

na Csabikám, eztete elbaltáztad, és sztem nem csak nálam.
nem is értem a logikát, már ezt a Kinga-elvakultságot sem (bár remélem, Seri kiviszi és kint is hagyja ezt az elviselhetetlen hp-t), de hogy Vera és Seri közül Verát választani????
óbakker

felka 2012.02.05. 22:23:23

@jadebulgari: aha, és hogy dobálta az új hajpótlást a szegény család kanapéján az egyik kisfilmben...:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:23:24

@felka: ilyenkor mindig úgy elcsodálkoznak hogy jééé menni kell... ellavíroznának a sűrűjében a végéig
@ladyandhenk: ja, azért nincs semmijük mert nem tettek érte, mi? :D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:23:26

@felka: egyetértek, csak ő ugye érinthetetlennek képzelte magát

ELP 2012.02.05. 22:23:52

@vallatas: ezt ne tudom,,,K csak azért tart ki mellette , mert még soha nem mondott neki ellent,,hát ilyen az aludt tej:)))

mocskosmacska 2012.02.05. 22:24:12

@pushpang: Hát sehi-kinga jelegyenlőség esetén attila lehetőséget kapott volna, hogy eljátssza a kis melodrámáinak egyikét.

Nem csodálom, hogy kingának tele van a töke vele. Mármint attilával.

MagasMacska 2012.02.05. 22:24:55

De most miért nincs online? Sehi csépeli Csabát??

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 22:25:38

Seri viheti akár Verát is, most tűz és víz csaphatna össze, ahol spec. Vera a víz. A megbántottság és a visszafogadott fekete bárány harcolna.

mocskosmacska 2012.02.05. 22:26:10

Vera és fecó miket vágott egymás fejéhez? Nem kb. öt percet láttam az öfiből. Mert hogy fecó ki van akadva, hogy vera szarik rá és csak kihasználta azt értem. De vera?

bigél 2012.02.05. 22:27:00

@kamarti: múltkori párbajnál mondta, hogy Verával egészen közel kerültek egymáshoz az utolsó napokban. Arról, hogy Verocska mostanában fúrja, nem valószínű, hogy tud.

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:27:15

@ELP: nem értettelek félre. arra céloztam, hogy talán azért vannak, akik tudják, hogy nem volt szó ilyesmiről, tehát nem tartják sunyinak ezért. pl. én:)

ELP 2012.02.05. 22:27:35

@jadebulgari: Figyu ,,,iluuzió rombolás volt amit csinált,,,felőlem arra tesz akire akar,,:))

MagasMacska 2012.02.05. 22:28:08

@vallatas: Vagy csak úgy gondolta, hogy Vera már áromszor volt kint, ideje a többinek is.. Sehere már mondta néhányszor, - neki is - hogy meg akarja tudni, hogy a közönség őt választaná vagy Kingát. Hát, most megkérdezheti.

inmemancsi 2012.02.05. 22:28:12

@ladyandhenk: melegszívű vagy és empatikus

felka 2012.02.05. 22:28:20

@jadebulgari: anikó effektus...bár őt többen kedvelték...én mondjuk nem..

bigél 2012.02.05. 22:28:32

@ELP: anyám! A múltkor még azt ecseteltétek, hogy Csaba nem igazi barátja Kingucinak,mert nem minden esetben áll ki mellette. Akkor hogy is van ez?

GL-581 g 2012.02.05. 22:28:53

@pillangod: Szerintem egy színtévesztő kakadu volt a stylistja. :D

témázgató 2012.02.05. 22:29:06

Van online. Seri szomorú.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:30:59

@felka: többe került mint az egy havi kosztpénzük...
@kamarti: remélem kiviszi K-t
@mocskosmacska: Vera meg hogy Fecó kiröhögte Attilával amikor még A-val rosszban voltak
@ELP: itt már úgyse lesz szex ilyen egy szériát

bigél 2012.02.05. 22:31:12

@foxglove: szerintem leginkább a Csaba ellentábor fogja nyomatni ezt a sunyizást.

Én is meglepődtem a döntésén, de - főleg annak tükrében, hogy jelezte Serinek, hogy rá is mehet a jel - nem tartom sunyinak.

MagasMacska 2012.02.05. 22:31:45

Azért most Seri gondolkodhat!

ELP 2012.02.05. 22:32:39

@foxglove: Az a helyzet h ő egy olyan figura ebben a játékban aki olyasmit testesít meg sokak szemében , mely nagyon régóta hiányzik bízonyos embereknek.
Ez még lehet jogos is , de ezt nem itt kell keresni.

Most ezzel a húzással rombolta a népi hős figurát.

témázgató 2012.02.05. 22:32:42

Kinga alapoz a párbajra: "olyan aranyos ez a Lilu".

bigél 2012.02.05. 22:32:45

@jadebulgari: már volt szex, csak túl korán, így a végére elfelejtjük :)

MagasMacska 2012.02.05. 22:32:55

@bigél: Nem beszélve arról, hogy ahányszor ő már rakta Csabára.

bigél 2012.02.05. 22:33:40

@ELP: azt már sokak szerint Veronka kihívásával porba rombolta. Amúgy ki találta ki ezt a népi hőst?

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:33:55

@bigél: ha jól emlékszem, seri is rakott már rá jelet. általában flegmán (és szerintem lenézően) viselkedik csabival. csabi annál többet soha nem mondott róla, hogy jó nő. (ebből a választékból meg főleg.)
nem értem, mi itt a probléma?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:34:02

@bigél: most az Atti-Vera szerelmi szálat fogják erősíteni úgy látom

ELP 2012.02.05. 22:34:55

@bigél: miért ? most kiállt? ezzel nem,,,sőt hibázott

nyekmec 2012.02.05. 22:35:24

@jadebulgari: az jó
azért többet érdemelnének, mint a vállon veregetés :-))

ELP 2012.02.05. 22:35:56

@bigél: nem,,,azzal még nem,,,

bigél 2012.02.05. 22:36:27

@foxglove:
Szerintem a probléma neve: Csaba. Láttuk már sokszor, hogy esetében a nincs sapka-van sapka dolog működik, gyakorlatilag tökmindegy mit csinál.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:36:51

Nagy lenne ha Seri sértődésből Csabit vinné :D

nyekmec 2012.02.05. 22:37:02

@felka: én is. meg a pakliért meg a visszacsatolásért, meg a faszom tudja miért :-O

bigél 2012.02.05. 22:37:09

@ELP: jó, de egyszer ez a bajod, másszor pedig az, hogy csak bólogató kiskutya.

témázgató 2012.02.05. 22:38:17

Attila, a nagy gyakorlott, tanácsokat ad a kihívásra Serinek.

bigél 2012.02.05. 22:38:28

@jadebulgari: vicces lenne és meglepő. Nem tudom, hogy kinek kedvezne ez a húzás, de - ha már így szóba hoztad - izgatottan várom, hátha ...

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:39:41

@ELP: miért, a népi hősnek mit kellett volna cselekednie? nem értem. serikére ugyanis nem passzol megvédelmezendő hölgy szerepe.

ELP 2012.02.05. 22:39:45

@bigél: áhh nem értessz,,,:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 22:40:06

@ladyandhenk: :D hm... Tin Man :DD én az vagyok. statikus struktúra.

kamarti 2012.02.05. 22:40:22

@bigél: akkor is hülyeséget csinált
egyrészt Seri elmondta neki (ugyan virágnyelven, de sztem érthetően), hogy fél tőle, hogy Eszter rá rakja a jelét, mert a bent lévők közül még ő az, akivel nem teljesen közömbös a viszonya
másrészt tényleg jól elvoltak, amikor együtt voltak, ezt Csabi el is mondta (sajnos) Kingának, sőt, az is hozzá tette, hogy valószínűleg az elejétől másképp alakul a kapcolatuk, ha Seri nem eríti be magát előbb Gergővel, aztán Eszterrel - erre persze Kinga teljesen nyíltan kezdte fúrni Serit Csabinál...
harmadrészt neki nem lesz annyi esze, hogy azt mondja, azért rakta rá, hogy ő választhasson (bár az, hogy ezzel tulképpen Fecót is veszélybe sodorta, még nincs védve)
negyedrészt sztem Attit kétszeresen is helyzetbe hozta: egyrészt megmentette attól, hogy neki kelljen választania, másrészt lehetőséget adott neki a támadásra: biztos vagyok benne, hogy Atti ez a lépést úgy fogja értelmezni, hogy Csabi megijedt Verától, hogy ha kendőt kap, kiviszi, ezért rátette a döntő jelet egy olyanra, aki bízott benne és nem számított a jelére, sőt, aki többször hangoztatta, hogy őt tartja bent a legegyenesebb embernek. És ezzel leghangosabban Kingánál, Fecónál és Serinél fog házalni - aztán már csak hátra kell dőlnie és nézni (Verával karöltve), mi történik.
plusz ha Seri Kingát viszi, és kint hagyja, akkor amíg bent lesz, ezt fogja hallgatni, hogy elbánt a barátjával.
ja, és hát Serit is bukta, ha ő jön vissza (bizalom szempontjából)

szóval sztem leginkább magával cseszett ki, nem Serivel

bigél 2012.02.05. 22:40:30

@ELP: ha Attikán nem lett volna lila kendő és úgy választja Serit, akkor még egyet is értenék, de legalábbis hajlanék afelé (bár ugye ez egy taktikai játék, úgyhogy hadd döntsenek úgy, ahogy akarnak, ahogy ők ott bent jónak látják).

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:40:52

@bigél: Attilával most elmélkednek rajta tényleg nagy lenne kihívná, bár ő eléggé feladta lélekben ahogy elnéztem

MagasMacska 2012.02.05. 22:41:42

Azéárt most Atttinak beírok egy piros pontot! Nagyon kedvesen tud vigasztalni.

bigél 2012.02.05. 22:42:05

@ELP: ok, akkor magyarázd el

ELP 2012.02.05. 22:42:35

@foxglove: mert ő most egy védtelen kislány sokak szemében,,,nem értitek ez egy érzelmi indulati megitélés az egséz játék lényege,,erre épül.
és ez most egy döfés S nek

nyekmec 2012.02.05. 22:45:49

@jadebulgari: az nagyon dúúúúúrva lenne :-DDDD

bigél 2012.02.05. 22:45:50

@kamarti: akkor ez egy 22-es csapdája, mert ha Verára rakja, akkor jelegyenlőség van és akkor a barátja, Kinga, veszélybe kerül

Akkor már Kingára kellett volna raknia, hogy ő legyen a kihívó, ahogy Kinga utalt is rá. talán ez lett volna legjobb megoldás. Persze én ezt hülyeségnek tartom, mert ha ő a kiválasztott, akkor biztosan megy, ha nem, akkor még mindig van valamennyi esély, hogy nem ő lesz a kihívott.

MagasMacska 2012.02.05. 22:46:00

@jadebulgari: Én a helyében megtenném. Érdekes helyzet lenne.

Egyébként lehet, hogy Seri virágnyelven tényleg azt mondta Csabinak, hogy akár... de semmi. Gyakorlatilag semmibe vette. Akkor meg...

genevieve 2012.02.05. 22:46:45

@kamarti: na megadtad helyettem a választ a felém intézett kérdésekre...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 22:47:06

@kárpátia56: még nem tudjuk, h mikor lesz a party?:D Rád is kioszthatunk egy szerepet:D Mihez értesz?:D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 22:51:54

@ELP: elfelejted, hogy a védtelen kislány végig az ellentáborában volt...soha nem állt mellette, nagyon is szívesen kipaterolta volna már... azért bízom benne, hogy ezt mások is látják...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:54:18

@MagasMacska: Csabi nem nyomul eléggé de ez a húzás olyan gyáva volt alibi jelrakás nem?
@sogeking: banánból alma :D mi lesz még? fából vaskarika? :D

bigél 2012.02.05. 22:57:03

@foxglove: bizony. És lehet bárit mondani Kingára, de Fecó mellett gyakorlatilag ő a egyetlen, aki Csabi mellett volt végig. Nyilván hullámzott a kapcsolatuk, de akkor is.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:57:03

Hogy tömik a fejüket megint és közben biztos a szegényekre gondolnak.

MagasMacska 2012.02.05. 22:57:16

@jadebulgari: Valóban rakhatott volna Verára is. De nem tette. Seri már kétszer kiküldte őt párbajozni. Akkor?

ELP 2012.02.05. 22:58:01

@foxglove: Nézd , mi kommentelümk itt kb 30 - n , ebből ha végig olvasod az egészet látod az arányokat,,,ha veszed a fáradtságot és máshol is körülnézel , akkor az a bizonyos tárgyilagos értékelés nagyon kevés

sogeking 2012.02.05. 22:59:04

@ladyandhenk: hát az attrakciót :)

@jadebulgari: vaskarikából kacsacomb

ő-szinte 2012.02.05. 22:59:17

@ladyandhenk: @sogeking: már megint milyen party??? figyelek ám...!!!

MagasMacska 2012.02.05. 22:59:43

Na, Vera most savazza Csabát, de alaposan!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 22:59:55

@sogeking: ú és jövőhéten megint párbaj kacsamáj :D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:00:07

@ELP: azért írtam, hogy "bízom". reménykedni szabad:)

bigél 2012.02.05. 23:00:18

@jadebulgari: mi volt benne a gyáva? akkor lett volna - talán - gyáva, ha olyanra rak, akinek semmi esélye kiválasztottnak lennie. De itt Serike (is) elég erősen képben volt. Plusz Csaba így akár kihívott is lehet, nincs kizárva. Mivel Seri még nem volt kint, még elképzelésük sincs az erejéről.

sogeking 2012.02.05. 23:00:21

kérdésem volna, pálinkát mérnek -e már...

@ő-szinte: nem akarja elmondani :)

vallatas 2012.02.05. 23:00:51

Engem meglepett Csaba tényleg!
Sehi múltkor még jelezte is neki, hogy Csaba nem közömbös számára, még Eszter kivitele előtt!
De szerintem ez mind1.
A legnagyobb az egészbe, hogy szerintem Kinga beszélte tele a fejét, hogy Sehit ki kell dobni a Villából! A kis cselszövő ügyes munkát végzet :-D remélem visszanyal a fagyi.

egyébként meg valaki mondta, hogy majd a Csaba ellentábor mondja, hogy ez gyáva lépés volt. Hát nem azt mondom, hogy gyáva csak fura. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:00:57

@jadebulgari: látod, h tömik őket is:D???

@sogeking: te lészen a szervező, majd te:D

@ő-szinte: még mindig a swinger partynál járunk:D Még nem volt meg:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:01:49

@ladyandhenk: :)friday is the partyday.
szarkasztikus darab lesz, de hol a két boszi, a scarecrow, az oroszlány, a ruhásszekrény? a buli meg sárga padlójú helyiségben tartandó.

bigél 2012.02.05. 23:01:53

@MagasMacska: háta mögött vagy szemtől szemben?

sogeking 2012.02.05. 23:01:54

@ladyandhenk: na, de mi a szuper trükköd, amit pontozni kell???

_most_ 2012.02.05. 23:01:56

Nem értem Seri mit szomorkodott, gyakorlatilag kapott egy ajándék győztes párbajt. Nem is kell gondolkodnia, nem kell taktikáznia, kiviszi Kingát azt simán kint hagyja, ez teljesen egyértelmű.

ELP 2012.02.05. 23:02:48

@foxglove: Igen reménykedni azt szabad,,,és akkor még nem beszéltünk a konkrét szavazókról,,,

MagasMacska 2012.02.05. 23:03:08

@bigél: Természetesen a háta mögött. Fecónak.

bigél 2012.02.05. 23:03:40

@sogeking: felismert Tanár úr, vagy tán elfelejtett már?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:04:35

@ladyandhenk: ja szinte sírva ették :)
@bigél: nekem gyáva de csak szubjektív vélemény

MagasMacska 2012.02.05. 23:04:48

@lami83: Egyébként, ha jól emlékszem, Sehi volt az, aki az első napokban azt mondta, ő nem akar Anikó lenni, aki gyakorlatilag az elődöntőig lavírozott párbaj nélkül. Hát, akkor most rajta a sor.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:04:54

@ladyandhenk: "mihez értesz?"
kritizálom a társadalmat, azaz a szerelmemet. így csinálja mindenki.

sogeking 2012.02.05. 23:05:51

@bigél: ....
a fekete lyuk egy nem létező égitest

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:05:51

@ELP: igazából nekem tökmindegy, mi lesz végül, unom az egészet. nincs kedvem már a szavazók fejével gondolkodni.

bigél 2012.02.05. 23:07:14

@MagasMacska: értem. Nagy játékos ez a Verocska is, ráadásul a mai dolgok miatt (Csaba véleménye a Fecóval való kapcsolatukról szerintem túl őszinte volt) elég nagy esélye van arra, hogy Fecót eltávolítsa Csabitól. Neki talán sikerülhet az, ami Petinek nem?

vallatas 2012.02.05. 23:07:20

@foxglove: ezért lesz jó az ÉH2 :-)
ott csak hátra kell dőlni és folyik magától a hülyeség!

bigél 2012.02.05. 23:09:15

@sogeking: három év múlva nem vagyok hadköteles

ELP 2012.02.05. 23:09:22

@foxglove: Hát amikor belefogtunk eme műsor lelkivílágának a megfejtésében , akkor még heten voltunk , most már csak négyen maradtunk , de már mi is unjuk,,nem lesz több ilyesmi az tuti:))

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:09:25

@vallatas: várom is! itt meg nyerjen Bandika és kész!:)

2012.02.05. 23:09:47

Ó te fijú, ez nagggyon dúúúrvaaa volt! Annamari icipici Serikéjét párbajozni küldeni túmáccs.

Miben döntök én? Lemaradtam magamról.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:10:05

SZERIVAN!!!!!!!!!!!! SOGE kíváncsi:D:D:D:D:D

@kárpátia56:
mindig várjuk a jó ötleteket:P

@sogeking: azt hiszik, h bizonyos tevékenységekből vizsgázni fogok, és majd pontozhatják noscéval...amolyan castingfilmre akarnak rávenni:D

sogeking 2012.02.05. 23:10:10

@bigél: felismer tanár úr, vagy tán elfelejtett már

bigél 2012.02.05. 23:10:11

@vallatas: ja. már alig várom az ÉH2-t. de tartok is tőle, hogy nem, lesz olyan ütős, mint az első.

bigél 2012.02.05. 23:11:07

@sogeking: kérdésem volna, pálinkát mérnek-e már

ő-szinte 2012.02.05. 23:11:36

@ladyandhenk: micsoda pancserek! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEH

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:12:21

@jadebulgari: akkor meg min akadsz fent?:D Tiszta szenvedés az életük:D

@kárpátia56: tedd, akkor te leszel a kritikus:D

@vallatas: hajrá ÉH2:D

bigél 2012.02.05. 23:12:31

@ELP: kiszavaztátok egymást? :P

továbbra is várom a magyarázatot

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:14:05

@ő-szinte: ne nekem mondd, így nem lehet megbeszélni semmit, h a 3/4ed gárda nincs itt:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:14:58

@ladyandhenk: holnap kiderül, hányan leszünk, lehet, hogy beszervezek egy nyugati boszorkányt. rajtam nem múlik. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:15:04

@sogeking: én őt sajnáltam
@ladyandhenk: nem akadok csak véleményezem :)

ELP 2012.02.05. 23:15:06

@bigél: olvasd el a mai írásaimat , benne van :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:15:46

@ELP: most komolyan azért jöttetek össze, h VV-t nézzetek mindennap????:)

bigél 2012.02.05. 23:16:07

@MagasMacska:

Tök röhejes egyébként, Csabát, Esztert és Verát kétszer küldték párbajra a villalakók (+ Vera kihívott is volt) és most azon megy a balhé, hogy húha, ez a csúnya Csabi rátett egy jelet Serire. Mekkora genyó! Nem hiszem el! faszomat b+!

ő-szinte 2012.02.05. 23:16:13

@ladyandhenk: pancser!:-)
ennyi idő alatt már az ötödiken is túl lehetnétek...:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:17:21

@kárpátia56: inkább egy bádogembert, kérlek:)

Vörös cipellő is legyen:P

@jadebulgari: Aliz ügyi volt, még mindig Kristófot tartom gyávának:)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:19:04

@ladyandhenk: Esztert meghívjuk? az elsődleges befolyással lenne a kritikára.
épp most van a coolon, de az adományokról beszél, csakazértse kérdezik a swingről, pedig a kiesése után jól kivesézték. :)

bigél 2012.02.05. 23:19:24

@ELP: csak arra tudok következtetni, hogy egyes beírásaidat nem annyira a te, hanem az istenadta nép véleményét tükrözik. De mondjuk ez nem azokból derül ki, amikre én válaszoltam, hanem egy későbbiből, mással folytatott párbeszédből. De lehet, tévedek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:19:40

@ladyandhenk: igen és egy olyan buta sötét pali volt hogy még

sogeking 2012.02.05. 23:20:04

@bigél: :D

@jadebulgari: Alíznak, Levinek és Katának szurkoltam :)

bigél 2012.02.05. 23:20:06

@bigél: bocsesz, Esztit 3-szor, már kezdek én is megzavarodni.

vallatas 2012.02.05. 23:20:06

@ladyandhenk: Kristóf volt a ÉH tujája
:-) nálam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:20:58

@kárpátia56: egyértelmű, ő a főszereplő, mi csak statiszták vagyunk:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:21:06

@sogeking: Alíznak én is, meg Ádinak, Daninak, Levi is cuki volt

bigél 2012.02.05. 23:21:36

@sogeking: Levit megkönnyeztem, amikor kiesett

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:22:19

@vallatas: rosszabb, mert csak egy csicska volt:)

vallatas 2012.02.05. 23:23:12

@foxglove: Ádám csicskája.
Csaba meg Kinga csicskája :-)

ELP 2012.02.05. 23:23:15

@ladyandhenk: ez nem egészen így van.
Van egy baráti társaság , amelyben sok olyan ember van akik mindent meg akarnak fejteni , embereket , történéseket műsorokat,,,most erre került a sor.
Nem nézi mindeni mindig , és persze nem azért jöttünk össze.
Volt már a , trónok harca,,,politika,,filmek,,stb:)))

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:23:29

@bigél: na AZ só volt, amikor levi kiesett!

bigél 2012.02.05. 23:24:06

@foxglove: Kristóf egy idióta

azon teljesen lehaltam, mikor bejött egy srác, a nevére nem emlékszem, de voltak ilyen fesztiválos biszbaszai a kezén és azt mondta, hogy ez egy szélsőséges srác, mert sokat jár fesztiválokra. Anyám, borogass!

vallatas 2012.02.05. 23:24:32

@ELP: politikát majd egyszer fejtsd ki!
:-D

ELP 2012.02.05. 23:24:48

@bigél: Hát akkor ezt benézted,,,,csak megpróbálok azzal is:))

bigél 2012.02.05. 23:25:01

@foxglove: az bizony! Nem is hittem el, faszomat b+! :D :D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:25:15

@bigél: az elején bírtam, mert megtévesztett a helyes pofija. de aztán megvilágosultam, hogy mekkora nulla!
De a fesztiválos bemondáson röhögtem:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:25:44

@kárpátia56: és az baj, h téged akarlak?:D

Jaj, férfiak:P

@jadebulgari: @vallatas: lehet, h helyes-kérdés, kinek-, de én nem szerettem:( Szandra volt a csúcs:D:D:D:D:D:D

ELP 2012.02.05. 23:26:05

@vallatas: Huha,,,akkor gyűjtsd a nickjeidet , mert innen röpölünk:))

bigél 2012.02.05. 23:26:06

@ELP: ??? ezt nem értem, de mindegy is.

bigél 2012.02.05. 23:27:13

@foxglove: egy jó darabig idézgettük a férjemmel, főleg amikor mi is szert tettünk ilyen karszalagra

vallatas 2012.02.05. 23:27:51

@ELP: hehe, én nagy foci rajongó vagyok
:-) ja, és Balotellit is csipem :-)))

@ladyandhenk: igen? :-D ő szerette forgatni másokba a kést.

kamarti 2012.02.05. 23:27:53

@bigél: no igen, ez igaz, de azért valljuk be, Kingucit nagyon is jól jellemezte Atti: ösztönös helyezkedő.
és eddig már nagyon sokszor Attit választotta, amikor Csabit is választhatta volna, őt tartotta a világi jó barátjának stb. és ez sztem a jövőben is így lesz.
arról nem beszélve, hogy abban is igaza van Attinak, hogy Kinga vele gátlástalanul ócsárolt mindenkit, Csabit is.
mindezek mellé szépen erodálódik a fecóval való barátága, amit ugyan Peti kezdett ki, de se Vera, se Kingunella nem tesz jót neki. És benne vannak a kérdések, nem Fecóban, akinél sztem még most is Csabi van az első helyen, miküözben nála meg mindig is Kinga volt.
szóval elvakult Kingával, teljesen érthetetlenül.

bigél 2012.02.05. 23:28:56

@vallatas: Levi is az volt, de hej mecsoda különbség (bár azért Levit sem szívesen hívnám meg hozzánk vendégségbe :) féltem az alattunk lakó erkélyét ;))

sogeking 2012.02.05. 23:29:02

@bigél: az kemény volt, de jó is :)

@jadebulgari: és hogy hívták a kardozóst?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:29:28

@ELP: ilyen filozófiai társaságba nem férnék bele:D:D:D:D

@foxglove: @bigél: @vallatas: és utána, amikor nyilatkozott sixxnek talán, h ő így, meg úgy:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:30:19

@ladyandhenk: játékos szempontból jó meglátás csak nem volt szimpi mint karakter
@sogeking: kardozós?... hú ez most nem ugrik be adjál támpontot :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:30:24

Anikónak most fura ez a választékos haj, meg a lapítás így nem áll össze nála.
A pucérkodáskor én jó fej lennék a csajokkal, mert én szívesen elnézem Serit és Kingát, de nektek csajok, bevághatnának egy-egy boxeres Csabi, Attila, Fecó képet, vagy a fürdésüket.

vallatas 2012.02.05. 23:31:08

@bigél:
hú tényleg de Levi legalább mindig jól bebaszott, és hányt a teraszon :-D
azokon a jeleneteken is szépeket röhögtem.
viszont a Kristóf :-DD na de ő rajta is lehetett nevetni... :-) amikor jött belőle a butaság.

elég kerek történet volt az első ÉH :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:31:16

@vallatas: a műsor szempontjából pont ezért volt jó:D

Min csámcsogtunk volna?:) Dzsennipher genetikai jó seggén?:D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:31:18

@ladyandhenk: jaja, a legnagyobb bajom az volt vele, hogy utálom az olyan csávókat, aki csak egy nővel (PM) tud keménykedni, a pasiknak meg csicskul... jó PM sokak szemében nem volt nő, de akkor is...

bigél 2012.02.05. 23:31:54

mekkora lenne már, ha a főnyeremény a VV-ben ÉH módjára dőlne el a két utoljára bennmaradó játékos között. Amennyire nem bíznak egymásban, max. egy kocsikereket nyernének.

hájdí 2012.02.05. 23:32:01

hallo, mki, hogyvolt, hogy került serire a kendő? ki rakta rá?(nem tudom rávenni magam,h visszanézzem a honlapon..)

sogeking 2012.02.05. 23:32:05

@jadebulgari: ha túl sok támpontot adnék, akkor a cenzúra lesújtana :) a műsorvezetővel kapcsolatos

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:32:29

@sogeking: az a színész Attila?

SZÖSZIRE emlékeztek? hát én visítottam a röhögéstől, amikor kirakta a szívet virágszirmokból:DDDDD

ELP 2012.02.05. 23:33:33

@bigél: Nos akkor még1x.
Megpróbálom kritikus szemmel , érzelem és indulat nélkül nézni ezt a játékot.
Egy szinházat és annak szereplőit elemezgetni nagyon sok szemszögből.
Nkem édes mind1 h ki esik ki és ki nyer.
A saját véleményekm az h az nyerjen aki ezt a játékot játssza ú h még szórakoztat is.
Remélem most már megérted:))

bigél 2012.02.05. 23:34:12

@foxglove: na, az a srác volt még egy tenyérbe mászó karakter

MagasMacska 2012.02.05. 23:34:21

@bigél: Hát ez az! Most már menjenek azok, akik eddig őt küldték.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:34:45

@vallatas: igen, rajta ezért, mert sütött a butaság:D

De Pista se volt semmi, illetve még volt 1-2:D

ELP 2012.02.05. 23:35:34

@vallatas: sportból,,,hát abban nincsen sok lélektan,,de a női kéziről szoktunk beszélgetni:))

vallatas 2012.02.05. 23:35:34

@ladyandhenk: hát az is kellett, így legalább a férfiszemek azon is csámcsoghattak :-)
mondom így volt kerek az egész :-)

én tényleg csak attól félek, hogy már látták az elsőt és nem lesznek olyan "természetesek" a figurák.

2012.02.05. 23:36:01

@ladyandhenk: Igazándiból a castingfilmed jogdíjából utazunk trópusi helyre, te meg ott is dolgozol, hogy a költőpénzünk is legyen.

Hurri Kán 2012.02.05. 23:37:21

@foxglove:
Jajjmár. Érzéketlen vagy. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:37:35

@foxglove: PISTA!!!!! Mr. Nyíregyháza 2. helyezett:D

KArdozná Évike vmijét:D

bigél 2012.02.05. 23:37:49

@ELP: ok, ezt már régen is leírtad, de nem ezzel kapcsolatos a kérdésem, de akkor lehet, te sem értesz engem.

egyszer volt egy véleményed, most pedig volt egy másik, az előzőnek gyökeresen ellentmondó - erre kérdeztem rá, hogy ez így hogy jön össze

de mindegy, egyáltalán nem lényeges

vallatas 2012.02.05. 23:37:58

@ladyandhenk:
persze, főleg ez:
"Sunáznám a szarfosódat!" a műsorvezető leánynak címezve :-)))

meg amit még eltaláltak az egész műsor alatt, hogy nem volt korlátozva az alkohol fogyasztás! itt a VV-ben meg valami oknál fogva, 2pezsgő meg egy üveg bor és rúgjatok be hatan :-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:38:07

Tordas logopédushoz ment, kevésbé iszonyatosan kommunikál. de még biztos tart a tanfolyam.

ELP 2012.02.05. 23:38:09

@ladyandhenk: Dehogy nem ,,,egy igazi lady még nincsen közöttünk :)) és van 2 hölgy is :))

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:38:25

Nebassz! Tordas a villában!

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:38:56

@gyvy: szöszit össze kéne hozni verával:DDD

MagasMacska 2012.02.05. 23:39:02

@hájdí: Kinga, Csaba és asszem, Fecó.

ELP 2012.02.05. 23:39:47

@bigél: oké:)) ez lehetséges:)) mert olyan is van h amikor írok akkor többen is itt vagyunk:))

bigél 2012.02.05. 23:40:19

@vallatas: mivel nem a nézők döntenek, így nem nekünk kell játszaniuk, talán megúszhatjuk a túlzott másolást. persze előfordulhat egy wannabe Don vagy Pápa, akár PM is, de ha nem képesek úgy játszani, mint ők, akkor hamar kiesnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:40:21

@foxglove: Szöszit bírtam, egy ideig:D, amíg be nem csicskult Ádámnak az is:P

@vallatas: egy ideig tudod csak magad megjátszani:D

@szerivan: ahaaaa, de ti fizetitek az utamat az én pénzemből?:D Ennyire nem tudom, h lehet-e sikeres:D

Hurri Kán 2012.02.05. 23:40:30

@foxglove:
Vera megcsinálná egy felcsatolhatóval? :D

MagasMacska 2012.02.05. 23:41:20

Hol? Mert én azt látom, hogy Seri a kanapén, alszik, Atti meg mellette ülve. Édin szuszognak.

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:41:21

@gyvy: de csak virágszirmos ágyban, gyertyafényben:D

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:41:58

@jadebulgari: majd holnap, +Szandika, oli, gombi asszem

vallatas 2012.02.05. 23:42:15

@MagasMacska:
nálam is alszanak :-)
nem látom Tordast, bár ez lehet h nem is baj :-)))

Hurri Kán 2012.02.05. 23:42:30

@foxglove:
A romantika netovábbja :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:42:45

@foxglove: jaj ne ... még ezt a Gombit kéne elásni jó mélyre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:42:57

@vallatas: jelzem, én már az első kortynál berúgnék:D

Ott nem volt, Levi tette is a magáét:D

@ELP: ez meghívás volt?:D

@foxglove: mit csinál ott?:O

bigél 2012.02.05. 23:43:26

@jadebulgari: @MagasMacska: még a BV-ban vannak Gombival, később mennek be

vallatas 2012.02.05. 23:43:52

@ladyandhenk: a lényeg, hogy Peti vezeti a castingot, ő meg ért hozzá :-)
mikor is kezdődik, március?

bigél 2012.02.05. 23:44:33

@vallatas: nemsoká, nemsoká

a comment com-on kb. 1 hete sixx 40 napot írt

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:44:37

Ani szigorúan Ildikónak hívja Tordast:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:45:11

@sogeking: az nem volt egyszerű, a könnyem folyt tőle :)
@bigél: ne menjen már oda Gombi pfej

bigél 2012.02.05. 23:45:46

@ladyandhenk: Pista az Aranypartban meglepően visszafogott volt, bár én nagyon keveset láttam belőle, az már nekem túlságosan trash

kamarti 2012.02.05. 23:46:17

@foxglove: és Kinga a kedvence....
meg Gombi is??? Meg Szandika??? (ezt az sms-ek közt olvastam), és Oli.

na, tegnap az állandó szőke szkájpoló, most meg az állandó barna. egyik rosszabb, mint a másik bakker

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:46:43

@jadebulgari: hát nem tudom, de tuti el fogja szólni magát Vera filmjével kapcsolatban

bigél 2012.02.05. 23:46:54

@jadebulgari: én eleve faszságnak tartom ezt a régi villalakók visszamennek dolgot

bár egy fokkal még jobb, mintha a mostani kiesettek mennének vissza

ELP 2012.02.05. 23:46:56

jééé dia film az onylány:))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.05. 23:47:10

Na bassz, mindenki alszik, bedobhatnának 1 feladatot.

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:47:25

@kamarti: attól tartok, hogy Kingának nem ő volt a kedvence:)

2012.02.05. 23:47:37

@foxglove: ÚrisN, pont azt a két zs kategóriás realityszereplőt találták meg? Ki megy még?

bigél 2012.02.05. 23:47:52

@kamarti: őt már én is láttam, pedig a BV-t ritkán nézem

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.05. 23:48:21

Csak kérnem kellett, de persze le is vették az adást :(

sogeking 2012.02.05. 23:48:24

@jadebulgari: ő legalább használható tudást ad majd a villalakóknak :)

MagasMacska 2012.02.05. 23:48:52

@bigél: Tordas és Gombi? Akkor én megyek aludni...

bigél 2012.02.05. 23:48:52

@szerivan: a felsőbb kategóriások nem érnek rá, van jobb dolguk

bár Oli is bemegy állítólag

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:49:06

@foxglove: meghívja vendégszerepelni
@bigél: majd a mostaniak el lesznek ájulva a nagy sztároktól azok meg sztároskodnak

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:49:11

@bigél: már múlt hónapban célzott rá a honlapján éva, hogy meglepi lesz februárban, gondolom akkor még úgy volt, hogy ő is visszamegy. de az ominózus bv incidens után nem engedték meg neki valószínűleg, most duzzoghat:D

sogeking 2012.02.05. 23:49:27

@kamarti: van az a kis aranyos szemüveges is :)

2012.02.05. 23:49:31

@jadebulgari: Nyugi, visszaereszkedik hamar :)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.05. 23:49:31

most jönnek akkor?
És nekünk nem adnak semmit?

ELP 2012.02.05. 23:49:54

@szerivan: Mit nem értessz??? álló kép így már oké?:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:50:42

@vallatas: peti h vezeti a castingot, amikor eddig bent volt a börtönben?:D Ők meg már forgatnak január óta?:D

VAgy ezt még ő vezette?:O

@bigél: igen, ott normális volt! Meglepően! Az sok ész közül ő a leginkább. Lehet, h az Édenben csak egy nagyon szar szerep volt?

@ELP: Miskolcról is lehet csatlakozni?:)

MagasMacska 2012.02.05. 23:50:49

@bigél: Oli sem felső kategóriás. Illetve, nekem nem az.

2012.02.05. 23:51:38

@ELP: V-e-l-e-m m-é-g s-o-h-a n-e-m b-e-s-z-é-l-t-ek í-g-y!

ő-szinte 2012.02.05. 23:52:24

@MolnarErik: nem, nekünk kapdbefaszom van:-D

ELP 2012.02.05. 23:52:46

@szerivan: velem sem 2 db kérdőjellel:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:53:44

@szerivan: pont ettől félek
@sogeking: szerintem Vera kikéri magának a felkérést, fogadjunk?

2012.02.05. 23:54:09

Kit visz Vivien?

