Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5917-5918.

2012. január 11. 17:44 - villanella

Hah, a dugás következménye olykor az, hogy terhes lesz az ember. Ezt megtudhattuk most a keddi részből, illetve végre úgy tűnik, pont kerül a zsarolós szál végére is, Gizinek köszönhetően. Felelevenednek a letűnt idők, előkerül néhány régi fotó is, szóval egy teljesen általános, mondhatni unalmas közvetítés következik.

5917. rész:
Zsófi az udvaron rosszul van, Kinga észleli, úristen. Terhes, mi? Tuti. Még a kondi feléről is el kellett jönnie, mert azt hitte, hogy kitaccsol. Felmegy ledőlni, Kinga pedig elgondolkozik.

Karolina örül az új melónak, Attila meg kérdéseket tesz föl, hogy hátha marad. De habozás nélkül költözni fog a csaj, mert kurva jó a meló, meg minden. És Attila is örül, ha ő is. Csak kezdte beleélni magát, hogy gyakrabban. De nem Goára megy, hanem csak a Balcsira. Na.

Andrásnak Gizi adja a tulajdoni lapokat, és mit segíthet még. Ő is kell-e a taggyűléshez, de kell, mert jegyzőkönyv. Megérkezik a zsaroló, de tárgyalásról szó sem lehet, mert azt korábban kellett volna. És ő már különben is elküldte az egész pakkot az önkormányzatnak, úgyhogy náluk van minden bizonyíték. Ráadásul ma éjjel itt hagyja a földrészt. Vagány, az már biztos. Gizi sárga virága a lila, kötött pulcsin kemény. András szerint még bármi lehet, de Gizi már temeti a lakást.

Zsófihoz Kinga érkezik húslevessel, hogy meggyógyítsa. Magdi néni mondta, hogy az mindent gyógyít. Érted. Zsófi fél, hogy úgyis kihányná, és gyomorrontás miatt nem kell orvos. Kinga aggódik érte, és mire való egy barát, ha nem erre. Szóval megint barátok.

Nóra hazaér, csupa rossz híre van, mert Mikinek igaza volt, Géza ütötte le a zsarolót. Nóra szeretne néha pofozkodni. Attila is szeretne, most például Nórát ütné meg, mert szerzett Karolinának munkát ott messze, a Balcsin. Huh, igen messze van, tényleg. Attila szerint csinálhatta volna elegánsabban is ezt a leválasztást. Mert ő most azt hiszi, hogy Nóra féltékeny, de nem az. Miért nem kérdezte meg, mielőtt. Nóra megsajnálta, ennyi. És esküszik. Elindulnak a taggyűlésre, és még a folyosón is folytatják a vitát, amikor Miki szívesen segítene, ha baj van, de ott hagyják őt feldúltan.

A Rózsában Kinga Zsoltnak mondja, hogy beteg az asszony. Ugyanis Zsoltika épp elkezdte szívatni, hogy hol a faszban volt. Zsolt aggódik, és elnézést kér. Reméli, hogy nem komoly a baj.

A taggyűlésen már mindenki ott van, csak Laci hiányzik. De megérkezik, Kaludia formában van. Nóra elmondja, hogy mi a para. A lefizetésről mesél, meg hogy áron alul jutottak az épülethez, és András is elmondja, hogy elküldte a zsaroló a bizonyítékokat az önkormányzatnak. Na, most lesz-e tárgyalás, lesz-e feljelentés. És ha nyernek is, a szakmában híre megy. Klaudia miért csak most hall erről? Laci Zolit kezdi szidni, Klau pedig megvédi, mert mindenki sokat köszönhet neki. Miklós tudna mesélni a testvéréről, de Nóra nem engedi. Attila a tárgyra térne, mi lehet a megoldás.

Zsófi teát kortyolgat, és mexikói sorozatot néz, amikor kétszersülttel állít be Zsolt. Mitől lehetett a hányás, szívem? Nem lehet, hogy terhes vagy? Nem hinné Zsófika. Mert ő azt érezné, ha. Zsolt már érzi. A fogamzásgátlót nem érzi?

5918. rész:
Taggyűlésen. Laci tudni akarja, hol lakik a zsaroló, és ha szerencsejáték függő, akkor fogjanak össze a hitelezőivel, mert vissza lehet zsarolni. Klaudia szerint fizetni kell, akárhogy is. Nóra figyelmeztet mindenkit, hogy már elküldte a bizonyítékokat. De Klaudia szerint vissza is lehet vonni a vádakat. András mondja, hogy ha fizetnek, fejőstehenek maradnak örökre. Gizi közben osonna. El. El is oson. Apus elkapja, mi van, már vége is? Ő a jegyzőkönyvező, de nem tudja írni az egymás torkának esést. Elmondja Gizi, mi az aktuális szituáció, sanszos, hogy elveszítik a házat és csődbe megy a cég. Apus kivan. Talán jobb lenne új lakás után nézni.

