Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X114 és 1X115

2012. január 09. 21:30 - Hódos Hajnalka

Nem tudom, ki hogy van vele, én nem győzök Quimbyt hallgatni, hogy elfeledjem mindazt a borzalmat, amit láttam és hallottam. Ajjajjaj, lehet az agyban is zivatar. Na de még mielőtt, nézzük a Farkasokkal táncoló második részét, azaz ki a faszagyerek a Villában, a Lakók ugyanis elhagyták Budapest határait - egyszerre, az összeset - és elutaztak Veresegyházára. Hankitankvumen rémlik? És most rájuk engedik a farkasokat? Igen, ezt kis bátorságpróbának nevezik el, és nem a szerencsétlen állatokra gondoltak. Lesz produkció is, az alfafarkas kiválasztja a domináns Lakót, juj. Csak remélem, hogy körbe is fogja pisálni, Pötyi legalábbis szokott ilyet, igaz, ő egy kor...akarom mondani keverék kutyus. Anya szeme fénye. Kinga félt tőlük, Fecó bemutatott egy laza, de meglehetősen lájtos animalpornót, legalábbis azt a nyelves csókot, amit az egyik hímmel váltott, simán oda sorolnám. Természetesen mindenki hátsziasztokozik és a cukker meg az ari jelzőket használja. A farkasok által a nyomi kategóriába soroltakat hamar kipaterolják a kerítésen kívülre, Fecó, Eszter és Vera maradnak, mint potenciális dominánsok, kinn Attiláék röhögnek, figyeljük csak meg Vera lesz az Alfahím, hahaha, nem baj, majd jól megpakolják jelekkel. Petinek ez az egész olyan, mintha a Millenáris Park aranyhalai az összes látogató közül őt szeretné a legjobban, röhögök, Peti egy genya, és most már bevallhatom, hogy imádom.

A Dominánsok Dominánsa nem más, mint Eszter, aki vésse ezt jól a fejébe, mert ha állatokkal találkozik, akkor ennek jó hasznát veszi, ez körülbelül úgy hangzott, mint amikor a legkisebb királyfi találkozik a bölcs öregemberrel a rengetegben és az ad neki valami teljesen értelmezhetetlen tárgyat, aztán, mikor jön haza az emberevő nemtomki és ordít, hogy asszony, emberszagot érzek, akkor hopp, bedugja a seggébe és megmenekül ő is, meg mindenki más is és fele királyság meg a hisztérika is a toronyból. Akárhogy is hangzott, Eszternek ez egy visszacsatolás, hogy ő most hű önmagához, a helyén van és jól érzi magát a bőrében. Örülök.

Farkasozás ide vagy oda, az énekpróba nem maradhat el, mert már csak egy nap van hátra a Rettenetig, Seri azért nincs szarul egyébként, mert nem rövidezett és juj képzeljék el a mentorok, hogy ők most farkasosak. Eszter csak nyúzott volt, Peti viszont iszonyatosan másnapos és lusta disznó, mint egy jó férfi. Pedig a tiktiktiknél Eszter lenézően fog ám nézni, nem baj, szoktak rá úgy. Eszter lecseszi Pétert, ne legyen kishitű és ne húzza ki magát, de, kihúzza, mert másnapos, bazmeg! Lehet, hogy őt nem érdekli a lila kendő, de Esztert igen. Köll neki. Királyel örül, mert készen van a koreó, a tanítványok mosolyognak és élveznek. Ha Verának minden bent van, indulhatnak is, a dal egyébként most már kellemes, pedig először szar volt. Vastag Csaba könyörtelen, pedig képzelje el, Kinga még reggel is részeg volt ám, jó, akkor futnak három kört az udvaron. Nem röhög, futfutfut! Úristen, bazmeg, Attiláék jók! Mert ha Attila összeszedi magát, akkor fasza. Forresztgámpék befejezik, a boldogság elbújt az Isten hónaljába, de ami a próbán történt, az Vastag Csaba szerint a csoda kategória. Szerintem is, csoda, hogy még élek. Attila nyüszög, mert Enikő távolságtartó vele, ő meg nem akar tolakodó lenni, úgyhogy inkább passzol, meg leeresztik a Grófnőnek Seri nyuszis bögréjét az akváriumba, mert egy aranyhalnak elengedhetetlen a mindennapi komfortérzethez, hogy egy kurva bögre legyen a lakótársa.

Attila megkapja Gergő videoüzenetét, kénytelen vagyok vele egyetérteni, hát nem forgatta fel vele a Villa életét. Csilla élete párjának túl sok üzennivalója nincs, ezért elviszi Kinga felé a témát, volt ám vele terve, de a fürdőben megbeszélték, úgyhogy akkor ez tiszta. Mivel az üzenet olyan, mint Gergő Villaléte volt - érdektelen - inkább azzal foglalkoznak, milyen kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt Analfa, szarik a farmra. Aztán a révedező Seherét láthatjuk, akinek rosszul esett, hogy Gergő bevallotta, rápusztult volna Kingára, de maga a látvány nem érintette meg. Engem sem, ha ez számít valamit. Estefelé Attila és Seri jutiprogramon vesznek részt, egészen a kertig jutnak, ahol minigolfpálya várja őket. Döbbenetes bénázás közben Seri megmondja a frankót, furcsa, hogy a Kinga ilyen aranyos vele, mert akkor miért volt sokszor olyan köcsög? Kvázi jó lett a viszony, de az van, hogy a Vera felé is nyit, biztos azért, mert Kinga fél, hogy az is plusz egy jel. Végül koccintanak tejával és Attila, aki lebőgött, mond a Golf Királynőjének egy beszédet. Öfi végén mindenki elmondhatja a lila kendőknek, miért szeretnék azt megszerezni. Attilának most még nem jelentene sokat, mert tudja, hogy ki kire fogja rakni a jelet. Január végén, de februárban viszont biztos, hogy találkoznak. Seri inkább mint kihívott van veszélyben, úgyhogy nagyon-nagyon szeretné megszerezni. Kinga reméli, hogy a kendők az ő és Fecó kezén fognak landolni, mert őket szeretnék megszórni, úgyhogy. Eszternek szüksége lenne rá, oszt jónapot, Vera szerint Kinga méltatlanul viselte, most olyan emberhez kéne, hogy kerüljön, aki a legjobban küzd érte, menjen hozzá. Peti szerint a kendőnek egyetlen helye van, rajta, mert esze ágában sincs párbajozni. Mindig is kedvelte a lila kendőt, és egy zöldnek soha nem mondana ilyeneket. Fecó még csak messziről látta, már itt lenne az ideje, hogy adjon egy kis védettséget. Cső, lilák, szívesen hordanálak megint, poénkodik Csaba. Mondom, poénkodik.

És akkor jöjjön, aminek jönnie kell, kiválasztás, de előtte valami olyan, amire olyan, amire nem vagyunk felkészülve. Mondja ezt Balázs, akinek a frizkója olyan kis édi, mint egy waldorfos kisiskolásé. A mentorok is a stúdióban vannak, egy-egy mondatban értékelni fogják a produkciókat, ha akkor még életben leszünk. Kapcs a Villalakókat máris, néhányan már jelmezben, Csabában a tettvágy nagy, nem az izgalom. Eszter és Péter iszkiri a színpadra, közben megnézhetjük, hogyan készültek. Ők összeillő pár. Nemcsak azért, mert ugyanolyan bolondok, mint Királyel, hanem azért is, mert Eszternek hangja nincs, Péternek meg kettőnél több lába van, és nincs köztük férfi-női cívódás. Hihi, és Péternek azt kell csinálni, amit Eszter mond. Hálistennek, Norbi nem is próbálkozik azzal, hogy Eszterből egy normális hangot kicsikarjon. Bulizni fognak, mi meg őrjöngeni a tévé előtt. Mert ez a dal a legpusztítóbb. Nos, ezt alátámasztom. A produkcióról annyit, hogy a jegyzetfüzetemben egyetlen szó áll: atyaisten. A koreográfiát sajnos részletekben már láttuk, számomra az egyetlen új momentum az volt, mikor Péter négykézláb állt és Eszter meglovagolta, kicsit csupálta is a haját. Tudom, hogy ezt már mutatták az egyik öfiben, azért írtam, hogy számomra új momentum, mert akkor eltakartam a szemem, na. A nyervogás végén Péter beleszédül Eszter dekoltázsába, én meg le a kanapéról. Királyel büszke rájuk, szerinte embertelen volt. Ja, csak nem abban az aspektusban, drága. Norbinak a füléig ért a mosolya, Balázs meg egy genya, csak kihúzza Eszterből, hogy ami hang kijött belőle, az volt csúcs.

Vera és Csaba viszont egy tipikus férfi-nő páros. Bari hangulatban lemennek a Tisza-partra és jól bebasznak. Csabi azért szeret magával dolgozni, mert tele van energiával, Vera meg egy tök felszabadult csaj és ha elszürkült az életünk, igenis fessük újra. Teddy hengerrel bazmeg. Nehezen tudom eldönteni, kinek van borzalmasabb hangja, Eszternek vagy Verának, vagy ahogy Toma barátom egyszer megfogalmazta, amikor a tehetségtelenség szorgalommal párosul. Apropó, itt jut eszembe, feltétlenül keressenek rá Madame X-otic Riói szerelem c. méltán népszerűtlen alkotására, szintén Toma örvendeztetett meg vele. Ez a kínlódjanak Önök is udvarias megfogalmazása és én kérek elnézést. Szóval, Vera pólója kéne, Tibikénk néhány mondatban összefoglalja a hihetetlen vizuális élményt. Imádta. És annyira szerethető volt! Egyetértek Balázzsal, jól jön egy kicsi szünet. Már csak azért is, mert Fecó és Kinga következnek. Fecó szerénytelen, szerinte benne van az X-Faktor, Csaba nagyon jóképű és biztos benne, hogy Kinguci is annak tartja. Ez a dal össze tudta őket izé, és ha kell, még sírni is fognak. Ha kicsit is megdobban a szívünk, akkor nekik már jó lesz. Nekem nem volt jó. Fecóból hang helyett nagyon kis légáramlatú meleg levegő jön ki, mint a hetvenes évekbeli ndk hajszárítókból, Kinga, akit slankítás céljából varjúnak öltöztettek és bebongyorították a haját, amitől szögletesebb lesz a feje, mint Svarcinak a Terminátorban elmondják a dal szövegét. Vastag Csaba hergeli a közönséget, nemcsak a nagyon híg kutyafos színű - óarany, jóvanakkó - zakójával, hanem hadonászással is. Két kisgyereket látott, akik keresik a boldogságot. És két nagyon jó embert. És biztos benne, hogy mi is láttuk a csodát. Miért, történt valami, amiről lemaradtam?! Fecó átszellemült és hazagondolt, Kinga attól félt, lezúg a lépcsőn. Én attól, ami következik, pláne, ahogy Balázs felkonferálja: kapaszkodjunk, mert nem tudjuk elképzelni, mi jön most. Attila és Seri.

Ők azért jó páros, mert mindketten iszonyatosan csúnyán énekelnek, bolondok és jó a koreó. És meg tudnak őrülni a színpadon. Attila oltogatós, Seri sértődős. És igen, Attila kimondja: szeri, igaz, gyorsan hozzáteszi, szeri, úristen! Mit mondhatnék? Borzalom, kínhalál, végítélet. Seri ordít a mikrofonba és nem tudom eldönteni, a következő pillanatban ütni fog, vagy táncolni, Attila ténfereg és néha nekimegy Serinek, nem a méz keserű, gyerekek, hanem az élet, mikor ilyeneket kell nézni. Balázs egyetért velem, nos, hát elértünk a csúcspontot. Döbbenet volt, tényleg, döbbenetes volt. Enikő sír és köszöni, nagyon sokat tanult a tanítványaitól. Obligát ölelkezés, könnyek, Attila élő műsorban randit kér legújabb szerijétől, ha végzett, megbeszélik. Kis nógatás után igen, persze, hogy igen! Megtörlöm gyöngyöző homlokom és kicsit reménykedem benne, elmarad az öfi, rögtön kiválasztás, de nem, megkínálnak minket fél óra Kingattival, ó hogy az a, hát kirobbant a konfliktus. Próbálok zanzásítani, hogy kevéssé fájjon.

Kingának meg kéne csinálni a nappalit, mert mindenki csinál valamit. Kinga baszik az alkotmányra, a körmét vakargatja, Attila ne dirigáljon és leszarja, hogy Attila egész nap szívatni fogja, akkor juszt se csinál semmit. Attila okos módszert választ, hogy a hisztérikát az őrületbe kergesse, tapodtat nem mozdul mellőle, és minden nem-nél megsimogatja. Kingából rövidesen ki is tör a menetrendszerű idegbetegség, amíg megy utána, semmit és ne simogassa, ne érjen hozzá! Ne! Megérkeznek a mentorok, kéne kezdeni, mert egy órájuk van összesen, de a balhé folytatódik, Attila Verásodik és iszonyat gáz és ne érjen hozzá! Peti se baszogassa! Kinga ideges és így énekelni se tud, és simogatja! Simogatja! Attila Petinek hőzöng a fürdőben, mert ki van nyalva a segge, azért, tegnap elvette a Csaba kajáját és még volt pofája fikázni is. Hogy Kinguci ne morogjon, kap egy sálat Tibitől. Ajcsiba, hihi. Mondom, ajcsiba. Próba után is rossz kedve van Kingucinak, Fecó és Csaba hiába raktak össze neki egy repülőt. Hogy mondhat ilyet Attila, hogy akkor lenne nyugalom a Villában, ha ő kiesne? Miért kell ekkora tuskónak lenni? Hüpp. Hüpp. Jő a Baszogatás Nagymestere, az van, hogy Kingának fő kéne száradni az ágyból, és elpakolni, mert nem tudnak próbálni. Amíg Kinguci pakol, Attila Királyelnek dohog, Kingával mindenki kedves, azért kapott ajcsiba sálat is, persze visszafelé ez nem így van, mert a csaj hisztérikus és agresszív. Nem, verni nem szokta őket, inkább hálátlansággal büntet. Attilából csak úgy árad a panasz, Enikőnek is panaszkodik, felidegesítette a hisztérika, pedig ő olyan birkatürelmű, hogy még. Feldúlt. De most, hogy itt van Enikő, már nem is. Próba után Kinga és Csaba a szaunában sustorog, Attila meg a kerti asztalnál mondja a magáét, jól hallhatóan, hogy a szauban is tisztán hallják: hát igen, ez a Kinga, persze, hogy egyeztet a Verával a fürdőben, most, hogy rá már nem támaszkodhat, elkezdi magát benyalni mindenhova. De Attila most, hogy koccoltatta, már nyugodt még az is lehet, hogy ráteszi a jelet. Hogy a balhé teljes legyen, kapnak egy feladatot, kínos kérdéseket kell névtelenül feltenni egymásnak. Akire a kérdés vonatkozott, válaszolnia kell. Az első kérdés Kingához, miért közeledik Verához, ha annyira megbántotta? Nem törekszik rá és szerinte Vera se. Ha azon múlna, kivel veszett össze, már senkivel nem beszélne a Villában. Próbálja magát helyretenni, és normálisan viselkedni, mert nem akar kiesni. Attila hogy-hogy nincs jóba Kingával? Mert betelt a pohár, azért. Na, tessék, most erre azt kell válaszolni, hogy hálistennek? Hát ez egy barát? És mi volt a kegyes hazugság, amit Attila Kingának mondott? Mivel Kinga leszarja, Attila most az egyszer, utoljára nem mondja el. Péternek azért elárulja, az volt, hogy neki hisz, nem Verának. Mert ha nem ezt mondja, Kinguci összeomlik és hazamegy. És Attila nemcsak birkatürelmű, hanem kegyes is, ugye.

Na, végre elkezdődik a kivi (az öfi analógiájára), kapcs a Villába, előtte kis beszélgetés arról, hogy Vera és Csaba mit éreznek, haladjunk, mert negyed tíz oszt sehol nem tartok, na. Jön a ceremónia meg a kiválasztó tábla, Balázs látja a feszkót. Peti szerint nem lesz olyan nehéz ügy ez az este, Fecó el van keseredve, mert nem nyertek és nagy szükségük lett volna a kendőre Kingucival. Kingának az volt a rossz, hogy Vastag Csabi nem tudott nekik három szót mondani. Vera megint mártír, ő is nehezen élte meg a Kingás balhét, de hát. Na, gyí. Péter Kingára rak, mert jót tenne neki, ha kimenne párbajozni, sokat szenved. Attila röviden megemlékezik a Kezdő Hatosról és Fecóra rak, mert az a kukába dobta a barátságukat. Fecó arra az emberre rak, aki olyan messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől, ez Seri. Vera Attilára, mert Attila nem tud közösségben élni és az ő idegrendszere erre nincs felkészülve. Csaba Eszterre, mert ő áll tőle legtávolabb. Kinga Eszterre, mert kavart a háta mögött. Seri kis gondolataiból megint nem értettem semmit, Kinga kapott tőle jelet. Eszter Kingára, mert iszonyatos kritikákat tud megfogalmazni másokkal szemben, amikor viszont róla van szó, akkor tojik a más véleményére, csak Attiláéra ad. KInga jól van és számított rá, ezt beszélte egész héten Fecókával. Na, hát Balázs el is búcsúzik, én is, pussz.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
685 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.09. 22:11:35

nem éééééééér!!!!!!!!

sogeking 2012.01.09. 22:12:45

ez az új poszt, vagy van egy még újab??

Némber Ván 2012.01.09. 22:13:06

Lennék elsőző, de nem enged hozzászólni...hüpp, hüppp.....
De most már értem, Hajni baltalengetéssel rajt-cél győzelmet aratott!

