Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X137

2012. február 01. 19:15 - Hódos Hajnalka

Na az van, hogy eléggé kínban vagyok. Egyrészt lófasz nem történt az öfiben, ezért be kell valljak ilyeneket, csomószor visszapörgettem Lilut, hogy megnézzem, a felsőjén meztelenül van-e a pasi (Elvis?) és még mielőtt a nem túl kedves kommentelők lecsapnának a szavak megett rejtező, általuk biztosnak vélt rejtett infóra, nem, nem szenvedek hiányt semmiben, és köszönöm, minőségileg is rendbe vagyok rakva, nemcsak a mennyiség van meg, pusztán arról van szó, sokkal jobban érdekelt ez, mint az a szűk negyed óra, amíg elkészült Serinek a rohadt reggeli. Negyed óra bazmeg. Negyed óráig néztem. Fer-tály-ó-rá-ig. Hátha attól jobb kedve lesz Sehikének, mert rottyon van. Én attól lennék jobban, ha Sehike fogná magát és áthúzná az ágyneműjét, mert lassan magától megáll a sarokban az a kurva paplan, igen, tisztában vagyok vele, hogy a lányok nem izzadnak, nem pukiznak, a szőke szilikonosok pláne nem, ha véletlenül mégis, akkor halványsárga rózsaillatút, na de a nyála csak folyik neki is álmában, vagy csak nekem? Jajdecukikvagytok, még sötét van? Igen bazmeg, a te fejedben, de ott nagyon. Nem, Sehike már süt a nap, az emberek meg kinn vannak, meg kiestek, muhaha, na zabáljál, te nyihogós idióta, addig is csöndbe vagy.

Mivel jótékonysági hét kezdődik, de ezt csak este fogja nekik VV Anikó elpislogni merev mosollyal óbazmeg színű tűsarkúban, ezért egész nap pofáztatják őket, akarom mondani lehetőséget kapnak arra, hogy rendezzék a viszonyaikat a nyugiban. Fecó és Csabi fognak elvonulni, nyugi, nem történt köztük semmi. Attila viszonyai okék, Kinguval nem, de vele nem akar elvonulni, mert úgyis az lesz, hogy nemisúgyvót meg szeretlek, aztán a Kutai Laci lánya megint leszarja a fejét.

Fecó Csabival el, légy hű magadhoz, jóvan, nem kell köztünk választani, szeretheted a Verát is, de a helyedben, ha kimegyek, felkeresnék egy pszichológust, hogy ezt a rejtett mazochizmust kibeszéld magadból, mert Angéla nagyon meg fog lepődni, ha egyik kedd reggel azzal állítasz oda, azt szeretnéd, ha szex közben használnátok ezt, és laza mozdulattal az ágyra hajítanád a hereszorítót meg a szájpecket. Csabi pironkodva bevallja, zavarják Fecó hülyeségei. Engem már mindenki, Csabám. Kinga se szeretne senkivel, mert Attila jobbra gondol, ő meg balra és az meg nem érdekli, hogy beképzelt flegma picsa. Kár, Kingu, neked ezt nem lehetne elégszer elmondani. Mindenkivel áll, ahogy áll és pont, Attila meg hagyja békén, hüpp. Akkor cirkuszoljon. Nem cirkuszol. Valóban nem, a picsogós bevonulás a hálóba és a csizmával bedöglés a paplany alá Kinga esetében egy icipici hangulatingadozásnak tekinthető, már ha a faszomatbazmeg vonyításához hasonlítjuk. Attila kiül a medence szélére sajnálni magát, mert mindig ő a fasz. Pedig négyszázszor ment a Kinga után, az meg eccése. Vadász, vadász, ugye. Vera jön pokrócba bugyolálva, én Attila helyébe már félnék, pedig még ki sem nyitotta a száját. Nem ússzuk meg, aszongya, hogy fifikásan azt kéne csinálni, jól összebalhéznak, mert Kingának az a baja, hogy ők ketten nem balhéznak egymással.

Percekig bámulok magam elé, hát nemtom. Sosem titkoltam, hogy általános iskolában fizikából a soros kapcsolásnál veszítettem el a fonalat, emiatt többször előfordult, hogy döbbent arccal - kicsit később veszetten ordítva - rázogattam a karácsonyfa izzósort (ménemég?? mééé?), és a mai napig nem értem, hogy működik a telefax, de logikából mindig elég jó voltam. Erre a Máglyaszökevény pillanat alatt elbizonytalanít magamban. A logikus következtetésről jut eszembe a Gyalog galopp, a mi úszik még a vízen, picike szikla remélem, senki előtt nem ismeretlen. Attila gondterhelt, de nem küldi el a faszba Verát, inkább kesereg neki, szüksége lenne Kingura, különben itt marad hat hülye között egyedül, a flegma picsa viszont a boga faszáér nem akar viszonyt rendezni, hát hogy fogja Attila most uralni a műsoridő hetvenöt százalékát, he? És mi van, ha tényleg összebalhéznak? Hihi, neeee, Attila, neeee, Vera húzza magát, aztán incselkedve bemegy takaróstul a házba, hiába drukkolok, nem botlik meg benne és nem perecel hatalmasat a müfübe.

Nahálistennek, tóksó, a téma két lány kapcsolata, akik szoros ellentétben élnek (sic!). Kinga, mizu? Semmi, egyre fogyunk, kénytelen vagyok a hülye Sehivel is szóba állni, az, de nem lesz ebből barizás, mert ami zavarja őket egyikükben, a másik az ugyanúgy megmarad (sic!). Heló Kinga, heló Sehi, heló Vera, aztakurva. Sehi szolidaritásból beszélgetett a Kingával és mondd még két szót, fogadni mernék, egyiknek a jelentését sem ismeri, de ez így jól hangzott, szerinte sem fognak barizni és megigazítja a haját, ahelyett, hogy levenné a fejéről a sapkát. A legizgalmasabb összetétel következik, mindkét félben sok a sértettség és antagonisztikus ellentétek feszülnek közöttük. Attila rögtön kikéri magának, ez fasság, Kinga szájbiggyesztve vonogatja a vállát, ne vonogassa, de igen, de ne, de de, de ne mert benne nincs sértettség. Verába sincs, aztán kiderül, Attila borzasztó nehéz személyiség, Vera meg egy csodalény, aki néha egy elviselhetetlen fúriává változik, jé, Vera ugyanezt gondolja Attikáról, a kölcsönös faszszopkodásnak Attila vet véget, na jól van, benne megy föl a pumpa, juj akkor Verában is, Lilu.

Figyeljünk oda, mert holnaptól (mától) lehet telefonon is szavazni, az értetlen hülye fajtánkba bele! Lilu el, a izé, a... a Anikó jön! VéVéAnikó mindenkinek bemutatkozik, bezzeg ilyenkor Attila nem paraszt, pedig szívesen hallottam volna egy olyat, na ne szórakozz anyukám, te ujjaztad Szandikát a paplan alatt, mit Nádaizol itt nekem? Anikóról még annyit, hogy Hellen Mirren mint királynő kutyafasza volt ahhoz képest, ahogy bevonult a Villába, a tűsarkú színéről több szót nem ejtek, ami sok az sok. Na most meglátjuk, milyen hatást vált ki a kisfilm. A tavalyi. Mindenki bőg, alap, Kinga azt érzi, hoz egy papírzsebkendőt, aztán mindenki mond jó nagyokat arról, milyen tragikus sorsok is vannak széles e világban és hát ez szörnyűségesen borzasztó és ó. És jaj. Nádai Anikó elmondja, a többcsaládos gyerekeknek fognak segíteni oly módon, hogy miniháztájit kapnak. A gyerekek járnak iskolába, ez úgy hangzott, mintha a gazdag sváb településeken a szülők járnának. Óvodába is. Kishaszonállatokat is kapnak, amiket kishaszongépjárművel szállítanak majd. Kis haszonnal. A többcsaládos gyerekek a miniháztájin saját maguknak fogják megtermelni a fehérje- illetve vitaminszükségletet. És képzeljük el, ha azok, akik tavaly küldtek egyetlen sms-t, és idén még valamilyen csoda folytán megvan a munkahelyük és idén is küldenek egy sms-t, aztán a jövő héten még egyet, akkor két év múlva egyetlen alultáplált kisgyerek sem lesz kis hazánkban. Mit szólnak ehhez? Én azt, hogy aztakurvahétszentségit Nádai Anikót, vagy azt a barmot, aki ezt a szöveget megírta, keresztezzék a Matolcsyval és akkor lesz itt Kánaán!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hha96 (törölt) 2012.02.01. 19:25:29

"saját maguknak fogják megtermelni a fehérje- illetve vitaminszükségletet" Sixx, gyere vissza, magas labdák tömkelege :)

W.Jack. 2012.02.01. 19:25:30

Köszi Hayny, rengeteget kihoztál a semmilyen öfiből, az utolsó mondat meg pólóra kívánkozik :D.

ő-szinte 2012.02.01. 19:37:33

@gyvy: te, meddig blogoljak még a szopatnakanyámstop.hu-n???:-DDDDDDDDD
faszomatbazdmeg:-)

2012.02.01. 19:38:01

Matolcsy nálam a "Könyörgöm akasszuk fel" kategória.... Most visszasüppedek jan. 1-től megszokott letargiámba, írjatok valami vicceset, belőlem ez fasz kiírtotta a humor. Bocs. :(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.01. 19:38:20

@ő-szinte: még nem is láttál..:P:DDD
de amúgy igen. van más kínom épp elég, de ha tudok, olvaslak benneteket :)

Hurri Kán 2012.02.01. 19:38:46

Azt olvastam, hogy kishaszonállatokat is lopnak. Oppardon. :D

arkangyal44 2012.02.01. 19:39:16

Köszönöm a dobogós helyet nagyon szeri van :)DD

arkangyal44 2012.02.01. 19:40:06

@ladyandhenk: elfelejtettem írni,hogy neked szól :))D

ő-szinte 2012.02.01. 19:41:45

@anica inkognitóban: jóvan bazdmeg, megjösssz oszt egyből félre beszélsz:-DDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 19:42:24

@arkangyal44: nagyon helyes, meg is érdemlem:D

@anica inkognitóban: dehogynem láttunk már:D

@beebeer: hidd el, nem csak belőled:(

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.02.01. 19:44:00

Ó, igen! Az Anikós rész előtt elaludtam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.01. 19:44:42

@ő-szinte: miután a pozt harmadik sorában rögtön "nem túl nedves kommentelők"-et olvastam, azt hiszem, mára ennyi elég s volt, rövid baráti látogatás címszó alatt..:DDDD
@ladyandhenk: azóta fogytam és 3 hét alatt kicsit őszültem.:( de a veres festék eltakarja..:))
no, jó mókázást, kedveseim, én a távozás hímes mezejére lépek..:)))

csicserierika 2012.02.01. 20:00:08

he, he, ez jó vót:)
Látom, Hajninak is feltűnt Nádai kisasszony bemutatkozása .
Mi a kóchengeres kórságért nem volt elég, hogy : sziasztok, Anikó vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 20:02:03

@csicserierika: mert ŐŐŐŐŐ nem akárki, hanem VVx Anikó:), bezzeg mi, akik senkik vagyunk:P

ő-szinte 2012.02.01. 20:06:18

én is óbazdmeg színű tűsarkút akarok!!!! mert én királylány vagyok, hüppp

az én rózsám vasutas 2012.02.01. 20:07:07

Volt már tipp a védettségre?
Ha jól láttam valami logikai feladatot kaptak.
Dobom Fecót, most megjátszom a papírformát:
A lila kendő Sehin van.*

*nem is hangzik rosszul
Sehin Van
ezzel a névvel Kínában simán lehet gogozni**

szabadalmi jog bejegyezve

csicserierika 2012.02.01. 20:07:15

@ladyandhenk: ok, a VV előtag tényleg ciki egy idő után, na de pont a villában játssza magát ? :)

csicserierika 2012.02.01. 20:10:38

most nézem a klikket.
Sztem Lilu pólóján Fecó van Csabi gitárjával .

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 20:13:48

@Binbir gece: megadjuk neked a szabadalmi jogokat, legyen:D

Az én tippem Csaba:D

@csicserierika: igen, mert ő már mennyi, de mennyi mindenen túl van, és ő az rtl sztárja, és megcsinálta már:D

ő-szinte 2012.02.01. 20:14:52

@ladyandhenk: igen valóban sok mindenki MEGCSINÁLTA már:-DDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.02.01. 20:16:10

Rájöttem, hogy számtalan rossz tulajdonsága ellenére mit bírtam péterben. Szerintem az öt széria alatt ő az egyetlen játékos, aki nem vett mindent véresen komolyan. Az összes többi az általa kedvelt játékosok kiesésekor úgy viselkednek, mintha azt tudták volna meg, hogy az egész családjukat egyszerre pusztította el egy villámcsapás. Peti meg tudta, hogy kint úgyis találkoznak, ez csak egy játék.

mocskosmacska 2012.02.01. 20:17:33

Ezen a héten nem néztem az öfit, de ahogy olvasom a hogyvoltokat, az az érzésem, hogy beigazolódott amit mindig mondtam. Hogy vera attila mellett akar first lady lenni mindenképpen. Szerintetek miért veronikát és kingát fúrta meg piszkálta folyamatosan?

kamarti 2012.02.01. 20:19:12

én aszittem, hogy az "a többcsaládos gyerekek"-hez hasonló izéket majd jól nem vágják be az öfibe, esetleg utószinkronolják :) de nem bakker :) :)

amúgy ha Szadika firtatása nem is volt, amikor Anikó feltette az obligát namérjöttem/namithoztam kérdést, de Csabi visszakérdezett, hogy esetleg biliárdasztalt? :) :)

óbazmeg színű tűsarkú - ezt külön köszi, Hajni :)

Hurri Kán 2012.02.01. 20:19:13

@ő-szinte:
Még legalább két hétig. Utána esetleg még romlani fog a helyzet. :D

csicserierika 2012.02.01. 20:21:23

@mocskosmacska: ha nem közönségszavazós játék lenne, csak egymást lökdösnék ki, akkor Petti nyerné .

kamarti 2012.02.01. 20:22:50

@csicserierika: az előzetesben Kinga meg Fecó küzdött
úgyhogy én meg sajnos Kingát sejtek :(
de nemsoká választ kapunk a kínzó kérdésre :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 20:23:30

@ő-szinte: nem tudhatom, nem voltam ott, még:P

@csicserierika: jaja, meg értelmes is:D

tena_lady 2012.02.01. 20:24:37

"Egyrészt lófasz nem történt az öfiben" - Na de majd a maiban! Vera verbálisan molesztálja Atikát, aki ettől zavarba jön.
Amúgy Attila egy szájhős. Akár fizikailag (Annamari), akár most szóban (Vera) közel kerül hozzá egy nő, nem csinál semmit.

ő-szinte 2012.02.01. 20:25:09

@ladyandhenk: látom, te semmit nem tudsz, és sehol nem voltál ott:-DDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.01. 20:25:27

@kamarti: ó ne ! Pedig már megérett a helyzet egy Kingu-Sehi párbajra.

csicserierika 2012.02.01. 20:27:36

@ladyandhenk: meg élelmes is.
Most teszteli a kingu hasonmásokat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 20:31:51

@ő-szinte: nem nem, bizony nem, én csak külső megfigyelő vagyok, és mindig mindent gondolok, de nem látok:D

@kamarti: hahaj, én is, de mennyire:D

@csicserierika: áááá, sztem, az rtl ilyen élelmes:D

2012.02.01. 20:32:00

Jó estét haszonállatkák!

Tjuca 2012.02.01. 20:32:58

@kamarti: másik posztban még válaszoltam. (röviden és tömören az eus jelzőkkel ellátott bármiken nagyon nagy a hozzáadott "érték", olyan, mint a kakaóbiztos számítógép akció. és igen, én ott tartok, hogy tán jobb lenne, ha nem lenne eu, és még mielőtt, én anno is arra szavaztam, hogy... aztán meg én is azon csinovnyikok egyike voltam, akit az eus programok tartottak el. de ez hosszú, és itt nagyon off)

2012.02.01. 20:34:17

Kemény hetünk lesz így...

ő-szinte 2012.02.01. 20:35:51

@szerivan: Fecótól tanultad te is!

2012.02.01. 20:37:48

@gyvy: @ő-szinte: Csak olvasom az 5000. kommentet és úgy érzem hogy a szarazéletblog.hun vagyok.

ő-szinte 2012.02.01. 20:39:17

@szerivan: Ez azért van mert mi téveszmések vagyunk pufikám!:-D

2012.02.01. 20:43:46

@ő-szinte: Ezt fejtsd ki bővebben mert nem értem mint tátogsz haluci.

kamarti 2012.02.01. 20:45:43

@Tjuca: elolvastam, köszi
csak a "minden"-nel vitatkoztam, és nem a nagymenőkre gondoltam.... másrészt a nokiás dobozhoz nem kell az eu
de ez már tényleg offoff :) és nem veszünk össze rajta

ő-szinte 2012.02.01. 20:45:57

@szerivan: úgy értem, hogy mi tévedtünk el:-)))

arkangyal44 2012.02.01. 20:49:52

Fiú beszélget egy lánnyal,és mondja neki,hogy kicsim te vagy a legaranyosabb, a legjobb alakú,a leg szeretni valóbb lány akit csak ismertem.
a lány : persze mindezt csak azért mondod,mert le akarsz fektetni.
mire a fiú: ja és a legokosabb is te vagy :))DDD

Morcz 2012.02.01. 20:54:30

Sziasztok!

Lotyóbridzsida, ladyandhenk és foxglovbe:
köszi a válaszokat, bocs hogy csak most jöttem, de napközben teljesen elhavazódtam melóilag meg tanulásilag.

Akkor ezennel megalakul a Fecó Essen Ki (a francba) klub.
Eddigi tagok ladyandhenk és jómagam, szóval lehet még csatlakozni.

Öfi után visszajövök! :D

ő-szinte 2012.02.01. 20:58:57

PÓKEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!

ő-szinte 2012.02.01. 21:04:17

lilu tehenészlánynak öltözött?

ő-szinte 2012.02.01. 21:06:07

Lilu: kis csibével, vagy kis Csabával
hehehehe

kamarti 2012.02.01. 21:07:10

önként vállalták?
napersze

kozi001 2012.02.01. 21:07:45

Hehe! Akkor no chips és szalonna a héten Kingulinának!

mocskosmacska 2012.02.01. 21:07:55

Akkor most vége az állandó chipsevésnek?

Picsasereghajtó 2012.02.01. 21:08:25

"Megint gyűjtenek a VillaLakók. Megint a mi pénzünkből. "

Nem szoktam VV-s szarokkal foglalkozni, csak ezen az egy mondaton akadt meg a szemem a zindex címlapján, de a posztban nem találom, miről is van szó.

Nyugtassatok meg, hogy nem kapott valami állami támogatást ez a foskupac...

genevieve 2012.02.01. 21:08:31

jégcsapretek faszombazdmeg!

MagasMacska 2012.02.01. 21:08:38

Ezek még nem láttak jégcsapretket???

kamarti 2012.02.01. 21:09:20

jégcsapretek??? ez úgy látom, nem csak Fecónak nincs meg :)

tepertő, zsír az van, Kingulina megnyugodott :)

ő-szinte 2012.02.01. 21:10:01

Bakker, se Kinga, se Fecó,se Csaba nem isneri a fehér retket,hehehehehehe
Csaba szerint annak a neve ZÖLDSÉG:-O

MagasMacska 2012.02.01. 21:10:15

@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön: Nem Nekünk kellene telefonálni, hogy ők gyűjthessenek.

genevieve 2012.02.01. 21:13:11

@kamarti: ja, akkor ha szét van már rohadva:-D

ő-szinte 2012.02.01. 21:13:46

@kamarti: jóvan má,ne báncsad Kingunellát, négy hónap után már te is fasznak néznéd a retket:-DDDDDDDDDDD

MagasMacska 2012.02.01. 21:13:57

@kamarti: Mondjuk, így röcögni még én sem láttam...

kamarti 2012.02.01. 21:14:24

ez a hUsok szó nekem báncsa a fülem

genevieve 2012.02.01. 21:14:41

ja atika, egyél sok nyuszis szendvicset:-)

MagasMacska 2012.02.01. 21:15:13

Legfontosabb fehérjeforrás a nyúlhús. Na ja. És ki tudja megfizetni? Ja, persze, majd a hátrányos helyzetűek tenyésztik...

ő-szinte 2012.02.01. 21:16:40

viszont gratula a reteknek, mert ez a nő legalább értelmes dolgokat mond!:-OOO

foxglove (törölt) 2012.02.01. 21:17:04

sziasztok!
kingu fején mennyire látszik, hogy alig bírja visszafogni magát, hogy ne rohanjon a hűtőhöz:)

Nyugee 2012.02.01. 21:17:06

Hogy ez milyen érdekfeszítő műsor...
FB+

ő-szinte 2012.02.01. 21:17:36

@sogeking: iiiiigen:-) megvártam, hogy gyere és rosszalkodjunk:-DDDDDDDDDDDD

2012.02.01. 21:18:14

@kamarti: Mi történik?
@sogeking: Hello-hello baby, I can't hear a thing...

