Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X114 és 1X115

2012. január 09. 21:30 - Hódos Hajnalka

Nem tudom, ki hogy van vele, én nem győzök Quimbyt hallgatni, hogy elfeledjem mindazt a borzalmat, amit láttam és hallottam. Ajjajjaj, lehet az agyban is zivatar. Na de még mielőtt, nézzük a Farkasokkal táncoló második részét, azaz ki a faszagyerek a Villában, a Lakók ugyanis elhagyták Budapest határait - egyszerre, az összeset - és elutaztak Veresegyházára. Hankitankvumen rémlik? És most rájuk engedik a farkasokat? Igen, ezt kis bátorságpróbának nevezik el, és nem a szerencsétlen állatokra gondoltak. Lesz produkció is, az alfafarkas kiválasztja a domináns Lakót, juj. Csak remélem, hogy körbe is fogja pisálni, Pötyi legalábbis szokott ilyet, igaz, ő egy kor...akarom mondani keverék kutyus. Anya szeme fénye. Kinga félt tőlük, Fecó bemutatott egy laza, de meglehetősen lájtos animalpornót, legalábbis azt a nyelves csókot, amit az egyik hímmel váltott, simán oda sorolnám. Természetesen mindenki hátsziasztokozik és a cukker meg az ari jelzőket használja. A farkasok által a nyomi kategóriába soroltakat hamar kipaterolják a kerítésen kívülre, Fecó, Eszter és Vera maradnak, mint potenciális dominánsok, kinn Attiláék röhögnek, figyeljük csak meg Vera lesz az Alfahím, hahaha, nem baj, majd jól megpakolják jelekkel. Petinek ez az egész olyan, mintha a Millenáris Park aranyhalai az összes látogató közül őt szeretné a legjobban, röhögök, Peti egy genya, és most már bevallhatom, hogy imádom.

A Dominánsok Dominánsa nem más, mint Eszter, aki vésse ezt jól a fejébe, mert ha állatokkal találkozik, akkor ennek jó hasznát veszi, ez körülbelül úgy hangzott, mint amikor a legkisebb királyfi találkozik a bölcs öregemberrel a rengetegben és az ad neki valami teljesen értelmezhetetlen tárgyat, aztán, mikor jön haza az emberevő nemtomki és ordít, hogy asszony, emberszagot érzek, akkor hopp, bedugja a seggébe és megmenekül ő is, meg mindenki más is és fele királyság meg a hisztérika is a toronyból. Akárhogy is hangzott, Eszternek ez egy visszacsatolás, hogy ő most hű önmagához, a helyén van és jól érzi magát a bőrében. Örülök.

Farkasozás ide vagy oda, az énekpróba nem maradhat el, mert már csak egy nap van hátra a Rettenetig, Seri azért nincs szarul egyébként, mert nem rövidezett és juj képzeljék el a mentorok, hogy ők most farkasosak. Eszter csak nyúzott volt, Peti viszont iszonyatosan másnapos és lusta disznó, mint egy jó férfi. Pedig a tiktiktiknél Eszter lenézően fog ám nézni, nem baj, szoktak rá úgy. Eszter lecseszi Pétert, ne legyen kishitű és ne húzza ki magát, de, kihúzza, mert másnapos, bazmeg! Lehet, hogy őt nem érdekli a lila kendő, de Esztert igen. Köll neki. Királyel örül, mert készen van a koreó, a tanítványok mosolyognak és élveznek. Ha Verának minden bent van, indulhatnak is, a dal egyébként most már kellemes, pedig először szar volt. Vastag Csaba könyörtelen, pedig képzelje el, Kinga még reggel is részeg volt ám, jó, akkor futnak három kört az udvaron. Nem röhög, futfutfut! Úristen, bazmeg, Attiláék jók! Mert ha Attila összeszedi magát, akkor fasza. Forresztgámpék befejezik, a boldogság elbújt az Isten hónaljába, de ami a próbán történt, az Vastag Csaba szerint a csoda kategória. Szerintem is, csoda, hogy még élek. Attila nyüszög, mert Enikő távolságtartó vele, ő meg nem akar tolakodó lenni, úgyhogy inkább passzol, meg leeresztik a Grófnőnek Seri nyuszis bögréjét az akváriumba, mert egy aranyhalnak elengedhetetlen a mindennapi komfortérzethez, hogy egy kurva bögre legyen a lakótársa.

