Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5921 – 5922

2012. január 13. 12:00 - cybergreg

Peti zseniális logikájával kikövetkeztette hát, hogy Gizi és Köles tanár úr titokzatos közös múltja, ami szerinte csakis bűnös viszonyt jelenthet, méghozzá a házasságtörő fajtából, olyan irányba változtatta a hatályos KRESZ-t, hogy az már nem ad pluszpontot az autó tetején szörfözésért, és nem kifejezetten javasolja a nyugdíjas turisták buszának eltérítését. Magyarán a Peti és a KRESZ nem kompatibilisek na, és ez csakis a gonosz Gizi és a perverz Köles tanárbá közös ármánykodásából fakad. Linda valami különös oknál fogva nem értékeli az eszmefuttatást és a Rózsa asztaláig hajítja pattogó pajtását, aki értetlenül fogadja ezt a fejleményt.

A szemfüles Vilibá könnyekig meghatódva visszautasítja a Berényi-féle ingyenlakás-felajánlást. A káefté egyhangúlag bután néz, hogy ezt meg mi lelte, Gizi rohan is utána a folyosón, megvesztél öreg, a fene a jó dolgodat, hogy visszautasítgatsz ingyenkérókat. Nem úgy van az, asszony! Az ajándék után is kell illetékbélyeg, háromszázezer vagy harmincezer forint vagy mittudomén. Hát nincs nekem bankbetétem, mondja ezt olyan hangsúllyal, mintha egy bankszámla birtoklása kábé harmadik mellbimbó szintű kuriózum lenne. De nem tudják folytatni a vitát, mert Andrásnak mégis kell a Gizi még egy gyors délutáni sorbaállásra a postán.

Aliz és Tsai (azaz Géza és Luca) kedélyes délutáni horrormozit tartanak. Még jó, hogy régi film, recseg a kópia, így nem félek. No de már vége is, akkor most menjünk úszni, dobja be Gézu, de csak kettesben, Luca írjon leckét meg készüljön a témazáróra. Aliz Kicsiszabit kéri meg bébiszittelni, ki mást. Géza jó fej, nem piál, szereti a Lucát, úgyhogy már „kaliber”. Képzelem, milyenek lehettek az eddigiek, ha Gézához képest bunkó parasztok és alkoholisták.

Gizi közben csak kiböki, mi volt Vilibá aggálya, erre a kitűnő ügyvédnő is homlokára csap, ja tényleg, a tíz százalék illeték az valóban nem kis tétel. Hogy mekkora lángész mindenki a cégnél! Képzelem, hogy tenderek beadása után két-három nappal eszükbe jutnak ilyen apróságok, hogy elfelejtettük belekalkulálni a tégla árát vagy a munkások bérét. Így hát testületileg átvonulnak Mikihez, merthogy Vili ottan törölget magába, hogy hát természetesen mi perkálunk minden járulékosat. Te neveltél fel minket, neked egy egész lakópark járna hálából. Vilibá üveges szeműre sírja magát, a saját gyerekeitől bezzeg összesen egy négyzetmétert sem kapott.

Gizi hazamegy, hova raktam a villanyszámlát, pedig itt volt. Nem tudom, mondja Linda, de neked viszonyod volt a Kölessel? Remek átkötés. Csak nem képzeled, hogy én! Rúdtáncos, de más nem. Csak mert a Peti azt hallotta az Andrástól. Na kapnak most rendesen mindketten, azt pofozom fel, amelyik előbb szembejön. Peti felment tanulni a pótvizsgára, így Andráson csattan a virtuális maflás, minek teregeted ki a magánéletem a szemtelen pótfiadnak? Andrisnak se kell több, rombol is át továbbpasszolni a fejberúgást, pimasz kölke, de nagy barom vagy te, mész azonnal bocsánatot kérni. Peti engedélyt kér meghunyászkodni, lemegy esdekelni, ahol szintén. Megbocsájtás sikeresen elnyerve, de inkább tanuljál, mert megint megbuksz.

Kisluca otthon lett hagyva, persze a legkevésbé sem matekozik, hanem hagymás kolbászos valamit kotyvasztanak a Kicsiszabival. Közben persze megy a mese a korábbi apajelöltekről, akik közül majdnem Géza a legjobb fej. Egy valaki ígérte, hogy lovagolni tanít, de ő nem tudott olyan viccesen madárhangokat utánozni (scsip-scsip), mint a Géza. Szabi lemegy, az udvaron Gézához intéz a szokásos lentről pattogok stílusban hegyi beszédet az unokahúga törékenyebb szívéről. Géza először röhög, aztán erősen gondolkodva a távolba néz, de lehet, hogy csak két számot próbál fejben összeadni.

Claudia (hol bujkált eddig?) egy idegen nőt igazít útba a kapualjban, de mi tudjuk, hogy a múltkori csirkés néni, a régen lefizetett értékbecslő neje, akiknél Miki és Nóra járt. Annyi Berényi van itt a postaládákon, hol lakik Miklós? Válasszon másikat, mondja Claudia, Miklóst nem ajánlom. Ha tudná, hogy Zoltán már neki is megvolt! Siet is fel az emeletre Mikihez, Majoros Emília vagyok. Bocsánat, nem ismertem fel tyúkszaros csizma nélkül. Miben segíthetek? A múltkor úgy felidegesítettek a régi sztorival, hogy eszembe jutott nekem is kavarni. Még nem árulom el, hogy pontosan mit.

Köles tanárúr igen népszerű figura, a pótvizsga előtt Gizi meglátogatja. De hát maga átment, vagy annyira hiányoztam? Csak biztosra akarom tudni, nem-e manipulálta-e meg-e a vizsgát, csak hogy átmenjek. Ugyanmár, ezt nem lehet meghekkelni, és amúgy se csalok se a vizsgaeredménnyel, se a feleségemet. Na jólvanakkor, Gizi el, Peti be. Illés úr, ugye ezúttal felkészült? Gyakorlatilag most már mindent tudok, főleg hogy a tanárúr szereti a vetkőzős műsorszámokat. Ugye, hogy át fogok menni?

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.01.13. 14:33:06

Ez a Petigyerek mit hisz?
Majd a csávó meghekkeli a rendszert, oszt átmegy a vizsgán?
Édesistenem...

.villevalo. 2012.01.15. 16:05:31

hmm..akárki is írta ezt jól elmondta a történteket csak éppen a stílusa nem tetszik.
süti beállítások módosítása