Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 131

2012. január 26. 20:57 - sixx

Nem fogom külön posztban taglalni a természetellenes kiválasztást, az kéne még csak, és a kisfilmeket sem fogom kommentálni, mert mindennek van határa. Balázs kedvenc buggyos gatyája illetve a csillogós cipő plusz szegénylegényes szürke fasztudjami nagyon divatos, de nem túl szívderítő látvány, aszongya, hogy egy sima szereposztás olyan balhét okozott, hogy Hajdú Pista csak nézett, mint VV Vera kiesése után az arcába tolt Blikk címlapra, és nem értette, mi a fasz van. A darab, amit előadnak, ugyanis kélt királylányt, egy fiúnak öltözött lányt és egy csicskát követel meg, na tessék kitalálni, melyik szerep az, amitől sírógörcsbe fulladó hisztirohammal kevert kurvaanyázás alakult ki a villában.

Még mielőtt erre sor kerülhetne, a színészemberek a tegnapi verseket afféle helyzetgyakorlatként más és más stílben mondatják el a gyökerekkel, a várható eredménnyel persze, bár Kinga rettentő előadásánál az sokkal meglepőbb (kinek?), hogy nem tudja, mi az a kisbíró, hol vannak falvak és így tovább. Fecónak 24 órája volt egy kibaszott vers megértésére, de nem jött össze, sőt, mág bemagolni sem tudta, pedig ebben az ingerszegény környezetben minden ilyen impulzus jól jöhet a totál elhülyülés ellen, de Fecónak ezt már hiába mondjuk. A legjobb mellesleg Seher volt, ő legalább megpróbált úgy-ahogy színészként viselkedni, hiába no, ő mindig is el tudta adni magát.

Amikor Eszter mondta volna a magáét, Verában valami életre kelt, és elkezdődött az anyázás, pedig Eszter csak azt csinálta, amit mondtak neki, lebaszta a neki súgó színészt, mert ez volt a szerepe - Vera meg elkezdett fújni rá azzal a tenyérbemászó fejjel, amivel a világból ki lehetne kergetni, fölényeskedve beszólja a faszságait, és amikor rászólnak, hogy ne pofázzon bele abba, amihez semmi köze, akkor is látszik rajta, hogy ő ettől még pontosan tudja, hogy kinek is van itt igaza, hát neki, basszameg, ki a fasznak. A szegmens végén Attila nagyon jó kedvre derülve magyarázza Kingának, hogy ez nagyszerű volt, mármint az, ahogy Vera a saját segge alatt vágja a fát, hiszen így a nézőkben egyre valószínűbb, hogy olyan nyomot hagy, amitől nem tud szabadulni soha majd.

Erről eszembe jut egy vicc az egyszeri reality-játékosról, akinek kamerák előtt gecizték le a fejét, de hagyjuk Pandorát, ez nem az ő évada. Odakünn Eszter és Seher állapítja meg, hogy Vera egy kekeckedő, baszatlan picsa, aki túl sokat enged meg magának, de jut Attilának is az osztásból, Seher egy huszárvágással egyenlőségjelet tesz Vera és Attila közé (mert utóbbi készpénznek veszi, hogy őt nem viszi ki Eszter), márpedig a nagy magabiztosságba bele lehet ám bukni, igaz, VV Béci? És most jött az igazi vihar a biliben, a szereposztás. Jó, én értem, hogy egy ilyen izolált környezetben mindennek jelentősége van, egy börtön viselt ember egy kisolló miatt szakította le majdnem társai fejét és hányt bele a tüdejükbe kis híján. A két királylányra hárman mozdulnak rá, mert Vera nem hülye, és pontosan tudja, ő itt csak a fiúnak öltözött lány lehet, más nem.