ELP 2012.02.05. 23:54:31

@ladyandhenk: Uhh de messze vagy,, anno az avason dolgoztam:))

bigél 2012.02.05. 23:55:01

@MagasMacska:
nem értékítélet, amit írtam, simán a foglalkoztatottságból indultam ki. Olit foglalkoztatják azért rendesen, míg a többiek gyakorlatilag sehol nincsenek.
Bár lehet Oli a húzónév, a többi a töltelék.

2012.02.05. 23:55:17

@jadebulgari: Miért félsz? Szegény igazándiból egy lezüllött mocsok.

kamarti 2012.02.05. 23:55:29

@sogeking: meg egy floridai és egy kanadai. és slussz. :) ja, nem, néha még 1-1 néni is :)

@foxglove: de most tényleg azt hiszik, hogy Toras meg Gombi fogja megdobni a nézettséget?

ebben a mai sokkban csak most jut eszembe: és akkor most tilképpen mi van ezzel a jótékonysággal? vége van?
összeg???

bigél 2012.02.05. 23:56:05

@ladyandhenk: BAZ megyei vagy? Ha igen,akkor földik vagyunk, de én már elszármaztam onnan egy ideje.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:56:21

@szerivan: de én attól félek hogy megmutaSSa megint a .nalyukát na! :D

sogeking 2012.02.05. 23:56:50

@jadebulgari: most biztos nem lesz felkérés :)

@kamarti: meg a kutyás srác, legalábbis a tegnapiban volt egy kutyája is :D

bigél 2012.02.05. 23:57:01

@szerivan: az előző VV-nél ő volt az egyik nagy kedvenc vagy nem? elég sok rajongója volt itt a fórumon is.

foxglove (törölt) 2012.02.05. 23:57:24

@kamarti: a jótékonyságot elsumákolták rendesen, nem úgy sikerülhetett, ahogy szerették. ami kínos, arról csitu van.

2012.02.05. 23:57:27

@kamarti: Szívatják a két szerencsétlent, azért küldik be, hogy legyen kin röhögniük. Ők meg boldogan alázzák magukat.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.05. 23:58:26

@kamarti: nincs vége, Béciék bíztattak a belevalóban, hogy küldjünk erőből. asszem távol a tavalyi 176 milkás cél, mert meg akarják sztem haladni. hosszú hét ez, és még többet és jobban kell promózni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:58:32

@foxglove: az hótzizer :) vagy holnap lesz a gálllla
@sogeking: gondolod Szandi belőve nem szólja el magát? :D

bigél 2012.02.05. 23:58:39

@foxglove: még tart. pl. Fecó még nem is főzött. Vagy csak lemaradtam róla?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.05. 23:59:09

Na megkapták az éjszakai levelet hogy jön a vendég Serin máris a seggigérőrózsaszín ruha van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.05. 23:59:24

@ELP: na, nem is tudtam, h ott van munkahely:P

Így kiesek?:P

@bigél: jaja:), én még itt dekkolok:) Üdv a klubban:P

ő-szinte 2012.02.05. 23:59:51

@szerivan: nagyon igazat szólsz mogyoró!

2012.02.06. 00:00:26

@sogeking: @kamarti: Milyen floridai néni, kutyás srác kanadából? Miről beszéltek?

@bigél: Nekem aztán nem!

@foxglove: Még nincs vége, a nagy sikerre való tekintettel 1 hét ráadás és gála.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 00:00:31

@bigél: nem főzött, de akkor sem értem, miért nem beszélnek sem összegről, sem lezárásról. vagyis tippem van, amit írtam.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 00:01:01

úgy olvastam magamat, hogy többet kell pornózni. most akkor Vera-gondolataim vannak? :D

bigél 2012.02.06. 00:01:27

@ladyandhenk:
"én még itt dekkolok:)"
mindaddig, amíg majd egyszer, egy szép napon ... :) ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 00:01:54

@kárpátia56: azt olvastam, h pornózni, jobb, ha megyek aludni:P

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

foxglove (törölt) 2012.02.06. 00:02:06

a Tordas ki fogja készíteni atit. itt vér fog folyni.

2012.02.06. 00:02:18

@jadebulgari: Az pizsama, aludni mennek :DDD

bigél 2012.02.06. 00:03:07

@szerivan: akkor lehet csak hangoabbak voltak az OLI-drukkerek, mint a többi. Vagy keverem az Alekosz rajongókkal. (Nekem egyre megy a kettő.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 00:03:41

@kárpátia56: látom, nem csak nekem vannak gondjaim:P

@bigél: itt nem maradok, pl:P

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 00:04:03

@ladyandhenk: én is úgy olvastam... és én is fürcsizek és hajcsizok meg csinálok facebook multi accokat. kérjük ezt otthon ne próbálják ki.

bigél 2012.02.06. 00:04:34

@foxglove: szerintem nem lesz durva. Mivel Tordas nem játékos, Atti nem fogja rá pazarolni a puskaport. Ha mégis, akkor fele annyira sem taktikus mint amennyire szeretné, hogy annak higgyük.

2012.02.06. 00:04:42

Mi ez kérem hittantábor hogy éjfélkor alvás van? :O

bigél 2012.02.06. 00:05:46

@bigél: de duuuuurva. tudat alatt csupa nagybetűvel írtam Oli nevét. De kemény! Analízisre kell mennem.

2012.02.06. 00:05:49

@bigél: Szanaszéjjel fogja szívatni!

ő-szinte 2012.02.06. 00:07:03

ROHAD A KÚÚÚÚÚÚÚRVA BLOG!

bigél 2012.02.06. 00:08:27

@szerivan: de csak poénosan, a műsor kedvéért. Nem hiszem, hogy valóban felidegeli magát rajta. Nincs értelme.

Persze az is igaz, hogy Tordas csodákra képes.

ő-szinte 2012.02.06. 00:08:45

@szerivan: De csak megoldja a retek vhogy a nézettséget:-DDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.06. 00:09:35

@bigél: á, tordas a leggyilkosabb fegyver. ati ellen meg főleg, akkora stíluskülönbség van köztük.

sogeking 2012.02.06. 00:09:39

@jadebulgari: igazad van, benne lehet bízni :)

@szerivan: ők skype-olnak állandóan a BV-ben :)

2012.02.06. 00:09:57

@ő-szinte: Mi történt?
@bigél: Sajnálom Tordast, olyan béna szegény.

2012.02.06. 00:11:08

Csabi 30 dekás kézisúlyzókkal boxol.

busifa 2012.02.06. 00:11:37

@szerivan: VV Vivi vigye végre Verát!!!

2012.02.06. 00:11:49

@sogeking: A BV számomra nézhetetlen.

bigél 2012.02.06. 00:11:55

@szerivan: csak sajnos ő az az aktív hülye típus, így magának keresi a bajt (Tordas, Tordas, Te szopni jársz ide? (sic))

2012.02.06. 00:12:33

@busifa: Kinga vagy Csabi lesz a kihívott.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 00:13:11

fáking big csíra.
(Seherezádé)
ez a nő inkább ne beszéljen.

kamarti 2012.02.06. 00:13:41

@kárpátia56: na de akkor részösszeg? meg az egy hét az nálam hétfőtől vasárnapig tart, Lilu megdicsérte őket, hogy ügyesek voltak stb., csodálkoztam is, hogy valaki nem kérdezi meg, mennyi az annyi, Lilu...

@szerivan: hát én egyiken se tudok, se a versmondólányon, se a szempillarebegtető seggdugaszon. hát a másik kettőről már ne is beszéljünk, na jó, egy Atti-Szandi csörtére azért kíváncsi vagyok, szómiszó :)

@sogeking: ööö, az valamelyik külföldi, nem? na, ezt a négyet se tudom megjegyezni :)

2012.02.06. 00:14:57

Seri új szóval gazdagította a szókincsemet: fáking big csíra.

Ati szerint a Vv1-ben válogatott szép emberek voltak.... Ja, az ork Oki, a fogatlan Majka akit a Fókusz is elkisért protkót csináltatni :)))

bigél 2012.02.06. 00:16:09

@szerivan: Akkor Csabi már komolyan szóba jött? Végül is ezzel jól járnának a többiek, mert ebből a párosításból eleve nem várnak senkit vissza, ha pedig Seri megtenné azt a szívességet, hogy Csabit kint hagyja, akkor nagy Hawaii van.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 00:16:10

@szerivan: ajaj, már látom is a fáking big csíra kifejezés szárnyaló karrierjét itt a blogon

kozi001 2012.02.06. 00:17:24

@bigél: Amíg bent volt elviselhető volt Olivér! Miután kikerült jött meg az igazi arca...!

bigél 2012.02.06. 00:17:42

@szerivan: és kire mondta ezt a szép jelzőt?

Lorenzo nem volt rossz, de azért szépnek sem nevezném.

kamarti 2012.02.06. 00:17:46

@foxglove: á, Tordast simán leugatja. vagy udvarol (bár az minőségromlás lenne Muri Enikő után) :)

@szerivan: a 4 állandó szkájpoló a belevalóban :)

vallatas 2012.02.06. 00:18:44

@bigél: nagy poén lenne ha Csabát kint hagyná :-)
bár ez sem rajtam fog múlni...

2012.02.06. 00:19:34

@bigél: Azt nem tudom mert Csabi edzéséről erre kapcsoltak a szobába.
Lorenzo szép embernek számít.

bigél 2012.02.06. 00:20:48

@vallatas: viszont ha őt kint hagyná, akkor Serike egy igen erős ellenfél lenne, aki még csak egyszer volt párbajozni, így a szavazói sem merítették le a bankszámlájukat, így akár többre is esélye lehet.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 00:21:00

Itt nem mondták a lányoknak h. a bugyiban fürdéstől begombásodik a mizéjük?

vallatas 2012.02.06. 00:21:21

már most mennek aludni?
Csaba már edzésben... Fecó már a futópadon?:-)
mert akkor mehetünk mi is aludni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 00:21:31

@sogeking: hát úgy salimpált vele maga elé nem is értettem :D

kamarti 2012.02.06. 00:21:58

@szerivan: @bigél: na de mit mondana, miért Csabi? annyira rosszul esett a jele?? (miután tegnap megköszönte, hogy elmondta, hogy ő is benne van a kalapban nála, és hogy nem gáz)

Atti ügyesen kimarad az egészből, Csabikám, hiába edzel, ezt elszúrtad, és most még majd jön Gombi is Serizni...
már látom, milyen jól fogunk szórakozni a jövő héten (is) ....

bigél 2012.02.06. 00:22:08

@szerivan: én kevés férfit nevezek szépnek, mondjuk Delon fiatal korában szerintem az volt, de persze Lorenzo a "megér egy hét ajtócsapkodást" kategória.

Suna+ (lehet ilyet fiúra is mondani?)

2012.02.06. 00:22:48

@jadebulgari: Miért gombásodna be? 5 perc után szárazra cserélik.

kozi001 2012.02.06. 00:22:58

@MagasMacska: Sőt úgyis fel lehet fogni h Olivért tudják nélkülözni a Belevalóból!

vallatas 2012.02.06. 00:23:15

@bigél: szerintem a szavazó minden szavazáson állást foglal :-)
de lehet, hogy rosszul gondolom, de a szavazatok 80%-a szerintem mindig szavazóktól jön.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 00:24:26

@szerivan: megterem a vizes bugyiban meg nem is tudja rendesen megmosni benne

vallatas 2012.02.06. 00:24:55

már megint a gomba....
:-)

kamarti 2012.02.06. 00:25:41

@bigél: megmondta Eszter, hogy neki kell nyernie

@foxglove: hát összeveszni nem fogok rajta, az bizti :)

bigél 2012.02.06. 00:25:41

@kamarti: miért ne mondhatná ezt? vagy mondhatná, hogy 19-re lapot húz, ha nem jön össze, akkor úgyis felesleges lett volna tovább maradnia. Ilyesmit mondott eleve a kiválasztás után, hogy meg kell méretnie magát, hogy van-e értelme bent maradnia, ehhez pedig egy erősnek tartott ellenfél a legjobb. De persze ebből a szempontból is 3 potenciális jelölt van, hiszen mindenki, aki visszajött párbajról, erős a szemükben.

2012.02.06. 00:25:54

@bigél: Persze hogy lehet! :DDD

bigél 2012.02.06. 00:28:44

@szerivan: oké, akkor suna+, sőt blokkolnám

bigél 2012.02.06. 00:31:32

@kamarti: én nem bánnám, ha Serike nyerné meg, de jelen pillanatban nem látok nagy esélyt erre. De persze lehet ő a sötét ló, a nevető x-edik.

ELP 2012.02.06. 00:33:42

akkor ma megtudtam h a lányoknak "mizéjük" van,,,:))) és tanultam egy új szóösszetételt " fáking big csíra",,szótár bővítéssel lassan érdemes lesz nyugovóra térni:))

ő-szinte 2012.02.06. 00:34:03

@szerivan: fini vót a torta, puffancs! köcci -o-

ő-szinte 2012.02.06. 00:36:57

Csabi tordas miatt hasazik? el akarja bűvölni?

kamarti 2012.02.06. 00:39:08

@bigél: persze, ez mind igaz. de tényleg nem tudom, mit mondhatna egy Csabi párbajon, de akár egy Fecón is. De hát majd meglátjuk.

Atti kint ül az udvaron, hóba szoborva. asszem, ez feltette a mai napomra a koronát, úgy hogy el is búcsúzom, jóéjt!

2012.02.06. 00:39:25

@ő-szinte: Szivi! :)
Akkora itt a punnyadás...

2012.02.06. 00:41:06

Majd szétreped a bőre a zsírtól!

2012.02.06. 00:45:20

@bigél: Közelről mutatták Kingu seggét, nagyon duuurváán néz ki. Mint egy túltömött párna, 17 kiló 3 hónap alatt...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 00:47:45

@kamarti: hóba szoborva :D ez nagy volt

jó éjt emberek én sem őrzöm tovább őket :D

ELP 2012.02.06. 00:47:53

jóccakát mindenkinek!

2012.02.06. 00:49:29

Jó éjt, megyek én is.

nyekmec 2012.02.06. 01:00:17

jó éjt csipetkék! :-)))

ő-szinte 2012.02.06. 01:02:31

mindenki bepunnyadt?
FASZOMATBAZDMEG!

2012.02.06. 02:08:12

:DDDDDDDDDDD Kinga felgyújtja a mikrót, szikrázik a háttérben, és leadják! Ezt a magánszámot! Igazi megkoronázása a szürcsögve zabálásának.

Burgas 2012.02.06. 03:13:57

Szerintem Csabát nem meri kihívni,de ha kihívja akkor Seherezádé kint is marad.
Csabának nagy a szurkoló tábora /FAN klub/ talán ő nyeri meg a VV5-öt. Igaz, hogy az RTL Attilával akarja megnyeretni, de remélem nem sikerül neki. Online szavazatnál jól működik egy két ismerősének a program, amivel 5000 szavazatot is le tudnak adni.
Egy pszichopata csak nem nyer. Maradjon a konténerében, ott nem tud senkivel sem veszekedni.Gyilkosság volt ide beengedni. Egy-két villalakónak megkeserítette az életét.
A cikk kritikán aluli.

vallatas 2012.02.06. 05:27:57

@Burgas:
ja Csabira költünk is nem csak szkriptelünk. he-he
mondjuk nem vagyok Ati ismerőse, de jó tudni. :-D nálam is jól működik a program.

de miért csak 5000 szavazatot? én azt mondom 25000-et IS! :-)

Müszélia 2012.02.06. 08:16:47

valaki tudja esetleg, miért esik be a hó az udvarra a kupolán keresztül? vagy amikor esik/havazik, direkt kinyitják nekik?
nem tudom, seri miért képzelte azt, hogy neki soha nem kell párbajozni. duuuuurva, ha azt sem tudja, milyen a petrezselyem. mióta a vv5-öt nézem, kezdem azt hinni, hogy igazi konyhatündér vagyok (amúgy nem).

csicserierika 2012.02.06. 08:49:23

@Burgas: tudod mi az igazi gyilkosság ?
Amikor Csabi előveszi a gitárját. AZ .

@Müszélia: a kupola csak rácsosan van lefedve. Léggömböt is eregettek már onnan.
Ez még mindig nem egyértelmű ?

Ormi 2012.02.06. 09:03:43

Megintlemaradtammitörtént?...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 09:19:54

http://www.youtube.com/watch?v­=OpCEGnYi8aw

valaki meg tudja szerelni ezt az éjszakai onlányt, hogy működjön?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 09:24:49

@Müszélia:

viszont érdekes, hogy úgy tűnik tapasztalatlansága ellenére van érzéke hozzá Serinek, mert mégis mindig ehető dolgokat hoz össze, legalábbis a villatársak szerint. A répatorta receptje engem is érdekelne, csak annyit láttam futólag, hogy valamilyen habbal keverte össze a répát..

nosce 2012.02.06. 09:30:43

@vallatas:
"ja Csabira költünk is nem csak szkriptelünk. he-he"

Csabira tolod ? , ne már :)

kozi001 2012.02.06. 10:01:29

Micsoda szellem óriások mentek be vérfrissítésnek! A lányok különösen el vannak kényeztetve...!

Talán jobb is h szegény, megboldogult drEszter más kiesett! :)

nosce 2012.02.06. 10:08:30

aki hiányolja h Csabi miért van keveset az öfiben, az online-ban nézze végtelenitve vagy 4 órán keresztül 4:10-től 05:30-ig a nagy mulattató hármast, szakadni lehet a nagy sótól. Ha betennék helyettük a bábújukat senki nem venné észre a különbséget...

Ormi 2012.02.06. 10:10:25

@kozi001:
A "szellemóriások"-kifejezés, mint látható, egy szóban csoportosul.
A "más" helyett, vélhetően "máris"-t szándékoztál.
(És nem boldogult meg a szerencsétlen...szerencsé(jé)re.)
(Megbolondult?...Inkább.)
A lányokat kényeztetném,
de hétfő van,
ami köztudomásilag bűn.
(Kukacoskodó komment, bocs.)

hannamontanna 2012.02.06. 10:17:21

Jó reggelt... most olvasom, hogy bemennek volt villalakók.... mi a retkesnek? Nincs más ötlet felpezsdíteni az unalmat??? Mondjuk meg lehetne kérdezni Verát, hogy hozzájárul-e a Kingucival történt négyszemközti beszélgetés bemutatásához, hogy végre kiderüljön, jogosan fogja-e kihívni Seri emiatt párbajozni. Ha egyáltalán őt hívná ki. Mindenesetre szerintem ezzel a filmecskével lehetne történéseket generálni, és befolyásolni a szavazókat. Amúgy sem értem, hogy amikor valaki eltagadja az igazságot, azt miért nem lehet visszajátszani a lakóknak, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a nézők mindent látnak, tehát nincs titok. Ezzel a hallgatással úgy jön le, mintha Vera igazat mondott volna, pedig lehet hogy nem...már én sem emlékszem. Mindegy, minden jobb lenne, mint pl. Olivért nézni. Fellendülne az alkoholfogyasztás.... Azt is hiányolom, hogy nem közölték a lakókkal, mennyi az összegyűlt lóvé. Elég lehangoló lehet, hogy mondjuk ez egy feladat volt, aminek nem tudják az eredményét. Vagy miért nem kreatívkodnak??? Kalapáljanak kisszéket, asztalt óvodának, habár egyszer ilyen is volt. Tavaly legalább kötöttek sálat... vagy valami értelmeset miért nem lehet kitalálni ha már ennyi pénzt belefektettek??? Most bemennek a tagok és akkor megint a duma, duma, duma... Laposodik.... ha már nem teljesen lapos. Komolyan mondom, csak Ati miatt nézem, ha ő nem csinálna valamit, nem vitázna, kötözködne, akkor nézhetnénk napestig hogy fut Csabika. Akkor már inkább kamerázzanak be egy edzőtermet, ott talán jóképű pasik vannak... FBM máááá.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 10:26:11

@hannamontanna:

szerintem nem megy jól a pénzgyűjtés, és most a régiekkel próbálják felpörgetni az eseményeket...

hannamontanna 2012.02.06. 10:30:06

@Brr: ...na majd pont Olivér fogja felpörgetni. Eszik-iszik, ennyi.
Ezt a hat embert is lehet inspirálni, ez látszott múlt héten. Csak feladatot kellene adni. Ha a kutya hozzájuk se szól akkor mit csináljanak???? Fecóka nem egy kreatív, hogy kitalálja, na akkor activytizzünk!!! FELADATOT!!! Nem vendégeket...istenem.

hannamontanna 2012.02.06. 10:33:27

Amúgy nem tudom miért képzelik, hogy nagyobb kedvük lesz az embereknek pénzt küldeni, ha nem tudják, hogy eddig mennyi van??? Engem is érdekelne, talán küldenék még, ha kevésnek találnám.... hátha tényleg lesz haszna. De így????

Ormi 2012.02.06. 10:36:09

Ha még néhány évad lepereg, többen lesznek már benn, mint kinn...
(Mi meg csak fogyatkozunk, miközben az ország egy kurva nagy ValóVilággá válik.)
(Széppé, újjá, ujjé, ugye.)

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 10:46:02

Sehrzád lányom eszében kell bíznunk, hogy jól választ ellenfelet magának. Ez jó, mert szép nagy kihívás és azt szeretjük de marhára. Hogy ki mellett dönt azt nem tudhassuk, hogy kire gondolok én az senkit se érdekel, tehát betápláljuk az adatokat a gépbe és várjuk mit dob. Már dob is:

1. Kingunella (50% a választásra, 40% az esély ellene)
Magas rábaszási lehetőség.
2. Fecó (22%-55%)
Írtam már, hogy higgyünk Sehi józan római eszében?
3. Vera (16%-38%)
Itt a gyomai észben kell bízni, Atilka lebeszéli róla.
4. Csaba (12%-34%)
Csaba tipikus magyar, szép bamba fiatalember, szereti is a nép. A legrosszabb döntés.

kozi001 2012.02.06. 10:50:06

@hannamontanna:
Csatlakozom!
A múltkorira sem emlékszem h olyan nagy pörgés lett volna!
Gigi bement véglegesen szakítani, Zsófi táncikált, de amúgy értelme nem sok volt beküldeni, Olivér meg az Alekíínyóját ment be felkészíteni a fináléra!

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 10:51:06

Lemaradt a más rovat, pedig az régen volt.

más

Nem hittem volna, hogy a villalakók ennyi pénzt tudnak összegyűjteni az alultápláltaknak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 10:53:28

@hannamontanna:

én bírom olivért, úgyhogy igen, azt gondolom, hogy dobna a hangulaton, és persze szandi is fog dobni a hangulaton, majd ráveti magát attilára, gombi meg egy helyes vigyori srác, ő majd feldobja serit, tuti neki küldik be, a tordast nyilván azért, hogy legyen egy mindenen kivül álló értetlen, akire mindenki mutathat, és akin mindenki mindent leverhet...

nosce 2012.02.06. 10:55:25

@Binbir gece:
". Fecó (22%-55%)
Írtam már, hogy higgyünk Sehi józan római eszében? "

Atti egyértelmúen fecót sugallta neki :), de sztem Serinek ez nem esett le...

nosce 2012.02.06. 10:57:56

bár ezt nem csodálom, eddig Atti mindenki (még Seri ) számára (is) nyilvánvalóan totál mellé lődőzgetett...

nosce 2012.02.06. 11:00:36

Viszont ha nem viszi, Attinak lesz egy könnyű párbajellenfele Fecó (a pécsi havasok csődöre) személyében, már ha Fecó nem lesz védett...

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 11:01:04

Adásból kimaradt, de az egykori villalakó VVViki is meglátogatott nehéz körülmények között élő embereket.*
hir.ize.hu/click.php?id=138782&categ_id=11&url=http%3A%2F%2Fgepnarancs.hu%2F2012%2F02%2Forban-hajlektalanokat-latogatott%2F

* Rövid magyarázat:
A kép jobb oldalán látható VVViki, a bal a hajléktalan. A középső a testőrgárda tagja, őt nem kell nézni.

csicserierika 2012.02.06. 11:03:15

@Binbir gece: VV Fecó meg az Avasra költözött, ha kis szerencsénk van, ott is marad.

bigél 2012.02.06. 11:13:29

@csicserierika: inkább költözne a Havasokra (mindegy melyikre), az messzebb van

csicserierika 2012.02.06. 11:17:40

@bigél: igazad van, ne toljunk ki ennyire az avasiakkal :)

hannamontanna 2012.02.06. 11:45:58

@nosce: Biztos az? Szerintem olyanok maradtak bent, akik egy kivétellel nem ellenfelek számára. Akkor csak jó volt a taktika....
@kozi001: ...ki az a Zsófi..?..:-))))

inmemancsi 2012.02.06. 11:47:56

esik a hó? hideg van??

MagasMacska 2012.02.06. 12:11:11

@kozi001: Jó neki, hogy csak a Belevalóból. Én Olit bárhonnan tudom nélkülözni.

MagasMacska 2012.02.06. 12:16:07

@kozi001: Ők vérpezsdítésnek mennek be. Mindenkinek feltolják a vérnyomását.

ELP 2012.02.06. 12:24:12

@Burgas: aludjál eggyet komám , mert igen fáradt vagy!:)))

ELP 2012.02.06. 12:24:42

szép napot mindenkinek!

E-leonora 2012.02.06. 12:26:52

Sziasztok.
Tudtok valami szolgálati közleményt a két blogger/ina-tól.
Lesz poszt, vagy lóf@sz?

hannamontanna 2012.02.06. 12:29:38

@E-leonora: ...inkább a második...:-) Reméljük nem lepte be a hó Hajnit....

huncut 2012.02.06. 12:34:26

Hát kérem szépen, sosem hittem volna magamról, ám most mégis leírom: Sixx, lécci, gyere vissza!

Hajnink hanyagol bennünket, nekem meg hiányoznak az öfik, lassan már nem is keresem őket.

E-leonora 2012.02.06. 12:42:08

@hannamontanna:
Köszönöm. Nekem jó lenne sixx is. Sőt...

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 12:45:09

@huncut: A szerzők biztos ki vannak éhezve a védelmemre így megteszem.
Mi a kóchengert lehet írni erről a hétről? Igazuk van, hogy csak ülnek a melegben és táplálják magukat. Hol alul, hol felül.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.02.06. 12:46:40

Na tessék abbahagyni a sírást, mert jön Hajni, és ti is megkapjátok a beosztásotokat, mint én a múltkor.

Zsoofka 2012.02.06. 12:50:35

@Hooshee:
Az a baj, hogy arra (sem méltat)sincs ideje, hogy leírja, bocs ma nem leszek. Legalább sixx megtette, ha így jött ki neki.....

E-leonora 2012.02.06. 12:58:46

@mokamini: Két napja ígérte, hogy már aznap lesz, de nem. Nem tudom, ebben a 4 ezres hsz özönben van-e új infó.
Énekeljünk nekik, hátha kidugják a szarvaikat, vagy amijük van.

ő-szinte 2012.02.06. 13:01:53

@sogeking: jókor mondod, bakker...:-D

hannamontanna 2012.02.06. 13:06:19

@mokamini: Ez tagadhatatlan tény, de amíg nem tudjuk mi miért van, addig óvatosan az ítélkezéssel.....gondolom mindig mindennek oka van. Addig csak sóóóóvárogjunk....
Meg pl tippeljünk...: vajon mennyi lóvé gyűlt össze? 73 millió...? Aki nyer beírhatja hogy elsőőőőő. :-)))

Zsoofka 2012.02.06. 13:08:21

@hannamontanna:
Túl optimista vagy....
Szerinted megmondják egyáltalán?
Tippem:
30 milla

Zsoofka 2012.02.06. 13:09:31

@hannamontanna:
Én csak a múltra hagyatkozom.
A gond az, hogy Hajni legtöbbször ilyen hosszú szünet után azt le tudja írni, hogy csesszük meg a türelmetlenségünket, de azt nem, hogy bocs, ma nem vagyok....

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:12:29

www.youtube.com/watch?v=4B2i5Wdoy84

LOL Levi bazdmeg
pókmajom igazán felbukkanhatott volna a végén:D

ő-szinte 2012.02.06. 13:15:22

@nosce: nem csabira tolja:-DDDDDD

csicserierika 2012.02.06. 13:27:53

én már annak is örülnék, ha pár mondattal új posztot nyitna már valaki !
jó, tudom, most elleszek küldve a picsába, de akkor is EZ VAN.

ő-szinte 2012.02.06. 13:28:34

@E-leonora: sztem leginkább lófasz:-DDD
ha csak nem írod te meg,hehehe

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:29:24

Éva:
"Már 4 napja tudom és teljesen kikészültem, h nem költözhetek be a villába holnaptól, pedig 2 hete még én voltam az első számú jelölt! A főszerkesztő ezt nem is közölte velem mástól tudtam meg, én szívemet lelkelmet beleadtam a játékba, nem akartam kimenni és erre ilyen embereket küldenek be mint TORDAS, OLivér, Gombi, Szandika akik kiszavaztatták magukat! Nem rájuk haragszom, de én csak szoptam az RTl miatt! Állítólag a belevalós sztori miatt!"

úúúgy tudtam, hehe:D

E-leonora 2012.02.06. 13:32:09

@ő-szinte: Bár tudnék írni!
Az én posztomnak is volna ilyen sikere, csak épp mindenki szidna.
Bár a negatív reklám is reklám. :)

hannamontanna 2012.02.06. 13:32:34

@mokamini: @csicserierika: Szerintem két esetben mondja azt az ember, hogy ..: "érdekel is engem bármi, lesz@rom az egészet...", mégpedig ha beteg, vagy szerelmes. Reméljük, Hajni nem beteg.... mert egyébként tényleg elküldene a csába....

hannamontanna 2012.02.06. 13:34:26

@foxglove: Mi a csoda volt a belevalóban, mert én nem láttam... valaki segítene? Amúgy ez az Éva de gáz!!!! Hihhhetetlen....

Zsoofka 2012.02.06. 13:38:20

@hannamontanna:
Az rtl honlapján szerintem meg van az a belevaló, ahol Éva tök részegen jelent meg, mindjárt megkeresem...

ő-szinte 2012.02.06. 13:38:25

@csicserierika: nem, NEM MOST leszel elküldve a picsába:-) majd értesítünk:-DDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:38:54

@hannamontanna: be volt baszva, mi más?:)
odaszart a kiskutyája (nem kéne szólni az állatvédőknek, hogy vegyék el tőle? az a kutya szenved, látni rajta, ez a szerencsétlen azt hiszi valami divatos kiegészítő)
nem tudott összefüggően beszélni, nyáladzott (Éva, nem a kutya:))
nem tartotta magát a megbeszéltekhez, basztatta Vera tesóját a pornófilm miatt.

Gondolom az első dolga lett volna lekurvázni Verát, ha beköltözik.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:43:14

@ő-szinte: halló! halló! mi újság mogyi?

ő-szinte 2012.02.06. 13:47:12

@foxglove: Pedig Jevocska aztán csinált volna műsort!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:48:12

@ő-szinte: én úgy megnéztem volna, ahogy ati alázza:D olyan szép pillanat lett volna:D

ő-szinte 2012.02.06. 13:50:03

@foxglove: télleg kigyulladt a mikró??? szeri írta,te azt láttad? és nekem te ne hallózzál, jó?:-D

hannamontanna 2012.02.06. 13:53:18

@mokamini: @foxglove: Köszönöm!! Mondjuk egy kis képzelőerővel ki lehetett volna találni. A bokszgálán is beszólt egy bunkót, de hát mit várunk tőle. Legalább annyira kezelésre szorul, mint Vera, csak másik osztályon..
@ő-szinte: Az biztos, perceken belül jönnének a bácsik a "muszájkabáttal".

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:53:33

@ő-szinte: tényleg.
www.youtube.com/watch?v=OpCEGnYi8aw
2.53-tól.

előtte csabival kibeszélik, hogy ki őrült/sérült/normális, az komoly.

2012.02.06. 13:54:26

@ő-szinte: Tényleg FB+! Nekem nem hiszel?

ő-szinte 2012.02.06. 13:54:46

@foxglove: azért nehogy azt hidd, hogy olyan nagyon tudta volna alázni:-D
kapott volna rendesen tőle Éva:-)
Atti csak Akkor lett volna bajban, ha Éva meg Kingunella összeál... na AZ erős lett volna:-D képzeld el sztereóban a faszomatbazdmeget:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.06. 13:56:04

@szerivan: nem, mert HAZUDSZ!
előtte is mit mondtál? mész szunnyadni, azt mi történt...? faszomatbazdmeg...:-D

2012.02.06. 13:58:09

Rám itt csak Hayni figyel, de ő is csak azért hogy kitilccson ;(

foxglove (törölt) 2012.02.06. 13:59:19

@ő-szinte: hát azért atinak van egy "kis" intellektuális fölénye évával szemben... egy két találó beszólás után évánál hamar elfogynának az érvek, meg a logika (amúgy sem sok jutott belőle neki), marad a köpés... köp sír ordít iszik, tetszőleges sorrendben.

beacska 2012.02.06. 14:02:36

@foxglove: nem tudom, miért gondoljátok, hogy Éva belekötött volna Attilába. Szerintem a karjaiba omlott volna...abból következtetve, hogy bírta(ja) Pétert, miért ne bírná Attilát is??

csicserierika 2012.02.06. 14:02:49

@hannamontanna: nem látok más fejében, ha meg beteg Hajni, azt is megírhatná.

kozi001 2012.02.06. 14:04:16

@foxglove: A tavalyi agyonhájpolt finalisták közül egy se jutott be!

szélfúttahaj 2012.02.06. 14:04:17

@hannamontanna: Szerintem is, egész estét betöltő hazugságok Attikától a főhazugtól, embert még nem láttam így a másik szemébe hazudni. Mostantól a lányok közül Kingunellának fogok szurkolni. Vera is elképesztő arc. Eddig egyetlen ember állt ki mellette, de most a simabőrü vezér-hez vonzódott hirtelenjébebe.

csicserierika 2012.02.06. 14:04:19

@ő-szinte: Parancs ! (tisztelgő szmájli )

ő-szinte 2012.02.06. 14:04:54

@foxglove: köszi, megnézem:-D már előre röhögök,hehe

foxglove (törölt) 2012.02.06. 14:05:59

@beacska: persze, tisztes távolból bírja, ez tény. de testközelből egy idő után nem tolerálná jól ati epés megjegyzéseit, ha az ő személyére vonatkozna.

ő-szinte 2012.02.06. 14:06:52

@szerivan: nem, nem! figyelek én:-) csak nem hiszek:-D
szted tudnál itt vmi olyat csinálni amiért kitiltson vki...:-O
há ki tilt ki??? nincs itt SENKI...:-O:-(

foxglove (törölt) 2012.02.06. 14:08:34

@kozi001: alek, éva, oli, szandál, szerintem ez lehetett az eredet verzió, csak az első kettő elbaszta ugye.

ő-szinte 2012.02.06. 14:08:36

@foxglove: én is ezt mondtam:-) faszomatbazdmeg, követelek, egy foxglove- őszinte és egy őszinte-foxglove szótárat!!!

kozi001 2012.02.06. 14:09:23

@hannamontanna: Tessék:

www.valovilag.hu/video/156465

Véleményem szerint nem volt szomjas, de lehet h vmi fanboy elmagyarázz h "ő ilyen" ! :)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 14:10:06

@ő-szinte: bassza meg már megint elértettük egymást:(

2012.02.06. 14:11:11

@ő-szinte: Ezt érdemlem én a JÓSÁGOMÉRT??

beacska 2012.02.06. 14:11:56

@foxglove: eddig Attila mindig tisztelettudóan, és udvariasan viselkedett a "vendégekkel". Előtanulmányokat végzett, Évát is "ismeri", nem hinném, hogy kóstolgatná. Ahogy a többieket sem fogja. Olivérrel valszeg folytatják az élcelődést, amit Petivel abbahagytak...bááár ehhez kell jópár nap, a ráhangolódáshoz.

ő-szinte 2012.02.06. 14:12:03

@foxglove: és továbbá kérnék egy őszinte-őszinte szótárt is, és vkit aki kigyógyít a diszlexiából, hogy végre el tudjak olvasni egy rohadt kommentet úgy, hogy utána ne kelljen egy órán keresztül magyarázkodnom, hogy mekkora afasz is vagyok!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.06. 14:12:50

@foxglove: most én voltam a béna:-DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.06. 14:14:39

@szerivan: mért, inkább jeleket akarsz? elégedj meg ennyivel:-DDD
esetleg süthetsz még egy tojtát -o- magggyyyon jó szakács vagy:-)

2012.02.06. 14:16:13

@ő-szinte: Elégedjek meg ennyivel? Nekedet az agyadat is belepte a hó! Azt hiszed te itt vagy a valaki, he?

2012.02.06. 14:16:56

Mit kéne írni, hogy előkerüljön a vezér?

foxglove (törölt) 2012.02.06. 14:18:19

@beacska: mindketten nehéz esetek, nem sok jó sülne ki köztük hosszú távon, de ez csak az én véleményem. Olival biztos nagyon jól ki fog jönni, Szandál bepróbálkozásával nem tudom, mihez fog kezdeni.

