Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x07 - Testvérviszály

2012. január 10. 12:00 - szösznibaba

Gyergyafény, csámcsogás. Valaki itt csirkecombot eszik. Ja nem, csak Phoebe meg Cole enyeleg. Phoebe-ből megint kijön a mibajodvandemonnyadel, mire Cole Belthazorrá változik, és hopp felébredt, csak rémálom volt. A Triad egyik tagja áll az ágya előtt, az sosem jó, ha a diri jön eszet osztani. A CV-jébben nem fog jól mutatni ez a Bűbájos meló, kicsit fel kellene pörgetni az eseményeket. Odavarázsol egy kést a kezébe, ezzel nyírd ki őket, vagy mi csinálunk ki téged, mert csak kufircoltok, de nem folyik boszorkányvér. A cég nem ezért tartja.

P3, hol másutt, Prue éppen basic főzőtanfolyamot tart a csajoknak: kellene egy szeletke hús Belthazorból, és ezt, ha megbolondítják néhány titkos ezmegazzal, akkor remek kis bájitalt rittyenthetnének össze, amivel aztán meg is lephetnék a célszemélyt. Különben sosem száll le róluk. Ehhez pontos terv kell, ezt holnap fogják kidolgozni. Ekkor érkezik meg Cole, menne Phoebe-vel randira, de Prue ragaszkodik a terv kidolgozáshoz: legyél otthon délután háromra (Pr), jó de akkor kell a verda, órám lesz (Ph), jó, de akkor ne üres tankkal hozd vissza (Pr), hagggyá (Ph), és kússzál vissza ötre, mert jövök ide fotózni (Pr), ????? (Pi), bocs, de ez van, bár te vagy a tulaj, nem volt időm szólni (Pr), lakógyűlés lesz nálunk, ott kell lennünk, és nekem dokihoz kell mennem (Pi), engem felejtsetek el (Ph), akkor fújhatod a verdát (Pr), hulljon ki a hajad (Ph). A hangulatnak neki lehet támasztani a biciklit, aztán mindenki megy inkább dógára, nagyjából megegyeztek. Cole ekkor Freddy Krueger mosolyt villant, valami eszébe jutott, gyorsan faképnél is hagyja a hápogó Phoebe-t, mennie kell, dolga van, odakinn küldi is az árnyékát  a Triadhoz jelenteni, hogy Bűbájos dolog megoldva.

Másnap Belthazorbetörésmihogyanszerezzükmegdarabkáját játszanak, Leo játssza a démont, szegényt jól el is gyepálják. Kész a terv, hogy hogyan szerzik majd meg a démoni darabot. Kiderül, hogy senki nem ér rá a lakógyűlésre bevásárolni, Piper megint nem tud nemet mondani, ezt most ő nyerte meg, nem megy dokihoz. Cole eközben Andrassal (!), a viszály démonával van meetingen, a soron következő brilliáns terv, hogy miután Cole előkészítette a terepet, Andras megmérgezi a nővéreket gyűlölettel, akik aztán egymásnak esnek, és így megszűnik a Hármak Ereje. Ezután pedig könnyebb lesz őket kinyírni, mint pityókásan leverni egy poharat, mikor kiderül, hogy a sréhen mögötte lévő, amiből inni akartál, nem is létezik.

A suli parkolójában Cole megvárja Phoebet (aki most hátizsákos piros mutogatósnéninek öltözött), menjenek ma el vacsizni. Phoebe nem mehet, megígérte Prue-nak, hogy vállalja a dilis szomszédokat Piperrel. Valahogy a feszkót ki kell robbantani köztük, ezért Cole erősködik, majd végül úgy tesz, mintha szomorúan beletörődne, és telitalálat! Lille Røde nem szalasztja el a lehetőséget, inkább tojik mindenre: Piper majd elnapolja az orvost, úgysincs semi baja, és egyedül is elbírja majd a bolondokházát. Ha meg majd mérges lesz, kit érdekel, az a lényeg, hogy neki most jó legyen. Mindenki ilyen tesóra vágyik. Mikor elindul Cole mókol a benzincsővel valamit, sejthetjük, miért.