Attila megkapja Gergő videoüzenetét, kénytelen vagyok vele egyetérteni, hát nem forgatta fel vele a Villa életét. Csilla élete párjának túl sok üzennivalója nincs, ezért elviszi Kinga felé a témát, volt ám vele terve, de a fürdőben megbeszélték, úgyhogy akkor ez tiszta. Mivel az üzenet olyan, mint Gergő Villaléte volt - érdektelen - inkább azzal foglalkoznak, milyen kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt Analfa, szarik a farmra. Aztán a révedező Seherét láthatjuk, akinek rosszul esett, hogy Gergő bevallotta, rápusztult volna Kingára, de maga a látvány nem érintette meg. Engem sem, ha ez számít valamit. Estefelé Attila és Seri jutiprogramon vesznek részt, egészen a kertig jutnak, ahol minigolfpálya várja őket. Döbbenetes bénázás közben Seri megmondja a frankót, furcsa, hogy a Kinga ilyen aranyos vele, mert akkor miért volt sokszor olyan köcsög? Kvázi jó lett a viszony, de az van, hogy a Vera felé is nyit, biztos azért, mert Kinga fél, hogy az is plusz egy jel. Végül koccintanak tejával és Attila, aki lebőgött, mond a Golf Királynőjének egy beszédet. Öfi végén mindenki elmondhatja a lila kendőknek, miért szeretnék azt megszerezni. Attilának most még nem jelentene sokat, mert tudja, hogy ki kire fogja rakni a jelet. Január végén, de februárban viszont biztos, hogy találkoznak. Seri inkább mint kihívott van veszélyben, úgyhogy nagyon-nagyon szeretné megszerezni. Kinga reméli, hogy a kendők az ő és Fecó kezén fognak landolni, mert őket szeretnék megszórni, úgyhogy. Eszternek szüksége lenne rá, oszt jónapot, Vera szerint Kinga méltatlanul viselte, most olyan emberhez kéne, hogy kerüljön, aki a legjobban küzd érte, menjen hozzá. Peti szerint a kendőnek egyetlen helye van, rajta, mert esze ágában sincs párbajozni. Mindig is kedvelte a lila kendőt, és egy zöldnek soha nem mondana ilyeneket. Fecó még csak messziről látta, már itt lenne az ideje, hogy adjon egy kis védettséget. Cső, lilák, szívesen hordanálak megint, poénkodik Csaba. Mondom, poénkodik.

És akkor jöjjön, aminek jönnie kell, kiválasztás, de előtte valami olyan, amire olyan, amire nem vagyunk felkészülve. Mondja ezt Balázs, akinek a frizkója olyan kis édi, mint egy waldorfos kisiskolásé. A mentorok is a stúdióban vannak, egy-egy mondatban értékelni fogják a produkciókat, ha akkor még életben leszünk. Kapcs a Villalakókat máris, néhányan már jelmezben, Csabában a tettvágy nagy, nem az izgalom. Eszter és Péter iszkiri a színpadra, közben megnézhetjük, hogyan készültek. Ők összeillő pár. Nemcsak azért, mert ugyanolyan bolondok, mint Királyel, hanem azért is, mert Eszternek hangja nincs, Péternek meg kettőnél több lába van, és nincs köztük férfi-női cívódás. Hihi, és Péternek azt kell csinálni, amit Eszter mond. Hálistennek, Norbi nem is próbálkozik azzal, hogy Eszterből egy normális hangot kicsikarjon. Bulizni fognak, mi meg őrjöngeni a tévé előtt. Mert ez a dal a legpusztítóbb. Nos, ezt alátámasztom. A produkcióról annyit, hogy a jegyzetfüzetemben egyetlen szó áll: atyaisten. A koreográfiát sajnos részletekben már láttuk, számomra az egyetlen új momentum az volt, mikor Péter négykézláb állt és Eszter meglovagolta, kicsit csupálta is a haját. Tudom, hogy ezt már mutatták az egyik öfiben, azért írtam, hogy számomra új momentum, mert akkor eltakartam a szemem, na. A nyervogás végén Péter beleszédül Eszter dekoltázsába, én meg le a kanapéról. Királyel büszke rájuk, szerinte embertelen volt. Ja, csak nem abban az aspektusban, drága. Norbinak a füléig ért a mosolya, Balázs meg egy genya, csak kihúzza Eszterből, hogy ami hang kijött belőle, az volt csúcs.