Hurri Kán 2012.01.09. 22:14:33

Szegény négylábú... Fecóval farkasozó :D

arkangyal44 2012.01.09. 22:14:45

Drága Hajnika ez valóban nem ér,ezta kis örömöt ne vedd el tölünk?)))egyébként grat az első helyért,nem is értem hogy csináltad :))DDDD

2012.01.09. 22:15:29

Elsőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

Stella70 2012.01.09. 22:17:13

Vera pólója nekem is kell. Meg Csabáé is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:18:31

Én nem gyerekeskedem:)

@arkangyal44: de mehetek még egyszer, ha kéred:D

arkangyal44 2012.01.09. 22:22:27

@ladyandhenk: Mondtam már,hogy imádlak ?:))

hájdí 2012.01.09. 22:23:44

kösz a posztot,Hajni,felüdülés a fos öfi után!

vallatas 2012.01.09. 22:24:25

köszi a posztot.
remélem a csapat már átért ide.

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:25:20

Kösziiii Hajni az olvasnivalót:)A Fecó melletti szőke csapást, mikor békát játszik pofán csapnám a péklapátommal.

Ancilla 2012.01.09. 22:27:04

Sziasztok! Nem vettem észre, hogy már van új poszt, és a másikhoz írtam. Bemásolom ide is:

Röviden a véleményem a ma estéről:
- Verára lehet sok rosszat mondani, de azt nem, hogy gyáva, és hogy nincs benne igazságérzet. Szép volt, ahogy leállította a Csaba alázását (pedig nem barátok).
- Kezdek Kingának drukkolni. Attila az a típus, aki, ha nem tud kisajátítani egy nőt, akkor beletapos.
- Jó lenne, ha Kinga Petit vinné ki, mert kinn hagyná. Sokan pályáznának rá a nézők közül, hogy megnézzék Attila arcát, mikor nem Peti, hanem Kinga lép be a villaajtón.

Az online-adást látva egyébként azt vettem észre, hogy rendesen meg vannak zavarodva Attila is és Peti is

Egyébként valamelyik éjjel Csaba elárulta Fecónak és Kingának, hogy rendőrtisztire járt. Már csak egy félév - és egyetlen tantárgy - volt hátra. S szerinte a VV-ben való szereplése miatt nem engedik majd neki befejezni. Kinga szerint viszont nem csinált olyat, ami miatt ezt tennék vele. Ez a rendőrhét ebből a szempontból most jól is jött.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:28:04

fásszentos lett az új poszt, mint mindig :-)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:29:58

@Ancilla: Te is velünk vagy?Akkor te már az 5-ik vagy:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:31:35

@KennyCor7ez: Kenny drága, jegyzetelj! :-) bővül a kis csapat ;-) nyáháhá

vallatas 2012.01.09. 22:32:29

írjatok fel engem is, nem akarok kimaradni
semmi jóból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:33:07

@arkangyal44: igen, köszönöm, lassan már én is magamat:D

Na jó, téged is:D:D:D:D:D:D:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: hánynál járunk?:D

csicserierika 2012.01.09. 22:33:56

nyáron mikor karneváli hangulati állapotban leledztünk, én már szerénykedtem belinkelni, de szartatok rá.
Hát most Hajni ajánlásával fogadjátok :
www.youtube.com/watch?v=iLU4tqmzlz4

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:34:12

Ajjajjaj a legjobb Quimby. Anno az asszonnyal az volt a "Mi dalunk".

Zelefánt 2012.01.09. 22:35:41

A Quimby szar.
Rémítő, hogy minden némber mostanság ezekre gerjed.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:35:59

@vallatas: Feliratkoznék a Fecske-csoportba, ha még nyitott.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:37:38

@Zelefánt: a quimbynek én csak ezt az egy számát ismerem, de ez jó, minden zseni ügyetlen, félős nyuszi csak a kalapban.

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:38:00

@kárpátia56: Benne vagy már ehehe ,de remélem senki nem hűtlen.

nowo 2012.01.09. 22:38:53

@Ancilla: Az én véleményem,ami hasonlít a tiédre:)
Azért az is az iskolapéldája lehetne a genyaságnak,ahogy Attila ma rárepült Verára,védendő a kis barátját,Petikét tőle.
Vera megpróbált felállítani egy párhuzamot Peti Csabát célzó kritikájával szemben,erre Attila átvette a szót,és attól kezdve nem hagyta szóhoz jutni.
Erre Péter is felbátorodott,és még nekik állt feljebb.

Holott Vera egészen kultúráltan csak egy párhuzamot akart vonni a két "barát-alázás" között.

Előtte az sem volt semmi,ahogy Attila megint beült intimpistáskodni a Vastag Csaba-Kinga-Fecó trió közé.

Ez az Attila valami olyan mérhetetlenül taszító,hogy nem is csoda,ha egyedül marad és a kutyának sem kell.

Peti meg nagyot koppanna,ha Kinga kihívná és kinthagyná.
Attila csak nem ezt akarta elérni???Á,dehogy!
Attila pedig említette,hogy bárcsak Peti hamarabb esne ki,mint ő.(az újévi malacfarok húzogatásnál)

Kingát megsajnálni egyenlő azzal,amit talán Attila el akar érni.
Kinga nem áldozat,hanem egy hiperönző,elkényeztetett,hisztis HP,aki jó lenne,ha még sokat tanulna/fejlődne.De lehet,hogy már így marad.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:39:16

@ladyandhenk: 5 vagy 6...

a quimby pedig igenis jóóó!! :-)

sogeking 2012.01.09. 22:40:04

@csicserierika: www.youtube.com/watch?v=GgqmmB1aRUA&feature=related

@ladyandhenk: a Kinga fanklub aktivizálta magát, és elsöprő erejű reklámhadjáratba kezdett :)

vallatas 2012.01.09. 22:40:23

ja, hogy Kinga mellett kell kampányolni... :D meg SMS-t küldeni, bocs ebből a jóból
inkább kimaradnék.

ejsze, de ha már most megy mellette a kampány mikor még azt se tudni kit fog vinni... isten óvja meg Serikét

hájdí 2012.01.09. 22:40:44

Ha a hörcsögöt viszi(v vmi csoda folytán a homlokarcút),akkor FBM-támogató leszek én is.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:41:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Quimby nem jó:D

@foxglove: @kárpátia56: @sogeking: addig drukkolok Kingának, amíg nem Esztert, v Petit viszi, előre jelzem:D:D:D:D

Zelefánt 2012.01.09. 22:42:52

@kárpátia56:
40 éves zsenik...már kinőhették volna magukat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:43:47

@hájdí: én meg pont akkor nem:D

@vallatas: ki beszélt Sms küldésről?:D Ott kell a helyszínen csápolni:D

ELP 2012.01.09. 22:43:47

Áhh , bonyolult ez,innen is.
Egy játék elég nagy téttel és mi keressük a magyarázatokat , moralizálunk , mérlegelünk , itélünk.
Helyes nem helyes? talán jobb lenne csak nézni v még azt sem :) de ha már eccer belefogtunk,,,,,,:)

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:43:49

@ladyandhenk: Eszterre csak a dagadtak szavaznak.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:44:00

@vallatas: mi vera szimpatizánsok vagyunk :-) kinga menjen párbajozni, és maradjon is kint! de tuti 2 párbajszűz lesz kint vasárnap, és egy új névvel bővül a fal.. szóval kihívja Petit, és Kinga kint marad :-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:44:23

@KennyCor7ez: Van tiszti kar? Az érkezési sorrend alapján? Akkor még szarul állok. Én hűséges vagyok utolsó csepp fecske-véremig.

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:44:45

Én ünnepélyesen megnyitom a fecskék csak nyarat csinálnak.Vera fanok vagyunk.Csak itt!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:46:03

@ladyandhenk: :D én meg onnantól. :) majdnem szavazni is fogok.

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:46:11

@foxglove: Kikérem magamnak én dagadt vagyok és nem szavazok rá, viszont megkapná ami jár neki.

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:46:55

@KennyCor7ez: és mi van most a júdeai népfronttal?

vallatas 2012.01.09. 22:47:14

@ladyandhenk: ja, helyszínre lehet menni :D ááá, az sok

@Papucs Orrán Pamutbojt: Vera szimpatizánsok?:D ez meglepett

akkor már tudom kik szavazták vissza Annamari ellen Verát, kemények vagytok
:-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:47:57

@foxglove: én szakmai hivatástudatból:)

Amúgy hol költök én ilyen időkben ilyenekre?:P

@Papucs Orrán Pamutbojt: ne hívja Petit, v akkor vissza Petit:P

Vera meg maradjon a végéig:P

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:48:26

@Zelefánt: ja, én nem róluk beszéltem... :D én vagyok a félős nyuszi, ők csak megéneklik a sorsomat...

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:49:34

Dobjátok a padlóla le :)Fikusz kukisz:D

ELP 2012.01.09. 22:49:43

Na gyün a pia :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:50:34

@vallatas: min lepődtél meg?? :-) Fecske csoport most alakult, a többiek nevében nem szólhatok, de én nem küldtem smst eddig se, és ezután se tervezem :-)

2012.01.09. 22:51:50

Nem könnyű lépést tartani az eseményekkel.

MagasMacska 2012.01.09. 22:52:19

Aha! Eszter kezdi a Kinga-nyalást.

2012.01.09. 22:52:25

@ladyandhenk: Miért szólna? Az elzárást vállalták be.

nowo 2012.01.09. 22:52:38

Na,például,azok,akik délután azt mondták,hogy Attila viszi a hátán a showt:

Na de milyet???!!!

Ha történetesen Attila már nem lenne a villában (vagy nem is lett volna),akkor ma Peti elkezdi kritizálni Csabit,erre Vera beszáll Csaba mellet,Peti reagál Vera párhuzamára,és lefolytattak volna egy felnőtt eszmecserét,vitát.

Ehelyett mi történt?

Attila belepofázott,rátámadt Verára,Vera védekezőállásra váltott,és lett belőle egy mucsai veszekedés...(elnézést a mucsaiaktól)

Na mármost pont ez az agresszív "kőparaszt" (idézet egyik fórumtársunktól,nem tudom,kitől,bocs) viselkdés,ami rányomja a bélyegét a villa hangulatára.
Ezért nem díjazom Attila show-ját!

Ancilla 2012.01.09. 22:52:50

@nowo: Számomra Kinga ellentmondásos. Van, amikor iszonyúan irritál (főleg a hirtelen dühkitörései és a rendkívül trágár beszéde), vannak viszont olyan megmozdulásai, melyeket tisztelek:Pl. nem engedte magát irányítani Attila által a jelrakásban,s ki mert Csaba mellett állni akkor is, amikor szinte egy emberként rakták rá a jelet a többiek.

Szerintem Kinga ösztönös, mint egy kisgyerek. Nem gondolkodik, mielőtt mondana vagy cselekedne valamit, az érzelemkifejezései is erre utalnak.Nagyon dacos, olykor fejjel megy neki a falnak. Még változhat, érhet a gondolkodása. (Főleg, ha majd visszanézi önmagát.)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:53:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: Lehet béndzsó vagyok ,de én sem költöttem még egy fillért sem rájuk.Ez kizáró ok ?mert akkor nem alapíthatok:(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:53:29

@ladyandhenk: olvass vissza, én is azt mondtam h Peti megy vissza :-)
@KennyCor7ez: fortissima fingus :-D

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:54:53

@ladyandhenk: olyanom nekem nincs. de eszternek sem.

ő-szinte 2012.01.09. 22:56:20

@szerivan: Szia mogyi! Mit tudunk?:-)

2012.01.09. 22:56:27

@sogeking: Már alkalmazkodtam, nem láttad? :)

MagasMacska 2012.01.09. 22:56:40

@foxglove: Ezek szerint maga Kinga is???

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:56:44

Behánytam a vidi után blöáhh:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:57:19

@KennyCor7ez: nincs benne a fecskeszabályzatba, h költeni kell rá :-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 22:57:45

@nowo:

meglehetősen összevissza vágták azt részt, egy másik helyen látni lehetett, amint vera ennél a jelenetnél iszonyat ordanáré, gennyes módon beszélt veronikáról, körülbelül úgy mint amikor a box győzelmét is a vsztes alázással ünnepelte,

nekem vera és attila sok mindenben egymás tükörképei, pl. azon szükségletükben, hogy a földön fekvőbe rúgjanak, és mocskosul és gátlástalanul lekezeljék, alázzák környezetükben élőket, ami hiányzik verából az a manipuláció, de a rosszindulat és féltékenység és alázási szükséglet benne éppúgy megvan mint attilában...

ELP 2012.01.09. 22:57:57

@Ancilla: Kingának másképpen kellett volna játszania ezt a játékot , most már késő . Eső után köpenyeg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:58:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: jó, este van, megértettem:)

Hajrá peti, Vera!!!!

@KennyCor7ez: azt zárjuk ki, aki költött:P

@nowo: én sem díjazom, egy szóval sem mondtam ilyet:)

@szerivan: hát, én szeretnék tudni róla:)

sogeking 2012.01.09. 22:58:29

@ő-szinte: szia

@szerivan: látom, de már úgy ráhangolódtam :)

ELP 2012.01.09. 22:59:43

@szerivan: Hu de szép őrmesteri kalpagod van:)

2012.01.09. 22:59:54

Nagyon rossznak ígérkezik ez a rendőrhét...olyan lapos lesz mint a parlamenti hét vv4-ben. Katonai hét még tudott volna újat kihozni a félszerzetekből.

2012.01.09. 23:01:07

@ELP: Tematikus hét, készülni kell.
De miért vannak bent asztalok, a rendőr hét iskolahét 2 lesz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 23:01:48

Komolyan rendőr hét lesz? Miért kell ennyire látványosan Csabának kedvezni?:O

2012.01.09. 23:01:56

@ladyandhenk: Nem nézek öfit, jegyezd már meg mogyika!

ő-szinte 2012.01.09. 23:02:01

@szerivan: Jobb volt az úgy sapka nélkül...:-)

2012.01.09. 23:02:43

@sogeking: Látom Kingu fürdik nálad :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:02:52

jesszus! Ne már... rendőrtanulók:-O csak nem?:-D

2012.01.09. 23:03:24

@ő-szinte: Késő, már előléptettek.

ő-szinte 2012.01.09. 23:03:36

Még el sem kezdték, de Vera már szabotál...

vallatas 2012.01.09. 23:04:27

Csaba elültette a bogarat a kreativok fejébe... fak

2012.01.09. 23:04:47

@ő-szinte: Nem szabotál, csak felhívja a figyelmet arra amit a levél is tartalmazott: csak semmi durvaság.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 23:04:55

@szerivan: én sem, ezért vok tudatlan:)

Na, jó éjt Mindenkinek!

ő-szinte 2012.01.09. 23:05:33

@szerivan: Mi durva van abban, ha meghánytatják egymást poénból?

sogeking 2012.01.09. 23:05:52

@szerivan: igen, elindult a kampány:)

*hajrá Kinga
yes, we can :)

KennyCor7ez 2012.01.09. 23:06:15

Sehi&Vera de jó párosítás istenem.hmmmmm
meg egy üveg olaj:)

2012.01.09. 23:07:08

@ladyandhenk: Jó éjt!

@ő-szinte: Ugye csak viccelsz??????

ELP 2012.01.09. 23:07:41

@ladyandhenk: Meg kellett volna látnia az atival való összefogás lehetőségeit.
A tisztelt nézők sokat utaltak erre , mindmáig ezt teszik , h jók együtt Garantált út lett volna a döntőbe.
Tudom h sok mindent fel kell adni ezért , kompromisszumok tömkelegét kell hozni.
Megalkudni sok mindenben.
De hát egy játékban , valamit valamiért.

Hurri Kán 2012.01.09. 23:08:30

@ladyandhenk:
Pszichopata hét mégsem lehet. :D

ő-szinte 2012.01.09. 23:08:54

@szerivan: Szerintem poén lett volna:-) De Petti majd kitalál vmit remélem...

2012.01.09. 23:09:10

@foxglove: íííígeeeen :)))))

KennyCor7ez 2012.01.09. 23:09:36

Jó éjszakát fecsketársaim!A holnap hosszú lesz nekem.Vera lelke legyen veletek:-D

2012.01.09. 23:10:07

@ő-szinte: Azt, hogy undorítóságokat itatnak egymással? Pufi, ne kelljen csalódnom benned :(

ELP 2012.01.09. 23:10:14

@ő-szinte: Szeva Kedves:) Jól vagy?:)

ő-szinte 2012.01.09. 23:10:24

@KennyCor7ez: Azért ilyet ne kívánj nekünk!

2012.01.09. 23:10:38

@KennyCor7ez: Ez kemény fenyegetés :)

nosce 2012.01.09. 23:11:00

@szerivan:
bazmeg veszed le gyorsan ? :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:11:59

@ELP: Sia:-) Mi erre a jó válasz?:-)

nosce 2012.01.09. 23:12:27

@ő-szinte:
még nem de az igény megvan :)

ELP 2012.01.09. 23:13:11

@ő-szinte: Hát én ezt honnan tudjam.Ahogy érzed :)

nosce 2012.01.09. 23:13:29

@szerivan:
"Majd vasárnap :)"

inkább a bugyidat húztad volna a fejedre :)

MagasMacska 2012.01.09. 23:13:42

@szerivan: Mert ott fognak útlevélügyintézni!

ő-szinte 2012.01.09. 23:14:23

@szerivan: Pufiiiiiiii! Te csalódnál bennem?Te iszol sört, csaj létedre...:-DDD
én mégsem mondtam semmit...:-)

2012.01.09. 23:14:38

@MagasMacska: :))) Sejtésem sincs, hogy mit lehet kihozni ebből.

nosce 2012.01.09. 23:14:51

@szerivan:
-o- ezt a levédett szmájlit hogyé adod ? :)

Zelefánt 2012.01.09. 23:15:02

Szeritlenül.
A forgatás holnap kezdődik.
Életre-halálra.