ő-szinte 2012.02.01. 21:18:23

@foxglove: ráizgult a retekre,hehehehehe

kamarti 2012.02.01. 21:18:34

hát, nemtom hány olyan ember van Mo-on, aki naponta fél kiló zöldséget-gyümölcsöt megeszik

MagasMacska 2012.02.01. 21:19:36

@kamarti: A krumpli is zöldség. Így már más a helyzet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:19:39

Ki volt ez a nő?:O

@sogeking: szió!

@MagasMacska: lehet ám lőni a vadnyulakat:)

Mondom: halászat, vadászat:P:P

ő-szinte 2012.02.01. 21:20:11

eg plusz kis csibével, vagy kis Csabával támogatják a rászoruló családokat... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.02.01. 21:21:57

@MagasMacska: hát ja, de az már fel se tűnik lassan...

@szerivan: most szünet. Előtte gy doktornéni beszélt neki folsavról, fehérjékről, hUsokról meg zőccség-gyümölcsről

szünet után aréna

közben alul inzerten az adományvonal száma

foxglove (törölt) 2012.02.01. 21:22:22

@ladyandhenk: ez a vissza a természethez szlogen Rousseau-nak sem jött be, btw

MagasMacska 2012.02.01. 21:22:25

@ladyandhenk: Ja. Neveljünk rabsicokat államilag. Vagy leswz pénzük legális puskára-lőszerre-vadászengedélyre?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:22:30

@kamarti: öööööö, én ma megettem 25 dkg vajretket, igen, ilyen is van, mondom a villalakóknak:P, és 25 dkg nyers répát is:P

Juj, lehet, h nyúl lesz belőlem?:O

genevieve 2012.02.01. 21:22:37

@kamarti: és hány olyan család van aki januárban meg tud venni napi 1 kg paradicsomot?

MagasMacska 2012.02.01. 21:23:08

@ő-szinte: Akkor átmenetileg én is rászorulok. A csibéről lemondok...

sogeking 2012.02.01. 21:23:15

@szerivan: I've got no service in the club you see, you see

@ő-szinte: akkor rajta :)

kozi001 2012.02.01. 21:23:54

Azért a szakértő hölgy se cigizte el a hangját!

kamarti 2012.02.01. 21:23:55

@ő-szinte: ezt még hányszor lövöd el, tekivagyitt? :) :)

@MagasMacska: naja, csak épp azt most nem ehetnek, nincs a listán, és nem is osztottak vetőburgonyát tavaly se...

MagasMacska 2012.02.01. 21:24:36

@genevieve: Mondjuk tényleg van retek, cékla, savanyúkáposzta. (Én paradicsomot csak nyáron veszek. Nem szeretem a álparadicsomot.)

sogeking 2012.02.01. 21:24:36

@ladyandhenk: szia
vissza a természetbe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:24:51

@foxglove: de ő már elavult, kérlek:) Ma már 21. század van:P:P:P

@MagasMacska: jogos, drága a vadászengedély, de még a bérkilövő engedély is...Nekünk egy évre 21 ezer a bérkilövő....

2012.02.01. 21:25:00

@kamarti: Ezek nem szeretik a hosszú magánhangzókat lásd: rollam beszélsz? tollem nem kapsz mogyit.

panoz (törölt) 2012.02.01. 21:25:48

Hát rohadt unalmas hét elé nézünk.
Tegnap Anikó ájtatoskodott ahelyett hogy cicimagazinban pózolna, ma ez a nő sütötte el a világ legnagyobb táplálkozási közhelyeit.

Kiderült hogy nem 50000 alultáplált ember van az országban, hanem tízmillió.

MagasMacska 2012.02.01. 21:25:51

@kamarti: Pedig igen nagy élvezet lehet ötven dekakilogram vetőburgonyát meghámozni...

kamarti 2012.02.01. 21:27:25

@ladyandhenk: de minden nap így megy nálad? mert akkor eddig 1

@genevieve: ejnye te falusi lyány, hát ilyenkor céklát meg káposztát meg sütőtököt köll enni, a paradicsomot meg augusztusban befőzni, nem tudod? :)

ő-szinte 2012.02.01. 21:28:15

@kamarti: óóóóóóóóóó, hát én királylány vagyok, faszomatbazdmeg!

ő-szinte 2012.02.01. 21:29:25

@sogeking: jó, egész nap úgy is tujáskodtunk:-DDDDDDDDDDD

genevieve 2012.02.01. 21:29:33

@ladyandhenk: látod ennyi, be kell menni egy garázsba és ott vannak a nyuszihusok szeletelve:-)

meg a sok spar gazdaságos cucc:-)

ő-szinte 2012.02.01. 21:30:28

@sogeking: nah, akkor csináljunk LUCSKOSKÁPOSZTÁT!

kamarti 2012.02.01. 21:30:36

@MagasMacska: nem nekik, hanem a rászorulóknak

@szerivan: :)
Vera főz, Atti a kukta
Kinga kacsát enne, Csabinak beakadt a luckoskáposzta :)
Seri szerint a dessszert nem lesz csokis, mert ő sem szereti

MagasMacska 2012.02.01. 21:31:03

@genevieve: De szeretnék én is így vásárolni a piacon!!

genevieve 2012.02.01. 21:31:09

@kamarti: arra irtam, hogy ők bent azt ehetik csak amit a rászorulók is kapnak és feco vette elő a paprikat és paradicsomot a hűtőből:-)

én iiiiimádom a sütőtököt:-)

MagasMacska 2012.02.01. 21:31:53

@kamarti: Ja, akkor félreértettem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:32:53

@MagasMacska: felér egy kisebb büntivel:P

@kamarti: hetente egyszer:) Mondjuk a répa nem drága...79 ft egy kiló...., a retek már inkább....

Rögtön megdobja az árát, h mustáros, mézes, citromos dresszinget csináltam hozzá:D

kamarti 2012.02.01. 21:32:58

@genevieve: én értettem. de ez a valóvilág, nem? garázsbolttal, szilvásgombóc spár szilvaízzel...

kamarti 2012.02.01. 21:34:07

@ladyandhenk: küldjél receftet az rtl-nek, Gergő majd megfőzi, ha megtetszik nekije :)

genevieve 2012.02.01. 21:34:10

vera főzőműsorban érzi magát?:D

MagasMacska 2012.02.01. 21:34:28

Vera már egész jól hozza a főzőműsorok stílusát. (Vagyis már tőle is kiráz a hideg...)

kamarti 2012.02.01. 21:35:31

@genevieve: ez a feladat, látod, a többiek is az étlap alapján gondolkodnak előre
VVVacsoracsata :)

ő-szinte 2012.02.01. 21:35:45

@szerivan: a mássalhangzókat sem:-) ne halózzál

2012.02.01. 21:35:55

@genevieve: Nyulat fognak enni? :O
@kamarti: Lucskoskáposzta? Ezek fognak főzni magukra 1 hétig? Lesz ott fogyás...

genevieve 2012.02.01. 21:36:13

@kamarti: látod milyen vagy, vera csinálja a kis kacsójával a szilvásgombócot:-)

sogeking 2012.02.01. 21:36:22

@ő-szinte: azt szeretem :) de a rakottat is

ő-szinte 2012.02.01. 21:36:41

@genevieve: lehet, hogy erre akar váltani a pornóról...
vmiért csak bement:-DDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:36:51

@genevieve: nyusziból sok kell, h jól lakjon egy család, de pl egy őz az már valami, számomra 100szor finomabb is:D

kamarti 2012.02.01. 21:37:04

@MagasMacska: @genevieve: majd képzeljétek el, amikor Kinga vagy Sehi lesz a magát kommentáló szakács :) de a fiúkat is, nyugodtan.
fogunk még visszarévedni Verára a héten:)

foxglove (törölt) 2012.02.01. 21:37:06

Vera megtalálta Ati gyenge pontját:szex!:)

2012.02.01. 21:37:13

@ő-szinte: Miért mi lesz ha igen?!??

genevieve 2012.02.01. 21:37:21

de legalább verán látszik, hogy tud főzni:-)

és ha jól látom évődnek atival:-)

ő-szinte 2012.02.01. 21:37:29

@sogeking: ok:-) de vmi lucskosat még csinálunk azért:-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.01. 21:38:29

@szerivan: hát így egy l-el max nem leszel éhes, ha Fecó szótára szerint megyünk:-D

kamarti 2012.02.01. 21:38:32

@szerivan: csak amelyik mg nem sajnálja a nyuszikát, az :)

@genevieve: a kuktája se semmi :) és Kinga is hiába reménykedett a balhéban :)

genevieve 2012.02.01. 21:39:33

@ladyandhenk: én egyiket sem szeretnék enni:-)

@foxglove: valami olyasmi:-)

ő-szinte 2012.02.01. 21:39:42

nabazdmeg! főzőverseny és vv Gergő egy mondatban:-OOO

genevieve 2012.02.01. 21:41:30

jobbra át volt?:-DDD

2012.02.01. 21:42:28

@ő-szinte: Már megint szeretethiányod van?

ő-szinte 2012.02.01. 21:42:43

mire?????? a műveltségükre??? ne már...:-OOOO

busifa 2012.02.01. 21:42:53

Lilu sapija kurva jó!

genevieve 2012.02.01. 21:46:12

@ladyandhenk: dilis vagyok, és érzelmileg nem eszek bizonyos dolgokat:-)

sogeking 2012.02.01. 21:46:12

@ladyandhenk: én mindegyiket szeretem :)

ő-szinte 2012.02.01. 21:46:52

@sogeking: de ma nem főztem minyomot

kamarti 2012.02.01. 21:46:58

ja ez ost Kinga lesz, és Csabi ereszti, nem iserem innentől

shimizu 2012.02.01. 21:49:41

többcsaládos gyerekek????

ammegmi??

most akkor ezek nagycsaládban élő gyerekek, akiknél húúú de nagy a szegénység, vagy több családhoz is tartoznak, de azt jogilag hogy, meg akkor hogy lehetnek szegények, akik éheznek?
esetleg gyerekek, akik korai ivarérésüket kihasználva rögtön több családnyi purdét kipottyantottak?

Valaki homályosítson fel, plíz, ez tényleg így hangzott el a műsorban, mert már nem tudom, h a vv gázabb-e vagy A Dal....#_#

genevieve 2012.02.01. 21:49:52

@sogeking: én inkább a bárányt szeretem:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:50:21

@genevieve: aha:)

Nos, én annak a híve vagyok, h csak akkor szabad lelőni, ha nem néztél bele a szemébe, aztán már nem megy, viszont az íze az verhetetlen! Ja, és szarvas is....:D Finom házi áfonyamártással....

@sogeking: egyszer meg vagy hívva:D Vaddisznó is jöhet?:D

sogeking 2012.02.01. 21:51:22

@genevieve: ezek szerint nem szereted a bárányokat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:51:43

@shimizu: :D:D:D:D, ezen jót mosolyogtam:D

Ki mondott ilyen butaságot?:D

MagasMacska 2012.02.01. 21:52:36

@ladyandhenk: Anyám egy darabig nevelt nyulakat, mindet eladtuk. Nem voltunk képesek megenni, ha egyszer e kezünkből evett. A tyúkjai is tojásgyárak voltak, végelgyengülésben pusztultak el.

Ettől én még szeretem a húst, csak ne lássam élve.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.01. 21:53:09

@genevieve: @MagasMacska: Nem lennék meglepve, ha a csatorna indítana főzőshow-t és Vera meg Gergő lennének benne a szakácsok!

katorna 2012.02.01. 21:53:57

Szerintem adhatunk Verának egy piros pontot amiért simán megfőz egy szilvásgombócot! Még ha bótilekvárból is...

genevieve 2012.02.01. 21:55:09

@katorna: ja, hogy nem volt előrelátó és mikor bement a villába vitt volna be házilag befőzött lekvárt:-)

MagasMacska 2012.02.01. 21:55:15

@katorna: Csak akkor, ha ő meg gombócot ad. (Egyébként én még nem próbálkoztam gombóckészítéssel. A krokettnél megállok.)

genevieve 2012.02.01. 21:55:58

@katorna: egyébként meg igen, jogos a piros pont:-)

sogeking 2012.02.01. 21:56:08

@Peter_Cs: nem lenne nagy sikere :)

ő-szinte 2012.02.01. 21:57:24

@katorna: nem lekvár, hanem szilvaíz... micsoda egészséges is lehet az:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.01. 21:57:34

@foxglove: Pusztítanak rendesen! És Seherezádé egyedi szókapcsolatai? Ő a VV5 Ágicája!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.01. 21:58:13

@sogeking: Vera miatt biztosan sokan néznék pedig!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 21:58:31

@MagasMacska: nekem egy nyulam volt itthon, egy francia kosorrú, de az olyan vad volt, h odaadtuk a szomszédnak, az pároztatta, majd megette:D

Házi nyulat, házi tyúkot, csirkét nem eszek meg én sem:D De csak és kizárólag, mert nem finom, nem szeretem, legalábbis én... Ellenben a mi vad, jöhet:D

MagasMacska 2012.02.01. 21:59:42

@ladyandhenk: Vadcsirke? Erdőben lövöd vagy réten?

sogeking 2012.02.01. 22:00:59

@Peter_Cs: nem hiszem, a VV-ben Vera elsősorban konfliktusai miatt érdekes, ez a faktor teljesen kiesne egy főzőműsorban :)

ő-szinte 2012.02.01. 22:02:37

Attival SZEMEZIK Seri:-D a kis nyelvújítók:-DDDDD

beacska 2012.02.01. 22:02:51

@MagasMacska: mit nyert? Aréna volt már?

foxglove (törölt) 2012.02.01. 22:03:31

Serike: "én nem vagyok egy Anikó, hogy párbaj nélkül akarjak a döntőbe menni!" (VV5, első hét)

ő-szinte 2012.02.01. 22:04:42

@foxglove: hát nem:-D Anikó rafináltabb volt:-)

Kingunella meg hogy fosik,hehe

sogeking 2012.02.01. 22:05:32

Attila vicces ebben a szerelésben :D:D:D

kamarti 2012.02.01. 22:05:33

na, magam részéről inentől KEK (Kinga Essen KI)

magyarosch, mi más, + nemzeti eledel a nyulhus

sogeking 2012.02.01. 22:06:10

@ő-szinte: jobban sírt, jobban zuhanyzott, és jobban is énekelt :D

sogeking 2012.02.01. 22:06:50

ú, Csabi véletlenül megette a bajszát

genevieve 2012.02.01. 22:07:23

két pofára zabálnak:-)

beacska 2012.02.01. 22:07:27

nnna, ki nyerte a lilát???

MagasMacska 2012.02.01. 22:08:19

@beacska: Igen. Sajna, övé a lila kendő.

ő-szinte 2012.02.01. 22:08:31

hogy miiiii? Vera főzni tanítja majd Serit???? bruhahahahahah
vak vezet világtalant?:-DDDDDDDDDD

shimizu 2012.02.01. 22:09:24

@ladyandhenk: hát a Hajni írta, én meg csak néztem, aztán kopipészteltem ide. Uccsó bekezdés, oda vala írva. többször is!

Most akkor milyen gyerekek ezek?

kamarti 2012.02.01. 22:10:16

nem Kinga, nyúllekvár van benne :)

genevieve 2012.02.01. 22:10:46

@ő-szinte: a mellékelt ábra szerint vera tud főzni:-)

genevieve 2012.02.01. 22:11:37

az alultáplált gyerekeknek vörösbort is visznek?

ő-szinte 2012.02.01. 22:12:13

@genevieve: te mindent elhiszel, amit a tv-ben látsz?:-D

2012.02.01. 22:12:51

Vacsoracsata a spórolós héten? EZ MI?

genevieve 2012.02.01. 22:13:05

atinak és csabinak most beírok egy fekete pontot:-)

beacska 2012.02.01. 22:13:09

@MagasMacska: sajnaaa? na végre! már nagyon kellett ez neki!!!
Remélem, Fecó-Akárki párbaj lesz már végre, és aztán én is nézhetem újra ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 22:13:43

@MagasMacska: @foxglove: :D

Jó, nagy, üzemi nevelésű csirkére gondoltam:D Annak nincs íze, azért jó:D

@shimizu: ez egy jó kérdés:D Lehet, h ideiglenesen nevelőszülőknél vannak:D

genevieve 2012.02.01. 22:13:47

@ő-szinte: ezt speciel igen, mert én is tudok főzni és amit láttam az azt igazolja, hogy ő is tud:-)

beacska 2012.02.01. 22:14:13

@ő-szinte: állítólag tud...bár a Petit kéne megkérdezni ;D mit is kotyvasztott neki? Erős Pistás csokisütit??

beacska 2012.02.01. 22:14:57

@MagasMacska: @busifa: és miben nyert? gombócfőzésben?

Hurri Kán 2012.02.01. 22:15:00

@szerivan:
Nem vacsoracsata, főzőverseny. Ércséé már. :D

beacska 2012.02.01. 22:15:59

@szerivan: libamájból mindenki tud! nade 500 Ft-ból hat személyre! nnna, AZ tudomány ;D

ő-szinte 2012.02.01. 22:16:48

hát ez rém izgalmas volt...

sogeking 2012.02.01. 22:16:48

@szerivan: csupa lejárt cuccból főznek :)

beacska 2012.02.01. 22:16:55

@ladyandhenk: ha az a Fecó hazaküldését jelenti, akkor akár alapító tag is lehettem volna 2 hónappal ezelőtt ;DDD

foxglove (törölt) 2012.02.01. 22:17:37

van online, kingulina vacsorát ad.

genevieve 2012.02.01. 22:18:50

@sogeking: ezen a héten mivel leped meg kedves klubtagjaidat?:-)

zsíroskenyér lilahagymával?:-)

ő-szinte 2012.02.01. 22:19:21

@foxglove: jó fost főzött, ahogy látom:-D

shimizu 2012.02.01. 22:19:42

@ladyandhenk: ne tegyetek tönkre! csak látta itt valaki azt a nyamvadt összefoglalót Hajnin kívül....valaki csak emlékszik,h mit mondtak, nem?

nem hagy nyugodni ez a dolog...hogy fogok így elaludni? XD
muszáj leszek reggel visszanézni ezt a részt...hanyadikai adás ez? OMIGOOOOOD

2012.02.01. 22:20:05

@genevieve: De ennék most olyaNt :d

csicserierika 2012.02.01. 22:20:37

@ladyandhenk: ne legyél már ilyen !
Láttál te már nagyüzemben csirkét ?
Nem vennéd meg a tescóst többet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 22:20:50

@beacska: tudom:P, ismerem a véleményed:P

@sogeking: nem mindegy, h minőségét megőrzi járt-e le, v a fogyaszthatósága:D

Amúgy meg a kaja nem tudja, h lejárt:D

foxglove (törölt) 2012.02.01. 22:20:51

@ő-szinte: "inkább ezt kellene megenni, mint a következőt. csak vicceltem!"

Hurri Kán 2012.02.01. 22:20:55

Pálinkát is főznek?

shimizu 2012.02.01. 22:21:30

@foxglove: LOL ezek kegyetlen jók! XD

sogeking 2012.02.01. 22:21:40

@genevieve: azt is szeretem :) és el is tudom készíteni :D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.01. 22:21:49

@ő-szinte: Pedig Seherezádé-Kinga párbaj jön Kinga meg kiesik végre!

ő-szinte 2012.02.01. 22:21:56

most nyalnak Kingunellánk?

kamarti 2012.02.01. 22:22:03

@foxglove: remélem, Kinga-Sehi és Kingától végre megszabadulunk mi is meg a fiúk is

@genevieve: tőlem is megkapták. És ha Csabi összebeszél ingunellával, akkor a következőt is....

busifa 2012.02.01. 22:22:37

@beacska: Aréna +gombócfőzés! :-)

2012.02.01. 22:22:39

Zöldhagyma? Az a snidling Kingánál?

csicserierika 2012.02.01. 22:22:48

Verának már két referenciája is van, hogy jó asszony lesz belőle :)

foxglove (törölt) 2012.02.01. 22:23:05

@shimizu: a kedvencem nincs benne, az valahogy így volt:
Ágica: Leó, mi az az "intrikus"?
Leó: Az intrikus? Az olyan, mint a kritikus.