Vera és Csaba viszont egy tipikus férfi-nő páros. Bari hangulatban lemennek a Tisza-partra és jól bebasznak. Csabi azért szeret magával dolgozni, mert tele van energiával, Vera meg egy tök felszabadult csaj és ha elszürkült az életünk, igenis fessük újra. Teddy hengerrel bazmeg. Nehezen tudom eldönteni, kinek van borzalmasabb hangja, Eszternek vagy Verának, vagy ahogy Toma barátom egyszer megfogalmazta, amikor a tehetségtelenség szorgalommal párosul. Apropó, itt jut eszembe, feltétlenül keressenek rá Madame X-otic Riói szerelem c. méltán népszerűtlen alkotására, szintén Toma örvendeztetett meg vele. Ez a kínlódjanak Önök is udvarias megfogalmazása és én kérek elnézést. Szóval, Vera pólója kéne, Tibikénk néhány mondatban összefoglalja a hihetetlen vizuális élményt. Imádta. És annyira szerethető volt! Egyetértek Balázzsal, jól jön egy kicsi szünet. Már csak azért is, mert Fecó és Kinga következnek. Fecó szerénytelen, szerinte benne van az X-Faktor, Csaba nagyon jóképű és biztos benne, hogy Kinguci is annak tartja. Ez a dal össze tudta őket izé, és ha kell, még sírni is fognak. Ha kicsit is megdobban a szívünk, akkor nekik már jó lesz. Nekem nem volt jó. Fecóból hang helyett nagyon kis légáramlatú meleg levegő jön ki, mint a hetvenes évekbeli ndk hajszárítókból, Kinga, akit slankítás céljából varjúnak öltöztettek és bebongyorították a haját, amitől szögletesebb lesz a feje, mint Svarcinak a Terminátorban elmondják a dal szövegét. Vastag Csaba hergeli a közönséget, nemcsak a nagyon híg kutyafos színű - óarany, jóvanakkó - zakójával, hanem hadonászással is. Két kisgyereket látott, akik keresik a boldogságot. És két nagyon jó embert. És biztos benne, hogy mi is láttuk a csodát. Miért, történt valami, amiről lemaradtam?! Fecó átszellemült és hazagondolt, Kinga attól félt, lezúg a lépcsőn. Én attól, ami következik, pláne, ahogy Balázs felkonferálja: kapaszkodjunk, mert nem tudjuk elképzelni, mi jön most. Attila és Seri.

Ők azért jó páros, mert mindketten iszonyatosan csúnyán énekelnek, bolondok és jó a koreó. És meg tudnak őrülni a színpadon. Attila oltogatós, Seri sértődős. És igen, Attila kimondja: szeri, igaz, gyorsan hozzáteszi, szeri, úristen! Mit mondhatnék? Borzalom, kínhalál, végítélet. Seri ordít a mikrofonba és nem tudom eldönteni, a következő pillanatban ütni fog, vagy táncolni, Attila ténfereg és néha nekimegy Serinek, nem a méz keserű, gyerekek, hanem az élet, mikor ilyeneket kell nézni. Balázs egyetért velem, nos, hát elértünk a csúcspontot. Döbbenet volt, tényleg, döbbenetes volt. Enikő sír és köszöni, nagyon sokat tanult a tanítványaitól. Obligát ölelkezés, könnyek, Attila élő műsorban randit kér legújabb szerijétől, ha végzett, megbeszélik. Kis nógatás után igen, persze, hogy igen! Megtörlöm gyöngyöző homlokom és kicsit reménykedem benne, elmarad az öfi, rögtön kiválasztás, de nem, megkínálnak minket fél óra Kingattival, ó hogy az a, hát kirobbant a konfliktus. Próbálok zanzásítani, hogy kevéssé fájjon.