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 14:23:19

megint kezdjek el átállni a havi 3 posztra, vagy lesz még remény valaha a heti kettőre, neadjisten háromra? csak kérdem.

ő-szinte 2012.02.06. 14:27:55

@szerivan: Neked itt csi21!
Inkább aztat mondogassad meg nekem, hogy neked is úgy hasogat a fejjjed mint nekem???
Én tegnap óta csillagokat látok...:-(
vagy az a románckodástól van...?:-O

beacska 2012.02.06. 14:30:28

@foxglove: szerintem semmit. Aki alsógatyában zuhanyzik, az nem szexel kamerák előtt...meg amúgy sem nézném ki belőle, hogy csak úgy hűbelebalázs módjára a húrok közé csapna ;D

szélfúttahaj 2012.02.06. 14:31:04

@beacska: Péter nem gonosz /v. ez Évánál nem előny?/ és szerethető kismackó volt.

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 14:31:51

@foxglove: egész héten annyira hányás volt az öfi, hogy inkább régi vv4-eket néztünk vissza.
bármennyire is hülyén hangzik, de attila, meg ez a többi gyászhuszár még a 4-eseknél is agyhalottabb. éva azért tudott érvelni, már amikor nem ordítozott,
amúgy ég és föld a két széria, felüdülés vt a 4et nézni, sikítva röhögtünk. el is ment a kedvem az 5-től...

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 14:36:24

@foxglove: attila egyébként ennyit tud: "hazudsz". ennyi van a fegyvertárában.

hannamontanna 2012.02.06. 14:40:33

@kozi001: Kösziiii. Hát hogy Évike ilyen, az egész biztos. A legjobb, amikor megmondja a tutit, hogy kinek hogyan kellene viselkedni...

foxglove (törölt) 2012.02.06. 14:43:52

@beacska: ez eszembe sem jutott, hogy szexelnének, csak szerintem nagyon kínos lesz neki, érthető módon. még egy kevésbé zárkózott férfinak (pl. oli) is kellemetlen lehet, hogy szandál úgy fejezi ki a tetszését, hogy az arcába nyomja a csöcseit.

_most_ 2012.02.06. 14:48:10

Ne, kik ezek a beköltözők, felét nem is ismerem. Éva miért nem költözik be, ő volt a legjobb az előző vv-ben.

MagasMacska 2012.02.06. 14:59:08

@lami83: Éva kiverte a biztosítékot a Belevalóban, nem hiszem, hogy az RTL még egyszer lehetőséget ad neki bármire is (a csöndben eltávozáson kívül).

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 15:03:16

@MagasMacska: felfoghatjuk ezt így is, meg úgy is, h tulképpen éva azért nem költözik be, mert az rtl kedvence, vera, a nem könnyen kapható lány faszt szopkodott ingyér, egy pornócastingfilmben.

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 15:03:47

@liberaliskonzervativ: és mivel éva tuti elpofázná, h erről mindenki tud, inkább nem küldik be.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 15:19:34

@kozi001: Alekoszt még sem vállalhatták fel az árulás után ismét :)

MagasMacska 2012.02.06. 15:21:05

@liberaliskonzervativ: Ez beletartozik a "kiverte a biztosítékot"-ba. Ahogy Vera nővérét leugatta, úgy megtenné Verával is, csak Vera egy rossz szavába kerül. Más kérdés, hogy kéjjel nézném...

huncut 2012.02.06. 15:36:53

@Binbir gece: Tényleg borzasztó volt ez a hét, rettenetesen irritált a sok kényszerszövegelés a nagy szent világmegváltó alapítványról. De akkor legalább két sor szöveggel lehetne új posztot nyitni, ezeket átugorva. 2500 hozzászólásnál már esélyed sincs semmibe belekapcsolódni, szerintem nemigen akad olyan ember, aki ennyit végignézne. 200-300 hozzászólást még csak-csak, akkor még van esély arra, hogy képben legyél és bekapcsolódj.

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 15:36:57

@liberaliskonzervativ: az a furi, h évának kell "magyarázkodni" azért, mert beszélni, netán bírálni mert egy faszt szopkodó kurva erkölcsösségét megkérdőjelezve. érdekes.

ő-szinte 2012.02.06. 15:37:08

@jadebulgari: mit nem adnék érte, ha ezt láthatnám...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 15:42:51

@liberaliskonzervativ: az egy dolog de mindezt betöltve teljesen szétesve tette neki emiatt kell magyarázkodni :)
@ő-szinte: ó de kár hogy nem láthatjuk
itt várom mikor gyullad ki a mikro még csak Kinga zabál éjjel két pofára na drukkolok nagyon :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 15:45:26

@liberaliskonzervativ: részeg volt de lehet hogy volt benne más is nem láttad?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 15:46:26

@foxglove: megnéztem, hát szépen bedobta az alufóliába csomagolt valamit a mikroba :D

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 15:47:00

@szélfúttahaj: Kit választanék párbajra, hogy megküzdjünk a nézők szavazataiért? Félek ez nem az én műfajom. Olyan vasvillás-baltás típus vagyok, azzal szeretem átbeszélni a kapcsolataimat.

kapcsolódó téma

Csaba szerint Attila szociopata, mert írtózik a tömegtől és szereti a nagyseggű nőket. ( forrás: napionline 2:21)

Tanulság:
1. Csaba 1 fasz
2. Tk. csak ennyi. Csaba 1 fasz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 15:48:25

@ő-szinte: eszik tovább mintha mi sem történt volna fő hogy tele legyen a has éjszakára :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.06. 15:59:35

Jövő héten mehetne be a villába egy Márki Zsuzsi-Gigi-Pandora kombó! Megnézném, mit alakítanának!

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 16:01:38

@huncut: Szerencsére hatalmas iq-val meg egyéb kúkkal rendelkezem, így van ötletem hogy basszunk ki házigazdáinkkal, ha szarnak fejünkre.
Összebeszélünk és testületileg átmegyünk a kántoros vagy a doktorcsontos blogra minden 2000 bejegyzés után. Még offal sem gyanúsíthat minket senki, én pl. látok hasonlóságot Csaba és Kántor lefetyelése között. Dr Csontot még nem láttam, de ezen ne múljon, egyet majd megnézek.

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 16:03:24

@Peter_Cs: Kurva egy hetünk lesz azt már most látom.

mézescsók 2012.02.06. 16:07:50

@Binbir gece: Mélységesen egyetértek.
Bár én úgy fogalmaztam volna, hogy egy kis puha p.cs, mert gyerek még.

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 16:09:49

Szakmai felhívás szociopatáknak:

Tömeg nincs, de nagy segg van. (3.06)

más

Más érdeklődésűeknek Fecó ugyanott.

csicserierika 2012.02.06. 16:10:09

@Binbir gece: vagy a barátok közt.
Magdi anyus Fecó lenne.

liberaliskonzervativ 2012.02.06. 16:14:12

@jadebulgari: továbbra sem tudok zöldágra vergődni azon, hogy miért egy - akár spicces, akár józan - nőnek kell magyarázkodni azért, mert rá mert világítani arra a tényre, hogy a vv5 nemkönnyenkapható lánya szabadidejében faszt szopkod pornócastingfilmen.

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 16:16:53

@csicserierika: Barátok közt az jó lesz, abból már láttam egyet. Meg akartam nézni benne Lábasos Zsófit, de kiderült az a Szabó Zsófi nem ez a Szabó Zsófi. De már most látok hasonlóságot itt is.

2012.02.06. 16:22:17

@Binbir gece: Kevésbé látogatott posztot kéne választani, nehogy falkában támadjunk az ottani csapatra.
@liberaliskonzervativ: Mert erről szólt a műsor és mert nem Vera volt a vonalban.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 16:27:53

@liberaliskonzervativ: én csak azt sajnálom, hogy nem 5 perccel később zavarták ki, hátha odahányt volna élő adásba. de nyilván csúnya vera lett volna annak is az oka:)

csicserierika 2012.02.06. 16:28:32

@Binbir gece: hát ebből nem sokat értettem, mert én is csak még az elején néztem pár epizódot, de biztos vannak itt szakértők is :)

Zsoofka 2012.02.06. 16:30:32

@liberaliskonzervativ:
Szerintem nem a Vera-ügy a lényeg, hanem hogy Éva megbízhatatlan és nem mernének egy másodperc online-t sem adni amíg benn van, mert úgyis kikotyogna valamit :)

ő-szinte 2012.02.06. 16:30:57

@Binbir gece: ok, feltétlen megnézem, kösz hogy szóltál!:-D

2012.02.06. 16:31:42

@csicserierika: Binbirt én se szoktam érteni 100% most is megelégedtem 60%-al :)

Zsoofka 2012.02.06. 16:31:43

@szerivan:
Épp most néztem a hogyvolt főódalt, ott van egy új BK poszt, 3 azaz három kommenttel :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 16:32:16

@liberaliskonzervativ: Végül is ez olyan téma, ami miatt nem hiszem, hogy Évikének van hőbörögni valója. De lehet, hogy ha józanul megy a stúdióba, akkor ma este ő vonul be a villába és megkérdezhette volna Verát erről.

2012.02.06. 16:33:28

@ő-szinte: Szerintem én írtam éjjel, hogy szétreped Kingu segge... A falnak beszélek én??? Te naftalin!

ő-szinte 2012.02.06. 16:33:58

@szerivan: én nem is merek más posztban kommentelni faszomatbazdmeg

2012.02.06. 16:36:07

@jadebulgari: Peeeerszeeee, inkább néha furcsántorz, sokszor elszakad a logikai szál mondanivalója gyöngysorának.

ő-szinte 2012.02.06. 16:37:17

@szerivan: most ezt kapom, miért? a JÓSÁGOMÉRT???

2012.02.06. 16:37:45

@mokamini: Mindjárt megnézem :)
Akkor most mi legyen, várjuk meg míg leszídnak minket, hogy kussoljunk mert uncsi a hiszti vagy a gazdatv vagy a verbálbaszás?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 16:37:46

@szerivan: értem már hogy nem a posztér kell idejárni :D

ő-szinte 2012.02.06. 16:38:05

@szerivan: én 95%-ban szoktam érteni...

Zsoofka 2012.02.06. 16:39:41

@szerivan:
Szerintem ez a nyuszi és a sapka tipikus esete. Tuti bizti, le leszünk baszva. Ewan. :)

Zsoofka 2012.02.06. 16:40:24

@mokamini:
De nekem már így is jó napom van: baleset nélkül hazahoztam a kölyköket a bölcsiből :)

2012.02.06. 16:41:05

@ő-szinte: Azért bazdmeg, azért! :DDD

huncut 2012.02.06. 16:41:17

@Binbir gece: A Dr. Csont nagyon jó, érdemes nézni. :-)

ő-szinte 2012.02.06. 16:42:05

@szerivan: sztem csak a gazdatv-t offoljuk:-DDDDDDDD
a többi maradhat,hehe

ő-szinte 2012.02.06. 16:42:42

@szerivan: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerizlek!:-)

kamarti 2012.02.06. 16:47:30

@Binbir gece: @mézescsók: anélkül, hogy a tanulságot vitatnám :), azért azt jegyezzük meg, hogy a B állítás (nagyseggű nő) totál leegyszerűsítése annak, ami elhangzik, és mindkét állítás a cinkos bt másik beltagjától (Peti) való (amivel Csabi is egyetért)

bár nem csodálom, ha valaki áttekerte a beszélgetést, engem ugyan jobban zavart Kinguci bárcsak jövő vasárnap lenne nyígása, mint Atti megfejtése

nosce 2012.02.06. 16:52:48

@szerivan:
"Akkor most mi legyen, várjuk meg míg leszídnak minket, hogy kussoljunk mert uncsi a hiszti vagy a gazdatv vagy a verbálbaszás?"

sztem az utolsó kettőt össze is vonhatnánk ha arról kezdenénk beszélni, a minden villalakó lakjon jól mozgalom keretében, h hogy kell inszeminálni a kecskét :)

2012.02.06. 16:52:53

@jadebulgari: Lassan tanulsz mogyoró, de legalább gyorsan felejtesz.

@mokamini: Milyen igaz :)

2012.02.06. 16:54:08

@nosce: Te gyökér! :))) És most a fentiekre való tekintettel a petrezselyemre gondoltam.

nosce 2012.02.06. 16:55:08

@kamarti:
"a B állítás (nagyseggű nő) totál leegyszerűsítése annak, ami elhangzik, és mindkét állítás a cinkos bt másik beltagjától (Peti) való (amivel Csabi is egyetért)"

Ez igaz, mondjuk nincs is olyan h Csabcsinak saját gondolata van, maximum egyetért valami érdekessel, viszont az mindig a másé :)

nosce 2012.02.06. 16:56:55

@szerivan:
"Te gyökér! :))) És most a fentiekre való tekintettel a petrezselyemre gondoltam."

szóval fehér retket akatrtál mondani :)

nosce 2012.02.06. 16:59:33

@szerivan: @jadebulgari:

télleg retektorta nincs véletlenül ? :)

nosce 2012.02.06. 17:07:34

@szerivan:
ó my fáking big csíra és télleg van , csak kívánni kell :)

2012.02.06. 17:08:54

@nosce: :DDDDD
Azért nézd meg, hogy kinek készült igazándiból gallery.site.hu/d/13280748-1/DSC06968_-_Kopie.JPG

nosce 2012.02.06. 17:08:56

@jadebulgari:
estére mosd meg a hátsódat :)

nosce 2012.02.06. 17:10:02

@szerivan:
akkor biztos éjjeli szalonna van alatta :)

2012.02.06. 17:13:28

@nosce: Döngetni fogtok? :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 17:15:22

Vissza a jövőbe! Ezt találtam Kingáról 2012 őszéről, kínai jövendőbelijével (ha tévednék minden résztvevőtől elnézést!)

www.facebook.com/photo.php?fbid=1825594577666&set=a.1175235759102.20026.1774320885&type=1&theater

2012.02.06. 17:15:58

@gyvy: Nem dőlök be neked, te és sogeking mindig hazudik ilyen téren.

nosce 2012.02.06. 17:16:55

@szerivan:
te is mosd meg, este verbálbaszunk :)

2012.02.06. 17:18:11

@nosce: Ahhoz minek? Max a szádat szappanos ronggyal.

Hurri Kán 2012.02.06. 17:19:03

@szerivan: @jadebulgari:
Nem is mondtam, hogy van. Ez egy rövidített felszólító alak. Félszerzetek.

nosce 2012.02.06. 17:19:21

@szerivan: @jadebulgari:
" hun? nincsiiis"

van ilyen post it, azt kereste és megtalálta :)

2012.02.06. 17:20:51

Vajon a mai öfiben benne lesz Értékes Ildikó? Akkor nézem :)

nosce 2012.02.06. 17:21:45

@szerivan:
"Ahhoz minek? Max a szádat szappanos ronggyal"

verbál baszni nem csak ide beírva lehet mogyoró, mondhattam volna orálist is :)

2012.02.06. 17:22:20

@nosce: Az teljesen mást jelent pufi.

Hurri Kán 2012.02.06. 17:22:54

@szerivan:
Legközelebb rádrakom a jelem.

nosce 2012.02.06. 17:23:22

@szerivan:
"Vajon a mai öfiben benne lesz Értékes Ildikó? Akkor nézem :)"

sztenm nem, ma még annyira értékes h testőrök őrzik :)

nosce 2012.02.06. 17:24:00

@szerivan:
"Az teljesen mást jelent pufi."

szójáték volt pufika :)

nosce 2012.02.06. 17:25:33

@gyvy:
"Legközelebb rádrakom a jelem."

erre olyat írtam volna, de nem merem :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 17:26:54

@nosce: remélem jól megőrzik az utókornak és el sem engedik többet :D

nosce 2012.02.06. 17:29:03

@jadebulgari:
"remélem jól megőrzik az utókornak és el sem engedik többet :D"

nem baj ha berakják a vv villába, legalább ott lokalizálva van :)

2012.02.06. 17:29:21

@nosce: Az is szójáték lett volna te becstelen haluka?!

Hurri Kán 2012.02.06. 17:29:26

@nosce:
A táblánál a kis korongot, még mielőtt. :D :D :D

nosce 2012.02.06. 17:30:04

@jadebulgari: @szerivan:

na most mi lesz mossam én is a hátsómat vagy ne ? :)

nosce 2012.02.06. 17:31:38

@gyvy:

látom kapisgálod :)

2012.02.06. 17:32:21

@nosce: Füröggy le a hóban mogyi, hűccsd le felhevült tesstedet.

nosce 2012.02.06. 17:32:48

@szerivan:
"Az is szójáték lett volna te becstelen haluka?!"

én csak üveges szemmel tátogok :)

nosce 2012.02.06. 17:35:14

@jadebulgari:
jól van akkor mosom, ráadásul hóban h mogyinak is tessen :)

nosce 2012.02.06. 17:36:14

na addig is helyezzünk nyelv alá kis pálinkát :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 17:36:39

@szerivan: én lehűtöm neki :D
@nosce: de csak ha nézhetlek közben :D

csicserierika 2012.02.06. 17:37:50

@jadebulgari: azt én is megnézném, főleg a végeredményre vagyok kíváncsi :)

2012.02.06. 17:39:03

@ő-szinte: Becstelenek. Mikor győz így az igazság?

nosce 2012.02.06. 17:41:41

@jadebulgari: @csicserierika:

mik vagytok ti ?, kukkolók ? :)

ő-szinte 2012.02.06. 17:44:21

@szerivan: nem tom pufi:-OOO:-(
asszem nézői szavazatokra szorulunk:-(
MEGKÉRÜNK MINDEN NÉZŐNKET, HOGY KÜLDJÖN MÉG EGY SMS-T , HOGY A JÓ GYŐZHESSEN!
KÖSZÖNJÜK.

nosce 2012.02.06. 17:46:11

@jadebulgari:
@csicserierika:

ment az onlány, de nem néztem, egyszer csak nyögést szuszogást hallottam, na mondom Csabcsi megint rejszol, közben 1 kilós súlyokkal töfködte a levegőt :), lehet h az ominózus zuhany alatt is azt csinálta ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 17:47:47

@nosce: ja én azt pont láttam, kis bébisúlyzókkal salimpált biztos rákészült az esti rejszolásra :D

2012.02.06. 17:48:32

@ő-szinte: Még mindig fáj a fejed? Ez is Mordor műve.

nosce 2012.02.06. 17:49:04

@szerivan:
"Becstelenek. Mikor győz így az igazság?"

in vino veritas :)

2012.02.06. 17:51:10

Mit szóltok Pingu nagy zabálásához? Ahogy csicseregte: Tele pocival jó aludni menni. Aztán végigpusztította a konyhát, belezabált a körözöttbe, kiütötte a mikrót, csámcsogott ahogy Dya se tenné. Nagggyon duuurvaa volt, azt lehetne elemezni!

2012.02.06. 17:51:41

@nosce: Nem beszélek törökül.

kamarti 2012.02.06. 17:52:28

@nosce: ja, erre is lehet menni.
bár kreatívabb lett volna azt levonni, hogy Petti csak etette Csabit, ő meg bevette, hiszen Petti nem egy fasz :)

nosce 2012.02.06. 17:54:39

@kamarti:
"bár kreatívabb lett volna azt levonni, hogy Petti csak etette Csabit, ő meg bevette, hiszen Petti nem egy fasz :)"

igen beadták Csabinak, aztán meg jól kiröhögték a szaunában :), Igen kreatívabb lett volna, csakhogy nem igaz, viszont amit én mondtam az sajnos igen :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 17:55:09

@szerivan: visszanéztem ma du, nagy szám volt ahogy a még ketté sem vágta a kiflit annak hátuljára kente vastagon a cuccot és akkorákat harapott, hogy majdnem kiakadt az állkapcsa :D szép látvány volt

nosce 2012.02.06. 17:55:59

@King of Shadows:
"Itt van a tűz, ha már annyian keresitek..."

keresd már meg lécci csabcsi súlyzózását, hard core Csabcsi fanok hadd nézhessék :)

ő-szinte 2012.02.06. 17:56:17

@szerivan: Igen:-( a sok hülye hobbit miatt biztosan...

2012.02.06. 17:57:50

@nosce: Miről beszéltek? Mivel szívatták meg Csabit és kik?

nosce 2012.02.06. 17:58:28

@szerivan:
"Mit szóltok Pingu nagy zabálásához? Ahogy csicseregte: Tele pocival jó aludni menni. Aztán végigpusztította a konyhát"

sztem annyira együttérez a szegény alultáplált gyerekekkel , hogy nem is tud mást tenni, mint enni, ahogy a gyerekek is tennék ha bejutnának :)

Ebből látszik h arany szíve van...

kamarti 2012.02.06. 18:02:05

@szerivan: de akkor vegyük hozzá az elejét (aszonta Csabinak, megvárja, amíg zuhanyzik, és addig nézi a táblát), meg a végit (pusztítás után visszaült a tábla elé és ráncolta a homlokát), hogy teljes legyen a kép...
ha ehhez hozzáveszem, hogy ő állítólag nem tud egyedül aludni, és hogy tényleg nem is feküdt be az ágyába, amíg Csabi se...hát, öléggé kész van ez a nő, asszem. Stresszevő is, meg zugevő is eccerre szegény. és Csabihoz sem a jóbarátság miatt ragaszkodik, hanem mert ő az élő plüssállata

nosce 2012.02.06. 18:09:15

@szerivan:
" Miről beszéltek? Mivel szívatták meg Csabit és kik?"

na felfűzöm neked haluka mert mindig elszakad a logikai láncod, és csak azért mert szép az arcod :)

Binbir állítása h csabcsi azt ,mondta Atti fél a tömegtől és a nagy seggű nőket szereti, ebből a tanulság h fazs
erre kmarti:
"anélkül, hogy a tanulságot vitatnám :), azért azt jegyezzük meg, hogy a B állítás (nagyseggű nő) totál leegyszerűsítése annak, ami elhangzik, és mindkét állítás a cinkos bt másik beltagjától (Peti) való (amivel Csabi is egyetért)"
erre nosce:

"a B állítás (nagyseggű nő) totál leegyszerűsítése annak, ami elhangzik, és mindkét állítás a cinkos bt másik beltagjától (Peti) való (amivel Csabi is egyetért)"

Ez igaz, mondjuk nincs is olyan h Csabcsinak saját gondolata van, maximum egyetért valami érdekessel, viszont az mindig a másé :)

erre kmarti:

ja, erre is lehet menni.
bár kreatívabb lett volna azt levonni, hogy Petti csak etette Csabit, ő meg bevette, hiszen Petti nem egy fasz :)

erre nosce:

""bár kreatívabb lett volna azt levonni, hogy Petti csak etette Csabit, ő meg bevette, hiszen Petti nem egy fasz :)"

igen beadták Csabinak, aztán meg jól kiröhögték a szaunában :), Igen kreatívabb lett volna, csakhogy nem igaz, viszont amit én mondtam az sajnos igen :)"

kamarti 2012.02.06. 18:10:34

@nosce: aszittem, ez Fecóra igaz.
maradjunk annyiban, hogy mindkettőn sapka van, oszt kész

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.06. 18:12:16

@nosce: Nézd jóindulatúan! Kingunella azért evett annyit, hogy azt a sok kaját ki tudja csempészni a villából. A csomagjait átvizsgálnák, de a gyomrát nem, tehát ez a megoldás jutott eszébe. Ha azt nézzük, hogy a gyomor végül is egy zsák, nem is rossz ötlet...

nosce 2012.02.06. 18:13:05

@kamarti:
"aszittem, ez Fecóra igaz.
maradjunk annyiban, hogy mindkettőn sapka van, oszt kész"

fecónak még az sincs :) csak a JÓSZÍVE :) Csabcsi legalább megérti mások jó gondolatait :)

ő-szinte 2012.02.06. 18:13:05

@jadebulgari: iggggggen...
van folyékony sód? az segítene...

nosce 2012.02.06. 18:14:20

@csicserierika: @King of Shadows:

köszcsi az értékes kiegészítéseket, asszem tanulmányozom a kérdést :)

kamarti 2012.02.06. 18:15:36

@nosce: mondhatta volna rövidebben is, kis lovag :)

@szerivan: Csabi felidézett egy beszélgetést, amit Petivel ejtett meg, Attiról
Binbir és nosce ebből levonták a tanulságot, hogy Csabi egy fasz
bár ezzel a maguk rézéről semmi újat nem mondtak Csabiról

nosce 2012.02.06. 18:16:55

@kamarti:
"mondhatta volna rövidebben is, kis lovag :)"

igen de ne feledd egy halukával kell megértetni :)

kamarti 2012.02.06. 18:17:42

@nosce: á, szóval mégis van, amivel Csabi kitűnik a többi közül? és nem én mondtam :)

nosce 2012.02.06. 18:18:22

@kamarti:
cserében egy kis örömforrás neked Kingtől :)
youtu.be/OpCEGnYi8aw?t=1h27m15s

ő-szinte 2012.02.06. 18:20:51

@jadebulgari: az naggggggggyyyyyyyon jó lenne:-) köccönöm -o-

nosce 2012.02.06. 18:21:09

@kamarti:
"á, szóval mégis van, amivel Csabi kitűnik a többi közül? és nem én mondtam :)"

pontosabban azt mondtam, fecótól...:)

kamarti 2012.02.06. 18:23:17

@nosce: ühüm :) és szted milyen hosszú egy haluka memóriája? :)

nosce 2012.02.06. 18:25:46

@kamarti:
na majd csak jöjjön meg, ad neked :)

ő-szinte 2012.02.06. 18:26:07

@jadebulgari: jajj de kis buttta vagy!
azt nem kell nyalogatni, há folllyékony!

kamarti 2012.02.06. 18:26:09

@nosce: azért kíváncsi lennék, kiket jelölnél még meg a bent lévők közül, mit aki "megérti mások jó gondolatair"?
sztem nincs nagy választék :)

@ő-szinte: valami más? valami új?

kamarti 2012.02.06. 18:29:00

@nosce: sztem nem, mert egyrészt én egy halukáról beszéltem és nem őt halukáztam, nem is igen van az nekem megengedve :)

másrészt viszont segítőkész voltam és sokkal rövidebb ideig tartottam föl, mint te :)

nosce 2012.02.06. 18:30:57

@kamarti:
ÁHHÁHHÁÁÁ-HÁHÁÁHÁÁÁ, ki akarod maggggyarázni, haluka majd jól átlát rajtad :)

ő-szinte 2012.02.06. 18:31:39

@kamarti: hát nincs, ne várj semmi újat csabától:-D a másság meg már meg van:-DDDD

kamarti 2012.02.06. 18:32:27

@nosce: ez meg az én ajándékom neked:

ˉ
˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘
ˉ

fordította Szabó Lőrinc :)

nosce 2012.02.06. 18:33:15

@jadebulgari:
"mossa magát kamarti is :D"

nah, akkor nagy bulit csapunk :)

kamarti 2012.02.06. 18:34:23

@ő-szinte: tőle nem vártam, mégis tudott meglepetést okozni
én tölled vártam volna valami újat

ő-szinte 2012.02.06. 18:35:02

@jadebulgari: de azt nem lefetyelni kell, te félszerzet!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 18:36:13

@ő-szinte: se nyalogatni se lefetyelni hát akkor szopogassad :D

ő-szinte 2012.02.06. 18:36:14

@kamarti: nah, neked elvárásaid vannak velem kapcsolatan?:-O

nosce 2012.02.06. 18:37:09

@kamarti:
ezt tükrözni kell félszerzet :)

ő-szinte 2012.02.06. 18:37:33

@jadebulgari: láccik, hogy nem tucc főzni, kicsi hobbit.

kamarti 2012.02.06. 18:38:37

@nosce: hozhatnám a villa legütősebb érvét: hazudsz :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 18:38:52

@ő-szinte: hát tudok én egy kicsit csak neked nem jó semmise :D hiába ajánlgatom itt a folyékony só különféle elfogyasztási módszereit :D

kamarti 2012.02.06. 18:40:31

@nosce: nemnem, ez a teljes szöveg, csak középre rendezni nemtok :)
a félszerzetet bóknak veszem :)
ha már bevettetek a buliba :)

@jadebulgari: figyellek ám téged is :)

nosce 2012.02.06. 18:40:31

@kamarti:
ezt érdemlem a jóságomért ? :)

nosce 2012.02.06. 18:41:40

@kamarti:
"emnem, ez a teljes szöveg, csak középre rendezni nemtok :)"

akkor külalak egyes :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 18:41:59

@ő-szinte: te meg válogatsz :D
@kamarti: fél szemmel kis félszerzet :D

kamarti 2012.02.06. 18:42:22

@ő-szinte: a beszélő neved miatt :)

@nosce: hát a sapkát kicsit nehezebb lenne eljuttatnom hozzád :) uh elégedj meg ennyivel :)

kamarti 2012.02.06. 18:44:47

@nosce: hátha az alázás hoz lázba, legyen :)

@jadebulgari: az a fél felér kettővel, nekem elhiheted :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 18:46:21

@kamarti: hú poszt híján már így is megy vagy két órája a szárazbacás te meg még így izgatol is na szép :D

foxglove (törölt) 2012.02.06. 18:47:58

@jadebulgari: Gondolj erre, mikor szopogatod a húst a csontról:DDDDD

nosce 2012.02.06. 18:48:40

@kamarti:
na jó, szép az arcod :)

ő-szinte 2012.02.06. 18:50:22

@jadebulgari: há még szép! én királylány vagyok -o-

ő-szinte 2012.02.06. 18:52:28

@foxglove: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
thebest:-D

nosce 2012.02.06. 18:58:56

@foxglove:
egyszer egy ismerős pénzszűkében csirkenyakakból csinált pörköltet, de nem bírta megenni, mert olyan lett mire elkészült, mintha kukipörkölt lett volna.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 18:59:20

@foxglove: nyehehe én inkább éjszaka kieszem a szalonnát a hús alól :D
@ő-szinte: hobbitkirálylány? :D

nosce 2012.02.06. 19:01:44

@ő-szinte:
igen, meg kell vigasztalni, nagyon elszomorodott :)

ő-szinte 2012.02.06. 19:01:46

@kamarti: ahha. és akkor neked már elvárásaid vannak. értem. télleg tök logikus vagy:-)

nosce 2012.02.06. 19:03:48

@jadebulgari:
"ezt pár napja egyszer már írtad nem? :D "

sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

ő-szinte 2012.02.06. 19:04:07

@nosce: hát vígasztald meg, de alaposan, mert már nagyon rá fér!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.02.06. 19:06:14

@ő-szinte:
remélem már sikerült :)

ő-szinte 2012.02.06. 19:06:54

@jadebulgari: nem, te nagyon kishaszonállat!
én kommentkirálylány vagyok! -o-

nosce 2012.02.06. 19:08:17

@jadebulgari:
"Plagibát viszont azóta sem láttuk... "

biztos elfogták, és visszavitték a várba :)

nosce 2012.02.06. 19:09:07

bazky ez kurva nagy 2 rendőr üldözi a hudini kecskét :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 19:10:02

@ő-szinte: hát ezek után engem is meg kell vigasztalni, kishaszonállat...
@nosce: rabláncon :(

nosce 2012.02.06. 19:11:17

@jadebulgari:
"rabláncon :( "

nem, be a söndör palotába :)

nosce 2012.02.06. 19:12:39

@szerivan:
haluka én itt védtelek míg falkában támadtak a félszerzetek, kapok jépa tojtát ? :)

ő-szinte 2012.02.06. 19:13:25

@jadebulgari: lehet feszíteni a húrt, de kérdés, hogy megéri-e?

2012.02.06. 19:16:08

@nosce: De közben elnevezted a MI csillagjainkat kamartinak is. Lebuktál.

nosce 2012.02.06. 19:18:58

@szerivan:
HAZUDSZ, amikor szomi volzál akkor is mindig én mentem oda és vigasztaltalak, most meg ezt kapom ? a jóságomért ? :)

inmemancsi 2012.02.06. 19:19:35

ez a tv2-s híradó mint egy bűnügyi műsor, minek?

az én rózsám vasutas 2012.02.06. 19:19:51

@nosce: Jól olvastam? Le tudom egyszerűsíteni Csabit? Bivaly nagy egy mágus lehetek.

nosce 2012.02.06. 19:22:41

@Binbir gece:
igen, de ne bízd el magad, mert még Lilu nem zárta le az sms szavazást és még kieshetsz :)

Hurri Kán 2012.02.06. 19:27:47

@szerivan:
Szépek a szemeid. Kár, hogy egymást nézik.

2012.02.06. 19:28:21

@nosce: Hogy ti mennyit tudtod beszélni a semmiről...

2012.02.06. 19:29:00

@gyvy: A tükör előtt igazándiból egymást nézik.

inmemancsi 2012.02.06. 19:29:15

@nosce: ba..meg épp most akartam írni szerivannak, hogy nekem is mondták már, hogy szép a hátam, meg is sértődtem:))

serikézzél a kókuszbanban:))!

nosce 2012.02.06. 19:34:04

@szerivan:
"Hogy ti mennyit tudtod beszélni a semmiről... "

sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 19:34:31

@nosce:

csabi a krónikus rossz döntéseivel, mellyel sikeresen az unalomba sivatagosította a műsort (vicces alakok korai kinyírása), FBM kritikátlan pártolásával, tényleg az lesz a vége, hogy megnyereti a műsort attilával, vagy verával,

dehát neki mindegy, ő csak fogadásból jött be, és már bejövetelekor eleve helyből adott volt neki egy masszív, valszeg főiskolás csajokból, köztérfelügyelőkből és trafipax-örzőkből álló szavazóbázisa, melyért meg se kellett szenvednie...

most épp azon húztam fel magam, hogy serire rakott a légigitáros, bár tény, hogy a lilakendős úgyis serit választotta volna, de csabi indoklása volt különösen gáz, hogy serivel köztük semmi nem történt... tessék? pont nemrég együtt utaztak el, és még udvarolt is neki, meg dicsérte a vacsoráját...

most komolyan azért kell szurkoljak, hogy az egyik pszichopata nyerje meg? merthogy csabi nem érdemli meg az mostmár nyilvánvaló...

nosce 2012.02.06. 19:35:42

@inmemancsi:
látod én ismizlek, nem a hátadat sicsértem :)

Hurri Kán 2012.02.06. 19:36:16

@szerivan:
A tükör mögött is. :D

ő-szinte 2012.02.06. 19:36:25

@jadebulgari: IGNORÁLLAK faszomatbazdmeg

foxglove (törölt) 2012.02.06. 19:37:43

@Brr: én meg azon kezdem felhúzni magam, hogy ki a faszom az a seri, hogy rá nem lehet rakni. a légigitáros a gogósra rakott, nagy kaland.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 19:37:52

@ő-szinte: mér? nem csináltam semmit szerivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Wakka 2012.02.06. 19:38:13

Most csak azt tesztelem, mint anno Bill, hogy a tűrés és a tiltás határán éppen hogy is állok.

inmemancsi 2012.02.06. 19:38:29

vigyázat kókiban mindengyereklakjonjól

nosce 2012.02.06. 19:38:58

@Brr:
"de csabi indoklása volt különösen gáz, hogy serivel köztük semmi nem történt... tessék? pont nemrég együtt utaztak el, és még udvarolt is neki, meg dicsérte a vacsoráját..."

lehet amikor utaztak, a parkolóban Seri nem akarta lepippantani Csabcsit és ezért bedurcizott rá :)

inmemancsi 2012.02.06. 19:40:07

@foxglove: dehát lehet rá rakni:))

nosce 2012.02.06. 19:41:55

@gyvy:
"A tükör mögött is. :D "

a tükör mögött Lilu figyel :)

inmemancsi 2012.02.06. 19:42:39

@nosce: olvadok is a kedvességedtől és kifinomultságodtól:))

nosce 2012.02.06. 19:43:17

@Brr:
"most komolyan azért kell szurkoljak, hogy az egyik pszichopata nyerje meg? merthogy csabi nem érdemli meg az mostmár nyilvánvaló... "

igen , ezért büntiből kell 2 db sms-t küldened Attilára :)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 19:43:37

@inmemancsi: de megdicsérte a vacsoráját, és innentől nem lehet!!