ő-szinte 2012.02.01. 22:23:46

@szerivan: vagy a medvehagymára gondol...

kamarti 2012.02.01. 22:24:48

Ati: hogyhogy borunk van, kólánk meg nincs?..
talán mer a kóla nem terem meg Tokajban? :)

2012.02.01. 22:24:54

@ő-szinte: Állítólag van ilyen, én újhagymának hívom.

csicserierika 2012.02.01. 22:25:02

@foxglove: na meg , amikor François Villon-ra azt hitte, hogy focista :)

csicserierika 2012.02.01. 22:25:38

@ő-szinte: csak közlöm, hogy gombócban én is jó vagyok :)

Hurri Kán 2012.02.01. 22:25:46

@csicserierika:
:DDDDD
Azért ez még kevés. Szükséges, de nem elégséges. :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 22:26:33

@shimizu: ne haragudj, de csak ismételni tudom magam, hogy 4 hónapja nem nézem, nem tudom, h Hajni írta-e el, v így zajlott:D

@csicserierika: tescóst nem veszek, de tényleg:D A lényeg, h ne tanyasi legyen:D Tudom, nem vagyok normális...Házi tejet sem iszom meg:)

csicserierika 2012.02.01. 22:26:53

@gyvy: hát mi kéne még ? Traktort is húzzon ? :)

genevieve 2012.02.01. 22:27:24

@sogeking: remek, akkor remélem lehetek klubtag:-)

ő-szinte 2012.02.01. 22:27:34

@csicserierika: a kevésnél is kevesebbnek ítéltettél, úgy látom:-D

2012.02.01. 22:27:57

Nem akarnak minőségileg alultápláltak lenni azért eszik répával a csirkét? Hol a burgonya?

kamarti 2012.02.01. 22:28:26

@shimizu: Anikó ezt mondta, többcsaládos gyerekek, a szerkik meg benne hagyták, így. Hajni meg beidézte, így
megnyugodtál? :)

gondolom, Kingunella megnyeri. hogy végre nyerjen ő is valamit szegény....

ő-szinte 2012.02.01. 22:28:27

@csicserierika: ha nem is, de legalább a dobozos sör álljon meg a fején:-D

2012.02.01. 22:29:15

Milyen bizalmatlanok :DDD Ez mi benne? Ez csirke? Mit raktál bele?

csicserierika 2012.02.01. 22:29:35

@ladyandhenk: tök mindegy, ha sparosnak is hívod :) Ammóniabűzben tocsognak.
A házi tejet megértem, ha valaki nem issza. Én gyerekkoromban ittam tőgymelegen. Na, az már nekem sem menne most már :)

Hurri Kán 2012.02.01. 22:29:39

@csicserierika:
Az kevés. Fesse zöldre az eget.

@szerivan:
Azt majd a minyommal eszik.

ő-szinte 2012.02.01. 22:29:50

Vera ma csontig benyal kingának???

huncut 2012.02.01. 22:29:59

Hajni, a tegnapi adás olyan unalmas volt, hogy azt hittem, egy hétig kell majd várni a következő posztra, de le a kalappal előtted. Az utolsó bekezdés egyenesen zseniális. :-)

sogeking 2012.02.01. 22:30:23

@shimizu: ez egy költői kép :D

csicserierika 2012.02.01. 22:30:28

@ő-szinte: mert még nem árultam el mindent :) :P

foxglove (törölt) 2012.02.01. 22:30:30

jó éjszakát mindenkinek!

kamarti 2012.02.01. 22:30:35

@szerivan: krumplijuk nincs, egéségtelen, occsó szénhidrátok (rizs is) száműzve vannak

4 órát sütötte a csirkét????? nabakker....

csicserierika 2012.02.01. 22:31:18

@ő-szinte: @gyvy: jól van, akkor főzzön rátok a Sehi :)

2012.02.01. 22:31:28

@csicserierika: A csirkék tocsognak ammóniában?

ő-szinte 2012.02.01. 22:31:35

@csicserierika: te is ott voltál castingon ahol Vera?:-DDDDD

2012.02.01. 22:32:24

@kamarti: De finomak, és nem is egészségtelen.

kamarti 2012.02.01. 22:33:14

@foxglove: jóéjt!
én meg megyek enni, nem bírom ezt a kanálcsattogást :)

2012.02.01. 22:33:14

Eszik a holland répát...

csicserierika 2012.02.01. 22:33:40

@szerivan: igen, az ürülékben az van, és vastagon áll alattuk. Pár hét alatt felfújják táppal, és megy a vágóhídra.
Nem természetes.

Hurri Kán 2012.02.01. 22:33:53

@csicserierika:
Nem kell. Főzni én is tudok. :D

ő-szinte 2012.02.01. 22:34:07

@szerivan: honnan tudod, beszéltél velük???

2012.02.01. 22:34:14

@kamarti: Vigyázz, akkora segged lesz mint Barnanadrág Kingunak!

csicserierika 2012.02.01. 22:34:31

@ő-szinte: nem :P Arra gondoltam, hogy túrógombócot is tudok :) :)

shimizu 2012.02.01. 22:35:08

@foxglove: LOL mi durva íkúfájterek már! XDD nem csoda, h akkor sem szerettem őket =)

2012.02.01. 22:35:31

@ő-szinte: Télen szerinted honnan van?

ő-szinte 2012.02.01. 22:35:46

@csicserierika: szerintem ez is kevés lesz:-D

csicserierika 2012.02.01. 22:36:18

@gyvy: az jó, ha önellátó vagy MINDENFÉLE szempontból :) :)

2012.02.01. 22:36:31

@csicserierika: Én sosem éreztem a szokásos csirke bűzön kívül mást.

ő-szinte 2012.02.01. 22:36:43

@szerivan: honnan, honnan? hát a répagyárból! Te nem tudtad???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 22:36:50

@csicserierika: jó, de ezzel az erővel semmit sem eszek meg...:D Még a bio kaja sem bio:D

@foxglove: jó éjt!

csicserierika 2012.02.01. 22:37:15

@ő-szinte: nudlit is tudok sodorgatni.
Na, így megfelel ? :)

Hurri Kán 2012.02.01. 22:37:32

@csicserierika:
MINDENFÉLE szempontból nem vagyok önellátó. Legfeljebb átmenetileg. :DDD

ő-szinte 2012.02.01. 22:37:58

Kingunella is betanulja Lilusan?

Hurri Kán 2012.02.01. 22:38:16

@ladyandhenk:
Legyél fényevő. Az most trendy. :D

2012.02.01. 22:38:39

@gyvy: ÁHÁHÁHÁH-ÁÁHHÁHHHÁ

csicserierika 2012.02.01. 22:39:05

@szerivan: nekem még a csontozata sem tetszik. Na, de mindegy is.

ő-szinte 2012.02.01. 22:39:06

@csicserierika: háááát, nem tom... még mindig naon karcsúúúúúú:-)

2012.02.01. 22:39:57

@csicserierika: Én azt nem is szoktam látni, filézve kérem :)))

ő-szinte 2012.02.01. 22:40:15

@gyvy: most én is szakadok a röhögéstől:-DDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.01. 22:40:50

Atibogyót zavarja a harmónia.

shimizu 2012.02.01. 22:41:01

@ladyandhenk: áh, megoldódott a talány, de köszi a helpet! ^.^

csicserierika 2012.02.01. 22:41:08

@ladyandhenk: ne érts félre, nem vagyok biomániás, csak a csirkét nem veszi be a gyomrom. Tudom, hogy a marhákat is hormonkezelik stb..., A növényeket is kell növényvédőzni, úgyhogy...

2012.02.01. 22:41:42

@gyvy: Ez a Fecó-féle hiéna nevetésem volt. Nem ismered?

Hurri Kán 2012.02.01. 22:41:58

@ő-szinte:
Mennyi hülyeséget írnak itt egyesek. Elképesztő. :D

csicserierika 2012.02.01. 22:42:53

@gyvy: :)köszönöm az infót :)

Hurri Kán 2012.02.01. 22:42:55

@szerivan:
Nem. És ha valahogyan megoldható, nem is óhajtom megismerni a Fecó-féle hiénaröhögést. :)

2012.02.01. 22:43:02

@csicserierika: Pulyka? Úgy tudom finnyás jószág, nem tűri az antibiotikumot.

shimizu 2012.02.01. 22:43:54

@kamarti: ahha! így már világos! nem csodálom, h az Anikó száján ez jött ki! XD siralmas! de az is, h a még bentlévő villalakók közül senki nem vágta rá egyből, h mi van FB+!?
XDDD

BTW, THX!

2012.02.01. 22:45:05

@gyvy: FB+ nevessen rád ezentúl Vája asszony!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.01. 22:45:22

@csicserierika: én is ennék sok mást, de ezek boldog csirkék, biztosan:D Magyar ammóniás csirkék:D Meg ultra modern körülmények között élnek, szemezgetnek boldogan, tudom, és kész, meggyőztem magam:D

shimizu 2012.02.01. 22:46:03

@sogeking: de még milyen! kellene nevezni vmi pöpec kis díjra korunk eme feltörekvő nyelvújítóját! XD

kamarti 2012.02.01. 22:46:07

@szerivan: nem én mondom. nincs a listán

csicserierika 2012.02.01. 22:46:25

@ő-szinte: na, ezt is rég mondták nekem :)

mocskosmacska 2012.02.01. 22:46:33

Szóval a mélyszegénységben lévő éhezők megveszik télen a paradicsomot?

kozi001 2012.02.01. 22:46:37

@shimizu:
De kritikusak vagyunk Anikóval szemben! Ha Lilut, Kazalt vagy Szandikát küldik be akkor is ez van?

Morcz 2012.02.01. 22:47:03

Sziasztok!

beácska: isten hozott a klubban! :D

Na a mai unalmasság szinten verte a tegnapit..egyedül talán az aréna volt benne érdekes.

Az az ovi szintő alultápláltsági magyarázat...ki is mentem aszobából.

Az viszont brutál, hogy a három észlény (Fecó, Csaba, Kinga) közül egyik sem ismerte fel a retket! (Aaaz? Az a zöldség!")

Kinga az arénában abbana sapkában úgy nézett ki mint egy 50 éves alkesz nő.

Lilu sapkáját meg inkább ne feszegessük...

2012.02.01. 22:48:18

@mocskosmacska: Megszórják szerecsendióval és tejszínben kisütik a római tálban, életszerű.

Hurri Kán 2012.02.01. 22:49:03

@szerivan:
Hát ártottam én neked???

ő-szinte 2012.02.01. 22:49:16

Atti hogy fikázza Kingát:-DDDDDD

csicserierika 2012.02.01. 22:49:34

@szerivan: a pulyka kényes valóban, de a nagyüzemi tartásában nem vagyok jártas.
Amúgy én is szoktam venni mellfilét, most hogy mondod :) Csak a többi alkatrészt nem bírom .

Morcz 2012.02.01. 22:49:52

@kozi001: vagy igen vagy nem, bár sztem Szandikát nehéz lenne, mert külföldön sztrippel stb.

2012.02.01. 22:50:12

@gyvy: Nem akarod a Fecó-féle nevetésem, pedig szívből jön :)))

ő-szinte 2012.02.01. 22:50:26

@gyvy: na ezt én is kérdezhetném tőled???
azt mit műveltél tegnap...:-O

kamarti 2012.02.01. 22:50:53

@szerivan: egyrészt én már ma futottam, másrészt gyümit ettem, harmadrészt terhesen, 20 kg plusszal se volt ekkora. de aranyos vagy, hogy aggódol :)

Hurri Kán 2012.02.01. 22:51:51

@szerivan:
Ha nem zavar, hogy utána elkezdek Holdat ugatni...

@ő-szinte:
Fogalmam sincsen. Transzba voltam esve.

2012.02.01. 22:52:11

@kamarti: Akkor megnyugodtam :)

kozi001 2012.02.01. 22:52:13

@Morcz:
CSak az a baj Szandikával h külföldön van...? :)

kamarti 2012.02.01. 22:52:59

@ő-szinte: és hiányzik neki a kóla :)

Kingunella 14 személyre főzött?

2012.02.01. 22:53:03

@gyvy: Nem hallom így nem is zavar :)

Morcz 2012.02.01. 22:53:23

Ja egyébként ami nagyon nem tetszett: Lilu bejelentette, hogy az ország egyik nagyon hátrányos régiójában élőket támogatják majd... (az én olvasatomban= nyírvidék) De akkor basszus, az itteni emberek a pl a Dél-Alföldön vagy máshol aki tényleg rászorulna mondjuk, mert tönkrement a veteményea belvíz meg az aszály miatt, és eddig maguknak termeltek stb az le van...?????

ő-szinte 2012.02.01. 22:53:27

@kozi001: csak az. amúgy jófej:-)

csicserierika 2012.02.01. 22:53:45

@ladyandhenk: na ugye :) A vadhús pedig valóban nagyon ízletes, csak ritkán kerül terítékre nálunk.

2012.02.01. 22:54:06

Seri úgy viselkedik mint Paris Hilton az ingyenkonyhán.

Hurri Kán 2012.02.01. 22:55:21

@szerivan:
Mostantól hangosabban ugatok.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 22:56:12

@genevieve: mi volt a mai vacsi? Vera féle gombóc? volt másik fogás is? :)

mocskosmacska 2012.02.01. 22:59:16

Azért nem volt semmi, hogy az önmagát szuperintelligensnek és a többi lánynál okosabbnak tartó verának mentek a legrosszabbul a műveltségi kérdések az arénában.

shimizu 2012.02.01. 22:59:26

@kozi001: a napraforgó nekem nem virág, csak növény...
Hát, ha már Lilu az egyik műsorvezető, akkor menjen be ő. Nem mintha ő ne tudna cifrákat mondani.
Kazal? lemaradtam. ő a Balázs akar lenni? hö. jó név! =)
szandika az új arcával meg...amúgy sem lenne hiteles egy íly nemes célra =D

de mivel örök elégedetlen vagyok, ezért senki sem lenne elég jó. az egész magyar médiában nincsenek "elég jók", de még mindig sikerül rácsodálkoznom :)

Morcz 2012.02.01. 23:00:15

@kozi001: nézd nekem a kinézete ellenére - megjegyzem kár volt magát elcsúfítnaia - nem volt bajom vele, bár néha botrányos volt, de nagyon jószívű is, meg tökre élesen meglátott dolgokat.
Szerintem azért Anikó mert belőle Lilu-2-t akarnak csinálni.
Éva meg azért megy a Belevalóba meg csinálja a videóblogot, mert nagyon jól tudja csinálni a show-t. :) De pl én Évát is el tudnám képzelni ebben a kampányban mert amikor ők gyűjtöttek, akkor maximálisan odatette magát.

kamarti 2012.02.01. 23:00:47

@Morcz: 47 kistérségről volt szó. egyrészt jobban hangzik a 47, mint az 1, másrészt nem oldhatnak meg mindent, egyszerre. majd ha az 50ezer családot (200ezer gyereket) megsegítettük sms-enként 1-1 naposcsibével, aztán jöhetnek a többi problémák is.
különben is milyen árvíz? ilyen aszályos év nem volt már ki tudja mióta.... úgyhogy ne kamuzz :)

kozi001 2012.02.01. 23:01:15

@shimizu: Kazal Éva akar lenni! De hívhatom még más neveken is!

2012.02.01. 23:01:17

@ladyandhenk: Leereszkedő kedvesség, erőltetett kérdések (Pingu, megjött a kedved a főzéshez?) és még sorolhatnám.

milkacica 2012.02.01. 23:01:54

Sziasztok
Ki lett a lilakendős? bocsi de nem láttam és már nem tudok visszapörgetni...

Morcz 2012.02.01. 23:02:13

@mocskosmacska: igen az nekem is feltűnt. Vera a buta+rosszindulatú tipikus kombója. Fecó dettő, ő a sötétség fejedelme a villában.

Serire viszont úgy vettem észre nagyon jó hatással volt Dressz: sokkal összeszedettebb és nyugodtabb. Szimpi. (Eddig is az volt)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:02:57

@mocskosmacska: @milkacica: kié lett a lila? én visszaporgettem de nem láttam leírva

2012.02.01. 23:02:59

@mocskosmacska: Az intelligencia és a lexikális tudás közé nem tennék egyenlőségjelet.

Morcz 2012.02.01. 23:04:24

@kamarti: itt azért a Dél-Alföldön tavaszig eléggé necces volt néhol a belvízhelyzet. :) Aztán abban igazad van hogy jött az aszály, de még milyen...

milkacica 2012.02.01. 23:06:19

OK azt hittem szerda és kiderült :)
Már egy hete csak Tőletek van VV-m...

shimizu 2012.02.01. 23:07:15

@kozi001: jaaaa tééényleg!*.* pedig őt még csíptem is valamennyire XD
nya, megyek aludni, mert nálam már elmúlt hajnali 2 óra és nem fog az agyam XD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:07:33

@milkacica: vv oldal Attilát írja a halucik meg nem válaszolnak.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:08:05

@Morcz: kösziiiii :) végre egy kedves segítőkész ember köszi

bigél 2012.02.01. 23:08:49

@shimizu: most mi van? belekavarodott. ennyi. szerintem mindannyiunkkal megesett már ilyesmi (ne mondd, hogy veled nem, mert úgysem hiszem el).

2012.02.01. 23:09:37

@jadebulgari: Egy darab mi? Amnéziás frakk...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:11:00

@szerivan: sziha :) ma se történt semmi látom... nem egy pörgős hét

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:12:10

Serinek olyan sz.rul áll ez a rosszul felvarrt három szál műhaj a három szál eredeti hajában... mit kell ezt erőltetni?

kamarti 2012.02.01. 23:13:56

@milkacica: @jadebulgari: Atti

Eszter a BV-ben Fecót és Kingát ekézi. kisit uncsi

Seri és Csabi együtt utaztak ma valahova, és a kocsiban aludtak :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:15:05

@kamarti: hú ennyi infot egyszerre fel sem tudok dolgozni :D neked is kösi :)

kozi001 2012.02.01. 23:17:46

"Ez nagyon raj!"
CSabától :(

The virus is spreading...!

ő-szinte 2012.02.01. 23:17:53

@jadebulgari: nem áll neki rosszul, csak rakhattak volna bele többet, hogy ne tűnjön ilyen műnek...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:18:46

@ő-szinte: szihhaaa :) na igen még enélkül is jobb volt...
nyugtasson meg valaki azért Kinga ma is jóllakott :)

kamarti 2012.02.01. 23:23:40

Férjet keres VV Eszter - ez a nap híre

ő-szinte 2012.02.01. 23:24:05

@jadebulgari: jaj, ma ő főtött! Atti ki is volt borulva:-DDDDDD

2012.02.01. 23:24:27

Kihez beszél a lábos? Fecóhoz?

milkacica 2012.02.01. 23:24:37

köszi Mindenkinek...

ő-szinte 2012.02.01. 23:24:59

@kamarti: de még elég sokáig csak keresni fog:-DDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:25:02

@ő-szinte: és mit ettek szerencsétlenek? tud ez egyáltalán főzni?...

ő-szinte 2012.02.01. 23:26:38

@jadebulgari: szerintem fogsz majd röhögni:-) nem tudom milyen levest főzött, de muris volt:-D

vallatas 2012.02.01. 23:27:04

RTL nyomja akkor tovább Sehit és Csabit...
de nem úgy tűnik mintha összegyüttek volna.

kibebaszott unalmas ez az online, öfi izgalmasabb volt?
bár a világbéke szeretők most nagyon élvezhetik!

Sehi-Kinga párbaj sokat lendítene a cirkuszon!

vallatas 2012.02.01. 23:28:52

a sok tuja most az otthoni tujáknak játszik.
Kingunella is csak "jóvan" "jóvan"
"ja" "ja"

Morcz 2012.02.01. 23:29:15

Jó éjt mindenkinek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:30:32

@ő-szinte: nem nézek ki belőle semmit :)

Most nézem vissza a Veravacsoráját, hát Feranszon nagyon ótentikus az a kis mellénykalap összeállítás.

2012.02.01. 23:31:45

@vallatas: 6 ember mit tud szerinted csinálni összezárva 200 nm-en 4 hónap után?

ő-szinte 2012.02.01. 23:33:13

@szerivan: szvingerkedni?:-DDDDDDDDDDD
pufi, hát minek tanítalak, ha nem figyelsz???

vallatas 2012.02.01. 23:33:14

@szerivan: egymásra köpködni, olyan még nem volt.

ő-szinte 2012.02.01. 23:34:39

@jadebulgari: és azt a semmit hozza is:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:35:50

@szerivan: ideje lenne összeverekedni valamin hogy valakit kizárjanak

nézem ahogy két pofára zabálják a nyúlhúst

kamarti 2012.02.01. 23:36:02

@jadebulgari: kimaradtatok a Nagy Párbajból, amin Atti legyőzte Csabit
Lilu szerint a taktika és az egyszerűség harcolt....

na most ez arról jutott Eszembe, hogy Baromira Izgalmas Eszter szerint Csabi unalmas

és igen, Kinga jól lakott. é el is fáradt,mert 14 emberre főzött :)

2012.02.01. 23:38:44

Vera 2 napja mosott utoljára fogat, az izgalom a tetőfogára hág.

ő-szinte 2012.02.01. 23:38:50

bakker, Vera 2 napja nem mosott fogat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2012.02.01. 23:40:12

@vallatas: @jadebulgari: Ahhoz képest, hogy R. Kristóf ármányt és szerelmet, izgalmat ígért... ez nagyon utyutytyú-utyutyutyú.