Amint Hajdú Pista meg a kolléga kilép a villaajtón, megindul az osztoszkodás, érdekes, de a fiúkat ez teljesen hidegen hagyja, olyan szerepet visznek, amilyet kell, oszt jónapot, nem mindegy, hogy egy valóvliágos, minden bizonnyal botrányosan sikerülő darabban mit alakít? Nem hát, hülye vagy, kérdez vissza Kinga, aki Nem. Lesz. Csicska. Igen ám, de közben Eszter és Seher is kiosztotta magénak a két királylány szerepét, pedig, és most nem Kingát akarom védeni, ha van szerep, amit erre a szerencsétlen hisztérikára írtak, az ez. Be is megy puffogni, és Attilával (ki mással) tárgyalja meg az eseményeket, bazdmeg, nem leszek csicska és kész. Seher azért nem akar csicska lenni, mert már volt, Eszter meg nem megy ki úgy párbajozni, hogy szolgaságba kényszerítik előtte. Kinga lefekszik aludni, ez Seheréknek kapóra jön, akkor ő lesz a csicska oszt kalap.

Visszajönnek Hajdú Pistáék, na, megvannak a szerepek, jaja, meg, én leszek az egyik királylány, mondja Seher és mosolyog, Pista meg olvad, mi is lánynak akarunk, de jó. Kinga megtudja a dolgot, és egy tízperces vitatkozás indul meg, amit a két színész először elképedve, aztán röhögve, a végén meg kicsit idegesen hallgat végig, a végeredmény az, amire szémítani lehetett, azaz Kinga a csicska, Vera a fiú, a két másik meg a két dáma. Zenés bemutatkozás jön, Csaba gitározik alá kissé szétesően és pontatlanul, igaz, a kollégák sem segítenek neki. A fiúk közül Attila lett a számító, hazug alak, Csaba a gáncs nélküli lovag, Fecó meg a nagyravágyó - ha ez véletlen, egy hétig csak Matolcsy idézeteket olvasok albánul. Pistáék balra el, Eszter és Seher rögvest Kingát cinkeli, még az ikonikus Integető Kezet is kifigurázzák, nahát.

A szünet után jön a szokásos szemtől-szemben kurvaanyázás, a téma: ki a legnagyobb színész a villában. Kinga szerint Fecó és Vera, ezt persze Vera nem bírja ki megjegyzés nélkül, és menten elmérgesedik a hangulat, mint az egyszeri kelet-európai miniszterelnök és az IMF között. Attila jó érzékkel dettó Verát mondja a legnagyobb színésznek, a visszavágás nem marad el, sértegetsz, gúnyolódsz, mondja Vera, megkeseríted a napjaimat, és minden nap gyomorideggel ébredek. Attila leszarja a lelkivilágot, reagálna, ha nem baj, de Vera nem bírja ki, hogy ne pofázzon, szopásra, oppardon, szóra, SZÓRA nyitja a száját és tajtparaszt gyökértől Deutsch Tamásig mindennek elmondja Attilát, pedig az csak annyit szólt, hogy halló, beszélnék.

Ez volt az a pont asszem, amikor a csajomhoz fordultam, és kijelentettem, hogy bazdmeg ha én a villában lennék, akkor itt és most állnék fel, lépnék oda Verához, majd a kamerába csak annyit mondanék, hogy tudod mit, Kristóf, bazdmeg, én ezt bevállalom, és úgy fejelném ketté a nőt, (soha még csak eszembe sem jutott nőt verni, mellesleg) hogy fájjon neki. Attila szeretné tisztázni a dolgot, de nem lehet, mert Vera nem ad neki időpontot, Korrigálok, ez volt az a pont, amikor legszívesebben megtéptem volna. Seher Kingát ekézi, mimóza vagy bazdmeg, Eszter meg Attilát, Csaba meg vagy nem vett részt ebben sem, vagy csak áttekertem a monológját, mert annyira unalmas volt. Ja, a karját most is vakarta, tán tetves? Seher és Eszter odakint cikizik, Attila is kimegy hozzá, érdektelen a duma. A folytatás sajnos megint az eddigi vonalon megy, a lakók kettessével sorolnak oda Eszter elé, és elmondják, miért vinnék ki a másikat. A szócséplés alapján kiderül, hogy Attilát javasolják a legtöbben Eszternek, egészen pontosan négyen, pedig nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. Kinga és Attila Verát mondja.