2012.02.06. 19:43:45

@foxglove: Engem is meglepett valahol, hogy nem lehet Csabit 2 szilikonnal megvezetni. Ezen akadt ki Seri.

inmemancsi 2012.02.06. 19:44:37

fijúk szilikonosok kókiban

ő-szinte 2012.02.06. 19:45:20

@jadebulgari: majd azon a semmin azért gondolkoggggyyyyy el...

inmemancsi 2012.02.06. 19:46:09

@foxglove: hát ha te mondod, de akkor mér raktak rá??:)))

kamarti 2012.02.06. 19:46:27

@foxglove: engem is meglepett ez a nagy felindultság :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 19:47:52

@inmemancsi: azok hova tetetik?
@ő-szinte: jó van na de akkor szerizzéééél :D mert nevessél a viccen nem királylányoskodjál hogy megsértődöl :D

foxglove (törölt) 2012.02.06. 19:48:42

@inmemancsi: lehet, hogy mégsem ízlett nekik a vacsorája

ő-szinte 2012.02.06. 19:49:57

@jadebulgari: vannak vicces viccek és vannak nem vicces viccek.
szerizlek, ha jó leszel:-)

inmemancsi 2012.02.06. 19:50:32

@jadebulgari: :)))
@foxglove: valami modell csávó kókiban

foxglove (törölt) 2012.02.06. 19:54:40

@inmemancsi: 30 felett van? mert akkor bekapcsolom

foxglove (törölt) 2012.02.06. 19:55:44

bár asszem ez inkább költői kérdés

2012.02.06. 20:06:02

@sogeking: Szép a hátad, mondták már?

inmemancsi 2012.02.06. 20:09:27

@foxglove: 21 a csávó de 15 el többnek is tud kinézni

csicserierika 2012.02.06. 20:12:18

nekem a tükörről szépemlékű Jerzy jut eszembe :)

csicserierika 2012.02.06. 20:13:15

2720. ( ezért most kivágnak, mint macsakát...?) :)

ő-szinte 2012.02.06. 20:13:24

@csicserierika: ó bazdmeg! ma sem alszom...:-(
most kellet ez???:-D

csicserierika 2012.02.06. 20:13:49

macskát, csak már remeg a kezem félelmemben :)

csicserierika 2012.02.06. 20:14:25

@ő-szinte: ti kezdtétek, csak hangulatba jöttem :)

sogeking 2012.02.06. 20:14:39

már a sün is elfogyott

ő-szinte 2012.02.06. 20:14:52

@csicserierika: attól függ ki írja a következő posztot:-DDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.02.06. 20:16:56

@csicserierika:
ha sixxx jön akkor nem irgalmaz :)

inmemancsi 2012.02.06. 20:17:47

@nosce: helyes válasz: itt mindenkié szebb
oláh ibi pánikbeteg

sogeking 2012.02.06. 20:18:14

@ő-szinte: lehet, hogy te kaptad az utolsót

nosce 2012.02.06. 20:19:09

@inmemancsi:
"oláh ibi pánikbeteg"

az meg ki ? bemegy a villába ? :)

inmemancsi 2012.02.06. 20:22:29

@nosce: ne hülyéskedj tuti pánikbetegség creditpont

nosce 2012.02.06. 20:23:27

@inmemancsi:

lelki társa lehetne Kingunellának :)

inmemancsi 2012.02.06. 20:25:42

@nosce: ja:)) ő is bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű

van jépa tojtám bibi

csicserierika 2012.02.06. 20:26:58

@nosce: @ő-szinte: nem érdekel :)
Visszamászok az ablakon, mint swinger Eszti :)

MagasMacska 2012.02.06. 20:27:02

@Brr: Ha kiviszi a vicceseket az a baj. Ha jelöli az unalmast, az a baj. Sapka?? Egyébként Seri vidáman kiküldte kétszer párbajozni. És most, amikor egyedül maradt és félti a fenekét, mindenkihez próbál csapódni, Csabához is. Késő.

Van viszont lehetősége visszaütni. Vigye k.

inmemancsi 2012.02.06. 20:27:32

@nosce: naja nekem szilikon sincs meg páncsi beteg se vagyok, jó hogy nem lesz belőlem celeb..

ő-szinte 2012.02.06. 20:27:56

@sogeking: tudod, hogy nem szerizem, de vettem neked azért!:-)
már hozom is...
pssssssssssz.. , tessék:-D

fran7 2012.02.06. 20:33:39

@szerivan: Kosárban és fociban is irányító.;

nosce 2012.02.06. 20:33:44

@inmemancsi:
ha szilikon sincs, akkor a melled is biztos szép :)

nosce 2012.02.06. 20:35:00

@inmemancsi:
lagerfeld vajon jobban komált volna ha legalább pánikbeteg vagy ? :)

nosce 2012.02.06. 20:35:47

@szerivan:
most írom Binbirrel :)

nosce 2012.02.06. 20:36:33

@nosce: @szerivan:
jajjj bocs, a szép hátú Binbirrel :)

nosce 2012.02.06. 20:38:19

@Peter_Cs:
köszcsi, ahha, ő az ki nem szopogatja a jégkrémet, hanem nyalogatja ? :)

fran7 2012.02.06. 20:38:36

@szerivan: Bocs, csak a kérdésed láttam és ez ugrott be. De én is bízom benne hogy lesz új poszt. Még a héten.;)

2012.02.06. 20:39:40

@fran7: Miért kérsz elnézést? :)

2012.02.06. 20:41:09

@nosce: Még sose mondta senki... -o-

fran7 2012.02.06. 20:41:27

@szerivan: Nem értettem a kérdést, s olyankor szokásom bocsánatot kérni.

nosce 2012.02.06. 20:42:25

@csicserierika:
"Visszamászok az ablakon, mint swinger Eszti :)"

Eszti hova mászott vissza ? Kirakták a swingerklubból ? :)

2012.02.06. 20:43:16

@fran7: :DDD Nosce megcsalt mert másnak is mondta, hogy szép arca van. Én meg bosszúból mindenkinek bókolok a szép háta miatt, hát így történt :)

nosce 2012.02.06. 20:43:25

@szerivan:
"Még sose mondta senki... -o-"

nem mondták ? Hazudnak mind :)

nosce 2012.02.06. 20:44:45

@szerivan:
Na ezt a történetet hogy fogja Binbir feldolgozni ? :)

inmemancsi 2012.02.06. 20:45:03

@szerivan: na gondoltam én is, hogy sértés:))

sogeking 2012.02.06. 20:46:31

@ő-szinte: Coronita? az a kedvencem :) köszi

csicserierika 2012.02.06. 20:46:34

@nosce: a villába :)
Amúgy, elmondása szerint csak szemlélő volt. Aha, elhiszem ám :)
www.blikk.hu/blikktv_punk16/swingerklubos-elmenyeirol-meselt-vv-eszter-2079586

2012.02.06. 20:47:13

@inmemancsi: Sértés? Ez nem sértés! Még a VV elején volt, hogy Vera masszírozta Ati hátát a szaunában és dicsérte, hogy milyen szép a háta. Nemrég meg Ati mondta Verának, hogy szép az arcod, de bolond vagy.

inmemancsi 2012.02.06. 20:50:03

@nosce: hát már nem sokáig mert lefagy:))
na jó az igazság, ha fáj is: nem érdekelt lagi, csak azér mert mégiscsak a house of chanel-nél gályázik, egyébként meg párizsba akartam menni és jöhetett volna Lady is:))

inmemancsi 2012.02.06. 20:52:17

@szerivan: azta amikor nekem mondták, akkor is indokolták, de nem ilyen jó indokkal:))
szóval tegnap merre voltál kellettél volna mint főparancsnok

2012.02.06. 20:53:44

@inmemancsi: Voltam tegnap, délután is meg éjjel is. Mire kellettem volna?

inmemancsi 2012.02.06. 20:56:41

@szerivan: volt itt lady, rendes a csaj, simán meggazdagodhatunk belőle:)) de vizsgáztatni kellett volna, nosce meg nem csinálta nélküled:))

2012.02.06. 21:00:28

@inmemancsi: Amíg dől a lé addig az vizsgáztatja aki akarja :)

inmemancsi 2012.02.06. 21:01:57

@szerivan: ez jó:)) ez a nap kommija:))

ő-szinte 2012.02.06. 21:02:52

@sogeking: Coronita, hát persze:-) mi mást vennék neked?:-)

sogeking 2012.02.06. 21:05:56

@ladyandhenk: szia, milyen poszt??

@ő-szinte: cserébe lecsutakollak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:06:43

@szerivan: @inmemancsi: ti ki akarjátok használni az én erkölcsösségemet!!! TUDOM!!!

fran7 2012.02.06. 21:07:51

Nézem Lilut és az a baj vele, mint Pacsirtával. Nem szép.

(Én se vagyok az, nem azért mondom.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:09:06

@sogeking: szió, nem tudom, beszélek össze-vissza:P (amúgy még nem volt időm megnézni a linkeket, de igyekszem)

inmemancsi 2012.02.06. 21:09:28

@ladyandhenk: az erkölcsösségedet?:))) nem rossz, jól haladsz:))

mocskosmacska 2012.02.06. 21:09:39

Én már ősz óta mást sem látok, minthogy attila piszkálja kingát, úgyhogy én nem csodálkozom, hogy kinga eltávolodott tőle. Azért örülök, hogy attila lelkiismerete tiszta. Kingának meg nem kellene ennyit foglalkozni a gnómmal.

ő-szinte 2012.02.06. 21:09:50

@sogeking: te összekeversz engem vmi kishaszonállattal???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:10:01

@fran7: ne haragudj meg, de ITT a BLOGON, mindenki tökéletes:P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:11:02

de jó kinga köntöse!!! tetszik a színe! :-) mármint a zöld...
jó estét pajtikák...

lady, ha olvasod, telóról nem enged a főhadiszállásra a google, szóval ide írom, sztem néhány hét és jön az ÉH2!!!! :-)
már nagyon mennek a beharangozók!
juhíí..

2012.02.06. 21:11:18

@ladyandhenk: Majd akkor gágogj ha a JÓSÁGODAT akarjuk kihasználni, addig csituvan.

inmemancsi 2012.02.06. 21:11:28

@fran7: nem vagy szép? kár,de petticcsénél van esélyed

mann 2012.02.06. 21:12:21

Miss Ramseynek lassan a villát kellene 10 km-es körzetben elkerülnie. Bár az igaz, hogy súly tekintetében vannak még tartalékai :)

inmemancsi 2012.02.06. 21:12:35

@szerivan: jól beszélsz parancsnok:))

sogeking 2012.02.06. 21:13:17

@ő-szinte: nem, az csak egy költői kép

mocskosmacska 2012.02.06. 21:13:26

MIlyen jó, hogy vera mindig egyedül dönti el, hogy kire rakjon.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 21:13:27

Lilunál szerintem a gyűjtési időszakban erőltetik a tehenészlány figurát, csak kicsit.
A haja most extrém szar, bár bocs, én meg kopaszodok, tudom...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 21:14:03

Nahát karbantartást írt ki és nem tudtam írni..

mocskosmacska 2012.02.06. 21:14:23

Attila most turnézik a villában a szemembe hazudott melodrámájával.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:15:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: jaja, március elejére ígérik, ajánlom is nekik, kell valami a VV után, mert ez már uncsi úgyis:D

Köszönöm, hogy szóltál!

@inmemancsi: @szerivan: itt csak és TI akartok engem mindenfélének beállítani, kikérem magamnak, és ÉNNNNNN, erkölcsös vagyok, férfit még nem láttam!!! Jóságos nem vagyok, biztos önző dög vagyok:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 21:16:13

el is találtam az első reklámot, csak öblítő. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:16:48

@inmemancsi: te hátba támadsz azok után, amit érted tettem????????:O:O

nosce 2012.02.06. 21:17:44

@inmemancsi:

uhhh akkor gyorsan meg kell melegíteni, kár lenne érte :)

nosce 2012.02.06. 21:18:29

Hudini kecske senkit nem ihletett meg ? :)

vallatas 2012.02.06. 21:18:46

Kinguci mit sírsz, nem érzékeny vagy te hanem cselszövő.
Csaba, hogy helyesel neki. :-)
Mit lehet ezen a Kingán ennyire enni?
a végén ő lesz az év csaja.

inmemancsi 2012.02.06. 21:20:02

@ladyandhenk: één? dehogyis? hazudsz?:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:23:35

@ladyandhenk: már nagyon várom :-)

47ezerből megélni? hülyék ezek...
egy átlag családot nézve, vízzel, fűtéssel, mosóporral, internettel, telefonnal, étellel és itallal együtt hol jösz ki ennyiből??? seggfejek...

legyen már vége e jótékonysági hétnek :'(

ő-szinte 2012.02.06. 21:23:37

Lilu megint tehenészlánynak öltözött?

nosce 2012.02.06. 21:24:15

@inmemancsi:
nemtom, koraeste 2 rendőr hajkurászta, de gyorsabb volt náluk :)

vallatas 2012.02.06. 21:24:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: a Hegedüs Zsuzsa meg havi egymillióért ad tanácsot Orbánnak... :-)
na aztán ám ő is hiteles arca ennek az adományozásnak.

inmemancsi 2012.02.06. 21:25:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: ha nem eszel és hajléktalan szállón laksz kb.

fran7 2012.02.06. 21:26:27

Shadi ezért esett ki, mit kezdene ennyi sertéshússal?

inmemancsi 2012.02.06. 21:26:32

@nosce: vagy inkább a kecske hajkurászta őket, egyedül több esze van mint két rendőrnek együtt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:26:42

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem akarok politizálni, de Matolcsy megmondta, h meg lehet élni belőle!!! Bizony, ő már csak ilyen okos!:D Látjuk, hogy már születnek a gyerekek csakis miatta 6 hónapra:D

@inmemancsi: te direkt le akarsz járatni engem...Te nem is szeretsz, te csak kihasználsz...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:26:58

kicsit tele van a fazéjk ecsém...

nosce 2012.02.06. 21:27:27

Ez krva nagy Fecó: hallod ezeket a húsokat bele kell rakni ide, mutat a leveses fazékra, vera odanéz: bizonyára :)

Emanuelle 2012.02.06. 21:27:27

Én még ilyen borsóleveskészítést a büdös életben nem láttam, de várjuk ki a végét

ő-szinte 2012.02.06. 21:27:59

fecó pirítja a lisztet...
BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAH

főzi a lisztet,hehe

mocskosmacska 2012.02.06. 21:28:10

Valahogy nem csodálkozom, hogy verának elő kell adnia, hogy fecó mennyire béna.

nosce 2012.02.06. 21:28:17

@inmemancsi:
nem sikerült előállítaniuk :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:29:14

bocsánat, én se akartam politizálni, de ha még sok ilyen vérlázító dolgot hallok a reklámblokk végi előzetesekben, el-el pattan az agyam... sóhaj...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:31:55

fogy élvezi fecó a főzést! :-D nagyon komoly!!! :-)

inmemancsi 2012.02.06. 21:32:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: ez már nem pol hanem bűncselekmény kultúrhelyeken népirtásnak is lehetne nevezni

genevieve 2012.02.06. 21:32:56

huuu basszus, azt hittem feco felnyomja verát az konyhaszekrényre:-DDD

Emanuelle 2012.02.06. 21:33:13

Fecó úgy cígölte Verát a konyhapult felé mint aki újra akarja játszani a Postás mindig kétszer csenget asztalonkufircolós jelenetét:-)

mocskosmacska 2012.02.06. 21:33:31

Egyre inkább az az érzésem, hgoy vera kurvára lenézi fecót és most hogy végre kezébe érzi attilát ezt ki is mutatja, mivel már nincsen szüksége fecóra.

inmemancsi 2012.02.06. 21:33:59

@nosce: :))@ladyandhenk: dehogy, majd szerivan vagy nosce megvéd:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 21:37:13

Fecó szétöleli Verát, meg:
-Nem izgat fel, ha egy izzadt férfikéz átölel?!
Vera:
-Ebben a formában nem.
:DD
Amúgy Attilán látszik, hogy a röhögés kerülgeti a Fecó által körbeírt recept kommentálásakor. :DD én nem álltam meg kacaj nélkül. Ettől még lehet Fecó zseni, na meglássuk.
nem lesz új poszt ma?

2012.02.06. 21:39:02

@kárpátia56: Most nagy a szája Verának, de Fecítónak köszönheti, hogy nem zokog egész nap.

@genevieve: Mikről maradok le :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:40:02

@inmemancsi: igen??? És engem ki véd meg???????????????????????:O:O:O:P

2012.02.06. 21:40:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: Fecó mindent élvez, nem vetted még észre? Olyan mint egy gyerek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 21:40:58

@mocskosmacska: ennyi hónap után túmáccs lehet egy fecó típusú ember... kinga kisadagokban barátkozott vele, csabának is tele van vele, nem csodálkoznék, ham vera is besokallt volna.. ez nem feltétlenül rosszindulat vagy kihasználás.. vannak ilyen emberek...

bigél 2012.02.06. 21:41:53

@mocskosmacska: szerintem is. Fecó afféle pótlék volt neki, de "magasabbra" tör. Mondjuk nincs azzal gond, hogy Attival szimpatizál, miért is ne, valójában a Fecóval való kapcsolata a kitérő, hiszen az elején is Attival és Pufikával volt együtt. De ettől függetlenül nagyon nem fér bele a magáról felállított képbe, ahogy Fecóval bánik. (Bár abba a képbe sok minden más sem fér bele.)
És még ő mondja Csabira,hogy lekezelők a gesztusai.

ő-szinte 2012.02.06. 21:42:44

@sogeking: Bébibogyó ne váltogasd már annyit az avatarodat, mert elszédülök:-)

2012.02.06. 21:43:53

@ő-szinte: Beszélhetsz neki, összeférhetetlen :)

mocskosmacska 2012.02.06. 21:44:24

Attilát nyakon kellene baszni, ahogy tudja fikázni a más által készített kaját.

genevieve 2012.02.06. 21:45:02

hát pedig kedves atika, bizony van aki csirkeaprólékkal csinálja a zöldborsó levest:-)

mocskosmacska 2012.02.06. 21:45:22

@Papucs Orrán Pamutbojt: Fecó nekem is túl sok lenne. De vera jó sokidegi elvárta, hogy fecónak a fő elfoglatsága az ő nyűgei legyenek, aminek fecó eleget is tett. Ha akkor jó volt, akkor most is legyen jó.

nathalie 2012.02.06. 21:46:00

megint az zabára értem ide... és kinga fejére,amikor meglátja a nokedlit...

mocskosmacska 2012.02.06. 21:46:07

@vallatas: Az úristen, ebben kolbász van nyitás nem a legudvariasabb.

ő-szinte 2012.02.06. 21:46:15

@foxglove: ja, csak az a fránya főzelék hiányzik...:-D

vallatas 2012.02.06. 21:47:20

@mocskosmacska:
meglepődött, de ez miért lenne fikázás?
most sem értem.
inkább dicsérte Fecó főztét!

foxglove (törölt) 2012.02.06. 21:47:26

@ő-szinte:ezután a vacsi után éjjel még kiment enni?:))

nathalie 2012.02.06. 21:48:37

nálam sosincs kávé... máshol kell vendégül látnom :D

ő-szinte 2012.02.06. 21:49:19

@mocskosmacska: te mit nézel??? ez egy ilyen főzőverseny most...

ő-szinte 2012.02.06. 21:50:00

SERI NAGY SZÍNÉSZNŐ

nosce 2012.02.06. 21:50:07

és ezután a Seri sírás után Csabcsi rá merte tenni Serikére a jelet ????? Ez egy állat...

genevieve 2012.02.06. 21:50:26

éppen most néztem meg a fókusz videót ahol sehi anyukája mesélt sehiről meg a több száz ruhájáról, stb......

nathalie 2012.02.06. 21:50:33

na ez a zene,amit most bejátszanak alatta,visz mindent.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 21:50:35

mikor lesz vége ennek a hétnek....

vallatas 2012.02.06. 21:51:02

a lényeg ma is megettek egy vödör kaját... szegény családok majd elhiszik, hogy ilyen lesz az élet, ha bejutnak a programba.
őrület

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:51:13

@inmemancsi: bővebben???

Wakka majd megvéd, mert ŐŐŐ jóságos!!!!

Amúgy is nektek kell jó példával elöl járni, mutassátok meg a tudományotokat:D

@Wakka: köszönöm, megtisztelő:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 21:51:14

@foxglove: ma is jóllakhatott és volt a levesben kolbááász

mocskosmacska 2012.02.06. 21:51:19

@bigél: Vera nem tudja mi az a hála.
Nem is az a baj, hogy már nincsenek sülve-főve együtt, de kimutatja, hogy lenézi fecót és ez egyre nyilvánvalóbb lesz.

Attila most szerzett egy jó pontot nálam, mert azt hittem, hogy sajnáltatni fogja magát, hogy milyen szomorú gyerekkora volt. Pozitívan csalódtam.

genevieve 2012.02.06. 21:51:37

csóri kinga, egész héten arra várt, hogy végre egy jót egyen:-DDDD

ez a csaj tényleg megzakkant:-)

bigél 2012.02.06. 21:52:00

@foxglove: szerintem tök aranyos! :) :)

genevieve 2012.02.06. 21:52:30

veránál tuti agymosást hajtottak végre azon rövid idő alatt, miután megnyerte a párbajt és visszament a villába:-))))

egész héten csupa kedvesség, megértés:-)

bigél 2012.02.06. 21:52:33

@genevieve: ezen a mondásán jót rötyögtem

foxglove (törölt) 2012.02.06. 21:52:41

@bigél: én imádom, hogy ennyit tud enni, és így örül a kajának:)

genevieve 2012.02.06. 21:53:09

@nathalie: akkor jól hallottam:-DDDD

azt hittem rossz a hallásom:-)

nathalie 2012.02.06. 21:54:00

@foxglove:
sztem ilyenkor a legnormálisabb :D

mocskosmacska 2012.02.06. 21:54:03

@genevieve: NEkem még így is feláll a szőr a hátamon tőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 21:54:13

@nosce: te ilyeneken felháborodsz, de azon nem, h engem mindenki csak bánt?:O:O

@foxglove: vasárnap 23:59 után:P

mocskosmacska 2012.02.06. 21:55:16

Csak egy kötény? Más heti nyertesek nagyobb jutalmat kaptak?

genevieve 2012.02.06. 21:55:21

fecó egy, azza egy darab kötényt nyert???:-)

2012.02.06. 21:55:27

@ladyandhenk: Ne pattogjál mert akkor holnap morcos leszel aztán mindent vehetünk fel kétszer.

ő-szinte 2012.02.06. 21:56:04

jah, a villalakók kurvára megértették, és átérezték!!!!
Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahaha

mocskosmacska 2012.02.06. 21:56:33

Attila nem szorong, hanem minden faszságból nagy ügyet csinál, hogy mindenki lássa, hogy ő mennyire szenved.

genevieve 2012.02.06. 21:56:40

szegény-szegény atika mekkora bajba került a kiválasztás miatt....

ő-szinte 2012.02.06. 21:57:43

jesszus, milyen előnyös ez a nadrág Kingunellán!

sogeking 2012.02.06. 21:58:41

@jadebulgari: megint, de mindjárt lecserélem

mocskosmacska 2012.02.06. 21:59:11

@genevieve: Én is sírok már miatta. Az ifjú Werther szenvedései semmi ahhoz képest, amit attila megél.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 22:00:19

Seri nem tudja hogyan fejezze ki magát, mert ő is csak úgy volt éhes, hogy még egy csokit, de annyira van benne valami, ami az utóbbi években kimaradt nekem, már nem kerülök kapcsolatba Seri-féle lányokkal, épp ezért együtt érzek az ovis lelkű lánnyal. Szerethető Seherezádé, pusz-pusz.

témázgató 2012.02.06. 22:00:23

Valahol ma olvastam, hogy Kinga anyukája megunta a lányán a rárohadt barna nadrágot és beküldött egy farmert, most ezt láthatjuk a lányon (remélem sztreccs anyag) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.06. 22:00:34

@szerivan: sosem leszek olyan morcos, mint Vera:P

@sogeking: de bekapnék egy limeot, maradjon ez az avatar, plíííz:)

bigél 2012.02.06. 22:01:15

@genevieve: mi volt alatta? nem figyeltem.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:01:39

hogy én ma este mit össze nem eszek... vmit hiányolm a szervezetem... remélem rájövök, hogy mit :-D

nathalie 2012.02.06. 22:02:35

seri ennyi idővel a vége előtt meglepődött???

mocskosmacska 2012.02.06. 22:03:12

Igen, sehi attila szívjóságból keresett meg.

nowo 2012.02.06. 22:03:32

Attila másban kimondottan nem kedveli azt,amit ő maga is művel.
Lásd:Seri bele merészel szólni az ŐŐŐ dolgaiba!!!Hallatlan!!!

Bezzeg ő mást sem csinál,csak mindenki dolgával foglalkozik és keményen beleszól...De neki -természetesen-szabad...

Valamint annyira fél egy párbajtól,hogy az már nevetséges...:DDD
De ha más,netán Fecó fél,akkor az gyáva...
Mindenki gyáva és hazug,egyedül Attila az őszinte és bátor!
Jó érzés ezt tudni!!!:)))

inmemancsi 2012.02.06. 22:04:10

az udvaron az a fecó?

ja és kinga te mit csináltál??

bigél 2012.02.06. 22:05:19

@nathalie: én ezen egyáltalán nem lepődök meg

genevieve 2012.02.06. 22:05:24

ati tényleg bepofátlankodik mindenhová és máris nyomatja, hogy hazudsz...

nathalie 2012.02.06. 22:05:36

hol a faszba lehettek volna máshol? szobában volt bent serivel, keresztül jött a nappalin,konyhán, udvaron. Szanuát látta.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:05:41

@bigél: tzatzikit ettem zsemlével :-D jóóó fokhagyma szagom van most :-) de nem érdekel, jól esett...

genevieve 2012.02.06. 22:06:12

na, kingus...ez most jó volt:-DDD

mocskosmacska 2012.02.06. 22:06:25

Kinga: És elmondod?
ATtila: Nem.
KInga: Jó, akkor zavarsz. Kimennél?

Ez jó volt.

nowo 2012.02.06. 22:06:26

Attila már megint betolakodott.
Pofátlan és még hazudik is (nem tudta,hogy Kinga és Csaba bent vannak...aha,persze)

Istenkém,de jó lesz,ha már vége lesz ennek a vv-nek,és nem kell többet néznem és hallgatnom ezt az idiótát!!!

De jó,Kinga kizavarta!!!:DDD

bigél 2012.02.06. 22:06:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: imádom a fokhagymát. és fel is ismerem. ;)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:06:45

kinga hülye... nem is mondhatta volna el sehi attinak h kit visz ki!!! hátezzülye!!! hát.. hát... komolyan már...

2012.02.06. 22:06:49

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ha a mikrót nem égetted ki akkor a konyhában sem voltál.

Vajon lesz ma online?

ő-szinte 2012.02.06. 22:07:25

Fú, bazdmeg ez a Kinga milyen egy rohadt érdek csaj!!!!
Ha Atti nem úgy ugrál, ahogy neki tetszik , akkor már zavar...
Gratula Kingunellácska!

nosce 2012.02.06. 22:07:25

@ladyandhenk:
"te ilyeneken felháborodsz, de azon nem, h engem mindenki csak bánt?:O:O"

na jól van majd felpontozom a Verás gyakorlatodat igérem :)

nosce 2012.02.06. 22:08:21

na ma mentek be a gyökerek :)

nathalie 2012.02.06. 22:08:25

istenem, remélem bejelentik holnap,hogy Tordas is indulhat a nyereményért :D:D:D

genevieve 2012.02.06. 22:08:27

@nathalie: hát dughattak volna éppen a D matracon is:-D

kozi001 2012.02.06. 22:08:39

OMG! Average iq dropped 100%!

bigél 2012.02.06. 22:08:57

na most én is hallom a zent, amit a régiek beérkezése alá kevertek és imádom

asszem az Alkonyattól pirkadatig-ban is volt. egyik kedvenc filmem.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:09:01

Fecó/Tordas barátság, az se lenne rossz:D

nowo 2012.02.06. 22:09:18

Na,pont azok mentek be,akik kiszavaztatták magukat:Olivér,Gombi,Szandika...hehe...

Nem baj,nem adok fél napot és Attila ordítozva fogja kizavarni őket,mint anno Cristofelt...:DDD

mocskosmacska 2012.02.06. 22:09:20

@nosce: Olivér meg szandika agyonszolizott képét látni külön nagy öröm lehet.

MagasMacska 2012.02.06. 22:09:25

@genevieve: Ja, aztán megkérdezi, hogy kimenjen-e, és utána elmondja mindenhol, hogy kiküldték, esetleg kiutálták.

sogeking 2012.02.06. 22:09:43

@foxglove: ezzel kb. egyidőben volt a következő :)

@ladyandhenk: mindjárt

inmemancsi 2012.02.06. 22:09:47

mintha megállt volna az idő, ezek ugyanúgy néznek ki mint tavaly, vajon az agysejtjeik is uo. állapotban vannak?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:10:20

gombi, tordas??? jesszus.. énlázárlászló nem ért rá???

mocskosmacska 2012.02.06. 22:10:23

@nowo: Szandika a blikk szerint el akarja csábítani attiát. (Bár szerintem ez inkább úgy néz ki, hogy az rtl ígért neki plusz 20 ezer forintot, ha sikerül a mutatvány.)

bigél 2012.02.06. 22:10:43

@inmemancsi: túlzottan optimista vagy!

mocskosmacska 2012.02.06. 22:10:55

@inmemancsi: Azt nem tudni, de szandika elég sokat járt a szoliba tavaly óta.

fran7 2012.02.06. 22:10:56

Szép békésen olvasgatom, hogy Axl Rose minden próbálkozása ellenére ma ünnepli az 50. szülinapját. Felnézek és kit látok a tv-ben Tordast. A hihetetlen valóra válik. Nem tudom melyik a meglepőbb: Axl él vagy Tordas a villában?

vallatas 2012.02.06. 22:11:12

@ő-szinte: ja, én is szakadtam :-)
Kinga jól bemutatta jellemét.
Ha Ati nem hasznos számára akkor takarodjon tőle :-)
királylány

közben meg Fecó és Tordas...

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:11:31

@mocskosmacska: ha elég kínos helyzetbe hozza, szerintem akkor is megkapja:)

bigél 2012.02.06. 22:12:06

@ő-szinte: bizony! szegény Atti, aki senkit sem bánt, aki sosem nézi a saját érdekeit, csak másét! egy igazi Teréz anyu.

mocskosmacska 2012.02.06. 22:12:34

Akkor mindenki tegye meg a tétjeit: Ki fogja magát először elkottyintani vera filmjéről?

vallatas 2012.02.06. 22:13:32

@mocskosmacska:
Szandika.

@bigél: Ati mindig a szívére teszi a kezét, ezt ő bizony szokta hangoztatni
:-) ja és királylány is.

bigél 2012.02.06. 22:13:36

@vallatas: ha mással is beszél Kinga, akkor Atti ki akarja tenni a villából. zsák meg a foltja? borsó meg a héja?

inmemancsi 2012.02.06. 22:13:36

@bigél: hát figyelj tuti ezek 4-en többet kapnak, mint 4 támogatott család egész évi jövedelme.

nathalie 2012.02.06. 22:13:57

@genevieve:
látod, úgy sokkal érdekesebb lett volna a mai adás :D

nowo 2012.02.06. 22:15:04

@vallatas: amit Kingától kap,az a minimum,amit Attila megérdemel...
hangsúlyozom:minimum!
Ahogy és amilyen módon ő beletaposott emberekbe a 4 hónap folyamán,semmi nem kevés,amit Kingától kap!

vallatas 2012.02.06. 22:15:13

@bigél: nem azért akarja kitenni mert mással beszél, vagy ezt most honnan szedted? :-)
érdekes

mocskosmacska 2012.02.06. 22:15:26

Én is szandikára tippelek. Vagy olivér tesz valami kétértelmű megjegyzést és közben nézi vera arcát, hogy kiakad-e.

fran7 2012.02.06. 22:15:46

@mocskosmacska: Szerintem a retek úgy küldte be őket, hogy ugrik a gázsi, ha ilyesmiről beszéltek. S Spar budget cuccok helyett is csak a HZS féle vetőmagokat kapnak enni, ha kotyognak. Amúgy Tordas, mert nem értette ezt a tiltást.

nowo 2012.02.06. 22:16:09

@inmemancsi: ha már itt tartunk,Hegedűs Zsuzsika 1 millkát kap havonta a tanácsadásaiért...

inmemancsi 2012.02.06. 22:16:14

@mocskosmacska: én arra teszek, hogy ezeket akkor beszélik meg, amikor nincs online:))

genevieve 2012.02.06. 22:16:40

@nathalie: hát, ha már nem jön össze a csabi+sehi románc....akkor dugja meg kingát:-D vagy valami hasonló:-)

bigél 2012.02.06. 22:16:44

@fran7: Boldog születésnapot neki!

Mick Jager meg nyáron lesz 69 éves. Belőle sem igazán néztem volna ezt ki annak idején.

sogeking 2012.02.06. 22:16:47

@inmemancsi: Szandika azóta egészen kibontakozott

vallatas 2012.02.06. 22:17:12

ja van online és Tordas dumál.

ELP 2012.02.06. 22:17:19

@nosce: kik ezek a jó eberek akik bementek? vagy is bent vannak mert jött az onylány,,

Alkaline 2012.02.06. 22:17:20

@genevieve: @nowo: @mocskosmacska: most nem mondjátok komolyan, hogy ez jó volt Kingától ahogy kizavarta.... szánalom ez a nő, ha nem úgy ugrál Ati ahogy ő akarja akkor egyből elzavarja

bigél 2012.02.06. 22:17:21

@genevieve: Sehi???? az lenne a nagy dobás! :D

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:17:42

Tordast Ildinek kell hívni.

ELP 2012.02.06. 22:17:52

szép estét mindenkinek

sogeking 2012.02.06. 22:18:11

csak nem Ildikó hangját hallom??? :D

TapOut 2012.02.06. 22:18:25

@bigél: @mocskosmacska: rendkívül unom már, hogy Fecó az összes "barátja" mellett pincsikutya szerepet játszik, akit, ha épp nincs rá szükség, odébb lehet rúgni. Támasza volt már Csabának, Kingának, Verának, de ezt látszólag egyikük sem tudja értékelni. Aláírom, hogy egy Fecó féle karakter hosszútávon talán fárasztó, harsány, néha sok, de nekem mégsem tetszik az, ahogyan bánnak vele.
Más: érthetetlenül állok Csaba jelrakása elött. Nem titok, hogy Vera áll tőle a legtávolabb, konkrétan ki nem állhatja. Azzal, hogy Serire rakott mégcsak a barátainak sem kedvezett, hiszen Fecót és Kingát is veszélybe sodorta. Ha Verára rakott volna, döntetlen alakul ki, Attila kezébe került volna a döntés, nem Csabán múlt volna, hogy a kis barátnője kiválasztottként, vagy kihívottként megy párbajozni. Ostoba döntés volt, nem Csabára vall.

MagasMacska 2012.02.06. 22:18:38

Azért már pedzegeteik - mi az amire még képes vagy azért, hogy megnyerd a díjat.

csicserierika 2012.02.06. 22:18:53

@mocskosmacska: Olivér nem kockáztatja meg, szerintem Szandált is befenyítették, hogy kussoljon.
Remélem Tordas megörvendeztet minket egy verssel.

nosce 2012.02.06. 22:19:22

@mocskosmacska:
" Azt nem tudni, de szandika elég sokat járt a szoliba tavaly óta."

sztem lebarnult a diszkófényben, miközben rugózott a műfaszban :)

bigél 2012.02.06. 22:19:39

@vallatas: hidd el, féltékenység az igazi mozgatórugó. mindig akkor csinál valami balhét a jólelkű fiú, amikor veszélyben érzi a pozícióját Kingánál.
A múltkor is az volt a nagy visszavágása, hogy menjen Kingu és ölelgesse meg Csabit.

genevieve 2012.02.06. 22:19:47

@Alkaline: bocs, de nem ő parancsolta meg atit a szobába....

2012.02.06. 22:19:49

Ati nem válaszol.

bigél 2012.02.06. 22:20:12

@csicserierika: és majd Csaba megzenésíti! :D :D

vallatas 2012.02.06. 22:20:40

@bigél:
ja biztos, én ezt nem látom így át.
bár most feladat volt tudtommal és a retek akarta generálni a feszkót, de biztos igazad van és a féltékenység.

nosce 2012.02.06. 22:20:50

@ELP:
"szép estét mindenkinek"

az mit jelentene? Szandika músort vibrátorral ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:20:56

Oli nem tudja, hogy végződik a Lost. Most irigylem.

fran7 2012.02.06. 22:21:27

@TapOut: Jók ezek az elemzések, de már előre le kell írni a nevet, hogy a retek tudja fokozni az izgalmakat. Tehát azok a gondolatmenetek, hogy kire kellett volna, így egy kicsit okafogyottá válnak.

nosce 2012.02.06. 22:21:29

@szerivan:
"Ati nem válaszol."

mire ?

csicserierika 2012.02.06. 22:21:39

@bigél: az lesz csak a legfölsőbb szinteken való élvezet :)

vallatas 2012.02.06. 22:21:41

@nosce: remélem lesz vibri show.
:-)

Wakka 2012.02.06. 22:22:09

Csaba nyeri a meccset, nem is értem, hogy miért volt ez kérdéses.

mocskosmacska 2012.02.06. 22:22:13

@TapOut: Teljesen egyetértek veled.