ő-szinte 2012.02.01. 23:40:41

@szerivan: nagggggggggggggyyyyyyyyyon dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva

2012.02.01. 23:41:15

@ő-szinte: Már bisztos lepedékes, talán algás is.

kamarti 2012.02.01. 23:41:16

@Morcz: @ő-szinte: már mindenre készen áll, és ha megérzi, ki az igazi, akkor bármi jöhet

@jadebulgari: ahogy hallom, sütőtökkrémlevest. ki is írta itt a receptet? lelopták azt is :)

@vallatas: mondom, aludtak oda-vissza :) de Seri már a mai öfiben is nagyon brutálisan nézett ki, olyan karikás volt a szeme, amilyenek még nem láttam
pedig ezen a héten nyilván nem lesz buli se, szal nemtom, mit csinálhatott alvás helyett

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:41:26

@kamarti: jajh, a héten direkt sztrájkolok nem nézem ahogy unatkoznak meg Kinga két pofára tömi a fejét :) úgyis minden nap ugyanaz lesz, azt várom mikor jelölnek már meg valakit megint :)
Hát Lila nagyon megmondta akkor :) De ez az egymás lepörgettyűzése a hengerről tetszett.

kamarti 2012.02.01. 23:43:24

Vera imádja a katonásdit a discoveryn
sztem próbálkoznia kéne, elég tekintélytisztelő, és közelharcra is van lehetőség :) és a ruházkodása is megoldódna

ő-szinte 2012.02.01. 23:44:32

@szerivan: ha algás még nem is,de büdösnek biztos, hogy büdös:-D
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
ez tényleg egy ótvaros büdös igénytelen kurva

ő-szinte 2012.02.01. 23:46:12

@szerivan: enyém még nem, de te vegyél be gyógyit -o-

kamarti 2012.02.01. 23:47:39

na, Vera a királyit, Atti az Echot kutyázza
ez benne lesz az öfiben? :)

2012.02.01. 23:48:11

@ő-szinte: Inkább elmegyek aludni, de előtte lekaparom az algát a fogaimról. Állítólag nincs front de tudom, hogy HAZUDNAK!

kamarti 2012.02.01. 23:49:43

most meg má Kudlikjuliznak, Atti Balázoz :)
ennek rossz vége lesz :)

hogy lehet arról egy egész műsort csinálni, hogy hogyan készül a marcipán????

vallatas 2012.02.01. 23:49:55

Ati jól jellemezte az Echo-t!
:-DDD

2012.02.01. 23:50:00

Hogy készül a hogyvolt.

ő-szinte 2012.02.01. 23:50:52

@szerivan: biztos sok naftalint szívtak, azt már nem tudják...
vegyél be gyógyszert:-)
hidegfront van bakker, minusz 20 fokokkal...

kamarti 2012.02.01. 23:50:54

@szerivan: hogyne lenne, méghozzá szibériai, te, mást se mondanak napok óta

Brianna 2012.02.01. 23:51:26

Egyébként miért ugyanazt a kisfilmet vetítették le az alultáplált gyerekekről? Sajnáltak újat forgatni? :P
Ez azért elég ciki, azok a családok már (remélhetőleg) rég átálltak az önellátó gazdálkodásra és vígan élnek. Lefilmezhettek volna olyan családokat, akiknek tényleg kell a segítség.

vallatas 2012.02.01. 23:52:34

most miért ülnek ott?
kötelező?

2012.02.01. 23:52:34

@kamarti: @ő-szinte: Én tudoooom, de az orvosmeterológia szerint nincs front.

Mit akarsz velem csinálni, hogy be akarsz gyógyszerezni?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:52:55

@Brianna: ócsó húsnak híg a leve... nem ezen kellett volna spórolni

Hurri Kán 2012.02.01. 23:53:17

@kamarti:
Ha utánafut az ellenségnek...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:53:40

@vallatas: várják a levelet hogy mit kell éjszaka csinálni
@szerivan: most hogy panaszkodsz már én is érzem

ő-szinte 2012.02.01. 23:54:59

@szerivan: Haluka, csak jót akarok neked...:-D

2012.02.01. 23:55:09

Gyűjtsünk Shadinak, csak egy cipője volt :)))))

kamarti 2012.02.01. 23:55:44

mutassátok már meg azt a krva cipőt, hogy legalább tudjuk, miről beszélnek mán na

2012.02.01. 23:55:47

@ő-szinte: Tudom, peeeerszeeeeee :DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:56:22

Feransz arca három másodperc erejéig horrorfilmekre jellemzően szétdarabolódva látszott. Hirtelen megijedtem hogy csak nem valami beteg horrorfilmet nézek épp.. amikor visszaváltott Feransz arcára. Huh..

ő-szinte 2012.02.01. 23:56:38

Hát, Verának azért nem csak a cipő miatt nincs pasija, gyanítom...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.01. 23:57:51

@sogeking: sziha prezidente :) beléptem a Kinga kifele csoportba de a nevére nem emlékszem már pontosan, neked alakul már a csoportszerveződés?. Látod szerivan rágondolt és nekem fájdult meg a fejem. Tied még jó?

ő-szinte 2012.02.01. 23:59:09

Vera most megint szerelmet vallott Attinak????

2012.02.02. 00:00:22

@ő-szinte: Csak unaloműzés szerintem.

sogeking 2012.02.02. 00:00:45

@jadebulgari: gondolom marad az eddigi Kinga fanklub:) az enyém jó

vallatas 2012.02.02. 00:01:01

Csaba nem érti a viccet, de Vera se :-D
többiek azért jót nevettek, én is
hehe

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:01:55

@sogeking: akkor most test a test ellen küzdünk majd :)

vallatas 2012.02.02. 00:02:04

@szerivan: ja Vera ekézése, erre Csabcsi elmenekült.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:03:27

Ha valakinek barna haja van és szőkére festeti miért csodálkozik rajta ha 2mm-es lenövésnél már randa!?

kamarti 2012.02.02. 00:04:23

Kinga állandóan Csabi seggében van, és úgy sutyorog vele, mint Attival szokott.
húzzon már ki ez a csaj végre, na

Csabi és Sehi közül Csabi izgult jobban, vagy csak felfázott abban a rövidnadrágban, amit még a múlt héten is hordott? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:07:34

@kamarti: azt nem értem hogy láthatóan elfordul Attitól kibeszéli majd megsértődik azon hogy Atti pl.Serivel megy ki beszélgetni... hátha kiküldik párbajozni :)
@vallatas: azon hogy lesz-e valami már az autóban esetleg :D

vallatas 2012.02.02. 00:07:36

Kinga most már adagolja, hogy Verát fogja vinni... fosik Sehitől.

kamarti 2012.02.02. 00:07:50

@vallatas: sztem nem a vicc, hanem Vera emelkedő hangja elől
Kinga meg utána. és most hallgathatja, hány pattanása van bakker. jobb is ez, tényleg
meg, hogy Kingát idegesíti Atti és Vera. Ha tudnád, te mennyi embert idegesítesz, FB+ :)

vallatas 2012.02.02. 00:09:12

@jadebulgari:
Csabi ha akar valamit akkor lépjen.
RTL már mindent megadott neki...
ennek ellenére tehetetlen, nyuszi.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:10:14

@vallatas: lehet hogy neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be :)

vallatas 2012.02.02. 00:11:12

@jadebulgari:
szerintem akarná, csak görcsöcs tuja.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:11:17

@kamarti: Vera 3x visszajött tőle nem fél? Seritől meg igen aki még nem bizonyított?...

ő-szinte 2012.02.02. 00:11:39

Nyelvvizsgát is tehetnek, mire kijönnek:-D Fecó mint tanár,hehe

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:13:33

@ő-szinte: Fecó lesz.ja hogy pánikbeteg volt :) inkább lövöldöz a kóboj kalapban

ő-szinte 2012.02.02. 00:21:06

Kinga csodálkozik, hogy az a barátnője akivel MINDENT EGYÜTT CSINÁLTAK rámászott a pasijára. Min csodálkozik???? Ha MINDENT együtt csináltak? hehe

kamarti 2012.02.02. 00:24:22

na, asszem, most többet tudtam meg Kingáról és a barátjáról, mint amit szerettem volna
basszus, megyek is, megnézem, hogy áll a kalácskám :)

2012.02.02. 00:24:51

@kamarti: Már megint eszel? :)))

ő-szinte 2012.02.02. 00:26:43

@kamarti: Tudjuk mért lépett le a palija, hehe

kamarti 2012.02.02. 00:26:55

@szerivan: inkább a körmöm fessem? :)
de egyébként nem, még csak sütöm :)

@ő-szinte: :):) ő se szeret egyedül aludni :)

2012.02.02. 00:28:44

@kamarti: Ilyet e-mailben csak igazán primitív ember ír le.

kamarti 2012.02.02. 00:29:15

@ő-szinte: azt nem hogy mér, csak hogy hova :)
de bakker ki az a hülye, aki a másik leveleit olvassa basszus? aztán meg azt mondja, hogy nem is tudja, ki az, aki kibírta volna ezt a sok borzasztóságot pánikbetegség nélkül....

sztem a beszoktatás a szülőnek rosszabb, úgy emlékszem

ő-szinte 2012.02.02. 00:36:53

@szerivan: ez nagyon durva, hogy miket mesélnek:-DDDD

kamarti 2012.02.02. 00:38:58

nekem se tetszik ez a cipő

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:41:39

jó éjt pajtikák sütöttem palacsintát a holnapi bableves után ebédre :D

kamarti 2012.02.02. 00:43:15

@ő-szinte: a barátnőm fia nem a bölcsiseket nézte az ovi kerítésnél, hanem egy cicamagazint, amit ott találtak...

Sági Attila szülei örülhetnek, hogy a fiuk bekerült a VVbe....

kamarti 2012.02.02. 00:44:27

@jadebulgari: nekem még sül a kalácsom.
jóéjt!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 00:55:07

@kamarti: az is finom lehet, ma olvastam egy pudingos kalács receptet nagyon megfogott majd kiguglizom :D pá

2012.02.02. 01:05:22

Jó éjt villalakók!

jpmjpm 2012.02.02. 01:16:19

Anikó karót nyelt bazmeg!

Ormi 2012.02.02. 05:58:27

Aztakurvaszégyent, milyen kib... hideg van. A kutyákat lapáton teszik ki vonítani.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.02.02. 08:15:23

Ha asztalnál eszünk, nem illene a kalapot/sapkát levenni?

mamasita 2012.02.02. 08:26:23

én bírom a stílusodat ált,meg vicces tényleg,de sztem az alultáplált gyerekek megsegítésével kapcs nm létezik az a visszafogott irónia,ami megengedhető lenne.

mocskosmacska 2012.02.02. 08:54:20

Azért nem volt semmi az rtl klub. Akkor a villalakók ezen a héten csak azt eszik, ami az alultáplált gyerekeknek is jut. És ezek után megy a dőzsi a tél közepei paradicsommal-paprikával meg a nyúlhússal. VAgy valami rosszul jött le nekem?

@BGy: Én úgy tudom, hogy igen. De szerintem ennél sokkal durvább illemszabályokat is megszegtek már bent.

AnnaKarenina 2012.02.02. 08:55:04

@mamasita: Azért már gondold végig, hogy állítólag ez egy kormányzatos program, amit havi 1 millás tanácsadói állásban visz egy illető, aki a legjobban azt tudja megszervezni, hogy mások adakozzanak, pl. az olyan "ocsmány, erkölcsromboló, alja" műsor révén, mint a VV, amit a többség persze úgysem néz.:) Irónia irónia hátán.
A jótékonykodás az egyik legdurvább dolog az életben, mert csak arról szól, hogy akiket abba a lehetetlen helyzetbe hozott a társadalom, hogy még a gyerek napi betevőjét sem tudja biztosítani, most jó emberek alamizsnát osztogatnak.

genevieve 2012.02.02. 08:55:23

@bigél: mert lepontozták vera főztjét...ami a benti viszonyokat ismerve szerintem nem jogos:-)

AnnaKarenina 2012.02.02. 08:57:13

Jav.: akiket abba a lehetetlen helyzetbe hozott a társadalom, hogy még a gyerek napi betevőjét sem tudják biztosítani, azoknak most jó emberek alamizsnát osztogatnak

AnnaKarenina 2012.02.02. 08:57:50

Nyulat már pedig nem lehet enni. Szerintem.

genevieve 2012.02.02. 08:59:45

@jadebulgari: sült nyúl hús és töltött cukkini...két pofára zabálta mindegyik...aztán amikor ati jó ütemben (erre várt egész este) benyögte, hogy nyulat ettek a két szőke arcáról lefagyott az üdvözült mosoly:-)

janeausten 2012.02.02. 09:03:04

@mamasita: Miért is? Ez az akció már tavaly csődöt mondott, minden értelmes, a falvakat kicsit is ismerő ember tudja, hogy a "kishaszonállatok" sem nőnek fel fényen, táp kell nekik meg hely sőt, némi szaktudás sem árt... amikor egy mázsa takarmány 6-7 ezer Ft-nál kezdődik, akkor a segítségnek ennél konkrétabb és gyorsabb formáját is ki lehetne találni...Mikor és hogyan lesz abból rántani való csirke, pláne tojóstyúk? És ne írjátok, hogy "majd elcsipeget az udvaron", léci... Szóval az irónia igencsak helyénvaló, és ezzel Hajni nem azt mondta, hogy nincsenek Mo-n alultáplált gyerekek vagy hogy ne kéne nekik segíteni, csak talán nem úgy, ahogy túlfizetett kormánytanácsadók bp-i íróasztaluk mellett kiagyalták.

lac64 2012.02.02. 09:17:42

Szép napot mindenkinek!

@genevieve: Szerintem nem pontozták le. Attila elmondta, hogy lehet, hogy tőle senki sem fog ennél magasabb pontot kapni, Csaba pedig annyit mondott, hogy mivel ez az első vacsora, középre rakja a pontszámokat, hogy adott esetben lehessen többet is adni. Ha a Kinga vacsorára többet adnak, mint Verának, akkor lehet lepontozásról beszélni

lac64 2012.02.02. 09:24:55

Az éjjel Attila és Vera szövetséget kötött Csaba ellen?

AnnaKarenina 2012.02.02. 09:27:42

@janeausten: Pontosan így van. Kifelejtődik ebből a szép koncepcióból, hogy a 60-70-es évek idején, amikor a legjobban ment a mezőgazdaság, azt a TSz-ek alapozták meg, az otthoni állattartást a természetbeli járandóságból (pl. gabona) könnyebben lehetett megoldani. Háztájiban nem termel az ember gabonát.

lac64 2012.02.02. 09:35:31

@janeausten: Nem a falvakat kell ismerni, hanem a kishaszonállatokat :)
Nyulat például fel lehet nevelni szemes takarmány nélkül, igaz, kicsit lassabban nő (foglalkoztam nyulakkal, tudom miről beszélek).
Egyébként tegnap valamelyik műsorban volt HZS. Éppen arról beszélt, hogy oda fognak állatot vinni, ahol a takarmány is megoldott (pl. az önkormányzatok biztosítják), illetve olyan állatokat adnak, amelyek nem inkubátorban nevelkedtek, azaz nem pusztulnak el az első szellőtől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 09:37:21

Hajnali négykor a férj felébreszti a feleségét és mielőtt az teljesen magához térne, ráveszi, hogy menjenek el az állatkertbe.
Mikor odaérkeznek, egyenesen a gorilla ketrecéhez sietnek és a férj azt mondja:
- Drágám, megvicceljük a gorillát?
- Miért ne?!
- Jó, úgy sincs itt ilyenkor senki, vedd le a blúzod!
Leveszi, mire a gorilla mocorogni kezd.
- Jó, akkor most egy kicsit ingereljük tovább, vedd le a szoknyádat!
Leveszi, mire a gorilla a rácshoz közel húzódik és nagyon bámulja a nőt.
- Nagyon jó, akkor most vedd le a melltartód, mutasd meg a gyönyörű cicidet!
Leveszi, mire a gorilla a rácsnak feszül, és nagyon izgatottan figyel.
- Jó és akkor most vedd le a bugyikádat is, drágám!
Leveszi, mire a gorilla annyira bekattan, hogy szétfeszíti a rácsot és a nő felé rohan.
A nő teljes pánikban menekül és üvölt a férjének:
- Segítség drágám! Most mit tegyek?
- Most próbáld megértetni vele, hogy fáradt vagy, fáj a fejed és amúgy sincs hozzá kedved.

Jó reggelt!:D:D:D:D

lac64 2012.02.02. 09:39:04

@AnnaKarenina: Búzát, zabot nem is, de kukoricát igen. Viszonylag sok terem kis helyen, kevés betegsége van, nem kell gép a betakarításához, a szára pedig végszükségben akár tüzelőként is hasznosítható.

Rézfaszú 2012.02.02. 09:40:08

Szakadjon le a kezem, ha én egy sms-t is küldök mindenféle hátrányos helyzetű gyerekek állítólagos megsegítésére.
Dolgoztam alapítványnál, látom, hogy az adományok 90%-a elmegy reprezentációra, működési költségekre, marketingre, kézen-közön elfolyik.
Nem mondom, jól éltem ebből, de hogy én adakozzak? Kutyafaszát!

Amúgy ez a minden gyerek lakjon jól program hatalmas bukás volt már korábban is.
1. a családok már másnap eladták a kisállatokat, olcsó pénzért
2. akik próbálkoztak, azoknak többe került a táp és takarmány, mintha elmentek volna a tescoba és megvették volna a kész húst
3. nem értenek már falun sem az állattartáshoz, kicsiben nem feltétlenül gazdaságosabb, mint egy nagy állattartótelepen, sőt, többnyire azért hagytak fel korábban a tartással, mert nem versenyképes
4. egy Hegedűs Zsuzsa nevű kampós orrú szociológus szervezi az egészet, aki korábban papíron látott csak falut és mélyszegénységet
5. ő minden kudarcot sikerként könyvel el a médiában. Amikor szembesítették azzal, hogy szinte minden család elkótyavetyélte a kapott javakat, kisállatokat, akkor is azt mondta, hogy nem baj, hogy eladták töredékáron a malacot, abból lett pénzük és így a gyerekek legalább egyszer jól laktak...
szóval az egész program egy nagy kudarc, de belvárosi, bölcsész értelmiségiek egy csésze pu-erh tea fölött eldiskurálhatnak majd egy felkapott teázóban, hogy ők milyen nagy emberbarátok és ezért zsebre teszik a milliós fizetésüket.
Közben a megvezetett nézők, a droidok meg nyomják az sms-eket. Működik a marketing gépezet, mutatják főműsoridőben a segghülye Sehikét, aki Olaszországba ment szopni, hogy jól éljen, meg Kingucikát, a királylányt, akit félreneveltek a szülei, ahogy ott pityeregnek egymást túljátszva a profi reklámfilmesek által forgatott szegény gyerekes kisfilmen. Mert tudják, hogy a nézőknek ezt biztos leadják és most empatikusnak, érzékenynek, emberbarátnak kell mutatni magukat, mert ez még jól jöhet egy párbajon.
Persze sok tízmilliós főnyereményt nem ajánlanák fel... más faszával verni a csalánt, az megy. Adakozzon a néző.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 09:43:46

NA, még egyet, aztán abbahagyom:D

A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol a pokolban voltál?
- Tetováltatni.
- Tetováltatni! – szörnyülködik az asszony. – Milyen tetoválást csináltattál?
- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra – feleli büszkén a férj.
- Hogy az ördögbe jutott ez eszedbe? – csóválja a fejét a nő hitetlenkedve. – Mi a fenének tetováltat egy bróker tízezrest a farkára?
- Hát, először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat. Végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz; és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz!