Na, ennyi volt az összefoglaló, bocs, hogy ilyen rövid lett, de ez egy elbaszott nap volt és még éhségsztrájkolnom is kellett. A folytatásban jön a kiválasztás, amire a nők kicsípik magukat, mint szarospista Krisztus nevenapján, Vera így is ijesztően fest, vagy csak a geci ejnyemár, szemfesték folyt meg az arcán. A konfliktusok, amiket Balázs felidéz, ismerősek mindenki előtt, semmi érdekes vagy érdemleges nincs már, bár ha belegondolunk, itt csak az okozna nagyobb megdöbbenést, ha Fecó felpattanna a karosszékből és latinul definiálná a naftalint, miközben a háttérben Attila és Vera közösen épít homokvárat Csaba kockahasára. Eszter drámai monológot ad elő, és nagyon sokáig Attila tűnik a befutónak, de a végén egy huszárvágással Verához fordul, gyere bazdmeg, párbajozzunk. Jó döntés?

 

Címkék: vv5
893 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.01.27. 22:45:16

Mi volt az öfiben és mért nincs online???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 22:47:23

@Papucs Orrán Pamutbojt:

annál édesebb lesz, mikor a következő körben attila kiesik, mindenki erre a párbajra tartalékolja a puskaporát...

inmemancsi 2012.01.27. 22:48:47

@ladyandhenk: azért még egy két extrát bele kell pakolni hogy meglegyen az yfaktor

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:56:46

@inmemancsi: jó, akkor holnap megszervezzük, mert elalszom:)

Jó éjt!!!

ő-szinte 2012.01.27. 23:02:22

@jadebulgari: igen láttam:-) mindegy, csak kurva jó legyen:-DDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.27. 23:08:40

Jó estét kívánok! Mindenkit csókoltat a dunántúli ÁFÉSZ! :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 23:11:03

@genevieve: ahogy megpróbált visszatérni, az kifejezetten bájos volt... :)
kérdezted, mi ami jól áll, mint ha bántod magad.
ha raksz egy szmájlit a mondat végére. tessék KOMOLYAN venni! Puszkós ne legyen még, ahhoz idő kell, hogy vki kiválasztott lovagina legyen (ez volt a kedvenc indexes nickem, mert elég huncut, szegény barátnőm egyszer a lovaginámnak titulálta magát, de nem lőttem el neki a poént, inkább ölelést kapott. szóval sok szmájli, és légy önmagad.

ELP 2012.01.27. 23:11:18

@ő-szinte: Mi ez a temetői hangulat ? valaki feladta a játékot??:))

ő-szinte 2012.01.27. 23:12:41

@ELP: nem tudom, én is csak most jöttem:-D

ELP 2012.01.27. 23:14:09

@ő-szinte: Akko felrakjuk a kérdést MI TÖRTÉNT?????

ELP 2012.01.27. 23:15:04

@ő-szinte: Bíztosan atikinga összeveszett és mindenki őket gyászolja :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 23:16:22

@Spéter46: ezt honnan tudni most? nekem legutóbbi infóm ez a 48-52. de kurvára remélem, hogy Vera vezet. Eszti méltósággal kapj ki, Vera tanulj meg győzni, mert az a boxmeccs tényleg gáz volt, de én így szeretlek! :) Félek ez nem a Kingu-Peti féle kulturpárbaj lesz, Verával egy sötét utcában nem...

ELP 2012.01.27. 23:18:05

@kárpátia56: Az egy kamu százalék,,,túl kevés az sms,,,érződik az érdektelenség a műsor iránt,,,

ELP 2012.01.27. 23:20:28

onylány sincsen,,,,nahh szépen vagyunk..senki nem tud semmit ,,vagy aki tudja az hallgat :)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 23:26:10

@kárpátia56:

azt értem, hogyha nem csíped esztert, de verát hogy lehet kibírni?

költői kérdés, nem kell rá felelni, csak tényleg nem értem..

ő-szinte 2012.01.27. 23:31:08

na, faszomatbazdmeg, nem lesz már sohasem onlájn???????????