Kingának meg kéne csinálni a nappalit, mert mindenki csinál valamit. Kinga baszik az alkotmányra, a körmét vakargatja, Attila ne dirigáljon és leszarja, hogy Attila egész nap szívatni fogja, akkor juszt se csinál semmit. Attila okos módszert választ, hogy a hisztérikát az őrületbe kergesse, tapodtat nem mozdul mellőle, és minden nem-nél megsimogatja. Kingából rövidesen ki is tör a menetrendszerű idegbetegség, amíg megy utána, semmit és ne simogassa, ne érjen hozzá! Ne! Megérkeznek a mentorok, kéne kezdeni, mert egy órájuk van összesen, de a balhé folytatódik, Attila Verásodik és iszonyat gáz és ne érjen hozzá! Peti se baszogassa! Kinga ideges és így énekelni se tud, és simogatja! Simogatja! Attila Petinek hőzöng a fürdőben, mert ki van nyalva a segge, azért, tegnap elvette a Csaba kajáját és még volt pofája fikázni is. Hogy Kinguci ne morogjon, kap egy sálat Tibitől. Ajcsiba, hihi. Mondom, ajcsiba. Próba után is rossz kedve van Kingucinak, Fecó és Csaba hiába raktak össze neki egy repülőt. Hogy mondhat ilyet Attila, hogy akkor lenne nyugalom a Villában, ha ő kiesne? Miért kell ekkora tuskónak lenni? Hüpp. Hüpp. Jő a Baszogatás Nagymestere, az van, hogy Kingának fő kéne száradni az ágyból, és elpakolni, mert nem tudnak próbálni. Amíg Kinguci pakol, Attila Királyelnek dohog, Kingával mindenki kedves, azért kapott ajcsiba sálat is, persze visszafelé ez nem így van, mert a csaj hisztérikus és agresszív. Nem, verni nem szokta őket, inkább hálátlansággal büntet. Attilából csak úgy árad a panasz, Enikőnek is panaszkodik, felidegesítette a hisztérika, pedig ő olyan birkatürelmű, hogy még. Feldúlt. De most, hogy itt van Enikő, már nem is. Próba után Kinga és Csaba a szaunában sustorog, Attila meg a kerti asztalnál mondja a magáét, jól hallhatóan, hogy a szauban is tisztán hallják: hát igen, ez a Kinga, persze, hogy egyeztet a Verával a fürdőben, most, hogy rá már nem támaszkodhat, elkezdi magát benyalni mindenhova. De Attila most, hogy koccoltatta, már nyugodt még az is lehet, hogy ráteszi a jelet. Hogy a balhé teljes legyen, kapnak egy feladatot, kínos kérdéseket kell névtelenül feltenni egymásnak. Akire a kérdés vonatkozott, válaszolnia kell. Az első kérdés Kingához, miért közeledik Verához, ha annyira megbántotta? Nem törekszik rá és szerinte Vera se. Ha azon múlna, kivel veszett össze, már senkivel nem beszélne a Villában. Próbálja magát helyretenni, és normálisan viselkedni, mert nem akar kiesni. Attila hogy-hogy nincs jóba Kingával? Mert betelt a pohár, azért. Na, tessék, most erre azt kell válaszolni, hogy hálistennek? Hát ez egy barát? És mi volt a kegyes hazugság, amit Attila Kingának mondott? Mivel Kinga leszarja, Attila most az egyszer, utoljára nem mondja el. Péternek azért elárulja, az volt, hogy neki hisz, nem Verának. Mert ha nem ezt mondja, Kinguci összeomlik és hazamegy. És Attila nemcsak birkatürelmű, hanem kegyes is, ugye.

Na, végre elkezdődik a kivi (az öfi analógiájára), kapcs a Villába, előtte kis beszélgetés arról, hogy Vera és Csaba mit éreznek, haladjunk, mert negyed tíz oszt sehol nem tartok, na. Jön a ceremónia meg a kiválasztó tábla, Balázs látja a feszkót. Peti szerint nem lesz olyan nehéz ügy ez az este, Fecó el van keseredve, mert nem nyertek és nagy szükségük lett volna a kendőre Kingucival. Kingának az volt a rossz, hogy Vastag Csabi nem tudott nekik három szót mondani. Vera megint mártír, ő is nehezen élte meg a Kingás balhét, de hát. Na, gyí. Péter Kingára rak, mert jót tenne neki, ha kimenne párbajozni, sokat szenved. Attila röviden megemlékezik a Kezdő Hatosról és Fecóra rak, mert az a kukába dobta a barátságukat. Fecó arra az emberre rak, aki olyan messze van tőle, mint Makó Jeruzsálemtől, ez Seri. Vera Attilára, mert Attila nem tud közösségben élni és az ő idegrendszere erre nincs felkészülve. Csaba Eszterre, mert ő áll tőle legtávolabb. Kinga Eszterre, mert kavart a háta mögött. Seri kis gondolataiból megint nem értettem semmit, Kinga kapott tőle jelet. Eszter Kingára, mert iszonyatos kritikákat tud megfogalmazni másokkal szemben, amikor viszont róla van szó, akkor tojik a más véleményére, csak Attiláéra ad. KInga jól van és számított rá, ezt beszélte egész héten Fecókával. Na, hát Balázs el is búcsúzik, én is, pussz.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
685 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.10. 13:34:24

@kamarti: Pont ellne megy az az egész.