@beacska: szióka:D ÍÍrsz nékem levelet?

beacska 2012.02.02. 09:44:07

jaaa, olvastam, hogy Vera szerint Attila fantasztikus kukta :DDD...Attila TUD főzni és szokott is...jaaa, akkor nem lehet véletlen :DDD már megint hülyét csinált vkiből...kiből is???

morgo1229 2012.02.02. 09:50:25

@janeausten: mi mondott csodot ? Igazad van, nem kell semmit csinalni, elve be kell fekudni a koporsoba. Nezz utanna, javasolj valamit, vagy akar tegyel te is valamit. Uncsi ez a karalas.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 09:51:28

@beacska: Attila egy nagy átverés:D

@Rézfaszú: minden szavaddal egyetértek, szebben én sem tudtam volna megfogalmazni!!!

janeausten 2012.02.02. 09:54:24

Nem akarok én itt mezőgazdaságról vitatkozni, ez nem ennek a terepe. DE: nekem ez az egész akció, így, ebben a formában, gusztustalan. Egyrészt azért, ahogy Rézfaszú is írta: giccsesen lehet könnyezni rajta, hátha jól jön a párbajnál... másrészt, és ez a súlyosabb, arra jó, hogy emberek nagy tömegeinek meg a politikusoknak az esetleg még nyomokban meglévő lelkiismeretét meg lehet nyugtatni, hogy ők tettek valamit, és jókat lehet szörnyülködni, hogy lám, lám, az érintettek nem tesznek magukért semmit...Nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez így, bizony.
A nyulaknak nem szemes takarmány kell, persze, csak ketrec, száraz zöldtakarmány, és azért nem árt érteni sem hozzájuk. Önkormányzatok? na igen, azok az önkormányzatok, akik a rászorulók töredékét képesek közmunkában foglalkoztatni, és arra sincs pénzük, hogy a jogosultaknak legalább a 28 ezret folyósítsák... a tsz-eket szétverték, nincs bevethető gép, nincs semmi. Kukoricaföldnek valót ásson fel kézzel a család? és hol? nem jellemző, hogy nagy kihasználatlan kertek lennének a cigánysoron, a putrik körül... Én aktív vagyok, mégsem tudom megfizetni a vidéki kertem felszántását, rotizását, vetőmagról nem is beszélve. Egy ásó, egy kasza, egy kapa is súlyos ezrekbe kerül... szóval hidd el, több sebből vérzik ez a dolog.

beacska 2012.02.02. 10:00:48

sokat elmond, hogy Fecó Barát kb. 2 hetente elmondta, hogy mikor lesz már az Adakozó Hét....kb. Karácsony óta ez volt számára a csúcs program, amiben bent részt lehet venni, és ami miatt érdemes bentmaradni...gratulálok...norvégok...

janeausten 2012.02.02. 10:03:42

@morgo1229: nem ismersz, nem tudsz rólam semmit, hogy én mit teszek, kikért, hogyan, és nem is ez ennek a fóruma. Igenis, vannak jó kezdeményezések, igenis, tenni kell, de nem lehet mindig a jótékonyságra alapozni, főleg nem olyan ügyekben, amelyeket magasabb szinten szúrtak el. Munkahelyek kellenének, bányák újranyitása, háziipari vagy mini termelőszövetkezetek újraindítása...azokat kormányszinten támogatni. Pl. témánál maradva: nyúltenyésztő kisszövetkezetet létrehozni egy-egy faluban, együtt dolgoztatni a tagokat az állatok ellátásáért, aztán a munkabérükön túl esetleg kedvezményesen adni nekik a húst... közben megtanítani őket, hogy is kell ezt csinálni. Volt ilyen kezdeményezés, talán uborkára, nem tudom, hol tart. Lehet, hússal jobban eladható, fenntartható lenne.

morgo1229 2012.02.02. 10:04:40

@janeausten: ezt mar tegnap kibeszeltuk amugy. Akkor szerinted az rendben van, hogy a boltbol veszik a falusiak a krumplit, a hagymat meg a tojast, a kert pedig ott al parlagon, a fu sincs lesarlozva. Igazad van, minden szar, hagyni kell mindent a p-ba.

Hódos Hajnalka 2012.02.02. 10:08:13

Megkérem a T. Kommentelőket, hogy egymás öncélú baszogatását, valamint a "ki a nagyobb földmíves" versenyt függesszék fel, egyrészt kezdem kibaszottul unni, másrészt dógoznék és arra kívánnám fordítani az időt meg az energiát, nem erre, köszönöm szépen.

beacska 2012.02.02. 10:08:43

@janeausten: ez M.O.-on azért nem működik, mert az ilyet Termelő (hisz ezzel foglalkozik) Szövetkezetnek (hisz a tagok szövetkeznek, összefognak egymással) hívják, és istentől elrugaszkodott bűn bármi olyat kezdeményezni, amit a rohadt komcsik (bár, ugye, a kommunizmus még a Nagy Oroszországban SEM jött létre) találtak ki, ill. fura módon ilyen formán működtek a kis paraszt birtokok is, csak hát, akkor még nem így hívták őket...

mocskosmacska 2012.02.02. 10:08:46

Csak én érzek cinikus iróniát abban, hogy az rtl klub az éhezőkkel való együttérzés jegyében leadott egy olyan vacsorát, amit szerintem nemhogy egy szegény, hanem egy átlagos magyar család is csak egyszer egy évben engedhet meg magának?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 10:09:52

Jó-jó, bocsánat, elnézést meg minden, de ezt muszáj beraknom:D

Verára emlékeztet, tényleg bocsi, bocsi, bocsi:D

Férfi: “Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?”
Nő: “Nem.”
Férfi: “OK.”
Nő: “… vagy mégis…”
Férfi: “Na mi legyen akkor?”
Nő: “Nem tudom.”
Férfi: “Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?”
Nő: “Nem.”
Férfi: “Éhes vagy?”
Nő: “Nem tudom, talán igen.”
Férfi: “Mit értesz azalatt, hogy talán?”
Nő: “Azt, hogy nem vagyok biztos benne.”
Férfi: “Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni.”
Nő: “Talán később éhes leszek.”
Férfi: “Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát.”
Nő: “És ha később mégse leszek éhes?”
Férfi: “Akkor otthagyod.”
Nő: “Az pocsékolás.”
Férfi: “Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap.”
Nő: “És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?”
Férfi: “Pizzát mindig lehet enni.”
Nő: “De nem nekem.”
Férfi: “Akkor keress valami mást.”
Nő: “De most nem akarok mást.”
Férfi: “OK, akkor mégis egy pizzát kérsz.”
Nő: “Nem.”
Férfi: “Akkor nem kérsz semmit.”
Nő: “De.”
Férfi: “Megőrjítesz!”
Nő: “Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit…?”
Férfi: “Ahogy gondolod…”
Nő: “Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!”
Férfi: “De én nem szeretem a sonkát.”
Nő: “Én viszont igen.”
Férfi: “Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek…”
Nő: “Persze, hogy magadnak rendelsz.”
Férfi: “Akkor minek rendeljek sonkát?”
Nő: “Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle.”
Férfi: “És?”
Nő: “Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?”
Férfi: “Hogy-hogy TE megeszel valamit?”
Nő: “Miért ne?”
Férfi: “Egy pillanat… tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit ha esetleg később megéheznél?”
Nő: “Pontosan.”
Férfi: “És akkor mit eszek én?”
Nő: “Az is lehet, hogy nem leszek éhes…”
Megjegyzés: A legfelsőbb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság vádja alól és a vádat önvédelemre változtatta meg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 10:11:19

@mocskosmacska: leírnád, h mi volt pontosan az a vacsora? A nyúlról tudok:D

beacska 2012.02.02. 10:13:33

@mocskosmacska: erre mondtam azt tegnap éjjel, hogy főznének 500 Ft-ból 6 főre naponta egy hétig! Nnnna, AZ duuuurva lenne...najó, legyen 1000 Ft

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 10:13:40

@mocskosmacska: "Azért nem volt semmi az rtl klub. Akkor a villalakók ezen a héten csak azt eszik, ami az alultáplált gyerekeknek is jut. És ezek után megy a dőzsi a tél közepei paradicsommal-paprikával meg a nyúlhússal."

Ja, én is ezen röhögtem, mikor néztem. Nyulakat is szállítanak kishaszonjárművel a családoknak, vagy meg kell venniük? Mert hogy az se olcsó.
Meg az ilyenkor télen, minden átlagháztartásban megtalálható cukkini, fél kila sajttal töltve. Röhej.
Kíváncsi vagyok, a többiek miket fognak elkészíteni. És miből.
Remélem, valamelyik vacsora után tokaji velős mascarponés desszert lesz.. :D

Rézfaszú 2012.02.02. 10:16:54

@janeausten: Pont így!
A mezőgazdaság nem olyan, ahogy azt egy Dohány utcai szociológus elképzeli.
Gabonát pl. nem véletlenül nem termesztettek kiskertekben.
Rendes szövetkezetet kell létrehozni, nem mindenkit a saját feje után menve, szaktudás és eszközök nélkül nyulászni hagyni.
Mindennek van egy méretgazdaságossági oldala is, amitől kezdve versenyképes lenne a nagyüzemi terményekkel, amilyen körülmények között már megéri.
Máskülönben többe kerül a leves, mint a hús.

A villalakókról meg ennek kapcsán az jut eszembe, hogy amikor szolgálós hét volt, akkor Sehike úrhölgy kifejtette a szolgájának, (talán Csabának), hogy ő csak és kizárólag selyemsonkát és karajt eszik, semmi más felvágottat és parizert, virslit nem. Majdnem levertem a TV-t ennek hallatán.
Egy olasz strihből hazaszabadult ribi most jótékonykodni fog, természetesen mások pénzén.
Ugyanez a kategória Faszomatbaszdmeg Kinga is.
Csaba meg képes volt csak tojásfehérjékből omlettet sütni, a sárgáját meg kidobta. Amikor 50 forint körül jár a tojás ára. Jólétben nevelkedett kis pöcsök.
Láncdohányosok, energiaitalokon és Bacardin tengődnek odabent. És ők fognak kampányolni a mélyszegénységben élőkért...

mocskosmacska 2012.02.02. 10:17:10

@ladyandhenk: Nyúlhúst enni már eleve nem a mély szegénységre jellemző. És még jött hozzá a friss paradicsom télidő közepén. Én nem érzem magamat szegénynek, de nem veszek paradicsomot, csak ha nagyon muszáj.

@beacska: Kapnának főtt krumplit meg kifőtt tésztát. Akkor érzenék, hogy mi az a mély szegénység.

janeausten 2012.02.02. 10:19:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Bocs, én csak melletted szóltam, hogy az az irónia, nagyon is helyénvaló. De amúgy igazad van, megyek én is dolgozni.

mocskosmacska 2012.02.02. 10:21:39

@Rézfaszú: A tojásfehérjés dolognál nekem is az volt az első gondolatom, hogy miért nem tudták feléretettni a sárgáját.
A női szeszély tésztájában pl. úgyis csak sárgája van, akkor megcsinálják vele azt valamilyen más feltétel a tésztán.

Ja, és amikor shadi kiakadt, mert sehi megette az összes selyemsonkát reggelire, akkor kiröhögték, mert azt mondta, hogy ő az egész családjával egy hétig eszik azt az egy csomagot.

Rézfaszú 2012.02.02. 10:26:49

@mocskosmacska: Ha jól emlékszem A sittes Gergő szólt Csabának, hogy az a sárgája még mártásokba, túrótöltelékhez, bármibe jó lett volna. De Csaba csak nézett bután.
Sehike meg a tipikus fogalmatlan ribi, akinek olasz mácsó aszexuális pasija kinyalta a valagát. Az életről nulla tudása van
Nem biztos, hogy ez a leghitelesebb csapat egy jótékonysági kampányra.
Ennél még Vujity Tvrtko jótékony bohóckodásai is hihetőbbek.

E-leonora 2012.02.02. 10:32:09

A mostani (téli)élelem a szegények asztalán:
burgonya, kenyér, tészta, zsír, hagyma, esetleg lekvár, befőtt, ha volt valaki olyan ügyes és elrakta. Élelmiszer segélyosztáskor lehet kapni lisztet, cukrot, tésztát.
Na, ebből főzzenek egy hétig.
Volt egy riport, ahol megköszönték, hogy jó volt a kacsa, egész évre elég volt a levágott sertés (ez már másik család). Elmondták, hogy alig várják, hogy az idén is kapjanak. A mi környékünkön, csak kisebb falvak vannak, ahol ilyen a helyzet, nem területileg kiterjedt országrész. Esélyük sincs a programhoz.
Még két adakozás és megszűnik a gyermekéhezés? Ezt el is hiszik?
A vetőmag csomagja kb:.80-200 Ft. Ebből egy családi házas kertbe nem kell sok. A borsó és bab drágább kicsit, de elérhető.
Munkahely kell, nem látszatmegoldás.

beacska 2012.02.02. 10:32:14

@mocskosmacska: Akkor Gergő és asszem Attila rá is szólt Csabára, Gergő tettlegességre is vetemedett: adott egy tálat, hogy oda gyűjtse.

Shadi akkor nem azon volt kiakadva, hogy megették előle. Hanem, hogy ha ő, nem most, hanem 3 óra múlva akar enni, akkor mondják azt, hogy az az ő csomag sonkája, és nem eszi meg senki. Erre mondta Seri, hogy vagy egye meg most, vagy ne duzzogjon 3 óra múlva. Voltak bent 14-en, mit lehet tudni, hogy mi lesz 3 óra múlva. Ha ő (Seri) meg is ígéri, hogy nem eszik, más még ehet...
Akkor Shadi szokás szerint pöcs volt. Órák múlva is ezen puffogott, ahelyett, hogy csinált volna egy szenyát magának, beteszi a hűtőbe készen, és megeszi 3 óra múlva...képernyőre akart kerülni, ha kell selyemáron is ;DDD

beacska 2012.02.02. 10:33:05

@mocskosmacska: de egyébként igazad van, már csak Shadi hiányzik erről a hétről a hangzatos álszent dumáival...lenne itt sírás-rívás!

genevieve 2012.02.02. 10:41:08

@beacska: remélem többek között őt is beküldik pár napra a villába:-)

kozi001 2012.02.02. 10:46:39

@beacska: CSak küldjenek elég Selyemsonkát vele!

morgo1229 2012.02.02. 10:48:51

@mocskosmacska: Ezt a nyulhusevest amugy miert nyomjak ? Erzesem szerint az emberek 99%-a undorodik tole.
Asszem felismerem a nyulhust, szoval engem remelem nem tudna senki megetetni vele.

ELP 2012.02.02. 10:54:29

Szép napot mindenkinek!

Végig olvasva a véleményket és summázva - politikamentesen - az tény h egy ilyen műsorban ezt a hetet így összehozni jótékonykodással , példafőzésekkel , nem éppen szerencsés. Mert sokakat írritál , mely még lehet jogos is.

Erről itt vitatkozni felesleges , ez nem az a hely.Ezt kaptuk a műsortól , próbáljuk belőle kiszedni a jó szándékot!

beacska 2012.02.02. 11:10:33

@morgo1229: undorodik tőleeee??? nyúlhústól??? ilyet sem hallottam még...a férjem a birkát nem szereti különösebben, faggyúízt érez rajta, de nem válogat.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:14:50

@genevieve: köszi :) visszanéztem a videón :D :D pedig a nyúlhús finom :))

mindenkinek jó reggelt

genevieve 2012.02.02. 11:17:00

@jadebulgari: állítólag az éticsiga is finom:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:20:39

@Rézfaszú: hú te nagyon kemény vagy mint fagyott kutya lába a hóban de sajna én is hallottam erről hogy ilyen alapítványoknál nem igazán oda kerül a pénz ahova kérik... tökjó lenne ha ez így működne ahogy elméletileg levezették

mimózA 2012.02.02. 11:23:55

@vallatas: Kevesebb jutalmat pl. mint a többinek, vagy mi a f_ra gondolsz? Az Attila akinek mindent szabad, és nyomják ezerrel

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 11:24:49

HÁNY PONTOT ADNÁNAK VERA VACSORÁJÁRA?
1 11,1%
2 0,5%
3 0,5%
4 0,8%
5 4,2%
6 2,3%
7 6,6%
8 12,6%
9 17,5%
10 43,8%

(valovilag.hu/szavazas/2839)

mocskosmacska 2012.02.02. 11:29:32

@beacska: Én nem tartottam shadit álszentnek, max. szerette a színpadias dolgokat. Selyemsonka dologban igazat adtam neki, mert félre lehetett volna tenni annak a sonkának a felét.
Shadin, petin és talán gergő látom azt bent, hogy nincsen agyonkényeztetve és van valami reális elképzelése az életről.

mocskosmacska 2012.02.02. 11:30:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: Mondjuk nehéz szavazni úgy, hogy az ember nem kóstolta.

Tjuca 2012.02.02. 11:30:52

@ladyandhenk: kebelemre! én sem iszom a házi tejet, és gumicsirit eszek, és vad az igai, mármint nem vadcsirke, hanem őz, szarvas, vaddisznó, fácán, vadnyúl. :-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:31:30

@beacska: itt jól lehet szerepelni...
@genevieve: meg akarták velem kóstoltatni kiköptem :)) de aki kóstolta azt mondta finom, én csak békacombig jutottam :)

csicserierika 2012.02.02. 11:32:28

@Rézfaszú: olvass is, ne csak írj :
mindengyereklakjonjol.hu/az-alapitvanyrol/
külön felhívom a figyelmedet a felhívás utáni szövegrészre.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:32:31

@morgo1229: vannak vidéki rokonaim nem éri meg nekik termelni a boltban olcsóbb mint a kertben tojózni vele

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:35:54

@pushpang: ennyiből max. krumplis tészta vagy tarhonyás hús futná (az is csak heti egyszer max)

Tjuca 2012.02.02. 11:36:06

@csicserierika: a ketreces tartásnál nem. amúgy nem ez a legnagyobb baj a csirketartással (hogy mélyalmos vagy ketreces). de ez nem csak a csirketartásra, hanem nagyipari állattartásra jellemző. :-(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 11:37:27

@mocskosmacska: Na ezen röhögtem én is amikor Lilu mondta, h lehet szavazni! :DD
Mondjuk attól függetlenül kitett magáért.. egy kis krémleves hiányzott még előtte, de ez már ízlés dolga.. Amúgy nem értem ezt a logikát.. Nagyon finom az étel, és ha lenne repetát is kérnének.. De amint megtudják, h nyuszi, lemerevednek... Miért? Ha ennék vmit amiről asszem h csirke, és kiderül hogy mittomén...lóhús, akkor bármennyire szeretem a pacikat, megállapítanám, h érdekes, de ízlik... De nem fintorognék meg ilyenek...

csicserierika 2012.02.02. 11:37:41

@E-leonora: de amíg nincs munka , azért megpróbálhatna magán segíteni, egy kis minimális önellátással, nem csak a segélyre várni.

Tjuca 2012.02.02. 11:38:46

@gyvy: most a nyersvegán a trendi. csak mondom. a fényevés túlhaladott, ki tudja mi minden van, de még fontosabb nincs a fényben, ami a nyers vegán éTrendben van. :-P

csicserierika 2012.02.02. 11:40:19

@Tjuca: nem vagyok szakértője, csak láttam már fóliában tartott, több ezres állományt, meg kaptam is belőle pucolt példányt. Akkora volt mint egy strucc.
Tovább ajándékoztam.

mocskosmacska 2012.02.02. 11:43:23

@Papucs Orrán Pamutbojt: Valószínűleg tényleg finom lehetett, de kostólás nélkül nem tudok szavazni.
Szerintem a nyúlhústól azéárt merevedtek le, mert gyerekkorunkban sok mesét hallottunk az édi-bédi, kis szőrös, cukros, pihe-puha nyuszikákról. Egyébként én is lemerevednék, bár ésszel tudom, hogy nem nagyon barbárság megenni a nyulat, mint a csirkét.

Tjuca 2012.02.02. 11:44:08

@Morcz: szerintem csaba nem látta a hűtő ajtótól, csak a tetejét, és azt hitte, hogy az egy petrezselyem győkér, rendes nevén zőcség.
következő arénában lehetne az a feladat, hogy bevisznek zöldségeket, és aki nem ismeri, nem kap enni. amelyik elájul, kiesik a játékból.

nnnaaa

sörretek, jégcsapretek, endívia stb. lenne minőségi alultápláltság rendesen. :-P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:44:34

@mocskosmacska: azért látszott h két pofára eszik nagyon rossz nem lehetett :) ahogy láttam kifejezetten jól nézett ki a tányéron

Tjuca 2012.02.02. 11:46:52

@csicserierika: én parasztnak tanultam, azaz erről van papírom. a legnagyobb bajuk, hogy idegbetegek a kis hely/sok állat miatt. ez szépen látszik, mikor kitépkedik egymás faroktollait pl. az ammónia egyébként tipikusan a sertés és marhatartás problémája vagy a juhtartásé, ahol a gyapjúnál baromira számít(ana).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 11:47:03

@genevieve: tényleg finom...
Mi tavaly nyáron a kertben gyűjtöttünk egy csomót és azt készítettük el. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 11:47:24

@mocskosmacska: Akkor lehet csak én vagyok ilyen érzéketlen húsevő :D Nekem a lényeg, hogy finom legyen és jó legyen a textúrája.. Finom fűszeres husesz jöhet, de az ilyen nyálkás herkentyűk mint a polip, na azt nem.. :)
De a szárnyasok, nyuszik, disznó, marha és a vadhúsok, jöhetnek.. Szóval ami kultúrálisan nem szokatlan.. Talán egy kutyán vagy egy macskán megrökönyödnék... De a nyuszin???

csicserierika 2012.02.02. 11:47:55

@mocskosmacska: és a malac legalább olyan értelmes mint a kutya, a boci meg olyan tündéri a nagy szemeivel és rózsaszín orrával :)

E-leonora 2012.02.02. 11:49:14

@csicserierika: Aki akar, az segít is. Erre írtam, hogy a vetőmagot egy kis házkörüli kerthez meg lehet venni önerőből is.
Csak dolgozni kell vele.
Aki ezt nem teszi meg, az segítséggel sem fogja.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 11:49:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Csak udvariasságból kérdeznék vissza, hogy miért olyan nagy probléma ha kedélyesen elelmélkednek a blogolók az éppen aktuális témáról? Én nem láttam benne semmi kivetnivalót. Azt sem értem ettől miért ne tudnád a munkádat csinálni. Szupervájzolni kell mindent amit írunk, esetleg szankcionálni? Remélem azért senki nem lett megbüntetve ma. sziha köszi az öfiket egyébként

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 11:50:33

@mocskosmacska: én annyira nem tartom gáznak azt, hogy megdermedtek a nyúlhústól. Soha nem ettek még, és valszeg az lehetett bennük, amit te is mondasz, hogy a nyuszi az rózsaszín, pihepuha pamacs van a hátulján és cuki, nem esszük meg, stb.