2012.01.09. 23:15:10

@ő-szinte: De másokat kínozni...mogyi az kemény dolog.

2012.01.09. 23:15:44

@nosce: Csak a testemen át ;)

ő-szinte 2012.01.09. 23:16:15

@szerivan: Hát... kemény vagyok:-DDD

sogeking 2012.01.09. 23:16:16

@ő-szinte: nincs abban semmi rossz :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 23:16:32

Mi a feladat? Vagy semmi csak dumálnak?

MagasMacska 2012.01.09. 23:16:42

@szerivan: Nem vicc, az előzetesből valami ilyen derült ki. Kinga akart útlevelet. Nem nyomozás lesz, csak államigazgatás....

ELP 2012.01.09. 23:17:05

@ő-szinte: Én ámátőr vagyok ezekhez a jelzésekhez :)

nowo 2012.01.09. 23:17:19

@ladyandhenk: nem Te voltál,hanem Szőrcsimbók.

2012.01.09. 23:17:20

@ő-szinte: Utyutyutyutyu-hutyutyutyu!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:17:27

@foxglove: ott ül három sorral lejjebb! köpködők!

2012.01.09. 23:18:12

@MagasMacska: Pedig poénnak is jó :) Megnézem az előzetest ha elveszik a képet.

nosce 2012.01.09. 23:18:47

@szerivan:
"Csak a testemen át ;) "

a szmájlit vagy a bugyit ? :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:19:20

@szerivan: Pufi most fáradt vagyok:-)

nosce 2012.01.09. 23:19:34

@MagasMacska:
"Nem vicc, az előzetesből valami ilyen derült ki. Kinga akart útlevelet"

ki van eéőzetesben ? :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:20:04

@nosce: Nem mindegy, ha csak a testén át?:-DDD

nosce 2012.01.09. 23:20:57

@szerivan:
"Megnézem az előzetest ha elveszik a képet. "

te veszel róla ujjlenyomatot ? :)

2012.01.09. 23:21:24

Remélem a mekitől kapnak rózsaszín fánkot is, hogy meglegyen a rendőr életérzés.

nosce 2012.01.09. 23:21:58

@ő-szinte:
"Nem mindegy, ha csak a testén át?:-DDD "

végül is :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:22:02

@sogeking: hát én már semmin sem csodálkozom...:-)

nosce 2012.01.09. 23:23:44

@szerivan:
pufi van még söröd ? Adsz egy kortyot ? :)

2012.01.09. 23:24:43

@nosce: Ilyen hidegben nem iszom sört.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:25:35

Peti már kezd nyalni Kingucinak. Tojást akar sütni neki reggelire.

nosce 2012.01.09. 23:26:06

@szerivan:
"Ilyen hidegben nem iszom sört. "

nincs fűtés, vagy mi ? :)

2012.01.09. 23:26:21

Kinga szerint sétálni busszal szoktak.

nosce 2012.01.09. 23:27:01

@kárpátia56:
"Peti már kezd nyalni Kingucinak. Tojást akar sütni neki reggelire. "

ha a sajátját megsüti akkor sztem kinguci nem viszi ki :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:27:24

nekem is volt Totti-frizurám ám, Peti.

nosce 2012.01.09. 23:27:54

@szerivan:
"Kinga szerint sétálni busszal szoktak. "

busszal sétálni a fekete szokott :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:28:10

Petti csini lehetett...:-DDD

Morcz 2012.01.09. 23:28:11

Sziasztok!

Hajni ez mindent vitt:
"Fecóból hang helyett nagyon kis légáramlatú meleg levegő jön ki, mint a hetvenes évekbeli ndk hajszárítókból, Kinga, akit slankítás céljából varjúnak öltöztettek és bebongyorították a haját, amitől szögletesebb lesz a feje, mint Svarcinak a Terminátorban elmondják a dal szövegét."

Ezt egyébként hogyan kell érteni:
"Fecó átszellemült és hazagondolt" csak azért kérdem, mert a hazagondolt-nak van egy olyan régies jelentése is hogy befingott. :))))

2012.01.09. 23:28:13

@kárpátia56: Ez a félszerzet FB+ nem fogja kivinni Petint :O

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:29:17

vörösbort kér valaki? Bikavér, erős közepes.

nosce 2012.01.09. 23:29:22

@szerivan:
"Csituone! "

az se rossz, még olcsóbb is mint a gáz :)

Morcz 2012.01.09. 23:29:33

@ő-szinte: milyen edzés volt?

Egyébként szvsz ebbőla rendőr hétből akár valami vicces is kisülhet!
Ja és remélem hogy faszomatbazdmeg Petit viszi és a manó jön vissza, aki egyébként ma tök vicces volt ahogy Verával pörlekedett a kanapén. :D

2012.01.09. 23:30:26

Most egymást próbálják überelni, kicsit béna.

ELP 2012.01.09. 23:30:29

@szerivan: Jelenleg ú néz ki, de akkor kiesett.

2012.01.09. 23:31:21

@kárpátia56: Most meg Santana bajszod van? :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:31:22

Mi van bent? Nagyotmondó verseny???:-D

Hurri Kán 2012.01.09. 23:31:37

@kárpátia56:
Én évek óta szexárdin tengődök. :) De azért köszi. ;-)

@nosce:
Csitwo! :D

2012.01.09. 23:31:52

@ő-szinte: Háry János tribute

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:32:42

@szerivan: Kinga úgy általában gyáva, hercegnőcskeként kiszolgálták otthon, itt meg megvan a baj!
Kitől nem fél? Fecó?

ő-szinte 2012.01.09. 23:32:56

@szerivan: Egy átlagos napom furcsább mint ezek a sztorik...:-)

Morcz 2012.01.09. 23:33:12

@ő-szinte: az jó lehet. :) Én tai chizom, majd holnap este megyek.

foxglove (törölt) 2012.01.09. 23:33:27

@ő-szinte: ezeknek tényleg a vv életük legnagyobb élménye...

sogeking 2012.01.09. 23:33:32

@ő-szinte: miért, te mit iszol? bedecot?

Morcz 2012.01.09. 23:33:55

szerintem jelenleg fodrász és hajfestés tanfolyam van a villában...

ő-szinte 2012.01.09. 23:36:07

@Morcz: Szupi. Én megyek holnap is:-)

Morcz 2012.01.09. 23:36:53

Asszem én mára abbahagyoma z online-t jó éjt mindenkinek. Csaba dögunalom...a többiek detto.

2012.01.09. 23:37:58

szomorú-vidám
Fetis-Pettin

foxglove (törölt) 2012.01.09. 23:38:01

szegény vera elég messze van peti nőideáljától...

ő-szinte 2012.01.09. 23:38:06

@sogeking: Ha leöntenek sörrel, iszom-e sört???:-O
Nem. :-)

nosce 2012.01.09. 23:38:23

@gyvy:
"Én évek óta szexárdin tengődök."

nyomorúságos a sorod :)

2012.01.09. 23:39:15

Mi ennek a stílusnak a neve?

sogeking 2012.01.09. 23:39:21

@szerivan: egy 'h' és egy 'g' lemaradt :)

ELP 2012.01.09. 23:40:07

@Morcz: Áhh megette a fene ezt az egészet , jóccakát.

Hurri Kán 2012.01.09. 23:40:10

Jól látom, hogy DrEssz nem sokat fogyott bentléte alatt? :D

Morcz 2012.01.09. 23:40:11

Eszter Petiről: "Neki nincsenek női csak dug."

vallatas 2012.01.09. 23:40:28

ez eddig egy rakás szar

2012.01.09. 23:40:30

Petikét hívom Pettinnek.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:40:32

@szerivan: :) nem, dr. Watson, Onedin, Szász Károly-Állami Számvevőség-elnök pofaszakállát másoltam a fejemre, több, mint egy hónapig. A Tottizás egy teljes nyarat elvett az életemből,de az csajozósabb volt, a kopaszodás ellenére is, mert akkor még csak kezdődött.

ő-szinte 2012.01.09. 23:40:51

@sogeking: kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít:-D

nosce 2012.01.09. 23:41:05

@sogeking:
"egy 'h' és egy 'g' lemaradt :) "

ezeket fogja érteni szerinted ? Vagy ki kell megint képezni :)

Morcz 2012.01.09. 23:42:15

@ő-szinte:
@ELP:

Köszi nektek is! :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 23:43:00

@szerivan: ez nekem is feltűnt, már az első sem leütéshiba volt? Ilyen cinikus és kritikus vagy "Petinnel"?

nosce 2012.01.09. 23:43:44

@vallatas:
"ez eddig egy rakás szar "

dobd rájuk a jelet :)

2012.01.09. 23:44:55

@kárpátia56: Az első elütés volt, de valóban nem tartom sokra. Hallod most is mit hordsz össze?

nosce 2012.01.09. 23:44:57

@szerivan:
"Taníts... "

dehogyis a tanítás felelősség :) különben se én vetettem fel :)

sogeking 2012.01.09. 23:45:16

@nosce: á, biztos érti, a szvingerezést is ismeri :)

2012.01.09. 23:46:12

@kárpátia56: Az Onedin szakáll, mit mondhatnék rá? :)

nosce 2012.01.09. 23:46:44

@sogeking:
"á, biztos érti, a szvingerezést is ismeri :) "

igaz a DP-t is ismerte, csak máshogy hívta :)

2012.01.09. 23:46:48

@sogeking: Nagyon szemetek vagytok srácok!

2012.01.09. 23:48:08

@nosce: Pont ezt vártam, hangember :)

nosce 2012.01.09. 23:48:31

@szerivan:
"Nagyon szemetek vagytok srácok! "

mer nem tiszteljük a nőket :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:48:35

@szerivan: Pufi, nehogy már komolyan vedd:-DDD

sogeking 2012.01.09. 23:48:41

@szerivan: néha nehéz kitalálni, hogy mit gondolhatsz

2012.01.09. 23:49:11

@szerivan: De falkában támadnak az alfafarkasok!

nosce 2012.01.09. 23:49:20

@szerivan:
"Pont ezt vártam, hangember :) "

akkor elégedett lehetsz megkaptad :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:49:47

Ha Csaba onnan kijut???? Há mennyen! Mire vár??????????:-DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.09. 23:51:50

Azt hittem Petti azt mondja, hogy hozzanak magukkal még egy embert:-DDD

beacska 2012.01.09. 23:52:23

megyek alunni, de pár szót még előtte:
-Péter nem alázta Csabát, ezt már neki négyszem közt is elmondta, és Csaba igazat is adott neki
-Vera nem megvédte Csabát, neki nincs rá szüksége, hanem egy mondvacsinált ürüggyel elkezdte szidni Veronikát. Hiába bizonygatja, hogy már utálja Pétert és undorodik tőle, le sem száll róla, rosszabb, mint egy megcsalt nej...Péter saját magára eltűr minden pocskondiázást, csak éppen azt nem tűri, ha Vera Veronikát szidja. Éppen ezzel hergeli a boszit a legjobban
-Péter nem most sütött először tojást, akár Kingának is, csak ő egy vérgeci, bármit tesz sunyi...

sogeking 2012.01.09. 23:52:42

@ő-szinte: pillanat, először megvárom a fejleményeket :)

vallatas 2012.01.09. 23:53:09

Vera igyál fost! :DDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.09. 23:53:12

@nosce: De Eszter óta tudhatnád, hogy ha egy nő meg akar csókolni akkor azt udvariatlanság visszautasítani. Shadi is ezért esett ki.

ő-szinte 2012.01.09. 23:53:45

igyál fost... hát Atti:-O :-)

beacska 2012.01.09. 23:53:45

@foxglove: ???? ennek mi köze hozzá? ő fotózott???

2012.01.09. 23:55:26

Eszti bosszút áll.

ő-szinte 2012.01.09. 23:55:52

Fogd már be a szádat szájszag, hehe
Atti ma nyűgös:-)

vallatas 2012.01.09. 23:56:10

Atit rákötötte Csaba faszához :-D
hát ez mi

nosce 2012.01.09. 23:56:30

@szerivan:
"Shadi is ezért esett ki. "

Shádi is jól járt, azóta Dyát dugja :)

ő-szinte 2012.01.09. 23:57:07

FASZOMATBAZDMEG!
A kurva kibaszott életbe, hogy ezt sem tudjuk meg!
Milyen faszom onlájn ez?????????????

foxglove (törölt) 2012.01.09. 23:57:58

@ő-szinte: jól megijesztetted őket, visszaadták:D

beacska 2012.01.09. 23:58:40

jaaa, és még ehhez a Rendőr-héthez: ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondanám, ennél jobban már nem tudják hazai pályára tolni Csabát, hogy végre ne tujáskodjon?
De mivel intelligens ember nem tujázza Csabát, hát csak annyit kérdezek, hogy ezután a raktáros hét jön? majd gógótáncolni fognak? utána meg egyvégtébe castingolnak és új műsorötleteket adnak le?

EGYENLŐ PÁLYÁK, EGYENLŐ ESÉLYEK!

ő-szinte 2012.01.09. 23:58:44

Atti keményen alázza Verát:-DDD

nosce 2012.01.09. 23:58:45

@szerivan:
"De Eszter óta tudhatnád, hogy ha egy nő meg akar csókolni akkor azt udvariatlanság visszautasítani. Shadi is ezért esett ki. "

te pufi, most komolyan, a swingerezésnél illik csókólózni, vagy csak a puncit nyalni ? :)

vallatas 2012.01.09. 23:59:04

Leöntötte vodkával :D
hát alakul

foxglove (törölt) 2012.01.09. 23:59:33

vera leöntötte atit vodkával:DD most visszakapta a sört:DD

vallatas 2012.01.09. 23:59:38

Atit megkeresztelte Vera egy kis vodkával :DDDD

2012.01.09. 23:59:47

@nosce: Kérdezd Esztit, ő a mester.

ő-szinte 2012.01.10. 00:00:00

@sogeking: mért, mit nem láttál v hallottál?

ő-szinte 2012.01.10. 00:00:49

@vallatas: még jó, hogy nem fossal...:-D

foxglove (törölt) 2012.01.10. 00:01:03

@beacska: igen, majd nézd vissza holnap. Soucy emo, ezt most tanultam tőle.

2012.01.10. 00:01:10

Ati ült már afrikai rabszállítóban, Peti sétált busszal Blahától Nagykovácsiba...

beacska 2012.01.10. 00:02:17

@foxglove: a Péter pedofil témán már elég régóta túljutottunk, amikor is vki belinkelte Veronika személyijét...

nosce 2012.01.10. 00:02:30

@szerivan:
"Kérdezd Esztit, ő a mester. "

jó, írok neki smst a villába :)

vallatas 2012.01.10. 00:02:40

Vera és Sehi fog levetkőzni és körberohangálni

yes :-) Sehike

2012.01.10. 00:03:02

@nosce: Remélem felolvassák nekik :)

ő-szinte 2012.01.10. 00:03:51

@sogeking: Akkor meg mit hülyéskedsz itt?:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Jó lenne ha néznéd! Seri és Vera fehérneműben fog futkározni mindjárt:-)

vallatas 2012.01.10. 00:05:16

@ő-szinte: :DDDD jó ez lassan de beindul :DDD

vallatas 2012.01.10. 00:05:56

Seri bazdmeg! ez nem is vetkőzött le :DDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:06:20

Na, ez jó volt, sikerült Verából hülyét csinálniuk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 00:06:32

bemutcsizok, megérdemli a társaság.
Attila vagyok, budai, nem kubai, hogy kint hagyjatok a picsába. Attila, de gyűrűkura nevem bobi the hobbit.
A büdös életben nem borotválnám a hónaljamat, ez fontos, viszont a lábszáram volt már sima, puha, mint a baba (bobi-baba) popsija. Mikor kondiztam, és akkor más is pöre lett, mert az bizonyos korig vicces és olyan "pornós"", amire ugyanebben a korban büszke az emberfia. Ezek a dolgok érdekesek bennem. Természetesen a világnézetem nem tartozik ide, kérésre pm-ben szívesen adok felvilágosítást. A nőktől alapvetően elhatárolódok, de egyben érdeklődök is.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 00:06:41

@beacska: én arról a témáról lemaradtam. ezt csak erre a friss adatra alapozom. egyrészt az emos csajok általában tinik. másrészt aki a nyalókára gerjed (ezt is ő hozta fel) az több, mint elgondolkodtató.
mondjuk ettől nem lesz a szememben rosszabb ember, de vannak perverziói, az tuti.

sogeking 2012.01.10. 00:07:13

@ő-szinte: azt hittem, csak kitaláltad, hogy ilyen dolgok történnek :)
(Verából már láttam többet is, Serit max. akkor nézném meg, ha nevet ,vagy énekel is közben)

ő-szinte 2012.01.10. 00:07:22

@vallatas: nem így képzelted, mi?:-DDDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:08:31

@sogeking: Hát fantáziával meg vagyok áldva, de hazudós nem vagyok:-D

vallatas 2012.01.10. 00:09:00

@ő-szinte: hát nem, jó hogy nem kabátba futott :DDDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:09:23

@vallatas: Na mit szólsz? Eszter is...:-DDDDDDDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 00:10:08

páposz, holnap 9-kor vizsga ott, ahol meg kell erőszakolnom magam, hogy politikailag korrekt legyek a tanárúrnak és bandájának.