Otthon már áll a bál, unatkozó kertvárosi majmok sipítva tépik egymást piszlicsáré dolgok miatt, íme egy lakógyűlés. Piper a házigizda, csórikám tepsiszám hordja be a süteszeket, de senki le se szarja, Prue olyan komótosan pakolászik, mintha semmi köze nem lenne az egészhez, miközben a dolgait gondosan az útba rakosgatja, hogy Grimaszka még abba is felboruljon, ráadásul Piper csehójában lesz a fotózás ugyebár, amiről őt meg sem kérdezték. Phoebe lapos kúszásban sunnyog fel a szobájába, de nincs mázlija, a piros kabátját tesó kiszúrta, hát te? Hát ő menne randizni, mert ez most fontos. Hát én? Te meg itthon maradsz a sok idiótával, és tartod a frontot, nem mész dokihoz, én fontosabb vagyok. Piper ismét nem tud nemet mondani, ebbe most bennragadt. Hát igen, Isten a barátainkkal kér tőlünk bocsánatot a rokonainkért, Pipernek most jól jönne egy.

Cole megérkezett Phoebe-ért, de mielőtt bemenne, Andrassal egyeztetik a tervet: Pipert, és Prue-t kell megfertőznie, a legkisebbet ne, annak majd nekimegy a másik kettő. Tulajdonképpen nincsen nehéz dolga: odabenn Piper éppen látja kisétálni az ékszereit az ajtón Phoebe-re aggatva, aki persze nem kérte el őket, és a szomszédok is nagyon belemelegednek a véget nem érő hülyeségekbe. Én Andras haraglabdacsa nélkül is rég megharaptam volna valakit. Bárkit. Mindenkit. Pipert telibetalálja vele, mire ő felrobban: kiabálva a néphez vágja a sütiket, és kidobja őket, mint a fostos macskát. Míg Piper otthon megszerzi az utca genyája címet, Phoebe nagyon jól mulat Cole-al, aki szépen rávezeti, hogy a nővérei nélkül nem nagyon életképes, nagyon függ tőlük, jaj, mi lenne, ha lenne valami velük. 

Prue telefonon lógva viharzik haza, elszalasztotta a melót, mert nem volt nafta a bömbiben, ezért egyrészt kinyírja Phoebe-t, másrészt holnap a P3 nem probléma, csapó kettő. Erre már az addig csak szótlanul csapkodó Piper A Tulaj kikapja a teflont a kezéből és közli az illetővel, hogy de, probléma. Ekkor Prue is magkapja a hisztigombócot Andrastól, és elkezdődik a világvége. Phoebe betoppan, és ez csak olaj a tűzre. Közlik vele, hogy egy kis pióca, és perkáljon a vontatásért. Andras kinn élvezi az előadást, és nem bírja ki, ad Phoebe-nek is egy utállakgömböt, na, ekkor szabadul el igazán a pokol. Prue féltékeny, Phoebe semmirekellő és megbízhatatlan, Piper meg sikertelen. Továbbá ezek szinonímái és fokozatai. Itt meg kell jegyezni, hogy Andras csak olyan dolgokat tud felhasználni, amik eleve benne vannak az emberekben, így nagyjából minden igaz, amit egymás fejéhez vágnak, csak eddig elnyomták ezeket. Össze is bunyóznak, és az erejüket is használják egymás ellen. A padláson az Árnyak Könyvén a jel szétvállik, a Hármak Ereje megszűnt. Phoebe elmegy otthonról.