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 23:41:52

@ő-szinte: ja, tegnap is csak nyökögés volt egy perc adás egy perc semmi... megint lehet menni aludni :(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 23:42:38

@ELP: és ezek után kérdés mi történt? semmi... megy vera kiidegelése, fecót nem érti csaba, mert rossz hatással van rá vera szerinte. vera mellé fecó, eszter mellé sehi állt.. mindenki más pártatlan. természetesen ez is csak azért h ne legyen benne a pakliban h verát megsajnálják (vera mondta a riportban)...
lássuk csak... kinga megsértődött attira csaba miatt, atti ragaszkodott hozzá h verát megrúghassa a színdarabban, sehi már nagyon unta szal beszólt attinak.. sokszor indultak úgy a monológok h ''elegem van attikából''... szal a szokásos.. atti basztatja verát, mellé mindenki mást, és verától változatlanul elforedult mindenki fecót kivéve..
nincs értelme besz'elni erről.. ez a párbaj a szétrágott gumicsontok párbaja lesz, nincs mit beszélni róla.. onlájn peti kiesése óta alig van... retek lett ez a műsor na..

ELP 2012.01.27. 23:51:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: Értem, köszi az infot.
Akko értékelünk: atikinga sztem már ki is békült , vera viszony semmit nem fog változni , sztem kiesik , feco meg kolostorba vonul . sztán ő is kiesek,,
Itt is érződik a hanyatlás,,,nem csodálkozom,,

ő-szinte 2012.01.27. 23:56:07

@jadebulgari: komolyan, kakkor minek reklámozzák, hogy nézzétek, basszátok meg, mert van...:-O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 23:56:45

@ELP: neeem, még holnap is kingatti nemszeri lesz... :-P

ELP 2012.01.27. 23:58:29

@ő-szinte: Mert a semmiből kell egy órás műsort összerakni , és ha most meglátod akko holnap nem nézed , és akko nem lesz nézettség ,,,és nem jön a piz ,,és a kolosit száműzik jordániába :)))

ELP 2012.01.28. 00:00:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: akko te már tudsz valamit,,,de az onylányból azt le lehet csekkolni,,,ha már szólnak egymáshoz akkor oké a balhé :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:05:27

@ELP: hát üzenem a Kolosinak, hogy én a héten még nem is néztem,hehehehe

ELP 2012.01.28. 00:07:30

@ő-szinte: Mostanában rengeteget csavarogsz , nem tetszel nekem:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.28. 00:09:28

@ő-szinte: nekem kb most kezd nagyon elegem lenni.. kb már csak azért nézek bele, mert már úgyis a végjáték.. de inkább nyomaszt mint szórakoztat... :-(

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 00:13:58

@Brr: még ha depis hangulatrontó picsa is, akit a teljes tandem utál, önmagában szerintem teljesen cool.
hogy figyel a feladatokra. a beérkező vendégeket tényleg tiszteli. az általános civilizációs normákat betartja.
azt a karaktert adja, aminek beszavazták, se többet, se kevesebbet.
ezeket vesd össze Attilával, aki több, mint összeférhetetlen.
Kingával, aki ugye szegény retardált. Fecóval, akinek már csak egy személyiség kéne.
Csabi kicsit más, egyelőre keveset csalódtam benne.
Seri nálam bejövős, a cickóin kívül is.
Szóval Vera: a föntiek mellette szólnak, és én így kibírhatónak találom.

ő-szinte 2012.01.28. 00:20:39

@ELP: csak edzeni vagyok olyankor...:-)

ELP 2012.01.28. 00:21:48

@ő-szinte: jahhh,,,na azt talán még szabad :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:23:55

@ELP: hát kösz, hogy megengeded:-DDDDDDDD

ELP 2012.01.28. 00:25:18

@ő-szinte: Mindent a test és a lélek karbantartásáért :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:41:22

@ELP: na, azért mindent nem:-DDDDDDDD
de hol vannak a kis mogyikák????