ő-szinte 2012.01.10. 00:10:32

Na, most még Fecó is azt mondta erre, hogy úristen:-DDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:11:23

@vallatas: De volt indoka... menstruál!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.01.10. 00:11:48

@ő-szinte: amúgy pl. a németeknél a nők is isznak sört

vallatas 2012.01.10. 00:13:06

@ő-szinte: :DDDD
igen azt hallottam :DDDDDDDDDDDDDDDdd
és ha menstruál fotózás alatt akkor nem vetkőzik?:DDD szüszkúrva
@sogeking: látszik is rajtuk :D

vallatas 2012.01.10. 00:13:48

hát Eszti menstruálhatott volna :DD

ő-szinte 2012.01.10. 00:14:47

@sogeking: Rosszul tudod:-) A NŐK ott sem isznak sört:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:15:19

@vallatas: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.10. 00:17:45

Kinga ki fogja köpni!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.10. 00:18:15

Ati-Csaba ötlete volt a legjobb :)

vallatas 2012.01.10. 00:19:09

@sogeking: ez a marketing :D
hogy ha faszik odamennek ilyen sörivó csajokkal ihatnak, ami persze kamu :D

ő-szinte 2012.01.10. 00:19:16

Na, csak lett hányás, így vagy úgy:-D

nosce 2012.01.10. 00:19:29

jóéjt mindenkinek :)

2012.01.10. 00:20:57

Szép álmokat dagidögök!

ő-szinte 2012.01.10. 00:23:48

@sogeking: Hát...nem győztél meg:-D

ő-szinte 2012.01.10. 00:25:51

Micsoda pazarlás, ennyi vodkát kiönteni:-D

vallatas 2012.01.10. 00:26:16

Kinga bebaszik ma :D

vallatas 2012.01.10. 00:27:02

Kinga szájából kiesik, csúszik minden van...
Eszter odament egyből megcsinálta. :D
hát igen a tapasztalat

2012.01.10. 00:27:36

@vallatas: Akinek 12 virsli belefért a szájába....

ő-szinte 2012.01.10. 00:30:59

@sogeking: Rémes:-D már mint a csajok...

ő-szinte 2012.01.10. 00:35:34

Kinga nagyon sötét bazdmeg!:-DDDDDDDDDDD
"Ez hogy jön ide?" kérdezte Kinga a Rendőrakadémia zenéjére...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 00:59:01

Fecó: Kinga, szépek a melleid, de nem vonzódtam hozzád... Sheri, szexuálisan te a barátnőm vagy :D De én mint Eszter, nem vonzódtam hozzád..
Beteg ez a feladat!! :DD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:04:51

Fúúúúúú!! Megvan amikor Atti és Peti kint álltak, Kingáék pedig bent álltak és énekeltek? És Atti mondta a Petinek, hogy milyen aranyosan énekel a Kinga, újra beleszeret itt a végén, milyen cuki.. Mire Peti leidiótázta, megh ez a bezártság kezd rosszat tenni Attinak??

Nos majd nézzétek vissza az esti onlájnt akit érdekel, Peti a feladat közben mondta Kingának, hogy mennyire cuki amikor énekel, tök jó stb (Jah, kinga dudorászott a feladat közben, mert Atti vívódott a kérdése miatt, h mit tegyen fel Fecóéknak). Ergo Atti szövegével próbál puncsolni Kingának a kihívás előtt...

Undorító féreg ez a Peti, ezt eddig is tudtuk :P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:24:53

Atti és Csaba egész jól elnevetgélnek a feladat közben... Közben ha Vera felteszi a kérdést, a kint ülő párnak, Atti mindig beleugat...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:29:20

Kérdés Kingának, azaz Petinek kellett válaszolnia:
Ki a leggyengébb fiú és lány --> válasz Peti, mert mindenkinek puncsol és szépeket mond.. Lányok közül Sehi, mert a másik két csaj magas százalékkal jött vissza. (itt vki beleszólt) Inkább Vera akkor, mert biztos visszatetsző a csaj viselkedése kint..
Kinga azt mondta Petinek, h igyon, mert valóban őt tartja (Petit)a leggyengébb fiú itt bent, de inkább nem mondana semmit, mert rajta van a zöld kendő, és élne azzal a jogával, hogy ő kihívás előtt nem válaszol.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:40:50

Atti és Csabi vannak együtt, tőlük kérdeznek, Atti megakarta bundázni a dolgot, de Csabi túl őszinte volt, és mondta Attinak, h rossz a válasz amit adott (kivel feküdnél le a 4 lány közül, Atti Csabi nevében mondta h mindenkivel jó kapcsolatot ápol szal senkivel) Csabi viszont mondta h Sehivel. Erre jött a jólvan, lesz itt még fikaevő, átbasztál az első kérdés után... Szopatja Csabi Attit mint állat :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:41:31

Jah a párok:

Kinga-Peti
Sehi_Vera
Atti-Csabi
Fecó_Eszter

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:43:59

Peti kérdése Csabához:
Ha elmész fürdeni, és a forró víz végigcsorog testeden, és Fecó bemegy borotválkozni vagy pakolni, mire gondolsz olyankor?
Atti Petinek: Bazd+, ezt nekem kell kimondanom te szemét! :DDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:53:37

Atti: tegnap mondtam pont Petinek amúgy, hogy ne nevezze Verát rühes kutyának...

Lehet mégis van alapja amikor Vera kiakad Attiékra és lehet tényleg nagyon sokszor nem szól vissza a basztatásra?? Engem le rühes kutyáznának, pusztulna az összes :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:54:58

Nah, a játéknak vége, bent vannak az smsek, én pedig lépek szuszókálni! ;)
Jó reggelt a korán kelőknek!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 01:59:19

Kinga: köszönjük az ellentmondásos smseket
Atti: anyád
Kinga: te most nekem mondtad h anyád?
Vera: ebben a villában csak ő anyázhat..
Atti: ne szólalj meg te őrült nő.. itt csak te anyázol. amúgy a virslinek mondtam. (merth eszik)

bocs, ezt a szösszenetet még leírtam...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 02:01:54

Még egy szösszenet:
Levél: Mindenkinek a villában kell aludnia a rendőr párjával együtt, egy ágyban. Aki ezt nem tartja be, annak nem büntetés, de kellemetlenség a jutalma...

Emlékeztetőül:
Kinga-Peti
Sehi_Vera
Atti-Csabi
Fecó_Eszter

Na most már jóccak! :DD

milkacica 2012.01.10. 07:35:30

Jó reggelt!
ezek szerint mozgalmas volt az éjszaka.
akinek van online link-je...ossza meg :)

beacska 2012.01.10. 07:57:30

jegyzem meg, a szerkik megint belenyúlnak a kihívásba: Kingának Pétert adják párba???

beacska 2012.01.10. 08:05:51

EEEELP! új összeesküvés-elméletet gyártottam!
KUPAKTANÁÁÁÁÁCS! (kiabál és nem aláhúz)

nosce 2012.01.10. 08:28:35

elsőőőőőőőőőőőőőő

mocskosmacska 2012.01.10. 08:54:47

@Ancilla: vera bátorságáról: Ha tényleg bátor lenne, akkor nemcsak a zöld kendő árnyékából dobálná a jeleket attilára, illetve ki merte volna hívni valamelyik "fő ellenségét". Ő csak akkor bátor, ha mocskos szájjal őrjöngeni kell, de amikor valamit tényleg tenni kell, akkor előjön a langyos víz.

beacska 2012.01.10. 08:59:24

most hallgatom a 01.08.-at. Kinga egyfolytában arról beszél, hogy milyen kár, hogy nem nevezheti meg, pedig már tudja, és közben szidja Petit...
Ismerve a csatornát, hogy a meglepetésekre utazik, ebből bármi lehet, hááát, most azt mondom Péter tutira nem...pedig nem ártana Petinek egy sikerélmény, és Fecó arca is megnyúlna jól :DDD

nosce 2012.01.10. 08:59:50

@ladyandhenk:

köszönöm, most tényleg örülök, mert nagyon megy :)

beacska 2012.01.10. 09:03:07

Kinga pozitívumnak tudja be magáról, hogy tavaly egész nyáron futárkodott, és 3 havi fizetését elköltötte 1 hét majorkai nyaralásra. és erre nagyon büszke, hogy ő mégsem elkényeztetett...háááát....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.10. 09:06:35

@nosce: büszke vagyok rád, barátom, további nagyon sok ilyen sikert kívánok, legyen meg az életcélod, ne add fel sose:D

@beacska: na, biztos Nadallal akart találkozni:D

mocskosmacska 2012.01.10. 09:15:56

@beacska: Ebben a go-go táncos hétben van valami. Csak attila és peti is bentmaradjon addig!

beacska 2012.01.10. 09:16:50

érdekes, hogy vmelyik kommentelő itt írta, hogy Attila lecseszte a kis sunyi Pétert, hogy csúnyán beszél a Verával.
Azt bezzeg nem hallgatta meg, hogy aztán mit beszéltek!!!

:DDD nagyon szelektív a fülünk és a realitásérzékünk, kedveseim! ;DDD

beacska 2012.01.10. 09:17:33

"van egy exfeleségem, akitől nem tudok elköltözni!"

mocskosmacska 2012.01.10. 09:18:43

Vera vitakultúráját azért érdemes megnézni. Egyfolytában pufizza és dagadt dögözi pétert (holott rajta is van némi felesleg), míg péter érveket próbál mondani. Kiváncsi vagyok mit szólna, ha péter érvek helyett simán le narancsbőrős, lógó seggűzné őt. Ugyanaz a szint lenne.
Egyszerűen látszik kettőjük vitájából, hogy melyiküknek volt gyerekszobája. Ráadásul verának annyi esze sincsen, hogy rájött volna, hogy így nem viselkedik az ember.

mocskosmacska 2012.01.10. 09:19:21

@beacska: Mit beszéltek utána? Nem nézek steamot.

krumplicukor 2012.01.10. 09:20:33

@beacska: Sajnos én is így látom, Kinga annyira azt lebegteti, h Petit viszi, h tuti nem ő lesz. Pedig Petinek jól jönne egy győztes párbaj ;) :)

beacska 2012.01.10. 09:26:37

@mocskosmacska: hááát, elmondja péter, hogy most lett belőle elege, hogy nem tud úgy elmenni a Vera mellett, hogy az ne pocskondiázná. És éjszaka rosszul alszik miatta, meg azt vette észre, hogy az első szóra inkább elkotródik, csak ne legyen vita.
És most úgy döntött, hogy ha kiesik a héten, nem akar úgy visszaemlékezni erre a játékra, hogy egy exfeleség stesszelte, és terrorizálta, és rosszul érezte magát miatta bent. Ha emiatt esik, ám legyen, de kint sem viselkednek így egymással az emberek, ő nem teszi tönkre magát, inkább beleáll, és akkor jó emlékei lesznek....
Mert Vera, mihelyst kedves vele, rögtön átfordul, és elkezdi szidni....akkor minek?

mocskosmacska 2012.01.10. 09:45:11

@beacska: Köszi szépen.
Mondjuk ez csak megerősít abban, amit gondolok, hogy annak a nőnek komoly problémái vannak és segítségre lenne szüksége.

mocskosmacska 2012.01.10. 09:52:59

@beacska: Végül is attila és vera ugyanazt teszi kingával és petivel. Csak attila sokkal kifinomultabb vera primitívségéhez képest.

Úviusz 2012.01.10. 10:07:00

@beacska: akkor lehetne igaz a feltételezésed ha az eddigi tematikus heteket az nyerte volna akiknek tényleg van múltjuk abban a dologban. de a táncoshéten sem a seri nyert és az iskoláshéten sem az aki a legmagasabb végzettséggel rendelkezik.

ELP 2012.01.10. 10:08:33

@beacska: Itt vok már , hallgatlak:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 10:13:28

@mocskosmacska:

vera az egyik vitában (tegnap vagy tegnapelőtt éjjel) veronikáról valami elképesztő ócska dolgot mondott petinek, magyarul egy kiesett játékosról mondott sötét dolgokat, tényleg nincs semmi méltósága, az egy dolog, hogy beolvas a manipulátoroknak, de annó a Dyába miért rúgott bele gusztustalanul és megalázóan, nem is egyszer? A Dya nem ártott neki semmit. Amúgy nemrég hasonlóan bántotta sehit is. Mikor győzött a boxban, akkor sokszorosan alázta esztert, nagyon visszás és gonosz volt. Legutóbb kingát keverte bele egy hazug dologba, egy nemlétező dolgot vert rá szarkeverés céljából. Sajnos vera egy nagyon frusztrált, hazudós, másokat élvezettel alázó nő, és még milyen szembesülések várnak rá, mikor kijön, senkinek nem kívánom az ő életét.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 10:14:26

@beacska: ha arra gondolsz, hogy beidéztem atitól egy mondatot (olyan csúnyán beszélsz verával, hogy az nekem is fáj, kb), bármiféle saját kommentár nélkül, akkor ehhez két dolgot szeretnék hozzátenni: az egyik, hogy mivel nem is kommentáltam, eleve nem volt sem sunyizásról, sem lecseszésről szó.
A másik, hogy ami számomra érdekes volt ebben, hogy atinak néha megcsillan az empatikus érzéke. Vagy legalábbis úgy tesz, mintha...

bigél 2012.01.10. 10:15:01

@beacska: ez óhatatlan egy ilyen játékban, mindenki elfogult valamennyire, még te is. ;)

Ha van kedvenc, akkor őt rózsaszínű szemüvegen keresztül nézzük, akiket kevésbé szeretünk, annál pedig sokszor még a kákán is csomót keresünk.

ELP 2012.01.10. 10:15:33

Közben egy kis éjszakai onylány , csemege:kinga nem érti miért kapja a lecsesző üzeneteket a nézőktől , h az ati mindig mellette volt a bajban , és nem kellene ezt csinálnia amit most is csinál! - ebben még van valami igazság!

De most jön a java : feceonak azt mondja h meg fogja kérdezni a szerkesztőket , h h csak ő kap ilyeneket és az ati miért nem?

És akkor még fokozzuk , nincs még vége:
nagy tudásu feco véleménye erre , az h feláll és elmegy edzeni!!!???
Jön a másik barát , melynek a véleménye 2 perc sűrű hallgatás után : én most egészen mással vok elfoglava!

bigél 2012.01.10. 10:24:17

@ő-szinte: Ha sötét, akkor nem emiatt. Miért kell mindenkinek mindent ismernie?

(Plusz ezek szerint én is sötét vagyok, mert nem biztos, hogy kapásból felismerném a Rendőrakadémia zenéjét? Ha így van, vállalom.)

milkacica 2012.01.10. 10:25:04

@ELP: Dreszternek igaza volt, amikor azt mondta hogy Kinga nem birja a kritikát...hm miért nem cseszik le az egész bandát s akkor meg lenne Ő is nyugodva :)
majd ha kijön meglátja, hogy miért :)

traff 2012.01.10. 10:32:43

velvet.hu/celeb/2012/01/09/vv5_akt/

nem tom volt-e már.
Nagyon jó, olvassátok el.

bigél 2012.01.10. 10:38:02

@beacska:
"ennél jobban már nem tudják hazai pályára tolni Csabát, hogy végre ne tujáskodjon?

Én nem értem, hogy mit kellene még csinálnia, hogy lekopjon róla a tuja jelző? Pont így a zenei hét után írni ezt??? Minden volt, csak nem tuja.
(Ráadásul a feladatokat mindig is nagy erőbedobással csinálta, legyen az tánc, bármi, nem kell neki hazai terep ahhoz, hogy ne "tujáskodjon" bennük.)

girbeguba 2012.01.10. 10:40:38

@traff: tényleg jó, Péter frusztrációinak leírása nagyon találó. Szegény Petike jó nagy kisebbségi komplexussal küzd

girbeguba 2012.01.10. 10:42:12

@bigél: csaba tuja, de igazán aranyos tuja sztem győzelem esélyes

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 10:43:37

@Brr:

Minden csoda 3 napig tart.
Vera kijön, szembesítik a videójával, lesz 3 szar napja, aztán éli tovább az életét. Férjehz megy, gyerekeket szül, stb.
Ez lesz.:))

mocskosmacska 2012.01.10. 10:44:11

@traff: Köszi, ez érdekes cikk. Egy pszichiáternek is odaadhatták volna, kíváncsi vagyok, ő mit mondana.

mocskosmacska 2012.01.10. 10:45:14

@Lotyóbridzsida: Hát, legyen neked igazad....de szerintem egy terápiára előbb szüksége lenne.

bigél 2012.01.10. 10:46:56

@girbeguba: szerintem (már) nem az. Az elején visszafogott volt, kevésbé vett részt a villa életében, ez igaz, de mostanra már sokkal nyitottabb, ha néha belenézek az onlájnba, akkor sem ez tűnik ki.

Az igaz, hogy műbalhékat nem csinál (szerelmes vagyok, nem vagyok; féltékeny vagyok, de nem is, stb.), ha emiatt tuja valaki, akkor legyen.

De amire igazából reagáltam, hogy a rendőri hét (ami ugye feladat) úgy lett kiemelve, hogy végre van egy olyan feladat is, ami annyira testhezálló neki, hogy végre majd nem tujáskodik. Holott a feladatokban és erre a múlt hét aztán baromi jó és közeli példa, sosem volt tuja, mindig odatette magát.

bigél 2012.01.10. 10:47:30

@Lotyóbridzsida: Kívánom neki, hogy így legyen. (persze csak akkor, ha vágyik is rá. :))

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 10:48:10

@beacska:

Péternek nem elkotródnia kellene, hanem lekussoltatni a verát, amire képtelen azóta, hogy már nincs szerivan vele.
Vera meg ezt jól kihasználja.
Látja, hogy gyötörhető, hát gyötri.
Ez egy ilyen játék.
Nem papásmamást játszani jöttek össze, hanem a lóvéért meg a kecóért.:)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 10:49:38

@mocskosmacska:

Terápiára az emberek 99,9%-ának szüksége lenne, maradjunk ennyiben.:)

bigél 2012.01.10. 10:50:46

@girbeguba: Kingáról nekem is hasonló véleményem volt, mint amit itt írnak. Nekem is tetszett, hogy nem erőlködött. Adta, amire tellett, és azt szerette csinálni.