Alkaline 2012.02.06. 22:22:28

@genevieve: Ati megkérdezte bemehet e, zavar e.

inmemancsi 2012.02.06. 22:22:34

@nowo: na és milyen jó tanácsokat ad, orbinak nem kerül semmibe..

mocskosmacska 2012.02.06. 22:22:48

@vallatas: És ki lesz a partner. Mert szerintem szandika kénytelen lesz önmagát vibrizni.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:23:47

@inmemancsi: ha O. tényleg, HZS tanácsait követi, akkor számomra itt vált végleg hiteltelenné a program.

vallatas 2012.02.06. 22:23:47

@bigél: mi a kérdés?
légy már kicsit bővebb

ELP 2012.02.06. 22:23:51

@nosce: azt nemmtom,,de kik ezek már kérdeztem tőled de nem jött válasz,,,valamelyik régi szériából?

2012.02.06. 22:24:26

@TapOut: Ez mind szép és jó, de ezt honnan veszed? Forrás? ;DDD Igazad van igazándiból az első részben.

nosce 2012.02.06. 22:24:46

@ELP:
VV4-ből pár jellegzetes arc :)

vallatas 2012.02.06. 22:25:28

miért hegyibeszédeznek?
partyzzatok!
alkoholizálást :-)

2012.02.06. 22:25:30

Irritál Oli népművelő orgánuma.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:25:59

tök kínos, hogy vera bármelyik pillanatban leégetheti magát.

nosce 2012.02.06. 22:26:09

@TapOut:
"Ostoba döntés volt, nem Csabára vall."

Dehogynem, Csaba ostoba :)

2012.02.06. 22:26:28

@vallatas: Nem adhatnak túl sok piát mert elszólják magukat a régiek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:26:51

@foxglove: én se tudom :-D

senkit nem zavar, hogy atti nem is tudhatta, h kit akar kivinni sehi?? mivel nem mondhatta el senkinek?? tehát helyből 'ertelmetlen volt kinga kérdése...

ELP 2012.02.06. 22:26:52

@nosce: és miért?? játszanak ők is? vagy csak egy iccakás kaland??

nowo 2012.02.06. 22:27:20

@TapOut: nem lehet tudni,hogy pontosan mi is történt.
Ne feledjük,hogy Seherezádé szemrebbenés nélkül rakta már többször is a jelét Csabára.
Most meg lehet,hogy megbántotta a szokásos gőgös kijelentései egyikével Csabát,aki ezért tette rá a jelet...

vallatas 2012.02.06. 22:27:33

@szerivan:
nem baj, így legalább lehetne mosni a story-t. :-)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:27:50

@jadebulgari: azt hiszem ez félreérthető volt, én a helyében megtartanám ezt az állapotot

bigél 2012.02.06. 22:28:07

@vallatas:

nem értettem, hogy az, hogy egy feladat kapcsán bökte ki Attila (amikor Kinga nem akart vele megbeszélni, mert már előtte is szopatta), hogy akkor menjen Csabihoz és ölelgesse meg, az miben mond ellent a feltételezésemnek, hogy Attit a féltékenység mozgatja.
Mindenesetre akkor nem volt feladat, amikor arról kérdezgette Kingát, hogy bejön-e neki a Csaba.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 22:28:22

Tényleg, miért nem a második helyezett Dzsörzoát hozták be? nem ér rá? kint gogózik az is valahol?

kozi001 2012.02.06. 22:28:24

Te kampányoltál Jerzy ellen te kretén! Pofád lapos!

2012.02.06. 22:28:32

@ELP: Te nem tudod, hogy kik ezek??? A holdról jöttél hobbit??????

Ormi 2012.02.06. 22:28:44

"Minden úton, és minden időben
Hogy elteljen és végigérjen
Egy hosszú ásításba férjen
Mindegy, csak véget érjen."

Megadtam magam...a hétfőnek.

Ha meg nem így van, akkor másképpen kell hogy legyen.

Valahogy.

vallatas 2012.02.06. 22:29:01

@bigél: ja mondtam, hogy forgatókönyv van?
na itt zárjuk le.
:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.06. 22:29:12

Attila az egyetlen férfi a villában, aki tényleg képes explicit kifejezni a férfi gondolkodást az alapvető szervi alapon, némi kognitív háttérrel. Csabinak szerintem mindig várni kell, míg megerőszakolják, Fecónál meg sose tudni semmi biztosat. Krisz retardált, Gergő még szóba jön, az agresszor. A Shadi-Bandi-Petiből 1 fő csatlakozik a keményfa..úak körébe, szóval az egy aki bent van, Ati.

inmemancsi 2012.02.06. 22:29:17

@foxglove: mért a másik verzió ő (épp csak) egy milkát kap állami pénzből havonta a semmiért - de bocs valahogy ez mindkét verzió

bigél 2012.02.06. 22:30:03

@TapOut: legutóbbi párbajnál mondta Csaba, hogy nagyon jó ( úgy fogalmazott, hogy intim) kapcsolatba kerültek Verával az utolsó napokban.

2012.02.06. 22:31:35

@kárpátia56: Mond el ezt úgy, hogy én is értsem.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:31:37

@inmemancsi: akárhogy nézzük, gáz... és ha lesz vv6, akkor is ezt az alapítványt fogják támogatni...

inmemancsi 2012.02.06. 22:32:11

@ELP: na remélem szerivantól te is kapsz egy szép a hátad-mert megérdemled

ELP 2012.02.06. 22:32:20

@szerivan: miért kéne tudnom,,én csak errea szériára suerződtem,,,:))

vallatas 2012.02.06. 22:32:37

@bigél:
szerintem Ati mosta meg Csaba fejét.
Egyik este mondta, hogy csak az rak Verára aki ki akar maradni a véleménnyilvánitásból.. :-) [hisz jelenleg mindenki jóban van Verával] Csaba meg beszivta a story-t.

sogeking 2012.02.06. 22:32:46

jó lenne még Ildikótól mára a Darvas Kis Kelemen, de lassan el kellene kezdeni, hogy a végére is érjen

bigél 2012.02.06. 22:32:47

@vallatas: jó, akkor zárjuk. bocsesz, nem tudtam, hogy egy bennfentes mindentudóval van dolgom.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:33:25

@bigél: mert a színdarabban szájon kellett csókolniuk egymást...

2012.02.06. 22:33:57

@ELP: Mert ez az alapműveltség része mint a Paula és Paulina.
@inmemancsi: Nem kap, több okból is kifolyólag.

vallatas 2012.02.06. 22:34:15

@bigél: nem tudtad?
én irányítom az online szavazás végeredményét is.

bigél 2012.02.06. 22:34:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: de emiatt nem várta volna vissza. én inkább az egyéb beszélgetésekre (pl. maratoni menet ;)) gondolok, hogy akkor kerültek közelebb.

2012.02.06. 22:34:54

@jadebulgari: FB+ te is a holdról jöttél ufóka?

nosce 2012.02.06. 22:34:56

@ELP:
"és miért?? játszanak ők is? vagy csak egy iccakás kaland??"

mára biztos, aztán a fasz tuggya :) a szerepük h felszopják a lankadó sót :)

inmemancsi 2012.02.06. 22:35:17

@szerivan: paula és paulina rajongóként légyszí légszíiii

kozi001 2012.02.06. 22:35:57

Olivér röhögésére mostantól alapzaj lesz érzem!

nosce 2012.02.06. 22:37:04

@szerivan:
"rritál Oli népművelő orgánuma."

tudom, tudom te Fecó orgánumától fogsz tüzet :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:37:13

@bigél: ha nagyon akarsz láss bele mást is, de félek csalódnod kell majd... :-)

ELP 2012.02.06. 22:37:20

@szerivan: akko én egy sobri bunkó vok,,,sorry:))

bigél 2012.02.06. 22:37:21

@vallatas: én meg az sms szavazásokét

Ormi 2012.02.06. 22:37:48

@inmemancsi:
A két ribi miatt váltam el, bazmeg...

ő-szinte 2012.02.06. 22:38:09

@sogeking: EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

TapOut 2012.02.06. 22:39:01

@bigél: persze. Pár nap változott az, ami 4 hónapig állandó volt. Ezzel ne etessen Csaba.

bigél 2012.02.06. 22:39:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem akarok belelátni semmit, ill. nem tudom, hogy mire gondolsz, hogy mit akarok belelátni

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 22:39:23

@szerivan: megnéztem akkor még nem néztem azért nem emlékeztem a műkubaira :D

2012.02.06. 22:39:36

@nosce: Neeeem én attól mikor Csabi a walkie talkie-ba beszél :)) Úgy tudja mondani, hogy brékó, a sas leszállt, de úúúgy...

@kozi001: TBC csengőhang

nosce 2012.02.06. 22:39:58

@szerivan:
" Mond el ezt úgy, hogy én is értsem."

lerövidítem haluka nyelvre, csak Atti a kemény faszú legény a bentlevők közül :)

bigél 2012.02.06. 22:40:09

@TapOut: miért? ha ez van a forgatókönyvben megírva?

TapOut 2012.02.06. 22:40:32

@bigél: és biztosan azért érezte Vera Csaba magatartását fölényesnek és lekezelőnek az irányába, mert olyan intim kapcsolatba kerültek...

inmemancsi 2012.02.06. 22:40:35

@Ormi: ne már:)) figyú én két részt vagy hármat láttam, de a két ribi az egy nem?:))

sogeking 2012.02.06. 22:40:44

@ő-szinte: elnevezzük a kamerák fényeit?

bigél 2012.02.06. 22:41:07

@vallatas: Atti írja a forgatókönyvet?

ő-szinte 2012.02.06. 22:41:17

Atti szeret kommentálni:-DDDD

Kinga főnök akar lenni:-DDDDDDDDDDDD

2012.02.06. 22:41:28

@nosce: Akkor miért nem így mondta? :D Ez így is van.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.06. 22:41:32

Ú de Kingának nincs fogalma az életről neki ne dirigáljon senki bameg majd megnézném egy év múlva hol fog állás után kuncsorogni az elkényeztetett mindenit neki.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 22:42:01

@TapOut: hát, ezek szerint végig jobban bírta verát. már mondták többen is, hogy a jó pillanataiban vera jó hallgatóság, jól el lehet vele beszélgetni, seriről ez nyilván nem mondható el.

vallatas 2012.02.06. 22:42:40

@bigél:
nem, Tordas szokta, de most átvette Bandika míg Tordas bent műsorozik.

@ő-szinte:
hostess céget akar a kinguci!

nosce 2012.02.06. 22:42:51

@szerivan:
"Neeeem én attól mikor Csabi a walkie talkie-ba beszél :)) Úgy tudja mondani, hogy brékó, a sas leszállt, de úúúgy..."

ez tényleg nagyon romie :)

ő-szinte 2012.02.06. 22:42:59

@sogeking: hááááát -o-
de akkor kezdjük a sarokban lévővel...

nosce 2012.02.06. 22:44:00

@szerivan:
látod haluka, engem kell kérdezned :)

Ormi 2012.02.06. 22:44:19

@inmemancsi:
Igen, azt hiszem, csak hétszáz részbe lettek szabva...
Ehhez viszont én már alultürelmedtem.

nosce 2012.02.06. 22:44:41

@jadebulgari:
"még jó hogy nem bent vagyunk :)"

idekint nagyobb a felhozatal :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.06. 22:45:02

@bigél: amit nagyon szerettél volna kihozni a kommentjeid alapján vera és csaba intim közeledésével kapcsolatban.. mondtam h csak a színdarabos jelenetre utlat csabi, semmi többre.. te feltételezted h csak ennyiért nem várta volna vissza verát...

de lehet én értettem félre...

TapOut 2012.02.06. 22:45:09

@fran7: annak, amit leírtam semmi köze ahhoz, hogy valaki előre leírja a nevet, vagy az utolsó pillanatban meggondolhatja magát. Nagyjából lehet sejteni, hogy ki kire rak. Előre kell gondolkodni, ennyi. Ebben a szakaszban még nem válik okafogyottá ha valaki saját magát, illetve az eddigi cselekedeteit hazudtolja meg.

2012.02.06. 22:45:34

@nosce: Mert te olyan oooookos vagy :)

nosce 2012.02.06. 22:46:08

@szerivan:

romi=romantikus, de mivel walkie ezért romie.....:)

sogeking 2012.02.06. 22:46:53

@ő-szinte: jó, és miről nevezzük el? csillagképekről, ételekről, híres emberekről?

2012.02.06. 22:47:10

@nosce: Az cekcuális nem romantikus.

genevieve 2012.02.06. 22:48:14

@szerivan: +1:-DDDDD

egész este hallgatnám:-D

nosce 2012.02.06. 22:48:28

@sogeking:
a sörmárkákról pl a sarokban levő Heineken :)

nosce 2012.02.06. 22:50:11

@szerivan:
"Az cekcuális nem romantikus."

jól van legyen akkor sexie, Faszomatbazdnmeg :)

ő-szinte 2012.02.06. 22:51:04

@vallatas: hehehehe:-D rossz vagy!:-D

inmemancsi 2012.02.06. 22:51:12

@Ormi: még az a szerencse, hogy csak elváltál és nem daraboltál te is:))

ELP 2012.02.06. 22:51:23

@sogeking: áhh elég már ez ami van,,:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 22:52:00

Kinga helyből főnök akar lenni, persze lehet, ha a szülők vesznek neki egy céget... csak nem éri meg, mert jobb végiginaskodni egy szakmát, hogy a maga bőrén tapasztalja meg minden aspektusát, különben nagyot tud bukni...

Ormi 2012.02.06. 22:54:31

@inmemancsi:
Dehogynem...Feldaraboltam az életem.

bigél 2012.02.06. 22:54:39

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ok.
Nem arra gondoltam, hogy lenne köztük bármi érzelmi/szexuális vonzódás, hanem arra, hogy emberileg közelebb kerültek egymáshoz, mint korábban voltak (beszélgettek, ilyenek).

Persze átgondolva, igazad van, amikor intim kapcsolatot említett Csaba, akkor a darab miatt mondhatta.

inmemancsi 2012.02.06. 22:54:59

csak hogy ki ne hagyjátok a hazai style-t ...nosce figyelmébe:))
velvet.hu/trend/2012/02/06/a_story_gala_trendje/

ő-szinte 2012.02.06. 22:55:18

@sogeking: hát nem tom, villalakókról...?

sogeking 2012.02.06. 22:56:01

@nosce: veled majd jövő héten nevezzük el őket :)

sogeking 2012.02.06. 22:58:31

@ő-szinte: jó :) az a kamera, amelyiknek a fénye nem látszik, viszont búgó mély hangja van, legyen Melinda

2012.02.06. 22:58:45

@sogeking: Túl a barátságon? :)))

Wakka 2012.02.06. 22:58:58

@Brr:

Héló Brrr! Te még mindig nem heverted ki, hogy a ragacsos arcú hölgy ment vissza. Pusszantalak, de csak a következetességed miatt.

inmemancsi 2012.02.06. 22:59:06

végülis kezdődik a farsang

nosce 2012.02.06. 22:59:27

@inmemancsi:
jók, Mágáék legalább 2 évvel ezelőtt juthattak minden gyerek lakjon jól támogatáshoz, ma már nem éheznek :)

TapOut 2012.02.06. 23:00:14

@nowo: lehet, bár az elmúlt napok eseményei nem erre utalnak. Épp ellenkezőleg, az látszott, hogy Csaba és Seri egész közel kerültek egymáshoz.

nosce 2012.02.06. 23:00:32

@sogeking:
"veled majd jövő héten nevezzük el őket :)"

nem fontos :)

genevieve 2012.02.06. 23:01:11

@szerivan: vadul keresem a linket, de nem találom:-)

Ormi 2012.02.06. 23:01:14

@Wakka:
KI ment vissza?
(Kurvára bebasztam vasárnap, ma meg nem láttam a röfit, és különben is...)

2012.02.06. 23:01:55

@genevieve: Én is elkezdtem :))) 2 hülye haszonállat vagyunk :))

Hurri Kán 2012.02.06. 23:02:12

Volt már összeférgesedés?

ő-szinte 2012.02.06. 23:03:15

@sogeking: rendi -o- amelyik meg olyan satnyán világít, azt meg hívjuk Csabának

sogeking 2012.02.06. 23:03:32

hehe, Ildikónak odaadták az ártalmas vizet :)

nosce 2012.02.06. 23:03:33

@gyvy:
nem még csak a villafények elnevezésénél tartunk :)

kozi001 2012.02.06. 23:04:42

Szandika mintha a Jersey Shore-ból jött volna!

sogeking 2012.02.06. 23:04:58

@ő-szinte: az a kis félénk, amelyik mindig Dya melleit nézi, legyen Bandika

vallatas 2012.02.06. 23:05:02

@TapOut: közel kerültek?
max azért mert közös feladatot kaptak.
hála a nézőknek akik már könyörögtek, hogy jöjjenek össze.

ő-szinte 2012.02.06. 23:05:38

@sogeking: de gecik!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Wakka 2012.02.06. 23:05:38

@Ormi:

Amit először írtam, azt törölték volna.
(érted)

sogeking 2012.02.06. 23:05:48

@kozi001: ami jó, az jó :) mindjárt elővesz egy fénykard alakú ....

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:06:00

@sogeking: ha nem akarja elbukni a gázsit, akkor le kell húznia:)

vallatas 2012.02.06. 23:06:22

elég unalmas ez a beszélgetés...
alkoholt nekik!

2012.02.06. 23:06:43

@gyvy: :DDDDDDDD
@nosce: Testedet megmostad?

sogeking 2012.02.06. 23:07:28

@foxglove: ki ki mellett fog aludni?

ő-szinte 2012.02.06. 23:09:03

@sogeking: amelyik meg minden csaj bugyijába olyan macsósan bevilágít, azt meg Kiszopnak

TapOut 2012.02.06. 23:09:38

@bigél: ja.....hát a forgatókönyv nagy úr, persze.
Ettől függetlenül én még tarthatom hülye döntésnek Csaba számára, és vitathatom, hogy egy kijelentés mennyire állja meg a helyét.

Hurri Kán 2012.02.06. 23:10:33

Vera elől megint eldugták a Váliumot? :D

Ormi 2012.02.06. 23:10:54

Lehet, hogy már hallucinálok...
De Tordast láttam épp a tévében....

sogeking 2012.02.06. 23:11:00

@ő-szinte: amelyiken van egy kis fehér folt, lehetne Vera :D

sogeking 2012.02.06. 23:11:36

@Ormi: örömödben hallucinálsz ?

nosce 2012.02.06. 23:11:55

@vallatas:
"elég unalmas ez a beszélgetés...
alkoholt nekik!"

Éva bemehetne bónusznak, lenne pörgés :)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:12:00

@Ormi: na még csak az kéne!!! hálisten semmi ilyesmiről nincs szó.

2012.02.06. 23:12:39

@genevieve: http://www.youtube.com/watch?v=Plu-w8kWcNE&feature=player_embedded#! 2:47:20

nosce 2012.02.06. 23:13:07

@gyvy:
"Vera elől megint eldugták a Váliumot? :D"

amikor God módban fut mindig ilyen :)

inmemancsi 2012.02.06. 23:13:31

jó éjszakát, jó szórakozást mindenkinek

Ormi 2012.02.06. 23:13:48

@sogeking:
@foxglove:
Majd nézzetek nagyot...holnap.
Örömről nem lesz majd szó...

inmemancsi 2012.02.06. 23:14:21

ja és Lady szeretünk!!:) a LMKK

Morcz 2012.02.06. 23:14:56

Sziasztok!

Most csak bekukkantottam, mert fáradt vagyok. Nem tudom hogy vagytok vele, de egyre unalmasabbak az összefoglalók, Fecótól pedig már konkrétan hányingerem van.

Eljutottam oda, hogy pénteken már nem is néztem, szombaton menetközben kikapcsoltuk mert egy dögunalom volt, meg már rettentő unalmas, hogy Attila bármit megtehet, ez a Kingatti tépelődés meg már ultragáz.

A tegnapiban egyedül a Seri féle főzőcske tetszett, viszont az szánalom hogy Fecó megpróbálta Seri féle estet majmolni, és több pontot is kapott.

A kiválasztást is már csak akkor néztük amikor a táblánál voltak, mert a kisfilmes feszkógenerálás már nagyon ciki.

A mai is szörnyen unalmas volt, azért bízom abban, hogy Seri Fexcót vagy Kingát viszi és kinnt is hagyja őket a francba. De Csabát is kivihetné és kinhagyhatná.

Viszont a négy ex VV4-es játékossal nem tudom mekkor aváltozást tudnak elérni: Tordas és Gombi betársul Crybaby (Copyright : Sixx) mellé a bőgőkórusba, Olivér nem tudom mennyire tudja feldobni a dolgokat, az egyetlen reményem Szandika....:D

Ami a kampány részét illeti a VV4-eseké sokkal színvonalasabb, pörgősebb volt, ez meg egy nagy 0. Van egy sejtésem hogy azért hosszabbítják meg a kampányhetet mert nem gyűlik elég lóvé és csakazértis meg akarják dönteni a tavalyit.

Hurri Kán 2012.02.06. 23:14:57

@nosce:
Akkor itassák le inkább. Ennél az is jobb. :D :D :D

ő-szinte 2012.02.06. 23:15:04

@sogeking: amelyik meg mindig nyíg, az meg Fecó

kozi001 2012.02.06. 23:15:31

Hallgassák csak az újoncok Vera monológát! :)

genevieve 2012.02.06. 23:15:42

@szerivan: lökjed a linket, ha megtaláltad:-)

berakom kedvencbe:-D

TapOut 2012.02.06. 23:15:51

@foxglove: ha jobban bírta, akkor nagyon ügyesen titkolta...
Ezenkívül nem nagyon emlékszem Csaba és Vera közötti bizalmas beszélgetésekre, még úgy sem, hogy Fecó azért valamennyire kapocs volt közöttük, de még ez sem bírta őket közelebb hozni egymáshoz.
Serivel kapcsolatban viszont kijelentette a napokban, hogy tök jól elvannak, sőt, ha más körülmények lettek volna, akár sokkal közelebb is kerülhettek volna egymáshoz (Kingának ez, hű, de nem tetszett).

2012.02.06. 23:16:21

@nosce: Most megyek, de igazándiból :)

@inmemancsi: L?

Ormi 2012.02.06. 23:16:32

"Rúzsa Magdi titkos vallomása"
A tévében...
Gondolkozzunk el ezen...

sogeking 2012.02.06. 23:17:16

@ő-szinte: a rúd melletti legyen Seri

@Ormi: mi lesz holnap?

nosce 2012.02.06. 23:17:38

@szerivan:
bekapcsizod a zuhanykamerát ? :)

2012.02.06. 23:18:19

@nosce: Miért kikapcsoltam? Bocánat.

sogeking 2012.02.06. 23:18:44

Szandika annyira jó karakter, ha lesz időm és kedvem, lerajzolom :)

Ormi 2012.02.06. 23:19:27

@sogeking:
Még nem tudható, de vár.
(Előzetes volt, Ollie meg Tordas mentek be a V-be. Más is volt, de azt nem tudtam azonosítani.)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.06. 23:19:46

@Wakka:

kihevertem, főleg ez a mostani onlány jó, mert igazából én a vv4-et bírtam egyedül az összes vv közül, (a korábbiakat igazából nem is tudtam nézni, mert nem kötöttek le, a szereplők nem érdekeltek), valahogy a vv4-ben volt a számomra legtöbb érdekes figura, vagy akikhez viszonyulni tudtam, meg a drámáikhoz és a humorukhoz,

nekem ez a vv5 rideg, hideg, szálkás, a két rossz értelemben vett pszichopatától a villában... és valahogy most lett jó először a hangulat, mióta elindult a vv5... és ez is attól, hogy bementek a vv4-esek...

sogeking 2012.02.06. 23:19:53

@gyvy: nem, egy rúd szalámi

genevieve 2012.02.06. 23:20:20

@szerivan: ahhhhh, köszi:-D

felveszem csengőhangnak:-)

nosce 2012.02.06. 23:20:35

@szerivan:
ja és ne bugyiban zuhanyozz mert gombát kapsz, vagy mit :)

ő-szinte 2012.02.06. 23:21:00

@sogeking: amelyik, meg az összes fényforrást vezérli, Atti :-D

sogeking 2012.02.06. 23:21:07

@Ormi: Gombi és Szandika a.k.a. Sandra Celebry

kozi001 2012.02.06. 23:21:23

Szandi csak hallgatta Verát és Attilát! :)

nosce 2012.02.06. 23:23:02

@sogeking:
csinálj belőle screenshotot, abból olyan grafakát csinálhatsz h beszarás, mejd ha lesz időm megcsinálom :)

nosce 2012.02.06. 23:24:50

@genevieve:
"felveszem csengőhangnak:-)"

legyen benne az a rész is, h a kígyó a sasfészekben :)

ő-szinte 2012.02.06. 23:24:51

@nosce: azt a jakutól kapja, nem a bugyitól, te!:-D

sogeking 2012.02.06. 23:25:13

@gyvy: igen, holnap bemegy B. T. Settenkedő is a villába, és visz neki egyet

@ő-szinte: amelyik mindig a nap felé fordul, az legyen Anikó

bigél 2012.02.06. 23:25:15

@TapOut: persze.

A forgatókönyvet pedig nem tudom, hogy mekkora úr, szerintem kevésbé, mint ahogy néhányan sugallják.

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:25:29

@TapOut: bizalmas beszélgetések szerintem hármasban voltak (fecó, csaba, vera), de még mindig többet kommunikáltak, mint Serivel, aki soha nem volt kíváncsi Csabira. mivel alapból nem bírta. és igen, csabi nyitott volna valószínűleg, de seri esélyt sem adott erre, akkor mit erőlködjön? én inkább örülök, hogy csabi időben észrevette magát.

vallatas 2012.02.06. 23:26:30

@bigél:
ja, sosem felejtem el mikor Petit onlinbena percenként hívták be...
Peti visszajött:"azt találtam ki..."
:-))))

nosce 2012.02.06. 23:26:43

@gyvy:
"Azzal fog jóllakni?"

remélem Seri inkább Csabcsit viszi, és felfalja a párbajon :)

ő-szinte 2012.02.06. 23:27:35

@sogeking: azt nem tudtam, hogy a 4-es széria is ér...:-O

kozi001 2012.02.06. 23:28:07

Vetítesz te szerencsétlen! Mást gondoltál!

vallatas 2012.02.06. 23:28:16

Alekoszt nem hozhatják fel...
Akkor a lakók tudják, hogy a srác eligazolt az ellenséghez :-))))
Vera:"persze persze"

nosce 2012.02.06. 23:28:30

@ő-szinte:
"azt a jakutól kapja, nem a bugyitól, te!:-D"

óóóbazzmeg lehet, de nem árt azé levenni ki tudja, ugye ? :)

vallatas 2012.02.06. 23:28:53

@nosce: nagy móka lenne, drukkolok, hogy őt vigye.

sogeking 2012.02.06. 23:29:28

@ő-szinte: nem ér? :)

@nosce: olyan kell, amikor csücsörít

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:30:40

oli lett az alfahím, ő olvassa a levelet.

nosce 2012.02.06. 23:30:46

@vallatas:
"nagy móka lenne, drukkolok, hogy őt vigye"

azt mondta Attinak, nem fog alibizni :)

ő-szinte 2012.02.06. 23:31:52

@sogeking: de ér:-) csak nem tudtam:-D

vallatas 2012.02.06. 23:32:04

@nosce:
hehe
Csabi alibi lenne neki?:-))))

na végre piálnak!

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:32:22

hozzák be a piákat. remélem éva ezt most nem nézi, szegíny.

Wakka 2012.02.06. 23:32:23

@Brr:

Ez a beszéd, díjazom, hogy reagáltál, vond le a tanulságot, máskor ne az ellenérdekű fél ellen kampányolj, hanem a szívedhez közelebb álló mellett érvelj.

sogeking 2012.02.06. 23:32:28

Szandikára és az alkoholra lehet számítani :)

TapOut 2012.02.06. 23:33:07

@vallatas: jó, akkor csak közös feladatuk volt. Mindenesetre Veránál közelebb áll hozzá, ez biztos.

kozi001 2012.02.06. 23:33:20

@vallatas: Mondjuk nem hülyék a bentiek ha kerüli a jóember az Alekosz témát rájöhetnek ők is dolgokra!

Hurri Kán 2012.02.06. 23:34:05

@sogeking:
Seri eltünteti a bűnjelet? :D

sogeking 2012.02.06. 23:34:43

Szandika vagy leopárdosat vesz fel , vagy semmit :)

bigél 2012.02.06. 23:35:30

@vallatas: jó, nyertél, én nem töltöm az időmet az onlájnnal, így ezekről lemaradtam.

sogeking 2012.02.06. 23:36:06

Attila Tordast ölelgeti :D:D

@gyvy: el, talán Dyának is ad belőle

ő-szinte 2012.02.06. 23:37:30

@sogeking: lehet , hogy holnap folytatjuk? nagyon fáj a buksim:-(((

sogeking 2012.02.06. 23:37:51

@Ormi: még nem, de csak idő kérdése :D

ha Attila ledönti Ildikót, akkor neki fogok szurkolni :)

Attila verset mond Tordasnak (kb. egy szinten vannak:)

TapOut 2012.02.06. 23:38:43

@bigél: akkor miért a forgatókönyvre hivatkoztál?

2012.02.06. 23:38:51

Szandika: Tátá!

sogeking 2012.02.06. 23:39:24

@ő-szinte: mindent lehet :) forró fürdő, kakaó, csokoládé

@gyvy: igen, de majd megszökik olaszba

2012.02.06. 23:39:39

Rádiókabaré,hogy nincs kép csak hang?

vallatas 2012.02.06. 23:39:53

@bigél: ja, így nem látod át teljesen :-)
@kozi001: ja, de szerintem előre szóltak nekik. :-) nehogy a legjobb jelenetnél valaki Alekoszt szóba hozza és akkor az a jelenet mehetne a kukába.
@TapOut: hát lehet, de emlékszem mikor Csabi részeg volt, hogy etette a markából Verát :-) de mind1 is. ez már a múlt.

bigél 2012.02.06. 23:40:31

@TapOut: ja, mert megkaptam én is nem sokkal előtte, nem szó szerint, de ez volt az értelme, hogy fölösleges vitatkoznom, mivel amire hivatkoztam, az a forgatókönyv miatt volt úgy.

sogeking 2012.02.06. 23:40:46

@Ormi: A.-nál van egy papír, arról olvassa kegyetlenül hangsúlyozva :)

sogeking 2012.02.06. 23:42:03

@szerivan: ha rádiót hallgatsz, akkor ne csodáld :) (onlájnon van kép)

Hurri Kán 2012.02.06. 23:42:36

A pinainas minnyár lekúrja Serit, hehe :D

nosce 2012.02.06. 23:42:43

@szerivan:
de gyors voltál, megmostad a hátsódat is ? :)

2012.02.06. 23:43:23

@sogeking: Nekem nincs :O Fehér háttér és kék csík bal oldalt. A hogyvolt háttere ....

bigél 2012.02.06. 23:43:37

@vallatas:
Petiről mondták páran, hogy beépített ember, lehet úgy volt

az eddigiek alapján Kinga, Csaba és Fecó viszont nem forgatókönyv alapján reagál, hiszen őket savazod te is rendesen, ők akkor maguktól hülyék?

Ormi 2012.02.06. 23:44:08

@sogeking:
Remélem a "Pincérfrakk utcai cicák"-at gyalázza épp.
Mily jó, hogy nem látható...innen.

sogeking 2012.02.06. 23:47:27

@szerivan: az onlájnnál? :) akkor ajánlok még 50 giga RAM-ot

Szandika Attila mellett fog (szeretne) aludni :D:D:D ez nagyon jó

2012.02.06. 23:48:07

@sogeking: Nagyon lassú lett a gépem :(((

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:49:37

ati nézte az onlinet, gondolom itt a hv-n velünk:)

TapOut 2012.02.06. 23:50:21

@foxglove: szerintem azok csak kényszeres megbeszélések voltak, főleg Csaba részéről, kizárólag Fecó miatt. Csaba többször is nagyon lesújtóan beszélt Veráról Kingának, Serit viszont nem egy alkalommal megvédte. Az tény, hogy nem kerültek közel egymáshoz, és ez nem Csabán múlt. Vera viszont nem zárkózott el előle, tőle viszont Csaba idegenkedik, szóval ott inkább múlt a dolog Csaba érzelmein.

sogeking 2012.02.06. 23:50:47

Szandikának a szövegétől kifekszem :) rossz fába vágtad a fejszéd

2012.02.06. 23:50:49

Szandinál a fizetőképesség a határ.

nosce 2012.02.06. 23:51:27

@szerivan:
indítsd újra, túl sok lett az 50 GB memória, nem bír el a gép vele :)

2012.02.06. 23:52:00

@gyvy: Azt nem tudom, de hogy te vagy a másik az biztos :DDD

Hurri Kán 2012.02.06. 23:52:54

@szerivan:
HAZUDSZ!!! Ha másik van, egyik kis kell legyen!!! :D

nosce 2012.02.06. 23:53:10

Atti lepattintja Szandikát :) szegény meg nem hozta be a műbránert :)

foxglove (törölt) 2012.02.06. 23:53:37

@TapOut: nagyjából egyetértek, csak annyit akartam kihozni, hogy úgy látszik, mégis számít nála, hogy V. kevésbé volt elutasító vele, mint seri. most viszont elköszönök,

jó éjt mindenkinek!

2012.02.06. 23:54:02

@gyvy: Néha nosce az egyik.

nosce 2012.02.06. 23:54:55

@szerivan:
de neked szép arcod van :)

Ormi 2012.02.06. 23:55:41

@nosce:
De majd jön Tajgetosz, álarcban, mint De Niro a Brazil c. filmben...és megoldja...

nosce 2012.02.06. 23:56:49

@Ormi:
ma nagyon darabolós hangulatba kerültél :)

TapOut 2012.02.06. 23:57:41

@bigél: őszintén szólva fogalmam sincs, mennyi az előre megírt forgatókönyv, és mennyi a tényleges érzelmek vezérelte cselekmény (jó annak, aki tényleg tudja), de a téma szempontjából ez most nem sokat számít. Vagy Csaba saját (szerintem) hülye döntése volt, vagy a forgatókönyv által Csabának megírt (szerintem) hülye döntés.

nosce 2012.02.06. 23:58:00

@jadebulgari:
"gazira apellált"

dupla vagy semmit játszott, a semmit dobta a gép, illetve Atti :)

Ormi 2012.02.06. 23:58:52

@nosce:
A Brazilban javítanak, nem darabolnak.
Én...viszont lőnék.
Mi tagadás.

Hurri Kán 2012.02.06. 23:59:50

@jadebulgari:
Prolivér. :D
Az Alekoszos feleségkereső műsorban neveztük el így :D

nosce 2012.02.07. 00:00:21

@Ormi:
jah Brazik :)
Lőnél ? mire ? Fácán ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:01:00

@Morcz: szeva a heti öfiket nézzed lehet rajtuk röhhögni :D

vallatas 2012.02.07. 00:02:00

@bigél: szerinted hülyék?
:-)
szerintem nem hülyék.
egyébként meg feladatokat kapnak, utasításokat, van ki többet van ki kevesebbet, ez olyan nehezen elképzelhető?:-)

ja, én széjjel savazom őket, mert megérdemlik a jóságot. :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:02:51

@gyvy: @nosce: miről maradtam le :D de nagyon találó

Gombárt nem tudtam még megfejteni az most akkor fiúlány vagy lányfiú? Seri mindenesetre menekül előle.

nosce 2012.02.07. 00:03:03

Olivér szájára vette Atti apjának a faszát :)

2012.02.07. 00:03:09

Két pornós szakszervezeti megbeszélést tart a teraszén.

Hurri Kán 2012.02.07. 00:04:13

@nosce:
Ez egy állat. :D :D :D

vallatas 2012.02.07. 00:05:08

@nosce: :-D
@ő-szinte: nem, nem alszok még :-)
@szerivan: mogyika, ez jó volt :-DDDD

nosce 2012.02.07. 00:07:06

@jadebulgari:
szandika már drámázik ő bár ráül minden faszra, bizalmatlan Attival, hátha félreérti :)

bigél 2012.02.07. 00:07:15

@vallatas: hát valszeg egyik sem teljesen száza, ha bement a villába, de attól tartok, mi még nagyobb idióták vagyunk, hogy nézzük ezt a baromságot.

sogeking 2012.02.07. 00:07:19

Olivér kinek a fogkeféjére tesz pirosaranyat?

vallatas 2012.02.07. 00:07:52

@ő-szinte: mondtam, hogy előre jó éjt.
onnan meg leléptem, mert láttam 10percenként reagálsz :-) nem akartam zavarni.