ELP 2012.01.28. 00:43:55

@ő-szinte: Unják a banántot :)))
Én is nekilátok gépeket javítani,,,sztán majd idepillantok,,,hátha lesz valami érdekes :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 00:45:28

kik a mogyik, hogy lehet azzá válni? vagy ez születési vmi? :Ö

ELP 2012.01.28. 00:58:45

@ő-szinte: mire ide jövök már nincsen,,,mi a téma?

ő-szinte 2012.01.28. 00:59:49

@kárpátia56: háááát, azok a mogyik, akik nem félszerzetek:-D
Figyeld a blogot és látni fogod... :-)
Mogyikkal kell beszélgetni, és te is mogyivá válhatsz:-)

ő-szinte 2012.01.28. 01:00:42

@ELP: van megint:-)
Atti kangával akar beszélni. Most meg Fecó nyomja a hülyeséget...

ő-szinte 2012.01.28. 01:01:49

Verának milyen jól áll a fekete a rózsaszínnel kombinálva...

ő-szinte 2012.01.28. 01:02:50

Fecó hősködik,hehe
futtatja magát:-D

ELP 2012.01.28. 01:03:19

@ő-szinte: most azt látom,,,de ebből már kaptunk 26 tonnát,,,

ELP 2012.01.28. 01:03:56

@ő-szinte: ati mit akar mondani azt tudjuk??

ő-szinte 2012.01.28. 01:04:27

Fecó ott volt mint egy BÁSTYA! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.28. 01:05:34

@ő-szinte: áhh őt felejtsük el,,,kipukkadt már régen

ő-szinte 2012.01.28. 01:05:40

Fecó lett Bástya elvtárs?:-O hehehehehehehehehehehehehehehehe

ő-szinte 2012.01.28. 01:06:39

@ELP: nem, most megint kezdi a kitöréseit:-) már várom, mikor fog megint üvöltve sírni:-DDDD

ELP 2012.01.28. 01:06:46

@ő-szinte: kár,,engem személy szerint érdekel ez a macska egér játék,,,,:)))

ELP 2012.01.28. 01:07:57

@ő-szinte: nehéz egy csaj az bíztos

ő-szinte 2012.01.28. 01:08:00

@ELP: akkor nézd, és majd megtudod:-D

ő-szinte 2012.01.28. 01:08:36

@ELP: ja, igen, Fecó nehéz egy csaj:-DDDDDDD

ELP 2012.01.28. 01:10:33

@ő-szinte: megint semmi,,,áhhhhhhh,,mi a mérges jel??:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:12:41

@ELP: nem tudom:-)
de hol elveszik, hol meg visszaadják:-)
ilyenek ezek:-DDDDD

ELP 2012.01.28. 01:14:16

@ő-szinte: Ezt így képtelenség átlátni,,,a farncba,,,

ő-szinte 2012.01.28. 01:14:56

@ELP: nem, nem képtelenség:-D

ő-szinte 2012.01.28. 01:15:33

@ELP: a dramaturg ma nem is volt???

ELP 2012.01.28. 01:16:12

@ő-szinte: akko mond légy szí,,most akko mi van? ha már olyan kis mindentudó vagy:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:21:29

@ELP: de nem tudok semmit...:-( Dressz meghívja a bulijára a lakókat

ELP 2012.01.28. 01:22:26

@ő-szinte: "nem, nem képtelenség:-D " ,,,akko ezt méééé írtadddddd?????:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:26:31

Ne sírjáááál, olyan szép a sminkeeeeed... brühühühühü

ő-szinte 2012.01.28. 01:27:55

@ELP: hát nagyjából lehet követni:-)
mondom, nézzed!!!

ő-szinte 2012.01.28. 01:33:10

@ELP: nah, most derült ki, hogy Kinga fura dolgait akarja megbeszélni Atti:-)

ELP 2012.01.28. 01:34:49

@ő-szinte: ahha,,,az akko érdekes lesz,,:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:42:36

@ELP: na nézd, én mentem hunyni:-)
jó éjt:-)

GL-581 g 2012.01.28. 02:48:50

@skorpioqueen: @ő-szinte: Akkor nem csak én vagyok így ezzel?! A kihívás óta én sem néztem, és a párbajt sem fogom. Egyszerűen irritál és mélységesen felháborít az Attila-féle lelki náculás és folyamatos pszichoterror. Hogy ehhez asszisztálnak a szerkik, különösen gáz.