Egyébként ha rajzolgatna csak úgy magának, kedvtelésből, akkor talán a hisztijei is csökkennének.
Egy időben én is rajzolgattam (nem sokkal magasabb szinten, mint Kinguci ;)), nagyon jót tett a lelkivilágomnak.

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 10:51:57

@bigél:

Nekem csak az a furcsa a Csabában, hogy miért "vonzódik" a Kingához?
Ha bejön neki, mint csaj, akkor miért nem közeledik?
Ha nem jön be neki, mint csaj, akkor hogy bírja elviselni, igazat adni, stb?

barakka 2012.01.10. 10:52:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni,én azt szólom hozzá,hogy nekem már jó ideje minden borzalomra Quimby a gyógyszer:-))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 10:53:52

@Lotyóbridzsida:

én ennél tragikusabb sorsot látok neki, ahogy a villában viselkedik abból látszik, hogy önpusztító, önrongáló életet él és fog élni (miközben másokat tapos, aláz, ami a saját önértékelési zavarainak is következménye, amelyet rosszul kezel), jelen pillanatban nem látok számára a tragikus jövőből kiutat, mert ahogy számkivetetté teszi magát a házban, ugyanúgy fogja ezt tenni odakinn, nincs magára jelenleg semmi rálátása, de ne legyen igazam, biztos hogy ebből a mélységből is van kiút, mindenesetre legelsősorban meg kellene ismerkednie saját magával és a motivációival..

mocskosmacska 2012.01.10. 10:54:13

@Lotyóbridzsida: Maradjunk.

Figyi, akkor az is normális, hogyha valaki egy munkahelyen a munkatársai kikészítésével, fúrásával próbál előre törni? Oda sem papás-mamásat mennek játszani az emberek.
Vannak ember normák, amiket mindenhol be kell tartani, különben elszabadul a káosz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 10:54:36

Ha Csaba nem járna a rendőrtisztire, akkor is rendőrhét lenne a villában?

bigél 2012.01.10. 10:55:09

@Lotyóbridzsida: nehéz ezt így megállapítani, hisz bármennyit is látunk-hallunk, mégsem vagyunk ott. De szerintem abban lehet valami, amit már többen is írtak, hogy Kinga az elsők között nyitott Csaba felé, ott az első tömeges jelrakás környékén, rendes volt vele, és Csaba ezt nem felejti, hálás neki.

bigél 2012.01.10. 10:55:56

@bigél: Plusz nőként leginkább Seri jön be neki, mint ezt többször kifejtette.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 10:57:17

@pushpang: vv4-ben is mekkora szemétség volt már, hogy szándékosan kedveztek a sok parlamenti képviselő játékosnak:D

bigél 2012.01.10. 10:57:26

@Lotyóbridzsida: Egyébként nem mindig ad neki igazat, ez volt az egyik érv, amit anno Kinga (Attila asszisztálásával) felrótt neki, hogy "nem áll ki mellette" feltétel nélkül.

(Aztán ezt megbeszélték.)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 10:58:40

@mocskosmacska:

ez nem munkahely, csak egy tévésó.:)
ég és föld a különbség.

ráadásul éva a vv4-ben ugyanilyen összeférhetetlen/idegbeteg volt, mégsem halt még éhen, mert láttam pár hete, hogy él és virul.:))

mocskosmacska 2012.01.10. 11:00:26

@Brr: Én is azt látom benne, hogy egyszerűen nem tud alkalmazkodni vagy túllépni egy vélt vagy valós sértésen. Ráadásul, ha valami nem pont úgy alakul, ami neki a legjobb, azt sértésnek veszi és hatalmas agresszióval reagál, a saját felelősségét sosem keresi, mindig más a hibás. Nem véletlen, hogy egyedül van, pedig kétségbeesetten keresi a nagy szerelmet, ráadásul azt sem érti, hogy miért menekülnek előle a férfiak. (Ezt onnan veszem, hogy ő mondta a bemutatkozó kisfilméjben, hogy milyen jó a villa, mert itt nem fognak előle megszökni a férfiak.)
Igazából sajnálatra méltó nő, akármilyen irritáló. A villában most királynak érezheti magát, mert itt nem tudnak előle megszökni az emberek, ráadásul benntartják a balhék miatt, de ha kijön akkor mindenki menekülni fog előle, ő meg állni fog és nem érti mi van, egyedül azt fogja tudni elképzelni, hogy mindenki szar és ő túl jó mindenkihez. Egyszerűen odáig nem jutott el, hogyha valami nem megy, akkor neki kell először változnia, nem a környezetét terrolizálni, sértegetni, hogy változatok már meg.
Ezzel a hozzáállással partnerkapcsolat? Gyerek?

mocskosmacska 2012.01.10. 11:02:33

@Lotyóbridzsida: Valaki írta, hogy ő is látta vv évát pár hete. Egy budai lakásból dobták éppen ki, olyan részeg volt, hogy állni nem tudott a lában.

Mi a különbség? Egyik helyen miért lehet gecinek lenni, a másik helyen miért nem? Ebben nincsen logika.

bigél 2012.01.10. 11:03:12

@pushpang: Lehet, hogy nem lenne. Nem biztos, hogy eszükbe jutott volna. Bogár a fülben - ahogy korábban már írta valaki (Vallatás)?

De nem hiszem, hogy ezzel kedvezni akarnának neki. Tematikus hét, számos poén lehetőséggel, amit aki kreatív, ki tud használni. Nem kell profinak lenni. (Plusz még ő sem az, lehet, hogy nem is lesz.)

beacska 2012.01.10. 11:05:25

@Lotyóbridzsida: nnnna, erre mondta azt Péter, hogy végzett a kotródással. nem érdekli, hogy ez kint hogy jön le.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:05:30

@mocskosmacska: Hiba lenne azt hinni, hogy Vera a villán kívül nem találja meg a társát. Van aki igényli, hogy alázzák, verjék :D:D
Hiszek benne, hogy mindenkinek meg van a párja, max. sosem találnak egymásra.

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:05:30

@mocskosmacska:

szerintem te sem viselkedsz ugyanúgy mindenhol. van, ahol többet engedsz meg magadnak és van ahol kevesebbet.

egy munkahelyet egy bentlakásos tévésóval összehasonlítani ilyen tekintetben eléggé khm őőő "nagyvonalú".
évára visszatérve, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akrja.:)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:06:45

Egyébként szerintem Vera viselkedése nem tudatos, hanem zsigerből jövő. Csak önmagát adja :D

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:08:38

@beacska:

na. végre már valami történik majd akkor. vagyhát majd meglátjuk, hogy mit bír kihozni magából petti ezügyben.:)

bigél 2012.01.10. 11:08:43

@Szőrcsim.bók:

milyen bölcs vagy! taníts még minket, mester! :P ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 11:09:32

@foxglove: értettem, hogy mire célzol.. :)
De ott mindenki segghülye volt az adott "tematikus héthez", hiszen egyik se tanulta vagy művelte korábban a képviselőséget.
Most viszont, ha pl. itt is védettség lesz a hét vége, Csabának erős esélyei vannak megszerezni azt.
Ezért tartom sportszerűtlennek ezt.
Már annyira gusztustalanul nyilvánvaló, hogy az rtl-nek mik a szándékai... :/

girbeguba 2012.01.10. 11:10:09

@bigél: ja lehet kéne kingának egy kis rajz terápia

bigél 2012.01.10. 11:11:39

@Lotyóbridzsida: megcsinálja szerintem. Nekem az tetszik, amikor poénra veszi.

"azért, mert KICSI vagyok?"

beacska 2012.01.10. 11:12:21

@ELP: lehet, hogy megint nem vagy, de leírom. Négyszemközt akartam (:D), mert hülyének néznek, de te nem:
szóval, az Új Nemzeti Nevelési Elvek-teóriámhoz tartozik ez is, sőőőt erősíti: a Rendőrségre nagyon ráfér, hogy a politika eszközeként megtépázott becsületén kicsit javítsanak, első lépésben beraknak egy reménybeli rendőrt. Amikor a szimpátia szavazásokon jól veszi a nép, akkor bemerészkednek egy rendőr-hetet tartani, és ha ne adj isten egy rendőr gyerek nyeri meg, hát az isten sem mossa le róluk, hogy lám, nemcsak hogy rendes emberek a rendőrök, de ők A Legrendesebb Emberek nemcsak a Villában, hanem az országban is! ;DD

beacska 2012.01.10. 11:13:49

@Lotyóbridzsida: és erre mondta neki Attila, hogy ne a rühes kutyával jöjjön (bár P. szerint ez áll, mert ő annak látja már:DDD), hanem: Tudsz te ennél elegánsabbat is! :DDD

ELP 2012.01.10. 11:14:19

@beacska: Mi az összesküvés elméleted?

mocskosmacska 2012.01.10. 11:14:55

@Szőrcsim.bók: Persze, társat találhat, csak normális kapcsolatra nem látom képesnek.
Nekem van egy nőismerősöm, aki kiköpött vera, neki is van férje. Gyereke is. De enyhén szólva is vannak problémák a családban.

beacska 2012.01.10. 11:15:08

@ELP: @beacska: itt írtam éppen.(nyíl fel)

bigél 2012.01.10. 11:15:25

@Szőrcsim.bók: helyes, akkor elértem a célom! Megvan a mai adag. :P

mocskosmacska 2012.01.10. 11:16:45

@Lotyóbridzsida: Úgy gondolom, hogy vannak normák, amiket mindenhol be kell tartani, és ezek között van, hogy mások szenvedéséből nem csinálunk showt.
Ha te máshogy gondolod, az a te dolgot.

Vv évát azért hoztam fel, mert te mondtad, hogy láttad és jól van, pedig ő is elég hülyén tudott viselkedni. Egyébként miattam annyit iszik, amennyit akar.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:16:46

@mocskosmacska: Lehet, hogy neki elég a látszat. A fene se tudja. Bár mondom, Verára igény biztos lenne :D

mocskosmacska 2012.01.10. 11:18:44

@bigél: Pétert én egyre jobban bírom, pedig az elején nem csíptem.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:18:54

Meg valószínűleg sok embert vonzz, hogy "celeb". Meg nem kell Dubai-ba menni érte :D

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:19:05

@beacska:

Igen, és azt sem szabad kivenni a pakliból, hogy a Vera már gátlástalan a Pettivel, szóval reagálni fog durván!:D
Nem fogjha hagyni magát lenyomni, úgyhogy az lesz az érdekes, hogy a Petti hogy fog reagálni arra, ahogy a vera reagál a beugatásra.
remélem érthető voltam.:D

popcorn is needed.:D

nowo 2012.01.10. 11:19:18

@beacska: gondolod,hogy Peti kint hagyná Kingát?
Szerintem nem.

bigél 2012.01.10. 11:19:37

@pushpang: Védettség lesz a vége? Még nem tudjuk. De addig amíg ez nem biztos, addig simán sündisznó effektus.

Az iskolai hetet az nyerte meg, aki előnnyel indult? Nem. Csaba még tanul, Eszter is sokat koptatta az iskolapadot, mégsem ők nyertek, hanem aki a legtöbbet fejlődött. Mi van, ha itt is így lesz?

Ha netán a hétvégén a nézők szavaznak, hogy ki volt a legjobb és ennek eredménye védettség, akkor pedig mindegy, hiszen a nézők nem az esetleges profizmus, hanem szimpátia alapján nyomják az sms-t.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:19:39

Sok zé lett, elnézést.

ELP 2012.01.10. 11:21:02

@beacska: Logikus amit leírtál.
Van benne ráció.Csaba elmondja h ő ki is akar lenni civilben , aztán valahogyan már mindenki megtudja , sőt iccaka kijelentette h ez már naki nagyon ciki.
Aztán h a kolosi klán " kóperált " , - e a rendőrséggel?????,,,,,háttt,, nem tudom:)

bigél 2012.01.10. 11:21:18

@mocskosmacska: Az elején annyira nem is figyeltem, de pár hete egy másik posztnál kifejtettem, hogy lezdem megérteni, miért jön be a csajoknak a pufi. Ki is nevettek. :D :D

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:21:32

Csak én unom már ezt az állandó védettséget? Miért nem lehet választani a teljes palettából???

foxglove (törölt) 2012.01.10. 11:21:35

@pushpang: ha a védettség a tét, akkor lehet, hogy lesz alapja, amit mondasz.
De egyelőre úgy gondolom, hogy nem akarták egy az egyben ismételni a katonai hetet. Az iskolai hét ismétlése sem jött be, úgyhogy gondolom valamennyit változtatni, frissíteni akartak a formátumon.
Egyébként meg biztos vagyok abban, hogy ez a hét atinak és petinek remek alkalom lesz, hogy brillírozzanak. már várom. csabi meg valószínűleg baromi jól fog kinézni az egyenruhában, úgyhogy én, mint néző minden szempontból jól jártam:)

ELP 2012.01.10. 11:24:00

@beacska: De van itt egy másik érdekes dolog: kinga peti őrjárat.
Peti már puszilgatja kingát ,lehet hérzi a vesztét?:)

bigél 2012.01.10. 11:24:23

@foxglove:
"Egyébként meg biztos vagyok abban, hogy ez a hét atinak és petinek remek alkalom lesz, hogy brillírozzanak."

Pontosan. Plusz ahogy hallottam, Csaba és Attila párba kerültek, ettől sokat várok.

mocskosmacska 2012.01.10. 11:24:57

@Szőrcsim.bók: Látszatja sincsen. A bölcsisnő (vagy hogy hívják ezt) beszélni akart a nővel hogy a gyerekkel van valami furcsa, mert nem tud aludni, alvás közben felkel ordít és sír, van-e elképzelése az anyukának, hogy ez mi miatt lehet.
Erre a nő az bölcsőde közepén elkezdett magából kikelve ordítani, hogy az ő anyaságát senki se kérdőjelezze meg, mert ő TÖKÉLETES ANYA és ő mindent megad az ő gyerekének, akinek tökéletes élete van mellette és ő minden jól csinál és a kurva anyját annak, aki ezt megkérdőjelezi.
A férj megy egy papucs, aki mindent megenged, aztán ha hallótávolságon kívül kerül a neje, rögtön elkezdi szidni.
Nem tudom, hogy boldog-e az a nő. Mint ahogy nem tudom, hogy vera boldog lenne-e családdal.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:25:01

Már várom a Vera-Csaba-Fecó párbajt.
Olyan nincs, hogy hárman párbajoznak és egyik sem jön vissza? Vagy ha vissza kell jönni, akkor jöjjön Balázs!

ELP 2012.01.10. 11:25:37

@milkacica: Azért nem mert az események hozzák a nézőket:)

beacska 2012.01.10. 11:26:50

@nowo: simán. kell a csatornának egy narrátor. Nem véletlen, hogy sem Csaba, sem Vera nem "merte" kihívni....

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:28:17

@mocskosmacska: Lehet, hogy nem a boldogság a lényeg, hanem az, hogy demonstrálni tudja, kellett valakinek. Társadalmi szimbólum.
Ezenkívül Verán azt látom, hogy az agresszió teljes elégedettséggel tölti el.
Elégedett önmagával. Kell ennél nagyobb boldogság? :D:D

bigél 2012.01.10. 11:30:57

@Szőrcsim.bók: Biztos, hogy elégedett önmagával? Most komolyan kérdem. Szerintem nagyon nem.

"emonstrálni tudja, kellett valakinek"
Lehet benne igazság, sajnos sokan beleesnek ebbe a hibába.

beacska 2012.01.10. 11:31:57

@ELP: be van szarva, az igaz, de nem véletlenül tették őket egy párnak: kérdés, Kinga veszi-e a lapot. Ha 3 napig össze vagy vkivel bilincselve, és együtt kell eredményt elérni, esetleg nyerni vmiben, kialakul egy olyan kötelék, amit nem biztos, hogy szét akar Kinga szakítani.
Már többször is mondta, hogy Péter nem is olyan genya, meg aranyos, meg ilyesmi. Attól függ, a Jóindulatú Fecó Barát mennyi energiát feccöl a párbajtól való fenyegettsége mentésére...és még nem tudja, hogy Attila feni rá a fogát ;DDD

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:31:58

@mocskosmacska:

"Úgy gondolom, hogy vannak normák, amiket mindenhol be kell tartani, és ezek között van, hogy mások szenvedéséből nem csinálunk showt.
Ha te máshogy gondolod, az a te dolgot."