Este van, este van, ki-ki nyugalomban, Timike mesét mondd Attilának, Nóra rendelt pizzát. Megint jön a Karolina téma, látom már. Nóra arra sem emlékszik, milyen pizzát rendelt, mert úgy leszívta a taggyűlés. Attila tanult Timivel, amit Nóra köszön, Attila meg reméli, hogy megértette a rejtett üzenetet, hogy el lehet fogadni a másik lányát. És nem érti, miért kellett elhajtani Karolinát. De Nóra csak jót akart, értse meg. És elment az étvágya, és nem kell segítenie Timinek, mert egyedül is meg tud vacsorázni.

Apus régi fotókat nézeget a családról, Magdi anyus is rajtuk van. Gizi hoz sört, Apusnak meg sokat jelentett ez a ház. Itt születtek a gyerekek, Magdus itt halt meg, és itt voltak az állami gondozottak is, akik annyira szerették őket. Mutatja a képeket Gizinek. És Gizi főzne paprikás csirkét, ha örülne. Vagy nézzenek filmet összebújva. De Apusnak mindenről emlékek jönnek, mint a Prousti aprósütemények után. Csak egyszer költöztek el, amikor házfelújítás volt. És a Gizinek ez csak egy átlagos lakás.

Zsófi használati útmutatót olvasgat, gondolom, a terhességi tesztét. Csengetnek. Kinga megérkezik, mi a baj? Zsófi elmondja, hogy gáz van. És hogy ha hány, vagy hasmenése van, akkor nem biztos, hogy hat az antibébi tabletta. És a kiállítás megnyitó miatt ment a hasa. Na, tessék. Zsófi mindjárt sír.

Karolina pakol, csöngetnek. Attila az. Nekem már az idegeimre menne, hogy ennyit jön. De én kicsit antiszociális vagyok. Arra kéri, ne menjen el. Nem érti Karolina, hogy miért. És nagyon örül annak, hogy Nóra találta ezt neki. És értse meg Attila, hogy új életet akar kezdeni és a saját lábára akar állni. Attila szerint előle menekül, de nem. És mi lesz kettejükkel. Nem tudja, majd meglátják. Karolina azt mondja, hogy nem lehet köztük sosem normális apa-lánya kapcsolat. Értse meg. Biciklit azért elviszi? Mosolyognak.

Zsófi fél, ki ne szúrja Zsolt, hogy mekkorát bőgött. És nem lehet terhes, mert akkor nem bírja majd elvetetni. Kinga nyugtatja. Zsófi nem készült még fel. És mi legyen Zsolttal? Kinga elmondja, mi legyen, vírus van, és holnap titkos terhességi teszt. És nem kell mindjárt megőrülni.

András a Rózsában sütit vesz, amikor Gizi érkezik, mert jött sörért Vilinek. András lekúrja, hogy beszámolt neki a taggyűlésről. Gizi meg meséli, hogy Apus nosztalgiázik. Elmondja az utolsó kiköltözést, az alapozást, amiről Andrásnak eszébe jut valami tuti és elrohan, még a Vili sörét is kifizeti, olyan jókedvű.

Zsolt hazaér, Zsófi már jobban van. Zsolt fel van dobva, hogy gyerek, és óvja Zsófikát, meg még tesztet is hozott neki. Haha, kelepce!

Attila meséli Nórának, hogy elment Karolina. Nóra sepreget közben és rideg, Attila elnézést kér. De már mindegy, mert Nóra büntet. Seprűvel. Ah, nem elég ideges, mert elnézést kér, hogy nem kérte ki a véleményét. És majd a hétvégén meg lehet látogatni a gyerket, mert úgyis új lakás, szögbeverés, vacsora. De nem, mert Karolina önálló akar lenni. És elmondja, hogy köztük sosem lesz apa-lánya viszony. Nóra sajnálja. Csengetnek. András az, jön a tutival. Elmondja az alapozós sztorit. Hogy egy extra összeget költöttek az alapozásra, és ezzel lehet érvelni, hogy a felújítás költsége, meg a vételár bőven meghaladja a ház értékét. Hah, ez a Gizi egy zseni, sőt, mentőangyal! Hogyne. Egyenesen.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közlekedési bűnöző (törölt) 2012.01.11. 22:19:01

Véletlenül rossz linkre klikkeltem. Ezt a szart nézi valaki?

pengnui 2012.01.12. 00:14:52

áh dehogy, csak hogyvoltot olvas
süti beállítások módosítása