@ELP: Én is erre tippelek. Sms kell a Retekklubnak. :D

Egyébként én úgy tippelem, hogy Vera búcsúestje lehet, amire meghívta Fecót, Csabát és Atit. Pff, ez kissé bizarr. :D
Éppen közös imádság van Vera győzelméért. Ez még bizarrabb. Viszont meglepő, hogy milyen jól elvan most ez a négy ember, és milyen normálisan tud beszélgetni Vera és Ati is egymással. :)

Fecó: (kántál) "Óóó, hallgass meg minket, mert Veráról szól most a nóóó-taaaaa."
Attila: "Nem nóta, hanem imádság! Te csak nótában tudsz gondolkodni?"

Ezen mondjuk jót röhögtem. :DDD

GL-581 g 2012.01.28. 02:53:35

Amúgy gondolkodtatok már azon, hogy Attila vajon milyen tetoválást takart ki műsor előtt azzal a karpántra emlékeztető megatetkóval?

kamarti 2012.01.28. 03:17:23

hűha, Csabi nagyon be van baszva, Verának kevés, amit tőle kap, miközben a Titanic betétdalára baromkodnak összesimulva...
hajaj :)

egyébként hülye vagyok, lehet mondani, amiért visszanéztem az öfit, aminek a legviccesebb mondata az volt Balázstól, hogy úgy látszik, Attilának ma sajnos rossz napja volt, mert mindenkibe belekötött - kérdem én, mikor volt jó napja akkor? de egyben ürömmel is töltött el itt, a szabadságharcosok földjén, hogy ma először hárman konkrétan átfáradtak egy másik helyiségbe, amikor Atti belemászott a beszélgetésükbe, ilyen sztem még nem történt a vv5-ben.

amúgy én nem szoktam az újrarendezett jelenetekben gondolkodni, de el nem tudom képzelni, a tegnapi onlájn alapján, hogy hogyan tudták ilyenre vágni a Csabi kibeszélte Fecót Kingáékkal jelenetsort. Szóval most az egyszer biztos vagyok benne, hogy újrajátszatták velük (a három lányt meg kiküldték cigizni, gondolom)

na, lépek is aludni (és reménykedem, hogy Csabi ma is inkább edz, mint Veráz, alkohol ide vagy oda :)

nowo 2012.01.28. 08:05:37

Jó reggelt!

Összefoglaló:)

Kinga a legirritálóbb HP a villában!
Amit ezen a héten művelt a beküldött két színésszel,az kritikán aluli.
Ha az eddigi minősíthetetlen hisztijeit kihagyjuk,és csak ez alapján ítéljük meg,hát már ez is bőven kimeríti a legparasztabb hisztis unintelligens hisztérika fogalmát!

Attila-no comment!
Ahogy tegnap szemrebbenés nélkül hirtelen témát váltott,amikor Fecó belépett,na ott mutatta meg,ki is ő valójában...
De lehet neki drukkolni,nyugodtan!
Szép emberi tulajdonságok birtokosa!
Mindenkiből gúnyt űz.Tegnap díjaztam,hogy Seri szembeszállt vele,csak hát ő kevés hozzá...
Kinga tudná a legjobban megfingatni,csak hát Kinga hülye hozzá,a többiek meg passzívak...
Egyedül Vera nem hagyja magát,csak kár,hogy még a hülyebalázs is Vera ellen foglal állást...:(

Hát,röviden ennyi.
Hajrá Vera!!!

nowo 2012.01.28. 08:11:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: detto...:(