kamarti 2012.01.10. 13:35:24

@szerivan: tényleg, bakker, ez nekem eszembe se jutott :) kevés rendőrtematikájú filmet néztem mostanában :)

@bigél: én csak azt mondom, amit Peti :) viszont lehet, hogy ő meg nem azt mondja, amit gondol :)
és Csaba valami olyasmit is mondott, h nagyon nem szeretné, ha felszerelne és aztán egész testület a VV-vel basztatná....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:35:30

@nowo:

vera szeret nyitott sebekbe sósavat önteni ismételten, és képtelen abbahagyni, se dya, se bta, se veronika, se eszter, se kinga nem voltak olyan brutálisak vele, mint ő velük.. ha egyszer kitör belőle a kegyetlenkedés, képtelen abbahagyni, a többiekben azért mind volt legalább egy cseppnyi józan ész, amivel lenyugtatták magukat, vera erre képtelen, folyamatosan rotyog legbelül, és nem tudja fékezni magát, a többiekben nincs ilyen megátalkodott gonoszkodni vágyás...

nosce 2012.01.10. 13:36:57

@kamarti:
"gondolod, kint olyan jóban lesznek? a szakmai kapcsolat felülírja a VV-t? :)"

sztem jóban leszenek, még AttiPettivel is...ez más társaság mint a vv4, ott totál individumok voltak, itt meg taktikázások vannak, ez itt nem személyes, persze az valószínű h Verát mindenki letagadja :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.10. 13:37:17

@nowo: te tényleg azt hiszed, hogy a nézők döntik el, hogy ki megy vissza? :)

bigél 2012.01.10. 13:37:53

@szerivan: én tartom azt, hogy nem volt se pro- se kontra-Csabi szándéka az RTL-nek ezzel kapcsolatban.
Az már más kérdés, hogy a körülmények ismeretében nem biztos, hogy jól jön ki belőle, legalábbis lelkileg, ha túl sokat kattog ezen. De az is lehet, hogy tök vicces lesz a hét, mindenki jól érzi magát, ő is elfelejti a kétségeit.

kamarti 2012.01.10. 13:38:46

@szerivan: én ezt ilyen kategorikusan nem mondanám, de sztem is mindenkinél nehezebb helyzetben van ezen a héten, én már a tegnapi öfi előzetese után is ezt írtam.

a tuja-tábor viszont azt, hogy már nem tudnak testhezállóbb feladatot kitalálni, hogy neki kedvezzenek....

na de hagyjuk az egyenruhát (bár az is nagyon izgató tud lenni :)): a Seri-Kinga-Csaba háromszögellés senkit nem izgat fel rajtam kívül? :)

bigél 2012.01.10. 13:39:51

@kamarti: hát ezt megértem ... kellene egy pár év, mire lekopna róla

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:39:57

4.07-től nézzetek, meg amit peti mond csabinak. ha tényleg kirúgták, egészen máshogy lehet értelmezni ezt a beszélgetést. mármint hogy direkt stresszhelyzetbe hozták.
www.youtube.com/watch?v=hyY_cGeAHrM&feature=player_embedded

nosce 2012.01.10. 13:40:17

@szerivan:
"Pont ellne megy az az egész. "

sztem a retek van olyan befolyásos, h tutira visszaveteti....kizárt h ellene menne...

ő-szinte 2012.01.10. 13:40:33

@szerivan: Én még sosem firtattam senkinek sem a nemi identitását...:-D

nowo 2012.01.10. 13:40:34

@pushpang: Cristofel kiesése óta többnyire igen.
Meg Csaba fölényes (82:18) győzelme óta is hajlamos vagyok rá.

bigél 2012.01.10. 13:41:13

@kamarti: Ha Kingát és Serit kivesszük, akkor engem is. :P :)

kamarti 2012.01.10. 13:41:23

@nosce: igen, más banda, igazad van, de lehet, hogy épp ezért nem bírják majd túltenni magukat a vesztesek azon, hogy nem ők nyertek (vagy nem a spanjuk), nem?

nosce 2012.01.10. 13:42:22

@szerivan:
"Pont ellne megy az az egész. "

ha ezt hiszitek nagyon kis buta mogyik vagytok, :) ha kirugták akkor pont azért rendezi a retek a rendőr hetet a villában h visszavegyék :)