Szerintem senki sem ment át még állatba, maximum idegesítőbb, mint az átlag.
Szerintem nagyon rosszul értetted, amit írtam, mert sehol nem nyilatkoztattam ki, hogy az a véleményem, hogy mások szenvedéséből kúl dolog sót csinálni. Sőt.
Mondjuk azt érzékelem, hogy feltétlenül ellent akarsz mondani, értelmes beszélgetés helyett, úgyhogy itt abba is hagyom az eszmecserét.

bigél 2012.01.10. 11:34:07

@Szőrcsim.bók: Mert akkor nem lehetne pénzt beszedni azért, hogy valaki megnyerje a védettséget.
Nem is tudom, hogy korábban miért egy sima aréna döntötte ezt el, miért nem bízták a nézőkre. :D :D

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:34:39

@bigél: Ha nem lenne elégedett magával, akkor talán változna a hozzáállása. De neki úgy látszik szükséges az adrenalin, a konfliktus. És nem hallgat senkire.. még "legjobb" barátjára Fecó barátra sem.
Mondjuk rá én sem hallgatnék, de ez az én szuterén véleményem :D:D

mocskosmacska 2012.01.10. 11:34:56

@Lotyóbridzsida: "Mondjuk azt érzékelem, hogy feltétlenül ellent akarsz mondani, értelmes beszélgetés helyett, úgyhogy itt abba is hagyom az eszmecserét. "

Rosszul érzékelted, de te tudod.

beacska 2012.01.10. 11:37:06

@ELP: sok mindent meg kell tenni még egy közszolg. tévének is, ha nem akarja egy hagyományos készülékekkel nem fogható frekvencián találnia magát...:(((

mocskosmacska 2012.01.10. 11:37:07

@Szőrcsim.bókh: Igen, van abban valami, amit mondasz, csak ha nem kap pozitív visszajelzést, akkor meg kis sírni a cigizőbe. A hülye fecó meg megy vigasztalni, ahelyett, hogy inkább valami konstruktív kritikát fogalmazna meg.

bigél 2012.01.10. 11:37:48

@Szőrcsim.bók: nem tudom, hogy ez biztos így van-e. Nyilván csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni, az pedig mást mond, de nem vagyunk egyformák (hihi, én is milyen bölcs vagyok).

Mindenesetre - megint egy bölcsesség - amikor az embernek a világgal van baja (ld. Vera sokszor még az élő fába is beleköt), akkor legtöbbször valójában magával van baja.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:38:05

@bigél: De hát akkor az egész kiválasztást, kihívást is a nézőkre kellene bízni. Sőt, a műsort is átalakítanám úgy, hogy betelefonálós műsort csinálnék belőle. A címe ez lenne: Belevalóteló.

bigél 2012.01.10. 11:39:42

@Szőrcsim.bók: Igen, de ha megerősítésre lenne szükségem, akkor csak őt (Fecó) keresném. :D :D

Ugye, nem vagyok túl kövér? Ugye jól áll ez a szín? stb. stb. - Ilyenkor jól jönne egy Fecó a háznál.

az én rózsám vasutas 2012.01.10. 11:40:16

Már megint tujázás és fakabátozás csak azért, mert Csabánk végre testhezálló feladatot kapott. Nincs ebben semmi huncutság, jövő héten a többiek erősödnek, a kurvás-kamionos héten. Tiszta verseny és nyitott, még mindenki lehet második Eszter mögött.

hasznos tanács:

Most nézzetek Belevalót, mert ez se lesz sokáig műsoron. Rácz Béla vendége Rácz Gigi nem tudom mennyi nézőt vonz, tartok tőle, hogy nem sokat. Zsöni majd leírja röviden miről beszélgettek.

nowo 2012.01.10. 11:40:24

@Brr: tudom,hogy Vera stílusa ellen vagy és nem is szeretnélek ebben megingatni.
Nekem tegnap úgy jött le,legalábbis úgy emlékszem,hogy Peti elkezdte kritizálni Csabát Fecó-ügyben,Csaba megvédte magát,hogy nem ő piáltatta túl,majd itt kapcsolódott be Vera a Veronika-párhuzammal,de nem volt azonnal ordenáré.
Ordenáré csak akkor kezdett lenni,miután Attila nagy harsány "kőparaszt" módon beleszólt,majd nem hagyta szóhoz jutni Verát.
Na,akkor kezdett Vera ordenáré lenni mind Veronikáról,mind Peti irányába (aki szintén felbátorodott Attilától),stb.stb.

Szóval a kulcs Attila arrogáns,vadparaszt,kultúrát nélkülöző vitastílusa,ami a legrosszabbat hozza ki Verából,Kingából és bárki másból,akire éppen rászáll.
(kivéve persze Csabát).

bigél 2012.01.10. 11:40:48

@Szőrcsim.bók: :D :D

Vesd fel szerintem az RTL-nél. EZO TV helyett.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 11:40:55

@pushpang: ja és ha a védettséghez elméleti tudás is szükséges lesz, akkor ne feledkezzünk meg, hogy Eszter abszolút előnyben van a végzettsége(i) miatt.

szélfúttahaj 2012.01.10. 11:40:56

@foxglove: ez csak a kamerának szól. Egy szavát sem hiszem ő a legtudatosabb mind közül.Biztos ezen agyalt évekig.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:41:13

@bigél: Akkor lehetséges, hogy az egyik énje közömbösen nézi a másik énjét.
Elnézést az alábbi viccért, de ez jutott eszembe:
A nőknek kétféle agysejtjük van. Gátló és serkentő.
A Gátló gátolja az agyműködést, a serkentő pedig serkenti a gátlót.
Még1x elnézést. Természetesen ezzel nem értek egyet!! :D:D:D

bigél 2012.01.10. 11:42:00

@Binbir gece:
"jövő héten a többiek erősödnek, a kurvás-kamionos héten. Tiszta verseny és nyitott, még mindenki lehet második Eszter mögött."

:D :D

bigél 2012.01.10. 11:42:44

@Szőrcsim.bók: :D :D Ezt még nem hallottam, de nagyon jó!

beacska 2012.01.10. 11:45:44

@nowo: egyrészt feladat volt, másrészt érdekes, hogy mindig Vera keveredik ilyen helyzetekbe. Miért nem szól be egyszer Eszter vagy Seri csúnyán mondjuk a vigyorgó, semmit nem mondó Fecónak?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 11:47:12

@Binbir gece:
Ha már maszatolás, ám jó, legyen: tuja és fakabát.
Sőt: fekvőrendőr, gumibot és zsernyák.
Szívesen ideírnám neked még a kallert is, de az más szakma (olyan, mint a jegylyukasztó csak nem kell hozzá érettségi).

Várjuk ki a végét.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:47:17

Vera viselkedését szerintem Alpáron sem díjaznák.

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:47:37

@nowo:

vera ott hibázik ilyenkor, hogy felveszi a kesztyűt attikával.:)
csak kussoltatni kellene teljes nyugalommal, semmi mást. VAGY egyáltalán nem reagálni arra, amiket beszólogat, az talán mégjobban idegesítené. levegőnek nézni.

érdekes, hogy annyi idejük van gondolkodni, mint az állat ott bent, mégis mindenki az őt ért sérelemmel van elfoglalva a MI-vel, és nem a HOGYAN KELLENE KEZELNEM-el. vagyis azon kellene pörögniük, hogy hogyan iktassák ki egymást a vitában, ahelyett, hogy az adott beszólt baromságon pörögnek. persze ezzel most egy bizonyos szintű intelligenciát feltételeztem, lehet tévesen.:)

ELP 2012.01.10. 11:48:35

@beacska: Pedig kingának csak ellene és feco ellen van sansza. Ha nem ezt lépi elbukott:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 11:49:00

@nowo:

van akiből ki lehet hozni, van akiből meg nem, lásd csabát, irdatlan támadásoknak volt kitéve a két ócska manipulátor részéről, de példamutató nyugalommal vette ezeket,

verában sajnos benne van a mások lealázásának, másokba való belerúgás szükséglete, akkor is mikor azok nem bántják őt, ezért tud belőle kijönni, amikor pl. Dyát alázta, vagy BTA-t alázta, vagy Veronikát alázta, vagy Kingát alázta, vagy Esztert alázta,

lehet, hogy kőkemény gyerekkora volt Verának, és sokat szadizták, de az a helyzet, hogyha egyszer már felnősz, akkor már felelős vagy a viselkedésedért bármilyen gyerekkorral is rendelkezel...

mint írtam jelen pillanatban menthetetlennek látom egy tragikus sorstól, de ne legyen igazam..

szélfúttahaj 2012.01.10. 11:49:30

@Lotyóbridzsida: akkor kezdtem hv-ni, miután Éva leköpte J-t. Szerintem ezért is minimum kizárás járt volna, ehelyett a drága Olika és Liluka viccelődése lett a bünti.Nálam Vera azért nem veri ki a biztosítéikot, mert szemtől-sz-be csinálja és abban is biztos vagyok h. Attika hergeli plusz a háta mögött is genyó mint mindenkivel

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 11:49:49

@Szőrcsim.bók:

én ezt a viccet férfiakkal ismerem.;))

ELP 2012.01.10. 11:50:26

@beacska: Ez is igaz . A pénz beszél a kutya ugat , a karaván halad :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 11:50:30

@foxglove: nem is értem, miért van külön jogi és rendőrtiszti képzés.. :)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:51:17

@Lotyóbridzsida: A férfiakra azért nem ül ez a dolog, mert ott nem az gondolkodással kapcsolatos az agysejtek munkája :D:D

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 11:52:08

Egyébként Verát el tudom képzelni smasszernak. Szerintem testhezálló.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 11:53:45

Csabi teljesen ki van akadva, hogy rendőrhét van.

ELP 2012.01.10. 11:54:42

@Szőrcsim.bók: No no , nem egészen úgy van az :)

mocskosmacska 2012.01.10. 11:55:10

@Brr: MONdtam, hogy van egy ismerősöm, aki tök olyan, mint vera. Neki volt egy agresszív apja és egy őt agyonajnározó anyja. Nem tudom, hogy veránál mi a helyzet.

mocskosmacska 2012.01.10. 11:56:00

@Szőrcsim.bók: Én tegnap pont majdnem ezt gondoltam. HOgy vera tökéletes lenne bunkó igazoltató rendőrnek.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 11:58:30

@pushpang: a különbség az, hogy a jogon ez (büntetőjog, büntető eljárásjog, kriminológia, alkotmányjog közigjog stb) "csak" a törzsanyag, és annak is csak egy része.

ELP 2012.01.10. 11:59:49

@Szőrcsim.bók: Akko léptessük elő , legyen tizedes :)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:00:44

wo ist meine komment, ja?

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:05:01

aaahhhhggrrrr!!! pedig olyan okosat írtam!!!:D:D:D

nowo 2012.01.10. 12:05:52

@Lotyóbridzsida: megint Veled értek egyet!!!:)))

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:07:27

Én majdnem mindenkivel egyetértek. Szólitsatok Fecsónak!!

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:08:55

@nowo:

Szerintem mi lelkitársak vagyunk, már észrevettem.:)))

bigél 2012.01.10. 12:10:09

@Lotyóbridzsida: igazad van, de! ne feledd, hogy ennyi nap összezártság után, már nem biztos, hogy minden esetben a józan ész dominál. de végül is ez a(z egyik) lényege az egésznek, hogy nem hétköznapi reakciókat hozzon ki a játékosokból, amin a nézők elcsodálkozhatnak, felháborodhatnak, megvitathatják, gondolkodhatnak rajta, stb.

MagasMacska 2012.01.10. 12:10:39

@Szőrcsim.bók: Első indok a börtönlázadásra.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 12:11:33

@mocskosmacska:

igen, pont smasszerként viselkedett, mikor például mindent a földre dobott, meg a kukát az ágyba döntötte és durván megalázóan rászólt BTA-ra, hogy takarítsa fel, tiszta smasszer viselkedés... ha ő ezt kapta gyerekkorában és most ezt utánozza, akkor sajnálom, de már felnőtt, az ilyesmit korrigálnia kellene magában...

bigél 2012.01.10. 12:12:10

@Szőrcsim.bók: Uuuuúristen! Ez naggggyon durrrrva!

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:13:56

Csak a ruhám nehogy meggyűrődjön... Mindjárt megigazítom a galléromat.

bigél 2012.01.10. 12:17:28

@Szőrcsim.bók: Ajánlom a kapucnis felsőt: ápol és eltakarja a gallért. (a "Fecóka házi praktikái" c. bestseller alapján)

ő-szinte 2012.01.10. 12:18:28

@mocskosmacska: dadának hívják, kedves:-)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:19:43

@Szőrcsim.bók:

hanem a test vegetatív életbentartásával és a szex-el?:D

mocskosmacska 2012.01.10. 12:22:58

@Brr: Csak az a baj, hogy a foglyoknak vannak emberi jogaik és elvileg így nem szabad velük bánni, míg a villalakóknak nincsen, így a terrorlady szabadon működhet, amíg nem üt.

nowo 2012.01.10. 12:23:11

@Brr: a felsorolt csajok,még Dya is,egyik sem volt ártatlan Vera irányában.
Persze kár lenne gyerekes módon azt firtatni,hogy ki ütött előbb,de rossz viszony egészen apró dolgokból is kialakulhat.
Azt se felejtsd el,hogy Vera már éppen kezdett jóban lenni,sőt,barinő lenni Kingával,mikoris Attila összeveszett vele a bokszhéten,és igencsak hatásosan Vera ellen fordította Kingát.(Vera többször is megkérdezte,hogy mi baja vele,Kinga egyszer sem tudott normálisan válaszolni rá).
Eszter mellé ő állt valóban egyedül,majd valami történt a párbaj délutánján,amit soha nem mutattak be az öfiben,ami miatt egyedül hagyta.Ott szakadt meg a barátságuk.Eszter ezek után nem sokkal már be is állt Attila mellé csicskának,majd vérét kívánta a bokszhéten,ezek után csoda,hogy Eszternek is visszavágott?
És folytathatnám.
Szóval nem ártatlanul került összetűzésbe a csajokkal.
Egyedül Serivel nem került balhéba.

Túl nagy benne az igazságérzet,valamint a játék és összezártság miatt ez felfokozza a rossz tulajdonságait,így láthatólag ő a legkibírhatatlanabb,de pl. Esztert sokkal "veszélyesebbnek" tartom a sima,csendes kígyóságával,mint Verát.

fordp01 2012.01.10. 12:23:51

hetihetes alekkal, zsófi lajcsinál énekel, illetve éva verebesnél szilveszterezik :D

subba.blog.hu/2012/01/09/atveros

ő-szinte 2012.01.10. 12:24:47

@Szőrcsim.bók: Kézenfekvő is lenne,mivel az anyja házmester, az alapokat már megtanulta:-D

nowo 2012.01.10. 12:27:27

@nowo:jav: mínusz ...miatt ez...

ő-szinte 2012.01.10. 12:27:39

@Szőrcsim.bók: de mackófelsőt és zakót feltétlenül vegyél rá, igazítás után...:-)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:29:51

@nowo:

Észrevetted, hogy az eszter szimpi ducicsajból hogy lett unszimpi kis hülye? Simán odanyomta valamikor a boksz körül a verának, hogy "kussoljál te..." és itt mondott valami okádék idióta picsát, vagy valam hasonló nőies jelzőt. én meg csak néztem, hogy hol van a kis ártatlan cuki csaj? nagy lett az arca a péterék hóna alatt, pedig ha tudná, hogy ugyanolyan játékszer nekik, mint mindenki más...:)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:32:31

@Lotyóbridzsida: Te nagyon értesz a férfiakhoz :D:D

foxglove (törölt) 2012.01.10. 12:32:52

@ő-szinte: ez nem vicc volt, tényleg kiakadt, belenéztem az onlineba

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:33:17

@ő-szinte: Elvem: makkoscipő és mákospóló nélkül egy tapodtat sem. És akkor még a zakóról nem is beszéltem :D

nowo 2012.01.10. 12:33:54

@Lotyóbridzsida: igen,emlékszem.Többek közt ott hullott le az álarc Eszterről.

ő-szinte 2012.01.10. 12:33:55

@foxglove: Na, akkor végre csinált is valamit?:-DDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.10. 12:34:23

@Lotyóbridzsida:
"Péternek nem elkotródnia kellene, hanem lekussoltatni a verát, amire képtelen azóta, hogy már nincs szerivan vele. "

sztem jól meg kéne dugnia, az leszedálná verát, még a köpenyét is utána vinné bárhova megy :)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:35:06

@Szőrcsim.bók:

na!:D

inkább úgy igaz ez, hogy a férfiak túlnyomó többségére jellemző ez az attitűd.:))

ő-szinte 2012.01.10. 12:36:13

@Szőrcsim.bók: Hát, igen...az imidzs nagggggyon fontos. Különben ki hinné el neked a sok igét amit hirdetsz?:-DDD

mocskosmacska 2012.01.10. 12:36:37

@nowo: Vera mi miatt hátrált ki eszter mögül annak első párbajakor? Ez az amit azóta sem tudok.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 12:36:51

@ő-szinte: hát... mondjuk azért *annyira* nagy kiakadás nem volt:DD

mocskosmacska 2012.01.10. 12:38:14

@nosce: Lehet, hogy tényleg ez a megoldás. Egyesek szerint Raszputyin ezzel a módszerrel vált a moszkvai nők csodaorvosává, aki mindig lelki betegséget képes volt meggyógyítani.

ő-szinte 2012.01.10. 12:38:38

@foxglove: faszomatbazdmeg! még ezt is eltujáskodta...:-DDD

fran7 2012.01.10. 12:38:39

@nowo: Veránál egyértelmű, hogy elképesztő szeretethiánya van. Csak ilyenkor kérdem azt, hogy van olyan ember, aki annyira szeretné, hogy kedvességével, türelmével simára pátyolgassa megterhelt idegrendszerét? Mert ha összejön valaki passzív agresszív vagy csupán agresszív ott akkor könnyen vér folyhat. Ha szerencséje van összejön egy papucsnak tűnő csávóval, aki végtelen türelemmel viseli el. S a csávó 50 évesen kap egy diabéteszt vagy infarktust.

beacska 2012.01.10. 12:38:40

@foxglove: Attila hogy ki fog akadni, amikor rájön, hogy mindez Csaba miatt volt!!!
Tegnap előtt komolyan neki keseredett, elég indokoltnak látszik....

nowo 2012.01.10. 12:39:06

@mocskosmacska: ez az,amit én sem tudok azóta sem.
Egyszerűen nem mutatták be az öfiben.

foxglove (törölt) 2012.01.10. 12:39:19

@nosce: vera előre köszönne petinek!