2012.02.07. 00:08:20

@nosce: Nagyszínpad, el ne hidd.
@bigél: Mi okosak vagyunk mind.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:08:33

@nosce: sőt már a szerelmi szálat is megpendítette ami furcsa, h. úgy beszél Attiról mintha ismerné

vallatas 2012.02.07. 00:09:20

@bigél:
dehogy vagyunk idióták, csak fogyasztók
:-)
ja ők nem hülyék... kapnak egy csomópénzt, jövőben állást stb...
épp castingon vannak :-) igaz elég hosszú.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:09:21

@bigél: őszinte leszek ritkán néztem bele az 5-ös széria onlányába de ezt a hetet nézegetni fogom ezeken így együtt lehet röhögni

Ormi 2012.02.07. 00:09:40

@bigél:
Nem az a fasz, aki áll(ja), hanem az, aki nézi... :)

nowo 2012.02.07. 00:10:11

Vera:-Szandika,te egyedüli lányként bejöttél...hihi...:DDDDDD
Szegény Tordas...:)))

vallatas 2012.02.07. 00:10:35

Csaba Kinga mit csináltak a szobában?
gyors elkapcsolták... Kinga hangja eléggé aggódó volt.

2012.02.07. 00:11:37

@vallatas: Én Fecító hangját hallottam.

vallatas 2012.02.07. 00:12:14

@vallatas:
javítom magam, Fecóval voltak :-)
@jadebulgari: Ati szólt neki az arcán található pattanásról :-)
lehet még azon puffog.:P

nosce 2012.02.07. 00:12:18

@szerivan:
"Nagyszínpad, el ne hidd."

neeee ? hát ilyet meg hogy ? Becsapnak szted ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:13:37

@gyvy: @vallatas: jogos jogos
bár egy pattanáson már túltehette volna magát van elég alapozó

nowo 2012.02.07. 00:13:38

@jadebulgari: azon,hogy nem ő van a középpontban.

2012.02.07. 00:14:47

@nosce: Képesek rá, bizony. Amilyen félszerzet vagy elhiszed amit látsz. De kérdezz engem nyugodtan, majd elmondom, hogy mit kell gondolnod :)

nosce 2012.02.07. 00:14:49

Mennyivel jobb karakter ez a szerencsétlen Szandika is mint pl. Kinga meg fecó vagy a kettő együtt :)

kozi001 2012.02.07. 00:15:32

Kinga nem is olyan hülye! Valóban a potenciális győztesekhez fognak törleszkedni...!

sogeking 2012.02.07. 00:16:12

@nosce: igen:) bírom a szövegét

nosce 2012.02.07. 00:16:19

Azért Kinga meg Fecó egyből levágta h Atti a sztár :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:16:42

@nowo: ha bent rí akkor nem is lesz :D

Fecó meg Kinga azt hiszi hogy Ati fog nyerni előre lerendezett forgatókönyv? nem ezt sugallták Szandálnak?

vallatas 2012.02.07. 00:16:56

@nosce: hehe, bizony!
Szandika jó! :-)

Kingu nehezen viseli, hogy nincs középpontban!

nosce 2012.02.07. 00:17:38

@sogeking:
az élet iskoláját nagyon keményen járja Szandika :)

bigél 2012.02.07. 00:17:54

@vallatas:
szinonímák

ja, állást kapnak, mehetnek be a VV6-ban vendégnek.
na jó, nyilván van akinek ennél többet hoz, de jelentős részük egy pár hónap után süllyesztő.

a baj, hogy nem mindegyik fogja fel, hogy ez max. egy ugródeszka, de azért egy kis tehetség sem árt.

vallatas 2012.02.07. 00:18:11

@nosce:
Kinguci nehezen viseli, ha valaki nála jobban élvezi a party-t :-)))
sosem felejtem el mikor Ati és Sehi bent táncoltak... addig Kinga kint tombolt, hogy mekkora köcsög ez a Sehi :-))))
persze az smafu, hogy ő meg a Gergőnek dörgölte magát Sehi előtt :)))

2012.02.07. 00:18:22

@jadebulgari: Nem sugallták, mondták. Jájjj mennyit kell még fejlődnöd.

sogeking 2012.02.07. 00:18:44

Fecó olyan jó emberismerő, mint Szandika :)

sogeking 2012.02.07. 00:19:17

@nosce: szó szerint :)

Sanyííííííííííííííííííííííííííííí

nosce 2012.02.07. 00:19:23

@jadebulgari:
jól van, mosd meg a hátsódat te is :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:20:19

@nosce: én már délután megmostam azóta is várok :)

vallatas 2012.02.07. 00:20:45

@bigél: úgy vannak vele ha nem jön be akkor, legalább egy kaland, ingyen kaja-pia, pár hakni úgy is lesz... :-)
többsége azért tudja, hogy nem lesz időjós vagy szinkronhang.

2012.02.07. 00:20:52

@jadebulgari: Szokj hozzá gesztenye, ez egy ilyen játék :))

sogeking 2012.02.07. 00:20:59

Szandika mellett meg sem tudnak szólalni :D

nosce 2012.02.07. 00:21:20

@vallatas:
"persze az smafu, hogy ő meg a Gergőnek dörgölte magát Sehi előtt :)))"

az még hagyján h dörgölődzött, de Dyának azt durozsolta végig h mekkorát baszna gergővel :)

vallatas 2012.02.07. 00:22:05

Kinga sír, mert Ati népszerűbb mint ő!
Fecó meg, hogy bólogat :-DDDD

SZAKADOK A NEVETÉSTŐL! :-DDDDDD

2012.02.07. 00:22:15

@vallatas: Tavaly napi 10.000 kerestek a lakók, ez neki munka. ÉH csak 3000-et fizetett a szereplőknek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:22:24

Ez a valami, kint a parti Kinga bent bőg, lassan mindenki köré gyűl :D Nem akarják ezek ma jól érezni magukat?

sogeking 2012.02.07. 00:23:10

Szandika eleve a férfiakhoz vonzódik, nem tehet róla :)

nowo 2012.02.07. 00:24:09

Egy kicsit másképp kellett volna viselkedni Kingának,és akkor nem tartaná mindenki HP-nek ezt az önző,közönséges,elkényeztetett,buta libát,aki rögtön hisztizik,ha nincs középpontban.

nosce 2012.02.07. 00:24:15

Kinga rájött h kint Atti a népszerű, hozzá jött mindenki, a három sótlan fasz (CS,F,K) meg rájött h ök szart se érnek :)

vallatas 2012.02.07. 00:24:45

@jadebulgari:
ha már népszerűségével nem tud hódítani, akkor bőgésével, panaszkodással mindenkit maga köré gyűjt.
rafináció az van bazdmeg :-)

@szerivan: hehe, akkor az ÉH az olcsójánosok valóságshowja!

2012.02.07. 00:25:29

@sogeking: És ennek mi köze a szimpátiához, a nem szexuális kapcsolatokhoz? A másik meg, hogy elfogadta a segítő jobbot amit Anikó nyújtott neki...

sogeking 2012.02.07. 00:25:56

Kingát felkarolnám, ha bent lennék a villában

bigél 2012.02.07. 00:26:01

@vallatas: ez igaz. én remélem, hogy bejön nekik.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:26:21

@sogeking: aszondja ő mekkora hetero... ja azért üldögél a nőre felcsatolt műfacra pénzért

nowo 2012.02.07. 00:27:16

Nem értem,hogy hol van Attila,hisz Kinga már lassan 10 perce egy légtérben tartózkodik Csabával...:DDD

kozi001 2012.02.07. 00:27:31

@szerivan:
Erős túlzás!
Ő kérte azt a jobbot...!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:27:31

@vallatas: működik mert lassan mindenki otthagyja a bulit

sogeking 2012.02.07. 00:27:52

@szerivan: igen, legalább mutatták volna közelről :) hogy érted, hogy mi köze?

nosce 2012.02.07. 00:27:59

@szerivan:
"A másik meg, hogy elfogadta a segítő jobbot amit Anikó nyújtott neki..."

olyan szépen mondtad mogyi :)

vallatas 2012.02.07. 00:28:39

@jadebulgari:
kibaszott Kinga szétbassza a bulit!
de unom már, hogy bent agyalnak.

bigél 2012.02.07. 00:29:09

@szerivan: viszont kicsit jobb helyen tengődtek "szegények", mármint az édenesek

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:29:52

@vallatas: kis szalonnát belengetnének neki rohanna a konyha felé

nosce 2012.02.07. 00:30:08

Sandika azért beléjük magyarázta a gyereket :)

sogeking 2012.02.07. 00:30:11

@jadebulgari: a kettő nem zárja ki egymást, de szerencsére nem látok a fejébe :D

vallatas 2012.02.07. 00:30:41

@jadebulgari: ja egy egész sült disznót kéne és akkor egész estére le lenne kötve a szája :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:31:35

@sogeking: ezek a mai fiatalok
@vallatas: megenné egy óra alatt :D láttad az éjszakai zabálást?

nowo 2012.02.07. 00:31:40

Szerintem Szandi nagyon le van strapálódva,legalább 40 éves,vagy inkább 50 éves nők tapasztalatával rendelkezik,21 éves korára...

2012.02.07. 00:32:21

@sogeking: Kingu arról panaszkodott, hogy ő nem szimpi az embereknek. Erre azzal érvel neki Szandál, kb magyarázatként hogy neki miért nem K a kedvence, hogy ő hetero. A szexuális preferenciájának mi köze ahhoz, hogy neki ki szimpi? Így már csapatod hogy mit gondolok?
@nosce: -o-

nosce 2012.02.07. 00:32:30

Fecónak is kezd leesni ami Kingunellának el is vették a képet :)

vallatas 2012.02.07. 00:33:14

@jadebulgari:
akkor utána kell még dobni két dobostortát
:-)
őtet is inkább ruházni mint etetni?:-)
egyébként láttam, imád enni a drága királylány.

sogeking 2012.02.07. 00:33:21

holnap biztos lesz hogyvolt, mert Hajninak VV Ildi volt a kedvence

2012.02.07. 00:34:35

@sogeking: Azt hittem Peticsé megszerezte az accountod adatait. Rá vall az idegileg instabil nők favorizálása.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:35:11

@szerivan: én még nem értem
@vallatas: ruhákat is hamar kihízza :D nem is tudom az ilyennel hogy lehet bírni

nosce 2012.02.07. 00:35:34

@vallatas:
"kibaszott Kinga szétbassza a bulit!
de unom már, hogy bent agyalnak."

kint meg pörög az élet ezerrel és semmit nem látunk belőlük, legfeljebb az öfiben 5 percet, ki nem szarja le h Fecó meg Kingunella min hisztizik ? :)

vallatas 2012.02.07. 00:35:35

@nosce: azé amikor Kingunella magyarázott és Csabika,és Fecitó IS bólogatott az mindent vitt.
mint valami árvák, akiket kidobtak otthonrúl.

most biztos gyártják az elméleteket, hogy gyenge a Kinga... és a Sehi kifogja ejteni :-) úgy legyen.

sogeking 2012.02.07. 00:36:08

@szerivan: nem nagyon :) illetve én mást vettem le - azt mondta Kingának, hogy bent nincsenek barátok, és ne foglalkozzon Attilával

a szexualitása csak egy kis extra volt a történetben :)

bigél 2012.02.07. 00:37:03

@szerivan: biztos csak próbált finom lenni, nem akarta Kingu fejéhez vágni, ogy egy HP, ezért nem csípi :)

2012.02.07. 00:37:18

@jadebulgari: Kérdezz konkrétan! Melyik része zavaros?

sogeking 2012.02.07. 00:39:13

@szerivan: mint a Kinga fanklub (egykori?) oszlopos tagja azért látom benne a lehetőséget :) Kinga rossz emberismerő, és rossz konfliktuskezelő, de alapvetően szimpi :)

2012.02.07. 00:39:22

@sogeking: Hogy hogy nem érted, pedig te nem is vagy annyira buta. Pont hogy a szexualitás volt a fő érv, azzal kezdte.

@bigél: Persze, de az indok béna volt.

nosce 2012.02.07. 00:40:32

@szerivan:
azért mondta h hetero h megmagyarázza h miért Attit kedvelte, de persze ez nem így van ezért lógott ki a lóláb :)

2012.02.07. 00:40:41

@sogeking: Az, én is látom az értékeit, de hogy felkarolni... ez duuurvaaa volt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:40:54

@szerivan: "A szexuális preferenciájának mi köze ahhoz, hogy neki ki szimpi?"
Ezt nem értem.
Nem csípi Kingát Szandi. Atit meg igen. De minek hozta elő azt hogy ő hetero? Ezzel most valaki lebuzizott? Vagy én értem félre?

bigél 2012.02.07. 00:41:06

@szerivan: az volt, de Szandikától ez is valami, hiszen nem kenyere a finomkodás, nincs gyakorlata benne

2012.02.07. 00:41:36

@nosce: Nyuszi, én értem! Csak ez így furcsántorz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:42:24

@sogeking: mitől szimpi hogy folyton hisztizik meg ordítozik és elkényeztetett? furcsa ízlésed van

vallatas 2012.02.07. 00:43:01

@jadebulgari:
neked ki is a kis kedvenckéd?
:-)

nosce 2012.02.07. 00:43:12

@vallatas:
"zé amikor Kingunella magyarázott és Csabika,és Fecitó IS bólogatott az mindent vitt.
mint valami árvák, akiket kidobtak otthonrúl.
"

rossz dolog szembesülni azzal h ök szarok, de sajnos ekkora köztük meg Atti között a kontraszt h őket le se szarják a vendégek, végül is egy tujával senki nem áll le jópofizni :)

sogeking 2012.02.07. 00:43:15

@szerivan: akkor mást értettünk rajta :)

@jadebulgari: azért hozta elő, hogy heteró, mert nem csak szexuálisan, hanem emberileg/barátként is a férfiakhoz vonzódik, viszont állítása szerint azért a nőkkel sem szokott hajba kapni

2012.02.07. 00:43:48

@jadebulgari: Igen. Te érted félre. Úgy állította be mintha azért nem K lenne a kedvence mert ő annnnyira hetero hogy még barátkozni sem hajlandó csajokkal.

De a Vörös Viperára emlékeztek ti is, Szandál nagy barinőjére?

nosce 2012.02.07. 00:45:31

@szerivan:
ez jutott Szandika eszébe, de látod h a Kingunella mégis elhitta, csak Fecónak 10 perccel később esett le aztán valszeg megint magával rántja :)

2012.02.07. 00:45:37

@jadebulgari: És még te beszélsz furcsa ízlésről? Ez prájszlrssz! :)))

vallatas 2012.02.07. 00:47:08

@nosce: :-D
hát biztos nem kacagtak.
hehe, de hát ilyen az élet.

@jadebulgari: Veruska?
nekem mindig más :-) Hol Ati, hol Sehi.
Kingunella régen a kedvencek közé tartozott, viszont mióta lövik lónyugtatóval, már nem a régi, lapos.

sogeking 2012.02.07. 00:47:14

@szerivan: azt is mondhattam volna, hogy gatyába rázni :)

@jadebulgari: azért nem mindig hisztizik :) volt már kedves, pozitív is, csak Attila módszeresen kikészítette, és mivel butuska szegény, ezt nem látja át :)

az elkényeztetés hozzájárul ahhoz, hogy abszolút nem tudja kezelni a konfliktusokat

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:50:28

@vallatas: nekem Ati sok, Sehi meg kevés
@szerivan: Vera pedig nem buta mint Sehi vagy Csabi csak persze hogy ő is idegbeteg bent na de Ati provokációira ki ne lenne az... inkább ő mint egy Kingunella
@sogeking: nekem ránézésre van tőle hidegrázásom :)

2012.02.07. 00:50:57

@sogeking: Tudom én, hogy mit értesz felkaroláson! Segítenél rajta, hogy ne a kaja legyen az egyetlen örömforrás az életében :)

@jadebulgari: Szandálnak mindene van, de logikája az pont nincsen.

kamarti 2012.02.07. 00:52:23

hát ezt már én se bírom szó nélkül, egyrészt méghogy Kinga Szandálhoz hasonlítja magát - kacagnom kell

másrészt mondja már meg egy okos, hogy akkor ennek a nőnek csak önértékelési zavarai vannak, vagy a lelke mélyén tudja, hogy egy hp, azé rí, vagy most ébredt rá, hogy mégis Atti mllett kellett volna kitartania?
vagy mindhárom - én egyébként erre tippelek.
hogy esne már ki a sutba télleg

vallatas 2012.02.07. 00:52:29

@jadebulgari: ja néha sok Ati elfogadom, de ha nem lenne akkor meg túl kevés lenne.
nincs tökéletes keverék itt már sajnos.

Verát mikor kedvelted meg?:-)
mikor borogatta a szemetet az ágyakba?
:-)

sogeking 2012.02.07. 00:52:31

@szerivan: ha tudod, akkor ne kötözködj :D

@jadebulgari: férfi szemmel lehet, hogy más :)

vallatas 2012.02.07. 00:54:22

@kamarti: ez a nő irigy, törtető, hatalommániás! ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor jön a világvége!
:-) a hiszti!

2012.02.07. 00:54:56

@sogeking: Nem kötözködtem, csak kicsodálkoztam magam. A folyamatát olvashattad :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:55:39

@kamarti: sogével csörtézzétek le mert ő nagyon értékeli férfiszemmel
@sogeking: ja én nem azzal nézem :)

@vallatas: igen Ati nékül üres lenne, csak kár hogy Alek-utánzat szaga van már a különcködésnek legalábbis... Verát sajnáltam amikor annyit szívatták a pasik az nem volt férfias viselkedés és tetszett hogy megvédi magát az meg hogy szemetet meg vizet borogatott tökös volt a kirohanásain én szórakoztam de látod most milyen nyugis hogy senki nem piszkálja

2012.02.07. 00:55:49

@kamarti: Nagyon éretlen ehhez a játékhoz.

2012.02.07. 00:56:22

@kamarti: Nagyon éretlen ehhez a játékhoz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:57:16

@vallatas: @kamarti: és ahogy 22 évesen előadta hogy neki nem lesz főnöke majd alapít egy céget nehogy már neki dirigáljanak ott röhögőgörcsöt kaptam

2012.02.07. 00:57:20

@jadebulgari: A férfias viselkedést én is hiányolom a játékosokból.

vallatas 2012.02.07. 00:58:57

@jadebulgari: nyugi én is :-DD
Kingu nagy arc, nagyot fog koppani.

Kingunelláék most produkálják ám magukat egymásnak, hogy jól érzik magukat :-)
ez se rossz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 00:58:57

@szerivan: akármennyire is utálták Verát egy pasi mindenekfelett legyen nagyvonalú egy nővel pl. abban is, hogy nem alázza ahogy ők tették

sogeking 2012.02.07. 00:59:41

@szerivan: értem :)

Csaba átadta tudását Kingának, majd bump fistelt Fecóval

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:00:17

@vallatas: úgy szeretném látni ahogy egy munkahelyen agyon szívatják a hülyéjét
piciCsabi mintha berúgott volna? mi ez a nagy okosságbeszélés? :D

sogeking 2012.02.07. 01:00:21

@sogeking: mármint fist bump, pedig még nem ittam annyit :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 01:01:01

akiket beküldtek a házba a vv4-ből az mind olyan, aki magára rakatott és kiejtette magát a játékból, mindegyik intenzív, gyorsan égő tipus, hamar lefáradnak, de amíg tartanak, addig jó nézni őket...

tordas úgy illik ebbe bele, hogy ő csak pótlékként keveredett a házba, és rögtön kiküldték párbajra, és ő meg öngyilkosságot követett el, mikor evát hívta ki, aki egyszer már megverte korábban a beszavazó shown...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:01:59

Szandikán egy valami eredeti: a körme. Wow.

vallatas 2012.02.07. 01:02:31

@jadebulgari:
stuffolják egymást Ati ellen :-)
gyerekek

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:03:07

@Brr: olyan mintha ott se lenne Tordas szinte láthatatlan

2012.02.07. 01:03:14

Holnap fog lefőni a kávé :DDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:05:53

a Gombár boleró - az mit jelent? :D
Ati-Oli humoreszkek legalább ez vicces

bigél 2012.02.07. 01:06:35

@jadebulgari: csak az a baj Verával (vagy az általa alakított karakterrel), hogy nem következetes. A szálka-gerenda tipikus esete, pl. amikor lekezelő viselkedésről beszél Csabával kapcsolatban. Bagoly mondja verébnek.

sogeking 2012.02.07. 01:07:55

Olivér mondta már, hogy 'tesó' ?

vallatas 2012.02.07. 01:08:05

@jadebulgari:
ja, ez az Ati-Oli vonal nem rossz :-D
szegény Tordas ha kimegy és visszanézi...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 01:08:40

"nem vagyok féltékeny"

"nem vagyok bosszúálló"

"sohasem hazudok"

- attila idézte verát olinak,
miután megállapodtak, hogy megnevelik tordast, aminek az a lényege, hogy tordas álljon ki magáért...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:09:14

@vallatas: szegény az a típus hogy azt hiszi vele és nem rajta röhögtek a fiúk :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:10:17

@bigél: igen de attól még jobban csípem mint a többi bent maradtat bár a kiesettek közül se volt igazi kedvencem esetleg Petike arathatott volna még a ki tud bontakozni de ugye..

kamarti 2012.02.07. 01:10:32

@sogeking: sztem Csabi már nagyon le akarta rázni Kingut, inkább bulizna. plusz be van baszva eléggé

@szerivan: @jadebulgari: azért majd megnézem 1-2 nap múlva is azt mondja*-e, amit most, hogy neki az ilyen csajok hiányoznak a villából, mint Szandál :) sztem Dyával is azért olyan nagy barinők még mindig, mert Dyuska időben kiesett

@vallatas: én is halálosan unom, és rántja magával a "barátait" (akik persze magukra vessenek, ha ilyen sügérek)

Hurri Kán 2012.02.07. 01:11:14

@sogeking:
Előbb lenyeli a kiflicsücsköt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 01:11:59

@jadebulgari:

egyébként illik a boleró, mint jelző gombihoz:

boleró: spanyol tánc, mérsékelt 3/4-es ütemben; a táncosok kurjantásokkal és kasztanyetta rázásával tarkítják a tánc menetét.

de felső kiskabátot is jelent, amit a torreádorok és nők viselkednek...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:14:20

@Brr: a bénító tekintetű :D
@kamarti: @vallatas: Fecót nagyon le tudják húzni a maguk szintjére pedig ő egy vidám fiú lenne ha nem erőltetné ezt a Kingázást

sogeking 2012.02.07. 01:14:57

@gyvy: ő legalább nem pazarol :)

Tordas Attilával táncol, he he he

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:16:51

@vallatas: de szép volt ahogy Oli feltörölte a parkettát Kingával :D

sogeking 2012.02.07. 01:17:00

Olivér ledöntötte (szó szerint) Kingát tánc közben :)

ő-szinte 2012.02.07. 01:17:30

Kingának bejön Olivér!

kamarti 2012.02.07. 01:18:06

remélem, Olivér még ma kitapossa a szuszt Kinguvól :)

sogeking 2012.02.07. 01:18:13

Tordas a combjával átkarolta Attila derekát :)

Hurri Kán 2012.02.07. 01:18:22

Pinainas hányszor ejti még fejre Kingát? :D

kozi001 2012.02.07. 01:18:32

Tordas meg Szandi elég jól nyomják a táncot! Míg Kinga hasra akar esni!

2012.02.07. 01:18:33

Jó éjt mogyikák, holnapra mindenkinek lefő a kávé!

vallatas 2012.02.07. 01:19:20

miféle tánc ez :-)
unga bunga by Berlusconi?:)))

sogeking 2012.02.07. 01:20:47

Attila nagyon imponálni akar Ildikónak :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:21:28

pont hiányzott hogy Seri énekeljen de ennek tényleg bejön a bénító tekintetű Gombi?

ő-szinte 2012.02.07. 01:21:55

antibüszke, bazdmeg!:-DDDDDDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 01:22:01

@jadebulgari:

Oli csak a retek megbízását végzi, hogy feldobják a lemerült villalakókat, szerintem neki nem esete FBM..

vallatas 2012.02.07. 01:23:38

@jadebulgari: úgy tűnik :-)
Gombi és picur már nincsenek együtt.
@Brr:
jól csinálja, Kinga végre nem pityereg.
@szerivan: jó éjt mogyika

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:24:56

@vallatas: ja megcsináltatta a mellét és sejtette a félmeleg Gombárt

sogeking 2012.02.07. 01:25:06

@gyvy: :)

Gombi csinálja a kamu breaket :) Kinga a háttérben utánozza

TapOut 2012.02.07. 01:25:20

@kamarti: Kinga barátjának lenni annyit jelent, hogy hallgassuk Kinga éppen kit savaz, és bólogassunk hozzá szépen. Szinte minden négyszemközti, vagy hármas beszélgetésnek az a lényege, hogy Kinga éppen kivan valakire (Attila, Fecó, Seri, Vera, stb.) és az éppen aktuális barátjának az illetőt savazza. Igazi energiavámpír, tényleg nagyon le tudja húzni a másikat, ritka negatív az energiája.

vallatas 2012.02.07. 01:25:24

@gyvy: igen, ezt ismerem :-)
kár, hogy nem a focicsapatára költi már a pénzét...

ő-szinte 2012.02.07. 01:26:05

@jadebulgari: fáj, baszod:-DDD
szted mitől ne fájna?:-D
de azért aranyos vagy, hogy kérdezed:-)
nagyon jó lett az onlájn:-)
Oli viszi a műsort:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:27:22

@ő-szinte: jóváteszem a délutánit :D
tényleg jó, nem szoktam nézni de most itt szakadok a röhögéstől
Gombi hátha megcsinálja Serit vagy Ati Tordast :D

ő-szinte 2012.02.07. 01:29:59

@jadebulgari: gombi a fijjúkat szerizi... de értékelem a szándékodat:-D

vallatas 2012.02.07. 01:30:28

Oli-Vera[Éva] :-)
cigizgetnek...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:31:09

@ő-szinte: ja egyszer láttam az utcán Gombit nagyon buzievolt a tekintete

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:32:02

@vallatas: de legalább ezt hallhatjuk nem kell Kingát nézni :)

sogeking 2012.02.07. 01:33:05

de mikor lesz a vers?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:33:23

@ő-szinte: és pénzért képes eljátszani hogy ő Seri meghódításáért jött ide :)

vallatas 2012.02.07. 01:33:49

@jadebulgari:
jaja :-)
Olin szakadok, tolja a hangulatot rendesen.

Hurri Kán 2012.02.07. 01:35:23

Jóéjt, félszerzetek.

ő-szinte 2012.02.07. 01:35:56

@jadebulgari: pénzért sok mindenre képesek az emberek:-D

ő-szinte 2012.02.07. 01:37:20

bakker, Vera megint megélte...
bruhahahahahaha

vallatas 2012.02.07. 01:37:21

@ő-szinte:
"ő-szinte 2012.02.07. 01:26:05:
Oli viszi a műsort:-D"

megint ellentmondasz magadnak :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:38:31

@gyvy: jó8
@ő-szinte: hát sajnos igaz
@vallatas: iggen :) ő az az arc aki mindenkivel el tud vegyülni, még Szandi is ilyen de a másik kettő elég gáz választás volt

ő-szinte 2012.02.07. 01:40:06

@jadebulgari: jó, de sajna Alekot meg Évát nem merték beküldeni. Pedig az lett volna az igazi ereszdelahajam parti...:-)

vallatas 2012.02.07. 01:40:20

@jadebulgari: ja a másik kettő tuja.
@ő-szinte: tudom, látom jobban vagy ha már nevetsz :-)

ő-szinte 2012.02.07. 01:40:41

@sogeking: mert te olyan jó vagy:-DDD

ő-szinte 2012.02.07. 01:42:11

@vallatas: Olivérék jó hatással vannak az idegrendszeremre...:-)

kamarti 2012.02.07. 01:42:34

@TapOut: a tegnap éjjeli beszélgetésükben Csabi azt is mondta Kingunak, hogy amikor a full negatív az Ati-Kinga-Vera trió síelt, az olyan érzés volt, mintha hosszú idő után kisütött volna a nap
a lány, akinek a seggéből süt a nap elég érdekes arcot vágott, miközben megköszönte az őszintét :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:42:47

@sogeking: csak még nem oldódott fel szegény :)
@ő-szinte: igen Alek szerződést szegett, Éva meg ugye lejáratta magát pedig ők tényleg tudtak volna itt aratni inkább mint Tordas meg Gombár :D
@vallatas: amit még mindig nem értek miért dugták el Jerzy-t? ő semmi olyat nem csinált eddig

ő-szinte 2012.02.07. 01:43:20

Seri pillanatra sem gondol Gombira pasiként...
BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

kamarti 2012.02.07. 01:44:05

hát mondjuk Gombi+pelenka képpel a fejben elég nehéz is Gombárra pasiként nézni, igaza van Serinek :)
mondjuk nekem pelenka nélkül se jön be a szempillarebegtetés...

sogeking 2012.02.07. 01:44:19

@jadebulgari: óóóóóóó, nála ez már szuper oldottnak számít :)

kozi001 2012.02.07. 01:45:18

@ő-szinte: Épp most fasz szopózta le Alekot!

ő-szinte 2012.02.07. 01:45:29

Oli lefasszopózta Alekot!
Oppá!

vallatas 2012.02.07. 01:45:57

@jadebulgari: nem tudom :-)))
akkor már három pornós lenne bent, felborulna az arány.

Seri aranyos :-)
@ő-szinte: örülök.

ő-szinte 2012.02.07. 01:46:19

@kozi001: igen, akkor itt az ok, hogy Alek mért nincs bent...

kozi001 2012.02.07. 01:48:30

@ő-szinte:
Kb. ez a hivatalos rtl vélemény jelenleg Alekoszról!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:48:30

@sogeking: mondhatna egy verset hogy emlékezzünk rá hogy itt volt ő is
@vallatas: a fotó is pornó? lehet...

na de... Szandi lábtól húzta magára a pulóvert hát ilyet még nem láttam

kamarti 2012.02.07. 01:49:18

na, kíváncsi vagyok, Szandit mikor zárják ki azért, mert pofán vágja Attit :)

ő-szinte 2012.02.07. 01:49:45

Szandika, meg a műbalhé, hehehehehe

sogeking 2012.02.07. 01:52:17

@jadebulgari: erre várok már órák óta :)

ha még Alek is bement volna, a mostaniak akár ki is jöhetnének :D

vallatas 2012.02.07. 01:53:55

@jadebulgari: melyik fotó?
:-)
@kamarti: Szandika, hogy kiakadt :-D
nyomják ám a műhisztit :D

vallatas 2012.02.07. 01:54:54

Szandika túlzásba viszi műbalhét, szar színész :)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:54:58

@vallatas: amikor megjelent róla pucéron pózolós kép a fiú újságban vagy filmezett is?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 01:57:22

na de hogy Csabi szúrná Szandit, most csalódtam benne

vallatas 2012.02.07. 01:58:58

@jadebulgari:
volt ott valami film is.
én képekre nem is emlékszem.

Csabcsi szúrná Szandit, gondolod ezt beteszik az öfibe?:-)))

sogeking 2012.02.07. 01:59:00

@ő-szinte: köszönöm a közreműködést, most már én is kaptam egy sünit:)

ő-szinte 2012.02.07. 01:59:37

@jadebulgari: gondolom ezt a riportban kapta instrukcióként:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:00:25

@vallatas: újságban jelentek meg képek azok keringtek egy időben
nem teszik bele az öfibe de én most csalódtam azt hittem Csabi egy rendes fiú nem egy ilyen retket szúrna mint Szandi

ő-szinte 2012.02.07. 02:00:25

@sogeking: látod milyen jóóóóó vagyok????

kamarti 2012.02.07. 02:01:19

@vallatas: 6 perce beszélték meg Attival, hogy ez lesz a műsor: Szandi szól, ha nem ül a pojén :) ezt látjuk most :)

@jadebulgari: már egy hónapja azt mondta a szerencsétlen, hogy az első takarítónőt, aki szembejön, amikor kiesik... :)

vallatas 2012.02.07. 02:02:10

@jadebulgari: hehe, szerintem se adják le mert az sok nyugger, anyuka szavazó elvesztésével járna.
és a videó az mi volt? hoax?
@sogeking: tetszik az új avatarod!

o>

ő-szinte 2012.02.07. 02:02:38

@jadebulgari: persze, nyugodj meg, Csabi egy rendes fiú:-) sosem szúrna olyat mint Szandi:-) Csak is a Gombi féle rendes gyerekeket szúrná:-DDDD

vallatas 2012.02.07. 02:03:09

@kamarti: sikerült akkor Csabit is bevenni a forgatókönyvbe?:-))
cool!
lehet Csabit készítik már Sehi ellen :-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 02:03:31

@kamarti:

"Csabi azt is mondta Kingunak, hogy amikor a full negatív az Ati-Kinga-Vera trió síelt, az olyan érzés volt, mintha hosszú idő után kisütött volna a nap"

ja, aztán csabi azonnal eszterre rakott, és kitették a villából... most megs erit akarja kitenni, előtte kitette a vicces veronikát és a faltól falig szórakoztatócentrum cristofelt...

úgy látom ha valami, jó és valamit szeret, és szórakoztatja, csabinak azt kényszeresen el kell rontania, bünteti magát és a környezetét...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:04:25

@ő-szinte: ő is?......... ma még hányszor csalódom Csabiban? :D
@vallatas: videoról meg én nem hallottam, passz :)
@kamarti: vagy takarítóbácsit ezek szerint...

TapOut 2012.02.07. 02:05:16

@kamarti: :-D ez jó, ott még nem tartok

vallatas 2012.02.07. 02:05:30

Ati:"A tordasnak ígértem egy narancsot"
Oli:"Adjál neki olajat!" :-DDDD

ő-szinte 2012.02.07. 02:06:06

Oli egy állat!!!!! :-DDDDDDDDDD
lájkolom:-DDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:08:00

@vallatas: Te arra próbálsz rávenni hogy kúrjam meg a Tordast? és elmegy az adás - de szép :)

vallatas 2012.02.07. 02:08:21

Ati:"ilyenekben nem vagyok benne"
Oli:"pedig azt hittem, hogy cinkostársam lehetsz"
Ati:"Arra kérsz, hogy kúrjam meg a Tordast?" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

haláli!

kamarti 2012.02.07. 02:10:29

@Brr: úgy látom, Csabi az őj ellenséged. Vera meggyógyult?

Atti és Oli nincs képben, Szandi már lekérdezte Serit :)

vallatas 2012.02.07. 02:10:49

"ez leakarja szopni Fecót?"
:DDD nem hallottam pontosan

vallatas 2012.02.07. 02:12:23

Ati:"te kibaszásból doktoráltál?"
:-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:12:47

@ő-szinte: ő meg Gombár úgy értettem az "is"-t, sokk ez egy estére :)

ő-szinte 2012.02.07. 02:13:12

beküldték Olit, hogy a vérgecihez képest Atti jó fiú legyen???

kamarti 2012.02.07. 02:13:15

Atti nem akarja átadni a kormányt Olinak hehehe
egyből kijózanodott, pedig állítólag csutka részeg :)

vallatas 2012.02.07. 02:13:55

@jadebulgari: nem hallottam pontosan sajnos
:-)

ő-szinte 2012.02.07. 02:13:56

@jadebulgari: akkor told oda még fecót is:-DDDD

vallatas 2012.02.07. 02:14:54

@kamarti: ja ezt én is észrevettem.
Ati:"Oli ez már nem a te játékod" :-D
"Bejöttél ide szervezkedni, nulla koncepcióval"
és egyből kijózanodott.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:15:17

@vallatas: lehet a Tordas? :D
@ő-szinte: jaj dehát kis purdék is vannak... feje tetejére állt a világ ma éjjel?

kamarti 2012.02.07. 02:15:36

@ő-szinte: most pitiánerezte le a pinainast, szóval akkor vele nem közölték az új forgatókönyvet :)

ő-szinte 2012.02.07. 02:15:40

@jadebulgari: Oli azt akarja, hogy Szandika szopja le fecót.

vallatas 2012.02.07. 02:16:00

@jadebulgari: Igen valami olyan a terv, hogy Tordas szopja a wc-ben Fecókát, Ati meg rájuk nyit.
Illetve a Sehi Gombi projekt a másik.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 02:17:20

@kamarti:

nem ellenség, és nem is utálom, csak kezdettől az a gond vele, hogy a vicces-érdekes játékosokat rakja ki a villából, amit úgy látszik a maga unalmas képére akar faragni... ezt próbálom megfejteni, hogy ez mitől lehet, csak nem tudok eleget az életéről, de biztos volt gyerekkorában valami hasonló kibaszás, hogy elrontották a játékát, mondjuk örökre.

ő-szinte 2012.02.07. 02:17:32

Oli Gombinak: te amúgy is főhomok vagy!

ez mekkoora!!!!!!!!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.07. 02:18:05

@jadebulgari: tudod, hogy én milyen jóóóó vagyok:-D

kamarti 2012.02.07. 02:18:38

@vallatas: Oli újabb forgatókönyvet dob fel: Ati és Csabi öribari :)

ő-szinte 2012.02.07. 02:18:52

@sogeking: akkor nézd vissza faszomatbazdmeg!