Kis idő múlva Leo megjelenik, óvóbácsiként kiszedi belőlük a történetet. Egymás ellen fordultak, nincsen erejük, no good. Kiderítik, hogy valami megszállhatta őket, ilyen botrány azért eddig még nem volt. Ezt valahogy össze kell megint kalapálni. Leo megtalálja a könyvben Andrast, így már minden világos. Phoebe visszajön, na, akkor most béküljünk ki. Cole-hoz ment, aki annyira cuki volt, hogy hazaküldte, mert a család az első. Amit ő nem látott a pasijánál, hogy Cole-t éppen az esti szeánszában zavarta meg, ahogy Belthazorként éppen a késhez beszélt, amit a górétól kapott, és amit egy futó pillanatig Phoebe-be is akart döfni, de aztán mégsem. Hiába bujcizott, meg bömbizett, Cole a pityergés után hazaküldte, jobb lesz neki otthon, nem is értette, miért él még. Az érzelmes jelenetet Andras végignézi, és meg is jegyzi Cole-nak, hogy ez így elég ciki, és az esti hírekben benne is lesz, mire Cole Belthazorkén persze felkapja a vizet, és már éppen elagyabugyálná Andrast, mikor kiderül, hogy annak van egy bónuszfícsörje, miszerint tudja birtokolni a másikat. Így hopp, bele is bújik Belthazorba, és el is indul a boszik felé, marhára élvezi, hogy egy kamiont vezethet.

Éppen félbeszakítja az őszinteségi estet, a csajok már kibékültek, de még nincs power, nem tudják megállítani. Aztán mikor összefognak (“Együtt maradunk, bármi történjék is”), akkor visszatér az erejük. Ettől függetlenül Andras (Belthazor bőrébe bújva, aki Cole ugyebár) kioszt néhány jól irányzott maflást, megint romokban a fél ház.  Meg is kínálja a vendéglátókat egy tűzlabdával, de Prue visszapasszolja, és mikor a démont telibetalálja, Andras kipottyan Belthazorból. A csajok csak néznek, mint pocok a lisztből, és Andras annyit sem tud mondani, hogy gombás tornacipő, mert Belthazor egyből ropogósra süti, és már menne is neki a csajoknak, de hohó, nem hiába gyakoroltak ám! A jól begyakorolt performance meghozta gyümölcsét: sikerül kivágni belőle egy darabot, ráadásul a tőle megszerzett tőrrel. Hattori Hanzo Pro Mini. Piper egy suhintással kivágott belőle egy 10 dekás szeletet. Ami nekem nem teljesen világos, hogy hogyan lehet egy egyenes vízszintes suhintással egy laposka karajt kiszedni egy egyébként is felöltözött lényből, de ebbe most ne menjünk bele, valószínűleg ezért nem vagyok sem hentes, sem helyszínelő. Belthazor ezen a húzáson kicsit meglepődik, hát még akkor, mikor Prue kipenderíti az ablakon. Oda a veranda is. Míg odabenn a csajok szedik össze egymást, odakinn Cole ugyanezt próbálja, csak segítség nélkül, és még az utolsó pillanatban tűnik el, mielőtt a csajok kiérnének.

Megvan a démonszelet, a ház romokban, két órája még ölték egymást, mi is lehetne jobb levezetés, mint bedobni néhány felest a P3-ban. Megbeszélik, hogy a jövőben az őszinteségi délután felváltja a TeleShop-ot, mint heti program, ilyen balhé többé nem fordulhat elő. Phoebe folyton a bejáratot sasolja, hátha jön Cole, ám neki most jobb dolga akadt: a Triad idézi meg éppen, mert halálos ítéletet kell rajta végrehajtani, nem biztos, hogy ma leugrik a klubba. Elszarta a melót, megkegyelmezett a boszorkányoknak, ráadásul kinyírt egy másik démont, és mint tudjuk, varjú a varjúnak... Elárulta a Forrást. Cole az utolsó szó jogán kiborítja az Alvilág bilijét azzal, hogy mindenkit elpusztít a teremben, így már a Triad is az ő “lelkén” szárad.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2012.01.11. 17:48:19

Zsír, ez megint nagyon fasza lett, a stílusod még mindig nagyon bejön, csak így tovább :D

Brianna 2012.01.31. 12:44:13

Tök jó, hogy hogyvoltozod a Bűbájos boszikat. :) Ugye nem hagyod abba?
süti beállítások módosítása