ő-szinte 2012.01.10. 13:42:24

@bigél: Persze, persze...nem volt:-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:42:50

fecó alaposan megválogatja mit mond vissza, pl. peti azt mondta neki, hogyha kinga őt viszi, és ő kiesne, akkor ő azt fogja mondani, hogy legalább a villa legcsinosabb lánya ellen esett ki (pozitív tálalás, peti jön ki nyerően belőle a marketingnál)

viszont fecó ezt a részt kihagyta, mikor visszamondta kingának a beszélgetést, és csak annyit mesélt el neki, hogy peti most semelyik oldalra nem akar állni, és nagyon kinn akar maradni ebből a menetből, magyarul, ha nem őt viszi kinga, akkor semleges marad...

nyilván arra gondolt, hogy nem fogja a peti udvarlását visszamondani neki, nem fogja gyengíteni elhatározásában, ha kinga mégis petit akarja kivinni, viszont ha átadta volna, kinga tudná, hogy peti számol a kieséssel, tehát bátrabban hívná ki őt...

kamarti 2012.01.10. 13:43:06

@bigél: szellemi izgalomra gondoltam :) :)

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:43:39

Én támogatom Csabit abban, hogy rendőr legyen. Már most is olyan a viselkedése (értsd merev, utasításokat maximálisan végrehajtó, egyénieskedésektől mentes).
No persze, ha ciki a gúnya, akkor nem is tudom mit gondoljak róla. Mi a tökömnek ment oda?

2012.01.10. 13:44:12

@nosce: Gondolkodj pufi, gondolkodj! Egy felsőoktatási intézmény vezetőségénél ez pont az ellenkező hatást éri el.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 13:44:41

@nosce:

ha csabi győz, kész reklám a rendőrségnek, hisz egy rendes srácot ismert meg benne a zország...

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:44:59

Elnézést, hogy megint kirekesztő vagyok, de aki volt katona az tudja, hogy milyen közegről beszélünk.

nosce 2012.01.10. 13:45:07

@szerivan:
"Gondolkodj pufi, gondolkodj! Egy felsőoktatási intézmény vezetőségénél ez pont az ellenkező hatást éri el. "

pufi én gondolkodtam azért mondtam, most gondolkodj te :)

nowo 2012.01.10. 13:45:29

@kamarti: de,szinte hihetetlen.
Seri viszont egyszer,asszem a riportszobában,azt nyilatkozta,hogy neki Csaba nem jön be,mint pasi.
Ez változott azóta az onlányok alapján?

2012.01.10. 13:45:38

@ő-szinte: És te ettől jobb vagy, mi?

kamarti 2012.01.10. 13:45:53

@foxglove: @nosce: ez a kirúgás nem tudom, honnan jött, egyáltalán nem így beszélt a dologról, és vele kapcsolatban nem is volt olyan nyilatkozat-cunami, mint anno Dreszterrel, legalábbis nekem nem rémlik
lemaradtam valamiről?

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:46:52

@nowo: "Seri viszont egyszer,asszem a riportszobában,azt nyilatkozta,hogy neki Csaba nem jön be,mint pasi."
Egészen szimpatikus megnyilvánulás volt tőle :D

bigél 2012.01.10. 13:46:55

@ő-szinte: ha mégis volt, akkor meg inkább ellene, mint mellette

2012.01.10. 13:46:58

@ő-szinte: De mindig tolod magad :)

foxglove (törölt) 2012.01.10. 13:47:54

@kamarti: mert eszter eleve arra építette az imidzsét, hogy ő jogász. a kamara egyik kifogása éppen az volt, hogy folymatasan erre hivatkozik.
Viszont ha csabit tényleg kirúgják és a hülyepicsa esztert nem, akkor felgyújtok valamit.

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:47:54

@ő-szinte: Ilyenre gondolni sem merek :D:D

kamarti 2012.01.10. 13:48:22

@nowo: én már akkor sem hittem el neki :)
de mondjuk ez a része kevésbé izgat, inkább Kinga reakciójára vagyok kíváncsi
meg hogy a két csaj végül bedarálja-e a jófiút :)

nosce 2012.01.10. 13:48:23

@szerivan:
"De mindig tolod magad :) "

hadd tolja, attól csak jobb lesz a blog :)

ő-szinte 2012.01.10. 13:49:05

@Szőrcsim.bók: Ne is, mert még sokkot kapsz:-DDD

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 13:50:08

Majmokat etetni, gombokhoz nem nyúlni :D:D

ő-szinte 2012.01.10. 13:50:11

@szerivan: Megértem, hogy irigykedsz:-DDD

2012.01.10. 13:50:58

@nosce: Töllem tolhatja, de akkor ne pofázzon nekem mert ráteszem a jelet és kint hagyom mint a szart!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 13:51:08