ő-szinte 2012.01.10. 12:39:49

@mocskosmacska: Ja, aztán meg kellett halnia mert túl sokat tudott... hehe

ő-szinte 2012.01.10. 12:40:41

@foxglove: És onnantól ő dugná el neki a mogyit:-DDD

nosce 2012.01.10. 12:42:37

@ő-szinte:
azt nemtom, de sikerült elsőnek lennem :)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:43:14

@fran7: Szerintem a papucsnak tűnő srác már most 55 év körüli lehet :D:D

foxglove (törölt) 2012.01.10. 12:43:37

@ő-szinte: *igazándiból* csak annyit mondott hogy "nagyon ki vagyok akadva, hogy rendőrhét van":DDDDD

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:43:57

Egy idős pasi egy fiatal húsé' sok mindent elnéz. Csak cex legyen :D:D

nosce 2012.01.10. 12:44:06

@mocskosmacska:
"Lehet, hogy tényleg ez a megoldás. Egyesek szerint Raszputyin ezzel a módszerrel vált a moszkvai nők csodaorvosává, aki mindig lelki betegséget képes volt meggyógyítani. "

Ez pontiosan így történt, na meg a farka is 27 cm-es volt :)

mocskosmacska 2012.01.10. 12:44:29

@nowo: Köszi szépen. Elég sokat van emlegetve a dolog, meg vera egyszer olyat mondott, hogy ő azt eszter érdekében tette. Szóval ez egy elég homályos pont nekem.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:44:40

Csabi meg ne dobájja má a rendőröket :D:D

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:44:48

@nosce:

Erről beszéltem, hogy nem a min kellene nyavalyogniuk, hanem a hogyanon.:D:D:D
Vera lehetséges lefegyverzése lehetne éppen pont a negatívja is annak, mint amit most a peti csinál vele.
Meg sem kellene dugnia, elég lenne lesmárolnia alkalmasint.:)))) (most lehet, hogy tippet adtunk a készítőknek!) Mi meg horkolnánk az unalomtól a tévé előtt, mert a szerivan az dögunalmas.:D

mocskosmacska 2012.01.10. 12:45:37

@nosce: hu.wikipedia.org/wiki/Raszputyin_p%C3%A9nisze

Raszputyin pénisze még a wikipedian is külön szócikke.

nosce 2012.01.10. 12:48:47

@mocskosmacska:
"Raszputyin pénisze még a wikipedian is külön szócikke. "

tudhatott valamit, és még mondják h a méret nem számít :)

W.Jack. 2012.01.10. 12:49:58

@nosce: Lehet, hogy tényleg javítana Vera viselkedésén, de a HVG cikke alapján Kingán is segíthetnének ily módon. " A világ első (gőzzel hajtott)
vibrátora hisztéria ellen is jó.
A vibrátort 1869-ben egy amerikai orvos szabadalmaztatta, de felhasználni egy angol kollégája kezdte nem sokkal később, méghozzá a hisztéria kezelésére. Úgy gondolta, hogy az orgazmus segít a gondon, s a gőzgép által hajtott szerkezet nagyon alkalmasnak tűnt a speciális kezelésre."

nosce 2012.01.10. 12:50:32

@Lotyóbridzsida:
Peti csak addig akarja a sexet amíg a nő ellenáll, ha a nő akarná már lapít meg menekül :)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:51:22

@nughop: Elképzelem mekkora gőzgép kellene Verához!! :D

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:52:01

@Lotyóbridzsida: Verát bevállalni simán felérne több lila kendővel...

ő-szinte 2012.01.10. 12:52:07

@Szőrcsim.bók: Hát ha elég hülye, akkor biztosan:-DDD

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:52:27

@nosce:

Szerintem számít a méret, amennyiben csak az érzetre redukáljuk a témát. De legalábbis mindenképpen "furcsa" egy nagy után egy átlagos.:)

beacska 2012.01.10. 12:52:59

@nosce: ez számodra miből derült ki???

ő-szinte 2012.01.10. 12:54:19

@nosce: Bazdmeg, az már nem fasz, hanem fegyver. :-D

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:54:59

@Szőrcsim.bók:

jajmár, azért nem kezdek el alapítványi alapon gyűjteni a petinek, mert kinézhetne neki egy kis békülőszex, ha akarná, jó?:D

ő-szinte 2012.01.10. 12:55:37

@nosce: Persze, mert Pettinek CSAK a szája nagy:-DDDDDDDDDDDDD

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 12:57:10

@Lotyóbridzsida: Már ne haragudj, de Vera olyan, mint egy férfi.

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 12:57:54

@nosce:

azon nagyot röhögtem, amikor kijelentette a riportban a Veronikával kapcsolatban, hogy "ha így megy tovább még 2 hét és megdugom":D:D:D

nosce 2012.01.10. 12:58:18

@ő-szinte:
jah, ehhez már fegyverviselési engedély is kell :)

ő-szinte 2012.01.10. 12:59:32

@Lotyóbridzsida: Már akkor tréningezett a tegnapi nagyotmondó versenyre....-D

beacska 2012.01.10. 13:00:37

ha Kinga Pétert hívja ki, nem ártana, ha az egyensúly kedvéért végre a Rossz-oldalról is visszamenne vki. Kb. MOST lett elegem az egyoldalú játék-vezetésből...
ha peti kiesik, ne nézem többet...

ő-szinte 2012.01.10. 13:00:51

@nosce: De mindenképp bejelentési kötelezettséget von maga után...:-D

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 13:02:58

@nosce:

kicsivel még nincs tapasztalatom asszem. bár a kategorizálással asszem nem állok túl jól, mert nem állítottam az exeimet soha egymás mellé, hogy na, akkor most öntsünk tisztavizet a pohárba, kié számít nagynak és kié kicsinek.:)))

nosce 2012.01.10. 13:04:51

@Lotyóbridzsida:
"kicsivel még nincs tapasztalatom asszem. bár a kategorizálással asszem nem állok túl jól, mert nem állítottam az exeimet soha egymás mellé, hogy na, akkor most öntsünk tisztavizet a pohárba, kié számít nagynak és kié kicsinek.:))) "

ha jót akarsz mondd azt h a tied éppen jó :)

nosce 2012.01.10. 13:06:17

@ő-szinte:
elmulasztása meg szabálysértési eljárást :)

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 13:08:18

@nosce:

jó ötlet. no és akkor a női tágságról és szűkösségről még egy szót sem szóltunk, pedig szerintem az is számít.:)

2012.01.10. 13:10:16

Ez cukika, volt már?
www.valovilag.hu/video/154659

Lehet mégis jó lesz ez a hét. Tííííísztelegj!

kamarti 2012.01.10. 13:11:02

sziasztok!
nem olvastam vissza, nem tudom, hogy kiveséztétek-e már, de volt 1-2 dolog a tegnapi onlájnban, ami elég érdekes - persze lehet, hogy csak annak, aki nem utálja Csabit :)
szóval az egyik szemem sír, a másik nevet és kis izgalmat érzek :). Egyrészt bebizonyosodott, hogy nem alaptalan a feltételezésem, hogy Csabánk leginkább Serit kívánná a célkeresztjébe (és ahogy láttam, Seri is érezte a kérdésnél, hogy mi jön), másrészt kíváncsi vagyok a következményekre. Nem is annyira Seri reakciójára, hanem arra, hogy ennek a dolognak vajon lesz-e hatása a kihívásra. Mert ha Kingában tényleg erősebb a hiúság meg az irigység, akkor ezzel a kijelentéssel Csabi intézett egy párbajt Serinek, és okozhat némi fejfájást Csabának is a ki kit támogat dologban.
Ha viszont Kingának van egy csöpp esze, számít a Csaba rajongók szavazataira, akkor nem kockáztatja Serit, és a Csaba-szavazatok megoszlását.

Szóval kíváncsi vagyok, mennyire lesz kínos ez a hét Csabinak, a rendőr-tematikán túl is (éjjel Petivel beszélgettek erről, és ahogy tippeltem is tegnap, nemigen örül neki, sőt. Peti próbálta nyugtatgatni).

2012.01.10. 13:11:59

@foxglove: Most tudta meg, hogy kirúgják az Akadémiáról, hogyne lenne kibukva! Szegény Tujácska!

nosce 2012.01.10. 13:12:09

@Lotyóbridzsida:
"és akkor a női tágságról és szűkösségről még egy szót sem szóltunk, pedig szerintem az is számít.:)
"

hogy a viharba ne :), nincs univerzális mindenkit boldogító fasz :)

nosce 2012.01.10. 13:13:31

@szerivan:
"Most tudta meg, hogy kirúgják az Akadémiáról, hogyne lenne kibukva! Szegény Tujácska! "

kirugták ? Miért ?

2012.01.10. 13:13:34

@bigél: Peeeerszheeee!Perszhee!Csz, csz. ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁ!

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:15:39

@szerivan: és akkor nem hordhatja többet a szexi egyenruhát? :,(

2012.01.10. 13:16:16

@nosce: Szia pufi!
Az első párbajnál súgták a fülébe, hogy az iskola már nem várja vissza mert vállalhatatlan, hogy a VV-ben van. Ezek után parádézzon rendőrként, hogy fél éve van a suliből és mégse lehet rendőr... Az RTL elintézi, hogy igazándiból kirúgják.

kamarti 2012.01.10. 13:16:43

@szerivan: vajon hogy alakultak ki a párok? nem hiszem, hogy ők választottak, vagy igen?

ő-szinte 2012.01.10. 13:17:04

@nosce: mindenképp:-) az a méret, már nyílt fenyegetésnek minősül:-D

2012.01.10. 13:17:26

@foxglove: De ha megkéred rá még az ágyhoz is bilincsel, de csak priviben. Nem valószínű, hogy befejezheti :(

nowo 2012.01.10. 13:18:29

@beacska: az egyoldalúságot köszönd Attilának és Péternek.
Mégpedig azért,mert eddig még minden párbaj előtt ők döntötték el,hogy ki legyen a kiválasztott.
A nézők meg daffke a kiválasztottakat küldték vissza.

Talán majd,ha kissé lazábbra veszik a figurát (megint csak a vv4-re tudok visszautalni,hogy azt a játékot ebből a szempontból (aláhúzva) sokkal "elegánsabban" és lazábban játszották.)
Itt Attila mindenkit becsicskáztatott,hogy kire szavazzanak,gyakorlatilag az összes kiszavazást megszervezték,a vv4-ben nem!

Most nagy csattanó lenne,hogy,bár nem vagyok Kinga-drukker,de ha kihívná Pétert és kinthagyná,akkor Péterke elgondolkodhatna majd otthon azon,hogy érdemes volt-e megint Attila szája íze szerint szavazni...
Ahogy a múltkor is 5 perc alatt megszervezte Csaba kiválasztását,majd Csaba szépen kint is hagyta Veront.
Vagy legutóbb a Veráét,aki szépen kint hagyta Gergőt,pedig előzőleg Gergő is milyen szépen,csicska módon Csabára szavazott.
Az összes csicska előbb-utóbb repül,és nézhetik otthonról a műsort,köszönhetően Attilácskának!:)))

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:18:33

@szerivan: óó. -o-
(elloptam, igen! vegyél őrizetbe!)

nosce 2012.01.10. 13:18:44

@szerivan:
"Az első párbajnál súgták a fülébe, hogy az iskola már nem várja vissza mert vállalhatatlan, hogy a VV-ben van."

sztem tiszta hülyék, Csabi sokat tett a rendőrök népszerűsítésért azzal h szimpatikusan viselkedett és fizikailag meg agyilag is rendben van...

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 13:18:59

@nosce:

ÉS az is tény, hogy egy elég jól felingerelt nőnek nem kell sok, hogy bármivel elérje a happy endinget.:)) Emiatt van igazsága a nem a méret a lényeg szlogennek.:))

2012.01.10. 13:19:14

@kamarti: Ők ketten preferálják Kingut, tőlük vicces ez. Bár most Atibogyóval fasírtban van Kingu, de lehet már vége.

ő-szinte 2012.01.10. 13:19:37

@Lotyóbridzsida: Hát elárulom, hogy nem a méret számít elsősorban:-) Persze, vannak minőségbeli különbségek, de attól még, hogy nagy, lehet kurva szar:-DDD

2012.01.10. 13:20:14

@foxglove: Fiú vagy vagy lány? Ezt tudnom kell ahhoz, hogy milyen büntetést szabjak ki.

2012.01.10. 13:21:17

@ő-szinte: Már nem is köszönsz Dagidög?!

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 13:21:21

@nowo:

Egyébként nem is értem miért nem bűntetik a csicskulást.

kamarti 2012.01.10. 13:21:44

@foxglove: nem is egyenruhás lett volna, és nem is akart az lenni, legalábbis ezt mondta a szaunában

@szerivan: Petinek épp arról beszélt tegnap éjjel, hogy egyrészt milyen fura, hogy ez az egész rendőr-dolog 3 napja derült ki bent, erre jön egy ilyen hét, másrészt meg hogy lehet, hogy most éri el, hogy tényleg kitegyék. Peti azon a véleményen volt, hogy ez nem történhet eg, több okból, de végül, ameddig én néztem, Csaba arra jutott, hogy ha így lesz, akkor így lesz és kész (a szaunában is azt mondta, h nem biztos, hogy nem volt tévedés ez a suli + azért is jött be, mert ha elvégezte volna az utolsó félévet, 3 évre kötelezően be kell állni a szolgálatba (nem egyenruhás járőrnek))
szóval nem hinném, hogy olyan nagyon keseregne, legfeljebb mert a szülők emiatt is voltak kiakadva a VV-szereplésen

2012.01.10. 13:23:19

@kamarti: Azért végigtanult 3 évet, az akkor is szomi ha a kukában landol.

kamarti 2012.01.10. 13:23:58

@nosce: Peti épp ezt mondta neki az éjjel. meg azt, hogy akkor hogy is van ez a dolog azokkal a rendőrökkel, akik bementek őket oktatni?

nosce 2012.01.10. 13:24:25

@Lotyóbridzsida: @ő-szinte:

hár a nyelv is hatalmas fegyver a ffi kezében, hogy kellő képzavar legyen :)

2012.01.10. 13:24:26

@foxglove: Akkor átirányítalak nosce tizedeshez, majd ő kezelésbe vesz. A helyedben rettegnék :)

nosce 2012.01.10. 13:25:50

@kamarti: @szerivan:

sztem nem ez volt a végső szó az ügyében, majd dreszter képviseli a fellebbezésnél :)

kamarti 2012.01.10. 13:26:08

@szerivan: én csak a párosodást nem értem, Csaba-Atti? ezek tényleg olvassák a blogot? :) (itt írták többen a napokban, hogy a két fiú milyen jól ellenne egymással, ha nem az lenne a forgatókönyv, h nekik harcolniuk kell)

2012.01.10. 13:27:02

@nosce: Akkor bukta.
Küldtem hozzád valakit.

@foxglove: Attól tartok igen :D

bigél 2012.01.10. 13:27:45

@kamarti: Azért az egy kicsit más, ők feladatot teljesítenek, ennyi. Mást nem látunk belőlük, nem látjuk őket zuhanyozni, stb.

Félre ne érts, szerintem Csabit nem kellene megfosztani a lehetőségtől, hogy rendőr legyen, ha akar, semmi olyat nem csinált, ami ezt megakadályozná.

nosce 2012.01.10. 13:28:19

@szerivan:
"Küldtem hozzád valakit."

köszi, majd intézkedem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 13:28:34

@fran7: ehh, szerintem Verának egyáltalán nincs szeretethiánya. Sose amiatt szenved, hogy őt nem szereti senki, hanem mert "nem bírják az idegei, hogy xy felbaszta az agyát" - saját szavait használva.

Egyszerűen azért olyan, amilyen, mert kurva szar természettel áldotta meg a természet, nincs ezen mit szépítgetni ezzel a ma divatos és mindenre ráhúzható kifejezéssel, hogy szeretethiány.
Egyszerűen rossz a természete: megkeseredett, öntelt, kiállhatatlan és összeférhetetlen. Ennyi meg egy bambi.
A számlát, hová küldhetem? :D

2012.01.10. 13:28:53

@kamarti: Ha nem olvassák, akkor nagyon buta mogyorók! Gondolom úgy osztották be a párokat, hogy azok nem kedvelik egymást, mint az amerikai filmekben. Aztán majd összecsiszolódnak.

ő-szinte 2012.01.10. 13:29:39

@szerivan: Faszomatbazdmeg, te csak azzal foglalkozol, hogy ki fiú és ki lány???:-)
Már megint pasiznál? Kevés volt a DP?:-DDDDDDDDDD

nosce 2012.01.10. 13:29:51

@szerivan:
"Akkor bukta."

nem biztos, sztem dresztert nem fogják kicsukni a kamrából :) majd kis szeriért megvédi Csabcsit is :)

ő-szinte 2012.01.10. 13:30:31

@szerivan: Szijjjjjjjjjjja! nem láttam, mert elgondolkodtam:-)

kamarti 2012.01.10. 13:30:48

@szerivan: hát persze, szóval megértem a szülőket, és ő sem véletlenül kattog azért ezen....
tulképpen csak szerettem volna kicsit ellensúlyozni a "na, már megint Csabának kedvez a csatorna" hangokat...:)

@nosce: gondolod, kint olyan jóban lesznek? a szakmai kapcsolat felülírja a VV-t? :) jelenleg sztem szeretné Seri mellől még őt is kipöckölni, a tegnapi kérdései és válaszai alapján is útban van neki :) :)

2012.01.10. 13:31:53

@pushpang: Ahogy Tibó közhelyes levelén sírt abból igazándibjól az jön le, hogy azért ilyen kiállhatatlan mert igazándiból szeretethiánya van. Pufira is azért fanyalodott rá.