Engem az keserít el,hogy az egész vv5 Attiláról szól,és még csak esélyt sem látok arra,hogy legalább az utsó 1-2 hétben megláthassunk egy Attila-mentes villát...:(((
Végig fogja vinni párbaj nélkül a kettes döntőig...:(((

raftery 2012.01.28. 08:29:28

olyan aranyos,ahogy egyesek meg mindig azt hiszik,hogy barmit is er egy-egy szavazat...
:)))
hogy a reteknel barkit is erdekel,hogy ki milyen smst kuld be...
le van itt zsirozva minden elore,cel a nezettseg emelese,mert nem igazan megyen a dolog...
most kiejtik verat,(mondjuk nem kar erte,pszichopata...)lehet kezdeni a csucsra jaratast a pornozassal,a csaladja gusztustalan hozzaallasaval es a tobbi...
kovetkezo korben megy feco a levesbe,kezdodik a falvedok visitasa(mint anno olah ibolyanal,ugye...)hogy egy "cigany"(sic) nem nyerheti meg a...lesz megint min hisztizni...
utana megy kinga a fraszba,o majd megcsinalja a cirkuszt maga korul,mert a "kiralylanynak jar"...
addig lesz meg jopar szavazas,ennek megfeleloen lehet kialalkitani a dontot,hogy a zembereknek megmaradjon a jo szajizuk...
tulajdonkepp csaba az egyetlen,aki abszolute jofiunak van beallitva,a tobbieket mar kezdik aprankent morzsolgatni,dreszter a swingeres,seeszezade a gogos nyeritogep,atti antiszoc...
szerintem csabaval nyeretik meg,atti elott,harmadik seesze...
tehat a kovetkezo korben kb atti/feco parbaj leszen,utana kingat barmelyik lany kiviheti,aztan atti/dreszter...
es a reteknel remenykednek,hatha seesze megdugj@ csabat,hogy legyen valami musor is,mert ez igy pusztulat...

ez van...

ZuzuPetals 2012.01.28. 08:37:27

Hajrá Vera! Ő az egyetlen aki kiviheti Attilát, a többi beszari alak.

mimózA 2012.01.28. 08:51:09

@nowo: Szivemből beszéltél, és képzeljétek most olvastam, h. ma sem lesz öfi,szedjétek le szegényekről az átkot, ne csak aludjanak, kummogjanak, hanem csinálják is a dógukat. Irhatnátok közösen egy jó kis öfit, szeretném megtudni mi volt. Most le kell lépnem munka ü-ben, Hajrá mindenki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 08:53:42

@nowo: "Ahogy tegnap szemrebbenés nélkül hirtelen témát váltott,amikor Fecó belépett,na ott mutatta meg,ki is ő valójában..."

Uramisten. Csak azt ne mondd, hogy te még nem csináltál ilyet az életben.

nowo 2012.01.28. 09:03:51

@pushpang: figyelj,ekkora színész nem vagyok!
Ezen látszik,hogy gyakorlott hazudozó!
Ugyanígy hazudja végig az egész játékot és az életét.
De sajnos nem fog kiderülni róla,hogy alapjában egy jó fej valaki Gór Nagy Színitanodájából.
Ő valójában egy ultragenya valaki,akitől a való életben az isten mentsen meg mindenkit!
Ha nem ez az igazság,akkor nagyon rossz emberismerő vagyok...

takácsalfréd 2012.01.28. 09:32:36

@nowo: az vagy, meg simán hülye, mert elvakít már a gyűlöleted. Itt fröcsögsz hetek óta, mintha ezen múlna az életed.
A témaváltós ominózus jelenet éppen hogy zseniális volt, csak játéknak kéne nézni kicsit ezt a műsort, nem valami véresen komoly drámának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 09:34:40

@nowo: nem értem, miért zaklatod fel ennyire magad Attila vagy a VV miatt. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 09:41:11

@GL-581 g: igen, valószínűleg egy vállalhatatlan jelkép lehetett amit máshogy nem tudott eltakarni csak kockásítani az meg hülyén nézett volna ki így lett belőle karszalag...

avanivi 2012.01.28. 09:47:03

@nowo: És a Vera milyen szerinted ?
Mivel, hogy jó emberismerő vagy :))

mocskosmacska 2012.01.28. 09:48:22

Vera: Soha nem hazudtam.