Én meg a lóval vagyok így: soha az életben nem ennék lóhúst...
Pedig az általában nem is rózsaszín.

Hódos Hajnalka 2012.02.02. 11:52:11

@jadebulgari: csakhogy az van, hogy az egy dolog, hogy te miben látsz kivetnivalót, az meg egy másik, hogy én miben. témát lezártam, szívesen.

csicserierika 2012.02.02. 11:53:46

@E-leonora: igen, de most megkapják a kezdő löketet legalább. HZS mondta, hogy nincs felelősségre vonás, aki tud, az él a lehetőséggel.Állítólag 80 százaléknak sikerült.

E-leonora 2012.02.02. 12:01:00

@csicserierika: Igazad van. Aki akar, tud élni vele.
Ezt csak Anikó állította, a riportokból (Fókusz stb...) kiderült, hogy legtöbben elkótyavetyélték.
De most abbahagyom, mer HH kivág.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 12:07:03

@pushpang: Ha még nem ettek, akkor nem jelentsék ki azt, hogy "Nem szeretem..."
Nekem ez így ellentmondás.. Aztán ha finom és ízlett nem mindegy h szőre volt vagy tolla? Addig amíg nem kutyát vagy farkast tesznek az ember elé, addig nem értem... A csirke, pulyka, marha, bárány, nyuszi, fácán, vaddisznó, szép rózsaszín disznó stb, mind-mind ételnek számít nálunk, kulturálisan... Szarvast sem esznek, mert látták a Bambit? Vagy sült malacot mert látták a Babe-et?
Ez vicc :D

genevieve 2012.02.02. 12:19:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: miért, a kutya-farkassal mi a gond?:-)

esetleg a medvével?:-)

kamarti 2012.02.02. 12:22:07

@lac64: Vera már a párbaja előtti éjjel kérdezgette Fecót, hogy szte Csaba rátenné-e Serire a jelet. Most meg, hogy Atti védett, gondolom, úgy számol (sztem jól), hogy rá fogja tenni a jelet, ahogy valószínűleg Kinga is, és kettő már elég lehet a zöldhöz, egyenlőségnél pedig Atti dönt.
plusz beakadt neki, hogy Fecót félti tőle, amit Atti jól bele is dolgozott a nőbe.
mondjuk Csabinak is szólhatna már valaki, hogy neki meg a Kutaiék lánya lesz a veszte...

szép napot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 12:24:40

@Papucs Orrán Pamutbojt: jogos. Gyerekek szoktak így beszélni, de nekik elnézhető. :)
Mondjuk én nem tudom, hogy azt mondták-e, hogy "nem szeretem" vagy azt, hogy "nem ennék".. Én az utóbbiból indultam ki.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 12:24:50

@genevieve: semmi.. a finnek elvileg esznek medvehúst... Nekik olyan természetes mint a nekünk a marha... Farkast nem tudom, hol esznek, de azt kijelenthetem, hogy kutyából nem lesz szalonna! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 12:25:42

@genevieve: sőt állítólag a fóka is finom bár én nem ettem csak mesélte valaki aki igen

kamarti 2012.02.02. 12:25:54

azért a nyuszit Vera se készítette volna olyan lelkesen, ha neki kell megnyúzni mondjuk, ami kicsit bonyolultabb mutatvány, mint csirkét kopasztani....

nosce 2012.02.02. 12:26:41

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Nekem ez így ellentmondás.. Aztán ha finom és ízlett nem mindegy h szőre volt vagy tolla? Addig amíg nem kutyát vagy farkast tesznek az ember elé, addig nem értem..."

akkor neked a macska is bejön :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 12:30:31

És most is kiteszik valahova a recepteket? Vera sztem tök ügyesen főzött.

nosce 2012.02.02. 12:31:23

@pushpang:
"Én meg a lóval vagyok így: soha az életben nem ennék lóhúst...
Pedig az általában nem is rózsaszín. "

van ami rózsaszín a lovon :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 12:31:40

@nosce: Nem írok le minden olyan állatot, ami Magyarországon kulturálisan nem elfogadott... Nyilván a macskát sem esszük meg... valahol meg igen...
De ez a nyulas dolog... Olyan mintha valaki ledöbbenne, mert vaddisznó pörköltet eszik marhapörkölt helyett... :D

nosce 2012.02.02. 12:36:19

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"De ez a nyulas dolog..."

ez azért lehet mert manapság bevett h kis nyuszit kapnak húsvétra ezért a nyúl az nagyban domesztikálódott, minimum olyan lett mint a hörcsög vagy a tengerimalac.....

mocskosmacska 2012.02.02. 12:37:08

@kamarti: Pedig én el tudom képzelni, ahogy boldog arccal belezi.

nosce 2012.02.02. 12:37:44

@jadebulgari:
"És most is kiteszik valahova a recepteket? Vera sztem tök ügyesen főzött. "

nem teszik ki, hanem szétosztják a minden gyerek lakjon jól segélyezettjei között :)

nosce 2012.02.02. 12:39:13

@mocskosmacska:
Vera milyen árulkodó volt már a zarénában, Attila esett le elsőnek...., Attila esett le elsőnek.....:)

traff 2012.02.02. 12:42:07

Na, a doktornéni mikor megérkezett és mondta, hogy menjenek inkább be, a csajok szót fogadtak, vágódtak be az ajtón előtte, Verának legalább volt annyi esze, hogy bocsánatot kért közben.

Sehi meg...Amikor arról volt szó, hogy na mi az a vitamin, gondolkozott erősen, majd alig hallhatóan kérdezve azt mondta, hogy zöldség meg gyümölcs.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 12:43:56

@nosce: ahh értem :)
amúgy Vera csak segíteni akart Lilának ő a fair play miatt árulkodott :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 12:45:40

@traff: Hát na! Nem az értelmiséget válogatták össze, eddig is tudtuk :)

Tjuca 2012.02.02. 12:46:11

@Papucs Orrán Pamutbojt: én is így gondolom. sok elvember, megeszi, aztán meg kiköpi, mer olyan cuki. a béka is cuki, a csirke is cuki a maga módján.

az én rózsám vasutas 2012.02.02. 12:50:30

Viccmesélő nap van?
Szánalmasakat is lehet nyomatni?

Milyen játékos Csaba?
????
Fifikás.

Hogy szólítja fel Balogné urát a biztonságos szexre?
????
Húzd rá Fecó!

Szar, szar, de legalább szakmai.

Tjuca 2012.02.02. 12:50:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: kutyát macskát miért ne? csak kérdem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 12:51:07

@traff: néztem ahogy Serezádé próbált figyelő fejet vágni a magyarázat közben, nagyon erőltette de mégis olyan volt mint aki a wc-n erőlködik nem az élénk figyelmet láttam az arcán :)

mocskosmacska 2012.02.02. 12:53:27

@nosce: Inkák megeszik a tengerimalacot.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 12:56:19

@Tjuca: 3-szor leírtam már, olvass vissza ha érdekel :)

Tjuca 2012.02.02. 12:56:35

unatkozóknak
index.hu/video/?s=tag%3Akaja a néni vajon mennyit költ cigire?
a sorozat egyébként nekem tetszett anno.

Tjuca 2012.02.02. 12:59:26

@Papucs Orrán Pamutbojt: időrendben haladtam, és kérdeztem, azóta már olvastam. ámbátor még mindig nem egyértelmű. ha jól értem, mert csak. :-D

polip pl. nem nyálkás, hanem radírgumi állagú. de kérdezhetném azt is, ha nyúl igen, tengeri kütyü miért nem? ha nem tudnád, és megennéd, akkor utána? de nem kekeckedek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 13:04:16

@mocskosmacska: Peruban, Bolíviában, Ecuadorban és Columbiában igen népszerű eledel.

nosce 2012.02.02. 13:05:30

@Tjuca:
"polip pl. nem nyálkás, hanem radírgumi állagú. de kérdezhetném azt is, ha nyúl igen, tengeri kütyü miért nem? ha nem tudnád, és megennéd, akkor utána? "

állítólag az emberhús is hasonló ízű a malachoz, szal akkor lehet a kérdés-sort folytatni h azt miért nem ? :)

nosce 2012.02.02. 13:06:56

@mocskosmacska:
"Inkák megeszik a tengerimalacot. "

a koreaiak, kínaiak, vietnamiak (olaszok ? :) )meg a macskát :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 13:11:02

@Tjuca: akkor utoljára leírom, mert már én unom saját magamat! :)
Kulturálisan Magyarországon nem esznek macskát és kutyát... De nyulat igen.. A finnek esznek medvét, itthon valszeg nem csinálnak belőle húslevest vasárnap...
Rosszul fogalmaztam.. De polipot is esznek nyersen és főzve is... Nekem nem ízlett, az állaga miatt... De a kagylót megkóstolnám szívesen, meg a rákot :)

Pl, azt mondtam tavaly nyáron, hogy én nem szeretném megkóstolni a marhanyelvet, mert bizarr (nem fúúúúúj, meg utálom, meg nem szeretem, hiszen nem is kóstoltam, egyszerűen bizarrnak tartottam na...). Végül vacsinál azt hittem rá, hogy hideg sülthús, ezért elkezdtem enni... Megettem mindet, nagynéném (aki készítette) akkor árulta el, hogy az volt a nyelv.. De nem akadtam ki, nem kerekedett a szemem, hogy úr isten, egyszerűen meglepődtem, és azt mondtam h nagyon finom volt, nem is hittem volna, ezek szerint szeretem a marhanyelvet...

Amerikában kivannak a zsíroskenyértől, ami nálunk teljesen alap ugye... De mondom, ez a nyulas megrökönyödés magyar vonatkozásban kb olyan volt, mintha megenném a szarvaspörit jóízűen, és utána azt mondják, hogy nem marha volt hanem szarvas, én meg kikerekedett szemmel bámulok, hogy jajj, mert szegény Bambi...
Mikor miért ne? Nálunk eszik a nyulat is.. ennyi..

Remélem mindent megválaszoltam :)

csicserierika 2012.02.02. 13:13:46

@szerivan: majd az éjszakai levélben utasítják Csabit, hogy tegyen a jakuba egy tablettát, na meg Verának is adjon egyet :)

csicserierika 2012.02.02. 13:14:27

@nosce: a szomszédom meg éticsigából csinál pörit :)

csicserierika 2012.02.02. 13:17:20

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"
Amerikában kivannak a zsíroskenyértől"
Ők vannak ki ? És a rántott vaj ?
Meg a Fald fel Amerikát c. műsor a Spekrtumon El kell kapcsolnom, ha odatévedek, mert epegörcsöm lesz a látványtól.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 13:18:45

@csicserierika: Na jah :D De ez van.. zsírt kenyérre pfúúúúj... :) De bezzeg minden más módon beviszik a többszörösét.. sztem a szalonnát is csak pirítva eszik meg.. kenyérrel és hagymával tuti h nem :D

Tjuca 2012.02.02. 13:19:02

@nosce: vicces, vicces, de ne már. :-P azt hiszem annál felnőttebbek vagyunk, hogy most elmélázzunk azon, hogy mi a különbség a kutya és az ember között. :-)

@Papucs Orrán Pamutbojt: aha, akkor a kulturális különbségen van a hangsúly. látod, én elnézőbb vagyok, mert azt gondolom, hogy akkor joguk van fintorogni a nyúl tudatától, ha más a macska tudattól fintorog. :-D ennél jóval egyszerűbb vagyok, azt eszek, ami ízlik. nosce kedvedért, embert nem, remélem tudtomon kívül nem ettem, magam nem készítettem, az biztos.

nekem egyébiránt volt tanárom, aki azt nem ette, aminek szeme van. :-D elég fura kategória, de ő így volt boldog.

zorro001 2012.02.02. 13:21:15

@csicserierika: kóstoltam: annak zúzapöri íze van :)

csicserierika 2012.02.02. 13:21:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: én nem voltam még kint, de amit tv-ben látok, az a gasztronómia alja. Mindent agyonturbóznak zsíros szószokkal.

csicserierika 2012.02.02. 13:22:50

@zorro001: én is szerettem volna, de mindig megzabálják, így csak hallomásból tudom. Szerintük meg olyan mint a kakastaréj pörkölt, amit már én is ettem :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 13:24:19

@Tjuca: csak ez nekem kicsit olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy mi?? ez nem csirke hanem fácán??
És... akkor... mi... van??? Ízlett? igen... undorodsz tőle mint mondjuk a póktól vagy ilyesmitől? nem... tartják Magyarországon a húsáért?? Igen (míg a kutyát nem. meg a macskát.. van húsa, valahol eszik is, de itthon nem tartják a húsukért, csak kis kedvencnek)
Akkor meg mi a baj???

zorro001 2012.02.02. 13:24:40

@csicserierika: lehet, hogy még szalagos fánk-ízben is elkészíthető :-D

csicserierika 2012.02.02. 13:26:38

@zorro001: hmm.. szólni kéne anyámnak, hogy farsang van, illene már egy kis fánkot sütnie :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 13:27:49

@Papucs Orrán Pamutbojt: utóbbi a nyúlra vonatkozott, nem a fácánra.. azt nem tartják, hanem van... max lelövik a húsáért, de boltban kapható.. és kész... Magyarországon lehet kapni a hentesnél, vagy ahol a vadhúsokat lehet venni, akkor rendbe van.. az pedig, hogy külföldről bejött kajákat, mint mondjuk a tengeri biszbaszokat, kutyáka, macskákat, hörcsögöket ki szereti és ki nem, abba ne szóljon bele senki.. De ennyire általános étel mint a nyuszi? hihetetlen számomra miért képzi megrökönyödés tárgyát...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 13:33:16

@csicserierika: itt élő ami barátaim megszerették a magyarosat és a tepertőt meg a levest na attól el vannak ájulva

traff 2012.02.02. 13:33:51

Hát a hurka?

Fejhús, lehulló hús, belsőségek esetleg egy kis vér főzve, összekeverve rizzsel, sóz borsoz, vastagbélbe tölt:O

csicserierika 2012.02.02. 13:35:20

@jadebulgari: nem reménytelenek, jó fejek :)

csicserierika 2012.02.02. 13:37:13

@Binbir gece:
Mitől fél Attila ???
Kiver a Vera.

traff 2012.02.02. 13:40:49

@gyvy: ötélleg.Meg egy kis dinsztölt hagyma, attól lesz az igazi.

kamarti 2012.02.02. 13:43:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: azért azt se felejtsük el, hogy a szóban forgó fanyalgó VV-sek az a korosztály, ahol például Veronnak a halrudacska volt a kedvenc kajája

Tjuca 2012.02.02. 13:43:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: nincs baj. :-P csak lehet, hogy az ő kulturális fogalmaikban nem szerepel a nyúlhús na. de ha megette és ízlett, akkor meg nem tökmindegy, hogy pók volt pókmajom macska vagy nyúl? na. de szerintem hagyjuk, mert két malomban őrlünk.

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 13:43:50

Nézzük csak!

Van egy figura, kinek saját bevallása szerint sincs egy fia barátja sem. Plusz se család, se lakás. Ez Attila.

Van egy figura, aki azon kívül, hogy semmit nem csinál a villában, még a nemi identitása is megkérdőjeleződött néhány fórumon. Ez Csaba.

Van egy fickó, akinek nemzeti hovatartozását sok fórumon nem lehet leírni, ellenben a jelleme és viselkedése olyan, hogy csukott szemmel is lerí róla, hogy honnan, hová tart.
Ez Fecó.

Van egy hetéra, aki a mai magyar őszinteség etalonja. Várja itt kint Eduárd és egy 10 millás szerződés. Nem kétséges, hogy melyiket választja.
Ez Vera.

Van egy hisztigép, aki bár biológiailag 23 éves, de agyilag leragadt a 6 évesek szintjén. Ez Kinguci.

És végül, de nem utolsó sorban van egy -talán- Nőnek nevezhető alany, aki bár szintén keveset mutatott magából (az viszont kellemes látvány), mégis Ő az egyetlen személy, aki egy jótékonysági hetet bízvást végig tudna vinni.

Ezek után kíváncsi leszek és vagyok, hogy az itt felsorolt jellemhuszárok vajon mennyit tudnak összekalapozni a Minden Gyermek Lakjon Jól nevű alapítvány számlájára?

Tippek?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 13:45:42

@Metálszív: Eduárd a 2 éves unokaöccse te miről beszélsz?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 13:47:55

@Tjuca: "de ha megette és ízlett, akkor meg nem tökmindegy, hogy pók volt pókmajom macska vagy nyúl?" - én is ezt mondtam, úgyh egy malomban őrlünk ;))

A pókmajomba pedig méreg van, azt nem enném meg :DDD

nosce 2012.02.02. 13:48:16

@Metálszív: @Plagibá:

sztem ti biztos ikrek vagytok vagy lelki társak, nagyon egy rugóra jár az agyatok :)

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 13:52:37

sztem ti biztos ikrek vagytok vagy lelki társak, nagyon egy rugóra jár az agyatok :)

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.02.02. 13:54:15

@jadebulgari:

Ha már megszólítottál!
Arról beszélek, hogy hogy van néki egy egy unokaöccse, akit oly nagyon szeret.
És van néki egy művészi filmje, aminek okán felsejlett egy 10 millás szerződés.

No már most.

Vajon mit választ az őszinteség netovábbja?
Unokaöcs, vagy pénz?
Pénz vagy Eduárd?

Így már világos a kérdés?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.02. 13:55:03

@Plagibá:

úgy látom valamiről lemaradtál, ezért segítek neked:

a villában lakók nemzeti hovatartozása: magyar

nemi identitásuk: férfiak és nők
orientációjuk: heteró

ez a vv5 közel nem olyan sikeres, mint az előző, ráadásul most súlyos gazdasági válságon megy át az ország, elképzelhető, hogy sokkal kevesebb pénzt fognak összekalapozni egy programra, amely nem igazán működik, de mindez nincs összefüggésben, se a nemi orientációval, se a nemzeti hovatartozással, melyeknek semmi köze nincs köze a jellemhez.

Hódos Hajnalka 2012.02.02. 13:58:51

most kéne befejezni a nemzeti hovatartozás kérdését, még mielőtt elkezdődne.

lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 13:58:57

@csicserierika: @zorro001: egy pörköltnek pörkölt íze van, ha zúza, ha csiga.. max. az állaga hasonlít. :D

Mi, miután megszabadítottuk a házától, kis fokhagymás olíván futtattuk meg, hogy pírt kapjon.. kis só és salátával, pirítóssal, stb. isteni.
Jó a csiga, csak elég sok kell belőle, mert mire a tányérig elérnek, összemennek. :D

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:00:04

@Brr: most kéne befejezni a nemzeti hovatartozás kérdését, még mielőtt elkezdődne.

lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

MagasMacska 2012.02.02. 14:01:50

@Metálszív:

Ezt Te így látod. Nagy vonalakban én is, bár eltérés van. De abból, amit a villamoson, piacon stb hallok, ez nem így csapódik le. Hanem

Van egy figura, kinek saját bevallása szerint sincs egy fia barátja sem, pedig humoros, tud kedves lenni, és olyan viccesen gonoszkopdik. Ez Attila.

Van egy figura, aki minden játékot megnyer, kedves, okos, nem káromkodik, néha még humora is van. Ez Csaba.

Van egy fickó, akinek nemzeti hovatartozását sok fórumon nem lehet leírni, ellenben a jelleme és viselkedése egy igazi, őszinte, mindenkit vígasztaló, barátai mellett kiálló, daloskedvű igazi amorozo.
Ez Fecó.

Van egy hetéra, aki a mai magyar őszinteség etalonja. Veszekedős, ordibálós, de egy amazon. Tőle műsor a műsor.Ez Vera.

Van egy hisztigép, aki királylány Vicces, és olyan aranyosan káromkodik. De tud cica is lenni. Ez Kinguci.

És végül, egy szép szőkeség, aki bár szintén keveset mutatott magából de baj sincs vele.

Miért ne küldenének ugyanannyi sms-t a nézők? Már persze, ha van annyi pénzük, mint tavaly.

csicserierika 2012.02.02. 14:02:30

@pushpang:
"gy pörköltnek pörkölt íze van"
hú, köszi :)

csicserierika 2012.02.02. 14:04:41

@MagasMacska: +1 :)
Kingu mint aranyos, ezen vitatkozhatnánk, de nem erről szól :) :)

foxglove (törölt) 2012.02.02. 14:05:44

@csicserierika: éppen most akartam magasmacskát pluszegyezni!:D
tehát @MagasMacska: +1

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 14:06:11

Egyesek csak a ctrl+C ctrl+V-t ismerik :D
Így kellemes beszélgetni :))

traff 2012.02.02. 14:06:53

egyszer egy ismerős pénzszűkében csirkenyakakból csinált pörköltet, de nem bírta megenni, mert olyan lett mire elkészült, mintha kukipörkölt lett volna.

csicserierika 2012.02.02. 14:07:12

@pushpang: neked is pacsi :)
Ma ilyen kedvem van :)

kamarti 2012.02.02. 14:08:23

nemzeti hovatartozás? nemi identitás? duplán? tejóég....

békésebb vizekre eveznék: megdobna valaki egy éccakai linkkel?
köszi!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:09:16

@MagasMacska:
kb. egyetértek, de sztem Csabához még hozzátartozik 2 jelző:
- jobban léggitározik, mint igazival.
- elég unalmas (bár mostanában sokat lehet látni, mióta kevesebben vannak, ja és mert Kinga neki panaszkodik)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:12:10

@traff: akkor mit szólt volna a kakastökéhez? :D
Ezt is sokan szeretik, én inkább kihagyom. Egyszer kóstoltam belőle 1 falatot, de a tudatom felülkerekedett és soha többé.