ő-szinte 2012.02.07. 02:19:50

Aztakurva! mi megy bent!!!!!!!!!!!
le se fekszem bakker:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.07. 02:21:02

@vallatas: rossz irányban tapogatózol, mert az Szandálka:-)

vallatas 2012.02.07. 02:21:31

bazdmeg ezt vissza kell nézni, hatalmas online :-)
"Gombi te amúgy is főhomok vagy!" :-)
szegény Csaba azért nézett, hogy akkor ő mi :DDD majd kapott cserébe egy ölelést

kamarti 2012.02.07. 02:22:40

@Brr: ja, ő is sérült, ahogy Vera. biztos egy nagyobb gyerek összetaposta a homokvárát az oviban, és ezt nem tudta feldolgozni máig sem.... pszichiátriai diagnózis még nincs? nem is értem.

amúgy az még nem jutott eszedbe megfejtésként, hogy nyerni szeretne? mer állítólag ezért mentek be, nem?

ő-szinte 2012.02.07. 02:22:49

azért ment bent az adok kapok! Oli cigányozott, Gombi zsidózott...
hát úgy szép az élet, ha zajlik:-DDDD

vallatas 2012.02.07. 02:22:59

@kamarti: ja, de amikor Ati asszondája Olira, hogy pitiáner vagy az se rossz
:D
meg volt valami, hogy Olikám te könyvet írtál "Magyarország átbaszásából"?
:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:23:31

Hát ez szép este volt, mindenkinek jó éjt, aki marad írja le amit még lát :) részemről alszom, pá :)

vallatas 2012.02.07. 02:24:29

@jadebulgari: maradj még!
elfogyunk :-(
mikor ha nem most kell túlórázni?

sogeking 2012.02.07. 02:24:55

@ő-szinte: visszanéztem, igazad volt :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 02:26:20

@kamarti:

rengetegféleképpen lehet nyerni, meg veszteni is, de pont az a lényeg, hogy ki milyen utat választ... mi értelme volt pont cristofelt meg veronikát kitenni az elején,

meg örömködik, hogy milyen jó volt a villában, mikor atti-vera FBM nem volt benn, majd rögtön az idilli nap után kizavarja esztert, most meg serire rak... és FBM-mel bünteti magát..

ő-szinte 2012.02.07. 02:26:29

@sogeking: te! hát mi a kurvaisten az én nickem??? hazug? vagy mi a faszom???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 02:26:39

@vallatas: jaj de ari vagy ezért kapsz majd répatojtát :D ma tényleg jó volt a műsor csak már leragad a szemem

kamarti 2012.02.07. 02:26:54

@vallatas: azért azt ne felejtsük el, hogy ez közvetlenül az után volt, hogy Oli szerelmet vallott Attinak: "csak miattad jöttem be"... :)
végre valaki, aki felvállalja Attit, nem úgy, mint Petti :)

na, most gyorsan elpályázok én is, amíg nincs adás, mert holnap munkanap, jóéjt!

sogeking 2012.02.07. 02:29:13

Attilának mégis Gombival kell aludnia

kamarti 2012.02.07. 02:30:17

@Brr: "mi értelme volt pont cristofelt meg veronikát kitenni az elején"

mondjuk hogy azóta nem küldték párbajozni?
de utáld csak nyugodtan, ha most ő az ügyeletes nálad...

na tényleg pá, skacok! majd holnap kuncsorgok egy linket, kíváncsi vagyok, végül ki kivel hajtja álomra a fejit :)

ő-szinte 2012.02.07. 02:31:45

@sogeking: nagyon röhögök az egészen:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vera a büdös, kapta Olit, aki szintén bűzös :-DDDD

vallatas 2012.02.07. 02:33:29

@jadebulgari: répatojta a kedvencem :-)
@kamarti: jó éjt
@sogeking: Sehi mellé osztották meg Gombárt, de Sehinek nem tetszik a dolog.
képet el is vették :D

sogeking 2012.02.07. 02:35:39

@vallatas: csak vicc volt :)

viszont akkor 2 ágyban hárman kell, hogy aludjanak :)

ő-szinte 2012.02.07. 02:37:00

Bakker, mekkora! Burkoltan kurvázzák Verát...

vallatas 2012.02.07. 02:38:10

Ati elszólta magát... :-D
ő már tud Vera filmjéről szerintem... Olival már megvan a közös Vera arcpakolás vicc.

ő-szinte 2012.02.07. 02:39:50

@vallatas: ez már korábban is látszott:-) Pettivel is ugyanilyen burkoltan kurvázták Verát, mint most Olival...

vallatas 2012.02.07. 02:41:26

mindenki lelépett?:-(

ő-szinte 2012.02.07. 02:42:15

@vallatas: aha, mindenki:-) tényleg:-DDDD

sogeking 2012.02.07. 02:45:28

@ő-szinte: biztos ott figyel a számítógépükön a Veravideo.avi

vallatas 2012.02.07. 02:52:04

na sziasztok, jó éjt!

sogeking 2012.02.07. 02:53:06

jó8, megyek havat lapátolni

Ormi 2012.02.07. 02:55:21

Hol lehet ezt a szart nézni?
Az életem amúgy is értéktelen, hát lássuk, uramisten...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 02:55:30

attilának leesett a tantusz: "Ennyire ellaposodtunk, hogy beküldtek titeket?"

hát eleve laposak voltak..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 03:00:56

@kamarti:

most másodszorra írom, hogy nem utálom csabit, semmilyen érzelmet nem tud kiváltani belőlem, remélem nem kell harmadszorra leírnom, tényeket állapítok meg vele kapcsolatban, és próbálok spekulálni azon, hogy mi lehet az oka a döntéseinek, de abszalajte nem mozgat meg a fiú...

Zsoofka 2012.02.07. 07:34:49

jó reggelt!

A kommentekből ítélve jó volt az iccaka....
Valaki légyszi egy online linket!
Köszi, puszi!

dennis rodman 2012.02.07. 07:57:32

Úgy látom Sixx "besegítése" után maradt minden a régiben...a Hogy volt - Hol volt hol nem volt ?

mocskosmacska 2012.02.07. 08:25:39

Átolvastam a kommenteket. Csabi tényleg azt mondta, hogy blokkolná szandikát? Ez nem csak poén volt? Nehezen tudom elképzelni a jelentet.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 08:28:21

@Brr: ne haragudj, van neked pszichológiából diplomád, nem plagizott doktorid? mert ahogy itt vérkomolyan előadod az elemzéseidet, különös tekintettel a gyermekkori traumákra (arról nem is beszélve, hogy van, amikor fiktív műre, lásd "lepkegyűjtő" hagyatkozva,) az már fáj.
szóval ha nincs, és gondolom, hogy nincs, akkor ebben a témában talán, ismétlem talán csituvan. nem az a baj, hogy nem bírod, attilát. verát. csabát.
csak az, hogy tudományos alapon előadod ezeket, és tényként állítod be.

E-leonora 2012.02.07. 08:36:46

Sixx-et vissza főposztolónak! Kérjük szépen sixx-et.

mocskosmacska 2012.02.07. 09:19:05

@foxglove: Az hogy valaki azt mondja, hogy neki attiláról a lepkegyűjtő jut az eszébe az még nem tudományos alapon elődadás. Nekem is jutnak eszembe attiláról ilyen-olyan pszichopata szereplők ilyen olyan thillerekből. Veráról is.

kozi001 2012.02.07. 09:36:11

Attiláék nem teljesen hülyék és gyorsan levágták éjszaka h miért is mentek be a kövületek...!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 09:36:59

@mocskosmacska: reggelt! jah, mondta, van aki szerint RIP szobában mondták neki, van aki szerint ki van éhezve, én csak azt gondoltam részeg volt azért mondta szegény fiú

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 09:38:16

@kozi001: főleg Ati
@mokamini: jó volt tényleg :D még sose éjszakáztam fél 3-ig most jókat lehetett rajtuk röhögni
(linkem sajna nincs) de jóreggelt

kozi001 2012.02.07. 09:40:28

@jadebulgari: Fecó meg Kinga is nagyon tanakodott egyszer! :) Szandika nem nagyon tudta megnyugtatni őket! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 09:41:38

@kozi001: mondjuk tényleg nagyon uncsik voltak már :D

kozi001 2012.02.07. 09:42:48

@vallatas: Ami tavaly működött Alekínyóval azt nem biztos h el lehet adni most is! :)

arkangyal44 2012.02.07. 09:42:51

Szép reggelt mindenkinek, puszi Hajninak, mert tudta,hogy nem tudok jönni pár napig mert nem volt netem,és nem is írt posztot,nehogy lemaradjak valamiről :))

arkangyal44 2012.02.07. 09:46:01

Szép reggelt mindenkinek,most komolyan 5 napja nem volt új poszt ????

mocskosmacska 2012.02.07. 09:58:10

@jadebulgari: Fene egy gusztusa van csabának, de hát nőként nehéz tisztán látnom a helyzetet.

ELP 2012.02.07. 10:01:49

@mocskosmacska: áhh nem ,,,csak érvényesült az ősi mondás " rossz nő nincsen csak nem ittunk eleget" :)))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 10:02:03

@mocskosmacska: szerintem csak részeg volt és félrebeszélt
egyébként a beküldöttek egy-egy alanyra azonnal rárepültek, Szandi Atira, Oli Verára, Gombár Serire, csak szegény Tordas nem nagyon tudta magát hova tenni, nem vette észre hogy neki Csabival kellett volna talán kicsit flörtölni, ágyválasztáskor Kingát mondta az meg rögtön jaj de ő Csabival szokooott :D

ELP 2012.02.07. 10:02:27

szép napot mindenkinek

inmemancsi 2012.02.07. 10:05:06

@mocskosmacska: nőként: a pasik pedig ilyenek:))

inmemancsi 2012.02.07. 10:17:58

mikor jön vallatáska a profi link-szolgáltató?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 10:20:24

@inmemancsi: majdnem 3-ig éjszakai műszak volt úh. lehet hogy még alszik :D

ELP 2012.02.07. 10:22:23

@inmemancsi: szeva,,elfeledtem megkérdezni eddig h mi lett a szavazósdinkkal?,:))

inmemancsi 2012.02.07. 10:23:00

@jadebulgari: na jó, akkor alcsizzon még:) de már kíváncsi lettem hátha nevethetek egy jót:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 10:28:49

@vallatas:

a frusztrált macsók mindig kurvázzák a csajokat, nem kell tudniuk róluk semmit ehhez..

inmemancsi 2012.02.07. 10:29:45

@ELP: szevcsi:)hát háp háp.... a zsürcsi nem engem választott, de nem is baj:)) viszont egy aranyos csajszi talizik ma lagi bácsival metropol.hu/cimlap

ELP 2012.02.07. 10:32:59

@inmemancsi: Még azok is vannak???áhh,,,miért nem szóltál őket is meghekkeltük volna:)))))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 10:33:17

@foxglove:

tudományos a halál!

nehogy már elkezdj itt cenzúrázni ugyanis ennyi sarki kézikönyv szintű elemzés pont belefér a blogba, mert nem itt osztják ezen a blogon a pszichológiai diplomát, bár esetleg megkérheted hajnit, hogy de azért neked mégis osszon egyet,

amúgy jó reggelt!

az én rózsám vasutas 2012.02.07. 10:34:14

Ma értékelnünk kell az elmúlt 142 napot. A vv4 rengeteg csontvázat hagyott maga után blablabla nehéz hónapokat zártunk blablabla kemény döntéseket hoztunk blablabla végre jó irányba haladunk bla.
A kötelező feladat megvolt, foglalkozhatunk a jövővel. Mi lett a hat villalakóból a játék végeztével?
(kisdoktori disszertáció, 74% blikk, 23% bors, 3% titkárnői komment)

Csaba: Zenekarával sikeres koncerteket adott, kísérőként fellépett Shadi és Béci mellett. A magyar léggitár bajnokság 4. helyezettje, jelenleg Kozsóval dolgozik önálló lemezén.
Attila: A műsor után Artúrbandival eltűnt. Kerüli a nyilvánosságot, kizárólag széles csípőjű nőkkel tart kapcsolatot, kizárólag telefonon. Sikeres üzletember, hamarosan nagyobb várba költözik.
Fecó: Több szappanopera ünnepelt sztárja. Nagy botrány volt, amikor 2014 szeptemberében szakított az rtl-lel és átment a paprika tévébe. Jelenleg politikus, 214-szer nyomta meg az igen, 68-szor a persze gombot.
Sehi: Kiesése után 4 percre rájött, még mindig Claudiót szereti. A nézőtéren helyet foglaló fiú örömmel ugrott nyakába. Újságírói kérdésre, miszerint egy olaszul remekül tudó lány és egy olasz fiú miért beszél egymással angolul, komolyan elgondolkoztak. Lapzártáig még találták meg a közös nyelvet, amivel átbeszélhetnék kapcsolatukat.
Vera: Kovi már várta a kijáratnál, de hiába, Vera nem könnyen kapható. 2012 áprilisában mégis munkába állt, pályakezdő fiúk felkutatásában vállalt szerepet. Nevét kizárólag olyan filmekhez adta, amiknek van története és mondanivalója. Jelenleg az országos médiafelügyelet vezetői székére pályázik.
Kinga: Igéretes ökölvívói pályát tudhat maga mögött, kétszer került ob-n legjobb nyolc közé (2014 Debrecen nehézsúly, 2015 Szeged ólomsúly). Jelenleg a zeatax reklámarca.

inmemancsi 2012.02.07. 10:36:27

@ELP: :))szerzek azért ma egy metro újságot és rádizájnolom a neveiteket:))

mocskosmacska 2012.02.07. 10:50:56

@ELP: @inmemancsi: @jadebulgari: Igazából azért csodálkozom, mert csaba a bentléte alatt nem árult el sexuális vonzalmat egyetlen nő iránt sem és hogy pont ezzel a szandika nevű amorf valamivel kezdi el ezt.

Gombár megkapta sehit? Így akarják izgalmassá tenni párbaj előtt. Na, ez is lesz annyira érdekes, mint a gergő-sehi románc.

Olivér meg Verát kapta meg? Akkor most zavarban vagyok, hogy azt mondjam-e gúnyosan, hogy oli megnyerte a főnyereményt vagy hogy vera megnyerte a főnyereményt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 11:07:50

@mocskosmacska: továbbra is tartom hogy a pia beszélt belőle :)
Sehi nem örült annyira Gombárnak mint fordítva...
Oli meg Atti célozgattak Vera filmjére, az érdekes volt.

Akármi Áron 2012.02.07. 11:16:29

@Binbir gece: DDDDDDDDDDD lököce vagy!
(persze gombért) Dedúúúrva:)

mimózA 2012.02.07. 11:16:43

@dennis rodman: Talán a lavina lehet a tettes? Valaki írja már meg azt a r---k, k....a öfit!

kamarti 2012.02.07. 11:16:47

szép napot!
no, tart még a buli, emberek? :)

mimózA 2012.02.07. 11:19:19

@Binbir gece: Köszi, végre jól szórakoztam. Elvégre azért jövök ide.

MagasMacska 2012.02.07. 11:27:50

@Brr: "és próbálok spekulálni azon, hogy mi lehet az oka a döntéseinek, de abszalajte nem mozgat meg a fiú... "

Akkor hagyd a fenébe, és keress élvezetesebb elfoglaltságot.

mocskosmacska 2012.02.07. 11:28:07

@jadebulgari: "Oli meg Atti célozgattak Vera filmjére" Ilyenkor olyan nehéz megállnom, hogy nem mondjam, hogy én megmondtam előre. Most nem is tudtam megállni.

MagasMacska 2012.02.07. 11:30:41

@mocskosmacska: Komplikációmentes. Ha kimennek, elé is felejtheti.

kamarti 2012.02.07. 11:32:31

@mocskosmacska: én meg azon csodálkozom, hogy ezen annyira megütköztök :)
egyrészt abban a korban van, amikor a legyet is, röptében
másrészt 5 hónapja be van zárva, és magára van utalva
harmadrészt most egy hétig tuti nem fog tudni edzeni :)
negyedrészt tévedsz az első állításban, bár tudom, hogy itt a túlabarátságon emlegetése az alap vele kapcsolatban, viszont a kérdés elméleti volt, és igaz, részegen mindenki bevállalósabb általában, mint józanon :)

kamarti 2012.02.07. 11:33:42

@MagasMacska: nem hinném, hogy le tudod beszélni. majd ha ráun, mint Verára....

kamarti 2012.02.07. 11:36:40

@MagasMacska: naja. viszont lehet vele menőzni a haveroknak :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 11:41:11

Hali, hallom jó volt az iccaka!
Van vkinek linkje? :)

hannamontanna 2012.02.07. 11:42:43

Helló.... látom még mindig nincs hogyvóóót.... és valakinek éjszakai? megköszönném...
Még a végén kiderül, hogy mégis jó hogy Oli bement? Egymásra hangolódtak humorilag Atival....?

nowo 2012.02.07. 11:58:01

@jadebulgari: érdekes.Attila honnan tud Vera filmjéről?
Valamint Olit nem köti a titoktartás?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 12:01:52

Sziasztok!

@arkangyal44: te hogy bírod ki nélkülem?:) Főleg annak fényében, hogy itt engem MINDENKI CSAK BÁNT:):)

@nowo: dehogynem, de sztem, így is generálják a feszültséget, azzal talán a nézettséget!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 12:06:59

Áááá sehi cipője kell!!! :D Türkiz plüss magassarkú!!!! :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 12:07:52

@nowo: Volt ilyen beszólás? Attitól is?

kamarti 2012.02.07. 12:10:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: no, azt én is sóváran néztem
(bár én más fazont is el tudok képzelni, csak a színhez ragaszkodom)

ő-szinte 2012.02.07. 12:10:55

@foxglove: óbazdmeg, lájkollak! faszomatbazdmeg:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.02.07. 12:11:04

@ladyandhenk:
imádunk :) extra casting lehetőséget is teremtünk :)

nowo 2012.02.07. 12:11:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: én nem tudom,a többiek látták/hallották,azért kérdeztem én is.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 12:13:33

@mocskosmacska: @nowo: Szanditól vártam hogy elszólja magát, de úgy tűnik Olinak a piától megeredt a nyelve :) virágnyelven de átadott infokat
@hannamontanna: nagyon egymásra :)
@Papucs Orrán Pamutbojt: volt :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 12:14:50

@MagasMacska:

"Akkor hagyd a fenébe, és keress élvezetesebb elfoglaltságot."

elég nehéz lenne nekem innen kivágnom őt a történetből, de talán neked vannak összeköttetéseid...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 12:17:42

@kozi001:

főleg, mert alek nem volt tudatos stratéga, a vv5-ben túlságosan tudatosan stratégáztak és emiatt hamar kiégett a műsor, a vv4-ben magukat adták a lakók, alek is csak adta azt, amit mindig ad, ami egyszer eladva még nézhető is volt, persze ismétlésben már nem...

mocskosmacska 2012.02.07. 12:18:51

@MagasMacska: Nem, hanem hogy mondtam, hogy szerintem oli megjegyzéseket fog tenni vera filmjére.

@kamarti: Nem csabi vágyán ütköztem meg, hanem a vágya tárgyán.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 12:19:33

@nosce: @inmemancsi: nem hiszek nektek! Nem mutatjátok ki, így én inkább világgá is megyek!!! Hüpp-hüppp

ő-szinte 2012.02.07. 12:19:57

@nosce: nagyon nagy volt az on, nézd vissza:-) volt minden, mint a vurstliban:-DDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 12:20:08

@mocskosmacska:

"csaba a bentléte alatt nem árult el sexuális vonzalmat egyetlen nő iránt sem és hogy pont ezzel a szandika nevű amorf valamivel kezdi el ezt."

mindenki részeg volt, így csabi is, vagy legalábbis azt játszotta, meg az éjszaka egy nagyszínpad volt most az összes bentlévőnek a megnyilvánuláshoz..

mocskosmacska 2012.02.07. 12:20:56

@nowo: VAlaki azt mondta, hogy a boxedző szólta el magát.

ő-szinte 2012.02.07. 12:30:19

@jadebulgari: jónak nem jó:-(((
nem, még mindig fáj...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 12:33:48

@ő-szinte: frontérzékeny vagy? vagy a hó miatt? én melegfrontra vagyok fejfájós majd tavasszal jó lesz

ő-szinte 2012.02.07. 12:34:23

@nosce: áh, csak szimplán front

ő-szinte 2012.02.07. 12:35:42

@jadebulgari: én minden faszom frontra:-D
na és a nem frontra is:-DDDDDDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 12:39:34

@ő-szinte: ajjjaj... akkor tényleg csak a nevetés ereje marad mint gyógyír - ki tud egy jó viccet? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 12:41:50

Attika hangját már annyira megszoktam, simán eltudna helyezkedni vmilyen "hang"-nak... ott még emberekkel sem kéne érintkeznie.. :DD

kamarti 2012.02.07. 12:44:59

@mocskosmacska: hát ha egyszer rá vonatkozott a kérdés? :) é tettekkel nem kellett bizonyítani :)

hannamontanna 2012.02.07. 12:48:36

@jadebulgari: egynek jó...?
Két pasi beszélget:
- Hé, haver, igyunk egy teát!
- Na vazeg, te vagy az első ember, aki három betűt is eltévesztett a "sör" szóból..

foxglove (törölt) 2012.02.07. 12:53:20

@mocskosmacska: nem erről van szó, egy egyszerű összehasonlításnál ő azért jóval tovább ment és a legrosszabb, hogy mindig tényként adja elő. attól hogy beleírja azt a kifejezést, hogy gyermekkori trauma, még nem lesz szakszerű és hiteles a mondanivalója.

ő-szinte 2012.02.07. 12:58:01

@foxglove: haló, haló, lájkoltalak faszomatbazdmeg, te meg csak így tovább suhansz???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.07. 13:06:50

@hannamontanna: na ja:-) mi verbál szexelünk:-DDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 13:10:21

1.01.00-tól LOL :D
"Elmúlik holnapra... Nem úgy mint a pattanásod.." :DD
@kamarti: ugye? Pusztuljak meg, beszerzek egy ilyet nyárra! :DD

foxglove (törölt) 2012.02.07. 13:12:16

@ő-szinte: -o-
:D
most suhanok továááááb estig, jó mogyi legyél!

hannamontanna 2012.02.07. 13:12:45

@ő-szinte: A muszáj nagy úr.... mondta a nagymamám is...Bár ő nem hiszem hogy erre gondolt..:-DDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 13:27:06

3. óra 46 perc

oli előadást tart FBM-nek a nyugiban, arról, hogy a stábnak semmilyen számítása nem jött be a vv5 csapattal kapcsolatban, keresztbe húzták minden számításukat, és hülyíti, hogy csak miatta és az attila miatt jött be..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 13:43:05

@foxglove:

a gyerekkori trauma kifejezést szerintem nem használtam, azt te oda képzelted...

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2012.02.07. 13:44:15

valaki tudja hogy Hajnival mi a pöcs-picsa van?

ő-szinte 2012.02.07. 13:54:51

@szerivan: jó a belépőd, pufi!:-D

2012.02.07. 13:59:07

@ő-szinte: Kiváncsi vagyok erre a hétre. Duuurva, hogy Szandál jobban tud vigyázni a szájára mint Prolivér.

nosce 2012.02.07. 14:00:53

@szerivan:
"Duuurva, hogy Szandál jobban tud vigyázni a szájára mint Prolivér"

persze, szandálnak a szája munkaeszköz :)

ő-szinte 2012.02.07. 14:04:01

@szerivan: Oli egy állat:-DDDD
de ezért bírom:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.07. 14:05:12

Vera szerint rentábilis, hogy csak az első 3 marad meg a nézők fejében. Rentábilis FB+ :DDDD

2012.02.07. 14:06:12

@ő-szinte: Nekem ő primitív, nem szeretem az IQ light fingós-böfögős humort.

ő-szinte 2012.02.07. 14:12:09

@szerivan: én szeretem azt is:-D a humor az jóóóó:-)

2012.02.07. 14:13:24

@ő-szinte: Az nem humor nekem, Atibogyó se szereti :)

ő-szinte 2012.02.07. 14:14:17

@szerivan: mer Atibogyó még meg akakrja nyerni a játékot!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tjuca 2012.02.07. 14:18:02

ez az olivér erős feltűnési viszketegségben szenved, mániákusan szerepelni akar minden áron, és "véletlenül" majd mindig elszólja magát, meg befolyásol.
nem hittem volna, hogy szandika lesz az ész benn. :-(

kozi001 2012.02.07. 14:20:59

@szerivan: Nőtt is a szememben ezzel! :)

zoltano21 2012.02.07. 14:21:05

Van uj poszt!!!!!!!!!!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 14:24:54

3.45.30 onlájn - Oli beszél Kingának
Nálunk azon múltak a dolgok, hogy én hogy kampányolok Aleknek vagy ilyenek.. Ott érzelmi alapokra volt minden fektetve. De nálatok ez nincs.. Ugyan olyan esélyed van mint mindenkinek a nyereményre...
Ott egy Vera, aki kötözködő, és harmadjára jött vissza párbajról.. De épp ésszel, vera egy kötözködő valaki, aki visszament. Ott egy Csaba aki szöges ellentéte..
Mindenki tökéletesen áthúzott minden számítást, aki eddig visszajött.. És tök furcsa, és ott ülünk minden este a sminkben, és "what?", ez hihetetlen...
Kinga: rajtam is meglepődtél?
Oli: én nem.. de a Verán igen..

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 14:27:45

@Brr: Jah, bocs, nem vettem észre! :)

nosce 2012.02.07. 14:29:52

elsőőőőőőőőőőőőőő

2012.02.07. 14:31:18

@kozi001: Nekem is, csalódtam volna ha lesüllyed a Simor szintjére.

MagasMacska 2012.02.07. 14:31:22

@Tjuca: Hát, nekem akkor sem volt szimpatikus, szerencsére nézni akkor kezdtem, amikor már csak két hete volt hátra, de most nagyon szemétnek találom.

zoltano21 2012.02.07. 14:35:25

@zoltano21: Bocs, vicc volt.
De Hajni jol visszajott 3 poszt erejeig. Akkor mar inkabb maradt volna meg sixx amig Hajni teljesen fel nem epul es teljes erteku jatekos nem lesz.

2012.02.07. 14:46:21

@zoltano21: Erre csak Fecókásan tudok bólogatni,hm-hm.

nosce 2012.02.07. 14:47:26

Atti tök levette h szarok, azért jöttek be Oliék...érdekes...

nosce 2012.02.07. 14:49:02

Attila dákó legenda :)

mimózA 2012.02.07. 14:51:50

Még mindig nincs öfi? Nem győzöm a morzsákat szedegetni.

Tjuca 2012.02.07. 14:52:45

@MagasMacska: nem néztem a négyet. ebből, meg a műsorvezetésből kb az jön le, hogy olyan nagy humorforrás, mint a pitbull, és akkora intellektus, mint a pitbull, csak valahova máshova helyezte magát, pedig :-(

MagasMacska 2012.02.07. 14:52:48

Na jó, megnéuztem ezt az esti műsort. Amíg Oliék bent lesznek, én kiszállok. Tudom, hogy ez a játék és most felfut a nézettség, de nekem ez a fajta "geciség" már undorító. Viszlát egy hét múlva.

2012.02.07. 14:53:35

@mimózA: Nem is lesz még pár napig. Talán csütörtök vagy péntek körül.

@nosce: Ezt honnan veszed hógolyó?

2012.02.07. 14:54:28

@MagasMacska: Azért maradj velünk, nem kell nézni és se szoktam.

Tjuca 2012.02.07. 14:59:21

@MagasMacska: pedig ez a műsor, a vicc, meg a szórakozás. lássuk be, erre vágyott a zöm. örülök, hogy van azért rajtam kívül is ember, aki hát nem. :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 15:02:07

@Brr: Alig, hogy beköltöztek a VV5-ös játékosok, már a középjátékra jellemző kőkemény taktikázással kezdték a játékot.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 15:11:13

@szerivan: nem azt mondta hogy nem rentábilis mert neki is Szandi-Oli-Éva maradt meg és nem Jerzy-Alek?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 15:13:22

@MagasMacska: nálam pont fordítva van, addig nézem az éjjelit amíg ezek bent vannak :)

nosce 2012.02.07. 15:17:03

@MagasMacska: @Tjuca:

pedig ez a legérdekesebb rész a vv5-ből, persze le kell tudni vágni a lényeget :)

2012.02.07. 15:19:18

@jadebulgari: Teljesen mindegy, hogy melyik 3-ra értette, de a rentábilis mást jelent :))) Nyereségességet.

kamarti 2012.02.07. 15:20:49

hát, nézem ezt a tegnapit, és ugyanazt tudom mondani: ez a Kinguci borzasztó egy nőszemély.
már első este mindenki ápolta a lelkét, Szandi, Ildi, Olivérnek meg kifejezetten meg is mondta, jobban szeretné, ha többet foglalkozna vele. Csak Gombár maradt ki a buliból, mert ő annyira ráállt Serire. E mellett Fecót egész estére kivette a buliból, és Csabit is próbálta.
Szörnyű csaj, és a hangját is elég nehéz elviselni, akkor is, ha nem nyávog épp.

kamarti 2012.02.07. 15:24:57

@szerivan: te nem érted. az a nyereségük, hogy neki megmaradtak a zemlékezetében, pedig nem nyertek :)

Tjuca 2012.02.07. 15:26:05

@nosce: a lényeg az, hogy nem vagyunk egyformák. ezt számtalanszor írtam, ezek szerint nem vagyok érthető. :-P számodra ez a legérdekesebb, számomra meg nem. :-) rájt? és mivel kereskedelmi tv-ről van szó, sok ember ezt találja érdekesnek, ezért jön a lé, ezért ezt adják, és ez így van jól. nekem meg lesz más elfoglaltságom. csupán annak örültem, hogy nem vagyok egyedül. :-P

^
8->
ˇ

hannamontanna 2012.02.07. 15:27:22

Én ezt a hetet csak azért fogom nézni, hogy Ati beégeti-e Olit... mert egy darabig veszi a humort, de aztán vissza fog állni "nyerni akarok és taktikázni" üzemmódba..
Nekem Oli nem szimpi. Olyan egyszerű. Nem egy 'entelektüell', valóban.

hannamontanna 2012.02.07. 15:29:29

Az RTL valószínű kemény milliókat fog fizetni büntit Évike miatt, az az érzésem.... Abban a belevalóban egyébként pont passzoltak Olival..:-)))

nosce 2012.02.07. 15:32:38

@Tjuca:
"a lényeg az, hogy nem vagyunk egyformák. ezt számtalanszor írtam, ezek szerint nem vagyok érthető. :-P számodra ez a legérdekesebb, számomra meg nem. :-) rájt?"

számodra is éedekes lenne ha másképp néznéd, és nem a felületet karcolnád :) rengeteg mindent meg lehet tudni arról kinek miről mi a véleménye, ilyen kisérleti terep nem igen lenne max ketteseben egy kocsmában...:)

2012.02.07. 15:32:43

@kamarti: Visszakeresem aztán kiderül. Addig fenntartom, hogy TE nem érted és Vera :)

hannamontanna 2012.02.07. 15:32:44

@genevieve: Hát lezabált pólóban még nem láttam..:-) Meg eléggé kiszámított és határozott, Oli nem annyira...talán.

kozi001 2012.02.07. 15:34:01

@hannamontanna:
Voltak Attilának beszólásai Olivérre rendesen!
Piros pont! :)

hannamontanna 2012.02.07. 15:34:09

@genevieve: Hát lezabált pólóban még nem láttam...:-) Meg Ati eléggé kiszámított és határozott, Oli nem annyira... úgy vettem észre.

hannamontanna 2012.02.07. 15:36:17

@kozi001: Én bírom Ati humorát... bejön ez a fajta cinikus élcelődés.... innen kintről..:-))) Nem nagyon van ebben partnere bent, talán Vera jobb pillanataiban. Csaba meg sem érti néha.

2012.02.07. 15:36:49

@kamarti: @jadebulgari:
Vera: Mintha rentábilisnak kéne lennie hogy az utolsó 3 marad meg.

2:30:20-kor, ennek se füle se farka, ez a szó nem illik ide!

mocskosmacska 2012.02.07. 15:38:52

@foxglove: Szerintem itt a villalakókról mindenki úgy meg azt írja amit akar, hülyeség ilyenbe belekötni. Nekem is van olyan, akit nem olvasok és ennyi.

2012.02.07. 15:39:30

@kamarti: @jadebulgari: Úgy értette hogy annak kéne evidensnek lennie.

@nosce: Pufika adjál igazat, lééécccccíííí -o-

nosce 2012.02.07. 15:42:18

@szerivan:
igazad van mogyoró, talán racionálist akart mondani :)

genevieve 2012.02.07. 15:43:05

@hannamontanna: bocs, nem tudtam, hogy a tiszta poló azt jelenti:-)

ahogyan a borovált fanszőrzet pedig az igényességet:-)

2012.02.07. 15:45:35

@genevieve: Azt hiszem ő sem mos kezet wc után.

hannamontanna 2012.02.07. 15:47:23

@genevieve: naná! Trendi. Tényleg nem kéne kitalálni az eleve lezabált mintás pólót? Nagyot lehetne vele kaszálni...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 15:49:24

@kamarti:

örülök, hogy ebben egyetértünk, és most aggódom seriért, hogy nem fogja tudni kiejteni ezt a rémes FBM-t, mert nem annyira harsány és uralkodó... beküldték neki Gombit, ami olyan szempontból jó ötlet, hogy biztos meg tudja lelkileg erősíteni, mert egy kedves fiú, de ettől még nem biztos, hogy seri uralni tudja majd úgy a terepet, mint FBM...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 15:53:55

@mocskosmacska:

köszi, hogy felszólaltál!

én se értem, miért gond az, hogy én a sarki kézikönyv szintű pszichologizálásomat írom ide be, nyilván ugyanezeket mondaná a sarki hentes felesége is, és gondolom rajta nem kérné számon a pszichiáteri végzettségét, nekem sincs, de azért elég sok mindent elolvastam életem során, ami felér kvázi végzettséggel, szeretek spekulálni, a véleményemet írom, és mindebből az a lényeg, amit írtál, nem kell engem olvasni, ha valakit irritál, én is átugrom azokat, akik nem érdekelnek...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 15:56:26

@hannamontanna:

késő éjszaka ment, úgyhogy nem hiszem, hogy évike benyögéséért bünti volna, inkább azt hiszem az volt a gond, hogy szeretnék látni vera nővérét a stúdióban, és ha megsértődik, akkor esetleg nem jön...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 15:57:36

@kamarti: jaja én is erre céloztam hogy Vera így értette
@szerivan: ettől függetlenül jogos hogy rossz szót használt - ügyes vagy :D csak én a mondanivalójára hegyeztem ki a fülemet

kamarti 2012.02.07. 15:58:22

@szerivan: magam résziről viccelni próbáltam... de megértem, ha szted nem nyereség Vera emlékezete :)

@hannamontanna: Oli sztem öncélú provokatőr, úgy értem, leginkább unaloműzésből provokál/vicceskedik, de semmi rosszindulatot, bántó szándékot nem látok benne (bár néha nyilván túllú a célon). Ati nagyon nem ilyen, saját bevallása szerint sem. Amit Oli csinál, az szte pitiáner.
én se értem, mi az intellektuális Atti humorában (mondjuk utólag sok mindenre ráfogja, hogy az humor volt, pedig nem, és az is igaz, hogy néha mond viccest, de arról sosem kell bizonygatnia, hogy az humor volt, mert azon röhögnek, nem pedig kiakad rajta valaki....)

@jadebulgari: "Oli meg Atti célozgattak Vera filmjére"
mondjátok már, hol? mer nekem nem tűnt fel

mocskosmacska 2012.02.07. 16:05:08

@Brr: Nem, csak engem is basztak már lett itt, mert páran arról beszélgettünk, hogy vajon attila antiszociális személyiségzavarba szenved-e és én bemásoltam a wikipédiárol, hogy ennek mik a tünetei és ez vajon illik-e attiláról. Erre egy topiklakó teljesen felháborodott és nagyon elkezdett arcoskodni, hogy mi mit okoskodunk itt, mert ehhez neki kellene hozzászólnia, mivel neki klinikai szakpszichológus a párja (gondolkodtam akkor, hogy írjam-e, hogy engem is dugott meg már sebész, mégsem hiszem, hogy tudok műteni, de olcsó poén lett volna.) és különben ő a főiskolán elvégzett két félév pszichiátriai alapismereteket. (én is, úgyhogy tudom, hogy semmit sem ér)
Na, az a lényeg, hogy szerintem mindenki azt ír ide, amit akar, amíg a topiktársait nem sértegeti.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 16:07:11

@Brr: "de azért elég sok mindent elolvastam életem során, ami felér kvázi végzettséggel,"
nem, nem ér fel, kvázi sem.