@beacska: ha arra gondolsz amit az onlájnál írtam, ott csak ennyit mondott atti, utána ment tovább a feladat.. sokkal többet nem hallottam ki a témából, de nem is tudtam visszatekerni :-)
@mocskosmacska: azért a büdös kurva és a retkes vagy tetves vagy milyen kutya jelző egy tök8 milyen szintű nő jellemzésére nem éppen a kultúrált vitázás szintje.. szóval ehhez képest a pufi meg a dagidög elég enyhe sztem...

nosce 2012.01.10. 13:51:36

@szerivan:
pufi lásd mert imádlak segítek a gondolkodásban mert látszik elakadtál :), szal éppen most legalizálják a rendőrök villabeli létét ezzel a héttel ezek után nehéz azt mondani h méltatlan ott lenni, plusz egy csomó promóció nekik, a felsőoktatási intézménynek meg azt mondják h csituone, és ennyi :)

étcsokit az öltözőmbe :)

kamarti 2012.01.10. 13:52:12

@foxglove: :) :)
sztem megvárják, mi lesz a vége. annyi eszük nekik is van, hogy 1-2 zuhanyozást (egy nagyon is vállalható testtel :)) simán felül ír a nép szeretete. ahogy most állnak, ha Csabi nyerne, sztem megajánlanák neki a diplomát úgy, hogy be se kelljen tennie a lábát se az iskolába, se egy őrsre...:)

szélfúttahaj 2012.01.10. 13:52:41

@bigél: Inkább az a fura, h. a legnormálisabb akar rendőr lenni,mondjuk a tusztárgyaló talán nem fekszik.

bigél 2012.01.10. 13:52:54

@kamarti: lehetne ő az új Doszpot Péter

nowo 2012.01.10. 13:53:37

@Szőrcsim.bók: tudjuk,Szőr,hogy az Ön hátán is feláll,ha Csaba szóba kerül...;)))

2012.01.10. 13:53:46

@nosce: Lassan mondom mogyi, hogy megértsd: Bemenni okítani az plusz pont a rendőrök felé. Meztelenkedni, meg úgy egyáltalán valóságsóban szerepleni nem.

ő-szinte 2012.01.10. 13:54:09

@szerivan: Vigyél ki bazdmeg! Aztán majd meglátjuk! Én nem félek a párbajtól... és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD

ő-szinte 2012.01.10. 13:54:41

@szerivan: Hát, ha még nem, majd leszel:-D

2012.01.10. 13:55:22

@bigél: Onlineban mondta Vera mikor jött levél, hogy Az est vendége Doszpot Péter :))) Van humora, csak nem használja.

nosce 2012.01.10. 13:55:24

@szerivan:
"Lassan mondom mogyi, hogy megértsd: Bemenni okítani az plusz pont a rendőrök felé. Meztelenkedni, meg úgy egyáltalán valóságsóban szerepleni nem. "

igen ez volt a kiindulás, és ezen hajlítanak most, mert a résztvétel az elfogadás is, esztet már nagy filozófusok is megmondták :)

bigél 2012.01.10. 13:55:29

@szélfúttahaj:

lehetne a csendes, de sármos nyomozó, aki csak a színpadon vadul be

kamarti 2012.01.10. 13:55:55

@kamarti: persze az is kiderült már, mennyi frusztrált, homofób, kisebbrendűségi érzéssel megvert fszkalap van a férfinézők közt - lehet, hogy a rendőrök közt is, ki tudja....

nosce 2012.01.10. 13:56:15

@szerivan:
de fogadjunk bazdmeg :)

bigél 2012.01.10. 13:56:28

@szerivan: télleg? jó az nekem, hogy ennire egy kaptafára jár az agyam vele???? :-O

ő-szinte 2012.01.10. 13:57:09

@szerivan: Én Attin röhögtem nagyon:- Vera igyál fost!
:-D

nosce 2012.01.10. 13:57:43

@szerivan:
"Tartózkodom. "

majd megvilágosodsz :)

2012.01.10. 13:57:57

@bigél: :DDD Ne ijedj meg, őt is átvizsgálta orvos.

bigél 2012.01.10. 13:58:51

@szerivan: Phhhű! Nagy kő esett le most a szívemről!

2012.01.10. 13:59:20

@nosce: Csabi jobban ismeri az iskoláját mint te. Ha ő úgy látja,hogy ebből nehezen jön ki jól az úgy van.