Kedves Vera! Az 500 igaz/hamis állításos személyiségtesztben van egy olyan állítás, hogy: Soha nem szoktam hazudni.
Ezt azért teszik be, mert aki a nem igaz rám az állítást karikázza be, az valószínűleg egy őszinte ember, aki meg a az jelöli be, hogy ez az állítás igaz rám, az egy nem őszinte ember, akinek nem lehet adni a szavára, mert hazudni mindenki szokott.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 09:59:47

@nowo: az hogy irritáló Kinga és nem tud viselkedni és nyafog és műsír már önmagában is megagáz de végignéztem egy esti videot és az a kócos igénytelen haja, lelakott feje, kifittyenő derékháj (ha már összeszedett 17 kg-t, lehetne talán egy-két számmal nagyobb pólót felvenni nem úgy mint fénykorában) és az a sminknélküli grimaszoló arca hát ijesztő, emellett semmi szépséget, bájt nem látok az arcán fel nem fogható számomra mit eszik rajta Attila vagy Csaba.

avanivi 2012.01.28. 10:03:41

Felébredt sixx :))))))

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.28. 10:06:14

már kint az új poszt. ki mondta, hogy nem lesz?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 10:11:18

@kárpátia56:

"az általános civilizációs normákat betartja."

nekem pont az a bajom, hogy az általános civilizációs normákat nem tartja be a vera, én mindenesetre nem laknék vele egy szigetense nemhogy egy villábvan:

ahogy sorra alázta végtelenül randa smasszer hangnemben Dyát, BTA-t, veronikát, esztert, kingát, az számomra nem elfogadható, úgy látszik ez a hangnem, ami rendre kiütkozik rajta számodra nem gond, nekem meg az, én éppen ezek miatt a lekezelő, lealázó, smasszerkedő megszólalásai miatt nem laknék vele egy villában, a másik az a Kinga, akivel nem akarnék együttélni, a többi csajjal ki tudnék jönni.

szóval, ha eszter és vera között kell választani akkor inkább eszter képviseli számomra a civilizációs minimumot. Gáz volt ahogy a manipulátorokhoz csapódott, és ezt az utat választotta a túléléshez, de neki sokkal jobban kellett harcolnia utolsó utániként bejöttnek, mint a többinek..,.

az én rózsám vasutas 2012.01.28. 10:16:25

Film színház muzsika rovat régen volt, tehát nézzük alakítás szempontból a reális sorrendet.
7. azaz seggutolsó Csabcsi, aki a meglepő mozdulat fogalmát sem ismeri. Azt adja ami, adj neki két súlyzót, azzal elvan egész nap.
6. Vera, aki nem egy karakter, azaz egy karakter színész, isteni mint vajákos öregasszony, más oldalát még nem csillogtatta.
5. Eszter. Lefelé rúg, felfelé nyal, hétköznapi karrierista luvnya. Színészi képességei ittas állapotban jönnek elő, ilyenkor többször nyal vagy rúg minden irányba.
4. Sehi, remek fekve, felállva vagy ülve nem az igazi. Nagy előrelépésre csak akkor van esélye, ha az életemben még nem bántott meg így senki zokogó jeleneteinél legalább 1 db könycseppet ki tud csiholni magából.
3. Attila. Birkatürelmű egy ember. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy megjátsza magát vagy valóban ilyen. Csak feltételezem hogy játszik és akkor azt jól csinálja.
2. Fecó. Na, ő játszik. Nehezen tudják a többiek kihozni a szerepéből, pedig próbálkoznak rendesen. 132 napja tartja magát rendületlenül, nem véletlen előkelő helyezése.
1. Kingunella. Azt játszik el, amit csak akarsz. Kivéve szolgálólányt. Minden karakterben meggyőző, ha kell idegesítően simulékony, ha kell idegesítően akaratos, ha kell idegesítően hangos, ha kell idegesítően sznob, ha kell idegesítően idegesítő.

cipócska 2012.01.28. 12:58:27

@kárpátia56: Hát igen,a Csabi mássága a barna szájszélében nyilvánul meg.Hajrá Vera menj vissza,és tartsd szinten Attikabogyó vércukrát,nehogy hiányérzete legyen!Pá
süti beállítások módosítása