2012.01.10. 13:33:01

@ő-szinte: :DDDD Fecósan ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁ
Ez pont tölled elég furcsántorz...

ő-szinte 2012.01.10. 13:34:22

@szerivan: faszomatbazdmeg igazándiból:-DDD

2012.01.10. 13:34:24

@kamarti: Pont ellne megy az az egész.

kamarti 2012.01.10. 13:35:24

@szerivan: tényleg, bakker, ez nekem eszembe se jutott :) kevés rendőrtematikájú filmet néztem mostanában :)

@bigél: én csak azt mondom, amit Peti :) viszont lehet, hogy ő meg nem azt mondja, amit gondol :)
és Csaba valami olyasmit is mondott, h nagyon nem szeretné, ha felszerelne és aztán egész testület a VV-vel basztatná....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:35:30

@nowo:

vera szeret nyitott sebekbe sósavat önteni ismételten, és képtelen abbahagyni, se dya, se bta, se veronika, se eszter, se kinga nem voltak olyan brutálisak vele, mint ő velük.. ha egyszer kitör belőle a kegyetlenkedés, képtelen abbahagyni, a többiekben azért mind volt legalább egy cseppnyi józan ész, amivel lenyugtatták magukat, vera erre képtelen, folyamatosan rotyog legbelül, és nem tudja fékezni magát, a többiekben nincs ilyen megátalkodott gonoszkodni vágyás...

nosce 2012.01.10. 13:36:57

@kamarti:
"gondolod, kint olyan jóban lesznek? a szakmai kapcsolat felülírja a VV-t? :)"

sztem jóban leszenek, még AttiPettivel is...ez más társaság mint a vv4, ott totál individumok voltak, itt meg taktikázások vannak, ez itt nem személyes, persze az valószínű h Verát mindenki letagadja :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 13:37:17

@nowo: te tényleg azt hiszed, hogy a nézők döntik el, hogy ki megy vissza? :)

bigél 2012.01.10. 13:37:53

@szerivan: én tartom azt, hogy nem volt se pro- se kontra-Csabi szándéka az RTL-nek ezzel kapcsolatban.
Az már más kérdés, hogy a körülmények ismeretében nem biztos, hogy jól jön ki belőle, legalábbis lelkileg, ha túl sokat kattog ezen. De az is lehet, hogy tök vicces lesz a hét, mindenki jól érzi magát, ő is elfelejti a kétségeit.

kamarti 2012.01.10. 13:38:46

@szerivan: én ezt ilyen kategorikusan nem mondanám, de sztem is mindenkinél nehezebb helyzetben van ezen a héten, én már a tegnapi öfi előzetese után is ezt írtam.

a tuja-tábor viszont azt, hogy már nem tudnak testhezállóbb feladatot kitalálni, hogy neki kedvezzenek....

na de hagyjuk az egyenruhát (bár az is nagyon izgató tud lenni :)): a Seri-Kinga-Csaba háromszögellés senkit nem izgat fel rajtam kívül? :)

bigél 2012.01.10. 13:39:51

@kamarti: hát ezt megértem ... kellene egy pár év, mire lekopna róla

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:39:57

4.07-től nézzetek, meg amit peti mond csabinak. ha tényleg kirúgták, egészen máshogy lehet értelmezni ezt a beszélgetést. mármint hogy direkt stresszhelyzetbe hozták.
www.youtube.com/watch?v=hyY_cGeAHrM&feature=player_embedded

nosce 2012.01.10. 13:40:17

@szerivan:
"Pont ellne megy az az egész. "

sztem a retek van olyan befolyásos, h tutira visszaveteti....kizárt h ellene menne...

ő-szinte 2012.01.10. 13:40:33

@szerivan: Én még sosem firtattam senkinek sem a nemi identitását...:-D

nowo 2012.01.10. 13:40:34

@pushpang: Cristofel kiesése óta többnyire igen.
Meg Csaba fölényes (82:18) győzelme óta is hajlamos vagyok rá.

bigél 2012.01.10. 13:41:13

@kamarti: Ha Kingát és Serit kivesszük, akkor engem is. :P :)

kamarti 2012.01.10. 13:41:23

@nosce: igen, más banda, igazad van, de lehet, hogy épp ezért nem bírják majd túltenni magukat a vesztesek azon, hogy nem ők nyertek (vagy nem a spanjuk), nem?

nosce 2012.01.10. 13:42:22

@szerivan:
"Pont ellne megy az az egész. "

ha ezt hiszitek nagyon kis buta mogyik vagytok, :) ha kirugták akkor pont azért rendezi a retek a rendőr hetet a villában h visszavegyék :)

ő-szinte 2012.01.10. 13:42:24

@bigél: Persze, persze...nem volt:-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:42:50

fecó alaposan megválogatja mit mond vissza, pl. peti azt mondta neki, hogyha kinga őt viszi, és ő kiesne, akkor ő azt fogja mondani, hogy legalább a villa legcsinosabb lánya ellen esett ki (pozitív tálalás, peti jön ki nyerően belőle a marketingnál)

viszont fecó ezt a részt kihagyta, mikor visszamondta kingának a beszélgetést, és csak annyit mesélt el neki, hogy peti most semelyik oldalra nem akar állni, és nagyon kinn akar maradni ebből a menetből, magyarul, ha nem őt viszi kinga, akkor semleges marad...

nyilván arra gondolt, hogy nem fogja a peti udvarlását visszamondani neki, nem fogja gyengíteni elhatározásában, ha kinga mégis petit akarja kivinni, viszont ha átadta volna, kinga tudná, hogy peti számol a kieséssel, tehát bátrabban hívná ki őt...

kamarti 2012.01.10. 13:43:06

@bigél: szellemi izgalomra gondoltam :) :)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:43:39

Én támogatom Csabit abban, hogy rendőr legyen. Már most is olyan a viselkedése (értsd merev, utasításokat maximálisan végrehajtó, egyénieskedésektől mentes).
No persze, ha ciki a gúnya, akkor nem is tudom mit gondoljak róla. Mi a tökömnek ment oda?

2012.01.10. 13:44:12

@nosce: Gondolkodj pufi, gondolkodj! Egy felsőoktatási intézmény vezetőségénél ez pont az ellenkező hatást éri el.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:44:41

@nosce:

ha csabi győz, kész reklám a rendőrségnek, hisz egy rendes srácot ismert meg benne a zország...

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:44:59

Elnézést, hogy megint kirekesztő vagyok, de aki volt katona az tudja, hogy milyen közegről beszélünk.

nosce 2012.01.10. 13:45:07

@szerivan:
"Gondolkodj pufi, gondolkodj! Egy felsőoktatási intézmény vezetőségénél ez pont az ellenkező hatást éri el. "

pufi én gondolkodtam azért mondtam, most gondolkodj te :)

nowo 2012.01.10. 13:45:29

@kamarti: de,szinte hihetetlen.
Seri viszont egyszer,asszem a riportszobában,azt nyilatkozta,hogy neki Csaba nem jön be,mint pasi.
Ez változott azóta az onlányok alapján?

2012.01.10. 13:45:38

@ő-szinte: És te ettől jobb vagy, mi?

kamarti 2012.01.10. 13:45:53

@foxglove: @nosce: ez a kirúgás nem tudom, honnan jött, egyáltalán nem így beszélt a dologról, és vele kapcsolatban nem is volt olyan nyilatkozat-cunami, mint anno Dreszterrel, legalábbis nekem nem rémlik
lemaradtam valamiről?

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:46:52

@nowo: "Seri viszont egyszer,asszem a riportszobában,azt nyilatkozta,hogy neki Csaba nem jön be,mint pasi."
Egészen szimpatikus megnyilvánulás volt tőle :D

bigél 2012.01.10. 13:46:55

@ő-szinte: ha mégis volt, akkor meg inkább ellene, mint mellette

2012.01.10. 13:46:58

@ő-szinte: De mindig tolod magad :)

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:47:54

@kamarti: mert eszter eleve arra építette az imidzsét, hogy ő jogász. a kamara egyik kifogása éppen az volt, hogy folymatasan erre hivatkozik.
Viszont ha csabit tényleg kirúgják és a hülyepicsa esztert nem, akkor felgyújtok valamit.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:47:54

@ő-szinte: Ilyenre gondolni sem merek :D:D

kamarti 2012.01.10. 13:48:22

@nowo: én már akkor sem hittem el neki :)
de mondjuk ez a része kevésbé izgat, inkább Kinga reakciójára vagyok kíváncsi
meg hogy a két csaj végül bedarálja-e a jófiút :)

nosce 2012.01.10. 13:48:23

@szerivan:
"De mindig tolod magad :) "

hadd tolja, attól csak jobb lesz a blog :)

ő-szinte 2012.01.10. 13:49:05

@Szőrcsim.bók: Ne is, mert még sokkot kapsz:-DDD

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:50:08

Majmokat etetni, gombokhoz nem nyúlni :D:D

ő-szinte 2012.01.10. 13:50:11

@szerivan: Megértem, hogy irigykedsz:-DDD

2012.01.10. 13:50:58

@nosce: Töllem tolhatja, de akkor ne pofázzon nekem mert ráteszem a jelet és kint hagyom mint a szart!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 13:51:08

@beacska: ha arra gondolsz amit az onlájnál írtam, ott csak ennyit mondott atti, utána ment tovább a feladat.. sokkal többet nem hallottam ki a témából, de nem is tudtam visszatekerni :-)
@mocskosmacska: azért a büdös kurva és a retkes vagy tetves vagy milyen kutya jelző egy tök8 milyen szintű nő jellemzésére nem éppen a kultúrált vitázás szintje.. szóval ehhez képest a pufi meg a dagidög elég enyhe sztem...

nosce 2012.01.10. 13:51:36

@szerivan:
pufi lásd mert imádlak segítek a gondolkodásban mert látszik elakadtál :), szal éppen most legalizálják a rendőrök villabeli létét ezzel a héttel ezek után nehéz azt mondani h méltatlan ott lenni, plusz egy csomó promóció nekik, a felsőoktatási intézménynek meg azt mondják h csituone, és ennyi :)

étcsokit az öltözőmbe :)

kamarti 2012.01.10. 13:52:12

@foxglove: :) :)
sztem megvárják, mi lesz a vége. annyi eszük nekik is van, hogy 1-2 zuhanyozást (egy nagyon is vállalható testtel :)) simán felül ír a nép szeretete. ahogy most állnak, ha Csabi nyerne, sztem megajánlanák neki a diplomát úgy, hogy be se kelljen tennie a lábát se az iskolába, se egy őrsre...:)

szélfúttahaj 2012.01.10. 13:52:41

@bigél: Inkább az a fura, h. a legnormálisabb akar rendőr lenni,mondjuk a tusztárgyaló talán nem fekszik.

bigél 2012.01.10. 13:52:54

@kamarti: lehetne ő az új Doszpot Péter

nowo 2012.01.10. 13:53:37

@Szőrcsim.bók: tudjuk,Szőr,hogy az Ön hátán is feláll,ha Csaba szóba kerül...;)))

2012.01.10. 13:53:46

@nosce: Lassan mondom mogyi, hogy megértsd: Bemenni okítani az plusz pont a rendőrök felé. Meztelenkedni, meg úgy egyáltalán valóságsóban szerepleni nem.

ő-szinte 2012.01.10. 13:54:09

@szerivan: Vigyél ki bazdmeg! Aztán majd meglátjuk! Én nem félek a párbajtól... és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD

ő-szinte 2012.01.10. 13:54:41

@szerivan: Hát, ha még nem, majd leszel:-D

2012.01.10. 13:55:22

@bigél: Onlineban mondta Vera mikor jött levél, hogy Az est vendége Doszpot Péter :))) Van humora, csak nem használja.

nosce 2012.01.10. 13:55:24

@szerivan:
"Lassan mondom mogyi, hogy megértsd: Bemenni okítani az plusz pont a rendőrök felé. Meztelenkedni, meg úgy egyáltalán valóságsóban szerepleni nem. "

igen ez volt a kiindulás, és ezen hajlítanak most, mert a résztvétel az elfogadás is, esztet már nagy filozófusok is megmondták :)

bigél 2012.01.10. 13:55:29

@szélfúttahaj:

lehetne a csendes, de sármos nyomozó, aki csak a színpadon vadul be

kamarti 2012.01.10. 13:55:55

@kamarti: persze az is kiderült már, mennyi frusztrált, homofób, kisebbrendűségi érzéssel megvert fszkalap van a férfinézők közt - lehet, hogy a rendőrök közt is, ki tudja....

nosce 2012.01.10. 13:56:15

@szerivan:
de fogadjunk bazdmeg :)

bigél 2012.01.10. 13:56:28

@szerivan: télleg? jó az nekem, hogy ennire egy kaptafára jár az agyam vele???? :-O

ő-szinte 2012.01.10. 13:57:09

@szerivan: Én Attin röhögtem nagyon:- Vera igyál fost!
:-D

nosce 2012.01.10. 13:57:43

@szerivan:
"Tartózkodom. "

majd megvilágosodsz :)

2012.01.10. 13:57:57

@bigél: :DDD Ne ijedj meg, őt is átvizsgálta orvos.

bigél 2012.01.10. 13:58:51

@szerivan: Phhhű! Nagy kő esett le most a szívemről!

2012.01.10. 13:59:20

@nosce: Csabi jobban ismeri az iskoláját mint te. Ha ő úgy látja,hogy ebből nehezen jön ki jól az úgy van.

ő-szinte 2012.01.10. 14:00:06

@szerivan: Na mi van öcséééééééééééém? becsicskultál?:-D

2012.01.10. 14:00:21

Érdemes elolvasni a posztot?

nosce 2012.01.10. 14:01:05

@szerivan:
"Csabi jobban ismeri az iskoláját mint te. Ha ő úgy látja,hogy ebből nehezen jön ki jól az úgy van. "

persze dicséretet nem fog kapni, de aztán majd valahogy mégis :)

2012.01.10. 14:01:11

@ő-szinte: Ezt igazándiból miből gondolod?

ő-szinte 2012.01.10. 14:02:03

@szerivan: Hát, pufi, könnyen feladtad... látom érted te a viccet:-D

ő-szinte 2012.01.10. 14:03:28

@szerivan: Igazándiból?:-DDDDDDDDD

kamarti 2012.01.10. 14:03:56

@bigél: jogos, tiniként én is tanár és rockénekesnő akartam lenni :) persze szigorúan azért, hogy akkor is neveljem a kölköket, amikor azt hiszik, szórakoznak :)

bigél 2012.01.10. 14:04:24

Most olvastam:

- Hogy hívják a király köcsögét?
- Nyögd Márki.

2012.01.10. 14:04:32

@ő-szinte: Hogy máshogy? he-he

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:04:43

@ő-szinte: "és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD"
Hallotttunk már olyan emberről, aki mindenfélét ígérgetett, ha visszakerül... oszt lófasz se lett belőle...
FB+++

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:06:22

@bigél: "lehetne a csendes, de sármos nyomozó, aki csak a színpadon vadul be"
Maigret ?:D:D

nosce 2012.01.10. 14:06:25

@ő-szinte:
"Vigyél ki bazdmeg! Aztán majd meglátjuk! Én nem félek a párbajtól... és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD "

fogadjunk h rőzsszínű a bugyi :)

2012.01.10. 14:07:05

@Szőrcsim.bók: Poirot, aki leszedi a waxot a bajszáról.

bigél 2012.01.10. 14:07:12

@kamarti: erről eszembe jutott az Igazából szerelem c. film egyik legjobb mondata (bocs, ha nem teljesen pontos):

Billy bácsi tanácsa a fiataloknak: ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, megkapjátok ingyen!

nosce 2012.01.10. 14:07:20

rózsaszínű, dadogok már :)

bigél 2012.01.10. 14:08:19

@Szőrcsim.bók: most, hogy mondod ... igen. de nem.

2012.01.10. 14:08:27

@kamarti: Még ezt sem olvastam el :)

nosce 2012.01.10. 14:08:42

na jó mogyik, egyetek, én L.

kamarti 2012.01.10. 14:08:52

@bigél: derosszindulatúvagy :) :)

kamarti 2012.01.10. 14:09:40

@szerivan: nem is azért szóltam, hanem ha valaki elsőzne :)

2012.01.10. 14:10:34

@nosce: Húztál át másodikozni :P

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:10:51

@bigél: Ez olyan női nem volt :D:D Akkor igen ? :D:D

ő-szinte 2012.01.10. 14:14:14

@nosce: persze, mert a bugyiról beszélsz...

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 14:34:07

@nosce:

:)))bizony azt sem mindegy hogyan használják!:)))

nosce 2012.01.11. 08:14:11

@ő-szinte:
annál már csak az jobb, ha nincs is :)

nosce 2012.01.11. 08:14:49

@Lotyóbridzsida:
nagy odafigyelést kíván :)

Közbiztonság Szilárd 2012.01.12. 04:03:38

Mondjuk Csabának és Fecónak van hangja, nem kéne ennyire fikázni őket.

Ez a "meleg levegőt énekel" tök jól hangzik, biztos volt rockzenész pasid, akitől ezt hallottad, és valahogy megragadt, de ez Fecóra nem igaz.

És ami azt illeti, Seri messze a legnormálisabb nő a bent lévők közül, emberileg is, és nekem a dumái is tetszenek.
(Persze ha az ember józanul hallgatja, akkor tényleg érthetőbbek.)

És elképesztő tartása van a csajnak. Ami nőben ritka.
Többek közt ez is tetszik benne.

Közbiztonság Szilárd 2012.01.12. 04:06:20

Ja, és Peti nem genya, hanem takony.

Remélem, most kint is marad (nem mintha Kinga a szívem csukcsa lenne).
süti beállítások módosítása