ő-szinte 2012.01.10. 14:00:06

@szerivan: Na mi van öcséééééééééééém? becsicskultál?:-D

2012.01.10. 14:00:21

Érdemes elolvasni a posztot?

nosce 2012.01.10. 14:01:05

@szerivan:
"Csabi jobban ismeri az iskoláját mint te. Ha ő úgy látja,hogy ebből nehezen jön ki jól az úgy van. "

persze dicséretet nem fog kapni, de aztán majd valahogy mégis :)

2012.01.10. 14:01:11

@ő-szinte: Ezt igazándiból miből gondolod?

ő-szinte 2012.01.10. 14:02:03

@szerivan: Hát, pufi, könnyen feladtad... látom érted te a viccet:-D

ő-szinte 2012.01.10. 14:03:28

@szerivan: Igazándiból?:-DDDDDDDDD

kamarti 2012.01.10. 14:03:56

@bigél: jogos, tiniként én is tanár és rockénekesnő akartam lenni :) persze szigorúan azért, hogy akkor is neveljem a kölköket, amikor azt hiszik, szórakoznak :)

bigél 2012.01.10. 14:04:24

Most olvastam:

- Hogy hívják a király köcsögét?
- Nyögd Márki.

2012.01.10. 14:04:32

@ő-szinte: Hogy máshogy? he-he

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:04:43

@ő-szinte: "és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD"
Hallotttunk már olyan emberről, aki mindenfélét ígérgetett, ha visszakerül... oszt lófasz se lett belőle...
FB+++

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:06:22

@bigél: "lehetne a csendes, de sármos nyomozó, aki csak a színpadon vadul be"
Maigret ?:D:D

nosce 2012.01.10. 14:06:25

@ő-szinte:
"Vigyél ki bazdmeg! Aztán majd meglátjuk! Én nem félek a párbajtól... és ha vissza jövök ledobom a bugyimat is:-DDD "

fogadjunk h rőzsszínű a bugyi :)

2012.01.10. 14:07:05

@Szőrcsim.bók: Poirot, aki leszedi a waxot a bajszáról.

bigél 2012.01.10. 14:07:12

@kamarti: erről eszembe jutott az Igazából szerelem c. film egyik legjobb mondata (bocs, ha nem teljesen pontos):

Billy bácsi tanácsa a fiataloknak: ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, megkapjátok ingyen!

nosce 2012.01.10. 14:07:20

rózsaszínű, dadogok már :)

bigél 2012.01.10. 14:08:19

@Szőrcsim.bók: most, hogy mondod ... igen. de nem.

2012.01.10. 14:08:27

@kamarti: Még ezt sem olvastam el :)

nosce 2012.01.10. 14:08:42

na jó mogyik, egyetek, én L.

kamarti 2012.01.10. 14:08:52

@bigél: derosszindulatúvagy :) :)

kamarti 2012.01.10. 14:09:40

@szerivan: nem is azért szóltam, hanem ha valaki elsőzne :)

2012.01.10. 14:10:34

@nosce: Húztál át másodikozni :P

Szőrcsim.bók 2012.01.10. 14:10:51

@bigél: Ez olyan női nem volt :D:D Akkor igen ? :D:D

ő-szinte 2012.01.10. 14:14:14

@nosce: persze, mert a bugyiról beszélsz...

Lotyóbridzsida 2012.01.10. 14:34:07

@nosce:

:)))bizony azt sem mindegy hogyan használják!:)))

nosce 2012.01.11. 08:14:11

@ő-szinte:
annál már csak az jobb, ha nincs is :)

nosce 2012.01.11. 08:14:49

@Lotyóbridzsida:
nagy odafigyelést kíván :)

Közbiztonság Szilárd 2012.01.12. 04:03:38

Mondjuk Csabának és Fecónak van hangja, nem kéne ennyire fikázni őket.

Ez a "meleg levegőt énekel" tök jól hangzik, biztos volt rockzenész pasid, akitől ezt hallottad, és valahogy megragadt, de ez Fecóra nem igaz.

És ami azt illeti, Seri messze a legnormálisabb nő a bent lévők közül, emberileg is, és nekem a dumái is tetszenek.
(Persze ha az ember józanul hallgatja, akkor tényleg érthetőbbek.)

És elképesztő tartása van a csajnak. Ami nőben ritka.
Többek közt ez is tetszik benne.

Közbiztonság Szilárd 2012.01.12. 04:06:20

Ja, és Peti nem genya, hanem takony.

Remélem, most kint is marad (nem mintha Kinga a szívem csukcsa lenne).
süti beállítások módosítása