Továbbá tisztelettel szeretnélek megkérni arra, hogy amennyiben ezentúl analízishez hasonló tevékenységet folytatsz*, a forrásokat jelöld meg kérlek, ha van rá módod és nem okoz túl nagy fáradtságot. Természetesen megértem, ha pont azok a könyvek esetleg elkeveredtek, ez esetben semmi probléma.

egy példa: ha esetleg azt írnád, hogy esztinek azért nagy a segge, mert gyermekkorában bántalmazták elfenekelés formájában, akkor a vonatkozó hivatkozásokat is szeretném látni, ha lehetséges.

Tjuca 2012.02.07. 16:09:09

@nosce: figyelj, kedves vagy, de hiába agitálsz. :-) nem nem értem (bármennyire is ez a kályha minden esetben, hogy aki nem értékeli amit sokan mások, az azért nem, mert nem érti, ergo hülye)
nekem ez a stílus, vagy fingós-böfögős humor, mint itt már előttem írták egyszerűen nem szórakoztató. ez a játék nem tetszik, és innentől nem akarok semmit kapargatni. számomra az élvezhető, amit élvezek. az a művészet, ami számomra művészet. és nem az, amit annak hívnak a művészek. az a műsor, amit megnézek, és nem az, amit gyártanak.

ez a banda, ami beköltözött nem jön be, amit csinálnak, az meg pláne.

mocskosmacska 2012.02.07. 16:09:48

@foxglove: Én szigorlatoztam pszichológiából. Használhatom a gyerekkori trauma szót?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:11:40

@kamarti: 3:00:00-tól érdekes ahogy a faszszívók napról kezd Ati beszélni Olival és odajön Vera és - nézd meg

mocskosmacska 2012.02.07. 16:11:52

@Tjuca: Bocsi, csak erről eszembe jutott egy vicc:

KÉt modern művész megy le a lépcsőn.
Egyik: Te, ideszarjak?
Másik: Áh, úgysem értenék.

Egyébként nekem sem jönnek be a fingós-böfögős poénok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:11:59

@Peter_Cs:

Konkrétan az történt, hogy megbukott ez a vv5, legalábbis a vv4-hez képest biztos, és most ezért fáj a fejük, szerintem pénz is alig gyűlt össze különben már mondtak volna valamit...

a gond az volt az elejétől fogva, hogy beengedtek két hipertaktikust, attit és petit, és a nézők nagy részének ez nem jön be, jobb szeretik, amikor mindenki tudatos taktikázás nélkül adja az érzéseit, vagy legalábbis itt túltaktikázták a játékosok az egészet, és közben rossz jellemeknek is bizonyultak, a jók viszont most nagyon unalmasra sikeredtek, a vv4-ben azért a "rendesek" is érdekesek és érzelemgazdagok voltak..

szigorúbban nézve, csak jók voltak a vv4-ben, akik összetűzésekbe keveredtek egymással szimplán csak az összezártság miatt, de nem lehetett jókra és rosszakra felosztani a villát, legfeljebb takarítókra és hanyag kuplerájistákra

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:13:15

@foxglove:

leszállhatsz rólam, a véleményemet írom, spekulálok, ahogy itt mindenki, ha nem tetszik ne olvass, ez ilyen egyszerű!

Menj olvass szakirodalmat!

mimózA 2012.02.07. 16:14:44

@foxglove: Igazad van forrrás megjelölés hiányban pálgium!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:15:59

@foxglove:

a nagy segg Esztinél nyilvánvalóan alkati kérdés, viszont tiszteletreméltó, hogy lefogyott 9 kilót a villában, nyilván nagy akaraterőre volt szüksége hozzá.

inmemancsi 2012.02.07. 16:16:20

valaki aki épp nézi nem nyomná be még1x az online linket

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:19:32

@Brr: tudod mikor fogyott az le 9 kg-t akkora p.csája volt kiköltözéskor is pont mint be... 9 kg egy ekkora nőn már nagyon látszana én Ettikén egy deka fogyást se láttam, csak mondta mert az milyen jól hangzik - szerintem

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:21:33

@mocskosmacska:

"(gondolkodtam akkor, hogy írjam-e, hogy engem is dugott meg már sebész, mégsem hiszem, hogy tudok műteni, de olcsó poén lett volna.)"

az adott helyzetben fején találta volna a szöget, és ha akarta volna, levonhatta volna a tanulságot,

persze a két fél év nekem is megvolt, igaz szociópszichológiából, (social psychology) de az gondolom nem náluk nem ér..., na meg én nem is akarok ezekre hivatkozni..

inmemancsi 2012.02.07. 16:22:06

@jadebulgari: fogyott a szerencsétlen a melléből meg a felsőtestéből egy diplomával meg a nyelvvizsgáival nem jött rá, hogy mozogni is kéne..

foxglove (törölt) 2012.02.07. 16:22:08

@Brr: erről nem vagyok meggyőződve, gyanús nekem, hogy csak seggre hízik. Szerintem lelki eredetű a probléma, és ezzel, a seggre hízással kompenzálta tudat alatt az elfenekelést. Gyanítom, hogy mindez az apjára vezethető vissza, Ödipusz-komplexustra tippelek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:22:51

@jadebulgari:

de hát nyilvánosan méredzkedtek, úgyhogy dokumentálva van, meg hát látszott is rajta, hogy a kimenő súlya jóval kevesebb volt...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:23:17

@inmemancsi: de a nagy .csa megmaradt akkor is láttam ahogy vetkezett és belepucsított a kamerába a narancsbőrös rettenettel :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:24:18

@Brr: na elhiszem de nagyon nehéz elhinni mert akkora s.gge volt hogy na :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:24:36

@foxglove:

hát parancsolj kérlek, engem nem zavar, hogy ezt gondolod, nem történt dráma csak eltér a véleményünk..

nosce 2012.02.07. 16:25:17

@mocskosmacska:
"(gondolkodtam akkor, hogy írjam-e, hogy engem is dugott meg már sebész, mégsem hiszem, hogy tudok műteni, de olcsó poén lett volna.) "

tényleg ? Mesélj :)

nosce 2012.02.07. 16:26:18

@szerivan:
a másik 3/4-t kinek adtad te csapodár ? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:27:37

@jadebulgari:

de ez ugye azért nem számít főben járó bűnnek? Ha ezt még nem olvastad volna, egy kis irodalom a nagy fenékhez:

mindenamino.blog.hu/2011/12/02/a_nagyfeneku_nok_irant_bizalmat_lehet_erezni

"A NAGYFENEKŰ NŐK IRÁNT BIZALMAT LEHET ÉREZNI!"

nosce 2012.02.07. 16:28:41

@Tjuca:
"(bármennyire is ez a kályha minden esetben, hogy aki nem értékeli amit sokan mások, az azért nem, mert nem érti, ergo hülye)"

az a szint amiről én beszélek nem az első szint amin sokan röhögnek, még csak nem is a másidik amin Atti van , hanem a harmadik :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:29:16

@Brr: na a nagy fenék nem irodalom kérdése hanem lustaságé... nem főben járó bűn de a nagy arca helyett ő is inkább tornázott volna mint Fecócica

inmemancsi 2012.02.07. 16:29:58

@jadebulgari: hát igen ezt mondtam.. szegény egyébként is széles csipejű, alacsony tömzsibb alkat, ezzel nincs baj mozognia kellene, hogy pár év múlva ne folyjon szét

inmemancsi 2012.02.07. 16:30:51

@jadebulgari: egyetértek és nosce is:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 16:31:00

@mocskosmacska: hol lehet egy sebészt összeszedni, csak jó lenne tudni:)?

@inmemancsi: mit akarsz te ott látni? Már megint bántani akarsz???:P

kamarti 2012.02.07. 16:33:24

@jadebulgari: sztem az 'faszszopó knapp"
vagy a 4-esek tervekkel jöttek be kijelentésre gondolsz? nekem az abból jön, hogy Atti épp azon kattog, hogy ellaposodtak, ezért jöttek be Oliék
én itt semmi Verára, főleg nem a filmjére vonatkozó utalást nem látok/hallok

inmemancsi 2012.02.07. 16:34:25

@ladyandhenk: te jó ég, tehetséges vagy:)) szerivan indul a buli:))

nosce 2012.02.07. 16:35:06

@inmemancsi:
igen, én egyetértek :), jobb egy igényes (női) feneket nyalni mint egy igénytelen nagyot :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:35:59

@jadebulgari:

nem értek egyet, a nagy fenék szerintem alkati kérdés, oszt jónapot, lásd:

bortonblog3.blogspot.com/2011/02/willendorfi-venusz-es-egy-bortonrajz.html

ráadásul, ha alkatilag nagy a segged, és még egy kicsit ráedzel, akkor még tovább is nő...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 16:37:33

Örülök, h már megint Eszter "nagy" feneke a téma...

Szerintem, meg nem nagy a feneke. És nem feltétlen a nemmozgáshiánya az okozója!!!
Talán a genetika is, betegség is, stb...Mint a csontsoványoknál is a genetika többnyire az oka...

mocskosmacska 2012.02.07. 16:38:03

@nosce: Majd ha 80 évesen nem lesz más dolgom és megírom az emlékirataimat a sexuális életemről, akkor abba benne lesz minden.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:38:37

@kamarti: hát akkor süket vok nem tom nekem ez jött le este
@inmemancsi: örülök :)
@Brr: alkati de edzéssel lehet rajta segíteni faragni fogyasztani és ha izommá alakul azé gusztább mint háj formájában szal ezzel nem nagyon értek egyet

inmemancsi 2012.02.07. 16:39:58

@jadebulgari: alább ez normális?:)))@nosce: na azért legyél udvi meg visszafogott, látod kivel szemben kell érvelni:))

kamarti 2012.02.07. 16:40:01

@Brr: csak halkan kérdem, nem te üzengettél peticsé programozójának?

@jadebulgari: mit szóltok ahhoz a verzióhoz, hogy fogyott, a bokszhéten, a kötelező edzéstől, elég látványosan, és nem hízott vissza mindent, mire kijött, de az alkata ettől nem változott, pluszenergiát meg aztán semmit nem fektetett bele, hogy változzon (majd a plasztikai sebész megoldja)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:40:37

@ladyandhenk: hát rendesen belepucsított vele pedig a kamerába kivonulás előtt az nem volt kicsi

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:41:20

@kamarti:

joggal szorong a "nagy" manipulátor, kivéve, hogy szerintem eleve laposak voltak a vv4-hez képest,

most bejött ez a két karakter, oli és szandi, és máris lett élet ebben az amúgy halottas házban... valójában az összeférhetetlen a legnagyobb energialeszívó a villában, aki végig mindenkit leterrorizált, és amikor száműzték egy napra a szaunába, egyből felpezsdült, jó hangulatú lett a ház..

de a legnagyobbat akkor szívott a retek, mikor kiejtették cristofelt még az elején, ez szerintem nem volt bekalkulálva nekik, ő egy energiabomba aki végig tudta volna bohóckodni az egészet..

hannamontanna 2012.02.07. 16:43:05

Ez a poszt-hiány elég szépen kihozza mindenkiből az érdeklődést a nagy fenekek iránt... :-)))))

inmemancsi 2012.02.07. 16:43:45

@ladyandhenk: cukorka, az én szerény véleményem, hogy ha valakinek nagyobb a csipője szélesebb a feneke is, a csipőjét nem tudja lefogyni, mert az jó esetben csont, viszont tudd tenni az ellen, hogy ne legyen löttyedt a feneke mint pld. esztinek vékony nőnek is lehet löttyedt feneke kérdezd noscét a fenékszakértőt, mert szeretünk!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 16:43:59

@kamarti:

de, én bírom a programját, bár kb annyira érdekes, mint a favágás, viszont legalább megbízható, udvarias, és nem lehet benne csalódni...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:44:07

@kamarti: én azt szólom hogy 9 kg az 9 kg kurva látványos fogyás lenne!

nosce 2012.02.07. 16:45:14

@mocskosmacska:
"Majd ha 80 évesen nem lesz más dolgom és megírom az emlékirataimat a sexuális életemről, akkor abba benne lesz minden."

na jó te emlitetted aszittem valami átbeszélni való van benne, és h akarsz róla beszélni :)

nosce 2012.02.07. 16:46:40

@inmemancsi:
na jó, el is ment a kedvem a nyalástól :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 16:48:09

@inmemancsi: így nem dolgozom veletek, ti rasszisták vagytok!!!:P

@jadebulgari: nem, nem lenne az. 60 kilóból 51 látványosabb tud lenni, meg nem mindegy, h honnan fogy az ember!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:50:46

@nosce: @inmemancsi: de kár :)

@ladyandhenk: szerintem meg akkor is, mert 80 vs 70 is látványos, 70 vs 60 is ugyanúgy ahogy 60 vs 50 is. 9 kg az majdnem TÍZ az SOK!!! látszik!!! :D :D :D már abból aki fogy

kamarti 2012.02.07. 16:51:02

@jadebulgari: sztem ez nem süketség, hanem több infód van, és azt hallottad vele abba, amit beszéltek, ennyi.

@Brr: na, ezt majd vitasd meg azokkal, aki szerint meg épp Atti csinálta a műsort végig....
bár lehet, hogy egyedül maradsz, ha szted Atti energiavámpír, Csabi meg karaktergyilkos (bár az nem világos, hogy most akkor ő ejtette ki szted Kriszt, (kisgyermekkori rossz élményei hatására) vagy az rtl....

inmemancsi 2012.02.07. 16:51:10

@ladyandhenk: kedves megkaptad a mai adagod?:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 16:52:18

@kamarti: éjszaka eléggé egyetértés volt ebben a témában :) nem olvastál vissza?

kozi001 2012.02.07. 16:52:23

@kamarti:
Nem feltétlenül intellektuális csak vicces h Oli úgy gondolta h egy újabb Alekosz szintű embert kell meggyőznie és utasítgathatja kénye-kedve szerint!
Nos ez nem nagyon jött össze!

nyekmec 2012.02.07. 16:53:12

@hannamontanna: mert tudják, hogy nagy kofferba jó pakolni :-DDDDDDDDDDDDDDDD

hannamontanna 2012.02.07. 16:55:21

@nyekmec: .. csak utazni ne kéne vele..:-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:00:29

@ladyandhenk: mert más a véleményem már azonnal lényegtelen?

kozi001 2012.02.07. 17:02:03

Stream tanulsága:
Alekosz egy "faszszopó", de azért "ÉN" kampányoltam be a győzelemig...!
:)

ő-szinte 2012.02.07. 17:02:28

@jadebulgari: ne győzködd, reménytelen:-) egyébként úgy volt, burkoltan kurvázta Oli meg Atti verát, mindketten tudnak a filmről:-) korábban ezt már Pettivel is csinálták. Aki meg csak néz, de nem lát, azzal meg nem foglalkozunk:-DDDDDD
legyél jó mogyi, a félszerzetek meg csak had mondják...:-D most csúszok fecóskodni, este jövök:-)
fej fáj:-(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:03:32

@ő-szinte: azért is fecóskodok egy kicsit én is, fejedre vigyázzál :) tudtam én hogy én tudom jól :D

ő-szinte 2012.02.07. 17:08:09

@jadebulgari: most, hogy kurvára megvédtelek, nem kamuzod tovább, hogy csaj vagy???:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:09:14

@jadebulgari: nem, csak nem óhajtok vitatkozni rajta, te így, én úgy:) Nincs ezzel baj, sztem. Elfogadom a véleményed:P

nosce 2012.02.07. 17:10:19

@Brr:
"joggal szorong a "nagy" manipulátor, kivéve, hogy szerintem eleve laposak voltak a vv4-hez képest, "

ááá szandika sokkal nagyobb műsort , hisztit levágott mint Vera meg Kingunella együtt amikor beszenvedte a bőröndjét, meg a fekete-párducmintás rucival, és szandikát még van hová fokozni Évával...a vv5 tényleg egy selejt széria, Atti, Petti meg Cris arcok voltak akik a vv4-be is beférhettek volna simán, a többi marad retek :)

nosce 2012.02.07. 17:11:51

@ladyandhenk:
"nem, csak nem óhajtok vitatkozni rajta, te így, én úgy:) Nincs ezzel baj, sztem. Elfogadom a véleményed:P"

akarsz róla beszélni ? :)

kamarti 2012.02.07. 17:14:09

@jadebulgari: látszott is rajta, Fecó is megmondta :)
de most viccen kívül, sztem fogyott, a felsőtestéből (személyes tapasztalat is, hogy mellből hamarabb fogy az emberlánya, mint csípőből :(), a fenekéből és a combjaiból nem annyira. de ez tényleg nyilván alkati dolog is, mert sztem az arca péel sose volt kövér, se az elején, se a végén, a térgyei viszont brutálisak voltak az utolsó párbaján is

Fecó viszont mindenhonnan fogyott, az arcán is látványos a változás, és tartja is a súlyát - ez viszont nyilván tényleg az edzésnek köszönhető

mocskosmacska 2012.02.07. 17:14:50

@kozi001: OLivér sem látja az arányokat.

nosce 2012.02.07. 17:18:31

@kozi001:
"Stream tanulsága:
Alekosz egy "faszszopó", de azért "ÉN" kampányoltam be a győzelemig...!
:)"

igaza van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:20:49

@nosce: nem, mert te is eladsz szerivannak, meg mircsinek, és bántasz! Amúgy meg minden nő szép!

inmemancsi 2012.02.07. 17:22:08

@kamarti: egyébként meg ha jól érzi magát úgy ahogy van az a legjobb, csak ne tolja a seggét a képernyőre

kamarti 2012.02.07. 17:22:22

@jadebulgari: ja, akkor is olvastam, és akkor se értettem, ezért gondoltam, hogy visszanézem
de most, hogy megtudtam, hogy csak nézek, de nem látom a lényeget, már nem is merek kérdezni... :)
győzködni meg senkit se fogok, az tuti, és nem írom, hogy majd kiderül, ha Atti kijön, és két hétig azzal haknizik, hogy hűha, mert tudom, hogy Petti is csak úgy tett, mint aki meglepődik, hiszen ők a nagy taktikusok...

nosce 2012.02.07. 17:25:53

@ladyandhenk:
"Amúgy meg minden nő szép!"

így van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:28:08

@nosce: azt elfelejtettem, hogy az ide kommentelők még tökéletesek is!!!:P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:28:09

@ő-szinte: hát de ha az vagyok :D :D miből gondolod te férfiasnak a verbális kommunikációmat? (köszönöm a megvédést) :D
@ladyandhenk: oké :)
@kamarti: tőlem kérdezhetsz nyugodtan :) 4 ó 25p-nél megvolt ahogy Oli telibefingta Gombárt? :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:28:10

@kamarti:

nem emlékszel mi volt a házban, mikor kizárták 24 órára a szaunába? egyből feldobódott a hangulat a villában és megindultak a nedvek meg kreativitás, fények gyúltak az agyakban, kezdtek kibontakozni...

oli kreálta a vicces helyzeteket a vv4-ben, sőt, nagyvonalúan adta a lovat mások alá, az összeférhetetlen viszont épp ellenkezőleg, mindenkitől csak a levegőt szívja el, a kontroll- és terrormániájával csak a rosszkedvet, szorongást és a félelmet gyártotta a villában az idegbajjal együtt, ő miatta lett ilyen gyászos ez a ház..

cristofel kiesése pech, csabi eleve egy nagy önszerveződő szavazótáborral érkezhetett, valszeg egyetemisták voltak a háttérben, és ki tudja még ki, crisnek meg nem volt háttere, a semmiből jött, és nem volt még elég ideje a közönség szívébe lopnia magát, hogy szavazzanak rá, mikor csabi kivitte.. ezzel rögtön a játék elején csabi egy szép nagy energiabombát lökött ki a házból..

hát gondolom sírt keservesen retek, de nyilván akkora volt a szavazati különbség, hogy azt ők már nem tudták megbuherálni, pedig próbálkoztak..

kamarti 2012.02.07. 17:28:20

@kozi001: csakhogy az időrend fordított volt ugye.... ami nem mindegy azér :)

@inmemancsi: hát a remélem, lesz egy plasztikai sebész... óhaj nem épp arra utalt, hogy elégedett lenne. meg hogy állandóan a szertornász múltjára célozgatott (és hajlékonynak is tűnt)
plusz plus size az imidzse része volt ugye

sandokan 2012.02.07. 17:30:30

@kamarti: "én se értem"

van ilyen? képtelenség.
hetek óta próbálkoztál csabikát és serit összeboronálni, erre tessék.
hiába próbálták veled megértetni, hogy ennek a románcnak kevesebb esélye van, mint hogy madonna élőben énekeljen a super bowl szünetében.

jelentem, most már én is látom a jelet, a zöld kendő formájában, de ugye nem erre gondoltál?

Tjuca 2012.02.07. 17:32:39

@ladyandhenk: már megen. :-PPP szerintem is picit nagy, de arányos, és nőies. eszternek nem a fenekével van baj. :-P

inmemancsi 2012.02.07. 17:33:16

na oregánó helyett borsot szórtam a zésztára

Tjuca 2012.02.07. 17:33:55

@nosce: az ogre olyan, mint a hagyma. :-DDD nem. annyira tudományosan sem kívánom ezt az egész trutymót szemlélni, arra ott van elp. :-D

kamarti 2012.02.07. 17:34:21

@kozi001: no csak várjuk meg a végét. a magam részéről kíváncsi vagyok, Atti mit rak össze a "laposak vagyunk" kattogásból a viselkedésére vonatkozólag, plusz eleve nem volt elutasító Olival, mondta is, hogy benne van, csak át kell látnia az ívét a dolgoknak.
Oli meg sztem dobálta fel a labdákat, ahogy szokta, mert neki meg mindegy, csak legyen valami, hogy szórakozhasson.
pl. Csabival ugyanúgy elszórakozott/röhögött, a többi nem is értette, miről van szó, mert az meg zenei vonalon ment.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:36:25

@inmemancsi: úgy se rossz de még utána szórhatod az oragánót :)

mocskosmacska 2012.02.07. 17:36:27

Nekem csak most esett le: Ha gombár ráhajtott sehire, akkor mi van picúrral?

genevieve 2012.02.07. 17:37:32

@kamarti: valaki a múlt héten berakott esztiről pár fotót tiniként...ott kifejezetten vékony, csontos kislány volt....úgy egyetemista kora körül kezdett el ducisodni...

kamarti 2012.02.07. 17:38:08

@sandokan: óteszegény, ki bántott már megint, hogy muszáj belém kötnöd?

inmemancsi 2012.02.07. 17:39:54

@jadebulgari: hát elég érdekes az íze:))

kamarti 2012.02.07. 17:40:17

@genevieve: igen, én is láttam.
de az anyukáját is, aki hasonló alkatú, mint Eszti, csak ő már szült és nem huszonéves....

genevieve 2012.02.07. 17:40:18

@kamarti: senki:-) csak olyan mint ati, egyszerüen nem bírja ki ha csabiról van szó:-)

egyébként meg még összejöhet csabi és sehi:-)

sehi kihívja kingut és kiejti, aztán a visszatérés nagy örömében ráugrik csabira:-D

genevieve 2012.02.07. 17:41:31

@kamarti: azért 60 körül a legtöbb nő nem marad egy medveczky ilona alkat:-)

inmemancsi 2012.02.07. 17:41:39

@ladyandhenk: szerintem sincs, most hogy már nem kell nézni és hallgatni:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:43:52

@mocskosmacska: az már rég dobta, megcsináltatta a műmellt aztán dobbantott (de Sehi nem tudja ugye mert ez kinti info)

Tjuca 2012.02.07. 17:45:35

@ladyandhenk: bocs. miért ne tolhatná?

inmemancsi 2012.02.07. 17:45:50

@jadebulgari: tényleg, pedig már a babát tervezgették

Tjuca 2012.02.07. 17:46:16

@ladyandhenk: nem kedveltem, nem bírátkoznék vele, de nem a feneke miatt. :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:47:33

@Tjuca: én is így vagyok vele
@inmemancsi: pedig az egy szép lány volt vérszemet kapott és még nagyobb duda kellett ezt speciel nem értem de hát... ő tudja

beacska 2012.02.07. 17:47:59

sziasztok! nem tudok visszaolvasni :(. Volt vmi tegnap éjjel a Régiekkel, amiért érdemes visszanézni?

inmemancsi 2012.02.07. 17:50:21

@jadebulgari: kedvesnek tűnt, hát nem tudom azért egy gombit hosszú távon elviselni..

kamarti 2012.02.07. 17:51:06

@genevieve: nem, ezt nem hinném, sztem leírta őt, nem úgy értem, mint férfit, tegnap is elkerülték egymást, nyoma sem volt a korábbi bulikon megszokott kokettálásoknak. Csabi meg már tegnapelőtt is elég élénken érdeklődött Attinál, mit beszélt Serivel, sztem ő is érzi, hogy ez nem biztos, hogy jó lépés volt (gyengébbek kedvéért: nem szerelmi, hanem taktikai okokból).
viszont a Kinga-Csabi beszélgetésnél, amikor azt taglalták, kivel fogják tartani a kapcsolatot odakint stb., Kinga megint beleakadt Seribe, amikor Csabi felhozta. szóval sajnos, ilyen szempontból sztem Kinga szorongatja a tökeit, és ennek engedett, de egyre inkább remélem, hogy Kinguci kiesik vasárnap, mert már tényleg levakarhatatlan (viszont attól tartok, a Csabi rajongók meg majd küldik rá az sms-t, hogy kedvezzenek Csabinak...).
tegnap éjjel például igazat adtam Attinak!:), amikor Oli kihívta inni Kingát, Atti meg odaszólt Csabinak, hogy hadd vigye, örüljön, hogy végre megszabadultak tőle :) és voltak az estének más részletei is, amikor Csabi is próbálta Kinguci tudomására hozni, hogy kissé uncsi már a kattogása

persze én nem látok, csak nézek, szóval ez nyilván nincs így :)

Tjuca 2012.02.07. 17:51:40

@genevieve: hát ha anyu alkatát öröklöm, akkor bombasztikus leszek 60 évesen. :-D bár mondjuk én pont nem szeretnék úgy kinézni, mint ilon, szegénynek a feje, hát...

Tjuca 2012.02.07. 17:52:45

@inmemancsi: és miért nem?
ki való A képernyőre?

kamarti 2012.02.07. 17:52:49

@genevieve: persze, ezt próbáltam mondani, hogy Eszti még nem 60 :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:53:19

@mocskosmacska:

ők már vagy fél éve szakítottak, vagy több..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:56:28

@genevieve:

elkezdtem aggódni, hogy esetleg FBM jön vissza sehivel szemben, mert valahogy FBM olyan erőteljesnek látszik, és elfoglalja a képernyőt, ezenkívül tényleg őt és attilát mutatják az idő legnagyobb részében, mintegy ők ennek a szappanoperának főhősei... legalábbis retek feltehető szándéka szerint..

pedig sehi az igazi...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:57:58

@beacska: szia, úgy az egész nagyon jó volt, hozták a formájukat

kamarti 2012.02.07. 17:57:59

@Tjuca: no, ebben egyetértünk. de nekem az jött le, hogy ő is azt gondolja magáról, hogy max azzal van a baj benne

inmemancsi 2012.02.07. 17:58:52

@Tjuca: jóesetben kulturált kinézetű, magával szemben igényes ember, aki nem néz le másokat, tudja, hogy a nézőket ő szolgálja és nem fordítva, tud értelmesen fogalmazni, megfelelően artikulál, természetes intelligenciával és tárgyi tudással rendelkezik + még ezer tanulható dolognak megfelel -esztike se kívül se belül jó esetben nem lenne alkalmas, de persze igazad van elférne a többi között, ha valaki benyomná:))

kamarti 2012.02.07. 18:02:30

@jadebulgari: hát azon már nem tudtam szórakozni...

viszont az a bizonyos beszélgetés, amit én csak néztem, de nem láttam :), úgy folytatódott, hogy Atti hót komolyan megkérdezte Verától, hogy őneki nincs-e (Attisan nem-e van :)) gondolata ezzel a beköltözéssel kapcsolatban. Ezt a kérdést egyértelműen a potenciális cinkostárshoz intézte és nem a pornókirálynőhöz. nekem ezek a momentumok érdekesebbek, mert ezeknek lesz folytatása-következménye, míg Oli említett akciója eléggé rövid hatóidejű projekt...:)

és más szempontból is érdekel, hova fejlődik az Atti-Vera viszony

genevieve 2012.02.07. 18:02:42

@kamarti: csak vicceltem:-)

csabi amig bent van a villában senkivel nem fog összejönni:-)

kamarti 2012.02.07. 18:03:39

@inmemancsi: ki az, akit ezen kritériumok alapján bent hagynál? :)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:05:33

@beacska: ha tudod, nézd vissza, az eddigi legsűrűbb online, volt itt minden.

kamarti 2012.02.07. 18:06:37

@genevieve: most idézhetném Kinga kedvenc zabajárását, annyit körmöltem hijába :)
(szavajárását akartam írni, így sikerült, de Kingához illőnek találtam, ezért meghagytam :)

egyébként abban a beszélgetésben az is érdekes volt, hogy Csabi pl azt mondta, Verával önszántából biztos nem fog találkozni kint.

beacska 2012.02.07. 18:06:53

@jadebulgari: @foxglove: köszi, akkor alkalom adtán, esetleg ;D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 18:07:45

@kamarti: én is kíváncsi vagyok Atti-Verára már csak egy szerelmi szál az ami tetőzhetné a barátságuk kibontakozását

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:15:13

szubjektív vélemény az onlineról: nekem nagyon bejött, hogy ati nem feltétlenül volt partner az oli-féle humorban (a szóbeli humort jobban csípem eleve, mint a testit, de ez ízlés kérdése)
a kettejük kényszerjópofizása furcsatorz egyébként is.
kingu viselkedését teljesen megértettem (tudom, gáz vagyok), egyből levágta, hogy ezalatt az időszak alatt atié lesz a pálya, és ezzel nem tudott hirtelenjében mit kezdeni.
azért érdekel most nagyon, mi lesz még itt. remélem, az újak és a régiek közti kényszerjópofi ideje lejár egyszer, és akkor jönnek a finomságok:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 18:16:13

@jadebulgari:

de hiába, ha egyszer atti fixálódva van FBM-re, külön előny, hogy megkaphatatlan, így a történet végtelenítve van..

sandokan 2012.02.07. 18:18:20

@beacska: persze, csabika összejött serivel.

kamarti 2012.02.07. 18:19:20

@jadebulgari: a bősz kokettáláson kívül (amit most csinálnak, főleg Atti, ha nemszomjas, vagy úgy tehet :)) nem hinném, hogy tovább mennének. Bár ki tudja, tegnap csak az derült ki, hogy ő bezzeg se Szandit, se Serit nem szúrná :)

de mindenesetre érdekes, főleg, ha Atti tudja, Verát mi várja kint, hogy miért cinkoskodik ilyen lelkesen, és látszólag minden hátsó szándék (a nagy átejtés vagy ilyesmi) nélkül vele. és hogy kint mit fog erről mondani.

kamarti 2012.02.07. 18:25:30

@foxglove: nem tudott mit kezdeni vele? hát egyenként járultak elejbe a hívek+a frissen beköltözők, hogy vigasztalják-megnyugtassák, és így többet láttuk-hallottuk, mint Attit meg Olit együttvéve....
és aztán megkoronázta a napot azzal, hogy az Olival való négyszemközti után odaült Fecóhoz és Csabihoz (akik közül az előbbit az este teljes egészére lefoglalta a sustorgással, és tömte a fejét rendesen, az utóbbit csak részben vonta ki a buliból), hogy elmondja, hogy Oli megmondta, hogy mindenki valakihez jött be, Oli péel hozzá és Attihoz, de azért azt mondta neki, hogy mindhármukat szeresse...
(nyilván ennek jegyében nem volt hajlandó Ildikó mellett aludni, mert ő Csabival szokott...)
kalssz barát, na, akár honnan nézem

sandokan 2012.02.07. 18:27:28

@kamarti: ez most komoly? a fél fórumba belekötöttél már, naponta és módszeresen. neked legyen mondva, volt eredménye, sajnos.

ezt a csabika, seri szerelmet, pedig nagyon csúnyán benézted, megint. de ahogy látom lepereg, még egy picit sem veszel vissza a lendületből.
egyébként most mi az új projekt? mit álmodtál meg?

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:34:59

@kamarti: hát mindegy, lehet, hogy így van, de ezekre a dolgaira immunis vagyok, nem zavarnak:)

kamarti 2012.02.07. 18:38:00

@sandokan: nem hinném, hogy a szerelem szó elhagyta volna velük kapcsolatban a klaviatúrámat
másrészt tényleg mi a fenéért olvasod, amit írok, amikor sosem neked szól? jól esik ezen túráztatnod magad, vagy nem értem, tényleg.

és nyilván a te válladon sírják ki magukat, akikbe belekötöttem, és nem tudták megvédeni magukat (vagy a fórumot?) tőlem...
hagyjuk már lógva egymást, ha lehet.

kamarti 2012.02.07. 18:40:54

@foxglove: nem is lehet véletlen, hogy megérted őt :P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 18:51:17

@kamarti: nekem inkább olyan szívatás barátkozásnak tűnik, figyelgeti, tanulmányozza hogy utána még nagyobbat nevessen rajta :)
@Brr: sajnálom Atit ezért a FB+-ért szörnyű egy hárpia

kamarti 2012.02.07. 18:59:59

@jadebulgari: AttiVerát meglátjuk
de FB+ miatt hogyhogy csak Attit sajnálod? sztem már mindnek tele lehet a hócipője a szappanjukkal ennyi idő után (a nézőkről nem beszélve :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 19:07:03

@kamarti: a többieket nem érinti olyan mélyen mint Atit őt meg egész megkedveltem a végére jobbat érdemelne mint ezután sóvárogni mondjuk egy igazi nagy szerelmet Verával :D :D

vallatas 2012.02.07. 19:07:23

@kamarti:
SehiCsabival akkor most mi lesz?:-)
mit jósolsz nekik?
Gombi helyesfilú2 lecsapta Csabcsi kezéről?
és elkeseredettségből rástartol Kingunellára? és megszületik a KingCsabi?

sandokan 2012.02.07. 19:08:04

@kamarti: aha, megint a szokásos szánalmas retorikát követed, amikor kiemelsz egy szót. pedig egy kicsit korábban meg azt írtam, hogy "hetek óta próbálkoztál csabikát és serit összeboronálni". tehát a szerelem szó, csak irónia volt, az álomvilágodra. most akkor ez történt vagy sem? tükröm, tükröm.

persze ha neked ezért fizet a retek, akkor rendben van, viszont ha magadtól, hát ...

foxglove (törölt) 2012.02.07. 19:10:03

@vallatas: az lehetne mondjuk Kincsa. vagy Csabinga:D

sandokan 2012.02.07. 19:16:38

@vallatas: egy közös videoklip biztosan meglesz.

egyébként a gombis lecsapás még fordítva is elsülhet, azért ott a csaba vs fecó fájt még nem lefutott.

Ormi 2012.02.07. 19:23:56

Kutyamajom nem csőbuzi?
Ez új.

mocskosmacska 2012.02.07. 19:24:07

Tényleg sehiről mutatták mást az elmúlt pár hónapban, minthogy rácsatlakozott valaki erősebbre?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:24:48

Na, megjöttem, és még nincs poszt:(

Angyalka!!! Védj meg mindenkitől, plíííííízzzzzzzzz!!!!!!

Ormi 2012.02.07. 19:28:19

A Démon poszt-toló.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 19:32:03

@CoolWater: Hajrá Zsuzsi! Tűrhetetlen már az a sok hazugság, amit a bulvársajtó művel!

vallatas 2012.02.07. 19:34:52

@sandokan: :DDDDDDDDDDD
én is ezzel a póénnal akartam nyitni, csak kicsit erős :-)
@foxglove: hehe ezek is jók :-)
akkor eddig:
-KingCsabi /help: királycsabi/
-Kincsa
-Csabinga

Ormi 2012.02.07. 19:36:03

@ladyandhenk:
És hatásos is, úgy tűnik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:42:15

@vallatas: Csabinga a legjobb, nagyon jól hangzik kimondva:D

@Ormi: sajnos:(

kamarti 2012.02.07. 19:46:41

@vallatas: sztem ez csak Sehin múlik :)
mondjuk párbajoznak? :)
de majd szólok, ha megálmodtam :)

@foxglove: :) :)
amúgy Csabi tegnap nagyon beivott, és elég szokatlan vehemenciával ölelgette azt a hp-t

arkangyal44 2012.02.07. 19:51:01

@ladyandhenk: csak szólj ki az aki bánt,majd jól kihúzom a gépjéből a zsinórt :)DDD

inmemancsi 2012.02.07. 20:04:24

@Peter_Cs: te beteg vagy, épp most ismerte el a .. k.., hogy igaz amit a nő leírt, csak lejárató szavakkal:))- ő fogalmazása

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:08:36

@inmemancsi: köszi - de mit keresett a tv2-n a retek "sztárja"? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:10:28

óbaz kinek táncoljon csábítóan Tordas? ne már...
süti beállítások módosítása