Én amúgy szeretem a csirkelábat is. :D

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:12:39

@Papucs Orrán Pamutbojt: egyszer egy ismerős pénzszűkében csirkenyakakból csinált pörköltet, de nem bírta megenni, mert olyan lett mire elkészült, mintha kukipörkölt lett volna.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 14:13:31

@pushpang: tegnap hangosan felröhögtem ennél a résznél:

Kinga: panasz panasz faszombammeg panasz panasz nyüssz
Csaba: hööö
Kinga: panasz panasz faszombammeg panasz panasz nyüssz
Fecó: háááát...

Jó érzés, ha foglalkoznak az emberrel amikor baja van :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.02. 14:15:51

@Plagibá:

rossz helyre ment a válaszod, amit idéztél azt a Baltás tündér írta, hozzáteszem: teljes joggal.

Abba lehet fejezni az uszítást.

nosce 2012.02.02. 14:16:40

ha már vicc :)
fácse:

03:20 (whiskys) Attila regisztált a facebook oldalára

03:22 (whiskys) Attila lájkolta a(z) OTP Bank oldalát" :)

bigél 2012.02.02. 14:18:30

@pushpang: én szeretem a kakastöke pörköltöt, sajna csak ritkán jutok hozzá.
A püspökfalat is nagy kedvencem.

bigél 2012.02.02. 14:20:28

@traff: a csirkenyak pedig nem rossz, csak kevés rajta a hús. Pulykanyakat érdemes inkább csinálni, de persze gondolom, az drágább.

De persze az gondolom méginkább emlékeztetné a kukipörköltre.

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.02.02. 14:20:32

@MagasMacska:

Neked van igazad!
De mint oly sok minden ebben az életben, ez is csak nézőpont kérdése.

Hiszen abban az országban, ahol valaki azért lehet sztár, mert bankot rabolt, abban az országban minden elképzelhető.

Bakker...

traff 2012.02.02. 14:25:39

@bigél: :DDDDDDDDDDDDDD
hát, ha a bőrét is rajta hagyják...

nosce 2012.02.02. 14:27:48

@traff:
de akkor az csak goj kikupörkölt lehet :)

bigél 2012.02.02. 14:30:04

@nosce: @traff: remélem, ezt elfelejtem, mire anyukám legközelebb pulykanyakpörit csinál ... :D :D

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:32:52

@traff: Neked van igazad!
De mint oly sok minden ebben az életben, ez is csak nézőpont kérdése.

Hiszen abban az országban, ahol valaki azért lehet sztár, mert bankot rabolt, abban az országban minden elképzelhető.

Bakker...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:34:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: bizony, bizony... Csaba maga a két lábon járó empátia. :D
(Fecó után persze)

traff 2012.02.02. 14:34:41

@pushpang: Nem, én én vagyok és csak egy, ez a plagi kikpoizta az én hozzászólásomat, de mi a FASZT akart vele?Tán pörköltehetnékje van:D

bigél 2012.02.02. 14:34:49

@MagasMacska: Egyetértek.

Az sms-ekről pedig (egyéb adományozási lehetőségekkel egyetemben): az a tapasztalatom - elbeszélés alapján - hogy ilyen megmozdulások esetében sok olyan ember is küld nem egy, hanem több sms-t, akinek saját magának vannak megélhetési gondjai, de örül neki, hogy segíthet. Nyilván van egy jövedelmi szint, ami alatt ez szóba sem jöhet, de nem olyan magas, mint gondolnánk.
A saját szintjéhez mérten a legtöbb ember szeret segíteni.

traff 2012.02.02. 14:35:48

@Plagibá: Figyu, a vv sponzora a Zádori rendelő, ha gond van csak szólj.

bigél 2012.02.02. 14:37:49

@pushpang: azért gondoljatok bele, hogy ők sokszor 24/24 ezt hallgatják. Van, amikor van alapja, de sokszor csak a nyígás. Fárasztó lehet.
Én állítólag tényleg empatikus vagyok, a barátaim nagyon szeretik kiönteni nekem a lelküket, de Kinga nekem is sok lenne. Tartok tőle, hogy egy ilyen bezárt helyen alkesszé válnék, mert úgy jobban bírnám.

bigél 2012.02.02. 14:39:17

@bigél: plusz az ilyen embereknek sokszor nem is kell ennél több visszajelzés, nem a tanácsodra kíváncsiak, csak a hallgatóság kell.

foxglove (törölt) 2012.02.02. 14:39:49

@traff: lehet, hogy a doktoriján dolgozik?:D

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:39:55

@traff: Egyetértek.

Az sms-ekről pedig (egyéb adományozási lehetőségekkel egyetemben): az a tapasztalatom - elbeszélés alapján - hogy ilyen megmozdulások esetében sok olyan ember is küld nem egy, hanem több sms-t, akinek saját magának vannak megélhetési gondjai, de örül neki, hogy segíthet. Nyilván van egy jövedelmi szint, ami alatt ez szóba sem jöhet, de nem olyan magas, mint gondolnánk.
A saját szintjéhez mérten a legtöbb ember szeret segíteni.

bigél 2012.02.02. 14:40:00

@traff: ettől tartok én is ...

mindjuk lehet, hogy ettől csak még nagyobb örömmel eszem ezeket a finom falatokat ;)

bigél 2012.02.02. 14:40:42

@foxglove: :D :D

hajt a sumákum laude címre ő is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:41:19

@bigél: hát, már nem azért, de darabolt pulykanyakról (pörihez csak úgy szoktuk) kukira asszociálni, az már erősen hardpornó kategória. :D

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:42:47

@bigél: @foxglove: hát, már nem azért, de darabolt pulykanyakról (pörihez csak úgy szoktuk) kukira asszociálni, az már erősen hardpornó kategória. :D

traff 2012.02.02. 14:44:07

@Plagibá: Mivel?
Jézusmária, kell a számuk?
Plagibá :)
Te most tudományosan kísérletezel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:44:12

@bigél: én rövid távon se bírom a nyígást... persze meghallgatom ha vkinek panasza van, vagy szeretne beszélni a gondjairól, de mindennek van határa.
Kinga pl. nem férne bele. Meg Seri se... emlékszel, amikor korábban Gergő miatt mantrázott (nem is egyszer)? Kurva idegesítő volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 14:45:26

@Plagibá: te vagy tudatos zavarkeltő vagy, vagy próbálod elterelni a figyelmet a korábbi bakidról? :)

traff 2012.02.02. 14:45:48

@bigél: "mindjuk lehet, hogy ettől csak még nagyobb örömmel eszem ezeket a finom falatokat ;)"

Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:47:02

@traff: @pushpang: lehet, hogy a doktoriján dolgozik?:D Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

bigél 2012.02.02. 14:47:38

@pushpang: nem én asszociáltam, traff egy ismerőse volt, akit ráadásul a csirkenyak pörkölt "ihletett meg"

egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet.

bigél 2012.02.02. 14:49:47

@Plagibá: gratula! itt már nemcsak kopizol, hanem kombinálsz is. lassan a törzsanyagon kívül meglesz a hozzáadott érték is. ;)

bigél 2012.02.02. 14:50:47

@pushpang: Igen, emlékszem. Milyen lehetett vajon a bentieknek?

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 14:52:31

@bigél: egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet.

nosce 2012.02.02. 14:52:32

@Plagibá:
tele vagy eredeti gondolattal @Plagibá: , kár lenne érted @Plagibá: ha kibasznának innen @Plagibá: , ha érted mire gondolok @Plagibá: :)

bigél 2012.02.02. 14:53:44

@pushpang: tudom, leginkább a saját megnyugtatásomra válaszoltam.

traff 2012.02.02. 15:00:01

@Plagibá: Az összes index fórumot bekanyarod öcsém?Láttalak máshol is.

kamarti 2012.02.02. 15:02:00

@bigél: sumákum laude teccik :)

ahogy látom, erős front van ma....
és egy linkkel se szánt meg senki :(

nosce 2012.02.02. 15:02:43

@bigél:
"nem én asszociáltam, traff egy ismerőse volt, akit ráadásul a csirkenyak pörkölt "ihletett meg"

egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet."

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

nosce 2012.02.02. 15:03:25

@bigél:
"nem én asszociáltam, traff egy ismerőse volt, akit ráadásul a csirkenyak pörkölt "ihletett meg"

egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet."

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

bigél 2012.02.02. 15:05:00

@Plagibá:

Neked van igazad!
De mint oly sok minden ebben az életben, ez is csak nézőpont kérdése.

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 15:05:35

@traff: nem én asszociáltam, traff egy ismerőse volt, akit ráadásul a csirkenyak pörkölt "ihletett meg"

egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet."

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

nosce 2012.02.02. 15:05:45

@nosce:
az egyik blogmotor beírásom @Plagibá: nak adom :)

foxglove (törölt) 2012.02.02. 15:06:14

buta mogyi meg lemarad a klónok támadásáról...

nosce 2012.02.02. 15:07:40

@Plagibá:
nem én asszociáltam, traff egy ismerőse volt, akit ráadásul a csirkenyak pörkölt "ihletett meg"

egyébként ha eszembe jut,akkor nyilván nem a látvány maga, hanem a kapcsolódó csevej, ami asszociációra késztethet."

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

bigél 2012.02.02. 15:08:28

@kamarti: sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

bigél 2012.02.02. 15:09:47

@kamarti: én sajna nem tudok linkkel szolgálni (hacsak nem elégszel meg Plagi bá-val, linknek jó lesz ő is ;) )

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 15:10:01

@nosce: sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

bigél 2012.02.02. 15:10:21

@nosce: adnod sem kellett, vette ő magától

nosce 2012.02.02. 15:10:37

@Plagibá:
sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

beacska 2012.02.02. 15:10:37

@MagasMacska: Metálszívé találóbb volt. ez olyan érzelgős rózsaszín lencsén át nézett... "ellenben a jelleme és viselkedése egy igazi, őszinte, mindenkit vígasztaló, barátai mellett kiálló, daloskedvű igazi amorozo. " ez a rész különösen mellbe vágott...remélem, vicceltél...

bigél 2012.02.02. 15:11:18

@Plagibá: Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

nosce 2012.02.02. 15:11:49

@bigél:
igen gyors, volt mint a gondola :)

nosce 2012.02.02. 15:12:54

@Plagibá:
sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

TapOut 2012.02.02. 15:18:39

@beacska: miért viccelt volna? Sokan hasonlóan látják, bármilyen meglepő is ez számodra...

bigél 2012.02.02. 15:21:05

@TapOut: igen, ezt akartam én is írni. Ráaádsul Magasmacska le is írta, hogy ez nem feltétlenül az ő vélenménye (hiszen nagyvonalakban egyetértett Metálszívvel), hanem amit a környezetében hall.

bigél 2012.02.02. 15:27:52

@bigél: egyébként - bár nem a kedvencem - Fecót én sem tartom annyira "elvetemültnek", mint itt sokan (Legalábbis annak alapján, amit mutat. Hogy ténylegesen milyen, azt sem róla, sem a többiekről nem tudhatom pontosan.) Szerintem is általában véve jószándékú, más kérdés, hogy nagyon sokszor túmáccs ő is.

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 15:44:30

@bigél: igen, ezt akartam én is írni. Ráaádsul Magasmacska le is írta, hogy ez nem feltétlenül az ő vélenménye (hiszen nagyvonalakban egyetértett Metálszívvel), hanem amit a környezetében hall.

bigél 2012.02.02. 15:46:51

@Plagibá:
Metálszívé találóbb volt. ez olyan érzelgős rózsaszín lencsén át nézett...

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 15:51:11

@bigél: lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

nosce 2012.02.02. 15:58:48

@Plagibá:
igen, ezt akartam én is írni. Ráaádsul Magasmacska le is írta, hogy ez nem feltétlenül az ő vélenménye (hiszen nagyvonalakban egyetértett Metálszívvel), hanem amit a környezetében hall.

nosce 2012.02.02. 15:59:29

@Plagibá:
lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

csicserierika 2012.02.02. 15:59:45

Plagibá ma regelt, még új neki. Hagyjátok :) Már 15 blogon pusztított ma :)

kamarti 2012.02.02. 16:00:19

@foxglove: köszcsi :)

@bigél: attól még jó :)
amúgy most inkább távol tartom magam, míg elmúlik a front, mer még megfájdul a fejem nekem is.....

nosce 2012.02.02. 16:03:34

@Plagibá:
igen, ezt akartam én is írni. Ráaádsul Magasmacska le is írta, hogy ez nem feltétlenül az ő vélenménye (hiszen nagyvonalakban egyetértett Metálszívvel), hanem amit a környezetében hall.

Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

nosce 2012.02.02. 16:04:11

@Plagibá:
köszcsi :)

Gondolj erre, amikor leszopogatod a húst a csontról:DDDDDDDDD

nosce 2012.02.02. 16:04:44

@Plagibá:
köszcsi :)
lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:04:55

@Metálszív: Szia igen így világos, de elmondom mit gondolok. Először is azt hittem Eduárdra mint pasijára gondolsz a kérdésfelvetésből. Merthogy mi köze az unokaöccsének ahhoz hogy Vera milyen castingot csinált és ha elvállalja esetleg a 10M szerződést akkor sem hiszem hogy az unokaöcs emiatt sérülne. Tehát nekem ez a két dolog egy kérdésben vajon melyiket választaná... hát furcsa.
Másik: szerintem Vera nem vállalja el a 10M forgatást, mivel egyáltalán nem így viselkedik a villában ahogy én őt látom: volt egy fiatalkori botlása de szerintem belátta hogy nem az a neki való út és ma már szerintem nem vállalná el. Szerintem. Ezt hangsúlyozom hogy szerintem, mert ugye én sem láthatok bele senki fejébe. De ha mégis, az ő dolga.

nosce 2012.02.02. 16:05:42

@Plagibá:
köszcsi :)
ajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

bigél 2012.02.02. 16:06:45

@Plagibá:
Szerintem. Ezt hangsúlyozom hogy szerintem, mert ugye én sem láthatok bele senki fejébe.

nosce 2012.02.02. 16:08:02

@bigél:
"Szerintem. Ezt hangsúlyozom hogy szerintem, mert ugye én sem láthatok bele senki fejébe."

@Plagibá: nak nincs feje nem is láthatsz bele :)

nosce 2012.02.02. 16:08:34

@jadebulgari:
"lábika fincsi"

combika még fincsibb :)

bigél 2012.02.02. 16:09:12

@Plagibá:
Ezt hangsúlyozom hogy szerintem, mert ugye én sem láthatok bele senki fejébe.

Én amúgy szeretem a csirkelábat is. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:09:20

@bigél: gyerekkoromban a húslevesbe főzött tyúkfejben lévő agyacskáért ment a versengés az unokák között amikor nagypapáékhoz látogattunk úgy hívta: finomkája, na gyerekek, ma ki kéri a finomkáját? :) az volt a zagya - finom volt :)

bigél 2012.02.02. 16:09:55

@nosce: és mi van a cicikével? :P

bigél 2012.02.02. 16:10:47

@jadebulgari: az is finom, én is lenyúltam, ha tudtam

nosce 2012.02.02. 16:11:03

@Plagibá:
... hát furcsa
Sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:11:14

@pushpang: én finom nyaklevest főzök, pulykanyaklevest

nosce 2012.02.02. 16:11:48

@bigél:
"és mi van a cicikével? :P"
az is nagyon finom :)

nosce 2012.02.02. 16:13:05

@Plagibá:
a zagya - finom
köszcsi :)
lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:15:03

@bigél: jóravaló gyerek nem rosszindulatúskodik, annyira sokat nem is nyíg, sokat edz ez dícséretes míg más a fenekét növeszti csak, hát kicsit harsány de ennyi legyen az összes baja

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:15:54

@nosce: hergeled, hergeled? :) saját fegyverével győzöd le? :)))

bigél 2012.02.02. 16:21:36

@jadebulgari:
"minden finom csak legyen mit enni :D"

Majdnem azt mondtam, hogy ja, csak aztán eszembe jutott a Hannibal ébredése c. film (valamelyik este adták) és revideáltam az álláspontom. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.02. 16:21:54

@jadebulgari: na, engem ezzel tudtak kiidegelni. Mindig rám akarták tukmálni a csirke agyát -a kakas tökével egyetemben -, de ilyen bizarr dolgokra nem voltam hajlandó.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:22:41

@bigél: @nosce: @pushpang: aszittem valaki odaírja zárszónak hogy akkor minden gyerek lakjon jól :D

bigél 2012.02.02. 16:23:29

@pushpang: pedig valójában nem bizarabb annál, mint megenni pl. a máját/zúzáját

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:23:59

@bigél: én végignéztem a filmet filmileg jó volt bejön ez a retroszpektív, témailag hát ja de nem tudhatjuk, még nem éheztünk úgy mint akkor ők ott ...

bigél 2012.02.02. 16:28:47

@jadebulgari: nem néztem végig, mert az éjszakai ismétlésre kapcsoltam csak oda és már nagyon fáradt voltam (pedig érdekelt volna).
Viszont amit írtál, azon én is elgondolkodtam, hogy nem is annyira egyszerű ám az állásfoglalás. Persze a meleg szobában, a teli hűtő/éléskamra mellett igen.

Ott volt egyébként az a valóban megtörtént eset, amikor lezuhantak amerikai focisták (?) az Andokban.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:32:29

@bigél: egyszer nézd meg ha lesz rá lehetőséged (töltsd le :D )
Azt a filmet is láttam, a focistásat amikor lezuhantak... Nem gondolkodunk ilyenken mert ugye nem vagyunk ilyen élethelyzetben de az ember a túlélésért sztem sokmindent megtenne...

bigél 2012.02.02. 16:34:30

@jadebulgari: most is rögzíthettem volna, de már ahhoz is fáradt voltam (nem jutott eszembe a lehetőség)

"az ember a túlélésért sztem sokmindent megtenne"

így olvastam (az utolsó szót nézd!): az ember a túlélésért sztem sokmindent megenne
:) :)

mindkét formában igaz

bigél 2012.02.02. 16:39:12

@pushpang: érdekes az emberi psziché

(én általában szeretem a belsőségeket, persze az itthon elfogadott változatokban (velőspirítós rulez), majomagyvelőt pl. valszeg én sem szívesen ennék. persze a majomnak egyéb részeit sem.)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:43:34

Lesz a héten amúgy kijelölés?... már úgy várom hogy valakire rátegyék a zöldet

mocskosmacska 2012.02.02. 16:45:40

@jadebulgari: Szerintem a villában vera viselkedik leginkább a lányok közül úgy, hogy az gúnyos felhangokra ad okot. Mostanában már nem, de csak azért, mert már észrevette, hogy senkinek sem kell. Azaz felcsillanat megint a remény neki, úgyhogy attilánál bepróbálkozik. (Már annyiszor leírtam, de leírom megint, hogy miket alakított vera az első időszakban, pl. leszbi show attilának és petinek, attila után egy szál bugyiba futkosás és könyörgés, hogy nyalja meg a mellét, meztelenül beállt a zuhany alá és több meztelen fiút is lemosdatott. Én már akkor írtam, hogy na ez a csaj fog lovaglópózban vonaglani a kamerának, mert az hiszi, hogy milyen sexis.)

bigél 2012.02.02. 16:47:20

@mocskosmacska: ezekről vagy mind lemaradtam (mármint Vera alakításairól), vagy pedig elfelejtettem. de lehet jobb így.

mocskosmacska 2012.02.02. 16:50:31

@bigél: Ez még az elején volt. Aztán kurvából egyre inkább ment át terminátorba. Most lehet, hogy ati előhozza az első énjét.

mocskosmacska 2012.02.02. 16:54:36

@bigél: Szerintem veráról csak azért hiszik, hogy erkölcsösebb, mint a többi, mert nincsen szilikonmelle meg naponta ötször elmondja, hogy ő nem olyan, mint a többi.

bigél 2012.02.02. 16:55:23

@mocskosmacska: nekem onnantól van meg Vera, hogy beöntötte a szemetet AM ágyába. Ekkor már (és azóta is) szerintem az általad említett "terminátor" lénye dominált.
Ill. emlékszem még arra, amikor Pufival smárolt a vízimentős jelentnél, az korábban volt, ha jól emlékszem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 16:57:42

@mocskosmacska: bevallom nem néztem az első 2-3 hónapot aktívan csak a párbajokat, szóval én ezt az énjét nem láttam Verának

bigél 2012.02.02. 17:00:10

@jadebulgari: én nézegettem az öfiket, de keme sem rémlett. Igaz akkoriban még annyian voltak, mint a pelyva. Plusz nálam az öfinézés sem kizárólagos elfoglaltság, általában valami mást is csinálok közben, pl. főzök, ilyenek. Így simán előfordulhat, hogy valamiről lemaradok.

bigél 2012.02.02. 17:00:48

@bigél: *keme = nekem

kissé összeakadt a billentyűzet

bigél 2012.02.02. 17:01:33

@mocskosmacska: igen, a bentieket még át tudja vágni, minket már nehezebben (kivéve tán PetiCsét)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 17:03:23

@bigél: rájöttem :)
valahogy nem is érdekelt az elején olyan túl sok egyforma semmilyen fiú és túl sok egyforma felpumpált lány került be amikor láttam a jelentkezőket úgy döntöttem ez unalmas lesz, az is lett csak a végén már kíváncsi vagyok ki viszi el a pénzt

bigél 2012.02.02. 17:11:39

@jadebulgari: arra én is kíváncsi vagyok, jó lenne már, ha kiderülne. (Nem annyira) titkos vágyam, hogy csaj nyerjen, már a múltkor is "szurkoltam" Anikónak. (Azért az idézőjel, mert túlzásba azért nem vittem.)

Egyébként nem feltétlenül a széria unalmas, inkább csak túl korán indították el, még az előzőt sem sikerült megemészteniük az embereknek. Ráadásul ott volt Alekosz, akitől a szőr áll fel a hátamon, de valljuk be, "érdekes" egyéniség, eddig nem sok ilyen idiótát láthattunk valóságsókban. Talán még Pongó volt ennyire az (nyilván másképp) anno.

bigél 2012.02.02. 17:13:04

@bigél: viszont a fórumon érdekes az élet, szeretem olvasgatni a kommenteket, a benti történésekre adott reakciókat.

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 17:39:30

@bigél:
Egyébként nem felltétlenül a széria unalmas, inkáb csak túl korán indítotákel, még az előzőt sem sikerült megemésztenükk az embereknek Ráadásul ott volt Alekosz, akitől a szőr ál fela hátamon, de vajjuk be, "érdekes" egyéniség, eddig nem sok ijen idiótát láthatunk valóságshauwkban. Talán még Pongó volt enyire az (nyilván máskípp) ano.

bigél 2012.02.02. 17:44:05

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):

Jézusmária!

viszont a fórumon érdekes az élet, szeretem olvasgatni a kommenteket, a benti történésekre adott reakciókat.

bigél 2012.02.02. 17:46:02

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):

látom, te semmit nem tudsz, és sehol nem voltál ott:-DDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 17:55:36

@bigél: én régóta olvasom a hogyvoltot de nem túl régóta írok, előbb bátorságot gyűjtöttem :)
Tényleg korán indították el de nekem valamiért ez mégsem pörög annyira mint a másik, ott kicsit életszerűbb karakterek voltak, vagy manapság már minden 2. húszéves lánynak műdidije van, ez a trendi?

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 18:00:59

@bigél: valahogy nemis érdekelt az elelyén oan túlsok eggyforma semmijen fijú és túlsok eggyforma felpampált jány kerültbe ammikokr látam a jelentkezőket úgy döntöttem ez unalmas lesz, az is lett csak a végin má kíváncsi vagyok kiviszki el a pézt

bigél 2012.02.02. 18:01:41

@jadebulgari: tudja ő, de ez hozzátartozik az imidzséhez, enélkül nem lenne hiteles

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 18:03:42

@jadebulgari: ez hozátartozik a zimidzséhez, ennélkül nem lene hitteles

bigél 2012.02.02. 18:06:10

@jadebulgari: életszerűbb karakterek? ld. Alkeszosz :D :D

(bár tényleg vannak ilyen elcseszett figurák, be kell menni egy-két kocsmába hajnaltájt, aztán esik le az ember álla)

Igen, itt tobzódnak a műcicik, bár ellenpólusnak ott volt/van AM, Eszti, Vera (talán Melinda is). a másikban csak egy plasztiknő volt, ha jól rémlik, mondjuk ő azért műségben felért az itteni összessel (Szandálka).

bigél 2012.02.02. 18:07:00

@jadebulgari: engem most már kifejezetten szórakoztat (de csak halkan mondom, nehogy vérszemet kapjon)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 18:08:18

@bigél: na igen Alek jelenség :) szegény beteg ember... Szandit de utáltam :) ritka buta személy :)

bigél 2012.02.02. 18:10:21

@jadebulgari: nem volt ő olyan buta, megvolt a magához való esze, persze voltak homályos foltok a műveltségében/tudásában, de az pótolható (lenne, ha tenne érte valamit)

én sokszor még kedveltem is

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 18:12:21

@bigél: de látod most sem az eszét fejleszti hogy abból éljen valamikor hanem ugye láttuk az ominózus képeket pár napja... olyankor nem csíptem amikor bunkón viselkedett hiába volt meg a magához való esze néha nagyon alulmúlta önmagát, érdekes néha Vera is ilyen őt mégsem utálom :)

nosce 2012.02.02. 18:13:58

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
Egyébként nem felltétlenül a széria unalmas, inkáb csak túl korán indítotákel, még az előzőt sem sikerült megemésztenükk az embereknek Ráadásul ott volt Alekosz, akitől a szőr ál fela hátamon, de vajjuk be, "érdekes" egyéniség, eddig nem sok ijen idiótát láthatunk valóságshauwkban. Talán még Pongó volt enyire az (nyilván máskípp) ano.

nosce 2012.02.02. 18:15:32

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
valahogy nemis érdekelt az elelyén oan túlsok eggyforma semmijen fijú és túlsok eggyforma felpampált jány kerültbe ammikokr látam a jelentkezőket úgy döntöttem ez unalmas lesz, az is lett csak a végin má kíváncsi vagyok kiviszki el a pézt

nosce 2012.02.02. 18:16:00

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
köszcsi :)
lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

nosce 2012.02.02. 18:16:48

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
köszcsi :)
Sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

nosce 2012.02.02. 18:17:24

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
ez hozátartozik a zimidzséhez, ennélkül nem lene hitteles
köszcsi :)

nosce 2012.02.02. 18:18:33

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

Sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

nosce 2012.02.02. 18:19:29

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
ez hozátartozik a zimidzséhez, ennélkül nem lene hitteles
köszcsi :)
lehet feszíteni a húrt egyébként, kérdés, hogy érdemes-e.

nosce 2012.02.02. 18:21:58

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
valahogy nemis érdekelt az elelyén oan túlsok eggyforma semmijen fijú és túlsok eggyforma felpampált jány kerültbe ammikokr látam a jelentkezőket úgy döntöttem ez unalmas lesz, az is lett csak a végin má kíváncsi vagyok kiviszki el a pézt
Sajnos nem én találtam ki, a faszbukon köröztették

E-leonora 2012.02.02. 18:22:55

@mocskosmacska: Nem Eszter kérte a mellnyaldosást? Én így emlékszem.

nosce 2012.02.02. 18:25:01

@jadebulgari:
duplán kapja vissza, vagy írjon rendesen, legfeljebb kibasznak mind2tőnket :)

Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02. 18:26:46

@nosce: duplán kaptya visza, vagy írjon rendesen, lekfejebb kibasznak mind2ttőnket :)

nosce 2012.02.02. 18:27:24

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):
duplán kaptya visza, vagy írjon rendesen, lekfejebb kibasznak mind2ttőnket :)

nosce 2012.02.02. 18:28:17

@Plagibá (a nemzet golyóstrolja):

egyébként nincs azzal gond ha az ember belemártja a faszt akármilyen pöribe, és azt szopgatják le, ha megvan a szándék ugye :)

köszcsi :)

Hódos Hajnalka 2012.02.02. 18:29:12

Ma kicsit később lesz poszt, mert behordtam 12 mázsa tüzifát és leszakadt a derekam.

nosce 2012.02.02. 18:33:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"Ma kicsit később lesz poszt, mert behordtam 12 mázsa tüzifát és leszakadt a derekam."

az nem kevés, meddig elég ennyi fa ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 18:37:18

Jó estét Mindenkinek!

@nosce: ennyire hiányzom neked, hogy már mással kötözködsz?:):P

nosce 2012.02.02. 18:43:09

@ladyandhenk:
hát, lehet azt a popsit feledni ? :)

nosce 2012.02.02. 18:47:44

@inmemancsi:
na jó a tied is csodálatos, meg ne sértődj :)

nosce 2012.02.02. 18:51:29

na bazky mindenkinek legémberedett az ujja a hidegben ahhoz h válaszoljon :)

inmemancsi 2012.02.02. 18:53:38

@nosce: nah még itt tartunk? pedig lassan már mindenkinek lefagy a -20-ban:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 18:55:00

@nosce: nem, az én popsimat nem lehet feledni, de nem az ujjam fagyott le, hanem a gépem:D

Szóval, mikor lesz a következő buli?:D

@inmemancsi: szió!

@jadebulgari: Üdv a klubban:D

inmemancsi 2012.02.02. 18:58:08

nézzétek az egyest:))

inmemancsi 2012.02.02. 19:00:16

@ladyandhenk: haho:) nézd meg a nyertest várj megkeresem, ő legalább aranyos, meg jó a style

nosce 2012.02.02. 19:03:31

@inmemancsi:
"ah még itt tartunk? pedig lassan már mindenkinek lefagy a -20-ban:))"

én melegvérű vagyok :)

nosce 2012.02.02. 19:11:07

@inmemancsi:
hát ez tényleg olyan semmilyen , de a latino piac a legnagyobb, legdinamikusabb ezért gondolom őt kellett választani :)

nosce 2012.02.02. 19:12:29

@inmemancsi:
jah, ezért nem szabad prostihoz menni :)

inmemancsi 2012.02.02. 19:13:13

@ladyandhenk: :)) te meg elfogult:)) lehet átállok lottóra és ha nyerek elutaztatlak párizsba:)
megtartottátok a swigipartyt?

nosce 2012.02.02. 19:13:38

@inmemancsi:
de bár így halnék meg 74 évesen :)

inmemancsi 2012.02.02. 19:14:51

@nosce: ezt a tiszta logikát:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:16:01

@inmemancsi: nem nem, nélküled nem:P

@nosce: biztosan így akarsz?:) Semmi Faludy-kor?:)

@jadebulgari: ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

Dragonair 2012.02.02. 19:22:55

friss és ropogós, hogy szakított a VV álompár..

(álompár...jajj nekünk -_-)

newsee.hu/tartalom/friss-szak%C3%ADtott-vv-p%C3%A1rja

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 19:24:01

ennyire unalmas ez a hét, hogy kifogytatok a vv-s témákból és megy a virtuális bujcizás?? :-D

sandokan 2012.02.02. 19:24:29

lehet volt már, de a hajnali onlineban vera elemzi 2.32.49-től "tejbetök" csabikát.
jó lenne tudni, hogy a királyfi fanok, akik a múlt héten még verát éltették a közös ellenséggel szemben, ezt most hogyan is élik meg, fordítják le a saját kis világukra.

kozi001 2012.02.02. 19:28:25

@bigél: Anno én is Anikónak szurkoltam! Mostani lányok közül? Nem is tudom ! Túl sok a szilikon! :)

nosce 2012.02.02. 19:28:30

@inmemancsi:
"ezt a tiszta logikát:)))"

nemcsak melegvérű vagyok :)

kozi001 2012.02.02. 19:29:08

@Dragonair: Nem tudtak megosztozni a selyemsonkán! :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 19:29:36

newsee.hu/tartalom/vv-esztert-kamarából-egy-rosszakarója-zárathatja-ki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:32:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: te még nézed?:) Nem vitted le a tv-t a pincébe????:P

@jadebulgari: ez nem így van:D naaaaaaa, szeri van:D

nosce 2012.02.02. 19:39:53

@sandokan:
jajjj b+++++++++++++++++++, Attila cukrot tett a száraz vörösborba, h finomabb legyen ppppfffffffffffffff...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 19:41:12

Rtl-en Sehere látogatja a szegény családot a műhaja többe került mint amennyit ezek az emberek egy ÉVBEN költenek ennivalóra. vahu

inmemancsi 2012.02.02. 19:50:44

@ladyandhenk: na a viasaton nyomtak egy éden2 hamarosan reklámot

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:53:59

@inmemancsi: igen, igen, már napok óta megy:D Márciusban jön:P

inmemancsi 2012.02.02. 19:56:54

@jadebulgari: legalább jól állna neki de nem és a tetejébe még ápolatlanabbnak hat a feje

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:00:40

@ladyandhenk: nyihahaha :)
@inmemancsi: három szál hajba három szál műhaj... amúgy neki sztem tök jól állna valami állig érő divatos frizura csak ezek valamiért ragaszkodnak a s.ggigérő hajhoz... ha jól áll ha nem ha igazi ha mű...

sandokan 2012.02.02. 20:03:34

@nosce: bemásoltam a fordító progiba, de még az sem érti, lehet persze én kombinálom túl.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:04:36

Most van a Peti ESzti randi fókuszban akit érdekel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:06:03

@Tjuca: annyira megnyugtattál, hogy nem (csak) én vagyok a hülye:D Most boldog vagyok:D

Megyek is valami vadról fantáziálni:P

@jadebulgari: micsoda divatszekértő lakozik benned:D

inmemancsi 2012.02.02. 20:18:23

@ladyandhenk: jooó és a színével is csináljatok neki vmit:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:20:07

@ladyandhenk: :D utána Kingunellát lenyírhatom kopaszra? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:22:15

@jadebulgari: le! Sőt, minden ide kommentelő inkább tépjen ki egy hajszálat, csak szépen, sorban, aztán megint, majd megint:D

@inmemancsi: vér?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:26:23

@inmemancsi: mondjuk öntsük le vmi vérrel, szép színe lenne:D

inmemancsi 2012.02.02. 20:30:10

@ladyandhenk: áá én nem bírom a horrort:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:30:15

@jadebulgari: áááá, lekötözném hozzá, és még a száját is leragasztanám:D Érezze a felé áradó szeretetet:D

2012.02.02. 20:58:28

Napkitörés és a szibériai légtömeg többeknél kiütötte a szoftvert...
Maradt itt ember aki nem politizál, de eszik mogyit?

beacska 2012.02.02. 21:01:11

Laaadyyy! Péter este a BV-ban! ;DD

inmemancsi 2012.02.02. 21:05:23

@szerivan: a hanuta is számít? az a kedvenc mogyis napcsim

inmemancsi 2012.02.02. 21:08:04

ez házi kötésű pulcsó balázson?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:09:21

mondjuk akkor is lehetsz alultáplált, ha csak mekis kaját eszel... sztem fontos lenne kiemelni, h nem tudnak változatos étrendet kialakítani, tekintve néhány kedves néző értelmi szintjét... ejj de gonosz vagyok!! :-P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:10:36

szerivan, sztem a nápolyi... :-D

kamarti 2012.02.02. 21:10:38

2700 család teljesített 100%-osan? a 12ezerből?
matematikusok, hogy jön ebből ki a 81%-os siker?

kamarti 2012.02.02. 21:11:22

zöldséget arattak
aha

inmemancsi 2012.02.02. 21:12:03

@szerivan: nápolyi ez a legfinomabb mogyórókrémes nagyon és mogyoródarabok vannak benne, és csak felül és alul egy egy lap nápolyi:)a többi krém meg mogyi

2012.02.02. 21:12:57

@nosce: Szia Haluci :)) Látom rosszalkodtál délután.
@Papucs Orrán Pamutbojt: Köszi, nem jöttem volna rá :D

inmemancsi 2012.02.02. 21:14:13

@szerivan: + egy görög ismerősöm akinek eredeti neve napoleon:) szóval napcsi:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:14:46

''mennyire sikerült reprodukálni a programot''
jajj..... Csabikám, ez fájt....

inmemancsi 2012.02.02. 21:18:47

legalább vihettek volna valamit a vv kamrából.. evidens lenne

nosce 2012.02.02. 21:20:48

@szerivan:
" Szia Haluci :)) Látom rosszalkodtál délután."

Ééééénnnn ? megfutamítottom egy falkában támadó plagizálót :)

kamarti 2012.02.02. 21:21:19

@inmemancsi: én arra tippelek, hogy az csak két karmelegítő a műszálason :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:21:38

vkinek nincs kedve gif animációt csinálni kingunella tegnapi borozgatásából? miután megtudta h nyulat evett, roppant nőiesen tolta be a pohár tartalmát :-D hangosan felnyerítettem :-D
hmm?? jelentkezők??

kamarti 2012.02.02. 21:22:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: meg ezt a tegezés/magázás dolgot is eldönthették volna

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:25:22

@inmemancsi: a vv4ben mondták, h azért nem visznek ilyesmit a családoknak, mert az alapítvány nem ételt adományoz, hanem lehetőséget az étel előteremtéséhez, ezáltal hosszútávra tudják biztosítani a változatos étrendet.
gondolom ezért nem vittek semmit a kamrából... mondjuk a tavalyiak legalább plüssmacit vittek a gyerekeknek...

Hurri Kán 2012.02.02. 21:26:02

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Úgy, hogy befelé megy a nyúl, vagy hogy kifelé jön?

2012.02.02. 21:27:19

@nosce: Akkor ügyi vagy :)
@Papucs Orrán Pamutbojt: Az nagyon tetszett nekem is :D
@gyvy: Már megint támadsz?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:30:23

@gyvy: a bor ment befelé kingunellába a nyuszit el kellett áztatni :-)

jajj, m'ar most kaparom magam... kinga ''főz''... atyaég....

fran7 2012.02.02. 21:30:38

Olaj kell? Hogy lehet ilyet kérdezni. Irán is ezt kérdi az USÁ-tól. A válasz mindkét helyen egyértelmű. Csak Kingának nem.

inmemancsi 2012.02.02. 21:31:35

@nosce: megfutamítottad?:))
@Papucs Orrán Pamutbojt: mondanak sok minden baromságot, de lisztet, tésztát. lekvárt csokit stb valszínű nem fognak tudni előállítani, szóval nevetséges az egész és ok, hogy zöldséget egyenek, de mondjuk egy rántáshoz kell némi liszt pirospaprika olaj is... a gyereknek meg némi édesség

Hurri Kán 2012.02.02. 21:33:03

@szerivan:
Megelőző válaszcsapást mérek.

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Kingunella jót akart. Nehogy szegény nyuszi azt higgye, hogy a róka ette meg.

inmemancsi 2012.02.02. 21:33:15

@kamarti: lehet, nekem a nyakmegoldás tűnt fel:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:34:46

FŐZÉSHEZ KÖSD ÖSSZE A KIBASZOTT HAJADAT TE ELKÉNYEZTETETT, PLÁZAKAJÁN NEVELKEDETT, KONYHAI ANTITALENTUM!!!!!!!!!!!!!!!

A zöldségeket pedig illik megmosni te gyökedelem... full koszos volt a tök... jajj... én sem vagyok háziasszony, mert még bőven van addig időm, de hogy ennyire béna legyek, újra kéne születnem...

inmemancsi 2012.02.02. 21:35:17

nagyon akarják csinálni a műsort, de szerintem nem annyira humoros, inkább erőltetett

nosce 2012.02.02. 21:36:14

@szerivan: @inmemancsi:
háááát lehet h Hayny is odabaszott neki, mindenesetre azóta ott kuksol a rókalyukban :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.02. 21:37:31

lassan teleírjuk az új posztot :PPPPP nem jöttök?:D

nosce 2012.02.02. 21:37:47

@inmemancsi:
"nagyon akarják csinálni a műsort, de szerintem nem annyira humoros, inkább erőltetett"

nem szórakoztató inkább fájdalmas mint a sajtreszelő :)

2012.02.02. 21:38:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: Oda van ragasztva a fejéhez, nem hullik az ki.
@nosce: @jadebulgari: ő-szinte hol van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 21:40:20

@anica inkognitóban: köszi... nekem ma sem jelent meg h van új
@szerivan: ma még nem láttam

bigél 2012.02.02. 21:51:25

@kozi001: én most Serikének szurkolok, bár a mai pisilős főzéssel Kinguci előrébb lépett egy picikét. Baromi jól szórakoztam rajta!

ő-szinte 2012.02.02. 22:42:43

@szerivan: itt vagyok, csak fecóskodtam:-)

Lotyóbridzsida 2012.02.06. 12:47:36

gúten morgen!

mi törpént az elmúlt 3 napban a valóvillában?:)

Drogon 2012.02.07. 16:58:23

@Lotyóbridzsida: Disznólés, agyvelóért nyákozás, volt valami olivér, meg amorfnő, aztán beleuntam.

Sixx.... vedd át légyszi a beszámolókat.
Faszomat sem érdekli, hogy milyen baszdühe van éppen Hajnalkának, ami miatt nem ír.
süti beállítások módosítása